vineri, 11 mai 2012

APOCALIPSA 2012: Inscripţia SECRETĂ mai tare decât notele din calendarul MAYA


Arheologii americani au descoperit în Guatemala cele mai vechi calendare astronomice maya, datând din secolul al IX-lea, care nu anunţă sfârşitul lumii în 2012, contrar anumitor credinţe populare, se afirmă într-un studiu publicat joi în Statele Unite, informează AFP.
Apocalipsa 2012 se mai amână. Calendare care anunţau sfârşitul lumii au fost descoperite într-o casă dezgropată în situl maya Xultun, se afirmă în studiul publicat în revista americană Science din 11 mai şi în numărul din luna iunie al revistei National Geographic.


Într-una dintre camerele locuinţei, zidurile sunt acoperite cu glife - caractere gravate în piatră -, iar multe dintre ele sunt cifre reprezentând calcule asociate diverselor cicluri ale calendarului maya. Este vorba de un calendar ceremonial de 260 de zile, de un calendar solar de 365 de zile şi de un ciclu anual de 584 de zile al planetei Venus şi de cel de 780 de zile al planetei Marte, a explicat arheologul William Saturno de la Universitatea din Boston, coordonatorul săpăturilor. Celelalte calendare urmează fazele lunare, a adăugat Saturno.Totuşi, subliniază arheologul, nu există nicio indicaţie că acele calendare maya s-ar opri sau că sfârşitul lumii ar coincide cu sfârşitul anului 2012, aşa cum lasă să se creadă anumite credinţe populare."Ceea ce vedem acolo este pur şi simplu sfârşitul unuia dintre ciclurile calendarelor maya", a spus el."Străvechii mayaşi preziceau faptul că lumea va continua să existe vreme de încă 7.000 de ani şi că lucrurile vor fi exact cum erau atunci", a adăugat William Saturno. "Astăzi ne aflăm încă în căutarea unor semne care să ateste că lumea se va sfârşi, în timp ce mayaşii căutau, din contră, asigurări asupra faptului că nimic nu se va schimba - era o stare de spirit total diferită", a dezvăluit cercetătorul american.Aceste inscripţii murale sunt primele din arta maya care au fost descoperite într-o casă, a subliniat David Stuart, profesor de artă de la Universitatea Texas din Austin, care a descifrat glifele. "Sunt glife minuscule pe tot zidul, sunt bare şi puncte care reprezintă coloane cu cifre şi acest tip de semne am putut să le vedem până acum doar în Codicele din Dresda, un caiet de 78 de pagini pe care mayaşii l-au redactat între anii 1200 şi 1250", a adăugat el.
"Cel mai interesant aspect al acestei descoperiri este revelaţia potrivit căreia mayaşii făceau calcule ale ciclurilor calendaristice pe ziduri, cu sute de ani înainte ca scribii să le scrie în codexurile", care reprezintă arhivele acestei civilizaţii precolumbiene, decimată în mare parte de conchistadorii spanioli, a explicat Anthony Aveni, profesor de astronomie şi de antropologie la Universitatea Colgate din New York, coautor al studiului."Este pentru prima dată când descoperim ceea ce ar fi putut fi analele păstrate de un scrib, a cărui funcţie era aceea de istoric oficial al unei comunităţi maya", a precizat William Saturno. Acel scrib "pare că folosea zidurile casei ca pe o tablă de scris", a adăugat Saturno. Unul dintre zidurile păstrate din acea cameră conţine şi trei reprezentări a trei bărbaţi, aşezaţi şi îmbrăcaţi complet în negru, cu excepţia unui şorţ alb. Ei poartă medalioane la gât şi câte o bonetă ornată cu o singură pană. Situl de la Xultun, unde au trăit câteva mii de mayaşi, conţine 56 de construcţii şi are o suprafaţă de 31 de kilometri pătraţi. Situl a fost descoperit în urmă cu 100 de ani de muncitori guatemalezi. Locul a fost cartografiat în anii 1920, iar apoi, mai detaliat, în anii 1970. Casa în care au fost descoperite calendarele mayaşe a fost scoasă la lumină de un membru al echipei arheologului William Saturno, în anul 2010.Sursa:  REALITATEA.NET


UNUL DIN ŞASE CAZURI DE CANCER APARE CA URMARE A INFECŢIILOR NETRATATE


Acest articol apartine blogului Blog Enciclopedic 


Bacteriile, virusurile şi paraziţii provoacă aproape 2 milioane de cazuri de cancer în fiecare an, spun experţii.

Din cele 7,7 milioane de decese cauzate de cancer la nivel mondial în 2008, 1,5 milioane ar fi fost provocate de infecţii care ar fi putut fi prevenite sau tratate. Oamenii de ştiinţă au efectuat o analiză statistică a incidenţei cancerului şi au descoperit că 16% dintre cancerele diagnosticate în 2008 au avut la bază infecţii. Proporţia de cazuri de cancer apărute ca urmare a unor infecţii a fost de trei ori mai mare în ţările în curs de dezvoltare, comparativ cu cele dezvoltate.
Agenţii infecţioşi care contribuie la apariţia cancerului includ virusul papiloma (HPV), bacteria gastrică Helicobacter pylori (foto) şi virusurile hepatitei B (HBV) şi C. Specialiştii susţin că aceste patru virusuri sunt responsabile pentru 1,9 milioane de decese apărute în urma cancerului gastric, de ficat şi de col uterin.
Jumătate din cazurile de cancer de col uterin apar, în general, ca urmare a infecţiilor. La bărbaţi, mai mult de 80% din cancerele provocate de infecţii se instalează la nivelul ficatului, stomacului sau colonului.
Dr. Catherine de Martel şi dr. Martyn Plummer de la Agenţia Naţională pentru Cercetarea Cancerului, din Lyon, Franţa, au explicat că aplicarea unor metode de prevenire a infecţiei, precum vaccinarea sau administrarea de tratamente antimicrobiene ar putea avea un efect semnificativ asupra evitării cancerului. Cercetătorii au folosit informaţii preluate din mai multe surse, printre care şi o bază de date care acoperea 27 de tipuri de cancer întâlnite la indivizi din 184 de ţări.
Comentând pe marginea descoperirilor, dr. Goodarz Danaei de la Facultatea de Medicină a Universităţii Harvard, SUA, a declarat: “Estimările arată potenţialul pe care îl au programele terapeutice de prevenire a infecţiilor în reducerea numărului de decese cauzate de cancer”.


