joi, 24 iulie 2014

RECLAMA - INITIERE SI CODUL CRISTALELOR ETERICE – CURS IN BUCURESTI, 26.07.2014
Dragi prieteni,


        Va transmit invitatia la un curs extrem de interesant, sustinut de prietena mea Eli Vulcu, pe care multi dintre cei ce particpati la activitatile pe care le derulam impreuna, deja o cunoasteti.


„Dragii mei,


Sambata, In data de 26.07.2014, se va sustine in Bucuresti cursul intitulat:

INITIERE SI CODUL CRISTALELOR ETERICE”


Subiectele abordate vor fi urmatoarele:

A. TERAPIA CU CRISTALELE ETERICE
Vindecarea cu Cristalele Eterice este un sistem simplu si puternic care permite terapeutului sa vindece în mod eficient folosind energia cristalelor, chiar si atunci când pietrele nu sunt prezente fizic. Prin initieri, veti avea acces la energia specifica a cristalelor si accesarea  acestor energii cu intentia.
Aceste Cristale Eterice sunt mult mai puternice decât cele gasite în interiorul Pământului. Aveti posibilitatea să le puneti pe corp, în corpul sau în câmpul aurei. Piatra va dispărea atunci când energia nu mai este necesară.
Terapia cu energiile Cristalelor Eterice poate fii folosită independent si în combinatie cu alte metode de vindecare, cum ar fii Reiki, masaj, etc.
În timpul cursului veti primi informatii cu privire la cristale pentru toate nivelurile si cum să descoperiti zonele unde amplasati aceste cristale în timpul terapiei.
Cu ajutorul acestor initieri puteti face o terapie completă cu Cristale Eterice, să creati minunate elixire doar în câteva clipe si chiar să măriti puterea cristalelor dumneavoastră pe care deja le aveti.
CE SUNT INITIERILE CU CRISTALE ETERICE?
Initierea în Cristalele Eterice deschide canalele pentru a primi energia cristalelor direct din Univers, mai direct decât prin cristale individuale.
AVANTAJELE  CRISTALELOR ETERICE.
Nu mai aveti nevoie să cumpărati cristale diferite pentru a le folosi pentru vindecarea personala si a altora.

• Efortul de a curăta cristalele după fiecare client este înlăturat.
• Energia este 100% pură si curăta de fiecare dată.
• Acum puteti pozitiona cristalele direct în organe sau organism sau in campul aurei dvs sau al clientului.
• Cu aceste initieri, veti putea accesa energia cristalelor care sunt necesare în sesiunile de vindecare.

B.GRILA DE VINDECARE A KARMEI - alcatuire

C.VINDECAREA IN VIS

Puteti aduce cu dvs cristale.
Cursul se va sustine intre orele 10-13. Adresa de desfasurare se va transmite prin e-mail persoanelor interesate.
Pretul: donatie.

Inscrierile se pot face la adresa de e-mail:

Va astept cu mult drag,
Eli Vulcu”

Sursa: http://tristar77.blogspot.ro/

Numerologie: Numarul Puterii si cum iti influenteaza viata

Numarul Puterii incepe sa isi exercite influenta in jurul varstei de 40 de ani, urmand ca ulterior aceasta sa creasca treptat. Este un numar ce detine o energie puternica si care iti poate arata traseul, telul, destinatia la care trebuie sa ajungi in viata.

Numarul Puterii este un numar care, desi usor neglijat in numerologie mai ales in ceea ce priveste prima parte a vietii unei persoane, devine extrem de important odata ce se atinge varsta maturitatii. Numarul Puterii incepe sa isi exercite influenta mai ales in jurul varstei de 40 de ani, uneori chiar mai tarziu cu cativa ani, urmand ca influenta acestuia sa creasca treptat. Este un numar ce detine o energie puternica si care iti poate arata traseul, drumul, telul, destinatia la care trebuie sa ajungi in viata. El nu se schimba niciodata chiar daca o persoana isi va schimba numele. Odata ce ai aflat care iti este Numarul Puterii, afla si ce spune acest lucru despre tine.
Numarul Puterii = Numarul Destinului + Numarul Numelui! Iata cum se calculeaza Numarul Puterii in trei pasi simpli de efectuat:
PASUL I
Foto: Putere apa, Shutterstock
Mai intai de toate, trebuie sa iti calculezi Numarul Destinului. Se aduna toate cifrele care formeaza data personala de nastere pana cand vei obtine un numar format dintr-o singura cifra (daca iti ies doua cifre, le aduni intre ele). Spre exemplu, pentru o persoana nascuta in data de 10 februarie 1980 se aduna 1+0 (ziua) +2 (luna) +1+9+8+0 (anul). Numarul obtinut este 21. Se aduna 2+1. Cifra finala obtinuta, adica numarul destinului, este 3.
PASUL II
Pasul 2 este acela de a-ti calcula Cifra Numelui reducand numerologic si numele tau intreg, numele care apare pe certificatul tau de nastere. Fiecarei litere din numele tau ii este asociata o cifra precum urmeaza.
A J S - 1
B K T - 2
C L U - 3
D M V - 4
E N W - 5
F O X - 6
G P Y – 7
H Q Z - 8
I R – 9
Aduna cifrele care corespund literelor prezente in numele tau si redu-le pana cand vei obtine o singura cifra (daca obtii un rezultat format din doua cifre, le aduni intre ele). De exemplu, in cazul numelor Ion Maria, calculul se face astfel:
I O N M A R I A
9 6 5 4 1 8 9 1
9+6+5+4+1+8+9+1=43
4+3=7
PASUL III
Pasul 3 este acela de a aduna Numarul Destinului cu Cifra Numelui. Daca obtii un rezultat format din doua cifre, le aduni intre ele pana cand vei obtine una singura. Acesta este Numarul Puterii.

Numarul 1 al Puterii

Numarul 1 al puterii este aducator de inteligenta, originalitate, spirit independent, dar favorizeaza si contextele prielnice leadershipului. Punctul tau forte este puterea pe care o inspiri si faptul ca ceilalti se simt protejati de tine. Adevarata ta forta este data de ideile tale vizionare sau creative. Ele te ajuta sa te diferentiezi de ceilalti si sa realizezi lucruri marete in viata. Ai capacitatea de a face din sfarsituri un nou inceput.

Numarul 2 al Puterii

Numarul 2 al puterii aduce cu sine capacitatea de a empatiza si de a iubi. Este puterea ta, punctul tau forte care te ghideaza in viata, dar care te si ajuta sa stralucesti. Gasesti implinire in viata aducandu-i pe ceilalti laolalta si dizolvand diferentele si divergentele dintre acestia. Reusesti intotdeauna sa gasesti puncte comune intre oameni diferiti. Esti un iubitor al pacii, ai inclinatii artistice si esti un adevarat prieten.

Numarul 3 al Puterii

Numarul 3 al puterii aduce cu sine circumstante si oportunitati pentru o viata bogata, plina, in care vei invata sa gasesti propria expresie a fericirii. Puterea ta este data de dedicarea pe care o acorzi fie planetei, fie binelui omenirii, fie artelor frumoase, fie statutului tau de parinte. Ai capacitatea de a renaste si de a te reinventa atunci cand lucrurile nu merg in directia in care iti doresti.

Numarul 4 al Puterii

Numarul 4 al puterii aduce cu sine capacitatea de a implini si de a pune in practica multe din proiectele si ideile care pareau imposibile in prima parte a vietii. Realizarea poate veni mai tarziu in viata pentru tine, insa iti va aduce o mare satisfactie si se va revarsa asupra familiei tale si celor dragi tie. Crezi in tot ceea ce inseamna familie. Foarte posibil ca in a doua parte a vietii sa obtii o pozitie semnificativa in govern sau intr-o institutie importanta de stat.

Numarul 5 al Puterii

Numarul 5 al puterii aduce cu sine zile active si pline in a doua parte a vietii, dar si sansa de a calatori si de a experimenta viata prin intermediul calatoriilor. Puterea ta consta in talentul tau de a vinde si de a scoate bani chiar si din piatra seaca si din talentele tale neconventionale. Te numeri totodata printre cei care stiu sa faca din viata lor o frumoasa poveste reala in care improvizezi, traiesti si te bucuri.

Numarul 6 al Puterii

Numarul 6 al puterii este un numar al relatiilor si al conexiunilor intre oameni. Stralucesti atunci cand reusesti sa faci cel mai bine ceea ce iti dicteaza instinctele si sufletul tau, cand esti ceea ce simti ca esti, cand poti face ceea ce iti doresti cu adevarat sa faci. Excelezi ca parinte, doctor, profesor, scriitor etc si te dedici 100% rolului pe care ti-l asumi. Te daruiesti celorlalti, te daruiesti meseriei, te daruiesti unui scop anume si de aici vine intreaga ta putere interioara.

Numarul 7 al Puterii

Numarul 7 al puterii aduce cu sine dorinta de evolutie spirituala si de a acumula intelepciune si cunoastere. Urmaresti sa intelegi cat mai multe si sa-si dezvolti curiozitatea mentala. Puterea ta consta din influenta spirituala pe care o ai asupra celorlalti. Poti fi in viata un lider spiritual remarcabil. Reusesti sa spargi vechile patternuri de gandire si sa te aliniezi unui sistem de gandire deschis, inovator.

Numarul 8 al Puterii

Numarul 8 al puterii aduce cu sine recunoasterea, puterea, autoritatea. Ai o personalitatea puternica si abilitati deosebite care te vor face remarcat de-a lungul vietii si te vor ajuta sa te plasezi in pozitii de putere. Te impui cu usurinta, la fel si ideile tale. Foarte posibil sa te realizezi material mai ales in a doua parte a vietii, prin propriile forte.

