vineri, 25 mai 2012

Cum sa va faceti partea Voastra de Munca in a raspandi Stirea Arestarilor Iminente ale Cabalei Criminale!!!


Federatia Galactica a Luminii ne-a asigurat ca odata ce un numar corespunzator, al semenilor din familia noastra umana, intelege ce insemnatate au arestarile numerosilor membrii ai Cabalei criminale, umanitatea va fi in sfarsit libera de conducerea tiranica a asupritorilor nostri si de stransoarea saraciei si a datoriilor, iar noi vom fi martori la aceste evenimente. Comandamentele Galactice ne-au cerut sa ne facem partea noastra si sa raspandim aceasta informatie in lung si in lat, iar urmatorul anunt a fost creat pentru a ne ajuta in aceasta sarcina. Va rog sa va simtiti liberi in a copia si lipi/posta (eng. copy and paste, n.t.) aceste cuvinte care vor urma pe Facebook si pe orice alta retea sociala online, iar cat am clipi noi ne vom realiza sarcina. (*Indiciu ajutator* Daca includeti o fotografie cu acest anunt pe Facebook, el nu va fi trimis pe pagina ‘Facebook Notes’, deoarece contine prea multe cuvinte. Aceasta se sugereaza deoarece postarea voastra va primi mai multe vizite pe pagina principala de Facebook.)
                                
Va Intrerupem Vietile in Programate Mod Strict
Cu O Stire ce va va Schimba Viata!
Toata viata voi ati asteptat vestile bune, iar aceasta zi in sfarsit a venit. Foarte curand voi veti fi martori ale unor arestari in masa realizate la o scara larga peste tot pe glob a multor barbati si femei, care au ajuns sa fie cunoscuti ca si liderii politici si financiari ai lumii. Aceste arestari vor inregistra un varf in cadrul Guvernului S.U.A. si vor include multi membrii ai lumilor financiare si bancare. Multe dintre aceste nume le veti recunoaste imediat, desi pe altele poate ca nu le veti recunoaste la fel de repede, insa cu toate au luat parte la crime serioase impotriva oamenilor, lasand natiunile noastre in faliment, in timp ce ei au pradat banii castigati de noi.
Aceste arestari sunt ceva cu totul extraordinar si ele vor schimba Pamantul. Umanitatea va fi in sfarsit libera de controlul tiranic al acestor brokeri ai puterii, in mod obisnuit cunoscuti ca si Cabala. Acestea arestari nu ar trebui sa fie o surpriza pentru multi dintre noi, deoarece in adancul nostru cu totii stim ca este ceva foarte gresit cu aceasta lume, un loc in care atat de multi merg sa se culce cu stomacul gol, in timp ce altii au nu milioane sau miliarde, ci mii de miliarde de dolari, furati de pe urma muncii oamenilor. A fost intotdeauna suficienta bogatie pe aceasta planeta pentru a ajunge tuturora, si totusi acesti cativa barbati si femei au impartit intre ei practic intreaga bogatie a lumii voastre, lasandu-va decat firimituri din ce a ramas in urma lor, pentru care voi sa va luptati. Dupa aceste arestari aceasta se va schimba acum.
Multe noi proiecte vor fi imediat implementate sub o noua conducere, de barbati si femei de cea mai mare integritate, care sunt daruiti in a restaura aceasta lume la utopia care a fost odata, guvernata de un proces constitutional si cu adevarat democratic. Sunt multi barbati si femei dedicati acestei cauze prin Guvernul S.U.A., in agentiile Pentagonului, in armata, in sectorul financiar, cat si in sectorul afacerilor private, care si-au daruit atat de mult din viata lor acestui efort, iar ei sunt atat de nerabdatori sa prezinte umanitatii noul nostru sistem al abundentei, la care ei au lucrat in secret cu atata sarguinta de ani de zile. Ca si parte a acestor proceduri, sume imense de bogatii vor fi redistribuite prin aceste programe, de care vor beneficia fiecare barbat, femeie si copil de pe aceasta planeta. Nimeni nu este trecut cu vederea, si nimeni nu va fi uitat.
Dar este si mai mult.

Dupa aceste arestari ale acestor multi membrii ai Cabalei criminale, a doua faza a acestei cooperari va incepe. Astazi lumea noastra este vizitata de multe fiinte iluminate spiritual, care doresc sa se reintalneasca in mod deschis cu familia lor antica (care suntem noi, n.t.). Acesti barbati si femei avansati din punct de vedere spiritual ne ajuta in dezarmarea Cabalei criminale, care a controlat cea mai mare parte a armatei lumii si a avut sisteme de armament foarte avansate.
Acesti stramosi avansati ai rasei umane au infatisarea la fel ca si a noastra, desi exista alte fiinte pe care noi le vom intalni de asemenea, care nu arata sa si noi. Cu totii sunt fiinte ascensionate spiritual, care se afla aici doar pentru a ne ajuta in schimbarile pe care noi, in strafundurile fiintelor noastre, stim ca trebuie sa le facem. Aceste fiinte sunt cele care au proiectat la origini aceasta lume, si ele reprezinta aceleasi civilizatii avansate ce au construit multe dintre misterele arheologice, cum sunt de exemplu piramidele din Egipt. Ele nu ne sunt straine noua deloc, deoarece noi le suntem stramosii lor, noi toti.
Un foarte important experiment social a fost realizat aici de-a lungul a multi ani si fiecare dintre noi am fost o parte a sa. Noi am fost lasati aici, aparent singuri, pentru a ne rezolva singuri problemele. Noi suntem pe cale acum sa ne reunim cu fratii si surorile noastre din stele si sa fim primiti in mai larga Comunitate Galactica.
Pentru ca sunt multe lumi, care au multe nume, este mai usor sa ne referim la ele pentru moment sub numele aliantei lor pasnice: Federatia Galactica a Luminii, desi alte civilizatii avansate se afla aici de asemenea, inclusiv Comandamentul Ashtar.
Dupa aceste arestari si dupa reuniunea noastra cu Familia noastra Stelara, toate problemele lumii noastre vor fi repede si cu usurinta realiniate la noua societate a Varstei de Aur, printr-o conducere dusa de unele suflete cu intentii pure. Printr-un efort comun la nivel mondial, toate razboaiele, foametea, saracia, bolile si poluarea vor fi curand lucruri ale trecutului, la fel si vietile noastre de obligatii/robie/aservire zilnica. Tehnologii avansate vor inlocui nevoia noastra de a munci toata viata noastra, si fiecare va fi liber sa isi urmeze orice vis creator pe care l-a avut vreodata.
Toate acestea vor incepe odata cu arestarile iminente ale acelor multi membrii ai Cabalei criminale, iar aceste arestari vor avea loc in curand, deindata ce un numar corespunzator de cetateni ai planetei noastre sunt facuti constienti de ce insemna aceste proceduri pentru societatea noastra. Acesta este motivul pentru care citesti aceste cuvinte astazi, deoarece cu cat mai multi membrii ai familiei umane fac tot ce le sta in putinta sa raspandeasca aceasta veste cu semenii lor si isi fac partea lor, ei propulseaza civilizatia noastra in noua Varsta de Aur a pacii, libertatii si prosperitatii pentru fiecare om, femeie si copil din aceasta lume.
Te rugam sa iei parte la aceasta mare sarcina prin a da mai departe acest mesaj pe Facebook si pe alte retele sociale. Aceasta este sansa ta sa faci cu adevarat o diferenta si in a fi un lider al semenilor tai. Daca noi cu totii ne facem partea noastra in a raspandi aceasta stire, noi vom incepe cu totii sa fim martori la aceste arestari ale acestor figuri cunoscute pe toata intinderea planetei, iar acesta va fi semnul pentru tine ca tot ceea ce tocmai ai citit este adevarat.
Asa cum a fost postat de Greg Giles.

