duminică, 11 noiembrie 2012

Învataturi pentru suflet


Tu esti cel care a cerut sa fie lasat aici, pe acest Pamant, astfel incat sa poti face ceva remarcabil, ceva care conteaza pentru tine, pe care nu ai fi putut sa-l faci nicaieri altundeva si nici altcandva.


Singurele lucruri care conteaza cu adevarat la sfarsitul sejurului tau pe acest Pamant, sunt: Cat de frumos ai iubit si care a fost calitatea iubirii tale?


Fiecare persoana, intamplarile vietii tale, toate sunt cu tine pentru ca tu le-ai atras inspre tine. Ceea ce alegi sa faci cu ele este treaba ta.


Orice rau ar fi sa-i faci altcuiva, fa-ti-l intai tie insuti.


Nu exista o problema care sa nu iti lase un dar dupa ce trece. Cauti problemele pentru ca ai nevoie de darurile lor.
Nu ti se va trimite niciodata o dorinta fara sa-ti fie daruita si puterea de a o realiza. S-ar putea insa sa fie nevoie sa depui efort pentru aceasta.


Nu exista greseli. Întamplarile pe care le atragi asupra ta, oricat de neplacute ar fi ele, sunt absolut necesare pentru ca tu sa inveti ceea ce trebuie sa stii. Fiecare pas pe care il faci este necesar pentru ca tu sa ajungi la telul pe care ti l-ai propus.


Ia aminte la ce iti spune viata. Ea iti arata tot ce trebuie sa stii despre ceea ce poti sa devii.
Ceea ce te inspira, te si ghideaza si te si apara.


Singura datorie pe care o ai, oricand, in cursul oricarei vieti, este sa-ti fii loial tie insuti.
Cati isi traiesc vietile fara sa descopere vreodata ceea ce stiu sau ce iubesc? Multi. Este datoria ta sa nu iti ingadui sa ajungi ca ei.


Nu e nimic de iertat cand stii ca ai chemat la tine toate experientele din viata ta. De ce te-ai incrunta la cei care iti aduc ceea ce ai cerut?


Cand traiesti cu maxima intensitate, nu mai conteaza deznodamantul jocului. Orice s-ar intampla, este bine.
O viata este sansa ta de a exprima Sinele in cel mai palpitant si creativ mod cu putinta.
Ţi-ai reglat capacitatea de perceptie la o anumita frecventa, si numesti tot ceea ce poti vedea “lumea”. Te poti acorda, oricand, la frecvente noi.


O viata creativa si plina de iubire pentru ceva, orice, este o viata sanatoasa. Cand faci ceea ce te face fericit, ai parte de vindecare si siguranta.


Pentru a putea incepe sa inveti orice, trebuie sa lasi la o parte siguranta pe care ti-o da ignoranta. Semnul de recunoastere al ignorantei tale este taria cu care crezi in nedreptate si in tragic. Ceea ce omida numeste sfarsitul lumii, adevaratul Maestru numeste fluture.


Nu exista paradisuri, nici infernuri, ci doar aceste lumi nesfarsite pe care tu insuti le creezi, pana in momentul cand vei gasi solutia.


Fa ceea ce ai visat intotdeauna sa faci si nu va mai ramane loc pentru regrete.
Împartasindu- ti iubirea, vei fi purtat catre o viata magica, a fericirii interioare, pe care altii, neimpartasind-o cu tine, nu o pot cunoaste.


Unii spun sa induri, unii spun sa slujesti, unii sa te detasezi. Dar cine iti spune sa gasesti ceea ce este cu adevarat bine pentru tine?


Sa inveti inseamna sa descoperi ceea ce stiai deja. Sa faci inseamna sa demonstrezi ca, intr-adevar, stii. Sa-i inveti pe altii inseamna sa le amintesti ca si ei stiu, la fel de bine ca si tine. Sunteti, cu totii, invatacei, muncitori, invatatori.
Cel mai bine stii sa ii inveti pe ceilalti lucrurile pe care tu insuti trebuie sa le inveti cat mai bine.
Pentru a aduce ceva in viata ta, imagineaza-ti ca este deja acolo.


Destinul nu te forteaza sa mergi intr-o directie pe care nu vrei sa o urmezi. Tu esti cel care alegi. Destinul tau este in mainile tale!


Continua sa eviti problemele, si nu vei fi niciodata cel care le-a depasit.
Ţi-ai dat propria viata ca sa ajungi cine esti astazi. A meritat?


Esti o fiinta a luminii. Ai venit din lumina, te vei intoarce in lumina; la fiecare pas te inconjoara lumina fiintei tale nelimitate.


Richard Bach

Sursa:  www.esoterism.ro

In serviciul iubirii


Iisus: Trebuie sa devii un servitor al Iubirii pentru a ti se garanta cea mai mare libertate de creatie. Pentru ca atunci cand esti in slujba iubirii, ii iubesti pe ceilalti ca pe tine insuti. Esti in slujba unui bine superior si deci, poti avea si tu avantaje, in moduri pe care nu le poti cunoaste. Slujitorul iubirii nu intreaba “Dar eu ?”, deoarece el stie ca este in beneficiul intregului, trebuie sa fie si in beneficiul partii. E de neconceput ca cei care ofera ingrijire si iubire celorlalti, sa primeasca inapoi mai putin decat au dat. Pentru ca iubirea creste, pe masura ce este data si primita. Cresterea care vine de la Dumnezeu nu cauta sa avantajeze pe una dintre parti, mai mult decat pe cealalta. Si astfel, toti prospera impreuna.


Iti voi spune foarte simplu ce trebuie sa stii. Nu poti profita numai tu singur. A incerca sa faci asta, inseamna sa te zbuciumi si sa esuezi.


Ai grija de tine, dar pastreaza binele celorlalti in gandurile si rugaciunile tale, deoarece ceea ce le vei oferi se va intoarce in mod sigur la tine, ca si cand asta ar fi fost dorinta ta expresa.


Dumnezeu nu v-a creat separat, ci “di ntr-o bucata”. Fiecare dintre voi face parte din tesatura omenirii. Indiferent decat de mult incercati sa scapati de acest lucru, in final, veti fi adusi inapoi. Binele tau si cel al fratelui si surorii tale este unul si acelasi. Acesta a fost adevarul la inceputul creatiei si acesta este adevarul si astazi.


Intelege insa, datoria ta fata de omenire nu este de a incerca sa fii ca ceilalti, ci sa fii tu insuti si sa-i incurajezi si pe altii si fie ei insisi. Nu poti forta o persoana sa fie buna si iubitoare. Nu poti impune cinstea sau onestitatea. Ele trebuie sa se dezvolte in mod spontan, in fiecare inima. Iar ceea ce ajuta la dezvoltarea lor este doar sprijinul si incurajarea procesului creator, ce are loc in fiecare.


Spijina-l pe celalalt sa fie cine este si nu-i va fi greu sa te iubesca. Incurajandu-l sa fie el insusi, il inveti cum sa-i iubesca pe ceilalti in mod neconditionat. Si el va invata sa ofere celorlalti sprijinul pe care tu i l-ai oferit lui. Societatea nu poate fi reglementata de sus in jos. Puterile ierarhice nu pot oferi putere, ele pot doar oprima.


