vineri, 15 februarie 2013

Declarația BOMBĂ a unui politician rus despre meteoritul dezintegrat deasupra Rusiei


Liderul ultranaţionalist rus Vladimir Jirinovski afirmă că ploaia de meteoriţi din regiunea Ural a fost de fapt "un test militar american".

Vladimir Jirinovski a dat vina pe americani pentru incidentul petrecut vineri
Vladimir Jirinovski a dat vina pe americani pentru incidentul petrecut vineri
"Nu este vorba de o ploaie de meteoriţi, ci de un test militar american", a declarat Jirinovski, liderul Partidului Liberal-Democrat din Rusia.
Jirinovski susţine că secretarul de Stat american, John Kerry, a vrut să îl atenţioneze pe ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, în legătură cu această "provocare", dar nu a reuşit să ia legătura cu el.
"Americanii sunt instigatori la războaie, oameni provocatori", a încheiat Jirinovski.
Aproximativ 1.000 de persoane au fost rănite în urma ploii de meteoriţi din Ural, a anunţat, vineri, guvernatorul regiunii Celeabinsk, Mihail Iurevici.

Sursa:  REALITATEA.NET

IMPACTUL cu un asteroid ar schimba TOTAL faţa Pământului. " Cel puţin 10.000 de ani, gazele toxice rămân în atmosferă !"


IMPACTUL cu un asteroid ar schimba TOTAL faţa Pământului. " Cel puţin 10.000 de ani, gazele toxice rămân în atmosferă !"
O coleziune cu un asteroid mare, acum 300 de milioane de ani, a mistuit o suprafaţă imensă din actualul continent australian şi a schimbat total faţa Pamântului, au spus, vineri, cercetătorii Universităţii Naţionale Australiene.

"Praful şi gazele de seră emanate din craterul imens, unda seismică şi mingile de foc iniţiale au incinerat mari părţi ale planetei", a spus Andrew Glikson, un membru al echipei de cercetători, pentru Reuters.

Conform specialiştilor, asteroidul avea un diametru mai mare de 10 km, iar zona de impact s-a întins pe o suprafaţă de 200 de km.

"În cazul unui impact similar, gazele de seră vor fi extrem de toxice şi vor rămâne în atmosferă cel puţin 10.000 de ani. Cu siguranţă, viaţa, aşa cum o ştim noi, va suferi modificări majore.", a adăugat Glikson.

Descoperirea a fost făcută după ce oamenii de ştiinţă au găsit în Bazinul Warburton (sudul Australiei) depozite neobişnuite de minerale.
Anunţul a fost făcut la câteva ore înainte de ploaia de meteoriţi care a lovit zona munţilor Ural, din Rusia.

Un alt asteroid este aşteptat, în următorele ore, să treacă la o distanţă considerată apropiată (27.000 de km) faţă de planeta noastră.  
Sursa: www.antena3.ro

Priveşte cerul! Meteoriţii cad în fiecare an pe Terra, dar cel din Rusia este o raritate. Care sunt temerile şi răspunsurile specialiştilor


Priveşte cerul! Meteoriţii cad în fiecare an pe Terra, dar cel din Rusia este o raritate. Care sunt temerile şi răspunsurile specialiştilor
Un meteor a explodat pe cerul Rusiei, vineri dimineaţă, iar fragmente din acesta au căzut în regiunea munţilor Ural. 
Unda de şoc a provocat daune materiale imoprtante,  sute de persoane fiind rănite de cioburile ferestrelor făcute ţăndări.
Cu siguranţă, aceasta este ştirea zilei, care a invadat canalele media din toată lumea.

Iată ce este esenţial să ştim, conform opiniei prezentată de specialiştii din astronomie.

Care este diferenţa dintre un meteor şi un meteorit ?

Meteorii sunt bucăţi din roci spaţiale, care deseori provin din comete mari sau asteroizi şi care pătrund în atmosfera Pământului. Multe dintre aceste rămăşiţe ard în momentul contactului cu atmosfera terestră, dar cele care "supravieţuiesc" şi lovesc Pământul se numesc meteoriţi.
La impactul cu solul, meteoriţii ating viteze fantastice, de peste 30.000 de km/h, potrivit Agenţiei Spaţiale Europene (ASE).

