duminică, 1 aprilie 2012

Mesaj Mira din Consiliul Înalt Pleiadian


prin Valerie Donner 30 martie 2012
Salutări, eu sunt Mira. Sunt încă din Consiliul Înalt  Pleiadian, cu toate acestea, datorită urgenţei timpurilor de pe Pământ sunt concentrată acum pe deplin cu voi. Am o opțiune care va ocupa poziția mea până când este timpul pentru mine să revin la Consiliul Înalt  Pleiadian.
Această modificare nu este despre frică. Este vorba despre nevoile  planetei voastre și vieții pe Pământ. Aşa cum am împărtăşit cu voi anterior, suntem experţi în procesul de ascensiune. Este ceea ce facem. Noi mergem la planete diferite şi să le ajutăm cu acest proces. Pământul este pe calea sa spre conștiința mai înaltă. Noi nu suntem singurul sistem planetar , care este o parte a Consiliului de pe Pământ. Ne unim cu altii pentru a aduce un nou mod de viaţă – un salt dimensional.
Pe măsură ce progresul continuă nu va mai fi nevoie de multe dintre modalităţile actuale  tridimensionale de viaţă pe Pământ. Lipsa va deveni domeniul trecutului. Lăcomia, înşelăciunea, ura, teama, concurenţa, serviciul în slujba sinelui personal,  războiul, controlul, şi multe alte modalităţi negative de a fi, se vor schimba. Acest lucru va permite energiilor de iubire, serviciului în slujba altora, cooperării, unității, abundenței, păcii și binecuvântărilor minunate să prevaleze în vieţile voastre.
Pentru unii dintre voi modalităţile de ființare în a cincea dimensiune ar putea suna ca în basmele voastre. Vă asigur că acest lucru nu este cazul. Cu toate acestea, atunci când o planetă se mută din frecvenţele  tridimensionale joase  sunt  unii, mai ales cei care au fost în control, ce recurg la mijloace extraordinare pentru a menţine controlul. Aceasta este ceea ce se întâmplă acum. Aceste fiinţe prospera din frica voastră. Ea devine scopul lor final pentru a avea o fortăreață pentru voi. Ei nu doresc să vadă ca Pământul sau voi ascensionează.
Din cauza acestor strategii, sunt pe deplin atentă la procesul de pe Pământ. Avem experţi de toate tipurile pentru a vă ajuta în a vă ridica mai sus de provocările actuale. Noi înţelegem că aceste strategii întunecate pot părea copleşitoare, dar vrem să vă asigurăm că acest lucru nu este cazul. Suntem aici pentru a oferi iubire și sprijin. Noi va vom acompania pe voi şi Pământul în energiile mai înalte. Acesta este un proces complicat  care are loc pe deplin.
Monitorizăm de asemenea progresele Pământului. El este în regulă dar are încă multă purificare și curăţare de făcut. Imaginaţi-vă câtă lipsă nemiloasă de respect pentru Pământ, a creat dezechilibre. El merită toată iubirea şi atenţia pe care i-o putem da.
Sunt, de asemenea, aici, datorită unor situaţii potenţiale emergente,( care îşi fac apariţia) precum şi non-emergente. Aceste potenţiale necesită o acţiune rapidă uneori. Ca parte din echipajul de la sol, ar putea să vi se ceară să intrați în acţiune. Cea mai mare parte a omenirii este încă distrasă şi adormită. Flotele navelor noatre vă înconjoară. Creatorul nostru a luat în considerare toate posibilităţile. Veți şti ce să faceți atunci când va sosi timpul.
Spre acest scop, mai multe evenimente vor avea loc pentru restul anului 2012 şi pentru mai mulţi ani după acest an. Veți fi ocupați. Această perioadă poate fi un moment de tristeţe şi de pierderi pentru că mulţi aleg să facă ascensiunea lor pe această parte( NT- în spirit). Unii pur şi simplu nu au corpuri sănătoase, și le este teamăde e nergiile înalte, sau se simt compleți în alte moduri, astfel că aceștia vor face tranziţia.
Oricare ar fi alegerile care sunt facute vă asigur că îi veți vedea pe cei dragi din nou. Ei vor fi cu voi. Aceștia vor fi bine îngrijiţi şi iubiţi, fie dacă sunt într-o formă fizică sau nu.
Creatorul nostru este o fiinţă iubitoare şi plină de compasiune. Deşi vi se vor cere multe, chiar mai multe vă vor fi date. Există multe Fiinţe mărețe cu voi și Pământul, chiar acum. Suntem pur şi simplu la o respiraţie distanţă. Urmăriți la ceea ce se întâmplă în cerul vostru. Acordaţi atenţie la nevoile altora. Concentraţi-vă pe iubire, nu frică. Cunoașteți că sunt aici pentru a vă servi pe voi şi Pământul în iubire şi pace.
Sunt Mira din Consiliul Înalt Pleiadian.
picture by  Hartmut Jager
Traducere- Eliza

