duminică, 29 iulie 2012

OZN -URI GIGANTICE IN APROPIEREA SOARELUI - 22 IULIE 2012, 25 IULIE 2012

Intre 22 iulie si 25 iulie, au fost vizibile obiecte necunoscute gigantice, care calatoreau cu o viteza ce depasea mult viteza luminii.

Pe 22 iulie 2012, un obiect necunoscut de dimensiuni gigantice, a aparut in apropierea Soarelui. Acest OZN avea 6 fluxuri de lumina si stralucea in lumina Soarelui.

Pe 25 iulie 2012, din nou a fost zarit un OZN asemanator in apropierea Soarelui.

Folosind filtre speciale, au fost filmate imaginile din clipurile de mai jos.
Sursa video: www.youtube.com

ILLUMINATI AU PREZIS EVENIMENTUL DIN AURORA COLORADO INTR-UN JOC DE CARTI ?

Este posibil ca evenimentul din Aurora Colorado sa fi fost prezis intr-un joc de carti din 1995. Sa fie oare o coincidenta?
Exista unele similitudini intre o carte a acestui joc si o fotografie a locului unde s-a intamplat evenimentul. Straniu, nu?!
Priviti cele doua imagini si o sa observati cat de bine seamana cele doua cladiri.

Si nu este vorba doar de cladiri. Foarte ciudat este si faptul ca haina persoanei din imaginea cartii de joc este de culoare purpurie, la fel cum este si haina Joker-ului din filmul Batman.


Acest joc de carti este un joc ireal de secrete si conspiratii, care are loc pe o insula misterioasa.
Foarte ciudata aceasta asemanare. Ce sa credem? Ca cei care au conceput jocul si mai ales cei care au facut grafica au fost vizionari sau ca cei care au facut proiectul cladirii s-au inspirat din cartea de joc? Apoi, cei care au facut filmul Batman s-au inspirat intr-una din serii si au facut haina Joker-ului ca a persoanei din carte?
Dar cum Dumnezeu, cel sau cei care au pus la cale atacul armat din Colorado, au ales exact acea cladire si mai exact, ce potriveala sa fie premierea unei serii a filmului Batman!
Cam multe potriveli si similitudini, nu credeti?

Scris de Sfatuitoarea

Nibiru, Planeta X - NOUA Data prevăzută! 17.08.2012 - 26.09.2012

Oare se ascund SOSIRE extraterestre? Sau este aceasta o altă psihoza pentru a coincide cu Jocurile Olimpice care au inceput in data de  27.07.2012 la Londra. S-a tot presupus ca o invazie extraterestra se poate produce pe perioada desfasurarii JO.
Nu este o coincidenta ca economia mondială este la un pas de colaps si se tot incearca crearea unui guvern mondial  IN ACEST MOMENT. 
Bancile au fost manipulate de  ELITE si se incearca sa se creeze o falsa  "monedă". Aceasta nu este efectiv imprimată pe baza de  MATERIAL , ci este reprezentata prin A cifre pe ecranul  MATRICEI computerizate al băncilor.
Sursa: www.youtube.com

2012 - intervenţia extraterestră pe Pământ (23a)Multe dintre civilizaţiile ce fac parte din Federaţia Galactică a Luminii (FGL) există într-o dimensiune superioară a realităţii, în special 5D. Cu toate acestea, în cadrul Federaţiei există şi membri ce aparţin densităţilor 3D (fizică) şi 4D (eterică).

Deşi nu se poate face o corespondenţă strictă între dimensiunilor superioare celei fizice (3D) şi planurile Manifestării aşa cum sunt ele cunoscute, de pildă, în tradiţia orientală - deoarece există numeroase zone de tranziţie, subplanuri şi alte caracteristici ce fac practic imposibilă această incadrare -, totuşi la modul general vorbind se poate asocia dimensiunea 4D cu planul eteric si anumite zone sau subplanuri din astralul "de tranziţie", iar 5D cu o patrundere mai complexa in planul astral.

Aceste rase de fiinţe extraterestre deţin o tehnologie care, pe lângă elementele de natură subtilă, implică şi anumite materiale fizice. Astfel, navele lor ce pot fi observate cu ochiul liber sunt construite prin combinarea unor energii eterice şi mentale cu anumite aliaje de titan, aur şi alte substanţe fizice (unele dintre acestea nu se găsesc pe Pământ).

Adeseori metalele folosite la construcţia acestor nave (OZN-uri) sunt obţinute din exploatarea minieră de pe unele corpuri cereşti din sistemul nostru solar (în special de pe Lună şi de pe Marte). Sursa energetică de propulsie a acestui tip de OZN-uri implică cristalele încărcate cu o înaltă energie magnetică solară.

Unul dintre membrii marcanţi ai FGL este aşa-numitul Comandament Ashtar. Tehnologia navelor sale este uimitoare şi ea se bazează pe energia luminii; din acest punct de vedere aceste OZN-uri sunt inconfundabile, atât prin semnalele luminoase feerice (în special albastru închis-indigo, alb şi violet, în succesiune stroboscopică) pe care le emit, cât şi prin formele lor speciale, care seamănă fie cu două clopote aşezate simetric unul peste celălalt (rezultând o formă oarecum de romb), fie ovale etc.

În toate cazurile, însă, lumina puternică de diferite culori ce înveleşte navele lor este o caracteristică fundamentală. Pentru edificare, sugerăm vizionarea următorului clip video, care implică filmarea unei nave Ashtar deasupra localităţii Pescara, Italia, pe 15 mai 2012:

Interesant este că apariţiile din ce în ce mai dese pe cer ale acestor nave, ce emit lumini feerice, au început să fie semnalate chiar şi de media locală în anumite zone ale lumii. Următorul clip video este un exemplu în acest sens (postul local de televiziune din Blue Springs (Missouri, SUA), pe 24 mai 2012):
Unul dintre clipurile video ce prezintă destul de clar chiar anumite detalii ale navelor Comandamentului Ashtar este cel de aici:
Navele FGL au de asemenea şi forme triunghiulare, iar în unele ocazii ele au putut fi filmate chiar foarte bine, aşa cum este cazul în clipul video de aici (sugerăm vizionarea lui integrală, chiar dacă fondul muzical nu este prea inspirat...):

În general vorbind, la nivelul raselor superioare care sunt membre ale Comandamentului Ashtar şi ale FGL, navele cosmice sunt construite pornind de la o idee precisă a folosirii lor într-un anumit scop. Această construcţie nu are însă loc prin asamblarea bolţurilor şi şuruburilor în fabrici şi uzine, ca în lumea noastră fizică. Cele mai multe tipuri de OZN-uri sunt concepute prin intermediul unor forme-gând extrem de intense şi focalizate, care sunt menţinute astfel mai mult timp până când energia respectivă este modulată în frecvenţa ce corespunde ţelului propus.

Tocmai de aceea, ulterior acea formă-gând poate fi dizolvată, reconstituită sau remodelată în conformitate cu alte cerinţe sau necesităţi.

Pe de altă parte, unele dintre navele FGL sunt alcătuite din anumite microorganisme vii, altele sunt rodul unor proiectări computerizate în componente amino-eterice, iar altele au la bord doar echipaj alcătuit din roboţi. Acest ultim caz este valabil mai ales atunci când navele Ashtar pătrund în regiunile unor dimensiuni inferioare ale Creaţiei, acolo unde există lumile guvernate de aşa-zişii "îngeri căzuţi".

În ceea ce priveşte navele-mamă ale FGL, acestea pot fi considerate nişte veritabile ecosisteme ce se aseamănă foarte mult cu viaţa planetară. Ele susţin astfel milioane de fiinţe într-un mediu multifuncţional perfect corelat, armonios şi foarte avansat din punct de vedere tehnologic.

Uneori aceste nave gigantice sunt observate ca nişte manifestări bioplasmatice, deoarece apar vederii precum nişte sfere uriaşe de lumini multicolore care par să se asambleze din când în când în felurite configuraţii, separându-se şi apoi reunindu-se în noi forme. La bază, se poate spune că aceste nave extraordinare de transport sunt de fapt vehiculele subtile de lumină care în literatura ezoterică sunt cunoscute ca Merkaba. Ele nu sunt supuse limitărilor de timp sau spaţiu şi din această cauză formele navelor celor din Comandamentul Ashtar sunt multiple, iar luminile lor sunt feerice.

Pentru ca aceste nave sau vehicule cosmice să devină vizibile, se scade frecvenţa lor de vibraţie, iar atunci când ele intră în domenii superioare ale manifestării, îşi ridică frecvenţa de vibraţie. Aceasta se realizează prin dispunerea moleculelor de pe anumite coordonate ale unei densităţi de manifestare pe alte coordonate, în funcţie de scopul urmărit în acea deplasare. Astfel, "navigarea" OZN-urilor este mai curând o "alunecare" de-a lungul lungimilor de undă sau "benzilor" de manifestare ale planului eteric şi astral, întocmai precum un vapor pluteşte şi se deplasează de pe un val pe altul al oceanului.

În sistemul nostru solar există milioane de nave cosmice ale FGL (aşa-zise OZN-uri) care operează la diferite nivele, majoritatea în dimensiunile 4D şi 5D, pentru a nu fi văzute de pe Pământ prin intermediul telescoapelor etc. şi pentru a nu provoca panică sau sentimente adverse în rândul populaţiei şi, respectiv, al generalilor militari din armată.

Unele dintre aceste OZN-uri staţionează pe orbite situate la diferite înălţimi faţă de suprafaţa planetei noastre, altele sunt într-o continuă mişcare, întrucât activităţile FGL sunt foarte complexe, mai ales în această perioadă, când timpul pare că realizează o "comprimare" a evenimentelor.