Numarul 9 al Puterii

Numarul 9 al puterii atrage dupa sine dorinta de a face bine umanitatii si de a servi intereselor ei, de a contribui cu ceva anume la imbunatatirea conditiei umane sau cel putin la infrumusetarea ei. Puterea ta este data de faptul ca intelegi complexitatea naturii umane si ii privesti pe ceilalti si actiunile lor in consecinta, ca pe un intreg aflat in continua dezvoltare si evolutie. Poti opta pentru meseria de actor, regizor, om de litere sau de stiinta etc.
Sursa: www.garbo.ro

Luna si Mintea umana: De ce luna ne face sa ne simtim ciudat?

Natura ne influenteaza in mod puternic atat fizic, cat si psihic. Fie ca ne expunem la razele ultra-violete (UVR), fie ca privim cerul diminetii, fie ca facem o plimbare in padure sau ca inotam in apa marii – natura stimuleaza hormonii si energia din corpul nostru.

Date importante in Calendarul lunii:
26 Iulie 2014 – LUNA Noua
10 august 2014 – LUNA Plina
Luna, care a fost cantata de poeti si artisti din vechi timpuri, provoaca insa o serie de efecte negative asupra mintii umane, efecte ce pot fi explicate atat stiintific cat si spiritual.

De ce avem insomnii in noptile cu Luna plina? De ce ne simtim 'ciudat' cand e Luna noua?

Mai multe echipe de cercetatori au initiat studii ca sa explice efectele noptilor cu luna plina asupra mintii umane si comportamentului. Potrivit fizicii quantice, tot ceea ce exista in Univers - stelele, planetele, satelitii deci si luna, au o anume frecventa. Frecventa pe care o emana luna afecteaza frecventa mintii umane care controleaza sentimentele, emotiile si dorintele noastre. Mintea care functioneaza la nivel constient si subconstient reactioneaza la modul cum este pozitionata luna pe cer.

Neurocercetatorii au recunoscut faptul ca mintea subconstienta controleaza cam 95% din vietile noastre. Mintea subconstienta este locul unde au fost stocate impresiile, amintirile si gandurile noastre acumulate pe parcursul anilor. Frecventele lunii au puterea de a face ca frecventele mintii noastre subconstiente sa vina catre suprafata, in mintea constienta. Mintea noastra subconstienta este populata de amprente necesare dar si nenecesare, amprente pozitive si negative; acestea, odata ajunse in mintea noastra constienta, ne pot face sa ne simtim exasperati, nebuni, nechibzuiti. Iar luna plina provoaca dezvelirea amprentelor stocate in subconstient si astfel, foarte multe persoane reclama faptul ca traiesc senzatii si stari stranii, in zilele cu luna plina si luna noua.
Aceste stari pot fi controlate cu ajutorul observatiei constiente. Ca sa patrunda mecanismele mintii subconstiente, o persoana are nevoie sa isi dezvolte capacitatile de auto-observare.

Luna, Mareele si corpul uman

Luna provoaca fluxul si refluxul apelor pe Pamant. Datorita fortei sale gravitationale, apa este atrasa. Animalele marine au avut dificultati in a se adapta mareelor. Corpul uman este alcatuit in proportie de 80% din apa si este posibil ca luna sa ne influenteze in acelasi mod cum este tulburata apa marii. 33 de adulti voluntari au fost de acord sa participe la un studiu care a demonstrat ca luna influenteaza somul. Cercetatorii au analizat si observat miscarile ochilor si nivelurile de hormoni ale acestor voluntari care au dormit pentru mai multe zile intr-un labortaor.
S-a gasit faptul ca in noptile care se apropiau de luna plina, voluntarilor le trebuiau in medie, cu 5 minute mai mult ca sa adoarma, iar somnul lor dura in medie cu 20 de minute mai putin decat de obicei. De asemenea, nivelul hormonului melatonina (cel care regleaza ciclul somnului) era mai mic decat in noptile fara luna plina. Iata de ce foarte multi oameni sunt predispusi la insomnie in zilele cu luna plina. De exemplu, din cauza unui nivel crescut de energie in corp, practicantii ashtanga yoga, o traditie veche de aproape o mie de ani, sunt sfatuiti sa evite a practica yoga in zilele cu luna plina si cu luna noua si sa aleaga in schimb meditatia.
E adevarat, luna ne influenteaza in mare masura, dar putem sa nu lasam vibratiile lunii sa ne copleseasca si putem folosi energia lunii in favoarea noastra. Luna noua provoaca acele senzatiile stocate in subconstinet si poti folosi acest moment pentru a-ti curata mintea si sufletul de ganduri care in mod neconstientizat nu iti dadeau pace. Acum, lucrurile pot fi mult mai clare si in conecinta, mai usor de gestionat.

Sursa: www.garbo.ro

NASA a încheiat epoca astronavelor cu propulsie reactivă. Preferă farfurii zburătoare!

Recent, directorul NASA, Charles Bolden, fost astronaut şi comandant a unei navete spaţiale, a declarat că NASA renunță să mai foloseacă nave  spațiale cu propulsie reactivă, care sunt scumpe și dificil de exploatat și va trece la utilizarea farfuriilor zburătoare – deci la tehnologie de zbor extraterestră. Referindu-se la tehnologiile NASA pentru explorarea planetelor din sistemul nostru solar și din alte sisteme solare, John Grunsfeld, astronaut şi administrator asociat al Science Mission Directorate de la Washington, a spus că "această tehnologie pe care o folosim pentru a explora exoplanete, este cât se poate de reală". Anunțul făcut de Charles Bolden nu trebuie să ne surprindă. NASA este o agenție civilă numai în aparență, fiind subordonată Pentagonului.
Nu trebuie să ne facem iluzii în privința corectitudinii cu care NASA informează publicul, cu privire la proiectele sale din trecut și din viitor. Ar trebui să fim naivi să credem că tehnologia folosită de Agenția Spațială Americană este cea difuzată spre informarea marelui public. Este firesc ca asemenea proiecte de anvergură cosmică să rămână secrete. În acest sens se cheltuiesc milioane de dolari pentru dezinformare, chiar dacă această acțiune presupune lansarea unor astronave pentru un program civil aleatoriu, care să nu aducă rezultate palpabile în viitor.
Savantul Henri Coandă, la întâlnirea cu studenți și cadre didactice universitare. (Fotografia autorului.)
Revenim la anunțul făcut de directorul NASA, Charles Bolden, cu privire la folosirea farfuriilor zburătoare. Problema acestei tehnologii de zbor nu este nouă. Savantul Henri Coandă a recunoscut la data de 17 decembrie 1970, la o întâlnire cu studenți și cadre didactice universitare de la Institutul Politehnic din București, că a participat personal la experimente din nordul Africii, între anii 1938-1939, la testarea aparatelor de zbor de formă lenticulară, care dezvoltau viteze de zbor fantastice și accelerații pe măsură. Savantul nu a spus cine erau beneficiarii experimentelor. Dacă ținem cont de faptul că Henri Coandă a fost acuzat de francezi de trădare și a fost condamnat la moarte (sentința nu a mai fost executată), este lesne să ne dăm seama cine erau beneficiarii cercetărilor sale. A venit timpul ca biografii lui Henri Coandă să vorbească, în sfârșit, despre acest episod din activitatea savantului.
După înfrângerea Germaniei naziste în cel de-al doilea război mondial, aliații au găsit în arhivele secrete ale SS, planuri ale unor aparate de zbor... cosmic. Redăm mai jos, spre exemplu, două proiecte în acest sens.