ADAMA – DORINȚA DE A FI ÎMPREUNĂ


Adama
(30 March 2012 ; channeler: James McConnell)
Sunt Adama, Marele Preot al Telosului. Este minunat să mă aflu acum din nou în legătură cu voi, dragi frați și surori. Plăcerea este cu atât mai mare cu cât știm că foarte curând, lucrurile se vor schimba radical.
Foarte multă vreme a trecut decând lumea ajunsă în interior s-a separat de cea din exterior. Mementul reunirii noastre este aproape. Veți veni să ne vizitați, vom veni la suprafață să vă vedem și să ne bucurăm împreună. Vom fi iarăși o familie iubitoare și fericită. Totuşi, ca toate acestea să se întâmple, va fi necesar să se producă o schimbare radicală de conștiință la nivelul oamenilor de la suprafață. În această perioadă ritmul de schimbare a conștiințelor este destul de ridicat astfel că este de așteptat ca în curând să fie atins nivelul care va permite îndeplinirea visului nostru și al vostru de a ne întâlni.
Mulți dintre voi, cei care veți citi aceste rânduri, ați trăit împreună cu noi în Lemuria. Adânc, în conștiința voastra, există amintirea acelor timpuri, când aveam o viață comună, marcată de bucuria de a trăi ca frați. Matricea acelor timpuri revine și se reactivează acum pe planetă. Cu mult timp în urmă, rețelele cristaline și christice erau operaționale dar, din multiple motive (n.m., ținând de micșorarea frecvenței de vibrație) ele au fost dezactivate și s-au blocat. În prezent, aceste rețele au fost recondiționate, reconectate și încep să fie repuse în funcțiune pe întreaga planetă. Practic, are loc o reconectare a vechilor rețele energetice la gridul (matricea) care înconjoară planeta. Reconectarea se face în anumite puncte sacre, prin reactivarea unor vortexuri energetice. [Nota C.M.: De fapt este vorba de două vaste rețele energetice:
* una plasată la suprafața Pământului, având ca translatoare (niște sui-generis relee de transmisie/recepție) constituite din lanțul de piramide răspândit pe suprafața planetei. Din această rețea fac parte piramidele egiptene, cele din America Latină (Brazilia, Chile, Peru, Argentina, Ecuador etc), SUA (mt.Shasta, de ex.), Canada, Mexic și din alte locuri - printre care și România – chiar dacă ele au fost erodate de vreme și nu mai pot fi recunoscute ca formă inițială. Totuși, în acele puncte există cristale și configurații geometrice perfect determinate și amplasate la anumite adâncimi în pământ (Citește cărțile lui Radu Cinamar care nu sunt în totalitate ficțiuni). Această rețea a fost completată în ultimii ani, de către civilizații extraterestre, cu cristale extrem de puternice, despre care am scris mai multe materiale pe acest blog,
* a doua rețea este cea din atmosfera înaltă a planetei, adică matricea energetică a Pământului, refăcută de curând de către echipe de specialiști ET conduse de către Hatonn și Kryon. Această rețea energetică care înconjoară planeta și care este amplasată, probabil, la câteva sute sau mii de km. de Pământ, are multiple funcțiuni printre care amintim:
- protecția planetei față de o anumită parte a radiației solare,
- filtrarea energiilor cosmice care ajung pe planetă, corelată cu domeniul de frecvență propriu dimensiunii a treia,
 - interzicerea unor spirite malefice să ajungă pe planetă,
 - distrugerea unor microorganisme față de care viața de pe Pământ nu este capabilă să se apere,
- permiterea unor energii necesare creșterii și conferirii unor caracteristici în dezvoltarea plantelor (precum miros, culoare, gust etc) și animalelor,
 - permiterea sufletelor care părăsesc corpul fizic să ajungă în Nirvana și vizitarea de către acestea a celor rămași pe planetă,
- trierea tuturor spiritelor care sosesc sau pleacă de pe planetă, în funcție de scopul deplasării lor, a intențiilor pe care le au sau a „pașaportului” cu care se legitimează (Parțial, găsiți despre aceasta o prezentare în seria de articole “Pământul, a treia planetă de la Soare” și “ Saturn, planeta giganților”, postate pe acest blog sau pe http://spirituletern.blogspot.com)].
Conexiunea între aceste rețele se realizează, așa cum am mai spus, în anumite puncte, prin vortexuri energetice, la toate meridianele planetei și alte puncte sacre de conectare. Când aceste portaluri (porți stelare) se deschid, pot avea loc călătorii înterdimensionale, în trecut, prezent sau viitor, pe un anume corp ceresc (planete, stele, sateliți sau nave spațiale) din galaxie ori din univers.
Toate acestea vor face parte și din programul viitor al ființelor umane trezite în conștiință.
Știm că mulți dintre voi se află încă în întuneric, dar această perioadă este o enormă oportunitate pentru toți cei care vor să se trezească.
Dragilor, vă îndemn să schimbați întunericul cu Lumina, dacă nu ați făcut-o până acum! Pe cei care s-au trezit îi rugăm să-și strălucească Lumina, pentru ca și ceilalți să-i urmeze. Ar fi spre binele fiecăruia, al tuturor și al planetei.
Foarte curând, mulți dintre voi vor fi capabili să se conecteze la rețeaua cristalină a planetei și a universului și să-și completeze rețeaua ADN cu alte spirale.
James McConnell
Dragilor, toate acestea se întâmplă acum pe planetă, în jurul ei și în mulți dintre voi. Ceea ce pare a se întâmpla în spatele șcenei va avea loc, în curând și pe scenă. (De fapt, se întâmplă pe scenă, numai că nu s-a tras cortina pentru a se vedea totul). Când vibrația vă va crește suficient, cortina va cădea.
Suntem foarte încântați de mişcările viitoare ale conștiinței care ne vor aduce din nou împreună.
Ne este dor de voi și știm că în corpurile de acum vom regăsi prietenii și frații de altădată. Suntem siguri că sentimentele și așteptările sunt reciproce.
Pacea și iubirea mea să fie mereu cu voi. Suntem din ce în ce mai aproape.
Eu sunt Adama.
Sursa: www.meetup.com

Galaxia OZN, spionată de Hubble FOTO

O fotografie bună nu depinde numai de moment, ci şi de unghiul din care e surprinsă imaginea. În cazul de faţă, galaxia spirală numită oficial NGC 2683 a fost surprinsă dintr-un unghi în care seamănă cu imaginea clasică a unei nave extraterestre, iar astronomii chiar au botezat-o "Galaxia OZN"Specialiştii NASA spun că fotografia, publicată vineri, oferă oportunitatea de a vedea mănunchiul strălucitor de stele noi imprăştiate de-a lungul discului, indicând regiunile din galaxie în care se formează stele.