Cresterea puterii are loc de jos in sus, de la un individ care-l incurajeaza pe altul. Iubirea data in dar se va oferi ea insasi, iar si iar.


Aceasta este invatatura mea. Este una de iubire, nu de impunere cu forta. Ea imparte cu ceilalti, dar nu terorizeaza si nu insista. Nu cauta sa-i limiteze sau sa-i controleze pe ceilalti – ea are incredere ca oamenii vor lua hotararile cele mai bune pentru ei. Intinde o mana deschisa, nu un pumn strans. Bineinteles ca imediat ce religia iubirii este proclamata, soseste cineva care poarta sabie si care anunta urmatoarea Cruciada.


Va cer sa nu ma implicati in toate acestea. Nu doresc sa inghesui iubirea mea pe gatul nimanui.


Calea mea este mai blanda si mai plina de incredere. Stii ca vine de la mine, deoarece iubirea pe care o proclama este oferita intr-un mod iubitor. Daca nu vine intr-un mod iubitor, atunci ea nu vine de la mine, ci din temerile aceluia care refuza sa aiba incredere in decizia pe care o vei lua.


(Paul Ferrini)

Sursa: www.esoterism.ro

Gregg Braden: 20 de chei pentru crearea realitatii


1. Matricea divina este recipientul care contine universul, puntea dintre toate lucrurile si oglinda care ne arata ce am creat.


2. Orice lucru din lumea noastra este conectat cu orice alt lucru.


3. Pentru a avea acces la forta universului insusi, trebuie sa ne vedem pe noi insine ca fiind o parte a lumii, mai degraba decat ca fiind separati de aceasta.


4. Cand ceva a fost unit, el este conectat intodeauna, indiferent daca ramane sau nu legat la nivel fizic.


5. Actul de a ne concentra constiinta este un act de creatie. Constiinta creeaza!


6. Cu totii avem toata puterea de care avem nevoie, ca sa cream toate schimbarile pe care alegem sa le cream! Detinem toata puterea de care avem nevoie, ca sa cream toate schimbarile pe care alegen sa le cream!


7. Obiectul pe care ne concentram atentia constienta devine realitatea lumii noastre.


8. Nu este suficient doar sa spunem ca alegem o noua realitate!


9. Sentimentul este un limbaj pe care il intelege Matrica Divina. Simtiti-va ca si cum obiectivul vostru ar fi deja atins si rugaciunea voastra si-ar fi aflat deja raspuns.


10. Nu orice sentiment este potrivit. Sentimentele care creaza trebuie sa fie in afara ego-ului si sa nu emita judecati.


11. In viata noastra trebuie sa devenim exact lucrurile pe care alegem sa le experimentam ca fiind lumea noastra.


12. Nu suntem limitati de legile fizicii, asa cum le cunoastem astazi.


13. Intr-un “ceva” holografic, fiecare bucatica din acel ceva oglindeste intregul care inseamna acel ceva.


14. Holograma cu conexiuni universale a constiintei ne asigura ca exact in momentul in care ne cream dorintele si rugaciunile, acestea sunt deja primite la destinatie.


15. Prin holograma constiintei, cea mai mica schimbare in viata noastra este reflectata peste tot in lumea noastra


16. Numarul minim de oameni necesar pentru a “da startul” unei schimbari in constiinta este - radical din 1% - dintr-o populatie.


17. Matricea Divina oglindeste in lumea noastra relatiile pe care le cream in contextul credintelor noaste.


18. Radacina experientelor noastre “negative” poate fi redusa la una dintre cele trei frici universale (sau o combinatie a lor)


a. frica de abandon

b. sentimentul de nevrednicie

c. lipsa de incredere


19. Adevaratele noastre credinte sunt reflectate in cele mai intime relatii pe care le avem


20. Trebuie sa devenim in viata nostra, exact lucrurile pe care alegem sa le experimentam in lumea noastra.


Sursa:  www.esoterism.ro

Folosirea puterii mintale pentru acumularea si dirijarea fortei vitale in corp


Chimistul Arnolpho si farmacistul Burgent, in cartea Cultura psihica, recomanda purificarea sufletului prin distrugerea defectelor, viciilor, eliminarea egoismului si a exceselor sexuale. Ei dau o serie de lectii despre respiratie, dobandirea magnetismului prin acumularea fortei vitale, transformarea unei dorinte sau a unui sentiment negativ in energie pe care sa o folosim in scop bun, dirijarea energiei in corp si asupra celor din jur, materializarea gandului in scopul de a remedia defecte fizice, tratarea bolilor prin magnetism. Aceste exercitii cer timp si perseverenta, dar rezultatele sunt miraculoase.Conform lui Edgar Cayce, in primul rand trebuie respectate doua legi:1) Legea echivalentei: "Ce semeni, aia culegi";a) Tot ce exteriorizeaza un om prin vorba sua prin fapta se va intoarce spre el. Domnul Iisus a spus: "Din cuvintele tale te vei indrepta si din cuvintele tale te vei osandi".
b) Ceea ce da, aceea va primi. Daca da ura, va primi ura; daca da dragoste, va primi dragoste; daca evita, va fi evitat; daca minte, va fi mintit; daca inseala, va fi inselat.
2) Legea educarii imaginatiei:
a) Tot ce-si imagineaza un om are sa se realizeze;
b) Omul poate chema boala prin teama.• Echilibrul sistemului nervos este conditia sanatatii. Yoghinii considera ca toate emotiile si sentimentele sunt insotite de producerea in organism a unor substante care actioneaza ca otravuri sau ca tonice. Aceste substante intra in sange si se fixeaza pe anumite organe, in general pe centrii nervosi. De exemplu, emotia maniei produce o toxina care actioneaza asupra inimii, ficatului si stomacului, dar se elimina repede; daca apare ura, roxina este secretata cronic, putin cate putin, si otraveste tot organismul, dar mai ales ficatul. Frica este o alta emotie si ii corespund doua sentimente: regretul aplicat trecutului si ingrijorarea aplicata viitorului, care au aceeasi toxina ca si frica, fixandu-se mai ales la vezica biliara, stomac si intestin. Ea ar fi cauza afectiunilor gastro-intestinale. Aceastea doua sunt principalele otravuri de origine psihica. Ele se pot combina cu alte otravuri organice din sol si ape si aceasta combinatie ar produce cancer. Hatha Yoga recomanda stapanirea sentimentelor. Trebuie eliminate frica si mai ales ura. "Sa nu apuna soarele inainte de ati trece mania" - aceasta indurmare biblica este o taina a sanatatii. Stapanirea devine usoara daca se abordeaza pe plan fiziologic. Se adopta sistematic atitudinile si expresiile corporale contrare emotiilor si sentimentelor care trebuie invinse. Nu putem samane maniosi daca mutchii fetei si corpului sunt destinsi si buzele surazatoare. Atitudinea fizica de bravura invinge frica. Manifestarea continua a unei seninatati exterioare antreneaza inevitabil seninatatea sufleteasaca.Exista si substante tonice produse de bucurie, voiosie, afectiune, iubire.R. Burton, un medica care a trait in sec. al XVII-lea, a scris ca exista 3 medici care pot vindeca orice boala: dr. Ras, dr. Regim si dr. Calm. Rasul are 8 functii: imbunatateste circulatia sanguina, mareste numarul de celule fagocitare care distrug bacteriile, virusii si formatiunile neoplazice, accelereaza bataile inimii si in mica masura ridica tensiunea arteriala, accelereaza ritmul respirator, determinand cresterea cantitatii de O2 din sange, elibereaza endorfinele care influenteaza buna dispozitie si contribuie la scaderea intensitatii durerii, relaxeaza musculatura, accelereaza digestia, maseaza musculatura organelor itnerne. Daca radem des, ne este mai usor sa luptam cu stresul, ne putem relaxa mai usor, suntem mai creativi si mai rezistenti la imbolnaviri. În statul West Virginia, din Statele Unite, a fost infiintat primul spital din lume in care pacientii sunt tratati cu ajutorul rasului si al jocurilor.


