luni, 4 martie 2013

ANION de o FRUMUSEŢE incredibilă. Nici în PHOTOSHOP nu ieşea mai bine - GALERIE FOTO/VIDEO


Imagini incredibile dintr-un canion. Turiştii trebuie să câştige la LOTERIE ca să-l poată vizita.
Un canion din statul american Utah arată absolut impresionant. Se numeşte Zion National Park şi a devenit atât de popular în Statele Unite, încât turiştii trebuie să câştige la tombolă pentru a putea intra. Doar 80 de persoane au permisiunea de a vizita zilnic acest canion.

Loteria se va organizează numai în sezonul de vârf, între martie și noiembrie, când numărul turiştilor este cel mai mare.
Vizitarea este permisă numai în grupuri de cel mult 12 persoane, cu ghid, pentru că găsirea traseului prin canion este dificilă.


Sursa: http://www.provincianews.ro

Fructul-MINUNE pentru siluetă. Te scapă de kilograme mai REPEDE decât citricele


Fructul-MINUNE pentru siluetă. AFLĂ care fruct te scapă mai REPEDE de kilograme decât citricele.
Persoanele cărora le place să consume avocado în mod frecvent sunt mai sănătoase şi mai slabe decât acelea care nu mănâncă decât foarte rar sau deloc acest fruct, potrivit unui studiu recent citat de Huffington Post.

AVOCADO te ajută în diete

De asemenea, nivelul colesterolului în cazul consumatorilor de avocado este mai redus, iar riscul de boli cardiace, atacuri cerebrale şi diabet sunt mult diminuate, se mai arată în studiul american publicat în Nutrition Journal în urma unei ample analize desfăşurate la nivel naţional.
Specialiştii au analizat datele obţinute de la peste 17.500 de persoanecare au participat la studiul National Health and Nutrition Examination. Atenţia cercetătorilor s-a concentrat asupra a 347 de adulţi, dintre care jumătate erau femei, care au declarat că obişnuiesc să includă avocado în dieta zilnică. Consumul mediu de avocado în cazul lor era de o jumătate de avocado de mărime medie în fiecare zi.
Astfel, în cazul consumatorilor de avocado, s-a descoperit că nivelul nutrienţilor din organism se afla la un nivel optim, care indica o bună stare de sănătate.


AVOCADO crește colesterolul BUN

Potrivit studiului citat, consumatorii de avocado au în general o dietă mai echilibrată şi mai sănătoasă, bogată în vitamine şi minerale esenţiale. Aportul de fibre în cazul lor era cu 36% mai mare decât la cei care nu mănâncă avocado. De asemenea, fructul asigură 23% din necesarul de vitamina E, cu 13% mai mult magneziu, cu 16% mai mult potasiu şi cu 48% mai multă vitamina K.
Astfel, persoanele care obişnuiesc să consume avocado au un nivel mai crescut de grăsimi "bune" în sânge în comparaţie cu cei care nu includ fructul în dietă, chiar dacă aportul de calorii în cazul ambelor grupuri este acelaşi.
Mai mult decât atât, avocado este foarte bun în curele de slăbire - s-a constatat că indicele masei corporale şi circumferinţa taliei în cazul celor care mănâncă avocado sunt mai mici.
 Sursa: www.provincianews.ro

"Ochiul lui Sauron" a fost fotografiat


Imaginea realizată de Telescopul Spaţial Hubble, amintind oarecum de înfricoşătorul "ochi al lui Sauron", reprezintă, în realitate, o nebuloasă planetară numită ESO 456-67, din constelaţia Săgetătorul, vizibilă pe cerul emisferei sudice a Pământului.

Nebuloasă surprinsă de telescopul Hubble
Nebuloasă surprinsă de telescopul Hubble
În ciuda numelui de "nebuloase planetare", aceste obiecte spaţiale nu au legătură cu planetele; numele eronat datează de acum un secol, când astronomii le-au observat cu telescoape slabe, ce nu dădeau imagini prea detaliate. Văzute prin asemenea telescoape, nebuloasele apăreau mici, compacte, asemănătoare cu planetele – de aici, numele de nebuloase planetare.
În realitate, aceste corpuri cereşti sunt asociate cu stelele ajunse în ultima fază a vieţii lor. Când o stea se apropie de finalul existenţei sale, ea elimină în spaţiu mari cantităţi de material din  structura ei. Nebuloasele planetare sunt acele învelişuri luminoase de gaze şi praf cosmic emanate de la o astfel de stea. În centrul lor se găsesc rămăşiţele stelelor originare – mici stele dense, numite pitice albe.
Detalii pe descopera.ro

Sursa:  REALITATEA.NET

Întâlnire de taină Băsescu-şefa ICCJ, înainte de condamnarea lui Năstase. Un senator cere verificări


Traian Basescu si Livia Stanciu s-au intalnit la Cotroceni inainte de condamnarea lui Nastase
Traian Băsescu şi Livia Stanciu s-au întâlnit la Cotroceni înainte de condamnarea lui Năstase
Senatorul Valer Marian i-a solicitat ministrului Justiţiei, Mona Pivniceru, într-o interpelare, să dispună verificarea judecătorului Livia Stanciu, preşedintele ICCJ, şi legăturile acesteia cu deputatul Mihail Boldea, cu fostul şef DNA Mihai Morar, în prezent procuror general al României, dar şi cu condamnarea fostului premier Adrian Năstase în dosarul Trofeul Calităţii.

"În calitate de ministru al Justiţiei şi de membru de drept al CSM, solicit să sesizaţi comisia specială din cadrul CSM pentru a verifica următoarele aspecte legate de activitatea cetăţenei Stanciu Livia, întâmplător preşedintele Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie. 1 Relaţiile profesionale şi extraprofesionale pe care le-a avut cu fostul deputat PDL Mihail Boldea, arestat pentru fapte de corupţie în perioada când era prim procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi, iar fostul parlamentar era avocat în Baroul Galaţi. 2. Întâlnirile şi discuţiile profesionale şi extraprofesionale pe care le-a avut cu fostul procuror-şef al DNA Daniel Morar, actualmente procuror general interimar al României, referitor la dosarele instrumentate unor politicieni, ca de exemplu ex-premierul Adrian Năstase şi fostul senator PSD Cătălin Voicu. 3. Dacă cu trei zile înainte de condamnarea definitivă şi încarcerarea fostului premier Adrian Năstase în aşa-zisul dosar Trofeul Calităţii, a făcut o plimbare cu un autoturism aparţinând SPP de la Înalta Curte la Palatul Cotroceni, unde a avut loc o întâlnire de circa două ore cu preşedintele Traian Băsescu şi dacă l-a avut şofer pe generalul Alexandru Buruian, primul adjunct al directorului SPP, îmbrăcat civil şi având pe ochi ochelari de soare şi o şapcă leninistă, probabil moştenirea perioadei când era mai marele UTC la Academia Militară", a spus Valer Marian la pupitrul Senatului.

