sâmbătă, 15 octombrie 2011

El Hierro, Insulele Canare actualizări Cutremure-Eruptii , mai aproape de a Cumbre Vieja - 15 octombrie 2011

UPDATE: El Hierro, Insulele Canare Cutremure-Eruptiile mai aproape de a Cumbre Vieja - 15 octombrie 2011
După cele două erupţii vulcanice din largul coastei lui El Hierro, se pare că există unele evoluţii îngrijorătoare.
Un nou cutremur a fost detectat, de această dată la nord-est a insuleiCutremurele continua pe El Hierro, a se vedea ultima diagramă
Două erupţii subacvatice 
Specialiştii şi cercetătorii care lucrează in zona La Restinga de El Hierro au confirmat faptul că există dovezi clare a două erupţii subacvatice, care au împins magma până la suprafaţa apei şi  rezidenţii din El Hierro au fost observat  formarea de "patch-uri verzi" pe suprafaţa mării, la aproximativ 1 mila şi jumătate de la tarm, care pare a  creşte  în mărime într-un ritm rapid.
 Oamenii de stiinta de la IGN-CSIC au declarat că "pata verde, uşoară, cu zone de cafeniu, ar putea fi asociata cu emisia de fumaroliana la adâncime mai mare decât  150meters."
În urma analizei situaţiei, oamenii de stiinta au luat probe de apă, care vor fi analizate pentru a confirma existenţa gazelor magmatice, precum şi mostre de peşte, care au fost găsiti morti şi coral negru din zona de eruptie. Carmen Lopez a subliniat faptul că, în prezent, avem o eruptie singur cu două puncte de emisie subacvatice, care la acest moment, nu necesită măsuri suplimentare de prevenire a populaţiei din El Hierro, Cu toate acestea, nu se pot exclude alte puncte, dar a insistat că semnalul cutremurelor a fost stabilizat.
Între timp evacuare continuă, precum şi 50 de turişti au fost evacuaţi de pe La Restinga
Raportul complet la  canariesnews.com
Sursa şi autor: levante-emv.com  *  canariesnews.com  * 

Convorbiri despre viitor cu David Icke si Jordan Maxwell

Convorbiri despre viitor cu David Icke si Jordan Maxwell
“Noua eră aduce cu ea o nouă energie, o nouă vibraţie, care va mătura sitemul de manipulare şi oprimare impus omenirii de forţele răului. Fundamentul vibraţional al actualului sistem se va nărui, iar rezultatul bătăliei care se dă, atât pe pământ, dar mai ales în cer, e scris, e predestinat. Forţele răului vor fi zdrobite.”