Navele a căror misiune este aceea de a se face vizibile din ce în ce mai mult oamenilor, pe cer, ca parte a planului de dezvăluire către omenire a prezenţei FGL şi a civilizaţiilor extraterestre în preajma planetei noastre, sunt aşa-zisele nave Ventla, care apar vederii în felurite culori, de obicei verde, roşu şi alb. Uneori ele apar luminând doar în verde şi roşu, iar alteori în flash-uri puternice de lumină. Manifestările luminoase indigo, alb şi violet aparţin unei alte categorii de nave.

Deşi aceste nave în număr foarte mare există şi se deplasează în mod constant pe cerul planetei noastre, totuşi cea mai mare parte dintre ele nu activează în spectrul vizibil; în perioada următoare se va trece însă la o fază mai evoluată a planului de contact cu pământenii, conform planului general expus anterior.

O altă mare Confederaţie de civilizaţii extraterestre benefice este cea cunoscută sub numele de Consiliul Andromeda (CA), al cărui nucleu de conducere este alcătuit din 12 membri. În acest caz, prin "membru" poate fi înţeleasă o comunitate de sisteme solare, cum este de exemplu al zecelea membru al Consiliului, denumit Federaţia Galactică. Aici este necesar să facem o specificaţie: Federaţia Galactică din CA nu este aceeaşi cu Federaţia Galactică a Luminii.

Această neînţelegere a generat anumite confuzii şi interpretări greşite. Nu vom intra în detalii; este suficient să spunem că în Confederaţia andromedanilor intră de asemenea şi unele civilizaţii care sunt membri ai FGL (cum ar fi, de pildă, siriusienii din Sirius A).

Din CA mai fac parte civilizaţia din sistemul Procyon (care a ajutat în mod decisiv la distrugerea bazelor reptiliene subacvatice şi subpământene de pe planeta noastră, datorită sistemelor foarte dezvoltate de atac pe bază de unde sonice de foarte joasă frecvenţă, combinate cu un anumit gen de pulsuri electromagnetice; in plus, cei din sistemul Procyon schimbau adeseori frecvenţele de teleportare pentru a nu fi previzibili atunci când atacau bazele reptiliene, modificand în acest fel planul de atac de la bază la bază); de asemenea, un membru foarte important al CA este civilizaţia superioară de pe Arcturus, ce contribuie cel mai mult la echilibrarea energetică a Pământului şi la purificarea liniilor lui de forţă magnetică, astfel încât să fie prevenite măcar într-o anumită măsură cataclismele ce ar fi avut deja loc până acum, în conformitate cu multe dintre profeţiile din vechime. De altfel, arcturienii sunt primul membru şi cel mai respectat din Consiliul de Lumină al CA.

Pe lângă acest nucleu principal al conducerii CA, în conformitate cu informaţiile oferite de Alex Collier în cadrul Confederaţiei există un grup mai larg de fiinţe ce provin din 139 de sisteme solare diferite. Reprezentanţii acestor civilizaţii se consultă de fiecare dată atunci când trebuie să fie luate hotărâri importante în ceea ce priveşte anumite acţiuni la nivel galactic.

Spre deosebire de mentalitatea pământeană, acest grup nu are o natură politică. În una dintre întâlnirile sale, ce a avut loc pe la mijlocul anilor ďż˝90, s-a luat în discuţie oportunitatea intervenţiei directe a CA în evenimentele din această perioadă dificilă a Terrei. La acea întâlnire s-au întrunit doar 78 dintre reprezentanţii sistemelor stelare din CA; după vot, ceva mai puţin de jumătate au decis că nu sunt interesaţi sub nicio formă să se implice în aceste acţiuni.

La o primă estimare, motivul principal părea să fie în legătură cu anumite caracteristici de natură administrativă. Majoritatea celor care au votat astfel provin din sisteme aflate la distanţe de milioane şi chiar sute de milioane de ani lumină distanţă de Pământ, adică ei sunt din alte galaxii. Aparent, noi am putea judeca refuzul lor prin faptul că "problemele" Pământului par insignifiante, deoarece "datele" existenţei acelor civilizaţii se situează în cu totul alt spectru de vibraţie.

Din perspectiva noastră, am putea crede că ele fie nu au înţeles importanţa transformărilor de pe Terra, fie pur şi simplu nu sunt interesate să le urmărească. În realitate, conform dezvăluirilor lui Moraney - care este unul dintre comandanţii navelor andromedane din CA ce a luat parte la respectiva întrunire - motivul principal pentru care acele civilizaţii îndepărtate nu au vrut să ia parte la aceste acţiuni este că, din punctul lor de vedere, oamenii de pe Pământ nu se respectă pe ei înşişi; ca urmare, cum ar putea ei să-i respecte pe alţii şi, în general vorbind, cum ar putea ei să respecte viaţa în întregul Univers?

Din fericire, majoritatea celor prezenţi la întâlnire şi-au dat acordul pentru asistarea Pământului în această perioadă şi astfel Consiliul a emis o directivă prin care a stabilit că până la data de 12 august 2003, prezenţa extraterestră malefică să fie complet eliminată de pe Pământ, din interiorul lui şi de pe Lună. Motivul a fost acela de a observa cum va acţiona omenirea după ce ea nu va mai fi manipulată.

Acea directivă a fost respectată în mare măsură, dar se pare că ceea ce reprezentanţii Consiliului Andromeda nu au prevăzut, a fost faptul că "elita" satanică masonică este un odios urmaş al reptilienilor draconieni şi că programele ei de manipulare în masă şi de implementare a unor metode sinistre de "spălare a creierului", precum şi a sistemului social criminal pe care l-au conceput (cum ar fi televiziunea sordidă, reclamele subliminale, filmele de factură malefică etc.), au continuat să acţioneze în forţă asupra psihicului şi mentalului fiinţelor umane, îngreunând procesul eliberării.

Totuşi, în prezent ne aflăm chiar în pragul transformărilor majore, care au fost pregătite cu răbdare şi minuţiozitate. Acum este perioada cea mai dificilă a tranziţiei majore, care deşi durează doar câteva luni (ea a început în luna aprilie 2012 şi va dura până la sfârşitul lunii noiembrie 2012), reprezintă totuşi cea mai complexă, instabilă şi problematică perioadă pe care a traversat-o omenirea vreodată în istoria ei.

Tocmai de aceea, prezenţa a numeroase alte civilizaţii ET benefice este de natură să ne sprijine, să ne încurajeze şi să ne ofere totodată asistenţa şi sprijinul necesar pentru a realiza cu succes translaţia în frecvenţă de vibraţie a conştiinţei noastre. Printre aceste civilizaţii ET benefice, cele care fac parte din Consiliul Andromeda doresc să elibereze planeta de influenţa foarte nocivă a reptilienilor şi a acoliţilor lor, pentru ca oamenii să evolueze liber, fără influenţe negative şi fără a fi dominaţi sau controlaţi de alte forţe exterioare.

Se poate spune însă că aceasta este prima dată când civilizaţiile din CA intervin în acest mod in treburile unei alte civilizaţii din Univers. Totuşi, în conformitate cu un studiu pe care l-a făcut grupul reprezentativ al Consiliului Andromeda - ce a implicat o minuţioasă analiză a mai multor linii temporale -, dacă lucrurile ar fi continuat aşa cum au fost până acum, cu reptilienii şi micii cenuşii la putere, peste aproximativ 360 de ani rezultatele ar fi fost catastrofale pentru o mare parte a galaxiei noastre şi, de asemenea, chiar pentru galaxia vecină (Andromeda).

Investigaţia temporală a arătat că răul principal, adică sămânţa de la care ar fi pornit totul, era localizat în acest sistem solar din galaxia noastra, mai precis la nivelul Pământului, al Lunii şi al planetei Marte. Lui Tolec i s-au arătat piramidele aliniate de pe aceste trei corpuri cereşti si efectele declanşate de acţiunile specifice de triangulaţie ce aveau să fie realizate de reptilieni, în scopul schimbării frecvenţei de vibraţie generală a planetei (astfel, ea ar fi devenit atunci o planetă malefică) şi pentru schimbarea integrală a ADN-ului uman in ADN reptilian (la toată populaţia Pamantului).

Se pare că dacă lucrurile ar fi fost lăsate să evolueze ăn această direcţie ele s-ar fi petrecut fără dar şi poate întru tocmai, deoarece aşa fac reptilienii, aşa cuceresc ei planete, sisteme solare şi chiar galaxii, utilizand aceasta teribilă metodă de atenuare a frecvenţei de vibraţie care este specific modulată.

Scopul lor nu este aşadar doar controlul planetei Pamânt şi exploatarea dementă a resurselor ei naturale, ci în realitate agenda lor este aceea de "conversie totală" a frecvenţelor pentru a schimba ADN-ul uman pe fiecare planeta ce este locuita de o rasa umanoidă în galaxie. Ţelul lor ultim este cel de a face întreaga galaxie să devină o galaxie reptiliana.

Ei planificaseră să dezvolte o imensă reţea energetică în galaxie, ca un nor malefic, ce ar fi transmis energia lor specifică reptiliană către toate planetele; peste 360 de ani un anumit număr de "noduri" ale acestei plase negative cosmice s-ar fi sincronizat şi, sub efectul energetic colosal al rezonanţei, ar fi transformat aproape instantaneu întreaga galaxie într-o galaxie reptiliană. Acest lucru nu putea să fie permis şi tocmai de aceea s-a hotărât intervenţia în forţă pentru eliminarea definitivă de pe planetă a celor două rase malefice.

