joi, 6 februarie 2014

Gazprom are PLANURI APROAPE SINUCIGASE

Gazprom PERICOL MORTAL în Banat

După ce locuitorii din vestul țării au luptat împotriva gazelor de șist, acum un pericol și mai mare amenință Banatul. Gigantul Gazprom are planuri care sperie organizațiile care luptă pentru protejarea mediului.

Gazele de sist nu se compară cu acest pericol!

O serie de organizații ecologiste sunt în alertă după ce au primit informații despre planurile de dezvoltare ale gigantului petrolier rus Gazprom. Din interiorul companiei au avut loc mai multe scurgeri de informații conform cărora gigantul are de gând să investească sute de milioane de euro în județul Timiș.
Problema e că banii sunt destinați ridicări unui depozit petrolier în comuna Banloc. Localitatea e cunoscută pentru faptul că e cea mai periculoasă zonă din vestul țării atunci când vine vorba de cutremure. Ca atare, orice mișcare a pământului ar putea duce la un eventual dezastru.
Controversele sunt mari și pentru că localitatea Banloc se află într-un sit ecologic – Natura 2000, iar până acum – nici unde în Europa – o companie petrolieră nu a ridicat vreun depozit petrolier într-o astfel de zonă.
Jurnaliștii redacției www.exclusivTM.ro au contactat reprezentații Gazprom – prin subsidiarul NIS Serbia – pentru a solicita un punct de vedere. Răspunsul e unul care nu infirmă informațiile lansate de ecologiști.
”În momentul de față, avem în intenție să dezvoltăm o serie de obiective logistice pe teritoriul României. Deocamdată este prematur să vorbim despre ceva concret. Suntem în curs de evaluare a mai multor variante posibile de amplasare, printre care și judetul Timiș.”
- a spus Florența Ghiță – reprezentantul în România al NIS Serbia și Gazprom, pentru www.exclusivTM.ro .
Sursă  ExclusivTM.ro 
http://stareanatiunii.com/pericol-mortal-in-banat.html

O cunoscută prezicătoare din Cairo: „Al Treilea Război Mondial nu va avea loc”

O cunoscută prezicătoare din Cairo: „Al Treilea Război Mondial nu va avea loc”
© Joy Ayyad. Foto: Vocea Rusiei

Cunoscuta prezicătoare şi astrolog din Cairo, Joy Ayyad, a împărtăşit Vocii Rusiei predicţiile sale cu privire la cel de-al Treilea Război Mondial, de asemenea a dezvăluit numele viitorului preşedinte egiptean.

Presa egipteană şi în general presa arabă este foarte sensibilă faţă de tema militară. Acest lucru nu este de mirare deoarece în această regiune, care nu este cea mai stabilă, în ultimii trei ani au avut loc două războaie: în Libia şi Siria. În plus, Orientul Mijlociu a balansat în repetate rânduri la un pas de alte războaie mari şi mici.
În interviul acordat Vocii Rusiei, prezicătoarea Joy Ayyad din Cairo se grăbeşte să-i liniştească pe oamenii din Orientul Mijlociu şi din alte regiuni.
Joy Ayyad: Al Treilea Război Mondial nu va avea loc. Mulţi alţi prezicători, astrologi şi unii reprezentanţii ai clerului afirmă că se apropie un război. Însă nu este aşa. Eu urmăresc foarte atent toate schimbările de pe harta astronomică care se referă la Pământ. În general, Pământul nu este ameninţat de un război asociat cu violenţa în masă. Lumea se va confrunta cu alte lupte. Fără îndoială vor continua războaiele informaţionale şi economice. Va continua lupta globală pentru minţile şi sufletele oamenilor. Aşa ceva va avea loc. Dar, evenimente similare Primului şi celui de-al Doilea Războaie Mondiale, când pe o jumătate din planetă armatele vor lupta pe uscat, în aer şi în apă nu vor avea loc.
Vocea Rusiei: În Egipt vor avea loc alegeri prezidenţiale. Majoritatea covârşitoare a egiptenilor ar dori să-l vadă în postul de preşedinte pe actualul ministru al Apărării, Abdel Fattah el-Sisi. Ce puteţi spune despre rezultatul viitoarelor alegeri?
Joy Ayyad: Abdel Fattah el-Sisi nu va deveni următorul preşedinte al Egiptului. În fruntea ţării se va afla alt om şi eu pot spune numele lui. În prezent, acest om se află în Emiratele Arabe Unite şi el este fostul premier egiptean, Ahmed Shafik.
Înţeleg că spun lucruri neaşteptate, deoarece în ultimul an şi jumătate la noi multă lume a uitat despre acest om. Eu îl respect profund pe generalul Abdel Fattah el-Sisi, care a făcut foarte mult pentru ţara noastră. Respect sentimentele a zeci de milioane de oameni care doresc să-l vadă în postul de preşedinte doar pe Abdel Fattah el-Sisi. Înţeleg că predicţiile mele voi indigna mulţi oameni din ţara noastră. Dar nu pot să fac nimic, eu îl văd în postul de preşedinte al Egiptului pe alt om – pe Ahmad Shafik.
Nu este pentru prima oară când Joy Ayyad provoacă uimire în Egipt şi în afara lui cu predicţiile sale. Cu toate acestea, multe din ele s-au adeverit, ceea ce a produs o uimire şi mai mare. Vom trăi şi vom vedea ce va fi de data aceasta.
Sursa: http://romanian.ruvr.ru/

15 februarie - O posibila catastrofa gen ,,steag fals”Un raport sumbru circulă la Kremlin pregătit de către Direcția Principală de Informații (GRU) din cadrul Ministerului Apărării, care avertizează că asasinatele de săptămâna trecuta a trei bancheri occidentali de top coincide cu documentele facute publice de catre Snowden, care detaliaza ca in 15 februarie 2014 o artificiala "catastrofă" este in curs de executare de catre regimul Obama, în scopul de a stabili un anumit tip de " nouă ordine economică mondiala ", înainte de criza globală care vine pe piețe și falimente bancare masive, unele dintre ele care au si început deja.

Cei trei bancheri vizati de catre ,,echipa neagra” a regimului Obama ( sau poate a cabalei,n.a.), care se specifica in raport, au fost directorul executiv de la Deutsche Bank, Bill Broeksmit, 58 de ani, gasit mort in locuinta sa din Chelsea, SV-ul Londrei la 26 ianuarie, vicepresedintele cu operatiuni tehnologice ale JP Morgan Chase & Company, Gabriel Magee, 39 de ani care a murit dupa ce ,, a cazut” de la sediul sau din Londra, in 28 ianuarie si economistul-sef de la Russell Investments si fost economist la US Federal Reserve, Mike Dueker, 50 de ani, gasit mort la marginea unei autostrazi ce duce la Tacoma Narrows Bridge din statul Washington, la 31 ianuarie.

"Legătura comuna" între acesti bancheri - continuă acest raport GRU - a început anul trecut, după ce doi martori din cadrul JP Morgan au mărturisit că banca lor manipuleaza pietele aurului și argintului, iar aceasta a condus la anuntul uluitor din ultima săptămâna că cea mai mare bancă din Europa, Deutsche Bank, s-ar retrage de la asa-zisa fixare corespunzătoare a pretului aurului și argintului, pentru ca autoritățile de reglementare europene sa investigheze manipularea prețurilor metalelor prețioase de către băncile occidentale.  

Directorul executiv al Deutsche Bank, Broeksmit, considerat unul dintre "cele mai stralucite minti", în domeniul său, și Dueker de la Russell Investments, clasat printre primii 5% economiști de top ca si număr de lucrări publicate, au fost în fruntea anchetei Europene în manipularea prețurilor aurului si argintului din cadrul JP Morgan și a avut ca "om din interior" pe ,,guru in tehnologie”, Magee care a supervizat sistemele sale informatice si ale băncilor construite pentru această crimă.

Critic de notat - spun analiștii economici GRU în acest raport - este că, în cazul în care prețul aurului și argintului ar atinge nivelul "corect", JP Morgan s-ar prăbuși, deoarece nu dispune de rezervele necesare pentru a egala " hârtiile" de aur  deja vândute, și un colaps al JP Morgan ar duce apoi, la rândul său, la implozia întregului sistem economic global. 

Chiar mai rău, acest raport continuă, crimele bancii JP Morgan au ajuns acum în patria-mamă după ce banca centrală rusă (RCB), a fost forțata să închidă creditorii din Moscova bazata pe My Bank și Priroda Bank după ce acestea au fost în imposibilitatea de a recupera depozitele lor străine din servicii bancare și financiare ale multinationalei britanice, compania britanica HSBC din cauza ca au impus restricții privind retragerile de numerar mari pe 24 ianuarie.

Statele Unite au raportat cea mai proasta piața de valori din ultimii 24 de ani, in ianuarie,  regimul Obama avand un "master plan" cu scopul de a crea deplin haos financiar la nivel global, în scopul de a destabiliza țările inamice și de a crea din zbor dolari care acum lipsesc. Prognozatorul Gerald Celente avertiza oamenii săptămâna trecuta : " 

Oamenii sa se pregateasca pentru un colaps global dezastruos și revolte care vor devora întreaga lume."

