luni, 5 martie 2012

PE 3 MARTIE AI FI IMPLINIT 47 DE ANI, IUBIREA MEA


Nu am uitat iubirea mea ca pe 3 martie a fost ziua ta!
Cum era sa uit?! Nu am putut sa trec asa usor peste aceasta zi, o stii prea bine, de acolo de unde esti acum, din IMPARATIA INGERILOR. 
Stiu ca veghezi in continuare asupra mea si a copiilor nostri; stiu ca nu m-ai parasit nici o clipa, nici pe mine nici pe ele, dar mai ales pe cea mica. In fiecare zi vad si ma conving cum o veghezi si o indrumi pas cu pas.
Ce poate fi mai uimitor decat faptul ca un copil de 2 anisori sa arate spre locul acolo unde tu te aflii si sa zica:
" Tati!".
Iti multumesc ca ai fost langa mine in clipele grele atunci cand am fost pe patul spitalului si credeam ca nu voi mai ajunge acasa niciodata!
Sper si acum, desi uneori tot ma indoiesc, o recunosc, ca alegerea ta, pe care ai facut-o, sa fie cea buna si sa fie mai bine asa, adica tu acolo si eu aici!
TE IUBESC si acum la fel de mult ca si anul trecut si ...
SA FII INCONJURAT DE LUMINA BLANDA A LUI DUMNEZEU!

Mai jos, am postat video-ul pe care noi dansam anul trecut toti 4 atunci cand eram atat de fericiti!

Cu mult dor si iubire, a ta sotie, 
Sfatuitoarea


IMAGINI SUPERBE Un gheţar se prăbuşeşte într-un lac VIDEO

O bucată mare din gheţarul argentinian Perito Moreno s-a prăbuşit într-un lac din sudul ţării, scrie BBC.
2012-03-05 21:26:53
Gheţarul
închide
Gheţarul Perito Moreno, din Argentina
Secţiuni uriaşe din zidul de gheaţă s-au prăbuşit în lacul Argentina, din sudul ţării, sub privirile entuziasmate ale turiştilor.

Din când în când, gheţarul formează un dig care separă lacul în două.

Sursa:  REALITATEA.NET

Piramidele descoperite în urmă cu şase ani în Bosnia radiază energie

Aşa-zisele piramide descoperite în urmă cu şase ani în apropierea capitalei bosniace Sarajevo radiază energie, conform unui anunţ făcut la Ljubljana de americanul de origine bosniacă Semir Osmanagic, un pasionat de arheologie, care le-a descoperit în premieră în 2006, şocând comunitatea arheologilor locali, transmite portalul earth-chronicles, citat de Agerpres.

Piramida Soarelui
Câteva dintre formaţiunile piramidale bosniace au un câmp energetic puternic, potrivit acestuia. 'Cu ajutorul fizicienilor şi specialiştilor în ingineria electrică am demonstrat că partea de sus a "Piramidei Soarelui" radiază o energie ce vine din adâncurile ei', a spus Osmanagic, indicând că astfel de anomalii se pot observa şi la câteva piramide de alături.

Sub 'Piramida Soarelui', un grup de arheologi, sub conducerea lui Osmanagic, a mai descoperit tuneluri subterane cu o lungime de câţiva kilometri. Deocamdată, aceştia au reuşit să cureţe un tronson de 600 de metri de tunel, deschis deja accesului public.

Piramidele din Bosnia au fost descoperite în 2006, în apropiere de satul Visoko, situat la aproximativ 30 km nord-vest de capitala Sarajevo.Toate sunt acoperite cu un strat gros de sol şi până atunci au fost considerate simple coline. Cea mai înaltă dintre ele măsoară 70 de metri şi era cunoscută ca dealul Visocica până în momentul în care a fost denumită 'Piramida Soarelui' de Osmanagic, un personaj controversat, a cărui 'descoperire' a fost puternic contestată de comunitatea arheologilor din Balcani, care susţine că dealurile de lângă Visoko sunt formaţiuni geologice naturale şi nicidecum piramide.

Arheologul crede că structurile piramidale descoperite de el sunt făcute de mâna omului şi au fost construite aproximativ în secolul al XII-lea î.Hr. de vechii iliri. Dacă această ipoteză ar fi corectă, atunci acestea ar fi de trei mai vechi decât 'surorile lor' de la Giza (Egipt).

Sursa:  REALITATEA.NET

CREDINŢĂ O femeie se roagă sub o TORNADĂ, în timp ce toţi fug VIDEO

Circa 50 de persoane au murit în urma tornadelor care au afectat centrul Statelor Unite, în special statele Kentucky, Indiana, Ohio, Illinois şi Tennessee. Cel mai emoţionant moment a fost surprins în Kentucky, unde o femeie alege să nu fugă din calea tornadei şi să se roage pentru ca înspăimântătorul fenomen să o cruţe pe ea şi întreaga localitate. 

Sezonul tornadelor în SUA
Deşi faţa femeii nu se vede, se pot auzi foarte clar mesajele, rugăciunile rostite de ea.

Potrivit AFP, Kentucky a fost statul cel mai afectat. 18 persoane şi-au pierdut viaţa în urma a 13 tornade. 22.000 de locuinţe au rămas fără electricitate.

Potrivit irishtimes.com, tornadele din 2011 au dus la moartea a 550 de persoane în Statele Unite, cel mai negru bilanţ din ultimul secol. Serviciul Meteo din SUA spune că 2012 se anunţă măcar la fel de periculos.

Sursa:  REALITATEA.NET

Un asteroid va trece în 2013 pe sub sateliţii artificiali ai Terrei

Asteroidul 2012 DA14, cu un diametru de 50 de metri, va trece în 2014 pe lângă Terra la o distanţă mai mică decât cea la care separă sateliţii geostaţionari de Pământ.
Asteroidul 2012 DA14 va trece razant pe lângă Terra în 2013
Potrivit unui studiu NASA, şansele ca asteroidul 2012 DA14 să lovească Terra sunt foarte reduse, însă pe 15 februarie 2013 va trece la doar aproximativ 27.000 de kilometri de planeta noastră, distanţă mai mică decât cea care desparte de Pământ sateliţii geostaţionari.
Satelitul are un diametru 50 de metri, iar dacă s-ar lovi de Terra ar crea o explozie echivalentă cu cea creată de detonarea unei bombe nucleare, scrie Daily Mail.


Sursa: REALITATEA.NET

5 alimente "sănătoase" pe care e bine să le eviţi Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/5-alimente-sanatoase-pe-care-e-bine-sa-le-eviti

Unele alimente au, pur şi simplu, reputaţia de a fi "sănătoase" fără ca în realitate să existe prea multe argumente pentru asta. Ba, mai mult, scrie Washington Post, există lucruri "sănătoase" pe care e bine să le scoţi cu totul din alimentaţia ta.VEZI mai multe sfaturi despre viaţă sănătoasă şi reţete pe BUCĂTĂRIA.NET.
Sfaturi pentru o alimentaţie sănătoasă / FOTO: cuisinerecettes.ch
Iată care sunt cele mai des întâlnire alimente considerate sănătoase:

- batoanele cu cereale. Sunt adevărate "bombe calorice", scriu cei de la ziarul Washington Post, iar zahărul pe care îl conţin este cel mai important ingredient al lor. Ai nevoie de energie? Mănâncă fructe uscate, nuci şi alune!

