miercuri, 24 iulie 2013

Vantul schimbarii! - Mesaj de la Ingeri primit de Sfatuitoarea


Dragii mei,
In timpul meditatiei de dimineata, ingerii mi-au transmis un mesaj de averizare pentru viitorul posibil. Fac aceasta precizare, deoarece in nenumarate randuri rugaciunile si gandurle noastre pozitive au fost ascultate de Dumnezeu Tatal si anumite evenimente desi s-au petrecut, intensitatea cu care ne-au lovit a fost mult mai scazuta pentru noi. 

Se pare ca se va acutiza conflictul din Siria si ar putea sa se raspandeasca, conducand la razboiul pe care anumite forte tot incearca de ceva vreme sa-l iste. 

Un cutremur puternic sau mai multe se pot produce, fiind legate si de o eruptie vulcanica. In viziunea mea, am vazut bucati de tencuiala si zid prabusindu-se printre oamenii care fugeau ingroziti. 

Iarasi am primit informatia referitoare la "secretele dacilor" care vor iesi la suprafata. 

Ma rog ca Romania sa fie ferita de distrugeri si orice implicare in conflicte care ii sunt straine. Sa ne rugam cu totii ca viata noastra sa se schimbe lin si fara pierderi, distrugeri si sacrificii sau sacrificari. 

" Vantul schimbarii" sa ne aduca o evolutie lina catre Noua Lume de Lumina! 
Urmareste clipul aici:

http://www.youtube.com/watch?v=n4RjJKxsamQ


Scorpions – Wind of Change (versuri în română)
Merg prin Moscova
Către parcul Gorky
Ascultând vântul schimbării
Într-o noapte de vară a lui August
Treceau soldaţii
Ascultând vântul schimbării
Lumea se închide în ea
Te-ai gândit vreodată
Că am putea fi atât de apropiaţi, ca fraţii?
Viitorul pluteşte în aer
Îl pot simţi peste tot
Suflând cu vântul schimbării
Du-mă către magia momentului
Unei nopţi glorioase
Unde copiii de mâine visează departe (Visează departe)
În vântul schimbării
Înaintând pe stradă
Amintiri îndepărtate
Sunt îngropate în trecut definitiv
Merg prin Moscova
Către parcul Gorky
Ascultând vântul schimbării
Du-mă către magia momentului
Unei nopţi glorioase
Unde copiii de mâine îşi împărtăşesc visele (Împărtăşesc visele)
Cu tine şi cu mine
Du-mă către magia momentului
Unei nopţi glorioase
Unde copiii de mâine visează departe (Visează departe)
În vântul schimbării
Vântul schimbării suflă drept în faţa timpului
Ca o tornadă ce va suna
Clopoţelul libertăţii şi liniştea sufletească
Lăsaţi să cânte balalaika
Ce vrea să spună chitara mea
Du-mă către magia momentului
Unei nopţi glorioase
Unde copiii de mâine îşi împărtăşesc visele (Împărtăşesc visele)
Cu tine şi cu mine
Du-mă către magia momentului
Unei nopţi glorioase
Unde copiii de mâine visează departe (Visează departe)
În vântul schimbării

Versuri traduse şi uploadate de Ianus

Sursa versuri : http://versul.net

Acesta este mesajul pe care ni l-au trimis Ingerii in noaptea aceasta. 


Asa sa ne ajute Dumnezeu!

Cu mult drag,
Sfatuitoarea

TERIBILA PROFEŢIE a lui RASPUTIN pentru 2013. Ce spune CĂLUGĂRUL DIAVOLULUI că se va întâmpla pe 23 AUGUST


TERIBILA PROFEŢIE a lui RASPUTIN pentru 2013. Ce spune CĂLUGĂRUL DIAVOLULUI că se va întâmpla pe 23 AUGUST

Grigori Rasputin, supranumit "calugarul diavolului", a facut mai multe profetii, iar unele dintre ele chiar s-au indeplinit. Celebrul rus a avut o profetie si pentru anul 2013, cand a prezis ca va avea loc Apocalipsa, sfarsitul lumii. Acest lucru ar trebui sa se intample pe data de 23 august 2013, cand  un foc va veni din cer si toata lumea va arde. Nicio fiinta nu va ramane in viata. Dupa acest episod, pamantul ar urma sa fie un loc gol, pustiit.

Printre profetiile facute de Rasputin se numara revolutia bolsevica, asasinarea tarului, aselenizarea, dar si disparitia comunismului.


Sursa: jurnalul.ro

Meditatie de vindecare prin Energia Inimii Sacre

Meditatia ne ajuta sa ne trezim din aceasta somnolenta caracterizata de automatisme si inconstienta, fapt care ne permite sa ne traim viata avand acces la toate posibilitatile noastre constiente si inconstiente.

Multumim echipei angeltherapy.ro pentru dragostea si lumina lor cea infinita.
Urmareste meditatia aici:
http://www.youtube.com/watch?v=DSltkKNJcP0

Misterioasa figura Maree Man din Australia, care este trasata pe o lungime de 4 kilometri „Inscripţionată” în sol cu meticulozitate cam la 20 de kilometri depărtare de oraşul Maree din sudul Australiei, figura măsoară 4 kilometri în lungime şi înfăţişează o fiinţă umană care vânează. Până în prezent, ea constituie un mister încă nerezolvat. Toți cei care au efectuat cercetări asupra scopului si provenienței ei nu au reușit să afle nimic în legătură cu acestea.