FUKUSHIMA: UN CUTREMUR MEDIU E SUFICIENT PENTRU A DECLANSA UN DEZASTRU NUCLEAR PLANETAR? REACTORUL NR. 4 E VARZA …


Acest articol apartine blogului Saccsiv (NaturalNews): Stirile pe care sunteti pe cale sa le cititi le situeaza pe toate celelalte in categoria “insignifiant” prin comparatie. Sunteti ingrijorati de alegerile prezidentiale din 2012? Sunteti ingrijorati de plantele modificate genetic? Fluoridarea apei? Vaccinuri? Inchisori secrete? Nimic din toate acestea nici macar nu mai conteaza daca nu rezolvam problema reactorului nuclear nr. 4 de la Fukushima, care este in pragul unei caderi catastrofice care ar putea sa duca la scurgeri de radiatii ce ar pune capat civilizatiei umane pe planeta noastra. ( Vezi mai jos cifrele.)

Rezultatul scurgerilor de radiatii ar transforma America de Nord intr-o “zona moarta” pentru oameni…. recolte mutante sau inexistente, apa radioactiva, mortalitate infantila exploziva, o explozie de cancere si infertilitate…. aceasta s-ar putea dezlantui in orice moment de la un cutremur in Japonia. Un astfel de eveniment ar avea ca rezultat scurgeri de Cesium -137 de 85 de ori mai mari decat cele de la catastrofa din Cernobal, spun expertii (vezi mai jos). Iar catastrofa de la Cernobal a facut ca regiunile din jur sa fie nelocuibile pentru oameni timp de secole.
Si totusi, uimitor, cei pe care ii suspectam deja de inselaciuni nu spun absolut nimic despre aceasta problema. Mass media principala, se preface ca nu este nicio problema cu Fukushima. Presedintele Obama nu spune nimic despre asta. Autoritatile federale de reglementare, inclusiv NRC (Nuclear Regulatory Commission – Comisia de reglementare nucleara), sunt toti tacuti. Ca si cum ar crede ca tacerea lor in fata acestui subiect l-ar face sa dispara.

Poate ca mincinosii profesionisti din presa si guvern au devenit atat de obisnuiti cu ideea ca pot rasuci realitatea dupa bunul lor plac (si reusesc sa-i faca pe “fraieri” sa creada aproape orice), incat acum ei cred ca pot ignora legile fizicii. De aceea au refuzat sa acopere nivelul scazut de radiatii care continua sa fie emis de Fukushima.

Soarta omenirii se joaca acum la reactorul nr. 4

“Nu este nicio exagerare sa spunem ca soarta Japoniei si a intregii omeniri depinde de reactorul nr. 4” – Mitsuhei Murata, fost ambasador al Japoniei in Elvetia si Senegal, Director executiv al Japan Society for Global System and Ethics

Declaratia uimitoare a domnului Murata ar trebui sa fie pe prima pagina a ziarelor de pretutindeni in lume. De ce? Pentru ca are dreptate. Daca reactorul nr. 4 intampina chiar si un cutremur minor, ar putea sa dea nastere unei reactii in lant de evenimente care ar afecta rapid America de Nord, facand-o nelocuibila pentru oameni pentru secole de acum incolo. Imaginati-va statele California, Oregon si Washington inundate cu radiatii – de pana la 85 de ori mai mari decat cele de la Cernobal. Vorbim aici despre sfarsitul vietii umane la nivel de continente.
Iata ce s-ar putea intampla, conform lui Robert Alvarez, fost consilier al secretarului si asistent secretar pentru Comisia de securitate nationala si de mediu a Departamentului de Energie SUA:
“Bazinul de racire al reactorului nr. 4 are o inaltime de 30 de m deasupra pamantului, are o structura avariata si este expus fortelor naturii. Daca un cutremur sau alt eveniment ar cauza golirea bazinului s-ar provoca un incendiu radiologic implicand o cantitate de Cs-137 de aproape 10 ori mai mare decat cea de la Cernobal. Infrastructura prin care se putea evacua acest material a fost distrusa, fiind inclusa in celelalte trei reactoare. Combustibilul reactor folosit nu poate fi pur si simplu ridicat in aer de o macara, ca si cum ar fi o incarcatura oarecare. Pentru a preveni expuneri severe la radiatii, incendii sau posibile explozii, trebuie intotdeauna transferat in apa si structurile puternic blindate puse in butoaie uscate. Cum acest lucru nu a mai fost facut inainte, indepartarea combustibilului folosit din bazinele de la reactoarele avariate Fukushima-Dai-Ichi va cere un efort major, indelungat de reconstruire si va inota in ape necunoscute.”