În replică la cele afirmate de Valer Marian în Senat, generalul locotenent Alexandru Buruian a declarat, la România TV, că nu a întâlnit-o niciodată pe Livia Stanciu şi că nu a discutat cu aceasta nici măcar la telefon, excluzând posibilitatea să fi intermediat o întâlnire între aceasta şi preşedintele Traian Băsescu.
"Nu am fost niciodată şofer, nu am condus nicio maşină a SPP. De când sunt la SPP, de câte ori am avut nevoie, am avut maşină şi şofer la dispoziţie. În scenariul acesta al disputelor politice se apelează la argumente de forţă şi se folosesc nume de persoane din anumite instituţii. Dar, cei care folosesc asemenea practici nu au fost niciodată puşi să aducă dovezi. Nu cunosc nicio ipostază ca cineva să se fi întâlnit cu o maşină a SPP. Nu am mai fost la Palatul Cotroceni dinainte de Ziua Naţională sau chiar de la Ziua Naţională. Nu o cunosc pe doamna judecător, nu am stat de vorbă niciodată cu domnia sa. Nici la telefon nu am vorbit niciodată cu domnia sa", a explicat gen. lt. Alexandru Buruian, director adjunct SPP.

Sursa: www.rtv.net


COMENTARIU SFATUITOAREA

Aceasta este o informatie care are o importanta deosebita pentru viitor. Ea este confirmarea unei razbunari care va veni.

Cum se vede din spaţiu erupţia vulcanului Etna FOTO


Astronautul canadian Chris Hadfield a realizat o fotografie a vulcanului Etna în timp ce erupe, de la bordul Staţiei Spaţiale Internaţionale.

Eruptia vulcanului Etna, vazuta din spatiu
Erupţia vulcanului Etna, văzută din spaţiu
Foto: Chris Hadfield

Imaginea erupţiei vulcanice este realizată pe 28 februarie. Vulcanul a erupt pe 27 februarie, cea mai recentă dintr-o serie de paroxisme, adică erupţii scurte şi violente. 

Etna şi-a reluat activitatea pe 19 februarie, cu o fântână uimitoare de lavă, urmată de trei paroxisme în următoarele zile. Apoi, pe 23 februarie, o fântână de lavă înaltă de peste 800 de metri a erupt peste noapte din craterul Bocca Nuova. Scurgeri de lavă au apărut din toate cele patru cratere ale sale: Bocca Nuova, Voragine, craterul de nord-est şi cel de sud-est.

Hadfield, astronaut pentru Agenţia Spaţială Canadiană, se află la bordul Staţiei Spaţiale Internaţionale şi postează în mod regulat fotografii uimitoare ale Pământului pe contul lui de Twitter.

Erupţia vulcanului Etna
Capsula Dragon deasupra vulcanului Etna, aflat în erupţie

Sursa: www.rtv.net

Chemtrails in Barlad duminica 03.03.2013

Duminica, in Barlad, cei "isteti", au tras o sprayere pentru ca "toate sa fie in regula".
Iata fotografiile urmelor llasate pe cer:
Sursa: primit pe mail

Caz rar în medicină: o fetiță a învins SIDA


SIDA reprezintă pentru majoritatea oamenilor o boală incurabilă. Însă, o fetiță din Mississippi, născută cu HIV, a fost tratată cu succes, arată un articol Wall Street Journal.

La doi ani și jumătate de la nașterea cu această boală și administrarea multor tratamente agresive, copilul s-a vindecat. Cazul este cu atât mai spectaculos, cu cât în lume s-a mai înregistrat un singur caz de vindecare completă a acestei maladii. Un bărbat adult a fost tratat cu succes, la Berlin, în anul 2007.

Cazul vindecării copilului oferă speranțe pentru părinții miilor de bebeluși născuți anual cu virusul HIV.

Noul caz a fost descoperit după ce mama bebeluşului a încetat administrarea tratamentului, iar doctorii au realizat că virusul nu mai putea fi detectat. Tratamentul virusului HIV se face cu medicamente administrate tot restul vieții, acestea fiind menite de a prelungi viața celui infectat și ușurarea bolii. Virusul se transmite de la mama la făt în timpul sarcinii, prin intermediul placentei, apoi prin lapte, în timpul alăptării.

Doctorul care l-a salvat pe bebeluș a decis administrarea unui tratament antiretroviral agresiv, după numai 31 de ore de la naștere. Oamenii de știință cred că promptitudinea administrării tratamentului a împiedicat formarea „rezervoarelor virale” care găzduiesc virusul. Aceste rezervoare reprezintă cel mai greu obstacol în încercarea oamenilor de ştiinţă de a dezvolta un leac pentru SIDA, deoarece medicamentele pot opri virusul HIV din a se reproduce, însă acesta continuă să existe în aceste rezervoare, pregătit să revină în cazul încetării tratamentului.

„Este ceva nemaiîntâlnit; de regulă, când cineva renunţă la tratament, efectele devin vizibile în câteva săptămâni”, a spus Deborah Persaud, doctor pediatru şi specialist în SIDA în cadrul Johns Hopkins Children's Center şi totodată autorul principal al cercetării ce descrie vindecarea miraculoasă.

După 29 de zile de tratament, nivelurile virale au scăzut treptat în corpul bebelușului, iar până la 18 luni a fost dus lunar la control, iar prezența virusului HIV nu a mai putut fi dovedită. După  cele 18 luni, mama nu a mai venit la control cu fetița, iar după  ce medicul a alertat autoritățile, ea a revenit la clinică. Deși nu mai fusese tratată de cinci luni, fetița nu prezenta virusul în organism. Doctorul chiar a crezut că a tratat vreme de un an un bebeluș sănătos, dar arhivele arătau că aceasta chiar se născuse bolnavă. Deşi testele au detectat uneori un „semnal” al virusului, toate analizele de laborator „confirmă că este vorba despre o «vindecare funcţională», adică virusul nu a revenit şi nu putem detecta vreo activitate virală în acest copil”, a concluzionat doctorul Persaud.

Riscul ca o mamă infectată să transmită virusul către bebeluş în timpul sarcinii, al naşterii şi al alăptării variază de la 15% la 45%, conform Organizației Mondiale a Sănătății. Tratamentul cu medicamente antriretrovirale în timpul sarcinii şi al naşterii reduce riscul la doar 2%. Cu toate acestea, se estimează că 300.000-400.000 de bebeluşi se nasc anual purtând virusul HIV, 90% dintre aceştia trăind în ţările din Africa sub-sahariană.

Cercetătorii subliniază că este vorba despre un singur pacient, iar descoperirea nu pare să aibă o relevanţă pentru persoanele care au luat virusul HIV ca adulţi sau ca adolescenţi şi care sunt diagnosticate la o perioadă lungă după infecţie. 