Urmele aflate în apropierea „desenului” de pe sol ar putea fi o indicaţie a faptului că el a fost trasat cu ajutorul unui plug sau a unei unelte asemănătoare, remorcată la un camion sau la un tractor. Cine şi când a făcut această ciudată lucrare rămâne însă un mister neelucidat până în prezent.
Cel care a descoperit prima dată acest desen pe pământ a fost un pilot de curse charter din Maree, în timpul unui zbor de rutină pe care l-a efectuat de la Coober Pedy către orașul Maree, pe 26 iunie 1998. Pilotul Tree Smith a declarat că a rămas siderat atunci când a observat imaginea unui uriaş aborigen, „sculptată” în sol în apropiere de deşertul australian.
„Când am ajuns în Maree şi le-am spus despre aceasta, nimeni nu părea să fie prea 
interesat de poveste” a declarat el. Misterul s-a adâncit atunci când în apropierea locului a fost descoperită o sticlă în care se afla o hârtie cu următoarea notă: „Gigantul lui Stuart”. În aceeaşi sticlă s-a mai găsit un steag american în miniatură şi o referinţă la cultul american numit Ramura Davidiană. Poliţia a confiscat acea sticlă ce conţinea nota respectivă şi nu a comentat asupra semnificației ei.
Antropologii au afirmat că omul reprezentat în figura de pe sol era originar din Australia Centrală, posibil din zona Alice Spring și a trăit pe la începutul secolului trecut. Poziţia în care a fost reprezentat indică faptul că, cel mai probabil, el ţinea în mână un bumerang, însă reprezentarea a fost făcută dintr-un asemenea unghi, încât curbura bumerangului nu apare în desenul de pe sol.
Geoglifa (o figură sau un simbol inscripţionat pe sol) Maree Man reprezintă cel mai mare „desen” de pe întreaga planetă. Geoglifa este uriaşă, măsurând 4 kilometri de la creştet până la degetul mare de la picior. Se presupune că reprezentarea a fost făcută cu ajutorul unor buldozere, folosind aparate GPS pentru măsurătorile de control.
Până în prezent, nimeni nu şi-a revendicat paternitatea neobişnuitei opere de artă. În ciuda cercetărilor efectuate, artistul sau artiştii care au realizat-o au rămas necunoscuţi.Geoglifa poate fi urmărită şi în videoclipul de mai jos:Plecarea expeditiei extraordinare spre interiorul Pamantului a fost fixata pentru luna iulie, 2013


Se pare că înregistrarea de mai jos a fost realizată în anul 2012:

 

Brooks Agnew a anunţat că expediţia spre interiorul Pământului, pe care doreşte să o organizeze cu participare mondială, a obţinut finanţare de la o firmă de producţie din New-York. În principiu, data plecării a fost anunţată pentru această lună (iulie), 2013. 
Legendele antice (dar şi cele moderne), povestirile, relatările şi dispariţiile misterioase care s-au petrecut de-a lungul timpului în zona Polului Nord al planetei noastre atestă existenţa unei „depresiuni” oceanice deasupra Cercului Arctic, care nu reprezintă altceva decât intrarea către interiorul Pământului. Expediţia îşi propune să identifice această „depresiune” cu ajutorul giroscoapelor de la bordul vaporului şi, dacă vor fi condiţii prielnice, să pătrundă în „golul” pe care ea îl formează. Expediţia va dura 15 zile. 
Pe vas există loc pentru 100 de pasageri, iar contractul cu firma de producţie care a finanţat proiectul prevede ca întreaga acţiune să fie filmată, astfel încât la revenire să poată fi realizat un documentar pe baza datelor obţinute şi a materialului filmat în această expediţie. Precedentul contract de finanţare a expediţiei, pe care Agnew îl făcuse cu renumita companie Park Avenue din New-York, a fost spulberat datorită falimentului brusc şi aparent misterios al acelei companii. A fost nevoie de o regrupare şi o reînnoire a forţelor pentru a se obţine acest nou contract de finanţare. Să sperăm că de această dată elita malefică mondială, ce urmăreşte cu disperare să blocheze orice ar putea fi revoluţionar pentru omenire, nu va mai reuşi să oprească startul temerarei expediţii.
Unii cercetători - cum ar fi Jan Lamprecht, autor al lucrarii „Hollow Planets” - sugerează de asemenea posibilitatea interiorului gol al planetelor. In inregistrarea video de mai jos el analizeaza aceasta ipoteza pe baza datelor seismice:Repornirea financiară globală este în desfăşurare

Economic, omenirea se afla pe marginea prapastiei dar, la orizont vedem oportunitati incomensurabile. Acum avem sansa sa transformam lumea noastra intr-un adevarat Eden, asa cum toti profetii au afirmat de-a lungul istoriei omenirii. 

Acest sistem malefic si pervers, care a inrobit omenirea mii de ani, a transformat viata fiintelor umane din frumusetea evolutiei intr-un corp fizic, intr-o lupta acerba pentru supravietuire si afirmare individuala egoista, fara sa ne pese de ceilalti de langa noi, de animale, alte suflete care au venit sa evolueze pe aceasta planeta si de insasi planeta mama pe care o extorcam si-o violam zilnic cu exploatarile de tot felul pentru asa-zisa energie de care are nevoie omenirea. Dar dintre toate acestea, cred ca sistemul financiar ne-a inrobit masiv, mai ales in epoca asa-zisa moderna a omenirii. 

Se pare ca liderii mondiali deja si-au dat mana pentru implementarea noului sistem financiar global, probabil impotriva vointei cabalei si acolitilor ei care tin cu orice pret la supravietuirea acestui sistem actual muribund care este doar in folosul lor si-n detrimentul celor 99% din omenire. Toate semnele indica acum faptul ca resetarea sau schimbarea financiara globala este in miscare. 