- untul de arahide cu conţinut scăzut de grăsime. Uleiul este una dintre cele mai importante componente pentru untul de arahide şi e mai sănătos astfel, spun specialiştii în nutriţie, decât varianta mai puţin grasă.

- apa plată cu vitamine : apa cu vitamine pare că face foarte mult bine organismului, dar adevărul este că nu sunt, de fapt, decât "apă chioară" cu zahăr.
- alimente din multi-cereale.  Sunt periculoase pentru că îi fac pe oameni să îşi închipuie că e vorba de cereale integrale şi să uite de faptul că cei care mănâncă alimente din cereale rafinate au un risc mai crescut al diabetului, al bolilor de inimă şi al cancerului şi că e mai probabil să fie supraponderali.
-  chips-urile şi feliile de pâine "coapte", nu prăjite - dau impresia că sunt sănătoase deşi, de fapt, e vorba de produse care au ingrediente nocivi şi sunt bogate în aditivi.


Sursa: REALITATEA.NET

Ce cauzează sunete misterioase care vin din cer, care sunt atât de intense, au pornit afara alarme auto? fg


Sunete misterioase au fost auzite în plină expansiune din cer in întreaga lume - în unele cazuri, acestea au fost atat de puternice, incat au pornit afara alarmele auto.
Zgomotele neliniştitoare au fost auzit recent din Europa în Canada, sună ca gemetele şi coarne puternice.
În Germania, zgomote care vin din cer s-au înregistrat pe o cameră video şi încărcate pe YouTube, cu alarme auto în mod clar auzite în fundal.
Derulaţi în jos pentru FILME
Albastru-cerul de gândire: zgomote ciudate s-au auzit venind de sus, dar expertii spun ca exista explicaţii raţionale
Albastru-cerul de gândire: zgomote ciudate s-au auzit venind de sus, dar expertii spun ca exista explicaţii raţionale
Internetul a fost zumzet cu teorii despre ceea ce sunete ar putea fi, cu sugestii, cum ar fi revenirea lui Isus şi lumea se termină .
Dar experţii au spus că există explicaţii raţionale.
 Profesorul de fizica Jean-Pierre St Maurice de la  Universitatea din Saskatchewan a spus CTV că zgomotul este de electromagnetice emise de aurorele şi centurile de radiatii.
Arunca lumina asupra materiei: Ar putea aurorele fi responsabil pentru a fi auzit zgomote ciudate de departe şi-n lat?
Arunca lumina asupra materiei: Ar putea aurorele fi responsabil pentru a fi auzit zgomote ciudate de departe şi-n lat?
Geologul David Deming de la Universitatea din Oklahoma, între timp, a scris anterior despre un fenomen numit Hum - "un sunet misterios si de negasit, care este audiat în anumite locaţii din întreaga lume, cu doi la zece la sută din populaţie".
Scrierea in Jurnalul de explorare ştiinţifică, el a spus că sursele de Hum ar putea include transmisii de telefon şi de "aeronave operate de către US Navy în scopul de a comunicaţiilor submarin".
Potrivit NASA, Pamantul are "naturale a emisiilor de radio".
Agenţia a spus: "Dacă oamenii au avut antene radio în loc de urechi, ne-ar auzi o simfonie remarcabil de zgomote ciudate care provin de la propria noastra planeta. Oamenii de stiinta le numesc "tweeks", "whistlers" şi "sferics."
"Ei suna ca muzica de fundal dintr-un film flamboaiant science fiction, dar acest lucru nu este science-fiction. Pământ emisiilor naturale de radio sunt reale şi, deşi suntem conştienţi de cea mai mare parte, ei sunt în jurul nostru tot timpul. "
De exemplu, fulgerul poate produce straniu-sondare a emisiilor de radio, NASA a adăugat.
Cutremurele pot produce, de asemenea, sub-sunete sonore, relateaza seismologul Brian W Stump de la Southern Methodist University din Dallas.
Sursa: www.dailymail.co.uk

SFINTII PUSTNICI SI ANIMALELE


Acest articol apartine blogului SaccsivÎn luna martie, în ziua a cincea, pomenirea preacuviosului părintelui Marcu monahul (“Ascetul”), făcătorul de minuni.

Acest sfânt fiind iubitor de osteneală întru toate, s-a dat pe sine totodată, şi cercetării Sfintelor Scripturi şi a ajuns la desăvârşirea cea mai înaltă în sihăstrie şi în virtute. Mărturie despre acestea sunt scrierile rămase de la el (în Filocalia românească, volumul 1), care sunt pline de tot felul de învăţătură şi de folos; şi lucrarea minunilor i-a fost încredinţată de Mântuitorul Hristos. Dintre minunile acestea este nevoie să istorisim aici una: pe când sfântul se găsea odată în curte şi se cerceta pe sine însuşi, a venit la dânsul o hienă sălbatică, aducând cu sine pe puiul ei care era orb şi într-un chip umilit s-a rugat de sfânt să se milostivească de ea şi să vindece orbirea puiului ei. Iar sfântul scuipând asupra ochilor celor bolnavi şi rugându-se, i-a dat vederea. După câteva zile hiena i-a adus o piele mare de berbec ca mulţumire pentru că i-a vindecat puiul. Dar sfântul nu a primit-o, până ce hiena nu i-a făgăduit că pe viitor nu va mai ataca oile săracilor. Dacă sfântul era atât de milostiv faţă de firea celor necuvântătoare, cât de milostiv trebuie sã era faţă de oameni, cărora însăşi părtăşia firii le cere să fie plini de îndurare?

Atât de mare era curăţia sfântului, încât preotul mănăstirii spunea sub jurământ că el nu a dat niciodată Sfintele Taine monahului Marcu; ci, ori de câte ori acesta venea să se împărtăşească, era împărtăşit de un înger, căruia i se vedea numai mâna din cot, ţinând linguriţa, când sfântul se împărtăşea. Sfântul se depărtase de toate grijile şi zgomotele lumii când era în vârstă de patruzeci de ani; şi petrecând întru sihăstrie şaizeci de ani, s-a mutat către Domnul. Era mic de statură, spânatic la barbă şi avea capul luminat pe dinlăuntru de harul Duhului Sfânt.

Cititi va rog si:


Tot in luna martie, dar in ziua a patra, pomenirea sfântului preacuviosului părintelui nostru Gherasim, cel de la Iordan.

Deprinzându-se, încă de copil, cu frica de Dumnezeu, când s-a făcut mai mare sfântul Gherasim a îmbrăcat schima monahală şi s-a dus departe, în adâncul pustiului Tebaidei, pe vremea împăratului Constantin Pogonatul, nepotul lui Eraclie. Acolo a depus atâta luptă pentru virtute şi s-a apropiat atât de mult de Dumnezeu, încât i se supuneau lui şi fiarele cele sălbatice. Astfel, el avea pe lângă sine un leu care îi slujea şi care pe lângă toate celelalte slujbe pe care i le făcea, mai făcea şi pe aceea că ducea la păscut şi aducea înapoi catârul care îi căra sfântului apă. Odată, pe când leul dormea, nişte călători care treceau pe acolo cu cămilele lor, văzând catârul păscând singur, l-au luat şi l-au legat de cămilele lor, pornind mai departe. Spre seară, monahul ce-şi făcea ucenicia pe lângă sfântul Gherasim, văzând că leul vine singur, s-a mâhnit, socotind că leul a mâncat catârul. Şi ducându-se a spus acest lucru sfântului. Iar sfântul Gherasim a poruncit ca mai departe leul să îndeplinească şi slujba catârului. Leul a primit aceasta şi tot timpul, cât catârul a fost ţinut de neguţătorii care-l luaseră, purta vasele cu apă pe spinarea lui şi alergând cât putea de repede, se silea să aducă apă. Dar, s-a întâmplat ca neguţătorii amintiţi, la întoarcere, să apuce pe aceeaşi cale. Când s-au apropiat de râul unde se găsea leul ca să aducă apă, leul văzând şi cunoscând catârul, care urma cămilelor fiind legat de ele, năpustindu-se cu o săritură neaşteptată a înspăimântat pe neguţători şi i-a pus pe fugă. Apoi, apucând catârul de căpăstru, l-a tras după sine, iar catârul a tras după el toate cămilele de care era legat şi care la rândul lor erau legate una de alta, aşa cum este obiceiul, şi le-a adus la chilia sfântului. Apoi bătând cu coada la uşa chiliei, le-a înfăţişat sfântului ca pe un vânat. Văzând aceasta, sfântul Gherasim, zâmbind ucenicului său, a zis: În deşert am grăit rău despre leu; deci, să fie mai departe slobod de slujba pe care o săvârşea şi să se ducă să petreacă după obiceiul său. Atunci leul, plecându-şi capul, ca şi cum ar fi mulţumit sfântului şi-a luat calea către munte. Şi o dată pe săptămână venea şi se apropia de sfânt, plecându-şi capul înaintea lui, ca şi cum i s-ar fi închinat. După ce sfântul Gherasim s-a săvârşit din viaţă, leul a venit din nou să-şi primească binecuvântarea. Dar, negăsind pe sfânt şi aflând de la ucenicul acestuia despre sfârşitul lui şi fiind dus la mormântul sfântului, mai întâi a scos aici nişte mugete uşoare, dar în cele din urmă răcnind cu multă putere, şi-a dat duhul. Astfel măreşte Dumnezeu pe cei ce-L slăvesc pe Dânsul, încât face ca şi fiarele să li se supună celor ce păstrează neîntinat chipul şi asemănarea Sa.

Cititi va rog si:


