miercuri, 1 mai 2013

Incident straniu deasupra Scoției. Un avion era să se ciocnească cu un OZN


Pilotul unui avion Airbus care transporta 220 de pasageri a povestit că a fost la un pas să se ciocnească cu un obiect zburător neidentificat în timp ce ateriza pe Aeroportul Glasgow, Scoția. 

Incident straniu deasupra Scoției
Incident straniu deasupra Scoției / FOTO: airbus.com
Incidentul s-a petrecut pe data de 2 decembrie, în apropierea Aeroportului Glasgow. Pe când se pregătea să aterizeze, pilotul aeronavei Airbus A320 a observat un obiect de dimensiuni mari care a trecut pe sub avion la o distanță de aproximativ 100 de metri. Potrivit pilotului, OZN-ul cu care a fost la un pas să se ciocnească avea culorile albastru și galben și era mai mare decât un balon, scrie BBC Online
Pilotul le-a semnalat incidentul controlorilor de trafic, însă aceștia i-au răspuns că nu au observat nimic pe radar. Strainul incident aerian este investigat în continuare. 

Sursa:  REALITATEA.NET

Numerologie: Semnificatiile numerelor norocoase sau fatidice

Descopera tainele numerelor magice!


Numerologia si astrologia sunt doua ramuri care sunt bine conectate intre ele si se completeaza reciproc. Impreuna ofera un instrument complex pentru a intrezari, daca nu viitorul, macar calea pe care un om o urmeaza in viata.
Va prezentam mai jos numerele care guverneaza fiecare zodie dar si motivele pentru care acestea sunt considerate purtatoare de noroc sau din contra, de ghinion. Bineinteles, explicatiile difera de la cultura la cultura in functie de specificitatile fiecareia.
Ca sa iti afli numarul destinului, aduna data nasterii ca in exemplul de mai jos
Data nasterii: 11.02.1986
Numarul destinului: 1+1+0+2+1+9+8+6=28
2+8=10
1+0=1
Deci numarul destinului este 1.

NUMARUL 1

Numar benefic
Zodie guvernata: Leu, Capricorn
Element primordial: focul
Caracteristica: individualismul
Protectori spirituali: serafimii. In ierarhia divina, serafimii sunt considerati “cei iubiti” pentru ca se afla cel mai aproape de Dumnezeu.
1 este inceputul, simbolul creatiei si al potentei. Este simbolul universalului, al originii si al fortei. Oamenii nascuti sub acest numar sunt conducatori innascuti, individualisti si au mare putere de convingere. Rareori au complexe de inferioritate. Din contra, pot dezvolta uneori suparatorul obicei de a trata oamenii de sus.
Sunt rebeli si nu suporta autoritatea. Se revolta impotriva tuturor formelor de dominatie si niciodata nu accepta esecul. Pe de cealalta parte, ei sunt cei obisnuti sa-si exercite autoritatea asupra altora. Au caractere dinamice si inflacarate. Nu sunt razbunatori insa pot dezvolta ale defecte cum ar fi extremismul si intoleranta.
sursa foto: shutterstock

NUMARUL 2


Numar dual, poate fi benefic si fatidic

Zodie guvernata: Rac, Balanta
Element primordial: apa

Caracteristica: dualitatea

Protectori spirituali: heruvimi. Fapturile ceresti care poarta acest nume sunt cei care pazesc Cunoasterea Divina. In acelasi timp, ei sunt cei care asigura ordinea fireasca in legile Universului.
2 reprezinta dihotomia umana bine-rau, materie-spirit. Latura pozitiva a oamenilor care sunt guvernati de acest numar consta in potentarea instinctelor protectoare si o capacitate imensa de a iubi.
Au o intuitie fantastica care ii va ajuta in cautarea sufletului pereche, acea jumatate care ii va completa. Se crede despre ei ca acestia reusesc sa-si gaseasca cealalta parte a sinelui mult mai repede decat ceilalti oameni.
Sunt prezente placute, oameni mereu amabili si calmi. Sunt atrasi de viata de familie si de caldura pe care le-o ofera caminul conjugal.