Medicina holistica cayciana afirma: "Mintea este constructorul". Spiritul cosntruieste fiecare celula a corpului. Nu exista nici o boala pe care sa n-o fi construit mai intai voi insiva in mentalul vostru (in aceasta viata sau in una dintre vietile precedente). Orice boala vine prin incalcarea unei legi cosmice, care se va traduce in corpul fizic, care este un ecou al cosmosului. Daca ati avut puterea de a va crea boala, gasiti puterea necesara spre a o distruge. Orice vindecare vine din aceeasi sursa. Fie ca ea se face prin dieta sau prin medicamente sau chiar prin chirurgie, este la fel: este vorba despre constientizarea acelor forte care se afla in interiorul corpului si care sunt reflexul fortei creatoare a lui Dumnezeu. Noi trebuie sa usurpm munca naturii vindecatoare.


Matematicianul von Neumann, parintele ciberneticii, a calculat memoria totala a omului: 1020 unitati de informatie. Adica in creier ar intra o biblioteca cu rafturi lungi de 300 de km. Noi folosim doar 3-4% din mentalul nostru - inclusiv memoria. De aceea cred ca se poate folosi cu succes puterea mentala pentru vindecari.


Vindecarea se poate face si prin voce. Dupa cum afirma Edgar Cayce, in prenume este suma totala a ceea ce a construit sufletul entitate, fortele sale vibratorii, in fata Fortelor Creatoare (Dumnezeu). Numele unei persoane arata stadiul sau de dezvoltare karmica, ca suflet. Şi daca cineva rosteste un nume in timp ce ceilalti isi indreapta gandurile si iubirea lor spre acest nume, valul de energie este dirijat spre vindecare.


Şi mai presus de toate, multa credinta in Dumnezeu. El este singurul care ne poate schimba destinul. Dumnezeu isi aminteste de noi in masura credintei noastre. Pe masura ce gandirea se inalta afirmand binele, mentalul raspunde noilor tipare psihice, iar corpul se revigoreaza, scapand de boala.


Foarte folositoare este meditatia, adica sa-ti aduci fizicul si mentalul la rezonanta cu Creatorul, cautand sa-ti cunosti legaturile cu El. Meditatia este rugaciune. Ea cosnta in a-ti goli eul de tot ce impiedica Fortele Creatoare sa tasneasca din profunzimile eului tau si sa se propage prin vibratii de-a lungul meridianelor, pentru a se diversifica in centrii glandulari care creaaza activitatile fizice, mentale si spirituale ale omului. Daca aceasta meditatie este facuta corect, trebuie sa fii la sfarsitul ei mai puternic mental si spiritual. Meditatia este cel mai bun mijloc de a deschide chakrele, adica de a intra in starea de transa usoara, indispensabila pentru vindecare si liniste.


Dr. Henry G. Bieler, in cartea Alimentele, miracolul vindecarii, descrie foarte bine rolul pe care il joaca glandele endocrine in caz de imbolnavire si ce boli apar atunci cand elenu mai fac fata agentilor agresivi, respectiv toxinelor (in caz de hiperactivitate).


Exista o corespondenta intre rugaciunea Tatal Nostru si glande. La rostirea fiecarui cuvant din rugaciune, se deschide o glanda. Centrii glandulari majori sunt: pituitara sau hipofiza (cea mai inalta glanda, este legata de lumina), pineala (punct de plecare pentru cosntructia embrionului in pantecul mamei), tiroida (intra in actiune cand trebuie sa luam o decizie si sa actionam), timusul (corespunde inimii), suprarenalele (sunt centrul nostru emotional si actioneaza asupra plexului solar), gonadele (motorul corpului fizic), celulele lui Leydig sau Lyden (centrul echilibrului masculin-feminin). Fiecare organ depinde de un centru glandular. Orice boala provine dintr-o proasta functionare a unuia dintre acesti centri glandulari.


Vindecarea se face prin purificarea acestor centri (prin deschiderea lor). Putem medita pe o muzica frumoasa. Chakrele se mai pot deschide cu annumite mirosuri, anumite exercitii de respiratie si pozitii pe care le cunosc yoghinii. O data deschise, prin ele patrunde energia cosmica, vitalizandu-le. Fiecare din acesti centri glandulari va radia energia care va permite organului bolnav sa se vindece. Traditia indiana imagineaza energia vitala, care este scanteia divina, "Viata", ca un sarpe incolacit la baza coloanei vertebrale. Aceasta forta, Kundalini, poate urca prin chakrele deschise si, printrun fenomen vibratoriu, poate revitaliza intregul trup.Cei care isi deschid chakrele din imprudenta, fara sa se puna sub o protectie spirituala, risca sa devina prizonierii unor entitati; aceasta a profitat de deschiderea chakrelor pentru a parazita viul. Fenomenul se intampla la unele cupluri aflate in orgasm cand, chakrele fiind deschise, un partener poate fi parazitat de o entitate pe care a avut-o celalalt partener. Atunci poate aparea frigiditatea sau impotenta, intr-un reflex de aparare (unul dintre parteneri nu-si deschide chakrele, de frica de a nu se lasa invadat). Acelasi fenomen se produce in prezenta alcoolului si a drogurilor, care provoaca un fel de transa, deschizand poarta unor entitati din astralul de jos, care vin sa-l posede pe cel care le consuma. Unele concerte de muzica rock, lovind violent centrii glandulari (chakrele), provoaca deschiderea lor.


Vindecarea inseamna adaptarea acestor forte care se manifesta in corp (receptor al tuturor Fortelor Universului), modificarea vibratiilor. Ea consta in a pune tesuturile vii ale corpului (structura atomica a celului veii - aceasta energie celulara) in rezonanta cu Energiile Creatoare - Dumnezeu (cu linia sa de vibratie spirituala). Trebuie corelata structura atomica a celului cu corespondentul ei de vibratie spirituala si bransat corpul pe lungimea de unda necesara. Astfel, prin rugaciune, veti putea ajuta corpul. Ridicarea vibratiilor determina atingerea pragului de conttiinta care permite comuniunea cu divinitatea.


Cand cineva poate face sa apara in el insusi astfel de vibratii si sa-si treaca eul fizic prin toate etapele aceastei rezonante pana in centrul care emana energie, adica al treilea ochi, atunci cand corpul lui devine ca un magnet, care, folosit corect, aduce vindecarea celorlalti prin mainile sale. Tratamentul medical doar rebranseaza activitatea organelor din corp la Natura (adica la sursele de viata din natura).


