luni, 28 ianuarie 2013

2012, Marea Schimbare


Brave Archer Films a realizat un documentar despre anul 2012 şi celebra dată 21 decembrie despre care, unii spuneau că va aduce Apocalipsa. Ei bine, în acest documentar subtitrat şi în limba română (dacă apăsaţi butonul CC după ce începe derularea filmului), aflăm detalii interesante despre ceea ce ne aşteaptă în 2013 şi după aceea.

Teoria sfârşitului lumii se bazează pe Calendarul Lung Maya care se termină exact la data de 21 decembrie 2012. Chiar dacă mulţi susţin faptul că mayaşii au prezis sfârşitul lumii, nu există dovezi care să susţină asta. Calendarul Maya doar se resetează la această dată, în timp ce un ciclu se termină, alt ciclu începe.

Mulţi consideră că dovezile lăsate de mayaşi, indică o mare schimbare în conştiinţă, părăsim Era zodiacala a Peştilor şi intrăm în Era Vărsătorului. Ce încercau strămoţii noştri să ne transmită? Este sfârşitul lumii? Sau este perioada marii transformări în conştiinţa umană?

Un nou început

"Omule, cunoaşte-te pe tine însuţi, şi vei cunoaşte Universul şi Zeii!" Deci, atunci vom înţelege că suntem microcosmos în macrocosmos, stele care se mişcă dintr-o parte în alta în diferite cicluri, atunci vom percepe conexiunea dintre noi şi Dumnezeu. Indivizi, grupuri, societăţi, starea de spirit a întregii planete - toate pot fi modificate, pot fi schimbate, şi motivul pentru asta este pentru că planeta, societăţile, grupurile de oameni... nu sunt ceea ce par a fi.

Sunt doar un alt nivel de conştiinţă. 

Suntem cu toţii conştiinţă.

Oamenii încep să devină conştienţi de cine sunt cu adevărat, şi încep să realizeze faptul că viaţa este mai mult de atât, şi că ar vrea mai mult de la aceasta... Nu lucruri materiale, ci mai mult în ceea ce priveşte pacea şi iubirea, încetarea războiului, a înfometării.

Aşadar, lumea începe să realizeze că există o comunitate umană.

Există o idee cum că o să fim purtaţi într-o conştiinţă superioară. Fiecare dintre noi, pentru o perioadă scurtă de timp. O conştiinţă superioară în care ne contopim cu divinitatea, cu toată conştiinţa, pentru o scurtă perioadă de timp, ştim totul, devenim o parte din unitate.

Suntem cu toţii faţete, faţete experienţiale, mici elemente individuale sau "atomi", parte din divinitate.

Ne confruntăm acum cu un fel de tsunami la nivel de conştiinţă şi suntem pregătiţi să ne transformăm într-un val al conştiinţei. Mayaşii ne învaţă că se vor petrece lucruri minunate, extraordinare, mari transformări în conştiinţa umană. 

Cu siguranţă se petrece o schimbare în conştiinţă.Cum este comentat acest articol? Vezi mai jos... 

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media. 

Adresa acestui articol este http://roaim.de.vu/?a=articles&p=736

UE şi Rusia bat palma pentru guvernul mondial


Organizaţii oculte ca Bilderberg şi Consiliul pentru Relaţii Externe au planuri mari pentru Europa. G20, instrumentul perfect pentru punerea în practică a planurilor privind Noua Ordine Mondială. Bilderbergul Herman Van Rompuy cheamă în ajutor marea putere de la Răsărit

Cu paşi înceţi, dar siguri, birocraţii de la Bruxelles, mânaţi de Grupul Bilderberg, pregătesc ceea ce unii au considerat a fi doar o teorie complotistă - o guvernare mondială. La finele lui 2012, când lumea creştină se pregătea de Sărbătoarea Naşterii Domnului, la Bruxelles, liderii europeni făceau declaraţii care au trecut neobservate. În timpul Summit-ului UE-Rusia, desfăşurat între 20 şi 21 decembrie, la care a fost prezentă "crema" Uniunii Europene şi reprezentanţi ai Rusiei, a fost repusă pe tapet chestiunea "continuării procesului convergenţei şi interdependenţei, care să conducă la o fuziune politică, economică şi socială între statele comunitare şi Rusia". 

Mesajul a fost transmis chiar de preşedintele Consiliului European, belgianul Herman Van Rompuy, una dintre figurile marcante ale Grupului Bilderberg, care, în repetate rânduri, a invocat necesitatea unei "guvernări globale".

"Lucrând împreună, Uniunea Europeană şi Rusia vor aduce o contribuţie decisivă la guvernanţa mondială şi la rezolvarea conflictelor regionale, la guvernanţa economică globală în cadrul G8 şi G20, şi în soluţionarea unui întreg spectru de probleme ivite la nivel regional şi internaţional. Aş dori să îl felicit pe preşedintele Vladimir Putin, care va prelua preşedinţia G20!", a spus Van Rompuy în timpul Summit-ului UE-Rusia, ţinut la Bruxelles. Termenul de "guvernanţă globală" este folosit în mod intenţionat în acest fel de elitele politice aflate la putere, care vor să controleze lumea, fiind mult mai vag şi mai puţin ameninţător decât cel de "guvern global". Unul dintre cei mai înverşunaţi adepţi ai "guvernanţei mondiale", Jacques Attali, fost consilier al preşedintelui francez Nicolas Sarkozy, recunoştea, de altfel, că acest termen este doar un eufemism pentru "guvernul mondial" şi că, potrivit strategiilor de moment, Van Rompuy i-a dat lui Putin "ce e al Cezarului".

Misiunea lui Van Rompuy

Ideea unei guvernări mondiale îi este foarte dragă preşedintelui Consiliului European, care a folosit acest termen încă din 2009, de la preluarea şefiei CE în cadrul UE, la propunerea Grupului Bilderberg şi a Comisiei Trilaterale. "2009 este primul an al guvernării mondiale, cu instaurarea G20 în plină criză financiară", spunea, în urmă cu patru ani, Rompuy, confirmând astfel faptul că G20 a fost creat cu scopul stabilirii unei Noi Ordini Mondiale. Discursurile liderului european nu mai surprind pe nimeni, având în vedere reputaţia de tehnocrat inflexibil pe care şi-a câştigat-o fostul premier belgian, care ocupă în prezent o funcţie creată special în contestatul Tratat de la Lisabona, document gândit în laboratoarele mondialiste. După ratificarea Tratatului de la Lisabona, s-a spus că scopul clar al lui Van Rompuy este acela de a accelera proiectul guvernării mondiale, prin crearea unui superstat federal dictatorial, ce urmăreşte distrugerea suveranităţii naţionale a statelor membre.

Visul măreţ al trioului Barroso-Merkel-Rompuy

Toatea acestea arată că ceea ce am spus mai de mult începe să se adeverească. Aşa cum am arătat în articolele noastre anterioare, sub faţada Uniunii Europene se ascunde proiectul francmasonic al creării Statelor Unite ale Europei, proiect promovat de preşedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, şi de cancelarul Angela Merkel, o formă mascată de regionalizare a statelor UE, o construcţie extremistă care anihilează suveranitatea. 

Conceptul de Superstat european a fost lansat încă din 1943 de miniştrii nazişti Joachim von Ribbentrop şi Cecil von Renthe-Fink, care au propus crearea unei confederaţii europene care ar fi trebuit să aibă o singură monedă şi să se bazeze pe principiul regional. Invocând o Europă progresistă şi "o Uniune mai puternică", Merkel, Barroso, Rompuy - iar pe listă poate fi inclus şi preşedintele Traian Băsescu - au făcut lobby masiv pentru transformarea blocului comunitar într-un Superstat UE, în care primează criteriul etnic şi unde ideea de naţiune este anihilată, prin conceptul de federalizare şi regionalizare.