Matei-mai 2012


(ii multumim Alexandrei)

Puterea si expresiile iubirii; evolutia sufletului; cunoasterea si capacitatile Lucratorilor intru Lumina; nu aveti a va teme
1. Sunt Matei, cu salutari pline de iubire din partea tuturor sufletelor de pe aceasta statie. Milioane de oameni au sarbatorit recent Ziua Pamantului, astazi este Ziua Mondiala a Iubirii si se apropie Ziua Mondiala a Eliberarii. Onoram toate aceste evenimente care celebreaza IUBIREA – iubirea pentru planeta voastra, iubirea unul fata de celalalt si iubirea pentru liberatate, astfel incat toate popoarele sa poata trai fericite si fara frica.
2. Cu permisiunea voastra, includem un scurt pasaj din primul newsletter al Fundatiei, pentru Ziua Mondiala a Iubirii, din 11 aprilie 2003.
Iubirea incepe cu mine. Alaturati-va oamenilor din intreaga lume, pentru recunoasterea, sarbatorirea si impartasirea iubirii pe care o purtam inlauntrul nostru. E o zi speciala, in care sa ne reamintim ca iubirea este legatura care ne uneste pe toti. Ea reprezinta si puterea colosala care vindeca si transforma tot ceea ce atinge.
Fiecare dintre noi este o puternica forta a iubirii, atunci cand ii permitem acestei energii sa se exprime. Pana la urma, nu exista nimic altceva de facut, decat sa ne permitem sa simtim si sa fim iubire. Este atat de simplu. Ziua Mondiala a Iubirii este, pur si simplu, modul nostru de a spune: hai sa ne reamintim ca iubirea e a noastra, spre a fi traita si impartasita in fiecare moment al vietii noastre.

