luni, 27 mai 2013

Domnule Ponta nu acceptati exploatatrea gazelor de sisit! - Mesaj de la Ingeri primit de Sfatuitoarea


Asa cum v-am promis dragii mei prieteni, revin cu un mesaj pe care l-am primit in aceasta dimineata, de la dragii mei Ingerasi. De data asta, este un mesaj adresat nu noua, ci d-lui Ponta. 
Se pare ca in "spatele usilor inchise", se petec niste treburi nu tocmai placute Domnului Dumnezeu. Se pare ca si d-l Ponta a depus armele si a renuntat la bunele intentii cu care a inceput mandatul de prim ministru si a dat mana cu cei care nu isi vad doar interesul buzunarului propriu. Mai precis, a acceptat ca gazele de sist sa fie exploatate si pe teritoriul Romaniei, trecand cu vederea si acceptand toate riscurile si pericolele care le presupune aceasta hotarare. 

Ingerii ii transmit si lui si noua, ca tot ce presupune exploatarea acestor gaze, va pune in pericol insusi integritatea teritoriului Romaniei prin cutremurele si prabusirile de teren pe care le implica, va influenta flora si fauna in rau, precum si poluarea va fi deosebit de importanta pentru mediu. Toate astea se vor pentru a impiedica evolutia noastra ca popor in noua dimensiune. 
Domnul Ponta ar trebui sa stie ca nimic din ceea ce se intampla in aceste zile nu este intamplator si ar trebui sa actioneze ca atare. 
Ar trebui sa caute si sa investeasca in inventiile "curate" ale geniilor premiate la saloanele internationale de inventica si inovatie. Ar trebui sa investeasca in folosirea mintilor luminate ale acestei tari, pentru ca scoaterea tarii la liman se va face prin forte proprii si nu prin mila strainilor care nu au alta grija decat sa urmareasca propriul interes. 
Daca toate acestea nu se vor intampla in curand si cursul evenimentelor nu se va schimba, atunci sa se astepte la o serie de evenimente care nu-l vor mai include si pe domnia sa, dar care vor conduce in cele din urma la intrarea lucrurilor pe fagasul dorit de Divinitate. 
Si d-l Ponta si toti cei care au inca putere de decizie in aceasta tara, sa se gandeasca cu sinceritate ca legea care guverneaza Universul este Legea  cauzei si efectului, asa ca sa nu se mire ca Universul le va intoarce inmultit ceea ce transmit.

Deci, incercati d-le Ponta si nu acceptati exploatarea gazelor de sist si nu accepati in general compromisuri care fac rau tarii, caci Dreptatea Divina se face indiferent de interesele de partid sau de politica de grup.

Dumnezeu sa va binecuvanteze si Ingerii Lui sa ne ajute pe toti sa e indeplinim misiunile divine!

Cu mult drag,
Sfatuitoarea

"Nu făcea zgomot, nu avea aripi şi era oval. Este INCREDIBIL!" O femeie a fotografiat din greşeală un OZN în San Diego (VIDEO)


"Nu făcea zgomot, nu avea aripi şi era oval. Este INCREDIBIL!" O femeie a fotografiat din greşeală un OZN în San Diego (VIDEO)
Televiziunile locale au comentat pe larg imaginile pe care Ellen Henry le-a surprins pe cerul din San Diego, scrieHuffington Post. Femeia fotografia un muzeu din orăşelul Santee când, din greşeală, a surprins pe cer ceea ce ea numeşte un OZN.

"Eram pe proprietatea muzeului, ziua în amiaza mare, şi făceam fotografii. Eram foarte atentă la ceea ce se petrecea în jurul meu", a declarat Ellen, care a realizat că obiectul care apare pe cer nu este o pată pe ecranul camerei atunci când a descărcat imaginea pe calculator.

"Nu mi-a venit să cred" a continuat femeia.

Femeia nu crede că ceea ce a pozat este un avion pentru că nu există trasee comerciale în acea zonă, iar obiectul aflat la o altitudine joasă nu făcea zgomote. 

"Cu siguranţă nu era un avion comercial pentru că l-aş fi auzit. Şi nici dronă nu era pentru că nu avea aripi şi era oval", a explicat Ellen. În plus, ea susţine că imediat după ce a fotografiat OZN-ul, aparatul nu a mai funcţionat.TABERE de AUTOVINDECARE si AUTOCONTROL cu Dr Crina Veres 12 - 21 iulie 2013 și 12 - 21 august 2013Tabere de Noua Medicina Germanica Hamer,
Eliberare emotionala prin EFT, Noesiterapie, Chirugie de Lumina, Atingerea Nemuritorului, Gimnastică Energetică
cu Dr. Crina Veronica Veres si ceilalti EU

PensiuneaTransylvanian Inn, Bran, Brașov

O tabără despre relația ta cu tine și cu starea ta de sănătate la toate nivelurile , în care vei experimenta și exersa pe cazuri concrete ale participanților modalitățile de identificare a problemelor fizice, afective și sufletești și autovindecare conform Noii Medicini Germanice ( Dr. R. Hamer ), Epigeneticii ( Dr. B. Lipton ), Chirurgie de Lumină ( din 3 Școli: Academia Sufletului, Infoenergetică, Atingerea Nemuritorului ), Tehnicilor de Eliberare EmoționalăGimnastică Energetică ( elemente de QiGong, TaiChi Chuan, Posturi Corporale Vindecătoare, Elemente de Reflexoterapie și Proceduri de făcut în situații de urgență ), Vindecarea Relațiilor ( Dr. C. Veres si Regizorul G. Adamescu )Muzică pentru Sincronizarea Emisferelor Cerebrale (HemiSync).

Despre dr Crina Veres intrati pe http://www.autovindecarea.blogspot.ro/
Sănătatea ta este direct legată de calitatea relațiilor din viața ta – relațiile tale, pe care tu le-ai construit cu tine și cu ceilalți te ajută să fi sănătos sau nu, să ai abundență și succes pe toate planurile sau nu.
Această tabără te va ajuta să găsești resursele și piedicile pentru a putea modela un TINE care să te împlinească fizic, emoțional și sufletește, pentru a te bucura de viață așa cum meriti, de la concepție pana in prezent și în fiecare clipă. Toate acestea te ajută să înțelegi DE CE  ai făcut, faci și vei face anumite alegeri în viață, ce aveai, ce ai și vei avea de învățat din ele. Toate experiențele prin care treci sunt înscrise pe un continuum de transformări personale și sociale ale ființelor umane, iar această tabără te va ajuta să conștientizezi asta, sa intelegi cine esti si sa revii acasa un alt om.
Felul în care vei privi viața când te vei întoarce acasă va schimba lumea în care trăiești într-un mod benefic, neașteptat, care acum pare un miracol.

