duminică, 29 iulie 2012

OZN -URI GIGANTICE IN APROPIEREA SOARELUI - 22 IULIE 2012, 25 IULIE 2012

Intre 22 iulie si 25 iulie, au fost vizibile obiecte necunoscute gigantice, care calatoreau cu o viteza ce depasea mult viteza luminii.

Pe 22 iulie 2012, un obiect necunoscut de dimensiuni gigantice, a aparut in apropierea Soarelui. Acest OZN avea 6 fluxuri de lumina si stralucea in lumina Soarelui.

Pe 25 iulie 2012, din nou a fost zarit un OZN asemanator in apropierea Soarelui.

Folosind filtre speciale, au fost filmate imaginile din clipurile de mai jos.
Sursa video: www.youtube.com

ILLUMINATI AU PREZIS EVENIMENTUL DIN AURORA COLORADO INTR-UN JOC DE CARTI ?

Este posibil ca evenimentul din Aurora Colorado sa fi fost prezis intr-un joc de carti din 1995. Sa fie oare o coincidenta?
Exista unele similitudini intre o carte a acestui joc si o fotografie a locului unde s-a intamplat evenimentul. Straniu, nu?!
Priviti cele doua imagini si o sa observati cat de bine seamana cele doua cladiri.

Si nu este vorba doar de cladiri. Foarte ciudat este si faptul ca haina persoanei din imaginea cartii de joc este de culoare purpurie, la fel cum este si haina Joker-ului din filmul Batman.


Acest joc de carti este un joc ireal de secrete si conspiratii, care are loc pe o insula misterioasa.
Foarte ciudata aceasta asemanare. Ce sa credem? Ca cei care au conceput jocul si mai ales cei care au facut grafica au fost vizionari sau ca cei care au facut proiectul cladirii s-au inspirat din cartea de joc? Apoi, cei care au facut filmul Batman s-au inspirat intr-una din serii si au facut haina Joker-ului ca a persoanei din carte?
Dar cum Dumnezeu, cel sau cei care au pus la cale atacul armat din Colorado, au ales exact acea cladire si mai exact, ce potriveala sa fie premierea unei serii a filmului Batman!
Cam multe potriveli si similitudini, nu credeti?

Scris de Sfatuitoarea

Nibiru, Planeta X - NOUA Data prevăzută! 17.08.2012 - 26.09.2012

Oare se ascund SOSIRE extraterestre? Sau este aceasta o altă psihoza pentru a coincide cu Jocurile Olimpice care au inceput in data de  27.07.2012 la Londra. S-a tot presupus ca o invazie extraterestra se poate produce pe perioada desfasurarii JO.
Nu este o coincidenta ca economia mondială este la un pas de colaps si se tot incearca crearea unui guvern mondial  IN ACEST MOMENT. 
Bancile au fost manipulate de  ELITE si se incearca sa se creeze o falsa  "monedă". Aceasta nu este efectiv imprimată pe baza de  MATERIAL , ci este reprezentata prin A cifre pe ecranul  MATRICEI computerizate al băncilor.
Sursa: www.youtube.com

2012 - intervenţia extraterestră pe Pământ (23a)Multe dintre civilizaţiile ce fac parte din Federaţia Galactică a Luminii (FGL) există într-o dimensiune superioară a realităţii, în special 5D. Cu toate acestea, în cadrul Federaţiei există şi membri ce aparţin densităţilor 3D (fizică) şi 4D (eterică).

Deşi nu se poate face o corespondenţă strictă între dimensiunilor superioare celei fizice (3D) şi planurile Manifestării aşa cum sunt ele cunoscute, de pildă, în tradiţia orientală - deoarece există numeroase zone de tranziţie, subplanuri şi alte caracteristici ce fac practic imposibilă această incadrare -, totuşi la modul general vorbind se poate asocia dimensiunea 4D cu planul eteric si anumite zone sau subplanuri din astralul "de tranziţie", iar 5D cu o patrundere mai complexa in planul astral.

Aceste rase de fiinţe extraterestre deţin o tehnologie care, pe lângă elementele de natură subtilă, implică şi anumite materiale fizice. Astfel, navele lor ce pot fi observate cu ochiul liber sunt construite prin combinarea unor energii eterice şi mentale cu anumite aliaje de titan, aur şi alte substanţe fizice (unele dintre acestea nu se găsesc pe Pământ).

Adeseori metalele folosite la construcţia acestor nave (OZN-uri) sunt obţinute din exploatarea minieră de pe unele corpuri cereşti din sistemul nostru solar (în special de pe Lună şi de pe Marte). Sursa energetică de propulsie a acestui tip de OZN-uri implică cristalele încărcate cu o înaltă energie magnetică solară.