3. Da, suflete dragi, iubirea este chiar atat de simpla – permiteti-isa fie! Chiar daca acest cuvant – iubire – este spus, scris sau citit atat de des, e posibil – probabil! – ca puterea iubirii si nenumaratele ei forme de manifestare sa fie, totusi, foarte rar recunoscute. Iubirea si Lumina sunt, daca vreti, cele doua fete ale esentei Creatorului, forta suprema din cosmos. In special acum, cu atat de putin timp inainte ca Pamantul sa ajunga in a patra densitate, este vital sa intelegeti ca iubirea e cheia inaltarii fiecarui suflet. Din acest motiv am rugat-o pe mama sa includa aici o parte dintr-o carte in care noi doi stam de vorba despre Iubire si Lumina.
********************
4. ~Fragmentul urmator face parte din editia revazuta a cartii „Iluminari pentru o Noua Era”, [publicata in Romania de Editura For You n.ed]
Suzanne: Am crezut ca, iubind oamenii, le trimitem automat Lumina, dar acum ma intreb daca nu este cumva vorba despre mai mult.
Matei: Mama, ai dreptate ca sentimentele de iubire pentru o persoana ii duc lumina acelei persoane – dar ai de asemenea dreptate, gandind ca s-ar putea sa fie mai mult decat atat. Asadar, chiar daca nu trebuie sa intelegi procesul de „trimitere” a Luminii, pentru ca el sa poata functiona, iti voi explica cum stau lucrurile.
Lumina este parte din spiritului tau, e sentimentul acela pe care il descrii, atunci cand spui ca ti-e inima usoara, cand cineva iti face o bucurie sau cand iti amintesti de un lucru special pentru tine. Gandeste-te cum reactionezi tu, atunci cand unul dintre cainii tai vine sa se lipeasca de tine, sau cand auzi una dintre simfoniile tale preferate, sau vezi un apus frumos. Este ca si cum intreaga ta fiinta se lumineaza – si exact asta se si intampla. Te umpli, de fapt, cu Lumina, doar prin trairea acelei experiente.
Lumina vine din sufletul tau, se conecteaza cu mintea ta si curge prin corpul tau, dand nastere unor sentimente placute sau unui AHA!, plin de inspiratie. Nu a trebuit sa faci nimic, pentru a capata aceasta senzatie – si, oricare, ar fi acel lucru care a provocat-o, el s-a intamplat fara un efort special pentru crearea acestor sentimente anume – numai prin simpla receptivitate a sufletului la Lumina, o si primesti.
Lumina – hai sa ii spunem Iubire, pentru ca despre asta este, de fapt, vorba – care trece de la o persoana la alta, nu e diferita in cauza si efect, dar poti sa o initiezi, concentrandu-te asupra cuiva. Cand faci asta, vibratiile gandurilor si sentimentelor tale i se transmit instantaneu, persoanei respective. Energia curge dinspre tine, prin forma ta gand, cu intentie si intensitate – si exact cantitatea de iubire pe care o transmiti, ajunge direct la „adresa energetica” la care ai trimis-o. Nu exista „adresa gresita”, pentru ca intentia si sentimentele sunt, in totalitate, clare. Bineinteles ca destinatarul nu va sti asta, in mod constient, dar sufletul sau va recunoaste „livrarea”.
Cred ca inteleg, Mash draga. Ai vorbit despre „receptivitatea la Lumina”, dar nu sunt sigura ce efect are aceasta. Sau, mai bine zis, nu stiu cum se simte ea? Poti sa imi spui cum putem sti daca primim Lumina si cum o putem folosi, in viata de zi cu zi?
Sunt bucuros sa fac asta, Mama! Cel mai simplu spus, fiind receptiv la Lumina, dobandesti o claritate spirituala care transcede limitarile celei de-a treia densitati. Acestea includ prejudecatile si ura fata de ceea creste diferit, actiunile bazate pe lacomie, judecarea alegerilor celorlalti, pastrarea unor resentimente sau dorinta de razbunare, croirea unui drum prin lipsa de scrupule, inselaciune si minciuna, controlul asupra vietii celorlalti si negarea liberului lor arbitru, respectarea orbeasca a dogmelor si a ordinelor, atunci cand instinctul iti spune ca acestea nu pornesc din divinitate. Iar cea mai mare dintre limitarile celei de-a treia densitati, este frica – de fapt, toate celelalte emotii si actiuni negative pe care le-am mentionat, isi au originea in frica.
Este logic sa gandesti ca, schimband unele dintre aceste aspecte negative, pe care le-am mentionat, esti receptiv la Lumina si cresti din punct de vedere spiritual. Schimbarile pozitive reprezinta, cu siguranta, un progres – dar nu in masura in care crezi tu, daca ramai in continuare temator in legatura cu situatii personale sau ale lumii. Cresterea spirituala inseamna a invata sa traiesti fara frica, a invata sa te increzi deplin, in puterea fara egal a iubirii.
Cat despre folosirea „curenta” a Luminii – Mama, hai sa-i spunem aici Iubire. In lumea voastra, Iubirea este nelimitata si, cu toate acestea, nu este recunoscuta, chiar daca acest cuvant e folosit atat de des, aproape abuziv, cum ar fi „iubesc* sparanghelul” sau „iubesc* cantecul asta”. Hai sa spun mai intai ce nu este Iubirea.
* aceasta este exprimarea uzuala in limba engleza. In romana se foloseste mai rar. N ed.
Mancarea si distractiile iti pot face mare placere si, cu siguranta, nu minimalizez placerile care iti ridica moralul – dar ele nu sunt Iubire.
Nu Iubirea, nici atractia fizica fata de o persoana sau alta nu sunt cele care care conduc la neliniste, in legatura cu siguranta pe termen lung a unei relatii. Iubirea nu controleaza un partener, nu inseamna mila sau ingrijorare fata de familie si prieteni si nu reprezinta nici succesul profesional si nici posesiunile.
Iubirea nu depinde de faima, statut social, bunastare financiara sau parerea celorlalti despre tine. Iubirea nu este o cruciada in numele credintelor personale sau a prozelitism. Iubirea nu necesita intelegerea tehnicilor spirituale mistice, a componentelor karmice ale vietii, in continuumul care cuprinde intregul timp si spatiu sau a legilor universului.
Atunci, ce anume este Iubirea? In termeni simplii, Iubirea este Dumnezeu, care Se impartaseste tuturor creatiilor Sale. Iubirea este forta vindecatoare a universului. Iubirea e parte din suflet si tot ce are nevoie, este ca voi sa acceptati aceste senzatii innascute de iubire a celorlalti si de a primi iubirea lor. Iubirea nu are limite, nu are granite, cand este vorba despre amplitudinea sa.
In exprimare, Iubirea inseamna a-i trata pe ceilalti cu bunatate, corectitudine, onestitate, compasiune, intrajutorare si solicitudine. Daca se poate spune ca iubirea are „ingrediente”, atunci cele de mai sus ar reprezenta cateva dintre ingredientele exprimarii dumnezeiesti, in actiune.
A sti ca tu si Dumnezeu si toate celelalte creatii ale lui Dumnezeu sunteti inseparabili – inseamna iubire. A sti ca Pamantul este o fiinta sensibila si constienta si a-i respecta toate formele de viata – inseamna iubire
A intelege ca nimeni nu ii poate cunoaste pe ceilalti, la nivelul sufletului si de aceea sa nu-i judeci, dar nici sa nu le aprobi o actiune considerata nedreapta – inseamna iubire
A-ti asculta sinele dumnezeiesc, inseamna iubire. A trai o viata care incurajeaza iubirea de sine, inseamna iubire. A simti tu insuti bucurie, cand o vezi in ceilalti, inseamna iubire
A face ceva care ii aduce bucurie altuia, inseamna iubire. A te ierta pe tine si pe ceilalti, inseamna iubire. A imparti din toata inima, inseamna iubire. A face fapte bune, fara a le atasa asteptari, inseamna iubire.
A simti pace in inima si in minte, inseamna iubire. Fiorul tacut pe care il simti, atunci cand vezi un apus sau auzi cantecul unei pasari, inseamna iubire, iar un zambet reprezinta una dintre cele mai simple si mai stralucitoare expresii ale iubirii.
In fiecare sau in toate aceste situatii, precum si multe altele cu care va puteti intalni si in care stiti instinctiv ca sunteti iubire in actiune, voi va exprimati iubirea pentru si de Dumnezeu.
Mama, nu cred ca ti-am spus nimic surprinzator. Dar probabil ca e bine sa ai niste indicii, ca o lumina calauzitoare, in aceste vremuri cand poate parea ca intunericul umbreste splendida abundenta a iubirii care se gaseste in lumea ta.
Multumesc, mama.
5. Sa citesti despre spiritualitate si chestiuni de natura metafizica poate fi fascinat si cu adevarat inaltator, dar nu este necesar pentru evolutia sufletului. Acelasi lucru este valabil pentru participarea la cursuri sau seminarii care iti permit sa arunci o privirea asupra tainelor, sa cauti un guru sau un mentor care sa te ajute sa intelegi misterele vietii sau a urma iluminarea oferita de „Maestri” – am pus ghilimele, pentru ca aceste suflete foarte evoluate nu isi spun asa. Evolutia spirituala reprezinta experienta persoanala a fiecaruia, de a trai in inima – acel lacas al sufletului, nucleu al vitalitatii fizice si centru al Sinelui, care trimite si primeste iubireSimplu, a FI iubire inseamna evolutie a sufletului.