Orarul activităților și pauzele de masă respectă orele de funcționare ale organelor, însă cine dorește poate opta și pentru suplimentarea numărului de mese.
PROGRAMUL ACTIVITĂȚILOR
7:00 – 8:00 Gimnastica Energetică
8:00 – 9:30 Mic dejun și siesta
9:30 – 12: 00 Activități din Programul de Tabără (Curs și Exerciții)
12:00 – 14:00 Pauza de prânz
14: 00 – 17:00 Curs și Exerciții
17:00 – 18:00 Pauza de Cina
18:00 – 21:00 Program de seară (Dans terapeutic, Vizionare de documentare, Exerciții de Relaționare)
Ziua 1: Sosirea și acomodarea  prticipantilor la Tabara I intre 9:00 și 16:00, 16:00 la 18:00 Prezentarea participanților și prima Cina de tabără
Ziua 1-5 Medicină Germanică Aplicată,
Ziua 5 – incheierea Taberei I , cina de tabara  si  foc de tabara
Ziua 5 – Sosirea si acomodarea participantilor la Tabara II intre 9:00-16:00, 16:00 la 18:00 Prezentarea participantilor si cina de tabara, foc de tabara.
Ziua 6-7 Tehnici de Eliberare Emoțională
Ziua 8-10 Vindecarea Relațiilor
Ziua 10 Incheierea Taberei ,intre  13:00-15:00 pranz de tabara, fotografii de grup.

Recomandări: să aveți la voi haine lejere, haine de ploaie, costum de baie,lanterna.In tabara veti putea achizitiona Cartea Noua Medicina a Lui Hamer la pretul  de  250 ron/bucata.
Toti participantii vor primi suport de curs.

Contributia  este de  1100 ron pentru Tabara  I (Noua Medicina Germanica Hamer  5 zile, adica 12-16 iulie sau 12-16 august)  sau Tabara    II  cu Eliberare emotionala, Noesiterapie,Vindecarea Relatiilor, Muzica de sincronizare a emisferelor cerebrale , Chirurgie de Lumina , Atingerea Nemuritorului (5 zile, adica 17-21 iulie sau 17-21 august)  sau 2200 ron pentru Tabara I + II( toate cele 10 zile , 12-21 iulie sau 12-21 august) .
Contributia nu include cazarea , masa si drumul pana la locatia de tabara.

Pentru cine achita pana la 23 iunie a.c.contributia este de 800 pentru  Tabara I sau II si 1800 pentru Tabara I+II.
Pentru cine achita pana la 5 iulie a.c. contributia este de 1000 pentru Tabara I sau 2000 pentru Tabara I+II.
Pentru cine achita intre 6 si 11 iulie contributia este 1100 pentru  Tabara I si 2200 pentru Tabara I+II.
Copiii participa GRATUIT in tabara alaturi de parintii lor.


Locatia este la  Pensiunea Transilvanian  Inn ,in localitatea  Bran, Brasov, situata intre colinele masivelor Bucegi si Piatra Craiului, aveti pe tot parcursul taberei o priveliste panoramica incantatoare unica asupra Branului, a Castelului Bran, spre Masivele Bugegi,Postavarul Piatra Craiului, Magura Codlei si Cetatea Risnov.Locatia este dotata cu tot comfortul,internet etc
Pentru taberele de Noua Medicina germanica  s-au acordat tarife prietenoase si preferentiale pentru cazare si masa astfel:
Cazare 

fara masa: - 45 ron/ noapte / persoana in camere duble

                  - 65 ron  / noapte / persoana in camera singl

Masa
- mic dejun 20 ron
- pranz 35 ron
- cina 30 ron
Aveti si varianta Cazare+Masa la 135 ron/zi(3 mese si 2 gustari)- o recomandam ca fiind cea mai avantajoasa.
Cazare pentru copii :
- 0- 7 ani fara pat suplimentar GRATUIT
- peste 7 ani cu pat suplimentar si lenjerie proprie GRATUIT
- peste 7 ani pat suplimentar si lenjerie 15 lei / noapte
Copii vor avea din partea organizatorilor o persoana care ii va intretine cu jocuri interactive ,
de inteligenta emotionala, de relationare, muzica, dans,mini excursii etc, astfel incat parintii sa poata beneficia de programul complet de tabara .


Detalii si inscrieri la
Organizator
CONFERINTE SPIRITUALE ROMANIA by Genoveva Salvaras
Spatiu live de spiritualitate,psihologie si parapsihologie
 Telefon  0726 580 568 Genoveva Salvaras

De ce sunt grasimile trans periculoase pentru sanatatea ta !


Grasimile saturate adesea ajung in mod eronat incadrate in aceeasi  categorie nesanatoasa cugrasimile trans, datorita structurii lor moleculare asemanatoare, ceea ce este partial motivul pentru care grasimile saturate sunt inca in mare parte considerate in societate ca daunatoare pentru sanatate. Dar grasimile trans se gasesc de fapt intr-o clasa aparte si proprie atunci cand vine vorba de forma, functie si efecte asupra corpului uman, iar aceasta clasa hotarat nu este una pozitiva.
Grasimile trans, se pare, inlocuiesc grasimele sanatoase saturate in corp si blocheaza efectiv lucruri precum absorbtia de substante nutritive, eliminarea reziduurilor si functia imunitara – de aceea acestea sunt periculoase pentru sanatatea ta.
Desi chimic identice cu grasimile saturate, potrivit GreenMedInfo.com, grasimile trans sunt inerent malformate si nenaturale. Ele sunt create prin fortarea moleculelor degrasimile trans hidrogen la temperatura inalta, un proces cunoscut sub numele de hidrogenare. Acest proces face grasimile mult mai stabile, ceea ce previne rancezirea rapida, dar de asemenea reformeaza grasimile, modificandu-le de la o forma mai indoita si mai netensionata la una dreapta si mai rigida. Modificarea lor in acest fel le face sa devina otravitoare pentru corp si o cauza majora de boli cronice.
Atunci cand ingerezi grasimi trans, aceste substante mutante inlocuiesc practic grasimile saturate sanatoase gasindu-se in mod natural in peretii celulari – aceasta, din nou, se datoreaza faptului ca ele au o structura moleculara similara. Dar grasimile trans sunt mult mai putin permeabile decat grasimile saturate si nu interactioneaza cu alte molecule in acelasi fel cu grasimile saturate, ceea ce altereaza sever functiile normale ale corpului.

