duminică, 9 octombrie 2011

Cameră video găsită într-un sit arheologic al unui mormant egiptean vechi de 2000 de ani

Miercuri 5 octombrie 2011, un nou videoclip apare online, care prezinta relatarea imaginilor uimitoare ale unei camere video, care a fost găsită într-un mormânt în Egipt. Camera video ar fi fost sigilata într-un borcan vechi de 2000 ani canopic. Borcanele Canopice  au fost utilizate în mod obişnuit în Egipt în timpul procesului de mumificare şi conţineau organele decedatului. Ar putea această descoperire de la Giza sa fie o dovadă a existenţei  calatoriei in timp?
Borcan care pare să conţină o cameră video moderna in fotografii (a se vedea video) are un dop de borcan, care este modelat după un cap de om, probabil, una dintre cei patru fii ai lui Horus. Mai precis, se pare ca dopul borcanul poate să fi fost făcut în imaginea de om cu cap al zeului Imseti, in sensul că borcanul canopic ar fi conţinut ficat de decedat. Nu este în concordanţă cu nimic la acea vreme din procesul de înmormântare din Egipt   , care ar putea tine cont de prezenţa unui obiect asemănător unei camere video care sa fie intr-un borcan  unde ar trebui să  fie  un ficat uman.
Imaginile provin de la o persoană care rămâne anonima. Această persoană a pretins că a fost prezenta la o reuniune cu privire la camera video care a fost descoperita în Egipt în astfel de circumstanţe misterioase. Borcan a fost scanat cu raze X, şi pronosticurile anonimului cu privire la fotografiile ale acestor raze X pentru a Rubberdiver13  , care le-a împărtăşit pe canal video de-a lungul cu următoarea descriere:
"În ceea ce priveşte un e-mail anonim trimis mie... camera video găsita în borcanul kanobic vechi de 2000 de ani  , şi mesajul  catre lume este ca trebuie să cunoască adevărul, acestea sunt raze X din borcan, încă sigilat, înainte de deschidere, filmul a fost de necrezut, a spus el, dar nu a putut sa o faca publica, reuşind doar să fotografieze in secret  la o întâlnire "
Aceasta nu este prima data cand au aparut dovezi care demonstrează  posibilitatea de a călătoriei în timp. Un alt film a creat o furtuna de interes şi dezbatere. Videoclipul a fost un clip din 1928 Charlie Chaplin film care a aparut pentru a afişa o femeie vorbind la un telefon mobil  zeci de ani inainte ca tehnologia moderna sa fi fost inventata.
Pentru credincioşi, acest videoclip nou din Egipt oferă un motiv în plus să creadă. Scepticii il vor pune la îndoială, continuaţi ca de obicei.
Sursa si autor:   m.examiner  *   Youtube)

Gigant în formă de V format de nori, surprins de aparate în Chile, similari în Anglia

 Acest video a fost înregistrat la 1 octombrie 2011, pe plaja de El Canelo, în Valparaiso, Chile.
Film-am un apus de soare atunci când brusc a început să "iasă" acest tip de braţ de "fum" de la orizont, din stânga în diagonală în sus, părea să lase doar soarele, dar dupa ce soarele s-a "ascuns", la orizont, acest fenomen a continuat să rasara şi să crească .
După câteva minute a făcut un tur de descoperire de aproximativ 45 ° în direcţia opusă şi a continuat să crească.
La început am crezut că a fost o rachetă sau ceva similar, dar nu am putut vedea vârful sau capul de generare a acestui  fum sau traseu de incendiu , pur si simplu nu a avut un corp.
Fenomenul a durat aproximativ 40 de minute, apoi a disparut până la lasarea întunericului. "
"Fenomen straniu pe cer: 1-octombrie-2011" http://www.youtube.com/watch?v=LSd9r8zwCCY
Sursa si autor:  Sheilaaliens  (youtube)