Observatie: el spune o cantitate de Cs-137 “de 10 ori mai mare” decat cea de la Cernobal. Altii spun de aproape 85 de ori mai mare. Nimeni nu stie 100 % sigur ce s-ar putea intampla, pentru ca nu ne-am mai intalnit cu asa ceva in trecut. Inotam in ape necunoscute, in fata unui amenintari la adresa supravietuirii noastre iminente si nemaiintalnite. Si atat guvernele cat si corporatiile care ne-au dat asigurari ca energia nucleara este sigura joaca acum jocul “acopera-mi spatele”, in timp ce omenirea se afla la rascrucea unei apocalipse nucleare.

Fukushima –situatia de fapt

Pentru o mai buna intelegere a gravitatii situatiei, cititi aceste date despre reactorul nr. 4 de la Fukushima, pe care le-am pus cap la cap din canalele de stiri disponibile:

• Reactorul nr.4 contine 1535 de bare de combustibil folosit care ramane foarte radioactiv.
• Aceste bare de combustibil au in mod obisnuit un potential de a emite radiatii de 37 milioane de curie.
• Aceste bare de combustibil sunt depozitate intr-un bazin de beton aflat la aproximativ 30 de metri deasupra pamantului, inauntrul cladirii reactorului a carui structura este compromisa, practic lasand bazinul in aer liber..

• Bazinul care contine aceste bare de combustibil are “structura avariata”.
• “Daca un cutremur sau alt eveniment ar cauza golirea bazinului s-ar provoca un incendiu radiologic implicand o cantitate de Cs-137 de aproape 10 ori mai mare decat cea de la Cernobal. “- Robert Alvarez, fost consilier al secretarului si asitent secretar pentru Comisia de securitate nationala si de mediu a Departamentului de Energie SUA.
• “ Infrastructura prin care se putea evacua acest material a fost distrusa, fiind inclusa in celelalte trei reactoare.” – Dl. Alvarez.
• la numai 50 de metri de reactorul nr.4 , un bazin mult mai mare de bare de combustibil folosite contine 6375 de bare, care raman toate puternic.
• Toate aceste bare de combustibil radioactiv sunt in mod uimitor expuse in aer liber. Nu sunt pastrate inauntrul niciunui container.
• Numarul total de bare de combustibil folosit pentru toate cele 6 reactoare de la Fukushima Daiichi este 11421.

• Daca reactorul nr. 4 ar suferi o prabusire a structurii, scurgerea de radiatii din cele 1535 de bare ar face ca munca sa devina imposibila in complexul Fukushima, impiedicand interventia de a opri scurgerile masive de radiatii de la toate celelalte bare.
• In total, cele 11421 de bare de combustibil detinute de Fukushima Daiichi contin 336 de milioane de curie de “radioactivitate indelungata”. Aproximativ 134 de milioane de curie dintre acestea sunt reprezentate de Cesium-137.

• “Reactoarele care sunt folosite de zeci de ani, precum cel de la Fukushima-Dai-Ichi, au generat una dintre cele mai mari concentratii de radioactivitate de pe planeta.” – Dl. Robert Alvarez, U.S. Dept. de Energie, SUA
• Aceasta radioactivitate a Cesium-137 totalizata de intreaga colectie de bare de combustibil de la Fukushima este mai mare de 85 de ori decat cea scursa de la Cernobal.
• Scurgerea aceastei cantitati de Cesium-137 ar “ distruge mediul inconjurator si civilizatia noastra. Este o chestiune de supravietuire a omenirii.” (http://akiomatsumura.com/2012/04/682.html)
• Mass media principala se afla intr-o negare totala in ceea ce priveste aceasta stire, refuzand sa recunoasca macar existenta acestei amenintari imediate la adresa civilizatiei umane.

• Mass media principala este, in mare parte, detinuta de General Electric, chiar compania care a construit reactoarele de la Fukushima de la inceput. Este clar ca GE duce o campanie sustinuta de negare totala a acestei stiri de catre presa pentru a-si acoperi spatele si pentru a impiedica oamenii sa puna intrebari despre proiectarea defectuoasa si alegerea amplasamentului pentru cladirile cu activitate nucleara care au condus la aceasta catastrofa.

Pana acum au murit 18000 de persoane si sute de milioane sunt supusi riscului: musamalizarea presei

“Sediul executiv si numeroase agentii federale – agentii insarcinate cu mentinerea securitatii americane – au facut tot ce le-a stat in putinta pentru a ascunde si musamaliza informatiile despre valul radioactiv mortal si a caderii urmatoare si care se indrepta din Japonia catre coasta de vest a Statelor Unite,” spune Alexander Higgins.

El merge mai departe si declara: “Dovezile obtinue prin cererile FOIA ( Freedom of Information Act – Legea libertatii de informare) arata cum chiar de la inceput NRC a stiut foarte clar proportiile dezastrului care se desfasura, dar a ascuns adevarul de publicul american. Rezultatul valului de radiatii si ale accidentului pot fi evaluate in cresterea ratei mortalitatii infantile: celulele copiilor nenascuti si a celor nou-nascuti se divid cu o rata mult mai mare decat cele ale adultilor, astfel raul produs este mult crescut si de aceea mult mai vizibil. Estimari moderate plaseaza numarul copiilor nascuti morti in urma accidentului de la Fukushima in jurul cifrei de 18000.”

Vezi documentul FOIA aici:

si aici:
Musamalizarea conspirativa a valului de radiatii care inca este emis de reactorul de la Fukushima se numeste acum “Plume-Gate”. Aceasta problema trebuie sa fie in centrul atentiei noastre. S-ar putea ca efectiv sa nu fie nimic mai important pentru supravietuirea rasei umane decat sa facem fata acestei probleme scapate de sub control a radiatiilor de la Fukushima - pe termen foarte scurt si a problemei mai ample a fraudei stiintifice despre “siguranta” energiei nucleare – pe termen mai lung.