G20, Titanicul guvernării mondiale

Pentru a domina mai eficient planeta, statele cele mai bogate s-au gândit că mai au nevoie de un instrument. Aşa a luat naştere, în 1999, G20 (organism ce reuneşte economiile dezvoltate şi marile economii emergente, adică 19 state, inclusiv Rusia, plus UE), în urma crizei financiare care a lovit economiile din Asia şi Rusia, începând cu 1997. În 2008, G20 s-a transformat dintr-o reuniune a minştrilor de Finanţe şi a guvernatorilor băncilor centrale, într-una a şefilor de stat sau de guverne, la care se adaugă preşedinţii Consiliului European (Van Rompuy) şi Băncii Centrale Europene. Lor li se alătură directorii unor organizaţii internaţionale la fel de controversate, precum Fondul Monetar Internaţional şi Banca Mondială.

Planul CRE (Consiliul pentru Relaţii Externe) pentru 2013

În paralel, o altă organizaţie ocultă, Consiliul pentru Relaţii Externe (The Council on Foreign Relations – CFR în limba engleză), asociată la Bilderberg, a organizat, la finele anului, o masă rotundă, în cadrul aşa-numitului Consiliu al Consiliilor, în care tema dezbaterilor a fost "Provocări pentru un guvern global în 2013". 

Iniţiativa Consiliului Consiliilor a fost anunţată încă din martie 2012 şi şi-a propus să găsească o strategie pentru formarea unor alianţe în cazul soluţionării unor probleme comune stabilite de Consiliul pentru Relaţii Externe, think tank care s-a autodefinit drept "independent". 

Cea mai recentă conferinţă a Consiliului Consiliilor s-a desfăşurat la Moscova, între 12 şi 13 decembrie, unde s-a discutat despre "Rusia, Europa şi viitorul Guvernării Globale". Cele patru mari teme principale, aşa cum reiese chiar de pe site-ul CRE, au fost "Preluarea de către Rusia a preşedinţiei G20", "Criza din zona Euro şi economia mondială", "Siria şi funcţionarea Consiliului de Securitate al ONU", "Cybersecuritatea şi reformele instituţionale".

Toate conferinţele şi mesele rotunde ţinute de CRE în anul care a trecut arată clar că agenda unei guvernanţe globale există. Iar cei care visează de ani de zile la ea vor să apese mai tare pe pedala de acceleraţie, pentru a pune bazele unui guvern mondial. Soluţiile enunţate la conferinţele acestui think tank acoperă toate domeniile - geopolitică, ştiinţă, sănătate, economie sau comunicaţii - şi toate reprezintă premisele unei fuziuni în cadrul unei agende globale a controlului centralizat.

Oculţii care conduc lumea

CRE, considerată una dintre cele mai importante şi complicate organizaţii din America, militează, încă de la înfiinţarea sa, în 1929, pentru o Nouă Ordine Mondială. Consiliul numără peste 4.000 de membri - foşti preşedinţi americani, ex-secretari ai Departamentului de Stat, senatori, strategi militari sau oameni de afaceri. 

Din board-ul de conducere fac parte fostul şef al Trezoreriei americane şi, totodată, fost preşedinte al Goldman Sachs, Robert Rubin, foştii secretari de stat Madeleine Albright şi Colin Powell, precum şi ziariştii Tom Brokaw şi Fareed Zakaria.

Foştii secretari de stat Henry Kissinger, George Shultz şi James Baker sunt membri pe viaţă, la fel ca Hillary Clinton şi soţul acesteia, Bill Clinton, primarul New York-ului, Michael Bloomberg, şeful televiziunii Fox News, Roger Ailes, magnatul media Rupert Murdoch, vicepreşedintele Joe Biden şi foştii preşedinţi George H.W. Bush şi Jimmy Carter.

Deşi mulţi susţin că este doar un mit, se spune că niciun membru al administraţiilor de la Washington nu este numit în funcţia respectivă dacă nu are OK-ul Consiliului. Fie că la putere s-au aflat democraţii, fie republicanii, toate posturile-cheie (consilierul Securităţii Naţionale, secretarul de Stat, secretarul Apărării şi secretarul Trezoreriei) au fost şi sunt în continuare încredinţate celor cu apartenenţă la CRE.


[Notă adiţională Recons: aşa cum se arată în fotografia de mai jos, ediţia din 2010 a întâlnirii UE-Rusia a avut ca siglă un ochi francmasonic stilizat, ceea ce arată că aceste demersuri sunt realizate sub "patronajul" director al ocultei mondiale.]Cum este comentat acest articol? Vezi mai jos... 

Abonează-te la Buletinul Informativ AIM pentru a fi anunţat imediat ce sunt publicate noi articole, şi nu numai: uneori, Buletinul Informativ AIM conţine informaţii care NU sunt publicate pe site-ul Active Information Media. 

Adresa acestui articol este http://roaim.de.vu/?a=articles&p=735

Sferele de LuminaSalutari, noi suntem Sferele de lumina. Este o mare placere sa petrecem acest timp cu tine astazi. Am primit intrebarile tale in avans si le-am contemplat. Cu toate acestea, te incurajam pentru binele acestui medium si acestei inregistrari sa pui intrebarile intr-o maniera secventiala. Prima ta intrebare, si noi vom parafraza iar tu ne vei spune daca am inteles corect, este ca doresti sa cunosti gradul de acuratete a materialului actual venit prin channeling privind rolul pe care il va juca Romania in timpul schimbarilor planetare ce se petrec. Spunem ca schimbarile se petrec deoarece, asa cum stii, nu vorbim de viitor ci chiar de prezent. Schimbarile se petrec pe masura ce noi purtam aceasta discutie.Vom elabora asupra multiplelor invataturi care sunt date privind Romania precum si ceea ce se va petreace in aceasta tara in anii ce urmeaza. Noi, desigur, ca orice fiinte suverane din acest Univers, citim energiile ca si fluctuatii in continuumul constiintei, si, ca urmare, citim iminenta vibratiei compozite a entitatilor ce exista in forma umana pe Pamant. 


Datorita Liberului Arbitru, predictiile noastre precum si predictiile oricaror alte fiinte suverane din Univers, pot avea un grad de aproximatie. Ca urmare, vom elabora numai ceea ce apare in linia temporala dominanta a Romaniei si ne vom acorda la acele entitati, atat in forma umana cat si in alte dimensiuni, care sunt jucatori cheie in ceea ce priveste viitorul Romaniei.


Ne vom referi mai intai la energiile lui Sananda si Maitreya. Energiile lui Sananda sunt reprezentate de sufletul pe care il cunoasteti sub numele de Iisus Christos, un invatator al filozofiilor vestice iar sufletul pe care il cunoasteti sub numele de Maitreya, reprezinta un invatator al filozofiilor estice. 


Ambele entitati lucreaza cu multipli mediumi in spatiul romanesc, atat in stare de constienta cat si in transa. Printre anumite distorsiuni datorate inabilitatii mediumilor aflati in transa sau constienti de a primi informatia corect, speram sa elucidam contradictiile anumitor profetii.


Aceste mediumuri primesc informatii precum ca Romania va juca un rol cheie in anii ce urmeaza. Perceptia noastra este ca informatia este corecta. Cu toate acestea, Romania nu este speciala in sensul pe care il considera mintea dominata de ego. Romania este unica in pozitia pe care o are, avand in vest tari ale caror guverne au un mare potential de a deveni instabile in anii ce urmeaza si, multi dintre locuitorii acestor tari vestice, vor migra catre tarile pe care le cunoasteti sub numele de Polonia, Ungaria , Serbia, Ucraina si desigur Romania.