Sursa: Dincolo de limite – Beyond the limits

Lindsey Williams: “Noi date despre 2012″

Cititi si:
Ati auzit de Lindsey Williams? Daca nu, va lasam dvs. placerea de a da o cautare pe Google pentru a va face o idee despre acest personaj interesant, genial si …. extrem de controversat.
Va oferim si un link spre una din lucrarile sale:
Iar acum un articol interesant pe care il supunem atentiei Dvs:
Din iunie cand am publicat ultimele dezvaluiri ale lui Lindsey Williams, acesta a intrat intr-un con de umbra, nu a mai furnizat nici un interviu, nu a mai aparut pe nicaieri. Insa l-am avut ca si substitut in previziuni si prognoze pe Clif High si al sau webbot.
In interviul de mai jos il avem insa pe Lindsey, revenit dupa aceasta perioada si motivandu-si absenta prin faptul ca cele aflate in ultimele luni l-au ingrozit si speriat atat de tare incat a simtit nevoia sa ramana in umbra si sa asimileze toate aceste informatii. In plus nu a vrut sa-si riste toti cei 35 de ani in care si-a construit reputatia, incepand cu prima data cand a spus cu exactitate in avans de caderea petrolului de la 147 de dolari la 50, aproape peste noapte. De data asta lucrurile par a fi si mai serioase. Insa precizez, in cazul lui nu e vorba nici de profetii, nici de speculatii, ci de informatii ce ii parvin de la surse direct implicate in ce se intampla planificat in lume. El si-a dezvaluit prima sursa abia dupa ce aceasta s-a stins din viata, anume Ken Fromm fost executiv la Atlanta Richfield.
Dupa o introducere prin care explica pe larg cum a ajuns el in posesia acestor informatii de-a lungul timpului, el trece la dezvaluirea ultimelor informatii culese pentru anul 2012.
Citez din interviu:
“2012 va fi cel mai ametitor si plin de evenimente an din ultimii 2000 de ani. Elita are o linie a timpului planificata in avans. Ea include ca pana la finele lui 2012 dolarul moare, desi asta nu inseamna ca nu va mai exista dolar.”
Si acum noile date:“Elita vrea sa creeze datorii uriase inainte de marea prabusire.”
Asta schimba putin datele problemei de vreme ce ne tot asteptam la o prabusire imineta a sistemului financiar. Se pare ca dupa noile dezvaluiri elita nu intentioneaza asta decat dupa ce indatoreaza pana la sange toate natiunile. Pana una alta totul se reduce la control.
Mie mi se pare un scenariu plauzibil pana acum.
“Elita vrea sa creeze aceeasi datorie precum o are Grecia in toate tarile inainte de prabusire, asta intre acum si finele anului 2012, dar am sa va ofer si solutii. Ei vor ca Grecia sa fie salvata in toate formele posibile pentru a creea o datorie atat de mare incat sa fie imposibila de platit. M-am consultat cu un analist in domeniul financiar si l-am intrebat cine din lumea asta ar vrea si ar fi atat de stupid sa cumpere obligatiuni grecesti cand stie ca tara va intra in default ? El mi-a raspuns: nu stiu Chapman de ce ar face cineva cu scaun la cap asa ceva, insa stiu de ce o fac ei. Pentru ca ei stiu ca Grecia va intra in default. Elita cumpara acele obligatiuni, pentru ca atunci cand Grecia va intra in default ei vor detine Grecia, pentru ca ei vor sa controleze natiuni intr-o Noua Ordine Mondiala si sub forma de Globalizare in cel mai despotic sens. Ei stiu ca banii dati Greciei nu se vor intoarce, insa stiu ca astfel ei vor detine si vor putea controla total tara.
Dar sa vedem in America, de ce lasa California care este deja falimentara sa intre intr-o astfel de postura oribila si sa se indatoreze in continu emitand acele titluri si obligatiuni pe care elita le cumpara ? Sa nu cumva cumparati asa ceva. Acesti bani sunt pentru ca aceste state, California si altele din Statele Unite sa ajunga in imposibilitate de plata si deci in default, iar apoi sa ajunga sub control total.
