miercuri, 14 noiembrie 2012

POSTUL CRĂCIUNULUI. Răspunsurile PREOŢILOR la cele mai GRELE întrebări


Postul Craciunului a inceput, anul acesta, cu o zi mai devreme decat era randuit, intrucat lasarea de sec s-a facut intr-o zi de miercuri, zi de post. Postul va tine pana in ziua de Ajun, 24 decembrie, inclusiv.

POSTUL CRĂCIUNULUI. Răspunsurile PREOŢILOR la cele mai GRELE întrebări
POSTUL CRĂCIUNULUI. Răspunsurile PREOŢILOR la cele mai GRELE întrebări

Decizia de a tine post este una personala si tine foarte mult de convingeri, credinta, starea de sanatate a fiecaruia, dar si de putinta. Fie ca te-ai hotarat sa tii post sau nu, aceste informatii iti vor fi de folos, atat pentru sanatatea ta, cat si pentru a afla mai multe lucruri inedite despre ce inseamna post, care sunt randuilelile, cine nu ar trebui sa tina post si ce recomandari au medicii.

Sfatulparintilor.ro noteaza cateva intrebari frecvente despre post, lamurite de preoti.

Se pot folosi aceleasi vase in care s-a mancat de dulce?

Da. Vasele pot fi folosite daca s-au spalat temeinic. Nu se pot folosi lingurile de lemn. Acestea trebuie schimbate.

De la ce varsta pot tine copiii post?

Copiii pot fi invatati de mici sa tina post, insa trebuie acordata o atentie speciala celor bolnavi, anemici, rahitici, pentru care mancarea este foarte importanta.

Femeile insarcinate pot renunta la post?

Da. Gravidele, lauzele si femeile care alapteaza au dezlegare in post, pentru sanatate si intarirea ei si a pruncului.

Daca poftesti este mai pacat decat sa mananci de dulce?

Nu. A pofti la mancaruri este numai ispita. A manca de dulce inseamna incalcarea randuielilor postului. A pofti este pacat numai in cazul adulterului: “Oricine se uita la femeie, poftind-o, a si savarsit adulter cu ea in inima lui” (Matei 5;27-28).

Sursa:  REALITATEA.NET

ISRAEL, 20 DE raiduri aeriene în Fâşia Gaza, PESTE ŞASE MORŢI. Urmează INVAZIA TERESTRĂ


Israelul a efectuat miercuri peste 20 de raiduri aeriene în Fâşia Gaza, şase palestinieni fiind ucişi, printre ei numărându-se liderul aripii militare a Hamas, Ahmad Jaabari, anunţă surse palestiniene citate de AFP.

Tensiuni tot mai mari în Israel
Tensiuni tot mai mari în Israel
"Ocupantul palestinian a efectuat peste 20 de raiduri aeriene în Fâşia Gaza, vizând secţii de poliţie şi baze ale serviciilor de securitate. Până acum, bilanţul este de şase morţi, printre care se numără comandantul Ahmad Jaabari", a declarat Islam Chahwan, purtătorul de cuvânt al Ministerului de Interne din Fâşia Gaza.
Potrivit unor surse medicale, cel puţin 25 de palestinieni au fost răniţi în raidurile aeriene israeliene.
Armata israeliană s-a declarat pregătită, "dacă va fi necesar", să lanseze o operaţiune terestră în Fâşia Gaza, după ce l-a ucis miercuri, într-un raid, pe Ahmad Jaabari, liderul aripii militare a mişcării palestiniene islamiste Hamas.
 
"Toate opţiunile sunt pe masă. Dacă va fi necesar, armata este pregătită să lanseze o operaţiune terestră în (Fâşia) Gaza", a scris un purtător de cuvânt militar într-un mesaj postat pe contul său oficial de Twitter.
Potrivit unor martori, zeci de tancuri aparţinând armatei israeliene erau staţionate în apropierea barierei de securitate instalată între Israel şi acest teritoru palestinian.
Armata a mai anunţat că a vizat instalaţii de lansare a unor rachete aparţinând mişcării islamiste Hamas, aflată la putere în Fâşia Gaza.
"Armata a luat ca ţintă un număr semnificativ de instalaţii (de lansare) de rachete cu o rază de acţiune (de peste 40 de kilometri) operate de către Hamas", a anunţat un purtător de cuvânt militar, într-un comunicat.
Textul evocă "o lovitură semnificativă dată capacităţii de a lansa rachete şi depozitelor de muniţie" aparţinând Hamas şi altor grupări armate din Fâşia Gaza.
O purtătoare de cuvânt a armatei israeliene, Avital Leibovich, a declarat că "eliminarea" într-un raid, miercuri, a şefului militar al Hamasului reprezintă începutul unei operaţiuni militare împotriva unor grupări armate din Fâşia Gaza.
O nouă serie de violenţe la frontiera dintre Fâşia Gaza şi Israel a izbucnit la sfârşitul săptămânii trecute, în urma cărora şapte palestinieni - patru civili şi trei combatanţi - au fost ucişi, iar alţi 35 răniţi. de cealaltă parte au fost răniţi opt israelieni, dintre care patru sunt militari.