Mai avem de asemenea in relativa apropiere si tarile estice Turciei, care includ Orientul Mijlociu. Vor fi locuitori ai acestor zone ce vor migra in directia Turciei si, prin Marea Neagra, catre Bulgaria, Romania, si diverse provincii rusesti. Ca urmare, veti avea migratii atat din est cat si din vest in zona Europei de Est si a zonei rusesti de sud vest. Va exista astfel o confluenta de energii estice si vestice.


Desigur ca, din punct de vedere economic, nu veti fi capabili sa integrati un numar mare de emigranti. Ca urmare, unii din cei ce vor intra in spatiul romanesc nu vor putea sa se intretina (valabil si in tarile din jur), datorita si vibratiilor in crestere ale planetei.


Cu toate acestea, vor fi si aceia care vin cu scop precis in spatiul romanesc deoarece sunt calauziti de ghizii si aspectele lor inalte, Maitreya si Sananda, arhangheli, ingeri, de a veni in aceasta zona, stiind ca aici va fi un loc propice Iluminarii (vestul, nordul si centrul Romaniei). Deci, ei vor veni calauziti, din ambele directii, est si vest. Vom avea asadar o confluenta de energii stabilindu-se in nord, nord - vest si centrul Romaniei (precum si in Serbia, Ucraina si alte zone adiacente). Zona temporala aferenta acestei migratii este cuprinsa undeva intre 2009-2015 in cel mai probabil scenariu la timpul prezent.


Vor fi in principal doua tipuri de instabilitati ce vor genera aceasta migratie spre zonele amintite din Romania :


a) instabilitatea unor tari occidentale precum Marea Britanie, Franta, Italia, Spania, Germania, Olanda si alte cateva zone. Cauzele vor fi multiple:

- altitudinea scazuta a unora din aceste tari, aproape de nivelul marii in contextul schimbarilor climatice
- infiltratii ale anumitor energii in UE, cu efecte de instabilitate ale valutei europeneb) cea mai dramatica instabilitate: Orientul Mijlociu: se escaladeaza razboiul intre tari precum Israel, Iran, Arabia Saudita, Irak, Siria si alte zone care probabil isi vor schimba numele in anii ce urmeaza.Aceste zone, incluzand ceea ce numiti Palestina, vor pierde din populatie datorita razboiului, refugiatii migrand spre Turcia si alte tari. Acestia nu vor fi insa bine primiti de guvernul si armata turca, si vor continua migratia spre Romania si alte tari adiacente, asadar veti avea si aceasta influenta.


Am detaliat aici scenariul general cel mai probabil privind confluenta energiilor estice si vestice in Romania. Recunoastem faptul ca ai intrebari specifice de natura spirituala pe care te rugam sa le pui in continuare.. 


Intrebare: Exista un puternic sistem de credinta in Romania privind existenta unor civilizatii avansate pe acest teritoriu in vechime, care au lasat tehnologii avansate, arhive, tunele hiperdimensionale conectand Romania de Egipt si de alte zone, ce vor fi descoperite in curand si vor duce la mari avansuri tehnologice si revelatii privind istoria planetei. As dori sa cunosc punctul vostru de vedere.Sferele de Lumina:Da. Examinam liniile temporale ale acestei regiuni precum si inregistrarile AKASHA privind Romania si sufletele incarnate aici pentru o perioada de vreme.. Ne uitam in urma cu 10 milioane de ani in timpul civilizatiei numite Pangeea si progresam catre civilizatiile Lemuriei, Atlantidei si altele mai putin cunoscute. 


Vedem cateva ocazii in care diferite rase stelare au interactionat cu suflete din teritoriul romanesc. Bineinteles ca atunci acest teritoriu nu se numea asa (si geografia era diferita), dar, intreaga regiune aferenta in prezent Marii Negre si Marii Mediterane a avut puncte de acces pentru multe civilizatii, unele dintre care au impartasit tehnologii avansate.


Exista de asemenea un portal catre ceea ce numim Pamantul Interior (in dimensiunea eterica a planetei) in care este o civilizatie aflata la multi kilometri sub suprafata Pamantului (nota baronm: in termeni stiintifici acceptati, deoarece vorbim de dimensiuni diferite, juxtapuse) in dimensiunile eterice interioare, cunoscuta sub diverse nume, printre care Shamballa, Poseida, Telos si altele. 


Aceasta reprezinta o zona interioara a unei civilizatii mai putin cunoscute si mai putin mediatizate. Cu toate acestea, ea continua sa existe sub aceasta regiune. Au fost diversi emisari ai civilizatiei subpamantene ce au urcat la suprafata planetei in Corpurile lor Eterice de Lumina, interactionand cu vizionarii, clarvazatorii si misticii civilizatiei umane de la suprafata, in aceasta regiune. Deci, au fost invataturi privind diverse tehnologii, care au fost date la diverse intervale de timp locuitorilor de la suprafata, fie de catre ET, fie de catre membrii civilizatiei Pamantului Interior.


Artifacte ale acestor dispozitive tehnologice pot fi gasite in multe zone ale Romaniei si ale tarilor adiacente. Multe sunt ingropate adanc in pamant. Cateva pot fi escavate si gasite. Cand spunem asta, ne uitam la zona Muntilor Carpati, in Moldova, in Transilvania si alte cateva zone (nota baronm: deci, mai putin in zona sudica a tarii). Toate aceste arii contin urme ale diverselor tehnologii aduse pe Pamant de diferite rase stelare in perioada, 10.000.000 BC - 100.000 BC. Au existat in zona cateva civilizatii si in perioada Lemuriei si Atlantisului, de dimensiune mai mica si de vibratie mai mica, separat de continentele cunoscute ca Lemuria si Atlantis.


Aceasta zona geografica a fost foarte diferita atunci fata de acum, asa cum iti poti imagina (nota baronm:am avut acum o luna o viziune in care am putut vedea zona Buzaului, unde ma duc eu la tara, modificandu-se radical intr-o succesiune temporala rapida. Timpul trecea rapid in viziunea mea si am depus eforturi sa mentin memoria imaginilor. Dealurile si-au schimbat infatisarea, am vazut diverse ferme cu animale ciudate. Totul se schimba si arata altfel). 


Marea Caspica si Marea Neagra erau orientate diferit, o parte din muntii vostri si-au modificat forma datorita deplasarilor placilor tectonice, ati avut inundatii si diverse dezastre naturale. Acestea au acoperit in mare parte urmele acestor civilizatii. In unele cazuri a fost vorba de razboi, implicand folosirea tehnologiei avansate.


Nu a existat o prezenta nucleara in istoria acestei zone, deci nu veti gasi reziduuri radioactive ale unor tehnologii nucleare. Au existat insa dispozitive radionice, dezvoltate in diverse perioade de rasele stelare. Unele au fost implicate in razboaie,folosind Pamantul ca un camp de lupta. Conflictele nu au implicat in mod direct locuitorii de la suprafata Pamantului din aceasta zona (rasa pleiadiana adamica). 


Dupa cum poti vedea, este o istorie destul de complicata si complexa. Cu toate acestea, noi confirmam ceea ce se spune. Au fost diverse tehnologii folosite aici. Au existat Scoli ale Misterelor pentru cei care au dorit sa atinga stari avansate de constienta si constiinta spirituala, in diverse perioade de timp, in aceasta zona temporala de 10. mil de ani. Au fost de asemenea si diverse fenomene de distrugere, asa cum am detaliat anterior.