Cat despre orase, vor fi atat de multe care se vor declara falimentare ca nu va puteti imagina. Unele sunt deja, insa se urmareste agravarea si aducerea tuturor oraselor in aceasta ipostaza. Ele nu-si mai pot plati pensiile, pompierii, politia, pana cand vor fi indatorati pana in dinti.
De ce nimeni nu da default ? E intentionat.
Ei vor acelasi lucru cu toate bancile americane, insa nu acum. Vor astepta pana cand totul e asa indatorat. Datoria este o momeala. Toate bancile vor fi apoi detinute de elite. Ei vor confisca toate casele cu datorii la banci si care nu se mai pot achita. Sau le vor inchiria catre tine pe toata viata.
Pana la sfarsitul lui 2012 toate averile asigurate in bani de hartie vor fi pierdute. Fondurile de pensii, asigurarile, tot ce este pe hartie va fi pierdut.
Elitele nu au averile in hartie, ci in aur si argint si teren. Trebuie sa va asigurati bunurile imediat.
Elitele sunt in urma cu
planul cu lumea araba cu 3 luni din cauza lui Gaddafi.
SUA va declara default pe datoria publica.
Pe 1 octombrie  s-au vandut 727.000 Silver Eagle intr-o singura zi. Nu s-a intamplat niciodata in istorie. Pentru ca preturile acestor metale au fost coborate intentionat in aceasta perioada pentru a putea cumpara mai ieftin. Aurul va ajunge la 3000 dolari aproape peste noapte, iar argintul de la 75 la 100. Poate pretul mai ramane cateva saptamani asa jos pana cand vor cumpara mai mult, poate luni, insa probabil cateva saptamani.
Ajutoarele sociale si bonurile de masa nu vor fi taiate, chiar ani de zile, pana cand America va intra in default, poate 2-3 ani. Asta pentru ca elitele nu vor revolte pe strade si din cauza asta vor incerca sa evite asta cu aceste ajutoare sociale.
Nu va refinantati afacerile sau casele, nu luati imprumuturi pentru afaceri pentru ca nu le veti putea plati inapoi si veti trai pe viata platindu-va datoria.
Daca detineti o ferma sau o casa, sau afacere – trebuie sa aveti destul aur si argint in posesie de care nu stie nimeni, suficient ca sa va platiti taxele pentru 2-3 ani. Daca un stat sau oras va intra in default elitele vor controla totul acolo, asa ca daca nu va puteti plati taxele pentru 2-3 ani chiar daca nu aveti datorii, ei va vor confisca ce aveti din cauza taxelor. In America daca luati aur si argint luati doar monede facute in Statele Unite.
Odata ce aurul si argintul vor incepe sa creasca din nou vor creste astronomic, iar cand dolarul va incepe sa scada masiv nu se va mai opri.
Elita foloseste FRICA pentru a-si indeplini planul. Toate acele atacuri, toate acele abuzuri de pe aeropoarte, toate sunt folosite sa bage frica in oameni. Prezenta lui Obama in Denver in bucar, planeta X, toate astea fac parte din tactica fricii. Nu a existat un alt atac terorist de la 9/11 insa de atunci de foloseste frica in fiecare zi. Frica blocheaza creierul, deci ei vor ca tu sa nu mai gandesti, iar prin frica se ajunge acolo. Si asta se va accentua.
America va fi ca si Grecia in 3 ani.Exista o discordie majora intre elitele lumii momentan pentru ca nu toate planurile le-au iesit la timp si cum au dorit. Ei se urasc insa stau impreuna datorita aceleiasi motivatii. Ei au think tank-uri pentru orice. Si unul dintre acestea spune ca ceva de natura divina/spirituala se va intampla in 2012.
Elita are un program de Mesia al Diavolului planificat pentru 2012.”