Aparatul de zbor HAUNEBU III
Diametru: 71 metri.
Acționare: tachionator Thule 70 plus Schumann – Levitator (blindat).
Distribuția: impuls câmp magnetic.
Viteza: 7000 km/h. Max. 40.000 km/h.
Echipaj: 32 oameni.
Capacitate cosmică: 100%.
Capacitate generală de zbor: ziua și noaptea, în orice condiții meteorologice.
Gata de zbor: anul 1945.
Aparatul de zbor ANDROMEDA
Lungime: 139 metri.
Diametru: 30 metri.
Distribuție: impuls câmp magnetic.
Viteza de zbor: 300.000 km/h. Teoretic: viteză nelimitată, indiferent de condițiile meteorologice.
Echipaj: 130 oameni.
Capacitate cosmică: 100%.
Gata de zbor: 1945-1946.
OZN-uri extraterestre și extratereștri există cu certitudine; și autorul a văzut de aproape aparate de zbor extraterestre. În anii trecuți, Guvernul Angliei a emis o ordonanță privind înființarea unui culoar de zbor pentru OZN-uri extraterestre, pentru a se evita coliziunea acestora cu avioane  civile și militare. De altfel, există mărturii convingătoare ale unor oficiali sau foști oficiali occidentali, referitoare la existența civilizațiilor extraterestre și la contactul omenirii cu ființele venite din alte sisteme solare.
Foști oficiali americani și canadieni, astronauți și alți oamenii de știință, au depus mărturie că extratereștrii colaborează cu pământenii, în scopul transferării unor tehnologii extraterestre. Din declarațiile făcute de astronauții dr. Brian O’Leary, dr. Edgar Mitchell și dr. Clark C. McClelland, rezultă că au văzut extratereștri colaborând cu oameni de știință americani. Dr. Edgar Mitchell și dr. Clark C. McClelland au spus că în ultimii 60 ani extratereștrii ne vizitează planeta și colaborează la realizarea unor proiecte secrete comune cu pământenii, iar guvernele ne ascund acest lucru.
Au mai depus mărturii despre existența extratereștrilor și Richard French, fost locotenent-colonel în cadrul Forțelor Aeriene ale USA (USAF), colonelul Dwynne Arneson, de la U.S. Air Force – SAC Control Officer,  prof. Robert Jacobs, de la U.S. Air Force – Vandenberg Air Force Base, prof. emerit Jack Kasher, fizician la Universitatea Nebraska, Chase Brandon, fost agent CIA, Clifford Stone, U.S. Army – Extraterrestrial Retrieval Team, care afirmă că a participat la o întâlnire cu extratereștrii din alt sistem solar, Harry Allen Jordan, de la U.S. Navy, Radar Operator – USS Roosevelt, John Callahan, Senior FAA Official, Accidents Investigations, Paul Hellyer, fost ministru al Apărării în Canada și alți oficiali sau foști oficiali americani și canadieni. (A se vedea și articole publicate în Jurnal Paranormal, intitulate Adevărul despre civilizațiile extraterestre și Lumea în care trăim, nu este așa cum o știm).
Potrivit unui comunicat emis de NASA, în următorii 20 de ani pământenii vor intra în contact nemijlocit cu civilizațiile extraterestre. "Imaginați-vă momentul în care lumea se va trezi (sublinierea autorului) şi rasa umană va înțelege că îndelungata ei singurătate în timp şi spaţiu a luat sfârşit şi va deveni conştientă de posibilitatea că noi, oamenii, nu mai suntem singuri în Univers", a spus Matt Mountain, director de program spaţial şi cercetător la Space Telescope Science Institute din Baltimore. În galaxia noastră, Calea Lactee, există miliarde de planete cu civilizații tehnologice superioare celei de pe Pământ.
.NASA omite cu bună știință să precizeze câți dintre pământeni vor intra în vizorul extratereștrilor, pentru a fi strămutați de pe Terra înainte să dispară atmosfera terestră, din cauza inversării câmpului magnetic al planetei noastre. Rasa extraterestră ce se va ocupa de primenirea elementului uman pe Terra, va fi lipsită de compasiune față de specia umană, din motive pe care le cunoaștem fiecare. Greșesc dacă spun că nu se va pune problema prezervării oamenilor de rând? Dar în acest caz, ce se va întâmpla cu  majoritatea omenirii?
Până atunci NASA - agenție a Pentagonului, ține în priză omenirea cu un proiect civil, menit să distragă atenția populației pământene: proiectul ORION. Redăm mai jos planul aparatului de zbor de formă lenticulară, ce ne va reține atenția până când va interveni inversarea în mod brusc a polarității magnetice terestre. În urma schimbului de informații cu extratereștrii, guvernele cunosc dinainte urmările catastrofale ale acestui fenomen geomagnetic terestru.
Proiectul „Orion”. Dacă era un proiect științific viabil, NASA nu ar fi publicat în detaliu elementele tehnice ale vehiculului spațial.
Farfurii zburătoare construite de NASA, pentru proiectul „Orion”. Nu este vorba de aparate de zbor din proiectul secret al NASA, la care și-au adus contribuția specialiști extratereștri.
Democrația - așa cum este înțeles acest termen -, este o formă depășită de conducere a societății omenești. Un amic, medic de profesie, își motivează absența de la vot printr-o cugetare proprie: “De ce să mai votez eu în cunoștință de cauză, când vine în urma mea o măturătoare de stradă și prin votul ei haotic îl anulează pe al meu?” Ceea ce este adevărat. Și cum marea majoritate a cetățenilor votează în funcție de impulsul de moment sau la nimereală, putem vedea politicieni corupți și semianalfabeți instalați la conducerea popoarelor, politicieni care nu prezintă niciun certificat medical pentru a dovedi că ar fi fost în toate mințile la preluarea mandatului. Și cum potrivit informațiilor difuzate de Organizația Mondială a Sănătății (OMS), fiecare al cincilea vest european suferă de deficiențe psihice, ce se cer tratate în instituții specializate (în țara noastră situația este și mai gravă, fiecare al patrulea român are probleme psihice, potrivit OMS), putem să ne imaginăm impactul catastrofal asupra omenirii ce îl exercită cei aleși să ne conducă. Acestea vor fi “elitele” care vor beneficia de clemență din partea extratereștrilor și vor părăsi temporar Pământul. Extratereștri nu sunt  interesați să prezerve indivizi cu indici de inteligență superiori și cu moralitate înaltă. Indivizii inferiori pot fi mai lesne manipulați, potrivit scopului urmărit.
Ce este de făcut într-o atare situație? Eu cunosc soluția dar dacă o exprim în mod public, risc să fiu înjurat de cea mai mare parte a semenilor mei. Prin urmare, tac și îi las în voia sorții să se îndrepte către extincție, în mod democratic: oamenii de rând, laolaltă cu elitele autentice ale omenirii; care elite nu au nicio vină că nu se fac ascultate de grosul populației.
Între timp, asistăm la recrudescența fenomenelor geodinamice și meteorologice pe Terra, printre care cutremure violente de pământ, erupții vulcanice catastrofale, inundații devastatoare, activarea fără precedent în istoria scrisă a omenirii a focarelor geopatogene și alte fenomene negative   la care este supusă în prezent populația planetei. 

PROGRAMUL TERRA - UN ATENTAT EXTRATERESTRU ASUPRA OMENIRII

Programul Terra - Un atentat extraterestru asupra omenirii
Toate afirmatiile de mai jos isi gasesc o argumentare puternica in textele vechi analizate in carte, in informatii tehnice la zi, in dovezi istorice, arheologice, etc.

Biblia, Coranul, Bhagavad-gita,Cartea lui Enoh, Upanisadele, tablitele de lut sumeriene, asiro ? babiloniene, feniciene, hittite, Cartea egipteana a mortilor, Cartea tibetana a mortilor, Enuma Elis, Popol-Vuh si alte scrieri "sacre" ale omenirii au fost daruite de zei (fiinte extraterestre evoluate) intr-o modalitate particulara si anume, prin tehnica implantului de informatie sub hipnoza. Implantate cu un scop ascuns pana astazi, ele descriu acelasi program numit de mine PROGRAMUL TERRA, care nu este al nostru, ci al LOR, adica al unor fiinte extraterestre inteligente. Logica acestor lucrari nu este sofisticata, ci necesita doar perspicacitate elementara, pasiune in conectarea informatilor, alaturi de cunostinte tehnice in multe domenii. 
De 30-40 ani de cand vorbim de legi ale fizicii, de A.D.N., de genetica, de astrofizica, de fizica atomica, de tahioni, de energia viului si de alte stiinte exacte, decodarea lucrarilor de mai sus este posibila. Pasii modesti, dar
importanti facuti de lumea occidentala in redescoperirea fiintei energetice OM, intregesc un tablou al PROGRAMULUI TERRA ce a fost stirbit pana astazi.

Fiinta umana este ceva mai mult decat pare la prima vedere, decat ne invata medicina occidentala. Cu cat aprofundam mai mult fiziologia, cu cat medicina energetica se dovedeste a fi o cale eficienta de tratament, cu cat neurofiziologia demonstreaza ca memoria, personalitatea, eul nu-si au un sediu in creier, ci acest organ are rolul doar de interfata a computerului complex numit OM, cu cat hipnoza regresiva descopera memorii structurate in afara fiintei somatice, etc., cu atat mai mult astazi redescoperim ceea ce anticii stiau de mult: OMUL ESTE TRUP SI DUH, CARNE SI SPIRIT, MATERIE SI ENERGIE sau altfel spus, MATERIE POZITIVA SI MATERIE NEGATIVA. Modelul holografic al fiintei somatice (fizice), conform caruia fiecare unitate de structura - celula contine informatia intregului, respectiv informatia A.D.N., se extinde asupra fiintei de materie-energie totala OM. Materia negativa din noi contine unitati de structura ce detin informatie A.D.N. organizata energetic. 
Aceasta informatie este identica pentru aceeasi fiinta, cu informatia A.D.N.M.P. (A.D.N. in materie pozitiva) a corpului fizic. Altfel spus, corpul spiritual detine informatie A.D.N. in materie negativa (A.D.N.M.N.). Conform definitilor enuntate de scrierile vechi, "moartea cea dintai" reprezinta moartea corpului somatic, respectiv imposibilitatea energiilor vitale de a relationa informatia A.D.N.M.N. cu cea A.D.N.M.P. In urma acestei morti, care este de fapt moartea despre care vorbim in mod curent, corpul spiritual cu markerul A.D.N.M.N. al respectivului om, isi incepe voiajul astral. Scrierile vechi descriu si "moartea ce-a de-a doua" - moartea corpului spiritual, ce survine in anumite conditii, de exemplu, prin supunerea corpului spiritual radiatiei nucleare.

Ca intr-un joc de puzzle, fiecare dintre scrierile enuntate mai sus ne ofera elemente ale programului, ce intregesc imaginea de ansamblu. Mai multe scrieri vechi (indiene - mai ales Chandogyia-Upanisad, asiro-babiloniene - Epopeea creatiei lumii - Enuma Elis, etc.) descriu evolutia filogenetica a viului in Galaxie pana in momentul aparitiei primelor fiinte inteligente, capabile sa practice terapiile genetice. Din acest veritabil nod filogenetic al viului, se poate vorbi despre evolutia filogenetica a ... creatiei, adica de o evolutie artificiala a fiintelor umanoide galactice, condusa prin tehnici de terapie genetica. Fiinte extraterestre umanoide, care practica din vremuri pierdute in negura timpului terapiile genetice, au renuntat la inmultirea sexuata.