Oamenii de ştiinţă afirmă însă că este posibil ca cercetările ulterioare să confirme că tratamentul administrat foarte devreme poate vindeca bebeluşii de HIV, ceea ce ar duce la transformarea regimului de tratament pentru nou-născuţii infectaţi cu acest virus.

Sursa: ro.stiri.yahoo.com

Horoscopul primaverii 2013: Destinul tau in Dragoste in urmatoarele 3 luni

Descopera ce ti-au rezervat astrele in dragoste pentru primavara lui 2013!

Berbec – O primavara cu adevarat speciala mai ales in domeniul dragostei este rezervata persoanelor mature, trecute de perioada tineretii. Cele 3 luni de primavara vor fi condimentate cu mult romantism, momente de afectiune in cuplu si deplina intelegere. Familia va fi in centrul preocuparilor tale si va ramane acolo pentru o perioada buna de timp. Vrei sa investesti mai mult decat de obicei si esti dispusa sa faci orice pentru ca relatia ta sa mearga. Rezultatele nu vor intarzia sa apara.
Taur – Schimbari mari se anunta in viata Taurului la inceput de primavara si mai ales in viata emotionala. Daca ati fost despartiti pana acum de persoana iubita fie prin distanta, fie prin imprejurari, destinul isi va lua de data aceasta revansa, aducandu-va din nou impreuna. Vizualizeaza si planifica fiindca fericirea adevarata este doar la o luna, doua distanta. Nativii Taur divortati, cu copii, intalnesc persoana iubita, care ii va accepta asa cum sunt si isi va asuma responsabilitatea unei familii.

Gemeni – Surprize peste surprize, neprevazut, spontaneitate, ameliorarea comunicarii dintre Gemeni si partenerii lor… primavara se anunta a fi o primavara darnica din punct de vedere emotional pentru acesti nativi. O cerere in casatorie neasteptata iti va umple sufletul de bucurie, dar te va trece usor si prin focul indoielilor. In aprilie, nativii singuri au sanse mari sa cunoasca o persoana speciala, care le va intra la inima pentru totdeauna.
Rac – Pentru acei nativi Rac care nu si-au intalnit sufletul pereche, insa sunt pregatiti emotional pentru marea intalnire si viseaza la o casnicie trainica, destinul accelereaza mersul lucrurilor in aceasta primavara. Lucrurile se desfasoara cu repeziciune si, la doar cateva luni de cand v-ati cunoscut, aveti in vedere casatoria sau mutatul impreuna, dar si intemeierea unei familii. O primavara armonioasa si linistita, in care progresul devine sesizabil, se anunta pentru Racii implicati intr-o relatie.
Leu – Agitatie, multa agitatie si mult zgomot pentru nimic… Draga Leule, in primavara aceasta ai tendinta de a dramatiza si a exagera lucrurile in ceea ce priveste relatia cu partenerul tau. Tensiunea, gelozia nejustificata si conflictele isi fac din ce in ce mai des simtita prezenta in viata ta amoroasa daca nu inveti sa iti gasesc echilibrul propriu si sa ai incredere in cel de langa tine. In schimb, Leii singuri ar face bine sa arunce o privire in jurul lor. Printre prieteni si cunostinte se afla o persoana care ii poate face sa simta fluturi in stomac.
Fecioara – Provocarile nu ocolesc pe nimeni atunci cand vine vorba de dragoste si nici pe nativii din Fecioara. Primavara aduce la pachet cu unele momente speciale si decizii pe care esti nevoita sa le faci daca vrei sa mentii relatia ta de iubire in echilibru si armonie. Cateodata nu este usor sa alegi si cateodata nici macar nu iti doresti sa faci compromisuri. Stiu ca la inceputul primaverii simti ca poti multe si ca vrei sa ai totul sau nimic. Dar nu trebuie sa fii atat de drastica cu tine insati si nici perfectionista. Poate calea de mijloc este solutia cea mai buna de a-ti impaca toate dorintele.

Balanta – Chiar daca ai tot ce ti-ai putea dori de la dragoste, chiar daca ai un partener iubitor si o familie frumoasa, sentimentele de nesiguranta si indoiala nu-ti dau pace in a doua jumatate a lunii martie. Anumite situatii cauzate de persoane din anturajul sotului tau te nemultumesc si te pun in ipostaze jenante. Te simti suprasolicitata si simti ca nu mai poti face fata tuturor responsabilitatilor domestice. Aprilie si mai aduc in schimb liniste si sprijin din partea partenerului.
Scorpion – Daca stii ce vrei de la tine si de la partenerul tau de viata, lucrurile vor fi usoare pentru tine in aceasta primavara. Planuiti fie o nunta sau un eveniment de logodna, iar acest lucru va solicita pe amandoi in egala masura. Invata sa setezi prioritatile si sa nu lasi lucrurile marunte sa-ti umbreasca fericirea adevarata. Pentru Scorpionii singuri, aprilie promite debut de relatii, entuziasm si pasiune.
Sagetator – Te asteapta o primavara dinamica, care te supune multor transformari si schimbari, dar care promite in acelasi timp si multa implinire sufleteasca. La sfarsitul saptamanilor agitate din aprilie, va veni o perioada de stabilitate, intelegere si tandrete alaturi de partenerul tau de viata. Este important sa-ti pui toata increderea in partenerul tau de viata. El va fi acolo pentru tine, te va sprijini si te va calauzi.
Capricorn – Chiar daca iti doresti sau nu, primavara lui 2013 aduce pentru tine in prim plan chestiunile financiare. Multe din discutiile cu partenerul tau de viata se axeaza pe acest aspect si sunt inevitabile deoarece incercati sa planificati si sa aranjati o viata impreuna. Aceasta este luna martie si poate fi putin obositoare... Aprilie si mai promit insa o relationare mult mai eficienta, mutand totodata accentul asupra afectiunii profunde si a intelegerii.
Varsator – Pentru o parte din Varsatori, primavara aceasta este una mirifica si plina de iubire, pentru altii o luna decisiva, in care se pun bazele viitorului alaturi de persoana iubita. Varsatorul este hotarat sa lase in urma trecutul si tot ce i-a adus nefericirea si sa priveasca catre viitor cu ochi increzatori. Varsatorii singuri vor fi luati prin surprindere de circumstantele astrologice ale lunii martie si aprilie. Se vor indragosti fulger de persoana la care se asteapta cel mai putin.
Pesti - Iubirea pluteste in aer pentru nativii din Pesti, dar mai ales o atractie puternica fata de o persoana care ti-a iesit in cale in nerepetate randuri. Este o persoana care te fascineaza, te intriga, te atata, insa te contrariaza in acelasi timp fiindca nu stii cum sa o abordezi. Primavara aceasta este insa decisiva in initierea unei relatii care se poate transforma in relatia de iubire a vietii tale.
Foto homepage si interior: Depositphotos
Sursa: horoscop.garbo.ro
Yogananda - Iubirea


Am cautat iubirea in multe vieti. Am varsat lacrimile amare ale separarii si caintei pentru a cunoaste ce este iubirea. Am
sacrificat totul, toate atasamentele si iluziile, pentru a invata in final ca sunt indragostit de iubire - de Dumnezeu - doar atat. Apoi am baut iubirea din toate inimile adevarate. Am vazut ca El este Unicul Iubit Cosmic, Unica Mireasma care
patrunde toate variatele flori ale iubirii in gradina vietii.