Unul dintre membrii marcanţi ai FGL este aşa-numitul Comandament Ashtar. Tehnologia navelor sale este uimitoare şi ea se bazează pe energia luminii; din acest punct de vedere aceste OZN-uri sunt inconfundabile, atât prin semnalele luminoase feerice (în special albastru închis-indigo, alb şi violet, în succesiune stroboscopică) pe care le emit, cât şi prin formele lor speciale, care seamănă fie cu două clopote aşezate simetric unul peste celălalt (rezultând o formă oarecum de romb), fie ovale etc.

În toate cazurile, însă, lumina puternică de diferite culori ce înveleşte navele lor este o caracteristică fundamentală. Pentru edificare, sugerăm vizionarea următorului clip video, care implică filmarea unei nave Ashtar deasupra localităţii Pescara, Italia, pe 15 mai 2012:

Interesant este că apariţiile din ce în ce mai dese pe cer ale acestor nave, ce emit lumini feerice, au început să fie semnalate chiar şi de media locală în anumite zone ale lumii. Următorul clip video este un exemplu în acest sens (postul local de televiziune din Blue Springs (Missouri, SUA), pe 24 mai 2012):
Unul dintre clipurile video ce prezintă destul de clar chiar anumite detalii ale navelor Comandamentului Ashtar este cel de aici:
Navele FGL au de asemenea şi forme triunghiulare, iar în unele ocazii ele au putut fi filmate chiar foarte bine, aşa cum este cazul în clipul video de aici (sugerăm vizionarea lui integrală, chiar dacă fondul muzical nu este prea inspirat...):

În general vorbind, la nivelul raselor superioare care sunt membre ale Comandamentului Ashtar şi ale FGL, navele cosmice sunt construite pornind de la o idee precisă a folosirii lor într-un anumit scop. Această construcţie nu are însă loc prin asamblarea bolţurilor şi şuruburilor în fabrici şi uzine, ca în lumea noastră fizică. Cele mai multe tipuri de OZN-uri sunt concepute prin intermediul unor forme-gând extrem de intense şi focalizate, care sunt menţinute astfel mai mult timp până când energia respectivă este modulată în frecvenţa ce corespunde ţelului propus.

Tocmai de aceea, ulterior acea formă-gând poate fi dizolvată, reconstituită sau remodelată în conformitate cu alte cerinţe sau necesităţi.

Pe de altă parte, unele dintre navele FGL sunt alcătuite din anumite microorganisme vii, altele sunt rodul unor proiectări computerizate în componente amino-eterice, iar altele au la bord doar echipaj alcătuit din roboţi. Acest ultim caz este valabil mai ales atunci când navele Ashtar pătrund în regiunile unor dimensiuni inferioare ale Creaţiei, acolo unde există lumile guvernate de aşa-zişii "îngeri căzuţi".

În ceea ce priveşte navele-mamă ale FGL, acestea pot fi considerate nişte veritabile ecosisteme ce se aseamănă foarte mult cu viaţa planetară. Ele susţin astfel milioane de fiinţe într-un mediu multifuncţional perfect corelat, armonios şi foarte avansat din punct de vedere tehnologic.

Uneori aceste nave gigantice sunt observate ca nişte manifestări bioplasmatice, deoarece apar vederii precum nişte sfere uriaşe de lumini multicolore care par să se asambleze din când în când în felurite configuraţii, separându-se şi apoi reunindu-se în noi forme. La bază, se poate spune că aceste nave extraordinare de transport sunt de fapt vehiculele subtile de lumină care în literatura ezoterică sunt cunoscute ca Merkaba. Ele nu sunt supuse limitărilor de timp sau spaţiu şi din această cauză formele navelor celor din Comandamentul Ashtar sunt multiple, iar luminile lor sunt feerice.

Pentru ca aceste nave sau vehicule cosmice să devină vizibile, se scade frecvenţa lor de vibraţie, iar atunci când ele intră în domenii superioare ale manifestării, îşi ridică frecvenţa de vibraţie. Aceasta se realizează prin dispunerea moleculelor de pe anumite coordonate ale unei densităţi de manifestare pe alte coordonate, în funcţie de scopul urmărit în acea deplasare. Astfel, "navigarea" OZN-urilor este mai curând o "alunecare" de-a lungul lungimilor de undă sau "benzilor" de manifestare ale planului eteric şi astral, întocmai precum un vapor pluteşte şi se deplasează de pe un val pe altul al oceanului.

În sistemul nostru solar există milioane de nave cosmice ale FGL (aşa-zise OZN-uri) care operează la diferite nivele, majoritatea în dimensiunile 4D şi 5D, pentru a nu fi văzute de pe Pământ prin intermediul telescoapelor etc. şi pentru a nu provoca panică sau sentimente adverse în rândul populaţiei şi, respectiv, al generalilor militari din armată.

Unele dintre aceste OZN-uri staţionează pe orbite situate la diferite înălţimi faţă de suprafaţa planetei noastre, altele sunt într-o continuă mişcare, întrucât activităţile FGL sunt foarte complexe, mai ales în această perioadă, când timpul pare că realizează o "comprimare" a evenimentelor.