Seful grupului Bilderberg a venit in Romania

  Etienne Davignon (79 de ani) a sosit la Bucureşti la invitaţia guvernatorului BNR, Mugur Isărescu, pentru a vorbi despre criza globală şi cum poate ieşi lumea din ea. La eveniment au participat mai multe personalităţi de marcă din elitele politice şi economice: fostul preşedinte Ion Iliescu, foştii prim-miniştri Adrian Năstase şi Nicolae Văcăroiu, foştii miniştri Daniel Dăianu, Sebastian Vlădescu, Adrian Cioroianu, Theodor Meleşcanu. Guvernatorul BNR, Mugur Isărescu, a rostit un discurs de inaugurare, după care au vorbit doi dintre cei mai influenţi oameni ai planetei: Etienne Davignon şi Richard Haass, preşedintele organizaţiei mondiale Consiliul Relaţiilor Externe. Etienne Davignon este şeful uneia dintre cele mai discrete organizaţii din lume. De la înfiinţare şi până în prezent, nici un român nu a făcut parte din Grupul Bilderberg, însă se spune că ţara noastră are doi reprezentanţi în Comisia Trilaterală, pe Mugur Isărescu şi pe Mihai Tănăsescu (senior advisor FMI), fost ministru al finanţelor şi fost director executiv adjunct la Banca Mondială. Potrivit Hotnews, guvernatorul BNR nu şi-a asumat public apartenenţa la acest grup, însă a admis că face parte din cercuri elitiste în care se discută viitorul planetei.
În 1954, conferința grupului a fost prezidată de prințul Bernard al Olandei (medalion)
În cadrul conferinţei s-a mai vorbit despre populismul care se resimte tot mai puternic în cadrul statelor UE din cauza politicienilor care se folosesc de criză pentru a-şi promova interesele electorale.
Grupul Bilderberg este renumit la nivel mondial. Acesta se reuneşte în fiecare an pentru a discuta problemele globale, dar şi pentru a încerca să caute posibile soluţii la acestea. La reuniunea anuală a organizaţiei participă în jur de 150 de miliardari, şefi de stat, lideri politici, economişti, cadre universitare şi bancheri.
Potrivit site-ul oficial, Grupul Bilderberg e un club de discuţii care reuneşte personalităţi mondiale. Organizaţia s-a constituit prima dată în 1954, în Olanda, fondator fiind prinţul Bernard al Olandei. Clubul poartă numele hotelului din localitatea Oosterbeek, unde a avut loc prima întâlnire. Adepţii teoriei conspiraţiei susţin că grupul, supranumit “Iluminaţii”, conduce de fapt lumea. Iată ce susţin conspiraţioniştii:
Aici, la hotelul Bilderberg din Oosterbeek, s-a întâlnit prima dată grupul
  • Cele mai influente cluburi elitiste din lume sunt, în acest moment, Clubul de la Roma, Consiliul pentru Relaţii Externe – al cărui preşedinte, Richard Haass, a fost şi el prezent ieri la întâlnirea de la Bucureşti -, Comisia Trilaterală, care a susţinut o şedinţă, tot în capitala României şi tot la Banca Naţională, cu exact un an în urmă, şi, mai mare peste toate, Grupul Bilderberg. Membrii “Bilderberg” sunt oamenii cei mai influenţi de pe planetă: politicieni, afacerişti şi bancheri.
  • Membrii Grupului Bilderberg şi ai celorlalte organizaţii elitiste conduc omenirea peste capii naţiunilor, independent de voinţa lor, răpindu-le libertatea. “Bilderbergii” se întâlnesc anual, trasează liniile directoare ale dezvoltării omenirii, apoi guvernele statelor aplică ceea ce au hotărât “Iluminaţii”.
  • Membrii grupului fac parte din cele mai bogate familii ale lumii.
  • Ei au studiat în aceleaşi universităţi, în scopul formării unei optici identice referitoare la lumea înconjurătoare
Sursa: Fata nevazuta a lumii….

Cel ce insala

Cu mult timp in urma, a trait un boier tare bun. Intr-o zi, l-a chemat la el pe un taran si i-a spus:
- Uite, omule, fiindca stiu ca familia ta o duce destul de greu, vreau sa te ajut. Iti dau de munca si te platesc foarte bine. Vrei sa lucrezi pentru mine?
- Sigur, boierule – a raspuns omul bucuros – ce trebuie sa fac ?
- Sa-mi construiesti o casa, la marginea padurii.
Taranul a plecat bucuros si, chiar din acea zi, s-a apucat de treaba. Boierul ii dadea bani pentru tot ce trebuia sa cumpere. Insa omul ce si-a spus ? “E, si asa nu ma vede, ce-ar fi sa-l insel ?!”
Si, in loc sa faca totul asa cum ar fi trebuit, a inceput sa cumpere lucruri ieftine si proaste si sa cheltuiasca banii ce ii ramaneau. Cand a terminat, casa arata tare frumos pe dinafara, dar taranul stia ca n-o facuse bine si ca, destul de repede, ea se va strica.
Cand i-a aratat casa boierului, acesta i-a spus:
- Fiindca stiu ca tu si familia ta locuiti intr-o cocioaba mica, iti fac cadou aceasta casa. De-aia te-am lasat pe tine sa o construiesti si ti-am spus acum, la sfarsit, tocmai pentru ca bucuria voastra sa fie mai mare.
Acum si-a dat seama omul de greseala sa. A vrut sa-l insele pe altul si, de fapt, singur s-a inselat. Daca ar fi fost cinstit si si-ar fi vazut de treaba, si-ar fi facut un bine lui si familiei sale. Acum, insa, parerile de rau nu mai puteau indrepta nimic.
In sinea lui, omul s-a jurat sa nu mai insele niciodata pe nimeni.
“Dupa cum ne purtam noi cu aproapele, asa se va purta Dumnezeu cu noi.”
Sursa: Fata nevazuta a lumii….