Cat priveste tunelurile subterane, noi le vedem numai ca portaluri si conexiuni eterice, nu vedem tuneluri fizice conectand Romania de Egipt sau orice zona din partea cealalta a Marii Negre (nota baronm: si in cartile lui Radu Cinamar, tunelurile apar ca fiind de vibratie diferita de cea fizica, deci, viziunea lui este bine orientata). Aceste tehnologii (tuneluri fizice subterane de mari dimensiuni) nu au fost dezvoltate aici conform perceptiei noastre si conform inregistrarilor AKASHA. 


Taramurile eterice sunt foarte diferite de cele fizice, timpul si spatiul fiind cu totul altfel acolo. Exista multe portaluri si gauri de vierme ce permit diverselor entitati sa calatoreasca dintr-o locatie in alta cu relativa usurinta atunci cand sunt in corpurile eterice de Lumina. Pamantul Eteric are aceste portaluri geometrice situate de-a lungul multor zone de uscat si de mare, deci, astfel de informatii privind tuneluri interioare se refera la taramul eteric. Intrebare: au fost deja descoperite o parte din aceste tehnologii de catre lucratorii de lumina romani sau agentii ale puterii?

Da, la acest moment, multe dintre tehnologiile aduse pe Pamant in diverse perioade sunt redescoperite, cea mai eficienta metoda fiind transmisia directa de informatie, receptata prin clarviziune. Primiti scheme si diagrame de dispozitive precum cele bazate pe tehnologia Punctului Zero si alte tehnologii. Pe langa acestea, artifacte care sugereaza existenta acestor dispozitive sunt de asemenea descoperite, indicand faptul ca au fost folosite pe Pamant in trecut. 

Cea mai semnificativa revelatie in ceea ce se desfasoara acum in Romania sunt oamenii de stiinta cu orientare spirituala ce sunt capabili sa inteleaga diagramele, schemele si viziunile care le sunt transmise de diverse rase stelare. Ei sunt de asemenea capabili sa adune resursele materiale necesare pentru a construi si opera aceste dispozitive. Aceasta nu se intampla numai in Romania, bineinteles, exista multe alte locuri pe Pamant unde au loc procese similare. Ai cumva intrebari specifice privind aceste "noi" tehnologii ?
Da, as dori sa stiu daca in zona Romaniei au fost facute deja descoperiri privind aceste noi tehnologii sau asta se va intampla in anii urmatori ?

Constientizam faptul ca exista cel putin 6 oameni de stiinta cu orientare spirituala in Romania care lucreaza activ in domeniul dispozitivelor ce folosesc energie spirituala. Unii dintre ei au primit informatiile prin materiale venite prin channeling precum si revelatie directa, in vreme ce altii au descoperit artifacte sau tablite, precum si diverse documente istorice, care ii asista in intelegerea modului cum sunt create asemenea dispozitive. Vedem 6 entitati ce apar a fi de gen masculin lucrand la dezvoltarea dispozitivelor ce folosesc energie spirituala.
Intrebare: As dori sa stiu ce factiuni ET, ale Confederatiei Galactice, lucreaza predominant in zona Romaneasca, nivelul lor evolutiv si agenda.

Organizatia numita in mod comun Confederatia Galactica consista in peste 1000 de sisteme stelare in aceasta zona a Galaxiei. In zona Pamantului lucreaza multe factiuni ale Confederatiei, unele fiind focalizate in zona Romaneasca deoarece percep rolul acestei regiuni in confluenta energiilor estice si vestice. Cunosc de asemenea potentialul acestei zone pentru construirea unor Orase de Lumina (zona centrala si nordica a Romaniei). 

Aceste factiuni isi asista in mod activ mediumii in cultivarea informatiilor ce ilustreaza cele spuse mai sus. Asa cum am mentionat mai devreme, vor fi suflete (mai ales din vest) ce vor fi dirijate sa vina in Romania pentru a contribui la crearea Centrelor de Lumina. Ai o intrebare specifica in acest sens ?

Da, am citit unele materiale in care mesaje primite prin channeling sugereaza ca Bucurestiul va fi un centru principal de Lumina. Eu ma indoiesc de acest lucru iar mesajele respective imi apar ca fiind de vibratie 4D (benevolenta) dar nu foarte corecte. As dori sa cunosc punctul vostru de vedere.

Noi nu vedem zona Bucurestiului ca fiind un centru principal de Lumina. Orasul nu se afla intr-o zona care este subiectul campurilor energetice inalte. El se afla in centrul unei energii mixte, Lumina - Intuneric, centrul guvernamental, care este in termenii vostri 75% Intuneric si 25% Lumina. Mai degraba, noi vedem zona aflata la 200-300 km NV de Bucuresti (nota baronm: judetul Alba, Alba Iulia?) ca fiind o zona favorizata de energii pentru construirea unor Centre de Lumina. In acest sens, am spune ca informatia de care vorbesti nu prezinta acuratete.
Intrebare: Tot despre Centrele de Lumina... vor fi construite separat sau se vor baza pe orasele existente. Intreb asta deoarece mi se pare practic imposibil sa construiesti o comunitate spirituala in orasele din Romania, asa cum sunt ele acum ...

Vor fi Centre de lumina ce nu vor avea nimic in comun cu orasele existente 3D. Pe masura ce Schimbarile Planetare se accelereaza, cele mai multe suflete din orasele 3D isi vor parasi corpurile. Centrele de Lumina se vor stabili in zona generala a acestor orase dar nu exact in aceeasi locatie. Centrele de Lumina se vor situa in munti, in vai in care este posibila agricultura si in zone unde prezenta militara este minima. 

In unele cazuri, pe masura ce Schimbarile Planetare continua, este posibila folosirea unor cladiri si infrastructuri ale oraselor 3D de catre noile Centre ale Luminii. Centrele Luminii vor fi 4D, deci, vor fi inca subiectul instinctului de supravietuire al locuitorilor lor. Ei vor creste hrana organica in sere si infrastructuri asemanatoare. Daca exista un oras 3D abandonat ce are infrastructura necesara, ce poate fi folosita de Lucratorii de Lumina, va exista o interferenta minima a fortelor 3D datorita diferentei de vibratie a Lucratorilor de Lumina 4D si 5D fata de locuitorii care ar mai fi in orasele 3D. Noi estimam ca 80% din sufletele ce locuiesc in orasele 3D din Centrul Romaniei (dar nu numai acolo) isi vor parasi corpurile fizice pana in anul 2030, ceea ce va implica anumite actiuni ale Lucratorilor de Lumina (nota baronm: cred ca Sferele se refera la actiuni umanitare). Dragi cititori, in insemnarea de astazi, Sferele de Lumina vor vorbi despre unele aspecte ce tin de potentialul unui conflict global, dar, am inclus si raspunsul la o intrebare personala. Am facut aceasta in ideea ca, daca cititi jurnalul de fata, este poate util sa stiti ceva si depre rolul meu aici, mai ales ca este posibil sa ne intalnim in urmatorii ani intr-un context cu totul diferit de cel de acum. Va mai exista un singur mesaj in seria de fata, in care am sa fac rezumatul informatiilor ce mi-au parvenit de la Sfere in legatura cu evolutia procesului ascensiunii.Intrebare: Vedeti un potential mare pentru un al 3-lea razboi mondial ?

Da, dar repetam, noi aici vorbim despre probabilitati. Exista din estimarile noastre o probabilitate de 80% ca o conflagratie in Orientul mijlociu intre diverse tari din acea regiune sa atraga atentia si interventia majoritatii tarilor mai dezvoltate, incluzand Rusia, China, SUA, India precum si alte tari. Dupa cum stii (nota baronm: revedeti mesajele Sferelor privind 2012, in mesajele mai vechi de pe acest blog), nu va exista un razboi nuclear deoarece aceasta optiune nu este permisa. Confederatia Galactica a pus deja la punct un sistem foarte performant de monitorizare. Orice dispozitiv nuclear ce este programat sa detoneze intr-o zona locuita va fi neutralizat. 