După momentul translaţiei ca frecvenţă de vibraţie, la trecerea dintre 4D si 5D am fi început deja să-i vedem pe reptilieni aşa cum sunt ei în realitate, dar chiar şi atunci tot nu am fi avut mijloacele şi puterea necesară pentru a-i elimina singuri de pe planeta noastră. Pactul realizat in anul 1930 de guvernele occidentale de atunci cu reptilienii si micii cenu?ii in schimbul achiziţiei de tehnologie s-a dovedit nu doar dezastruos pentru omenire, dar el a fost sortit încă de la început unui groaznic eşec, datorită naturii satanice a rasei reptilienilor malefici; astfel, liderii noştri nu ştiau că, dacă faci un pact cu reptilienii, aceştia nu se ţin niciodată de cuvânt: fie găsesc o cale să te înşele, fie să te consume ca "hrană".

Am putea spune că, dintr-un anumit punct de vedere Consiliul Andromeda (CA) este în cosmos ceea ce este (sau ar trebui să fie) "Organizaţia Naţiunilor Unite" pe Pământ; el reprezintă de fapt o "entitate" ce cuprinde civilizaţiile din sute de sisteme solare din galaxia noastră (Calea Lactee), din galaxia vecină (Andromeda) şi chiar unele civilizaţii din alte galaxii cu mult mai îndepărtate. Prezenţa CA în spaţiul sistemului nostru solar se face remarcată mai ales prin cele 12 biosfere gigantice (nave-mamă), care includ Biosfera Primară (cea în care sunt ţinute întrunirile Consiliului de Lumină şi ale subcomitetelor acestuia).

Biosfera Primară reprezintă cartierul general al celor ce apără flota CA din sistemul nostru solar şi prin urmare ea este cea mai bine protejată din punct de vedere militar, beneficiind de o tehnologie foarte avansată, ce include sisteme de invizibilitate, camuflare dimensională şi super-scuturi energetice. Această biosferă este de mărimea planetei Pluto, fiind sediul central în care se iau toate hotărârile majore de acţiune ale andromedanilor.

Dintre celelalte 11 biosfere ale CA, 6 sunt nave-mamă medicale şi 5 sunt nave-mamă pentru alte destinaţii. De pildă, cea de a doua biosferă ca importanţă din flota CA este numită Centoria şi are rol de apărare; aici se regăsesc luptători din diferite lumi şi tot la acest nivel se realizează antrenamentele şi planurile de desfăşurare a misiunilor.

[continuare în partea a cincizecisisasea (in curand)]

Sursa: AIM

Fenomen UNIC în lume. HOLOGRAMA misterioasă a Piramidei din Masivul CeahlăuPe Ceahlău se petrec an de an, cu regularitate, două fenomene optice inexplixabile. În prima parte a lunii august, chiar la răsărit umbrele vârfurilor Toaca şi Piatra Ciobanului formează o hologramă naturală imensă, ce are forma unei piramide.
Fenomenul este denumit Umbra Piramidei şi a transformat Vârful Toaca într-un adevărat mister. Puţin după data de 6 august a fiecarui an, sub lumina puternică a răsăritului, Vârful Toaca şi Piatra Ciobanului formează o piramidă imensă, scrie efemeride.ro.
Măsurătorile efectuate de specialiști au demonstrat că laturile bazei au exact dublul lungimii piramidei lui Keops, din Egipt, iar unghiul pantelor este cu doar 10 grade mai mare decât cel al aceleiași piramide.


Efectul de Umbra Piramidei este doar o iluzie optică, care se formează datorită celor două vârfuri muntoase, combinate cu norii de ceaţă, inclusiv particule de apă şi cu razele solare. Acesta are aspectul unei piramide cu baza patrata, figura considerata a se forma extrem de rar in mod natural.


Fenomenul este unic în lume. Piramida umbrelor apare in masivul Ceahlau, in fiecare an, in primele 10 zile ale lunii august. Vanatorii acestui fenomen cred ca piramida este creatia stramosilor nostri, scrie travelsplendid.ro.

NOTA: Personal suntem de parere ca ceea ce se vede doar in momentul in care sunt indeplinite anumite conditii externe, de mediu, atmosferice si de aliniere cosmica, se poate vedea si exista in permanenta la nivel energetic, in planul astral (etheric). Sursa: www.evolutiespirituala.ro

VIDEO: OZN la Jocurile Olimpice


Emisiunea postului de radio Cosmic Vision News din 27 iulie 2012 a avut loc mai devreme decât era programată datorită unor informaţii de mare importanţă ce au fost transmise urgent. Aceste informaţii au venit din partea unei femei Pleiadiene numită Sierra Neblina, şi sunt în legătură cu Jocurile Olimpice de la Londra. Ea a transmis că este foarte posibil să aibă loc un eveniment în legătură cu aceste jocuri olimpice.

În emisiune s-a arătat faptul că au apărut recent anumite cercuri în lanurile de cereale (crop-circles) care anunţă un anumit eveniment în jurul datei de 4 august 2012. De asemenea, alte mesaje venite prin intermediul unor mediumi (chanelling) indică posibilitatea unor evenimente importante în decurs de o săptămână sau două.

Sierra a declarat ca a "văzut" o întâlnire la care atmosfera discuţiilor era foarte "intensă", la care participau numeroşi conducători mondiali, regina Angliei şi anumiţi membri ai familiei noastre galactice.

La această întâlnire, aceşti extratereştri au informat conducătorii mondiali că tranziţia globală înaintează mult prea încet, şi că dacă nu au de gând să anunţe prezenţa extratereştrilor pe Pământ (cunoscut ca "dezvăluirea" - disclosure) până la data de 4 august, atunci familiile noastre galactice vor realiza toate acţiunile necesare astfel încât această dezvăluire a prezenţei extraterestre pe Pământ să fie cât mai urgent realizată.

Sierra arată că s-au discutat numeroase variante de planificare a acţiunilor viitoare, dar au apărut evidente dezacorduri în privinţa modului în care dezvăluirea va fi făcută publică.

La acea întâlnire, se pare că regina Angliei a cerut exonerarea crimelor ei (iertarea acestor crime) în schimbul acceptării dezvăluirilor despre extratereştri.

Sierra a afirmă că a avut loc o tentativă de a găsi o soluţie acceptată de toate părţile aflate în discuţii, care probabil s-a adoptat până la urmă, însă detalii despre această soluţie nu sunt disponibile deocamdată.

Odată cu deschiderea Jocurilor Olimpice din Londra şi a spectacolului cu artificii organizat cu această ocazie, şi-au făcut apariţia şi câteva OZN-uri care s-au lăsat filmate, şi care au apărut chiar şi la posturile de televiziune oficiale.Iată mai jos câteva dintre filmările acestor OZN-uri care au apărut cu această ocazie:

Pe de altă parte, David Wilcock a completat articolul său despre marea dezvăluire, în care arată că sub aparenţa unei "lipse" de evenimente, în realitate se petrec o mulţime de acţiuni - unele pozitive, iar altele clar negative.

David afirmă că Benjamin Fulford nu a publicat nimic săptămâna aceasta, determinând o anumită îngrijorare în rândul cititorilor lui, dar el este afara oricarui pericol.

Intervenţia Divină a reuşit să împiedice recent două complexe acţiuni de manipulare prin deghizare (false-flag) de o importanţă majoră (prin care s-a încercat fără succes să se declanşeze al treilea război mondial), iar din august 2011 niciuna dintre numeroasele acţiuni de acest fel nu şi-au atins scopul (graţie intervenţiei Divine).

În acest moment există în Golful Persic un distrugător plin cu muniţie de război care s-a dorit să fie folosită pentru a provoca acţiuni de război în care să fie atras Iranul, dar eforturile de a declanşa ostilităţile au fost un eşec total.

Se pare că apariţia lui James Holmes (autorul masacrului din Aurora (Colorado, SUA) în sala de judecată, viu, dezorientat şi amnezic, nu este deloc pe placul Cabalei criminale, care este cuprinsă de o frică teribilă că cineva din interior a "trădat", iar acum se poate vedea în mod public manipularea şi controlul mental la care a fost supus James pentru a duce la îndeplinire tragedia. Aceasta îi face pe mulţi să îşi dea seama de imensul aparat represiv şi de control care este la dispoziţia Cabalei criminale, iar oamenii încep acum să se trezească la realitate mult mai repede decât s-a crezut a fi posibil, iar prăbuşirea criminalilor care au orchestrat astfel de crime este iminentă, şi va fi foarte bruscă.

Mirajul bunăstării


O ţară întreagă pare fascinată de furia cheltuielilor de sărbători, de ploaia banilor aruncaţi pe cadouri, distracţii sau călătorii. Mai cu seamă marile oraşe au lăsat impresia unei alte Românii, în care oamenii au bani în exces şi disponibilităţi nelimitate. Agenţiile de turism anunţau anul trecut încă de la inceputul lui decembrie că locurile de cazare pentru cele mai scumpe hoteluri au fost epuizate, iar reportajele din magazinele de electrocasnice semnalau un fel de apocalipsă a cumpărăturilor de sezon. 

Ştirile televizate şi forfota oraşelor lăsau impresia de bunăstare generalizată, în mare contrast cu ceea ce se întâmplase peste an, când ţara gemea sub povara scumpirilor tarifelor la lumina, căldură sau la telefoane. Goana dupa un Revelion de lux contrasta cu precedentele ştiri referitoare la sute de mii de oameni care se debranşau de la reţeaua de termoficare sau cu statisticile oficiale, care continuă să arate un venit mediu de numai 125 de euro. 

În faţa freneziei cheltuielilor, mulţi se întreabă de unde apar atâţia bani, de unde atâtea maşini, case, concedii, termopane sau electrocasnice? De unde succesul magazinelor de lux, de unde aglomeraţia din localurile cu pretenţii în care e greu să obţii o rezervare? Cine sunt cei care umplu discotecile, barurile şi ţin aprinse luminile oraşului până dimineaţa? 

Prinşi cu grijile de zi cu zi, oamenii cu posibilităţi modeste şi chiar cei din clasa de mijloc privesc intrigaţi această defilare de prosperitate, întrebându-se dacă nu cumva statisticile au rămas în urmă, iar Occidentul s-a mutat peste noapte la gurile Dunării. Secretul acestei aparente bunăstări nu stă însă nici în consolidarea clasei de mijloc, nici în simplul efect cumulativ al "cheltuielilor de ocazie", spun economiştii. Combustibilul care animă distracţia şi consumul în România sunt banii care lipsesc din statistici. 

Un observator străin venit într-o Românie descrisă de parametrii sărăciei este contrariat să vadă această euforie aparent generalizată a consumului. "Cine sunt aceşti oamenii cu bani?", se întreabă analistul Florin Petria. Se vorbeşte prea puţin de noua clasă a noilor îmbogăţiţi. Cine sunt ei? Nu prea ştim, iar comentatorii doar bănuiesc, urmărind sursele posibile de bani. Lăsăm la o parte "clubul celor 300" de milionari în dolari, care nu prea-şi mai petrec sărbătorile prin România şi fac deja cumpărături la Paris. 

Clubul noilor îmbogăţiţi nu poate fi confundat nici cu aşa-numita "clasă mijlocie". În Romania, clasa de mijloc, recunoscută ca atare prin salariile mari primite din bănci, case de brokeraj, sucursale ale marilor corporaţii sau prin veniturile obţinute din afaceri, nu e foarte numeroasă. În afară de asta, oamenii care fac bani din profesie sunt rereori prezenţi în peisajul social, împărţindu-se doar între serviciu şi viaţa de familie şi concentrându-se pe investiţii majore. 

Mirajul clasei de mijloc 

"Clasa de mijloc este reprezentată de indivizi cu studii superioare, bine calificaţi profesional şi mici antreprenori. Nu au averi mari, ci medii, dar reprezintă o categorie relativ importantă. În Europa, pătura intelectualilor variază în jurul a 30 la sută. În România, ca pondere a populaţiei cu studii superioare, ne situăm pe unul din ultimele locuri din Europa, cu aproximativ zece la sută din populaţie. Standardul de consum al păturii de mijloc este special. 

Sunt mai puţin interesaţi de bunurile de strictă subzistenţă şi tind să investească în altceva, tind să facă economii, iar, în România, tind să-şi cumpere electrocasnice, locuinţe şi automobile.", explică sociologul Bogdan Voicu, specialist la Institutul de Cercetare a Calităţii Vieţii. 

Aspectul dinamic al pieţei în România ar putea crea impresia falsă că în sfârşit a apărut şi la noi mult râvnita clasă de mijloc, pătura groasă a celor care ţin în stare de funcţionare industriile producătoare de maşini, umplu teatrele şi cinematografele şi impulsionează industria serviciilor. "Oricum ai socoti, clasa de mijloc nu se extinde dincolo de 5-10 la suta din populaţia României, iar oameni cu averi considerabile sunt vreo zece mii.

Raportat la populaţia României, asta nu e prea mult", explică analistul economic Ilie Şerbănescu. Vreo 200.000 de oameni, risipiţi în toată ţara, nu explică momentele de maximă risipa şi nici aparenta bunăstare de peste an. "Statisticile arată că veniturile lunare ale unui salariat, chiar şi ale celor mai bine plătiţi, nu pot susţine cu intensitate euforia consumului." 

Mai bogaţi decât arată statisticile 

Bineînţeles, există o pătură de mijloc activă, cu resurse financiare "curate", la care se adaugă adolescenţii şi studenţii, care cheltuiesc cam tot ce au - din resurse proprii sau de la părinţi. Numărul acestora este însă departe de a explica dimensiunile consumului de timp liber. Oricât de adânc ar căuta în buzunar, cei care sunt plătiţi cu un salariu minim pe economie, situat la un nivel de 62 euro, tot nu pot cheltui mai mult de echivalentul a 2 euro pe zi. Asta în situaţia în care nu plătesc nici o factură în luna decembrie. 

Nici în eşaloanele superioare din punct de vedere salarial răspunsul freneziei consumului nu îşi găseşte răspuns: oficial, cei mai bine plătiţi români sunt bancherii. Potrivit statisticilor pentru noiembrie 2003, salariul mediu în bănci a fost de "numai" 325 de euro, şi astfel nici aceştia nu pot cheltui decât vreo zece euro pe zi. 

Cheltuială de plăcere 

În timp ce Alvin Toffler vorbea despre un "al patrulea val", anume economia timpului liber, spre care se îndreaptă lumea occidentală, România rămâne într-o etapă premergătoare, încercând să-şi acopere golurile acumulate până acum. "Consumul de timp liber nu pare a fi mare în România. Indivizii bine plătiţi din companiile prospere nu dau bani pe "loisir", ci preferă să investească masiv în apartamente - România fiind, de altfel, una dintre puţinele ţări cu număr record de proprietari de case (90 la sută). 

Pentru comparaţie, Anglia are sub 40 la sută. În afara aparentei bunăstări şi a unui tip de consum impulsionat de aproximativ 17 la sută din populaţie, românul o duce mai prost decât orice alt european, exceptînd spaţiul ex-sovietic, Albania, Bosnia şi Serbia. Raportat la propriile lor aşteptări, românii o duc chiar şi mai rău: în jur de 70 la sută spun că îşi ating puţin peste strictul necesar.", spune sociologul Bogdan Voicu. 

Şpaga, unealtă a prosperităţii 

Mai există o categorie de noi bogătaşi, din care fac parte, în general, corupţii deja plătiţi din buget. Investitorii străini susţin că în România corupţia este mai intensă în spitale, la ghişeele sau birourile funcţionarilor mărunţi. Dar "şpaga" micilor corupţi e în mare parte plătită din venituri legale. 

Bunăstare de import 

Nu în ultimul rând, printre argumentele creşterii aparente a nivelului de consum se numără faptul că imigraţia a crescut. Dupa un vârf absolut în 1990, s-a înregistrat o perioada de stagnare, după care a început din nou să crească (începînd cu 1995). "Mai nou, au apărut adevărate reţele de emigrare. Există, de pildă, o cursă Teleorman - Barcelona, care pleacă de la Dobroteşti joi la ora 1.00. De undeva din Botoşani se pleacă în fiecare săptămână la Bruxelles. Există comune întregi în care jumătate din populaţie este la muncă în străinătate", explică sociologul Bogdan Voicu.

Un studiu recent arată că 1,7 milioane de gospodării au cel puţin câte un membru plecat la muncă pe alte meleaguri. Astfel în Romania au intrat anul trecut cel puţin două miliarde dolari, din care aproape jumătate intră în circuitul bancar, restul vin direct la chimir", susţine analistul economic Ionuţ Popescu. Banii "stranierilor" explică în mare parte faptul că în ultima vreme consumul a crescut vizibil mai rapid decât veniturile oficiale, spune Popescu. 

Dezavantajele banilor nemunciţi 

Banii negri sau gri vin din traficul de mărfuri, din munca la negru afară, din şpăgile birocraţilor sau din veniturile de completare a salariilor. Probabil cel mai devastator efect al îmbogăţiţilor din zona subterană a economiei este creşterea preţurilor datorată uşurinţei cu care toţi aceştia pot accepta scumpirile. "Din păcate, veniturile ilegale sunt marea sursă a inflatiei, pentru că cine are bani în surplus acceptă mai uşor un preţ mai mare. Banul care vine muncit şi taxat nu generează inflaţie. Concentrarea banilor "negri" în oraşele mari ridică preţurile şi amplifică inflaţia. 

În România nu există o statistică regională a indicelui de creştere al preţurilor, dar dintr-o asemenea analiză am putea afla că inflaţia evoluează diferit în Moldova, faţă de Constanţa, Timişoara sau Bucureşti. O asemenea statistică ar descrie mai bine unde se concentrează veniturile netaxate", spune Florin Petria. "La o analiză atentă, observi că economia subterană e distribuită inegal. În esenţă, banii se-nvârt în oraşele mari. Dacă vrei să cumperi un produs mai scump în Brăila, de exemplu, nu-l gaseşti. Chiar dacă ai făcut bani la Brăila, cumpărăturile mai sofisticate le faci la Bucureşti, şi aşa se explică în parte şi vânzoleala pe marile artere comerciale din Capitală", apreciază Ionuţ Popescu. 

Economia subterană joacă un rol mult mai important decât ne place să admitem în viaţa socială şi economică a marilor oraşe. Cei care nu au bani se grupează, însă, într-o majoritate tăcută, în mare contrast cu bunăstarea "risipitorilor" al caror număr nu-l putem socoti. 

Sursa: aim.edu.tc

„Celestial” – de Jose Escamilla

Acest film documentar dovedește adevărul despre Lună:  este un corp celest plin de culori, iar pe suprafața ei există și se pot observa clar structuri incredibile și turnuri construite de „cineva” care poate realiza astfel de construcții (16 km lungime și 10 km înălțime) în numai opt luni de zile. Dovezile sunt prezentate aici și veți fi uimiți de ceea ce veți descoperi acum.