6. Vibratiile inalte ale Iubirii sau Luminii sunt cele care au starnit constiinta individuala treaza, cu zeci de ani in urma, atunci cand puternice civilizatii indepartate au radiat aceasta energie salvatoare catre planeta voastra natala. Cresterea continua a intensitatii Luminii pe Pamant este cea care a ridicat constiinta colectiva a locuitorilor planetei si a condus-o in acest punct de pe calea inaltarii.
7. Pe aceasta statie din continuum, noi putem observa simultan ceea ce voi numiti trecut, prezent si viitor. Asa cum voi puteti vedea in acelasi timp, diferite lucruri, pe monitoarele calculatoarelor voastre, noi putem vedea cat de saracita de Lumina era planeta Pamant, cu 70 de ani in urma, cand a pornit in calatoria de iesire din cea de-a treia densitate, precum si pasii evolutivi catre stralucirea ei de astazi, cand a ajuns in pragul Epocii sale de Aur.
8. Niciodata pana acum, in acest univers, nu s-a mai ridicat vreo lume din intunericul adanc inradacinat, cu o asemenea viteza sau cu asemenea asistenta enorma din partea a nenumarate surse de Lumina. Niciodata nu au mai venit atat de multe suflete foarte evoluate, din alte civilizatii, sa participe la renasterea spirituala a unei lumi. Voi faceti istorie universala!
9. Acum, pentru a reveni cu picioarele pe pamant, ca sa spunem asa, va indemnam sa aveti rabdare cu ceea ce putem numi „pasii de furnica” ai incheierii zbuciumului, violentei si problemelor economice care afecteaza miliarde de vieti. Inca mai exista cenzura in mijloacele de comunicare in masa, in asemenea masura incat atunci cand sunt prezentate eforturile pentru rezolvarea conflictelor si depasirea greutatilor, acoperirea este minima, in comparatie cu o crima, de exemplu, sau un scandal legat de o celebritate sau anumite controverse politice – si astfel, mare parte din ce s-ar putea vedea, se desfasoara inca in secret.
10. Oricum, facand legatura intre elementele care sunt prezentate, puteti vedea evolutia fortelor Luminii, chiar si fara prea multa expunere publica a persoanelor care au comis crime impotriva umanitatii, care se fac vinovate de coruptie sau furt, la o scara inimaginabila. Indepartarea acestora din pozitiile lor de influenta continua, impreuna cu anchete meticuloase si interogatorii ale multor alti indivizi, din diverse tari. In toate aceste cazuri, dovezile trebuie sa fie de netagaduit si Lucratorii intru Lumina, din sistemele voastre juridice si din justitie, lucreaza non-stop pentru a accelera arestarile, procesele si condamnarile. Fiecare procedura trebuie sa se desfasoare in conformitate cu legile voastre nationale sau internationale, conditii in care lucrurile au tendinta sa se desfasoare mai lent, dar in absenta carora ar fi haos si anarhie.
11. Lumea voastra se transforma prin evolutie, nu prin revolutie. Rezultatul revolutiilor a fost schimbarea garzii de pe urma careia trageau foloase anumite persoane, dar, din cauza mentinerii intunericului omniprezent, controlul asupra oamenilor a continuat sa ramana in mainile grupului care a preluat fraiele puterii. Ce se intampla acum nu numai ca ii va face raspunzatori pe intunecati pentru faptele lor, dar va garanta ca nimeni dintre cei cu intentii asemanatoare, de dominatie globala, nu va mai putea afecta cursul destinului lumii.
12. Majoritatea populatiei nu are absolut nicio idee in legatura cu imensii pasi evolutivi ai constiintei colective, care au condus intr-un final la discutiile aflate acum in desfasurare, intre unii dintre conducatorii vostri si reprezentanti ai altor civilizatii. Majoritatea oamenilor nu stiu ca tehnologia de la bordul navelor spatiale care inconjoara planeta, face ca armele de distrugere in masa sa nu mai functioneze corespunzator, limiteaza efectele evenimetelor geofizice si reduce toxicitatea tuturor tipurilor de poluare, inclusiv a elementelor radioactive ale exploziilor nucleare si ale substantelor daunatoare, deversate in atmosfera.
13. Majoritatea popoarelor de pe Pamant nu cunosc planurile care sunt puse la punct cu mare grija, pentru ca anumite echipaje sa poata ateriza si sa fie primite oficial – si nici faptul ca acesti straini isi vor aduce propriile tehnologii, care sa va ajute la curatarea planetei. Majoritatea vor fi socati sa afle ca membri ai altor civilizatii au trait printre voi si ca unii dintre ei contracareaza incercarile Iluminatilor de a redobandi controlul, prin deschiderea unor noi fronturi de lupta.
14. Majoritatea oamenilor nu stie ca Pamantul aproape a parasit cea de-a treia densitate sau ca legile fizicii, care guverneaza viata in acest univers, stabilesc ca nimic din ceea ce are frecventele joase ale intunericului, nu poate patrunde in frecventele inalte ale celei de-a patra densitati. Aceasta include corpuri fizice, activitati, planuri, dogme, legi, obiceiuri, ritualuri – tot ce este programat cu intentia intunecata de a controla populatia, tot ce ii poate face rau trupului, mintii si spiritului, iar tot ceea ce, timp de milenii, a tinut lumea captiva in cea de-a treia densitate se va sfarsi in cateva luni.
15. Ati stiut toate acestea de ceva timp si de aceea va aplaudam rabdarea pe care o aveti, in asteptarea dovezilor irefutabile a tot ceea ce v-am spus. Asteptarea aproape ca a luat sfarsit – spectacolul este chiar dupa colt!
16. Pentru ca sunt putini cei din societatea voastra care cunosc ceea ce cunoasteti voi, reactia maselor la profundele adevaruri ce vor urma, la reforme si la prezentarea altor membri ai familiei universale va consta in confuzie, negare si diverse nivele de frica. Influenta voastra linistitoare va fi foarte necesara si, dupa cum am spus-o de atatea ori, sunteti bine pregatiti nu numai sa gestionati orice se va intampla, ci si sa ii ajutati pe cei care sunt dispusi sa o accepte. Nu e necesar sa stiti misiunile pe care le-ati ales in contractele sufletului – atunci cand va aparea ocazia, veti vedea ca aveti la indemana puterea spirituala, intelepciunea si experientele multiplelor voastre vieti.
17. Este extrem de incurajator ca, de acum inainte, numai foarte putini Lucratori intru Lumina mai sunt socati de informatiile rau prevestitoare, cuprinse in articole de pe internet sau in mesaje provenind de la entitati intunecate din afara planetei, precum si in reportajele infricosatoare, transmise de principalele mijloace de comunicare in masa. Cu toate acestea, unii Lucratori intru Lumina – ca si multi alti oameni, de altfel – se cufunda adanc in frica, pana cand cele mai recente preziceri sau presupuneri se dovedesc a fi nefondate. In mesajele anterioare, am mentionat nenumarate astfel de dezinformari deliberate sau scenarii apocaliptice, asa ca nu le vom mai repeta dar, va asiguram ca toate situatiile recente, aparent infricosatoare, cum ar fi zanganitul zgomotos al armelor in Iran, posibilele radiatii provenind de la exploziile din Japonia si planurile teroriste ale Al Quaeda nu vor avea niciun rezultat.
18. Au fost depasite vremurile in care frica ii putea realimenta pe intunecatii dintre voi, care se hranesc cu energia fricii sau in care frica putea deturna sau intarzia calatoria de inaltare a Pamantului. Totusi, frica mai are inca un rol puternic in destinul individual. Cu iubire neconditioanata, va cerem cu insistenta sa va dezvoltati capacitatea de a discerne si sa cautati in interiorul vostru, raspunsurile de care aveti nevoie. Oricum vedeti asta – ca pe incercarea de a va conecta sinele superior, sinele dumnezeiesc, cunoasterea interioara, pe Dumnezeu Insusi sau oricum ati numi aceasta voce – este vorba despre sufletul vostru, inlauntrul caruia este cunoscut intregul adevar si care comunica cu constiinta voastra.
19. Si astfel ne intoarcem la iubire – iubirea de Sine! Cand iubirea este pe deplin prezenta, frica nu mai poate exista. Daca apare insa un moment inspaimantator, cereti ajutor pentru a scapa de el din fiinta voastra. Bratele pururea prezente, iubitoare, ale lui Dumnezeu si emisarii Sai va vor ridica cu blandete, catre asumarea puterii proprii, care este dreptul vostru din nastere, ca zeii si zeitele ce ati fost dintotdeauna si veti fi intotdeauna.
20. Pe parcursul acestor ultimi pasi ai caii inaltarii voastre, nenumarate fiinte de lumina din acest intreg univers se afla cu voi in spirit, in timp ce multi altii pasesc alaturi de voi.
Sursa: editura foryou