ARE NASA O NAVETA SPATIALA SECRETA CU CARE SA FUGIM DE PE TERRA IN CAZ DE DEZASTRU?
SURSA POZA: DARKROASTEDBLEND.COM
Pentru a putea evolua, oamenii trebuie sa paraseasca planeta Pamant. Cel putin asa sustin tot mai multi oameni de stiinta. Astfel, ne vom schimba viziunea de la una centrata asupra Pamantului la una deschisa spre intregul sistem solar si chiar asupra intregii galaxii.
Fiul cunoscutului fizician Freeman Dyson, George Dyson, vorbeste despre “Proiectul Orion”, o naveta spatiala de dimensiuni foarte mari, mare cat cladirea-simbol a New York-ului, Empire State Building. Aceasta ar urma sa fie propulsata cu mijloace nucleare, scrie Daily Galaxy.
Bombele atomice care ar alimenta-o ar fi in stare sa distruga jumatate din planeta noastra. Avantajele ar fi, insa, imense. Cu ea am putea ajunge in cinci ani pe planeta Saturn, de exemplu. Proiectul maret al NASA ar putea fi activat in cazul in care vom fi amenintati cu extinctia de un asteroid.
Versiunea britanica
Intre timp, britanicii lucreaza la “Proiectul Icarus”, prin care spera sa ajunga pana la stele. Lansat in 2009, studiul are rolul de a lansa o misiune fara echipaj uman in calatorii interstelare. Pentru a ajunge la o stea din apropiere, o asemenea naveta spatiala fara ehipaj uman ar avea nevoie de un secol. Conditia ar fi ca ea sa depaseasca viteza luminii cu 5%.
Exista si o alternativa mai ecologica pentru a calatori interstelar. Soarele ne-ar putea fi de mare ajutor in aceasta incercare, iar o naveta care sa aiba panouri solare cu o lungime de mai multi kilometri ar fi tocmai potrivita. Energia nucleara este mai greu de obtinut pentru a putea fi folosita intr-un asemenea scop.
SURSA: ZIARE.COM

În căutarea unui partener de viață

… pentru Cris
Satsang – denumire tradițională dată întâlnirilor publice (de la Sat = adevăr și Sangha = comunitate)
      „… le-aș spune oamenilor să folosească timpul bine, să aibă într-adevăr ceva timp nederanjați pentru a se concentra asupra propriului sine. Să fiți în siguranță în sinele vostru. Și atunci când vine timpul, când viața vă aduce pe cineva care vă este potrivit vouă, acesta este darul, de fapt.
Nu trebuie să căutați, o să apară cineva, pe neașteptate, dar veți recunoaște, cumva, în interiorul vostru… Este atâta fericire, să întâlnești pe cineva asemeni ție!
… nu intra într-o relație de pe o poziție dezavantajoasă, nu intra disperat, nimeni nu vrea pe cineva disperat! Este o cale atât de închisă! Nu fiți disperați!
Dacă ești disperat înseamnă că ești nespus de greșit îndrumat de propria ta gândire. Prin urmare, folosiți-vă de timpul cât sunteți singuri pentru a alunga disperarea și pentru a fi ancorați în adevăr.
Apoi, în momentul potrivit, viața aduce pe cineva care îți este atât de potrivit ție.”
Mooji