Aceasta este valabil si pentru armele electro-magnetice si chimice (de scara larga). Deci, un conflict terestru conventional si unul aerian de nivel mediu va fi permis in Orientul Mijlociu. Un numar mare de refugiati va incerca sa intre in Romania si tarile adiacente dar nu vor avea succes (in numar mare). Acest conflict global pare ca se va intinde pana undeva in 2015. Estimarea noastra este ca aproximativ 100 mil. de suflete isi vor parasi trupurile fizice in acest conflict, ceea ce este un numar moderat fata de numarul de suflete ce va parasi planeta din cauza incompatibilitatii de vibratie (prin caderea sistemului imunitar).Intrebare: As dori sa imi spuneti cum vedeti rolul meu in ceea ce se va intampla pe planeta.

Da, rolul tau care este deja clarificat, e in principal de a aduce componenta practica si impamantare multiplelor invataturi spirituale ce sunt date in Romania si in tarile adiacente. Tu vei asigura o metoda de discernamant si echilibru in ceea ce se intampla. Ca urmare, vei transmite invataturi unor multiple grupuri de suflete, pasi concreti prin care pot intra in contact cu natura lor superioara (Supra Eu), fie ca asta va insemna tehnici de vindecare, yoga, meditatii.

Vei asista diverse Comunitati de Lumina sa se stabileasca si sa se dezvolte armonios, in ciuda unor conditii economice dificile (datorate schimbarilor de pe planeta). Tu vei mentine un nivel practic spre deosebire de multi mediumi ce primesc informatia dar nu sunt capabili sa o impamanteze in realitatea fizica (nota baronm: sa faca informatia utilizabila efectiv). 

Vei fi capabil sa separi informatia ce nu este impamantata de cea care este intr-adevar utilizabila, pentru oamenii ce avanseaza de la 3D la 4D. Te vedem de asemenea ca un invatator al Ascensiunii, pentru sufletele ce sunt gata sa treaca de la 4D la 5D, ajutandu-le la crearea unui mediu potrivit pentru initierea tranzitiei la Corpul Cristalin de Lumina, prin invataturi de Geometrie Sacra, procedee mistice samanice si multe alte aspecte ale adevarurilor spirituale si metafizice. 

Vei mai putea aborda de asemenea si domeniul stiintific, in zona dispozitivelor ce interfateaza energia eterica cu mediul fizic, cum ar fi cele in care este aplicata tehnologia Punctului Zero (campul electromagnetic nul). Deci, vedem un camp foarte larg de actiune pentru tine in viitorul ce poate fi prevazut.Concluzii

Dragi cititori,

In mesajul de astazi am sa fac un rezumat al ultimei parti a dialogului meu cu Sferele de Lumina privind Romania si procesul Ascensiunii. Desigur ca voi ilustra ideile ce au relevanta pentru cat mai multi, lasand deoparte anumite amanunte personale.


Dupa acest mesaj voi continua insa sa ilustrez multe din invataturile lor, combinate cu ceea ce stiu sau intuiesc si eu. In opinia mea, Sferele de Lumina sunt printre cele mai coerente si energizante surse de informatie pe care le-am intalnit iar nivelul lor de vibratie (pentru a comunica cu noi, ei coboara o parte din ei de la 12D la 7D) le permite sa strapunga bariera de frecvente ce inconjoara planeta (voi reveni in alt mesaj cu descrierea diverselor bariere de frecventa amplasate in jurul Pamantului) astfel incat distorsiunile sa fie minimizate (nimeni nu poate pretinde in conditiile actuale acuratete 100%).

Desigur, repet, nimeni nu este obligat sa creada ceea ce scriu aici, nimeni nu trebuie sa urmeze pe nimeni. Informatiile de aici au scopul de a largi perspectiva sufletului pentru a porni propria cercetare a Adevarului si, cel mai important, a stabili conexiunea stabila si clara cu Divinitatea din Interior, acolo unde exista raspunsuri la toate intrebarile.1. Vortexuri energetice in RomaniaAm rugat Sferele de Lumina sa indice zonele generale in care exista vortexuri energetice de putere semnificativa in Romania.

Raspunsul lor a fost: Avem vortexuri de nivel semnificativ (mediu in comparatie cu mega vortexurile existente pe plan mondial in cateva locuri) in zona Muntilor Carpati, in Transilvania si in Maramures (nu intamplator, aceste zone descriu aria cea mai favorabila stabilirii Comunitatilor de Lumina). Mai avem vortexuri de putere mai mica in zona Moldovei si in zona de granita cu Serbia si Ungaria.

Zona de Centru - Nord - Vest a Romaniei va fi "Gradina Maicii Domnului" pentru Comunitatile de Lumina. Aici vin si vor veni transmisii puternice de energie Celesta pentru a sprijini formarea comunitatilor spirituale 4D si ascensiunii 5D. Sferele prevad un "exod" spiritual al Lucratorilor de Lumina spre zona mentionata mai sus, intr-un interval temporal cuprins aproximativ intre 2009-2015. Nu este vorba numai de Lucratori de Lumina romani ci si din alte tari, cu precadere vestice, ce vor primi calauzire superioara sa vina aici.

As dori sa adaug, ca raspuns la un comentariu, ca aceasta nu inseamna ca nu pot fi Comunitati de Lumina si in Moldova, Muntenia sau Oltenia. Dar inseamna ca nu vor fi conditii atat de prielnice precum in centrul-nordul-vestul tarii. Nu trebuie sa uitam ca, aceste comunitati 4D nu vor fi de la inceput invizibile haosului 3D si vor trebui sprijinite in acest sens, inclusiv prin alegerea zonelor favorabile.

Nu am intrat in amanunte privind locatia exacta a vortexurilor deoarece ar fi cerut foarte mult timp si resurse.
2. Rolul Romaniei (zonei romanesti)

Aici ma refer la sistemul de credinta precum ca Romania are rol conducator in transformarea spirituala a planetei. Nu este un secret ca eu consider acest sistem de credinta o distorsiune a unui fapt care este real: Romania are un rol foarte important, dar nu conducator la nivel planetar. Nici o tara/regiune nu are un asemenea rol. Transformarea spirituala este o chestiune de colaborare si impartasire.

Sferele de Lumina mentioneaza ca entitatile ET ce lucreaza cu Romania sunt in mare parte entitati de Lumina, benevolente, care, desigur, se pricep unele mai bine decat altele sa transmita informatiile. In afara de aceasta, intervin si distorsiunile aferente ego-ului (care este prezent in fiecare dintre noi) mediumilor romani. Mediumii romani sunt in cea mai mare parte suflete Luminoase si doresc sa ajute. 

Sunt insa influente ale subconstientului personal si mai ales colectiv romanesc ce au tendinta uneori sa ia unele invataturi literal si sa deformeze un pic realitatea. Sper ca mesajele Sferelor referitoare la Romania sa fie o confirmare a rolului important al tarii noastre si, in acelasi timp, o eliberare de responsabilitatea apasatoare a "liderului" spiritual ca sistem de credinta al spiritualitatii romanesti, astfel incat sa ne facem cu totii treaba cat mai bine in ograda noastra si apoi sa radiem Lumina si in jur.