Modalitatea de reproducere, de fapt, de fabricare de noi semeni ai speciei, consta in racordul unui corp somatic obtinut prin clonarea celulelor somatice rezultate prin proiectarea lantului A.D.N.M.P., cu un corp spiritual compatibil genetic, obtinut in urma unor programe de inginerie genetica standardizate, aplicate unor populatii "primitive", ce locuiesc pe planete tip Terra. Programele de inginerie genetica LE ofera pe langa cea mai ieftina modalitate de reproducere, o evolutie genetica rapida, din treapta in treapta, marca A.D.N. a supercivilizatiei evoluand in paralel cu marca genetica a programelor de inginerie genetica. Dintr-un nod filogenetic comun, s-au desprins ramuri intregi de fiinte inteligente nascute fiecare din programe de inginerie genetica distincte. Fiintele astfel obtinute, numite in Biblie ingeri, beneficiaza de terapie genetica inca din procesul de fabricatie, astfel incat reusesc sa traiasca aproximativ 1000 de ani pamantesti. Supercivilizatile
din Galaxie au renuntat de asemenea, la locuirea unor planete. Intreaga lor activitate se desfasoara intr-o temporalitate, pentru noi, aberanta, in statii spatiale enorme ce le ofera multiple avantaje. Scrierile de mai sus descriu doua astfel de statii realizate tehnic asemanator, discutate in cartea mea.

Intre avantajele oferite de "traiul galactic" se numara posibilitatea stapanirii factorului timp. Jocul distorsiunilor temporale face ca un program de inginerie genetica initiat pe o planeta tip Terra sa dureze din punctul lor de vedere maximum sute de ani, in timp ce pentru observatorul timpului linear terestru, acelasi program dureaza intre 4000 si 6000 de ani. Terra este, se pare, proprietatea unor supercivilizatii ce practica cicluri economice de productie de corpuri spirituale compatibile genetic cu ele. Actualul program, in a carui coada ne aflam este, se pare, al cincilea. Biblia prezinta magistral actualul program ce se desfasoara intre Potop si Apocalipsa si il incadreaza intre alte doua programe vag descrise. Alte scrieri vechi sau mituri amintesc mai clar cele patru programe trecute.

Progresul inregistrat in genetica ne ajuta sa intelegem astazi actiunile trecute ale fiintelor extraterestre pe Terra. Daca in anii '80 -'90 se estima ca genomul uman contine aproximativ 100.000 de gene, astazi, cu ajutorul decisiv al informaticii, putem sa estimam cu mai multa exactitate acest numar; putem sa analizam destul de fidel harta genetica a unui individ.

Proiectul Genomul Uman aflat in desfasurare isi propune sa analizeze intreaga secventa a genelor umane. Pana in anul 1999 erau mai multe estimari asupra numarului de gene, situate in plaja de la 50.000 la 200.000 de gene. In decembrie 1999, dupa ce la Centrul Sanger s-a determinat secventa cromozomului 22, s-a facut prima estimare mai aproape de realitate privind numarul total de gene - intre 30.000 si 40.000. In principal, doua centre de cercetari isi disputa cursa cartografierii hartii genetice a omului: Celera Genomics din Maryland si International Human Genome Sequencing Consortium.

In februarie 2001 ambele centre de studii estimau numarul de gene umane la 32.000, plus sau minus cateva mii (28.000 - 35.000). Pana la 15 iulie 2001 se reusise determinarea completa a secventelor cromozomilor 21, 15 si 19 si a unor procente variabile din ceilalti cromozomi (47,1% din totalul genomului). Cu cat inaintam, estimarea va fi mai exacta, iar noi mai nedumeriti sub anumite aspecte. Se asteapta ca secventa sa fie completa in cursul anului 2003.
Cea mai mare surpriza a geneticii umane de pana acum consta in gasirea unui numar de gene cu mult mai mic decat cel estimat initial.

Organisme simple cum ar fi cel al bacteriei Haemophillus influenzae (1740 de gene), al musculitei de otet - Drosophila Melanogaster (13.061 de gene),, al viermelui Caenorhabditis elegans (19.099 gene) sau al A. thaliana (25.000 de gene), detin un numar apropiat de gene de cel al omului. O buna parte dintre acestea sunt chiar comune, in sensul ca codifica sinteza acelorasi tipuri de proteine. Prima intrebare care-i vine in minte oricui este: ?In ce consta superioritatea omului?? Va prezint unul dintre raspunsuri.

Evolutia naturala produce indivizi cu caractere genetice hibride (amestecate). Exprimarea fenotipica (aspectul fizic) nu este decat un rezultat al legilor segregarii caracterelor genetice, care fac sa se exprime doar o parte dintre caracterele inscrise in genom (harta genetica). La analiza genomulul (A.D.N.), ies la iveala si alte caractere genetice neexprimate fenotipic, care apartin individului ca o mostenire de la ascendenta genetica (parinti, bunici, strabunici, etc.) Cu cat ascendenta genetica este mai variata rasial sau provenind din zone mai indepartate, cu atat individul detine un numar mai mare de gene. Cu cat un individ are o ascendenta genetica unirasiala, din indivizi apartinand aceluiasi areal sau chiar unei singure familii extinse la un numar mare de indivizi, cu atat numarul genelor inscrise in genom este mai mic. Trebuie spus, ca dupa determinarea hartii genetice, visul oricarui inginer genetician ar fi sa simplifice formula A.D.N., astfel incat sa controleze un numar redus de gene. Teoretic, genele concurentiale pentru acelasi caracter genetic ar trebui indepartate. Este mult mai usor sa controlezi 30.000 de gene decat 100.000. Dar ce ati spune de numai 10.000 de gene sau chiar de mai putine? Spre exemplu, pentru culoarea ochilor, am indeparta din genom genele ce determina ochii verzi ai bunicii, albastri ai strabunicului, negri ai mamei, etc. si am pastra strict genele ce determina ochii caprui ai tatalui. Cu timpul am obtine serii de oameni cu ochii caprui. Va dati seama, cate gene putem sa indepartam din genom si asta numai pentru un singur caracter genetic. Va dati seama, ca detinem de fapt in genom toate aceste culori care apartin ascendentei noastre genetice, dar care nu se manifesta fenotipic, deoarece nu se transmit toate dominant? Si totusi, ce multitudine de culori au avut ochii primilor oameni? Nu vom sti niciodata...

Trebuie sa stiti ca si zeii au gandit la fel. De fapt, nu si-au spus zei decat dupa momentul practicarii terapiilor genetice. Si atunci, in fata marii surprize a celor numai 30.000 de gene in locul a peste 100.000 nu ne ramane decat sa ne intrebam:

Unde ne sunt genele? Sau altfel spus, CINE ne-a simplificat A.D.N.-ul?

Aceasta carte, tocmai asta incearca sa va explice... si anume faptul ca detinem o formula A.D.N. simplificata ... de catre UNII CARE STIU SA SE JOACE CU GENELE.

Fiintele extraterestre sunt homozigote (au puritate genetica crescuta). Detin un A.D.N. usor, simplu, ce ofera o situatie genetica ideala: genotipul este identic sau aproape identic cu fenotipul. Caracterele lor somatice nu sunt rezultatul unei exprimari fenotipice concurentiale intre caracterele genetice inscrise in lantul A.D.N., conform legilor segregarii caracterelor genetice. Formula lor A.D.N. extrem de simpla nu detine caractere genetice ale ascendentei genetice, ci in spatele fiecarui caracter exprimat fenotipic se afla doar genele raspunzatoare de acel caracter. Aceasta simplitate ofera o manipulare genetica facila si un racord corp spiritual-corp somatic eficient si usor controlabil atat timp cat genetica corpului spiritual este de asemenea simpla si compatibila genetic cu marca A.D.N. a supercivilizatiei. Treptele de evolutie genetica artificiala sunt numeroase si fac ca nici macar zeii sa nu-si mai cunoasca intreaga ingrengatura genetica. 
Este demn de retinut faptul ca toata aceasta evolutie are ca prim obiectiv simplitatea genomului, simplificarea formulei A.D.N. Stadiul evolutiv al fiintelor extraterestre implicate in PROGRAMUL TERRA, este destul de apropiat. In esenta, stadiul tehnic corespondent treptei LOR de evolutie genetica LE permite sa analizeze complet lantul A.D.N. in materie pozitiva si chiar sa-l proiecteze in laborator, din elementele chimice constituente ("din tarana"). Pot de asemenea sa faca analiza genetica "grosiera" a unui corp spiritual, sa produca in laborator componente energetice ale A.D.N.M.N. si chiar sa faca o "chirurgie" a acestor structuri inlocuind unele fragmente nedorite cu altele in scopul obtinerii unui produs compatibil genetic cu structura A.D.N.M.P. proiectata. Dar, asa cum noi in actualul stadiu de dezvoltare a geneticii nu putem sa producem macromolecula A.D.N. din elementele constituente, nici Ei nu pot sa produca un corp spiritual (A.D.N.M.N.) De aceea, au nevoie de programe de tip PROGRAMUL TERRA, prin care compatibilizeaza structuri energetice A.D.N.M.N. (corpuri spirituale recoltate) cu marca genetica standard produsa la un moment dat in laborator.

Modalitatea de compatibilizare a populatilor vechi ale Pamantului cu marca LOR A.D.N. este descrisa cel mai bine in Biblie, fiecare etapa a programului de inginerie genetica fiind prezentata in amanuntime, cu toate subtilitatile ei.
De fapt, axul central al cartii de fata il reprezinta disecarea programului de inginerie genetica descris de Biblie. Este vorba despre un program de compatibilizare in trepte a unor populatii vechi, cu marca A.D.N. a supercivilizatiei lui Dumnezeu.

Programul actual este bine incadrat temporal in istoria Terrei. Aflam din "Facerea" ca Dumnezeu a creat lumea in sase zile, dupa care s-a odihnit o zi. De fapt, aceste "zile" - perioade, echivalente cu aproximativ 650 de milioane de ani corespund prin descrierea biblica cu ceea ce stiinta moderna ne invata. Practic, interventia extraterestra apare doar la sfarsitul zilei a cincea, prin plasarea omului pe Terra. Avem deja dovezi ale existentei fiintei umane acum 650 - 700 milioane de ani...