Acest eveniment monumental din istoria omenirii este pe cale sa se desfasoare foarte curand sau el deja se desfasoara prudent in timp ce scriu acest articol. Un enorm efort coordonat, la nivel mondial este in curs de a implementa o repornire fara precedent a sistemului economico-financiar. Complexitatea si detaliile acestuia trebuiesc stabilite cu foarte mare grija. 

Probabil de aceea atata intarziere in asteptarile noastre, cei care cunoastem mersul firesc si pozitiv al evenimentelor planetare, dar rabdarea este una din virtuti. O anuntare publica a acestor evenimente acum, cred ca ar putea arunca lumea noastra in haos, iar atunci este mult mai greu de controlat desfasurarea cu succes a acestui eveniment. 

Unul dintre cei mai mari indicatori ai repornirii financiare globale au fost masinatiunile in curs de desfasurare din Irak in ultimele trei saptamani. De la aparitia lor in capitolul 7 al Consiliului de Securitate ONU in 27 iunie, puterea economica a Irakului s-a miscat cu viteza luminii, pentru a indeplinii toate cerintele, in scopul de a deveni un jucator important la nivel mondial. Dupa decenii de abuzuri si tiranie in mainile regilor si cuceritorilor deopotriva, poporul irakian isi da seama ca acum este in pragul de a deveni o natiune suverana, cu un viitor luminos. 
Odata cu renasterea natiunii lor vine un pas foarte important, acela de reevaluare a dinarului, moneda nationala irakiana. Cand aceasta se va-ntampla, acesta va fi una din cele mai puternice si stabile valute pe plan mondial. 

Dinarul va fi sustinut de una din cele mai mari bogatii planetare, de la petrol la aur, de la argint la diamante si multe alte resurse naturale ingropare de milenii in subsolul acestei zone. Sa nu uitam, ca Irakul a fost cunoscut ca leaganul civilizatiei umane, unde s-au format primele civilizatii antice, in Sumer, Mesopotamia si Babilonul (de vazut documentarele sau de citit cartile lui Zecharia Sitkin pe tema annunaki si intemeierea civilizatiei umane in aceasta zona de catre reptilieni tocmai din aceasta cauza). 

Bursa de Valori din Irak (ISX) a fost aprobata de a fi introdusa in sistemul NASDAQ. La fel ca si in Irak, multe natiuni defavorizate economic sunt pe cale de a experimenta acelasi tip de renastere uluitoare. Acestea vor fi tari din lumea a treia abuzate de bancherii internationali si corporatii care au jefuit si violat teritoriile si resursele acestor state, lasandu-le in datorii si fara speranta (este si cazul Romaniei care la ora actuala este doar o colonie a dictaturii UE). 

Acum, nu mai mult de 198 de valute la nivel mondial trec prin procesul de reevaluare de un fel sau altul. Totul se va face corect si fiecare stat va avea valoarea reala a valutei proprii functie de resursele naturale, economia si resursa de munca, totul pentru a contracara Noua Ordine Mondiala existenta. 

Totul se transforma acum in cel mai bun mod imaginabil posibil. Si totul vine intr-o aliniere perfecta si acord de la Banca Centrala a Irakului, Trezoreria Statelor Unite ale Americii, Fondul Monetar International, alianta statelor BRICS, marile banci din SUA, si pana la China si vechile familii Dragon chineze, mentionate deseori da catre Benjamin Fulford. Impreuna cu inteleptii chinezi, acesti jucatori cheie includ: noul secretar al Trezoreriei SUA, Jack Lew; directorul general al FMI, Christine Lagarde; presedintele rus Vladimir Putin si presedintele nou ales chinez Xi Jingping. 

O delegatie chineza s-a intalnit cu secretarul Trezoreriei SUA recent, pe 10 iulie, in Washington DC, pentru a rezolva probleme de ultim moment ale resetarii sistemului financiar global, iar reuniunea s-a desfasurat extrem de bine. 

In curand vom deveni o singura natiune planetara, o singura minte, o singura inima, o singura familie umana. 

Odata ce resetarea financiar-globala va fi ferm stabilita, multe mii de miliarde de dolari vor incepe sa fie rambursate tarilor, guvernelor si oamenilor printr-o varietate de programe stabilite, cum ar fi World Global Settlements(WGS), Conturile Colaterale Globale si o gama larga de alte programe de prosperitate. 

Rezultatul final va fi cel mai mare transfer de avere din intreaga istorie a lumii. Acest transfer de bogatie va fi atat de uimitor, ca 4 cvadrilioane de dolari isi vor schimba beneficiarii. 

Poate in acelasi timp sau la scurt timp dupa aceea SUA vor incepe regenerarea spectaculoasa si necesara. Un guvern constitutional va aparea, o birocratie federala monstruoasa va fi drastic redusa, taxele vor disparea, armata va fi redusa in totalitate si transformata, sistemul de justitie va fi revizuit, fosti si actuali politicieni corupti vor fi arestati si judecati pentru faptele lor. 

Desigur, toate acestea nu se vor intampla instantaneu, poate lua timp pentru implementarea lor in totalitate, dar acestea vor fi doar inceputul. Multe schimbari la fel de profunde vor urma. 

La TV si ecranele computerelor vor rula documentare cu adevarata istorie a planetei si civilizatiei umane, vor fi zeci de ore de materiale pentru reeducarea populatiei si informarea a ceea ce se intampla, Marea Schimbare pozitiva si nonviolenta. Rapoartele sugereaza ca deja 40 de ore de material a fost deja pregatit. Este un material pentru toate varstele. 

