marți, 26 august 2014

TEMATICA CONFERINTA BUCURESTI - 30 AUGUST 2014 - IUBIREA - ARMA UNIVERSALA SAU SECRETUL FERICIRII 

Tematica intalnirii este urmatoarea:

 
1. Rugaciune pentru iubirea de sine


Coordonator: Alina - Mihaela Huidan (Sfatuitoarea)

2. MEDITATIE DE DESCHIDERE  A CHAKREI INIMII


Coordonator: Alina - Mihaela Huidan (Sfatuitoarea)

3. Ce este iubirea? /Iubirea si stadiile ei de manifestare / Arta de a Iubi/ CALEA IUBIRII, CALEA FRICII / Relaţia perfectă / Sexul - magie sau demon? / Cum putem privi prin ochii iubirii  / Vindecarea corpului emoţional / Dumnezeul din noiMEDITATIA  IUBIRII DE SINECoordonator: Alina - Mihaela Huidan (Sfatuitoarea)

4. Care este drumul catre iubirea neconditionata / CUM SA ADUCI IUBIREA IN VIATA TA / Dragostea de sine = NARCISISM? / Suflete pereche / Sfaturile lui Valeriu Popa despre dragoste, casnicie, atasament si dependente / Iubirea divină - darul nepreţuit al lui Dumnezeu / Trepte spre iubire – paşi spre îndumnezeire
Meditatia iubiriiCoordonator: Alina - Mihaela Huidan (Sfatuitoarea)


5. A trai in energia minunarii - cea mai buna pastila antistres;

Meditatie de relaxare/purificare/echilibrare/energizareCoordonator: Mihaela Popescu (Profa de geogra)6. Mesaje si invataturi de la Maicuta Vian/meditatie coordonata de Maicuta Vian

                 7. Dezvoltarea chakrei Iubirii Christice - a 12-a(chakra din 4D corespondenta cu Chakra inimii - anahata din 3D) - Unirea cu Cristul Interior si conexiuni intre Anahata Romaniei - Zeita Creatiei Primordiale/Amrita si Noul Chip al Romaniei Dimensiunii a 4-a

 Meditatie coordonata de Zeita Creatiei Primordiala /AmritaCoordonator: Mihaela Popescu (Profa de geogra)

Mai multe informatii gasiti aici:


 https://www.youtube.com/watch?v=6KUfOjWvapQ

 https://www.youtube.com/watch?v=lU9p1WRfA9w

Detergent universal: conjunctia Marte-Saturn in Scorpion


Conjunctia Marte-Saturn s-a produs pe 25 august 2014, pe fundalul Lunii Noi din Fecioara. Intalnirea celor doua planete considerate “malefice” in semnul cel mai puternic al zodiacului poate intra la categoria “evenimente astrologice”, data fiind periodicitatea. Marte si Saturn se intalnesc o data la doi ani, dar in Scorpion, ele nu s-au mai vazut din 14-16 februarie 1984, asta dupa ce conjunctia anterioara in aceeasi zodie avusese loc pe 13-15 decembrie 1924. 

Aspectul asupra caruia atragem atentia se pare ca vine de fiecare data pe un fond de tensiune si nemultumire sociala. El cade in mijlocul unor perioade de turbulente mocnite, cu jocuri de culise si instigare la revolta. Conjunctia Marte-Saturn in Scorpion parca bate cu pumnul in masa si cere plata unor despagubiri. Nemultumirile generale se coalizeaza, de obicei, in jurul unor personaje care devin dusmani publici.

Deloc intamplator, aspectul astronomic si astrologic se produce in 2014 in preajma sarbatorii crestine ce comemoreaza Taierea Capului Sf. Ioan Botezatorul (29 august). Sf. Ioan, Inaintemergatorul, a fost cel ce a vestit venirea Mantuitorului. Ca orice profet, el era purtator de Lumina si Adevar. Cuvantul sau era Cuvantul lui Dumnezeu. Numai ca majoritatea oamenilor prefera intunericul, nestiinta, manipularea, orbirea mintii, minciuna. Pentru Adevar e nevoie de truda, trebuie sa faci ceva. Pentru intuneric nu trebuie sa depui niciun efort. E mai simplu sa fii sclavul altora decat sa faci tu ceva pentru tine. E mai comod. Ca sa pasesti in Lumina, trebuie sa ai vointa si sa iesi din zona de confort, ceea ce poate sa doara. 

Cei ce au mesaje de transmis, cei ce au darul de a schimba ceva in constiinta oamenilor sunt luati acum in vizor. Fortele ignorantei lucreaza intens pe fondul acestei conjunctii Marte-Saturn prin barfe si judecati. E cel mai simplu sa codamni pe cineva dupa un sablon sa-l judeci si sa-l declari vinovat! Apoi sa-l iei drept reper pentru “Asa nu!”.