Sursa:  REALITATEA.NET

Fructe şi legume cu toxine. Află care sunt şi cum te poţi feri de ele!

Există, însă, pericole ascunse în multe fructe şi legume pe care le consumăm zi de zi. Unele dintre ele conţin toxine care pot provoca paralizii grave sau chiar decesul consumatorului, scrie Ziare.com

Există, însă, pericole ascunse în multe fructe şi legume pe care le consumăm zi de zi. Unele dintre ele conţin toxine care pot provoca paralizii grave sau chiar decesul consumatorului, scrie Ziare.com.

Fasolea tip Lima

Acest soi de fasole trebuie să fie foarte bine fiert înainte de a fi consumat, deoarece boabele conţin o substanţă numită limarin. Asiguraţi-va că au fost fierte cel puţin 10 minute şi niciodată nu le folosiţi în stare crudă la salate. Fierte sunt foarte sănătoase, dar în stare crudă pot provoca delir, halucinaţii şi o stare de violenţă extremă celui care le-a consumat.

Cassava sau Yucca

După conţinutul de amidon, cassava sau yucca este al treilea cel mai consumat aliment din lume. Acesta conţine cianuri iar dacă nu este procesat poate fi letal. Există două tipuri de cassava, dulce şi amar, cea din urmă conţinând mai multe cianuri. O jumătate de kilogram de cassava amar poate ucide o vacă, şi nu puţine au fost cazurile în care oamenii au murit din cauza acestui aliment.

Nucşoară

Conţine myristicine, substanţe psihoactive. Consumul în cantităţi mari poate provoca halucinaţii, vărsături, transpiraţii abundente şi dureri de cap. Nu va faceţi griji, ceea ce se consumă în bucătărie nu va poate da dureri de cap însă în ultima vreme mulţi adolsecenti au început să sară calul.

Fasole

Fasolea conţine phytohaemagglutinin, o toxină care de mult ori s-a dovedit fatală. Fasolea trebuie să sufere un proces cât mai lent de gătire, la foc mic deoarece gătitul la temperaturi mari aduce un grad de toxicitate de 5 ori mai mare. Niciodată nu adăugaţi fasolea că ingredient în alte mâncăruri fără o fierbere prealabilă.

Boabele de cacao

Deşi nu este periculos pentru oameni, ingredientul numit teobromină conţinut în ciocolată este contraindicat pentru câini şi pisici. 40 de grame de ciocolată se pot dovedi fatale pentru animalul vostru de companie. şi la oameni, mai ales la vârstnici, poate apărea intoleranţă la teobromină.

Tomate

Frunzele de viţă de vie şi de tomate conţin alcaloizi precum atropină care provoacă dureri de cap şi ameţeli. Au apărut în ultima vreme ceaiuri din frunze de tomate dar trebuie să fiţi precauţi în această privinţă. Tomatele verzi, încă necoapte, conţin o cantitate mică de alcaloizi care nu pot provoca niciun rău organismului uman, dar se recomandă precauţie în consumare lor.

Cartofi

Aceştia sunt siguri pentru consum cu excepţia cazurilor în care prezintă pete verzi sau sunt germinaţi. în aceste două cazuri cartofi conţin solanină, o substanţă care se dezvoltă din cauza expunerii la lumină, de aceea este nevoie ca depozitarea cartofilor să se facă în locuri răcoroase şi întunecate. Solanina poate cauza grave probleme digestive.

Mărul

Un măr pe zi ţine doctorul departe. Dacă nu-i mâncaţi seminţele. La fel că şi cireşele, seminţele de măr conţin glicozide cyanogenige, din care se formează cianurile. Seminţele de la un măr nu va vor cauza probleme dar au fost cazuri în care oamenii au consumat o cantitate suficientă care să le provoace moartea.

Sursa:  REALITATEA.NET

IMPERIUL LUI SOROS se fărâmiţează

Unul dintre fiii lui Soros retrage o parte a averii din fondul familiei pentru a o administra singur.


Unul dintre fiii miliardarului american George Soros îşi separă o parte a averii de Soros Fund Management, firmă care administrează activele familiei, pentru a o administra el însuşi, potrivit unor surse apropiate situaţiei, citat de Reuters.
Jonathan Soros, care a renunţat în septembrie la implicarea în conducerea activităţilor de zi cu zi ale Soros Fund, intenţionează să angajeze cel puţin unul dintre oamenii de încredere ai tatălui său, au spus sursele.
Fiul lui Soros vrea să-şi înfiinţeze propriul birou de familie, deşi Soros Fund s-a transformat într-un astfel de vehicul de investiţii anul trecut, cu ajutorul lui David Kulsar, în prezent director de risc la Soros Fund.
"Jonathan vrea să-şi administreze o parte a banilor, aşa că Soros Fund l-a ajutat", a declarat una din sursele citate.