Istoria mai amanuntit descrisa de Biblie incepe acum circa 10.000 de ani. Ciclul de dezvoltare umana de dinaintea potopului este relativ bine descris de Biblie. Dumnezeu il proiecteaza pe Adam I "dupa chipul si asemanarea sa", apoi il racordeaza la un corp spiritual compatibil genetic, luat din banca de corpuri spirituale, denumita "pomul vietii". Asfel, Adam devine viu. Proiectia Evei I este mult mai usoara. Din Adam I este prelevat A.D.N. - "coasta", iar acesta este prelucrat genetic. Biblia afirma ca Adam I si Eva I erau doar vii, nu aveau "duh dadator de viata vesnica". Erau proiectati diferit de genetica fiintelor extraterestre ale supercivilizatiei Dumnezeului biblic. Rolul lor a fost acela de a initia un preprogram de apropiere a caracterelor genetice ale pamantenilor ce proveneau din programul anterior cu marca genetica viitoare a ingerilor. Din Adam I si Eva I se vor naste Cain - agricultorul si Abel - pastorul. Cain il ucide pe Abel si astfell se realizeaza revolutia agricola. In aceasta perioada cei inclusi in program isi schimba obiceiurile alimentare, fiintele extraterestre aducand o multitudine de plante agricole, inginerate genetic, menite sa asigure reusita programului de inginerie genetica. "Urmasii" lui Cain detin practic acelasi material genetic cu al lui Cain, deoarece sunt obtinuti prin fecundatie artificiala din factori ereditari ce provin din Adam I si Eva I. Sarcina lor este aceea de a spori numarul celor inclusi in program si de a ridica standardul genetic al generatiilor succesive prin insamantarea succesiva a mamei - fiicei - nepoatei - stranepoatei - etc. Acest fapt era posibil datorita proiiectiei genetice de laborator a cuplului Adam - Eva I, care permitea atingerea unei varste de aproximativ 900 - 1000 de ani. Dupa aproximativ 1500 de ani, atunci cand populatia nou creata ajunge la un anumit standard genetic, inginerul genetician sef - Domnul ia decizia proiectarii unui nou cuuplu, de data aceasta, "cu duh dadator de viata? - Adam II si Eva II. Ei au de aceasta data marca genetica deziderat a viitorilor ingeri ai Domnului. "Copilul" lor, Set, capul de serie al programului anterior detine caractere genetice tip Adam II - Eva II. Biblia chiar subliniaza ca numai din acel moment incepe neamul oamenilor. Interesant este faptul ca si "urmasii" lui Set reusesc sa traiasca in jur de 900 de ani pamantesti. Asta se datoreaza faptului ca toti acesti "urmasi" sunt obtinuti prin fecundatie artificiala din factori ereditari tip Adam II - Eva II, prin urmare, detin material genetic asemanator. Fiecare dintre ei realizeaza un areal in care, prin insamantarea succesiva a mamelor - fiicelor - nepoatelor - stranepoatelor- etc., reusesc cu fiecare generatie sa apropie caracterele genetice ale celor mai tineri descendenti de caracterele genetice ale marcii genetice standard a viitorilor ingeri. Este perioada in care Biblia subliniaza faptul ca fiicele oamenilor nasc numai fiice. In aceasta faza baietii nu au nici un rost. Atunci cand caracterele genetice ale celor mai tinere descendente s-au apropiat suficient de caracterele genetice ale marcii genetice standard a supercivilizatiei, inginerii geneticieni au controlat nasterile in sens invers, nascandu-se prioritar baieti. A urmat perioada de recolta a acestor baietei, al caror corp spiritual, dupa o prelucrare genetica laborioasa a fost racordat la cate un corp fizic obtinut in laborator. "Productia" a continuat atat timp cat s-au putut pastra nealterate seriile pure din punct de vedere genetic, descendente din Set, Enos, Cainan, Maleleil, Iared, Enoh si Matusalem. Acesti capi de serii genetice, cu caractere genetice usor diferite, au fost "tatii" celor "sapte feluri de rod" ai programului anterior. Lameh era deja un hibrid, nereusind sa traiasca decat 753 de ani.

In momentul in care seriile genetice cu puritate crescuta s-au amestecat, "produsii" fiind hibrizi, recoltele au incetat si zeii au imaginat imediat urmatoarea marca genetica a supercivilizatiei, evident mai simpla, cu un numar mai mic de gene. Trebuie subliniat tot timpul faptul ca Terra este "proprietatea" unui complex de supercivilizatii care practica programe de inginerie genetica simultane in areale diferite. Toate programele au un debut si un final simultan; au probabil si cam aceeasi perioada de recolta. Zeii coopereaza in momentele "apocaliptice". Deseori apar insa si neintelegeri intre zei, concurenta in programele de inginerie genetica reflectandu-se mai tarziu in posibilitatea de a controla demografic si tehnic un anumit teritoriu din spatiul cosmic. Sa nu credeti ca programele zeilor sunt perfecte. Textele vechi mentioneaza dese erori de comanda, de indepliniri de ordine, de programe abandonate ... si toate acestea , pentru ca intre ei si noi exista o ...compatibilitate genetica.

Ne intoarcem in spatiul programului dumnezeului biblic, unde lumea "se stricase", seriile genetice se amestecasera. In aceste conditii, pe fondul deciziei zeilor de a pune capat programului anterior, se naste Noe, marca genetica a viitorului program de inginerie genetica. Cartea lui Enoh are meritul de a ne lamuri in privinta acestui aspect. Noe era ceva cu totul nou. Nu semana nici cu ”mama", nici cu "tatal", nici macar cu ingerii din ceruri. Venit pe calea proiectiei in laborator si a implantului uterin, Noe era programat sa supravietuiasca potopului si sa fie nascator de popoare. Potopul este descris de toate mitologiile vechi. Enuma Elis - epopeea sumeriana a creatiei, descrie potopul ca pe o actiune complexa a zeilor, in care s-a folosit toata gama armelor de nimicire in masa. Revarsarea apelor nu a fost decat ultimul act al actiunii de distrugere a vechii omeniri. Zeii si-au reluat apoi programele cu capetele de serie de tip Noe, salvate chiar de ei de la pieire. 
Evident, alaturi de acesti indivizi protejati au supravietuit si destui hibrizi, care au trecut pragul intre cele doua programe. Noe, veritabila marca genetica va reusi sa traiasca 950 de ani. Fiii sai, Sem, Ham si Iafet, proiectati genetic diferit, au servit unor scopuri diferite. Pe linia lui Sem avea sa se dezvolte arborele genealogic din care se va dezvolta mai tarziu poporul evreu. Ham si Iafet au fost proiectati pentru crearea patului genetic al poporului evreu. Cu trecerea timpului, caracterele genetice mostenite de la Noe aveau sa se piarda in marea masa, astfel incat, descendentii au trait din ce in ce mai putin. In aceasta perioada de circa 1230 de ani, incadrata temporal intre potop si nasterea lui Iacov (Israel), au loc doua actiuni majore: una de pregatire si prelucrare a patului genetic pe care urma sa se implanteze viitorul popor evreu si una de crestere continua a compatibilitatii caracterelor genetice ale arborelui precursor al poporului evreu. Este usor demonstrabil a acest arbore este presarat la tot pasul cu "noduri genetice" importante, rezultate ale implanturilor uterine cu material genetic controlat. Avram, Isaac, Iacov sunt astfel de "noduri genetice". Ele au indeplinit dubla functie; atat functie in arborele genealogic central, cat si functie de pat genetic, prin insamantarea unui mare numar de "tiitoare". Atunci cand patul genetic a fost pregatit, inginerul genetician sef a demarat crearea celor douasprezece serii genetice cu puritate crescuta ale poporului evreu. Din "nodul genetic" Iacov se nasc aparent cei 12 copii - capi de serie. Este usor demonstrabil si la vedere pentru un ochi tehnic faptul ca toti cei 12 sunt rezultate ale implanturilor uterine cu material genetic controlat. Povestea acestor copii este interesanta. Iosif ajunge nu intamplator in Egipt, unde se desfasura un program diferit, sub bagheta altor zei, usor diferiti genetic. Sub pretextul foametei din Canaan, cei 11 frati ajung dupa un timp la Iosif, in Egiptul imbelsugat. Biblia, construita magistral, ne lasa sa verificam cu usurinta faptul ca trambitata foamete din Canaan este o gogorita. Cei 11 frati ajung in Egipt nu dupa doi ani de foamete, ci dupa circa 80 de ani de la intoarcerea familiei lui Iacov in Canaan. Diferentele genetice evidente, rasiale dintre vechii egipteni si evrei faceau ca cele doua populatii sa nu se amestece. Acest fapt este bine subliniat de Biblie. Dezvoltarea numerica fara risc de hibridare (amestecare de populatii) este argumentul major, de ordin genetic, pentru care inginerul genetician sef isi transfera produsul in Egipt. Daca acest grup populational restrans ar fi ramas in Canaan, ar fi avut un mare risc de hibridare cu patul A.D.N. ce avea caractere genetice mult asemanatoare. Concomitent cu dezvoltarea numerica a evreilor, continua in Canaan prelucrarea genetica a patului A.D.N. pe care avea sa fie instalat mai tarziu poporul evreu. Dupa aproximativ 350 de ani Domnul isi scoate cu mare tam-tam poporul din Egipt, ocazie cu care isi etaleaza forta tehnologica pe care numai astazi o putem intelege. Spre exemplu, ultimul argument al inginerului genetician sef in fata faraonului este atacul cu arma bacteriologica (inteligenta, selectiva) asupra egiptenilor, moment care nu este comemorat, ci sarbatorit de lumea crestina ca sarbatoare a Pastelui!

