joi, 25 iulie 2013

Cucerirea Paradisului - Nasterea - Mesaj de la Ingeri primit de Sfatuitoarea ( 1 )


Ne nastem fericiti. Pana la adolescenta pierdem fericirea, apoi ne chinuim pana la moarte sa o dobandim din nou. Asa ca, intre nastere si moarte scriem " CARTEA DOBANDIRII FERICIRII"!

De noi depinde sa descoperim cum sa scriem un roman cu happy end sau o drama. Voi ce carte doriti sa scrieti?

Haideti sa incercam sa scriem impreuna aceasta carte, care sa cuprinda cat mai putine capitole de drama.

Intotdeauna m-am intrebat de ce oamenii au destine atat de diferite, de ce unii par fericiti, iar altii chiar reusesc sa fie fericiti. De ce pe unii ii lovesc " dramele" exact in momentele de maxima fericire ale vieţii lor, iar altii nu reusesc niciodata sa o dobandeasca. 

Undeva pe la varsta adolescentei, am inceput sa ma simt ca si cum "gresisem filmul"  si nu prea stiam ce sa fac. Atunci mi-a venit pentru prima oara in minte intrebarea: CE DUMNEZEU CAUT EU IN VIATA ASTA?  Si de aici pana la: CARE ESTE MENIREA MEA IN VIATA, nu a mai fost decat un pas. Dupa aceea, aceste intrebari imi reveneau in minte, de cele mai multe ori, in momentele de maxima nefericire, cand simteam ca incurcasem drumul. 
Spre rusinea mea sau nu, raspunsul a venit mult dupa momentul maturitatii si mai ales dupa multe evenimente "grele" si neplacute, care m-au facut sa intru in sfarsit pe DRUMUL DESTINULUI care mi-a fost harazit din momentul nasterii mele. 
Acum stau si privesc in urma, la anii care au trecut si imi dau seama ca am facut greseli, ca poate daca nu faceam unele alegeri, viata mea ar fi fost mai fericita, poate, dar in acelasi timp, imi dau seama, ca tocmai suma tuturor acestor alegeri m-au facut astazi ceea ce sunt si mai ales mi-a oferit posibilitatea sa fac astazi ceea ce fac. Deci, NU AM NICI UN REGRET, CACI TOATE S-AU INTAMPLAT EXACT ASA CUM TREBUIAU, LA MOMENTUL POTRIVIT. 

V-am destainuit toate aceste trairi, pentru ca sunt sigura ca si voi v-ati gandit de multe ori la trecut si la alegerile pe care le-ati facut. Pe unele le regretati, pe altele nu, dar intotdeauna va aflati in cautarea drumului care sa va conduca spre dobandirea fericirii. 

Dupa cum v-am mai spus, m-am tot intrebat dea lungul timpului, ce trebuie sa fac ca sa ajung sa fiu fericita. In multele locuri de munca in care am activat, intotdeauna am incercat sa imi fac treaba, dar sentimentul ca trebuie sa fac " altceva" nu mi-a dat pace niciodata. "Valorile" societatii in care traiesc, mi-au parut mereu straine si asta ma facea sa cred ca eu am o problema. A trebuie sa trec prin probleme si pierderi majore, printr-o boala asa zis "incurabila", ca sa  ma opresc din cursa nebuna in care ma angajasem si care ma adancea  in nefericire, sa ma regasesc si sa nu mai imi pese de ce impresii si ce cred ceilalti despre mine. 

Asa, am facut liniste in mintea si in sufletul meu si am inceput sa aud "INDRUMARILE DIVINE" si sa cunosc oameni care gandeau si credeau asemeni mie. De atunci nu ma mai simt singura si fericirea a inceput sa intre in viata mea. 

Asa am aflat ca sufletul meu si la fel si ale voastre, inainte de a se intrupa, cer ingaduinta Domnului Dumnezeu sa se nasca intr-o anumita familie, la un anumit moment, toate acestea in functie de lectia de viata pe care o au de invatat si de misiunea divina care le este incredintata. De asemenea, in acest moment conteaza enorm de mult, daca el si-a implinit misiunile divine si si-a invatat lectiile de viata in intruparile sau reincarnarile anterioare. 
Poate o parte din voi nu credeti in reincarnare, dar trebuie sa intelegeti ca acest adevar a fost " omis" din considerente politice din invataturile crestine, fiind considerat ca daca omul crede ca are o singura viata, atunci el poate fi sclav pe Pamant, caci astfel va dobandi fericirea in ceruri. 
Va dati seama ce schimbari s-ar fi intamplat in istoria umanitatii daca s-ar fi cunoscut acest adevar? 
Dar sa ne intoarcem la intruparea sufletului. Va dati seama ca Dumnezeu nu va sta cu catastiful si creionul in mana ca sa vada daca tu, "Vasile", iti indeplinesti sau nu misiunea divina, desi imaginea aceasta ne-a fost inoculata de multa vreme noua, oamenilor obisnuiti. Dumnezeu este mult mai drept si mai intelept decat putem noi sa ne imaginam. El a creat un sistem mult mai exact de programare a destinului oamenilor. Astfel, momentul nasterii este deosebit de important, si de aceea asezarea planetelor este deosebit de importanta, prin aceasta asezare, stabilindu-se de fapt "destinul" sau "karma". 
Aceasta asezare inzestreaza omul cu anumite calitati si il predispune la anumite "lipsuri". Tot aceasta asezare a planetelor stabileste legaturile cu vietile anterioare, ceea ce a realizat si ce nu, ceea ce are de facut si de implinit pentru a indeplini acum ce nu a facut in trecut sau ce i s-a incredintat de realizat in aceasta reincarnare. 