Aria 51 – un secret prost pastrat

Un articol din 2009, aparut în Los Angeles Times, numea Aria 51 „cea mai faimoasa institutie militara din lume care, oficial, nu exista”. Teatru al unor operatiuni sub acoperire din perioada razboiului rece, locul a actionat pentru multa vreme ca un magnet pentru fantasmagorici, conspirationisti ori curiosi peste masura. Foarte probabil zvonurile, care spun ca locul ar fi un paradis al OZN-urilor si al extraterestrilor, nu sunt reale; totusi e clar ca acolo guvernul SUA ascunde ceva de decenii si este un sambure de adevar chiar si în speculatiile cele mai nebunesti: tunele subterane, aeronave secrete, documente OZN etc.
Asa cum scria recent Patrick J. Kiger, chiar din momentul înfiintarii sale, „Aria 51” a fost probabil unul dintre secretele cele mai prost pastrate din istoria secretelor. Institutia a fost amplasata, în 1950, pe locul unui poligon de bombardamente si artilerie din al Doilea Razboi Mondial, la 150 km nord de Las Vegas. Locul nu apare pe hartile oficiale ale U.S. Geological Survey, iar imaginile sale au fost sterse de pe imaginile oficiale din satelit. Air Force a raspuns multa vreme scrisorilor primite de la civili negand ca ar exista o facilitate cu acest nume. Doar într-o scrisoare din 1998, s-a recunoscut ca ar exista o „locatie operativa langa Groom Dry Lake” în care se desfasoara activitati clasificate.
Cu toate acestea, presa a tot scris despre existenta bazei, începand chiar din 1955, cand United Press anunta prabusirea unui avion secret în Aria 51. În decursul anilor, scurgerile involuntare de informatii au pus ocazional oficialitatile în pozitia jenanta sa ceara retragerea referirilor la Aria 51 din diverse documente. De pilda un articol din Space Review, aflat azi si pe internet, raporta ca în 1974, astronautii de pe statia orbitala Skylab, au facut, involuntar, fotografii ale instalatiilor secrete. Un memoriu azi disponibil pe internet, facut de William Colby, pe atunci directorul CIA, descrie eforturile de musamalizare ale acestui accident.
Aceste eforturi, ca si întarirea rigorilor de mentinere a secretului au avut un succes limitat. O stire din 1980 de la Cox News, si ea disponibila azi pe net, descria testarea în acest loc a unui bombardier B-2 invizibil radar. Alte stiri au provenit de la amatorii care au urmarit sarguinciosi, cu binocluri, de pe margini, ani de-a randul, tot ce zbura deasupra Ariei 51, culegand bucatica cu bucatica diverse informatii cu care sa reconstruiasca apoi întregul. Un articol din 2005 din Las Vegas Sun, face portretul lui Glen Campbell, seful unui astfel de grup de scrutatori, intitulati „The Interceptors”. Unul dintre membrii sai construise modelul la scara al unui avion secret, iar altul masura orice anomalie gravitationala, pe baza zvonurilor ca aici s-ar construi nave antigravitationale.
Imagini luate de un satelit rus, publicate pe internet în anul 2000, au confirmat ceea ce banuiau demult investigatorii amatori, partizanii teoriilor conspiratiei ori ufologii, si anume ca în locul acela exista un complex de cladiri, un hangar gigantic si o pista care sa permita testarea prototipurilor avioanelor din viitoarele generatii. Federatia Oamenilor de Stiinta Americani a reusit nu doar sa realizeze versiuni îmbunatatite prin calculator ale acestor imagini dar chiar sa urmareasca, pe imagini luate la momente diferite, aparitia unor noi instalatii, inclusiv o pista lunga de peste 3600 de metri si lata de 42 de metri, construita în anii ’90, pentru a înlocui o pista mai veche.
La Aria 51, pe langa aeronave experimentale americane, Air Force a testat se pare si avioane inamice capturate. Un articol din 1984 al Associated Press mentiona prabusirea în zona a unui MIG-21 sovietic, soldat cu decesul generalului Air Force care îl pilota.
Dar indiferent ce se petrece realmente în Aria 51, aceste activitati palesc daca se compara cu rumorile. De pilda, intr-un articol din 1996, din New York Times, se mentiona faptul ca unii ufologi au sugerat ca, în zona interzisa, guvernul ar testa nave spatiale extraterestre. Morisca zvonistica de pe internet mai sustine ca resturile presupusei prabusiri OZN de la Roswell, din 1947, împreuna cu cadavrele ocupantilor, ar fi fost expediate la Aria 51 pentru analiza si retroinginerie. Prin 1989, o persoana chiar pretindea ca fusese angajat la Aria 51, unde militarii lucrau la o farfurie zburatoare propulsata cu antimaterie.
Pana una-alta, statul Nevada a denumit oficial „Extraterrestrial Highway” soseaua 375 care trece prin zona, ca o nada pentru turistii avizi de senzational care pompeaza dolari în economia locala. În acelasi sens, website-ul „oficial” Aria 51, administrat de biroul de turism din Las Vegas, lanseaza permanent zvonuri ca aici s-ar realiza arme secrete exotice, cu pulsatii de energie, pentru razboiul meteorologic, calatorii în timp sau teleportare.
DAN D. FARCAS

Un asteroid va trece foarte aproape de Pământ între 8 şi 9 noiembrie

Un asteroid va trece foarte aproape de Pământ peste doar o lună, potrivit experţilor NASA.

2011-10-09 12:48:02Un asteroid va trece pe lângă Pământ
închide
Un asteroid va trece aproape de Pământ / FOTO: REALITATEA TV
Asteroidul care are 400 de metri lăţime şi o greutate de 55 de milioane de tone va trece la aproximativ 323 de mii de kilometri de Pământ, cea mai apropiată distanţă de la care a fost vreodată observat un corp de asemenea dimensiuni.

Acesta va fi văzut pe cer în noaptea de 8 spre 9 noiembrie, iar experţii susţin că sunt şanse minime ca asteroidul să intre în coliziune cu Terra.

Pasionaţii de astronomie vor profita de ocazie pentru a studia un corp ceresc îndeaproape, în vreme ce mai mulţi "profeţi" sunt convinşi că asteroidul prevesteşte sfârşitul lumii.

Sursa: REALITATEA.NET

Cele mai avansate civilizaţii din Univers, ar putea fi ascunse în găurile negre

În găurile negre ar putea exista viaţă

Un studiu al unui astronom rus, publicat de Universitatea Cornell, sugerează ca in interiorul unei gauri negre ar putea exista o civilizatie de tip III pe scara Kardashev
Astronomul rus Vaceslav Dokuchaev sustine o idee senzationala referitor la posibilitatea existentei unor civilizatii avansate in interiorul gaurilor negre: daca viata ar exista in interiorul unei gauri negre, atunci civilizatia respectiva ar fi cea mai avansata din galaxie, scrie Daily Mail, citat de ziare.com.
Veaceslav Dokuchaev lucreaza la Institutul pentru Cercetari Nucleare al Academiei Ruse de Stiinte, din Moscova. Conform acestuia, dovezile existente si noile cercetari in domeniu arata ca in interiorul unei gauri negre ar exista un "zgomot alb", adica regiuni in care fotonii pot exista pe anumite orbite periodice.
El speculeaza in lucrarea publicata de Universitatea Cornell ca, daca exista posibilitatea unor orbite stabile pentru fotoni, nu ar fi niciun motiv sa nu existe in interiorul unei gauri negre si orbite stabile, pentru obiecte mai mari, cum ar fi planetele.
Concluzia studiului este ca in interiorul unei gauri negre ar putea exista chiar viata si posibil o civilizatie de tip III pe scara Kardashev. Civilizatia pamanteaza la ora actuala tinde sa atinga statutul de nivel I, pe o astfel de ierarhizare.
Conform declaratiilor sale, interiorul gaurilor negre supermasive ar putea fi locuit de civilizatii invizibile din exterior. Din cauza fortelor gravitationale enorme, cum nimic nu a scapat din interiorul unei gauri negre, este dificil a sti in urmatoarea perioada daca previziunile cercetatorului rus sunt adevarate.