In esenta, celulele tale solicita grasimi saturate pentru a comunica intre ele si a mentine homeostaza – dar cand intervin grasimile trans, totul este dat peste cap.

“Deoarece grasimile trans sunt mult mai stabile chimic – rezultatul direct al atomilor de hidrogen aflandu-se in parti opuse ale moleculei – ele nu interactioneaza adecvat cu alte molecule” explica Heidi Stevenson de la GreenMedInfo.com. “Chiar peretele celulei nu este asa de compact pe cat ar fi trebuit, acest lucru facandu-l slab si mai permeabil decat ar fi normal. Astfel, moleculele toxinelor care ar fi fost prea mari pentru a patrunde in celula, acum ar putea sa se strecoare prin peretele celular si sa creeze haos inauntru.”

Grasimile trans suprima producerea de hormoni si vatama glandele suprarenale

Comunicarea intercelulara este o alta functie corporala majora afectata de catre grasimile trans. Pentru ca corpul tau sa produca hormoni precum adrenalina, de exemplu, care reglementeaza raspunsul „lupta sau fugi” la stres si situatii de urgenta, celulele tale au nevoie de cantitati sanatoase de grasimi saturate, cu scopul de a trimite semnale hormonale de stres. Cand totusi celulele nu mai sunt capabile sa faca eficient asta ca rezultat al grasimilor trans, corpul ajunge sa forteze glandele suprarenale sa lucreze mai mult decat este normal, ceea ce poate duce la oboseala suprarenala si in cele din urma disfunctii ale tiroidei.
“Grasimile trans sunt mai putin active chimic, deci schimburile adecvate de semnale nu pot fi facute, si nu poate avea loc comunicarea intercelulara normala. Grasimile trans au de asemenea forma diferita, deci moleculele se pot bloca fie in interiorul, fie in exteriorul celulelor. Cand grasimile trans le inlocuiesc pe cele saturate, substante nutritive critice s-ar putea sa nu mai fie capabile sa patrunda in celule, iar toxinele sa nu poata sa iasa. Rezultatul este un metabolism perturbat, ceea ce afecteaza fiecare aspect al sanatatii”.

Grasimile trans sunt legate de comportamentul agresiv

Noi date despre grasimile trans, acizii grasi trans- (dTFA) indica faptul ca acestia ar putea contribui la comportamentul agresiv, irational, desi dTFA sunt in principal compusi sintetici care au fost introdusi in alimentatia umana doar recent.
Intr-un studiu prompt si revizuit de cercetatori de la University of California, San Diego, “dTFA au fost puternic si semnificativ asociati cu o agresiune sporita, cu dTFA mai consistent predictivi decat alti factori de agresiune predictivi evaluati”. Ce este si mai important, s-a aratat ca grasimile transblocheaza productia de acizi grasi omega-3, despre care s-a demonstrat ca inhiba comportamentul agresiv, spun cercetatorii.
Rezultatele provin dintr-un studiu facut pe 945 de adulti de ambele sexe pe o durata de peste cinci ani(1999-2004), care nu erau sub tratament medicamentos de lipide si fara extreme ale nivelului de colesterol LDL, diabet, SIDA, cancer sau boli de inima, a afirmat un rezumat al rezultatelor.
“Acest studiu furnizeaza primele dovezi conectand grasimile trans cu iritabilitatea comportamentala si agresiunea”, mai afirma  studiului.
“Rezultatele noastre ar putea avea relevanta pentru determinarile politicilor publice privitoare la grasimile trans- din dieta”, au spus cercetatorii. “Daca asocierea dintre grasimile trans- si comportamentul agresiv se dovedeste a fi cauzala, acest lucru adauga mai multe motive recomandarilor de a evita grasimile trans- sau de a le include in alimente furnizate institutiilor precum scoli si inchisori, intrucat efectele daunatoare manifestate de grasimile trans- s-ar putea extinde dincolo de persoana care le consuma, pana la a-i afecta pe ceilalti”.
Sursele pentru acest articol includ:
http://www.bantransfats.com/ - grasimile trans

Cum poti afla cine te urmareste pe Internet
“Am lansat Collusion. Il puteti descarca, il puteti instala in Firefox, ca sa vedeti cine va urmareste pe Internet si va urmeaza prin padurile digitale. Mergand mai departe, toate vocile noastre trebuie sa se faca auzite. Pentru ca ceea ce nu stim ne poate face rau de fapt. Pentru ca memoria internetului este vesnica. Suntem urmariti. Este vremea ca noi sa-i urmarim pe urmaritori“, Gary Kovacs,  CEO-ul Mozilla. 

Pe masura ce un utilizator navigheaza pe Internet, sunt colectate informatii despre el, care pot ajunge chiar si la marile companii.


Insa aceasta activitate nu este 100% malefica: datele personale pot face cautarile mai eficiente, iar cookie-urile pot ajuta paginile tale favorite sa se mentina in afaceri.

Dar, spune Gary Kovacs, director executiv la Mozilla Corporation, este dreptul oricarui utilizator sa stie ce date sunt colectate si care sunt efectele acestui proces.

Astfel, el a prezentat o extensie a browser-ului Firefox care face acest lucru.

In materialul video postat pe Ted.com, expertul explica modalitatea prin care extensia “Collusion” iti poate arata unde se duc datele utilizatorului si cine il urmareste atunci cand este online.

“Dupa ce va instalati Collusion trebuie sa stiti sa interpretati harta. Ei bine, punctele rosii sunt pagini web care urmaresc comportamentul, pe care nu le-am accesat, dar care ma urmaresc. Punctele albastre sunt pagini web pe care le-am accesat direct. Si punctele gri sunt pagini web care ma urmaresc, dar nu am nici o idee cine sunt. Toate sunt conectate, asa cum puteti vedea si formeza o imagine a mea pe Internet”, a precizat Gary Kovacs.