De aceea astrologia este o stiinta si ea este foarta importanta pentru destinului omului. Nu ma refer la horoscoapele zilnice, ci la acele asezari ale planetelor care influenteaza destinul nostru si ne predispun la anumite schimbari in viata noastra. 
Sa ne amintim ca in vechime, existau astrologi renumiti in randul sfetnicilor marilor regi si imparati, care ii sfatuiau daca si cand sa inceapa un razboi, ca marii doctori cereau sfatul astrologilor pentru a vindeca si opera oamenii, si ca in prezent chiar la Vatican exista un observator astronomic care se ocupa cu mai mult decat observarea nevinovata a astrelor. 
Daca oamenii obisnuiti ar cunoaste ca presedintii se sfatuiesc si in prezent cu astrologii pentru "miscarile" pe care le au de facut. 
De aceea, este deosebit de important sa ne cunoastem astrograma personala, dar ea trebuie facuta de un bun profesionist si la fel de important este sa ne cunoastem misiunea divina a vietii, caci in acest mod vom afla pe ce drum sa ne indreptam, catre ce tinta sa tindem. Odata intrati pe acest drum, vom constata ca lucrurile se aşează de la sine si incep sa se lege intr-un mod surprinzator. 

Acestia sunt primii pasi pentru "Cucerirea Paradisului". 

Urmariti clipl aici:

va urma

Acesta este mesajul pe care ni l-au trimis Ingerii in noaptea aceasta. 


Asa sa ne ajute Dumnezeu!

Cu mult drag,
Sfatuitoarea

Conferinta Imaturitatea Emotionala si Medicina Germanica cu Dr Crina Veres partea a 2-a...

Acesta este un material de conferinta despre felul in care conflictele noastre duc la sterilitate, boli si cum se poate iesi din ele...


Urmariti clipul aici:
http://www.youtube.com/watch?v=pztIFkJAtos

Un Cub Imens a fost fotografiat langa Soare!

Obiect ciudat într-o fotografie a Statiei Spatiale Intenationale


Valeriu Popa doc (playlist)


solutiile lui Valeriu Popa pentru tratarea bolilor incurabileUrmariti clipurile (playlist) aici:

http://www.youtube.com/watch?v=i15g7zq8CY8&list=PLyGg-BNUT4l70uUfxBOlTbUiNF0VVLUXP

NOUA BIOLOGIE - Unde Mintea Şi Materia Se Întâlnesc

Conferinta - Eliberarea emotionala: bani, abundenta, menire

Documentar - EFT (Tehnici de eliberare emotionala)

Un documentar creat de fondatorul EFT, Gary Craig. 
Mai multe informatii despre aplicatii practice ale EFT: 

Urmariti clipul aici

Exemple concrete:

Urmariti clipul aici:

Urmariti clipul:

Medicina TV cu Dr Crina Veres despre Conceptul Continuum

Conceptul Continuum ne arata cum este posibil sa ne mentinem conexiunea cu Natura si cum functionand in acord cu Legile ei ajungem sa traim vieti lungi si fericiteUrmariti clipul aici:
Urmariti clipul aici:


N.D.Walsch - Nimic nu e întâmplător


Ati auzit că s-a zis: "Să iubesti pe aproapele tău si să urăsti vrăsmasul tău".
Iar eu vă zic vouă: Iubiti pe vrăjmasii vostri, binecuvântati pe cei ce vă blestemă, faceti bine celor ce vă urăsc si rugati-vă pentru cei ce vă vatămă si vă prigonesc,
Ca să fiti fiii Tatălui vostru Celui din ceruri, că El face să răsară soarele peste cei răi si peste cei buni si trimite ploaie peste cei drepti si peste cei nedrepti.
Căci dacă iubiti pe cei ce vă iubesc, ce răsplată veti avea? Au nu fac si vamesii acelasi lucru?
Fiti, dar, voi desăvârsiti, precum Tatăl vostru Cel ceresc desăvârsit este.
(Matei 5.43-47)Urmariti clipul aici:

Nicolae Steinhardt - Jurnalul Fericirii

Nimic nu este intamplator...

