sâmbătă, 16 martie 2013

Curatenia de Primavara 2013


ingerpe cer
Oameni buni, ascultati si urmariti cu atentie videoul de mai jos.
Am sa va spun ce am simtit eu cand l-am vizionat prima data.M-am eliberat de niste energii negative de pe tot corpul foarte puternice.Mi s-a facut “pielea buburuza” instant.A durat acest lucru cam cateva minute in continuu.
La sfarsit am luat-o la fuga spre WC :) ))))))))))))
Deci…recomand vizionarea lui intr-o zona in care avem acces rapid la toaleta. :)
Astept comentarii de la voi, sa ne distram…ca doar incepe weekendul :)
Dan Gaucan
P.S. Pentru cei cu afectiuni mai grave de sanatate, recomand sa se vizioneze mai des acest clip.

Sursa: http://daniilgaucan.wordpress.com/

INSTINCTUL VOSTRU ORIGINAL.Mesaj de la Safon 
12 feb.2013 

Sunt Safon din Consiliul pentru Asistența Pământului. Salutări.
Am venit din sistemul Solar al Stelei Sirius pentru a ”vedea la fața locului” cum o planetă ascensionează înlăturând orice obstacol din calea sa. În periplul nostru, am văzut și alte planete care fac același lucru dar și unele ale căror civilizații s-au lăsat ispitite de forțele întunericului și, ca urmare, au intrat într-un proces civilizațional regresiv. Există o trăsătură generală a ființelor de pe Pământ, și nu numai, anume tentația de a avea experiențe despre care cunosc de la început că ar trebui evitate. Este un fel de curiozitate morbidă. Experiențele negative sădesc în cei care le încearcă, sentimente de ură, invidie, egoism care se răsfrâng asupra acelor ființe într-un proces de auto-vătămare și se propagă spre alte persoane pe care le tratează ca pe potențiali dușmani. Aceste sentimente negative modelează caracterele făcând dintr-o ființă, altfel pașnică și iubitoare, una plină de teamă și de rele intenții. 

Apetitul distructiv ale acestor ființe pervertite se răsfrânge asupra a tot ceea ce există în mediul înconjurător: viețuitoare de tot felul, plante, copaci etc. Dacă s-ar studia mai atent aceste porniri și comportamente sadice, s-ar putea constata că totul pornește de la neiubirea față de propria persoană. Lipsa de iubire față de tine însuți, naște teama de cel de lângă tine, invidia că el pare a avea mai mult decât ai tu, neîncrederea că el ți-ar vrea binele, suspiciunea că el te pândește pantru ca atunci când greșești sau ești neatent, să profite și să-și însușească ceea ce este al tău. În raționamentul lor deformat, asemenea oameni hăituiți de propriile lor frici, societatea este o junglă în care fiecare îl pândește pe fiecare, unde funcționează legea pumnului, legea celui mai tare. Se impune deci, în viziunea acestor ”înspăimântați ” ai vieții, datoria ca prin orice mijloace să-și asigure supraviețuirea. 

Știința suficient de avansată poate dovedi că acțiunile bazate pe frică și lupta pentru supraviețuire, se regăsesc în structura ADN-ul vostru; ele sunt moșteniri instinctele. Această caracteristică primitivă se regăsește și la animalele de pradă : grija și teama lor este ca potențiala pradă să nu fie împărțită cu nimeni (excepție, relația dintre părinți și puii nematurizați). Sursa de hrană este mărul discordiei. 

Dar, pentru a fi corecți până la capăt, trebuie să spunem că exemple de dragoste și spirit de sacrificiu se regăsesc tot la aceste animale, feroce, uneori. Nenumărate sunt exemplele în care o mamă se sacrifică pentru puii săi, sau de animale devotate stăpânului lor, până la sacrificiu. Iubirea unui animal față de stăpânul său este mai presus de instinctul său de supraviețuire. 

Fără iubire nu ar putea exista nimic. Imaginați-vă pentru o clipă ce s-ar întâmpla dacă Creatorul și-ar retrage iubirea pentru creația Sa. 