Preluat din mail

Sursa: esoterism.ro

Universul – martor sau complice la implinirea visului tauDaca nu te-ai lamurit pana acum care este treaba cu Legea Atractiei, urmareste-ma 10 minute si vei intelege rapid cum lucreaza Universul. Înainte sa iti clarifici acest lucru, hai sa cadem de acord ca prin Univers putem face referire la Dumnezeu sau la o Inteligenta Superioara care ne guverneaza, ori pur si simplu la o Forta Divina care orchestreaza totul din spatele cortinei. Spune-i cum simti tu sa-i spui. Poate daca ai deja alta denumire, pastreaz-o pe aceea.Ce se aseamana se atrage reciprocNu vreau sa fac presupuneri despre ceea ce stii sau nu stii despre Legea Atractiei, asa ca iti voi explica pe scurt care este toata treaba cu acest principiu universal. De fapt, el spune simplu asa: ce se aseamana, se atrage reciproc. Toti inteleptii lumii au exprimat de-a lungul timpului acest adevar, si mai apoi stiinta a inceput sa inteleaga de ce se intampla asa.


Tot ce exista in acest Univers, spun cercetatorii, este energie – toate fiintele, natura, emotiile, gandurile, banii, sanatatea, fericirea, lucrurile, lumina, intunericul, apa, etc. În ciuda aparentelor, toate sunt la baza o forma sau alta de energie. Noi ca oameni emitem o mare cantitate de energie prin ganduri,sentimente si emotii. Acestea sunt dintre cele mai puternice vibratii transmise si receptionate. Suntem ca o antena care emite si primeste continuu informatii subtile.Emotiile atragExista forme de energie joasa, negativa, si exista si forme de energie inalta, pozitiva. Corelatiile sunt usor de facut. Știi si tu de exemplu ca iubirea este cea mai inalta vibratie pe care o poate emite si primi un om (iubirea neconditionata, generoasa, lipsita de atasamente bolnavicioase si gelozie). Compasiunea,bucuria, entuziasmul, recunostinta, multumirea, bunatatea, generozitatea,iertarea, intelegerea, fericirea, extazul si alte stari asemanatoare sunt desigur pozitive si atrag acelasi gen de energii. La polul opus, tristetea, frica, indoiala, ura, barfa, gelozia, invidia, grijile, temerile, gandurile haotice, intentiile de manipulare, incapacitatea de a ierta, blocajele psihice, dorinta de razbunare, si alte stari ca acestea atrag evenimente, oameni, lucruri si experiente negative catre cel care nutreste astfel de sentimente.

Nu e nimic complicat in Legea Atractiei – ce oferi, aia primesti; ce esti, aia atragi.Ai un partener de incredere, daca si tu iti faci bine treabaAm pornit acest articol de la intrebarea: Universul – martor sau complice la implinirea visului tau? Universul este complicele si partenerul tau. Punct. Daca nu-ti este clar ce ai tu de facut atunci cand iti doresti ceva si ce poti lasa pe mana Universului, mai ai rabdare cu mine inca putin si vei sti suficient de multe.


Unii au criticat filmul documentar Secretul – Legea Atractiei pentru faptul ca simplifica prea mult lucrurile si da senzatia ca toata treaba o face de fapt Universul si tu nu trebuie decat sa astepti. Eu cred ca aceste critici nu sunt fondate deoarece filmul nu transmite ca tu nu ai nimic de facut pentru ca visul sa ti se implineasca. Ceea ce nu au inteles cei care critica documentarul este faptul ca noua ne apartine munca interioara. Exclusiv noua. Nu o poate face nimeni in locul nostru. La ce ma refer cand spun munca interioara?


Ei bine, poate nu o sa-ti placa ce am de zis, dar trebuie sa intelegi ca Legea Atractiei nu e tocmai ca o bagheta magica. Ceea ce vreau sa spun este ca ai de munca, dar nu in sensul ca trebuie sa muti muntii din loc, ci sa inveti cum sa-i faci sa se mute singuri (metaforic vorbind desigur).


Daca-ti mai amintesti, am spus mai devreme faptul ca ce se aseamana se atrage reciproc. Tu ai capacitatea sa atragi in viata ta oameni, circumstante, lucruri si situatii care sa conlucreze la implinirea visului tau. De orchestrarea tuturor acestor legaturi dintre tine si realitatea obiectivului stabilit se ocupa Universul si nimeni altcineva nu o poate face mai bine decat el, pentru ca mintea noastra rationala este limitata, in timp ce Inteligenta Superioara care ne guverneaza este omniprezenta, omniscienta si omnipotenta. Lasa pe seama ei conexiunile si aranjarea jucatorilor. Atat timp cat tu ii dai indicatii clare, Universul conclucreaza in mod magic la materializarea dorintei tale.


Da indicatii precise cu privire la ce iti dorestiCe inseamna asta? Ei bine, aici incepe partea mai dificila. Uneori cu totii cadem in capcana de a crede ca stim ce vrem. Unii traiesc toata viata cu impresia ca stiu ce isi doresc si se tot intreaba de ce nu atrag acele lucruri. Ei bine, a sti ce iti doresti cu adevarat nu e un proces rational de fapt, ci tine de a simti. Și cand spun a simti, lucrurile nu se simplifica. Dorintele prin natura lor par legate de partea emotionala, sentimentala. Doar ca noi suntem niste fiinte mult mai complexe si mai profunde decat atat.


Este posibil sa simti ca-ti doresti cu ardoare ceva. Nu e suficient. Asculta-ti corpul in liniste, in profunzime, vezi ce ganduri ies la suprafata in mod repetat, identifica temerile si indoielile ascunse. Nu-ti fie teama sa le spui pe nume. Scrie totul pe o hartie.


Pune-ti intrebari.


De multe ori, avem parti din noi care se opun implinirii unei dorinte. Desi noi suntem convinsi ca vrem cu toata fiinta un lucru, undeva pe fundal pot exista tensiuni sau blocaje care la prima vedere trec neobservate. Pana nu vei asculta acele parti din tine care se opun, nu-ti vei putea debloca energia si deci vei transmite semnale confuze Universului. Daca ceea ce-ti doresti nu se manifesta sau apar tot felul de piedici, simti ca lucrurile merg greu, ca ai obosit sau ca mergi contra curentului, atunci sigur in interiorul tau nu-ti este clar ce si cum iti doresti sau mintea rationala n-a fost trasa pe dreapta.Slefuieste diamantul din interiorul tauAceasta munca interioara nu este intotdeauna un proces usor. Uneori dureaza. Trebuie sa ai rabdare cu tine. Dupa un timp, iti poti da seama ca de fapt iti doresti altceva. Dar acele directii ale sufletului care au menirea sa te faca sa cresti si sa evoluezi raman indiferent cat timp trece. Nici ele nu se arata clar de la inceput, dar prin slefuire, incep sa lumineze din ce in ce mai puternic. Din momentul cand ai dat de diamantul tau interior si l-ai facut sa straluceasca, intregul Universul isi pune in miscare resursele, incepe sa-si rearanjeze jucatorii si face toate conexiunile necesare pentru ca visul tau sa devina realitate. Pana atunci, ti se pot petrece lucruri amestecate – un pas inainte, trei inapoi.
Ceea ce ai tu de facut este sa lasi Forta Divina sa actioneze prin tine.