Viata este o scoala pe care fiecare am ales-o si am acceptat-o constienti inainte sa ne nastem. In timpul vietii avem alegerea si sansa sa ne reamintim acest lucru si sa apreciem si respectam viata, asa cum este ea, cum noi insine ne-am creat-o si in primul rand cum Dumnezeu ne-a lasat-o, caci este un dar nepretuit. Traieste-ti viata cu recunostinta si iubire!Urmariti clipul aici:
http://www.youtube.com/watch?v=VI8o7QbI2Hc

Sursa: http://www.dincolo-de-materie.blogspo...

Cancerul, program al corpului de adaptare la realitate la Medicina Tv, 2

Informatii despre nutritie pe care fiecare bolnav de cancer ar trebui sa le cunoasca

Vindecare de cancer prin nutritie: fundamentele dietei alcaline

Exista lucruri care ar trebui auzite de orice bolnav de cancer de la oncologul lui, atunci cand este diagnosticat pentru prima oara. Ar trebui sa i se spuna ca prin anumite schimbari de dieta alimentara, si-ar putea spori dramatic sansele de vindecare de cancer, necontand ce curs al tratamentului urmeaza.
Bolnavii de cancer ar trebui informati ca nutritia este prima si cea mai buna aparare a lor cand iau calea vindecarii de cancer. Ar trebui furnizate informatii despre cum sanutritie pentru cancer treaca la o dieta alcalina [i], compusa din legume in principal, cu o cantitate mica de fructe, cereale si proteine. Aceasta dieta este similara dietei ketogenice [ii], care este mult discutata in presa oncologica, dar cu o mai mare reducere la totalul consumului de proteine, ca si al celui de cereale, grasimi procesate si zahar, pentru a ajuta la controlarea inflamatiilor din corp.
In loc de asta, informatiile despre dieta furnizate bolnavilor de cancer sunt niste ganduri intarziate, si uimitor, de obicei includ alimente si tehnici de preparare a alimentelor care sunt promotori cunoscuti ai progresului bolii [iii]. Clar, exista o deconectare intre informatiile bine documentate despre dieta si progresul cancerului pe de o parte, si de cealalta parte, cei care comunica cel mai adesea cu bolnavii de cancer – echipele de oncologi.
Modul modern de viata, in special in tarile occidentale cu ritmul rapid, nu se preteaza la o dieta alcalina anti-cancer. Produsele alimentare rapid de pregatit, alimentele pentru cuptorul cu microunde, gustarile ambalate si fast food-ul domina meniul zilnic al multor oameni. Asa ca nu ar trebui sa fie o surpriza daca aceste alimente nu sunt alegerea optima pentru a te lupta cu cancerul.

Dar ce ar trebui sa faca un bolnav abia diagnosticat cu cancer, pentru a se ajuta pe el insusi sa se pregateasca pentru tratamentele ce vor veni si sa sporeasca sansele lui de vindecare?

Aici sunt sase dintre cele mai importante schimbari de dieta pe care ar trebui sa le faca oricare bolnav de cancer. Desi par descurajatoare la inceput, ceea ce are nevoie cu adevarat sa faca un bolnav de cancer este sa se intoarca la mancatul in felul in care au facut-o oamenii din vremurile de inceput: hrana proaspata, de sezon, preparata simplu.

Mananca o dieta alcalina pentru a reduce inflamatiile si a imbunatati pH-ul intracelular

Majoritatea oamenilor din lumea occidentala mananca o dieta ce contribuie la inflamatii si sporeste pH-ul intracelular, o afectiune numita acidoza latenta – despre care se intelege ca furnizeaza un mediu perfect pentru proliferarea bolii canceroase. O dieta alcalina adecvat conceputa va va imbunati in timp pH-ul intracelular, si este cea mai buna aparare impotriva inflamatiei continue din corp. Ea este compusa in principal din vegetale cu frunze verzi, plante si condimente, radacinoase, ceapa, usturoi, praz si arpagic, broccoli, conopida, fasolea si leguminoasele, lintea si mazarea, nuci si seminte, combinate cu o cantitate mica (o cana sau doua pe zi) de cereale fara gluten precum orezul. Doua sau trei fructe integrale proaspete pe zi ajuta la echilibrarea consumului de vitamine si minerale. Cu cat mai multe legume si fructe crude consumi, cu atat mai bine [iv].