Cât de dese sunt căderile de meteoriţi ?

Experţii susţin că Terra este lovită mereu de mici meteoriţi. Acest lucru se întâmplă de vreo 10 ori pe an. 
Un impact mare, aşa cum a fost cel de azi, din Rusia, se întâmplă foarte rar, cel mai probabil odată la 6-7 ani, este de părere Addi Bischoff, un om de ştiinţă al Universităţii Muenster, din Germania.
Coincidenţă sau nu, cele mai multe astfel de evenimente au loc în zone slab populate şi nu se înregistrează victime umane.

Există vreo legătură cu asteroidul care va trece FOARTE aproape de Pământ ?

"NU! Este doar o coincidenţă cosmică", precizează purtătorul de cuvânt al ASE, Bernhard Von Weyhe, care spune că asteroidul 2012DA14 nu are nici o legătură cu meteoritul care a lovit Rusia.
2012DA14 este cel mai mare asteroid, care va trece la 27.000 de km distanţă de Terra, la ora 21.24, ora României.

Când a fost un impact asemănător cu cel de azi ?

În 2008, astronomii au reperat un meteor, care se îndrepta ameninţător spre Terra. Acesta a fost identificat cu dor 20 de ore înainte ca acesta să intre în atmosferă, dar a epxlodat la contactul cu atmosfera terestră, undeva deasupra Africii. 

Ce învaţă oamenii de ştiinţă după evenimentul de azi ?

Bischoff crede că oamenii de ştiinţă şi vânătorii de comori sunt deja la locul impactului. Unele bucăţi de meteorit pot fi valoroase, şi se pot vinde cu 500 de euro/gram, în funcţie de compoziţia exactă.
Cercetătorii vor studia fragmentele meteoritului, având în vedere că aceste pietre au rămas nemodificate timp de miliarde de ani, spre deosebire de rocile terestre, care au fost afectate de eroziune sau erupţii vulcanice.

Ce s-ar putea întâmpla dacă un meteorit ar lovi un oraş mare ?

Specialiştii speră să nu afle niciodată acest lucru, dar se pregătesc pentru un altfel de scenariu sumbru. Von Weyhe, reprezentantul ASE, spune că experţi astronomi din Europa, SUA şi Rusia discută deja despre detectarea rapidă a unor astfel de ameninţări.

"Este o provocare globală şi trebuie să găsim o soluţie împreună. Un lucru este cert: metoda lui Bruce Willis, din Armageddon, nu este posibilă"

Sursa: www.antena3.ro

Cele trei metode care ar putea fi folosite pentru devierea asteroizilor. Americanii, ruşii şi europenii lucrează la ele. Concluziile studiilor, prezentate în martie la Bruxelles


Cele trei metode care ar putea fi folosite pentru devierea asteroizilor. Americanii, ruşii şi europenii lucrează la ele. Concluziile studiilor, prezentate în martie la Bruxelles
Foto: sathiyam.tv
O ploaie de meteoriţi a provocat panică şi a rănit aproximativ 500 de persoane astăzi în Rusia. În acest context,  AFP a prezentat trei metode diferite ce ar putea fi folosite pentru a devia asteroizii.

"Nimeni nu încearcă să distrugă prin explozie un asteroid, pentru că nu suntem la Hollywood, iar această soluţie s-ar putea dovedi una nefericită, pentru că ar multiplica riscurile" prin fragmentarea obiectului ceresc, a explicat Erwan Kervendal, directorul companiei Astrium (din grupul EADS), liderul european din domeniul cercetărilor spaţiale.

Potrivit expertului, există "trei opţiuni demne de analizat pentru a devia un obiect care ameninţă Pămâtul".

Prima opţiune (a europenilor) constă în "percutarea obiectului ceresc cu o viteză foarte mare, de 30.000 de kilometri pe oră, aproape de centrul lui de gravitaţie, cu o precizie de 1 metru, sub un unghi specific, pentru a reuşi să îi deviem traiectoria".

La acest scenariu lucrează europenii, printre care se află şi Erwan Kervendal, directorul unui proiect denumit "Impactorul cinetic" la compania Astrium.