Nu doar Celente avertiza aceasta ci si economistul american si fost profesor de economie la Harvard, Terry Burnham care spunea ca cei 1 milion de dolari, economiile sale de o viata si i-a mutat de la Bank of America pentru ca bancile americane nu mai prezinta siguranta.

Acest raport constata ca in ciuda cresterii de 6,5 % a pietii de capital din SUA, o mana de miliardari isi scad valoarea actiunilor in liniste si rapid. Analistii de informatii rusi, exprima in acest raport ca documentele lui Snowden se refera la ,, o catastrofa “ pe 15 februarie care poate avea loc pe baza Fondului de Incredere ,,Black Eagle” de tip ,, orizontul evenimentului “.

Deși practic necunoscut americanilor, în termen de două ore de la atacurile din 11 septembrie 2001, Securities and Exchange Commission din SUA (SEC), a declarat  urgență națională, și pentru prima dată în istoria Statelor Unite, a invocat puterile sale de urgență sub Securities Exchange Act, secțiunea 12 (k) privind relaxarea restricțiilor de reglementare pentru compensarea și solutionarea tranzacțiilor securizate pentru următoarele 15 zile.

Aceste modificări ar permite o suma estimata la 240 miliarde dolari în titluri de stat sub acoperire SUA pentru a fi eliminate la scadență, fără controalele de reglementare standard, în jurul identificarii dreptului de proprietate ca urmare a desfășurării rapide pe teren a Fondului de Incredere Black Eagle, care ar fi distrus cu siguranță întregul sistem economic global.

Chiar de rău augur, și, din nou, practic necunoscut poporului american, este că războiul pe care SUA l-a finantat mai mult de un deceniu, în fapt, declarat la 10 septembrie 2011, când Secretarul Apararii, Donald Rumsfeld, mărturisind în fața Congresului SUA, a declarat război Pentagonului insusi cand a descoperit ca peste 2300 miliarde dolari lipsesc din conturile lor, avertizând că a fost o "chestiune de viață și de moarte."
Pentru cazul în care regimul Obama ar recurge la un  9/11 , atac de tip ,,steag fals” din nou, pentru a proteja sistemul bancar Occidental, acest raport avertizează grav, ca nu poate fi exclus ca dovadă ceea ce presedintele bancii centrale germane Ernst Welteke a dovedit de mult ca " terorism de tranzacționare din interior" , cu privire la acest posibil eveniment oribil.

 În ceea ce privește tranzactiile care au fost făcute prin aceste meserii ( inginerii financiare ), și  din care s-au făcut zeci de milioane de dolari, lumea nu va ști niciodată pentru ca regimul Obama, SEC a recunoscut în 2010 că a distrus toate documentele referitoare la acestea.

Acest raport GRU constată în continuare că, sediul SEC  din New York City a fost distrus pe 9/11, după implozia misterioasa a World Trade Center - cladirea 7, iar atacul la fel de devastator cu racheta de croazieră asupra Pentagonului, a distrus sistemul său de contabilitate, care a îngropat pentru totdeauna informații cu privire la faptul ca lipsesc 2300 miliarde dolari. 

Acest nou "eveniment catastrofic" a fost planificat de către regimul Obama în două săptămâni din 15 februarie si poate fi de așteptat să fie la fel de rău, și , cel mai sigur, "va agita întreaga lume".

Serviciile de informatii din tarile occidentale se grabesc sa dezminta si sa linisteasca populatia vis-à-vis de aceste informatii.

       sursa : http://nesaranews.blogspot.ro/


     Concluzii

Daca acest eveniment malefic va exista, vom vedea. Cert este altceva, colapsul financiar global este iminent. Toate informatiile care exista din mediile financiare indica aceasta. De exemplu intr-un recent discurs, Christine Lagarde directorul general al FMI facea referire la o resetare financiara globala. Daca unul dintre tentaculele cabalei face referire la aceasta, inseamna ca este intr-adevar aproape.

Apoi toate informatiile oferite de catre Cobra, Benjamin Fulford, precum si mesajele chanelling ne indica acest lucru. Sute de bancheri au fost arestati si multi s-au sinucis sau au fost ,,ajutati” sa se sinucida…Alte sute de banci au intrat in faliment sau au fost desfiintate pe tot globul. Actiunea statelor BRICS este in plina desfasurare de contrabalansare economica in favoarea acestora. Se stie ca si-au format deja propriul internet care deja functioneaza pentru a iesi de sub controlul cabalei.

In alta ordine de idei, cabala executa operatiuni de acest gen atunci cand este dur incoltita. Operatiunea 9/11 din 2001 a avut loc sub aceste auspicii. La 11 sept.2001 cabala trebuia sa returneze tarilor asiatice si in special Chinei aurul ( este vorba de mii de tone ), in urma castigarii procesului intentat de catre acestea la Tribunalul International de la Haga, aur care le-a fost pus la dispozitie in anii ’30 in schimbul unor certificate de trezorerie pentru a elimina saracia de pe planeta si a da dreptul de a emite o moneda de interschimb globala ( dolarul american ). Aurul nu a fost restituit. Recent Germania a cerut aurul care a fost dat in custodie elitei pentru siguranta ( foarte multe tari de pe glob isi tin aurul in Banca Londrei pentru siguranta si costuri mici ). Au primit raspuns ca 300 de tone le va primi pana in 2020, in doi ani abia a primit 10 tone…..aurul a disparut.

Suntem intr-un nod karmic. Daca mai punem si viziunile clarvazatorilor, omenirea este foarte aproape de o mare schimbare. Pregatiti-va calmi, in liniste, pregatiti-va rudele, prietenii, dar fara a le incalca liberul arbitru. Cine nu crede sau cei ignoranti poate au drumul lor si nu trebuie judecati.
  
         Fiti pe val…!!

   Drum drept spre Lumina !  
Sursa: http://burebista2012.blogspot.ro/

SOARELE INTERIOR - UN MESAJ PLANETAR de la HATHORI


(11 ian. 2014; channeler Tom Kenyon)
Traducere Const. Mihăilescu

În conformitate cu cunoașterea Hathorilor, forța noastră de viață (sau Sekhem) apare și se regăsește în corpul uman în cea de a treia chakră (manipura) aflată în zona plexului solar  (Nota C.M.: două lățimi de degete sub ombilic). De aici, această forță de viață subtilă radiază în întregul corp, mai cu seamă spre primele două chakre (muladhara și svadhishtana), responsabile de adaptarea ființei la condițile de viață planetare și de procreație) 
Forța de viață poate fi crescută prin exerciții de activare a celui de al treilea centru de forță.(practicate, în special, de yoghini). O foarte bună activare se poate obține și prin meditație, timp în care practicantul se concentrează asupra plexului solar, putând să se ajute și de emiterea unui sunet caracterisic acestei chakre. Când centrul forței de viață este bine activat, se pot obține rezultate notabile în ceea ce privește puterea și abilitatea de a desfășura programul de activități precum și în ceea ce privește capacitatea de însușire a cunoștințelor.

La scurt timp după ce NASA a confirmat inversarea polilor magnetici ai Soarelui nostru , Hathorii m-au îndemnat să vizitez ”arhivele de sunet” exemplificându-mi cu un sunet pe care să-l utilizez în timpul meditațiilor. Pentru prima oară, acel sunet fusese transmis de Hathori în perioada programului intensiv pe care-l inițiaseră în anul 2009.

Am fost ajutat și ghidat de Hathori, pe timpul desfășurării unei meditații model, timp în care mi s-au trimis tonalitățile cele mai potrivite pentru activarea chakrei plexului solar.  Din comunicarea lor, am înțeles marea utilitate a lucrului cu acest centru de forță, mai ales acum când polii magnetici ai Soarelui nostru s-au schimbat (inversat). Hathorii au convingerea că Soarele este esențial pentru transformarea conștiinței umane, și de aici insistența lor ca prin diferite metode, în primul rând prin meditație, să fim preocupați de sensibilizarea ființei noastre față de radiația solară și legătura cu câmpul magnetic solar.
Ei consideră că schimbarea polilor solari, va avea o influență puternică, determinantă asupra evoluției ființelor umane. Din acest motiv, ei insistă să folosim încă de la început această perioadă considerată de ei ideală pentru a începe să exersăm lucrul cu ființa noastră interioară, folosind, în special, plexul solar. Meditațiea în care ne folosim de sunetul caracteristic centrului manipura este mult superioară unei meditații oboșnuite pe acest centru. 
MEDITATIA CU SOARELE NOSTRU INTERIOR.
Pentru a efectua această meditație este necesar să efectuăm pașii următori:
După ce v-ați găsit un loc liniștit, unde să nu fiți deranjați, așezați-vă într-o poziție comodă, eliminați arice gânduri care v-au preocupat. Închideți ochii, faceți câteva respirații profunde și:
1.  concentrați-vă atenția în regiunea plexului solar, care se află în zona ombilicală.
2 . Imaginați-vă o minge de lumină de culoare alb-aurie și de forma soarelui de la amiază.Unii pot vedea acest „soare” , alții doar îl intuiesc ca fiind acolo.
3 . Pe măsură ce vă concentrați atenția pe această minge de lumină, introduceți o stare emoțională coerentă, de apreciere sau recunoștință. Transpunerea într-o stare emoțională, mărește substanțial eficacitatea și reușita meditației.
4 . Începeți să ascultați sunetul înregistrat, care durează 04:40 de minute (faceți aici
Click here). Când mintea voastră rătăcește, abătându-se de la vizualizarea acelui soare imaginar, aduceți-o încet și cu blândețe la acea imagine ajutați fiind și de melodia înregistrată. Încercați să trăiți sentimente de apreciere / recunoștință.
5 . Folosindu-vă de cadrul acustic oferit de melodie, imaginați-vă cum soarele (globul luminos) pe care-l vizualizați se deplasează în zona plexului solar, activând chakra manipura. Extindeți acest suigeneris soare interior în întreaga voastră ființă care parcă se topește în puternica lumină a acestui soare. Imaginați-vă cum fiecare celulă a corpului vostru preia lumină din acest soare puternic și generos. Conștientizați cum fiecare celulă se revigorează și se umple de lumină.
6 . Mai rămâneți câteva momente în starea de meditație chiar dacă melodia înregistrată s-a sfârșit. Ființa voastră vibrează încă pe acea melodie, care v-a activat chakra voinței (manipura).
Încheiați meditația și contemplarea, deschideți ochii și mai păstrați câteva momente de liniște și pace.
Este posibil ca în timpul acestor meditații să aveți diferite stări, diferite trăiri. Acceptați-le și amintiți-vă de ele cu dorința ca la următoarea ședință de meditație să le retrăiți.
(Dacă nu ați recepționat corect, fără întreruperi sunetul, dând clik ca mai sus, puteți găsi sunetul pentru activarea centrului de forță MANIPURA, accesândwww.tomkenyon.com, de unde selectați din listă articolul 
The Inner Sun dând clikClick here marcat în cuprinsul articolului)