Atunci când cineva urăște o altă ființă, el acționează împotriva firii, a principiilor vieții, împotriva Creatorului. Prin acțiunea sa, cel care respinge iubirea și acționează prin ură, inițiază un act de anihilare cu acțiune locală care, desigur, nu are efecte extinse. Dar, dacă se întâmplă ca el să reușească să se conecteze la marele câmp al energiilor negative, atunci, s-ar putea declanșa un efect de avalanșă. Lumea voastră, într-un procent important, mai practică atitudini de ură și dușmănie, și asta determină stagnarea procesului evolutiv al societății. Toți aveți de pierdut atunci când cineva se comportă și gândește cu ură, egoism și dorință de răzbunare. Nu uitați că atitudinea generală a societății este o medie a tuturor atitudinilor individuale și aceasta este primordială în evoluția acelei societăți. 
Dragostea este normalitatea în orice societate. Orice altceva este o deviere de la normal. 

Cel mai profund și mai aproape ce originea ființelor este sentimentul de iubire. Iubirea este instinctul original, căci întreaga creație a fost făcută din iubire. Este motivul pentru care oamenii, ființele, în general, caută iubirea și sunt dispuse să dea iubire. Când nu se întâmplă astfel, în existența ființei apar turbulențe sau deturnări provocate din exterior sau ca urmare a unor dereglări în starea de sănătate psihică a individului. 

Fiecare emoție bună vine din iubire. Bunele intenții au la bază sentimentul de compasiune sau de iubire. 

Rasa umană și speciile de animale au evoluat pe Pământ ca urmare a dorinței lor de a supraviețui și asta le-a impus adaptările cele mai potrivite. Dar, pentru a-și putea continua evoluția, ființele au constatat că era necesar să iasă de sub imperiul fricii, deoarece frica paralizează și înhibă acțiunile, diminuiază dorințele, anulează cutezanța și apetitul de a crea. 
Dragostea adevarată este cea mai puternică emoție primară. Mulți cred că iubirea este o emoție slabă calitativ, ”marfă de mâna a doua” și care nu garantează succesul. Cei blânzi sunt considerați de pragmatici fie neperformanți, fie temători. Ei sunt adepții puterii, chiar brutale, dacă ar fi cazul. 
Ființele umane, și nu numai, sunt ființe gregare, și această caracteristică are la origine tot dorința de supraviețuire. De aici s-a născut și tendința ca lumea să fie cât mai asemănătoare, nu pentru că ”așa ar fi la modă” ci pentru că, încă din primele faze ale civilizației umane, șansa de supraviețuire era mult mai mare, dacă toată colectivitatea era la fel. Pe atunci important era să nu te faci remarcat în fața... prădătorilor. 

”Sechelele” acelui comportament au dăinuit chiar și până astăzi când, deosebirile față de ceilalți încă provoacă atitudini ostile din partea ”comunitarilor”. (Cu asemenea atitudini se împacă cel mai greu.... femeile voastre). 

Tot de aici decurge și dorința capilor fiecărei religii de a converti toată suflarea la religia pe care o reprezintă ei, considerând că toate celelalte biserici nu sunt autentice și nu sunt ”unse ” ale lui Dumnezeu. 

Civilizația umană a constatat, în lunga ei existență, că forța fizică, oricât de mare ar fi ea, nu poate fi mai puternică decăt forța emoțională, mentală sau spirituală. 

Este adevărat că mai există destule exemple în care se încearcă o impunere a dominației nu prin inteligență și aptitudini dar, de fiecare dată când se întâmplă, nu este prea greu să-ți dai seama că acest ”original” are carențe serioase în ceea ce privește capacitățile sale mintale și de educație. Din acest punct de vedere, ar trebui considerat că energia feminină este superioară celei masculine. Și asta se întâmplă realmente pe foarte multe planete ale universului. La voi, anacronismul acesta a fost menținut și impus, de-a lungul secolelor cu...pumnul. Tortura fizică a fost considerată mult timp ca principală metodă de ”convingere și educare”. 

Toate vicisitudinile nu au reușit, totuși, să extirpe din ființele umane feminine iubirea, compasiunea și echilibrul. Pe planetele noastre, atributele superioare ale femeilor sunt larg recunoscute și apreciate. 

Poate la începuturi, în civilizațiile noastre vor fi existat forme de discriminare legate de sex, culoarea pielii, credință. La noi se apreciează ființa exclusiv după capacitățile și comportamentul său. 