NUMARUL 3

Numar benefic, numarul perfectiunii

Zodie guvernata: Sagetator

Element primordial: aer
Caracteristica: afabilitate
Protectori spirituali: Tronurile Ceresti. Acestea sunt infatisate ca niste roti stralucitoare, acoperite cu o puzderie de ochi si reprezinta echilibrul dintre materie si spirit.
Acesta este considerat numarul perfect pentru ca are inceput, mijloc si final. Numarul simbolizeaza continuitatea dintre Trecut, Prezent si Viitor, echilibrul dintre Gand, Cuvant si Actiune, intregirea Sufletului cu Trupul si Mintea. De asemenea, vibratiile sale energetice sunt incarcate pozitiv si de conexiunea divina intre Tata, Fiu si Sfantul Duh.
Cei nascuti sub auspiciile numarului 3 sunt fermecatori si poseda un fel de inocenta copilareasca. Au un foarte bun simt al umorului, sunt inclinati catre oameni si le place sa socializeze. Trec peste greutatile vietii cu zambetul pe buze si nu isi pierd niciodata optimismul.

NUMARUL 4

Numar fatidic in cultura chineza deorece este omofon cu “si” care inseamna moarte. Coincidenta sau nu, in Europa cifra 13 (1+3=4) este considerata ghinionista.
Zodie guvernata: Fecioara, Taur
Element primordial: pamant
Caracteristica: puterea
Protectori spirituali: Domniile. Zadkiel este cel care conduce ceata Domniilor. In slujba lor cade distribuirea puterii lumesti.
Dupa cum arata si protectorii spirituali, numarul 4 este simbolul puterii si al renasterii. Poate fi considerat insa si un semn al echilibrului.
Cei nascuti sub numarul 4 sunt muncitori si loiali dar si foarte ambitiosi. Sunt inzestrati de la natura cu mult bun simt, au o inteligenta nativa aparte si stiu sa priveasca viata dintr-un unghi practic.
Nu iau niciodata decizii pripite dar atunci cand se hotarasc asupra unui lucru, vor face tot posibilul sa mearga pana la capat. Se adapteaza repede situatiilor dificile si invata din greseli. Nu au foarte multi prieteni pentru ca ii selecteaza atent insa ii vor pastra pentru tot restul vietii.

NUMARUL 5


Numar benefic

Zodie guvernata: Berbec
Element primordial: foc
Caracteristica: forta

Protectori spirituali: Virtutile. Ceata Virtutilor trimite pe pamant setea de cunoastera si releva oamenilor Puterea Divina cu ajutorul stiintei.

Potrivit valorilor pitagoreice, numarul 5 simbolizeaza perfectiunea. Cele 4 simturi umane sunt stapanite de al cincilea “simt”, cel intelectual, 5 la numar erau planetele antice ( Mercur, Venus, Marte, Jupiter, Saturn).
Trasatura care domina in caracterul oamenilor nascuti sub numarul 5 este forta lor launtrica. Aceasta ii impinge peste toate obstacolele iar atunci cand isi doresc ceva, sunt la fel de neopriti ca fortele naturale.
Le plac aventurile, noul in general, si experientele din care pot trage invataturi pretioase.

Multi dintre ei au inclinatie catre cultura si spiritualitate.

NUMARUL 6


Numar fatidic.

Numarul Bestiei este format din trei de 6 desi anumiti teologi sustin ca numarul corect este 616. In Apocalispa dupa Ioan exista de fapt doua Bestii.Prima este cea iesita din mare, cu 7 capete si 10 coarne. Cealalta arata ca un miel dar vorbeste ca un dragon.
Istoricii insa cred ca 666 este un “cod” pentru imparatul roman Nero, in timpul caruia a fost scrisa Apocalipsa. Acesta este recunoscut pentru crimele odioase savarsite asupra primilor crestini. Nero avea obiceiul sa ii arunce in arene alaturi de animale salbatice sau sa-i arda de vii.