SURSA: www.tomkenyon.com
(C.M.)

http://spirituletern.blogspot.ro/

DEUTSCHE WELLE: Rusia a demarat un plan de rupere a Moldovei în trei

Autorităţile din Autonomia Găgăuză a Republicii Moldova (sudul Moldovei) au organizat duminică un pseudo-referendum.
În cadrul celor nouă birouri electorale, oamenii au fost chemaţi să aleagă între aderarea Moldovei la Uniunea Europeană sau aderarea la Uniunea vamală Rusia -Belarus – Kazahstan. De asemenea, localnicii au fost întrebaţi (în cele trei buletine de vot) dacă sunt de acord ca Autonomia Găgăuză să iasă din componenţa Republicii Moldova, dacă aceasta îşi pierde suveranitatea.
Aşa-zisul referendum a sfidat integral legislaţia Republicii Moldova, inclusiv o hotărâre a instanţei de judecată de la Comrat (din 3 ianuarie) prin care a fost anulată decizia Adunării Populare de la Comrat (organul legislativ al autonomiei) de a desfăşura referendumul. Procuratura Generală a iniţiat un dosar penal pentru samavolnicie, iar Poliţia un alt dosar penal pentru aţâţarea vrajbei, diferenţierii şi dezbinării naţionale. Comisia Electorală Centrală de la Chişinău a refuzat să se implice în acest exerciţiu electoral, prin urmare finanţarea a venit din partea unui om de afaceri cu cetăţenie rusă şi moldovenească, firma moldovenească a căruia datorează bugetului de stat zeci de mii de lei.
Iurie Leancă: E mâna comuniştilor
Premierul moldovean Iurie Leancă a declarat că în spatele sondajului efectuat în Unitatea Teritorial Administrativă „Gagauz-Yeri” este Partidul Comuniştilor care vrea să tensioneze situaţia în zonă prin promovarea separatismului. „Au identificat Comratul ca zonă unde posibilitatea de speculare pe anumite subiecte este mare, deoarece, spre regret, oamenii din sudul ţării nu posedă limba română şi nu au acces la informaţii. Din acest motiv nu cunosc suficient despre perspectivele şi oportunităţile integrării europene”, susține Leancă.
Nu doar comuniştii din opoziţie au susţinut aşa-zisul referendum, dar şi socialiştii conduşi de ex-comunistul Igor Dodon care a fost surprins discutând duminică, la Comrat, cu deputatul Dumei de Stat a Rusiei, Roman Hudiakov. Potrivit presei de la Chişinău, socialiştii intenţionează să organizeze „referendumuri” similare şi în alte localităţi din Republica Moldova.
Deşi la nivel central, reprezentanţii Partidului Democrat (partid care face parte din coaliţia de guvernare) susţin integrarea europeană, politicienii PD din filiala găgăuză au făcut agitaţie în favoarea Uniunii Vamale Rusia – Belarus – Kazahstan.
Presa: E mâna FSB-ului rusesc
Presa de la Chişinău a publicat luni mai multe articole în care demonstrează implicarea serviciilor secrete ruseşti în diversiunea din sudul Republicii Moldova. Potrivit ziarului „Timpul”, Rusia şi-a trimis în Autonomia Găgăuză grupuri de agenţi ai serviciilor secrete, unul dintre acestea fiind întors, de la vama Palanca, pe 31 ianuarie. Echipa era condusă de Kim Koshev născut 1934, ofiţer în rezervă al Serviciului de Informaţii Externe al Federaţiei Ruse. În plină acțiune de organizare a aşa-zisului referendum, în raionul Taraclia, pe 1 februarie, a fost surprins colonelul cazacilor din Federația Rusă, Cuiuzuclu Vasilii Petrovici născut 1960. Ziarul citat publică şi copia carnetelor de agenţi ai celor doi.
Conform rezultatelor prealabile ale aşa-zisului referendum, făcute publice de Comisia Electorală de la Comrat, pentru aderarea Republicii Moldova la Uniunea Vamală Rusia – Belarus – Kazahstan s-ar fi pronunțat 94,49 la sută din localnici. Pentru aderarea la Uniunea Europeană s-ar fi pronunțat 2,69 la sută dintre participanții la sondaj. În ceea ce privește proclamarea independenței Găgăuziei în cazul pierderii suveranităţii Moldovei – 68 la sută dintre participanți s-au pronunțat „pentru” dezlipirea de Moldova, iar 1,75 la sută – „împotrivă”. Prezența la urne a fost de 70,42%.
Oazu Nantoi: E mâna Rusiei şi a agenturii acesteia
În opinia analistului politic, Oazu Nantoi, pseudo-referendumul de duminică face parte dintr-un scenariu amplu al Federaţiei Ruse de destabilizare a situaţiei în Republica Moldova în ajunul semnării şi parafării Acordului de Asociere Republica Moldova – Uniunea Europeană. „Statul este ameninţat. În opinia mea, este vorba de un plan orchestrat de destabilizare a situaţiei politice în perspectiva semnării Acordului de Asociere şi a alegerilor parlamentare din acest an – plan realizat de Federaţia Rusă prin agentura sa. Este vorba de Ivan Burgudji, Valerii Neoglo şi Mihail Formuzal (exponenţii puterii locale de la Comrat). Din păcate, structurile de stat ale Republicii Moldova nu au fost capabile să anihileze din start această ameninţare. Însăşi faptul că pretinşii observatori care au fost trimişi de Federaţia Rusă au fost nevoiţi să facă cale întoarsă de la vama moldovenească demonstrează: 1. Veridicitatea ipotezei că este un scenariu rusesc; 2. Că structurile de stat ale Republicii Moldova s-au mobilizat, însă, mobilizarea din partea Parlamentului lipseşte. Moldova este o republică parlamentară, însă Partidul Comuniştilor care face parte din opoziţia parlamentară joacă rolul de „coloana a 5-a” a Rusiei”, a conchis analistul politic.
Autonomia Găgăuză este o regiune autonomă din sud-vestul Republicii Moldova, locuită preponderent de găgăuzi – un popor vorbitor al unei limbi turcice, însă de confesiune creştin-ortodoxă. Originea exactă a găgăuzilor nu se cunoaşte. Populația totală este de aproximativ 160.000 de persoane.
Sursa :capital.ro
https://2blackjack1.wordpress.com

Sabia de diamant

În 1943 a fost detaşat, în luna august, pe lângă comandamentul german din Sibiu, un personaj ciudat. Avea grad de colonel al Wermachtului, cu toate că se vedea de la o poştă că n-are nici în clin, nici în mânecă, vorba românului, cu armata. Numele sau, mai degrabă pseudonimul său era Schuller, adică “profesorul”.

 Puterea sa era foarte mare, nici măcar ofiţerii SS cu acelaşi grad sau chiar superior, nu-i ieşeau din vorbă. Avea documente semnate de însusi Hitler şi o misiune secretă, care-l făcea să străbată adesea munţii în anumite zone, însoţit de călăuze din zonă, bine plătite şi apărat de plutoane întregi de vânători. 
Căuta insistent ceva, în special prin zonele cu ruine dacice: la Salgo, la Tilişca, dar şi prin zona de graniţă a fostului imperiu, adică Turnu–Roşu – Boiţa (Sibiu), dar şi prin zona Văratica-Turnu (Vâlcea). Era adesea văzut studiind ore în şir documente din arhivele Brukenthal, dar şi stând de vorbă cu ciobani, vânători sau preoţi din zonă. Vorbea o română impecabilă, fără accent, ceea ce, pe cei mai mulţi interlocutori, îi făcea să-l creadă român.


