luni, 21 octombrie 2013

„Rolul Rusiei” în protestele de la Pungeşti


„Rolul Rusiei” în protestele de la Pungeşti

Mirel Palada, consilierul premierului Ponta, a găsit la Pungeşti „ecologişti ruşi” care-i plătesc pe săteni să protesteze împotriva exploatării gazelor de şist. Presa, atât „de dreapta” cât şi „de stânga”, dar finanţată din aceleaşi buzunare de securişti, caută şi găseşte „interese ruseşti” în dorinţa oamenilor de a nu bea apă toxică şi de a nu trăi într-o zonă zguduită de cutremure artificiale.

Ar fi stupid să avem pretenţii de la presa securistică care s-a obişnuit să vadă „ajenturili” în orice mişcare populară îndreptată împotriva intereselor sistemului ticăloşit. Până la urmă, presa scrisă din România este în moarte clinică din punct de vedere comercial, iar şpăgile, adică banii de „public relations”, venite în sprijinul proiectului Roşia Montana şi exploatărilor Chevron oferă jurnaliştilor posibilitatea să-şi plătească ratele la credite şi mai rămân bani pentru o şaorma. Totodată, consilierul premierului Ponta, Mirel Palada ar trebui să aducă şi dovezi, dacă declară că „ecologiştii ruşi” s-au implicat în protestele de la Pungeşti. Cetăţeni de bună credinţă, deseori apolitici, sunt declaraţi agenţi ai KGB doar pentru faptul că nu sunt de acord cu jaful de la Roşia Montana sau exploatarea gazelor de şist.
Victor Ponta declară că luptă pentru independenţa energetică a României. De fapt, premierul propune românilor să susţină următorul aranjament: o companie americană va vinde românilor gazul extras din solul românesc la preţ european, adică la un preţ apropiat de cel practicat de Gazprom, iar statul va obţine cel mult o redevenţă de 7%. Ca să fie mai explicită diferenţa: Gazprom vinde României gaz rusesc la preţ european, iar Chevron va vinde României gaz românesc la preţ european. Vedeţi aici vreo urmă de independenţă energetică? Ponta susţine că oricine nu este de acord cu o vânzare mascată a gazului românesc unei companii americane cu un discont de 93% este un agent KGB. O explicaţie mai raţională ar fi că cei care se opun acestui şmen sunt de fapt oameni care ştiu aritmetică şi nu au luat şpagă de la companii americane. În acest context, mai apare o întrebare firească: parlamentarii francezi care au votat pentru interzicerea fracturării hidraulice au fost şi ei cumpăraţi de Moscova? Judecătorii Curţii Constituţionale de la Paris care au susţinut această lege sunt toţi pe ştatul de plată al KGB?
Partea comică a situaţiei constă în faptul că o „revoluţie a gazelor de şist” după modelul american este imposibilă în Europa. Acest lucru a fost confirmat atât de analiştii de la Deutsche Bank cât şi de un studiu recent al Bank of America care prognozează o creştere a dependenţei europene faţă de Gazprom. Companii americane şi canadiene de trei ani caută gaze de şist în Polonia. Numărul sondelor viabile din punct de vedere comercial este egal cu zero. Autorităţile de la Beijing au investit sute de milioane de dolari pentru achiziţia tehnologiilor necesare exploatării gazelor de şist şi au invitat companii occidentale să caute gaze de şist în China. Rezultatul a doi ani de căutări şi investiţii a fost nul şi autorităţile chineze s-au concentrat asupra încheierii unor contracte pe termen lung cu Gazprom. Situaţia din SUA este irepetabilă: America este unica ţară care poate să-şi permită transformarea unor zone destul de mari în deşerturi toxice cu relief selenar şi este unica ţară în care depozitele majore de gaze de şist sunt combinate cu depozitele de petrol, obţinându-se astfel posibilitatea extracţiei ambelor tipuri de hidrocarburi, ceea ce permite ca exploatările să fie (momentan) viabile din punct de vedere comercial.
Scopul spectacolului iluzoriu (dar cu consecinţe toxice reale) organizat de companiile petroliere americane în Europa de Est este oferirea Uniunii Europene unui argument în plus în negocierea cu Gazprom. În trecut, proiectul Nabucco a fost folosit într-un mod asemănător, dar Nabucco a murit, iar americanii şi ţuţării lor europeni au fost nevoiţi să caute alt „bau-bau” pentru negocierile cu Moscova.
Victor Ponta şi cei care îl trag de sfori (şi de urechi) sunt liberi să strice în continuare relaţiile cu Moscova. Fiind un „coabitator” convins, se pare că Ponta a preluat de la Traian Băsescu (care s-a maturizat între timp) stilul agresiv al politicii externe. Totodată, istoria (recentă şi nu numai) a demonstrat în repetate rânduri că un asemenea comportament agresiv este lipsit de înţelepciune.
Judecând după declaraţiile şefului formal al SRI George Maior şi după „scurgerile” în presa de la Bucureşti, serviciile secrete s-au decis deja în privinţa strategiei de discreditare a protestelor împotriva proiectului Roşia Montana şi exploatărilor gazelor de şist. Protestatarii vor fi declaraţi „eco-anarhişti”, „agenţi străini” şi, probabil, „terorişti”. Radu Tudor, un jurnalist bine racordat la „surse” din servicii, a lansat deja ipoteza că „odată cu atacul asupra maşinii ministrului Culturii, începe să se confirme teoria şefului SRI în legătură cu „eco-anarhiştii” care se infiltrează printre protestatarii anti Roşia Montana şi gaze de şist”. Finalul scenariului devine predictibil: orchestrarea de către servicii a unui atac terorist pentru care vor fi învinuiţi liderii sau coordonatorii protestelor împotriva proiectului Roşia Montana şi a exploatării gazelor de şist. Ar fi foarte bine ca acest scenariu ipotetic să nu se finalizeze. Totodată, se vede de la o poştă şcoala americană, doar nu degeaba actuala conducere a serviciilor din România a fost şcolită şi îndoctrinată de „partenerii euro-atlantici”. În fond nu este nimic surprinzător. Ce stil de lucru puteau învăţa „James Bonzii” din România de la profesorii lor care cu două avioane au demolat trei turnuri ale World Trade Center pe 11 septembrie 2001?
Notă: Toate informaţiile prezentate în articol aparţin autorului. Postul de radio Vocea Rusiei nu răspunde pentru ele.