Dan Seracu, in cartea Autocontrol pentru avansati, descrie amanuntit chakrele, da metode de vindecare prin meditatie, intrand in zona undelor alfa (sub 10 Hz), folosind iamginatia. În timpul meditatiei sa te vizualizezi cum vrei sa fii fizic sau in diferite situatii (in caza noua, alt loc de munca etc.). Vointa, pentru a-si atinge scopul, are nevoie de un adversar pe care sa-l poata invinge. Aceasta poate fi imaginatia.


Emile Coue spune: "Daca vointa si imaginatia ajung la conflict, atunci intotdeauna imaginatia iese invingatoare".Pentru aceasta, trebuie sa pui la lucru cele 5 simturi: vazul, pipaitul, gustul, mirosul, auzul. Pentru a te vizualiza profund, esentiale sunt si sentimentele. Închipuieste-ti in ce voga te vei simti dupa ce ti-ai realizat scopul.Este bine sa rostesti o mantra de protectie. De exemplu: "Nici o influenta negativa, nici un gand negativ nu poate patrunde pe nici unul din nivelele constientului, subconstientului si supraconstientului meu, nici in alfa si nici in beta". Chimistul si farmacistul Emile Coue, in 1927, a folosit autosugestia. Propozitia lui, spusa de 20 de ori dimineata si seara, a facut minuni: "Zi de zi ma simt din ce in ce mai bine, din toate punctele de vedere". Gandul cu care spui, credinta ce pui in ea sa fie de natura a provoca sugestiile urmarite. El isi incepe cartea Stapanirea de sine cu urmatorul motto: "Nu vointa, ci imaginatia ne pune in miscare", iar introducerea incepe cu 
citatul: "Omul este ceea ce gandeste" (Pascal).Noua psihologie va avea la baza o rasturnare de valori: in locul inteligentei, intuitia; in locul vointei, imaginatia; in locul constiintei, incostientul.De altfel, subconstientul este o cantitate de forta fara directie, care face numai ce este dirijata sa faca. El este o forta oarba, care excuta dorinta dictata de imaginatie. Subconstientul nu are simtul umorului, astfel ca adesea cuvintele spuse in gluma se realizeaza si aduc nefericire daca ele contin vaicareli si idei negative. Intuitia este calauza subconstientului, sediul inteligentei definitive, atotstiutoare, atotcreatoare, daca persoana este calauzita de Sfantul Duh.


Convingerea este ceea ce va sustine intre dorinta si asteptare. Practicati credinta in tot. Credeti ca puteti fi sanatosi. Cautati motivele pentru care va doriti sanatatea. Convingeti-va ca puteti avea o stare de sanatate normala. Actionati ca si cum ati fi deja sanatos. Asteptati apoi ca minunea sa se intample. Practicati terapia gandului bun. Nu lasati sa va patrunda in minte gandurile negative.


A stapani gesturile si disciplina tacerii este o mare calitate a sufletelor mari, serioase, care nu se expun primului venit si nu se destainuie decat celor demni sa aprecieze nobletea adevarata.Relevante sunt urmatoarele citate:


• "Cine vorbeste bine traieste bine".
• "Durerea trcuta nu trebuie reimprospatata".
• "Sa nu mai criticam, mai bine sa-l indrumam pe aproapele nostru".
• "Daca am comis o nedreptate, repede sa o reparam pentru linistea sufleteasca".
• "Nu lasa loc liber gandurilor negative, distrugatoare".
• "Straduieste-te sa iei viata in propriile maini".Autosugestia se produce prin urmatoarele legi psihologice:


1. Orice imagine tinde sa se realizeze. Cel mai mic gand nu se pierde, ci lasa o urma in inconstient, care va lupta cu indaratnicia inertiei, pana la moartea individului (poate si dupa), ca sa-l infaptuiasca, infrangand rezistenta gandurilor contrarii care si ele tind spre realizare.
2. Se realizeaza imaginea care pretinde in spirit.
3. Convingerea determina sugestia numai prin faptul ca neutralizeaza sugestiile contrare.O imagine poate fi facuta predominanta in spirit, prin:1. Concentrarea fara efort asupra ei;
2. Emotia care ar intovarasi imaginea.
3. Obicei, adica exercitiul repetat tot mai putin constient.
4. Imitatie.
5. Repetare . prin aceasta opereaza formula lui Coue - "Zi de zi ma simt din ce in ce mai bine, din toate punctele de vedere". Se repeta de douazeci de ori in fiecare dimineata la sculare si seara la culcare, in mod mecanic, fara efort.
Cand vointa si imaginatia sunt in conflict, imaginatia invinge intotdeauna, fara exceptie, puterea ei fiind in proportie directa cu patratul vointei; iar cand sunt de acord, puterile lor nu se aduna, ci se multiplica una pe alta. Vointa nu trebuie sa se amestece deloc in practicarea autosugestiei. Trebuie sa cautam sa ne conducem noi imaginatia, si nu ea pe noi; in felul acesta, devenim stapani atat pe fizicul, cat si pe moralul nostru. Orice boala, aproape fara exceptie, poate fi invinsa prin autosugestie. Orice idee, cand ne ocupa singura spiritul (ne gandim doar la un singur lucru), devine adevar pentru noi si are tendinta sa se transforme in act (daca reusesti sa-l faci pe un bolnav sa gandeasca despre suferinta lui ca dispare, ea va disparea). Daca se intampla cateodata sa facem ceea ce voim este numai pentru ca in acelasi timp gandim ca putem. Daca doresti ceva - bineinteles rezonabil (trebuie sa existe un echilibru intre "a vrea" si "a putea", protejandu-ti astfel sistemul imunitar) - vei obtine, dupa 
un timp mai mult sau mai putin indelungat, repetandu-ti mereu ca acel ceva se pregateste, vine, se infaptuieste. A-ti fi teama de o bolaa inseamna a-i inlesni evolutia, a o provoca. De altfel, la unii oameni cu comportament etic, se mentine integritatea spiritului si se destrama corpul fizic. Cand boala este rezultatul distrugerii structurilor spirituale, ea duce la dezintegrarea fizica.Trebuie considerat totdeauna usor de facut ceea ce ai de facut, bineinteles daca este un lucru posibil. Lucrand in aceasta stare de spirit, nu vei cheltui din puterile tale decat numai ce-i necesar; daca insa ai socotit lucrul foarte greu, vei cheltui de 10, de 20 de ori mai multa energie decat trebuie, adica o vei risipi. Autosugestia de seara este cea mai importanta. Autosugestia formulata din buze este un ordin pe care subconstientul nostru il primeste si il executa fara stirea noastra si mai ales noaptea. Cand simti vreo durere, intrebuinteaza formula: "Trece, trece..." repetand-o foarte repede, intr-un fel de vajaiala monotona, mangaind partea dureroasa sau fruntea, daca este vorba de o durere morala. Metoda foloseste in toate imprejurarile grele ale vietii.• "Invoc Lumina lui Hristos, sunt un canal curat si perfect, Lumina imi este calauza".
• "Am tot ce-mi trebuie ca sa fac tot ce vreau si am tot ce vreau ca sa fac tot ce-mi trebuie".
• "Tot ce creez, tot ce realizez se face prin vointa si indrumarea lui Hristos, in numele Tatalui, al Fiului si al Sfantului Duh. Asa sa ma ajute Dumnezeu. Amin".De altfel, chiar si Domnul Iisus a spus: "Toate cate le cereti rugandu-va sa credeti ca le-ati primit si ca le veti avea" si "Dupa credinta voastra, fie voua!".


