vineri, 20 septembrie 2013

Adevărata dragosteMoise Mendelsson, bunicul cunoscutului compozitor german, a fost un bărbat departe de a fi chipeș. Dimpotrivă, pe lângă faptul că era mic de statură, avea si o cocoașă grotească.
Într-o zi l-a vizitat pe un comerciant din Hamburg, care avea o fată foarte drăguță, pe care o chema Frumtje. Moise se îndrăgosti disperat de fata care îl privea cu vadită repulsie, din cauza înfățișarii sale.
Când a vizitat casa negustorului, înainte de plecare, Moise și-a luat inima în dinți, s-a dus la etaj unde era camera fetei, pentru a schimba ultimele cuvinte cu ea. Era de o frumusețe cerească, iar el se zbătea în chinurile iadului, atunci când fata refuză să se uite măcar la el. După câteva încercări de a lega o conversație, Moise a întrebat-o timid:
- Știți de ce căsătoriile se fac în cer?
- Da, a spus fata, în timp ce se uita mereu în pământ. Dar, dumneavoastră știți de ce?
- Da, știu, a spus el. Vedeți, în cer, la nașterea fiecărui băiat, Domnul îl anunță care va fi fata cu care se va căsători. Când m-am născut eu, mi s-a arătat viitoarea mea mireasă. Domnul mi-a zis:
- Mireasa ta va fi cocoșată!
Atunci I-am spus Domnului:
- Doamne, o femeie cocoșată ar fi o tragedie. Doamne, dă-mi mie cocoașa și las-o pe ea să fie frumoasă.
Fascinată de cuvintele lui, Frumtje și-a ridicat ochii din podea, acordând mâna sa, mai tarziu, omului căruia i-a fost o soție credincioasă.

De Barry și Joyce Vissell
Sursa: http://filedelumina.ro/

Renuntati ACUM la promisiunile sufletului

 cerc în lanuri 10. 08. 2013
Renuntati ACUM la promisiunile sufletului
Jennifer Hoffman
Ati pastrat promisiuni ale sufletului for vindecare, intregire si conectare, în Grupul vostru de SUFLETE, inca de la primele vieti si ACUM un venit Timpul sa renuntati la elemente. Nu a scris ca le-ati fi implinit, ci a scris ca acele Contracte Carora le apartin Nu mai fac Parte din Calea Vietii voastre. Implinirea Lor, reprezentand vindecarea voastra si o Altora a constituit motivul si unul DINTRE aspectele incarnarilor voastre din Punct de Vedere al grupului de SUFLETE si al sufletului pereche. Voi ati Facut Insa din vindecarea celorlalti, misiunea si scopul vostru si Asta VA impiedicat SA VA incheiati propria vindecare datorita acestor promisiuni.  Acest Lucru reprezinta ACUM o Provocare în Calea desfasurarii finaliza o Pamant Noului.
Aceste promisiuni ale sufletului sunt conventii bazate pe Frica de a fi Alături de sufletele voastre pereche, de Partenerii karmici si de aceia a scris ingrijire VA temeti ca Nu ISI VOR revendica puterea SAU Nu ISI VOR recunoaste divinitatea in aceasta viata. Le-ati Facut aceste promisiuni, a scris o-si putea Onora contractele sufletului. Deoarece Stiti ca  acest Lucru sta în Calea evolutiei si inaltarii Lor si a scris ca aveti ONU contractului de vindecare cu EI, le-ati stat la dispozitie ca Sursa si Lumina vindecatoare. În Acelasi timp Insa, din cauza acestor promisiuni, v-ati intarziat si integrarea cresterii propriului suflet, de Teama ca ii VETI lasa in Urma.Nimeni Nu Ramane in Urma si Toti SE Afla acolo UNDE TREBUIE SA FIE ACUM.
Fiecare persoana TREBUIE SA ISI IA propria hotarare, cu Privirea la inaltare si acest Lucru Determina nivelul Lor de participare la Interkultureller Austausch www.grenzenlos.or.at aspect al ciclului de inaltare. DACA ALEG SA ISI limiteze evolutia sufletului, EI VOR Avea Alte Alegeri si Alte oportunitati. Voi sunteti constienti de aceasta alegere si i-ati mai ajutat si Inainte în sens ACEST, privind de fiecare date cu mare tristete si Frica, felul in ingrijirea si-au Cu privire la Calea Spre inaltare si evolutie. A venit Timpul SA VA Serviti interesele propriului suflet si sa hotarati DACA VA VETI ridica la nivelul propriului potențial, a scris o imbratisa acest   potential si un VA permite sa avansati in implinirea dorintei voastre de inaltare.
Nu VA AJUTĂ cu NIMIC DACA VA limitati evolutia SAU posibilitatile, DACA ramaneti in Urma a scris ca altii sa AIBA cat timp vor, a scris o fata aceasta alegere. Ei au timp si vor Continua SA AIBA OCAZII de a alege. Voi TREBUIE sa decideti Calea pe grija o VETI Lua, ce doriti sa faceti si nivelul de Integrare a Energiei Noului Pamant de ingrijire VA VETI împachetat. Fiti linistiti stiind ca Totul Este Bine, ca v-ati Realizat misiunea si ca puteti Trece in spatiul energetic pe grija il doreste Sufletul vostru Pentru Voi - ONU spatiu de ingrijire sa serveasca caii voastre de inaltare si de ingrijire sa reflecte vindecarea pe de ingrijire ati atins-o pe Calea voastra. Puneti-va in Serviciul Bucuriei, Pacii si dorintei voastre de inaltare. ACUM Este Timpul vostru, faceti alegerile Doar Pentru Voi si pasiti pe Calea de inaltare la ingrijire ati Tanjit.

