luni, 7 iulie 2014

7.7.7. Press Enter

Petrea & ILie și toți cei ce îl sprijină vă roagă sa invitați cât mai multă lume la acest eveniment. Este o zi de grație. Vă mulțumim. 
​Azi e una din cele mai importante zile ale anului de vibrație 7 (2014). Suntem la jumătatea anului și mai exact suntem în vibrația lui 7 iulie, șapte a șaptea.
Ziua de azi este o zi culminantă dintr-un proces început de multă vreme și este în totală creștere și expansiune prin alegerile noastre. Împământarea divinului în biologic, în plan material.
Azi se activează un portal ce va fi mult timp activ pentru întreaga umanitate. Press Enter.
Unu
În cuvinte simple este vorba de o zi începând cu care putem auzi foarte ușor în inimă glasul suprem al Sursei la care suntem cu toții conectați.
Recomandăm să vă acordați mult timp de liniște azi, de stat cu voi înșivă pentru a asculta vocea inimii care are multe să vă zică.
Recomandăm, de asemenea, să vă întrebați cu mâna pe inimă ce vreți cu adevărat să faceți în viață și să faceți acele alegeri pe care le conștientizați a fi ale inimii jucăușe. Nici măcar de curaj nu aveți nevoie, ci doar de a fi în totalitate alegerea pe care o faceți și de a respira în câmpul și trupul vostru imaginea a ceea ce vreți să experimentați de acum în colo. Și totul va curge minunat înspre voi.
E o zi magică pentru a alege calea care servește manifestării celui mai înalt potențial al vostru.
Doi
La un nivel mai profund de azi putem să accesăm prin inima noastră foarte multă informație de la Soarele Galactic, acțiune facilitată și binecuvântată de dinamica Soarelui ce emite din ce în ce mai multe ultraviolete și alte informații diafane. Vezi exploziile solare, ieri fiind cea mai puternică din anul acesta.
O simplă repriză de respirație de absorbție a informației galactice ce curge prin inima inimii poate să aducă în câmpul vostru foarte multă energie diafană care să lărgească câmpul de iubire, de a te simți acasă și de putea ancora mai mult în materialitate divinitatea din noi ce își are rădăcinile în Sursă. (marele soare galactic)
Trei
Făcând asta aspectele noastre stelare (praful de stele din noi, vor lumina mai intens făcând ca pentru mai mulți oameni Geea/Terra/Pământ să devină și pentru ei (să activeze pentru ei) planetă a luminii și iubirii, parte activă și radiantă din Marea Frăție Galactică.
Cu cât stați începând de azi mai centrați pe inima voastră, cu atât Paradisul Ceresc/Era de Aur/Pământul Iubirii se va expansiona în realitățile voastre și ale altor oameni.
Patru
Un Efect al acestei profunde conectări cu Sursa este manifestarea expansivă la nivel planetar a realității timpului ZERO.
În aceeași clipă (și clipă de clipă) tot trecutul va fi rescris odată cu anularea tuturor variantelor de viitoare generate de evenimentele trecutului. Se prăbușesc în grație miliarde de linii temporale și multe aspecte personale ale devenirii sunt unificate în lumină alb-aurie.
Cinci
de Azi va culmina transmutarea, sublimarea și integrarea în lumină curată alb-aurie la un nivel cum nu a fost niciodată pe Gaia a tuturor informațiilor și programelor trecutului, a tuturor informațiilor genetice moștenite de la minunații și curajoșii noștri străbuni. Învăluiți-vă în liniștea de a primi cât mai multă iubire din inima voastră pentru a vă scoate definitiv din influența programelor moștenite, (participând la) eliberându-vă pe voi și astfel pe toți străbunii voștri de cauză și efect, de oglindire, de lanț genealogic. (pe fondul opoziției Pluton Soare pe axa Capricorn-Rac ce reactivează Crucea Cardinală)
În realitate tu ești propriul părinte al tău și propriul tău copil. Iar când vei înțelege asta, tot neamul tău va fi inundat de lumină divină, dacă deja acest lucru nu s-a întâmplat deja.
Șase
de Azi poți intra foarte ușor în rezonanță cu aspectele tale de ființă stelară, maestru, maestru înălțat, copil intergalactic. Stai cu tine și amintește-ți de primele reacții de copil când auzeai de oamenii din stele (vezi ET, Kpax, Star Wars).
Cheamă în tine maestru sau maestrul înălțat care ești într-o anumită realitate și care, chiar dacă nu știi se întrupează puternic de la zi la zi. Respiră-l și dă-i ceva să bea. Iar plăcea cu siguranță o cafea. El să se trezească în realitatea ta și tu a lui. Hai că putem s-o facem și pe asta.
Și ca efect azi poți să simți foarte puternic familia de suflete de pe pământ, familia stelară. Acasă și împreună crește odată cu totalitatea întru care pulsăm trecând mereu prin diferite chipuri.
Șapte
E o zi măiastră întru transmutarea structurii de carbon în corp de lumină. Cei aflați pe acest drum se vor adânci în transfigurarea lor, pentru alții azi va începe o călătorie minunată întru alchimizare. Noi coduri și energii ce facilitează sunt descărcate din plin. Mai mult ca niciodată azi carbonicul 666 devine 667 cu totă grația lui 7.
Întreaga structură de viață bazată pe carbon primește azi o baie de soare magic, o lumină nouă care ne va preface în diamante ce rezonează în ton 7.