Jonathan Soros a fost angajat la biroul unui judecător federal înainte de a se alătura fratelui său Robert în 2002 la supravegherea operaţiunilor fondului de investiţii ale familiei. George Soros are cinci copii.
Nu există semne ale unui conflict între tată şi fiu, scrie Reuters, însă schimbarea vine după un an în care s-au înregistrat transformări importante şi pierderi mari la firma de investiţii cu active de 25 miliarde de dolari fondată de Soros.


Vara trecută, Soros Fund a anunţat că va înapoia investitorilor circa un miliard de dolari şi se va transforma într-un birou de familie. Schimbarea a permis firmei să evite termenul limită de 30 martie pentru înregistrarea la autorităţile din SUA ca administrator de investiţii.


Firma administrează în cea mai mare parte banii lui George Soros, ai familiei şi fundaţiei înfiinţate de acesta.
Schimbările au continuat cu revenirea în septembrie în firmă a lui Scott Bessent, un fost discipol al lui Soros, care a preluat supravegherea operaţiunilor de la cei doi fii ai miliardarului, Jonathan şi Robert.
De asemenea, 2011 a fost un an dificil din punct de vedere financiar pentru Soros Fund. Principalul vehicul de investiţii, Quantum Fund, a pierdut circa 15% din valoare, au spus două surse. În acelaşi an, fondurile de hedging au scăzut în medie cu 5%.
Soros a devenit foarte cunoscut după ce a făcut într-o singură zi un profit record de un miliard de dolari mizând împotriva lirei sterline în 1992.


Sursa:  REALITATEA.NET

Etna a erupt spectaculos din nou


Etna a erupt spectaculos din nou

Este a cincea oară când vulcanul din Europa aruncă nori de fum şi ploi de pulberi.


Sursa:realitatea.net

SFÂRȘITUL ELENEI UDREA


Acest articol apartine blogului Newsro123.com
Sorin Rosca Stanescu

Elena Udrea se prabuseste. De la mare inaltime. Practic, de pe cea mai inalta treapta politica. E adevarat, nu ajunsese nici presedinte PDL si nici premier al Romaniei. Dar la Guvern era la butoane. La butoanele cu miliarde. Iar politic, ea repartiza favoritilor banii si, ca atare, ii putea dirija si tot ea era cordonul ombilical dintre partid si Presedinte. Boc ramasese doar o perdea de fum. Iar acum, bomboana pe coliva Elenei Udrea a pus-o chiar marea ei cucerire, primarul Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone. Cum a fost posibil?

Nu este un secret pentru nimeni. Capitala este, de la distanta, cea mai importanta reduta electorala. Sub acest aspect, reprezinta 12 la suta din Romania. Ponderea Bucurestiului in ceea ce priveste votul politic este uriasa. Si e la fel de evident ca Bucurestiul detine de la distanta suprematia sub aspect financiar. Plasarea Elenei Udrea in epicentrul guvernarii, la comanda tonomatului si in epicentrul vietii politice, ca presedinte PDL Bucuresti, insemna maximum inaintea asaltului final, respectiv prezidentialele. Pentru care se pregatea, pozand in Doamna de Fier.

Astazi pseudo Doamna de Fier traieste un cosmar. Ieri ii pupau manuta mii de primari si zeci de presedinti de consilii judetene i se gudurau. Cateva sute de bucuresteni i-au plantat papuci la Universitate dar ce conta, atat timp cat Dumneaei pregatea marea surpriza? Urma sa scoata asul din maneca. Impreuna cu Popescu Piedone, seful de campanie al puterii pentru Bucuresti, urma sa lanseze pe piata electorala un candidat surpriza. Care sa-l faca praf pe doctorul Sorin Oprescu, sustinut de USL. Si marele Piedone s-a topit. A revenit, entuziast, la nava-mama. La USL.

Dar de ce un alt candidat decat ea insasi? E ilogic. De vreme ce PDL Bucuresti este cea mai importanta organizatie si are multi simpatizanti iar Elena Udrea s-a dovedit vrednica sa-i fie conducatoare, cum se explica faptul ca refuza sa dea piept cu electoratul? Logic, ar fi trebuit, daca nu sa-l invinga pe Oprescu, macar sa fie pe locul doi. Si sa-i traga pe cat mai multi candidati PDL in consiliul municipal. Unde, prin vreo smecherie, cine stie, poate ca ar fi obtinut din nou majoritatea. Nu este stupid ca Presedintele Traian Basescu sa incerce sa-l convinga pe Videanu sa candideze? De ce Videanu si nu Elena Udrea? Care sa fie explicatia?

Se pare ca papucii din Piata Universitatii, cel putin asa reiese din cercetarile de piata, ii sunt oferiti la propriu de manifestanti dar la figurat chiar de “simpatizanti”. Adica de partizanii PDL. Aoleu! Ce poate sa insemne asta? Poate sa insemne ca Elena Udrea nu s-a inaltat in mod natural la conducerea celei mai importante organizatii PDL din Romania, cea de Bucuresti. Ci a fost trasa acolo. Trasa cu ata. De catre cine? De catre protectorul ei, Presedintele Traian Basescu. De catre cel care, de altfel, a luat-o cu sine drept consilier la Cotroceni si, cand nu s-a mai putut astfel, a plantat-o si a inaltat-o la partid si la Guvern. Asta inseamna ca, in realitate, Elena Udrea “beneficiaza” de o puternica opozitie. In propriul partid. Si chiar in electoratul PDL. Iar treaba cu Piedone a terminat-o. Nici nu stie cat de jos urmeaza sa cada.