PROTOCOALELE DE LA TORONTO


Acest articol apartine blogului Florian Chirvasiu

1. Vom amplifica asa zisa “Societate a Distractiilor si Placerilor Instinctuale” care va dirija
generatiile tinere in directia dorita de noi. Ne vom folosi de aparitia si dezvoltarea tehnologiei
audio-video precum si de jocurile de calculator pentru a perverti tineretul. Satisfacerea
 instantanee a tuturor instinctelor primare este ideala pentu a face oamenii slabi si manipulabili.
 O persoana cazuta in robia simturilor nu are idealuri nici tarie de caracter. Este “Individualista”
 si “Independenta” prin natura sa si reprezinta tipologia ideala pentru formarea omului viitorului.
2. Ne vom concentra atentia pentru incurajarea “contestatiilor studentesti” si protestelor
 anarhiste
ale tinerilor. Vom asocia aceste rabufniri violente ale tinerilor cu toate cauzele referitoare la
Ecologie. Aceasta dupa ce in prealabil vom forta statele sa adopte politici economice 
bazate pe exploatarea salbatica a naturii. Asa zisa Protectie a Mediului se va intoarce in avantajul 
nostru in momentul in care vom obliga statele natiune sa-si rascumpere intreaga “Datorie Interna”
 cu
33% din propriile lor teritorii ramase in stare naturala de salbaticie.
3. Tot acest “vid interior” al tinerilor si adolescentilor va fi umplut cu o stiinta falsa si virtuala.
Vom initia generatiile urmatoare in universul computerelor. In acest scop ne vom servi foarte
bine de sistemele de educatie. Vom ajunge in final la un sclav in slujba altui sclav si toti vor fi
controlati de noi.
4. Pe o alta directie, vom edifica “Liberul Schimb International” ca pe o prioritate absoluta
pentru supravietuirea natiunilor-state. Acesta noua conceptie economica ne va ajuta sa grabim
declinul tuturor “Nationalistilor” din toate statele lumii. Astfel vom izola nationalistii in grupari
si partide diverse. La momentul oportun o sa-i silim sa se lupte intre ei cu salbaticie, in razboaie
 intestine care vor slabi si discredita notiunile de patriotism si nationalism in conceptia 
generatiilor tinere. In final, natiunile stat vor cadea de la sine…
5. Pentru a ne asigura de reusita acestui plan, ne vom planta agentii de influenta in posturile 
cheie
 ale Ministerelor de Afaceri Interguvernamentale si de Emigrari ale natiunilor-state. Acolo, 
agentii
nostri vor proceda incetul cu incetul la modificarea legilor acestor ministere. Aceste modificari
vor urmari in principal deschiderea portilor tarilor occidentale unui numar crescut de imigranti
din Africa, Asia si America de Sud. In paralel vom provoca o serie de conflicte armate in “ Lumea
a Treia” pentru a starni exodul saracilor. Prin campanii de presa bine orchestrate si camuflate
care vor viza opinia publica din natiunile-stat, vom provoca un aflux din ce in ce mai mare de
refugiati. Aceasta va avea ca efect principal destabilizarea economiilor interne si cresterea
tensiunilor rasiale. Pentru a amplifica acest efect vom avea grija ca in aceste torente de 
emigranti
 sa se afle inclusiv organizatii extremiste religioase care vor incerca sa-si implanteze in mod
agresiv-militant propriile religii, obiceiuri si traditii, chiar in mijlocul societatii natiunilor-stat.
Cu atat mai usor vom ajunge la destabilizarea sociala, economica si politica a natiunilor luate
in tinta noastra.
6. Mult trambitatul “Liber Schimb International” in realitate nu este deloc liber deoarece este
coordonat de noi din varful ierarhiei economice mondiale. In scurt timp se va ajunge la 
escaladarea somajului asociat cu restructurarile multinationalelor noastre.
7. Treptat, vom transfera incet dar sigur multinationalele in tari noi castigate pentru “Economia
de Piata”, tari precum cele din Europa de Est, Rusia si China. Pentru moment nu ne intereseaza
 daca popoarele lor reprezinta un vasta piata de consumatori. Ceea ce ne intereseaza este sa 
avem
 acces, in primul rand la o “Mana de Lucru Inrobita” – ieftina si nesindicalizata.
8. Vom crea o “Economie Globala” la scara mondiala, care va scapa controlului statului-natiune.
Noua economie mondiala va fi intangibila, nicio presiune politica sau sindicala nu va avea
influenta asupra ei. Ea va dicta propriile politici si va obliga omenirea la o reorganizare 
pe toate planurile. Reorganizare conform principiilor si directiilor noastre, evident.
9. Prin “ Economia Viitorului” care nu are alte legi decat vointa noastra, vom pregati o “Cultura
de masa mondiala”, un talmes-balmes in care vom amesteca religii, stiinte, traditii, legi, obiceiuri,
totul pentru a dezbina si confuza societatile umane. Prin controlul asupra tuturor mediilor de
presa si informare vom lansa o “Noua Cultura” uniforma pentru toti, strict nivelata. Nicio 
creatie artistica nu va scapa controlului nostru. Artistii viitorului se vor supune hotararilor 
noastre sau
vor muri de foame in deplin anonimat.
10. Prin intermediul aceleiasi “Economii Globale” vom avea puterea de a ne folosi de fortele
militare ale statelor-natiuni in scopuri declarat umanitare. De fapt, aceste forte armate vor fi
trimise in tari care nu se supun vointei noastre. Prin urmare, tarile sarace sau rebele nu vor 
mai
fi in masura sa evite vointa noastra de a ne servi de populatia lor ca de o mana de lucru in 
sclavie.
11. In acesta directie vom lucra pentru a reorganiza “Mandatul International al Natiunilor 
Unite”.
De la statutul de “Forta de Mentinere a Pacii” slaba si fara putere decizionala, o vom aduce la
stadiul de “Forta de Interventie” in care se vor contopi si omogeniza toate armatele Natiunilor
Unite. Prin acesta manevra vom efectua fara lupta dezarmarea tuturor acestor state, astfel incat
pe viitor nicio tara din lume nu va fi suficient de puternica pentru a contesta autoritatea 
“Puterii Mondiale”.
12. Ultimele etape ale planurilor noastre au in vedere inclusiv folosirea la scara mondiala a
“Armelor Electromagnetice”. Cu ajutorul acesteia vom putea provoca cutremure de pamant
in cele mai importante regiuni industriale din natiunile-state. Vom putea produce inclusiv
“Schimbari Climatice” care vor distruge recoltele, falimenta producatorii agricoli si vor 
denatura
in ultima instanta alimentele. Toate acestea vor duce la ruinarea agriculturii statelor care nu ne
 accepta. Viitorul “Controlului Demografic” este in mainile noastre din simplul motiv ca avem
control absolut asupra productiei alimentare la scara mondiala, precum si asupra principalelor
 circuite alimentare de pe Pamant. Din nou stiinta Electromagneticii ne va ajuta pentru
 destabilizarea climei in statele cele mai productive pe plan agricol. Toti vor cumpara cand vrem
 noi, ce vrem noi si cu pretul impus de noi. Poluarea mediului va fi tot mai accelerata deoarece
populatia infometata se va crede indreptatita sa-l exploateze fara nicio restrictie. Masa de oameni
de pe Terra va fi inca mai usor de manipulat si condus.
Dezvaluirile lui Serge Monaste sunt printre putinele documente considerate de o parte din
cercetatorii in domeniul conspiratiilor si comploturilor mondiale, drept o sursa de relatari
autentice cu privire la planurile de viitor ale celor care stapanesc lumea. Serge Monaste a fost
 un jurnalist in cadrul publicatiei canadiene de limba franceza L’Enquette din Quebec. Tot el a
fondat si agentia de presa independenta – International Free Press Network. A fost unul dintre
pionierii dezvaluirilor privitoare la asa-zisele planuri si documente ale Ocultei din ultimii ani.
Serge Monaste a murit in conditii cel putin suspecte la scurt timp dupa dezvaluirea 
documentelor Proiectului Blue Beam, Protocoalelor de la Toronto si Aurora Rosie. Spus mai 
clar, inca din anul
1994, Serge Monaste declara intr-un interviu dat unei televiziuni americane, cum ca primise 
deja toata gama de amenintari posibile de la apropouri voalate pana la ultimatumuri directe.
Amenintarile si reprosurile au venit inclusv din partea guvernului canadian din acea perioada,
precum si de la Vatican. Autoritatile canadiene l-au declarat irensponsabil, dezicandu-se 
de toata activitatea lui.
Cu toate ca se bucura de o sanatate de fier, urma un regim de viata naturist si nu suferise niciodata
de probleme cardiace, Serge Monaste a avut un neasteptat atac de cord in urma caruia si-a pierdut
 viata. La scurt timp un alt ziarist, prieten si colaborator care il ajutase in investigatiile sale cu
 privire la stapanii din umbra, a murit in urma unui atac de cord la fel de suspect. Ca un paradox
ironic-amar al vietii, Serge Monaste insusi arata in unele din documentele sale diferite modalitati
 de a provoca astfel de atacuri de cord sau alte tipuri de “morti accidentale” unor persoane
incomode. Relatare corecta sau simpla fabulatie a unui ziarist, textul socheaza pe oricine. Chiar
daca este rolul unei simple plasmuiri literare cu iz apocaliptico-conspirational, ideile textului par
 a fi uluitor de actuale. Documentele in care Serge Monaste relateaza modul in care a intrat in
posesia acestor planuri au disparut in mod straniu din locuinta sa in decursul aceleiasi zile in
care a avut atacul de cord.
Conform declaratiilor lui Monaste, Protocoalele de la Toronto au fost stabilite in urma unei
intruniri din anul 1967. In luna iunie a aceluiasi an, capetele Ocultei se intrunesc la Toronto
pentru a stabili directia si ultimele detalii ale planului “Caderii Natiunilor”. Actorii acelei 
reuniuni
 secrete de cel mai inalt grad erau membrii grupului “6.6.6”. Serge Monaste era convins, fara
vreo dovada palpabila, ca acest for cu rezonante satanice continea la acea data conducatorii
primelor 6 banci din lume, ai primelor 6 multi-nationale energetice si primii 6 
producatori agroalimentari de pe planeta. Planurile lor mergeau doar in trei directii principale 
fara de care
nu ne putem imagina societatea moderna. Pe scurt, controlul asupra tuturor factorilor de natura
politica, economica si sociala din deceniile anilor 1970, 1980, 1990, va duce in cele din urma la
preluarea tuturor formelor de putere mondiala prin instaurarea mult trambitatei “ Noi Ordini
Mondiale”. Punctele urmatoare sunt printre cele mai interesante din textul Protocoalelor de la
Toronto. Planul ar continua si in prezent nestingherit de nimic. Ideile par desprinse din sumbrul
roman 1984 al lui George Orwell…
Adevar sau fictiune apocaliptica de taraba? Pana in acest moment, derularea celor mai
 importante protocoale prezinta o situatie de cosmar cu rezonante apocaliptice pentru viitorul
omenirii. Aici apar insa o serie de contra argumente, unele dintre acestea fiind destul de solide.
 Serge Monaste a fost atacat de foarte multi confrati de breasla care au pus sub semnul 
intrebarii veridicitatea Protocoalelor expuse de acesta. O alta critica vine din partea jurnalistilor 
care afirma
ca Monaste era o persoana introvertita, fatalista si care avea ca singura preocupare 
denuntarea “comunismului, masoneriei, fortelor oculte, guvernului din umbra si a 
bancherilor internationali”.
Mai mult decat atat, autori precum Pierre Andre Taguieff si Emille Poulat, declara ca 
Protocoalele de la Toronto nu sunt altceva decat o copie a Controversatelor Protocoale ale 
Inteleptilor 
Sionului, un alt fals celebru aparut in 1905. Protocoalele in varianta din Toronto nu ar fi decat un 
scenariu modificat pe ici pe colo si modernizat de catre Serge Monaste in persoana, cu unicul scop 
de a
atrage publicitate asupra sa, si a-si vinde astfel cat mai multe exemplare din cartea sa omonima. 
Alti specialisti in teoriile conspirative afirma ca au gasit asemanari frapante intre modalitatea 
expunerii narative a Protocoalelor Inteleptilor Sionului si documentele despre care Monaste 
pretindea ca sunt insusi planul de actiune al Guvernului Mondial. In prezent, opiniile 
amatorilor de conspiratii cu
privire al autenticitatea “dezvaluirilor” lui Monaste, sunt extrem de variate si controversate.
Tot acest plan al decaderii, inregimentarii si inrobirii omenirii pare la prima vedere nimic altceva
de cat o farsa cu iz mistico-paranoic. La o analiza detaliata a caracatitei mondiale, apar insa
amanunte care fac pe oricine sa isi puna intrebari despre mersul lucrurilor in lumea inconjuratoare.
 Cei mai multi oameni nu vad lanturile care-i tin, nici asa zis-a libertate controlata in care traiesc
precum oile. Dar lanturile exista, iar in ultimii ani stransoarea lor incepe sa se simta pentru oricine
are are curajul sa-si puna intrebari despre directia, mecanismele si destinul lumii in care traim.
(poate ca aceste rinduri au fost scrise in 1967 poate in 1994, oricum par sa fie o buna 
descriere a globalizarii de astazi)
autor: Alex Imreh
Sursa: blogul meu