Iranul prezice prăbuşirea creştinismului. Dovada că ISUS a prezis venirea profetului MOHAMED


Un raport publicat în presa iraniană anunţă prăbuşirea iminentă a creştinismului şi citează dovezi potrivit cărora Isus ar fi prezis veniera profetului Mahomed. 

O Biblie veche de 1.500 de ani, în posesia căreia Turcia a intrat cu 12 ani în urmă, va duce la prăbuşirea creştinismului pe plan mondial, susţine Iranul. Volumul, cunoscut sub numele de "Evanghelia după Barnabas", este scris cu litere de aur pe piele din animal, în limba aramaică, scrie Daily Mail
Turcia a confiscat Biblia în anul 2000 de la o bandă de contrabandişti de antichităţi care operau în Marea Mediterană. Se pare că Biblia ar fi o copie a Evangheliei lui Barnabas, un text controversat considerat a fi nedemn de a sta alături de cele patru evanghelii ale Noului Testament: cea a lui Matei, Marcu, Luca şi Ioan.

Descoperirea care ar putea DESTRĂMA creştinismul: Isus a PROFEŢIT venirea lui Mahomed

În această scriere, Barnabas se prezintă a fi unul dintre cei 12 apostoli ai lui Isus şi susţine că acesta a prezis venirea profetului Mahomed, a relatat agenţia de presă iraniană Basij Press. 
În capitolul 41 al Evangheliei lui Barnabas se regăseşte următorul fragment: "Dumnezeu s-a ascuns în timp ce Arhanghelul Mihail i-a alungat pe Adam şi Eva din Rai. Adam a privit în urmă şi a observat că în partea superioară a porţii raiului stătea scris că Allah e singurul Dumnezeu şi că Mahomed este profetul său". 
În acelaşi volum se precizează că Isus n-a fost crucificat de fapt niciodată. 
În luna februarie, Vaticanul a înaintat o cerere oficială către Turcia pentru a studia controversatul text. 


Sursa:  REALITATEA.NET

CANCERUL DIN FARFURIE. Care sunt cele mai periculoase alimente pe care le mâncăm zilnic


Unele dintre cele mai puternice arme ale cancerului sunt greşelile pe care le facem în prezent în alimentaţie. Zahărul rafinat, sarea extrafină, carnea plină de aditivi şi grăsimi, legumele tratate cu nitraţi şi apa poluată sunt cei mai importanţi factori cancerigeni din propria farfurie. VEZI mai multe sfaturi pentru o alimentaţie sănătoasă pe BUCĂTĂRIA.NET.

„Cancerul este rezultatul greşelilor făcute de oameni ani la rând, generaţie după generaţie. Prima greşeală în alimentaţia modernă a fost folosirea produselor rafinate în locul alimentelor integrale: făina albă a înlocuit făina integrală, sarea extrafină a luat locul celei integrale, uleiul rafinat este folosit în locul celui presat la rece, laptele praf în locul celul natural, scrie România Liberă.
A două greşeală a fost descoperirea şi folosirea îngrăşămintelor chimice şi a insecticidelor în agricultură. Acestea au dus la creşterea producţiei şi la scăderea calităţii solului şi implicit a plantelor.
O altă greşeală a fost folosirea aditivilor pentru modificarea calităţilor alimentelor ca să fie mai atrăgătoare şi mai apetisante, în ciuda efectelor negative asupra sănătăţii.
În fine, apariţia organismelor modificate genetic şi introducerea lor în meniu zilnic a fost una dintre cele mai grave greşeli de alimentaţie", explică doctorul Pavel Chirilă, medic primar boli interne specializat în terapii alternative.
Doctorul Pavel Chirilă avertizează în cartea „Nu hrăni cancerul" că cei mai factori de risc oncogen se găsesc chiar în farfurile noastre.
De exemplu, zahărul rafinat este unul dintre cele mai periculoase alimente pe care le folosim zilnic. Consumul excesiv de zahăr solicită intens pancreasul, creşte indicele glicemic, afectează flora intestinală şi schimbă instinctele alimentare, favorizând dependenţa de dulciuri.
Tratarea apei din reţelele urbane cu clor afectează, de asemenea, calitatea mâncărurilor pe care le consumăm zilnic. Mai multe studii concluzionează că există o corelaţie directă între apa clorată şi creşterea riscului de cancer colorectal.
Abuzul de carne şi de grăsimi creşte riscul de a suferi de cancer de colon şi de prostată. Efectul cancerigen al cărnii se datorează conţinutului mare de grăsimi saturate şi de fier care favorizează formarea tumorilor în tubul digestiv.
O dietă care abundă în alimente sărate creşte riscul apariţiei cancerului la stomac. Mâncarea procesată conţine 75 % din sarea ce intră în componenţa dietei unei persoane. Alte 10 procente provin din mâncăruri naturale, precum carnea de peşte şi legumele sărate, iar restul de 15 procente sunt rezultate din sarea adăugată în mâncare în timpul gătirii sau al consumării.
Fertilizarea solului cu azot şi alte îngrăşăminte chimice alterează calitatea legumelor pe care le mâncăm şi creşte riscul de cancer. Cea mai mare cantitate de nitraţi cancerigeni se află în tulpină şi în frunze, aşadar salata, andivele, sfecla, guliile, roşiile, ţelina şi ridichiile sunt cele mai periculoase legume.

Sursa:  REALITATEA.NET

Un ASTEROID de 30 de metri va trece foarte aproape de Terra


Un nou asteroid va trece pe 28 mai aproape de Pământ, la o distanţă de 56.000 km, informează Centrul pentru Planetele Minore (Minor Planet Center /MPC/).

Asteroidul denumit 2012 KP24 a fost descoperit la 23 mai. De atunci, astronomii au ţinut sub observaţie obiectul spaţial, încercând să afle orbita acestuia, anunţă Agerpres.

Calcule ulterioare au relevat că 2012 KP24 se referă la asteroizii din familia Apollo, ale căror orbite traversează orbita planetei noastre şi orbita lui Marte. De fapt, două treimi dintre asteroizii cunoscuţi până în prezent aparţin acestui tip, ce se apropie de Terra, potrivit MPC.

Mai exact, oamenii de ştiinţă au estimat existenţa a circa 5.000 de astfel de asteroizi în sistemul nostru solar, dintre care au detectat până în prezent doar 20%-30%.


Sursa:  REALITATEA.NET

TROCUL IN GRECIA …


Acest articol apartine blogului Saccsiv “Daca voi nu ne vreti, nici noi nu va mai vrem”, spun grecii despre zona euro si moneda ei, dar si despre bani in general. Iar unii au si trecut la fapte.

In cel putin 10 orase, oamenii folosesc o forma de troc. Pentru ca valoarea marfurilor trebuie totusi raportata la ceva, si-au creat o moneda virtuala alternativa.

In piata din Volos, in centrul Greciei, cu euro nu poti cumpara nimic. Vanzatorii primesc insa cupoane cu valoarea produselor in TEM, prescurtarea pentru Unitate Alternativa Locala. Iar cupoanele pot fi folosite apoi la producatorii si in magazinele inscrise in retea.

La Volos, 900 de oameni practica deja acest sistem alternativ de plata. Totul a pornit inainte de criza de la cativa idealisti aflati in cautarea unui mod de viata mai simplu.

Astfel de retele de oameni care isi schimba intre ei produsele si serviciile pentru a-si acoperi nevoile au aparut in 10 orase din Grecia. Totusi, sunt lucruri care nu pot fi platite in natura, cum ar fi facturile sau impozitele.