El a aratat celor prezenti la demonstratie ca dupa ce a accesat patru pagini de Internet, alte 25 ii monitorizau activitatea.

“Sunt peste 150 de site-uri care imi urmaresc informatiile personale, majoritatea fara consimtamantul meu, dupa doua saptamani de navigat pe Internet. Castigul catorva companii de top din acest spatiu este de peste 39 de miliarde de dolari”, a precizat acesta.

Kovacs a sustinut ca confidentialitatea nu este o optiune si ca nu ar trebui sa reprezinte pretul pe care sa-l acceptam doar pentru a naviga pe Internet.

“Am lansat Collusion. Il puteti descarca, il puteti instala in Firefox, ca sa vedeti cine va urmareste pe Internet si va urmeaza prin padurile digitale. Mergand mai departe, toate vocile noastre trebuie sa se faca auzite. Pentru ca ceea ce nu stim ne poate face rau de fapt. Pentru ca memoria internetului este vesnica. Suntem urmariti. Este vremea ca noi sa-i urmarim pe urmaritori“, si-a incheiat CEO-ul Mozilla prezentarea.

Victor Ponta şi mirajul gazelor de şist (I)


сланцевый газ месторождение добыча бурение
© Foto: Flickr.com/danielfoster437/cc-by-sa 3.0

Victor Ponta a demonstrat că poate învăţa repede. Un prim exemplu al capacităţii de învăţare este viteza cu care premierul USL a preluat de la mentorul politic Traian Băsescu arta „reevaluării”. După ce l-a reevaluat subtil pe preşedintele care l-a făcut „plagiator” şi „pisic”, premierul s-a apucat să reevalueze diverse promisiuni făcute în campania electorală.

Printre obiectele reevaluării se numără proiectul de la Roşia Montana şi exploatarea gazelor de şist.
Acest subiect este foarte sensibil şi în multe cazuri orice discuţie raţională pe acest subiect este imposibilă. Pentru cei orbiţi de mirajul „independenţei energetice” care ar merita sacrificii ecologice majore, orice argument va fi perceput ca o „propagandă în favoarea Gazprom”. Este clar că guvernul USL nu se va opri aici şi va merge până la capăt în privinţa exploatărilor gazelor de şist, indiferent de consecinţe. Scopul seriei de articole dedicate viitorului exploatării gazelor de şist în România şi Europa este crearea unui material de referinţă care va fi utilizat în bătăliile informaţionale ulterioare, ca exemplu al unei situaţii în care Rusia a încercat să prevină un dezastru, dar argumentele nu au fost acceptate din cauza lăcomiei şi primitivismului intelectual al unor lideri politici.
Pentru început, vom analiza succesele obţinute de companiile canadiene şi americane în Polonia, care este prezentată în România ca un exemplu de succes în domeniul gazelor de şist şi a luptei pentru independenţa energetică faţă de Rusia. În media occidentală, Polonia a fost considerată un fel de Eldorado al gazelor de şist din Europa şi o zonă cu un uriaş potenţial de producţie. În 2011, un raport al guvernului american (US Energy Information Administration) a estimat că Polonia deţine rezerve de gaze de şist echivalent cu 300 de ani de consum intern. Au fost acordate sute de licenţe de exploatare în regim preferenţial, iar politicienii polonezi au fost curtaţi de companii precum Chevron, Exxon şi ENI în vederea obţinerii unui „tratament special”. Sună cunoscut, nu-i aşa? Un an mai târziu, s-a descoperit că o estimare mai realistă a resurselor de gaze de şist ar fi de 10 ori mai mică decât cea iniţială. Această descoperire nu a temperat frenezia din media şi clasa politică din Polonia care sperau să obţină 30 de ani de independenţă energetică.
În a doua jumătate a anului trecut, din Polonia au plecat companiile-gigant. Chevron, Exxon şi ENI au renunţat la explorări în Polonia, deoarece nu au găsit zăcăminte viabile din punct de vedere comercial. Au renunţat şi o serie de companii mai mici. Până acum, ultimele speranţe ale rusofobilor polonezi, care nu doreau să recunoască realitatea, au fost legate de compania canadiană Talisman Energy şi compania americană Marathon care au perseverat, bazându-se pe tehnologii extractive de ultimă generaţie. Pe 8 mai 2013, ambele companii au declarat că renunţă la explorarea gazelor de şist din Polonia.
Reprezentantul Marathon a declarat pentru Reuters că decizia de sistare a explorării în Polonia se datorează „imposibilităţii de a găsi o cantitate de hidrocarburi, viabilă din punct de vedere comercial”. Dar cum rămâne cu optimismul investitorilor? Cum rămâne cu sutele de articole scrise în presa din Polonia despre viitorul strălucit al gazelor de şist? Cum rămâne cu acuzaţiile de filorusism şi insultele adresate de „experţii în energie” celor care au prezis această situaţie? „Gazele de şist din Polonia există numai în mass media, deoarece în realitate nu există nimic”, a explicat Grzegorz Pytel, analist economic în cadrul Institutului Sobieski din Varşovia.
România are toate şansele să repete experienţa nefastă a Poloniei. La fel, substanţe toxice vor ajunge în apele freatice, iar zone cândva curate vor fi transformate într-un peisaj selenar, asemănător cu un şvaiţer. Rezultatul economic va fi nul, iar companiile străine care îşi vor încerca norocul în ruleta gazelor de şist, nu vor plăti nimic pentru daunele cauzate în numele „independenţei energetice”.
În partea a doua, vom analiza perspectivele „revoluţiei gazelor de şist” din alte zone geografice.

SUA împinge România spre Rusia (I)


сша румыния сша флаги 2012 октябрь коллаж гр
© Colaj: Vocea Rusiei

Încet, dar sigur, se adeveresc pronosticurile pe care le-am făcut în privinţa relaţiilor în triunghiul Washington – Bucureşti – Moscova. Recentele vizite şi declaraţiile făcute de analişti şi formatori de opinie din SUA arată că Bucureştiul este astăzi împins în braţele Rusiei de elita politică de la Washington. În cadrul acestei serii de articole, vor fi analizate toate aspectele acestei operaţiuni de „transfer” al României din sfera influenţei americane într-o altă sferă de influenţă.