Dupa cum exlica Higgins, “Opinia acestui autor este ca orice sursa media care nu striga in gura mare despre Plume-Gate cel mai probabil este controlata de stapanire.” Are dreptate. Aceasta ar trebui sa fie preocuparea noastra nr. 1, iar Natural News isi redefineste prioritatile chiar acum pentru a trage un semnal de alarma asupra dezastrului de la Fukushima pentru motivul evident ca orice altceva paleste prin comparatie in fata importantei acestui subiect.

Actioneaza acum.

Desi nu-mi place sa apelam la ONU pentru a face nimic, deoarece este o organizatie criminala globalista, angajata in raspandirea traficului de sclavi sexuali, abuz asupra copiilor si crime in masa, ONU are fara doar si poate unele legaturi cu guvernele lumii. Petitia din link-ul de mai jos cere celor de la ONU sa ia masuri urgente, decisive pentru a face fata reactorului nr. 4 de la Fukushima inainte de a fi prea tarziu si de a fi cu totii afectati dincolo de limita.

Aceasta petitie cere doua lucruri:
1. Natiunile Unite ar trebui sa organizeze un Summit pe probleme de securitate nucleara pentru a prelua problema cruciala a combustibilului folosit de la reactorul nr. 4 Fukushima Daiichi .

2. Natiunile Unite ar trebui sa stabileasca o echipa de evaluare independenta la reactorul nr. 4 Fukushima Daiichi si sa coordoneze asistenta internationala pentru a stabiliza combustibilul nuclear folosit si a preveni scurgerile de radiatii cu consecinte potential catastrofice.

Aici la NaturalNews, desi dispretuim ONU pentru actiunile lui globaliste si crimele impotriva umanitatii, totusi sustinem aceasta petitie si efortul urgent pentru ca Natiunile Unite sa faca ceva pozitiv macar o data. De fapt daca ONU ignora aceasta problema, numai acest lucru singur va fi cea mai mare crima a tuturor timpurilor impotriva umanitatii, caci esecul de a rezolva situatia de la reactorul nr. 4 ar putea insemna sfarsitul civilizatiei umane asa cum o cunoastem noi.


Legile lui Zamolxe

MOTIVUL REAL AL PREZENŢEI REPTILIENILOR – CATASTROFA A FOST EVITATĂ


Acest articol apartine blogului Biblioteca Secreta 


O perspectivă galactică asupra motivului real al prezenţei aici a reptilienilor şi pe alte 20 de planete, dintre care două sunt foarte asemănătoare cu Terra

Introducere

Să ne amintim că există două motive principale pentru care Consiliul Andromeda a luat o decizie radicală pentru a interveni în ajutorul oamenilor de pe Pământ.

Primul motiv

Cu ani în urmă, înainte ca acest război cosmic să înceapă pentru eliberarea oamenilor de pe planeta Pământ de cuceritorii reptilieni originari din sistemele Draco şi Hidra (care colaborau cu partenerii lor “micii cenuşii” originari din Orion), şi care război s-a încheiat deja încă din ianuarie – februarie 2011, s-a decis că este necesara această intervenţie în forţă.

Motivul acestei interventii este că la una dintre cele mai importante reuniuni ale Consiliului Andromeda au ajuns la concluzia că undeva cam la 360 de ani în viitor, daca nu s-ar fi intervenit cu acţiuni pentru blocarea acestui eveniment, ar fi rezultat o adevărată catastrofă galactică, cu consecinţe inimaginabil de rele pentru foarte mulţi oameni care trăiesc pe multe planete din galaxia Calea Lactee.

Al doilea motiv

Celălalt motiv principal în favoarea intervenţiei în forţă, a fost iminenta perioadă de tranziţie, transformare şi evoluţie a întregii planete şi a oamenilor care trăiesc aici, spre dimensiunea vibratorie a 4-a, şi că oamenii merită să facă această tranziţie în mod conştient, total liberi, şi nu manipulaţi, dominaţi, influenţaţi continuu, abuzaţi, folosiţi ca sclavi, traumatizaţi emoţional, folosiţi ca hrană şi pe post de cobai pentru experimente genetice, iar lista poate continua foarte mult.

Consiliul Andromeda, după o analiză extinsă şi multe deliberări, au decis că oamenii de pe Pământ merită să facă această tranziţie în deplină libertate, şi nu ca sclavi.

La început, membrii Consiliului nu erau hotărâţi să înceapă aceste acţiuni pentru ajutorarea Pământului, dar au ajuns la concuzia că A NU FACE NIMIC în această direcţie ar fi determinat efecte nedorite chiar şi în galaxia Andromeda.

În ce fel? Am să vă explic.

Aşa că m-am întrebat care era acest eveniment catastrofic de o asemenea anvergură încât ar fi afectat nu numai galaxia Calea Lactee, dar şi galaxia vecină, Andromeda?

Vă rog să reţineţi că fiecare galaxie este compusă din aşa-numitele “cadrane”, sau sectoare. În fiecare galaxie există foarte multe lumi locuite. Aşa că i-am întrebat pe unii membri ai Consiliului Andromeda despre toate acestea.

Ei bine, ei au mers “înapoi pe fir” ca să descopere care sunt evenimentele iniţiale care ar duce la o astfel de catastrofă. [Vă rog să reţineţi că ei au această posibilitate de a merge înapoi şi înainte de-a lungul timpului, asa cum noi ne plimbăm înainte şi înapoi pe o alee - nota AIM]. Astfel, ei au descoperit că totul este legat de acest spaţiu cosmic, şi anume Terra, Marte şi Luna.