Aceasta renastere in SUA este in plina desfasurare. Rezerva Federala care este proprietate privata va fi integrata in Trezoreria SUA si a fost deja anuntat ca din 8 octombrie 2013, aceasta va incepe sa emita noua moneda. A fost creat un site pentru a prezenta noile monede: http://www.newmoney.gov

Proiectele initiale realizate au un mare simbolism al aurului evident. 
O multime de rapoarte sugereaza ca Federal Rezerve Note, va fi inlocuita foarte curand de Treasury Note, sau un nou proiect de lege. De fapt, rapoarte au exprimat faptul ca Carta Rezervei Federale, care a fost creata in 1913, a expirat in ianuarie anul acesta. Desi proiectele preliminare ale noilor bani mai contin cuvintele "Federal Rezerve Note", ele pot ramane acolo deocamdata, astfel incat sa nu alarmeze populatia. 

Asa cum examinam bancnota noua de 100 de $, vedem o mare de simbolism extrem de interesanta. Observati banda de securitate la dreapta lui Benjamin Franklin. Se pare ca aceasta banda este linia de demarcatie intre doua sisteme sau doua lumi. Totul in partea stanga a benzii de securitate este in culorile verde, negru si gri si reprezinta vechiul sistem bazat pe datorie si dobanzi. 

In timp ce la dreapta gasim mai multe culori vibrante galben, verde si mai ales culoarea aurului cum ar fi calimara de cerneala si clopotul libertatii incorporat in ea, o pana de aur si cifra 100 de aur simbolizand noul sistem garantat cu active in aur, sistem care va fi implementat foarte curand. 

Si daca va uitati cu atentie veti vedea chiar cuvintele din Declaratia de Independenta a SUA, in script de aur, de asemenea pe partea dreapta gasim un fragment astfel : "...Oamenii sa aboleasca si sa institue noul...", vizibil proeminent. Intr-un cuvant, acest simbolism al aurului este confirmarea la afirmatia SUA ca se vor intoarce la etalonul aur, cat mai curand posibil. 

Acest nou proiect al bancnotei de 100 $ reprezinta in mod clar procesul in care ne aflam astazi, ca si cand ne aflam in iluzia timpului liniar si ne miscam de la stanga la dreapta, de la o veche paradigma la una noua. Din vechiul sistem al Rezervei Federale se naste noul sistem al Trezoreriei SUA. De la un sistem bazat pe bani din hartie fara valoare(acoperire reala pe piata), la bani bazati pe active de mare valoare si de durata. De la 100 de ani de sclavie in datorii, la o noua viata in libertate si abundenta. 

De la epoca puterii marilor guverne, marilor corporatii si bani, la Epoca de Aur care inseamna puterea poporului. 

La sfarsitul lui 2012 am intrat in energiile unui nou inceput prin acel portal. La sfarsitul procesului de transformare ne vom afla intr-un mod cu totul nou de viata, intr-o alta lume, intr-un nou mod de existenta pentru toate sufletele de pe aceasta planeta. vechea lume al controlului, manipularii si luptei pentru existenta va fi lasata in urma fara remuscari de catre omenire. Noua lume este cea a iubirii, pacii, armoniei si unitatii. Vom fi toti ca unul in constiinta unitatii. 

Aceasta va fi starea de normalitate, in contrast cu ceea ce traim fiecare inca in prezent, dar optimismul si speranta ne va aduce acolo unde ne este locul, langa civilizatiile evoluate ale galaxiei, cu o experienta enorma si de folos intregii galaxii in dualitate. 

Mai este putin. ... 

Drum drept spre Lumina !

Sursa: http://www.miraclesandinspiration.com


Sursa: http://roaim.co.nr

EVENIMENTE ! - COMFIRMAREA PROFETIILOR - 24 iulie 2013

24 iulie 2013 
BULGARIA: Zeci de deputaţi, miniştri şi jurnalişti au fost blocaţi timp ce cinci ore marţi seara în clădirea Parlamentului bulgar de către manifestanţii care protestează de 40 de zile împotriva guvernului oligarhiei care conduce ţara. În jur de 2.000 de manifestanţi au înconjurat Parlamentul unde se aflau trei comisii pentru o actualizare a bugetului. După ora 22:00, autorităţile au încercat să îi scoată pe oficialii rămaşi în Parlament cu ajutorul unui autocar, însă au eşuat după ce protestatarii au aruncat cu pietre, roşii şi alte obiecte, spărgând ferestrele vehiculului. 

BRAZILIA: O masă de aer polar care s-a abătut asupra Braziliei a provocat ninsori puternice. În unele oraşe a nins pentru prima oară în ultimele decenii. Institutul brazilian de Meteorologie a anunţat că s-au înregistrat ninsori în cel puţin 36 de oraşe. În sud, în oraşe precum Curitiba sau Florianopolis, a nins pentru prima oară în ultimii 30 de ani. Pe dealurile din Cambirela, în apropiere de Florianopolis (staţiune balneară din sud), a nins pentru prima dată în 58 de ani. Autorităţile au declarat aici stare de urgenţă. În 15 localităţi din sudul extrem, la frontiera cu Argentina, s-au înregistrat temperaturi sub zero grade. Din cauza riscului ridicat de accidente, cursurile din scoli au fost suspendate, iar autostrăzile au fost închise. 


Sursa: http://roaim.de.vu/

Documentar - Mystic India (2005)

Mystic India (2005)
Există doar o singură Indie,tarâmul a o sută de popoare,tarâmul viselor și al aventurii,singurul loc pe care toți doresc să-l vadă.”- Mark Twain

Documentarul oglindește povestea unui băiețel de numai 11 ani,Neelkanthn, care a pornit într-o călătorie extraordinară prin minunile ”Misticei Indii”,pentru a deveni yoghin.
La data de 29 iunie 1792, Neelkanthn își începe călătoria . După ce a hotărât să îmbrățișeze provocările naturii, el pleacă de acasă, din orașul Ayodhya. Neelkanth merge singur într-o noapte furtunoasă rece, purtand haine sumare și desculț, el nu are nimic – nici hărți, nici bani, nici mâncare – cu excepția unui mare curaj interior, încredere și o putere spirituală tăcută. Pentru a nu putea fi urmărit,el se aruncă în vâltorile râului River Saryu,neștiind unde-l scoate vâltoarea sau dacă supraviețuiește, lăsând în urmă tot ce-i era familiar…
Ma pierd in timp


Sunt un bob de roua
In primele raze ale diminetii 
Ce sclipesc ca un diamant
Desfatandu-ma pe-o frunza racorita
De boarea zorilor intr-un alint
De vara printr-o aureola de raze aurii
Intr-un binecuvantat sarut
Ce coboara de sus
Inainte de a aluneca
Pe-o alta frunza si tot asa
Pana ma pierd in aerul cald
Odata cu trecerea timpului
Ca si cum nu as fi existat
Intr-o continua transformare
De pace si beatitudine
Chiar daca totul pare efemer
Intocmai ca si existenta mea
Pe acest pamant cald
Lasandu-mi ecoul si amintirea
Dincolo de iubire si cuvinte
Mereu voi fi un vesnic calator.

MIRA B.

Regulus in Fecioara- schimbarea de garda

Rezultate Regulus în legătură cu Zodiacs siderală si Tropicale
Un subiect mai putin abordat de astrologi,desi schmbarea de semn a stelei fixe
Regulus este poate cel mai mare eveniment astrologic al ultimilor milenii.
O schimbare majora a avut loc in planul ceresc la sfarsitul anului 2011,mai precis luni
28.11.2011 si acest lucru se intampla o data la 26000 ani-steaua fixa Regulus a trecut dintr-un semn fix,de foc-Leu intr-un semn mutabil,de pamant-Fecioara(Virgo).
Steaua fixa,Regulus Cor Leonis este o stea tripla care straluceste alb si bleumarin
in centru constelatiei Alpha Leo si la aceasta data s-a mutat in Fecioara.
Regulus( inima de leu) este liderul celor patru stele regale,pe langa Antares(inima
scorpionului),Aldebaran(ochiul taurului) si Fomalhaut(gura de peste) ale monarhiei
vechi persane.Cele patru stele regale ale Persiei,sunt cei patru calareti ai apocalipsei sau cei patru Arhangheli ai Creatiei.Regulus este atribut al Arhanghelului
Raphael ce simbolizeaza vindecarea-.Aldebaran-atribut al Arhanghelului Mihail ce reprezinta onoare si integritate este in semnul Gemenilor din anul 1299 la 9 grade
Antares-atribut al Arhanghelului Uriel ce simbolizeaza Lumina se afla in Sagetator din
1300 la 9 grade.Fomalhaut-atribut al Arhanghelului Gabriel ce reprezinta initierea
pe calea spirituala se gaseste in Pesti din 1724 la 4 grade.Aldebaran si Antares
sunt exact opuse pe cer.
Regulus a intrat in Leu in 156 i.Hr. care dupa 2160 ani s-a mutat intr-un semn mutabil,Fecioara.Aceasta trecere dintr-un semn de foc,guvernat de Soare intr-un semn de pamant,guvernat de Mercur va introduce o energie mai flexibila,de tip 
feminin punand mare accent pe treburile omenirii.Fecioara este o energie feminina distincta,energie de zeita,sacru feminin,ca o MAMA,simbol al fertilitatii
care da nastere,hraneste si protejeaza.
Regulus in Leu a marcat multe evenimente importante din istoria omenirii in aspect cu alte planete,dar Regulus in Fecioara e in mod vadit aspectul astrologic
cel mai important care va aduce schimbari uriase si profunde,dar si care a facut 
schimbarea de garda,schimbarea de paradigma.Bineinteles ca multe sunt pe drum.Dar deja am asistat la multe schimbari si aici ma refer la situatia financiara,
la alegerea Papei Francisc,moartea lui Hugo Chavez,criza monarhiei spaniole,situatia portugheza,revolte si proteste in Brazilia,Turcia si alte zone de pe glob.