EXPLOZIA unor ADEVARURI cunoscute. Ce n-a vrut sa vadă ministrul Daniel Barbu. Raportul experţilor de la Oxford: Roşia Montană îndeplineşte criteriile UNESCO!


Totb.ro a publicat joi, 17 octombrie, raportul profesorilor Andrew Wilson, David Matingly şi Michael Dawson, de la Universităţile din Oxford şi Leicester, referitoare la patrimoniul cultural de la Roşia Montană. Cei trei experţi au realizat acest audit pentru Ministerul Culturii, în 2010, cu o finanţare asigurată de către Fundaţia Pro Patrimonio şi Şerban Cantacuzino.

Concluziile raprotului (rezumatul executiv) nu lasă loc de dubii: situl de la Roşia Montană îndeplineşte 4 (patru) criterii pentru listarea în UNESCO, în condiţiile în care îndeplinirea unui singur criteriu e suficientă. Realizat în perioada în care ministrul Culturii era Kelemen Hunor, raportul “dispăruse” din arhivele ministerului, actualul ministru al Culturii, Daniel Barbu, afirmând că nu ştie ceva de existenţa lui!

***

Rezumat executiv
Luarea de Poziție privind Importanța Obiectivului, care se concentrează pe Masivul Cârnic de la Roșia Montană, constituie o parte mai amplă a peisajului cultural de mare importanță,comparabil, ca amploare, cu criteriile de ”valoare universală excepțională” din statutul Patrimoniului Mondial UNESCO. Dovezile despre mineritul roman de la Cârnic sunt parte dintr-un serie de complexuri miniere subterane foarte extinse și de mare importanță din cadrul Imperiului Roman. Din acest punct de vedere, este unic

Dovezile subterane legate de minerit, galeriile, abatajele și tehnologiile folosite capătă un surplus de valoare, atâta vreme cât sunt asociate unui peisaj cultural suprateran, care poartă încă dovezi ale metodelor de procesare, alezărilor, ritualurilor și comunităților. Alte dovezi, de la epigrafii, la tăblițe cerate, până la depozite arheologice precis datate sporesc semnificativ importanța Roșiei Montane, ca fiind unul dintre bunurile culturale excepționale ale patrimoniului mondial. 

Încă de la început, autorii aumaseră că Luarea de Poziție privind Importanța Obiectivului se va concentra, asemenea demersurilor Roșia Montană Gold Corporation, în principal asupra dovezilor din perioada romană. Inspectarea sitului, atât la suprafață, cât și în subteran, a reliefat imediat faptul că Roșia Montană reprezintă un peisaj de o complexitate, cel mai probabil, inegalabilă, de o mare importanță istorică și pentru alte perioade

În văile Corna și Roșia Montană, precum și în munții de la Cârnic, Cetate, Cârnicel și Jig-Vaidoaia, minele romane, medievale, de secol 18 și 19, precum și galeriile și instalațiile perioadei comuniste, au creat laolaltă un palimpsest unic al exploatării. Mai mult, fazele Daciei pre-romane și post-romane nu au fost studiate deloc. Chiar și la nivelul actual de înțelegere, ele reprezintă o resursă unică de semnificații.

Acest raport, produs pe baza muncii de teren și am literaturii de specialitate, în august-septembrie 2010, plasează Roșia Montană în contextul său internațional. Concluzionăm că peisajul cultural de la Roșia Montană este de o importanță internațională excepțională. Minele romane de la RoșiaMontană reprezintă cel mai extins și mai important complex de mine aurifere subterane din perioada romană cunoscut în lume. Totodată, amenajările subterane, peisajul de suprafață din zone de procesare a minereurilor, așezările, locurile religioase și cimitirele, precum și istoria documentată a zonei aferente, constituie o istorie extraordinar de bine documentată a exploatării miniere din perioadele romană, mediavelă, din modernitatea timpurie și din perioada comunistă. 

Dat fiind potențialul adițional de a pune în lumină tranziția de la perioada pre-romană, la cea post-romană, ele constituie o bază solidă pentru a considera minele de la Roșia Montană ca având o importanță echivalentă cu a siturilor incluse în Patrimoniul Mondial. Confruntată cu setul de criterii pentru stabilirea valorii universale excepționale (dintre care numai unul trebuie satisfăcut pentru ca un sit să fie eligibil pentru statutul de sit al Patrimoniului Mondial), regiunea Roșia Montană întrunește fără îndoială următoarele patru criterii:

(ii) arată o relație importantă de schimb al valorilor umane, de-a lungul unei perioade îndelungate sau într-o zonă culturală a lumii, în ceea ce privește dezvoltarea arhitecturii saua tehnologiei, a artelor monunentale, planificării urbaniste sau a concepției peisagistice;

(iii) poartă o mărturile unică sau cel puțin excepțională a unei tradiții culturale sau ale uneicivilizații, care încă există sau a dispărut;

(iv) este un exemplu deosebit pentru un anume tip de ansamblu sau peisajarhitectural sau tehnologic, care ilustrează o etapă importantă din istoria umanității;

(v) este un exemplu deosebit pentru o așezare umană tradițională, pentru folosirea pământului sau a mărilor, reprezentativ pentru una sau mai multe culturi, pentru interacțiunea umană cu mediul, mai ales când acesta a devenit vulnerabil sub impactul schimbărilor ireversibile.

Masivul Cârnic, în deosebi, conține cele mai extinse complexuri miniere subterane din zona Roșia Montană, iar acestea trebuie conservate ca ansamblu, în totalitate.

Evaluarea făcută de noi asupra semnificației elementelor individuale din peisaj se configurează după cum urmează, însă ănainte de toate este esențial să aducem la cunoștință că semnificația totală a peisajului minier ca ansamblu este mai mare decât suma părților sale. Permiterea dezintegrării arheologice a unuia dintre aceste situri ar constitui un prejudiciu ireparabil adus integrității peisajului minier ca ansamblu.

***

Mai multe amănunte şi raportul integral pe Totb.ro

 
Sursa:

http://www.cotidianul.ro/raportul-expertilor-de-la-oxford-rosia-montana-indeplineste-criteriile-unesco-224879/

http://romaniamegalitica.blogspot.ro/2013/10/explozia-unor-adevaruri-cunoscute-ce-n.html

Facebook întâmpină probleme la nivel global


Facebook întâmpină probleme la nivel global
Internauţii din întreaga lume au întâmpinat erori pe parcursul zilei de astăzi când au încercat să folosească rețeaua de socializare Facebook.