Patrick Droust, in cartea Vindecare spirituala si nemurire, descrie corpurile care inconjoara corpul fizic (eteric, astral, mental, cauzal, budic, atmic), chakrele si legatura cu rugaciunea Tatal Nostru etc.


Cunoasterea profunda si iubirea desavarsita vor reface echilibrul celor trei corpuri principale: fizic, mental, spiritual, aceasta insemnand sanatate.


Cand ne gandim la cineva, are loc un schimb de energie si informatie intre noi si omul la care ne gandim. Barfa si gandurile urate despre un anumit om duc la conectarea straturilor karmice negative comune, traumatizeaza acel om si ne distrug propria structura karmica, iar cuvantul intensifica acest proces. Omenirea are deja acumulat un urias potential negativ, de aceea este necesar nu numai sa fii bun, ci trebuie sa fii bun in mod activ. Orice expresie dur afirmata, de exemplu: "N-am sa uit asta niciodata!" duce la formarea de programe de distrugere, de despartire. Nu trebuie admise in subconstient sentimente negative.

Sursa: www.esoterism.ro

Licoarea ce ne-ar scapa de cosmarul chimioterapiei


Zilnic, în jurul nostru mor striviţi de necruţătoarea boală canceroasă prieteni, rude sau colegi. Cu toţii îşi leagă speranţele de chimioterapie, metodă terapeutică folosită în lumea întreagă, crezând că această metodă îi va ajuta să scape de cumplitul flagel. Este cutremurătoare suferinţa bolnavilor de cancer întâlniţi în secţiile de oncologie! Am cunoscut atâţia bolnavi de cancer care înfruntă efectele secundare ale acestei terapii, adulată şi dispreţuită în egală măsură...

Uneori, după multă suferinţă, rezultatele chimioterapiei au prelungit viaţa unor bolnavi. Alteori, celula canceroasă hrăpăreaţă n-a mai dat nici o şansă bolnavilor. O alternativă ... După ce ani de zile au spus pacienţilor că această terapie (chimioterapia) este singura cale pentru a încerca să se elimine cancerul, medicii de la Clinica John Hopkins din Statele Unite s-au hotărât să prezinte şi calea alternativă de tratament a cancerului. Într-un studiu, aceşti
temerari specialişti, au prezentat efectele negative ale chimioterapiei. Printre altele, cercetătorii menţioneazăcă tratamentul prin chimioterapie care presupune "otrăvirea" celulelor canceroase cu rată mare de creştere sunt distruse şi alte celule cu creştere rapidă din măduva spinării, tractul gastro-intestinal etc., iar organe importante cum ar fi ficatul, inima, rinichii sau plămânii sunt iremediabil afectate.

Specialiştii renumitei clinici au demostrat că o metodă modernă în lupta cu această cumplită boală poate fi aceea a înfometării celulei canceroase. De aceea medicii au prezentat alimentele care trebuie evitate, tocmai pentru a împiedica celula canceroasă să se multiplice. Dar există un miracol anticancer, păstrat în mare secret.

O sursă de mare încredere, Eugen Giurgiu, doctor în biochimie cu competenţe în fitoterapie şi nutriţie, ne-a transmis o informaţie care ne-a tăiat respiraţia!

Două ingrediente la îndemâna oricărui bolnav de cancer reprezintă o alternativă sănătoasă la chimioterapie. Timp de trei ani, în America, s-a experimentat un produs natural, foarte simplu şi foarte eficient, pe un lot de 70.000 de subiecţi.

Rezultate remarcabile !

O limonadă a fost administrată bolnavilor de cancer: celor care au făcut chimioterapie, dar şi unui număr semnificativ din lotul martor, care n-a început acest tratament. Rezultatele au fost uluitoare: starea de sănătate a bolnavilor din fiecare grupă s-a îmbunătăţit în mod remarcabil şi boala n-a mai recidivat. În cazul bolnavilor care se temeau că zilele lor sunt numărate, boala n-a avansat şi nu s-au observat metastaze. Tratamentul este benefic şi ca metodă de prevenţie. Preparatul poate să ucidă celulele canceroase şi este de10.000 de ori mai eficient decât chimioterapia. Lămâia are numeroase proprietăţi terapeutice şi studiile au dovedit că modestul fruct este un remediu împotriva cancerului, remediu verificat în diferite forme de cancer. După mai bine de 20 de probe de laborator, realizate începând din anii 1970, frotiurile au arătat că extractul de lămâie distruge celulele maligne în 12 tipuri de cancer, inclusiv cel de colon, de plămâni, de sân, de prostată şi de pancreas. În comparaţie cu produsul Adryamicin, un drog chimioterapeutic, folosit în mod uzual, extrasul din lămâie cu bicarbonat acţionează de10.000 de ori mai bine, încetinind creşterea celulelor canceroase, spun specialiştii. Şi mai uimitor este faptul că limonada aceasta distruge doar celulele maligne, dar nu le afectează pe cele sănătoase. În privinţa bicarbonatului de sodiu, acesta schimbă PH-ul corpului şi se afirmă că este de mare folos în toate formele de cancer.

Mod de preparare

Extrasul de lămâie cu bicarbonat, alternativa naturală la chimioterapie se prepară astfel:

- într-un litru de apă, se fierbe timp de un minut, coaja unei lămâi, apoi se lasă la macerat, de seara până dimineaţa.

- în dimineaţa zilei următoare, lichidul se filtrează.

În acest macerat se stoarce sucul lămâii, se adaugă miere (după gust) şi o linguriţă de bicarbonat. Bolnavii trebuie să consume zilnic un litru de limonadă preparată în acest mod. De asemenea, leacul miraculos se poate administra preventiv, fiind un tonic pentru întregul organism.

O persoană puternică ştie cum să îşi ordoneze viaţa. Chiar şi cu lacrimi în ochi, tot are puterea să spună zâmbind "e în ordine". Schimbarea e pe drum. Domnul vede tristeţea noastra.. Iubeşte, râzi, trăieşte! "Viaţa nu este despre cum supravieţuieşti în furtună, ci despre cum dansezi în ploaie."

Alta licoare care te tine in putere: Usturoi cu lamaie

In vremea faraonului Amenhotep al IV-lea, care si-a luat apoi numele de Akhnaton, la porunca acestuia, a fost elaborata o reteta miraculoasa, dupa care s-a preparat o bautura numita Antica. Oamenii de rind ii spuneau humus, adica pamint, sol. De fapt, licoarea aparuse mai demult, in vremea lui Amenhotep al II-lea. Ea era menita sa ii mentina mereu in putere pe sclavii ce construiau maretele piramide. Bautura aceasta curata bine vasele de singe si asigura o viata indelungata.

Licoarea a fost preparata de preotii egipteni, care cunosteau tainele organismului, plantele - salbatice si cultivate - si toate virtutile acestora.

Preotii foloseau si ei, la rindul lor, aceasta bautura pe care o preparasera, dar in doze mai mici, deoarece ei munceau mai putin decit sclavii de la piramide si, totodata, nu stateau tot timpul in soarele arzator al desertului.