Elimina zaharul. [v]

Celulele canceroase utilizeaza mai multa glucoza (zahar) pe unitate de timp decat alte celule. Metabolismul zaharului creeaza acid, care de asemenea sprijina progresul cancerului. Mai mult, o dieta bogata in zaharuri, incluzand fructe, declanseaza raspunsul insulinei. Daca manaci frecvent zahar sau fructe de-a lungul zilei, suprimi functia ta imunitara, simultan cu sporirea nivelului de insulina din corp, creand rezistenta la insulina. Rezistenta la insulina a fost pusa in directa legatura cu proliferarea cancerului. Zaharurile procesate duc la epuizarea magneziului din corp, o alta cauza ce contribuie la proliferarea cancerului. Siropul de porumb cu inalta concentratie de fructoza, datorita metodologiei de procesare, are mult mercur, o toxina favorizand cancerul. Recomandarea de a elimina zaharul include toate formele lui, chiar si cele “naturale” precum mierea si agavele, ca si zaharul alb si siropul de porumb cu inalta concentratie de fructoza. Bucurati-va de sos de mere neindulcit, doua sau trei smochine sau caise uscate, si o bucata de ananas proaspat, daca ai nevoie de ceva dulce. Moderatia in cazul consumului de fructe este importanta, intrucat fructoza s-a dovedit a spori rata diviziunii celulelor canceroase pana la a o dubla – mai mult decat alte forme de zahar. [vi]

Eliminati glutenul. [vii]

Cerealele cu gluten provoaca inflamatii. Inflamatia contribuie la progresul cancerului. Aceasta inseamna evitarea cerealelor bogate in gluten, precum graul, spelta sau secara, inclusiv cerealele integrale. Pastele, cerealele, painea, briosele, placintele, biscuitii, prajiturile si alte alimente coapte sunt excluse dintr-o dieta alcalina cu scopul de a suprima cancerul. Bolnavii de cancer ar trebui sa se bucure de cerealele integrale fara gluten, precum orezul, hrisca, quinoa, meiul si amarantul. Totusi folosirea produselor preparate “fara gluten” este o greseala, intrucat majoritatea dintre noi am adauga zahar sau uleiuri procesate si de aceea acestea vor cadea inafara parametrilor dietei alcaline anti-cancer.

Eliminati produsele lactate.

Lactatele de vaca au fost identificate intr-un studiu foarte mare compilat de prof. Em. T. Colin Campbell, doctor in stiinte, de la Cornell University, ca unul dintre alimentele cele mai favorizante pentru cancer [viii]. Destul de straniu, proteina este cea vinovata – proteina de caseina. Iaurturile inalt proteice facute cu adaos de lapte praf sau zer sunt chiar si mai mari promotoare de cancer decat laptele simplu, iaurtul sau branza. Totusi, ar trebui eliminate toate produsele lactate din dieta, cand lupti impotriva cancerului. Produsele lactate creeaza inflamatie, cauzeaza deteriorarea oaselor (da, este adevarat, datorita producerii de acid foarte concentrat atunci cand sunt digerate lactatele) si faciliteaza progresul cancerului intr-un mod similar zaharului.

Foloseste in dieta ta doar ulei de masline, de cocos, de in si de avocado

Foloseste doar ulei natural presat la rece, de masline, in, cocos sau avocado – organic daca este posibil. Aceste uleiuri sunt anti-inflamatoare naturale, oferind astfel un beneficiu alinator si vindecator celulelor inflamate si potential canceroase din corp. Indeosebi uleiul de cocos a mai fost aratat ca avand un usor efect antibacterian/antifungic, de ajutor pentru pacientii cu cancer care au functia imuna scazuta, dar avand si proprietati direct anti-cancer. Uleiurile care ar trebui eliminate dintr-o dieta tintind sa suprime cancerul include pe cele de porumb, soia, rapita, sofranel si floarea-soarelui. Versiunile comerciale ale acestor uleiuri nu doar ca sunt produse din plante modificate genetic – despre care se crede ca sporesc riscul de cancer – majoritatea lor sunt extrem de procesate. Uleiurile procesate, inclusiv uleiurile si margarinele hidrogenate (la greu) au fost preparate la temperaturi inalte pentru a avea durata mare de valabilitate. Acest lucru schimba moleculele de ulei astfel incat, in loc sa actioneze ca un conductor natural pentru toate mesajele electrice din corpul tau, aceste molecule creeaza “locuri moarte” in celulele tale, deoarece ele nu pot conduce electricitatea. Aceasta interfereaza cu functionarea celulei sanatoase si poate favoriza progresul cancerului. In mod esential, celulele canceroase sunt celule care nu mai raspund la mesajele intracelulare si prolifereaza fara scop, afectand celelalte celule.