Utilizatorii reţelei nu-și pot updata statusurile, nu pot posta comentarii, trimite mesaje sau publica fotografii. De asemenea, ei nu pot da like-uri la postările deja existente.
Atunci când utilizatorii încearcă să posteze un status apare mesajul: There was a problem updating your status. Please try again in a few minutes”.
Reprezentanții Facebook nu au făcut încă o declarație legată de problemele pe care le au utilizatorii rețelei de socializare.COMENTARIU SFATUITOAREA:

Acelasi lucru se poate spune si despre gmail. De cateva zile eu am probleme cu anumite facilitati ale Gmail, iar netul a fost mai mult lipsa decat sa functioneze si atunci cand a facut-o, viteza sa se poate compara cu cea a melcului. 
Oare ne indreptam spre restrictionarea comunicarii in mediul virtual? 
Oare protestele din lumea intreaga necesita asemenea masuri de restrictionare a comunicarii? 
Raspunsul il vom afla cat de curand.

De ce este acuzată Rusia de protestele românilor împotriva gazelor de şist?

gaze-de-sist-ardere-ok1Atunci când incompetenţa şi lăcomia guvernanţilor sunt împiedicate a-şi atinge scopul datorită opoziţiei hotărâte a populaţiei, întotdeauna se dă vina pe „forţe oculte” adică „agenturile” care s-ar afla la originea acestei atitudini. Este şi cazul recentei revolte împotriva exploatării gazelor de şist a sătenilor de la Pungeşti din judeţul Vaslui, consideră Valentin Vasilescu, pilot de aviaţie, fost comandant adjunct al Aeroportului Militar Otopeni.

O serie de parlamentari ai PSD, un consilier personal al premierului Ponta, plantat la Palatul Victoria de Felix şi o seamă de „gurnalişti” ai canalelor media afiliate palatelor CotroVictoria s-au cantonat în zona ideilor luate de-a gata anume că „ruşii sunt cei care se opun independenței energetice a României şi ei stau în spatele mişcărilor anti-fracturare”. Potrivit acestor exaltaţi, exploatarea gazelor de şist din România „zguduie imperiul energetic” al Rusiei, ei făcând şi o evaluare pe genunchi a pierderilor ipotetice înregistrate de Gazprom. Totul pe vorbe şi fără nici o dovadă a implicării concrete a Rusiei.

Or fi reale sau minciuni sfruntate toate aceste afirmaţii?
Demnitarii USL, informaţi permanent de pesedistul George Maior directorul SRI, nu au cum să nu ştie că South Stream Transport (format din holdingul rusesc Gazprom, compania italiană Eni, compania germană Wintershall şi compania franceză EdF) e pe punctul de a încheia lucrările la tronsonul de sub marea Neagră cu lungimea de 925 km de la Anapa la Burgas a gazoductului South Stream. La acest tronson submarin îşi spune cuvântul experienţa câştigată de ruşi în 2003, când au pus în funcţiune gazoductul Blue Stream lung de 1.213 km, care aprovizionează Turcia tot pe sub Marea Neagră.
În câteva luni, Bulgaria şi Grecia fiind racordate la gazele ruseşti, Gazprom va avea toate motivele să dezafecteze conducta de gaze care alimenta în trecut aceste ţări, tranzitând Ucraina, Republica Moldova şi România, obligând cele trei state să se aprovizioneze din altă sursă. Construcţia gazoductului South Stream a început în anul 2012, el ocolind România, ţară care prin vocea preşedintelui Traian Băsescu s-a opus din toate puterile realizării lui.
Cât pierde Gazprom închizând robinetul de gaze pentru România şi Republica Moldova?
Cota de gaze alocate Republicii Moldova şi României reprezintă 0,6% din totalul exportului anual de gaze al Gazprom, care câştigă din această operaţiune per total 153 de miliarde USD. În condiţiile în care, în prima jumătate a anului 2013, cererile de gaze din Europa către Gazprom au crescut cu 10%, cota de 0,6% poate fi redistribuită de Gazprom fără probleme Turciei sau Germaniei, ţări aflate în plină expansiune economică. Aşadar Rusia nu pierde nimic de pe urma exploatării de gaze de şist de către Chevron în România.
Are Rusia motive să facă concesii României?
În plin proces de negociere între SUA şi Rusia cu privire la renunţarea la loviturile aeriene aplicate Siriei, copreşedinţii USL şi miniştrii cabinetului Ponta puneau paie pe foc, declarând că militarii români vor fi în alături de cei ai SUA, în prima linie de atac. Între timp, graţie eforturilor depuse de diplomaţia rusă, problema a fost rezolvată fără a mai fi nevoie de o intervenţie militară. Dar Rusia cu siguranţă nu a uitat.
Care ar fi alternativele României?
Nabucco s-a dovedit o ţeapă, la fel ca şi AGRI (transportul gazelor naturale provenite din Azerbaidjan, prin Georgia şi de acolo pe Marea Neagră către Constanţa cu vase de tip tanc GNL-gaz natural lichefiat).
Altă variantă ar fi gazele extrase din Marea Neagră de către americanii de la Exxon, începând din 2020. Sau gazele de şist furnizate de Chevron. Dacă Chevron ar începe azi explorarea şi prin absurd ar şi descoperi rezerve uriaşe de gaze în subsolul României, pregătirea producţiei pentru furnizarea în flux continuu a unui debit similar cu cel al conductei Gazprom ar dura minim doi ani. Deja se anunţă o iarnă cumplită şi lipsa gazelor furnizate către populaţie prin conducta Gazprom îşi va spune cuvântul. Acum cred că înţeleg toţi românii de ce ruşii trebuie să fie de vină pentru toate ticăloşiile realizate în România de politicieni votaţi de ei, în complicitate cu oamenii de afaceri autohtoni şi occidentali.
Autor: Valentin Vasilescu
Sursa: Vocea Rusiei

NUMEROLOGIA RELATIILOR – DE CE ATRAGEM ANUMITE PERSOANE SAU DE CE SUNTEM ATRASI DE ANUMITI OAMENI?

numerologie1
Viata este un ” sir de alegeri”,   cea mai importanta alegere este  sa invatam sa cultivam dragostea in fiecare moment. Acest lucru este mult mai usor de zis decat de facut . Ganditi-va  ce înseamna sa alegi dragostea in fiecare moment . Asta inseamna sa “ nu tipam la copii dupa o zi groaznica, sa nu ne barfim seful, colegii, partenerul, sa nu radem de altiii, etc”.  A lucra cu Dragoste in fiecare moment INSEAMNA sa salutam pe toata lumea cu zambetul pe buze  chiar daca inima este rupta de durere , sa-i iertam pe toti cei care ne fac  rautati , sa incecam sa fim fericiti chiar si atunci cand totul pare trist . A cultiva dragostea in fiecare moment este ca si cum calatoria in aceasta viata este o calatorie prin inima lui Dumnezeu , reincarnarile ne ajuta de fapt sa ne perfectionam aceasta dragoste iertatoare  . Dragostea este alfa si omega , inceputul si sfarsitul,reincarnarea  sufletului are drept scop cresterea capacitatii de iubire, iertare, compasiune ,este evolutia in legatura foarte stransa cu atingerea perfectiunii in modul de exprimare a iubirii . Legea Karmei  este o Lege Mare cu caracter obligatoriu . Karma este legea universala a consecintelor , orice experienta de o anumita intensitate va da nastere la o consecinta buna sau rea de aceeasi intensitate . Nimeni nu primeste karma mai mult decat poate duce sufletul lui .Viata pentru unii oameni poate fi destul de grea , dureroasa   si foarte limitata . Din acest punct de vedere ,este ceea ce sufletul a ales sa echilibreze in aceasta viata ,sufletul stie ca prin incercari si durere ,povara karmei din trecut poate fi eliminata si pot fi facute mai multe progrese . Ceea ce ne trage inapoi ,ce ne limiteaza ,  este karma noastra , eforturile depuse in relatia cu karma deschide calea evolutiei . Legea karmei nu este o Lege mecanica de pedeapsa (cosmosul nu sta cu biciul pe noi ),este pur si simplu rezultatul energetic a cauzelor anterioare puse in miscare chiar de actiunile noastre . Tot ceea ce facem in mod inevitabil va veni la noi intr-un fel sau altul. La un momendat in ” calatoria noastra ca suflet incarnat ” ne intrebam : ” de ce sunt eu aici ?’; pentru aceia care au ajuns la aceasta intrebare , urmeaza alta : ” de ce m-am intors aici pe pamant” . Raspunsurile la ambele intrebari sunt identice , ne aflam aici ,ne-am intors pe pamant sa ne crestem capacitatea de a iubi . Ceea ce trebuie de fapt sa invatam din  ” ratacirile noastre prin univers ” este pur si simplu acest lucru. Orice gand , actiune , eveniment emotional sunt ca niste pietre aruncate pe suprafata linistita a unui iaz, valurile create sunt direct proportionale cu multimea sau greutatea pietrelor aruncate . Piatra sau pietrele aruncate nu afecteaza doar apa ci si tot ceea ce este in iaz ,intr-un fel are loc un dezechilibru , este o ” experienta pentru iaz’  cu consecintele de rigoare . “Jocul vietii ” este un  proces in care sunt contabilizate toate dezechilibrele care cer echilibrare , orice eveniment, gand, fapta ce pot crea dezechilibre sunt inregistrate ca datorii karmice , aceste dezechilibre genereaza impulsuri de echilibrare , asta este legea KARMEI, legea datoriei . Biblioteca Akasica -biblioteca universala are toate inregistrarile actualizate , aici nimic nu se uita , nimic nu se pierde , totul este pastrat intr-o ordine perfecta .
De exemplu , daca cineva fura economiile de o viata a unui om, acea persoana va simti emotii intense, teama , vinovatie ( chiar daca nu arata acest lucru). Deasemenea , persoana care a fost furata va suferi, emotiile ei sunt foarte intense. Toate aceste experiente emotionale intense sunt inregistrate si genereaza necesitatea atat pentru hot dar si pentru victima de a se intalni si experimenta emotiile opuse .
Numerologia se bazeaza pe ideea ca fiecare suflet vine in aceasta lume pentru a invata anumite  lectii si pentru a atinge anumite scopuri . In intelepciunea sa infinita, sufletul nostru alege un timp si un loc de incarnare in care energiile universale pot oferi toate conditiile realizarii destinului . Numele inseamna o vibratie ce joaca un rol esential in realizarea noastra, ne poate ajuta sau ne poate infrana evolutia.

“Dragostea “este cel mai frumos cuvant in acest Univers , este un cuvant de o vibratie inaltatoare ,  dragostea este o calitate rasplatita sus in cer . Dragostea este prezenta peste tot , toata lumea se indragosteste , traieste extazul iubirii  care stie sa ierte , sa treaca  peste defecte, peste conveniente sociale. Sunt  si oameni care neaga pur si simplu  iubirea . In ceea ce priveste karma relationala , trebuie sa stim ca fiecare dintre noi venim in aceasta lume ca urmare a unor fapte ale noastre ce au creat un dezechilibru si care au nevoie de echilibrare, nici o intalnire importanta nu este intamplatoare, nici un parteneriat nu se creaza intamplator, fiecare are la baza o karma , un test, este o intalnire scrisa sus in Cer. Darul suprem al unei KARME bune este o minte buna  , mintea este singura care poate imblanzi discriminarea  si putem alege calea intelepciunii. Toate cauzele problemelor noastre, grijile , durerile  au radacini in mintea noastra , daca esti inzestrat cu o minte inteleapta , limpede, aceasta poate  discerne intre bine si rau  suferind mult mai putin  in comparatie cu alte persoane Nu putem sterge cu buretele karma vietilor trecute, nu putem sa o vindem nimanui, karma nu este de vanzare , ceea ce conteaza totusi in aceasta viata este sa intelegem ca putem sa ne rescriem propriul destin prin cultivarea iubirii neconditionate . Dragostea este singurul medicament disponibil pentru noi toti  si care ne poate ajuta sa ne ardem karma , dragostea este cel mai bun medicament pentru purificarea karmei .
Dragostea adevarata nu ne vorbeste despre frumusetea exterioara sau despre personalitate, numerologia are o calitate esentiala in a face lumina in acest concept al “ dragostei oarbe “ care nu vede dar in care cei doi parteneri  vibreaza la unison,  acest lucru este exprimat prin compatibilitatea vibratiilor celor doua persoane, vibratii descrise de ziua de nastere, de destin. Putem gasi multe femei frumoase intr-o relatie de dragoste cu un om obisnuit si viceversa, noi nu putem intelege acest lucru dar compatibilitatea lor este in ceruri, in energia planetelor , in numerele care ii reprezinta si care vibreaza impreuna intr-un mod miraculos.