Sursa: News.ro Ştiri pe Blog

DUMINICA CUVIOASEI MARIA EGIPTEANCA


Acest articol apartine blogului Saccsiv


Sfânta Evanghelie după Luca, Capitolul 7:

36. Unul din farisei L-a rugat pe Iisus să mănânce cu el. Şi intrând în casa fariseului, a şezut la masă.

37. Şi iată era în cetate o femeie păcătoasă şi, aflând că şade la masă, în casa fariseului, a adus un alabastru cu mir.

38. Şi, stând la spate, lângă picioarele Lui, plângând, a început să ude cu lacrimi picioarele Lui, şi cu părul capului ei le ştergea. Şi săruta picioarele Lui şi le ungea cu mir.

39. Şi văzând, fariseul, care-L chemase, a zis în sine: Acesta, de-ar fi prooroc, ar şti cine e şi ce fel e femeia care se atinge de El, că este păcătoasă.

40. Şi răspunzând, Iisus a zis către el: Simone, am să-ţi spun ceva. Învăţătorule, spune, zise el.

41. Un cămătar avea doi datornici. Unul era dator cu cinci sute de dinari, iar celălalt cu cincizeci.

42. Dar, neavând ei cu ce să plătească, i-a iertat pe amândoi. Deci, care dintre ei îl va iubi mai mult?

43. Simon, răspunzând, a zis: Socotesc că acela căruia i-a iertat mai mult. Iar El i-a zis: Drept ai judecat.

44. Şi întorcându-se către femeie, a zis lui Simon: Vezi pe femeia aceasta? Am intrat în casa ta şi apă pe picioare nu Mi-ai dat; ea însă, cu lacrimi, Mi-a udat picioarele şi le-a şters cu părul ei.

45. Sărutare nu Mi-ai dat; ea însă de când am intrat, n-a încetat să-Mi sărute picioarele.

46. Cu untdelemn capul Meu nu l-ai uns; ea însă cu mir Mi-a uns picioarele.

47. De aceea îţi zic: Iertate sunt păcatele ei cele multe, căci mult a iubit. Iar cui se iartă puţin, puţin iubeşte.

48. Şi a zis ei: Iertate îţi sunt păcatele.

49. Şi au început cei ce şedeau împreună la masă să zică în sine: Cine este Acesta care iartă şi păcatele?

50. Iar către femeie a zis: Credinţa ta te-a mântuit; mergi în pace.

Azi e Duminica Cuvioasei MARIA EGIPTEANCA. Cititi va rog si:

Duminica Sfintei MARIA EGIPTEANCA – predica Sfantului Teofan Zavoratul

Sursa: Saccsiv’s Weblog

CEL MAI MARE MISTER DIN ISTORIA ZBORULUI AVIATIC

Acest articol apartine blogului Enigme si Conspiratii
Un avion de pasageri, care a disparut fara urma in anul 1946, pe traseul Rio-Havana, a aterizat in luna decembrie 1993, pe aeroportul Bogota din Columbia. La bordul sau se aflau 36 de schelete.

Oamenii de specialitate vorbesc despre cel mai mare mister din istoria zborului. Un mister care a devenit cu atat mai mare, cu cat este vorba despre batrinul avion Lockheed Constellation, care a decolat in anul 1946 si la bordul caruia s-au gasit in 1993, la aterizare, cesti de cafea calda si tigari aprinse marca Old Gold, demult disparuta. Pe locurile pasagerilor se aflau ziarele zilei cu data de 21.09.1946, care nu erau ingalbenite de vreme si miroseau inca a tipar.


As fi dorit sa pot da o explicatie, dar ma aflu in fata unui mister spune expertul Herman Guevara, conducatorul unui grup foarte numeros de cercetatori, caruia i s-a incredintat misiunea de a cerceta misterioasa aterizare a avionului demult disparut.
Singurul lucru pe care il pot spune cu precizie este faptul ca avionul, impreuna cu toti pasagerii sai, a fost dat disparut in anul 1946, in timpul unui zbor de la Rio de Janeiro la Havanna. Intr-un mod inexplicabil, avionul a aterizat in 1993 si arata de parca ar fi decolat ieri. Cum poate ateriza un avion avand doar schelete la bord, numai Dumnezeu stie! Cei 36 de pasageri, precum si echipajul format din patru persoane au decolat dupa toate regulile.

Incredibila poveste a inceput atunci cand un avion necunoscut, cu o inscriptie foarte veche, din Panair Do Brasil, a aparut deasupra aeroportului Bogota si a inceput aterizarea. Personalul aeroportului a incercat in zadar sa opreasca aterizarea avionului necunoscut, deoarece, in acelasi moment un Boac din Brussel se pregatea si el sa aterizeze. Multumita manevrelor abile ale capitanului Anthony Bolard in varsta de 54 de ani, al companiei britanice, s-a putut evita in ultima clipa o ciocnire fatala.
Cand avionul fantoma s-a oprit, personalul de paza a deschis usile si, cu mare groaza, a descoperit in interior lui numai schelete, spune Guevara. Unul dintre oamenii nostri de paza, un fost soldat in marina, s-a speriat atat de tare, incat si-a pierdut echilibrul. Dupa o examinare amanuntita, resturile pasagerilor au fost transportate intr-un spital militar, pentru a fi cercetate, iar avionul a fost parcat intr-un hangar bine pazit, in care accesul era strict interzis. Cercetarile se concentreaza asupra intrebarii: unde a fost avionul in toti acesti ani? Singurul lucru cert este numarul de zbor al acestuia, 348, locul de decolare si destinatia.
Din grupul de experti care cerceteaza acest caz face parte si cercetatorul in domeniul parapsihologiei Dr. Gloria Hamandez. Dupa cum afirma aceasta, in acest caz poate fi vorba despre o deplasare in timp. Ea a lansat si ipoteza ca moartea pasagerilor ar putea avea legatura cu un posibil contact cu fiinte extraterestre.
Daca avionul ar fi zburat intr-un gol din timp, oamenii ar fi ramas cu siguranta in viata. Si in plus, ei nu ar fi fost nici macar cu o zi
mai in varsta decat erau la decolarea ce a avut loc in anul 1946, a adaugat un om de specialitate.

