joi, 21 august 2014

CONFERINTA BUCURESTI - 30 AUGUST 2014 - IUBIREA - ARMA UNIVERSALA SAU SECRETUL FERICIRIIDragii mei cautatori de lumina si adevar,

Cine nu vorbeste in zilele noastre despre iubire si cine nu cauta iubirea? Dar oare intelegem noi cu adevarat ce este iubirea?
Acest cuvant a fost atat de folosit, incat a capatat conotatii frivole si putini mai reusesc sa inteleaga sensul real al notiunii de IUBIRE.

Cu totii vorbim de iubire, fiecare ziar, revista, fiecare misionar vorbeste despre iubirea vesnica, fiecare lucrator de lumina vorbeste despre iubirea spirituala.
Este oare iubirea o idee?
Este iubirea un concept?
Este iubirea un sentiment?

Cum reusim sa ajungem la iubirea aceea pura, iubirea care se gaseste in ochii si in sufletul unui copil care nu a reusit sa fie corupt de familie, societate si vremuri?Pentru a raspunde la aceste intrebari, Mihaela Popescu - Profa de Geogra si  Alina - Mihaela Huidan - Sfatuitoarea, va invita sambata, 30 AUGUST  2014, in Bucuresti, la conferinta " IUBIRE -ARMA UNIVERSALA SAU SECRETUL FERICIRII ".

Vom incerca sa gasim impreuna raspunsuri pentru a ne elucida aceste intrebari. Vom incerca sa gasim impreuna mijloace pentru a ne descoperi iubirea interioara si sa facem din ea cea mai puternica forta de inaintare si evolutie in viata noastra. 


Vom incerca sa intelegem cum sa iubim mai mult, cum sa inlocuim toate sentimentele de vinovatie, de ura, de neiertare cu sentimentul sublim al iubirii pure.

Vom incerca sa gasim impreuna Calea Fericirii prin Vindecarea Corpului Emotional, devenind fiecare Maestrul propriei vieti, gasind Dumnezeul din noi. Vom vedea cum este sa traim in energia minunarii, care este cea mai buna pastila antistres.

Vom incerca sa dezvoltam chakra Iubirii Christice - a 12 - a (chakra din 4D - corespondenta cu Chakra Inimii - Anahata din 3D), vom vorbi despre Cristul Interior si conexiuni intre Anahata Romaniei - Zeita Creatiei Primordiale/ Amrita si Noul Chip al Romaniei Dimensiunii a 4 - a

Tematica urmatoarea intalnirii este:

 


1.  Rugaciune din pretul iubirea de sineCoordonator: Alina - Mihaela Huidan (Sfatuitoarea)
2 MEDITATIE DE DESCHIDERE   A CHAKREI InimiiCoordonator: Alina - Mihaela Huidan (Sfatuitoarea)
3 Ce Este iubirea? / Iubirea si stadiile EI de manifestare /  Arta de a Iubi /  CALEA iubirii, CALEA FRICII / Relația Perfecta / Sexul - Magie SAU demon? / Cum putem Privi Prin Ochii iubirii  / Vindecarea Corpului emoțională / Dumnezeul DIN noi

MEDITATIA   iubirii DE SINE

Coordonator: Alina - Mihaela Huidan (Sfatuitoarea)
4 . Îngrijire Este Drumul Catre iubirea neconditionata / CUM SA ADUCI IUBIREA IN VIATA TA / Dragostea de sine = narcisism? /  suflete pereche / Sfaturile lui Valeriu Popa Despre dragoste, casnicie, atasament si dependente / Iubirea Divina - Darul nepretuit al lui Dumnezeu / Trepte Spre iubire - Pasi Spre îndumnezeire

Meditatia iubirii

Coordonator: Alina - Mihaela Huidan (Sfatuitoarea)


5.  Un Trai in Energia minunarii  - Cea Mai Buna pastila antistres;


Meditatie de Relaxare / purificare / echilibrare / energizare

Coordonator: Mihaela Popescu (Profa de geogra)


6 . Mesaje si invataturi de la Maicuta Vian  / meditatie coordonata de Maicuta Vian


7. Dezvoltarea chakrei Iubirii Christice - a 12-a (chakra DIN 4D corespondenta cu Chakra Inimii - DIN Anahata 3D) - Unirea cu Cristul interior si Conexiuni Intre Anahata Romaniei - Zeita Creatiei Primordiale / Amrita si Noul Chip al României Dimensiunii a 4-a 


 Meditatie coordonata de Zeita Creatiei Primordiala / Amrita

Coordonator: Mihaela Popescu (Profa de geogra)Conferinta va avea loc intre orele 10:00-15:00, sambata,30.08.2014, in Bucuresti, locatia va fi anuntata prin e-mail, celor care doresc sa participe la eveniment.

Va rog sa confirmati participarea la adresa de e-mail:


sfatuitoarea@gmail.comInvestitia participantilor, in afara de timpul alocat, va fi tip donatie. Se recomanda o donatie minima de 30 roni.La sfarsitul conferintei, Alina - Mihaela Huidan (Sfatuitoarea), va oferi consultatii si/sau scanari doritorilor. Pretul va fi tot tip donatie, dupa apecierea fiecaruia.Va asteptam cu mare drag!


https://www.youtube.com/watch?v=dHyR4ZzA2R0


 https://www.youtube.com/watch?v=6KUfOjWvapQ https://www.youtube.com/watch?v=lU9p1WRfA9w