Persoanele cu  ziua de nastere 1 sau destinul 1 ( 1, 10, 19 , 28)vor fi cei mai compatibili ( vibreaza impreuna intr-un mod frumos) cu cei nascuti intr-o zi de 4, 8 sau cu destinul 4 ( 4, 13, 22, 31), 8( 8, 17, 26,)
Persoanele cu  ziua de nastere 2 sau destinul 2 ( 2,11, 20, 29) vor fi cei mai compatibili ( vibreaza impreuna intr-un mod frumos) cu cei nascuti intr-o zi de 7 sau cu destinul 7( 7, 16, 25). Se spune ca 2 cu 7 sunt magenetizati,  este cea mai buna compatibilitate.  In acelasi timp un 2 se poate intelege foarte bine tot cu un 2.
Persoanele cu  ziua de nastere 3 sau destinul 3 ( 3, 12, 21, 30)  sunt prieteni cu toata lumea, se spune ca 3 este prietenul universului, totusi cea mai buna compatibilitate va fi cu un 3 , 6 ( 6, 15, 24) sau 9 ( 9, 18, 27) .
Persoanele cu  ziua de nastere 4 sau destinul 4 (  4, 13, 22, 31) vor fi cei mai compatibili ( vibreaza impreuna intr-un mod frumos) cu cei nacuti intr-o zi de 1, 8 sau cu destinul 1 ( 1, 10, 19, 28 sau  8 ( 8, 17, 26,)
Persoanele cu  ziua de nastere 5 sau destinul 5 (  5, 14, 23) vor fi cei mai compatibili ( vibreaza impreuna intr-un mod frumos) cu cei nacuti intr-o zi de 9 sau cu destinul 9 ( 9, 18, 27), se spune ca un 5 nascut poate cadea in dragoste instantaneu cu un 9 nascut.
Persoanele cu  ziua de nastere 6 sau destinul 6 (  6, 15, 24 ) vor fi cei mai compatibili ( vibreaza impreuna intr-un mod frumos) cu cei nacuti intr-o zi de 3, 6, 9, sau cu destinul 3 ( 3, 12, 21, 30), 6(6, 15, 24), 9(9, 18, 27)
Persoanele cu  ziua de nastere 7 sau destinul 7 (  7, 16, 25 ) vor fi cei mai compatibili ( vibreaza impreuna intr-un mod frumos) cu cei nacuti intr-o zi de 2 sau cu destinul 2 ( 2, 11, 20, 29).
Persoanele cu  ziua de nastere 8 sau destinul 8(  8, 17, 26 ) vor fi cei mai compatibili ( vibreaza impreuna intr-un mod frumos) cu cei nacuti intr-o zi de 1 , 4 sau cu destinul 1( 1, 10, 19, 28) , 4 ( 4, 22, 13, 31).
Persoanele cu  ziua de nastere 9 sau destinul 9 (  9, 18, 27) vor fi cei mai compatibili ( vibreaza impreuna intr-un mod frumos) cu cei nacuti intr-o zi de 5 sau cu destinul 5( 5, 14, 23). Sunt doua numere care se admira reciproc .
Adriana Tudosa

Valiant Thor - Extraterestrul care s-a intalnit cu presedintele Eisenhower - S.U.A.

Revin cu un post, fiindca acum de luna plina am citit cele mai tari (in limbaj colocvial) informatii din ultimul timp. Ceea ce am descoperit nu ma surprinde neaparat, in schimb imi da un nou simt al realitatii, informatiile fiind spuse cu mult mai multe detalii. Aseara i-am povestit in mare unei prietene despre ce este vorba si aproape ca nu mai imi vine sa scriu. Dar m-am decis sa o fac pentru ca oricine care doreste informatia sa aiba un punct de plecare. Este convingerea mea ca informatia inseamna putere si de aceea continui sa scriu. Si da, in acest mesaj va exista si o parte comerciala. Adica, daca va place ceea ce veti citi mai jos, va invitam pe site-ul nostru unde avem cateva carti traduse, informatie de asemenea de calitate:  http://www.puterea-creatiei.ro/categorie-produs/carti/ Ne puteti sustine pe noi si va puteti de asemenea sustine pe voi, cumparand aceste carti. Va invitam sa le cititi, pe site sunt detalii complete.

Acum, inapoi la articol. Aseara vorbeam cu o prietena avansata si ea sa ii zicem pe calea spirituala. La un moment dat imi vine o impresie si ii si spun.   

Alex: "Am simtit ca te simti asa, mi-a venit o impresie, ca si cum ai fi o femeie ce tine la piept ceva. ca si cum esti atenta la pielea ta, stii ca e comfortabila, fina." 

Ea: e chiar asa chiar se leaga si de piele. Sunt recunoscatoare ca incepe sa mi se vindece o alergie, deci are leg si cu pielea.

Alex: hmm, deci are legatura si cu celulele? ca am citit ceva mai inainte, despre o femeie frumoasa, inteligenta, ochi verzi, ce are 900 de ani, ce i s-a aratat unui cercetator si zicea ca viata ei de abia acum a inceput.

Ea: heh, ca in Vechiul testament. 

Alex: Si prima oara cand au luat contact, ii raspundea telepatic la intrebari.

Ea: Interesant e ca el o auzea. 

Alex: Ii raspundea like words. si prima oara i-a zis sa se gandeasca la ceva, el s-a gandit la alfabetul grecesc si ea i-a zis ca ii prea usor.

Ea: Ce comic.

Alex: Da, apoi credea ca ii face o farsa si i-a zis ca nu e nici o farsa
apoi dupa mai multe intalniri l-a luat intr-o calatorie in nava sa si i-a aratat pamantul
si tipul, cercetatorul, era cunoscut in mexic, facea cercetari asupra celulelor, nu stiu termenul tehnic
si a zis ca era sceptic la inceput, apoi au inceput sa vorbeasca si ea sa ii zica informatii despre celule si cum poti sa prelungesti viata si ca ei traiesc f mult apoi, in 1985 parca, tipul a disparut fara urma. 

Ea: aoleu, oare de ce nu ma mir?