Ei mi-au spus că există o aliniere foarte exactă între piramidele aflate pe fiecare dintre aceste corpuri cereşti (Terra, Marte şi Luna), şi că reptilienii au folosit de foarte mult timp aceste piramide pentru a transmite energii vibratorii modulate specific reptilian, de la aceste trei corpuri cereşti, cu scopul de a reduce frecvenţa de vibraţie a acestei zone din cosmos, şi de a o menţine scăzută. Şi de a transforma treptat, în timp, frecvenţa de vibratie a acestei planete (Terra) şi ADN-ul fiinţelor umane care trăiesc pe Pământ, în ADN reptilian pentru a modifica oamenii în mod genetic şi a-i transforma în reptilieni. Pământul este o planetă cu 7 miliarde de oameni.

Aici vorbim de două aspecte. O schimbare planetară globală atât a frecvenţei proprii a Pământului, cât şi a ADN-ului oamenilor. Vă rog să reţineţi că reptilienii sunt foarte pricepuţi în genetică, şi o folosesc de milioane de ani. De asemenea, aceşti reptilieni Draco şi Hidra fac astfel de modificări genetice şi de frecvenţă în multe alte lumi, sisteme stelare şi galaxii.

De ce? Pentru că ei au impresia că Universul este la dispoziţia lor pentru a-l modela aşa cum vor. Ei se simt conducătorii perfecţi ai Universului, în mod foarte arogant şi egoist.

Dar întrebarea care a rămas este “de ce”? De ce ar face asta reptilienii? Este vorba de controlul asupra resurselor şi al planetelor. Care este imaginea de ansamblu aici? Ce se petrece de fapt?

Aspectele principale sunt: conversie şi transformare. În această discuţie recentă cu contactele mele din Consiliul Andromeda am descoperit că reptilienii au folosit tehnologii specifice de modificare a frecvenţei, au folosit energii specific reptiliene, de mai mult timp, cu scopul de a pune bazele, de a creea o reţea energetică galactică de frecvenţe şi energii specific reptiliene. Scopul era acela de a schimba ADN-ul uman într-unul reptilian, şi asta nu numai pe planeta Pământ, ci şi pe toate planetele umane din Calea Lactee care astfel ar fi devenit reptiliene. Cu alte cuvinte, este vorba de o completă transformare şi conversie a fiecarei planete umane din această galaxie.

Ca exemplu vizual, imaginaţi-vă o plasă de pescuit compusă din noduri strategice care “împachetează” galaxia noastră. Cam aşa arată. Membrii Consiliului Andromeda mi-au arătat o anumită concentraţie de energie verde pulsatorie în spaţiul cosmic care se află în triangulaţia formată de Pământ, Marte şi Lună şi care apărea ca fiind un nod principal în această galaxie a acestei reţele energetice care “capturase” Calea Lactee.

Am aflat că evenimentul catastrofic care s-ar fi petrecut cu 360 de ani în viitor ar fi fost conversia şi transformarea totală, simultană şi definitivă a întregii galaxii Calea Lactee întro galaxie reptiliană, cu model vibratoriu reptilian şi ADN reptilian.

Această catastrofă s-ar fi petrecut daca Consiliul Andromeda nu ar fi făcut nimic pentru a opri acest eveniment.

Dacă “faceţi legăturile”, descoperiţi că această interventie galactică nu vizează doar Pământul şi celelalte 20 de alte planete umane care sunt capturate de reptilieni (între care există două planete foarte asemănătoare Pământului dar care nu au o floră şi faună atât de diversificată ca cea de aici)…

Şi ţinănd cont de toate informaţiile la care am avut acces până acum, de faptul că reptilienii se consideră o specie dominantă în Univers, de faptul că Universul este la dispoziţia lor pentru bunul lor plac, de faptul că ei se simt îndreptăţiţi să controleze şi să consume totul din moment ce pentru ei alte forme de viaţă nu valoreaza nimic, de faptul că ei sunt atât de cruzi încât omoară fără remuşcari pe oricine, de faptul că ei consideră restul speciilor umane ca pe nişte vite demne doar de a fi mâncate, de faptul că ei deja au cucerit şi au convertit alte lumi şi alte galaxii…

Vă rog să vă daţi seama că reptilienii puseseră în aplicare un plan strategic minuţios, foarte exact, cu scopul de a schimba, converti şi transforma toate (repet – toate) planetele umane din galaxia aceasta, folosindu-se de tehnologii specifice de modificare a frecvenţei vibratorii şi de genetică avansată…

Vă rog să vă imaginaţi adevăratele dimensiuni ale acestei catastrofe care poate părea de neconceput pentru noi, oamenii…

Sumar

Oamenii de pe Pământ, şi de pe alte planete, au fost manipulaţi, controlaţi, abuzaţi, şi-au pierdut libertatea, şi-au pierdut fericirea, au fost folosiţi ca sclavi pentru a munci întrun sistem care este opresiv şi care este condus pe Pământ de către criminali cruzi, egoişti, obsedaţi de putere, cunoscuţi ca şi Illuminati, Cabala, Fostele Puteri, şi care sunt de fapt marionetele reptilienilor din Draco şi Hidra.

Personal cred că suntem cu adevărat binecuvântaţi că oamenii din Consiliul Andromeda, conduşi de oamenii din sistemul stelar Procyon, au decis să intervină cu mai mult de 10 ani în urmă, pentru a elibera planeta Pământ. Noi, aici, nu aveam tehnologia, mijloacele necesare, posibilităţile specifice dimensiunii superioare pentru a lupta cu şanse de succes împotriva reptilienilor…

În cele din urmă, Consiliul Andromeda nu a permis să aibă loc un genocid complet al diferitelor rase umane din Calea Lactee, din motivele deja enumerate până acum. Aici ne putem gândi şi la faptul că după un astfel de eveniment catastrofic, ar fi putut să urmeze în mod similar cucerirea galaxiei Andromeda…

Acest război de eliberare a Pământului nu ar fi putut să vină întrun moment mai potrivit, dat fiind faptul că planeta noastră şi noi, trecem acum printr-un proces de evoluţie spre o dimensiune superioară.