Bautura cu usturoi si lamaie

Licoarea egipteana, care avea si rolul de a mentine si regla echilibrul vitaminelor din organism, a primit numele de Antica, de la cele doua componente: An - usturoi si Tica - lamiie. Cele doua componente asigura toata gama de efecte miraculoase ale acestei
bauturi.

Vitamina A sporeste densitatea si elasticitatea pielii, protejeaza limfa si impiedica transpiratia in exces. Usturoiul, care este bogat in vitamina A, mai contine siliciu, iar acesta are un rol important in reinnoirea maduvei osoase si hematopoeza (fabricarea de globule rosii- tinere). Tot in usturoi se gaseste un element foarte rar, dar extrem de necesar - germaniul. Acesta favorizeaza formarea tesutului muscular.

Prepararea miraculosului remediu

Se folosesc patru lamii maricele, bine coapte, cu coaja subtire si trei capatini de usturoi. Lamiile se spala si se sterg, apoi se stoarce zeama intr-un vas de sticla, foarte curat (borcan). Coaja si pulpa ramase se dau prin masina de tocat si se pun intr-un alt vas (borcan).
Capatinile de usturoi se curata, iar cateii se zdrobesc (ca pentru mujdei). Zeama lamiilor, cojile si pulpa (date prin masina) si mujdeiul de usturoi se pun toate intr-o oala emailata; dupa ce s-au amestecat bine se toarna in oala doi litri apa fiarta si racita. Oala se leaga cu o
bucata de tifon pus in doua si se pune in frigider, pentru 72 de ore.

Nu trebuie sa ne temem ca frigiderul va prinde miros de usturoi - lamiia il va face sa dispara.
Dupa cele trei zile (72 de ore), continutul din vasul emailat se strecoara prin patru straturi de tifon, se pune in doua sticle de cite un litru si se inchid sticlele etans. Licoarea se va pastra la
frigider.

Administrarea acestui leac se va face timp de cinci zile, de cite patru ori pe zi cite 50 ml, cu 30 minute inainte de masa. Apoi se face pauza timp de zece zile, dupa care procedura se repeta. Cura dureaza cinci luni, dupa care se face pauza timp de doua luni. Prin folosirea acestei licori se previne orice raceala, organismul are la dispozitie un excelent tonic (indeosebi primavara). Se recomanda sa fie folosit chiar si de catre persoane perfect sanatoase.

Acest preparat poate fi considerat un remediu universal, deoarece este capabil sa vindece aproape toate afectiunile tractului gastro-intestinal si disfunctiile hepato-biliare (mai putin calculoza biliara si afectiunile de vezica biliara). Preparatul curata rinichii, dezinfecteaza caile urinare, vindeca stenocardia, restabileste inima dupa infarctul de miocard, grabeste resorbtia cicatricelor postoperatorii.

Daca se frictioneaza cu acest decoct radacina parului si se pun chiar comprese, dispar senzatiile de mincarime si matreata. In cazul mirosului neplacut al gurii, se clateste gura cu decoct si se si inghit, 1-2 guri. Preparatul curata intestinul subtire, inlatura avitaminozele si constipatiile. De asemenea, este un remediu in scorbut si in tuberculoze.biblioteca-secreta.blogspot.ro

Frumosul adevăr – cel mai simplu tratament pentru cancer

Sursa: 2blackjack1.wordpress.com

În Myanmar s-a produs un nou cutremur


мьянма столкновения религия Ракхайн мьянма больница жертвы раненый
Foto: EPA
Astăzi în Myanmar s-a mai produs un cutremur cu magnitudinea de 5,8.
Primul cutremur de 6,8 grade s-a produs la o distanţă de 52 de kilometri nord-este de oraşul Shwebo. Au urmat două replici de câte 5,0 grade.
Epicentrul ultimului cutremur care s-a produs la 17:24 ora locală se află tot la câteva zeci de kilometri distanţă de Shwebo. Nu s-a comunicat nimic în legătură cu posibile victime şi distrugeri.
Sursa: romanian.ruvr.ru

Daca vrei sa schimbi lumea, iubeste un barbat!


"Daca vrei sa schimbi lumea, iubeste un barbat, dar iubeste-l cu adevarat! Alege unul al carui suflet il cheama pe al tau, care te vede. Accepta-i mana si ghideaza-l usor catre sangele ce iti inunda inima, acolo unde iti poate simti caldura care il invaluie, acolo unde se poate odihni, acolo unde focul tau ii va mistui povara grea. Priveste in ochii lui, priveste in profunzime si vezi ce salasluieste acolo, adormit, treaz sau timid... Priveste in ochii lui si vezi acolo parintii si bunicii lui si toate razboaiele si nebunia ce au luptat-o spiritele lor intr-un tinut indepartat, intr-un timp indepartat. Priveste catre durerile lor si luptele si framantarile si vina; fara sa judeci. Si da-i drumul, las-o sa plece. Simte aceasta ancestrala povara si fii constienta de refugiul, de siguranta pe care o cauta in tine. Lasa-l sa se topeasca in privirea ta si fii constienta ca nu trebuie sa oglindesti acea furie pentru ca tu ai un pantec, o dulce, adanca poarta catre taramul care spala si vindeca vechile rani.

Daca vrei sa schimbi lumea, iubeste un barbat, dar iubeste-l cu adevarat! Aseaza-te inaintea lui, in plenitudinea feminitatii tale, in suflarea vulnerabilitatii tale, in joaca inocenta a copilului, in adancimea mortii... O invitatie infloritoare, ce rasare usor, permitandu-i sa fie puternic ca barbat, sa inainteze catre tine... sa innoate in pantecul Pamantului, intr-o cunoastere tacuta, impreuna. Si atunci cand se va retrage..., pentru ca o va face..., va fugi inspaimantat in grota lui... aduna-ti bunicile langa tine si inconjoara-te cu intelepciunea lor. Asculta-le soaptele usoare si calmeaza-ti feciorelnica inima speriata indemnandu-te sa ramai calma, sa astepti rabdatoare intoarcerea lui... Aseaza-te si canta la usa lui, un cantec al aducerii aminte, care il va mangaia, inca o data.

Daca vrei sa schimbi lumea, iubeste un barbat, iubeste-l cu adevarat! Nu ademeni sa iasa afara baietelul dinauntrul lui, cu seductie si pacaleli; doar ca sa il atragi in capcana... intr-o panza a distrugerii, intr-un loc plin de haos si ura, mai ingrozitor decat orice razboi purtat de fratii lui. Aceasta nu este feminitate, este razbunare. Aceasta este otrava nenumaratelor abuzuri ce au avut loc dealungul anilor, violul lumii noastre. Si asta nu aduce nici o putere femeii, o reduce... pe masura ce ea il castreaza! Si ne ucide pe toti! Si chiar daca mama lui l-a purtat in brate sau nu a facut-o, arata-i acum adevarata mama - imbratiseaza-l si ghideaza-l in gratia ta, in profunzimea fiintei tale, in caldura mocnita a miezului Pamantului. Nu il pedepsi pentru ranile lui despre care crezi ca nu se potrivesc nevoilor si criteriilor tale. Plangi pentru el rauri dulci. Lasa ranile sa sangereze cand te intorci acasa.