După trei-patru luni de căutări în zona menţionată, la începutul iernii, Schuller şi oamenii săi s-au mutat în zona Sebeş (Alba) - Frumoasa, acordând o atenţie deosebită ruinelor dacice de la Căpâlna.
Nimeni nu ştie dacă a descoperit ceva, dar în primăvara anului 1944 (luna mai) a dispărut din zonă definitiv.
Sau cel puţin, aşa se părea.
El a reapărut prin anii Ꞌ70, în Sebeş-Alba (Mullbach), fiind implicat în nişte acţiuni cel puţin ciudate, în urma cărora o serie de persoane, unele chiar foarte tinere, au fost arestate de către regimul comunist sub acuzaţia de spionaj, cu toate că din procesul public al unora dintre aceste persoane nu reieşea decât c-ar fi fost membre ale unui grup (nachtigall) pe seama căruia erau puse delicte ca: ascultare de muzica decadentă (occidentală), consum de droguri (?), sex în grup… Singurul care a fost condamnat definitiv a fost un profesor, Degau Erik. În momentul pronunţării sentinţei, el a izbucnit în plâns, strigând: 
”toate astea se întâmplă numai datorită nemernicului de Schuller şi a blestematei acelea de săbii de diamant!”.
Cunoscând legenda, un coleg al lui Erik Degau, profesorul Taborsky Roland, a stat câteva minute de vorbă cu acesta, până ce autorităţile l-au luat din Casa de Cultură, unde se ţinuse procesul (public). Asta se întâmpla în vara anului 1973. Doi ani mai târziu, Taborsky Roland, profesor de istorie foarte apreciat nu numai în judeţ, ci şi în ţară (doctor în istorie), a format un grup din câţivaelevi pasionaţi de istoria antică, în special de cea a dacilor, intitulat (mai bine zis autointitulat “grupul Kesarion”), cu care a început o serie de cercetări în zona dacică de la Căpâlna. 
Sabia de diamant fusese găsită de nişte copii, cu cîţiva ani înainte (Ꞌ69-Ꞌ70) prin ruinele cetăţii dacice de la Tilişca (Sibiu), a stat o perioadă la “Muzeul etnografic Galeş-Sălişte”, condus în acea perioadă de către profesoara Costăchescu Maria, fiind luată apoi “pentru cercetări şi autentificare” de către o comisie şi dusă la Muzeul Brukenthal, unde i s-a pierdut urma. 
Totusi, multe persoane au văzut-o şi s-au minunat de lama ei, deosebit de dură, cu trei muchii, fiecare foarte tăioasă. Lama era o piramidă, cu înălţimea de aprox. 20 cm şi cu latura bazei de 2 cm. Mânerul era format din trei şerpi încolăciţi, care se uneau la capătul acestuia într-un cap de lup. Apărătoarea de mână era ovală, cu lungimea de 8 cm şi era dintr-un smarald aplatizat. Repet faptul că lama era dintr-un diamant (învăţătoarea Popa Rafila, din Sălişte, a tăiat cu ea mai multe bucăţi de sticlă (geam) – ea, de fapt, şi-a dat seama de valoarea sabiei şi a hotărât s-o dea ăn custodia muzeului Galeş). Este de înţeles că sabia, doar prin materialele din care era făcută (mânerul era din aur, inclusiv şerpii, iar capul de lup din argint), constituia o valoare imensă, dar chiar de la început, toate persoanele care au văzut-o (mai puţin copiii), şi-au dat seama de faptul ca ea n-avea utilitate decât ca obiect de cult, deci valoarea ei materială era cu mult întrecută de valoarea istorică şi cea spirituală.
Unul dintre tinerii care formau “grupul kesarion” avusese în mână sabia, aşa că, după amiezile până noaptea târziu, discutau despre ea. La un moment dat, cineva a lansat o ipoteză care, în scurt timp, a devenit o certitudine. Sabia de diamant stă la baza legendei despre “Excalibur”!
 
sursa
 Sursa: http://adevarul2012.blogspot.ro/

Energiile lunii februarie


scara
Jennifer Hoffman(ii multumim Alexandrei pentru traducere)
In aceasta luna se intampla foarte multe din punct de vedere energetic – si mare parte se vor intampla pe plan interior. Inainte sa suspinati „of,nu din nou!!!”, linistiti‑va, pentru ca nu va fi vorba despre munca interioara istovitoare, a ultimilor cativa ani; va fi ceva mult mai subtil si mai cursiv, chiar daca nu voi folosi termenul „mai usor”, deoarece nu numai ca este subiectiv, dar implica si o comparatie ce nu poate fi facuta. Toata lumea isi are propria versiune pentru usor si greu,curgere si blocaj si pentru ce inseamna o problema, fata de o oportunitate. Aceasta luna va fi plina de oportunitati ce pot fi deghizate in probleme – dar, indiferent sub ce forma apar, vor exista si solutii.
In aceasta luna sunt trei mari evenimente energetice. Primul este acela ca planeta Venus a revenit in tranzit direct. Astfel, planeta iubirii si frumusetii merge inainte si toate blocajele legate de iubire pot fi acum rezolvate. Daca ati avut relatii care stagnau sau daca aveati de facut alegeri in legatura cu relatiile, s‑ar putea sa le vedeti, acum, rezolvate. Al doilea mare eveniment este Mercur retrograd in Pesti/Varsator, care incepe pe 6 februarie si se incheie pe 28 februarie. Se aplica atentionarile obisnuite pentru Mercur retrograd: nu semnati contracte, nu incepeti nimic nou (doar daca nu e vorba despre ceva ce a fost planificat inainte de trecerea in tranzit retrograd), verificati‑va de doua ori comunicatiile, salvati‑va datele de pe computer, ganditi‑va de doua ori, inainte sa alegeti – si, ca sa il citez pe mestrul meu, „masurati de doua ori si taiati o singura data”.
Acest Mercur retrograd se afla la inceputul zodiei Pestilor – cel mai spiritualizat semn al zodiacului. El se afla si in conjunctura cu Neptun, ceea ce ii da o amprenta spiritualizata cu atat mai puternica. Mercur guverneaza doua semne, Gemenii si Fecioara. In Gemeni este ca un copilas de doi ani, care alearga in mijlocul strazii, de indata ce ii dai drumul la mana. In Fecioara, este copilul care ia orice decizie, cu mare chin. In Pesti este mai atent – dar asta, pentru ca trebuie sa fie asa si nu pentru ca ar vrea, intotdeauna, sa fie. Atunci cand acordam timp, analizam mai multe optiuni si apoi o alegem pe cea care se aliniaza intentiei noastre, facem progrese intr‑un mod mai echilibrat si mai durabil. Ganditi‑va la ultima data cand ati luat o decizie rapida si, dupa ce ati trait o vreme cu rezultatele ei, ati hotarat ca nu va plac deloc si a trebuit sa alegeti din nou.
Aceasta perioada de Mercur retrograd este buna pentru a ne asigura ca fiecare alegere este facuta din punct de vedere al binelui nostru cel mai inalt si ca ne este de folos. Este buna pentru stabilirea intentiilor intr‑un mod mai constient, mai treaz si mai plin de suflet. Mercur guverneaza mintea si, cateodata, avem nevoie sa fim putin mai „fara minte”, astfel incat sa putem lasa sa straluceasca lumina sufletului. El se misca retrograd in Varsator, care e un semn de aer, ceea ce va sublinia nevoia de a ne gandi un pic mai constient la ceea ce facem, in loc de a inainta orbeste, sperand ca totul va fi bine pana la urma. Mercur iese complet din umbra retrograda, pe 21 martie.
Al treilea mare eveniment din luna februarie este cand Nodul Lunar Nord trece in Balanta (si cel Sud in Berbec), pe 18 februarie. Nodurile Lunare isi schimba semnul zodiacal, la fiecare doi ani si, din 30 august 2012, au fost in Scorpion/Taur. Vreti sa stiti pe ce puteti da vina, pentru toate problemele pe care le‑ati avut din 2012 si pana acum? Nodul lunar Scorpion/Taur este partial raspunzator. De atunci incoace, toate semnele de apa au fost in vizor si a fost ca si cum ar fi existat o pierdere ascunsa de apa in casa, despre care nu ati stiut pana cand nu s‑a surpat podeaua, atunci cand ati calcat pe ea (asta s‑a intamplat la mine acasa si a trebuit sa refac toata baia, pentru a repara gaura din podea).
In Balanta/Berbec, Nodurile subliniaza gasirea echilibrului, crearea armoniei si structurii si trecerea la actiune, in mod constient. Acolo unde viata voastra a fost descentrata, veti putea crea un nou centru, accentul fiind pus pe „nou”. Orice lucru din trecut, care nu mai serveste intentiei voastre pentru bucurie, iubire, pace, armonie, abundenta si succes nu mai este disponibil. Puteti sa creati acum ceva nou – si sunteti sprijiniti sa o faceti. Dar daca incercati sa reinviati vechiul si va dati silinta sa il faceti sa se potriveasca vietii voastre de acum, s‑ar putea sa intampinati unele probleme.
O lectie aflata in desfasurare, in lunile care vor urma, este aceea de a invata sa ne vedem mai intai ca fiinte energetice si apoi ca fiinte fizice, in timp ce cream echilibrul dintre aceste doua aspecte. Avem tendinta sa fim atat de ancorati in corpul fizic, incat uitam de curgerea energiei, care este de fapt modul in care noi functionam la orice nivel. Ceea ce simtim ca fiind elemente ce ne incetinesc, sunt de fapt incercari de a ne face sa ne vedem pe noi insine, in acest mod nou. Atunci cand trebuie sa incetinim, este un semn ca trebuie sa ne asiguram ca ne folosim in intregime mintea si spiritul, in orice situatie. Sursa noastra de energie se află in interiorul nostru, nu in exterior. Orice s‑ar intampla in lumea exterioara este o reflectie a ceea ce se intampla pe dinauntru si o oglinda a modului in care ne folosim energia.
In aceasta luna avem si Marte in umbra retrograda; el devine retrograd pe 1 martie si direct pe 20 mai, iesind cu totul din retrogradare, pe 22 iulie. Este o perioada lunga, in care planeta actiunii sa se afle in tranzit retrograd – dar acest lucru are un anumit scop, acela de a ne ajuta sa incetinim, sa ne analizam sufleteste optiunile si apoi sa trecem la actiunea care ne serveste intentiile, in cel mai bun mod posibil. Vestea buna este ca Venus e acum in miscare directa, asa ca avem sprijinul planetei iubirii si frumusetii. Cuvantul cheie al acestei luni estere‑centrare – gasiti acel nou centru al vostru, in care sa traiti in iubire, pace si bucurie si luati‑o incet; este timp destul sa actionati odata ce veti sti, cu claritate, ce vreti si ii dati sinelui vostru energetic ocazia de a participa la actiune. Sa aveti o luna minunata.
Copyright (c) 2014 by Jennifer Hoffman. All rights reserved
Sursa: editura foryou