Multe suflete se intreaba pline de dor si lipsite de ajutor de ce iubirea zboara dintr-o inima in alta; sufletele treze realizeaza faptul ca inima nu este nestatornica in iubirea diferitelor fiinte, ci ea iubeste Unicul Dumnezeu al Iubirii, care este prezent in toate inimile.


Dumnezeu, in tacerea Sa eterna sopteste: "Eu sunt Iubire. Dar pentru a experimenta daruirea si darul iubirii Eu m-am
divizat pe Mine insumi in trei: iubire, iubit si iubita. Iubirea mea este frumoasa, pura, eterna bucurie; Eu sunt gustat
in multe moduri, prin intermediul multor forme.


Ca tata eu beau iubirea plina de respect izvorata din inimile copiilor mei. Ca mama eu beau nectarul iubirii
neconditionate din cupa sufletului micutului copil. Copil fiind eu ma impregnez de iubirea protectoare a ratiunii drepte
a tatalui. Ca adolescent eu beau iubirea fara de motiv din sfantul Graal al atractiilor materiale. Ca stapan eu beau
iubirea plina de compasiune din cupa aprecierii Maestrului. Ca Guru preceptor eu ma bucur de iubirea pura provenita
din caliciul devotiunii atotcuprinzatoare a discipolului. Ca prieten eu beau din fantana clocotitoare a iubirii spontane.
Ca prieten divin, eu golesc dintr-o sorbitura apele cristaline ale iubirii cosmice, provenite din rezervorul inimilor ce-L
adora pe Dumnezeu.Eu sunt indragostit doar de iubirea insasi, dar imi permit sa fiu inselat cand ca tata sau ca mama gandesc si simt
doar pentru copil, atunci cand ca iubit imi pasa doar de iubita, atunci cand ca discipol traiesc doar pentru Maestru.Dar deoarece Eu iubesc doar Iubirea, in mod ultim Eu sfaram aceasta iluzie a miriadelor de Sine umane. Din acest
motiv Eu transfer tatal intr-un taram astral atunci cand el uita ca iubirea Mea si nu a sa, este cea care protejeaza
copilul. Eu ridic copilul de la pieptul mamei, astfel incat ea sa invete ca iubirea Mea este cea pe care o adora in el. Eu
rapesc iubitul iubitei care isi imagineaza ca ea este cea pe care el o iubeste, mai curand decat iubirea Mea care
raspunde in ea. 


Astfel iubirea Mea se joaca de-a v-ati-ascunselea in toate inimile umane, astfel incat fiecare sa poata sa invete sa
descopere si sa adore, nu acele receptacole umane temporare ale iubirii Mele, ci insasi Iubirea Mea, dansand dintr-o
inima in alta . 


Fiintele umane solicita una alteia „Iubeste-ma doar pe mine”, si astfel Eu racesc buzele lor si le pecetluiesc pentru
totdeauna, astfel incat ei sa nu mai rosteasca niciodata acest neadevar. Deoarece ei toti sunt copiii Mei, Eu doresc ca
ei sa invete sa vorbeasca despre adevarul ultim: ”Iubiti Iubirea Unica (prezenta) in noi toti”. A spune cuiva „Te
iubesc” este fals pana cand tu vei realiza adevarul: „Dumnezeu prezent ca iubire in mine este indragostit de iubirea
Sa din tine". 


Luna rade de milioanele de iubiti bineintentionati care fara sa-si dea seama isi mint iubitele spunand: „Te voi iubi
pentru totdeauna.” Craniile lor sunt acoperite de nisipul maturat de vant al eternitatii. Ei nu isi mai pot utiliza rasuflarea pentru a spune „Te iubesc”. Ei nici macar nu-si mai pot reaminti sau respecta promisiunea lor de a se iubi unul pe altul pentru totdeauna.


Fara a spune un cuvant, Eu v-am iubit intotdeauna. Eu singur pot spune cu adevarat „Te iubesc”; deoarece eu va
iubesc dinainte ca voi sa va nasteti; iubirea Mea va confera viata si va sustine in fiecare moment al ei; si Eu singur va
pot iubi dupa ce portile inchisorii mortii se inchid in spatele vostru; acolo unde nici cel mai sincer iubit omenesc nu va
poate atinge.Eu sunt iubirea care manevreaza papusile umane cu sforile emotiilor si instinctelor, pentru a juca spectacolul iubirii
pe scena vietii. Iubirea Mea este frumoasa si nesfarsit plina de bucurie atunci cand o iubiti doar pe ea; dar linia vietii,
pacii si bucuriei voastre este intrerupta atunci cand in loc de aceasta va lasati angajati in emotii si atasamente
omenesti. Realizati, copiii Mei, iubirea Mea este cea dupa care voi tanjiti!


Cei care Ma iubesc doar sub forma unei singure persoane, sau care Ma iubesc intr-un mod imperfect doar intr-o
singura persoana, nu cunosc ce este Iubirea. Doar cei care Ma iubesc intr-un mod intelept si egal in tot si care Ma
iubesc perfect si egal ca tot pot cunoaste cu adevarat Iubirea."


Sursa: http://esoterism.ro

Invocatie catre Prezenta Christica SolaraCu ajutorul Prezentei Divine, EU SUNT invocand: Omniscientul, Omniprezentul, Omnipotentul EU SUNT Cosmic. Aspectele mele Dumnezeu Tata-Mama din Marele Soare Central, iubitii EL si EA. Aspectele Dumnezeu Tata-Mama din Marele Soare Central, iubitii Alfa si Omega. 


Aspectele mele Dumnezeu Tata-Mama din Soarele fizic, iubitii Helios si Vesta. Şi Energia Divina a Flacarii Conceptului de Imaculat complet intregite. Invoc TOATE Aspectele propriei mele Divinitati si imi invoc Sinele:


Sinele meu de Foc Alb. Corpul meu cauzal Solar. Prezenta mea EU SUNT. Prezenta mea Christica Solara. Corpul Elemental. Ego-ul meu uman si mintea mea subconstienta. Şi Impulsul Energiei Divine a Flacarii Violet Solare complet intregite.
Cer Prezenta Christica Solara a fiecarui membru al familiei mele, a celor dragi, a prietenilor mei, a Familiei Umane complete pentru a invoca Aspectele Divine pe care le-am invocat pentru mine insumi. Eu cer ca urmatoarele programe sa fie descarcate pentru fiecare persoana conform binelui ei cel mai inalt si Planului Personal Divin.