Daca vrei sa schimbi lumea, iubeste un barbat, iubeste-l cu adevarat! Iubeste-l indeajuns incat sa i te arati goala si libera. Iubeste-l indeajuns incat sa iti deschizi corpul si sufletul catre ciclul nasterii si al mortii si multumeste-i pentru oportunitate. In timp ce dansati impreuna printre vanturi turbate si paduri tacute, fii destul de curajoasa incat sa fii fragila si permite-i sa soarba din moile si imbatatoarele petale ale fiintei tale. Permite-i sa stie ca te poate imbratisa, apara si proteja. Arunca-te in bratele lui si ai incredere ca te va prinde chiar daca ai fost scapata de o mie de ori inainte! Invata-l cum sa renunte la el, renuntand tu la tine, si uniti-va intr-un dulce nimic al inimii acestei lumi.

Daca vrei sa schimbi lumea, iubeste un barbat, iubeste-l cu adevarat! Incurajeaza-l, hraneste-l, permite-i sa fie, asculta-l, imbratiseaza-l, vindeca-l. Si tu, in schimb, vei fi hranita, sustinuta si protejata de brate puternice si ganduri limpezi si de sageti precise. Pentru ca el poate, daca tu ii permiti, sa fie tot ce ai visat!

Daca vrei sa iubesti un barbat, iubeste-te pe tine insati, iubeste-ti tatal, iubeste-ti fratele si fiul, iubeste-ti fostii parteneri, de la primul baiat pe care l-ai sarutat pana la ultimul pentru care ai plans. Multumeste pentru daruri; pentru revelatia din aceasta intalnire aceluia care sta in fata ta si regaseste-l in samanta a tot ce este nou sub soare; samanta pe care o poti hrani si ajuta sa creasca ca planta, pentru a creste o lume noua, impreuna."

Sursa: aimee.ro

danielroxin.blogspot.ro

TREZIREA LA UNITATE.Mesaj de la maestrul ascensionat, Lato 

(1 nov.2012; channeler Fran Zepeda) 

Salutări, tuturor. Eu sunt Maestrul Lanto, și vă aduc vești și iubire din partea lumii spirituale. Nu am mai comunicat cu voi prin acest canal dar am considerat necesar să o fac pentru a vă aduce astăzi cuvintele mele de încurajare cu privire la Ascensionarea voastră apropiată.
Am urmărit de-a lungul veacurilor, de-a lungul eonilor, de la căderea voastră în dualitate, strădania voastră de a reveni, de a crește spiritual, de a vă reface condiția voastră de ființe divine și multidimensionale. Vin acum să vă ofer din nou sprijinul și încurajările mele și lauda mea pentru îndelungatul și curajosul vostru efort care se va încheia cu minunata voastră Înălțare (Ascensiune). 

De multe ori v-ați întrebat, când mărșăluiați pe acest lung drum plin de dificultăți, dacă veți reuși să reveniți ACASĂ. Ei bine, eu vin acum, alături de alte ființe de Lumină, să vă spunem că sunteți la un pas de sosire. Știm cât v-a fost de greu, cunoaștem marile eforturi pe care ați ales să le faceți. Dragii mei, efortul acesta îndelungat nu era dat celor slabi de inimă și de spirit, celor lipsiți de voință. Le-a revenit acelora care aveau curajul de a o lua mereu de la capăt, de a nu se da bătuți, celor puternici, răbdători și înțelepți. 

Pentru că sunteți foarte aproape, pentru că meritați, noi venim astăzi să vă oferim ultimele noastre încurajări și îndrumări. 

Cu fiecare respiratie pe care o faceți, în călătoria voastră fortuită *, pe drumul ascensiunii, voi ați știut totdeauna, în forul vostru interior, că sunteți niște magnifice ființe de Lumină, și asta v-a dat puterea și hotărârea de a nu vă opri. 

Până acum ați utilizat o mare parte din acest potențial. Acum, când vă aflați aproape de linia de sosire, este necesar să faceți ultimul efort și să accelerați ritmul, dragii mei. Încercați, căci puteți, să realizați acel rezultat care vă califică în elită. Capacitatea voastră de asimilare a Luminii poate fi amplificată oricât de mult, de ea depinzînd performanțele voastre ca ființe multidimensionale. (Nota C.M.: amintesc că astăzi, 11 nov. 2012, se deschide portalul energetic 11.11. care aduce enerigiile liniștii, păcii și iubirii. În intervalul de timp până la 21 dec.2012, asimilarea a cât mai multor astfel de energii ne poate accelera mult evoluția, pregătindu-ne pentru momentul Ascensiunii. Marea oportunitate din această perioadă constă în faptul că, în funcție de eforturile noastre, Dumnezeu va acorda, Grația Sa Divină, acelora care se străduiesc mai mult. Practic, aceasta înseamnă ca, măcar în această perioadă, să fim mai iertători, mai plini de compasiune, mai dispuși să-i ajutăm pe cei care au nevoie, mai încrezători și mai iubitori)

Iată care este sfatul nostru, pe care am fi bucuroși să-l urmați, în această perioadă: 
-) în fiecare dimineată, după trezire, faceți o rugăciune de mulțumire și de sprijin către Divinitate. 
 -) Vizualizați-vă propria ființă într-o arenă cu o asistență numeroasă.
 -) Vedeți cum asupra arenei coboară din înaltul cerului valuri de Lumină formate din particule de o luminăzitate fără seamăn, care pătrund în ființa voastră și a celor prezenți.       -) Rostiți în gând: ” Absorb Lumina Alb-strălucitoare a lui Hristos, care mă protejează și mă luminează. Sfera ființei mele crește pe Pământ și se extinde în tot universul unde îmbrățișează toate ființele, toată viața, toată creația. Sunt o ființă multidimensională, plină de putere și încărcată cu toate darurile Creatorului. Noi, toți, UNA suntem!” 
 -) Simțiți cum cu fiecare respirație, cantitatea de particule luminoase din această minunată lumină, crește în ființa voastră, care devine, la rându-i, mai luminoasă, mai extinsă și mai ușoară. 
 -) Vă simțiți ca un balon mare și luminos, gata să se înalțe. -) Simțiți că fuzionați și faceți parte din coloana de lumină care a coborât în arenă și care a cuprins întreaga asistență. -) Sunteți una cu această Lumină Alb-strălucitoare și cu toți cei în care ea a pătruns. 
 -) Mențineți această stare și imagine cât mai mult posibil, și conștientizați că această Lumină Alb-strălucitoare este Lumina lui Hristos, pe care v-ați dorit-o din totdeauna. 
 -) Vă simțiți calm si împăcat, plin de o liniște divină și de iubire pentru toți și pentru toate. Știți că nu mai aveți dușmani. Aveți numai prieteni. SUNTEȚI IUBIRE. 

Repetați acest exercițiu de imaginație în fiecare dimineață și raportați-vă la această stare în tot ceea ce faceți în acea zi. 


F.Z.
Acum, vă las iubiții mei, și vă rog ca în această perioadă să faceți tot ceea ce depinde de voi pentru ca Ascensiunea voastră să fie un deplin succes. 
Eu sunt Maestrul Lato, întodeauna la dispoziția voastră. 