Unul dintre principiile pe care se bazează diplomaţia americană ţine de dorinţa de a evita cu orice preţ situaţiile în care lucrurilor li se spune pe nume. Mai mult, atunci când un aliat este lăsat din braţe, aliatului i se explică pe îndelete că, de fapt, are loc doar o reconfigurare a unor parametri neesenţiali ai „relaţiei strategice” cu SUA. În cazul României, rolul de psihologi care trebuie să calmeze spiritele la Bucureşti a fost asumat de doi distinşi analişti americani, care nu pot fi suspectaţi de filorusism. Aceştia sunt Matthew Rojansky de la Centrul Carnegie şi şeful Stratfor („CIA pentru civili”) George Friedman.
Rojansky este un nume greu, fiind un specialist în relaţiile americano-ruse şi unul dintre puţinii „tehnicieni” care au fost la conducerea unor iniţiative comune ale republicanilor şi democraţilor americani. Analistul Centrului Carnegie le-a transmis decidenţilor de la Bucureşti un mesaj simplu, dur şi direct: luaţi exemplul Poloniei şi aplicaţi-l în România. Dar ce înseamnă „exemplul Poloniei”?
În primul rând Rojansky a explicat că România trebuie să renunţe la orice fel de pretenţii teritoriale în privinţa Republicii Moldova, declarând că „Unirea” ar fi fost un lucru „de speriat”. În stilul clasic american, decidenţilor români li s-a explicat că renunţarea la tentativele de „Unire” este pentru binele României: „Unirea Moldovei cu România este şi ea periculoasă şi de speriat. Două milioane de oameni în plus cu drept de vot, care nu au trăit şi nu sunt obişnuiţi cu România, ar schimba toată politica ţării” (citat din declaraţiile lui Matthew Rojansky în cadrul conferinţei organizate de Universitatea A.I. Cuza la Iaşi.
În discursul său, rostit la conferinţa organizată de Ambasada SUA la Bucureşti, analistul american a dat peste cap toate „schemele geopolitice” promovate de „experţi” precum Iulian Chifu şi Dan Dungaciu. „Dacă România şi Rusia se pot reconcilia pe modelul Polonia-Rusia s-ar crea un mediu mai favorabil pentru rezolvarea conflictului dintre Republica Moldova şi Transnistria şi atingerea unui compromis durabil”, a declarat Rojansky. Directorul adjunct al Programului Rusia – Eurasia al Centrului Carnegie arată clar că Dungaciu şi Chifu pot să uite odată pentru totdeauna despre aberantele scenarii în care Republica Moldova era împărţită pe Nistru şi integrată parţial în România. Spre stupoarea multor aşa-zişi „specialişti” bucureşteni, invitatul ambasadei americane a explicat clar că pentru România ar fi indicat să caute reconciliere cu Rusia în ciuda tuturor problemelor istorice şi că SUA, de facto, susţine abordarea Federaţiei Ruse în privinţa Republicii Moldova. Mai mult, Rojansky arată clar că este sarcina României să repare relaţiile cu Moscova şi nu invers: „România nu este singura ţară care se confruntă cu astfel de provocări, dar este timpul nu să vă spuneţi 'e prea greu, nu pot să fac asta', ci ne vom asuma riscul şi vom încerca, chiar dacă răspunsul ruşilor continuă să fie negativ”. Şoc şi groază la Bucureşti, iar la Moscova este doar relaxare şi voie bună.
În partea a doua a seriei, vor fi analizate sugestiile cu iz de indicaţii care au fost lansate la Bucureşti de şeful Stratfor George Friedman.

Tratamentul total al cancerului în 42 de zile – Rudolf Breuss


Tratarea cancerului prin metoda Rudolf Breuss
Principii:
- Tumoarea canceroasa trebuie sa fie consumata de corpul insusi in timpul curei de post.
- Prin autoinfometare in timpul curei, prin privarea corpului de unele elemente (mai ales proteine), corpul consuma sau elimina tot ce nu-i apartine, inclusiv tumoarea canceroasa si orice depozite de reziduuri.
- Tumoarea este o formatiune de celule denaturate, care de obicei apare prin presiune indelungata sau iritare indelungata.
- Cancerul este mai greu vindecabil daca se consuma alimente solide si in special proteine animale.

Amestecul de sucuri:
3/5 sfecla rosie
1/5 morcovi
1/5 bulb de telina
putina ridiche neagra, mai ales coaja
un cartof mic
Exemplu: 300g sfecla rosie, 100g morcov, 100g bulb de telina, 50g ridiche neagra, un cartof mic cat un ou sau, daca nu este suportat, un ceai de coaja de cartofi, baut rece.

Ceaiuri in timpul postului:
Ceai de salvie – pentru gargara se prepara cu apa calda, nu se fierbe (doar infuzie), deoarece contine uleiurile eterice necesare gargarei. Pentru baut se fierbe 3 minute, nici mai mult nici mai putin, pentru ca astfel se elibereaza enzima necesara ganglionilor si maduvei spinarii. (se poate combina cu sunatoare, menta si roinita)
Ceai pentru rinichi – infuzie (nu se fierbe): amestecaĹŁi 40% coada calului, 30% urzici, 20% troscot, 10% sunatoare. Nu se fierbe (infuzie), se lasa 10 minute in apa calda, se strecoara, apoi peste zat se mai pune apa si se fierbe. Apoi se strecoara si se amesteca cu cealalta tura. Se consuma pe durata a 3 saptamani, fara a se depasi aceasta perioada.
Ceai de napraznic (infuzie) – obligatoriu in orice forma de cancer, mai ales dupa iradieri.
Cura totala de cancer

- In timpul curei nu este permis sa se manance nimic timp de 42 de zile; se beau doar sucurile de legume in amestec cu ceaiurile respective.
- Numai cu sucuri perfect naturale, de preferat preparate in casa.
- Se consuma numai sucul, fara pulpa (zat), pentru ca acesta este hrana solida.
- Daca ceaiul de coaja de cartofi nu are gust bun, se renunta; inseamna ca ficatul nu are nevoie de el.
- De preferat sa nu se consume mai mult de o jumatate de litru de suc pe zi.
- Se bea incet, cate o lingurita, se insaliveaza bine si apoi se inghite.
- Toate ceaiurile se beau fara zahar.
- Nu este voie numai sucul, fara ceai.
- Nu se trece brusc numai la cura, este nevoie de cateva zile pentru a va obisnui.
- Dupa cura nu se revine brusc la alimentatie.