Cititi va rog siVIDEO: ŞEFUL NATO ESTE HIBRID REPTILIAN-UMANAcest articol apartine blogului Biblioteca Secreta


La Chicago (SUA), a avut loc reuniunea NATO în perioada 20 mai 2012 – 21 mai 2012. Euronews a transmis LIVE numeroase reportaje şi interviuri.

În această secvenţă, un telespectator a înregistrat cu propria cameră video transmisia LIVE în care şeful NATO, Anders Fogh Rasmussen, a acordat un interviu corespondentului Euronews.

Această înregistrare video este o dovada clară a faptului că secretarul general al NATO este un hibrid reptilian-uman, după cum se poate vedea în secvenţele în care pupila ochilor lui devine verticală, iar pielea feţei îşi pierde conturul şi forma umană, luând aspectul reptilian…

De observat şi faptul că de fiecare dată când aceste semne apar, redacţia Euronews, care asigură transmisia LIVE, schimbă prim-planul (care deja devine evident) cu un plan mai îndepărtat, care ascunde aceste modificări uluitoare…

Iată mai jos cum arată irisul şi pupila unui ochi reptilian (în partea stângă), în comparaţie cu irisul şi pupila unui ochi uman (în partea dreaptă a imaginii):

De menţionat că irisul poate avea diverse culori (căprui, albastru, verzui, negru, etc), în timp ce pupila din centru este mereu neagră (aceasta fiind, de fapt, deschiderea din iris prin care pătrunde lumina în ochi, proces pe care îl cunoaştem cu toţii ca fiind “vederea”).

Pe tot parcursul acestei întâlniri importante, toţi preşedinţii, şefii de stat, prim-miniştrii, miniştrii de externe ai ţărilor participante, au avut mereu contacte cu acest Rasmussen. Cum este posibil ca toţi aceştia, ca să nu mai amintesc şi de jurnalişti, care au fost faţă-în-faţă cu Rasmussen, să ignore, să treacă cu vederea aceşti ochi specific reptilieni, non-umani, cu pupila verticală, şi aceste modificari reptiliene în forma feţei şi a pielii?

Răspunsul la această întrebare este doar unul singur, şi este evident: toată această “elită” ştie foarte bine despre ce este vorba, sau poate chiar ei toţi, cei care ne conduc, sunt ei înşişi hibrizi reptilieni-umani!

Hibrizii reptilieni-umani sunt fiinţe cu un ADN mixt (ADN reptilian, dar care are şi secvenţe de ADN uman), pentru a le permite să îşi poată păstra forma umană un timp mai îndelungat. Dar chiar şi aşa, după cum se vede, atunci când sunt supuşi unui stres (pentru ei este un stres să îşi menţină o formă umană impecabilă pentru atât de mult timp cât durează un interviu), ei de multe ori eşuează şi îşi pierd trasaturile umane “perfecte”, mai ales atunci când vorbesc (aşa cum se constată şi în alte cazuri).


Această înregistrare este una dintre cele mai bune, şi este o mărturie a faptului că Rasmussen este un hibrid reptilian-uman.

Vezi aici secvenţa originală transmisă de Euronews în care se observă schimbarea cadrului de la prim-plan la general atunci când devine evidentă modificarea pupilelor lui Rasmussen.
Sursa: AIMS-A REUSIT STABILIREA NUMARULUI POPULATIEI UNUI INTREG ORAS,PE BAZA INFORMATIILOR OBTINUTE DE SATELITI ! OCHIUL ATOTVAZATOR ISI CONTINUA ASCENSIUNEA…


Acest articol apartine blogului Secretele Sistemului

        Pentru prima data in istorie,a putut fi stabilit numarul locuitorilor unui oras ,datorita imaginilor obtinute de satelitiii de pe orbita.Acest eveniment face parte dintr-un (asa-zis) proiect care are ca scop perfectionarea preciziei interventiei medicale in zonele intinse afectate de cataclisme si catastrofe.

  Prin analiza imaginilor obtinute de la sateliti a zonelor lovite de catastrofe naturale,razboaie sau molime,se va putea numara mai usor numarul celor care vor avea nevoie de ajutor.”Numarul unei populatii este intotdeauna important,indiferent de ce facem” spune Ruby Siddiqui reprezentant al organizatiei Medicins Sans Frontières.”Este necesar sa realizam un plan al dimensiunii interventiilor si modalitatile in care vor avea loc acestea.Iar acest lucru nu este posibil fara sa stim numarul populatiei“.
Asadar,se mai face un pas catre CONTROLUL ABSOLUT al populatiei lumii.Sub pretextul necesitatii absolute de a detine o astfel de tehnologie pentru a interveni in urma dezastrelor,Sistemul,Ochiul Atotvazator, isi mareste capacitatea de a urmari si observaTOTUL

10 INCIDENTE OZN CARE SFIDEAZA ORICE EXPLICATIE / ADRIAN NICOLAE


Acest articol apartine blogului Blog Enciclopedic 


Sondajele de opinie efectuate in mai toate tarile lumii arata ca aproximativ jumatate din populatia globului crede in existenta OZN-urilor, si asta in timp ce un procent de 5% dintre persoanele intervievate a avut parte de o intalnire de gradul III. Evident, multe dintre aparitiile OZN s-au dovedit, de-a lungul timpului, simple fenomene naturale, produse de om sau falsuri. Si totusi, exista inca o categorie de fenomene care sfideaza, practic, orice explicatie logica, si sunt atat de frapante incat au devenit parte a folclorului urban. In cele ce urmeaza va vom prezenta si noi 10 dintre cele mai cunoscute astfel de fenomene a caror autenticitate este mai presus de orice banuiala.

10. OZN-ul din Vestul Salbatic – 1896Nu multi stiu faptul ca primele rapoarte documentate cu privire la aparitia OZN-urilor dateaza de cel putin un secol. Prima relatare de acest gen vine din anul 1896 si, din cate se pare, bizarul eveniment s-a manifestat cateva luni bune inainte sa dispara definitiv. Totul a inceput in California, in noimebrie 1896, cu o lumina neidentificata pe care sute de persoane au observat-o pe cer si care se deplasa lent, impotriva vantului, atat ziua cat si noaptea. O saptamana mai tarziu, acelasi fenomen a fost semnalat si in San Francisco, iar pana in luna decembrie a aceluiasi an, sute de rapoarte cu privire la aparitia aceleiasi lumini de origine necunoscuta, care se indrepta dinspre Pacific catre continentul american, au fost inregistrate de autoritatile vremii.Au urmat doua luni in care niciun obiect zburator neidentificat nu a mai fost semnalat, si asta pana in luna martie a anului 1897, atunci cand un obiect in forma unei tigari a fost din nou observat pe aproape toata suprafata Statelor Unite ale Americii, din Nebraska pana in Michigan si din Minnesota pana in Texas. Se estimeaza ca de-a lungul celor cateva luni au fost inregistrate cateva mii de rapoarte ale martorilor oculari si totusi, nici pana astazi, nu s-a gasit o explicatie plauzibila a acelor fenomene. Scepticii au incercat sa aduca in discutie posibilitatea unei isterii in masa, sau chiar a unui prototip de avion terestru, creat cu ani buni inaintea celui al fratilor Wright, dar aceste ipoteze par chiar mai fanteziste decat cea care sustine prezenta unui OZN veritabil.