Sursa: Editura For You

In aceasta zi din viata ta, CRED CA dumnezeu vrea ca tu sa stii ... .. . c o NIMIC Nu TREBUIE SA SE intample IMEDIAT, in aceasta clipa, SAU "chiar ACUM".


 

In aceasta zi din viata ta, CRED CA dumnezeu vrea ca tu sa stii ...
.. . c o NIMIC Nu TREBUIE SA SE intample IMEDIAT, in aceasta clipa, 
SAU "chiar ACUM".

Este din Regula sa faci o pauza, Doar a scris o clipa.
Odihneste-te putin. Apoi Mergi, fara graba, inlauntrul tau.
Cere-i Vietii Insasi sa te conduca la cel mai bun rezultat al tau.
Nu TREBUIE sa faci NIMIC, efectiv, 
CI Doar sa Iesi din Modul tau de a fi.

... Stii ce vreau sa spun?

Cu dragoste, prietenul tau
Neale.

În această zi din viata ta, cred că Dumnezeu vrea ca tu să știi ...
... Că nimic nu trebuie să se întâmple imediat, acest minut ,
sau "chiar acum."
Este bine să pauză pentru un moment. Doar să ia o respiratie.
Apoi, du-te în liniște înăuntru. Adresați-vă viața însăși la tine pentru a conduce
cel mai bun rezultat ta.
Nu e nimic ce trebuie să faci, într-adevăr, cu excepția ieși
de felul tău.
... Știi ce vreau să spun?
Dragoste, prietenul tau ....
Neale.