Extratereştrii din Consiliul Andromeda nu sunt salvatorii noştri. Dar eu cred că suntem binecuvântaţi că au intervenit pentru noi. Căci acum noi avem cu toţii ocazia să ne alegem viitorul, să ne îmbunătăţim viaţa, fără intervenţia şi controlul acestei rase malefice, crude, egoiste, şi parazite care sunt reptilienii Draco – Hidra.

Nota AIM: imaginile sunt cele folosite de Tolec în documentul original.

Urmează răspunsul lui Tolec la întrebarea “Ai primit informaţie concretă în legătură cu modul în care reptilienii au procedat pentru a-i influenţa pe cei din grupurile Illuminati, Francmasonerie, Cabala, etc? Era oare prin control mental telepatic, sau poate prin crearea unei anumite “atmosfere” mentale specifice pentru ca aceste grupuri să înflorească?”

Răspunsul comandantului principalei biosfere a Consiliului Andromeda urmează în rândurile de mai jos…

Reptilienii Draco-Hidra au făcut anumite înţelegeri contractuale cu grupările malefice aflate în spatele scenei, în schimbul cedării planetei şi a oamenilor de pe ea ca resurse, sclavi şi mâncare:

1) Le-au permis acestor grupuri de putere, cât şi familiilor lor, să aibă o viaţă plină de abundenţă, şi de putere, în cadrul grupurilor lor secrete, care se identificau prin semne specifice, secrete. Aici mă refer la anumite “strângeri de mână”, semne cu degetele, etc, pe care numai membrii grupului le putea recunoaşte şi “descifra”.

2) O altă înţelegere era că Pământul să fie împărţit (ca la piaţă) între reptilieni (care primeau zone întinse unde îşi stabileau oraşele) şi aceste grupuri “de putere” care primeau “domenii” uriaşe pentru folosinţă după bunul plac.

3) Cea mai importantă înţelegere era aceea de a avea acces la resurse de apă curată şi de aer curat.

De asemenea:

Dacă vreun membru al unei societăţi secrete malefice, îşi încălca înţelegerea contractuală, atunci el şi familia lui vor fi eliminati.

Dacă vreun membru al unei societăţi secrete malefice, care a depus jurământul în faţa conducătorilor acelui grup, face dezvăluiri în public, atunci ei vor fi eliminaţi împreună cu familiile lor şi vor fi încarceraţi în celule de detenţie reptiliene pentru a fi folosiţi ca mâncare.

Reptilienii Draco-Hidra nu au folosit numai controlul telepatic al minţii pentru a-i supune pe membrii grupurilor secrete; ei au făcut uz şi de metode de manipulare severe cum ar fi tortura cu şocuri electrice, pentru că mulţi dintre aceşti oameni au cipuri implantate în corp prin care ei pot fi ţinuţi sub control.

Vă rog să reţineţi, existau anumite zone de energie negativă (nesupunere civilă, scandaluri politice, extremişti religioşi, exerciţii militare) de pe glob unde s-au acumulat până la saturaţie aceste energii datorită “bombardamentului” continuu de la bazele reptiliene subterane şi submarine. Emiţătorii şi toate anexele împreună cu bazele subterane şi submarine au fost deja eliminate definitiv încă de acum o lună datorita acţiunilor echipei de comando condusă de oamenii din Procyon.

Umanitatea, oamenii de pe Pământ, au impresia greşită, falsă, că ei sunt cauza războaielor civile, a conflictelor politice şi militare. Realitatea este însă că toate acestea nu au fost decât mijloace de manipulare a oamenilor, folosite de către cei din grupurile secrete. Planurile lor erau de a reduce populaţia planetei de la 7 miliarde la numai câteva miloane pentru a putea să îi controleze mai bine pe cei rămaşi în viaţă. Odată cu îndepărtarea de pe Pământ a reptilienilor Draco şi Hidra şi a hibrizilor reptilieni-umani, au mai rămas doar cei care se află în diversele grupuri secrete, şi care sunt oameni.

În prezent, aceştia se luptă unii cu alţii pentru a câştiga rolul de “câine de pază” suprem pe acestă planetă.

Ei dispun de anumite tehnologii prin care pot controla populaţia, dar ca simpli oameni nu au acele puteri telepatice pentru controlul mental pe care reptilienii le au. Aceşti membri ai grupurilor secrete malefice ştiu acum că nu prea mai au mijloacele necesare odată cu plecarea reptilienilor. Ei se luptă acum pentru a câştiga poziţia supremă de conducere pe această planetă. Şi ei încă cred că pot menţine secretul grupurilor lor.

Dar este evident că nu vor putea să continue aşa. Cei care sunt cunoscuţi ca “defectori” sau “foşti”, încep să facă dezvăluiri uluitoare despre toate aceste grupuri secrete, riscându-şi viaţa, pentru a arăta tuturor adevărul din spatele acestor secrete străvechi.

Din moment ce aceste grupuri malefice de oameni nu mai au capacitatea de a elimina pe aceşti “defectori”, ei încep astfel încet-încet să-şi piardă influenţa asupra membrilor lor. Aceste grupuri malefice sunt în prezent expuse întregii lumi, iar acţiunile lor sunt dezvăluite tuturor.