* Nota channeler: Maestrul Lato a folosit cuvânul ”fortuit” în sensul ” apărut ca un noroc” nu ”accidental, intempestiv”. 


                                                                                                http://ascensiuneaspiritului.blogspot.ro

Ilie Serbanescu: DE CE ROMANIA ESTE DEJA COLONIE?
Sursa: gandeste.org

UN FRAGMENT DIN RAPORTUL SOLAREI PE LUNA NOIEMBRIE 2012


SFARSITUL SI INCEPUTUL Noiembrie este luna care schimba totul. Multe lucruri se vor intoarce cu susul in jos. Ceea ce se intampla in aceasta luna este aproape indescriptibil. Aceasta luna este mareata, iesita din comun si absolut imprevizibila. Este un masiv punct de cotitura. Adesea se simte ca si cum mergem pe marginea unei lame ascutite intre vechi si nou, unde totul este pe linie.Ca un dansator pe sarma mergand deasupra unui abis , noua ne place sa facem fiecare pas cu atentie si constient, concentrandu-ne pe mentinerea echilibrului nostru, dar nu este timp pentru acest lucru. In schimb, trebuie sa depasim linia noastra orizontala si sa fugim ca orbii, aliniati cu Autenticitatea noastra si ghidati doar de cunoasterea inimii noastre. Aceasta luna ne va aduce multe situatii care va implica mai intai actionarea si apoi gandirea.Va fi din ce in ce mai putin timp sa gandim. Asa cum avem mai multe de ralizat, trebuie sa dezvoltam o concentrare mai degraba ZEN decat sa ne miscam repede de la o sarcina la alta si inapoi , in timp ce santem provocati de numeroase distrageri. Actiuni de un anume gen vor deveni foarte importante. VA trebui sa actionam repede si sa gandim mai tarziu. Daca nu facem nimic vom pierde ceva important. Trebuie sa integram credintele noastre atat de total in noi insine, incat sa fim capabili sa le exprimam in fizic, in special in situatii de criza. Exista o tema importanta a reviziei si a cursului corectiei in aceasta luna. Nu vom revizui constient lucrurile, dar multe elemente ale vietilor noastre vor suferi o revizuire puternica. Revizuirea este un derivat a ceea ce se intampla in aceasta luna la un nivel al schimbarii monolitice. Vom experimenta o profunzime majora. Noi curatam distorsiunile eonilor de timp, astfel ca ne putem alinia cu adevarata stare a Cine Santem Noi de dincolo de inceputuri , deci putem aduce autenticitate tuturor elementelor vietii noastre. Pentru cativa, aceasta se poate manifesta ca ultra-furtuni perfecte care ne molesesc cu slabiciune, distrugand straturi de dificultati , lupte si distorsiuni. Cand aceasta se intampla, ne putem simti tristi, furiosi, dezamagiti, obositi. Putem fi scuturati pana in miezul fiintelor noastre, in timp ce toate structurile exterioare ale lumilor noastre cunoscute se prabusesc intr-un cutremur masiv, doar pana cand ramane cea mai adevarata parte a noastra. Vom fi provocati sa luam decizii rapide si sa facem actiuni rapide, fara timp de gandire in legatura cu ceea ce facem, in timp ce santem bombardati cu cea mai mare intensitate. Vom fi testati constant sa traim credintele noastre, decat doar sa vorbim despre acestea. Daca inca nu santem pe calea potrivita , vom schimba calea si ne vom repozitiona pe o traiectorie adevarata in noiembrie. O multime de oameni care au fost nesiguri de ce se va intampla in viitor in vietile lor, in legatura cu ce sa faca si unde sa mearga, vor afla dintr-odata raspunsurile la aceste intrebari cu o claritate incontestabila. Pe data de 22 noiembrie, a 11-a poarta 11-11 va fi activata. Aceasta este activarea finala 11-11 si marcheaza sfarsitul momentelor importante, aproape al 21-lea an - calatoria prin poarta 11-11. Activarea portii a 11-a deschide usile catre o noua lume pe care inca nu o putem vedea, dar pe care o putem simti puternic. Aceasta deja are un p[uternic efect asupra noastra deoarece acest eveniment unic contine ambele: Sfarsitul si Inceputul, asa cum spiralele formeaza cercul. Acest sens al completarii majore intretesut cu un nou Inceput masiv este profund subtil. Noi santem aproape de sfarsitul unei ere. Santem aproape de completarea calatoriei noastre prin dualitate. O parte a procesului de completare este a da drumul la intreaga noastra calatorie. Pentru cei ca mine care si-au devotat multi ani din vietile lor calatoriei prin poarta 11-11, acesta este un lucru urias. Noi ne amintim si onoram oamenii speciali care au venit la prima si a 2-a activare a portii 11-11 sa joace o parte majora si dintr-o data au disparut. Ne amintim de cei 140 de oameni inghesuindu-se intr-o micuta camera in Templul lui isis pe isula Philae in Egiptpentru a activa Lotusul Iubirii Adevarate, in timp ce gardienii templului egiptean lacrimau spunand ca ei ne-au asteptat de mii de ani, ca noi santem Dumnezeii care se intorc. Ne amintim dansand toata noaptea pe un mic atol din Tetiaroa pe durata portii a 4-a , asa cum o multime de stele cadeau peste noi. Ne amintim de activarile portii 11-11 care aproape ca ne-a fisurat in interior, cand fiinta noastra unica nu era suficient de puternica. Ne amintim cum am fost batuti de vant si ploi pe durata activarii portii a 6-a in Irlanda. Ne amintim de procesiunea noastra magnifica pe elefanti, camile si cai la activarea portii a 7-a pe Insula Jagmandir in Udaipur, Rajasthan, India. Ne amintim de nasterea Dragonilor Albi pe durata Dansului Elementelor pe Isla de la Luna pe Lacul Titicaca , Bolivia, la a 2-a activare a portii a 8-a. Ne amintim spiraland in inima lotusului in Bali, pe durata portii a 9-a. A fost o calatorie provocatoare magnifica si profunda care a cerut angajarea noastra totala si acum este aproape de completarea sa. Pe durata Activarii portii a 11-a Diamantul Nevazutului va fi revelat. Aceasta este Noua Lume care se naste. Aceasta cuprinde toate lumile noastre cunoscute intr-un taram vast infinit. De la completarea calatoriei noastre prin poarta 11-11 vine nasterea lui AN. Pe durata acestui timp , vor exista multi oameni care vor realiza deodata ca ei fac parte din marea familie a lui AN. Si apoi, ne vom reuni pentru a ancora Inima lui AN in Pamantul fizic. La sfarsitul lunii vom fi schimbati drastic , nu la fel cum am fost inainte. Noiembrie va fi uimitor, surprinzator, plin de bucurie, creativ si plin de Iubirea imensa. Ne va duce catre locurile noastre perfecte in interiorul si in exteriorul nostru. Aceasta este sosirea noastra acasa - cand ne intoarcem acasa la Sinele noastre Adevarate. Uriase energii pe care nu le-am cunoscut niciodata inainte vor sosi, incat ne vor muta in taramurile
expandate ale Diamantului Nevazutului. Acesta este...SFARSITUL si INCEPUTUL... 

Sursa :www.nvisible.com
            alessandragrigorescu.blogspot.ro