Cea de-a doua opţiune (a americanilor) - Americanii mizează pe atracţia pe care ar putea să o exercite un vehicul spaţial, plasat pentru un timp îndelungat în proximitatea asteroidului şi care ar îndeplini astfel funcţia de "tractor gravitaţional". 

O a treia opţiune este studiată de ruşi. Este vorba despre o deviere a traiectoriei asteroidului, prin efectul de suflu asociat unei explozii produse în apropiere de asteroid.

Concluziile tuturor acestor studii vor fi prezentate în luna martie la Bruxelles. 

"Fiecare lucrează la propria metodă, dar noi vom pune în comun cunoştinţele şi modelele noastre matematice. Nu este o competiţie, ci o colaborare între echipe", a adăugat cercetătorul francez. 

După ce va fi ales conceptul "cel mai eficace şi realizabil industrial", la jumătatea anului 2015, va fi nevoie să treacă alţi câţiva ani pentru ca omenirea să deţină o soluţie operaţională.

Sursa: www.antena3.ro

Unda de şoc a avut o putere de sute de ori mai mare decât cea a bombei de la Hiroshima. Fenomenul controversat care i-a bulversat pe cercetătorii secolului XX


Unda de şoc a avut o putere de sute de ori mai mare decât cea a bombei de la Hiroshima. Fenomenul controversat care i-a bulversat pe cercetătorii secolului XX
Foto: wikipedia.org
În jurul orei 7:17 a.m., băştinaşii Tungus şi ruşii stabiliţi în dealurile din nord-vestul Lacului Baikal au văzut o coloană de lumină albăstruie, la fel de strălucitoare ca Soarele, deplasându-se pe cer. 

La numai 10 minute după aceea, un flash puternic de lumină şi sunete asemănătoare focului de artilerie i-au asurzit pe oameni. 

Sunetele au fost însoţite de o undă de soc care i-a trântit pe oameni la pământ şi a spart ferestre aflate la sute de kilometri distanţă. Era 30 iunie 1908.


Se crede că explozia a fost cauzată de un meteorit sau de un fragment de cometă la o altitudine de 5–10 km. Diferite studii au dat mai multe estimări privind dimensiunea și natura obiectului, toți cercetătorii fiind de acord că obiectul avea dimensiuni de zeci de metri.

Meteoritul ar fi avut o dimensiune apropiată de cea a corpului ceresc care trece astăzi pe lângă Terra. 

Unda de şoc din regiunea Tunguska a fost de câteva sute de ori mai mare decât aceea provocată de bomba de la Hiroshima, distrugând întreaga pădure pe o rază de 20 de kilometri.


Meteoritul considerat responsabil cu extincţia dinozaurilor în urmă cu 66 de milioane de ani avea un diametru de 10 kilometri.
 
NASA afirmă că a descoperit deja 95% dintre cei mai mari asteroizi - cu diametre de peste 1 kilometru - care se află în apropiere de Terra.
Sursa: www.antena3.ro

FANTOMĂ capturată de Google Earth într-un oraş demolat în 1946. Nu crezi în poveşti? Verifică şi te vei convinge (VIDEO)


Imaginea unei fanImaginea unei fantome a fost capturată de Google Eatrh, stând lângă ruinele unei case dintr-un loc unde în trecut, fusese un orăşel.

Fiona Powell, în vârstă de 38 de ani, din Bristol, a descoperit imaginea fantomă pe Google Earth, atunci când a făcut o plimbare virtuală în Bristol.

În trecut, în aceasta zona se afla un oraşel numit Charlton şi care a fost distrus în anul 1946, pentru a se construi aerodromul Filton, deţinut de o Compania de Avioane din Bristol.

''Am citit recent despre acest orăşel. Îmi place istoria şi iubesc clădirile vechi, aşa că, am decis să ma uit şi pe Google Earth sa vad cum era oraşul poziţionat. Am vrut să văd dacă a mai rămas ceva din acest sat. M-am uitat în împrejurimile dintre Brentry şi parcul Pen, în apropierea locului în care lucrez. Am continuat spre Aerodromul Filton şi am ajuns la sfârşitul pistei, unde am văzut rămăşiţele unei ferme vechi. Apoi, dintr-o data, în colţul din dreapta, am observat o formă a unui om, cu o pălărie pe cap, care stătea lângă o clădire veche. Părea destul de infricoşător aşa că l-am chemat pe soţul meu să-i arăt. Am mărit imaginea şi nu ne venea să credem''.