11.11.11 Deschiderea portalul Divin

 Pe 11.11.11, portalul se va deschide şi primul val al  energiei divine va revinii fiecărui om, femeie sau copil  amintindu-ne toate de adevarata noastra natura. Suntem fiinte spirituale eterne născut de energie Sursă. Când ne conectam la adevărul nostru şi  vedem dincolo de sine, personalitatea noastră,  vom descoperi măreţia fiinţei noastre şi dragostea interioara, frumusetea,  nevinovăţia şi care este conţinută în fiecare dintre noi.
Poti sa simti schimbarea?
Lumina se intensifică ca noi toţi sa putem alinia  conştiinţa noastră divină în pasul nostru final al transformării noastre evolutive. Triplu energiilor prezente în 11.11.11 este un punct de activare pentru energiile divine în întreaga umanitate, care deschide portalul de adevărul despre cine suntem şi procesul nostru de ascensiune.
Ne este oferita o alegere în acest moment, ca să se conectam la divinitatea noastră. Oamenii din toată lumea se adună pentru a se incalzi în această energie şi de a transmite către restul lumii.
Este timpul pentru noi să ne amintim adevarata noastra natura.
Aceasta este o chemare la trezire, pentru noi toţi să vină împreună şi să se alăture în răspândirea cuvântului.
Sursa: youtube.com

Fost sef al FBI: FBI-ul si CIA-ul se afla în spatele atacurilor teroriste, pentru a le lua libertatile oamenilor


Ted Gunderson nu e oricine. Născut în anul 1928, el a lucrat zeci de ani în cadrul FBI, Biroul Federal de Investigaţii al Statelor Unite. A trecut prin toate rangurile agenţiei: de la agent simplu până la şeful FBI, Biroul Los Angeles. În interviul de mai jos, el acuză Guvernul SUA, FBI-ul, CIA-ul, precum şi alte agenţii americane de informaţii că s-ar afla în spatele atacurilor teroriste care au avut loc în SUA, şi în afara ei. De ce nu l-am crede? Credibilitatea sa este mare şi nu e doar un simplu iubitor al teoriei conspiraţiei… Iată traducerea şi adaptarea unui fragment din interviul acordat unei televiziuni. Ceea ce veţi afla mai jos vă va şoca cu adevărat.
Reporter: CIA are o “licenţă în a ucide”, un fel de “Murder Corp.” (“Corporaţia Crimei”)?
Ted Gunderson: Glumiţi? CIA este o adevărată mafie. Acest lucru s-a întâmplat în Afghanistan. Ce ne-a făcut CIA e de necrezut. Uitaţi-vă la toate actele teroriste…CIA se află în spatele celor mai multe din ele. Explozia de la ambasada SUA din Kenya (n.t. din 7 august 1998, când, împreună cu explozia de la ambasada SUA în Tanzania a provocat peste 200 de morţi şi 5.000 de răniţi), avem atentatul terorist din zborul Pan Am 103 (n.t. o bombă a distrus avionul Pan Am 103 de deasupra localităţii scoţiene Lockerbie, ucigând 259 de persoane), avem atentatul terorist de la World Trade Center din 1993. Guvernul nostru (n.t. adică guvernul SUA) e implicat în cele mai multe atentate teroriste – n-aş putea spune că în toate, că nu ştiu – dar am dovezi că există o implicare guvernamentală în acestea.
Reporter: Ted…oameni buni…ştiaţi că bombele care au explodat la World Trade Center în anul 1993 au fost puse de o organizaţie numită…FBI?
Ted Gunderson: Da, aşa e. Am nişte articole apărute în “New York Times” ca şi în “Los Angeles Times”, în care se arată că Emad Salem, fost ofiţer egiptean (n.t. martorul cheie în procesul atacurilor teroriste de la World Trade Center din 1993), a fost şi informator al FBI-ului. El a înregistrat convorbirile telefonice cu FBI-ul în mod secret, aşa că, atunci când a venit momentul procesului el a spus ce s-a întâmplat. El a spus FBI-ului de dinainte că va fi pusă o bombă, pe care el trebuia să o instaleze împreună cu complicii săi. El i-a spus şefului său de la FBI să pună o bombă artizanală, dar acesta i-a indicat: ‘Nu! O să punem o bombă reală!’
Reporter: Stai puţin. Să dăm şi nume: John Anticev, era şeful său. Iar el a fost implicat şi în investigaţia din Kenya. El e tipul care a fost implicat în explozia de la World Trade Center, în care au murit 6 oameni, 1000 de oameni răniţi şi pagube de sute de milioane de dolari. Dacă s-ar fi făcut justiţie adevărată, agentul FBI ar fi fost nu numai în închisoare, dar şi executat pentru crime (…)
Ted Gunderson: Bazat pe ceea ce s-a întâmplat în 1993, prin faptul că FBI-ul ştia de dinainte că va fi pusă o bombă la 1993, agenţia este prima suspectă pentru evenimentele de la 11 septembrie 2001. Dar, de asemenea, trebuie să luăm în considerare şi implicarea CIA-ului. Iar motivul este acesta: atunci când sunt deturnate două avioane în mod simultan, cu 19 răpitori, înseamnă că nu e o operaţiune redusă. Aceasta ar fi necesitat ani de zile pentru planificare şi sute de oameni ar fi trebuit să ştie în avans. Dar guvernul nostru, prin NSA, monitoriza toate telefoanele lui bin Laden începând cu februarie 1998. Vreţi să-mi spuneţi că noi n-am ştiut absolut nimic înainte? CIA şi FBI ar fi trebuit să ştie, Mossad-ul (n.t. serviciul secret israelian) ar fi trebuit să cunoască; MI-5, serviciul secret britanic ar fi trebuit să ştie.
Reporter: CIA-ul trebuia să ştie. FBI-ul trebuia să ştie. Comandantul şef, preşedintele, trebuia să ştie.
Ted Gunderson: Desigur.
Reporter: Aceasta înseamnă că Bush ştia de dinainte şi astfel e implicat în crime.
Ted Gunderson: Lasă-mă să explic publicului ce s-a întâmplat. În anii 1980, Departamentul Justiţiei a propus o legislaţie de luptă împotriva terorismului. Iar această legislaţie ne lua multe din drepturile noastre constituţionale în materie de libertate. Una din propoziţiile care erau trecute pe aceste propuneri era următoarea: “Înainte ca legislaţia să fie aprobată, oamenii trebuie să fie ucişi”. Acesta a fost şi motivul pentru care a avut loc atentatul terorist din 1993 de la World Trade Center. Din păcate pentru ei şi din fericire pentru noi (oamenii cei buni), în atacul de terorism n-au murit decât 6 oameni. N-au fost prea mulţi pentru a trece legislaţia. Aşa că doi ani mai târziu, în aprilie 1995, în centrul oraşului Oklahoma, în clădirea federală Murrah, un atentat terorist face ca 168 de oameni să fie ucişi. Astfel, un an mai târziu, legislaţia anti-teroristă este aprobată, restrângându-se o parte din drepturile şi libertăţile constituţionale, iar după atacurile de la turnurile-gemene din 11 septembrie 2001, Congresul propune restrângeri şi mai mari ale libertăţilor individuale. Aceste explozii, aceste acte teroriste, au folosit ca scuză pentru a trece legislaţia anti-teroristă. Şi acest lucru se întâmplă în întreaga lume astăzi. Şi de aceea, oamenii noştri din serviciile de securitate, nu numai că ştiau de dinainte, dar probabil că au fost şi implicaţi. Nu-i nicio îndoială. Nu poţi înfăptui o operaţiune de o asemenea avangardă, fără ca oamenii noştri să nu fi ştiut. Guvernul nostru…
Reporter: Stai puţin. Nu-i guvernul nostru, pentru că guvernul e controlat de bancheri…
Ted Gunderson: Guvernul ştie când, cum, ce şi de ce (…)
P.S. Aţi reţinut ideea? Guvernul SUA a plănuit toate atacurile teroriste, pentru ca să se restrângă libertăţile şi drepturile constituţionale ale cetăţenilor, prin noua legislaţie anti-terorism. Totul e doar un pas spre instaurarea unui regim de teroare, de dictatură de control, la fel cum de atâtea ori am spus în cadrul acestui site. Întâi în SUA, dar imediat în întreaga lume.
Sursa: Fata nevazuta a lumii….