Insa, datorita faptului ca avionul era plin cu schelete si curelele de siguranta erau inca nedesfacute, nu poate fi exclusa teoria ca cineva din afara i-a omorat pe pasagerii aflati la bordul avionului si apoi, dintr-un loc necunoscut, l-ar fi dirijat spre Pamant. Se stie ca extraterestrii pot executa operatiuni extrem de complexe, datorita tehnologiilor foarte avansate pe care le detin.
Guevara afirma ca echipa de cercetatori va face tot ce ii sta in putinta pentru a elucida acest mister. Eu ma rog sa fim suficient de puternici pentru a putea accepta realitatea, oricare ar fi ea, incheie Guevara.
sursa


Sursa: Enigme si Conspiratii

CONSILIUL ANDROMEDA: 50 MEMBRI AI CABALEI – GĂSIŢI ÎN ULTIMA BAZĂ SUBMARINĂ REPTILIANĂ


Acest articol apartine blogului Biblioteca Secreta


Întrun anunţ din 25 martie 2012, Tolec (reprezentantul Consiliului Andromeda pe Pământ) ne anunţă că în următoarele zile se va înfăptui o acţiune de mare importanţă pentru planeta noastră: va fi complet distrusă ultima bază submarină a Reptilienilor, acţiune ce va fi realizată, ca şi cele precedente, de către fraţii noştri din sistemul stelar Procyon, care fac parte din Consiliul Andromeda. Acest important eveniment va fi însoţit de apariţia unei imense sfere de energie luminoasa (unii o vor numi ORB) şi va avea loc în următoarele zile. Sfera luminoasă va fi vizibilă în preajma unor coaste de litoral, şi poate fi considerat “un semn”, “un indicator”.

În cadrul unui interviu audio acordat online pe internet, Tolec vine cu precizări uluitoare: această ultimă bază submarină a reptilienilor din constelaţiile Draco şi Hydra putea găzdui 35.000 de reptilieni pentru o perioadă de 6 luni! Era construita sub platoul oceanic, şi ascunsă cu mare dibăcie cu ajutorul unor tehnici imagistice holografice, astfel încât echipa de 100 de oameni ai Consiliului Andromeda (din care 75 sunt din sistemul Procyon) au reuşit localizarea exactă a acestei ultime baze abia dupa 7 zile de atente căutari şi scanari a platoului oceanic.

Baza submarină cuprindea o clădire centrală de 10 etaje cu rol de comandament operaţional, în jurul căreia erau dispuse multe alte zeci de clădiri cu rol de logistică şi depozitare, grupate în 6 raze care porneau de la clădirea centrală.

Dar uimitoarea descoperire abia acum urmează: în interiorul acestei baze submarine au fost găsiţi 10.000 de fiinţe dintre care 2.000 erau militari reptilieni de rang înalt (ofiţeri). Dintre aceştia, unul era general de 5 stele, şi un altul era general de 2 stele. Personalul administrativ număra 5.000 de fiinţe care deserveau întreg acest efort militar reptilian.

În plus, acum informaţiile devin cu adevărat interesante. Au fost descoperiţi 3.000 de oameni care fac parte din Cabala criminală şi grupul Illuminati, mulţi cu poziţii de rang înalt, personal administrativ superior, şi militar. Dintre aceştia, 50 erau personalităţi marcante ale Cabalei şi grupului Illuminati, şi 100 erau manageri de rang înalt.

Dintre acesti 3.000 de oameni, au fost găsiţi 2.000 de hibrizi reptilieni-umani creaţi prin manipulare genetică. Aceşti oameni arătau ca nişte oameni normali, dar pupila ochilor era însă verticală (şi nu circulară).

Peste 8.000 dintre reptilienii găsiţi acolo, au fost teleportaţi printro poartă stelară (“stagate”) către marginile îndepărtate ale Universului cunoscut, iar cei 2.000 de oameni ai Cabalei şi grupului Illuminati (inclusiv hibrizii reptilieni-umani) se află acum pe principala biosferă a Consiliului Andromeda în vederea clarificarilor suplimentare necesare pentru judecarea lor sub legile Curţii Universale de Justiţie, sub acuzaţiile de crime de război împotriva oamenilor de pe Pământ.

Ultima acţiune necesară va fi distrugerea completă a bazei submarine, după ce se va încheia procesul de căutare detaliată a eventualilor reptilieni şi umani care s-ar mai putea afla în numeroasele clădiri din vasta bază submarină.

Deocamdată nu se pot da detalii despre localizarea exactă a acestei uriaşe baze submarine deoarece aceasta informaţie este încă strategică. Raportul final pe care Tolec îl pregăteşte va fi publicat după ultima acţiune prin care se va distruge complet această bază.

După ce această ultimă necesară acţiune va fi înfăptuită, vor putea începe primele vizite prieteneşti ale celor 4 rase aflate pe biosferele Consiliului Andromeda.

