vineri, 19 septembrie 2014

~ Metatron și cea de-a 33–a Dimensiune – Intrarea Pământului în Centura Fotonică Violet – Starea de Hibernare

Mesaj primit prin Anna Merkaba
photonbeltmetratron
În data de 22 a lunii voastre Septembrie, veți intra cu toții într-o centură fotonică de lumină, pentru că în timp ce sistemul vostru solar a intrat într-adevăr într-un nou acord, planeta pe care voi toți vă regăsiți va face pasul următor în procesul său evolutiv, aducând cu el pacea și armonia epocilor trecute și a veacurilor ce vor să vină. O centură fotonică a principiilor de recunoaștere violet va lansa un nou set de acorduri pentru planeta voastră. Portalurile trecutului se vor reintegra cu portalurile momentului ACUM din timp.
Ego-ul vostru va fi transformat într-o nouă stare de a fi. Ego-ul vostru nu va dispărea, el pur și simplu va trece pe bancheta din spatele procesului vostru de gândire, iar voi veți începe să vedeți lumea cu ochi diferiți.
Veți începe să simțiți schimbările în cei din jurul vostru, veți observa că, într-adevăr, frecvența lor s-a schimbat. Pentru că, pe măsură ce dominația ego-ului este egalată și potolită de noile energii ale timpurilor care vin, ei vor renunța la puterea ego-urilor lor și vor permite sinelor lor mai înalte să preia controlul a ceea ce ei sunt.
Și astfel, vehiculele voastre vor opera mai degrabă din punctul de vedere al sinelor voastre mai înalte decât al ego-ului. Din acest punct de vedere veți fi în măsură să vă vedeți viețile pe care vi le-ați creat, să evaluați direcția în care mergeți și să vă ajustați frecvența pentru a vă alinia cu noua cale pe care o alegeți.
Veți fi capabili să vă vedeți viețile fără nici un atașament față de planul material, fără nici un atașament față de ceea ce voi sunteți. Pentru că temporar veți uita cine credeți că sunteți și vi se va permite să vă vedeți viețile ca și cum ar fi o vizionare pe care o faceți din sălașurile cerești ale sinelor voastre mai înalte. Ca și cum ați experimenta ceea ce în lumea voastră este cunoscut sub numele de ”experiențe din apropierea morții” fără a simți vreo durere sau suferință. Pentru că starea meditativă în care voi toți veți intra, o stare de hibernare dacă vreți, va permite minții voastre umane fizice să opereze cu un set diferit de acorduri, ridicându-vă astfel literalmente sufletul din corp pentru a vă recunoaște și rectifica scopurile ființei voastre.
Veți fi întâmpinați de ghizii voștri și ei vă vor ajuta în vizualizarea vieții voastre și să faceți diferite ajustări ale trecutului pe care voi l-ați experimentat. Și în momentul în care acest lucru se va petrece, vi se va permite și veți fi ajutați în plan eteric să vă întoarceți la punctele dureroase și să eliberați vechile tipare de gândire. Acest lucru va avea loc în mod spontan, aleatoriu, pe măsură ce deveniți conștienți de ghizii voștri, pe măsură ce deveniți conștienți de spațiul din jurul vostru, pe măsură ce permiteți cu adevărat ca această conexiune să fie stabilită.
Și când o astfel de conexiune se stabilește și călătoriți înapoi în timp la aspectele voastre pe care într-adevăr voi le-ați creat pentru sinele voastre, acestor aspecte li se va permite apoi să fie eliberate. Și apoi, după ce v-ați luat la revedere de la ele, ego-urile voastre vor fi puse într-o stare de hibernare din care vor fi activate numai cu aprobarea sinelor voastre mai înalte. Pentru că noua eră în care ați intrat cu toții nu va permite ego-ului să stea pe scaunul din față și să conducă ci va monitoriza cu grijă gândurile și acțiunile voastre ajustându-vă curgerea energiei pe parcursul zilei voastre.
Veți începe să observați diferite modificări ale dispoziției voastre, în psihicul vostru, prin care vi se va cere să înlocuiți gândurile trecutului cu gândurile din ACUM. Veți descoperi că sunteți puțin confuzi din cauza senzațiiilor și informațiilor pe care le veți primi.
Cu toate acestea, totul face parte dintr-un proces de integrare a noii temelii a principiilor nou formate. Pentru că tot ceea ce noi discutăm cu voi a fost într-adevăr decretat de către sinele voastre mai înalte, și, ca atare, vehiculele voastre sunt pur și simplu aliniate cu ceea ce a avut loc deja. Sinele voastre mai înalte au solicitat aceste schimbări și, prin urmare, voi le experimentați și le veți experimenta chiar în timp ce noi vorbim.
Să știți că aceasta este o stare naturală de progres de la lumea pe deplin materială și solidă într-o lume mult mai lichidă și fluentă a ființei voastre. Veți începe să observați schimbări fizice în corpurile voastre pe măsură ce structura voastră devine mult mai lichidă și mai eterică, pe măsură ce intrați tot mai adânc în coridorul ascensiunii.
Ascensiunea va continua și vă va aduce în cele din urmă în punctul fără de întoarcere. Punctul din care nu veți mai fi în măsură să vă întoarceți la soliditatea lumii pe care ați cunoscut-o cândva. Prin urmare, mulți dintre voi vor experimenta pierderea și goliciunea pe măsură ce vă veți lua la revedere, odată și pentru totdeauna, de la experiența trei dimensională.
Toate acestea trebuie să fie primite de către vehiculele voastre în etape, deoarece în acest moment din timp nu este pur și simplu posibil ca vehiculele voastre să fie transformate peste noapte într-o nouă stare a ființei.
Așa că voi veți continua să funcționați în ambele frecvențe, mișcându-vă în mod constant de la un capăt la altul al spectrului. Să știți că voi toți veți fi martori la schimbările interne și externe și să știți că ați fost foarte bine pregătiți pentru a face față condițiilor și schimbărilor necesar a avea loc în interiorul și exteriorul vostru.
Toate se petrec în conformitate cu planul divin care a fost, într-adevăr, predestinat și stabilit de către toți cei care citesc aceste mesaje. Așa că, vă cerem să acordați atenție îndemnurilor venite de la vehiculele voastre, să acordați o atenție grijulie psihicului ființei voastre. Acordați o atenție sporită ghidării pe care o primiți. Pentru că viețile voastre nu vor mai fi niciodată la fel. Calea voastră nu va mai fi aceiași, pentru că sarcinile voastre de a acționa ca faruri de lumină vor crește tot mai mult. Veți fi atrași de noul set de realități, tipare de gândire și moduri de a fi.
Să știți că noi suntem alături de voi pregătiți să vă ajutăm în tot ceea ce sunteți. Să știți că vă iubim în mod necondiționat. Să știți că mergem cu voi umăr lângă umăr, ținându-vă de mână. Să știți că ne puteți chema oricând doriți. Să știți că așa este. Pentru că așa este.
Asta este tot ce avem pentru voi acum. Vă iubim. Suntem alături de voi. La revedere deocamdată.
349fmoo
Notă personală: La fiecare 10.700 de ani sau cam așa, sistemul nostru solar trece printr-o centură de 2.100 de ani încărcată cu particule de ioni, cunoscută drept centura fotonică. Această centură este forța universală a ”Sfântului Spirit” al lui Dumnezeu coborâtă din Centrul Creației.
Trecerea sufletului prin această centură are loc de două ori pe perioada unui ciclu de aproximativ 26.000 de ani – timpul care este necesar ca să facă o rotație în jurul Marelui Soare Central (Alcyone din Pleiade). Această centură verticală și în formă de mare gogoașă, în prezent apare de pe Pământ ca o spintecătură între erele astrologice ale Leului și Vărsătorului. Având în vedere că noi ne îndreptăm către Era Vărsătorului, intrăm și în centura fotonică.
Ceea ce mi s-a spus este că sistemul nostru solar a intrat deja în această centură, și că în 22 Septembrie planeta noastră, planeta noastră actuală, va începe să se deplaseze prin această centură. Lucru care ne va afecta foarte mult. După cum și Conștiința Christică este cu adevărat pregătită să înceapă să-și joace rolul în acest câmp, în lumea noastră, așa cum a fost prezis cu mulți eoni în urmă. Și încă o dată, așa cum ni se spune prin canalizare, prin canalizarea pe care tocmai ați citit-o ca și prin multe alte canalizări venite la nivel mondial, ceea ce se petrece este că această energie va transforma planeta și viața de pe ea într-o dimensiune de o stare vibratorie mai înaltă.
Așa că ni s-a oferit o o mare oportunitate de a ne curăța palatul dacă vrem, să ne eliberăm de tot ceea ce nu ne mai folosește, astfel ca atunci când intrăm în această centură fotonică, în care vom sta multă vreme, pentru cel puțin 2.000 de ani, să putem în cele din urmă să ne bucurăm de acest moment. Bineînțeles că nimic nu se va schimba peste noapte, așa cum de altfel ni se spune în mod constatnt, asta va dura ceva timp.
Și chiar acum noi trăim în cele mai incitante momente, pe măsură ce suntem literalmente schimbați din starea solidă a existenței noastre trei dimensionale într-o stare mult mai lichidă și cristalină a ființei. Încă o dată, acesta este un timp măreț pentru a vă elibera de tot și a vă conecta cu adevărat cu sinele vostru divin. Sper că vă veți folosi de această oportunitate. Sper că vă veți bucura de această tranziție.
Oricât de turbulent ar putea fi, este important să vă amintiți că toți suntem susținuți foarte mult. Sunteți susținuți de către ghizii voștri, de obicei fiecare persoană de pe Pământ are cel puțin un ghid care îi este atașat, care este întotdeauna acolo cu voi, și de multe ori mai aveți și un alt ghid care vine să vă susțină în anumite momente pe parcursul vieții voastre, să nu mai vorbim de ghizii voștri spirituali, de maeștrii ascensionați, de arhangheli, de familia noastră galactică care este în mod constant cu ochii pe noi, și, cel mai important, sinele nostru mai înalt. Așa că, ascultați-vă intuiția. Curățați totul și întâmpinați cu bucurie această nouă energie. Împământați-vă. Stați în Acum. Vă iubesc!
sacredascensionmerkaba.wordpress.com / link catre articolul original
Traducere Monica Poka
http://daniilgaucan.wordpress.com/

PORTALUL PLEIADIAN TRANSMISII DE TOAMNĂ I

https://www.youtube.com/watch?v=iMQaVOC7srA