Iulius Caesar avea dreptate : Mormintele de la Magdalenenberg sunt aliniate constelaţiilor


Iulius Caesar avea dreptate : Mormintele de la Magdalenenberg sunt aliniate constelaţiilorO descoperire uimitoare a fost inregistrata la mormantul regal din localitatea Magdalenenberg, Germania, unde cercetatorii de la Muzeul Romisch, din Mainz, au stabilit ca mormintele sunt asezate identic cu pozitia constelatiilor din emisfera nordica.
Descoperirea a fost facuta la mormantul regal de la Magdalenenberg, in apropiere de Villingen-Schwenningen, in muntii Padurea Neagra, informeaza Nano Patents and Innovations. Asezarea mormintelor in jurul celui regal din centru se potriveste cu exactitate cu modul in care apar constelatiile pe cer, in emisfera nordica.
Asa cum pietrele din monumentul de la Stonehenge au fost orientate spre Soare, mormintele de la Magdalenenberg sunt pozitionate spre Luna.
Constructorii au asezat stalpii de la morminte astfel incat sa se potriveasca cu ciclul lunar de 18,6 ani (ciclul Saros de repetare a eclipselor Lunii – n.r.). Datele din acest ciclu lunar au fost bazele calendarului celtic.
Pozitia mormintelor de la Magdalenenberg respecta forma constelatiilor care pot fi vazute pe cer intre solstitiul de iarna si cel de vara. Cu ajutorul unor programe de calculator speciale, dr. Allard Mees, cercetator la Muzeul Romish, a reusit sa reconstituie pozitia constelatiilor din vremea respectiva.
Aceasta cercetare arheologica si astronomica a dus la determinarea unei date corespunzatoare solstitiului de vara din anul 618 i.Hr.
Julius Caesar pomeneste in notele sale despre razboi de calendarul celtic bazat pe ciclul lunar. In urma cuceririi Galiei si distrugerii culturii galice, acest tip de calendar a fost complet uitat in Europa.
Sursa: MISTERELE LUMII