Efectuarea curei
- dimineata, se bea intai, incet, jumatate de ceasca de ceai rece, pentru rinichi
- peste 30-60 minute, se bea 1-2 cesti de ceai de salvie cu sunatoare, menta si roinita
- dupa 30-60 minute, se ia o inghititura de suc bine insalivat, apoi se mai repeta la o jumatate de ora cate o gura de suc, sau numai cand se simte nevoia
- ceai pentru rinichi, se mai bea o data la pranz si o data seara, iar celelalte ceaiuri de cate ori se doreste
- sucurile, nu se beau mai mult de o inghititura bine insalivata si este recomandabil sa nu se depaseasca o jumatate de litru pe zi

- Marul Lupului
Particularitati:
Cancer mamar, ovarian sau uterin – o ceasca de ceai pe zi de Alchamilla alpina + cretisoara + urzica moarta alba.
Cancerul gurii, laringelui, buzelor – gargara cu ceai de radacini de anason si buxus.
Cancerul pielii – se tamponeaza cu suc proaspat de rostopasca (nu se aplica pe plagi deschise).
Cancer osos sau pulmonar – ceai de amestec: patlagina + muschi de piatra + plamanarica + silnic + lumanarica.
Cancer de ficat – ceai de coji de cartofi.
Cancer de rect sau colon – bai de sezut sau clisma cu Marul lupului – Aristolochia clematitis (atentie, a nu se consuma, poate fi toxic !)
Cancer de stomac – ceai de pelin sau fierea pamantului.
Cancer de splina sau pancreas – cel putin un litru de ceai de salvie.
Alte indicatii:
- in cancerul gurii se ia ceai de patrunjel de camp (radacini de anason), astfel: se face gargara cu primele doua guri de ceai si numai a treia se inghite
- in timpul curei nu sunt indicate operatiile, injectiile si iradierile
- nu se face cura dupa operatie decat dupa ce trec 2 saptamani
- eventual suc de lamaie, dar niciodata suc de mere
- nici o mancare nu se consuma fierbinte, ci numai rece sau calduta
- nu stomacul trebuie sa fie stapanul tau
- Nu te teme de cancer!

Sinteza si adaptare dupa Rudolf Breuss
prof. Firicel Ciarnau


Începe săptămâna Rusaliilor. Ce marchează această sărbătoare şi care sunt datinile lăsate din străbuni

Săptămâna 27 mai - 2 iunie dă startul ciclului Rusaliilor şi este numită Sfredelul Rusaliilor. Etnologii cred că numele sărbătorii vine de laRozaliile romanilor, când era marcată ziua rozelor. Este cel de-al doilea prag în calendarul popular şi marchează trecerea de la primăvară la vară.
Gospodinele culeg în această săptămână plantele de leac: pelinul, frăsinica, dumbravnicul. Ele o fac înainte de răsăritul soarelui, iar în loc lasă ofrande, sub formă de pâine şi un pahar cu băutură. În această săptămână are loc şi constituirea cetei Căluşarilor.

"Se spune că acest ritual este un antidot împotriva deochiului. De fapt, Căluşarii sunt singurii agenţi colectivi în tradiţia populară specializaţi în lupta împotriva demonului", a menţionat doctorul în etnologie Tudor Colac.

În ziua de marţi se aşteaptă ploile, iar fetele se spală pe cap cu rouă şi pelin ca să aibă părul mătăsos. "În această zi se pun în pat stible de pelin, crenguţe de pelin, chiar în pat se pune şi se doarme , sub perne, sub albituri şi se doarme, cu aceste crenguţe de pelin, ca să fie omul sănătos tot anul", a explicat Colac.

Cei care lucrează îşi pun pelin la brâu ca să fie păziţi de Rusalii. Pelinul se poartă în sân, se pune la uşi, la geamuri. În această zi nu se scaldă, deoarece este rău de înec.

"Se descântă aghiazma pentru a vindeca de boli grele, de durerile de urechi în special. Şi tot în această zi fetiţelor mici li se găureşte urechea pentru cercei, fiindcă e mai puţin dureros, se spune în tradiţia populară", a precizat Tudor Colac.

Se zice că fetele mari care vor să se mărite mai repede, trebuie să semene busuiocul... cu gura.

Vineri, pe 31 mai este ziua Sfântului Iermia, numit Ierme. În această zi, nu se înjugă bovinele, ca să nu se îmbolnăvească. Iată de ce, această vinere mai este numită şi sărbătoarea boilor.

Potrivit tradiţiei populare, dacă în primele zile din iunie va tuna, vara va fi noroasă, iar dacă va ploua, vom avea recoltă bogată.


DE VAZUT


Nu voi comenta nimic, va las doar sa vizionati si sa simtiti.

DETALII ASUPRA EFECTULUI BIOENERGETIC RUDANCititorii care vor să studieze efectul Rudan, îndeosebi absolvenții Cursului intensiv teoretic și practic de protecție și autoapărare extrasenzorială, au la dispoziție prin acest articol date referitoare la detecția ER și aplicațiile civile ale acestui segment bioenergetic, din structura biocâmpului.
         Efectul Rudan (ER) a fost descoperit de autor în structura energetică externă a organismelor vii, în primăvara anului 1965. Componenta bioenergetică ER este detectabilă în biocâmpul uman, animal și vegetal. (A ve vedea și articole intitulate Biocâmpul organismelor vii. Biocâmpul uman șiDe ce nu este agreat “efectul Rudan”?, publicate în Jurnal Paranormal.) ER indică în permanență nivelul funcțiilor fiziologice vitale ale organismului biologic, indicând orice abatere funcțională ce intervine la un moment dat.
         ER este generat de funcțiile fiziologice și psihice ale organismului viu și se extinde în spațiu începând de la limita de separare a organismului față de mediul proximal, până pe distanțe nedeterminabile. ER poate fi pus în evidență prin detecție extrasenzorială în limite detectabile, până la o distanță de circa 14 - 15 metri, în funcție de o sumă de factori interni și externi organismului, după cum urmează.