Un proces de mii de miliarde de dolari deschis în SUA ar putea pune capăt tiraniei financiare (2)

Adaptare după un articol de David Wilcock
  
Dezvăluirile făcute de Benjamin Fulford în amplul interviu acordat lui David Wilcock, scot la iveală numeroase dedesubturi şi conexiuni semnificative ce stau la baza procesului fără precedent deschis în SUA în urmă cu aproximativ doi ani, în care sunt implicate organizații și personalități importante pe scena geopolitică actuală. 

  Prezentăm în continuare o primă parte a acestui interviu incendiar, veritabilă incursiune în culisele puterii, ce aduce în prim plan o multitudine de subiecte intercorelate: manevrele elitei criminale pentru a domina întreaga lume și pentru a pune mâna pe aur, planurile demente de a elimina trei sferturi din populaţia planetei prin intermediul unui al treilea război mondial. Aflăm de asemenea noi detalii despre organizaţiile secrete asiatice care, dispunând de o forţă considerabilă, se împotrivesc planurilor mârşave ale elitei satanice occidentale. 
Câte ceva despre Benjamin Fulford
David Wilcock (DW): Pentru aceia dintre voi care nu îl cunoaşteţi deja, aş vrea să menţionez aici câte ceva despre Benjamin Fulford, astfel încât să nu aveţi cumva impresia că Ben este un lăudăros oarecare. Ben a fost redactorul şef al ediţiei pentru Asia Pacific al revistei Forbes şi are în spate mulţi ani de activitate în domeniul jurnalismului profesionist. Este autorul a peste 30 de cărți, vândute în aproximativ 1 milion de exemplare. După cum puteţi afla din numeroasele interviuri pe care deja le-a acordat, Benjamin a devenit la un moment dat implicat într-o lume plină de intrigi, atunci când a început o investigaţie prin care să poată afla unde se duceau banii din economia Japoniei.
El şi-a dat seama că stimularea economică care putea fi generată în folosul întregii omeniri nu era niciodată folosită pentru ceva bun şi se părea că de fiecare dată dispăreau o mulţime de bani. Firul investigaţiei sale l-a adus în situaţia de a primi ameninţări cu moartea şi de a intra apoi în contact cu o societate secretă asiatică ce acţiona ca un contra-balans împotriva celor ce intenţionau să instaureze ceea ce eu numesc „Vechea Ordine Mondială”.
O invitaţie de a-şi vinde sufletul
DW: Aceşti indivizi (care intenţionează să instaureze „Vechea Ordine Mondială”) au urmărit apoi să îl determine să-şi încheie investigaţiile şi să nu divulge nimic din ceea ce aflase deja.
Benjamin Fulford (BF): La un moment dat mi-au oferit postul de ministru de finanţe al Japoniei. Şi poate nu o să vă vină să credeţi, dar la un moment dat ei mi-au oferit chiar General Electric şi General Motors.
DW: Adică ai fi devenit directorul general?
BF: Da, şi probabil aş fi devenit principalul acţionar. Problema, bineînţeles, era că totodată ar fi trebuit să fiu de acord cu planul lor de a ucide patru miliarde de fiinţe umane. Aceasta este schema clasică prin care ei te momesc să-ţi vinzi sufletul diavolului.
Începând cu anul 2006, a scris cărţi în care a dezvăluit adevărul despre evenimentele din 11 septembrie 2001 
BF: Există o serie de motive pentru care am ajuns în această situație specială. Am scris foarte mult despre lucruri pentru care aș fi fost omorât dacă eram un jurnalist japonez. În primul rând, despre guvernul colonial secret de aici din Japonia. Dar să fac un scurt sumar al modului cum am ajuns să fiu implicat în aceste intrigi. Practic am început să scriu cărţi în japoneză. Cred că cea care mi-a adus necazuri a apărut în 2006. În acea carte nu spuneam decât ceea ce se dezvăluise deja în Occident în legătură cu evenimentele din 11 septembrie.
Dezvăluirea faptului că SARS este o armă bacteriologică concepută cu intenţia de a ucide populaţia asiatică 
BF: Apoi am publicat o carte în care dezvăluiam faptul că SARS este o armă bacteriologică menită să ucidă populaţia non-caucaziană. (SARS este aşa numita „gripă aviară”). În acea carte dădeam citate din documentele scrise de neo-conservatori, cum este Project for a New American Century (Proiectul pentru un nou secol american). Documentele acestea scoteau foarte clar în evidenţă faptul că există un grup de elitişti occidentali care plănuieşte să declanşeze cel de-al Treilea Război Mondial şi să reducă populaţia globului.
A făcut recomandarea ca asiaticii să oprească finanţările către acest grup criminal elitist 
BF: De asemenea, în acea carte evidenţiam un aspect foarte important, și anume că asiaticii puteau pune capăt acestei situaţii oprind finanţările pe care le făceau către acest grup, deoarece aceştia aveau nevoie de banii japonezilor şi ai chinezilor pentru a-şi pune în practică planul lor dement. Aşa se face că în lumea interlopă japoneză a fost dat ordin ca eu să fi ucis cât mai curând posibil.

În cele din urmă i-a fost oferită protecţie
BF: Poliţia secretă sud-coreeană le-a spus apoi chinezilor despre aceasta, iar chinezii au trimis o societate secretă să îmi ofere protecţie. Aşa am ajuns să fiu implicat într-o lume despre care înainte nu ştiam absolut nimic; nici nu imi imaginam că aşa ceva ar putea exista.
Chinezii „trăseseră” cu ochiul la una dintre întâlnirile secrete de la Bohemian Grove
BF: Chinezii „trăseseră cu ochiul” la una dintre întâlnirile secrete ale elitei satanice de la Bohemian Grove şi doreau să împiedice planul dement prin care se doreşte începerea celui de-al treilea război mondial. Atunci când chinezii au văzut că fusesem trecut pe lista celor ce trebuiau eliminaţi pentru că îi avertizam în legătură cu ceva despre care ei tocmai aflaseră, în cele din urmă au decis să-mi ofere protecţie, şi astfel am intrat în această lume secretă.
„Chinezii” reprezintă de fapt o societate secretă asiatică
DW: La cine anume te referi, mai exact, atunci când spui „chinezii”? În direcţia aceasta, una dintre neînţelegerile care apar pentru cei care citesc articolele tale, este faptul că atunci când tu spui „chinezii”, oamenii fac în mod firesc asocierea cu guvernul represiv al acestei țări. 
BF: Da, înţeleg, cred că am făcut o greşeală atunci când am spus „chinezii”. Ar fi trebuit să spun mai degrabă Asia. Deoarece această societate secretă transcende China. Ea include Indonezia, Filipine, Thailanda, Japonia, Taiwan şi Coreea. De fapt, putem acum să afirmăm că ea a ajuns chiar să fie identificabilă cu grupul naţiunilor nealiniate. Un grup ce cuprinde 77 de naţiuni, inclusiv ţări precum Iugoslavia. Deci am greşit când am spus „chinezii”. Este vorba, de fapt, despre o societate secretă asiatică, nu de una chineză.
 DW: Care ar fi relaţia dintre această societate secretă asiatică și guvernul comunist din China?
BF: În spatele şi chiar deasupra guvernului comunist din China şi a guvernului din Taiwan se află un vechi grup de familii ale căror legături influente şi relaţii merg mult dincolo de structurile politice actuale.