NOI SUNTEM CA SUDISTII DIN "PE ARIPILE VANTULUI", CAND S-AU DUS LA PICNIKUL DE LA 12 STEJARI

Mai tineti minte romanul si mai ales filmul " Pe aripile vantului"? De cateva zile, nu imi dau pace imaginile cu picnikul si mai ales cu ce s-a intamplat pana seara, cand ar fi trebuit sa fie balul. Ce s-a intamplat? Simplu: s-a terminat o lume, ca sa lase loc haosului, care sa permita la randul lui instalarea unei alte lumi.
Azi am inteles, de ce printre grijile cotidiene legate de copii, de cauciucuri de iarna, de subventie la caldura ... etc., mintea mea se incapatana sa nu uite acele scene din film.
NOI NE AFLAM IN ACEST MOMENT LA PICNIKUL DE LA 12 STEJARI!
Atunci cand am realizat, nu am stiut ce reactie sa am. Dragii mei Ingeri Veghetori si scumpul meu sot, mi-au trimis mesajul acesta, stiind ca il voi intelege foarte bine, deoarece in urma cu ceva timp, discutasem cu sotul meu si analizasem cum intr-o zi, se poate schimba soarta unui popor.
Acum, se pare ca se va schimba mai mult decat soarta unui popor.
Si daca aveam cel mai mic dubiu, l-am auzit pe Etienne Davignon, preşedintele influentului grup Bilderberg, cum declara foarte nonsalant, ca Romania nu ar trebui sa aiba probleme in viitor, daca ei vor rezolva problema Greciei si o vor rezolva in 10 zile.
Cum o vor rezolva in 10 zile? Sa fie legat de asa zisa revolta : OCUPATI WALL STREETsau Ocupati ce strada sau piata importanta aveti in tara voastra? E cam putin! Dar mai marilor lumii le trebuie un motiv ca sa declare anarhia si ca este nevoie de o schimbare mondiala, care sa conduca la o schimbare de conducere.
Dar parca e cam putin! Daca mai garnisim totul cu ceva cutremure mari, cu eruptii vulcanice provocatoare de tsunami, cu decretare de stare generala de necesitate sau martiala (Doamne fereste!), si poate un mic-mare conflict armat, care sa degenereze in razboi mondial, cred ca avem tabloul complet al unei situatii care nu poate duce decat la schimbarea oranduirii si inlocuirea ei cu alta.
Cu alte cuvinte, chiar suntem ca in " Pe aripile vantului", la picnik.
Ce am putea face noi? Pai in primul rand sa nu ne lasam dusi de val si sa ne ferim cat putem sa le facem jocul, adica sa nu participam la revolta lor manjita; sa incercam sa ne pastram credinta in Dumnezeu, indiferent de situatia sau situatiile in care vom fi pusi, si mai ales, lucrul cel mai greu de conceput si de facut pentru marea majoritate din noi, sa ne pastram vibratiile cat mai sus. Cu alte cuvinte, sa incercam sa ne bucuram cu ceea ce avem si sa ne punem speranta in mainile lui Dumnezeu, pentru ca El isi are planul Lui Divin cu fiecare din noi si degeaba ne infricosam noi si incercam sa controlam totul, pentru ca nu asta este treaba noastra.
Sa cautam in fiecare din noi puterea de a fi asa cum ne vrea Dumnezeu, adica buni, blanzi, iubitori, marinimosi cu cei din jur si sa avem curajul sa Il lasam pe El sa ne hotarasca soarta noastra a fiecaruia, asa cum ne-a fost harazit inca de dinainte de a ne naste!
Dumnezeu sa ne ajute pe noi toti sa trecem cu bine peste incercarile care vor veni!
Asa sa ne ajute Dumnezeu!