Soarele luminează țara
Este explozie de soare peste întreg Pământul. Și mirific e. Dincolo de asta, se petrece ceva magic cu țărișoara în care trăim.
De azi România intră într-o nouă etapă. Ceva glorios, magnific se manifestă. Și asta prin oameni și prin intensificarea câmpurilor de iubire și lumină ce se realizează odată cu creșterea vibrației fiecăruia dintre noi.
De azi realitatea de Grădină a Iubirii, de Grădină a Maicii Domnului (formulă a limbajului creștin) devine explozivă.
Uitați tot ceea ce știți despre România. Ca să puteți să o vedeți și să o simțiți în adevărata ei lumină.
Țara este un paradis dincolo de puterea noastră de înțelegere. Ce a lipsit, a fost o trăire paradisiacă puternică din partea oamenilor care să se unească cu toate liniile de forță energetice ale României. Dar acest lucru este istorie.
Acum, aici este o explozie de lumină și grație și divin. Bucurați-vă că v-ați ales un loc unde să vă încarnați unde zeii beau laptele cosmic la micul dejun.
Toate locurile sacre se activează și mai tare odată cu înălțarea inimii tale. Aur și diamante încep să curgă și din ele se construiesc noile orașe/vetre ale Soarelui. E o chestiune de timp.
Simțiți vibrația divină al acestui leagăn minunat al vieții și dăruiți-o mai departe. Mulțumiți și mulțumiți-vă. Dăruiți mai departe viziunea și energia.
Și acum este abia începutul. În perioada 2-21 octombrie, exact când este tranzitul lui Venus în Balanță, energia Iisis va fi centrată foarte puternic asupra României și Moldovei. (http://sacredascensionmerkaba.wordpress.com/2014/06/24/the-return-of-isis-how-it-will-affect-you-and-where-you-can-find-her/comment-page-1/)
O altă realitate curge prin inimile noastre. Lumina ce curge diafan din ceruri, ne adâncește mai mult în grație. Este mirific. Dincolo de orice imaginație.
Stați în inimi, respirați din Sursă cât puteți și bucurați-vă cât mai mult, dăruind din bucuria voastră.
Scăldați-vă în tonuri de aur, auriu, alb-auriu, verde-auriu, verde smarald. Inspirați 777 și lăsați divinul să vă inspire pe voi în haine cât mai noi.
Intră în 777. Porțile sunt deschide începând de azi.
P.S.
Vă rugăm să distribuiți mesajul și să invitați prietenii voștri să afle despre această zi de grație.

A venit vremea IUBIRII, a jocului, a copilăriei omenirii pline de inefabil și mirific. Joacă-te, fii copilul ce ai fost și ești după unele văluri. Fii explozie de bucurie, fii dăruire, deschide cât mai larg inima, fii cascadă de fericire. Simte-ți INIMA și dăruiește-o în toate zările. ACUM
Dansează, râzi, îndrăznește să plângi de fericire. Toate acestea le poți face ACUM, altfel nu ai fi citit aceste rânduri. Toate acestea sunt îmbobocite în tine. Privește adânc în sufletul tău și stropește-le cu bucurie să explodeze. ACUM.
ACUM e momentul IUBIRII.
tot mixul de mai jos e genial, dar de la minutul 27 e absolut magic


Petrea Ciortan
SUNT; iubind, înfrumusețând, vibrând în grația cerului și a pământului


Sursa: primit pe mail