Iubita Prezenta Christica Solara, descarca acum programele din Corpul Cauzal Divin pentru Curgerea Nelimitata a Abundentei Divine, Bogatiei, Libertatii Financiare si TUTUROR lucrurilor bune puse la dispozitie de Aprovizionarea Divina (pauza).

Programele sunt decarcate cu succes iar Prezenta mea Christica Solara acum verifica prin intermediul tuturor aspectelor Fiintei mele si elimina orice este in conflict cu aceste programe (pauza).

Iubita Prezenta Christica Solara, descarca acum programele din Corpul Cauzal Divin pentru Tinerete Eterna, Sanatate Vibranta, Frumusete Radianta si Aspect Suplu, Ferm(a) si Impecabil(a) (pauza).

Programele sunt decarcate cu succes iar Prezenta mea Christica Solara acum verifica prin intermediul tuturor aspectelor Fiintei mele si elimina orice este in conflict cu aceste programe (pauza).

Iubita Prezenta Christica Solara, descarca acum programele din Corpul Cauzal Divin pentru Deprinderi de Sanatate Perfecta, deprinderi perfecte de Alimentatie si Hidratare a organismului, deprinderi perfecte de Exercitii fizice, deprinderi perfecte de Munca, deprinderi perfecte de Relaxare si Recreere, deprinderi perfecte de Devotiune Spirituala, de Meditatie si Contemplare (pauza).

Programele sunt decarcate cu succes iar Prezenta mea Christica Solara acum verifica prin intermediul tuturor aspectelor Fiintei mele si elimina orice este in conflict cu aceste programe (pauza).

Iubita Prezenta Christica Solara, descarca acum programele din Corpul Cauzal Divin pentru o Viata de Familie Divina, Relatii de Iubire, Adorare, Iubire Divina, Sexualitate Divina, Adevarata Întelegere, Comunicare Clara si Eficienta, Participare cu Inima Deschisa, Unicitate si Unirea Familiei Umanitatii (pauza).

Programele sunt decarcate cu succes iar Prezenta mea Christica Solara acum verifica prin intermediul tuturor aspectelor Fiintei mele si elimina orice este in conflict cu aceste programe (pauza).

Iubita Prezenta Christica Solara, descarca acum programele din Corpul Cauzal Divin pentru Pace Eterna, Armonie, Echilibru si Reverenta Vietii LA TOATE NIVELURILE (pauza).

Programele sunt decarcate cu succes iar Prezenta mea Christica Solara acum verifica prin intermediul tuturor aspectelor Fiintei mele si elimina orice este in conflict cu aceste programe (pauza).

Iubita Prezenta Christica Solara, descarca acum programele din Corpul Cauzal Divin pentru Auto-Împuternicire, Succes, Satisfactie, Scop Divin, Cariera Înfloritoare, Stima de sine, Dezvoltare Spirituala, Iluminare, Constienta Divina si Perceptie Divina (pauza).

Programele sunt decarcate cu succes iar Prezenta mea Christica Solara acum verifica prin intermediul tuturor aspectelor Fiintei mele si elimina orice este in conflict cu aceste programe (pauza).

Divin pentru Perceptie Constienta si Inima Deschisa si Comunicarea Telepatica cu Întreaga Companie Celesta si Regatul Angelic si Elemental (pauza).

Programele sunt decarcate cu succes iar Prezenta mea Christica Solara acum verifica prin intermediul tuturor aspectelor Fiintei mele si elimina orice este in conflict cu aceste programe (pauza).

Iubita Prezenta Christica Solara, descarca acum programele din Corpul Cauzal Divin pentru Creativitate prin Inspiratie Muzicala, Cantec, Sunet, Intonatii, Dans, Miscare, Arta si Educatie (pauza).

Programele sunt decarcate cu succes iar Prezenta mea Christica Solara acum verifica prin intermediul tuturor aspectelor Fiintei mele si elimina orice este in conflict cu aceste programe (pauza).

Iubita Prezenta Christica Solara, descarca acum programele din Corpul Cauzal Divin pentru Rasete, Veselie, dorinta de a se juca, Distractie, Auto-exprimare, Bucurie, Entuziasm, Binecuvantare, Extaz, Încantare si Miracol (pauza).

Programele sunt decarcate cu succes iar Prezenta mea Christica Solara acum verifica prin intermediul tuturor aspectelor Fiintei mele si elimina orice este in conflict cu aceste programe (pauza).

Iubita Prezenta Christica Solara, descarca acum programele din Corpul Cauzal Divin pentru manifestarea fizica a Cerului pe Pamant (pauza).

Programele sunt decarcate cu succes iar Prezenta mea Christica Solara acum verifica prin intermediul tuturor aspectelor Fiintei mele si elimina orice este in conflict cu aceste programe (pauza).Eu ŞTIU si ACCEPT acum, prin fiecare celula a Fiintei mele, ca aceste programe din Corpul Cauzal Divin au fost descarcate cu un succes total. ŞTIU si ACCEPT de asemenea ca Prezenta mea Christica Solara va actualiza zilnic in mod automat aceste programe si va sterge orice aspect din Fiinta mea care este in conflict cu aceste programe.


De asemenea aleg sa se mentina deschis acest canal pentru ca zilnic sa patrunda intelepciunea care vine prin el si din alte locuri.


Cu profunda Umilinta, Iubire Divina si Recunostinta, EU DECLAR ca toate acestea s-au facut. Asa este iubita Prezenta EU SUNT, EU SUNT, EU SUNT.


Se sugereaza sa se mentina atentia pe respiratie in timp ce repetam de trei ori mental afirmatia: “EU SUNT” imensa energie electronica care curge, care reinnoieste, care umple fiecare celula a mintii si corpului meu chiar acum.


( Preluat si tradus din Meditaciones Diarias – Thomas Printz)
Sursa: http://esoterism.ro

Dr. Doru Laza – Cancerul (prezentare video)


CARE ESTE VISUL VOSTRU?