Potrivit Daily Mail, oraşelul Charlton, era format din câteva conace, două sau trei ferme, o biserică, un oficiu poştal şi un pub numit Carpenters Arms.

''Dacă era în oricare alta parte din Bristol nu aş fi găsit apariţia atât de interesantă. Însă, pentru că era într-o parte veche a unui sat amandonat, mi s-a părut fascinant. Pare că forma umană îşi caută casa pe care o avea odată''.

În era Victoriană, oraşelul Charlton Farm era celebru pentru producerea săpunului. Însă acum, multe străzi şi clădiri din orăşel se află îngropate la 50 de metri sub pământ şi asfalt.


Sursa: http://jurnalul.ro
http://www.youtube.com

Un OCHI BIONIC a început să fie comercializat în SUA


Argus II, supranumit si ochiul bionic, a devenit disponibil pe piata din SUA.

Argus II a început să fie comercializat în SUA
Argus II a început să fie comercializat în SUA / FOTO: guardianlv.com
Americanii vor beneficia de cel mai avansat sistem de protezare pentru ochi. Mai exact persoanele nevazatoare care sufera de Retinis Pigmentosa (RP) vor putea sa isi recastige o parte dintre functiile vizuale datorita sistemului Argus II al celor de la Second Sight, scrie playtech.ro
Ineditul dispozitiv a primit avizul pozitiv din partea FDA (Food and Drug Administration). In momentul de fata peste 100.000 de americani sufera de aceasta afectiune. Retinis Pigmentosa distruge fotoreceptorii din ochi lasand celelalte celule intacte.
Argus II reprezinta un sistem complex de proteza care primeste semnalul de la o camera externa, il decodeaza si ulterior il transmite implantului de pe retina. De aici semnalul este transmis prin nervul optic si decodat de catre creier in forme, culori si chiar imagini.
Sursa:  REALITATEA.NET

Misterul FENOMENULUI TUNGUSKA: N-au fost descoperite niciodată fragmente de meteorit


Meteoritul care s-a dezintegrat deasupra Rusiei vineri dimineață a generat comparații cu incidentul Tunguska din 1908.  Asemănările nu sunt însă atât de justificate precum ar putea părea la prima vedere. 

Misterul fenomenului Tunguska n-a fost descifrat nici până în ziua de azi
Misterul fenomenului Tunguska n-a fost descifrat nici până în ziua de azi
Fenomenul Tunguska a fost o explozie extrem de puternică ce s-a produs într-o zonă izolată din Siberia pe 30 iunie 1908, în apropiere de râul Podkamennaya Tunguska.
Majoritatea cercetătorilor cred că explozia a fost cauzată de explozia unui meteorit, însă această teorie are o mare slăbiciune: în zonă n-au fost găsite niciodată fragmente de meteorit, scrie phys.org
Drept urmare, au apărut teorii alternative care mai de care mai îndrăznețe. În vreme ce unii susțin că ar fi fost vorba de o scurgere de gaz metan din sol, alții au vorbit despre o întâlnire cu o gaură neagră sau de explozia unui OZN. 
Copacii din taigaua siberiană au fost pur și simplu culcați la pământ pe o rază de 30 de kilometri, iar cerul siberian a fost luminat nopți la rând în urma exploziei. 

Sursa: e REALITATEA.NET

OZN surprins in timpul razboiului din Irak

Camera unui avion a surprins in timpul unui bombardament un OZN care supraveghea zona lovita.
Imaginile sunt 100% adevarate. Este uimitor cat de interesat pare ozn-ul sa surprinda cat mai bine exploziile  din timpul bombardamentului. Unghiurile si liniile de miscare  nu lasa nici un dubiu asupra tipului acestui obiect zburator neidentificat.
Sursa: www.youtube.com

OZN-uri fotografiate in Rusia

Acestea sunt fotografii ale unor Ozn-uri surprinse in Rusia. 
Sursa: www.youtube.com

Uimitor OZN și mai mult

Un uimitor OZN Astran a fost filmat de mai multi martori pe 7 iulie 2012. 
De asemenea in clip mai sunt prezentate si alte OZN-uri surprinse in diferite colturi ale lumii.