Schimba ceea ce bei

Elimina consumul de alcool. Elimina consumul de suc de fructe la sticla, conserva sau congelat, intrucat au o inalta concentratie de zahar si multe duc la formarea de acid. Sucul de legume si fructe proaspete pe care il faci acasa sau de la un bar de sucuri naturale este bun, totusi accentul cade pe sucul de legume. Redu consumul de cafea la o cana pe zi sau mai putin, si sporeste consumul de apa curata, ceai verde slab (nu ceai negru), ceai de salvie, de ghimbir si de menta, fierbinti si reci. Bea sucul unei lamai intregi organice in apa rece sau calda de cateva ori pe zi. Bea zilnic suc de morcovi sau morcovi-sfecla proaspete, intrucat ele sunt sucuri sanatoase, alcaline pentru o dieta anti-cancer.
Desi aceste sfaturi pot sa iti sune descurajator, daca te bucuri de alimentele de pe raft sau mananci la restaurant sau fast food-uri, sau cumperi alimente semipreparate, sa iti schimbi dieta este mai usor decat crezi. Daca gatesti acasa, asta inseamna eliminarea catorva alimente si concentrarea pe alte cateva pentru a schimba retelele tale obisnuite.
Salata este intotdeauna o buna alegere, fie acasa sau cand mananci in oras. Fie ca iti faci propria ta salata sau o comanzi la restaurant, include in ea morcovi rasi, sfecla, castraveti, andive, escarole, rosii cherry, fenel, varza si spanac in orice combinatie, adaugate la laptuci sau mesclun, apoi dressing cu ulei de masline extravirgin si lamaie proaspata pe masa, mai degraba decat sa folosesti dresing-urile procesate. Adauga ceva naut sau fasole alba si vei fi complet satisfacut.
Bucataria indiana are multe alegeri vegetariene, cu o gramada de condimente si legume. Din nefericire multe restaurante indiene folosesc o gramada de ulei de rapita la gatit, ceea ce nu este recomandat. Intrebati cum este preparata mancarea si daca sunt unele ingrediente care nu sunt cele mai bune, mancati atent. O buna alegere este channa masala (naut cu curry) cu poppadum (paine/lipie crocanta cu faina de linte) si orez biryani vegetarian. Nann, chapatti, paratha, puri si roti, sunt varietati de paine facute din faina de grau, si ar trebui evitate.
Bucataria italiana este un pic mai dificila, intrucat baza ei este constituita din paste facute din grau cu adaos de branza. Totusi gatind acasa ai optiuni nesfarsite, si multe restaurante italiene ofera alegeri de paste fara gluten. Multe au feluri bazate pe sos de tomate marinara (vegetarian). Selectati preparate fara branza si mancati doar o portie mica de peste sau carne, sau chiar deloc. Felurile de legume la abur sau la foc mic precum rabe de broccoli sau spanac cu usturoi sunt alegeri alcaline superioare, asa cum sunt si salatele din legume crude tocate sau rase. Intrucat uleiul de masline, usturoiul, tomatele, legumele, ierburile aromatice si lamaia sunt critice pentru gatitul in stil italian, este foarte posibil sa faceti o selectie alcalina excelenta daca comandati cu atentie sau gatiti mancare italiana acasa.
Si desigur, trebuie sa lasati cosuletul de paine si desertul sa treaca neatinse de voi.
Pentru mai multe informatii despre vindecarea prin nutritie pentru pacientii cu cancer, vizitati www.thecanceralternative.org sau contactati autoarea, Nancy Elizabeth Shaw, in lb. eng. la enquiries@thecanceralternative.com
Cercetari suplimentare asupra nutritiei pentru bolnavii de cancer pot fi gasite in cartea fondatorului GreenMedInfo.com: Cancer Killers: The Cause Is The Cure/Ucigasii cancerului: cauza este si vindecarea
Mai multe informatii de acest gen gasiti pe site-ul nostru: http://viataverdeviu.ro/
Surse pentru acest articol cuprind:
[i] J Environ Public Health. 2012; 2012: 727630.
[ii] Implementing A Ketogenic Diet Based on Medium-chain Triglyceride Oil in Pediatric Patients with Cancer LINDA C NEBELING, PhD, MPH, RD, EDITH LERNER, PhD; J Am Diet Assoc. 1995; 95:693-697; Targeting energy metabolism in brain cancer through calorie restriction and the ketogenic diet
B Thomas N Seyfried, Michael Kiebish, Jeremy Marsh, Purna Mukherjee
Department of Biology, Boston College, Chestnut Hill, MA 02467, USA; Journal of Cancer Research and Therapeutics, 2009/5/9/pp 7-15.
[iii] National Cancer Institute, “Eating Hints Before, During and After Cancer Treatment, ” NIH Publication No. 09-2079, 9-09
[iv] Antitumor effect of medium-chain triglyceride and its influence on the self-defense system of the body. Cancer Detect Prev. 1998; 22(3):219-24.
[v] Expert Opin Ther Targets. 2011 Sep; 15(9):1049-59. Doi: 10.1517/14728222.2011.588208. Epub 2011 May 31; Klement and Kämmerer Nutrition & Metabolism 2011, 8:75 http://www.nutritionandmetabolism.com/content/8/1/75
[vi] Fructose Induces Transketolase Flux to Promote Pancreatic Cancer Growth; Haibo Liu, Danshan Huang, David L. McArthur, et al.; Cancer Res; 70(15) August 1, 2010
[vii] The Dark Side of Wheat, Sayer Ji, GreenMed Info, 20143
[viii] The China Study, T. Colin Campbell, PhD et al; BenBella Books, Dallas, TX, 2006
http://www.greenmedinfo.com/blog/nutrition-information-every-cancer-patient-should-know – cancer