 Articol scris de Jean Tinder - editor la Cercul Crimson Pe drumul spre casa, dupa shoudul de acum cateva saptamani, ma simteam obosita si tacuta dupa o zi lunga. Adamus tocmai a transmis un mesaj despre vise si ne-a incurajat, fie sa le lasam sa plece, fie sa le facem sa fie reale. Priveam cerul plin de stele stralucitoare si ma intrebam :" Deci, care este visul meu?" Ca multi dintre noi, m-am gandit la visul meu inca de cand el l-a mentionat in ianuarie. A fost bine sa realizez ca deja traiesc multe din visele mele si am lasat ca altele sa plece pentru ca nu le mai simteam potrivite. Dar inca mai sant cateva care nu s-au indeplinit. Lucruri ca : a calatori in jurul lumii facand work-shop-uri, a conduce tururi sacre si refugii, a scrie cele mai bune carti ( sau doar sa termin de scris o carte). a avea propria mea casa ; acestea au fost cateva din visele si asteptarile care inca asteapta acolo undeva sa se manifeste.Deci, in acea noapte,in drum spre casa, m-am intrebat cel mai mult :care din acele vise a fost "cel maret". Pentru toate era destul de mult de lucru si eram cam nelinistita in legatura cu raspunsul, gandindu-ma :" si apoi , ce?". Daca visul meu de a preda peste tot prin lume ar fi fost cel mai important, cum mi-ar fi afectat viata de care ma bucur in prezent? Dar daca realizarea viselor mi-ar da viata peste cap? Hmm, nu ma mir ca nu s-au manifestat..." Care este visul meu real?", am intrebat. Si raspunsul a fost dintr-o data acolo - nu in cuvinte, ci ca o cunoastere, nu in graba unui entuziasm , ci ca o aroma calda a iubirii. Cel mai adevarat vis a fost EU ! Sinele meu uman. Corpul meu. Apoi a venit indoiala:" Ce fel de vis prostesc este asta? Se voia a fi visul MARET". Ce legatura are corpul meu cu acesta? Vedeti voi, acesta m-a necajit mai tarziu cu dureri si o luare in greutate care nu ma mai paraseau , ca sa nu mai mentionez alte probleme care au legatura cu a purta un sine fizic dupa mine.Cum poate fi acesta calificat ca fiind un vis realizat? Desigur ca trebuie sa fie altceva, am respirat profund si am simtit din nou.Si acelasi raspuns era inca acolo, intr-o mare de sentimente atat de clara si intensa , incat a inceput sa apara in fata ochilor mei. Am gasit ceva adevarat. Sinele meu. Corpul meu. Ce a insemnat sa am acest vis? Si ce a insemnat sa il fac sa devina real? Am inceput sa realizez ca acesta inseamna sa fac din corpul meu un loc unde sa vreau sa fiu, nu doar un lucru necooperant pe care sa-l conduc ca pe un catar. A insemnat sa il ascult, sa il iubesc, chiar si sa-l inteleg, sa-l rasfat si sa-i fac pe plac. A insemnat sa imi acord prioritate, in loc sa ma las pe locul doi. A insemnat sa nu ma mai plang in legatura cu greutatea mea actuala si iubitor, sa fac ceva in privinta acesteia, chiar daca acel ceva este acceptarea totala. De fiecare data cand ma gandeam la acest vis, cateva zile mai tarziu, energia era inca atat de intensa.Stiam ca acesta a fost visul maret. De fapt, ce este mai important decat sa fiu cu adevarat aici, in iubire totala si bucuria pentru mine insami? De aceea am venit pe Pamant si este exact ceea ce sufletul meu a asteptat. De ce ar fi venit sa traiasca cu mine, daca nu imi pasa de el sau daca nu imi place casa pe care si-a ales-o? Daca a avea grija de mine este intotdeauna pe locul doi, daca nu imi fac timp pentru a ma bucura cu adevarat de acest corp, atunci care este diferenta intre aceasta viata si toate celelalte vieti? Credeti sau nu, in minutul in care am decis sa incetez sa mai visez acest vis si sa il fac sa devina real, nu intr-o zi ci acum, toate potentialele de sustinere au inceput sa apara. Si problemele au aparut,de asemenea. As putea avea cutezanta sa cer, nu - sa comand - abundenta in viata mea , doar pentru a ma rasfata? Sant suficienta "doar eu" sa deranjez universul pentru acest lucru? Pot avea incredere ca abundenta va fi acolo pentru orice doresc, daca ma pun mai intai eu pe primul loc? Si in topul tututor acestor lucruri, a-l face real inseamna sa trebuiasca sa incetez sa ma agit si sa ma plang in legatura cu corpul meu. Fara"gandire magica" , daca vreau ca totul sa fie diferit.Acum este timpul pentru actiune. Da, este timpul sa manifest acest vis pretios, al unui corp minunat, confortabil, care se reveleaza in vioiciunea sa si danseaza intr-o reuniune pasionanta cu sufletul sau. Toate celelalte vise sant doar distrageri. Acestea se vor aseza in realitatea potrivita cand acest vis despre MINE este real. Care este visul vostru adevarat? Poate fi ceva diferit pentru voi decat a fost pentru mine, dar un lucru este sigur :" Nu stiu", nu este adevarat. Raspunsul vostru este acolo si Sinele vostru va va anunta care este acesta. Pur si simplu, puneti intrebarea,respirati profund si simtiti.Raspunsul va aparea, daca ii permiteti si ar putea fi mult mai simplu decat va asteptati. Asadar, permitindu-va sa cunoasteti raspunsul, va inseamna de asemenea ca nu mai exista scuze. Pare mult mai usor sa doresti si sa te plangi, decat sa faci schimbari reale. Poate este inertia existentei umane sau poate este ezitarea de a elibera visele noastre si de a ne asuma responsabilitatile pentru vietile noastre. Dar credeti-ma, energia si pasiunea celui mai adevarat vis al vostru depaseste cu usurinta toata inertia si ezitarea. Oh, si inca un lucru. Cel mai adevarat vis al vostru se va manifesta pe cealalta parte a voalului. Totul acolo este deja un vis, noi am venit aici pentru a-l face real. Stiu ca cativa dintre voi sant obositi, nu v-ati realizat visele si doriti sa plecati. Dar ceea ce presupuneti se va intampla odata ce santeti "plecati"? Aceasta dorinta nelinistita de a face visul real va va lovi din nou. Acesta v-a adus aici, in primul rand. Acesta va impins prin atat de multe vieti pline de bucurii si greutati si nu se va opri pana cand santeti reuniti total cu Sinele vostru, cu adevarat. Si acest lucru se intampla aici pe Pamant, in corpul vostru uman. Conectarea cu visul cel adevarat al sufletului este o experienta intima si pretioasa, care nu are nimic de a face cu nimeni altcineva.Aveti de gand sa va binecuvantati pe voi insiva atat de mult? 
Sursa :www.crimsoncircle.com
http://alessandragrigorescu.blogspot.ro

Un material f util si f important despre cancer, alimentatie, viata si moarte celulara!


Mi s-a parut foarte logic si clar explicat! Nu cunosc autorul. Astea circula oral, ca literatura populara. Totusi acestui text i-as acorda atentie!

În articolul acesta voi încerca să fiu cât mai explicit şi cât mai scurt. Ştiinţa din spatele acestei maladii e una foarte simplă.
 