Sursa: www.youtube.com

Viața organică pe Marte? Fotografia surprinsa de Roverul Curiosity pe Marte


Iata ce a surpins Curiosity pe Marte! Arata ca un material organic. 

Poate fi un muschi, un tufis sau un anumit tip de materie in crestere intre pietre.   


 Sursa: www.youtube.com

Dovada reincarnarii - Cazul Karl
Criteriile de verificare a autenticitatii si veridicitatii amintirilor din vieti anterioare sunt aceleasi cu cele pentru verificarea amintirilor de saptamana trecuta, luna trecuta sau din urma cu zece ani. Trebuie sa recuperam amintiri specifice, cu cat mai multe detalii, si dovezi independente, cel putin pentru o parte din ele. (Nici amintirile noastre recente nu pot fi confirmate mereu si in totalitate, ci doar o parte din ele.) Desigur, amintirile din vietile anterioare sunt mult mai greu de verificat decat cele din viata actuala. Ele nu contin totdeauna informatii concrete verificabile. 
Dovezile sunt mai greu de gasit, deoarece evenimentele pe care incercam sa le confirmam sunt mult mai vechi si deseori implica alte tari si culturi. Putine amintiri din vietile anterioare permit acelasi grad de verificare ca acelea spontane relatate de Stevenson, care sunt de obicei mai recente si mai bogate in detalii. Totusi, in cazuri rare, imprejurarile permit verificarea amintirilor din vietile anterioare cu detalii remarcabile, asa cum arata cele doua cazuri prezentate in continuare, in aceste cazuri, cele mai neobisnuite aspecte ale acestor experiente au putut fi verificate prin cercetare istorica.