Alex: prof. Hernandez il cheama pe el lya pe ea si cand citesti ai un feel ca el ii poarta o adanca cum sa zic apreciere, afectiune


LYA, a woman of extraterrestrial origin, beautiful, intelligent and noble, arrived at a most unexpected moment in my life. Nevertheless this came to pass several years before I understood the magnitude of her presence on our planet Earth. Lya, o femeie de orgini extraterestre, frumoasa, inteligenta si nobila, a intrat in viata mea in cel mai neasteptat moment. Cu toate acestea, doar dupa cativa ani am inteles magnitudinea prezentei sale pe planeta Pamant.

Dupa un timp, ea i se arata fata in fata: 
Alex: "look professor. Peer directly into my eyes and think of something that interests you... or something that is not fixed in your cerebral neurons, though being imaginative. . .to yourself."
"and that, why?"
"I can know what you think." She added.
I laughed incredulously.
"Try it." She insisted.
I could not lose anything. I closed my eyes and in my mind I began to pronounce the Greek alphabet.
"Oh, no professor," she said, "the Greek Alphabet is too simple. Think of something else. Ask me a question in your mind."

Mai tarziu, ea ii ofera cunostiinte avansate: 

Hernandez: "How interesting." I responded. "On the proposition of earthquakes, what is the cause of those? Have you found the solution in the movements of earth?" Cat de interesant, am raspuns. In ceea ce priveste cutremurele, care este cauza lor? Ati gasit solutia observand miscarile pamantului?
"when the Earth opened and formed the continents, dispersing them and creating what you call errant poles, and which for us is a loss of energy, the components of the Earth also were implicated in the equilibrium of metals: mercury, iron, uranium, petroleum, etc., in the same manner as minerals in the human organism. When these are dispersed, the Earth loses absorbency of that natural energy. Some planets have discovered a quite simple formula for avoiding great disasters and unnecessary loss of life. Enormous needles of determined thickness, whose components are all the minerals known to you plus oxygen, hydrogen, rioceno (sic), as well as copper (which is a good conductor) - and a substance that has it's origin in the liberation of energy in the friction of minerals, and what you yourselves do not know and what we call "txuin", were used to neutralize the seismic activity. If you neutralize this, you eliminate the movement.
 
 Lya: Atunci cand pamantul s-a deschis si a format continentele, dispersantu-le si creand ceea ce voi numiti poli neregulati, ceea ce pentru noi inseamna o pierdere a energiei, componentele Pamantului au fost de asemenea implicate in a mentine echilibrul metalelor: mercur, fier, uraniu, petrol, etc, in aceeasi maniera in care mineralele actioneaza in organismul uman. Atunci cand aceste componente sunt dispersate, Pamantul pierde capacitatea de a absoarbe acea energie naturala. Unele planete au descoperit o formula relativ simpla pentru a evita aceste dezastre si pierderi nenecesare de vieti. Se folosesc ace imense de o anumita dimensiune, ace formate din toate mineralele cunoscute de voi plus oxygen, hidrogen, rioceno (?), cat si cupru (care este un bun conductor) - si o substanta care isi are orginea in eliberarea energiei la frictiunea dintre minerale, plus ceea ce inca nu cunoastetei, o ubstanta pe care noi o numim "txuin".  Daca neutralizati aceasta energie a miscarilor tectonice, eliminati miscarea. 

Ea: Ce interesant!

Alex: E f interesant, am ramas, ok, wow. Si mai e o faza cu un tip, f amuzanta, cand merge la baie intr-o nava si nu gaseste hartie igienica. Si i se transmite telepatic "Hei, apasa pe cele 3 butoane de langa WC". si apasa pe primul si ii cristalizeaza you know what, apoi al doilea il curata si ultimul il parfumeaza:)
Ea: =)) =)) =)) asta parca ii de comedie

Alex:  f f f tare. da, si cum povesteste tipul care e si comic si e italian, dar din SUA
adica este pastor, sau a fost ca a murit, dar povesteste comic
si o sa se faca un film, acum in 2013
dupa experientele sale
si povesteste cum extraterestrul de pe Venus s-a intalnit cu Eisenhower, Nixon si alti oameni from military, scientists, etc.

Ea: really?

Alex: Da, si exista poze cu el?

Ea: Cu extraterestrul de pe Venus? 

Alex: Da. (Mai jos este o poza cu Valiant Thor)

Alex: si a venit Kenedy (al doilea kenedy, robert f kenedy, ce a fost si el asasinat dupa cum stiti) la el, la tipul pastor comic sa ii puna extraterestrului 2 intrebari:
1. Cine la asasinat pe Kenedy (primul kenedy, jfk)
si 2. Ce sanse are sa castige alegerile
si a zis ca stie cine la asasinat pe Jfk, dar nu spune in public
e f f tare povestea, cand am citit eram omg. a si tipul extraterestrul, il cheama Valiant Thor nu are amprente
si se pot inlatura amprentele temporar, dar ele revin, mereu revin.
Si vreo 2000 de oameni din guvernul SUA stiu de valiant thor, dar of course nu au zis nimic publicului
Si, tot Thor, avea un costum metalic pe care l-au testat oameni din armata si nu puteau sa il perfeoreze nici cu diamant, acid, laser, arme... desi au incercat

The report to the President read:
 • Physical  -- Soft silver and gold lustrous
 • Fabric -- Unknown
 • Weight-Six ounces, total, including boots
 • Cut -- Close fitting like a tunic; no cuffs, pockets, buttons, zippers, clips or hooks
 • RXT-2 Tests -- Indestructible

Raportul catre presedinte:
-  Aspectul fizic - Argint usor si un luciu auriu
-  Materialul - Necunoscut
-  Greutate - Sase uncii (170 grame) in total, inclusiv bocancii
-  Croiala - ca o tunica; fara buzunare, butoane, fermoare, agrafe sau agatatoare
-  Testele RXT - 2 - Indestructibila

Alex: Ce crezi?

Ea: Ma asteptam sa existe asta, dar tot entuziasmata ma simt sa vad pozele.

Alex: 
In Legea lui Unu, dar nu cartea ce am tradus-o, Ra confirma ca au trimis un emisar si despre thor e vorba.