Întrebare: Care este costul uman şi material pe care cei din Consiliul Andromeda au trebuit să-l plătească pentru că s-au angajat în aceste război de eliberare a Terrei? Care este motivul pentru care ei au acceptat să pornească această acţiune?

Răspuns: Mulţumesc pentru întrebare, este binevenită! Reptilienii din Draco şi Hydra au reusit să convingă grupul Illuminati şi Cabala criminală să le accepte “serviciile”. S-a ajuns astfel la o situaţie foarte, foarte gravă, aici pe Pământ. Trebuie să ştiţi că aşa cum un şarpe are un cap, care îl conduce, la fel acest grup al Cabalei criminale şi Illuminati sunt conduşi de către aceşti reptilieni. Astfel, Consiliul Andromeda a decis să decapiteze acest “monstru” criminal… pentru a-l lăsa fără puterea de a mai manipula, de a controla.


Pentru că oamenii de pe Pământ să poata evolua în siguranţă spre cea de-a patra dimensiune odată cu Pământul, această clică criminală malefică condusă de reptilieni trebuie să plece.

Un al doilea motiv este dezvăluit odată ce înţelegem că cei din Consiliul Andromeda au capacitatea de a privi în viitor, de a vedea evenimentele ce se vor petrece. Astfel, peste câteva sute de ani, dacă ar fi continuat această manipulare criminală condusă de reptilieni împreună cu micii cenuşii din Orion, atunci s-ar fi declanşat un eveniment atât de catastrofic şi atât de oribil care ar fi afectat pe toţi ceilalţi oameni din galaxie. De aceea Consiliul Andromeda nu au permis ca un astfel de eveniment să existe, şi de aceea au intervenit acum pe Pământ.

Practic, Consiliul Andromeda acţionează ca o forţă de Poliţie Galactică bine intenţionata, care apără armonia şi evoluţia în galaxie. Desigur că ei acţionează în forţă, ca acum, doar atunci când este absolut necesar.

Oamenii din Procyon trăiesc în dimensiunea a patra, dar manifestă şi un corp în această a treia dimensiune, iar toate aceste acţiuni ale lor prin care au distrus bazele submarine reptiliene de pe Pământ au fost înfăptuite în aceasta lume, cu ajutorul corpurilor lor materiale.

Oamenii din Procyon au capacitatea de a manifesta un câmp de protecţie care le înconjoară corpul pe o distanţă de 20 cm, din cap până în picioare. Chiar şi atunci când sunt răniţi ca urmare a deteriorării câmpului individual de protecţie, sau chiar atunci când corpul lor tri-dimensional moare, ei, ca fiinţe din a patra dimensiune, pot manifesta oricând un nou corp tri-dimensional. Este o cu totul altă experienţă decât suntem noi obişnuiţi, ca fiinţe tri-dimensionale.

Tolec răspunde şi la alte întrebări care i-au fost adresate în legătură cu alte evenimente ce sunt semnalate de către cititori. Una dintre întrebări a fost adresată de către acelaşi powerfultools4life pe 18 martie 2012: Ce este această planetă, sau lună, care este semnalată de către oamenii care trăiesc în regiunea Polului Sud, vizibilă fiind pe cer? Este cumva o lună a lui Nibiru?Răspuns: Nu, nu este deloc o lună a lui Nibiru. Mulţi se hazardează să facă astfel de afirmaţii, fără să cunoască care este realitatea. Este bine că a venit o astfel de întrebare.

Da, acest obiect ceresc se află în spaţiul de vizibilitate al Antarcticii, al Polului Sud, şi apare ca un mare obiect sferic, ca un planetoid. Trebuie să ştiţi că acest planetoid este însă unul artificial. Poate că se aseamănă cu o planetă sau cu o lună (satelit)… dar de fapt este o structură complet artificială.

Este de fapt o staţie spaţială ştiinţifică care urmăreşte permanent condiţiile şi evoluţia acestora pe Pământ şi Soare.

Această staţie spaţială ştiinţifică a fost trimisă de către oamenii de pe Jupiter (care trăiesc în cea de-a 5-a dimensiune vibratorie), ca o favoare pentru cei din sistemul Tau Ceti (care este cel de-al 10-lea membru stelar din Consiliul Andromeda), cu scopul de a urmări permanent activitatea erupţiilor solare, pentru a măsura şi evalua continuu cauzele şi efectele acestora, pe măsură ce schimbările evolutive necesare continuă să se manifeste în acest sistem solar, şi care afectează câmpul magnetic planetar de la Polul Nord şi până la Polul Sud.

Vă rog să aveţi în vedere că urmează absolut sigur o schimbare (o inversare) a polilor magnetici ai Pământului. Staţia spaţială ştiinţifică măsoară şi urmăreşte permanent activităţile solare care se desfăşoară chiar şi pe cealaltă parte a Soarelui, cea pe care noi de pe Pământ nu o vedem.


De asemenea, staţia monitorizează topirea calotelor polare ale Terrei, creşterea nivelului oceanelor, condiţiile anormale atmosferice care sunt din ce în ce mai numeroase, etc. Probabil că aţi înţeles deja care este scopul. Staţia spaţială ştiinţifică îşi face datoria faţă de Pământ pentru că în această perioadă au început schimbări majore pe planeta noastră.

Trebuie să ştiţi că această staţie spaţială este deservită de către un personal format din 200 de oameni de pe Jupiter (astro-fizicieni, geologi, ingineri şi alţi cercetători) care monitorizează, măsoară şi evaluează permanent toate datele de care dispun. Ei apoi trimit toate aceste date (împreună cu rapoartele detaliate) echipei care se află pe principala biosferă a Consiliului Andromeda.