Sursa:  REALITATEA.NET

Un mesaj de iubire și de lumină de la vegana Lozet, din Comandamentul Ashtar


(19 oct.2012; channeler Konstantinos) 

Konstantinos: Buna ziua, dragi prieteni! Mult după miezul nopții, am decis să intru în starea de meditație, după care, mi-am exprimat dorința de a comunica cu cineva din Comandamentul Ashtar, care ar avea vreun mesaj de canalizat prin mine. Preventiv, pentru a evita legături telepatice nedorite, am cerut protecția Athanghelului Mihail. În această situație, mă folosesc și de puterea unor cristale. În faza următoare, am vizualizat o sală și câteva cifre, iar în fața mea a apărut, stând în picioare, o ființă care era dispusă să 
Konstantinos
 comunice cu mine. Inițial, nu am putut desluși dacă aceasta era un bărbat, o femeie, un androgin, o ființă umană sau umanoidă. După puțin timp, totul a devenit mai clar și am avut imaginea unei femei frumoase cu care am încercat să comunic. La început a trebuit să mă folosesc de pendul, dar, după câteva încercări, ne-am acordat frecvențial. Mi-a comunicat că numele ei este Lozet și că este de pe Vega. Mai târziu, i-am schițat și portretul. La o oră după ce m-am trezit, am primit mesajul de mai jos. Am realizat atunci o transmisie foarte puternică și clară încât tremuram de emoție. Energia ei era atât de minunată! Iată mesajul de care vă invit să vă bucurați! 
Lozet: Transmit un salut tuturor oamenilor și tuturor celorlalte creaturi din regatele aflate pe Gaia, dar și Gaiei. Tot respectul și admirația mea pentru această lume. Desigur, nu mă refer la înițiatorii conflictelor militare, la cei corupți, cei care provoacă înfometarea altora, cei care produc poluarea de orice fel a 
Lozet
sistemului vostru planetar sau a cei care torturează animalele. Chiar dacă, în unele situații, există o motivație pentru unele dintre aceste fapte, nu înseamnă că eu sunt de acord cu astfel de comportamente, de care n-ar trebui să bucure pe nimeni. Nu! Eu și toate echipajele Comandamentului Ashtar vă onorăm și vă admirăm curajul de a fi ales să vă încarnați în dimensiunea a 3-a, a dualității. Eu sunt Lozet și exist energetic în dimensiunea a 6-a. Locul meu de origine este steaua Vega, din constelația pe care voi o numiți Lyra. În lumea voastră se găsesc unele surse care conțin informații despre Vega și locuitorii săi. 

Structura specială a pielii noastre și culoarea este închisă și se explică prin necesitatea de a ne proteja de acțiunea puternicelor raze ultraviolete care se regăsesc în lumina naturală pe care o primim pe planetă. Așadar, avem pilea de culoare închisă, suntem, cum spuneți voi, bruneți, părul este negru, și prezentăm unele mici deosebiri față de rasa umană. Eu și alte ființe din lumină, avem capacitatea de a ne controla structura moleculară proprie, care ne permite să ne schimbăm culoarea părului, de exemplu, în diferite nuanțe de culori (cel mai adesea alegem culoarea alb sau culoarea platinei. Ca să dau un exemplu, culoarea părului meu nu se întâlnește la alți vegani. M-am singularizat, ca să mă exprim astfel. Nu, nu sunt caracteristici dualiste pentru a le putea compara în niciun fel. Ne bucurăm de varietate, dar acest lucru nu înseamnă că ne identificăm cu trupurile noastre. 

Abilitatea de a vă schimba structura fizică va fi unul dintre multele lucruri pe care le veți dobândi și voi. Multe tehnologii admirabile, dintre care o mică parte va fi oferită destul de repede lumii voastre, vor apărea atunci când Spiritualitatea și Știința se vor recunoaște reciproc și vor colabora strâns. Acestui canal (channeler) i s-a transmis ieri telepatic imaginea unui dispozitiv unic care arată ca o centură. Această centură este capabilă să absoarbă o parte din Esența Iubirii proprietarului, pe care o poate transmite prin concentrarea gândului către altă persoană, aflată oriunde. Se procedează astfel: echipați cu o centură specială, pe care o putem încărca la voință cu energia iubirii noastre, prin concentrare, ne putem imagina că emitem această energie prin catarama centurii către o persoană anume (vezi figura). Cel vizat va primi acea energie, care-i va crește sentimentul de calm și siguranță. 