DOCUMENTAR – LUMEA FARA CANCER


Acest articol apartine blogului Fata nevazuta a lumii 

CINE CONDUCE LUMEA? – PIRAMIDA PUTERII


Acest articol apartine blogului Fata nevazuta a lumii 

Cine conduce de fapt lumea? Cine detine puterea absoluta pe 
planeta? Statele Unite? Rusia, China, Japonia, U.E? Toate aceste 
puteri economice si militare nu sunt decat niste piese de joc, 
manuite din umbra de adevaratii stapani ai planetei.
Cei care conduc cu adevarat planeta sunt un grup de 
oameni extrem de bogati, foarte bine organizati si 
care nu apar niciodata in vazul tuturor.
De acolo, din anonimat, ei leaga si dezleaga mersul lucrurilor. Cei 
care au auzit de ei, ii numesc Oculta Mondiala sau Illuminati
Cine sunt acesti oameni? Cum sunt ei organizati? 
Cum conduc planeta? Ce scopuri au?
Sunt intrebari la care incercam sa dam un raspuns in cele ce 
urmeaza.
De la cel mai inalt nivel imaginabil al puterii, acesti Illuminati necunoscuti celor multi, 
guverneaza aproape nestingherit. Ei fac legi si revolutii, ei instaureaza guverne, ei hotarasc ce 
tari dispar pentru ca altele sa le ia locul. Ei “fabrica” noi ideologii si chiar religii. Se spune ca ei 
au creat oranduirea capitalista, tot ei au creat-o si pe cea comunista. Ei fauresc tratatele 
militare si economice internationale, ei schimba regimuri politice si presedinti de state, ca pe 
niste simple piese uzate ale unei masini.
Metoda lor de lucru este simpla dar eficienta si poate fi descrisa in 3 pasi: PROBLEMA, 
REACTIE, SOLUTIE.
1. In primul rand ei creaza o PROBLEMA (conflicte, razboaie, revolutii, dezastre, etc.) Creaza 
conflicte si razboaie in care cele doua parti provocate, lupta una impotriva celeilalte si 
nu contra adevaratului instigator. Tot ei finateaza toate partile implicate in conflict.
2. Apoi prin intermediul mass-media si a manipularii determina o REACTIE in randul 
populatiei, care solicita o rezolvare a PROBLEMEI aparute.
3. In final tot ei vin cu SOLUTIA care aproape intotdeauna se lasa cu efecte dure asupra 
populatiei (saracie, restrangerea unor drepturi si libertati, etc. – vezi atentatele din 9/11, 
armele lui Saddam, criza financiara…) Ei trec intotdeauna drept instanta impaciuitoare care 
pune capat conflictelor.

CARE ESTE SCOPUL LOR?

Practic scopul lor este sa controleze si sa conduca intreaga planeta prin crearea unei 
Noi Ordini Mondiale si a unui Guvern Mondial unic. Acesti oameni nu sunt interesati 
sa castige bani, deoarece “fabrica de bani” este a lor. Ei pot avea oricati bani doresc. Ce isi mai 
poate dori cineva care are toti banii din lume? PUTERE si CONTROL ! Acesta este scopul lor.
De ce doresc ei sa stapaneasca lumea? Pentru ca avand putere si bogatie, pot face asta. Peste 
90% din oamenii din prezent ar face acelasi lucru daca ar avea acces la bogatie si putere.
Pentru a detine puterea absoluta si controlul intregii planete ei intentioneaza sa realizeze 
urmatoarele obiective:
1. Stabilirea unui Guvern Mondial unic si a unei Noi Ordini Mondiale.
2. Distrugerea identitatii nationale a statelor lumii.
3. Distrugerea tuturor religiilor lumii (in special a crestinismului) si inlocuirea lor cu o religie 
unica de tip New Age.
4. Controlul total al populatiei globului si a fiecarui individ in parte precum si 
transformarea lor in “sclavi de tip modern”.
5. Reducerea masiva a populatiei globului pana la o limita usor de sustinut de catre mediul si 
resursele planetei.
6. Promovarea depravarii si a obiceiurilor rele pentru indepartarea moralei crestine.
7. Distrugerea modelului actual de societate si a celulei ei de baza, familia.
8. Distrugerea libertatii de exprimare si restrangerea unor drepturi fundamentale ale indivizilor.
Toate acestea se intampla chiar ACUM si intr-un ritm tot mai accelerat.

GUVERNUL MONDIAL

Guvernul Mondial functioneaza pe ipoteza că un guvern alcătuit din familii vechi şi noi, 
bazat pe inteligenta si puterea creierului este de preferat dreptului popoarelor de a-si alege 
propriul destin. Cine doreste mai multe detalii poate studia acest document rar:

Harta Guvernului Mondial-din 2004

Utilizand harta se poate urmari pe ce directii si in ce zone se propaga efectele unor 
decizii luate de diverse structuri componente.
Sunt detaliate relatiile si zonele de influenta la nivel mondial ale principalelor dinastii si 
familii care conduc lumea. Guvernul Mondial este prezentat in acest document ca fiind 
un complex intelectual, capabil să coordoneze, acumuleze şi să se concentreze toate 
mijloacele de definire si stabilire a normelor de dezvoltare a unei societati de tip nou.
Acest complex este format din nuclee financiare, politice, strategice şi diplomatice, birouri 
ştiinţifice şi tehnice, de planificare de cercetare, servicii de culegere a informatiilor, inclusiv 
retele de tip mafiot.
De mentionat faptul ca integrarea europeana si “cedarea de suveranitate” a statelor au 
ca scop final crearea acestui Guvern Mondial care va fi singurul suveran peste toate tarile.

CUM SUNT ORGANIZATI SI CUM CONTROLEAZA 

LUMEA?