PORTALUL - un jurnal de călătorie într-o zonă de acces şi comunicare cu o civilizaţie extraterestră benefică

PORTALUL este o incursiune fascinantă și riguros documentată în istoria controversată a prezenței și influenței extraterestre în viața și tradițiile umanității. Un document prețios ce explică cu claritate diverse aspecte legate de procesul evolutiv al ființei umane, atât la nivel individual, cât și în contextul general și sinuos al evoluției omenirii. 
 
Vă invităm să urmăriți acest film documentar care, printre informațiile pline de miez și abil sintetizate pe care le prezintă, ne dezvăluie și anumite aspecte inedite legate de descoperirea unei zone de acces şi comunicare cu o civilizaţie extraterestră benefică. Filmul prezintă un jurnal de călătorie în această zonă, care a fost dezvăluită în urmă cu 15 ani de către o rasă de fiinţe extraterestre benefice. Mărturiile celor care au perceput influenţa subtilă a locului, precum şi documentarea video se corelează în mod captivant pentru a elucida, într-o anumită măsură, misterul zonei.
 
 
 

Sursa: yogaesoteric

Priveste Portalurile!!!

pereche
Salutari Dragi Colegi si Voie Buna.*&gt;:D< big hug
Relaxati-va mai intii in Peisajul Fizic al Armoniei Terra 4D,
fiindca Veti putea mai usor sa Priviti Portalurile 5D, 6D etc,.
prin SIMTIREA INIMILOR VOASTRE.
Dupa ce Lecturati Informatiile din doc. Portaluri,
nu uitati faptul ca sunteti Colaboratori/CORESPONDENTI
in echipe de cite doi(Feminin/Masculin), cu un cordon
Energetic Auriu legati intre voi.
Daca Pina la SAltul in 5D va Aflati Corespondentul, este Bine.
Iar daca nu il Aflati, este la Fel de Bine.
In momentul in care sari din gol in gol pe orizontala
vei avea un “corespondent” care va urca pe verticala
in acelasi ritm cu tine.
Cand “corespondentul” tau va fi in golul lui,
tu vei fi pe marginea conturului golului tau
(la interseectia buclelor de 8).
Atunci se mai sare un nivel.
E ca o munca in echipa .                 
Fiecare cu treaba lui, dar totul intr-o sincronicitate perfecta.
Ca Exemplificare:
Chiar acum, Corespondentul meu(e Feminin) este in GOL cu starile ei aferente Simptomatice, iar eu sunt pe marginea conturului golului meu(la intersectia buclelor de 8) 
si ma simt Excelent.
Sa nu va fie Frica de Gol fiindca este ceva firesc si voi sunteti 
cei mai Potriviti din Creatie sa Experimentati aceasta Noutate
Ascensionala Unica a Terrei din toata Creatia.
Nu uitati sa daruiti acest mesaj mai departe.
Mersi anticipat. V-am Pupat. Ceau Gicu.
From: Dan Gicu To: anca todirica
Sent: Saturday, 
July 20, 2013 8:58 AM Subject: Priveste PORTALURILE
Servus Draga Anca.
Azi, am avut o scurta Viziune dar de foarte mare importanta pentruAscensiunea noastra ca si confirmare, ca si sustinere.
Totusi, m-am gindit ca viziunea mea este prea scurta si prea simpla si oarecum asteptata ca sa-o mai ofer si altcuiva spre impartasire.
Dar apoi s-a ivit un moment in care launtric am simtit un impuls  venind ca un val si care imi transmitea faptul ca trebuie sa-ti ofer si tie aceasta viziune.
O parte, din semnificatia acestei viziuni o cunosc si nu imi apare ca noutate decit ca si confirmare si sustinere ascensionala.
Dar partea cealalta de semnificatie iti apartine tie si SINEI Tale Inalte care intotdeauna aduceti Perspective noi de clarificare.
Dar hai sa trecem la viziune.
In fata mea era un Zid foarte inalt care ocupa tot orizontul apropiat al vederii  mele spirituale atit in jos cit si in sus, atit in stinga cit si in dreapta. 
Era un Zid ce nu putea fi ocolit.
Zidul, era de Culoare ALB Luminos, Lumina condensata.
Si de fapt, Zidul il Simteam a fi un Fel de Munte de Lumina Alba,  dar nu semana chiar cu un munte asa cum il stim noi din 3D.