Navele a căror misiune este aceea de a se face vizibile din ce în ce mai mult oamenilor, pe cer, ca parte a planului de dezvăluire către omenire a prezenţei FGL şi a civilizaţiilor extraterestre în preajma planetei noastre, sunt aşa-zisele nave Ventla, care apar vederii în felurite culori, de obicei verde, roşu şi alb. Uneori ele apar luminând doar în verde şi roşu, iar alteori în flash-uri puternice de lumină. Manifestările luminoase indigo, alb şi violet aparţin unei alte categorii de nave.

Deşi aceste nave în număr foarte mare există şi se deplasează în mod constant pe cerul planetei noastre, totuşi cea mai mare parte dintre ele nu activează în spectrul vizibil; în perioada următoare se va trece însă la o fază mai evoluată a planului de contact cu pământenii, conform planului general expus anterior.

O altă mare Confederaţie de civilizaţii extraterestre benefice este cea cunoscută sub numele de Consiliul Andromeda (CA), al cărui nucleu de conducere este alcătuit din 12 membri. În acest caz, prin "membru" poate fi înţeleasă o comunitate de sisteme solare, cum este de exemplu al zecelea membru al Consiliului, denumit Federaţia Galactică. Aici este necesar să facem o specificaţie: Federaţia Galactică din CA nu este aceeaşi cu Federaţia Galactică a Luminii.

Această neînţelegere a generat anumite confuzii şi interpretări greşite. Nu vom intra în detalii; este suficient să spunem că în Confederaţia andromedanilor intră de asemenea şi unele civilizaţii care sunt membri ai FGL (cum ar fi, de pildă, siriusienii din Sirius A).

Din CA mai fac parte civilizaţia din sistemul Procyon (care a ajutat în mod decisiv la distrugerea bazelor reptiliene subacvatice şi subpământene de pe planeta noastră, datorită sistemelor foarte dezvoltate de atac pe bază de unde sonice de foarte joasă frecvenţă, combinate cu un anumit gen de pulsuri electromagnetice; in plus, cei din sistemul Procyon schimbau adeseori frecvenţele de teleportare pentru a nu fi previzibili atunci când atacau bazele reptiliene, modificand în acest fel planul de atac de la bază la bază); de asemenea, un membru foarte important al CA este civilizaţia superioară de pe Arcturus, ce contribuie cel mai mult la echilibrarea energetică a Pământului şi la purificarea liniilor lui de forţă magnetică, astfel încât să fie prevenite măcar într-o anumită măsură cataclismele ce ar fi avut deja loc până acum, în conformitate cu multe dintre profeţiile din vechime. De altfel, arcturienii sunt primul membru şi cel mai respectat din Consiliul de Lumină al CA.

Pe lângă acest nucleu principal al conducerii CA, în conformitate cu informaţiile oferite de Alex Collier în cadrul Confederaţiei există un grup mai larg de fiinţe ce provin din 139 de sisteme solare diferite. Reprezentanţii acestor civilizaţii se consultă de fiecare dată atunci când trebuie să fie luate hotărâri importante în ceea ce priveşte anumite acţiuni la nivel galactic.

Spre deosebire de mentalitatea pământeană, acest grup nu are o natură politică. În una dintre întâlnirile sale, ce a avut loc pe la mijlocul anilor ďż˝90, s-a luat în discuţie oportunitatea intervenţiei directe a CA în evenimentele din această perioadă dificilă a Terrei. La acea întâlnire s-au întrunit doar 78 dintre reprezentanţii sistemelor stelare din CA; după vot, ceva mai puţin de jumătate au decis că nu sunt interesaţi sub nicio formă să se implice în aceste acţiuni.

La o primă estimare, motivul principal părea să fie în legătură cu anumite caracteristici de natură administrativă. Majoritatea celor care au votat astfel provin din sisteme aflate la distanţe de milioane şi chiar sute de milioane de ani lumină distanţă de Pământ, adică ei sunt din alte galaxii. Aparent, noi am putea judeca refuzul lor prin faptul că "problemele" Pământului par insignifiante, deoarece "datele" existenţei acelor civilizaţii se situează în cu totul alt spectru de vibraţie.

Din perspectiva noastră, am putea crede că ele fie nu au înţeles importanţa transformărilor de pe Terra, fie pur şi simplu nu sunt interesate să le urmărească. În realitate, conform dezvăluirilor lui Moraney - care este unul dintre comandanţii navelor andromedane din CA ce a luat parte la respectiva întrunire - motivul principal pentru care acele civilizaţii îndepărtate nu au vrut să ia parte la aceste acţiuni este că, din punctul lor de vedere, oamenii de pe Pământ nu se respectă pe ei înşişi; ca urmare, cum ar putea ei să-i respecte pe alţii şi, în general vorbind, cum ar putea ei să respecte viaţa în întregul Univers?