Cazul lui Karl
Experientele lui Karl de memorie karmica au inceput sa apara in timpul sedintelor de terapie cu metoda strigatului primordial. Materialul a continuat sa iasa la suprafata si sa se definitiveze in sedintele de respiratie holotropica, in timpul unui seminar de o luna la Institutul Esalen.
Intr-o faza incipienta a terapiei, cand Karl retraia diverse aspecte ale traumei nasterii, a inceput sa vada fragmente din scene dramatice, situate parca in alta tara si intr-un alt secol. Scenele erau insotite de emotii puternice si senzatii fizice si pareau sa se afle intr-o relatie profunda si intima cu viata lui, desi niciuna din ele nu avea legatura logica evidenta cu biografia lui actuala. A avut viziuni cu tuneluri, depozite subterane, baraci militare, ziduri groase si fortificatii ce pareau a face parte dintr-o fortareata situata pe o stanca, cu priveliste la tarmul oceanului. Aceste scene erau amestecate cu imagini de soldati in diferite imprejurari. Karl a fost derutat, fiindca soldatii pareau sa fie spanioli, insa peisajul semana mai mult cu cel din Scotia sau Irlanda.
Cat timp procesul a continuat, scenele au devenit mai dramatice si mai complicate. Multe dintre ele reprezentau lupte crancene si maceluri sangeroase. Desi era inconjurat de soldati, Karl s-a identificat cu un preot si a avut la un moment dat o viziune profunda cu o Biblie si o cruce. In acest moment, a vazut un inel cu sigiliu la mana lui si a recunoscut initialele de pe acesta. Fiind un artist talentat, a decis sa ilustreze acest proces straniu, chiar daca la vremea respectiva nu l-a inteles. A realizat o serie de desene si cateva picturi cu degetele, facute impulsiv, dar foarte elocvente. Anumite imagini zugraveau diferite parti ale fortaretei, altele, scene sangeroase, iar cateva, experientele lui proprii, intre care si o scena in care a fost strapuns cu o sabie, aruncat peste meterezele fortaretei si a murit pe plaja. A desenat de asemenea inelul cu sigiliu si initialele de pe el.
Pe masura ce a scos la lumina tot mai multe fragmente din poveste, a descoperit legaturi semnificative cu viata lui actuala. Si-a dat seama ca multe trairi emotionale si psihosomatice, ca si problemele lui din relatiile interpersonale din acea perioada a vietii lui cotidiene aveau o legatura clara cu acest proces interior si cu misteriosul eveniment din trecut. Un punct de cotitura a fost marcat de momentul in care Karl a decis, manat de un impuls, sa-si petreaca vacanta in vestul Irlandei. La intoarcere, cand a vazut pentru prima oara imaginile fotografiate pe coasta vestica a Irlandei, si-a dat seama ca facuse unsprezece fotografii consecutive cu acelasi peisaj, care nu parea prea interesant. A luat o harta si a identificat locul unde se afla in acel moment si directia in care a fotografiat. Si-a dat seama ca locul care i-a atras atentia era ruina unei vechi fortarete, numite Dun An Oir sau Forte de Oro (Fortareata de Aur).
Banuind ca exista o legatura intre aceasta si experientele lui din autoexplorare, Karl a decis sa studieze istoria cetatii Dun An Oir. A descoperit, spre imensa lui surpriza, ca in perioada lui Walter Raleigh, fortareata a fost ocupata de spanioli si apoi asediata de britanici. Walter Raleigh a negociat cu spaniolii si le-a promis ca ii va lasa sa paraseasca teferi fortareata daca deschid portile si se predau in fata britanicilor. Spaniolii au acceptat conditiile, dar britanicii nu si-au tinut promisiunea. Dupa ce au patruns in fortareata, i-au macelarit fara mila pe spanioli si i-au aruncat peste metereze, lasandu-i sa moara pe tarmul oceanului.
In pofida acestei confirmari absolut uimitoare a povestii pe care o reconstituise cu mult efort in sedintele de terapie, Karl nu a fost multumit. A continuat sa caute in arhive pana cand a descoperit un document special despre Batalia de la Dun An Oir, din care a aflat ca un preot insotise soldatii spanioli si murise impreuna cu ei. Initialele acestui barbat erau identice cu cele pe care le-a vazut Karl in viziunea cu inelul cu sigiliu si pe care le-a infatisat intr-unul din desenele lui.sursa:  http://www.almeea.com