Corpul fizic e format din trei părţi principale: celule şi două lichide (sânge şi limfă). Sângele alimentează cu ''hrană'' toate celulele din corpul nostru, iar limfa preia toxinele rezultate în urma simplei funcţionări a celulelor şi le duce la organele de detoxifiere (piele, ficat, rinichi), pentru a le scoate din corp. 

Un nou-născut, pentru a creşte, are nevoie de două lucruri vitale: să fie hrănit şi să i se schimbe scutecele :). Exact la fel e şi cu celulele noastre. Ele au nevoie de hrană (prin sânge) şi de detoxifiere (prin limfă). Lichidul acesta "uleios" şi mai vâscos decât sângele, care preia toxinele din celule, are o problemă: este staţionar în corpul nostru, nu este împins/pompat - asemenea sângelui de către inimă - iar pentru a-l mişca, este nevoie de mişcare fizică - mişcarea muşchilor îl pune în mişcare -. 

...Acesta este motivul pentru care transpir imediat ce încep să alerg, de exemplu. Sistemul limfatic începe să se mişte, toxinele sunt duse la cel mai mare organ de detoxifiere, pielea, şi aceasta le elimină foarte uşor. Creierul nostru, pancreasul, ficatul, pielea, tot corpul uman..... e ''o grămadă'' de celule.
 
Sângele are un ph de 7,35 - 7,45: aşa a fost creat, aşa trebuie să rămână! În aproximativ patru minute, corpul trebuie să ridice valorile ph-ului la aceste valori, indiferent de situatie; altfel, viaţa ar înceta în corpul acesta. 

Fructele şi legumele consumate în stare crudă acidifică sângele fffff puţin. Aceleaşi legume, însă, gătite induc o aciditate mai mare sângelui nostru, iar preparate altfel decât prin fierbere şi coacere, îl acidifică şi mai mult. Proteina animală induce o aciditate şi mai mare. Alimentele superprocesate şi rafinate (bomboane, dulciuri, sucuri acidulate, cafea) induc sângelui o aciditate extrem de mare!
 
Cum spuneam, sângele are la dispoziţie patru minute să ajungă la un ph de 7,35; dacă are puţină aciditate de neutralizat, acesta va folosi baze din corpul nostru (calciu şi magneziu luate direct din oase şi dinţi), aceasta ducând în timp la slăbirea densităţii osoase. 

Problema mai mare e când aciditatea este foarte mare şi corpul nu mai poate, în patru minute, să ridice ph-ul sângelui. Spuneam mai devreme că sângele alimentează şi e în contact permanent cu toate celulele din corpul nostru. Ce poate face ca să scape rapid de aciditate şi să rămână alcalin???? ........Aruncă toată aciditatea pe celule!!!!!!! Şi la multi dintre noi face aceasta de trei ori pe zi :(.
 
Starea normală a celulelor noastre e una alcalină. Într-un mediu aerob (cu oxigen), fiecare celulă îşi produce energia prin mitocondrii (supranumite şi "uzine energetice", deoarece conţin enzimele oxido-reducătoare necesare respiraţiei. Respiraţia produce energia necesară organismelor, iar această energie este înmagazinată în moleculele de ATP. Mitocondriile au material genetic propriu - ADN mitocondrial -, care conţine informaţia genetică necesară sintezei enzimelor respiratorii), oxigenul, glucoza şi fructoza fiind esenţiale!
 
Acum, imaginaţi-vă că sângele scapă zilnic de excesul de aciditate, aruncând-o pe celule. Celula sănătoasă devine astfel un mediu foarte acid, unde oxigenul este în cantităţi foarte mici. Acum, ea are doar două variante: ori să moară, ori să se transforme. De obicei se transformă... şi devine o celulă care se adaptează mediului fără oxigen, învăţând să trăiască într-un mediu anaerob, producându-şi energia prin fermentaţie. Aceasta este celula canceroasă. 

Lucrul acesta nu trebuie să ne sperie; toţi avem între 1.000 şi 10.000 de celule canceroase, zilnic, în corp. Sistemul imunitar şi globulele albe le distrug, însă. În cazul acesta, se ridică întrebarea: "Atunci, de ce cancerul face aşa mari ravagii? De ce nu sunt protejaţi toţi de propriul sistem imunitar şi de globulele albe proprii??"
 
Aici e partea interesantă: celulele au o inteligenţă proprie. Celula aceea, când devine canceroasă, ştie că va fi decimată de globulele albe şi găseşte o cale să se facă invizibilă pentru sistemul imunitar: se înveleşte cu nişte celule normale şi sănătoase care aparţin corpului (celule trofoblaste) şi astfel, sistemul imunitar nu vede ce e înăuntru.
 
Exact acelaşi lucru îl mai întâlnim undeva în natură. Fetusul, în corpul mamei, e format din cromozomi de la ambii părinţi. Dacă sistemul imunitar al mamei l-ar vedea, l-ar ataca imediat. În 1902, John Beard, profesor de embriologie la Universitatea din Edinburgh, Scoţia, scria un articol publicat în jurnalul medical Lancet, în care declara că între celulele canceroase şi anumite celule preembrionare caracteristice fazei iniţiale a gravidităţii, nu există nicio diferenţă.

Celulele stem sunt nişte celule din care se poate forma orice. Din această cauză, 80% dintre ele se găsesc în ovare şi testicule (pentru a crea viaţa) şi 20% în restul corpului (pentru a reface orice fel de ţesut, în caz de accident).
 
Beard a observat că placenta (care e, de fapt, formată din celule trofoblaste) seamănă aproape identic cu celulele canceroase. Iar placenta creşte exploziv în primele trei săptămâni de sarcină, după care se opreşte din creştere. 

De ce?  
Pancreasul copilului începe să funcţioneze după a treia săptămână de sarcină, producând o enzimă numită "tripsină". Şi se pare că această enzimă opreşte din creştere placenta. Până în a noua lună, creşterea placentei este foarte lentă. În luna a noua pancreasul fătului, care lucrează deja la capacitate maximă, împreună cu pancreasul mamei, produc această enzimă în cantităţi suficient de mari încât să găurească placenta. Odata placenta perforată, lichidul amniotic iese (se rupe apa) şi sistemul imunitar vede ce se "ascunde" acolo, declanşând imediat durerile naşterii; practic, îl dă afară pe ''parazit'' :))).
 
Tripsina, în afara faptului că digeră celulele trofoblaste (placenta), mai face ceva: digeră proteina animală. Cu o dietă omnivoră, în care unii dintre noi trimit cantităţi mari de tripsină spre digestia alimentelor de trei ori pe zi şi mai au şi pancreasul slăbit, acesta nu produce tripsină suficientă nici pentru digestie, ... deci cum va mai putea distruge învelişul (placenta) cu care celulele canceroase s-au ascuns de sistemul imunitar?...... Acesta este motivul pentru care creşterile tumorale depind atât de mult de ''stilul de viaţă'' şi de obiceiurile alimentare.
 