Decapitarea Sf. Ioan Botezatorul este exemplara pentru atitudinea multimii inraite si hotarate sa lupte cu orice mijloace sa-si conserve stilul de viata. In Biblie, episodul taierii capului anticipeaza rastignirea lui Iisus. Multimile vor sa-si revizuiasca stilul de viata pe ici, pe colo, adica sa nu se schimbe nimic. Oamenii de rand cauta scuze si se sprijina pe prejudecati, pe ce se face si nu se face, pe ce e bine si pe ce e rau, pe ce e frumos si pe ce nu. In momentul in care apar oameni dispusi sa-si traiasca viata fara sa-i intereseze de altii, creste exponential ostilitatea celor ce vor sa se agate cu dintii de existenta lor rigida.

Din 29 august 2014, de la Taierea Capului Sf. Ioan Botezatorul, pana la Pastele din 2015, pe 12 aprilie, energia de Scorpion a conjunctiei Marte-Saturn lucreaza intens.

Cei ce se ridica si au un cuvant de spus atrag furia celor ce nu concep ca existenta lor sa iasa din normele deja cunoscute. Polarizarea oamenilor devine tot mai evidenta: intr-o tabara stau cei treziti, care inteleg ca viata inseamna evolutie, alegeri constiente, legatura cu Divinitatea, in cealalata tabara fiind locul celor adormiti, ce nu se preocupa decat sa dea vina pe altii, pe soarta si pe Dumnezeu pentru toate nemultumirile lor! Adormitii prefera sa sufere, dar sa nu faca nimic cu viata lor, deci doar se plang ca sa atraga atentia si sa-i vampirizeze energetic pe cei din jur. Ei se ocupa numai cu intrigile, cu judecarea si condamnarea celor care nu sunt asemenea lor! Oricine iese in afara normei este declarat vinovat si aratat cu degetul!

Numai ca energia cosmica ce atinge acum Pamantul ii sprijina acum tocmai pe cei ce isi traiesc viata constient, dincolo de prejudecati si convingeri. Toti cei ce au curajul sa-si urmeze inima, sa iubeasca, sa-si schimbe viata eliberandu-se de constrangeri sociale sau religioase care-i ingropau de vii, toti cei ce-si revendica dreptul la fericire, toti cei ce deschid ochii si vad ca au fost manipulati si tinuti in intuneric de diverse institutii, ajung sa detina puterea asupra propriei vieti!

Adormitii impun doar interdictii! La ei functioneaza numai poruncile “asa se face, asa nu se face!”. Ei doar condamna, judeca si exclud!

Trezitii impun modele! Prin felul lor de a fi, prin cautarea de sine, prin evolutia lor, prin munca de a aduce Lumina in viata lor, ei ii inspira si ii contamineaza pe cei din jur. Pentru ca tot ce fac pentru ei fac si pentru altii! Si tot mai multi se trezesc din dogme, iluzii si intuneric!

Cei ce se cauta, merg pe drumul lor, isi traiesc constient misiunile personale, isi asuma responsabilitatea pentru tot cea ce creeaza, sunt luati in vizor, li se cauta punctele slabe, sunt discreditati. Daca raspund provocarilor, se consuma si isi incetinesc mersul inainte. Sa-si vada de drumul lor! Ei au treaba doar cu cei ce-i inteleg si ii iubesc! Si sunt din ce in ce mai multi!

Raul este la indemana oricui. Cu fapta, cu gandul sau cu un simplu cuvant aruncat gratuit, fara nicio acoperire. Cei ce stau in intuneric au tot dreptul sa sufere, sa se planga si sa fie indoctrinati!  Dumnezeu le permite, deci nici noi nu avem dreptul sa facem ceva cu forta pentru ei! Ei cauta victime pe care sa rabufneasca, sa se infurie si sa-si arunce toate frustrarile.

Se disting foarte clar oamenii care vorbesc din durere, din suferinta sau din frustrare! Sunt cei ce comenteaza orice vine spre ei si ii face sa se simta amenintati. Sunt cei ce doar distrug, fara sa vina si cu solutii pozitive. Cei preocupati sa arunce cu noroi. Dar energia conjunctiei Marte-Saturn din Scorpion vine ca un detergent universal. Inalbitor natural cosmic. Curatarea vine prin blocaje, suferinta si boala, autoinduse prin atitudinea ostila fata de viata, Lumina si Iubire! Cine se plange, o sa aiba si mai multe motive sa se planga.

Calea Luminii este calea alegerilor in Iubire, calea legaturii cu Dumnezeu, calea vindecarii propriei vieti de convingeri, tipare si suferinte. Cine nu merge pe ea in intervalul amintit mai sus, are programare la masina de spalat cosmica, cu detergentul Marte/Saturn. Cine merge pe ea, se ridica deasupra apelor tulburi ca spuma si incepe sa pluteasca.