Mi-ar face o mare plăcere dacă ființele umane ale planetei voastre ar dori să afle mai multe despre civilizația din care provin eu, civilizația Sriusiană. V-am putea furniza informații interesante, credem noi, despre cultura, educația, habitatul, hrana, condițiile de mediu, gusturile și preocupările noastre. Sper că nu este departe ziua când toată această experiență vă va fi transmisă, ocazie cu care veți înțelege cât de mult ne asemănăm dar și cât de multe deosebiri există între civilizațiile noastre. 
Ne entuziasmăm la gândul că în viitor ne vom putea vizita reciproc și împreună vom putea face călătorii în diferite locuri ale Galaxiei. Dar până atunci, trebuie să ne recunoaștem existența. De mult timp, aceasta depinde numai de voi
Deși ne aflăm la nivele diferite de conștiință și tehnicitate, toți mai avem multe de învățat, posibilitățile de cunoaștere fiind practic infinite. Spectrul vibrațional al energiilor din univers este extrem de larg, ceea ce înseamnă că există multe dimensiuni care așteaptă să fie cunoscute. Dimensiuni diferite înseamnă nivel de conștiință diferit, abilități diferite...o imensă lume în infinitul spațiu al Creației. 
Știm precis că o bună parte din ceea ce la noi funcționează și are viabilitate, la voi poate fi inaplicabil. Asta din multiple cauze: structură celulară, mediu și condiții de viață, necesități, nivel de înțelegere etc. Dar cunoaștem, de asemenea, că multe de la noi se potrivesc și la voi și pe acestea intenționăm să vi le oferim și să vi le facem cunoscute. 

Într-un fel, toți suntem la fel deși....ne putem deosebi fundamental. Și acesta nu este un joc de cuvinte gratuit. Ne deosebește drumul pe care l-am parcurs și zonele prin care am existat. Am avut experiențe dintre cele mai diferite, în medii diferite, la care, pentru a supraviețui, a trebuit să ne adaptăm. Poate că, la început, toți am fost la fel, dar experiențele pe care le-am făcut și locurile prin care am hoinărit, ne-au schimbat, ne-au modificat. Însă esența din noi, acea scâteie care ni s-a implantat din ființa Creatorului, a rămas aceiași. Din acest motiv, chiar dacă nu am vrea, tot am fi frați. 

Am dori să vă spunem și faptul că civilizațiile de pe Sirius au un avansat sistem de apărare. El ne-a fost impus de acțiunile și tentativele unor civilizații războinice și cotropitoare precum unii Grays, Reptilieni și chiar siriusienii trecuți de partea acestora. Ne folosim forța noastră armată pentru a ne apăra de potențialii atacatori și pentru a ajuta civilizații prietene.Țelul nostru din totdeauna a fost asigurarea păcii și înțelegerii între civilizațiile de oriunde. 
Nu putem permite celor care nu trăiesc în pace și au planuri belicoase să întreprindă acțiuni împotiva liniștii universale. Nu putem permite distrugerea planetelor pașnice sau cotropirea lor de către aventurierii universului. Prin forța și determinarea noastră, am ținut la distanță forțele întunecaților, indiferent de unde au venit ele. 

Ca civilizație dezvoltată și deținătoare a unor înalte tehnologii și tehnici de apărare și contraatac, ne-am asumat rolul de apărători de nădejde ai civilizațiilor care ne sunt prietene și care ne cer sprijinul. 
De fapt, am acționat totdeauna la dorința Înaltului Comandament Divin, și nicio acțiune de a noastră nu s-a desfășurat fără a avea această înaltă aprobare. 

În anumite situații și voi, pământenii, ați beneficiat de sprijinul nostru frățesc. 
Dragilor, sfatul prietenilor este totdeauna binevenit, dar de fiecare dată cei care-l primesc trebuie să decidă dacă este în interesul lor, și să aleagă în consecință. Luați de la prieteni doar ceea ce cu adevărat vă este necesar. Prietenii vă vor înțelege și, dacă vă sunt într-adevăr prieteni, nu se vor supăra. 

Sunt Safon membru al Consiliului de Asistență a Pământului. 

Namaste 
SURSA: http://ascensionkeys.typepad.com 
(C.M.)

http://ascensiuneaspiritului.blogspot.ro/

Be Still ! and Know that I Am God - STAI LINIŞTIT ! (2006)În aceasta viaţă agitată, cu pace trecătoare, "să stai liniştit" este un important factor care te ţine în contact cu tine însuţi,
 cu familia ta şi cu Dumnezeu. Într-o epocă în care multiplele însărcinări au 
devenit o a doua natură, ideea de a "sta liniştit" a devenit aproape de neatins.

Totuşi, liniştea căpătată prin rugăciune este o practică plină de împliniri spirituale care ţi-ar putea schimba viaţa pentru totdeauna.
Rugăciunea contemplativă este esenţa creştinismului 
şi un remediu pentru relele din această lume frenetică. Documentarul analizează importanţa rugăciunii liniştite, meditative, ca o modalitate de a fi cu adevărat deschis să primeşti călăuzire de la Dumnezeu.  

Tăcerea e un lucru bun!

Acest program inspirat, narat de actorul Judge Reinhold şi regizat împreună cu soţia sa, Amy, renumiţi scriitori, preoţi, educatori discută despre rugăciunea contemplativă. 

" Duhule Sfant, 
vorbeşte inimii mele prin aceste cuvinte." 
" Învăţand să deosebim vocea lui Dumnezeu de vocile umane din noi, se face în acelaşi în care învăţăm oricare altă voce. 
Fiecare voce are un ton. 


Satan împinge şi condamnă.
Dumnezeu trage şi încurajează. 

Si noi putem şti diferenţa."

 


sursa

http://www.barnesandnoble.com/sample/read/9781416545903 

http://adevarul2012.blogspot.ro/

Papa Francisc a explicat de ce şi-a ales acest nume


Франциск 1 папа римский Франциск I
Papa Francisc. Foto: EPA
Papa Francisc, ales miercuri de conclavul din Vatican, le-a explicat ziariştilor de ce şi-a ales acest nume de Papă.
În timpul unei audienţe speciale, pe care a dat-o sâmbătă pentru presa din Vatican, Suveranul Pontif şi-a amintit momentul când, în timpul votului final, candidatura sa a adunat minimum de voturi necesar pentru a fi ales.
„Alături de mine stătea prietenul meu bun, cardinalul Hummes. El m-a îmbrăţişat, m-a sărutat şi mi-a spus: „Aminteşte-ţi de cei săraci!”. Suveranul Pontif a menţionat că atunci i-a venit în minte Francisc din Assisi, protectorul săracilor, al lumii sfinte.

Sursa: http://romanian.ruvr.ru

Aşezare dacică funcţională, în comuna Năieni - Buză


Fundaţia Sfântul Sava din Buzău a lansat marţi, în localitatea Năieni, un proiect de reconstituire a unei aşezări dacice, formate din zece colibe, proiect care îşi propune refacerea, cu ajutorul unor voluntari, a stilului de viaţă al geto-dacilor.
"Aşezarea va dispune, pe lângă cele zece colibe realizate din lemn şi din piatră, în colaborare cu Muzeul Ţăranului Român, de o stână, un atelier de olărie, un lac de peşte, cuptoare de pâine, instrumente de prelucrare a strugurilor şi va fi populată cu tineri voluntari care doresc să refacă modul de viaţă al strămoşilor noştri care au trăit pe aceste meleaguri în urmă cu peste 2.000 de ani", a declarat pentru Agerpres preotul Mihai Milea, preşedintele Fundaţiei Sfântul Sava, iniţiatorul acestui proiect.
Potrivit sursei citate, aşezarea va fi inaugurată la sfâşitul lunii iulie, odată cu festivalul local tradiţional ‘Glasul pietrei’, urmând să fie întregită în cursul anului viitor cu alte 10 colibe de factură geto-dacică.


http://danielroxin.blogspot.ro

Legile Mamei Geea


Picture1
•Natura nu este organizata intamplator!
•Natura este guvernata de principii si legi.
•Este prtotejata si animata de  genii si entitati  elementale
•Tot ceea ce este continut in planul material are corespondente eterice si spirituale
•Universul launtric face parte din Natura
•Omul este fiul Tatalui Ceresc si al Mamei Pamantesti.
•Natura face parte din intregul universal si este mai presus de spatiu si timp.
•Elohim se traduce ca : “Cele 7 spirite Vii ale Naturii Universale.
•Natura este viata in materie
•Seva naturii este spiritul ei!
•Natura trebuie celebrata.
•Stiinta este un instrument indispensabil pentru cunoasterea naturii.
•Exista o singura iubire si pentru vii, pentru morti si pentru natura: aceeasi!
•Cel care protejeaza, pastreaza si hraneste natura este BUN, cel care o jigneste si ii produce distrugeri este un COPIL AL PIERZNIEI!
Sursa: http://codulluioreste.ro