Dispozitivul nu va fi nici de cum un mijloc prin care să se încalce voința liberă a cuiva. Asemenea dispozitive sunt utile pentru netezirea asperităților dintre indivizi și creșterea nivelului de acceptare reciprocă. El nu provoacă daune de niciun fel și nu poate impune voința cuiva împotriva altei persoane. Acestea și multe alte lucruri veți putea primi în dar de la frații voștri din univers, atunci când va avea loc reuniunea noastră. Va fi o zi măreață și plină de fericire, atunci când populația Pământului va fi integrată în Federația Lumilor din Lumină. Din acel moment, nu va mai exista noțiunea de plictiseală căci infinite posibilități de cunoaștere vi se vor deschide, în relația cu lumile universului. 

Voi, care doriți să urmați Transmigrația, nu vă temeți pentru profesiile actuale, pentru că în Noua Eră nu se va mai pune problema supraviețuirii ci doar cea a iubirii, bucuriei și abundenței. De exemplu, oamenii de știință, cu o inimă deschisă, vor avea posibilitatea să se adapteze noilor domenii ale cunoașterii științifice, diverselor teme de cercetare și experimentare. Muzica, arta, grija față de ecosistem, serviciul echipajelor Galactice, care sunt niște forțe ce asigură liniștea și înțelegerea pe largi zone ale universului pentru ca viața, oriunde ar fi ea să nu poată fi perturbată de nimeni. Veți avea posibilitatea de a vă folosi gândirea, diversele tehnologii, capacitatea de creație, inventivitatea în extrem de multe domenii. Veți putea materializa la voință lucruri care vă sunt utile sau care vă distrează. Va dispărea noțiunea de concurență. 

Simțurile voastre vor fi sporite și percepția colaborării și chiar contopirii cu Sinele vostru Superior va fi permanentizată. Vă veți putea folosi de toate avantajele stării de multidimensionalitate. Veți trăi nu cu grija supraviețuirii ci pentru a vă îmbogăți cunoașterea și a vă bucura de tot ceea ce vă poate oferi viața. Și tot ce veți co-crea va avea viață pe care Divinitatea o va învesti cu Duhul Său. Viață vor avea nu doar copiii voștri ci și tot ceea ce veți mai crea cu mintea, cu sufletul sau cu brațele. Cred că știți deja că navele noastre spațiale moderne sunt niște realizări tehnice care au viață, au simțuri, raționează și interacționează cu noi și cu mediul. Pot lua decizii și se comportă exact ca o ființă vie, rațională. Scopul esențial al transformărilor prin care treceți voi și sistemul vostru planetar, inclusiv Gaia, ca entitate individulă, este de a vă crește capacitatea de co-creare la nivelul deținut de cele mai evoluate civilizații din univers. 

Noțiunea de popor și dialecte vorbite vor fi rezolvate de la sine, atunci când comunicarea se va face telepatic. Cei care vor dori să mai utilizeze vorbirea o vor face doar ca un moft, ca o plăcere de a-și aminti de cum era cândva în dualitate. 

Noua voastră lume va începe să apară mai pregnant, mai întâi in SUA, ca urmare a unor confruntări politice care vor avea un impact puternic asupra societății. Vor apărea paralelisme între vechea societate, Vechea lume și Noua lume, și din asta va avea de câștigat noua societate, în care se vor proba noile principii și concepții de viață, care vor avea un impact determinant asupra ființelor umane. Destul de repede va dispărea omul ignorant, retrograd, conservator și cârcotaș. Toate aceste transformări vor fi accelerate și prin munca plină de dăruire care se desfășoară în Comandamentul nostru. Desigur, mereu va fi importantă munca Lucrătorilor în Lumină de pe planetă. 

Dragilor, mă simt onorată că am putut transmite acest mesaj prin intermediul canalului nostru uman. Vă iubesc în mod egal pe toți, dragii mei frați și surori de pe Pământ, și aștept cu nerăbdare să colaborăm și să lucrăm împreună pentru binele nostru, al tuturora. 

Primiți, vă rog, lumina mea și a celor din Comandamentul Ashtar. Pacea și armonia să fie mereu cu voi! 

Lozet. 

SURSA: http://awakeningtothedivine.wordpress.com 

(C.M.)

Sursa: ascensiuneaspiritului.blogspot.ro

Vampirii energetici si donatorii casei -idei extrase din cartea lui Mihail Platonov-
Plante:

Orhideea – sunt vampiri clasici si i-au foarte multa energie de la oameni . Este deosebit de periculoasa pentru casa in care locuiesc oameni nehotarati, cu vointa slaba. Pentru acestia, orhideea functioneaza ca o pompa, absorbindu-le energia. In timpul noptii si in zorii zilei vampirismul orhideei se manifesta cel mai acut.