9. Voronezh, Rusia – 1989

Povestea extraterestrilor care au aterizat in parcul din centrul orasul rusesc Voronezh ar putea sa para o stire de senzatie. In fond, a si fost una, mai ales ca toate agentiile de presa ale lumii au preluat informatia de la ITAR TASS, expunand pe larg subiectul in mass-media acelor ani. Insa faptul ca au existat zeci de martori la acest fenomen cel putin bizar si, mai ales, ca secretomania autoritatilor de la Moscova a fost rupta tocmai de un atare eveniment, ridica orice umbra de indoiala de deasupra cazului de la Voronezh. Conform versiunii publicate de agentia ITAR TASS, un obiect zburator neidentificat a aterizat in parcul central din orasul Voronezh, in data de 27 septembrie 1989, in jurul orei 18:30. Persoanele care au asistat la eveniment au declarat ca inainte ca nava sa fie vizibila, pe cer a aparut o lumina pala, iar culoarea acesteia s-a intensificat, capatand nuante de rosu in momentul in care s-a apropiat de pamant.Multimea s-a strans imediat in jurul obiectului care tocmai aterizase, la timp pentru a fi martora aparitiei unor fiinte foarte inalte, cu costume argintii si cizme in culoarea bronzului. Se pare ca in acel moment, un baietel a tipat de frica, dar a fost suficient ca atentia fiintelor extraterestre sa se indrepte catre el pentru a ingheta de frica. Toata lumea a inceput sa se agite, iar tipetele de panica si busculada creata au dus la disparitia rapida a humanoizilor. Intre aparitia navei si decolarea ei brusca nu trecusera mai mult de 5 minute.
Genrikh Silanov, seful Laboratorului Geofizic din Voronezh a declarat pentru ITAR TASS cain urma cercetarilor intreprinse la fata locului, au fost descoperite, in locul in care a aterizat nava, mai multe cavitati precum si doua bucati de roca. Materia a fost transportata de urgenta la laboratoarele de la Moscova pentru a fi analizata. La prima vedere, rocile pareau niste bucati de gresie de culoare rosie. Silanov avea sa anunte, intr-o emisiune televizata, ca urmeaza sa fie efectuat un al doilea set de teste inainte de a trage concluzii pripite. Acela a fost si momentul in care s-a pomenit pentru ultima data despre fenomenul de la Voronezh. Ceea ce a urmat tine numai si numai de speculatiile nascute pe marginea acestui caz.

8. Roswell – 1947

Evenimentul de la Roswell, 1947, este considerat si astazi drept cea mai ampla si mai controversata intalnire de gradul III din toate timpurile. Practic, cu acest caz a inceput era febrei cautarii omuletilor verzi, sau gri dupa caz, si a OZN-urilor. Tot cu acest eveniment au intrat in cultura populara termeni mai putint cunoscuti pana in acel moment:Aria 51, conspiratia OZN-urilor, oamenii in negru s.a.m.d. Ce s-a intamplat atunci? La 7 iulie 1947, armata americana ar fi recuperat epava unui OZN care s-ar fi prabusit langa oraselul Roswell din New Mexico. Si in acest caz, un numar impresionant de persoane – peste 100 – afirma ca ar fi vazut fie OZN-ul, fie epava acestuia.Mai mult de atat, conspirationistii speculeaza ca americanii ar fi recuperat cadavrul unui extraterestru (sau chiar un extraterestru in viata). Explicatia oficiala – cum ca s-ar fi prabusit un balon meteorologic – nu a multumit pe nimeni. De atunci, numarul celor care afirma ca au vazut OZN-uri a explodat, iuresul dezvaluirilor, controverselor si cercetarilor stiintifice si pseudo-stiintifice devenind un fenomen in masa, la scara planetara. Documentele oficiale, declasificate in anul 1995, sustin ca mitul OZN-ului prabusit a fost creat tocmai de armata americana pentru a ascunde adevaratul scop al operatiunii denumita Mogul.
In realitate, ar fi fost vorba de un proiect secret prin care baloane de inalta altitudine ar fi fost lansate de SUA pentru a recepta urme ale testelor nucleare sovietice in atmosfera superioara, iar ceea ce s-a prabusit la Roswell nu era decat un astfel de balon. Din pacate pentru declasificatorii dosarului, nu mai erau prea multe persoane care sa creada in aceasta ( oare a cata? ) poveste a armatei americane.7. Incidentul de la Teheran – 1976

Pana in anul 1976, scepticii fenomenului OZN aveau un argument forte, acela ca OZN-urile nu apar pe aparatele radar, de aceea ele ar fi tinut mai mult de legendele urbane si de o bogata imaginatie a celor care sustineau ca le-au vazut. In acel an, insa, totul s-a schimbat. Mai precis, la 19 septembrie 1976, an in care Iranul era inca un aliat de nadejde al SUA, mai multe avioane de lupta au fost ridicate de la sol in regim de urgenta pentru a intercepta o flota de obiecte zburatoare neidentificate ce fusese observata deasupra Teheranului de absolut toate statiile radar din zona. Ceea ce a urmat a ramas pana astazi fara o explicatie plauzibila.Pilotii de vanatoare iranieni au incercat sa se apropie de flota OZN, fara succes insa, toti pilotii sustinand ca aparatura de zbor se defecteaza inexplicabil in momentul in care se incearca interceptarea misterioaselor masinarii zburatoare. Mai mult, sistemul de zbor al unuia dintre avioanele de vanatoare s-a oprit complet in momentul in care pilotul s-a apropiat prea mult de unul dintre OZN-uri. Incidentul este privit ca primul eveniment de acest gen, eveniment in care o flota OZN a fost detectata de radare si, mai mult, chiar de satelitul militar DSP-1. Atunci cand scepticii au incercat sa explice fenomenul, sustinand ca pilotii au urmarit, pur si simplu, lumina venita de la planeta Jupiter, ei a fost intampinati cu rasete din partea auditoriului.

6. Flota stelara din Belgia – 1990

Un incident similar cu cel de la Teheran, din anul 1976, s-a petrecut relativ recent, in Belgia, acolo unde implicate in urmarirea OZN-urilor au fost mai multe avioane de vanatoare NATO. Totul a inceput in dupa-amiaza de 30 martie, 1990, atunci cand atat radarele civile de pe aeroporturile belgiene cat si cele militare au semnalat prezenta unei escadrile de obiecte zburatoare neidentificate, de forma triunghiulara.Nu numai ca avioanele NATO au fost depasite net de viteza OZN-urilor, dar martorii oculari sustin ca acestea erau capabile de manevre care ar fi ucis orice pilot uman. Diferenta dintre incidentul de la Teheran si cel din Belgia este aceea ca in cazul celui de al doilea exista sute de martori oculari si chiar fotografii ale bizarelor aparate de zbor, ceea ce face din acest eveniment unul dintre cele mai bine documentate cazuri de acest gen din istorie.