http://trezirea-constiintei.blogspot.ro

ETAPELE CONSTIINTEI PE CALEA INALTARII SCOASE LA LUMINA DE ARHANGHELUL MIHAIL


ingeri
RONNA/ SCRIBUL SACRU partea a doua
ETAPA INTAI: Ne acordam la vocea mica a constiintei noastre, incepem sa o ascultam (Sinele nostru Suflet intrupat) si incepem procesul vindecarii si armonizariiNaturii noastre Emotionale. Ii permitem, treptat, Sinelui Suflet sa devina ghidul si conducatorul experientelor noastre de viata, in locul corpului ego al dorintei.Incepem procesul imbunatatirii si rafinarii constiintei Corpului Emotional – proces ce poate fi dureros si plin de incercari, dar, in acelasi timp, plin de satisfactii si iluminare.
ETAPA A DOUA: Pe masura ce incepem sa ne cufundam, tot mai profund, in mintile noastre subconstiente, initiem procesul de aliniere a vointei noastre emotionale, la SupraSuflet-Sinele Superior si la Vointa Divina. Principala noastra mantra/afirmatie devine: „Faca-se voia Ta, pentru binele nostru al tuturor”. Atunci cand aflam ca suntem Fiinte energetice si electromagnetice, incepem sa intelegem ca radiem tot timpul, in lumea care ne inconjoara, forme-gand energetice. Ulterior, trebuie sa traim aceste forme-gand pozitive sau negative, sub forma de evenimente/situatii, compuse din aceleasi frecvente. Lumea noastra personala se readapteaza constant, pentru a se potrivi cu imaginea noastra curenta a realitatii. Prin incercari repetate, noi incepem sa intelegem Legile Cauzei si Efectului sau Karmei. In acelasi timp, dobandim intelegerea Legilor Universale ale Materializarii, pe care incepem sa le folosim activ, pe masura ce ne rafinam treptat capacitatile de co-creatori, pe planul terestru al existentei. Cu o noua constiinta, incredere si credinta in lucrarea Universului, renuntam treptat la controlul, la nivel emotional al Sinelui nostru Superior, pentru ca acum intelegem ca este Dreptul nostru Divin, din nastere, sa ne bucuram de iubirea, frumusetea si belsugul Mamei/Tatalui Dumnezeu. Mai intelegem si ca Sinele Superior vede lucrurile dintr-un punct de vedere inaltat si ca ne va conduce intotdeauna catre cel mai bun rezultat.
ETAPA A TREIA: pe masura ce mai urcam un pic pe scara inaltarii, invatam sa vedem lucrurile din viata noastra, dintr-un punct de vedere superior. Am trecut printr-un proces dureros, de rupere sau vindecare a tuturor angajamentelor din trecut, legate de cei cu care am avut interactiuni karmice, astfel incat sa putem taia orice corzi energetice dintre noi. Iertam cu iubire si cerem iertare, astfel incat fiecare dintre noi sa poata deveni iarasi o Fiinta suverana. Prin vindecarea si transmutarea variantelor de viitor probabile, pe care le- am creat in numeroasele noastre vieti anterioare, pasim in viitor fara greaua povara a Karmei trecute.
In timp si dupa multe cautari si procesare sufleteasca, ne straduim si, in final, obtinem Detasarea Emotionala. Pe masura ce incepem sa cautam si sa vedem ce este mai bun in fiecare dintre noi, iubim mai profund si cu mai multa compasiune. Treptat, acceptam conceptul de „noi si constiinta de grup”, in loc de conceptul bazat pe ego, al separatiei „eu impotriva tuturor”. Am invatat sa vedem incercarile si provocarile ca pe ocazii de evolutie si nu ca pe o pedeapsa sau un ghinion. Ca rezultat,constiinta Corpului Emotional incepe sa rezoneze la frecvente vibrationale mult mai inalte si mai armonioase. Suntem acum gata sa ne focalizam atentia asupra rafinarii, inaltarii si armonizarii Corpului Mental.
ETAPA A PATRA: In aceasta etapa, SupraSufletul-Sine Superior incepe sa aiba un rol din ce in ce mai activ in procesul nostru transformator, pe masura ce Sufletul Sine integreaza frecventele superioare (atribute, calitati si virtuti), ale SupraSufletului Sine. Incepem procesul de re-evaluare a credintelor, obiceiurilor si calitatii constiintei noastre mentale. Pe masura ce iesim, treptat, din tiparele credintelor constiintei de masa, ale planurilor astrale inferioare si le depasim, ne re-evaluam principalele prejudecati si atitudini care ne-au fost inculcate de stramosi si de conducatorii culturali si religiosi sau de guvernanti.