In zonele malefice predomina speciile iubitoare de umezeala : plopul tremurator, arinul, salcia, stejarul, ulmul si frasinul. Coniferele, teiul si mesteacanul evita zonele geopatogene               

Daca in mijlocul unei vegetatii luxuriante cu specii iubitoare de umezeala, observati frunzele decolorate si  ingalbenite ale mesteacanului  sau teiului, feriti-va de acel loc.

Arborii care evita zonele geopatogene, sunt donatori.

Daca observati tulpini de rogoz sau de stuf pe un teren nemlastinos, inseamna ca panza freatica se afla la mica adancime iar acesta este un indiciu ca zona respectiva este geopatogena.

Existenta plantelor medicinale si otravitoare, a maselaritei, lacramioarelor si a rozmarinului salbatic indica acelasi lucru – zona respectiva este geopatogena.

Toate plantele de balta si cele otravitoare sunt vampiri – zone geopatogene.

Plantele cultivate, pomii fructiferi nu suporta zonele geopatogene.

Se considera ca pinul, smochinul, bradul, prunul, mirtul, dafinul, teiul, mesteacanul, marul, fagul, scorusul, palmierul au capacitatea de a restabili echilibrul energetic al omului.

Arbustii fructiferi  iradiaza puternic energie: zmeurul, coacazul rosu si cel negru, agrisul, gutuiul, vita de vie.

Pentru a primi energia copacilor este suficient sa ne asezam cu spatele lipit de trunchiul arborelui donator sau il cuprindem cu bratele si ne vom primi portia necesara de energie.
Tradescantia – este o planta indicator(barometru).  Ea indica existenta  in apartament a zonelor cu dereglari energetice, pentru ca ea refuza sa traiasca in aceeasi camera cu un vampir sau intr-o zona geopatogena. Plasata intr-un asemenea loc  ea incepe sa se ingalbeneasca si sa-si piarda frunzele. Luati-o din locul cu energie negativa si planta se va simti mai bine, ii va reveni imediat culoarea.


Plante donatori: muscata cu flori rosii sau albe, cu frunzele usor incretite. Ne ajuta sa scapam de durerile de cap, daca ne introducem cate  o frunza de muscata in fiecare ureche. Muscata poseda o energie pozitiva foarte puternica. Este suficient sa stam langa o muscata timp de 10-15 minute si ne vom simti odihniti, cu fortele refacute.

Ficusul – planta benefica pentru energetica omului. Lui I se datoreaza atmosfera placuta si bunastarea din casa. Iritarea si furia dispar tot datorita prezentei ficusului. Asupra persoanelor irascibile au un efect calmant, actioneaza cu blandete, abia perceptibil, calmand accesul de agresivitate. Este important sa fie asezat intr-un loc unde sa nu primeasca direct lumina de la soare.

Cactusul – ne ajuta sa ne completam energia si in acelasi timp poate inlatura energia negativa. Poate fi amplasat in fata monitorului computerului, preluind o parte din energia negativa.

Amarilia – planta benefica

Ciubotica – cucului  - este ideala pentru echilibrarea energiei, neutralizeaza conflictele si de aceea este bine sa fie amplasata la ferestrele incaperilor unde apar frecvent emotii negative.

Violetele – nu suporta in casa energiile inferioare, pasiunile exagerate, scandalurile. Nu suporta nici atitudinea prea familiara fata de ele, deci nu are rost sa la mangaiati frunzele catifelate pentru ca se supara si se imbolnavesc. Violetele pot sa ne echilibreze starile emotionale, in schimb se intristeaza ele. Ea este un purificator al spatiului.

Ciclama – face ordine in energetica locuintei. Deosebit de utila in casele in care locuiesc oameni cu vointa slaba, molatici, “lasa-ma sa te las”. Energetica acestor case este instabila, depinzand de starea de spirit a locuitotilor lor, de persoanele venite in vizita etc. Ciclama unifica fragmentele disparate, razlete, incercand sa creeze un spatiu unitar.

Azaleea – mentine in casa energetica bunei dispozitii, neutralizand toate enegiile egoiste. Persoanele care au nevoie sa-si suplimenteze energia din afara, trebuie sa aiba neaparat in casa azalee, deoarece ele sunt capabile sa-I “hraneasca” pe oameni cu energie deosebita, creatoare.

Rozmarinul – inlatura oboseala, frica, anxietatea, panica, astenia.Foarte indicate persoanelor in varsta si femeilor insarcinate. Amelioreaza  toxicoza si irascibiltatea.

Lianele – izvor nesecat de energie in locuinta. Lianele cer afectiune si nu suporta deloc atitudinea rece, indiferenta fata de ele.

Papirusul – energia lui este destul de aspra. Este donator dar energia sa este agresiva, de aceea persoanele cu vointa slaba se vor simti abatute, deprimate in prezenta lui.

Curmalul – ofera si ia energie in egala masura.Persoanele dezechilibrate energetic trebuie sa evite apropierea de aceasta planta. Curmalul nu iubeste animalele de casa si in prezenta acestora se imbolnaveste.

Lamaiul – este o planta instabila energetic.

Plantele exotice pot fi vampiri energetici. Ex. Monstera deliciosa, absoarbe o cantitate imensa de energie.

Begoniile – sunt plante vampir dar folositoare in special pentru casele in care vine multa lume. Begonia absoarbe ca un aspirator toata energia, iar dupa un timp reda casei doar energia pozitiva.

Orhideele, trandafirii, ferigile sunt plante vampiri.


Trandafirii – ingrijind trandafiri, oamenii isi transfera surplusul energetic asupra lor si de aceea toti cei care se considera donatori pot sa cultive fara grija trandafiri. Persoanelor carora nu le este suficienta propria energie, le sunt contraindicati trandafirii, deoarece le provoaca anxietate si irascibilitate.

Trandafirii nu suporta pisicile dar se inteleg bine cu cainii.

Feriga – puternic vampir energetic, pentru a se putea dezvolta normal are nevoie de foarte multa energie. Poate sta bine pe televizor absorbindu-I toata energia negativa.

Chiparosul –desi este un  puternic purificator al aerului nu este indicat sa-l avem in locuintele noastre(considerat in antichitate arborele mortii).

Tuia – la fel ca si chiparosul planta vampir care plasata in camera unde petreceti mai mult timp, va poate pune viata in pericol.

Este important de retinut ca plantele nu trebuie amplasate in dormitoare, deoarece in timpul noptii absorb oxigen si degaja dioxid de carbon. In plus, noaptea plantele se elibereaza de energia negativa : ciclul lor energetic este programat pe absorbtia diurna a informatiei negative si purificarea nocturna, prin eliminarea energiei negative.

Fireste, nu toate plantele – vampiri intra in categoria celor care trebuie tinute departe de casa. Anumite plante, precum ferigile, ii ajuta pe unii iar altora le pot face rau. Totul depinde de sistemul energetic al fiecarei persoane in parte.

Lista ce contine plantele noastre protectoare, deoarece sub semnul uneia din ele am venit pe lume:Putem aduce in casa planta noastra fara nici o retinere, ea ne va proteja oricum, chiar daca este vampir.

Violeta: 22decembrie – 1ianuarie; 25iunie – 4iulie
Trandafirul: 2-11ianuarie; 5iunie-14iulie
Aloe: 12-24ianuarie; 15-25iulie
Muscata: 25ianuarie – 3februarie; 26iulie – 4august
Tradescantia: 4-8februarie; 5-13august
Ficusul: 9-18februarie; 14-23august
Amarilia: 19-28februarie; 24august-2septembrie
Cactusul: 1-10martie; 3-12septembrie
Azaleea: 11-20martie; 13-22septembrie
Zambila: 22-31martie; 24septembrie-3octombrie
Crypthomeria: 1-10aprilie; 4-13octombrie
Ciclama: 11-20aprilie; 4-13octombrie
Nucul: 21-30aprilie; 24octombrie-2noiembrie
Iasomia: 1-14mai; 3-11noiembrie
Rozmarinul: 15-24mai; 12-21noiembrie
Asparagusul: 25mai-3iunie; 22noiembrie-1decembrie
Portocalul: 14-23iunie; 2-11decembrie
Orhideea: 13-23iunie; 12-21decembrie
Saxifraga: 21martie
Feriga: 24iunie
Lamaiul: 23septembrie
Hortensia: 21 decembrie

Plante- donatori: ienuparul, Crypthomeria, cactusul Cereus, Crotonul(Codiaeum), Plectranthus, rozmarinul, zambila, aloe, iasomia, saxifraga, nucul.

Plante vampiri: toate speciile de asparagus, floarea de ceara(Hoya carnosa), filodendronul, clopotelul italian(Campanula isophylla), Tetrastigma voineriana, Saxifraga sarmentosa, voalul miresei (Chlorophyitum comosum), Rhoicissus, portocalul dulce (Citrus sinensis), grapefruitul de apartament (Citrus paradisio), orhideea.

Daca sunteti o fiinta donatoare de energie va puteti inconjura de cele mai dificile plante, de tipul Monstera, pentru ca nu va vor pricinui nici un rau.

Daca sunteti o fiinta vampir-energetic, trebuie sa alegeti doar plantele donatori, celelalte va vor inrautati starea sanatatii.

In cazul in care sunteti neutru si va este suficienta energia pe care o primiti, fara a atenta la energia celorlalti, dar si fara a o darui pe a voastra, este bine sa alegeti plante neutre sau plante –donatori.

Arborii Bonsai  - sant arbusti miniaturali, crescuti fortat in conditii impuse de om, in ghivece speciale.


Un bonsai este benefic in casele dominate de spiritul materialismului, pentru ca el are capacitatea de a abate gandurile de la lumea materiala spre lumea spirituala. Bonsai ii ajuta pe oameni  sa perceapa lumea fina, ii face mai sensibili, le dezvolta intuitia, ii ajuta sa se schimbe, sa-si schimbe conceptia despre lume, iar aceasta este uneori principala cale spre vindecarea trupului si a spiritului.

Energetica  unui bonsai depinde de energetica arborelui: pinul, dafinul, visinul, ficusul va vor hrani cu energia lor, in schimb chiparosul sau portocalul va vor lua energia, desi nu in aceeasi masura ca arborii de dimensiuni normale.

Deosebiti de utili pentru reglarea energeticii casei sunt copaceii bonsai cu forma coroanei, rotunda.

Florile naturale taiate, sunt donatori pana cand incep sa moara. Din acest moment devin vampiri si cu o forta diabolica incep sa absoarba energia casei, de aceea nu pastrati niciodata prea mult florile in vaza.

Florile uscate sunt si ele vampiri dar intr-o masura mai redusa decat cele vestejite.
In general, materia moarta atrage intotdeauna fortele necurate.


Animale:   Care sunt trasaturile unui animal – vampir?

 Vampirismul este pentru ele un fenomen temporar, ele avand capaciatatea de a-si completa energia din natura. Daca animalul dvs. de companie se gudura excesiv pe la picioarele dvs. fara vreun motiv anume, daca va priveste insistent in ochi fara sa clipeasca, sau daca manifesta prea multa agresivitate, provocandu-va emotii negative si iritare, orice comportament inexplicabil al animalului poate fi omanifestare de vampirism.

Pisicile  iau energie de la oameni dar numai cand trebuie si cat trebuie. Este suficient sa va luati pisicuta in brate si sa-I mangaiati blanita moale, ca durerea de cap care v-a chinuit intreaga zi incepe treptat sa va lase. De ce? Pentru ca se normalizeaza presiunea sangelui din cauza careia va durea capul. Pisica este capabila sa absoarba energia de care nu aveti nevoie la un moment dat, determinand vasele sanguine din corpul dumnevoastra sa se ingusteze sau sa se relaxeze, in functie de presiunea arteriala pe care o aveti. Pisicutele de culoare neagra iau cam mult din energetica casei.

Pisica este un exceptional dispozitiv energo-informational. Ea simte toate neregulile din organismul omului, dar nu “trateaza” pentru ca ar sti cum sa-si ajute stapanii, ci din cu totul alte motive. Dereglarile din organismul uman, durerile, sunt cauzate de modificarile potentialului energetic  intr-o anumita regiune a corpului si aceste modificari sunt percepute foarte bine de catre pisici. Pisica este singurul mamifer care, pentru a trai, are mereu nevoie de o anumita cantitate de energie negativa. Nu se poate sa nu fi observat si dumneavoastra ca pisicilor le place sa stea pe televizor, frigider, computer, masini de spalat in functiune, adica pe aparatura ce iradiaza in mediul inconjurator oscilatii electromagnetice negative. Cu cat mai mare este nivelul acestor oscilatii, cu atat mai fericita este pisica.


Omul, dimpotriva, pentru a se insanatosi, trebuie sa scape de energia negativa si sa-si normalizeze astfel sistemul energetic. Pisica cand simte ca o anumita portiune a corpului omului este incarcata negativ, se duce si se aseaza exact pe locul bolnav, se instaleaza comod si incepe sa se “incarce”. Inainte de a se aseza, unele pisici framanta cu labutele locul, pregatindu-si culcusul, iar acest masaj este si el foarte folositor pentru om.Cand burtica pufoasa si calda a pisicii se lipeste de locul bolnav, omul beneficiaza in egala masura si de termoterapie. Pisica ramane pe locul bolnav pana ce nu mai are ce lua de acolo. Daca energia negativa s-a epuizat sau daca pisica se simte “satula”, ea se ridica si pleaca.

Orice pisica va va normaliza presiunea arteriala, se va lupta cu afectiunile cardio-vasculare, daca nu sunt de origine organica, va vindeca gripa, angina, racelile, contuziile, cefaleea, insomnia, procesele inflamatoare din tesuturi si limfa, va va alina suferintele in crizele de ficat si de stomac. Nu trebuie sa retineti pisica daca ea vrea sa plece. Inseamna ca nu este gata sa “lucreze”, sau ca a facut déjà tot ce era necesar.

Cainii sunt donatori de energie. Ei nu va iau energia negativa dar va suplimenteaza energia pozitiva.  Cainii sunt ca niste acumulatori vii care pe masura ce dau din energia lor, se incarca imediat cu alta, noua.

 Cateii de culoare neagra nu influenteaza energetica casei pentru ca ei sunt donatori de energie.