Pe acest Zid/Munte Alb Luminos a inceput apoi se se formeze fisuri  de toate felurile si pe toata suprafata, ceva asemanator cu fisurile de  pe fata unui imens perete de casa varuit si al carui var atunci cind ii soseste timpul, se fisureaza si apoi se cojeste si pica jos de pe perete.
Dupa ce Fisurarea s-a terminat, a inceput apoi sa pice de pe acelZid/Munte acel Alb Cojit de fisuri.
Dar, cu toate ca a cazut de pe acel Zid/Munte PRIMUL strat de Suprafata de Alb Luminos, Noua Suprafata descoperita a  muntelui ce se eliberase de cojile albe, raminea tot de un ACELASI Alb Luminos.
Si cind Eliberarea Zidului/Munte de coji a fost Terminata, am observat
cum pe Noua Suprafata erau schitate ca si contur mai multe PORTI/PORTALURI tot Alb Luminoase asezate pe un singur rind,  in linie de la Stinga spre Dreapta.
De fapt, Cojirea si eliberarea primei Suprafete de Alb Luminos, a fost aceea  de a-mi permite sa vad Schita de Contur al acestor portaluri, fiindca Portalurile si Zidul/Munte aveau exact aceiasi Culoare si Compactitate.
Portalurile aveau baza la sol( late cam de 2 metri) erau Toate Egale ca INaltime si mult mai inalte decit Inaltimea unui om(cam 5 sau 6 metri).
Jos, baza Portalurilor era plata(linie Dreapta)ca un prag.
De pe capetele Pragului Urcau pe verticala doua linii paralele  ca si schita de contur si care se incheiau spre virf cu o arcada in semicerc.
Aceastea sunt Draga Anca Portalurile care ne stau in fata.
Nu stiu cite Portaluri Alb Luminoase sunt, pentru ca nu stiu nici numarul de OAMENI NOI CARE VOR TRECE PRIN ELE SPRE 5D.
Intre Mine(Noi cu totii cei din primul Val spre 5D) si Zidul MUnte cu POrtaluri a mai Ramas Un rest de parcurs, a mai ramas Un GOL de Accesat.
Un GOL in care Timpul nu conteza.
Te-am pupat.Ceau.Gicu.
From: anca todirica To: Dan Gicu
Sent: Saturday, 
July 20, 2013 1:29 PM Subject: puloverul multidimensional 
Draga Gicu,.
Asa cum obisnuiesc, nu voi gandi cele spuse de tine ci voi cere o clarificare Sinelui meu.
Zidul alb luminos este un fel de coloana a infinitului pe orizontala .
Aceasta coloana este f densa sa spunem si totusi pufoasa.
Privita in prima faza pare ca un perete de lumina fara nici o forma.
Totusi ochiul atent sau mai bine zis ochiul patrunzator si deschis poate observa dincolo. Astfel ca aceste portaluri de care spune Gicu sunt defapt 8-urile infinitului puse pe orizontala.
Ele sunt bine spus ca si niste goluri, ca si niste ferestre in forma de 8 pe orizontala.
Acest lant al infinitului exista si pe verticala.
E ca un pulover tricotat cu 8-uri asa cum bunicele va faceau cand erati mici.
Aceste 8-uri tesute unul langa altul creaza un pulover(zidul).
Totusi, la o privire mai atenta a voastra asupra puloverului multidimensional, veti vedea 8-urile.
Trageti putin de pulover si le veti vedea.
Veti vedea buclele de la 8 si golurile dar firele de ata(lumina) din care sunt create.
Reteaua multidimensionala este acest pulover.
Este formata din lumina si din goluri.
Ca sa ascezi de la un nivel la altul trebuie sa treci de la lumina prin gol(portal) si de la gol(portal) catre lumina iar.
Totusi la fiecare nivel trecut ai mai depasit un rand, o etapa, o dimensiune chiar.
Interesant este ca acest “urcus” de la un 8 la altul se face si pe verticala si pe orizontala in acelasi timp.
Sunt unii care merg pe verticala prin firele de lumina si urca si urca pana cand ajung la acets gol, portal ,bucla .
Stau acolo cat stau si urca mai departe.
Sunt altii care fac un pas in laturi si ajung direct in bucla de alaturi ca si gol-portal si apoi ajung pe conturul 8-ului si sar iar in gol si iar pe contur si iar in gol.
Ca si cum ai sari prin niste cercuri goale.
In momentul in care sari din gol in gol pe orizontala vei avea un “corespondent” care va urca pe verticala in acelasi ritm cu tine.
Cand “corespondentul” tau va fi in golul lui, tu vei fi pe marginea conturului golului tau(la interseectia buclelor de 8).
Atunci se mai sare un nivel.