ETAPA A CINCEA: Pe masura ce rafinam tiparele frecventei Corpului nostruMental, capatam treptat acces la Mintea noastra Sacra si la comoara constiintei mentale superioare, care sta ascunsa in aceasta. Mintea noastra Sacra si Inima Sacra se unesc in SupraSufletul – Sine Superior, ca si influente indrumatoare, in cautarea noastra spirituala. Pe masura ce aflam ca exista mai multe cai de urmat, devenim mai toleranti cu credintele altor oameni, stiind acum ca toate caile converg, pana la urma, spre aceeasi destinatie. Invatam sa avem discernamant in legatura cu ceea ce vom accepta ca fiind adevarul nostru si putem accepta numai acele adevaruri, care rezoneaza pozitiv in cadrul Nucleului Sacru al Fiintei noastre. Incepem sa ne extindem orizonturile gandirii si multi vor dezvolta o dorinta de a afla mai multe despre originile noastre spirituale: de ce suntem pe Pamant, care ne este misiunea/scopul pentru aceasta viata si ce se intampla cu noi, dupa ce transcedem?
ETAPA A SASEA: Pe masura ce ridicam frecventele corpurilor noastre, Mental si Emotional, sistemul chakrelor noastre incepe sa se roteasca mult mai repede si intr-un mod armonios. Aceasta conduce la o aprindere sau activare a Tubului eteric de Lumina care urca de-a lungul coloanei vertebrale, prin Medulla Oblongata (chakra inaltarii) in Mintea Sacra si iese prin Chakra Coroana. Energia incolacita, numitaKundalini, ce contine Atomii Samanta de Foc Alb Sacru, ai Luminii Creatorului, numiti Particule Adamantine, incepe sa curga in sus, prin coloana vertebrala. Portalurile Inimii Sacre s-au deschis, astfel incat sa primim acum Particulele Adamantine de Lumina, prin portalul din spate al Inimii noastre Sacre, prin fluxul care coboara prin Chakra coroana si prin fluxul ascendent de Kundalini. Foc de-a lungul Toiagului nostru Sacru de Putere/Lumina. Procesul va fi accelerat si amplificat, daca vom folosi darul respiratiei constiente – cum ar fi Respiratia Infinitului sau alte tehnici de respiratie profunda.
ETAPA A SAPTEA: Am invatat sa VINDECAM TRECUTUL si sa ne SCRIEM SCENARIUL VIITORULUI, asa ca ne putem concentra asupra ETERNULUI MOMENT „ACUM”. Am imbinat intelectul fizic, cu intelepciunea spirituala aSupraSufletului – Sine Superior, ceea ce inseamna nu numai ca intelegem si accepatm numeroasele adevaruri spirituale superioare pe care le-am invatat, dar ca le-am si integrat. Ne acordam, in acelasi timp, treptat, la orientari de viitor, mai avansate si mai extinse. Pe masura ce facem asta, vom emite ganduri Samanta de frecventa mai inalta, pentru Noua Era, catre Floarea Vietii/ Roata Creatiei noastre, astfel incat sa le putem raspandi in lume.
Pe masura ce atragem din ce in ce mai multe tipare de frecventa vibrationala, de pe planurile mai joase ale celei de-a cincea dimensiuni, Cantecul Sufletului nostru devine mai acordat si rezoneaza cu frecvente vibrationale mai inalte. Aceasta declanseazaSURLELE APELULUI CELEST, pentru ca fatetele compatibile ale Sinelui nostru Superior sa inceapa procesul lent de miscare, in vederea alinierii la coloana noastra personala de Lumina. Din acest punct, Descarcarea Scanteilor Sinelui nostru Superior, prin intermediul Sufletului nostru Sine rezident, incepe sa se accelereze si evolutia noastra pe calea inaltarii se va accelera si ea, foarte mult. Suntem acum pregatiti sa intram in Fluxul Fluviului Vietii si stim ca vom fi indrumati si directionati, atunci cand vom incepe sa URMAM, FARA EZITARE, SPIRITUL.
ETAPA A OPTA: Incepem sa ne simtim confortabil in noua Stare a Fiintei si cu noua noastra perspectiva asupra lumii. Apreciem singuratatea, pe masura ce ne scufundam tot mai adanc in Fiintarea Sacra. Am invatat sa functionam in fiecare zi, natural, asemenea unei Meditatii Vii si a unei Rugaciuni Vii, ramanand centrati, cu fermitate, in interiorul Inimii noastre Sacre. Iluzia pamanteasca are acum un efect minim asupra noastra si, cu toate acestea, compasiunea noastra iubitoare a crescut, pentru a cuprinde toate fiintele si intreaga Creatie.
TRANSFORMAREA RECIPIENTULUI FIZIC: Pe parcursul fiecarei etape aTREZIRII, corpurile noastre fizice sunt si ele afectate in mod dramatic si simptomele inaltarii pot fi incitante dar sineconfortabile sau chiar dureroase, uneori. Carticica mea,EVOLUTIA OMENIRII * SIMPTOMELE INALTARII trateaza, in detaliu, numeroasele simptome ale inaltarii, oferind in acelasi timp sugestii pentru o trecere mai usoara prin schimbarile dramatice si haosul transformarii, cu ajutorul prietenilor din taramurile superioare. Carticica este disponibila pe site-ul meu : www.RonnaStar.com, la capitolul Carti.
Sursa: editura foryou
http://daniilgaucan.wordpress.com