Factorii principali ce determină fluctuații ale efectului Rudan.
        Extensia spațială a ER depinde de următorii factori interni ai organismului viu și de factori ai mediului ambiant:
        -   Vârsta subiectului supus investigației. La copiii sănătoși ER este mai extins și mai uniform din punctul de vedere al extensiei spațiale. la persoanele în vârstă este mai redus spațial și are conturul diagramei sinuos;
        -   Anotimpul în care se face determinarea ER. Primăvara și la începutul verii are valoare maximă din punct de vedere al extensiei spațiale. Iarna are o valoare minimă;
        - Starea de sănătate a subiectului.În caz de boală, ER se reduce spațial, în funcție de gravitatea bolii;
         - Bioritmurile circadiene, săptămânale, lunare și sezoniere ale subiectului supus investigației. Bioritmurile influențează extensia spațială a ER și compoziția spectrală a acestei bioenergii;
        - Gradul de depresie sau anxietate al subiectului investigației.În cazul depresiei sau anxietății se constată involuția spațială a ER. Psihicul uman are influențe negative sau după caz pozitive, asupra funcțiilor biologice;
        - Nivelul de iluminare şi calitatea fluxului luminos în care este expus subiectul  uman.La iluminarea directă a subiectului pe timp limitat cu o sursă având aproximativ 15.000 - 20.000 lucşi, la o temperatură de culoare de 2800 - 3400 grade Kelvin, componenta ER a biocâmpului creşte indicând optimizarea funcţiilor fiziologice;
        - Nivelul de poluare a aerului.Componenta ER din biocâmp se reduce în aerul poluat,  în special în  direcția sursei de poluare;
        - Nivelul de poluare a solului. Poluarea solului se reflectă în ER,prin reducerea dimensională a acestei radiații;
        - Focare geopatogene.ER se reduce dimensional la un subiect uman aflat sub incidența focarelor geopatogene;
        - Altitudinea atmosferică la care de face determinarea ER.Până la aproximativ 1800 metri altitudine ER se află în evoluție, semn că se optimizează funcțiile psihofiziologice ale subiectului uman. Dacă zona în care se face detecția ER este lipsită de focare geopatogene, se constată revigorarea organismului uman în aproximativ 30 de secunde, printre efectele benefice fiind și  disiparea stării de oboseală.
         Pentru determinarea cu exactitate a ER la ființa umană pentru cercetare, se va ține cont de fluctuațiile induse de factorii de mai sus, comparativ cu diagrama ER individuală înregistrată în condiții optime de funcționare a organismului viu.
        Componenta bioenergetică ER apare în biocâmpul oraganismelor vii în timpul organogenezei, însoţește organismul viu toată viaţa - cu fluctuaţile induse de factori de influenţă interni şi externi organismului biologic -, după care se reduce dimensional, modificându-şi forma spaţială și compoziția spectrală şi dispare înainte de trecerea organismului în nefiinţă.
        Biocâmpul organismelor vii, inclusiv componenta ER reprezintă o amprentă individuală inconfundabilă a organismului biolologic.

Cum se pune în evidență efectul Rudan, prin detecție extrasenzorială.

        1. Amplasați subiectul uman în picioare, cu fața spre sud (pentru emisfera nordică), cu brațele relaxate de-a lungul corpului, cu picioarele ușor îndepărtate (coapsele nu trebuie să se atingă). Cereți subiectului să se relaxeze.
       2. După ce operatorul extrasenzitiv emite comanda mentală să se încrucișeze antenele biolocatoarelor fix pe verticala solului în care se simte radiația ER, vine cu biolocatoarele dispre est către subiectul uman supus investigației, de la aproximativ 10 metri distanță. Distanța de la care se pornește este apreciată în funție de vârsta subiectului, starea lui de sănătate și anotimpul în care are loc determinarea ER. La persoanele în vârstă se va porni de la 5 – 6 metri. La contactul cu radiația ER, va avea loc încrucișarea bruscă a antenelor biolocatoarelor. Pe verticala solului la care are loc încrucișarea antenelor, se va face un semn pe dușumea.
       3. Se va porni apoi radial în jurul subiectului uman, în sens orar și se vor determina prin detecție celelalte segmente ale radiației ER, după modelul descris inițial. Se vor face, în funcție de interesul urmărit, 8, 16 sau 32 determinări.
       4. După îndepărtarea subiectului uman, se vor măsura segmentele radiației ER detectate și se vor transpune la scară, într-o diagramă,  rezultatele determinării. Prin unirea extremităților segmentelor măsurate, rezultă extensia spațială în plan orizontal (în momentul respectiv) a efectului Rudan.
        Fenomenul ER se comportă ca o radiație. Prin urmare este variabil în timp.
        La organisme vegetaledetecția ER se face în același mod. Prin involuția ER se poate determina îmbolnăvirea arborilor cu 2-3 ani înainte să apară indicii fizice exterioare ireversibile. ER intră în involuție la modul general, în special pe partea arborelui care prezintă disfuncții organice, cu doi-trei ani înainte să apară indicii exterioare cauzate de îmbolnăvirea acestora. Verificarea viabilității datelor furnizate de ER se face prin detecții extrasenzoriale la arbori sănătoși, la arbori aparent sănătoși, comparativ cu arborii la care se constată uscarea ramurilor. Pe parcursul anilor am verificat aceste date la un număr de circa 18.000 de arbori de diverse specii, amplasați în diverse areale și altitudini.
       La organismele vegetale ER are o extindere maximă în plan orizontal primăvara și vara. Iarna se reduce la câțiva zeci de centimetri, în funcție de temperatura negativă a aerului. La înregistrarea diagramei ER se vor nota și factorii de influență care au fost prezenți în momentul determinării ER.
       În partea de nord a subiecților vegetali (pentru determinările făcute în emisfera nordică) extensia orizontală a fenomenului ER este mai redusă spațial și ca intensitate, decât în partea din sud. Pe parcursul zilei, ER are o extensie globală în direcția Soarelui.