Problema intervenţiei extraterestre în contextul actual al omenirii (IX)


(21 iunie 2012) 
Planul descris în articolul precedent (partea a VIII-a) este întrucâtva idealizat, pentru că el presupune ca toate acele evenimente majore să se petreacă liniar, fără sincope. Dacă etapele sale generale sunt clare şi absolut necesare pentru realizarea transformărilor profunde care se preconizează pe întreaga planetă, unele elemente care ţin de psihologia maselor, de reacţiile lor imprevizibile ori de alegerile lor neaşteptate pot conduce nu numai la o modificare a momentului de realizare a planului, ci chiar şi la o modificare (în anumiţi parametri) a cursului evenimentelor ce vor avea loc. Astfel, cele mai importante momente ale planului pot influenţa foarte mult desfăşurarea lui etapizată după modelul prezentat. Aceste momente se referă la: 1. natura luptei dusă împotriva „Iluminaţilor” (dacă arestările în masă se vor desfăşura în mod firesc sau dacă ele vor declanşa un răspuns dur şi criminal din partea „elitei” masonice); şi 2. percepţia în conştiinţa umanităţii a existenţei şi prezenţei pe Pământ a civilizaţiilor extraterestre. 

Din perspectiva primului punct, un nou Război Mondial ar complica destul de mult lucrurile, însă dincolo de aceasta el îi va implica doar pe aceia a căror vibraţie dominantă este potrivită cu natura conflictului respectiv. Indiferent de modul lui de desfăşurare, războiul (chiar şi mondial) nu va opri deloc procesul translaţiei conştiinţei într-o nouă dimensiune vibratorie pentru o parte a fiinţelor umane, care atunci se vor grupa în diferite zone ale planetei, formând astfel comunităţi spirituale ce vor  constitui baza de formare a unui Nou Pământ. În aceste condiţii, mare parte din populaţia planetei va părăsi planul fizic într-un interval de 15-20 de ani de acum înainte, mai ales datorită neadaptării sistemului ei imunitar la frecvența elevată de vibraţie a energiei care învăluie din ce în ce mai mult Pământul şi întregul sistem solar. Bolile de tot felul, poluarea şi războiul vor întregi numărul celor decedaţi, în timp ce comunităţile spirituale care se vor forma în anumite zone vor înflori tot mai mult şi se vor izola gradat de decadenţa vieţii din jur. Zonele afectate de război, de moarte şi distrugere vor deveni tot mai pustii, populaţia planetei va scădea semnificativ, iar marile metropole vor deveni ruine părăsite sau chiar complet distruse de repetatele convulsii geologice ale Pământului, care vor fi un semn definitoriu pentru realitatea fizică 3D. 

Pe de altă parte, aceste dezastre, oricât ar părea de teribile, nu vor atinge şi nu vor provoca niciun rău comunităţilor spirituale înfiinţate (chiar dacă uneori ele se pot petrece la doar câţiva kilometri distanţă de acestea), în care convieţuiesc fiinţe care au ascensionat deja la un nivel superior de vibraţie a conştiinţei (4D). În aceste comunităţi există şi fiinţe care au ascensionat chiar la nivelul de conştiinţă ce corespunde vibraţiei din dimensiunea 5D, care atunci vor fi precum nişte învăţători plini de bunătate şi de iubire pentru fiinţele din 4D. Ocazional, câte un suflet rătăcit din realitatea 3D va fi capabil să se integreze şi el cu întârziere în aceste comunităţi, însă pe măsură ce anii vor trece această integrare va fi tot mai dificilă şi mai rară, din cauza diferenţei tot mai mari între frecvenţele specifice de vibraţie ale conştiinţei oamenilor din 4D şi 5D şi a celor care au rămas la nivelul conştiinţei specifice lui 3D.

Comunităţile spirituale vor înflori foarte repede datorită dezvoltării accelerate şi exclusive a tehnologiilor pe bază de energie liberă. Hrana, apa, ecosistemul şi mijloacele existenţei vor fi toate pure, în timp ce mijloacele de transport şi comunicaţie se vor dezvolta foarte mult, permiţând deplasarea rapidă şi gratuită oriunde pe glob. Zonele pustiite, care înainte clocoteau de viaţa fiinţelor din 3D vor fi acoperite de vegetaţie şi vor cădea tot mai mult în ruină. În unele cazuri, aceste zone vor fi repopulate şi reconstruite după cu totul alte principii şi legi de către populaţia unora dintre comunităţile spirituale 4D. Ele vor fi purificate, iar reţeaua lor energetică subtilă va fi refăcută prin intermediul noilor tehnologii pe care cei din 4D şi 5D le vor avea la dispoziţie, în deplină conlucrare armonioasă cu anumite civilizaţii ET benefice care vor vizita doar aceste comunităţi şi vor întreţine relaţii de prietenie şi colaborare cu ele. 

Odată cu trecerea timpului, zone din ce în ce mai întinse de pe planetă vor începe şi ele să vibreze la frecvența specifică dimensiunii 4D, astfel încât Pământul îşi va translata gradat frecvenţa de vibraţie, evoluând într-un corp ceresc aflat în 4D. Deşi această dimensiune implică în continuare ca oamenii să aibă un corp fizic şi prin urmare ei să poată fi percepuţi de către fiinţele din 3D, totuşi diferenţele la nivel de înţelegere, de percepţie şi de aspiraţie între primii şi ceilalţi vor deveni atât de mari, încât existenţa în comun va fi practic imposibilă. Atunci vom putea vorbi practic despre două lumi: cea în care domneşte fericirea, iubirea, înţelegerea şi spiritualitatea (4D); şi cea în care fiinţele sunt precum nişte zombi, incapabile să înţeleagă aspiraţiile celor din 4D sau să se racordeze la stilul şi concepţiile lor despre viaţă (3D).

În ceea ce priveşte fiinţele umane care au translatat deja în dimensiunea 5D, situaţia faţă de cele din dimensiunea 4D este oarecum asemănătoare cu situaţia fiinţelor din 4D faţă de fiinţele umane din 3D, cu diferenţa că în acest caz este vorba despre o existenţă plină de învăţăminte spirituale, iubire şi virtuţi ale sufletului, în care suferinţa, durerea, violența şi competiţia sunt inexistente. Pe măsură ce fiinţele care au ascensionat în 5D îşi elevează tot mai mult frecvenţa de vibraţie, transformările profunde la nivel celular şi de ADN ale corpului lor fizic vor face ca acesta să fie perceput, de la o anumită etapă încolo, ca fiind translucid. Vibraţia tot mai înaltă a energiei celulare va conduce la translaţia materiei organice pe bază de carbon într-o materie cristalină pe bază de siliciu, astfel încât trupul va deveni uşor transparent şi cu o irizaţie luminoasă tot mai mare în jurul său. 
La o etapă ulterioară, trupul acelor fiinţe – care încă mai prezenta o anumită consistență materială, deşi translucidă – va deveni din ce în ce mai luminos, pierzând tot mai mult caracteristicile materiei ponderale (fizice). În cele din urmă, chiar şi acel corp de lumină pe care îl vor dobândi fiinţele care au ascensionat în 5D va deveni invizibil pentru fiinţele din 4D, datorită elevării tot mai înalte a frecvenţei lui de vibraţie. Din acel moment, fiinţele 5D vor deveni vizibile celor din 4D sau 3D doar atunci când îşi vor manifesta voinţa în acest sens. În cele mai multe cazuri, acest proces al înălţării spirituale - care conduce la dobândirea nemuririi - este dintr-un anumit punct de vedere o veritabilă iluminare şi el poate să dureze câteva zeci de ani, în funcţie de modul în care fiinţa respectivă se adaptează la frecvenţa înaltă a noilor energii.

Prin urmare, aceasta pare a fi o altă linie temporală, ca posibilitate pentru viitorul omenirii. Motivele care ar putea determina intrarea pe această posibilitate temporală ar fi războaiele, lipsa discernământului şi ratarea îndepărtării „elitei” masonice din pozitiile-cheie pe care le ocupă, de unde ea controlează aproape orice domeniu al existenţei oamenilor.
Totuşi, opinia noastră este că activitatea de luptă şi rezistenţă împotriva „Iluminaţilor”, precum şi dinamicitatea unor grupuri, mişcări şi organizaţii care ies tot mai mult la lumină prin acţiunile şi planurile lor de înlăturare a „elitei” masonice – fiind sprijinite de şi colaborând cu membrii anumitor civilizaţii extraterestre benefice care şi-au oferit ajutorul – vor conduce la varianta temporală mai probabilă a înlăturării cabalei criminale, urmând apoi tot scenariul cu schimbarea sistemului financiar şi economic la nivel mondial ce a fost prezentat în episoadele anterioare ale acestei serii. 