5. Zborul JAL 1628, Japonia -1986

La data de 16 noiembrie 1986, un avion de pasageri apartinand Japan Air Lines, mai precis zborul 1628, a anutat turnului de control faptul ca in imediata sa apropiere a aparut un obiect zburator neidentificat de dimensiuni de-a dreptul uriase. Pilotii au relatat ca obiectul, care a zburat paralel cu avionul pentru aproape 50 de minute, avea dimensiuni de peste 3 ori mai mari decat cele ale unui portavion. In plus, marturia pilotilor este dincolo de orice banuiala, mai ales ca absolut toti pasagerii zborului au sustinut aceeasi declaratie.Dupa ce a insotit aproape o ora avionul japonez, OZN-ul a disparut deasupra Alaskai, nu inainte de a fi reperat atat de radarele japoneze cat si de cele americane, civile si militare. Faptul ca membrii echipajului si multi dintre pasagerii acelui zbor au ales sa vorbeasca in public, fara rezerve, despre bizarul incident, face fenomenul sa para cu atat mai veridic si mai greu de explicat.

4. Incidentul Mantell – 1948, prima victima umana in contact cu un OZN

A fost, cu siguranta, incidentul care a schimbat perceptia publicului avid de povestiri OZN fata de intentiile posibililor vizitatori din spatiul extraterestru. Daca pana in acel moment, oamenii vedeau in “omuletii verzi” de pe alte plante niste prieteni simpatici, dupa incidentul Mantell au inceput sa ia nastere scenariile cu privire la intentiile ostile ale extraterestrilor. Ce s-a intamplat, mai exact? In data de 7 ianuarie 1948, capitanul Garzii Nationale Aeriene, Thomas F. Mantell, a anuntat prin radio ca in fata avionului sau a aparut un obiect zburator neidentificat, de forma unui disc argintiu, care se misca cu o viteza ametitoare, si ca va porni in urmarirea acestuia.Lipsit de oxigen, zburand la o altitudine foarte mare, Mantell ar fi lesinat, au sustinut oficiali ai armatei, moment urmat de prabusirea avionului si moartea pilotului. Informatiile obtinute atunci de la armata americana nu aduc prea mult in discutie originile OZN-ului urmarit de Mantell, in schimb, sustin ca zelul pilotului si optiunea sa de a nu respecta normele de siguranta ale zborului au fost cele care i-au pecetluit soarta. Cel mai probabil, au sustinut aceiasi oficiali, Mantell a urmarit un balon meteorologic.

3. Luminile din Pheonix – 1997

Probabil unul dintre cele mai recente si mai faimoase incidente OZN este cel care a avut loc in Pheonix, Arizona, in anul 1997. Ceea ce face incidentul cu atat mai spectaculos este numarul urias de martori (printre acestia aflandu-se chiar guvernatorul statului Arizona) care a asistat la neobisnuitul spectacol de lumini care a durat aproape trei ore. Martorii afirma ca au putut vedea clar mai multe lumini care se deplasau tacut dintr-o parte in alta, precum si o uriasa silueta triunghiulara a ceea ce parea un OZN de dimensiuni gigantice.Scepticii s-au grabit sa afirme ca, mai mult ca sigur, a fost vorba de un experiment militar, varianta adoptata ulterior si de armata americana. Disputa a ramas, insa, una apriga in jurul evenimentului din acea seara de 13 martie 1997, cu atat mai mult cu cat “experimentul” nu s-a produs decat o singura data, lasand loc speculatiilor din toate partile.

2. OZN-urile din China – 2010

De aceasta data nu este vorba de un singur incident ci de o intreaga serie de aparitii bizare care au reusit sa starneasca panica atat in randul chinezilor cat si a oamenilor de pretutindeni. Aparitiile au inceput in luna iulie a acestui an si au continuat pana in luna septembrie, ambsolut toate incidentele avand loc in fata a sute sau mii de martori.

La 11 septembrie, Aeroportul Batou din Mongolia Interioara a fost inchis pentru aproape o ora din cauza obiectului zburator care a perturbat traficul in vazul a sute de martori.Cu doar 5 zile inainte, la 6 septembrie, in orasul Haining din provincia Zhejiang, reporterii televiziunii nationale au reusit sa surprinda pe pelicula, pentru aproape 40 de minute, un OZN mult mai mare si mai stralucitor decat stelele din jurul sau. Mai mult, OZN-ul isi putea schimba forma si era inconjurat de luminite.

La 7 iulie, Aeroportul International Xiaoshan din Hangzhou a fost inchis si peste 20 de zboruri amanate din cauza unei uriase sfere stralucitoare care a aparut brusc pe cer si asta in timp ce la 15 iulie, in jurul orei 8 PM, in parcul central din Chongqing din sud-vestul Chinei, un obiect de forma unui diamant a zburat timp de o ora deasupra parcului, si asta in vazul a zeci sau sute de martori. Pana in prezent, nimeni nu a oferit vreo explicatie cu privire la aparitia acestor fenomene.


1. Inaltimea 611, URSS – 1986

Incidentul din 29 ianuarie 1986 este, probabil, la fel de cunoscut in lumea ufologilor ca si cazul Roswell din SUA, si a avut loc in apropierea orasului Dalnegorsk din Extremul Orient rus. Numerosi martori sustin ca in jurul orei 20:00 au observat un urias disc luminos, de culoare rosie si cu dimensiuni apropiate de cele ale discului Lunii, disc ce parea sa zboare paralel cu solul, la o altitudine de maxim 700-800 de metri, fara a emite, insa, vreun sunet. La scurt timp de la aparitia sa, obiectul a inceput sa coboare vertiginos, pana s-a prabusit intr-o baie de lumina care a durat circa o ora dupa prabusirea bizarului OZN.La trei zile dupa producerea incidentului, o echipa de ufologi, condusa de Valeri Dvuzhilny, s-a deplasat la locul cu pricina, acolo unde a anuntat ca a descoperit un peisaj de-a dreptul selenar. Solul parea ca fusese supus unei temperaturi uriase pe o suprafata de 2×2 metri, rocile erau inegrite iar ramasitele carbonizate ale unui copac erau vizibile in imediata apropiere. Analizele la fata locului au scos la iveala mai multe particule cristalizate, identice cu cele descoperite in situl de la Tunguska, precum si importante cantitati de zinc, bismut, siliciu si alte elemente chimice rare (circa 13 kilograme de probe au fost ridicate de la fata locului).Un alt element descoperit in cantitate mare a fost aurul, si asta in conditiile in care nu exista mine de aur in apropiere de Dalnegorsk. Atunci cand au incercat sa afle compozitia chimica a particulelor cristalizate, oamenii de stiinta rusi au observat ca acestea nu se dizolva in acizi sau in solventi organici si sunt rezistente chiar si in fata unor temperaturi extrem de ridicate.

Ulterior, lumini similare celei din seara de 29 ianuarie au fost semnalate pana in anul 1987, fara insa a mai exista relatari despre vreo alta prabusire.