miercuri, 12 noiembrie 2014

Numerologie: Afla ce schimbari iti aduce luna noiembrie, in functie de numarul soarelui!

Numerologie: Afla ce schimbari iti aduce luna noiembrie, in functie de numarul soarelui!
Din moment ce anul se apropie de sfarsit, foarte multe persoane incearca sa-si faca ordine in viata, sa priveasca in urma si sa-si dea seama unde au gresit, pentru ca doar in acest fel isi vor putea atinge urmatoarele obiective. 
Numarul soarelui te ajuta sa descoperi ce surprize ti-a rezervat luna noiembrie. Asadar, afla care e numarul tau si citeste previziunile! 
Calculeaza-ti numarul soarelui aici!


Numarul 1

Esti mai deschisa la provocari, actionezi cu mai multa incredere in fortele proprii si nu iti este teama sa abordezi anumite subiecte de discutie. Te implici in proiecte noi, iti asumi responsabilitati si iti dai tot interesul sa faci o impresie buna la locul de munca. Nimic nu poate fi prea dificil pentru tine in aceasta perioada. 

Numarul 2

Te simti oarecum epuizata si nu esti sigura ce trebuie sa faci mai departe. Ai nevoie de o noua directie in viata si din acest motiv este indicat sa apelezi la sfaturile unor persoane de incredere. Iti pui foarte multe intrebari existentiale si te gandesti daca chiar este necesar sa faci schimbari semnificative in viata ta. 

Numarul 3

Entuziasmul tau este contagios. Nimic nu pare prea greu pentru tine, manifesti o dorinta puternica pentru zona profesionala si evolutia ta va fi una foarte buna. Nu ai foarte multa rabdare si din acest motiv te vei grabi sa finalizezi anumite proiecte. Invata sa fii mai organizata si acorda mai multa atentie detaliilor. 

Numarul 4

Este timpul sa-ti faci ordine in viata! Fii mai atenta la detalii si nu te implica in activitati care nu isi au rostul. Odata ce ai reusit sa-ti setezi anumite obiective, iti va fi mult mai usor sa le atingi. Energia de care vei da dovada in aceasta perioada te va ajuta sa iei cele mai bune decizii sau sa te asociezi cu persoane de succes. 

Numarul 5

Luna noiembrie iti poate aduce succes pe toate planurile, trebuie doar sa faci anumite sacrificii sau sa eviti sa te implici in discutii si activitati care nu isi au rostul. Sunt sanse foarte mari sa primesti oferte noi de munca sau sa te implici intr-o noua relatie sentimentala. Spre sfarsitul lunii se va putea observa o schimbare in rutina ta. 

Numarul 6

Acorzi mai multa atentie familiei sau prietenilor si toate activitatile tale vor fi indreptate catre aceste planuri. Devii mai responsabila, comunici cu mai multa usurinta cu cei din jur si reusesti sa faci fata cu brio chiar si celor mai dificile situatii. 

Numarul 7

Experientele din aceasta perioada te vor aduce mai aproape de scopul final. Reusesti sa obtii foarte multe colaborari banoase, te implici in tot felul de proiecte si activitati si cunosti foarte multe persoane noi. Totodata, va fi necesar sa lasi viata sentimentala pe planul doi si sa-ti indrepti atentia catre zona profesionala. 

Numarul 8

Este o perioada foarte buna pentru afaceri, investitii sau colaborari pe termen scurt. Reusesti sa te faci remarcata in orice mediu profesional sau social si atragi toate privirile asupra ta. Este un moment foarte bun si pentru a te implica intr-o noua relatie sentimentala sau pentru a rezolva problemele cu care te confrunti in momentul de fata. 

Numarul 9

Nevoia de competitie este foarte mare, vrei sa-ti fie recunoscute meritele si realizezi foarte multe lucruri in aceasta perioada. Responsabilitatile tale vor fi destul de mari, dar nu te vei lasa descurajata si nici nu vei avea momente de declin. Totodata, va fi o perioada marcata de foarte multe schimbari pe plan sentimental.

Sursa: numerology.com
http://www.ele.ro/

Cobra – Fereastra de Oportunitate 2014 – 2015

1
– 6 noiembrie 2014 –
O nouă Fereastră de Oportunitate este pe punctul de a se deschide curând la suprafaţa Planetei.Această Fereastră de Oportunitate este cea mai mare şansă a noastră, de până acum, de a realiza „pătrunderea finală” (a Luminii) pe Planetă, pentru Eliberarea noastră.
Deşi bătălia este încă departe de a se încheia, grupul Chimera pierde puterea cu cea mai mare viteză de până acum, iar „Lumina de la capătul Tunelului” poate fi deja văzută cu claritate !
Aceasă Fereastră de Oportunitate se va deschide pe 15 decembrie 2014, va avea „punctul de cotitură” în 21 ianuarie 2015 şi se va încheia în data de 17 martie 2015 :
2
Deschiderea şi închiderea acestor puncte ale acestei Ferestre de Oportunitate reprezintămomentele precise ale cvadraturii exacte Uranus-Pluto, mai precis a şasea şi a şaptea (care este şi ultima) cvadratură exactă Uranus-Pluto, din cadrul configuraţiei planetare astrologice care se produce în intervalul 2012-2015.
Cuadratura Uranus-Pluto semnifică revoluţia de conştiinţă care va duce la dizolvarea structurilor de control ale Cabalei :
3
Fereastra de Oportunitate se va deschide odată cu activarea părţii a II-a a Portalului IS:IS , care va avea loc tot în data de 15 decembrie 2014.
În acea zi, noi vom continua munca începută în prima parte a activării Portalului IS:IS , cu şase luni în urmă.
Cu această ocazie, noi vom ancora Energiile Zeiţei (energii ale principiului pur feminin) în Reţeaua Energetică Planetară, în scopul echilibrării şi armonizării situaţiei planetare, pentru uşurarea tranziţiei noastre către orizontul Evenimentului.
Noi vom face activarea principală pe Platoul Gizeh din Egipt.
4
Punctul de cotitură al acestei Ferestre de Oportunitate va fi pe 21 ianuarie 2015, cu o activare specială cu nume de cod RR6 (acesta fiind mai important pentru Mişcarea de Rezistenţă şi mai puţin relevant pentru populaţia de la suprafaţă).
Punctul de închidere a Ferestrei de Oportunitate va fi odată cu ultima cuadratură exactă Uranus-Pluto, din 17 martie 2015.
După această închidere a configuraţiei cuadratură Uranus-Pluto, care a fost activă în ultimii 3 ani, situaţia de pe această Planetă se aşteaptă să fie mult mai puţin volatilă.
Însă, mai multe informaţii despre fiecare dintre aceste puncte ale acestei Ferestre de Oportunitate, vor fi transmise la momentul potrivit…
   Drum dept spre Lumina !
Publicat de Marius Sumedrea
Sursa: http://daniilgaucan.wordpress.com/