De departe, cea mai interesanta perioada a istoriei biblice a evreilor este cea petrecuta in desert. In acest interval de 40 de ani, poporul este despartit de alte neamuri, cu care ar fi avut un risc de hibridare si este asezat in cele 12 serii genetice. Acest lucru se datoreaza nu numai condicilor preotesti, ci in special dotarii comunitatii evreiesti cu aparatul denumit chivot, instalat in "cortul adunarii". Am demonstrat in carte, fara nici o indoiala ca acest aparat era un scanner capabil sa analizeze A.D.N.M.N. (structura A.D.N. a corpului spiritual) si sa incadreze membrii comunitatii in una din cele 12 serii genetice sau sa dovedeasca o structura genetica hibrida. Tot in aceasta perioada poporul evreu primeste un pachet consistent de legi, bine gandite, spre reusita mentinerii si dezvoltarii seriilor genetice cu puritate crescuta. Dintre ele se detaseaza prin importanta legea non-hibridarii (a interzicerii amestecului cu alte popoare), continuta in legile luiMoise. In desert au loc si primele recolte de evrei, mascate sub pedepse primite de la Domnul pentru motive puerile. Este folosita intensiv toata gama de procedee menite sa asigure puritatea genetica a seriilor, cresterea compatibilitatii genetice cu marca A.D.N. standard a supercivilizatiei si obtinerea unei bune recolte de baietei.

Apoi, cronologic, Domnul cucereste Canaanul pentru poporul evreu cu ajutorul armelor moderne. Concomitent, imputineaza populatiile nedorite, intr-o maniera selectiva, lasand in viata acele popoare mai apropiate genetic de evrei. Fiecare serie este dispusa intr-un areal distinct, ingradit de bariere geografice. Mentinerea seriilor genetice cu puritate genetica crescuta a permis recoltele periodice de evrei si a fost realizata in principal prin actiunea complexului: chivot - legea non-hibridarii. Controlul genetic aal actiunii legii a fost realizat tehnic de aparatul numit chivot. Timp de aproape 1500 de ani, pana la Iisus, ingerii au avut o prezenta discontinua, dictata de semnalizarile chivotului. Iata cum functiona tandemul chivot - legea non-hibridarii. Legea interzicea amestecul cu alte popoare, dar, culmea!, chiar Domnul "ii dadea pe evrei in mana popoarelor din jur" pentru perioade de 20-40 de ani. In acest timp o parte dintre evrei incalcau legea, dar erau inregistrati de chivot drept hibrizi. Conform legilor lasate de inginerul genetician, fiecare evreu de sex masculin trebuia scanat de trei ori pe an de chivot. Fiind un aparat cu functie de monitorizare a unui program, atunci cand inregistra 1% hibrizi, chivotul dadea alarma si ingerii soseau de urgenta pentru epurarea genetica a poporului. In fata comunitatii erau ucisii cei care "pentru pantece" incalcasera legea, impreuna cu descendentii lor. Condicile preotilor si chivotul asigurau acuratetea operatiunii. Imediat erau declansate razboaiele de epurare genetica impotriva acelor popoare cu care se amestecase poporul evreu. Purtate cu arme moderne de nimicire in masa, aceste razboaie aveau dublu scop: imputinarea si indepartarea popoarelor vecine pe de-o parte si capturarea de tinere virgine din sanul acestor popoare inrudite genetic. Caracterele genetice asemanatoare faceau din aceste tinere nascatoare ideale de .... evrei obtinuti prin metoda implantului uterin cu material genetic controlat. Astfel, recoltele ingerilor proveneau din doua surse: "fii ai fagaduintei" - obtinuti prin implant uterin si copii "drepti", rezultati prin actiunea legii non-hibridarii. Toata perioada este caracterizata de "pedepse" ale Domnului, adevarate masacre asupra propriului popor si de invrajbiri intre semintii care duc la recoltarea masiva a uneia sau a alteia, evident, dupa nevoile ... Domnului.

Despre marcare, recoltare, culegere, triere, prelucrare a corpurilor spirituale recoltate si modalitatea de fabricare a fiintelor extraterestre se poate citi pe larg in carte. Prelucrarea - compatibilizarea genetica finala a corpullui spiritual recoltat are loc in interiorul complexului viu Dumnezeu (superfiinta in materie eterica, negativa, compusa din cate un corp spiritual din fiecare serie genetica standard) - Miel (supercomputer detinator al marcilor A.D.N. standard)) - raul vietii (flux energetic in care circuula corpuri spirituale) - pomul vietii (container in care sunt depozitate corpuri spirituale), existent in statiile fiecarei supercivilizatii care are o astfel de modalitate de inmultire. Fiziologia complexului viu de mai sus si modalitatea de control si modelare a unui corp spiritual compatibil recoltat sunt descrise magistral mai ales in Cartea Tibetana a Mortilor si in Povestea Unui Amarat, din scrierile asiro - babiloniene si sunt prezentate pe larg,in lucrarea mea.

Terra functiona pentru toate superciviliuzatiile implicate in Programul Terra ca o fabrica de "produse finite", fiecare corp spiritual recoltat fiind prelucrat genetic complet, apt sa fie racordat la o soma (trup) de inger. Acest lucru a fost posibil prin copierea sistemelor vii de tip Dumnezeu - Miel - raul vietii - pomul vietii, existente in statiile superrcivilizatiilor din Galaxie, in bazele din interiorul Pamantului. Dupa Potop, supercivilizatia lui Dumnezeu (a dumnezeului evreilor) a schimbat marca A.D.N. si a dezvoltat in vechea Palestina un nou program in douasprezece serii genetice, mai performant in homozigotare (puritate genetica ) decat programul anterior. Schimbarea marcii genetice nu este un lucru atat de simplu. O parte a supercivilizatiei ce detinea spatiul geografic cuprins in Orientul Apropiat si Mijlociu nu a putut urma noul standard de homozigotare. Scindarea de ordin genetic a acestei supercivilizatii, s-a tradus intr-o scindare geografica, militara, politica. Cele doua fractiuni: a dumnezeului Biblic, mai performanta ca homozigotare si a lui Satana, care a continuat un program in sapte serii genetice cu puritate crescuta, s-au sabotat si s-au razboit permanent pe cerul Terrei. Supercivilizatia Dumnezeului Biblic a ramas detinatoarea marei baze cosmice cubice "Noul cer, noul pamant, noul Ierusalim", descrisa magistral in Biblie, in timp ce Satana si ai lui ingeri au controlat baza din interiorul Pamantului, Luna si probabil o parte dintre celelalte baze din sistemul solar.

Programul evreu a fost exploatat economic timp de aproximativ 1500 de ani (intre 1500 i.e.n. - anul 1). Conflictul politic si militar intre cele doua supercivilizatii scindate genetic, obiectivat in razboaiele spatiale si terestre intre ingeri, apare descris in Cartea lui Enoh si in Biblie. Prezenta pe Terra a ingerilor supercivilizatiei lui Dumnezeu a devenit din ce in ce mai dificila cu cat ne apropiem pe axa lineara a timpului de anul 1. Spre exemplu, deportarea evreilor in Babilon, in anul 587 i.e.n. nu are loc decat ca urmare a unei prezente militare insuficiente a ingerilor dumnezeului biblic in spatiul vechiului Canaan. Substratul acestor evenimente il aflam mai ales din Cartea lui Enoh. Robia evreilor reprezinta de fapt o infuzie de simplitate genetica intr-un program mai putin performant in ceea ce priveste homozigotarea. Programul dumnezeului Biblic este reabilitat dupa 70 de ani. Acesta a fost timpul terestru linear necesar unei expeditii militare teleportate sa ajunga pe Terra de la baza cosmica. Coranul ne ofera scala de timp a unei distorsiuni temporale datorata teleportarii: "sura treptelor pe care suie ingerii intr-o zi a carei masura pentru voi este de cincizeci de mii de ani"; adica, - un minut de teleportare = 35 de ani. La urmatoarea misiune a ingerilor dumnezeului biblic, care are loc in perioada Macabeilor, lupta cu ingerii programelor invecinate devine mai intensa si are loc chiar deasupra Ierusalimului, fapt mentionat de Biblie. Programul devine extrem de greu de mentinut si de controlat. In aceasta situatie, supercivilizatia lui Dumnezeu a incercat sa distruga toate programele de inginerie genetica de pe Terra, conform dictonului "sa moara si capra vecinului". Acesta este motivul aparitiei lui Iisus, cel care aduce "legea cea noua", menita sa aduca "mantuirea pacatelor". Singurul pacat biblic era acela de incalcare a legii non-hibridarii impusa de Moise. Iisus omite constient din legea noua legea non-hibridarii si lasa loc liberei hibridari a seriilor (amestecului seriilor), pana atunci, pure din punct de vedere genetic. Mai mult decat atat, incearca propagarea noii legi la "toate neamurile" incercand distrugerea programelor celorlalti zei, vizand astfel limitarea inmultirii concurentilor galactici. Supercivilizatia lui Dumnezeu a disparut din preajma Terrei acum 2000 de ani dupa o perioada in care este principalul masurator al timpului nostru linear. Inainte de aceasta disparitie a realizat trei distorsiuni temporale importante ancorate in viitorul nostru, care verifica distrugerea actualului program si ne ofera informatii despre istoria sfarsitului civilizatiei noastre.