Vei simti clar diferenta dintre porniririle date de ego, de mintea rationala care spune ca trebuie sa faca ceva, de nerabdare si atasament, si modul armonios in care actioneaza Universul prin tine. Diferenta este ca in al doilea caz nu vei obosi niciodata, nu vei simti ca faci eforturi sau ca impingi de la spate implinirea visului tau. Te abandonezi Inteligentei Superioara si o rabdare de nestramutat domneste in tine. Știi ca ceea ce iti doresti este o realitate si ca urmeaza sa o experimentezi si in aceasta dimensiune.Desigur ca exista si proiecte care s-ar putea sa tina mai mult de partea ta rationala si sa ai impresia ca intuitia nu are nimic de-a face cu ele. Gresit, chiar si obiectivele financiare sau profesionale, de exemplu, au legatura cu ceva mai profund din interiorul tau, ceva care te poate sprijini sau din contra, te poate frana. Daca stii clar ce vrei si lucrurile se misca in directia pe care ti-o doresti, esti pe drumul cel bun. Daca nu, apuca-te sa faci investigatii, sa vorbesti cu toate partile din tine, sa afli intentiile profunde din spatele acelui obiectiv, sa verifici cat de ecologic este telul tau pentru tine si pentru cei din jur, pe termen scurt, mediu si lung si daca ceva iti da cu virgula, dar nu stii ce, ai increderein aceasta senzatie si lasa deoparte pentru o vreme dorinta respectiva. Intuitia noastra stie cel mai bine care-i treaba cu virgula aia, dar nu intotdeauna vorbeste pe intelesul nostru sau nu intotdeauna suntem noi suficient de deschisi.Asadar, munca interioara de clarificare iti apartine. Pune-ti toate intrebarile posibile si nu le da numai raspunsuri rationale, ci asculta-ti si corpul si intuitia. Cum? Facand liniste in minte, observand gandurile sineindentificandu-te cu ele. În timp, acest lucru iti va fi din ce in ce mai usor.Nu porni automat de la premiza ca stii ce vrei.


Cum spuneam, acest proces de intelegere si slefuire a propriului diamant poate dura zile, luni sau ani de zile. Se intampla asa deoarece suntem puternic conditionati de prejudecati si crezuri preluate intai de la parinti, apoi de la profesori, prieteni, Biserica, mass-media, etc. Unele dintre ele sunt bune pentru noi, altele ne limiteaza. Apoi, mai e vorba ca ca mintea noastra rationala are tendinta sa caute solutii si modalitati de a transpune un vis in realitate si cand nu le intrezareste incepe sa se opuna.Sper ca acum lucrurile iti sunt mai clare si intelegi ca Universul dispune de resurse magice nebanuite.El asteapta doar indicatiile tale clare, o viziune plina de viata, dorinta ta de nestramutat, incredere, rabdare, emotii pozitive si sa dai curs impulsului intuitiv.Succes in slefuirea diamantului tau interior. Fa-l sa straluceasca puternic! În incheiere, ca exercitiu, lasa-mi un comentariu in care-mi scrii despre o experienta care-ti doresti sa devina realitate pentru tine, un obiectiv, un vis, o dorinta (poti sa-i dai un nume generic “experienta pentru sufletul meu”) si spune-mi:1. 3 motive pentru care vrei acel lucru, 

2. 2 implicatii majore pe termen scurt sau lung (schimbari care vor interveni in viata ta cand dorinta i se va implini),

3. da un nume temerilor sau indoielilor care apar legate de visul tau

4. care sunt cele mai importante 3 efecte pozitive ale implinirii dorintei tale
Vei vedea cat de mult ti se vor clarifica lucrurile dupa acest exercitiu.


Sursa: esoterism.ro

Reunirea lor in cerc este singura care poate preveni sfarsitul lumiiReunirea lor in cerc este singura care poate preveni sfarsitul lumii? Misterul Craniilor de cristalAutor: Roxana Roseti


Au fost descoperite in ultimele doua secole, in diferite locuri ale lumii. Sunt 12: realizate din cristal, ametist, topaz, cuart si alte materiale dure.

O veche legenda amerindiana spune ca ar trebui sa fie 13 pentru a se schimba complet lumea. Unii cercetatori spun ca cel de-al 13-lea si cel mai mare a fost deja descoperit dar nu se va dezvalui nimic...Este vorba despre misterioasele cranii care incita omenirea de atata vreme. Nimeni nu isi poate explica cum au fost ”construite”. Cu ce unelte.

Singura explicatie de pana acum este ca sunt de origine extraterestra, insa nimeni nu poate confirma acest lucru. Se spune ca reunirea a 13 cranii de cristal de origine azteca este singura care poate preveni sfarşitul lumii”. În India circula singura legenda referitoare la craniile misterioase: ”un cerc realizat din 12 pietre sau cranii, in mijlocul caruia se afla un al 13-lea craniu, cel mai mare dintre toate. Acestea sunt pietrele cunoasterii, iar cand vor fi reunite toate in forma amintita, vor schimba complet lumea”.Tehnica nemaiintalnita”Obiectele au fost aduse din spatiu de 13 civilizatii diferite, care le-au dat spre pastrare diverselor popoare. Cand va sosi timpul, craniile vor fi redescoperite”, mai prevesteste vechea legenda indiana. Începand din anul 1840, in diferite regiuni ale lumii au fost descoperite 12 cranii ciudate. La ora actuala, ele se afla in unele colectii particulare sau sunt expuse in muzee din SUA, Franta sau Marea Britanie. Cele mai vechi legende despre cristalele magice duc la... Atlantida.

”Se presupune ca oamenii acestei rase avansate foloseau cristalele pentru a canaliza si utiliza energia macrocosmica”, spun unii dintre cercetatori. ”Modul de faurire a craniilor releva o tehnica nemaiintalnita pe Pamant”, a afirmat John Rowen, seful catedrei de cristalografie si mineralogie de la Universitatea din Pasadena. ”Singura explicatie logica e ca aceste obiecte au fost realizate doar prin frecarea cu mainile! Însa am calculat ca pentru modelarea unui singur craniu ar fi fost nevoie de cel putin 600 de ani, avand in vedere duritatea materialului si complexitatea obiectelor”, a mai spus doctorul Rowen. Specialistii au incercat sa determine cu exactitate vechimea acestor obiecte misterioase.

Însa fiecare metoda folosita a indicat o cu totul alta datare: de la 1.400 de ani, pana la 36.000 de ani! Cele mai cunoscute dintre ele sunt (dupa cum au fost botezate): ”Craniul Mitchell-Hedges”, ”Craniul ET” (despre care se spune ca poate vindeca orice boala), ”Craniul de Cristal Maias”, Craniul de Cristal Britanic, Craniul de Cristal Parizian...Banci de date
Cea mai interesanta ipoteza privind craniile a fost aceea ca reprezinta un fel de banci de date despre o rasa superioara, care este posibil sa fi existat pe Pamant. S-a presupus ca au fost codificate si ca in ele s-au inmagazinat numeroase date valoroase cu privire la misterioasa rasa, precum si profetii ale evenimentelor din urmatoarele milenii si o istorie completa a vietii pe Pamant.

Chiar si cele mai neincrezatoare persoane care au stat in preajma lor au pretins ca au simtit o forma ciudata de energie, fiind relatate in acest sens si unele incidente bizare. Au fost vandute si revandute de-a lungul timpului, pentru milioane de dolari, iar acum sunt colectionate si analizate de catre savanti. Unul dintre cranii, aflat in posesia Institutului Smithsonian din SUA, are ”povestea” lui. Nu se cunoaste cu exactitate nimic despre el.

Doar ca in 1992 a aparut un pachet adresat "Curatorului de la Smithsonian Institute, Muzeul Mezoamerican, Washington D.C.". Cum adresa era inexistenta, pachetul, insoţit de o mica notita, a fost livrat Muzeului National de Istorie Americana. Putinele cuvine, nesemnate, descriau continutul pachetului misterios: "Acest craniu aztec, care se presupune a fi parte din colectia Pofirio Diaz, a fost achizitionat in Mexic in 1960. Îl ofer Institutului Smithsonian si nu pretind nici o rasplata"...