Scris de Sfatuitoarea

FITI PREGATITI ! – UN MESAJ DE LA ARCTUTIENI

(11 oct.2011; channeler, Ute)Nota channerului: Cand am primit acest mesaj de la Arcturieni, am simtit ca vor sa ne transmita ceva foarte urgent, deoarece acest simtamant nu l-am mai avut niciodata inainte. De obicei, cand receptionez mesajele lor sunt foarte calm. De aceasta data, am simtit o presiune si o incordare care mi-au provocat o oarecare stare de ingrijorare. Cititorilor acestui mesaj le adresez rugamintea de a-si utiliza intregul lor discernamant.Iata mesajul ARCTURIENILOR:
Dragii nostri, Venim astazi la voi pentru a va transmite un mesaj pe care noi il consideram foarte important. Facem aceasta deoarece, asa cum credem ca v-am dovedit-o pana acum, ne pasa de ceea ce se intampla pe planeta voastra si cu umanitatea. Ne-am asumat sarcina de a va fi indrumatori in aceasta perioada in care Pamantul si locuitorii sai se afla in ultima faza a procesului ascensionarii.
De-a lungul mileniilor au existat pe planeta voastra evenimente care ne-au ingrijorat.
Dar cele mai importante evenimente abia de acum incolo vor avea loc pe Pamant.
Planeta voastra va fi supusa, in scurtul timp care a mai ramas, la unele experiente prin care nu a mai trecut. Schimbari majore va asteapta, care pe foarte multi dintre voi ii vor speria.
Noi dorim sa va incurajam sa priviti ceea ce va urma, cu calm si incredere, caci, indiferent cat de dure vor fi acele incercari, voi sunteti in siguranta. Vrem sa spunem ca toate evenimentele prin care urmeaza sa treceti sunt prevazute in programul de ascensiune a umanitatii si a planetei, particularizat pentru fiecare, conform cu karma personala. Lumina aflata acum in sistemul vostru planetar, va va asigura protectie si salvare.
Printre evenimentele care vor avea loc, se vor numara si unele cutremure care vor afecta unele zone planetare.
Asa cum am procedat si pana acum, noi vom fi in acele locatii pentru a diminua cat mai mult efectele si pentru a proteja populatia.
Vor fi si cazuri in care unii dintre voi isi vor parasi corpul fizic (ceea ce voi numiti “moarte”) iar noi vom interveni pentru a face aceasta tranzitie cat mai usoara. Va rugam a va obisnui cu ideea ca moartea corpului fizic nu inseamna anihilarea fiintei ci doar abandonarea unui vehicul care v-a servit vietii pe planeta. Va invitam a privi aceste evenimente cu deschidere si profunda bucurie caci totul va fi exclusiv spre binele si fericirea fiintei voastre totale.
Cu cat veti avea mai multa incredere si credinta, cu atat veti fi mai receptivi la valurile de iubire pe care le vom trimite fiecaruia dintre voi. Bucurati-va de orice eveniment prin care veti trece, chiar daca, el va parea ca are incarcatura tragica.
Aceia dintre voi care se vor afla in zonele neafectate, vor constata ca starea lor generala de sanatate si psihica se va imbunatatii, si aceasta tot ca urmare a efectului acestor energii ale iubirii care vor fi trimise spre planeta. In orice situatie va veti afla, stim ca va fi cea care va este cea mai potrivita pentru a va accelera evolutia.
Prin urmare, va dam asigurari ca tot ceea ce urmeaza a se intampla pe Pamant, in urmatoarele saptamani si luni, este menit sa va ajute si aceasta trebuie sa fie un motiv de acceptare si de iubire. Trebuie sa renuntati la ideea ca voi sunteti corpul vostru fiuzic. El este numai vehiculul de care ati avut nevoie pe aceasta planeta. Il puteti abandona oricand, fara ca fiinta voastra sa aiba vreo pierdere.
Acceptati cu bucurie evenimentele viitoare caci ele sunt daruri ale lui Dumnezeu pe care vi le incredinteaza cu iubire. Schimbarile care vor veni sunt menite sa va imbogateasca experienta, cunoasterea si sa va accelereze evolutia spre planurile superioare.
Deschideti-va inimile pentru a va intalni cu Sufletul vostru Divin!
Va asiguram de iubirea noastra statornica si va asiguram ca in acest proces de ascensionare va stam aproape.
Protectia Divina va este asigurata si nimic nu ar justifica teama de ceea ce va urma.
Fiti pregatiti pentru a primi din ce in ce mai multa fericire!
Noi suntem Arcturienii.
Sursa: http://radiantlyhappy.blogspot.com
trad-ro – http://spirituletern.blogspot.com/2011/10/fiti-pregatiti_1392.html
Sursa: 2012 – Mit şi Adevăr — sfârşit şi / sau început -? DE LA LUME ADUNATE !!! PAX Et LUX !

COMETA Elenin se apropie! Urmăriţi acest video profesional uşor de înţelesSursa: youtube.com

MEGA-Vulcanul KATLA din Islanda, pe cale să erupă..


Vulcanul islandez Katla se pregăteşte să erupă / FOTO: savvyinternetladies.com

Vulcanul Katla din sud-vestul ţării se pregăteşte să erupă, spun cei care monitorizează activitatea seismică din zonă. În ultima vreme, s-au înregistrat mai multe cutremure de mică intensitate, iar specialiştii se tem că erupţia este iminentă.