Din fericire, majoritatea celor prezenţi la întâlnire şi-au dat acordul pentru asistarea Pământului în această perioadă şi astfel Consiliul a emis o directivă prin care a stabilit că până la data de 12 august 2003, prezenţa extraterestră malefică să fie complet eliminată de pe Pământ, din interiorul lui şi de pe Lună. Motivul a fost acela de a observa cum va acţiona omenirea după ce ea nu va mai fi manipulată.

Acea directivă a fost respectată în mare măsură, dar se pare că ceea ce reprezentanţii Consiliului Andromeda nu au prevăzut, a fost faptul că "elita" satanică masonică este un odios urmaş al reptilienilor draconieni şi că programele ei de manipulare în masă şi de implementare a unor metode sinistre de "spălare a creierului", precum şi a sistemului social criminal pe care l-au conceput (cum ar fi televiziunea sordidă, reclamele subliminale, filmele de factură malefică etc.), au continuat să acţioneze în forţă asupra psihicului şi mentalului fiinţelor umane, îngreunând procesul eliberării.

Totuşi, în prezent ne aflăm chiar în pragul transformărilor majore, care au fost pregătite cu răbdare şi minuţiozitate. Acum este perioada cea mai dificilă a tranziţiei majore, care deşi durează doar câteva luni (ea a început în luna aprilie 2012 şi va dura până la sfârşitul lunii noiembrie 2012), reprezintă totuşi cea mai complexă, instabilă şi problematică perioadă pe care a traversat-o omenirea vreodată în istoria ei.

Tocmai de aceea, prezenţa a numeroase alte civilizaţii ET benefice este de natură să ne sprijine, să ne încurajeze şi să ne ofere totodată asistenţa şi sprijinul necesar pentru a realiza cu succes translaţia în frecvenţă de vibraţie a conştiinţei noastre. Printre aceste civilizaţii ET benefice, cele care fac parte din Consiliul Andromeda doresc să elibereze planeta de influenţa foarte nocivă a reptilienilor şi a acoliţilor lor, pentru ca oamenii să evolueze liber, fără influenţe negative şi fără a fi dominaţi sau controlaţi de alte forţe exterioare.

Se poate spune însă că aceasta este prima dată când civilizaţiile din CA intervin în acest mod in treburile unei alte civilizaţii din Univers. Totuşi, în conformitate cu un studiu pe care l-a făcut grupul reprezentativ al Consiliului Andromeda - ce a implicat o minuţioasă analiză a mai multor linii temporale -, dacă lucrurile ar fi continuat aşa cum au fost până acum, cu reptilienii şi micii cenuşii la putere, peste aproximativ 360 de ani rezultatele ar fi fost catastrofale pentru o mare parte a galaxiei noastre şi, de asemenea, chiar pentru galaxia vecină (Andromeda).

Investigaţia temporală a arătat că răul principal, adică sămânţa de la care ar fi pornit totul, era localizat în acest sistem solar din galaxia noastra, mai precis la nivelul Pământului, al Lunii şi al planetei Marte. Lui Tolec i s-au arătat piramidele aliniate de pe aceste trei corpuri cereşti si efectele declanşate de acţiunile specifice de triangulaţie ce aveau să fie realizate de reptilieni, în scopul schimbării frecvenţei de vibraţie generală a planetei (astfel, ea ar fi devenit atunci o planetă malefică) şi pentru schimbarea integrală a ADN-ului uman in ADN reptilian (la toată populaţia Pamantului).

Se pare că dacă lucrurile ar fi fost lăsate să evolueze ăn această direcţie ele s-ar fi petrecut fără dar şi poate întru tocmai, deoarece aşa fac reptilienii, aşa cuceresc ei planete, sisteme solare şi chiar galaxii, utilizand aceasta teribilă metodă de atenuare a frecvenţei de vibraţie care este specific modulată.

Scopul lor nu este aşadar doar controlul planetei Pamânt şi exploatarea dementă a resurselor ei naturale, ci în realitate agenda lor este aceea de "conversie totală" a frecvenţelor pentru a schimba ADN-ul uman pe fiecare planeta ce este locuita de o rasa umanoidă în galaxie. Ţelul lor ultim este cel de a face întreaga galaxie să devină o galaxie reptiliana.

Ei planificaseră să dezvolte o imensă reţea energetică în galaxie, ca un nor malefic, ce ar fi transmis energia lor specifică reptiliană către toate planetele; peste 360 de ani un anumit număr de "noduri" ale acestei plase negative cosmice s-ar fi sincronizat şi, sub efectul energetic colosal al rezonanţei, ar fi transformat aproape instantaneu întreaga galaxie într-o galaxie reptiliană. Acest lucru nu putea să fie permis şi tocmai de aceea s-a hotărât intervenţia în forţă pentru eliminarea definitivă de pe planetă a celor două rase malefice.