Pentru caini viata fara miscare nu este viata. Procesele metabolice decurg foarte rapid in organismul lor, cainii trebuie sa aiba tot timpul o ocupatie, fie si numai alergatul dupa propria coada. Au nevoie, mai mult decat oricare alte animale, sa comunice in permanenta cu oamenii. Un caine lasat singur in apartament mai mult timp, se simte parasit si, daca I s-ar permite, nu s-ar indeparta niciodata de stapan.

Cainele cedeaza bucuros din energia sa, el este gata sa-I dea stapanului sau toate fortele sale, fara sa aiba de suferit din aceasta cauza, fara sa se simta epuizat sau slabit, pentru ca este capabil sa-si restabileasca imediat echilibrul energetic. Iritarea, nervozitatea cainelui Il impiedica sa doneze energie. Cainii nervosi, prost educati de stapanii lor, nu sunt capabili sa ajute, ci mai degraba fac rau. Energia lor vine in fascicole, haotic, procesul raspandirii energiei prin corpul uman are loc la intamplare, unele regiuni fiind suprasaturate, altele, dezavantajate. Rezultatul este varianta cea mai grava a dezechilibrului energetic. Un caine bolnav este ca un om bolnav, nu doneaza ci ia energie sau, in cel mai bun caz, doneaza, dar incomplet. Orice modificare survenita in psihicul unui caine este semnul unei boli.

Daca aveti un tonus scazut, sunteti obosit, somnolent, dar nu sunteti racit, nu aveti dureri si nici vreo inflamatie oarecare, atunci aveti nevoie de caine, nu de pisica.

Daca dupa “tratamentul” pisicii va tiuie urechile, aveti ameteli si sunteti somnolent, chemati cainele.

Pentru un om bolnav, ideal ar fi sa aiba si pisica si catel. Daca pisica este capabila sa anihileze procesele inflamatoare, sa inlature durerea, surescitarea, sa normalizeze  presiunea arteriala, cainele il ajuta pe om sa-si refaca puterile si sa-si ridice tonusul vital. Cand in casa exista si caine si pisica, ei ‘lucreaza” impreuna. Pisica isi ofera prima serviciile iar apoi intra in scena si cainele.

Cantitatea cea mai mare de energie o doneaza animalele roscate, in timp ce animalele cu cu blana de culoarea nisipului sau galben-crem, tonifica energetica stapanilor.

Culoarea cenusiu-albastruie linisteste, neutralizand izbucnirile emotionale.

Albul poate fi considerat culoarea ideala.


Animalele si plantele reprezinta ambianta care-I este necesara omului pentru o viata completa. Ele ne sunt cu mult mai necesare decat alimentatia rationala sau efortul fizic, pentru ca doar ele sunt capabile sa asigure distribuirea corecta a energiei intr-un spatiu de locuit.

Casa unde traiesc in armonie oameni, animale si plante, este ocolita de nenorociri, pentru ca aici se creeaza si un intreg sistem energetic benefic, care se autoregleaza in permanenta.
Problema este ca oamenii incearca sa organizeze viata animalelor ca si cum aceastea ar  fi tot oameni. Ei nu inteleg necesitatile animalelor de companie si, desi fara rele intentii, le afecteaza negativ viata.

Animalele comunica intre ele cu ajutorul imaginilor. Toate animalele poseda, intr-o masura mai mare sau mai mica acest dar pe care noi il numim telepatie. Copiii sub sapte ani inteleg cel mai bine animalele pentru ca pana la aceasta varsta constientul si subconstientul lor ( in plan energetic – campul astral si campul mental) nu sunt atat de bine separate ca la adulti. Copiii au o gandire imaginativa, de aceea pot lesne prelua imaginile formate in creierul animalelor. In cazul copiilor peste 7ani, constientul si subconstientul lor sunt déjà net separate, ei incep sa gandeasca utilizand categorii abstracte, la fel ca adultii. Ei trebuie sa invete la fel ca oamenii mari sa inteleaga animalele. De asemeni, la varste mai mari de sapte ani incepe sa se manifeste agresivitatea copilului.

Padurea este un mare stabilizator al energeticii noastre. O ora petrecuta in padure echivaleaza, ca grad de eficacitate, cu o luna de fizioterapie la policlinica.

Stramosii nostri stiau sa-si aleaga un loc benefic pentru construirea locuintei. Se considera ca daca pe locul respectiv nu se culca vaca sau cainele, nu era bine sa construiesti pe el. 

Abundenta cuiburilor de soareci era considerata un semn foarte bun, de asemeni  abundenta cuiburilor de pasari.

Mamiferele si pasarile sunt in marea lor majoritate, donatori de energie.
Prezenta serpilor, broastelor, sopirlelor, insectelor era considerata un semn rau. Toti amfibienii si reptilele, gandacii si fluturii sunt vampiri deci se simt bine in locuri cu un camp electromagnetic instabil.