Byron Katie - Mama și fiul: "Ea nu mă ascultă"


BYRON KATIE - Mother and Sun

„Magia relațiilor umane

Mi se întâmplă deseori să rămân profund uimită de magia relațiilor umane. Mai exact de magia emanată de blândețe. Nu există nimic mai emoționant decât blândețea care lasă Sufletul să înflorească după Voia lui, mai delicat un nufăr.
Puțini oameni au ocazia să experimenteze relații în care să fie martorii înfloririi unui Suflet, de aceea mă consider un om norocos că am trăit astfel de ocazii, fiecare dintre acestea fiind unică în felul său. Pot să vă mai spun despre astfel de momente că au consistența sfințeniei și că e greu să respiri în timpul lor de teama ca acest gest să nu le modifice în vreun fel curgerea. Le poți recunoaște după faptul că în momentele respective e atâta liniște încât nu-ți mai dorești pur și simplu nimic iar timpul se oprește cu adevărat în loc.
***

Acum un an și jumătate am văzut pentru prima dată un clip cu Byron Katie - autoare a best-seller-urilor: Cine ai fi tu, fara povestea ta?” "Iubește ceea ce este""Am nevoie de iubirea ta – Să fie oare adevărat?" şi"Celeo mie de nume ale bucuriei" şi "Schimbă lumea, punându-ţi gândirea sub semnul întrebării".
Byron Katie este în același timp autoarea unui proces inedit de investigare numit The Work (Lucrarea) - o reflecție scrisă asupra unui gând/ a unei idei - care ajută oamenii să identifice și să analizeze gândurile care le produc suferința, astfel de clarificari aducând oamenilor care parcurg acest proces eliberarea de tensiuni și pacea sufletească.
Deși aparent procesul de analiză este simplu, deoarece are la bază numai 4 întrebări și o „întoarcere” a gândului/ideii, Lucrarea propusă de Byron Katie are o foarte largă aplicabilitate iar rezultatele obținute au schimbat deja viața a mii de oameni.
Pentru că mi-e foarte greu să o prezint și nu-mi găsesc cuvintele potrivite cănd vine vorba despre acest suflet minunat vă voi oferi două scurte descrieri:
„Workshop-urile ţinute de Byron Katie sunt captivante, iar asta nu doar pentru că oamenii îşi deschid sufletele în faţa ei. Iubirea intensă a lui Katie arde toate iluziile, cu precizia unui laser.” - The Times
Lucrarea propusă de Byron Katie este o mare binecuvântare pentru planeta noastră. Cauza de bază a suferinţei este identificarea cu gândurile noastre, cu „poveştile” care ne trec continuu prin minte. Lucrarea acţionează ca o sabie ascuţită care taie acea iluzie şi îţi permite să-ţi cunoşti singur esenţa nemărginită a fiinţei tale. Bucuria, pacea şi iubirea emană din ea, ele fiind starea noastră naturală.”- Eckhart Tolle
Am ales pentru această postare o Lucrare pe care Byron Katie a facilitat-o altfel decât în cazurile clasice (cu o singura persoană) și anume o Lucrare între o mamă și fiul acesteia, fiu în mintea căruia persista ideea că mama sa nu îl ascultă (când îi vorbește) și încă alte câteva tensiuni ce au întunecat relația lor. E important ca acest video să fie urmărit cu sufletul, cu simțirea...

 VEZI FILMUL TRADUS AICI link 1
Byron Katie—Mama și fiul: "Ea nu mă ascultă" 
(Mother and Son with Romanian subtitles)
  
SAU AICI - LINK 2
 DOWNLOAD RAPID

Deși prezența unui facilitator simplifică mult lucrurile deoarece acesta poate păstra neutralitatea procesului privind povestea de viață în mod detașat, un model de Lucrare (ce se poate printa) poate fi găsit aici (click!), instrucțiuni pentru aceasta - aici (click!), un ghid de facilitare se găsește aici (click!) iar o listă pentru recunoașterea emoțiilor și reacțiilor - aici (click!). Un exemplu explicat chiar de Byron Katie - aici (click!).”
SURSA: http://adinaamironesei.blogspot.ro/
http://fymaaa.blogspot.ro