Familia Dragonului
DW: Corectează-mă dacă mă înşel însă, din câte ştiu eu, China a fost denumită după numele împăratului Qin, care era din familia Dragonului. Aceasta a fost prima dinastie din China, nu-i aşa?
BF: Aşa este.
DW: El este cel care a construit soldaţii de teracotă făcând sculpturi din piatră pentru fiecare soldat şi cal ce existau în cadrul armatei sale. Există o mulţime de poveşti despre cum a apărut această familie a Dragonului. Ei practic au şters toată istoria Chinei de până atunci, care este în prezent recompusă de unii cercetători. Aceste societăţi secrete par a fi dinastice. În cele mai multe cazuri ele rămân secrete, oculte, acţionând din spatele scenei. În plus, de cele mai multe ori, ei se află în posesia unor foarte mari bogăţii.

Mai multe societăţi secrete ce concurează între ele
BF: Este însă important să reţinem că este vorba de mai multe grupuri care concurează unele cu altele. Aici, în Asia, avem ceva similar cu ceea ce se petrece în Vest. Este vorba despre unele societăţi secrete conectate prin străvechi legături genealogice, dinastice. În Vest avem exemplul clanului Rothschild, familiei regale britanice, francmasoneriei şi lojii francmasonice Propaganda Due. În Asia ar fi vorba de familia Dragonului. Mai exact, este vorba de diferitele familii dinastice şi diferitele grupări de clan care se bazează toate pe legături familiale. Atât în Vest, cât şi în Est avem unele societăţi secrete ce se bazează pe meritocraţie, dar şi alte societăţi secrete care sunt conduse pe linie dinastică. 
Societăţile secrete din Orient (cele mai importante) ar prefera ca toţi cetăţenii lumii să fie cei care să decidă cum va arăta viitorul planetei și nu ca acesta să fie controlat de o mică elită din vest. Există, desigur, şi unii chinezi şovini care cred că lumea ar trebui să fie condusă de China. Dar, în general, consensul în Asia este că ar trebui să existe egalitate pentru toţi oamenii lumii, planeta nu ar trebui condusă doar de chinezi sau de o mână de oameni.

Fulford i-a cunoscut pe mulţi dintre cei mai influenţi şi puternici oameni din Asia
BF: Am fost jurnalist aici, în Japonia, timp de peste 25 de ani. I-am cunoscut pe majoritatea prim-miniştrilor japonezi de după cel de-al doilea război mondial.
De-a lungul timpului am cunoscut foarte multe personaje importante: miniştrii de finanţe, directorii celor mai mari corporaţii din Asia şi mulţi alţii. Reţineţi că am fost redactor-şef la ediţia pentru Asia Pacific a celei mai importante reviste de afaceri din lume (Forbes). Mergeam în Taiwan, mergeam în China, mergeam în Rusia, mergeam în Vietnam, mergeam în Australia şi mă întâlneam cu directorii marilor corporaţii care vroiau să facă reclamă companiilor lor.

Relaţiile sale sunt în număr de sute
BF: Ceea ce vreau să spun este că de când am renunţat la acea slujbă, relaţiile mele sunt în număr de sute. Îi cunosc pe şefii Triadelor, şefii bandelor Yakuza. Îi cunosc pe directorii serviciilor secrete militare din Japonia şi pe cei din poliţie. Îi cunosc pe conducătorii societăţilor de arte marţiale de aici. Am discutat cu membrii biroului politic al partidului comunist (Politburo) din China. Deci nu, nu este vorba despre o banală conversaţie telefonică dintre mine şi un simplu funcţionar sau doi, care îmi vând gogoşi. Este însă adevărat că au existat şi din aceia care au urmărit să îmi comunice o serie de informaţii false cu scopul de a-mi distruge credibilitatea. 
Urmărim să-i convingem pe cei din complexul militar-industrial
BF: Oamenii trebuie să înţeleagă faptul că eu nu am nevoie să dovedesc nimic publicului larg. În această etapă efortul nostru este direcţionat spre a-i convinge pe cei din conducerea Pentagonului (Sediul central al Ministerului Apărării Naţionale al SUA), CIA (Agenţia Centrală de Informaţii SUA), NSA (Agenţia de Securitate Naţională a SUA) şi pe francmasoni. Cu alte cuvinte, urmărim să le arătăm persoanelor care se află la cârma complexului militar-industrial şi pe politicieni că planul nostru este mai bun decât cel actual.
Am pus deja la dispoziţia anumitor reprezentanţi ai poliţiei şi ai unor birouri de investigaţie numeroase casete audio, fotografii şi înregistrări video. Aşa încât nu este necesar în această etapă să mă justific şi să urmăresc să-mi clădesc o credibilitate. Însă dacă există sau dacă vor apărea critici constructive voi fi bucuros să le primesc.

Cei mai mulţi oameni din interior nu vor să fie cunoscuţi
BF: Ceea ce trebuie să înţelegeţi este că majoritatea celor cu care vorbesc nu vor ca numele lor să fie cunoscut sau să le apară fotografia în vreun ziar sau pe internet. Refuză să îmi permită să le spun numele sau să dau cuiva fotografii cu ei. Însă le-am făcut cunoştinţă cu indivizi care lucrează în MI6 (Agenţia de spionaj a Marii Britanii) sau la CIA, iar la acest nivel sunt deschişi comunicării.
Oameni de legătură
DW: Cred că în general eşti foarte ocupat. Cu câţi oameni din interior vorbeşti pe săptămână?
BF: Depinde. Acum comunic cu persoane care au relaţii în marile organizaţii. De exemplu, ţin legătura cu o persoană care are relaţii la Pentagon şi CIA. O altă persoană cu care ţin legătura acum are relaţii în cercul clanului Rothschild, în MI6 şi în familia regală britanică. Am urmărit să mă asigur personal, prin intermediul mai multor surse, că aceste persoane sunt ceea ce spun şi sunt de încredere.
Mai este o persoană cu care comunic care are relaţii în cadrul grupurilor japoneze de dreapta şi cu societăţile asiatice. Ceva mai rar comunic cu şefii bandelor japoneze, cum ar fi Yamaguchi-gumi sau Inagawa-kai sau Sumiyoshi. Apoi este un alt bărbat cu care vorbesc destul de des, care are conexiuni şi relaţii în KGB sau în serviciile secrete din Serbia.

DW: În Rusia sau în Serbia?
BF: La origini din Serbia, mai multe nu pot spune. De exemplu, de mai multe ori am luat masa în oraş cu soţia prim-ministrului Kan Naoto. Locuim în acelaşi cartier.

O campanie îndârjită împotriva lui Fulford
BF: Împotriva mea, totuși, a fost comandată o campanie îndârjită, ca să mă discrediteze. Au întocmit un dosar special pentru mine, care este gros cât o carte de telefoane. La început au încercat să mă omoare. Apoi, după ce şi-au dat seama că cel care dădea ordinul să fiu eliminat ar fi fost apoi el însuşi eliminat, au recurs la altceva. Au vrut să mă aducă în pragul falimentului, punându-mă pe lista neagră.
I-a fost distrusă cariera în televiziune
BF: Înainte aveam regulat emisiuni la televiziunea japoneză. 
DW: Pe NKH sau unde? (NKH este cea mai mare şi cea mai cunoscută reţea de televiziune din Japonia).
BF: Pe NKH exista o emisiune specială de 20 de minute cu mine, la ora de maximă audiență. Am avut emisiuni pe mai multe posturi TV. Ideea este că fiind atât de cunoscut, aveam în felul acesta posibilitatea ca ceea ce scriam să fie publicat şi în Occident. De aceea ei m-au trecut apoi pe lista neagră.
DW: În ce an se petrecea asta?
BF: Trebuie să fi fost prin 2005 sau 2006. Da, era 2006, după ce am plecat de la Forbes şi am început să scriu despre evenimentele din 11 septembrie.