Dacă va erupe, rezultatul va fi mult mai dezastruos ca cel de anul trecut, spun experţii, citaţi de AFP.

Potrivit acestora, erupţia vulcanului Eyjafjallajökull din 2010 a fost “mică”. Şi totuşi, companiile aeriene au avut pierderi de 2 miliarde de dolari, din cauza anulării a numeroase curse.
În prezent, cercetătorii au detectat cutremure puternice în jurul vulcanului Katla, considerat unul dintre cele mai periculoase. Ultima erupţie a acestuia, care a durat mai mult de o lună, a avut loc în 1918. Atunci, cerul s-a înegrit, mare parte din vegetaţie şi animale murind.
Citiţi vă rog şi:
Vulcanul La Palma va erupe..El poate provoca un VAL TSUNAMI URIAŞ ce poate şterge de pe harta lumii MEGA-ORAŞELE de pe coastele americane

Parintele Justin despre “revolutia” din 15 oct. 2011: “Sub nicio forma sa se nu iasa in strada, pentru ca este o capcana!”

Iata ce aflam din articolul Părintele Justin despre “revoluţia” din 15 oct. 2011: “Sub nicio formă să se nu iasă în stradă, pentru că este o capcană!”:
Părinte un pericol social care se întrezăreşte la ora actuală îl reprezintă posibilitatea unor revolte generale, pe care nişte conducători din umbră le dirijează şi scot populația în stradă să protesteze faţă de criza în care ne aflăm. Chiar există nişte anunţuri de mobilizare generală programată anul acesta, oricum cât de curând. Ce sfătuiți oamenii să facă?
Sub nicio formă să nu iasă în stradă, pentru că este o capcană mai mare decât își pot vreodată închipui. Sunt manevre politice, în care românul nostru a picat de multe ori. Aşa cum ne-au ameţit şi ruşii şi americanii; după ’44 toţi săreau în sus că vin americanii şi vin americanii! Românii noştri peste tot aşteptau americanii. Şi securitatea înregistra toate persoanele care propovăduiau acest americanism. Americanii nu au mai venit, bineînţeles, au umplut însă puşcăriile de români, condamnări – 15-20 de ani de puşcărie. De aceea eu atenţionez şi acum, pentru că niciodată nu poţi şti ce e pus la cale şi care sunt înţelegerile şi dedesubturile dintre ei. Cetăţeanul, înainte de a ieşi la o manifestaţie sau revoltă, trebuie să îşi pună mai întâi întrebarea: Cine pune la cale această revoltă? Cine o conduce? Că spontană e o naivitate să crezi că e. Dacă se va informa va vedea că în spatele acestor mişcări sunt oameni ai sistemului, nişte criminali care se folosesc de mulţime spre a-şi câştiga ei autoritate şi putere. Împotriva cui te revolţi? Se ştie măcar cine e de vină pentru această criză? Nu e limpede că ea este provocată tocmai de bancherii şi oamenii sistemului în scopuri murdare? Aşadar cine se va face părtaş la astfel de revoluţie își va periclita şi libertatea pe care o mai are şi răspunde şi pentru întreaga omenire care se va afunda într-o dictatură nemaiîntâlnită până acum. Nu vă încredeţi în manipulările mass-mediei. Şi chiar de ar avea un scop bun o revoluţie, cine să mai dirijeze o societate în zilele noastre? Toţi stăpânii netrebnici s-au făcut, nu mai este niciun drept care să poată dori binele omenirii. Numai Dumnezeu ne poate scăpa de urgia care vine. De abia aici este justificată cuminţenia. Deci să avem cuminţenia cea bună şi să nu cădem în laţurile unei politici nefaste.
extras din interviul ce va apărea în ATITUDINI, nr. 19

Sursa: Saccsiv’s Weblog