Organizarea lor si modul prin care controleaza lumea este de tip piramidal. 
Sistemul se numestePiramida Puterii (Pyramid of Power) si este descris mai jos:
Dupa cum se observa in varful piramidei se gaseste OCHIUL CARE VEDE TOT. Este 
un simbol Illuminati si reprezinta Ochiul lui Lucifer sau Ochiul Satanei. Cine are control 
asupra lui, are control asupra banilor lumii. De aceea acest simbol (piramida si ochiul apare 
si pe dolarul american).
Oculta Mondiala (de pe nivelele 1, 2 si 3 ale piramidei) se considera supusii Satanei si i 
se inchina. De aceea ei incearca sa controleze nivelele inferioare ale piramidei ca sa le 
aduca sub conducerea Ochiului Satanei.
Pare absurd in zilele noastre ca oameni atat de importanti ai planetei, atat de bogati si de 
influenti sa creada in puterile Satanei si sa i se inchine, dar va asigur ca exact asa stau 
lucrurile. Este foarte greu sa iti faci o imagine de ansamblu asupra intregului mecanism 
(care se desfasoara de la cele mai inalte nivele pana la noi, oamenii de rand, poporul lui 
Boc si al lui Basescu), dar voi incerca sa lamuresc cateva aspecte esentiale.

NIVELELE PIRAMIDEI

0. Nivelul 0 – Forta superioara reprezentata prin 

Ochiul Care Vede Tot.

Foarte Important : Intelegerea Fortei din varful Piramidei Puterii iti da 
posibilitatea sa “spargi” piramida si sa te sustragi controlului ei.
Ca sa poti intelege cu adevarat forta care se afla in varfului piramidei, trebuie in primul rand sa 
te intelegi pe tine insuti. Trebuie sa intelegi de unde vi, de unde ai aparut si incotro te indrepti, 
unde vei dispare. Raspunsurile la aceste intrebari sunt in interiorul tau, iar cheile de descifrare 
se gasesc peste tot in jurul tau, inclusiv in lumea materiala, palpabila. Din pacate indiciile 
pe care le gasesti in diverse surse de informare sunt amestecate cu o multime de minciuni. 
Ca sa afli raspuns la aceste intrebari trebuie sa iti urmezi nu inima si nici creierul ci pe 
amandoua in egala masura.
Pentru intelegerea Fortei trebuie sa existe un balans perfect intre suflet si ratiune, fara separare
 intre ele. Cine e ghidat doar de sentimente e usor de indus in eroare, de asemenea cine se ia 
doar dupa ratiune e usor sa se insele. Dar e foarte greu sa inseli pe cineva care are un perfect 
echilibru intre cele doua.
Pentru a intelege ce este in varful piramidei trebuie sa vezi realitatea din exterior, sa intelegi 
natura realitatii imediate. Numai asa vei putea intelege natura controlului pe aceasta planeta. 
Si tine minte: Daca nu faci parte din SOLUTIE, vei face mereu parte din PROBLEMA.

1. Nivelul 1 – Familiile regale

In varful Piramidei Puterii, pe nivelul 2 se afla familiile regale europene care toate sunt
 inrudite intre ele. Actualul rege al Belgiei, regele Suediei şi al Norvegiei, precum şi reginele 
Marii Britaniei, Olandei şi Danemarcei sunt cu totii rude de sange, tragandu-se din familia 
Windsor. Mai mult decât atât, ultimii regi care au fost înlăturaţi de la putere prin revoluţii 
în Italia, România, Iugoslavia, Bulgaria şi Grecia, făceau şi ei parte din aceeaşi familie 
Windsor, regăsindu-se absolut toţi în arborele ei genealogic.
Aici poate fi menţionat faptul că si în SUA, marea majoritate a preşedinţilor americani aleşi 
„democratic” prin vot popular din 1776 şi până în prezent sunt înrudiţi între ei. Toţi aceştia 
sunt rude de sânge şi prin urmare se poate afirma că ei alcătuiesc un fel de „casă regală” sau 
dinastie.
Conform unor surse, tot pe acest nivel al piramidei se mai situeaza un grup de oameni 
extrem de influenti, dar a caror identitate nu se cunoaste.

2. Nivelul 2 – Consiliul celor 13 familii

Pe nivelul 2 se afla asa numita Aristocratie Neagra compusa din 13 familii, cele mai bogate din 
lume.
David Icke scrie în lucrarea „Secretul Suprem” că aceste 13 familii alcătuiesc „o rasă de oameni 
care nu se încrucişează decât între ei (cu o linie genealogică aproape continuă), un fel de 
„rasă în interiorul rasei”. Aceasta a fost creată în antichitate, în Orientul Mijlociu şi în Orientul 
Apropiat. De-a lungul miilor de ani care au urmat, această rasă şi-a extins continuu puterile, 
acaparând practic întregul glob.[...] Practic, procesul a durat mii de ani. Structurile instituţiilor 
moderne de control: guvernele, sistemul bancar, lumea afacerilor, armatele şi mass-media 
nu au fost infiltrate de această forţă, ci au fost chiar create de ea, de la bun început.”
Aceste familii sunt (in ordine alfabetica):
1. Dinastia Astor
2. Dinastia Bundy
3. Dinastia Collins
4. Dinastia DuPont
5. Dinastia Freeman
6. Dinastia Kennedy
7. Dinastia Li
8. Dinastia Onassis
9. Dinastia Reynolds
10. Dinastia Rockefeller
11. Dinastia Rothschild
12. Dinastia Russell
13. Dinastia Van Duyn
Membrii acestor familii ocupa cele mai înalte poziţii în toate ierarhiile existente, sunt cu toţii 
extrem de bogaţi şi se află „deasupra legii”. Cu toate acestea, majoritatea dintre ei nu apar 
niciodată pe listele cunoscute de noi cu cei mai bogaţi oameni din lume. Ceea ce îi interesează 
pe ei nu este nicidecum să fie cunoscuţi, ci doar să deţină bogăţiile şi controlul planetei, 
precum şi să îşi urmeze planurile de dominare a umanităţii. Mass media controlata aproape in 
intregime de aceste familii ne spune ca Bill Gates e cel mai bogat om din lume cu 54 miliarde 
dolari, sau, Carlos Slim Helú din Mexic cu 74 miliarde de dolari.
De fapt acesti miliardari nu pot concura nici pe departe cu Sir Evelyn de Rothschild 
(Dinastia Rothschild) care detine incredibila suma de 500 trilioane de dolari (mai mult 
de jumatate din averea totala a lumii !!!). Cu averea acestei familii poate fi hranita si 
imbracata TOATA populatia globului.
Familia Rothschild,500 de trilioane avere!