Din această perspectivă merită să luăm în consideraţie exemplul Islandei, despre care în mod paradoxal aproape nimeni nu vorbeşte, iar mass-media se face că nu ştie. Cum se poate ca toată lumea să afle şi să cunoască ceea ce s-a petrecut în Egipt, în Libia sau în Siria, dar să nu ştie ceea ce se petrece cu societatea islandeză? Ne putem explica aceasta prin faptul că mica ţară din nord a devenit un exemplu care jenează celelalte naţiuni „cu pretenţii” în lupta colectivă pe care o purtăm pentru eliminarea sistemului bancar central asupritor, care a fost impus de „Iluminaţi”.
În Islanda poporul a făcut guvernul să demisioneze, iar noul guvern a anulat datoriile ipotecare pentru cea mai mare parte a celor care se aflau în acea situaţie. Băncile importante au fost naţionalizate (luându-se totodată decizia ca datoriile pe care aceste bănci le-au făcut la băncile din Marea Britanie şi Olanda să nu mai fie plătite) şi de asemenea s-a constituit un grup civil pentru rescrierea Constituţiei ţării. Toate acestea au fost realizate într-un mod paşnic, fără violenţă. 
Este uimitor cât de repede şi uşor pot fi îndreptate lucrurile, dacă există consens şi intenţie bună. Islanda a ales o cale foarte diferită de a celorlalte țări pentru a pune capăt crizei. În loc de a se pierde în nesfârşite şi sterile certuri politice, ori de a impune austerităţi apăsătoare asupra poporului pentru a se plăti astfel nepriceperea şi corupţia celor care au rămas în continuare la putere, islandezii au decis să asculte vocea poporului şi să aducă politicienii şi bancherii ţării pe banca acuzaţilor, pentru a justifica excesele financiare incredibile care în trei ani au condus aproape de faliment una dintre cele mai prospere economii din Europa în anul 2008 (înainte de începerea crizei). 
Totuşi, cea mai mare parte a acestor detalii a fost iniţial ascunsă de către „elita” masonică, aşa cum ea procedează de altfel în toate ţările pentru a-şi putea perpetua acţiunile abominabile de furt, îndatorare şi implicit de asuprire a populaţiei. Se poate însă spune că în cazul Islandei cabala criminală „şi-a găsit naşul”. Astfel, cercetătorul şi profesorul Ian R. Crane a împărtăşit toate informaţiile reale despre furtul incalificabil al „elitei” satanice şi al acoliţilor ei la Red Ice Creations (http://www.redicecreations.com/radio/2012/05/RIR-120520.php), care este un program de radio pe internet şi totodată un site extrem de popular în zona nordică a Europei. Ian R. Crane a făcut parte din conducerea unei firme de extracţie a petrolului, însă de mai mulţi ani el susţine conferinţe, scrie cărți şi are apariţii în interviuri la posturile de radio de pe internet care tratează aspectele geo-politice actuale din perspectiva adevărului, fiind prin urmare „vânate” de mâna cea lungă a „elitei” masonice. 

În urma declaraţiilor lui Crane s-a declanşat o revoltă spontană a populaţiei împotriva celor care au orchestrat curentul crizei globale din prezent. De fapt, acesta este motivul pentru care nu s-a făcut practic nicio publicitate în jurul evenimentelor din Islanda în ultimii doi ani, căci cabala criminală şi-a pus fără îndoială întrebarea: ce s-ar petrece dacă şi ceilalţi cetăţeni ai Uniunii Europene ar lua ca exemplu metoda Islandei? Ce ar face cetăţenii americani dacă ar cunoaşte îndeaproape felul în care au procedat islandezii? Fără îndoială, reacţia lor ar conduce la o adevărată nenorocire!
Să vedem însă ce „nenorocire” s-a petrecut de fapt: în anul 2008, banca principală a ţării este naţionalizată; krona, care este moneda Islandei, s-a devalorizat puternic, iar stocurile de piaţă au fost blocate. Ţara a intrat în faliment, poporul a protestat în fața Parlamentului şi în scurt timp a reuşit să obţină alegeri anticipate, care au dus la demisia primului ministru şi a guvernului său. Ţara se afla însă într-o situaţie economică dificilă. Înapoierea datoriei faţă de Marea Britanie şi faţă de Olanda, creditată de politica financiară dezastruoasă a băncilor mari ale ţării, ar fi însemnat ca poporul islandez să plătească timp de 15 ani, cu o dobândă de 5,5%, suma de 3,5 miliarde de euro. 

În faţa acestei perspective sumbre, în anul 2010 poporul iese din nou în stradă şi cere realizarea unui referendum. Preşedintele ţării anunţă tema referendumului, care este refuzul de a mai plăti aceste datorii şi totodată el convoacă o adunare populară; în martie 2010 referendumul şi negarea datoriei externe sunt votate de 93% din populaţia ţării. Între timp, guvernul nou ales a demarat o investigare pentru a-i aduce în faţa justiţiei pe cei responsabili de criza în care ajunsese ţara. Mulţi directori de firmă, preşedinţi şi bancheri au fost atunci arestaţi. De asemenea, Interpol-ul a emis un mandat de arestare pe numele lui Sigurdur Einarsson, preşedintele uneia dintre băncile falimentare din Islanda. 
În paralel, este ales un comitet civil de persoane integre, căruia i se dă sarcina de a rescrie Constituţia ţării, care trebuia să includă lecţiile învăţate din criza consumată şi care avea să înlocuiască vechea Constituţie daneză după care ţara fusese guvernată până atunci. Astfel sunt aleşi 25 de cetăţeni care nu aveau nicio afiliere politică, dintr-un total de 522 de candidaţi. Pentru a candida la acea listă, tot ceea ce trebuia să îndeplineşti era să fii adult şi să fii susţinut la candidatură de alte 30 de persoane. Grupul celor 25 de persoane a început să lucreze la scrierea Constituţiei în februarie 2011, ţinând cont de feluritele situaţii prin care țara trecuse până atunci. Noul text al Constituţiei va trebui aprobat atât de Parlamentul actual al ţării, cât şi de cel de după noile alegeri.
Deşi în prezent economia Islandei se află pe un curs ascendent şi ţara a început să prospere, oficialităţile nu au uitat deloc spectrul falimentului care a cutremurat guvernul în urmă cu patru ani; astfel, în ultima săptămână - la unison cu planul general de arestare a cabalei criminale masonice – la Londra şi Reykjavik au fost arestaţi 9 bancheri responsabili de colapsul financiar al ţării în 2008.

În concluzie, Islanda a oferit o lecţie tuturor ţărilor despre felul în care se poate lupta cu eficiență împotriva „elitei” satanice. Etapele principale pot fi rezumate astfel: demiterea în totalitate a guvernului; naţionalizarea băncii principale; referendum astfel încât poporul să decidă singur asupra măsurilor de natură economică care vizează întreaga ţară; arestarea şi condamnarea celor responsabili de falimentul ţării; rescrierea Constituţiei ţării de către un grup din mijlocul poporului.
Am fost noi informaţi despre aceste transformări extraordinare de natură socio-economică în Islanda, care au repus în mod evident ţara nu doar pe linia de plutire, ci chiar i-au oferit un aer de prospeţime, de independenţă sănătoasă şi de avânt al dezvoltării în chiar mijlocul crizei şi marasmului economic mondial? A existat în ţară la noi vreo analiză sau dezbatere pe acest subiect, ori au fost comentate aceste evenimente din Islanda pe vreun canal de radio sau televiziune? Cu toţii ştim că acest lucru nu s-a petrecut, deoarece mass-media putredă de corupţie şi aservire faţă de „elita” masonică a avut grijă să ignore aproape cu desăvârşire acest exemplu minunat al felului în care un popor poate să devină liber şi suveran pe destinul său. În esenţă, Islanda a demonstrat că există o cale sigură şi precisă prin care sistemul corupt şi viciat, impus de „Iluminaţi”, poate fi înfrânt, oferind în acelaşi timp o adevărată lecţie de democraţie întregii lumi. 

Exemplul Islandei ne arată un adevăr zdrobitor în legătură cu „elita” masonică: îndată ce ea este lipsită de resursele financiare, iar sistemul de îndatorare este abolit (după modelul pe care l-au aplicat islandezii), puterea şi influenţa cabalei criminale se reduce practic la zero. 
Situaţia actuală a omenirii, coroborată cu anumite necesităţi de evoluţie cosmică ce au fost menţionate anterior, determină însă o acţiune mult mai drastică şi radicală, care constă în forţarea „Iluminaţilor” de a înceta definitiv acţiunile lor malefice pe planeta noastră şi totodată de a răspunde pentru faptele lor abominabile în faţa populaţiei globului. Această acţiune este urgentată la diferite nivele mai mult sau mai puţin oculte, prin anunţuri ce au un caracter excepţional. Insider-ul Drake a ţinut să avertizeze grupul de acţiune al generalilor de la Pentagon împotriva „elitei” masonice că „spaţiul de manevră” s-a redus aproape la zero în ceea ce priveşte arestarea „Iluminaţilor” şi că aceste arestări trebuie să înceapă neîntârziat, pentru a permite civilizaţiilor extraterestre benefice să demareze seria etapelor absolut necesare în planul de pregătire a omenirii pentru ascensiunea care urmează. 
Unii channelers precizează că în lunile care au rămas până la sfârşitul acestui an, planeta va începe să manifeste din ce în ce mai des şi mai puternic anumite semne ale transformării ei la nivel vibrațional. Astfel, cel mai probabil ea va fi zguduită de o serie de cutremure relativ puternice, precum şi de creşteri ale nivelului mărilor şi oceanelor, care vor ameninţa astfel viaţa oamenilor din anumite zone ale lumii. Totuşi, civilizaţiile ET benefice care asistă procesele extraordinare ale transformării planetei noastre au transmis că aceste cutremure vor fi ţinute – prin intermediul monitorizării şi al intervenţiilor tehnologice extrem de avansate – la un maxim de 7 grade pe scara Richter. În ceea ce priveşte populaţiile din zonele care vor fi afectate de creşterea nivelului oceanelor ori de valurile tsunami, acestea vor fi evacuate cu ajutorul navelor Federaţiei Galactice a Luminii. Oamenii vor avea suficient timp pentru a urca la bordul uriaşelor nave (OZN-uri), însă aceasta va fi exclusiv alegerea lor. Cu alte cuvinte, toţi cei din zonele afectate, care vor fi anunţaţi de posibilitatea de a fi evacuaţi prin intervenţie extraterestră, vor avea de asemenea posibilitatea să opteze să rămână, pentru a fi salvaţi de acţiunile guvernamentale ale statelor respective. 