După momentul translaţiei ca frecvenţă de vibraţie, la trecerea dintre 4D si 5D am fi început deja să-i vedem pe reptilieni aşa cum sunt ei în realitate, dar chiar şi atunci tot nu am fi avut mijloacele şi puterea necesară pentru a-i elimina singuri de pe planeta noastră. Pactul realizat in anul 1930 de guvernele occidentale de atunci cu reptilienii si micii cenu?ii in schimbul achiziţiei de tehnologie s-a dovedit nu doar dezastruos pentru omenire, dar el a fost sortit încă de la început unui groaznic eşec, datorită naturii satanice a rasei reptilienilor malefici; astfel, liderii noştri nu ştiau că, dacă faci un pact cu reptilienii, aceştia nu se ţin niciodată de cuvânt: fie găsesc o cale să te înşele, fie să te consume ca "hrană".

Am putea spune că, dintr-un anumit punct de vedere Consiliul Andromeda (CA) este în cosmos ceea ce este (sau ar trebui să fie) "Organizaţia Naţiunilor Unite" pe Pământ; el reprezintă de fapt o "entitate" ce cuprinde civilizaţiile din sute de sisteme solare din galaxia noastră (Calea Lactee), din galaxia vecină (Andromeda) şi chiar unele civilizaţii din alte galaxii cu mult mai îndepărtate. Prezenţa CA în spaţiul sistemului nostru solar se face remarcată mai ales prin cele 12 biosfere gigantice (nave-mamă), care includ Biosfera Primară (cea în care sunt ţinute întrunirile Consiliului de Lumină şi ale subcomitetelor acestuia).

Biosfera Primară reprezintă cartierul general al celor ce apără flota CA din sistemul nostru solar şi prin urmare ea este cea mai bine protejată din punct de vedere militar, beneficiind de o tehnologie foarte avansată, ce include sisteme de invizibilitate, camuflare dimensională şi super-scuturi energetice. Această biosferă este de mărimea planetei Pluto, fiind sediul central în care se iau toate hotărârile majore de acţiune ale andromedanilor.

Dintre celelalte 11 biosfere ale CA, 6 sunt nave-mamă medicale şi 5 sunt nave-mamă pentru alte destinaţii. De pildă, cea de a doua biosferă ca importanţă din flota CA este numită Centoria şi are rol de apărare; aici se regăsesc luptători din diferite lumi şi tot la acest nivel se realizează antrenamentele şi planurile de desfăşurare a misiunilor.

[continuare în partea a cincizecisisasea (in curand)]

Sursa: AIM

Fenomen UNIC în lume. HOLOGRAMA misterioasă a Piramidei din Masivul CeahlăuPe Ceahlău se petrec an de an, cu regularitate, două fenomene optice inexplixabile. În prima parte a lunii august, chiar la răsărit umbrele vârfurilor Toaca şi Piatra Ciobanului formează o hologramă naturală imensă, ce are forma unei piramide.
Fenomenul este denumit Umbra Piramidei şi a transformat Vârful Toaca într-un adevărat mister. Puţin după data de 6 august a fiecarui an, sub lumina puternică a răsăritului, Vârful Toaca şi Piatra Ciobanului formează o piramidă imensă, scrie efemeride.ro.
Măsurătorile efectuate de specialiști au demonstrat că laturile bazei au exact dublul lungimii piramidei lui Keops, din Egipt, iar unghiul pantelor este cu doar 10 grade mai mare decât cel al aceleiași piramide.


Efectul de Umbra Piramidei este doar o iluzie optică, care se formează datorită celor două vârfuri muntoase, combinate cu norii de ceaţă, inclusiv particule de apă şi cu razele solare. Acesta are aspectul unei piramide cu baza patrata, figura considerata a se forma extrem de rar in mod natural.


Fenomenul este unic în lume. Piramida umbrelor apare in masivul Ceahlau, in fiecare an, in primele 10 zile ale lunii august. Vanatorii acestui fenomen cred ca piramida este creatia stramosilor nostri, scrie travelsplendid.ro.

NOTA: Personal suntem de parere ca ceea ce se vede doar in momentul in care sunt indeplinite anumite conditii externe, de mediu, atmosferice si de aliniere cosmica, se poate vedea si exista in permanenta la nivel energetic, in planul astral (etheric). Sursa: www.evolutiespirituala.ro

VIDEO: OZN la Jocurile Olimpice


Emisiunea postului de radio Cosmic Vision News din 27 iulie 2012 a avut loc mai devreme decât era programată datorită unor informaţii de mare importanţă ce au fost transmise urgent. Aceste informaţii au venit din partea unei femei Pleiadiene numită Sierra Neblina, şi sunt în legătură cu Jocurile Olimpice de la Londra. Ea a transmis că este foarte posibil să aibă loc un eveniment în legătură cu aceste jocuri olimpice.