Am subliniat mai devreme faptul ca programul desfasurat de ingerii dumnezeului biblic nu este singurul. Rasele umane actuale si subtipurile rasiale existente nu sunt decat urmarea programelor de inginerie genetica dezvoltate de diverse supercivilizatii extraterestre, "dupa chipul si asemanarea dumnezeului lor", adica dupa o marca genetica standard. Cartea contine analiza textelor vechi care descriu si alte programe din: Orientului Mijlociu si Apropiat - Fenicia, Asiria, Babilonia, Sumeria, - din Grecia, din Egipt, din Dacia, din India si din America Centrala. Spre exemplu, in India, zeitati numite "Cei patru mari Manu" desfasurau un program in patru serii genetice pure numite caste. In America Centrala programele s-au desfasurat in sapte serii genetice cu puritate crescuta, ultimele recolte avand loc in preajma sosirii europenilor in "Lumea Noua?. Am scris pe larg despre recoltele umane practicate in antichitate, despre modul in care zeii, prin intermediul implanturilor cerebrale si de informatie montate personalitatilor lumii antice, au reusit sa manipuleze istoria in scop propriu, au reusit sa determine personalitati, sa provoace razboaie paradoxale, cu finalitate cunoscuta, necesare recoltelor umane de anumite tipuri. Citind aceasta carte veti privi cu alti ochi nasterile si prabusirile Babilonului, Asiriei sau campania militara a lui Alexandru Macedon.

Dupa regizarea actului Iisus, "noua lege" a fost greu de stavilit. Popoarele cu puritate genetica mare, cum ar fi spre exemplu dacii - "cei mai drepti dintre traci" (Herodot), au renuntat la religia proprie care continea o forma a legii non-hibridarii si au adoptat crestinismul. Cum acesta nu mai contine o lege a non-hibridarii, cu timpul, aceste popoare nu au mai fost interesante nici chiar pentru proprii zei. Singurul popor din zona care nu a acceptat crestinismul este .... poporul evreu, care, nesesizand subtilitatea noii legi, a continuat sa respecte cat de cat legea veche, chiar daca si-a cam pierdut semintiile. In aceste conditii, chiar cu o puritate genetica mai mica, evreii au devenit interesanti pentru zeii altor programe care s-au desfasurat cu marci genetice mai putin pure. Pe acest fond apar cruciadele, soldate cu un numar mare de victime in randul evreilor. Prigonirea si decimarea acestui popor de-a lungul secolelor reprezinta de asemenea recolte de corpuri spirituale cu puritate genetica mare.

Practic, ultimii 2000 de ani ai istoriei noastre s-au aflat sub controlul zeilor ce detin bazelor intraterestre, numiti de mine in aceasta carte - Lumea Intraterestra. Aceasta lume ascunsa, responsabila prioritar de fenomenul O.Z.N. detine cam aceeasi tehnica cu supercivilizatia lui Dumnezeu si se afla la baza progresului tehnic uman, "impins" in stadiul actual prin tehnica implantului de informatie sub hipnoza. Tot ea, cu ajutorul tehnicii implantului de informatie si a supunerii vointei omului, a putut manipula istoria contemporana folosindu-se de cei mai buni primitori de implant de informatie - evreii. Daca in antichitate zeii manipulau istoria folosindu-se de razboaie, de paradoxuri militare, in scopul recoltarii unor corpuri spirituale compatibile, trebuie sa aflati ca nimic din istoria contemporana nu este intamplator. Spre exemplu, Al Doilea Razboi Mondial a avut doua obiective: o recolta importanta de evrei si crearea statului Israel. Interesant este faptul ca Hitler - actorul numarul unu al acestei piese de calitate mizerabila, a pus umarul la realizarea ambelor obiective. Holocaustul celor sase milioane de evrei a constituit o veritabila "marfa" pentru Lumea Intraterestra care a oferit in schimb tehnologie de varf pentru nave cu propulsie de tip O.Z.N. In acelasi timp, Hitler a finantat si a colaborat cu gruparea ultraradicala Stern ce avea drept obiectiv eliberarea Palestinei! Crearea statului Israel este o afacere interesanta a secolului nostru, zeii oferind in contrapartida aliatilor tehnologia necesara experimentului "Philadelphia". De ce toate acestea? Programul este in ultimele secvente. "Zeii" se asigura de ultimele recolte. Intotdeauna recoltarea corpurilor spirituale compatibile s-a facut in urma unei cercetari genetice de stabilire a compatibilitatii si de marcare cu un marker (unitate de structura genetica). Markerul a facut posibila migrarea corpului spiritual spre un captator. Cercetarea genetica preapocalipticaeste o munca migaloasa. Ea a fost mult usurata de crearea statului evreu ce a facut posibila adunarea varfului de compatibilitate genetica cu ingerii intr-un loc restrans.

Dupa Potop, supercivilizatia lui Dumnezeu a montat un satelit sofisticat de supraveghere a programului propriu de inginerie genetica, respectiv al vechii Palestine. Satelitul, identificat astazi de puterile spatiale ale Terrei, are printre altele misiunea de a observa stadiul tehnic al omenirii si... gradul de intelegere a Bibliei. In fiecare capitol al acestei carti supercivilizatia lui Dumnezeu avertizeaza omenirea ca sfarsitul civilizatiei noastre va fi provocat de EI printr-un atac nuclear. Momentul apocaliptic ofera captatoarelor de corpuri spirituale montate prioritar de cele doua lumi extraterestre aflate in conflict, corpuri spirituale transformate genetic sub actiunea radiatiei nucleare. "Judecata de apoi" este un veritabil triaj genetic ce are loc dupa criterii precise in fiecare dintre tabere. De asemenea, fiecare dintre tabere este dotata cu propriul "iad" - "iezer de foc" - loc de distrugere a corpurilor spirituale incompatibile cu marca genetica standard.

Traditia veche ebraica sustine ca textele sacre vor putea fi decodate in sapte modalitati tehnice care converg, bineinteles spre acelasi rezultat. Dupa cum observati, decodarea Bibliei presupune cunostinte de genetica si de fizica. Atunci cand omul are acces la "pomul vietii" - genomul uman, la tehnicile de terapie genetica, atunci cand ajunge in era nucleara, este capabil sa inteleaga tainele scrierilor vechi si observa ca principalul inamic al omului este chiar creatorul - modelatorul sau. Inversarea afectiunii omului fata de Dumnezeu este sesizata de satelit, care semnalizeaza statiei supercivilizatiei lui Dumnezeu. Ea intervine cu un atac nuclear (apocalipsa), inainte ca omul sa devina suficient de dezvoltat tehnic, militar, inainte ca el sa practice eficient terapiile genetice, eventual sa schimbe marca A.D.N. Astfel, practic Biblia, prin decodarea ei, asigura incheierea unui ciclu de evolutie umana pe Terra. Unul dintre versete chiar spune ca "Noul Testament este sapat in litere spre moarte". Particularitatea programului in curs consta in faptul ca satelitul nu semnalizeaza de aceasta data statiei centrale schimbarea afectului omului fata de Dumnezeu ci, raporteaza un alt eveniment din punct de vedere tehnic, oarecum echivalent: atacul nuclear irakian asupra Ierusalimului. Acest eveniment situat in viitorul nostru apropiat a fost detectat printr-o distorsiune temporala si implantat ca informatie lui Iezechiel. Imediat dupa detectarea lui neprecizata insa temporal, supercivilizatia lui Dumnezeu a practicat o a doua distorsiune temporala majora privind sfarsitul veacurilor, informatia rezultata fiindu-i implantata lui Daniel. Acesta descrie in cele "saptezeci de saptamani de ani", care pentru noi inseamna zeci de ani, conform jocului distorsiunilor temporale, istoria sfarsitului nostru, marcata de Al Treilea Razboi Mondial. Temporalitatea aberanta a supercivilizatiei lui Dumnezeu este cuplata la temporalitatea noastra lineara numai
segmentar, pe perioade de istorie comuna. Ultima saptamana de ani descrisa de Daniel este disecata intr-o alta distorsiune temporala oferita ca informatie lui Ioan Teologul, in anul 96 e.n. Ea este caracterizata printr-o prezenta continua a supercivilizatiei lui Dumnezeu in preajma Terrei si dureaza sapte ani, timp in care ingerii lui Dumnezeu vor practica ultima cercetare genetica in scopul realizarii unei ultime recolte de doar 144 000 de "alesi".

Biblia si alte scrieri vechi analizate in lucrarea de fata, au fost decodate, probabil intr-un mod asemanator celui de fata, de institute specializate ce apartin prioritar marii finante. Pe de alta parte, institute si persoane particulare se afla intr-o cursa contra cronometru pentru decriptarea computerizata a Bibliei. Lucrarile "Cracking The Bible Code" de Jeffrey Santinover, M.D. si ?The Bible Code? scrisa de Michael Drosnin sunt graitoare in acest sens. Aceste lucrari demonstreaza ca Biblia a fost incriptata cu ajutorul unor supercomputere cuantice care ofera posibilitatea incriptarii mai multor date, simultan, in modalitati diferite, pe un numar restrans de litere. Interpretarea primara a textelor oferita de stiintele moderne (genetica, fizica, etc.) in modalitatea abordata de mine, ofera tabloul general al Programului Terra, fara prea multe informatii in ceea ce priveste incadrarile temporale ale evenimentelor viitoare. De la acest nivel insa, munca este preluata de supercomputere, care stiind ce trebuie sa caute (un eveniment detectabil prin metoda primara), pot sa identifice situarea temporala a acelui eveniment. Concret, din descrierile lui Iezechiel, se poate afirma cu certitudine faptul ca Ierusalimul va fi distrus printr-un atac nuclear lansat de Irak. Informatia introdusa in computer este analizata prin metoda literelor spatiate si rezultatul este edificator. Evenimentul, nu numai ca este descris la randul lui si prin aceasta metoda, dar apare si incadrat temporal. Doar doi ani apar grupati in text alaturi de acest eveniment: 5760 (anul 2000) si anul 5766 (anul 2006), cu probabilitate statistico ? matematica pentru cel din urma. Situatia este asemanatoare celei din timpul razboiului din Golf, cand N.S.A. (Agentia Nationala de Securitate a S.U.A.) dispunea de trei date probabile referitoare la atacul irakian cu rachete Scud asupra Ierusalimului. Anul 5760 a trecut. Evenimentul va avea loc cu siguranta in 5766, adica, mai exact intre octombrie 2005 si octombrie 2006...si absolut nimic nu-l poate opri. Parerea mea este ca supercomputerele de la N.S.A. au aflat cu exactitate data evenimentului. Prezenta bratului inarmat al marii finante evreiesti in Golful Persic, embargoul politic si militar la care este supus statul Irak, intreaga nebunie politico ? militara din zona, demonstreaza ca si altii asteapta "cu sufletul la gura" acest moment crucial. Interdictia aeriana impusa Irakului intre paralelele de 33 si 36 de grade latitudine nordica este fara sens si aproape sigur nu va putea fi mentinuta in viitorul apropiat. Sistemele antiracheta imaginate pentru a preintampina evenimentul ... nu vor functiona. Istoria viitorului este puternic ancorata de atacul nuclear irakian asupra Ierusalimului, de momentul cand "sabia fulgeratoare a regelui Babilonului" va transforma in zgura Ierusalimul. ?Curcubeul? ? satelitul montat de Supercivilizatia dumnezeului biblic, va semnaliza proprietarilor lui ca omenirea este in era tehnologiilor avansate. Conform jocului distorsiunilor temporale, echipajele teleportate pe Terra, vor ajunge aici cu distorsiune temporala, corespunzatoare unui timp linear de aproximativ 50 de ani. Conform Cartii lui Enoh, din acel moment ingerii lui Dumnezeu vor avea nevoie de 58 de ani, pentru ca, in generatii succesive, sa poata prelucra materialul genetic corespunzator urmatoarei marci A.D.N. a supercivilizatiei. La capatul celor 58 de ani se incheie apocalipsa, distrugerea controlata, in etape, a civilizatiei noastre. Decriptarea computerizata a acestui eveniment, il situeaza temporal in anul 2113. Pana atunci omenirea va asista la cateva evenimente importante. Intre acestea, Al Treilea Razboi Mondial descris de Biblie si de Nostradamus, va deturna atentia oamenilor de la evenimentele cu adevarat importante, pregatitoare pentru "sfarsitul veacurilor".