Mulţi dintre aceşti membri nu ştiu încă că ei au fost păcăliţi şi minţiţi. Ei au crezut în mod greşit că fac un serviciu umanităţii prin menţinerea acelor secrete.

Atunci când Adevărul iese la Lumină, membrii grupurilor malefice vor fi surprinşi să descopere că ei s-au “închinat” de secole ca simpli sclavi în faţa unor “zei” malefici. De fapt, nu erau deloc zei. Aceşti reptilieni sunt doar fiinţe cu o frecvenţă de vibraţie scăzută din cea de-a 4-a densitate, care au capacităţi naturale diferite de ale noastre, şi care dispun de tehnologie superioară. Ei nu sunt deloc zei.
Sursa: AIMNu mai există cale de salvare: Euro va dispărea


Autor: Alexandra Grindean 

În ciuda eforturilor depuse la Berlin, euro nu are nicio şansă de supravieţurie dacă şi când Grecia părăseşte zona.

Grecii au respins deja programul de austeritate propus de Germania si l-a numit "barbar" si "contraproductiv". Pe masura ce economia tarii este continuata la continua cadere, parlamentul trebuie sa se obisnuiasca cu ideea ca ar trebui sa paraseasca zona euro.

Somajul din Grecia a depasit ieri orice recors si a ajuns la 53,8%. Sistemul bancar este insolvent, creditele cad, iar afacerile cad rand pe rand. Atata timp cat Grecia ramane in euro, nu exista sansa de redresare.

Cu Francois Hollande ales in frunte Frantei, grecii par sa fie increzatori ca un vant al schimbarii va bate prin Europa, care promite sa sterga auteritatea si sa o inlocuieasca cu expansiunea fiscala. Acestia spera la o zona europeana mai buna care sa ii scape de criza si sa ii lase sa ramana in zona euro.

In consecinta, Germania pare sa se impacat deja cu iesirea Greciei din zona euro. Cu toate astea, specialistii sunt de parere ca odata ce Grecia ar parasi zona euro, multe tari ii vor urma, iar moneda va disparea.

Cu aceasta idee in minte, chiar si Germania a inceput sa schimbe tactica in ultimele zile. Pe parcursul crizei, Germania a fost mai mult decat intelegatoare. A dat credite, si-a pus sutele de milioane de euro pe care le avea in plus in banci pentru repararea lichiditatii. Iar acum, mai mult. Germania a anuntat ca va inceta sa mai fie atat de competitiva pentru a da sansa natiunilor afectate sa iasa pe piata. Este clar un pas in directia buna, dar este cam tarziu.

Daca asa un plan ar fi fost aplicat acum 2 ani, putea sa ajunte. Dar datoriile tarilor cu probleme sunt mult prea mari.


 Sursa: Money.ro

ADIO COTA UNICĂ? Ponta vrea să propună anul viitor cote diferenţiate de impozitare


Guvernul va propune pentru anul viitor un proiect de buget incluzând cote diferenţiate de impozitare pentru veniturile persoanelor fizice, de 8%, 12% şi 16%, sistem care ar urma să fie introdus de la 1 ianuarie 2013 dacă USL va câştiga alegerile din toamnă, potrivit premierului Victor Ponta.
"Viziunea fiscal-bugetară şi economică a USL va fi inclusă în proiectul de buget pe care îl prezentăm Parlamentului în septembrie sau cel mai târziu în octombrie, pentru a intra în vigoare de la 1 ianuarie 2013. Acolo vom implementa cele mai importante măsuri ale viziunii noastre, referitoare la cele trei cote diferenţiate, de 8%, 12% şi 16%, referitoare la TVA-ul diferenţiată pentru produsele agricole şi la intenţia noastră extrem de serioasă de a reduce contribuţiile de asigurări sociale. Acum am preluat un buget din mers, iar delegaţia FMI era la Bucureşti şi nu ne-am dorit să plece fără o scrisoare de intenţie", a spus Ponta.

Surse din PSD au declarat, în urmă cu un an, agenţiei Mediafax, că programul economic al USL prevede trei trepte de impozitare a veniturilor, una de 16%, generală, şi două de 8%, respectiv 12%, pentru veniturile mici şi foarte mici.
Ministrul Muncii, Mariana Câmpeanu, a declarat în această săptămână că, începând cu anul viitor, vor fi aplicate cote mai mici de impozitare în cazul salariilor sub 1.600 de lei.

"Cota unica de 16% se menţine, dar pentru că avem categorii defavorizate şi pentru că salariul minim, din punctul meu de vedere şi din noile concepţii ale Uniunii Europene, nu creşte suficiient de mult, trebuie protejate aceste categorii care, mai ales prin contracte pe perioadă determinată, nu vor depăşi salariul minim pe economie. De aceea, vom aplica nişte cote mai mici de 16%, din 2013. Până în 800 de lei, de exemplu, cota va fi de 8%, între salariul minim şi 1.600 de lei va fi de 12%, iar peste va fi de 16%", a spus Câmpeanu, citată în presă.
Cota unică de impozitare a fost introdusă din ianuarie 2005 de Guvernul Tăriceanu, imediat după preluarea mandatului.
Sursa:  REALITATEA.NET


CHINA, în prag de RĂZBOI cu FILIPINELE


Presa chineză i-a avertizat pe cetăţeni că trebuie să se aştepte la un război cu Filipinele, din cauza unei dispute teritoriale din Marea Chinei de Sud, potrivit The Daily Telegraph.
Navele chineze şi filipineze s-au apropiat deja, în mai multe rânduri, de o confruntare deschisă din cauza disputelor teritoriale. În aprilie, marina Chinei a împiedicat o navă de război filipineză să îi aresteze pe mai mulţi chinezi care pescuiau în apropierea Recifului Scarborough. Ambele ţări susţin că peştele pescuit în apele respectivului recif le aparţine   
Beijingul a suspendat unele legături comerciale cu Filipinele şi a emis un avertisment de călătorie pentru cetăţenii chinezi. Informaţii date publicităţii în Japonia arată că cinci nave de război chineze au trecut prin strâmtoarea Okinawa, spre Filipine.
Pe măsură ce disputa a escaladat, SUA au încercat să intervină. Leon Panetta, secretarul american al Apărării, s-a întâlnit cu senatorii pentru a susţine ratificarea unui tratat care ar oferi justificare legală pentru patrulele marine americane în Marea Chinei de Sud.