Se pare că celulele canceroase au nevoie de zece (!!!) ani de divizări şi multiplicări, ca să poată fi observate cu aparatele medicilor şi pentru ca aceştia să pună diagnosticul "cancer în faza I". Dacă în aceşti zece ani ţinem câteva posturi în care să nu mâncăm, o perioadă, nimic de origine animală, toată tripsina disponibilă va merge şi va digera învelişul celulelor canceroase, care vor deveni astfel vizibile pentru globulele albe, iar acestea vor fi capabile să-şi îndeplinească rolul. După un post, Dumnezeu ne poate vindeca de cancer şi noi nici să nu ştim aceasta. 
 
Chimioterapia si radioterapia, ce fac???? 
Omoară celule canceroase!!!!! Fff bine, până aici.... Omoară, însă, şi celule sănătoase??!!!  Haideţi să trecem cu vederea aceasta... Dar fiţi atenţi: ele PARALIZEAZĂ GLOBULELE ALBE!!!!!!!! Dupa prima şedinţă de chimioterapie acestea nu mai luptă, deci nu ne mai putem baza pe sistemul imunitar. Acum intră în scenă ''medicamentele'' lui Dumnezeu. În multe fructe şi legume există nişte ''coloranţi''. Aceşti coloranţi sunt, de fapt, nişte otrăvuri foarte puternice pentru celulele canceroase. Colorantul negru (resveratrolul) e cel mai potent, urmat de colorantul roşu şi de cel galben. 
 
Să vedem modul de funcţionare!!! ..... Celulele canceroase sunt foarte ineficiente în a-şi produce energia, întrucât o produc prin fermentaţie, deci au nevoie de mult zahăr ca să crească. 

Din 20 în 20 de minute, vom alimenta celulele canceroase cu acest zahăr. Dar consumând zahărul dintr-un fruct de culoare neagră, concomitent cu consumarea zahărului, celulele canceroase vor consuma şi resveratrolul şi vor muri pe capete. 

Primul lucru l-am făcut; mai avem de făcut încă două. Celula aceea canceroasă am distrus-o şi acum, în locul ei, e un lichid foarte toxic. Această otravă trebuie scoasă cumva din organism. 

Aici intervine sistemul limfatic!! Există două alimente care pun în mişcare limfa: lămâia şi echinaceea. Consumul a 3-4 lămâi stoarse şi diluate cu apă, zilnic, şi a 2-3 linguriţe de pulbere de echinaceea vor asigura mişcarea sistemului limfatic, care va prelua lichidul acela foarte toxic şi îl va duce în ficat.
 
Ficatul amestecă această otrava cu bila şi o varsă în intestin, de acolo merge în colon şi aşteaptă să fie eliminată. Aici mai apare o problemă: deoarece colonul reabsoarbe apa, el va reabsorbi şi otrava şi o va reintroduce în ficat. Aceasta măreşte riscul de ciroză la ficat.
 
Soluţia salvatoare ar fi să forţăm cumva ficatul să îşi verse bila mult mai des şi apoi să scoatem imediat din intestine lichidul acela toxic. Clismele cu cafea, exact asta fac!!! Dacă bem cafeaua, aceasta stimulează rezervele de glicogen din ficat şi ne dă un boost de energie - stimulată!! -, dar dacă o folosim ca şi clismă, aceasta stimulează ficatul să îşi verse bila (cu toxinele rezultate din fostele celule canceroase), bila se amestecă cu cafeaua în intestin şi colon şi este eliminată imediat din organism.
 
Acesta este ciclul: 12 ore de flux continuu de resveratrol şi zahăr în sânge, apoi 12 ore de post (peste noapte), prin care înfometăm, până dimineaţa, celulele canceroase. Apa cu lamaie şi echinaceea duc - prin mişcarea limfei - otrăvurile în ficat, iar clismele cu cafea din oră în oră asigură eliminarea toxinelor cât mai repede posibil, nelăsându-le să se reabsoarbă.
 
Iar acum, în încheiere, o părere personală - dacă vreţi, o credinţă a mea -: TOT CEEA CE AM SCRIS PÂNĂ ACUM E INUTIL, DACĂ NU INTERVINE ÎNAINTE VINDECAREA SUFLETEASCĂ, EMOŢIONALĂ!!
 
..... După ce oamenii apelează la toţi doctorii, fac tot felul de chimioterapii - care, în sine însele, sunt pentru a omorî trupul - şi după ce le încearcă pe toate, abia atunci acceptă oferta lui Dumnezeu de vindecare, prin "medicamentele" Lui: pentru SUFLET - dragoste şi iertare, iar pentru TRUP - plante şi fructe vii. 

În multe cazuri, Dumnezeu râde.... râde în nas ştiinţei şi înţelepciunii omeneşti, iar binecuvântarile LUI (dacă omul alege să intre în ele*) sunt gata să funcţioneze şi să regenereze corpul atât de otrăvit de ură, invidie, neiertare, ... stil de viaţă şi alimentaţie... 

Dumnezeu vindecă sufletul ruinat...... şi salvează şi trupul - de multe ori, şi mai ruinat -, restaurând astfel mare parte a fiinţei umane........ Aici apare, însă, o problemă: El nu poate reface trupul, atâta timp cât nu reface sufletul, mai intâi (s-a demonstrat ştiinţific că emoţiile şi sentimentele negative acidifică sângele şi celulele, chiar dacă suntem pe o dietă 100% crudivoră) .

... Aşa funcţionează planul Lui... Când eu am mai mare încredere într-un om cu halat alb, decât în Creatorul Cerului şi al Pământului, ce dovadă mai mare de necredinţă în puterea LUI de a mă vindeca, pot avea?... 

Aşa ne manifestăm necredinţa în Dumnezeu prin faptele noastre!! Mergem la un om şi "credem" că el poate înlătura sau tăia ''erorile'' lui Dumnezeu... Dacă ''medicamentele'' LUI şi intrarea în ascultare, prin accesarea binecuvântarilor Sale - pe care le-a lăsat acolo pentru noi încă de la întemeierea Pământului -, nu ne pot restaura şi vindeca... NIMIC ŞI NIMENI ALTCINEVA NU VA PUTEA!!!!!!!!!!!!

 

     CINE CUNOAŞTE LUMEA ESTE INTELIGENT,
CINE SE CUNOAŞTE PE SINE ÎNSUŞI ESTE LUMINAT,
CINE ÎNVINGE LUMEA ARE PUTERE, 
CINE SE ÎNVINGE PE SINE ÎNSUŞI ARE TĂRIE.
                                                LAO TSE

MULTUMIM AUTORULUI PENTRU EFORTUL DE A CREA ACEST MATERIAL MINUNAT !!!

Sursa: http://autovindecarea.blogspot.ro