Această staţie spaţială efectuează mereu şi mereu acest tip de măsurători, de monitorizare continuă a planetelor care trec prin schimbări majore. Ajutorul oferit de Jupiterieni este de o foarte mare importanţă, atât pentru planeta Pământ, cât şi pentru Consiliul Andromeda, în aceste timpuri de schimbări majore în urma cărora Terra va ascensiona şi va deveni o lume în cea de-a 4-a dimensiune vibratorie.

Această staţie spaţială este una dintre cele 4 (patru) staţii spaţiale ştiinţifice care sunt poziţionate fiecare în apropierea Pământului, în vederea monitorizării şi măsurării tuturor activităţilor de schimbare care au loc în acest proces de transformare evolutivă.

Întrebare: Internetul abundă de referiri la Federaţia Galactică “a Luminii”. Ce este aceasta, şi prin ce diferă de Federaţia Galactică care este membră în Consiliul Andromeda?

Răspuns: Consiliul Andromeda are în spate o istorie de peste 20.000 de ani (tereştri) de existenţă. Cât despre Federaţia Galactică, aceasta a fost înfiinţată cu foarte mult timp în urmă, şi este membră în Consiliul Andromeda, bucurându-se de un binemeritat respect şi apreciere din partea celorlalţi membri. Federaţia Galactică îşi are originile în sistemul stelar Tau Ceti. Federaţia Galactică este membru în Consiliul Andromeda de 5.000 de ani (măsuraţi ca timp terestru), şi este compusă din 140 de sisteme stelare şi 300 de planete.

Pe de altă parte, Federaţia Galactică “a Luminii”, care este cunoscută şi sub numele de Confederaţia Galactică a Luminii, îşi are originile în sistemul Sirius, şi are legături cu planeta Terra.

Comandantul principalei biosfere a Consiliului Andromeda a ţinut să clarifice situaţia în felul următor:

“… Federaţia Galactică a Luminii, da… ştim de ei. Orice ar spune ei, s-au format în urmă cu doar 1.000 de ani. Da, îşi au originile în Sirius. Au fost la început doar un grup mic, şi încă au un număr foarte mic de planete membre în grupul lor. Ei nu sunt un membru al Consiliului Andromeda. Şi nu, Federaţia Galactică a Luminii NU ESTE ACELAŞI LUCRU cu Federaţia Galactică.”

Întrebat despre posibile colaborări între Consiliul Andromeda şi Federaţia Galactică a Luminii, acesta a precizat: “… nu, nu. Nu colaborăm cu Federaţia Galactică a Luminii. Şi nici nu colaborăm cu vreuna din planetele sau vreunul din sistemele stelare afiliate la această Federaţie Galactică a Luminii. Nu.”

Comentariu AIM: Prin urmare, Tolec clarifică faptul că această “Federaţie Galactică a Luminii” este practic un grup minuscul de câteva planete şi sisteme, care se auto-intitulează aşa, evident în mod voit folosindu-se de expresia “Federaţia Galactică” pentru a crea confuzie şi pentru a se folosi de acest titlu pompos urmărindu-şi propriile interese, care NU COINCID CU CELE ALE CONSILIULUI ANDROMEDA (din moment ce nu colaborează DELOC). Aceasta spune foarte multe, pentru cei care pot înţelege.
Sursa: AIM


Sursa: Biblioteca Secreta

TEORIILE LUI EINSTEIN CU PRIVIRE LA EXPANSIUNEA UNIVERSULUI SUNT CONFIRMATE DE CERCETĂTORIAcest articol apartine blogului Blog Enciclopedic

Viziunea lui Albert Einstein asupra modului în care se extinde universul s-a dovedit a fi corectă, susţine un nou studiu.
O echipă de cosmologi a anunţat, la o reuniune naţională de astronomie de la Universitatea din Manchester, Marea Britanie, că fenomenul de accelerare a expansiunii universului poate fi explicat utilizând doar teoria relativităţii a lui Einstein şi constanţa cosmologică.
Rezultatul va fi utilizat pentru a înţelege ce anume cauzează accelerarea universului şi de ce. Totodată, se pare că prin această metodă se vor afla şi alte informaţii legate de energia neagră (nume dat agentului fundamental care determină procesul de accelerare şi despre care se cunosc foarte puţine informaţii).
Oamenii de ştiinţă de la Universitatea Portsmouth şi Institutul Max Planck pentru Fizică Extraterestră au examinat perioada de acum 5-6 miliarde de ani, când universul avea doar jumătate din vâsrta actuală şi au reuşit că efectueze măsurători de o acurateţe extraordinară. Constatările vin să sprijine teoria generală a relativităţii a lui Einstein, care prezice rapiditatea cu care galaxiile, separate între ele de distanţe mari, ar trebui să se mişte una spre alta şi ritmul în care structura universului ar trebui să crească. Concluziile sunt în concordanţă cu modelul care susţine că universul a apărut acum 13,7 miliarde de ani în urma evenimentului numit Big Bang.
Experimentul a avut la bază o observaţie din 1998, când oamenii de ştiinţă au studiat luminozitatea exploziilor stelare pentru a deduce faptul că expansiunea universului are loc după reguli fizice pe care noi încă nu le putem înţelege, devenind un proces foarte rapid.

Sursa: The Canberra Times


Sursa: BLOG ENCICLOPEDIC 2 – DESCOPERA