Reunirea lor in cerc este singura care poate preveni sfarsitul lumii? Misterul Craniilor de cristal
Autor: Roxana Roseti
Au fost descoperite in ultimele doua secole, in diferite locuri ale lumii. Sunt 12: realizate din cristal, ametist, topaz, cuart si alte materiale dure.
O veche legenda amerindiana spune ca ar trebui sa fie 13 pentru a se schimba complet lumea. Unii cercetatori spun ca cel de-al 13-lea si cel mai mare a fost deja descoperit dar nu se va dezvalui nimic...Este vorba despre misterioasele cranii care incita omenirea de atata vreme. Nimeni nu isi poate explica cum au fost ”construite”. Cu ce unelte.
Singura explicatie de pana acum este ca sunt de origine extraterestra, insa nimeni nu poate confirma acest lucru. Se spune ca reunirea a 13 cranii de cristal de origine azteca este singura care poate preveni sfarşitul lumii”. În India circula singura legenda referitoare la craniile misterioase: ”un cerc realizat din 12 pietre sau cranii, in mijlocul caruia se afla un al 13-lea craniu, cel mai mare dintre toate. Acestea sunt pietrele cunoasterii, iar cand vor fi reunite toate in forma amintita, vor schimba complet lumea”.
Tehnica nemaiintalnita
”Obiectele au fost aduse din spatiu de 13 civilizatii diferite, care le-au dat spre pastrare diverselor popoare. Cand va sosi timpul, craniile vor fi redescoperite”, mai prevesteste vechea legenda indiana. Începand din anul 1840, in diferite regiuni ale lumii au fost descoperite 12 cranii ciudate. La ora actuala, ele se afla in unele colectii particulare sau sunt expuse in muzee din SUA, Franta sau Marea Britanie. Cele mai vechi legende despre cristalele magice duc la... Atlantida.
”Se presupune ca oamenii acestei rase avansate foloseau cristalele pentru a canaliza si utiliza energia macrocosmica”, spun unii dintre cercetatori. ”Modul de faurire a craniilor releva o tehnica nemaiintalnita pe Pamant”, a afirmat John Rowen, seful catedrei de cristalografie si mineralogie de la Universitatea din Pasadena. ”Singura explicatie logica e ca aceste obiecte au fost realizate doar prin frecarea cu mainile! Însa am calculat ca pentru modelarea unui singur craniu ar fi fost nevoie de cel putin 600 de ani, avand in vedere duritatea materialului si complexitatea obiectelor”, a mai spus doctorul Rowen. Specialistii au incercat sa determine cu exactitate vechimea acestor obiecte misterioase.
Însa fiecare metoda folosita a indicat o cu totul alta datare: de la 1.400 de ani, pana la 36.000 de ani! Cele mai cunoscute dintre ele sunt (dupa cum au fost botezate): ”Craniul Mitchell-Hedges”, ”Craniul ET” (despre care se spune ca poate vindeca orice boala), ”Craniul de Cristal Maias”, Craniul de Cristal Britanic, Craniul de Cristal Parizian...
Banci de date
Cea mai interesanta ipoteza privind craniile a fost aceea ca reprezinta un fel de banci de date despre o rasa superioara, care este posibil sa fi existat pe Pamant. S-a presupus ca au fost codificate si ca in ele s-au inmagazinat numeroase date valoroase cu privire la misterioasa rasa, precum si profetii ale evenimentelor din urmatoarele milenii si o istorie completa a vietii pe Pamant.
Chiar si cele mai neincrezatoare persoane care au stat in preajma lor au pretins ca au simtit o forma ciudata de energie, fiind relatate in acest sens si unele incidente bizare. Au fost vandute si revandute de-a lungul timpului, pentru milioane de dolari, iar acum sunt colectionate si analizate de catre savanti. Unul dintre cranii, aflat in posesia Institutului Smithsonian din SUA, are ”povestea” lui. Nu se cunoaste cu exactitate nimic despre el.
Doar ca in 1992 a aparut un pachet adresat "Curatorului de la Smithsonian Institute, Muzeul Mezoamerican, Washington D.C.". Cum adresa era inexistenta, pachetul, insoţit de o mica notita, a fost livrat Muzeului National de Istorie Americana. Putinele cuvine, nesemnate, descriau continutul pachetului misterios: "Acest craniu aztec, care se presupune a fi parte din colectia Pofirio Diaz, a fost achizitionat in Mexic in 1960. Îl ofer Institutului Smithsonian si nu pretind nici o rasplata"...
EVZ.ro
http://esoterism.ro
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu