sâmbătă, 8 februarie 2014

Noul consilier al presedintelui american Barack Obama il poate convinge pe acesta sa dezvaluie adevarul despre OZN-uri

Veştile despre apropiata numire a lui John Podesta în funcţia de consilier al preşedintelui american a alimentat în ultima vreme zvonurile că adevărul despre dosarele secrete OZN vor fi în sfârşit făcute publice.
John Podesta, în vârstă de 64 de ani, a fost şeful staff-ului de la Casa Alba în timpul mandatului lui Bill Clinton, iar mai apoi a fost consilierul neoficial al preşedintelui Obama încă de la alegerea acestuia în funcţie, în 2008. Podesta este de asemenea fondatorul şi preşedintele unor firme de consultanţă guvernamentală. El va urca însă din nou într-o foarte importantă poziţie oficială la Casa Alba, pentru acest ultim an din cel de al doilea mandat al preşedintelui Obama, un mandat care în ciuda aşteptărilor s-a dovedit a fi foarte dificil.


Pe lângă abilităţile sale recunoscute de foarte bun diplomat şi consilier competent, Podesta este de asemenea cunoscut şi pentru repetatele sale îndemnuri de a declasifica dosarele secrete despre extratereştri, pe care Pentagonul şi CIA le ţin zăvorâte de mai bine de 60 de ani. Podesta a propus declasificarea măcar a dosarelor vechi de 25 de ani, ceea ce ar permite oamenilor de ştiinţă să înţeleagă altfel misterele miilor de apariţii şi de observaţii OZN ce au fost înregistrate până acum. În 2010, John Podesta a scris chiar un Cuvânt Înainte la cartea lui Leslie Kean: „OZN: Declaraţii ale unor Generali, Piloţi şi Oficialităţi Guvernamentale”. Iată un citat din această introducere scrisă de Podesta: „Sunt sceptic în legătură cu multe lucruri, inclusiv cu faptul că guvernul ştie întotdeauna cel mai bine care este situaţia, negând declaraţiile martorilor şi mărturiile lor uluitoare. Timpul când aceste dezvăluiri ar fi trebuit să fie făcute a trecut demult. Cartea prezintă cu claritate fapte expuse de cele mai credibile surse, cele care se află în pozițiile-cheie şi în funcţiile care permit cunoaşterea unor astfel de secrete, a căror natură urmează a fi determinată.”

Preşedintele Obama, a cărui popularitate a scăzut cu 5% în luna octombrie până la un dramatic procent situat sub 50%, ar putea lua serios in considerare posibilitatea dezvăluirii unor astfel de secrete pentru o revigorare a percepţiei sale publice.


Sursa: http://www.edituradaksha.ro/

Problema „oamenilor strazii” ar putea fi rezolvata intr-un an daca s-ar recurge la aceasta metoda simpla


Dacă guvernanţilor chiar le pasă de cei care nu au adăpost şi sunt fără locuinţă, atunci aceasta ar putea fi o soluţie (cel puţin temporară!) prin care „problema” ar putea fi rezolvată foarte repede şi aproape fără costuri, cu atât mai mult cu cât numărul locuinţelor goale sunt din ce în ce mai multe, dar situaţia celor fără adăpost rămâne totuși dramatică. Este adevărat că această problema este mai dificilă în Occident (de pildă, în America numărul caselor care nu sunt ocupate este de cinci ori mai mare decât cel al „oamenilor străzii”), însă chiar şi în celelalte zone ale lumii, implicit la noi în ţară, această soluţie se poate dovedi foarte bună.


În mod uimitor, casele pot fi construite chiar din sticlele de plastic, pe care le aruncăm dupa ce le-am golit conţinutul. Dacă ele sunt umplute cu nisip și apoi zidite împreună, utilizând ca liant lutul sau cimentul, pereţii care rezultă sunt foarte rezistenţi atât la şocuri, cât şi la foc, menţinând de asemenea în interior o temperatură confortabilă.

Materia primă nu lipseşte, întrucât numai în SUA se folosesc 129,6 milioane de sticle din plastic în fiecare zi, ceea ce înseamnă 47,3 miliarde de sticle pe an, dintre care aproximativ 80% sunt aruncate sau distruse.

O casă cu două camere şi o suprafaţă de aproximativ 110 metri pătraţi necesită aproximativ 14 000 de sticle din plastic. Un calcul simplu ne arată că în acest mod, numai în SUA ar putea fi construite 9257 case pe zi din sticlele de plastic aruncate.

 
http://www.youtube.com/watch?v=LPxXH7rCSHQ


Metoda este cu success aplicată în ţările din lumea a treia din Africa şi din Asia. Un bun exemplu, care merită să fie urmat şi de ţările aşa-zis „civilizate”.


 


Sursa: http://www.edituradaksha.ro/

Furtunile de zapada din emisfera nordica sunt actiuni criminale premeditate, executate prin HAARP si chemtrails + UPDATE
In aceasta iarna tot mai multi oameni au facut constatari uimitoare referitoare la aspectul si proprietatile zapezii asternute in urma ninsorilor violente. Eram sigur ca toate acestea au legatura cu tehnologia HAARP  din Alaska si actiunile malefice, criminale ale cabalei. M-am hotarat sa scriu acest articol in urma mai multor vizionari pe internet.

Stim cu totii, in urma stirilor din mass-media ca SUA a suferit in aceasta iarna de cea mai violenta furtuna de zapada cu ninsori abundente si temperaturi excesiv de scazute, pana la – 42 grade Celsius. Aceste fenomene au fost create artificial prin geoinginerie cu ajutorul tehnologiei HAARP si Chemtrails ( darele chimice lasate in aer de catre avioane specializate - a se vedea articolele mele despre chemtrails,n.a.).


Zapada cazuta pe pamant se topeste greu, fara sa curga pic de apa si expusa unei flacari directe miroase a plastic. Vizionati videoclipul de la min. 4 , aici : Aceasta zapada este chimica, dupa cum s-a putut observa in videoclip si fenomenul nu este local. Am vizionat pe You Tube si un filmulet postat de o doamna din Valcea care a facut acest experiment cu aceleasi rezultate…
Acest fenomen a fost constatat si in Beijing, China.

 Testele de laborator facute asupra acestei zăpezi au arătat în mod repetat niveluri extrem de ridicate de aluminiu și bariu.

Desigur, există întotdeauna cei "care resping teoriile conspiraționiste", care încearcă să ne spună ca e "normal" pentru a avea aceste metale grele în ploaia și zăpada noastră. In SUA, agentii de dezinformare au încercat deosebit de greu sa convinga publicul că nu este nimic în neregulă cu precipitatiile încărcate de metale toxice.

Dane Wigington, fost angajat la Bechtel pe probleme de energie, spunea ca : 
,,Furtuna de zapada care s-a abatut asupra SUA a fost programata, dupa zilele toride dinainte, jeturi mari de aerosoli au acoperit intregul orizont, pentru ca in dimineata zilei de 20 decembrie, o lumina colorata bolnavicioasa si toxica a patruns pe cer”.
,, Apoi a inceput sa ninga si deasupra ( in spatiul aerian,n.a.) se auzeau avioane care zburau inainte si inapoi…”

Dupa caderile masive de zapada probele analizate au scos la iveala nivele de contaminare cu bariu si aluminiu de zeci de mii de ori mai mare decat cel considerat normal.
Cum putem explica aceasta zapada care sa nu contina apa ? Sa vedem ce inseamna o reactie exoterma si una endoterma.

O reactie exoterma este una care elibereaza energie si caldura cum ar fi exploziile. Una endoterma este reversul, adica cea care absoarbe energie si caldura. In cazul futunilor artificiale de zapada de deasupra SUA si nu numai, a avut loc o astfel de reactie care a acumulat energia si caldura de la sol in straturile atmosferei, creind o temperatura extrem de scazuta ( din informatii reiese faptul ca si cascada Niagara a inghetat, n.a.).

Experiment aici :


Structura zapezii nu s-a putut descifra, dar este clar chimica si in timp isi pierde din proprietati. Informatiile care circula spun ca este inclusiv radioactiva. Cabala in disperarea ei vrea sa ne extermine cat mai repede posibil.

Aceste fenomene sunt clar create artificial de geoinginerii din slujba cabalei. In mass-media suntem bombardati zilnic cu o falsa schimbare climatica planetara. Suntem manipulati sa credem ca planeta este in racire accelerata si ne paste o apocalipsa de gheata. Nimic mai fals.

Pe langa faptul ca planeta in mod natural isi face propriile transformari in vederea ascensiunii, dar din iubirea enorma fata de noi copiii ei, aceste transformari au loc prin cea mai putin violenta cale, prin geoinginerie si tehnologia aferenta se creeaza dezastre si cataclisme artificiale pentru ca omenirea sa traiasca permanent in frica si teama, pe langa problemele sociale, sa se multiplice si problemele de sanatate care sunt in interesul corporatiilor farmaceutice si nu in ultimul rand al propriilor guverne ( daca mor cat mai multi pensionari, cu atat mai bine pentru acestea pentru ca le elibereaza de costuri,n.a.).
In timp ce in Florida ningea, Alaska se confrunta cu cea mai mare temperatura inregistrata in luna ianuarie. In timp ce mass-media controlata de familia Rothschild tinea populatia Americii in stiri proaste referitoare la furtuna de zapada, Australia se ,,topea” sub cele mai ridicate temperaturi din istorie, iar California este cuprinsa de o seceta cumplita.


Cand atmosfera este saturata de aerosoli, scad vantul si precipitatiile, ciclul hidrologic al planetei este grav perturbat. Desi surse tot mai multe si diverse afirma ca prin geoinginerie se satureaza atmosfera cu particule, si asta se intampla de zeci de ani, oficial nu se recunoaste aceasta. Blocarea razelor soarelui sa patrunda pe suprafata pamantului, face ca procesul de evaporare al apei sa nu se mai produca. Aceasta se executa cu sute de aeronave zilnic, pe tot cuprinsul planetei, dispersand milioane de tone de metale toxice si particule chimice, care sunt complet ignorate de catre populatie si mass-media. Cateva din efectele la scara planetara a acestor actiuni criminale sunt : afectarea procesului de fotosinteza al plantelor ; distrugerea stratului de ozon ; reducerea precipitatiilor ; diminuarea cerului senin, albastru ; intoxicarea solului si a apei, etc.

Saturarea atmosferei cu particule, face ca in stratosfera sa aiba loc anumite reactii chimice si energetice care distruge ozonul, astfel lasand sa treaca spre pamant radiatiile cosmice nocive pentru viata si de asemenea face ca apa oceanului planetar sa se incalzeasca astfel eliberandu-se metan-hidratul de pe fundul lui, in cantitati imense, acesta localizandu-se la nivelul superior al atmosferei si facand astfel un joc de tip ,, feet-back”, efectul de sera amplificandu-se si mai mult. In emisfera nordica, acum exista o imensa gaura in stratul de ozon.  

Inhalarea acestor particule microscopice de catre fiintele umane poate duce la boli respiratorii si degenerative, ADD ; Alzheimer ; autism ; ALL ; disfunctii imunitare si multe boli asociate cu metalele grele. De exemplu neurologul Russell Blalock afirma ca nanoparticulele din aceste metale grele sunt atat de mici incat trec prin mucoasa pulmonara direct in sange, si apoi inchid incet dar sigur functiile corpului si sistemul imunitar. Nemaipunand faptul ca tot ce mancam este infestat cu aceste particule pulverizate in atmosfera. Practic planeta si omenirea se afla sub un masiv asalt, este amenintata intreaga viata de pe pamant.

Acesti criminali trebuiesc opriti cu orice pret !

In prezent, problema majora este ca foarte multi oameni, inca, refuza sa creada toate aceste adevaruri vizibile si foarte logice. Ma uit afara la zapada care la o temperatura de cateva grade cu plus nu se topeste si nu exista apa, mocirla ca in copilarie. 

Exista multa ignoranta si toata lumea isi ,,vede de treaba” in continuare fara sa le pese de viitorul lor sau al copiilor lor. Daca le arati darele chimice pe cer care dupa ore se tot latesc, se mira si sunt siguri ca sunt de la motoarele avioanelor.

Cand apar ,,epidemiile” de gripa se imbulzesc sa se vaccineze si mai rau, isi duc si copiii sa fie ,,imunizati”, totul la indemnul specialistilor de tot felul de la stiri si emisiuni TV.

Orizontul de timp pentru schimbarea totala de paradigma este foarte scurt pe traiectoria actuala spatio-temporala. Cine nu se trezeste acum va suporta un foarte mare soc dupa…

Seminarul lui Dave Wigington - ,,Razboiul climateric si colapsul civilizatiei “ , in engleza , aici :


si aici dovada la ceea ce am raspuns la un comentariu, adica ,,fratii nostri din galaxie" actioneaza impotriva acestor actiuni criminale : un OZN urmareste un avion care imprastie chemtrails....http://www.youtube.com/watch?v=fFv63-rwgZw


 surse : theusindependent.com
           geoengineeringwatch.org

    
               Drum drept spre Lumina !

Sursa: http://burebista2012.blogspot.ro/

CE SUNT ACTIVĂRILE?

(2 feb.2014; channeled by Holly Hawkins Marwood)
Traducere Const.Mihăilescu
                  

 
Salutări Dragilor!
Suntem Consiliului Superior din Orion .


Mesajul nostru de astăzi va face referire la natura, tipul și importanța activărilor. Unii dintre voi ar putea să fie conștienți de producerea activărilor în timp ce alții nu au asemenea sensibilități. Aceste momente reprezintă aspecte importante care provoacă și/sau accelerează anumite transformări în ființa umană și o ajută să facă unul sau mai mulți pași înainte, pe calea evoluției. Totul depinde de nivelul la care este „prinsă” ființa în momentul infuziei de energii trimise spre Pământ pentru a susține și accelera procesul ascensionării.
Noi am fost actorii din umbră care au ajutat omenirea voastră, în multele situații în care asemenea fluxuri energetice au avut ca țintă ființele umane de pe planeta Pământ. 

 Acum dorim să explicăm cum funcționează acest proces și de ce este important să vorbim despre el în acest moment. Activările sunt fluxuri de energie care penetrează ființele fizice și energetice într-o modalitate diferită de cum s-a procedat până acum. Prin acțiunea de activare se deschid anumite căi energetice care respectă o geometrie cerească cu particularitatea că este vorba de o geometrie sacră. Bazat pe sacralitatea acestor forme geometrice, energia divină de o anume specificitate este astfel ordonată încât să permită alinierea unor tipuri energetice existente pe planetă cu matricea energeticii universale, obținându-se o aliniere în raport cu geometria formei. 
Energiile luminoase încărcate (modulate) cu informație codificată încep să curgă prin această structură geometrică sacră, făcând posibilă interacțiunea dintre energia sosită și formele fizice umane la toate nivelurile.  (Nota C.M.: poate că pentru unii cititori, formularea pare a fi dificilă. Din acest motiv, voi face o metaforă. Să spunem că un tren plin de marfă trebuie dirijat într-o anume direcție pentru ca vagoanele să poată fi garate la locul de descărcare și depozitare. Aceasta impune anumite manevre care se reduc, practic, la schimbări de direcție, cu ajutorul macazurilor. În plus, pentru fluidizarea muncii de descărcare, jghiaburi special confecționate pot fi atașate la vagoane pentru ca marfa să poată aluneca pe ele până la locul de depozitare). 
 Pe scurt, trebuie să înțelegeți că pentru ca energiile specializate, trimise către voi din univers, să poată fi asimilate de ființele umane, trebuie făcut un anume aranjament, o anume aliniere, anumite adaptări și o anume sincronizare. Acestea toate se pot obține prin utilizarea unor matrici cu forme geometrice sacre. Tot acest proces se numește ACTIVARE.

Fiecare activare are o geometrie diferită (Nota C.M.: adică, pentru recepționarea, ancorarea și asimilarea unor fronturi enegetice specializate – care pot diferi unele față de altele prin nivel de vibrație, modulație, conținut informațional, putere de transmitere etc.- este nevoie de o anumită „construcție” energetică, de un anumit model). 

 Fiecare front energetic recepționat produce anumite modificări în ființa umană. 
 Pentru ca întregul program de transformare a ființelor umane să fie complet realizat, au fost și vor mai fi necesare mai multe ACTIVĂRI care, treptat, vor definitiva noua ființă umană aptă să existe în dimensiunea 5D. Activarea 111 a fost prima treaptă a acestui proces. Atunci s-a infuzat energia prin formele sacre specifice codului ”111”.
Aceste energii vor permite ființei umane să afle cine este și care este relația ei cu toate nivelurile și vor face posibilă alinierea sufletului cu Sinele Superior. Ce înseamnă asta? Înseamnă că veți începe să aveți experiențe de viață diferite,  într- un mod mai clar aliniate, permițând sufletului vostru să-și exprime mai puternic dorința și voința. Sistemul vostru energetic va fi coordonat într-o măsură mult mai mare de suflet și mai puțin de egoul uman (prin minte). Adevărurile voastre vor fi mult mai mult aliniate la Adevărul Universal și aceasta vă va face să fiți substanțial mai știutori a cine sunteți, care este rolul vostru în viața pe care o derulați și care este scopul vostru global.
Înțelegerea cu mediul și cu semenii voștri se va situa pe o treaptă superioară, pentru aceasta un rol important începând să fie deținut de simțuri și mai puțin de limbaj.
Aceste Activări, din care multe s-au produs dar încă și mai multe vor urma, vor fi din ce în ce mai specializate și vor folosi, de fiecare dată, o geometrie sacră diferită.

Fiecare dintre aceste Activari va produce asupra voastră modificări unice, într-o ordine desăvârșită și impusă de scopul prevăzut în Program.
 Pe viitor ne propunem să mai vorbim despre scopul, utilitatea și necesitatea ACTIVĂRILOR, ele fiind legate mereu de Solstiții, fazele Lunii și ale Astrului Cresc, Soarele, precum și de eclipsele celor două corpuri cerești. 
Fiți binecuvântați!
Suntem Consiliul Superior din Orion

 
SURSA: www.AkashaHealingStudio.com 
 Audio http://www.akashahealingstudio.com/high-council-of-orion-what-are-the-activations-2nd-feb-2014/ 
 (C.M.)
 

Sursa: http://spirituletern.blogspot.ro/