Si cu Pluto in Capricorn a carui putere de transformare este uriasa incepe dragarea tuturor secretelor adanci,intunecate ale omenirii care au fost ascunse 
sub darmaturi stagnante.Venus aduce schimbari la nivelul banilor,chiar daca place sau nu.Cuadratura Uranus,planeta schimbarilor bruste si imprevizibile va
atrage un altfel de sistem de valori,bazat pe valoare,dragoste,pace si armonie.
Calendarul Maya,din perspectiva anilor 2011-2012 nu a prezis un sfarsit,ci un salt
de constiinta-o mare schimbare de constiinta,un proces colectiv de transformare
a Eului constiinta pentru valori de munca,umilinta si mediul de puritate(Virgo) in
detrimentul valorilor de vanitate,ostentatie si egoism(Lion).Si pentru ca guverneaza popoarele de nord,aceasta tranzitie de valori va fi resimtita in principal
in emisfera nordica.
Perioada cea mai intensa este cuprinsa pana prin 2026,deci accentul schimbarii 
majore nu cade in anii care au trecut 2011,2012 nici chiar 2013,an in care suntem fiindca noua energie se suprapune cu fosta,totusi aceasta stea reglementeaza
sistemele energetice si autoritatea ego si colectiv.
Cativa ani 2013-2014 Regulus va fi in opozitie cu Neptun si Chiron la zero grade Pesti.Aceasta opozitie vine intr-un moment critic din istoria omenirii pe Pamant
cand se pune problema stabilirii de noi standarde pentru comunitatea globala
colectiva.Neptun in Pesti a adus schimbari  la nivel de conducatori egocentrici la
conducatori mai in ton cu nevoile universale.Aceasta trecere vine la timp pentru a
schimba elitele puternice caracterizate numai prin bani si putere.
Regulus nu a schimbat numai semnul,ci si natura si influenta,deoarece Fecioara este un semn de serviciu,inventivitate,tehnologie,calificare si datorie ducand la ceea ce planeta are nevoie mai mult-eficienta si compasiune,conservand resursele noastre globale,in vederea de a ne ajuta pentru crearea unui viitor mai
durabil.
Fecioara avand un guvernator precum Mercur care influenteaza comunicarea si
comunicatiile sugereaza mai putina dependenta fata de resursele materiale si duce la  necesitatea unei gestionari mai eficiente si mai inteligente a economiei,
se trece de la o era de lacomie,putere,de foame,megalomanie,,egocentrica,
atitudini egoiste la o era cu o atitudine de serviciu,de vindecare,de sacru si de
pastrare a pretioaselor resurse ale planetei. 
Oamenii au folosit aceasta planeta precum o arena de joaca si o groapa de gunoi
pentru 2160 ani,dar prin energia Fecioarei totul se va schimba,totul se va curata,
totul se va vindeca,dar pentru ca totul sa aiba o finalitate universala,se necesita
o schimbare de atitudine si o trezire la o noua constiinta.
Aceasta schimbare are loc la foc mic precum durerile unei nasteri la o noua constiinta,ce se va face treptat,treptat,in valuri ducand in final la marea schimbare,asa dupa cum s-a vazut prin ceea ce am asistat la nivel mondial,
rasturnari de guverne,demonstratii,proteste,criza economica si un curs de
dezvoltare a adevarului.Regulus a venit si cu un avertisment:banii nu aduc neaparat fericirea.De asemenea aceasta stea mai are o propritate foarte frumoasa,aduce glorie si onoruri eroilor ce vor vindeca Pamantul si care se vor adapta si vor invata sa aiba o atitudine de serviciu pentru planeta noastra sacra
si a pretioaselor ei resurse.Acum depinde de fiecare cum isi va planta semintele si ce roade va culege,de felul cum se va face sa stopam tot ce conduce la distrugerea noastra si a planetei.Poate numai asa se va constientiza dezastrul spre care ne intreptam,dar cu aceasta schimbare de garda  pe care Regulus a facut-o in Fecioara vom recunoaste sfintenia si pretiozitatea Mamei Gaia-planeta
noastra draga si vom realiza necesitatea cruciala in care ne aflam pentru gasirea
unui echilibru si armonie intre aceste doua tipuri de energii,masculin,feminin,nu pentru una de a o cuceri pe cealalta.E TIMPUL pentru constientizare,maturizare
si responsabilizare.Sa ne construim o lume mai buna cu influxurile acestei noi energii,cu dragoste,cu bucurie si incredere,dar si cu intelepciune...
Mira B.-traducere si adaptare
RegVirgem-Chart1 


Regulus in Fecioara - New Age Lumea

Sursa: primit pe mail
Multumim Mira!

Activarea Marelui Trigon de Apa 19 iulie 2013 si atmosfera premergatoare Marelui Sextil din 29 iulie 2013

arthur-rackham_-prin-MYSTICMAMMA
Acest Mare Trigon de Apa -Jupiter-Saturn-Neptun activat in aceste zile este un
aspect norocos-mult asteptat despre care astrologii au vorbit inca de la inceputul anului-este o sansa de a da forma unui vis ce este aproape de inima .Neptun
supranumita si planeta iluziilor ne atrage si ne apropie mai mult de misterele vietii
astfel incat jocul se duce la alta forma de"realitate".Saturn(scorpion) este planeta
profesor care ne ghideaza spre acele ape interioare profunde si adanci si constituie ingredientul care face ca lucrurile sa se miste,sa fie sub presiune.
Iar Jupiter(Rac) conspira si ne mentine aliniat la ceea ce este personal semnificativ.Toate acestea in timp vor duce la experimentarea unei noi abordari de
manifestare,ca o schimbare,o mare calatorie de bun augur a sufletului,in acest nou mediu de apa magic.Acest amestec de apa dintre Jupiter,Saturn si Neptun
este unul din darurile care duc la dezvelirea si descoperirea secretelor reale,la transformarea blocurilor de frica si de umbra din jurul nostru,la vindecarea traumelor si ranilor care ne bantuie.Fluxul acestor trigoane de apa ne va aduce o
experienta mai profunda a fortei de vindecare din centrul universului.Indiferent de relatia noastra anterioara cu aceste batai de forta universala,saptamana aceasta
avem posibilitatea de a ne alinia cu ea si de a simti cu adevarat vibratia ei in noi.
Indiferent de natura durerii noastre celei mai profunde,problema cea mai captivanta si teama cea mai mare este ca acest mare trigon de apa vine pentru
a ne reaminti ca universul este mult mai mare si mai capabil sa faca fata cu ea,asa ca e bine sa le-o predam:la pamant si cer,la apa si cer stiind ca acolo se
afla adevarata promisiune de vindecare si prin urmare adevarata libertate.
In cazul in care elementul apa al marelui trigon stimuleaza intotdeauna emotiile noastre si nu poate exista un risc de a ne pierde in ele,fara o busola pentru a gasi drumul afara,atunci cand devenim imbibati cu sentimente care ne astupa porii,nu putem preveni vindecarea.De acest lucru trebuie sa ne ferim acum.
Apele de vindecare sunt cele care raman in miscare,iar fluxul trebuie sa fie continuu,nicidecum stagnant sau mort.Miscarea se face prin emotie,dar nu trebuie sa inotam prin ea.Si odata ce ne angajam pentru a face acest lucru,exista
tot felul de forte in acest vast univers al nostru care sunt gata sa vina in ajutorul nostru in acest moment.Mai mult la sfarsitul acestei luni,acestui mare trigon de apa i se alatura si elementul pamant,formand un rar Grand sextil oferindu-ne posibilitatea de a pune ceea ce am primit in aceasta saptamana in practica in viata noastra de zi cu zi,ducand la o transformare pentru totdeauna,deci sa lasam
forta universului sa-si faca treaba si sa ne aliniem fluxului ce vine spre noi.
Acesta este un moment puternic si in miscare si pentru multi au curs lacrimi in aceste ultime saptamani si lacrimile lor ar putea umple oceanele de multe ori,dar
fiecare lacrima poarta in ea descatusare si vindecare si fiecare inima zdrobita
asteapta sa fie din nou ca un tot unitar.
In aceasta saptamana universul ajunge pentru a ne reaminti ca integritatea este la indemana noastra si nu e ceva mistic,putem visa  pentru a ne crea o alta viata.
Deci astazi este bine sa ascultam vocea apei,soaptele si mesajele sale pentru a ne conecta mai bland sau mai puternic la bataia inimii universale care ne conduce intotdeauna acasa.
Aceasta nu este altceva decat o binecuvantare de la Marea Mama a vietii in aceasta perioada de criza si transformare si darurile si talentele acestui trigon de 
apa se simt diferit prin multitudinea de planete in semne de apa care curge,iar fluxul ei e perceput ca un dans.Astfel granitele noastre sunt lichide ceea ce duce la o deschidere psihica mai mare intre oameni,unul fata de celalalt.Trigonul de apa aduce vindecare,intelepciune si o constiinta mai mare,iar sentimentele si
visele raman deschise ca un ghid de remodelare a vietii.Aceasta binecuvantare ne cheama inapoi in bratele iubitoare ale mamei,la paradisul terestru in care noi toti suntem iubiti.Energiile de vindecare ale trigonului sunt puternice si trebuie sa
fim atenti sa nu fim tarati sub emotii puternice care proiecteaza asupra altora propriile noastre deficiente pentru ca refuzam sa acceptam cererea lui Saturn in
scorpion de a se uita in propriul nostru intuneric.Dar asa cum am fost leganati in
pantecele mamei,dragostea ei ne da curajul sa ne uitam la modalitatile prin care
toate relatiile noastre vor deveni lectii pentru noi acum.Cu Saturn in scorpion trebuie sa ne vedem umbrele noastre si sa acceptam partile intunecate,atentionandu-ne ca pentru a merge mai departe trebuie sa ne asumam
responsabilitatea temerilor noastre,convergand la schimbarea noastra interioara pentru a vedea adevarul si permitand si altora sa vada acest lucru.
Iata ce ne sfatuieste Carlos Castaneda:"ia moartea in loc de consilier si in felul acesta iti invingi teama de a fi tu insuti.Lasati trecutul in urma si foloseste ceea ce ai invatat din trecut pentru a merge mai departe cu incredere."
Neptun in Pesti ne poate ajuta sa visam si poate fi o deschidere pentru imaginatia noastra  de a primi mesajele Sfantului Duh.Aliniat cu Saturn avem o sansa de a se manifesta de fapt o parte din visele noastre.Planetele in semnul
Cancerului aduc energii de mare schimbare si o includ in viata noastra de zi cu zi
aducand o noua viziune si disciplina atat in privinta sentimentelor cat si a dorintelor noastre.Fie ca noi toti sa traim aceasta deschidere si binecuvantare prin aceasta trinitate de bun augur si sa beneficiem de apele sale de vindecare.

Traducere si adaptare Mira B.
primit pe mail

3MIN News July 23, 2013: Special Message

Descoperire paleontologicã unicã în Europa, la Cretesti

descoperire
Lucrãrile de refacere a Drumului European 581 pe ruta Crasna-Albita au scos la lumina zilei fragmente de oase de dinozauri vechi de peste 10 milioane de ani, unicat în România si extrem de rare în lume. Importanta descoperirilor la adus în zonã, pe post de coordonator al lucrãrilor, pe cel mai cunoscut paleontolog din România, renumitul prof. univ. dr. Vlad Codrea, de la Universitatea “Babes- Bolyai”, din Cluj-Napoca. Acesta a declarat, în exclusivitate pentru “Monitorul de Vaslui”, cã noul sit are un potential urias, aici fiind descoperite mii de fragmente de animale preistorice. “Piesele de rezistentã”, unice în tarã, sunt douã cranii complete de tigru cu dinti pumnal sau sabie, precum si craniul unui “ciudat dinozaur, care nu a mai avut descendenti”.