Presa occidentală nu a avut curajul să scrie adevărul despre 9/11
BF: Prin aceasta urmăream ca tot ceea ce spuneam şi scriam să apară şi în presa occidentală. Atunci mi-am dat seama că jurnaliştilor din Occident ori le era teamă să nu-şi piardă slujbele, ori la acele conferinţe erau prezenți doar agenţi sub acoperire care pozau ca jurnalişti. Concluzia în ambele cazuri este că mass-media era în întregime controlată. Nu mi-am imaginat că este atât de controlată, dar m-am convins de aceasta în momentul în care am ţinut acele conferinţe şi am prezentat dovezi de necontestat cu privire la falsul atentat din 9/11. Cu acea ocazie, corespondentul de la New York Times mi-a spus că el ar fi imediat concediat dacă ar scrie despre aşa ceva!
DW: Deci nu eşti de acord cu scenariul clasic. Ai putea să ne spui pe scurt care este concluzia la care ai ajuns tu, care apoi ţi-a adus unele necazuri?
BF: Pe scurt, totul a fost o înscenare din interior. Există dovezi zdrobitoare ce arată dincolo de orice dubiu că nu este nici pe departe vorba despre nişte terorişti din Arabia Saudită. Problema pentru multe fiinţe umane care aud aceasta este că deşi încep atunci să îşi dea seama că nu a fost vorba de un atac terorist pus la cale de arabi, totuşi alternativa devine atât de năucitoare încât nu o pot suporta. Ei încep să creadă în mod fals că o astfel de conspiraţie este prea mare pentru a putea fi vreodată posibilă.
Însă cei care conduc din umbră au pus la cale întotdeauna incidente false pentru a-i face pe oameni să fie de acord cu un război. Tocmai de aceea, dacă privim în trecut, la cazuri istorice, oamenii nu au traume asociate cu acele evenimente. De exemplu, ceea ce a declanșat războiul hispano-american, a fost un fals incident: explozia navei americane USS Maine, pentru care a fost acuzată Spania. Însă 70 de ani mai târziu a fost recunoscut că de fapt americanii înșiși au aruncat în aer nava respectivă. Dar dacă la acea vreme ai fi spus că incidentul a fost fabricat de americani, ai fi fost linșat în plină stradă.
Prin scufundarea Titanicului au fost ucişi 600 de oponenţi ai Băncii Rezervei Federale 
DW: Ai menţionat la un moment dat o informaţie absolut năucitoare cu privire la nava Titanic.
BF: Înainte de scufundarea Titanicului a apărut o carte despre o navă numită Titan care se scufunda în timpul călătoriei sale inaugurale.
[Cu altă ocazie, Benjamin Fulford a afirmat că această carte a fost publicată intenţionat, cu scopul de a „ascunde la vedere” ceea ce doreau să facă. Aceasta este o metodă ocultă binecunoscută pe care grupurile criminale ce au condus din umbră lumea au folosit-o foarte des. Prin intermediul acestor viclenii diabolice ei vor să se asigure că vor putea spune după aceea că, de fapt, noi am ales singuri să fim aduşi de către ei într-o stare de sclavie. Cartea respectivă a apărut cu 14 ani înaintea scufundării Titanicului. Notă oferită de David Wilcock]
BF: Prin scufundarea Titanicului ei au scăpat astfel, dintr-o singură lovitură, de 600 de industriaşi care erau împotriva înfiinţării Băncii Federale. J.P. Morgan a spus atunci „Haideţi să discutăm despre acest subiect în timp ce traversăm Atlanticul”. Bineînţeles, în mod oportun, el a pierdut „la mustaţă” îmbarcarea pe vapor. Cei care s-au îmbarcat au fost apoi ameninţaţi cu pistolul şi forţaţi să rămână pe vapor atunci când ar fi trebuit să se urce în bărcile de salvare.
Un faimos citat al lui Woodrow Wilson ar putea să fie inspirat de tragedia Titanicului 
DW: În cartea intitulată The new freedom (Noua libertate), apărută în 1913, în secţiunea 1, „The old order changeth” (Vechea ordine se va schimba), la pagina 13, Woodrow Wilson (preşedinte al SUA) spune următoarele: „De când am intrat în politică, mulţi politicieni şi oameni influenţi mi-au împărtăşit opiniile lor personale. Am putut astfel să-mi dau seama că unele dintre cele mai influente personaje din Statele Unite, din domeniile comerţului sau manufacturii, se tem de cineva, se tem de ceva. Ei ştiu că există undeva o putere ocultă atât de strict organizată, atât de vicleană şi care şi-a întins tentaculele peste tot, în toate domeniile, încât îşi dau seama că ar fi bine să vorbească doar în şoaptă dacă cumva îndrăznesc să aducă vreo critică acestui aparat ocult.”
Aceasta este doar una dintre multele afirmații revelatoare care îi aparțin lui Wilson, care arată cât de îngrijorat era cu privire la Banca Rezervei Federale. Este posibil ca anumiți insideri să-l fi informat pe președintele american că tragedia Titanicului a fost folosită pentru a elimina 600 de oponenți ai creări Rezervei Federale.

Clanului Rothschild i-a fost pe plac ideea de a crea un armaghedon
BF: Celor din clanul Rothschild le surâde ideea de a crea un armaghedon. Exista o sectă evreiască cu aproximativ 1 milion de membri, în cadrul căreia s-a perpetuat credinţa că profeţiile sunt inevitabile şi că nu pot fi preîntâmpinate. Respectivii evrei au decis să pornească ei înşişi anumite acţiuni pentru ca aceste profeţii să se împlinească. Aceasta este partea cea mai năucitoare. Este o poveste atât de complexă şi în acelaşi timp atât de prostească, încât multora nu le vine să creadă. Însă dovezile în acest sens sunt zdrobitoare. Profeţiile vorbesc despre o bătălie, Armaghedon,  între două mari naţiuni – Gog şi Magog. Conform acestor profeţii, 90% din populaţia planetei ar urma să fie ucisă în această luptă. Restul de 10% se zice că ar deveni sclavii evreilor, fiecare evreu având câte 2800 de sclavi.
DW: Este cumva vorba despre evreii sabateeni?
BF: Da. Eu îi numesc sabateeni. Nu i-aș numi evrei, pentru că sistemul lor de credință nu este cu adevărat evreiesc.
BF: Au vrut să declanşeze un război între Uniunea Sovietică şi Occident, care era menit să pornească armaghedonul. Iar în cazul crizei rachetelor cubaneze aproape au reuşit, căci şi acest conflict avea acelaşi scop. Pe vremea aceea eu eram copil şi chiar locuiam în Cuba. Ceea ce s-a petrecut după aceea – aici intrăm în istoria financiară, tratate economice internaţionale, toate fiind foarte bine documentate în arhivele publice – este că naţiunile lumii nu au fost de acord cu acest plan nebunesc. 

Povestea din spatele acţiunilor juridice ce se află în desfăşurare astăzi 
BF: Să ne întoarcem puțin înapoi, astfel încât să se înţeleagă ce se petrece acum și ce acțiuni juridice s-au demarat împotriva acestui grup de fanatici. Vă spuneam că s-a intentat un proces. Am văzut extrem de multe documente în legătură cu acest caz. Există multe implicaţii acolo, nu este vorba de un proces banal. 
În anii ’30 japonezii au invadat China cu scopul să confişte, să fure aurul chinezilor.
Clanul Rothschild a modernizat Japonia cu scopul de a domina China
DW: Japonia era o ţară medievală până în anul 1868 când a intrat într-o perioadă de industrializare extrem de rapidă, chiar fără precedent.
BF: Clanul Rothschild a modernizat Japonia pentru a o folosi drept colonie militară, ca pe un instrument menit să servească la dominarea Chinei.

Restauraţia Meiji (în japoneză înseamnă „Conducere Luminată”) – „iluminati”?
DW: Deci, cu reinstaurarea familiilor Meiji a început totul. Dar Meiji erau mai degrabă nişte copii, nu-i aşa? Totul a fost întocmai ca o rebeliune adolescentină. Vrei să spui că Rothschild i-au finanțat pe acești tineri și i-au adus la putere?
BF: Clanul Rothschild a preluat controlul asupra clanurilor din sud Satsuma şi Choshu, iar apoi le-a oferit arme moderne şi s-a folosit de ei pentru a cuceri Japonia. Este o istorie interesantă, dar să ne întoarcem la subiectul nostru.

Armata japoneză juca joc dublu pentru a înşela China 
BF: Să revenim la anii ’30, atunci când Japonia a invadat China. Era de fapt vorba despre trupe de bandiţi care erau conduşi de un individ pe nume Kodama Yoshiyo. Aceştia intrau într-un oraş, luau aurul şi tot ce găseau de valoare, apoi venea armata japoneză şi zicea: „Am auzit că aveţi probleme cu nişte bandiţi, noi vă vom proteja!”. Între timp, aurul era îmbarcat pe nave şi trimis spre Tokyo, iar mai apoi spre Filipine.
Guvernul Kuomintang a dat aur pentru „păstrare” Statelor Unite în 1938
BF: Guvernul Kuomintang nu a vrut ca aurul chinez să ajungă pe mâna japonezilor. În 1938, şapte nave de război americane au fost trimise din China spre SUA, fiind încărcate până la refuz cu aur şi argint chinez. Mult aur şi argint chinez fusese trimis americanilor chiar şi mai înainte, începând cu anul 1920.
SUA le-a dat în schimb obligaţiuni valabile pe o perioadă de 60 de ani
DW: Vrei să spui că cei din clanul Rothschild au fost responsabili pentru aceste acţiuni în urma cărora a fost furat aurul?
BF: Absolut. Şi la fel şi alte familii americane sau britanice care controlau Banca Rezervei Federale și vroiau să pună mâna pe aurul chinez. Era o goană generalizată după acest aur, în cadrul căreia diferiţi indivizi vroiau aurul pentru ei înşişi ori pentru grupul din care făceau parte.
DW: Deci Japonia era, într-un anume sens, un fel de colonie auxiliară pentru familiile din SUA şi Marea Britanie care se află în spatele Băncii Rezervei Federale. Ei foloseau Japonia întocmai ca pe un instrument, în anumite scopuri.
BF: Exact. Ca urmare, foarte mult aur a fost trimis către America. Chinezii au primit în schimb un număr imens de obligaţiuni americane, a căror valoare totală era exorbitantă.

Guvernul Kuomintang nu era alcătuit din comunişti
DW: Ai spus că în acel timp la conducere era guvernul Kuomintang.
BF: Este vorba de guvernul chinez naţionalist care se afla atunci la putere, condus de Chiang Kai-Shek. Ei nu erau comunişti; au fugit în Taiwan după ce comuniştii au preluat puterea. Aşa a ajuns Taiwanul să aibă atât de multă putere economică. De aceea China vrea să îi invadeze şi să recupereze această mică țară.