3. Nivelul 3 – Comitetul celor 300

Comitetul celor 300 (numiti si Olimpienii) a fost fondat in 1727 de catre aristocratia
 britanica si este compus din cele mai puternice “sub-familii”.
Acest comitet coordoneaza direct o multime de institutii si organizatii majore din intreaga 
lume, printre care: Comisia Trilaterala, Consiliul pentru Relatii Externe, Grupul 
Bilderberg, Masa Rotunda, British Petroleum, Ordinul Skull and Bones, Compania Royal 
Dutch Shell, Socialista Internationala, Francmasoneria Universala, Ordinul Magna Mater, 
Zionismul Universal, Consiliul Bisericilor Mondiale, Ordinul Cavalerilor Templieri, Institutul 
American de Presa, Societatea Regala Britanica, Universitatea Harvard, Institutul pentru 
Droguri, Crima si Justitie, MIT, NATO, Crucea Rosie Internationala, Universitatea 
Priceton, Banca Mondiala, American Express, Citibank, Credit Suisse, etc.
Lista este prea lunga pentru a fi prezentata aici, dar cine doreste sa afle toate detaliile cunoscute 
despre Comitetul celor 300 poate descarca acest document intocmit de Dr. John Coleman,  fost 
ofiter al serviciului de spionaj britanic:

4. Nivelul 4 – Centrul de comanda

Pe acest nivel se gasesc cele 6 structuri care reprezinta centrul de comanda la nivel global:
- Comisia Trilaterala,
- Consiliul Relatiilor Externe (CFR),
- Grupul Bilderberg,
- Clubul de la Roma,
- Organizatia Natiunilor Unite
- Institutul Regal pentru Afaceri Internationale
Toate aceste structuri sunt unite intre ele prin intermediul Mesei Rotunde.
Masa Rotunda, creaţia omului de afaceri britanic Cecil Rhodes este o structura atat de 
complexa, incat Dr. Coleman spunea despre ea: “Masa Rotunda insasi este alcatuita dintr-o 
adevarata increngatura de companii, institutii, banci si unitati de invatamant; ea le-ar 
ocupa timpul specialistilor de inalta calificare vreme de un an, numai pentru a o descalci si
 intelege“.
1. Comisia Trilaterala este o “asociatie particulara” infiintata in 1973 din initiativa 
lui David Rockefeller cu scopul de a “intari cooperarea economica si politica intre 
continentele american, european si asiatic”. De aceea se numeste Trilaterala. In componenta 
acestei comisii intra directori de concerne, bancheri, politicieni (printre care si fosti 
presedinti ai Statelor Unite), economisti, etc. – in general cei mai influenti oameni din America 
de Nord, Europa si Asia. Practic aceasta organizatie privata in care se intra doar cu invitatie 
speciala pe baza unor merite deosebite, conduce lumea peste capetele guvernelor. Dupa 
luarea unor decizii, membrii organizatiei le transmit guvernelor, iar acestea le aplica la nivelul
 fiecarui stat. Toate natiunile lumii sunt conduse de aceasta entitate suprastatala. In fiecare an 
Comisia Trilaterala are o intrunire in plenul ei si cate o intrunire zonala. In perioada 15-17 
octombrie 2010 intrunirea sectiei europene a Comisiei Trilaterale a avut loc la Bucuresti, intr-o
 discretie aproape totala. 170 din cei mai puternici oameni ai lumii au venit la Bucuresti si presa 
abia a semnalat acest lucru. Totusi exista o inregistrare Antena 3 pe care daca o vizualizati, veti 
intelege ce putere imensa are aceasta Comisie.
2. Consiliul pentru Relatii Externe (CFR) (din engleză Council on Foreign Relations) 
a fost fondată în 1921 si este o organizație americană non-profit nepartizană specializată în
 politică externă a Statelor Unite și afaceri internaționale. “Consiliul pentru Relatii Externe este 
un organ al ceea ce C.Wright Mills numea “Elita puterii” – un grup de bărbaţi, cu interese şi 
concepţii similare, care pun la cale cursul evenimentelor din poziţii intangibile, situate 
în spatele scenei.” declara Charles Kraft, membru CFR şi al Comisiei Trilaterale.
3. Grupul Bilderberg este o organizație cu agendă globalistă, ce include lideri politici 
din lumea occidentală, oameni de afaceri și academicieni. Reuniunile au loc anual, începând 
din 1954. Fondatorii grupului au fost magnații David Rockefeller și familia de bancheri 
Rotschild. Grupul este puternic exclusivist și se reunește anual pentru a promova o
 apropiere între Europa și Statele Unite ale Americii. Organizația are o agendă globalistă 
și afirmă că noțiunea de suveranitate națională este depășită.
Din cauza caracterului secret al întâlnirilor și a refuzului de a emite comunicate de presă, 
grupul a fost acuzat adesea de comploturi la nivel mondial. Grupul nu are pagină de internet 
și nicio întâlnire nu este înregistrată.
Din Grupul Bilderberg fac parte cam 180 de personalități politice, culturale, economice, 
universitare, ce se întrunesc în fiecare an în luna mai, alternativ în Europa și America, în 
aproape 50 de țări.
4. Clubul de la Roma, a fost infiintat in aprilie 1968 de către Aurelio Peccei, om de stiinta 
şi afacerist italian şi Alexander King, un om de stiinta scotian. Doctrina clubului se bazeaza
 in special pe raportul Limitele Cresterii (The Limits to Growth) publicat in 1972. Conform 
acestui raport orice crestere are o limita care trebuie prevazuta si preintampinata. Cresterea 
economica este limitata, resursele sunt limitate si la fel, cresterea populatiei globului are 
o limita. De aceea trebuie luate masuri din timp pentru a preveni atingerea acestor limite. 
In acest context, unul din obiectivele Illuminati, reducerea populatiei globului pare a fi 
o masura necesara. De remarcat Ochiul Care Vede Tot care apare in spotul publicitar al
 Clubului de la Roma (vezi pe pagina oficiala).
5. Organizatia Naţiunilor Unite reprezintă calul troian al guvernului mondial în pregătire 
şi au în subordine o vastă reţea de organizaţii care se pretind în slujba popoarelor, dar care nu 
reprezintă decât o acoperire a unei manipulări groteşti, legată – printre altele – de ţările 
în curs de dezvoltare din Africa, Asia, America Centrală şi de Sud. Din reţeaua ONU 
face parte si Organizaţia Mondială a Sănătăţii, o filială aflată în proprietatea cartelului 
farmaceutic anglo-american-elveţian. Ori de câte ori această organizaţie avertizează lumea 
că se va produce o epidemie, cei care o controlează, corporaţiile farmaceutice, asigură vaccinul
 necesar. Este un nou exemplu al mecanismului de creare a problemei - reacţie - 
soluţie, deşi vaccinurile provoacă mari probleme de sănătate, afectând bunăstarea fizică 
şi psihică a miliarde de oameni.
6. Institutul Regal pentru Afaceri Internationale, cunoscut si sub numele de 
Chatham Houseeste unul dintre cele mai importante cluburi de reflecţie in materie 
de afaceri internationale, din lume, ocupând locul întâi în clasamentul „Non-US Think Tank”
 al Foreign Policy. Dezbaterile din acest club sunt structurate sub forma unor analize 
independente pe domenii diverse precum Energie, Mediu, Resurse Guvernamentale,
 Politici Economice Internaţionale, Securitate, Sănătate. Una din regulile clubului 
este ca membri trebuie sa pastreze confidentiala identitatea celor care emit ideile.
Consiliul Relatiilor Externe şi Comisia Trilaterală controlează aproape sută 
la sută opinia publică.Toate marile cotidiene, agenţiile de ştiri şi principalele canale de 
televiziune, ale căror ştiri şi emisiuni sunt urmărite de opinia publică au în poziţii de 
conducere membrii acestor organizaţii.
Daca pe primele 3 nivele se gasesc doar cei care sunt inruditi cu familiile si 
sub-familiile Ocultei Mondiale, pe nivelul 4, precum si la nivelele inferioare ale 
Piramidei Puterii pot avea acces si oameni care nu sunt rude de sange cu familiile 
si sub-familiile conducatoare de la nivelele 1, 2 si 3.
Chiar si politicieni/demnitari romani pot fi gasiti in structurile de comanda de pe 
nivelul 4. De exemplu in Comisia Trilaterala tara noastra are doi membri cu drepturi 
depline: Mugur Isarescu (Guvernatorul BNR) siMihai Tanasescu (reprezentantul
 Romaniei la FMI).
In acelasi timp, Mugur Isarescu este si presedintele ARCOR, filiala romana a Clubului 
de la Roma.
Din ARCOR fac parte printre altii: Ion Iliescu, Emil Constantinescu, Calin Georgescu, 
Daniel Daianu, Mircea Malita, Sergiu Celac. (vezi lista completa).
Asa ca putem dormi linistiti:  prin aceste persoane, Ochiul Care Vede Tot este prezent 
si in tara noastra.
Centrul de Comanda de la nivelul 4, controleaza intreaga populatie a globului 
prin intermediul structurilor de pe nivelele 5, 6 si 7.