Pestii , de asemeni inghit energie – preluind energia negativa, pestii creeaza un camp energetic  benefic.

Casa:

Din ce este compus campul energetic al familiei noastre? Din locul pe care este amplasata casa, care se hraneste cu energia emanata din adancurile pamantului, din energetica materialelor folosite la constructia casei, din energia membrilor familiei si ale animalelor de companie. Pentru ca fiecare dintre noi sa se simta bine in propria casa, trebuie sa aiba suficienta energie vitala, iar aceasta energie sa fie corect distribuita. Animalele de casa mentin energetica locuintei la nivelul care ne este necesar noua, oamenilor.

Fortele necurate sunt atrase de resturile de mancare, in special carnea alterata si, daca ati lasat peste noapte pe masa, in chiuveta sau chiar in cosul de gunoi firimituri, resturi de mancare, sa stiti ca se vor delecta cu ele nu numai mustele si gandacii de bucatarie ci si alte creaturi, din alta lume. De aceea pastrati-va intotdeauna vasele curate, daca nu vreti ca aceste creaturi sa se stabileasca in casa voastra sau, si mai rau, in corpul dumneavoastra, tulburandu-va astfel echilibrul energetic.

Pentru  a ne proteja pe noi si casa noastra de invazia entitatilor negative trebuie sa fim mereu curati si sa ne mentinem curata locuinta.


Sfaturi:

Incercati sa va tundeti macar o data pe luna (urmariti fazele lunii) deoarece in varful firelor de par se acumuleaza murdaria energetica, de care nu veti reusi sa scapati doar spalandu-va pe cap. Aruncati imediat parul tuns sau, si mai bine, ardeti-l.

Stergeti des oglinzile din casa, deoarece prin ele iese energia negativa.

Mobilierul dumneavoastra poate sa se comporte ca un vampir, mai ales daca este din lemn masiv. Inainte de a achizitiona o piesa de mobilier, interesati-va din ce lemn este facuta  si in nici un caz nu va puneti  in dormitor o comoda sau un sifonier din lemn de plop tremurator, ulm, salcie sau stejar! Sau, si mai rau, din lemn de culoare neagra, dupa moda din ultimii ani. Acesti arbori sunt vampiri si in timpul noptii va vor fura toata energia, astfel incat dimineata va veti trezi cu dureri de cap si suparati pe toata lumea.

Mobila din lemn de mesteacan, tei sau fag este foarte potrivita pentru odihna.

Mobila din lemn de pin poate degaja in timp uleiuri eterice, ceea ce nu este benefic pentru unele persoane.

Mobila de culoare neagra absoarbe prea multa energie iar cea alba aminteste de un salon intr-un spital.

Din punct de vedere energetic cea mai potrivita este mobila maro-deschis.

Pot sa absoarba energie si alte obiecte din casa? Da. Cel mai bine fac acest lucru scoicile marine, ramurelele de corali, buchetelele de flori uscate. Pentru ca sunt tesuturi moarte. Si vesela din portelan de proasta calitate, statuetele si bibelourile din os ne sorb energia; de asemeni, coarnele de cerb de pe pereti, blana de urs de pe podea, functioneaza ca aspiratoare de energie.

De asemeni, cartile pe care nu le atinge nimeni cu anii, nici macar pentru a le scutura de praf; lucrurile vechi, depozitate si uitate in cutii sau geamantane sunt si ele vampiri. Sfatul meu este sa faceti macar de doua ori pe an curatenie generala in casa si sa aruncati fara regrete toate vechiturile. Incercati  de asemeni sa nu luati de la nimeni nici un fel de lucruri folosite, chiar daca va sunt oferite de oameni cumsecade la prima vedere. Aceste lucruri vor aduce in casa dumneavoastra o energie straina, cel mai adesea negativa.


Cei ce au in casa soba sau semineu vor avea energetica locuintei corecta si stabila, deoarece focul este un foarte bun corector al energiei, flacarile sale mistuind orice energie negativa. Este suficient sa faceti focul chiar si o singura data pe saptamana.

In general, impotriva vampirilor sunt foarte eficiente trei tipuri de purificare : prin foc, apa si lumina solara.

Purificarea cu ajutorul apei:  este obligatoriu sa faceti zilnic un dus sau o baie in cada in timpul careia sa va cufundati cu totul in apa timp de o secunda. Apa va lua cu sine toata energia negativa.

Lumina soarelui este si ea un minunat donator de energie.

Daca vreti sa umpleti casa de energie solara, aveti grija ca ferestrele sa fie curate, spalati des perdelele deoarece prin ele iese energia malefica din casa si patrunde energia benefica, asa ca dati-i posibilitatea sa circule libera, fara obstacole.Sursa: www.evolutiespirituala.ro