În emisiune s-a arătat faptul că au apărut recent anumite cercuri în lanurile de cereale (crop-circles) care anunţă un anumit eveniment în jurul datei de 4 august 2012. De asemenea, alte mesaje venite prin intermediul unor mediumi (chanelling) indică posibilitatea unor evenimente importante în decurs de o săptămână sau două.

Sierra a declarat ca a "văzut" o întâlnire la care atmosfera discuţiilor era foarte "intensă", la care participau numeroşi conducători mondiali, regina Angliei şi anumiţi membri ai familiei noastre galactice.

La această întâlnire, aceşti extratereştri au informat conducătorii mondiali că tranziţia globală înaintează mult prea încet, şi că dacă nu au de gând să anunţe prezenţa extratereştrilor pe Pământ (cunoscut ca "dezvăluirea" - disclosure) până la data de 4 august, atunci familiile noastre galactice vor realiza toate acţiunile necesare astfel încât această dezvăluire a prezenţei extraterestre pe Pământ să fie cât mai urgent realizată.

Sierra arată că s-au discutat numeroase variante de planificare a acţiunilor viitoare, dar au apărut evidente dezacorduri în privinţa modului în care dezvăluirea va fi făcută publică.

La acea întâlnire, se pare că regina Angliei a cerut exonerarea crimelor ei (iertarea acestor crime) în schimbul acceptării dezvăluirilor despre extratereştri.

Sierra a afirmă că a avut loc o tentativă de a găsi o soluţie acceptată de toate părţile aflate în discuţii, care probabil s-a adoptat până la urmă, însă detalii despre această soluţie nu sunt disponibile deocamdată.

Odată cu deschiderea Jocurilor Olimpice din Londra şi a spectacolului cu artificii organizat cu această ocazie, şi-au făcut apariţia şi câteva OZN-uri care s-au lăsat filmate, şi care au apărut chiar şi la posturile de televiziune oficiale.Iată mai jos câteva dintre filmările acestor OZN-uri care au apărut cu această ocazie:

Pe de altă parte, David Wilcock a completat articolul său despre marea dezvăluire, în care arată că sub aparenţa unei "lipse" de evenimente, în realitate se petrec o mulţime de acţiuni - unele pozitive, iar altele clar negative.

David afirmă că Benjamin Fulford nu a publicat nimic săptămâna aceasta, determinând o anumită îngrijorare în rândul cititorilor lui, dar el este afara oricarui pericol.

Intervenţia Divină a reuşit să împiedice recent două complexe acţiuni de manipulare prin deghizare (false-flag) de o importanţă majoră (prin care s-a încercat fără succes să se declanşeze al treilea război mondial), iar din august 2011 niciuna dintre numeroasele acţiuni de acest fel nu şi-au atins scopul (graţie intervenţiei Divine).

În acest moment există în Golful Persic un distrugător plin cu muniţie de război care s-a dorit să fie folosită pentru a provoca acţiuni de război în care să fie atras Iranul, dar eforturile de a declanşa ostilităţile au fost un eşec total.

Se pare că apariţia lui James Holmes (autorul masacrului din Aurora (Colorado, SUA) în sala de judecată, viu, dezorientat şi amnezic, nu este deloc pe placul Cabalei criminale, care este cuprinsă de o frică teribilă că cineva din interior a "trădat", iar acum se poate vedea în mod public manipularea şi controlul mental la care a fost supus James pentru a duce la îndeplinire tragedia. Aceasta îi face pe mulţi să îşi dea seama de imensul aparat represiv şi de control care este la dispoziţia Cabalei criminale, iar oamenii încep acum să se trezească la realitate mult mai repede decât s-a crezut a fi posibil, iar prăbuşirea criminalilor care au orchestrat astfel de crime este iminentă, şi va fi foarte bruscă.

Mirajul bunăstării


O ţară întreagă pare fascinată de furia cheltuielilor de sărbători, de ploaia banilor aruncaţi pe cadouri, distracţii sau călătorii. Mai cu seamă marile oraşe au lăsat impresia unei alte Românii, în care oamenii au bani în exces şi disponibilităţi nelimitate. Agenţiile de turism anunţau anul trecut încă de la inceputul lui decembrie că locurile de cazare pentru cele mai scumpe hoteluri au fost epuizate, iar reportajele din magazinele de electrocasnice semnalau un fel de apocalipsă a cumpărăturilor de sezon. 

Ştirile televizate şi forfota oraşelor lăsau impresia de bunăstare generalizată, în mare contrast cu ceea ce se întâmplase peste an, când ţara gemea sub povara scumpirilor tarifelor la lumina, căldură sau la telefoane. Goana dupa un Revelion de lux contrasta cu precedentele ştiri referitoare la sute de mii de oameni care se debranşau de la reţeaua de termoficare sau cu statisticile oficiale, care continuă să arate un venit mediu de numai 125 de euro. 