E ca o munca in echipa .                 
Fiecare cu treaba lui dar totul intr-o sincronicitate perfecta.
Frumusetea este ca la un moment dat acest pulover multidimensional pare ca nu mai exista, ca si cum s-ar fi destramat.
El este o retea, dar aceasta retea este o structura creata de Univers ca un tipar-model perfect prin care Universul multidimensional, creatia se autosustine si evolueaza.
Cand constiinta creste si devii constient de acest tipar, iesi din Matrix din aceasta matrice creationala.
Atunci pentru tine puloverul se destrama, firele se topesc, totul dispare si transcenzi acest Zid de Lumina .
Dupa acest zid de lumina , exista viata constiintelor ascensionate.
Acolo totul este si atat.
Este constiinta pura si vietuire pura.
-Tot nu pricep 5D-ul asta daca te scoate din Matrix sau face parte din MAtrix.
-Face parte din Matrix, da.
-Pai si ne chinuim atat doar ca sa sarim intr-o alta etapa iluzorie?
-Da. Pentru ca trebuie sa parcurgi etapele iluzorii ca sa ajungi la constiinta pura.
Adica incepi sa tricotezi un pulover.
Incepi de la primul rand.
Te bucuri pt fiecare rand pe care il faci in plus.
In fiecare zi faci mai mult.
Vrei sa-l termini, sa-l vezi gata facut.
Sa te bucuri de opera ta.
Si fiecare rand este in sine, o opera.
Opera ta!
In sfarsit cand ajungi la final, iti vezi intreaga opera divina.
Te bucuri. Il porti. Il manifesti si te manifesti in opera ta, puloverul divin.
Apoi insa, te trezesti in gol iara, caci simti nevoia sa crezi iar ceva si o iei de la capat cu o pereche de pantaloni divini.
Si tesi la ei rand pe rand cu bucuria unei creatii noi, al fiecarui rand si ajungi iar la un capat.
Te bucuri iar. Porti pantalonii. Ii manifesti. Si apoi simti golul iar.
Simti sa creezi din nou si faci un fes divin. Si apoi manusi si poate un fular si chiar o geaca si mai stiu eu ce, si tot asa tu tesi, creezi, revii in gol si iara tesi si iar creezi si iar ajungi in gol.
Si dupa toate acestea la un moment dat, te intrebi: De ce sa tes ceva, sa tricotez, cand as putea sa colorez?
De ce sa am nevoie de o haina sau chiar mai multe cand pot fi si gol si pot a ma juca cu culori si sa creez din ele curcubee de lumini?
Si te apuci iar de creat, la alt nivel(5D din culori).
Si apoi cand etapele tu le inchei, incepi a crea in 6D nu din culori, ci din curcubee de culori adunate toate intr-una, creezi in unitate de grup si tot asa pana cand ajungi la POARTA unde creatia insasi se naste.
Te uiti in jos si vezi ca totul a fost deja creat si este.
Te uiti in fata la Pantecul creator si faci pasul urmator.
Te odihnesti deplin!
Sau poate vrei sa o iei iar de la capat.
Matrixul se incheie cand revii la matca.
De acolo tu nu mai creezi.
Dar esti toata creatia insasi.
Dormi cu burta plina, cum s-ar spune.
-Deci mai avem multe de creat pana a dormi cu burta plina.
-Unii dintre voi, NU.
Cei care ajungeti inca din 3D la aceasta Constiinta de Sine, este pt ca ati tot creat pana acum aici sau in alte dimensiuni.
V-ati cam plictisit de pulovere, pantalonasi si chiar culori.
Simtiti sa va intoarceti la matca, pentru ca 3D-ul este o trambulina si doar de aici se pot face cele mai inalte salturi.
Salturi interdimensionale(in matrixuri) dar si dincolo de matrix.
3D-ul este binecuvantat.
Visati la portaluri, dar chiar 3D este un portal acum.
El va lanseaza dincolo.
Este ca si cum e nodul principal de unde incepi sa faci puloverul.
E de-ajuns sa desfaci nodul acela si nu altul, pentru a destrama totul si a iesi din Matrix.
Oricum totul este asa cum trebuie dupa cum simtiti fiecare.
Sunteti fiecare la momentul potrivit voua .
Nu incercati sa fiti altfel, sau va comaparti cu altii, sau sa sariti peste masura voastra.
Este important sa fiti acolo unde sunteti si doar simtirea voastra va este ghidarea.
Asa este !
Pupici! Anca. 
Sursa: mail

Sursa: http://daniilgaucan.wordpress.com