Holiday Retreat

nostru cel mai popular eveniment: 28 decembrie 2013 - o ianuarie 2014
 

Sursa: Editura For You

Fenomene paranormale din Bucegi Miracolul piramidei soarelui din BucegiPuţini oameni, cei aleşi, știu că există o singură zi in fiecare an, când, la apusul soarelui deasupra Sfinxului de pe platoul Bucegi, razele blânde înconjoară chipul straniu sculptat în piatră şi coborându-se spre baza anticei statui, formează o piramidă magică...
Si aceşti puţini oameni aleși se întâlnesc în fiecare an pe Platoul Bucegilor, în aceeaşi zi şi la aceeaşi oră. Au început deja să se recunoască de departe, urcând pe coama muntelui, din toate direcţiile.
Doctorul din Hamburg, care vine an de an pentru a căpăta energia necesară conducerii cabinetului său în care tratează zeci de bolnavi, zilnic. Nimeni nu ştie secretul reuşitei celor peste zece operaţii pe care niciun doctor nu le-ar putea face într-o zi!
Doamna cu pălăria violet din Sibiu, adusă pentru prima dată într-un scaun cu rotile de nepotul ei, cercetător la Institutul de Mineralogie Patologică Axente Sever, și care acum vine pe propiile-i picioare, mai mult pentru a mulțumi Piramidei pentru magica ei vindecare, Soarelui pentru căderea lui miracunoasă şi binefăcătoare în trepte piramidale, ori poate Sfinxului, fără de care nimic nu ar fi posibil... Desigur, unele guri şoptesc prin văi că doamna ar mai avea şi un alt motiv, în faptul că doar aici şi în această blândă lumină piramidală, pălăria ei trimite raze violete spre toate piscurile înconjurătoare, ca un tainic mesaj adresat pădurilor de brad şi animalelor ce le populează. Însă acest mesaj nu a putut fi descifrat de nimeni, niciodată..
Familia cu cei doi gemeni din Eastwood, ambii bolnavi de artrita psoriazică, boală autoimună care afectează ligamentele şi tendoanele. Efectul piramidei magice asupra celor doi micuți este incontestabil, având acţiune antiinflamatoare selectivă pentru COX2, și producerea de adalimumab, un anticorp monoclonal uman recombinat de tip Ig G cu specificitate pentru TNF alfa.
Tânărul cu fibromialgie din Detroit, boală căpătată în urma unei depresii severe cu tulburări de anxietate, piramida acţionând asupra lui precum un inhibitor selectiv de serotonina (SSRI), antidepresiv tricyclic. Este ştiut că în această boală medicii nu au un tratament, recomandând meditaţia şi rugăciunea…
Apoi bătrânul din Bombay, atins de sindromul Down, cu facies aplatizat şi gât scurt, urmare a unei diviziuni celulare anormale la nivelul ovocitului, sau domnul din Kinshasa cu toxoplasmoză însoţită de apariţia de adenopatii latero-cervicale, ori doamna din Xi'an ce suferă de virusul Papiloma Uman HPV, sau cei doi tineri din Ontario atinşi de alopecia, cu capetele acoperite de batice şi şepcuţe moderne, pentru a ascunde urmele necruţătoarei boli, și mulți alții, cu felurite boli şi afecţiuni, din toate colţurile lumii.
Unii se reîntorc vindecaţi şi revin doar pentru a mulţumi, iar alţii resimt ameliorarea bolilor copleşitoare şi fără leac medical, și revin an de an pentru acțiunea spectaculoasă a Piramidei Magice în continuarea unei vieți normale, singura care le permite a se bucura de viaţa dăruită de Creatorul şi Mântuitorul umilelor noastre suflete păcătoase, El, Cel de Sus, întru veşnică şi vie pomenire.
Există o singură zi din an, o zi sfântă, când soarele îşi coboară razele blânde, în trepte, peste Sfinxul ce străjuieşte mândru Bucegii, într-o piramidă magică… În ziua de 28 noiembrie a fiecărui an, pe Platoul Bucegi se întâlnesc oameni aleşi, veniţi din toate colţurile lumii…

Material semnalat pe mail
Multumim CS

Albinele şi Icoanele. Dragostea sfinţilor pentru animale şi dragostea animalelor pentru sfinţi

În regiunea Kapandriti, din preajma Atenei, se petrece un lucru minunat. În urmă cu zece ani, un evlavios apicultor, pe nume Isidor Ţiminis, s-a gândit să introducă într-unul din stupii săi o icoană cu Răstignirea Domnului.
Deschizând stupul, la puţin timp după aceea, a constatat cu uimire că albinele au arătat respect şi evlavie faţă de icoană, pe care au „brodat-o” cu ceară, lăsând neacoperite chipul şi trupul Domnului.
De atunci, în fiecare primăvară, acesta introduce în stupii săi icoane cu Mântuitorul, cu Maica Domnului sau cu sfinţi, iar rezultatul este mereu acelaşi. Cândva i s-a dus o piesă lucrată manual, la o mănăstire de maici, reprezentând dealul Golgotei cu cele trei cruci.
Albinele au „brodat” cu ceară întreaga suprafaţă a compoziţiei, lăsând a se percepe clar crucea Mântuitorului şi cea a tâlharului din dreapta Sa, în timp ce crucea tâlharului din stânga au acoperit-o cu un strat gros de ceară.
Ultima dată i-am dus şi noi o icoană a Sfântului Întâi Mare Mucenic şi Arhidiacon Ştefan, al cărui nume îl poartă şi umila noastră editură. După cum veţi constata şi din fotografia pe care o publicăm aici, albinele au înveşmântat întreaga icoană în ceară, lăsând neacoperite chipul şi trupul Sfântului.
Din nota introductivă a cărţii „Dragostea sfinţilor pentru animale şi dragostea animalelor pentru sfinţi”, Monahul Simon, needitată în limba română.
Traducere din limba greacă: Elena Dinu