Cand incepe razboiul? A INCEPUT DEJA!

Practic, caderea World Trade Center (W.T.C.) din New York marcheaza intrarea in ultimul razboi mondial. A judeca global si la rece acest lucru nu este o problema; este chiar foarte simplu. Programul LOR dureaza aproximativ 5875 de ani, de la nasterea lui Noe, pana la sfarsitul Apocalipsei. Are etape foarte clare, pe care le-am parcurs impreuna in aceasta carte, cum ar fi: producerea marcii genetice, selectarea populatiilor care intra in programele de inginerie genetica, crearea seriilor genetice cu puritate crescuta, perioada de recolta, intervalul liber si ... perioada de distrugere a programului, perioada ce se suprapune aceleia de selectare si producere a noii marci genetice de tip Noe, necesara urmatorului program. Trebuie inteles ca EI au timp, ca timpul lor este diferit si ca istoria noastra este planificata la scala timpului LOR. De aceea, cei 110 ani destinati stergerii de pe fata pamantului a actualului program nu sunt nici prea multi, nici prea putin, ci probabil, numai bine adaptati. Daca privim inapoi, observam ca descrierea distrugerii programului anterior variaza, doar operatiunea numita potop fiind prezenta in toate miturile. Fiind ultimul act al, unui cataclism mult mai complex si cu desfasurare mai extinsa temporal, a fost mai bine retinut de resturile populatiilor care i-au supravietuit. Cosmogonia sumeriana Enuma Elish aminteste insa si de celelalte arme si artificii tehnice folosite de zei, care au precedat potopul si care au contribuit esential la stergerea urmelor programului anterior. Este clar pentru mine, ca demolarea celui mai tehnic dintre toate aceste programe nu se poate face intr-o zi. Asta ar insemna sa ucida planeta; ori lucrul acesta nu se va intampla. Distrugerea va fi progresiva si va afecta in primul rand factorul uman. Progresiv va fi distrusa infrastructura, iar populatia va fi nimicita. O buna parte din aceasta ”munca”o vom face chiar noi, cu propriile stocuri de arme, inclusiv cele de distrugere in masa. Zeii au hotarat numai momentul initierii lantului de actiuni distructive si sunt dirijorii din umbra ai acestei operatiuni.

Globalizare, mondializare ... guvern mondial ... sunt cuvinte care capata greutate. Posesia informatiei, finantelor, mass-media, confera putere. Guvernul mondial are nevoie insa si de arme si pentru ca se sprijina pe cea mai bogata natiune, asa cum este normal, S.U.A. este cea care va produce armele necesare dominarii, subjugarii, distrugerii. O cursa a inarmarii pe care guvernul mondial o poarta ... singur este menita sa controleze lumea urmatorilor 50 de ani. Pana in aproximativ 2055 guvernul mondial va distruge baza tehnico materiala a omenirii, infrastructura Terrei atat cat se va putea, fara ca pamanteanului sa i se para ca ar fi implicata vreo forta extraterestra. Distrugerile datorate fortelor pamantene vor fi mai ?blande?, dar mai extinse temporal si continue. Europa, Nordul Africii, Orientul Mijlociu si Apropiat si posibil alte zone din Asia vor suferi distrugeri sistematice, continue, cu diminuari importante ale populatiilor. Africa neagra va fi decimata de S.I.D.A., Ebola si alti virusi creati in acest scop. America de Sud, specializata in lovituri de stat, razboaie civile, razboaie sangeroase interstatale rezultate a diferendelor de granite, isi va diminua si ea populatia semnificativ. Discrepanta intre structurile tehnice specializate ale guvernului mondial si restul lumii se va accentua. Unde sa ne refugiem? Taigaua siberiana, teritoriile de nord canadiene, Patagonia, selva braziliana, Desertul Namib, Australia centrala, Podisul Tibet, si alte zone continentale depopulate natural, neindustrializate, in care mana omului tehnic nu se vede, va asteapta! Din pacate, imi veti ignora avertismentul. Aproape toti sunteti angrenati intr-un mecanism socio-economic care va asigura ziua de maine, ce pare mai importanta deocamdata fata de anii ce vin... Putini se vor putea desprinde. Oricum, nu descendentii lor vor fi baza pe care se vor cladi viitoarele programe de inginerie genetica, pentru ca ei vor fi generatori de hibrizi in acele spatii. Doar populatiile naturale ale acelor teritorii vor fi interesante pentru inginerii geneticieni extraterestri.

Dupa 2055, nimic nu va mai conta. Istoria se va agrava. Lumea Intraterestra care asigura sprijin logistic si informatie stiintifica guvernului mondial marioneta, va trebui sa faca fata confruntarii teribile cu civilizatia dumnezeului biblic. Tehnologiile spatiale pentru asta sunt concepute. Biblia ne spulbera insa, orice iluzie in privinta eficientei acestor tehnologii. Dupa parerea mea, evenimentele descrise in Apocalipsa au loc intre anii 2055 si 2113, adica dupa revenirea ingerilor dumnezeului biblic in spatiul terestru. Distrugerile descrise in Apocalipsa le sunt datorate.

In toata perioada celor 110 ani de distrugeri un loc aparte il ocupa constructia oraselor subterane in S.U.A. si in alte spatii. Studiile genetice pe material uman si animal supus radioactivitatii indelungate, cunoscute opiniei publice sub denumirea de "mutilari de animale", studii practicate de "zei", in colaborare cu serviciile marii finante servesc punerii la adapost a materialului genetic uman, necesar demararii viitorului program de inginerie genetica, la fel cum Noe si altii au fost salvati de furiile potopului indus de "zei". Totul este ciclic. De fapt, fenomenul O.Z.N., in vizibila expansiune astazi, este urmarea unei cercetari genetice in masa practicata de ingerii lumii intraterestre, fapt ce demonstreaza ca momentul apocaliptic este aproape.

Cei care conduc lumea, conform intereselor lumii intraterestre, cei care ne ofera istoria oficiala, se afla in contact permanent cu aceasta lume ascunsa. Sistemul financiar mondial, sistemul de datorii statale asigura finantarea programelor ce limiteaza atacul nuclear din spatiul cosmic. Organizatiile secrete suprastatale, marea finanta evreiasca, Biserica ne ascund constient adevarul despre noi, in scopul functionarii acestui sistem financiar.

Se pare ca toti zeii "beneficiari" din Galaxie sunt interesati in inlocuirea actualului ciclu de dezvoltare umana pe Terra cu un altul, deoarece populatiile Terrei sunt in parte hibride si mult prea dezvoltate din punct de vedere tehnic. Dupa acest program marca A.D.N. a viitoarelor populatii va fi schimbata cu o alta mai simpla, pentru ca evolutia genetica a zeilor este spre simplitate genetica.

Aceasta carte, alaturi de altele care se scriu poate chiar in momentul de fata, va face posibila cunoasterea unei bune parti a adevarului despre noi. Segmentul de istorie pe care il parcurgem face posibila decodarea scrierilor vechi aici - in Romania sau in alta parte. Din punctul LOR de vedere acest program este incheiat, deoarece sfarsitul sau a putut fi vizualizat. Ramane doar sa parcurgem impreuna istoria viitorului.

Asteptam viitorul mai mult sau mai putin pregatiti. Avem dreptul sa cunoastem macar o parte din adevar? In mod sigur, parerile sunt impartite chiar si intre dumneavoastra, cei ce cititi aceste randuri. Daca randurile de mai sus vi se par o nebunie, nu cititi aceasta carte. Luati-o ca pe o poveste fantastica, un cosmar rupt de "realitatea" in care traim. Oricum ar fi, trebuie sa stiti ca se va intampla ceea ce deja s-a intamplat! 
 
Cu rugămintea de a oferi un ”share” acestei pagini, vă las adresa de unde eu am descărcat cartea în format PDF  AICI

Sursa: http://dambovita.net/