5. Nivelul 5 – Controlul financiar mondial

Toate instrumentele prin care Illuminati controleaza financiar populatia globului, se gasesc 
pe acest nivel. Fondul Monetar International, Banca Mondiala, Banca Reglementarilor 
Internationale, Bancile Centrale precum si mecanismele de impozitare a populatiei. Probabil
 este cel mai diabolic sistem de control al populatiei conceput vreodata. Control prin 
intermediul banului. Oare de ce banul se mai numeste si Ochiul Dracului? “Dati-mi pe mana 
moneda unei tari si nu ma mai intereseaza cine face legile in acea tara” este un celebru 
citat al lui Rothschild. Probabil de aceea o tara nu este condusa de un guvern sau 
presedinte, ci este condusa din umbra de cel care controleaza moneda tarii respective. 
Probabil de aceea o tara nu se poate gospodari singura ci are nevoie de sfatul celor 
de la FMI. Nu mai conteaza cine face legile si ce legi face, caci oricum se aplica numai 
directivele FMI.

6. Nivelul 6 – Controlul resurselor mondiale

Pe acest nivel se situeaza marile corporatii internationale care urmaresc controlul 
populatiei prin controlul asupra resurselor. Toate resursele de pe pamant sunt darul 
naturii (sau al lui Dumnezeu) facut tuturor oamenilor care traiesc pe fata pamantului.
Astăzi însă, deşi ni se spune că trăim în lumea tuturor libertăţilor, drepturilor şi a democraţiei, 
ele ne sunt confiscate în numele unor stranii raţionamente sau înşelătorii. Peste tot pe 
glob unde pamanturile sunt roditoare apar companii de tip Monsanto care ii corup pe 
politicieni sa reglementeze cultivarea si comercializarea produselor.
Intentia este de a-i distruge pe mici producatori sau de ai scoate in ilegalitate, ceea ce 
inseamna ca nici cel mai inofensiv producator nu va mai putea sa cultive nimic in gradina 
proprie fara aprobarea guvernului.
Prin reglementările orchestrate de astfel de companii la nivel mondial în materie de calitate şi
 siguranţă a hranei, prin impunerea unor aşa-zişi parametri ştiinţifici după care producătorii 
trebuie să se ghideze nu se urmăreşte altceva decât distrugerea micilor producători. 
Iar aceasta, în favoarea marilor producători de hrană multă şi proastă! Vestitul Codex 
Alimentarius reprezintă chintesenţa acestui sistem, la implementarea căruia au lucrat 
zeci de ani reprezentanţii celor mai mari interese politice şi financiare.
De la 31 decembrie 2009, Guvernul Romaniei a inceput, alaturi de alte 165 de state 
semnatare (reprezentand aproape 85 % din populatia planetei), implementarea 
temutului Codex Alimentarius. Un compendiu de legi alimentare, de factura nazista, 
introdus de AG Farben si care va stabili regulile de alimentatie ale natiunilor. Implementarea,
 prevazuta pe mai multe etape, porneste de la faptul ca populatia globului este mult prea 
numeroasa ca Terra sa poata sustine o alimentatie naturala. Astfel, produsele trebuie modificate 
genetic, construite in laborator, aditivate si iradiate. Toate aceste date pot fi studiate 

7. Nivelul 7 – Controlul populatiei globului

Structurile situate pe acest nivel sunt cele care au contact direct cu populatia. Toate directivele 
venite de sus sunt implementate la nivelul populatiei prin aceste 4 componente: Religie, 
Invatamant, Guverne si Media. Practic stapanii lumii se ascund in spatele acestui paravan
 (nivelul 7) pentru a-si indeplini planurile. Populatia este indoctrinata prin religie, 
indobitocita prin sisteme de invatamant care nu sunt decat o fabrica de produs oameni pe 
care statul sa-i intrebuinteze apoi dupa scopurile sale, tinuta in frau de catre institutiile 
guvernamentale si prostita de catre massmedia.
Rezultatul este o populatie lipsită de energie şi de entuziasm, lipsită de putinţa de a 
acţiona şi de a reacţiona, incapabila sa isi dea seama ce se intampla cu ea, astfle incat orice 
banda politica se poate face stapanul ei.

8. Nivelul 8 – Populatia globului sau unitatile de 

munca

Pe ultimul nivel, cel mai de jos, ne aflam noi popuatia globului, oamenii de rand, turma 
de oi sau sclavii moderni ai timpurilor noastre. Ciclul nostru este limitat la ceea ce am fost 
indoctrinati ca trebuie sa facem: ne nastem, facem scoala, muncim pentru stapanii nostrii, 
le platim taxe si impozite si apoi iesim la pensie. Chestia cu pensia s-ar putea sa dispara din 
acest ciclu, caci nu-i ajuta cu nimic pe cei de sus.
Interesant este ca din turma unii dintre noi pot sa se ridice temporar pe nivele superioare, sa
 faca parte din institutiile guvernului, sa ajunga pe nivelul 5 bancheri pe la Banca Mondiala 
sau FMI sau chiar pe nivelul 4 in Clubul de la Roma. Dar cand ei devin inutili pentru 
stapani, sunt aruncati din nou in turma de jos.
De pe nivelele 5, 6 si 7 se produc cele mai dure atacuri si cele mai mari presiuni asupra 
populatiei. Este atacata siguranta financiara si alimentara a fiecaruia dintre noi, este atacat 
sistemul de sanatate public, invatamantul, religia, cultura, identitatea nationala.
In fata acestor forte colosale care domina planeta, guvernul nostru si conducatorii nostri 
“alesi de popor” nu au practic nici o sansa. Ei trebuie sa execute intocmai ordinele pe care le 
primesc si sa puna tara la dispozitia celor ce conduc lumea. Singura problema este ca acesti
 conducatori ai nostri pe langa faptul ca fura, sunt si incompetenti si nu stiu sa negocieze mai
 dur conditii avantajoase pentru poporul roman. Este clar ca Romania nu se poate izola
 si dezvolta separat in afara contextului regional si global.Vrem sau nu, ea face parte din 
planul Noii Ordini Mondiale, si daca intreaga lume se indreapta intr-o directie, noi nu 
avem cum sa mergem in directie opusa. Pozitia pe care o vom avea in acest nou plan global,
 depinde doar de cei care ne conduc.