AGENDA OZN A GUVERNULUI DIN UMBRĂ. PROGRAMUL SECRET REFERITOR LA OZN-URI (2)

Cititi prima parte aici:


Articol apărut în Nexus New Times Magazine
de dr. Steven M. Greer

Oferta
În mai 1992, în staţiunea Saint Malo în afara Parcului Naţional al Munţilor Stâncoşi, am fost de acord să ajut la organizarea unei conferinţe împreună cu astronautul Brian O’Leary, Maury Albertson (unul din co-fondatorii Corpului Păcii) şi cu Institute for New Science. Era vorba de un loc privat în care i-am invitat pe toţi cei implicaţi în lumea civilă a OZN-urilor. Au fost şi unii oameni care, desigur, s-au dovedit a lucra în spionaj, incluzându-l pe generalul T.E. şi prietenul său psihiatru.
Am dorit să creez un mediu colegial în care să poată fi comunicate informaţii şi perspective. În realitate, am descoperit că întreaga lume civilă a OZN-urilor era atât de plină de dezinformări şi fracţiuni adverse încât imediat după ce au ajuns acolo şi-au scos cuţitele şi securile şi au început să şi le înfigă unii în spatele celorlalţi – inclusiv într-al meu. În acest moment am realizat ce cuib de şerpi este în realitate lumea civilă a OZN-urilor. În timpul acestei conferinţe, generalul şi psihiatrul au încercat să mă recruteze pentru a deveni membru al grupului lor. Generalul a spus: „Ştii, avem o organizaţie care se ocupă cu acest lucru şi care e foarte restrânsă...”, cuvântul „restrânsă” însemnând „foarte bine acoperită”. Ştiam ce vroia să spună. A spus: „Dacă ţi-ai unii eforturile cu ale noastre îţi vom da bani, putere şi acces la tehnologii  la  care  nici  nu  visezi”.  Iar  eu  am  răspuns:
„Mulţumesc, nu. Nu am nevoie. Am crezut că am clarificat acest lucru luna trecută, când ne-am întâlnit în Atlanta.” Însă el a perseverat în încercarea de a mă convinge, deoarece erau conştienţi de ameninţarea pe care o reprezentam pentru monopolul lor ascuns din acest domeniu. Atât au avut de spus.
Wernher von Braun
(23 martie 1912 – 16 iunie 1977)
A fost una din una din cele mai importante personalităţi în tehnologia dezvoltării rachetelor atât în Germania cât şi în SUA. A condus programul german de dezvoltare al rachetei V-2 înainte şi în timpul celui de Al Doilea Război Mondial. A ajuns în Statele Unite la sfârşitul războiului prin intermediul operaţiunii secrete Paperclip.
Un bun prieten al tipului de la NASA care era acolo şi un alt tip de la CIA au venit la mine şi mi-au spus: „Ei sunt foarte geloşi pe ceea ce faci, deoarece bâjbâie în întuneric şi pot face doar anumite lucruri pentru anumite scopuri. Tu eşti liber şi poţi face mai mult decât ei!” Ştiam acest lucru. Am explicat: „Poate că temporar nu avem putere, însă suntem liberi – şi avem alte puteri care ne sunt date de la Dumnezeu.” În cele din urmă, generalul s-a dus la Emily, soţia mea, într-un moment în care eu nu eram prezent. I-a vorbit despre acest grup însă nu l-a denumit „MJ-12”.
El a spus că există un consiliu al acestui grup, care are un anumit număr de locuri.
Interesant, a spus că acest număr era 9. Desigur, el ne studiase cu  atenţie, ştia că  suntem Baha’i şi  că  numărul nostru sfânt este 9. Aşadar, a spus că există nouă membri în consiliu, fiecare cu propriul său blazon – şi un anumit symbol – şi care mi s-ar acorda şi mie dacă mi-aş unii organizaţia cu a lor.
Dr. Carol Rosin
Dr. Carol Rosin a ocupat poziţii de conducere în domeniul aerospaţial şi în domeniul apărării. A fost purtătoarea de cuvânt a lui Wernher von Braun şi a lucrat ca şi consultant pentru diverse organizaţii, companii, departamente guvernamentale şi agenţii de informaţii. A înfinţat în Washington, Institutul pentru Securitate şi Cooperare în Spaţiul Cosmic şi a depus mărturie de mai multe ori în faţa Congresului în legătură cu armele spaţiale.
Iar Emily, amabilă, a spus: „Par atât de drăguţi şi au spus atât de multe cuvinte frumoase la adresa ta. Da, dragă, observi însă ce urmăresc să facă?” În cele din urmă m-am dus la ei şi le-am spus: „Să mă exprim mai clar. Voi fi independent până la capăt şi îmi voi păstra operaţiunile private, curate şi conform cu scopurile intenţionate. Nici un fel de muncă de lămurire sau oferte sau bani sau putere nu vor schimba această stare de fapt!”
Pentru că a venit vorba, generalul T.E. a fost implicat în aceste proiecte sub acoperire încă din tinereţe. Am confirmări legate de acest lucru din surse independente. Înainte de a „ieşi la pensie”, a fost şeful serviciului de spionaj al armatei, deşi spunea oamenilor că    s-a retras. Aceşti oameni nu se retrag – decât atunci când sfârşesc într-un sicriu.
Am întâlnit un pilot militar care în anii 1960 a fost implicat într-o  operaţiune  specială  de  urmărire  şi  filmare  a  unor OZN-uri. El mi-a spus că odată ce un echipaj avea o asemenea întâlnire era dizolvat, iar membrii săi trimişi la posturi noi – însă întreaga informaţie mergea direct către un tip de care era convins că nu am auzit niciodată: generalul T.E! Atunci când mi-a spus această poveste am râs şi i-am răspuns: „Îl cunosc foarte bine!”
După ce am respins aceste avansuri din partea generalului, după 30 de zile întregul internet era plin de site-uri şi mesaje către public care mă atacau. Ei au dat drumul tuturor câinilor din comunităţile civile de studiu al fenomenului OZN şi din cadrul presei de pretutindeni. Am fost făcut în toate felurile, de la sectant până la simpatizant demonic cu forţele extraterestre sinistre şi mincinos.
Apoi, ei au lansat minciuna că nu sunt medic. Eu lucrez într-un spital, iar ei au afirmat că nici măcar nu sunt licenţiat în practica medicinii. A trebuit să-mi public licenţa în medicină şi diploma universitară pentru a arăta că sunt efectiv medic. Războiul psihologic şi hărţuirea au fost intense – şi continuă şi astăzi. A fost o perioadă de 14 ani de atacuri, defăimări şi jocuri murdare de toate tipurile.
Generalul T.E. mi-a spus câteva lucruri. De exemplu, a spus că există nave şi instalaţii extraterestre sub suprafaţa planetei Marte şi că proiecte secrete au obţinut imagini ale acestora. De asemenea, mi-a spus în particular despre toate tipurile de obiecte de care dispun programele secrete care presupun tehnologii avansate – până la nivelul a ceea ce deţin extratereştrii.
Am fost capabil să obţin destule informaţii bune datorită faptului că s-a încercat racolarea mea. Am aflat că această „celulă” specială constituia interfaţa dintre lumea civilă a OZN-urilor şi lumea secretă. Ea se constituie într-un grup de legătură care a pătruns în multe proiecte civile referitoare la OZN-uri.
(Va urma)