În faţa freneziei cheltuielilor, mulţi se întreabă de unde apar atâţia bani, de unde atâtea maşini, case, concedii, termopane sau electrocasnice? De unde succesul magazinelor de lux, de unde aglomeraţia din localurile cu pretenţii în care e greu să obţii o rezervare? Cine sunt cei care umplu discotecile, barurile şi ţin aprinse luminile oraşului până dimineaţa? 

Prinşi cu grijile de zi cu zi, oamenii cu posibilităţi modeste şi chiar cei din clasa de mijloc privesc intrigaţi această defilare de prosperitate, întrebându-se dacă nu cumva statisticile au rămas în urmă, iar Occidentul s-a mutat peste noapte la gurile Dunării. Secretul acestei aparente bunăstări nu stă însă nici în consolidarea clasei de mijloc, nici în simplul efect cumulativ al "cheltuielilor de ocazie", spun economiştii. Combustibilul care animă distracţia şi consumul în România sunt banii care lipsesc din statistici. 

Un observator străin venit într-o Românie descrisă de parametrii sărăciei este contrariat să vadă această euforie aparent generalizată a consumului. "Cine sunt aceşti oamenii cu bani?", se întreabă analistul Florin Petria. Se vorbeşte prea puţin de noua clasă a noilor îmbogăţiţi. Cine sunt ei? Nu prea ştim, iar comentatorii doar bănuiesc, urmărind sursele posibile de bani. Lăsăm la o parte "clubul celor 300" de milionari în dolari, care nu prea-şi mai petrec sărbătorile prin România şi fac deja cumpărături la Paris. 

Clubul noilor îmbogăţiţi nu poate fi confundat nici cu aşa-numita "clasă mijlocie". În Romania, clasa de mijloc, recunoscută ca atare prin salariile mari primite din bănci, case de brokeraj, sucursale ale marilor corporaţii sau prin veniturile obţinute din afaceri, nu e foarte numeroasă. În afară de asta, oamenii care fac bani din profesie sunt rereori prezenţi în peisajul social, împărţindu-se doar între serviciu şi viaţa de familie şi concentrându-se pe investiţii majore. 

Mirajul clasei de mijloc 

"Clasa de mijloc este reprezentată de indivizi cu studii superioare, bine calificaţi profesional şi mici antreprenori. Nu au averi mari, ci medii, dar reprezintă o categorie relativ importantă. În Europa, pătura intelectualilor variază în jurul a 30 la sută. În România, ca pondere a populaţiei cu studii superioare, ne situăm pe unul din ultimele locuri din Europa, cu aproximativ zece la sută din populaţie. Standardul de consum al păturii de mijloc este special. 

Sunt mai puţin interesaţi de bunurile de strictă subzistenţă şi tind să investească în altceva, tind să facă economii, iar, în România, tind să-şi cumpere electrocasnice, locuinţe şi automobile.", explică sociologul Bogdan Voicu, specialist la Institutul de Cercetare a Calităţii Vieţii. 

Aspectul dinamic al pieţei în România ar putea crea impresia falsă că în sfârşit a apărut şi la noi mult râvnita clasă de mijloc, pătura groasă a celor care ţin în stare de funcţionare industriile producătoare de maşini, umplu teatrele şi cinematografele şi impulsionează industria serviciilor. "Oricum ai socoti, clasa de mijloc nu se extinde dincolo de 5-10 la suta din populaţia României, iar oameni cu averi considerabile sunt vreo zece mii.

Raportat la populaţia României, asta nu e prea mult", explică analistul economic Ilie Şerbănescu. Vreo 200.000 de oameni, risipiţi în toată ţara, nu explică momentele de maximă risipa şi nici aparenta bunăstare de peste an. "Statisticile arată că veniturile lunare ale unui salariat, chiar şi ale celor mai bine plătiţi, nu pot susţine cu intensitate euforia consumului." 

Mai bogaţi decât arată statisticile 

Bineînţeles, există o pătură de mijloc activă, cu resurse financiare "curate", la care se adaugă adolescenţii şi studenţii, care cheltuiesc cam tot ce au - din resurse proprii sau de la părinţi. Numărul acestora este însă departe de a explica dimensiunile consumului de timp liber. Oricât de adânc ar căuta în buzunar, cei care sunt plătiţi cu un salariu minim pe economie, situat la un nivel de 62 euro, tot nu pot cheltui mai mult de echivalentul a 2 euro pe zi. Asta în situaţia în care nu plătesc nici o factură în luna decembrie. 

Nici în eşaloanele superioare din punct de vedere salarial răspunsul freneziei consumului nu îşi găseşte răspuns: oficial, cei mai bine plătiţi români sunt bancherii. Potrivit statisticilor pentru noiembrie 2003, salariul mediu în bănci a fost de "numai" 325 de euro, şi astfel nici aceştia nu pot cheltui decât vreo zece euro pe zi. 