EVZ.ro

http://esoterism.ro

Amprenta zilei de nastere


Cei nascuti in zilele de 1, 6, 11, 16, 21, 26, 31 – Tipologia A1 – Curgere si apa.
Dintre toate tipologiile, oamenii A1 sunt cei care au viziunea cea mai calda si mai frumoasa asupra iubirii. Pentru ei insisi, intregul lor destin se rezuma la “a iubi”, iar daca nu reusesc acest lucru se simt nefericiti, neimpliniti, traind cu sentimentul ca nu si-au atins menirea in viata. Se indragostesc de multe ori in viata, cu prea multa usurinta am putea spune, de fiecare data ca si cand ar fi prima si ultima oara, insa dezvolta relatii sentimentale de o natura neobisnuita, adesea furtunoase si intense. Au o natura prietenoasa si adora sa traiasca in mijlocul celorlalti, inconjurati de viata, de tumult, de agitatie si de complicatii. Sunt precum apa… dinamici, plini de viata, agili, se strecoara prin stanci si oameni si in ciuda obstacolelor reusesc cumva sa iasa la suprafata. Chiar daca nu realizeaza, au capacitatea de a-i modela pe ceilalti, contribuind la evolutia lor interioara. Sunt insa si schimbatori, iar uneori, in ciuda unor calitati remarcabile, prea umili, modesti si sensibili la gesturile si cuvintele celor din jur.
 
Cei nascuti in zilele de 2, 7, 12, 17, 22, 27 – Tipologia B2 – Foc si visuri -

Oamenii B2 au visuri inalte, asteptari si cerinte de proportii cosmice de la ei insisi, iar viata lor intreaga se construieste in jurul implinirii ambitiilor si dorintelor lor secrete. S-au nascut sa descopere noi orizonturi, sa transforme in totalitate, sa arda, sa consume, sa nu se lase modelati si sa nu isi lase spiritul sa se stinga. Sunt perfectionisti innascuti si atunci cand vine vorba de ceea ce-si doresc rareori fac lucrurile pe jumatate.
Oameni B2 sunt precum focul… spontani, minunati, puternici, creativi, dominanti pana la cotropire, crezand intens in propria putere, impunand respect si admiratie, dar totodata si teama. Nu multi sunt cei care le stau neconditionat in preajma fara a nu se simti folositi, manipulati, influentati chiar si la un nivel inconstient. Cu greu incredinteaza unei persoane, fie ea si prieten, increderea lor. Pot fi numiti oricum, numai naivi nu. Isi cunosc interesele si stiu sa puna in balanta atat aspectele pozitive cat si pe cele negative ale unei chestiuni.
Iubirea si implinirea sentimentala ocupa un loc important in viata oamenilor B2, insa intotdeauna cautarea persoanei potrivite se aseamana prea mult cu cautarea perfectiunii. Iubirea le survine pe o cale mai anevoioasa si de multe ori constata cu tristete ca au iubit cu adevarat atunci cand relatia respectiva se afla la final. Este foarte posibil ca de-a lungul vietii sa dezvolte tendinta spre egoism, malitiozitate, insensibilitate si sa emita exigente prea mari de la partenerul de viata.
 
Cei nascuti in zilele de 3, 8, 13, 18, 23, 28 – Tipologia C3 – Aer si libertate –

Oamenii C3 sunt nascuti sa fie liberi, sa-si exprime sentimentele, sa spuna deschis ceea ce gandesc, sa circule dupa bunul plac, sa calatoreasca, sa cunoasca, sa experimenteze dupa legile propriului arbitru, sa transmita mai departe cunostintele pe care le detin. De multe ori, idealurile lor de viata nu cunosc o reprezentare concreta si materiala, ci sunt simbolizate de alte persoane. Oamenii C3 sunt totodata extrem de pasionali si impulsivi si pot deveni dependenti de cei pe care ii iubesc, avand tendinta de a-i sufoca, de a-i absorbi spiritual.
Chiar daca detin arta stapanirii si a controlarii emotiilor, uneori deciziile pe care le iau ii sperie pe cei din jur prin necunoscutul si controversele carora le dau nastere. Daca vrei sa te iubeasca, lasa-i liberi si nu le ingradi spiritul. Sunt facuti sa simta, sa vada, sa guste, sa se delecteze cu tot ce este mai frumos pe lumea aceasta, sa experimenteze senzatii si emotii supreme. Cu greu poti fi legati de un loc, insa daca isi gasesc aici rostul, dupa lungi peregrinari, se intorc de buna voie la ceea ce au lasat in urma.
 
Cei nascuti in zilele de 4, 9, 14, 19, 24, 29 – Tipologia D4 – Pamant si stabilitate 

 Oamenii D4 sunt precum pamantul -consistenti, vitali, esentiali pentru existenta celorlalti, stabili, exercitand un magnetism aparte, toleranti pana la extreme, cu o minte ascutita si patrunzatoare. Sunt oameni practici, calmi, pacifisti, echilibrati, cu un simt al judecatii si al ratiunii foarte bine dezvoltat, stapanindu-si emotiile si exteriorizandu-le doar in fata acelor persoane pe care le considera a avea o afinitate cu ei. Cred in prietenie, in stabilitatea ei si o plaseaza adesea asupra tuturor celorlalte relatii interumane. Sunt insa adesea greoi, prea cerebrali, lipsiti de spontaneitate, luand deciziile cu mintea si mai putin cu sufletul.
Felul lor de a iubi este unul loial, stabilind relatii de lunga durata cu o persoana care le aduce liniste si armonie. Chiar daca vor iubi intens si se vor simti atrasi de o persoana cu o personalitate opusa lor, vor avea tendinta de a se retrage la primul semn de conflict sau neintelegere. Foarte probabil ca se vor sustrage dintr-o relatie prea pasionala sub pretextul ca nu este ceea ce isi doresc de la viata. Nu inteleg flacarile, trairea intensa si pun pe prim plan trairea echilibrata, armonioasa.
 
Cei nascuti in zilele de 5, 10, 15, 20, 25, 30 – Tipologia E5 – Lemn si comunicare –
Oamenii E5 sunt neprefacuti, sinceri pana aproape de naivitate si cred cu adevarat in existenta unei laturi pozitive in fiecare din oameni. Vor fi foarte indragiti tocmai din cauza dragalaseniei si a naivitatii lor. Dar pentru ca asteapta mult de la ceilalti, poate prea mult, se vor lovi de mai multe dezamagiri de-a lungul periplului lor existential. Experienta este cea care ii poate invata sa fie mai critici, mai putin sensibili, mai putin modelati de dorintele celor din jur. Nu-si pierd insa puritatea sufleteasca si, cu oarecare efort, vor reusi sa-si pastreze neschimbata si bunatatea interioara
Se tem de viata in sine pe care o percep prea scurta, prea fragila, prea neprevazuta pentru a realiza tot ceea ce isi doresc. O iubesc insa si incearca sa profite de fiecare clipa pe care o petrec. Cred in fatalitate si in coincidente, avand o inclinatie catre lucrurile mistice, spirituale. Uneori se percep pe ei insisi ca pe niste inadaptati. Anii copilariei sunt cei care vor influenta in mod decisiv dezvoltarea si evolutia personalitatii lor. Pun de aceea pasiune in orice lucru marunt pe care il fac. Nu privesc oricum o floare, ci ca si cum ar vrea sa extraga printr-o simpla privire misterul existentei sale. Nu percep “oricum” nici iubirea. Nu o privesc ca pe o experienta, ci ca pe “acea” experienta. Chiar daca isi gasesc cu greu sufletul pereche, relatia cu persoana iubita va fi unica prin esenta sa.
Sursa: http://autovindecarea.blogspot.ro