Sursa: http://jurnalparanormal.ro

Misterioase sunete s-au facut auzite si au fost investigate in America si Canada - 27 februarie 2013

S-au facut rapoarte despre sunete ciudate si ele au fost analizate in emisiunile de stiri . S-a crezut ca sunt urmari ale caderii recente a meteoritului din Rusia, dar ipoteza este putin probabila.
 Sunete inexplicabile din cer sunt frecvente în aceste zile.


Aceste sunte au fost surprinse si in Canada.Voi ce parere aveti? Ce credeti ca sunt aceste sunete ciudate?

Furtuna magnetica solara se indreapta spre Pamant -15 martie 2013
Din pata solara AR1692 a erupt un filamant magnetic in data de 15 martie 2013. Durata eruptiei s-a intins  pe o perioada destul de mare si a produs un filament CME de clasa M1.  

Este asteptata sa ajunga pe Pamant pe 17 martie. Avand in vedere intensitatea acestei eruptii, trebuie sa ne gandim ca influentele pe pamant vor fi destul de mari. Sunt posibile perturbartii in retelele energetice, in cele virtuale, precum si influente fiziologice, precum dureri de cap, ameteli, stare de somnolenta, palpitatii sau dureri de inima, de cap, etc. Este posibil ca si activitatea seiemica si vulcanica sa se intensifice.