Sursa: REALITATEA.NET 

AURELE energetice chiar EXISTĂ. Au fost explicate de oamenii de ştiinţă


“Vindecătorii” care pretind că au capacitatea de a vedea aura din jurul oamenilor prezintă, de fapt, sinestezie, fenomenul neuropsihologic în care simţurile sunt „amestecate” la nivelul creierului, spun cercetătorii spanioli.
În cazul sinesteziei, regiunile creierului responsabile pentru procesarea fiecărui tip de stimuli senzoriali sunt conectate, motiv pentru care persoanele care suferă de această tulburare pot simţi gustul unui sunet sau pot asocia imaginile unor oameni cu o anumită culoare.
Este pentru prima dată când cercetătorii reuşesc să găsească o explicaţie ştiinţifică pentru fenomenul de observare a aurei energetice. "În termeni neurologici, sinestezia este cauzată de conexiunile din creier, scrie descopera.ro
Cu alte cuvinte, sinestezicii prezintă mai multe conexiuni sinaptice decât oamenii normali. Aceste conexiuni suplimentare îi fac pe indivizi să stabilească asocieri între regiuni din creier care nu sunt interconectate în mod normal", a declarat Emilio Gómez Milán de la Universitatea din Granada.


Sursa:  REALITATEA.NET


EVENIMENT ISTORIC: Inginerii NASA au văzut lumină pe o planetă asemănătoare Terrei


Telescopul Spitzer a detectat în premieră o sursă de lumină care vine dinspre o planetă asemănătoare Terrei.
Inginerii NASA au identificat în premieră lumină venind de la o planetă alcătuită din roci. Pentru astronomi este un eveniment istoric, iar performanţa a fost realizată cu ajutorul telescopului spaţial Spitzer. 
Planeta în cauză este de două ori mai mare decât Terra şi se învârte în jurul unei stele aflate la 41 de ani-lumină de noi, scrie csmonitor.com.  
Planeta "55 Cancri e" nu este însă una locuibilă, iar sursa de lumină este o reflecţie a stelei. Detectarea sursei de lumină a fost posibilă pentru că planeta orbitează în jurul stelei la o distanţă de 26 de ori mai mică decât cea dintre Mercur şi Soare. "55 Cancri e" e atât de apropiată de steaua sa încât un an pe această planetă durează doar 18 ore. Temperaturile pe suprafaţa planetei ajung până la 1.726 grade Celsius. 
Primele raze de lumină provenind de la o exoplanetă au fost detectate în 2005, însă atunci a fost vorba de o planetă gazoasă. În cazul de faţă, este prima oară când astronomii au observat lumină venind de la o planetă alcătuită din roci, asemănătoare Terrei. Planetele gazoase reflectă lumina mai puternic decât cele solide. În cazul "55 Cancri e", norocul cercetătorilor NASA a fost distanţa mică la care aceasta orbitează în jurul stelei-mamă. 

Sursa:  REALITATEA.NET

"Regele David chiar a existat". Dovezile incontestabile ale istoricilor confirma pasaje din Biblie


Istoricii au gasit noi dovezi care atesta fapte descrise in detaliu de Biblie. Sunt primele argumente incontestabile ale existentei religiei iudaice in Israel.
Echipa de arheologi condusa de profesorul Yosef Garfinkel a efectuat sapaturi la Khirbet Qeiyafa, oras fortificat in Iudeea, langa Valea Elah.
Ei au gasit aici ceramica, unelte si obiecte de cult importante, care descriu modul de viata al oamenilor in perioada regelui David.
Altarele descoperite aici sunt cu 30-40 de ani mai vechi decat constructia Templului lui Solomon. De aceea, este considerata prima dovada a existentei religiei iudaice pe acest teritoriu.
Locuitorii nu consumau carne de porc si nici nu gravau piatra cu imagini care sa reprezinte oameni sau animale, ambele interdictii fiind clar formulate in Biblie.
Noile informatii sunt extrem de importante si pentru teologi, nu doar pentru istorici. Pana acum, nu se stia exact cand au fost formulate dogmele religiei iudaice, daca acestea dateaza intr-adevar din perioada monarhiei, asa cum scrie Biblia (secolele X-VI i.Hr.) sau sunt mai recente, din epoca elenistica sau persana.
Acum, istoricii si teologii au dovada: in perioada primilor regi iudaici locuitorii acestor zone practicau o religie diferita de cea a filistinilor sau a canaanitilor.
Descoperirea atesta si un stil architectural caracteristic perioadei regelui David. Ele confirma ceea ce istoricii credeau pana acum despre alcatuirea palatului regal si a Templului din Ierusalim.
“Este primul oras fortificat descoperit din perioada regelui David. Astfel, cei care afirmau ca acest rege este numai o legenda sau seful unui trib neinsemnat au acum dovada clara sa se inselau”, declara Garfinkel, citat de Daily Mail.
Sursa: De Daily Mail
Sursa:  stirileprotv.ro