Alte opinii tind să împărtăşească ideea că astfel de manifestări catastrofale nu vor avea loc, însă adevărul este că predicţia unor evenimente de acest gen – fie într-un sens, fie în altul -  nu poate fi în mod precis făcută nici chiar de civilizaţiile ET benefice, care au capacitatea tehnologică de a influenţa multe dintre procesele geodezice, de „convulsie” ale planetei. Ele chiar intervin – în limitele acţiunii divin integrate – pentru a micşora impactul unor manifestări violente sub forma cutremureleor, erupţiilor vulcanice sau inundaţiilor pe planeta noastră, însă nu putem totuşi vedea în aceste intervenţii o rezolvare integrală a acestor fenomene, în primul rând pentru că planeta este ea însăşi un spirit în manifestare, care are propriile lui modalităţi de înţelegere şi rezolvare a problemelor cu care se confruntă. Prin urmare, mai curând putem vorbi despre o acţiune interactivă între tendinţa planetei de a se reconfigura pentru a corespunde noului nivel de vibraţie energetică, acţiunile extraterestre şi eforturile omenirii de a contribui la saltul vibrațional ce va avea loc în curând.

Totuşi, nimic din planurile evoluţiei planetare nu va putea fi realizat dacă „elita” satanică a masonilor nu va fi arestată cât mai repede. Tocmai de aceea a fost emis ultimatumul conform căruia, dacă membrii cabalei criminale nu se predau până la data de 21 iunie, atunci civilizaţiile ET benefice vor demara unele proceduri speciale de îndepărtare a acelor fiinţe malefice pentru totdeauna de pe Pământ. 
Drake a precizat că, în paralel, o parte dintre imensele fonduri colaterale au fost deblocate şi ele vor începe să fie distribuite pentru a ajuta transformările ce vor urma. Suntem informaţi că unele dintre marile bănci ale lumii sunt gata să cedeze conducerea, activele şi managementul lor astfel încât acestea să fie integrate în noul sistem financiar şi economic, ca parte a trecerii puterii din mâinile cabalei criminale a masonilor în cele ale unei omeniri libere şi suverane pe destinul ei. Totodată, a fost emis un ordin de blocare timp de 90 de zile a activităţii de tranzacţionare pentru Banca Reglementărilor Internaţionale, care după cum se ştie, reprezintă banca principală prin intermediul căreia „Iluminaţii” realizau mare parte dintre ingineriile financiare criminale, menite să supună şi să sărăcească din ce în ce mai mult populaţia globului.
Practic vorbind, ne apropiem de „momentul zero” al resetării sistemului financiar şi economic mondial. Este deja un fapt public că Europa nu va fi ajutată de Rezerva Federală a Americii şi nici vice versa. Naţiunile care nu sunt aliniate la sistemul bancar central mondial deja nu mai tranzacţionează în dolari, astfel încât această valută nu mai este accesibilă cabalei criminale din direcţia respectivă. Pe de altă parte, Rezerva Federală a Americii nu mai este nici ea capabilă, aparent, să tipărească o nouă șarjă de bancnote. 
Nici varianta cu declanşarea unui război masiv, în scopul diversiunii, nu mai reprezintă în prezent o opţiune de salvare pentru membrii „elitei” satanice; nu numai că ei nu mai au bani cu ce să-şi plătească „mercenarii” care ar acţiona în această direcţie, dar în plus civilizaţiile ET benefice au anunţat în repetate rânduri că nu vor permite izbucnirea unui nou război, cel puţin nu a unuia atomic. În concluzie, se pare că „Iluminaţii” nu mai au nicio carte pe care să mizeze, iar sfârşitul lor este inevitabil. Acum, totul este doar o problemă de timp când va avea loc acest sfârşit.

Suntem foarte aproape de începutul unor acţiuni reale care vor demonstra fără nicio îndoială că omenirea va fi martora sfârşitului abrupt şi definitiv al cabalei criminale a masonilor. Totul a fost îndelung planificat astfel încât arestările să se petreacă într-un timp foarte scurt. Toţi „venerabili” au fost identificaţi şi amănuntele arestării lor au fost minuţios planificate, astfel încât operaţiunea să decurgă rapid şi fără complicaţii. Cu toate acestea, mulţi oameni vor fi foarte surprinşi să afle şi să vadă gradul de complexitate al întregii acţiuni. Este însă foarte important ca ei să înţeleagă faptul că „Iluminaţii” au blocat progresul umanităţii timp de secole şi chiar mii de ani şi tot ei se află în spatele evenimentelor dramatice ale omenirii, care au implicat multe pierderi de vieţi omeneşti. Dintre acestea, războaiele au constituit modalitatea principală pentru a le umple buzunarele cu bani şi totodată pentru a micşora populaţia lumii. 
În prezent, însă, „elita” masonică este şocată de viteza cu care se schimbă poziţia membrilor ei: din stăpâni autocraţi ai lumii, care controlau aproape orice domeniu al existenţei oamenilor pe pământ, în doar câteva zile sau săptămâni mulţi dintre ei au ajuns să fie arestaţi şi chiar condamnaţi, iar restul simt cum laţul se strânge din ce în ce mai mult în jurul lor. Până în urmă cu doar câteva luni, posibilitatea de a fi arestaţi şi de a da socoteală în faţa întregii omeniri pentru crimele săvârşite însemna o simplă fantezie; acum, însă, aceasta a devenit realitate.
Fără îndoială, „marele pas” pentru omenire este foarte aproape. După mii de ani, zorii libertăţii şi ai spiritualităţii izbăvitoare ne umplu sufletele de speranţă şi de bucurie. Totuşi, chiar dacă ororile săvârşite de „Iluminaţi” sunt teribile şi aflarea lor va impacta puternic psihicul populaţiei, este necesar să ne focalizăm energia benefică asupra celorlalţi oameni care au nevoie să se „trezească” şi nu să ne irosim forţele în sentimente de mânie sau de furie la adresa membrilor cabalei criminale, care au făcut atât de mult rău umanităţii.

Actualmente, ordinele preliminare de arestare în masă a membrilor cabalei criminale şi a colaboratorilor lor din guverne, din marile bănci de investiţii şi din corporaţiile multinaţionale sunt deja completate; urmează să fie emise mandatele legale de arestare şi de reţinere a membrilor „elitei” masonice. Aceste arestări vor însemna anihilarea definitivă a unui grup satanic internaţional, care a controlat omenirea timp de 13 milenii, provocându-i un rău imens.
Actul final al arestărilor va fi supervizat de civilizaţiile ET benefice care asistă omenirea în aceste timpuri. Momentul de solstiţiu (21 iunie) va însemna un prag dincolo de care lucrurile vor începe să se precipite; tot ceea ce ni se cere este să rămânem calmi, să nu fim cuprinşi de panică şi să îi sprijinim din toate puterile noastre pe cei care, şocaţi, şi chiar terifiaţi în neştiinţa lor de evenimentele care vor veni în curând, vor avea tendinţa să se piardă cu firea şi să acţioneze haotic. Cea de a doua declaraţie a reprezentantei organizaţiei secrete Războinicii Curcubeului, care a fost făcută pe 20 iunie, poate fi urmărită aici: 