Zodie guvernata: Gemeni


Element primordial: apa


Caracteristica: pacifism

Protectori spirituali: Stapanii. Ceata lor sta la granita dintre Cer si Pamant. Ei sunt responsabili cu viata si moartea.
Oamenii care au destinul guvernat de acest numar sunt placuti la infatisare si au capacitatea de a atrage mereu atentia asupra lor. Au charisma si stiu cum sa capete increderea celor din jur. De asemenea, stiu sa fie obiectivi si ii asculta pe cei din jurul lor cu multa rabdare, atunci cand acestia simt nevoia sa-si deschida inimile.
Atunci cand apare un conflict, ceilalti oameni apeleaza la judecata limpede si deschiderea catre compromisuri a celor nascuti sub numarul 6.

NUMARUL 7


Numar benefic


Zodie guvernata: Pesti

Element primordial: aer
Caracteristica: introspectia

Protectori spirituali: Intaietorii. Ei sunt guvernatorii timpului, ai personalitatii dar si cei care vegheaza asupra evolutiei in diferitele etape ale umanitatii.

Numarul 7 este considerat a fi divin din mai multe motive. Acesta este mentionat deseori in Vechiul si Noul Testament. Creatia divina a durat 7 zile, Faraonul a visat 7 ani de belsug si 7 ani de foamete, pacatele capitale si virtutile sunt 7 la numar, painile inmultite de Iisus au fost 7, curcubeul cu care Dumnezeu a facut legamant cu Noe are 7 culori iar Arca s-a oprit pe muntele Arafat in a saptea zi din a saptea luna.
Oamenii nascuti sub acest numar sunt binecuvantati cu multa intelepciune si dragoste de semeni. Atunci cand sunt pusi in situatia de a lua decizii, ei chibzuiesc indelung si iau in considerare numeroase aspecte, inclusiv cum i-ar afecta pe ceilalti.
Sunt inclinati catre investigatie, cercetare si analiza. Singurul lor neajuns este ca pot cadea uneori in extrem si devin prea perfectionisti.

NUMARUL 8

Numar dual, benefic si fatidic deopotriva
Zodie guvernata: Scorpion

Element primordial: pamant


Caracteristica: materialism

Protectori spirituali: Arhanghelii.
Spre deosebire de ingeri, Arhanghelii protejeaza omenirea la nivel global si nu individual. Cei mai cunoscuti sunt Mihail, care conduce ostirea lui Dumnezeu in batalia finala din Apocalipsa, Gabriel cel care l-a vestit pe Zaharia de nasterea fiului sau Ioan si pe Fecioara Maria de nasterea lui Iisus si Rafael, cel cu puteri vindecatoare.
Protejatii numarului 8 sunt oameni de o incapatanare cumplita si de independenta pe masura. Isi cunosc foarte bine capacitatile intelectuale si au incredere in fortele proprii. Nu vor trece niciodata peste principiile lor si vor respecta intotdeauna convingerile altora.
Sunt atrasi de dezbaterile aprinse si de discutiile savante. Au firi dominante si discursuri convingatoare. Acestea sunt atuurile care ii pot purta pe culmile bunastarii materiale. Nu isi vor insusi insa bunuri pe cai necinstite.

NUMARUL 9

Numar benefic
Zodie guvernata: Varsator
Element primordial: foc
Caracteristica: generozitate

Patroni spirituali: Ingerii. Aceste entitati divine sunt cele mai apropiate de oameni. Vegheaza asupra lor si sunt intermediari intre omenire si Dumnezeu. Fiecare dintre noi are un inger pazitor, capabil de o netarmurita iubire.

Optimisti din fire, protejatii lui 9 trec veseli prin viata. Ceea ce nu ii face superficiali. Suporta cu usurinta suisurile si coborasurile vietii, avand capacitatea de a se adapta si de a invata din mers.
Sunt capabili de sacrificii enorme pentru cei pe care ii iubesc si stiu sa-si atraga simpatia oamenilor pentru ca nu ii judeca si au mereu cate ceva bun de spus pentru fiecare.
Sunt demni de incredere si dau dovada de multa rabdare.

sursa foto prima pagina: DepositPhotos