O imensă comoară ascunsă în spatele Muzeului Naţional din Taiwan
BF: Cei care formaseră guvernul chinez naţionalist au luat cu ei foarte multe bogăţii atunci când au fugit din China. În Taiwan au un muzeu faimos, în spatele căruia sunt nişte dealuri. Este foarte interesant că în fiecare an, muzeul prezintă cu totul altceva, toate colecţiile şi expoziţiile fiind înlocuite cu altele noi, an de an, iar aceasta se petrece deja de 50 de ani. Şi totuşi vă pot spune că până acum abia dacă au arătat un vârf de ac din comorile pe care le ascund în galeriile din interiorul acelor dealuri. Aici se află străvechea comoară imperială chineză. Însă aceasta este doar una dintre comorile inestimabile ascunse acolo.
[DW: Așa cum vom vedem mai încolo, una dintre sursele mele din interior, dintre cele mai de încredere, chiar a vizitat personal aceste galerii subterane, şi susţine că acestea au fost construite manual cu ajutorul unui număr impresionant de lucrători. Se pare că aceste galerii se întind pe o suprafaţă de 80 x 65 kilometri şi sunt structurate pe şapte niveluri suprapuse. Jumătate din acest complex subteran este plin cu aur, iar în cealaltă jumătate se află străvechea comoară imperială chineză.]

De unde provine această comoară?
DW: Comoara aceasta a fost luată de la mongoli? De unde a provenit iniţial?
BF: Păi, uite: de exemplu, dacă citeşti arhivele vechi şi cărţile de istorie, vei vedea că romanii cumpărau mătase, ceramică şi condimente de la chinezi şi plăteau cu aur. La fel au procedat apoi şi spaniolii. Spaniolii au luat tot aurul pe care l-au furat de la azteci şi de la incaşi şi l-au dat pe ceea ce cumpărau din Asia.
BF: În felul acesta aproape 85% din aurul lumii a ajuns în Asia. De aceea, unul dintre motivele pentru care oligarhii din occident au declanşat al doilea război mondial a fost faptul că doreau să obţină acest aur. Pentru aceasta ei au plănuit mai întâi să confişte tot aurul din lume care era deţinut de persoane private. În anul 1934, Roosevelt a interzis ca persoanele private să mai deţină aur.
DW: Unii oameni încă nu știu aceasta, însă Rezerva Federală a confiscat aurul tuturor, inclusiv cel depozitat de oameni în cutii sigure la bancă.
 
Acordul de la Bretton Woods a fost, de fapt, un mandat de 50 de ani pentru controlul întregii planete

BF: În 1944 s-a semnat acordul de la Bretton Woods. Prin acesta a fost înfiinţat sistemul financiar internaţional cu acoperire în aur. Aurul ce nu se afla încă sub controlul puterilor occidentale a fost pur şi simplu scos de pe piaţă. Adică, a fost trecut pe lista neagră, ascuns în peșteri sau îngropat în nave scufundate pe fundul oceanului. De exemplu, familia regală thailandeză avea foarte mult aur. Lor nu le este permis nici măcar astăzi să obţină bani pentru acel aur. Aceasta este valabil şi pentru aurul perşilor, care a fost transportat în Thailanda atunci când şeicul Iranului a pierdut puterea.
În anul 1944, Marea Britanie, Franţa şi SUA au primit dreptul ca pentru 50 de ani să deţină controlul global asupra sistemului financiar. Deci un mandat de 50 de ani pentru a dezvolta şi a moderniza planeta. 
Ca un amănunt foarte important, să ştiţi că Roosevelt a fost în realitate otrăvit. A fost vorba de o lovitură de stat în stil fascist. Cei din complexul militar industrial nu vroiau deloc să se ocupe de binele planetei, ci voiau să declanşeze un război rece între Uniunea Sovietică şi ţările din Vest. Acest plan făcea parte din scenariul „Gog-Magog”.

În 1955, 77 de naţiuni s-au opus planului Bretton Woods
BF: În anul 1955, naţiunile „nealiniate” (China, Indonezia, Iugoslavia, India, Brazilia etc.) s-au hotărât să se împotrivească. Au hotărât ferm că nu aveau de gând să participe la acest Război Rece. Din punct de vedere istoric, ele aveau dreptul la o mare parte din comoara deţinută de asiatici. Cele 77 de ţări vroiau să finanţeze un plan, care a fost intitulat „Planul Marshall pentru Asia şi Africa”, pentru a contribui la dezvoltarea acestor regiuni. Un lider important al celor 77 de naţiuni care doreau să dezvolte Asia şi Africa era preşedintele Indoneziei, Sukarno. El provenea dintr-o străveche linie dinastică, fiind înrudit cu majoritatea familiilor regale din Asia.
Astfel a fost creat apoi Memorialul Hilton Green în 1963
BF: Există un tratat internaţional pe care aceste naţiuni l-au semnat, care se numeşte „Hilton Green Memorial”. Singura versiune a acestui tratat care există pe internet este un fals evident, căci deşi se spune că datează din 1963 este însă perfect vizibil că acolo sunt folosite font-uri în stilul binecunoscut Times New Roman, din Microsoft Word, cu tot cu varianta „bold”. Chiar şi aspectul cernelii de pe acele hârtii arată întocmai aşa cum s-ar vedea aceasta în cazul în care am pune într-un mod nu tocmai reuşit, nişte cerneală peste o foaie printată la o imprimantă modernă. Mai mult decât atât, personal am văzut foarte multe documente din anii ’50 care fuseseră scrise la maşină, iar acestea nu arată nici pe departe aşa cum arată acele falsuri. Am putea spune că este aproape inevitabil să se creeze documente false într-o astfel de situaţie. Aceste falsuri îi pot păcăli pe cei naivi, dar nu şi pe cei înzestraţi cu discernământ. Este clar că în acest caz este vorba despre ceva contrafăcut.
Benjamin Freedman a deconspirat planurile cabalei criminale de a crea un armaghedon 
BF: Atunci când a început Criza Rachetelor Cubaneze şi aproape toată lumea era pe cale să păşească, fără să ştie ce face, în plin război nuclear, a apărut dintr-o dată un bărbat pe nume Benjamin Freedman. El a dezvăluit faptul că planurile criminale ale cabalei de a crea armaghedonul erau reale. Ceea ce Freedman a spus, pe scurt, este că exista un grup de oameni care acţionau din umbră şi care vroiau să pornească un război pentru a putea astfel să preia controlul asupra planetei. El a menţionat, de asemenea, că existau foarte multe dovezi care să demonstreze toate acestea.

Mesajul lui Freedman a ajuns la Kennedy
 BF: Discursul cheie al lui Benjamin Freedman a fost ţinut la Willard Hotel, Washington, în anul 1961. Kennedy a fost în cele din urmă de acord să coopereze cu naţiunile nealiniate pentru a pune capăt „Războiului rece” şi pentru a finanţa dezvoltarea Asiei şi a Africii. Pentru a-i mulţumi pe cei din complexul militaro-industrial el avea de gând să trimită un om pe lună şi altele asemănătoare. Kennedy a primit aurul indonezian şi a oferit în schimb bancnote emise de trezoreria americană.
Povestea decretului numărul 11110 este mult mai complicată decât ne-am putea imagina 
DW: Kennedy a semnat decretul cu numărul 11110 cu doar câteva zile înainte de moartea sa. Acest decret îi interzicea Trezoreriei Americane să mai vândă argint persoanelor private şi în acelaşi timp îi conferea preşedintelui dreptul de a emite monedă ce avea acoperire în argint, fără a fi în prealabil necesară permisiunea Băncii Rezervei Federale (BRF). Kennedy a făcut aceasta pentru că BRF urmărise sistematic până atunci să cumpere tot argintul deţinut de Trezorerie, astfel încât să poată să emită câţi bani dorea fără să fie nevoie ca acei bani să aibă o acoperire în metale preţioase sau bunuri concrete.
Pe internet, pe pagina Wikipedia dedicată acestui decret 11110, a fost introdusă în mod insidios o anumită întorsătură a poveştii, lucru care nu este deloc întâmplător. Acolo se spune că acest plan mărea de fapt puterea BRF. Cu toate acestea, prin faptul că nu mai permitea ca acest preţios metal să părăsească Trezoreria, decretul lui Kennedy era de fapt o măsură prin care argintul era protejat. Secretarului Trezoreriei i-a fost înlăturat dreptul de a mai emite certificate pentru argint. Este posibil ca președintele american să fi luat această măsură pentru că secretarul Trezoreriei conspira cu cei din BRF. Kennedy probabil s-a gândit că emiterea de dolari cu acoperire în argint va pune capăt inflaţiei şi creării de către BRF a „banilor din bule de săpun”. Din această perspectivă, asasinarea sa ce a urmat câteva zile mai târziu nu ne mai apare deloc ca fiind o simplă coincidenţă.
Dacă sursele lui Fulford au dreptate, decretul executivului înregistrat cu nr. 11110 a fost doar o primă măsură vizibilă ce făcea parte din planului Kennedy de a înfrânge BRF şi de a folosi aurul asiatic ca garanţie pentru un sistem financiar cu totul nou.
 Citiţi şi:
Benjamin Fulford: «Din culisele negocierilor ce se desfăşoară la cel mai înalt nivel»
Un ultimatum din Orient către societatea secretă a «Iluminaţilor» (2)
SURSA: yogaesoteric
15 noiembrie 2013
 

(pentru conf. C.M.)


Sursa: http://ascensiuneaspiritului.blogspot.ro/