Dezvăluirea prezenţei extratereştrilor poate să însemne pentru mulţi oameni un motiv nu doar de panică, ci şi de manifestare xenofobă. Datorită ignoranţei şi îndoctrinării sistematice realizată de cabala criminală în ultimii 70 de ani, acest comportament aberant semnifică în realitate o minte confuză şi o adâncă neînţelegere a situaţiei. Suspiciunea, neîncrederea şi frica faţă de fiinţele din spaţiu au fost în mod constant inserate în subconştientul maselor de oameni, pentru a le sădi astfel sentimentul de respingere faţă de orice ajutor extraterestru. 
Mulţi oameni continuă să creadă minciunile propagate prin mass-media despre extratereştri şi nu pot concepe că, în realitate, subiectul ET a fost tăinuit cu mare grijă, iar din punct de vedere oficial a fost ironizat şi adeseori batjocorit în mod penibil. În birourile întunecate ale „Iluminaţilor” acţiunea a fost atent gândită şi mai apoi propagată în lume, mai ales prin intermediul filmelor ce stimulează atitudinea xenofobă în oameni, prezentându-i pe extratereştri sub diferite înfăţişări bizare, în ipostaza negativă de invadatori ai planetei noastre. Astfel au fost produse o serie întreagă de filme de mare buget şi seriale de televiziune, pe care le-am putea încadra foarte bine în categoria pieţei cinematografice intitulată „Invazia Extratereştrilor”. Deloc surprinzător, anii 2011 şi 2012 sunt în capul listei unor astfel de producţii.
Totuşi, dacă privim cu mai multă atenţie problema, realizăm faptul că această piaţă generoasă de filme pe acest subiect reprezintă de fapt un mijloc de condiţionare psihologică a maselor de oameni, o „pregătire” a umanităţii pentru o punere în scenă a unei invazii reale.
Exemplele sunt generoase şi multe dintre ele au ceea ce putem numi „greutate”. Astfel, unul dintre aceşti „grei” ai Hollywood-ului şi totodată veteran în domeniu este Steven Spielberg. Despre marele regizor putem spune că reprezintă, într-un fel, o piatră unghiulară a politicii acestui gen de filme. Însă într-o anumită măsură el este şi controversat: unele dintre producţiile sale costisitoare accentuează aspectele benefice ale civilizaţiilor extraterestre şi ale prezenţei lor pe Pământ (cum ar fi celebrul film E.T. din 1981); altele, precum Întâlnire de gradul trei (1977) sau serialul în zece episoade Taken (2002) (la care Spielberg a fost producător executiv pentru cinci din cele zece episoade) reprezintă transpuneri cinematografice ale unor cazuri documentate din arhivele Pentagonului, US Force şi ale Marinei SUA despre interacţiunea fiinţelor umane cu fiinţe extraterestre sau cu navele lor. În aceeaşi categorie putem încadra şi filmul Super 8 (2011), un fel de reevaluare a lui E.T., dar în timpuri moderne şi dintr-o perspectivă mai puţin inspirată. Totuşi, aspectele sunt astfel prezentate încât în finalul acestor filme spectatorul rămâne cu un sentiment confuz, ce înclină mai mult către o atitudine de respingere faţă de fiinţele extraterestre şi nu una de colaborare sau de convieţuire paşnică cu acestea. 
Spielberg însă nu se dezminte de la linia generală a pieţei şi regizează de asemenea unele mega producţii, cum ar fi filmul War of the Worlds (2005) în care invazia satanică a unor entităţi extraterestre terorizează omenirea. În 2011 el a produs de asemenea un nou serial SF numit Falling Skies, în colaborare cu reţeaua de televiziune TNT, al cărui subiect se bazează pe acţiunile unui grup de fiinţe umane după ce Pământul a fost invadat de către nişte entităţi extraterestre.
Un alt regizor de marcă al Hollywood-ului, Sam Raimi (cunoscut pentru filmele din seria modernă a Omului Păianjen) pregăteşte un film numitForţa de Apărare a Pământului, care va îmbina două tendinţe importante din „cetatea filmului mondial”: anticomunismul şi invazia extraterestră.
Probabil cel mai elocvent din seria „invazia extraterestră” este filmul IndependenceDay (1996) al regizorului Roland Emmerich, despre care există anumite zvonuri că ar pregăti o continuare a acestei producţii. Mai aproape de prezent este seria de trei filme Transformers care, deşi combină realizările tehnice şi de acţiune cu o abordare de multe ori tragi-comică, impune cu persuasiune aceeaşi idee şi anume, că extratereştrii sunt în general răi şi ei trebuie alungaţi imediat ce se apropie de Pământ.
Există apoi o linie de filme pe aceeaşi temă, care deşi nu au reuşit să se impună foarte mult, exprimă totuşi în mod obsesiv aceeaşi idee, a invaziei malefice - cu accente profund dramatice şi chiar horror - a Pământului de către civilizaţiile extraterestre. În această categorie intră filme precum Cloverfield (2008),Skyline (2010), Battle Los Angeles (2011) sau celebrul şi totodată elocventul serial V, care din motive necunoscute a fost brusc întrerupt după cel de al doilea sezon.
Anul 2012 este marcat de filmul Battleship şi mai ales de Prometheus, care este un prequel la vestita serie Alien, în care este vehiculată de asemenea, obsesiv, ameninţarea invaziei Pământului de către o rasă satanică reptiliană. Totuşi, Prometheus aduce elemente noi, făcând referire în mod explicit (şi poate pentru prima dată într-un film de categorie A) la adevăratele origini ale umanităţii şi la intervenţia genetică în ADN-ul ei.
În acest peisaj, un caracter aparte îl are filmul Răzbunătorii (The Avengers) (2012), care deşi a avut cele mai mari încasări din istoria cinematografiei în primele week-end-uri de difuzare, totuşi nu a fost deloc pe placul Pentagonului. Astfel, „problema” unor generali din armata SUA a fost că filmul nu indică în mod clar inamicul; prin urmare, s-ar putea ridica întrebarea dacă extratereştrii care invadează New-York-ul sunt mai răi decât guvernanţii care vor să lanseze bomba atomică asupra oraşului pentru ca invazia să nu se mai propage? Aşa cum remarca şi autorul (Florin Bădescu) unui articol bun pe această temă, „Pentagonul reproşează de fapt producătorilor de la Marvel Studios că au creat un blockbuster prea inteligent”

Infuzarea pieţei cinematografice cu astfel de producţii se corelează cu aşa-numitul Project Blue Beam conceput de „elita” satanică masonică, care implică folosirea unei tehnologii avansate de proiecţie electromagnetică a unor imagini asemănătoare cu cele produse de instalaţiile HAARP, proiectate pe firmamentul cerului în scopul de condiţionare psihologică a maselor de oameni. Această acţiune este menită să uşureze pentru cabala criminală instaurarea Noii Ordini Mondiale.
Exemple de testare a acestui proiect pot fi unele dintre spiralele luminoase care au apărut pe cer, cum ar fi celebrul caz din 9 decembrie 2009, din Norvegia. 


Afirmaţia că acea spirală de pe cerul Norvegiei a fost în realitate o acţiune în cadrul Proiectului Blue Beam a fost făcută de una dintre sursele confidenţiale ale lui David Wilcock, despre care acesta a vorbit în interviul luat de Kerry Cassidy la Project Camelot Radio. 

Ideea de bază a acestui black project (Blue Beam) (adică a unui aşa-zis „proiect negru”, care nu este guvernamental şi nu se sprijină pe fonduri guvernamentale, ci este orchestrat din umbră de către forţele oculte ale cabalei criminale masonice şi a acoliţilor ei) implică un scenariu de „proiectare pe cer a unei false invazii extraterestre”, pentru a se putea astfel justifica preluarea forţelor şi a controlului asupra populaţiei de pe întreaga planetă. Pentru realizarea lui vor trebui să fie implicate tehnologii foarte avansate, incluzând sisteme de transport şi arme care în prezent nu sunt cunoscute şi nici utilizate de către populaţia globului. Acestea se referă la nave antigravitaţionale asemănătoare „farfuriilor zburătoare”, care vor constitui un element-cheie în realizarea simulacrului de „invazie ET”. Este vorba despre nave foarte evoluate, care au capacităţi de proiecţie holografică, putând astfel să devină invizibile, să ia forma navelor ET sau, la dorinţă, pe aceea a unui avion de pasageri. Ele vor fi folosite ca sursă falsă a „invaziei” extraterestre şi vor acţiona după un scenariu bine stabilit înainte.
În ceea ce priveşte armamentul, acesta va consta în principal din cele 17 sisteme de tip HAARP care sunt răspândite actualmente pe suprafaţa planetei şi care vor îndeplini diferite funcţii în cadrul „invaziei”. Deoarece sistemele HAARP folosesc procesul de interferometrie a undelor scalare – care a fost descoperit pentru prima dată de către Nicola Tesla la începutul secolului trecut -, efectele care pot rezulta din folosirea lor pe scară largă ar fi dezastruoase pentru viaţa oamenilor pe Pământ sau i-ar destabiliza pe aceştia din punct de vedere psihic.
Planul satanic al „invaziei false a extratereştrilor”, conceput de către „Iluminaţi”, implică de asemenea folosirea unor proiecţii hiperdimensionale a unor nave OZN pe cer, care ar simula astfel (prin tenologia HAARP) flote întregi de nave ET ce apar pe cer. Invazia ar fi completată de distrugerea unor oraşe, centre importante sau obective strategice prin bombardarea lor cu fascicule de unde scalare, ce vor fi astfel proiectate încât să pară că ele provin de la navele OZN false de pe cer. În paralel, instalaţiile HAARP ar acţiona de aşa manieră, prin anumite tipuri de impulsuri electromagnetice, încât să inducă în populaţie sentimente de frică şi de panică. Mai mult decât atât, „elita” masonică se află în posesia tehnologiei de teleportare  şi de călătorie în timp, inventate tot de Nicola Tesla. Informaţiile în această direcţie au fost confirmate de mai mulţi „whistleblowers” în mod independent, dintre care menţionăm pe Andrew Basiago, Michael Reffe şi Arthur Neumann. Există de asemenea dovezi despre folosirea acestor tehnologii în operaţiunea de pe 11 septembrie 2001. Cele două tehnologii principale de călătorie în timp care se pare că se află actualmente la dispoziţia „Iluminaţilor” sunt cronovizorul (dispozitiv holografic, care permite operatorului să capteze „imagini” a oricărei scene din trecut său viitor) şi tehnologia stargate (care permite fiinţelor umane să călătorească efectiv în timp, prin deplasarea corporală în orice moment spaţio-temporal doreşte). 
Totuși, în prezent cabala criminală nu mai are acces aproape deloc la aceste dispozitive, astfel că punerea în scenă a unui astfel de plan foarte complex (Proiectul Blue Beam) iese din discuție. „Venerabilii” din familia Rothschild dețineau controlul asupra unui mare număr de focoase nucleare si a unor dispozitive scalare, însă acum ei au pierdut această poziție strategică de șantaj, pe care se bazau; în plus, ei sunt mai ales interesați acum să se salveze pe ei înșiși, decât să se preocupe de lansarea unei false invazii extraterestre. 

Pe de altă parte, alte persoane – cum ar fi Tolec, reprezentantul pe Pământ al Consiliului Andromeda – afirmă că spiralele care pot fi văzute uneori pe cer în felurite zone ale lumii nu sunt deloc periculoase; el spune că acestea constituie fenomene naturale şi nu trebuie să inducă în noi sentimente de frică ori de stres.

Prof.yoga Dan Bozaru

 Sursa : yogaesoteric
(pentru conformitate C.M.)