Ea: oh, asta e si mai interesant atunci.

si stai sa vezi ce a zis Richard Nixon, stii presedintele Sua ce a fost implicat in scandalul acela cu spionajul
 
My name is Valiant," he said as the Vice President thrust his hand without hesitation.
"You have certainly caused a stir ...for an out of towner."
The Vice President smiled as he continued,
"Of course, we are not totally convinced of anything just yet. But suffice it to say we are checking and double checking everything you say and do. When Sergeant Young from Alexandria radioed in and stated that you had just landed in a flying saucer, we thought," he continued, "Sergeant Young had flipped. Say, were you in on that UFO flap over Washington? You certainly had us all in a dither, if you were."

Numele meu este Valiant, i-a spus in timp ce Vice Presedintele si-a intins mana fara ezitare.

" Cu siguranta ai cauzat tulburari.. pentru un strain"

Vicepresedintele a zambit, odata ce a continuat,

"Bineinteles, nu suntem in totalitate convinsi de nimic Dar putem spune ca verificam si reverificam tot ceea ce spui si faci. Atunci cand sergentul Young din Alexandria ne-a contactat si ne-a spus ca tu ai aterizat intr-o farfurie zburatoare, ne-am gandit "Sergenntul Young a luat-o razna". Ai fost in acel OZN care s-a aratat deasupra lui Washington? Cu siguranta ne-ai pus in incurcatura, daca ai fost prezent acolo." 
Brusc usa s-a deschis si sase garzi inarmate l-au condus pe Val catre ceea ce parea a fi un lift. Acesta a mers foarte repede pana la nivelul cel mai de jos. Era impusa o maxima securitate. Dupa ce a fost transportat catre un tren subteran, ei au mers catre Casa Alba. Sase oficiali, sase garzi inarmate si trei oameni de la serviciile secrete, l-au escortat catre biroul presedintelui Eisenhower.

Din spatele biroului, Presedintele s-a ridicat in picioare in timp ce oamenii din serviciile secrete au ramas nervosi si nelinistiti. In timp ce Val si-a intins mana pentru a-l saluta pe presedinte, cei din serviciile secrete si-au scos revolverele si le-au indreptat catre Val. Urmarind semnul facut de Presedinte, ei si-au lasat fara tragere de inima armele. Stand in fata biroului sau, Presedintele a spus:

"Bineinteles, stii ca am suspendat toate regulile protocolului. Am un simtamand bun fata de tine. Te rog domnule, care este numele tau? Si de unde vii?

" Eu vin de pe planeta pe care Biblia voastra o numeste steaua diminetii si a serii"

"Venus?"

"Da,. domnule"

"Poti sa dovedesti acest lucru." a intrebat. 

Ce consideri a fi dovada?

Presedintele a raspuns repede: Nu stiu.

"Vrei sa vii cu mine pe nava mea?"


 Presedintele a raspuns cu o privire mirata zicand:

" Prietenul meu, nu pot sa vin si sa plec dupa cum doresc. Mai exista si altii care trebuie luati in considerare. Exista comitete care trebuie sa fie consultati si masuri de securitate care trebuie luate. Te rog petrece putin timp cu noi...sa invatam mai mult unul despre celalalt.. si probabil ca foarte curand, ... vom vedea. "


Suddenly the door opened and six armed guards led Val to what appeared to be an elevator. It went rapidly to the bottom-most level. Maximum security was in place. After transferring to an underground train, they sped toward the White House. Six officials, six armed guards and three secret service men escorted him into the office of President Eisenhower.
From behind the desk the President rose while the secret service men remained nervous and uneasy. As he extended his hand to shake that of the President, the secret service men drew their revolvers and pointed them at Val. Following the nod of the President, they reluctantly lowered their guns.
Standing in front of his desk, the President said,
"Of course, you know we have suspended all rules of protocol. I have a good feeling toward you. Please, sir, what is your name?" "And where do you come from?"
"I come from the planet your Bible calls the morning and the evening star."
"Venus?"
"Yes, sir."
"Can you prove this," he asked.
"What do you constitute as proof?"
He quickly retorted, "I don't know."
"Will you come with me to my ship?"
He answered with a quizzical look and said,
"My friend, I cannot come and go as I please. There are others to be considered. There are committees to be consulted and security measures to be adhered to. Please spend some time with us here ...Let's get better acquainted ...learn more about one another ...and perhaps soon, real soon, well ...we shall see."

Va las pe voi sa va formati o parere privind aceste evenimente si pentru a vedea  lui Frank Stranges, va invit sa vizualizati videoclipul de mai jos:


Cine doreste sa ne sustina, este invitat cu drag sa cumpere produsele noastre pentru a exista un flow. Va asteptam aici: http://www.puterea-creatiei.ro/magazin/  
 O zi excelenta tuturor si vom reveni cu noi articole, suntem aici

Atmosfera astrala a saptamanii 21-27 Octombrie 2013 „Distrugere si Regenerare”

Luni, 21 Octombrie

 • Atentie la Luna vida din perioada 00:02 - 19:16. Când Luna este Vidă nu este bine să ne angajăm în treburi importante sau să întreprindem acţiuni ale căror efecte se vor simţi în viitor, deoarece nu vor avea un efect benefic. Luna Vidă sau „Fără Direcţie” detestă acţiunile cu un grad maxim de implicare, deoarece în acesta perioada Luna străbate ultimele grade ale unui semn deci este „epuizată” şi nu acţionează într-o manieră tocmai benefică. Însă susţine foarte bine relaxarea, momentele de introspecţie, de evoluţie spirituală, deci în acesta perioadă se recomandă meditaţie, băile aromatice, rugăciunea, şedinţele psihologice, tot ceea ce face plăcere şi relaxează, dar în niciun caz acţiunile cu influenţă majoră. Nu este bine nici să achiziţionăm lucruri de valoare sau să facem comerţ fiindcă nu vom ieşi cu un profit considerabil, de asemenea călătoriile ar trebui evitate dacă este posibil.
 • Luna intra in Gemeni favorizand comunicare si relationarea cu cei din jur. Accentul cade pe informatie si lucrul cu acesta. Luna favorizeaza conferintele, examenlele si cometul. Atentie la superficialitate, minciuna, furturi si accidentele ce pot viza bratele. Acum putem ne putem descoperi inteligenta emotionala, de asemenea pot aparea si premonitii iar intuitivitatea este crescuta.