Din echipa de paleontologi care au fãcut senzationala descoperire au fãcut parte muzeograf drd. Laurentiu Ursachi, de la Muzeul “Vasile Pârvan”, din Bârlad, ing. geolog dr. Ionut Grãdianu, de la Muzeul din Piatra Neamt, si masterandul în geologie Alexandru Solomon, de la Facultatea de Biologie si Geologie a Universitãtii “Babes- Bolyai”, din Cluj-Napoca. Munca celor trei a fost supervizatã, timp de aproape douã sãptã- mâni, de prof. univ. dr. Vlad Codrea, o personalitate bine cunoscutã bârlãdenilor, datã fiind implicarea sa în subiectul gazelor din sist. Trebuie spus cã, odatã cu descoperirea primelor fragmente fosile, si alti cercetã tori au mers la situl în cauzã pentru opinii de specialitate, printre acestia numãrându-se si prof. univ. dr. Mihai Brânzilã, de la Facultatea de Geografie si Geologie a Universitãtii “Al. I. Cuza” Iasi.
Drumul spre Cretesti. Cine-ar fi crezut?!?
Primele fosile descoperite au atras imediat atentia cercetãtorilor, în special datoritã vechimii foarte mari, estimatã cu o destul de mare exactitate la 10 milioane de ani. Oasele, care dateazã din Miocen, sfârsitul Sarmatianului, au vãzut lumina zilei în timp ce se fãceau lucrãri de reabilitare a DE 581, pe raza localitãtii Cretesti, în apropiere de Husi. “Locul respectiv ne-a oferit o sumedenie de indicii despre cum arãta în urmã cu 10 milioane de ani. Acolo a fost parcursul unui râu sau al unui fluviu, în a cãrui albie s-au descoperit foarte multe oase si resturi de vertebrate care populau un uscat ce se contura în aceastã parte a zonei Moldovei ca fiind o savanã întreruptã de pâlcuri de copaci, ceva mai densi pe malurile apelor curgãtoare. Fragmentele fiind însã izolate, nu s-au identificat schelete întregi, însã, cu sigurantã, prin bogãtie si diversitate, este cel mai reprezentativ sit din zona Moldovei românesti”, ne-a declarat prof. univ. dr. Vlad Codrea. Primele fosile descoperite au fost în numãr de trei, toate apartinând unor broaste testoase preistorice. Aglomerarea de asemenea fosile si mai ales faptul cã toate carapacele se aflau una peste alta, în acelasi loc, i-au uimit pe cercetãtori si ia îndemnat sã-si continue cãutã rile. Rezultatele nu au întârziat prea mult sã aparã si astfel a fost fãcutã cea mai spectaculoasã descoperire. Este vorba despre douã cranii complete de carnivore, care fac parte din grupul tigrilor cu dinti pumnal, sau dinti sabie. Acestea apartin genului Machairodontinae, specia Paramachairodus sau Metailurus. Cu alte cuvinte, este vorba despre un exemplar similar tigrului din celebra animatie “Ice Age”. La vremea lor, aceste animale nu erau de talie impresionantã, ci mai degrabã aveau dimensiuni similare cu cele ale leopardului actual. “Aceste piese, cu sigurantã, sunt unicat în România, dar la fel de sigur este cã sunt extrem de rare în Europa. Marea surprizã a fost sã aflãm si ce anume vânau cu predilectie aceste carnivore. Iar acest lucru l-am stabilit descoperind, în acelasi, sit fosile de cai primitivi, din genul Hipparion, care se deosebeau de caii actuali prin faptul cã aveau trei degete functionale la membrele din fatã. Mediul mai era populat si de cel putin douã forme de rinocer, dar si de exemplare de iepure primitiv”, ne-a mai spus prof. Codrea. Cel mai ciudat animal care ar fi trãit în împrejurimile Cretestilor duce cu gândul la un veritabil dinozaur. Pentru paleontologi este o descoperire epocalã faptul cã s-a gãsit craniul acestuia. Piesa a dat suficiente indicii pentru a se stabili cã face parte din genul Chalicotherium, însã felul în care arãta animalul este de-a dreptul incredibil. Din nou, dãm cuvântul specialistului: “Este vorba despre o combinatie între cal si rinocer, un animal dispãrut, care nu a mai avut descendenti. Prin urmare, prezenta un craniu ca de cal, trunchiul era prevãzut cu membre anterioare foarte lungi, dar cu gheare enorme. Membrele posterioare, mult mai scurte decât cele din fatã, erau prevãzute cu copite iar coloana vertebralã era foarte oblicã. Si aceastã piesã este unicat în România si extrem de rarã în Europa, doar una similarã fiind descoperitã pânã acum în Franta”. Acelasi sit mai contine si fosile de gazelã si antilopã, ceea ce a reîntregit peisajul zonei de acum 10 milioane de ani. Vorbim despre o savanã în adevãratul sens al cuvântului, însã cu un climat temperat mult mai cald decât în prezent, cu foarte multi copaci pe malurile fluviilor si ale râurilor. Profesorul Codrea a mai spus cã meritele descoperirilor apartin mai mult echipei de la Bârlad, întrucât coordonarea de la Cluj a presupus “know-howul” pentru determinarea genurilor si speciilor din care fac parte fosilele de la Cretesti. Grav este cã, în ciuda potentialului enorm al sitului de aici, cercetãtorii s-ar putea vedea nevoiti, la un moment dat, sã abandoneze sãpãturile, din cauza lipsei banilor. În acest context, profesorul Codrea a vorbit despre necesitatea implicã rii autoritãtilor locale si jude- tene în acest proiect unic în tarã. Pe româneste, mai trebuie bani. “Informatia paleontologicã de la Cretesti este cu mult mai bogatã si mai valoroasã decât cea existentã în situl de la Mânzati, pe care pânã acum l-am considerat a fi cel mai valoros. Din pãcate, nu mai putem lucra decât cel mult un an, însã si în tot acest timp ne-ar mai trebui fonduri pentru un excavator si o basculantã. Mai sunt zone care trebuie decopertate, iar sub acestea ar exista material fosil unic, atât în tarã, cât si în lume chiar. Autoritãtile judetene si cele locale ar trebui sã sprijine aceastã oportunitate unicã, care, veti vedea, va avea rezonante europene imediat ce se va auzi despre ea”, a încheiat cunoscutul profesor universitar.


Articol semnalat pe mail