Aplicații civile ale efectului Rudan.
În domeniul sănătății umane. Prin determinareaER la subiecții umani se va putea efectua un control prealabil a sănătății omului, fără a se veni în contact direct cu acesta. Prin măsurarea ER la un pacient se poate determina dacă un medicament este benefic pentru boala de care suferă (în acest caz ER este în evoluție), este toxic (ER este în involuție) sau dacă nu are efect asupra bolii.
Determinarea funcțiilor miocardului. Se va poziționa subiectul uman după modelul prezentat anterior, cu mențiunea că este suficient să se facă o singură detecție dinspre est. La încrucișarea bruscă a antenelor biolocatoarelor la impactul cu radiația ER, pe verticala solului se va face un semn pe dușumea.
        Se cere apoi subiectului uman să facă 8 – 10 genuflexiuni. După circa 7 - 8 secunde se reia detecția ER pe același segment, plecând din aceeași poziție. La verticala solului unde se încrucișează antenele biolocatoarelor sub impactul radiației ER, se face din nou un semn pe dușumea.
       Nivelul de funcționare al miocardul este dat de diferența măsurată între cele două segmente ale ER. Dacă segmentul ER determinat prin detecția 2 este mai mare decât cel înregistrat prin detecția 1, miocardul funcționeză în acel moment satisfăcător. Dacă segmentul 2 este mai mic  decât cel rezultat din detecția 1, miocardul prezință disfuncții. Cu cât este mai mare diferența negativă dintre segmentele ER 2 și ER 1, cu atât disfuncțiile miocardului sunt mai grave. Verificarea viabilității determinării extrasenzoriale prin ER a nivelului de funcționare al miocardului, se face prin mijloace clinice curente.
        Prin acest procedeu se pot detecta și disfuncții ale miocardului aflate în stadii incipiente sau latente, dificil de pus evidență prin mijloace clinice actuale.
Determinarea poluării mediului. Prin determinarea ER al unui subiect uman se poate face un control operativ al mediului ambiant, pentru a testa gradul de poluare al acestuia. Se va detecta ER al unei persoane în afara spațiului poluat, comparativ cu ER inregistrat în spațiul poluat. Nu se vor folosi în acest scop copii, persoane suferinde sau persoane de vârsta a treia.
Aviație, astronautică. Prin control prin ER se poate determina operativ dacă un pilot de avion este apt din punctul de vedere al sănătății psihice și fizice să piloteze un avion. Prin ER se pot determina și disfuncțiile psihice pasagere ale unui pilot, imposibil de detectat prin procedee clinice curente, ce pot duce la accidente aviatice. Se va compara ER în stare optimă a sănătății pilotului înregistrată anterior, cu ER în momentul premergător cursei avionului. ER se înregistrează în câteva zeci de secunde, fără a se veni în contact cu pilotul. În acest mod se pot reduce substanțial accidente aviatice comise din erori umane.
Sport de performanţă. În baza unor teste efectuate de autor asupra unor sportivi  de performanţă (printre care şi atleţi din lotul olimpic), rezultă că prin măsurarea ER în perioadele de antrenamente precompetiționale se poate determina nivelul psihosomatic individual, corepunzător realizării performanţelor maxime. În situaţia în care se impune selectarea unui sportiv dintre mulţi candidaţi, departajarea acestora se poate face în momentul premergător participării la competiţie.
Determinarea virulenţei focarelor geopatogene. Prin plasarea subiectului uman în zona de incidență a unui focar geopatogen şi prin măsurarea ER, se pot estima operativ efectele distructive produse de radiaţii telurice organismului uman. Se determină ER la subiectul uman în afara perimetrului focarului geopatogen, după care este pus subiectul pentru circa 2 minute în zona aflată sub incidenţa focarului geopatogen. Virulenţa radiaţiilor telurice este dată de diferenţa negativă dintre cele două măsurători. (Nu se vor folosi pentru aceste teste copii, persoane suferinde şi persoane de vârsta a treia.)
Cură balneară, cură heliomarină.Prin compararea diagramelor ER înregistrate la persoane care beneficiază de cură balneară sau heliomarină,  se poate stabili dacă cura urmată este benefică sau dăunătoare. Se vor compara diagramele ER înregistrate la sosirea în stațiune, cu cele înregistrate după câteva zile de cură. La cură benefică ER este în evoluție.                 
Misiuni speciale civile. Prin măsurători directe făcute asupra ER individual, se poate determina dacă subiecţii umani dispun de potenţialul psihic şi fizic corespunzător participării lor la misiuni speciale, ce necesită calităţi psihice şi fizice deosebite. Se va compara diagrama înregistrată la subiectul uman având nivelul optim de sănătate, cu diagrama ER înregistrată în momentul premergător plecării în misiune. Totodată, se poate determina gradul real privind curajul sau teama în momentul premergător executării unor misiuni periculoase, de exemplu în alpinism sau speologie. La subiecţi umani cuprinşi de teamă ER se reduce substaţial, semn că au loc şi importante disfuncţii fiziologice, comparativ cu ER individual normal.Printre simptomele resimţite de subiecţi umani cuprinşi de teamă se înregistreză dureri de cap, stări de greaţă, vomă, deranjamente intestinale, disfuncţii cardiace şi respiratorii. Detectarea extrasenzorială a ER se realizează în circa 20 secunde, obţinându-se rezultate ferme. Încă nu am întâlnit un subiect uman în stare să păcălească acest procedeu.
Prin înregistarea ER la organisme vegetale se pot stabili cu 2 - 3 ani înainte disfuncțiile fiziologice, ceea ce facilitează tratarea acestora din timp și salvarea unor specii vegetale pe arii geografice extinse.

Notă. Semenii noștri a-tot-știutori vor spune că detecțiile realizate prin intermediul aparatelor tehnice sunt obiective, iar cele făcute prin intermediul mijloacelor senzoriale și extrasenzoriale sunt subiective. Este dreptul lor să creadă ce vor. În fapt, indicațiile date de un aparat tehnic asupra unui fenomen dat trebuiesc citite și interpretate în final de om, prin urmare tot pe cale subiectivă. De exemplu, dacă montăm un voltmetru la conductori electrici și aparatul ne indică o valore numerică, trebuie să citim rezultatul cu ochii, deci pe cale subiectivă. Tinând cont că, potrivit cercetărilor recente asupra simțului văzului, creierul uman reține doar circa 10%din informațiile captate prin simțul văzului, restul de 90% completează din banca sa de date înregistrate anterior, pot apărea situații în care unii pot să vadă pe scala voltmetrului cifra 6 în loc de 8, cifra 1 în loc de 7 (nu mai vorbesc de citirea diviziunilor dintr-un volt), etc. În plus, aparatul tehnic poate prezenta vicii de fabricație, de etalonare, vicii apărute în urma păstrării necorespunzătoare a instrumentului, etc.
      Supersimțul detecției extrasnezoriale este un mijloc eficient de detecție a unui fenomen dat, pentru că interpretarea datelor are loc în subconștient, independent de voința omului, cu mențiunea ca acest supersimț biologic să fie activat corespunzător și antrenat sub supravegherea unui specialist în domeniu.