Cheltuială de plăcere 

În timp ce Alvin Toffler vorbea despre un "al patrulea val", anume economia timpului liber, spre care se îndreaptă lumea occidentală, România rămâne într-o etapă premergătoare, încercând să-şi acopere golurile acumulate până acum. "Consumul de timp liber nu pare a fi mare în România. Indivizii bine plătiţi din companiile prospere nu dau bani pe "loisir", ci preferă să investească masiv în apartamente - România fiind, de altfel, una dintre puţinele ţări cu număr record de proprietari de case (90 la sută). 

Pentru comparaţie, Anglia are sub 40 la sută. În afara aparentei bunăstări şi a unui tip de consum impulsionat de aproximativ 17 la sută din populaţie, românul o duce mai prost decât orice alt european, exceptînd spaţiul ex-sovietic, Albania, Bosnia şi Serbia. Raportat la propriile lor aşteptări, românii o duc chiar şi mai rău: în jur de 70 la sută spun că îşi ating puţin peste strictul necesar.", spune sociologul Bogdan Voicu. 

Şpaga, unealtă a prosperităţii 

Mai există o categorie de noi bogătaşi, din care fac parte, în general, corupţii deja plătiţi din buget. Investitorii străini susţin că în România corupţia este mai intensă în spitale, la ghişeele sau birourile funcţionarilor mărunţi. Dar "şpaga" micilor corupţi e în mare parte plătită din venituri legale. 

Bunăstare de import 

Nu în ultimul rând, printre argumentele creşterii aparente a nivelului de consum se numără faptul că imigraţia a crescut. Dupa un vârf absolut în 1990, s-a înregistrat o perioada de stagnare, după care a început din nou să crească (începînd cu 1995). "Mai nou, au apărut adevărate reţele de emigrare. Există, de pildă, o cursă Teleorman - Barcelona, care pleacă de la Dobroteşti joi la ora 1.00. De undeva din Botoşani se pleacă în fiecare săptămână la Bruxelles. Există comune întregi în care jumătate din populaţie este la muncă în străinătate", explică sociologul Bogdan Voicu.

Un studiu recent arată că 1,7 milioane de gospodării au cel puţin câte un membru plecat la muncă pe alte meleaguri. Astfel în Romania au intrat anul trecut cel puţin două miliarde dolari, din care aproape jumătate intră în circuitul bancar, restul vin direct la chimir", susţine analistul economic Ionuţ Popescu. Banii "stranierilor" explică în mare parte faptul că în ultima vreme consumul a crescut vizibil mai rapid decât veniturile oficiale, spune Popescu. 

Dezavantajele banilor nemunciţi 

Banii negri sau gri vin din traficul de mărfuri, din munca la negru afară, din şpăgile birocraţilor sau din veniturile de completare a salariilor. Probabil cel mai devastator efect al îmbogăţiţilor din zona subterană a economiei este creşterea preţurilor datorată uşurinţei cu care toţi aceştia pot accepta scumpirile. "Din păcate, veniturile ilegale sunt marea sursă a inflatiei, pentru că cine are bani în surplus acceptă mai uşor un preţ mai mare. Banul care vine muncit şi taxat nu generează inflaţie. Concentrarea banilor "negri" în oraşele mari ridică preţurile şi amplifică inflaţia. 

În România nu există o statistică regională a indicelui de creştere al preţurilor, dar dintr-o asemenea analiză am putea afla că inflaţia evoluează diferit în Moldova, faţă de Constanţa, Timişoara sau Bucureşti. O asemenea statistică ar descrie mai bine unde se concentrează veniturile netaxate", spune Florin Petria. "La o analiză atentă, observi că economia subterană e distribuită inegal. În esenţă, banii se-nvârt în oraşele mari. Dacă vrei să cumperi un produs mai scump în Brăila, de exemplu, nu-l gaseşti. Chiar dacă ai făcut bani la Brăila, cumpărăturile mai sofisticate le faci la Bucureşti, şi aşa se explică în parte şi vânzoleala pe marile artere comerciale din Capitală", apreciază Ionuţ Popescu. 

Economia subterană joacă un rol mult mai important decât ne place să admitem în viaţa socială şi economică a marilor oraşe. Cei care nu au bani se grupează, însă, într-o majoritate tăcută, în mare contrast cu bunăstarea "risipitorilor" al caror număr nu-l putem socoti. 

Sursa: aim.edu.tc

„Celestial” – de Jose Escamilla

Acest film documentar dovedește adevărul despre Lună:  este un corp celest plin de culori, iar pe suprafața ei există și se pot observa clar structuri incredibile și turnuri construite de „cineva” care poate realiza astfel de construcții (16 km lungime și 10 km înălțime) în numai opt luni de zile. Dovezile sunt prezentate aici și veți fi uimiți de ceea ce veți descoperi acum.