 • Mercur retrogradeaza a treia oara anul acesta intr-un semn de apa- Scorpion. Acesta retrogradare poate fi momentul perfect pentru a reflecta la anumite situatii. Nu trebuie sa actionam si sa analizam profund toate laturile problemei. Guvernator al inteligentei si oratoriei, Mercur incerca acum sa ne amplifice abilitatile speciale pe care fiecare la avem dar sunt in stare latenta. Se cere o cercetare mai ampla a sufletului nostru, sunt sustinute activitatile oculte, paranaormale, psihice. Este un moment perfect pentru e remodela caracterul si a-l transpune intr-o forma mai buna.

        Cu acesta ocazie voi aborda si perspectiva Tarotului pentru a drescrie mai bine acest eveniment.
  Cartea specifica lui Mercur este Magicianul, iar faptul ca este retrograd aduce pozitia rasturnata a cartii. Mercur retrogradeaza in semnul Scorpionului reprezinta cartea Moartea. Deci retrogradarea lui Mercur in Scorpion ar trebui sa arate cam asa:

  Dupa parerea mea cele mai profunde carti ale Tarotului. Interpretarea ar fi: Magul poate aduce probleme de perceptie mentala, putem sa credem ceea ce nu este si sa consideram aparentele ca fiind realitate. Moarte inseamna un sfarsit, dar un sfarsit firesc si la momentul potrivit, cel mai important Moartea inseamna defapt un nou inceput. In acesta situatie inceputul se vrea a porni din interior, printr-o introspectie serioasa sa ne remodelam modul de perceptie asupra vietii. Acesta retrogradare nu este decat o reconectare cu Sinele interior ce va aduce un nou inceput in viata noastra.

  Va oferim inca trei perspective asupra acestui eveniment:

  1. Valeriu Panoiu-Mercur Retrograd
  2. Gabriela Apostol-Mercur Retrograd
  3. Cernat Ella-Mercur Retrograd

  Marti, 22 Octombrie
  • Nu se inregistreaza aspecte notabile.

   Miercuri, 23 Octombrie

   • Soarele intra in semnul Scorpionului si ne amplifica trairile si energia. Devenim mai profunzi si incercam sa observam in detaliu tot ceea ce ne inconjoara. Putem avea reactii ciudate, iar unori agresive. Pasiunea se transforma foarte rapid in pasiune sexuala. De asemnea ne atrage necunoscutul, ocultismul si ezoternismul fiind exemple perfecte. Este posibil sa avem experiente pe care nu le putem intelege, atunci este bine sa apelelam si la „stiinte mai nonconformiste” ca de exemplu: Tarot, Numerologie, Astrologie, etc. Se amplifica latura sentimental-emotionala impreuna cu acesta si intuitia. Simtim nevoie de ceva nou, de transformare. Distrugerea si regenerarea sunt cuvintele cheie ce descriu acesta saptamana.

    • Atentie la Luna vida din perioada 03:35 (23 octombrie) - 06:36(24 octombrie). Când Luna este Vidă nu este bine să ne angajăm în treburi importante sau să întreprindem acţiuni ale căror efecte se vor simţi în viitor, deoarece nu vor avea un efect benefic. Luna Vidă sau „Fără Direcţie” detestă acţiunile cu un grad maxim de implicare, deoarece în acesta perioada Luna străbate ultimele grade ale unui semn deci este „epuizată” şi nu acţionează într-o manieră tocmai benefică. Însă susţine foarte bine relaxarea, momentele de introspecţie, de evoluţie spirituală, deci în acesta perioadă se recomandă meditaţie, băile aromatice, rugăciunea, şedinţele psihologice, tot ceea ce face plăcere şi relaxează, dar în niciun caz acţiunile cu influenţă majoră. Nu este bine nici să achiziţionăm lucruri de valoare sau să facem comerţ fiindcă nu vom ieşi cu un profit considerabil, de asemenea călătoriile ar trebui evitate dacă este posibil.

    Joi, 24 Octombrie

    • Luna intra in Rac si amplifica sentimentele, este un moment bun se ne conectam cu noi insine. Luna favorizeaza actiunile casnice, legatura cu familia, cu originile. Transpunerea sentimentelor in diverse forme de creatie. Este bine sa evocam trecutul, sa interactionam cu persoanele in varsta, sa ne amintim de unde am plecat.     Vineri, 25 Octombrie

    • Atentie la Luna vida din perioada 23:31 (25 octombrie) - 19:10(26 octombrie). Când Luna este Vidă nu este bine să ne angajăm în treburi importante sau să întreprindem acţiuni ale căror efecte se vor simţi în viitor, deoarece nu vor avea un efect benefic. Luna Vidă sau „Fără Direcţie” detestă acţiunile cu un grad maxim de implicare, deoarece în acesta perioada Luna străbate ultimele grade ale unui semn deci este „epuizată” şi nu acţionează într-o manieră tocmai benefică. Însă susţine foarte bine relaxarea, momentele de introspecţie, de evoluţie spirituală, deci în acesta perioadă se recomandă meditaţie, băile aromatice, rugăciunea, şedinţele psihologice, tot ceea ce face plăcere şi relaxează, dar în niciun caz acţiunile cu influenţă majoră. Nu este bine nici să achiziţionăm lucruri de valoare sau să facem comerţ fiindcă nu vom ieşi cu un profit considerabil, de asemenea călătoriile ar trebui evitate dacă este posibil.


    Sambata, 26 Octombrie
    • Soarele realizeaza un trigon cu Neptun, este bine sa ne indreptam forta pentru e ne axa pe partea spirituala. Inspiratia ajunge la cote maxime rezultand ideii marete. Este un moment bun pentru a ne alege un ideal in viata. Soarele in Scorpion si Neptun in Pesti amplifica perceptia intuitiva si sentimentala a realitatii. Ne putem da seamana foarte usor de sentimentele celorlalti, este facilitata empatizarea, si in acelasi timp trezeste abilitati paranormale, trebuie sa fim atenti la mesajele pe care le primim.
    • Luna traverseaza sectorul astral al Leulu isi ne face mai indrazneti si pasionali. Ne creste capacitatea de conducere. Atentie la coloana vertebrala si inima deoarece aceste parti al trupului uman poat avea complicatii sau accidente. Suntem atrasi de tot ceea ce inseamna lux, bani, extravaganta. Avem o relatie stransa cu copii, iar creativitatea este si ea amplificata.

    Duminica, 27 Octombrie
    • Nu se inregistreaza aspecte notabile.

    O saptamana echilibrata energetic si plina de inspiratie!
    Ne gasiti si pe Facebook la adresa:www.facebook.com/AstroParanormal