luni, 9 iunie 2014

TEMATICA CONFERINTEI - "21 IUNIE 2014 - SOLSTITIUL DE VARA - POARTA MARILOR TRANSFORMARI" - BRASOV -13 IUNIE 2014 

Tematica intalnirii este urmatoarea:1.RUGACIUNE INCEPATOARE2. Meditatie "Program de protectie PSI si Eliberare Energetica"3. Zeita Primordiala, Zeita Soare sau Isis sau Amrita - cultul Zeitei in decursul istoriei reale; Incarnari ale Zeitei Primordiale in perioadele esentiale ale istoriei omenirii;  Interventia Zeitei in viata noastra, odata cu activarile din 21 iunie 2014; deblocarea si armonizarea energiilor primordiale masculine si feminine.

Meditatia de unificare cu Zeita Primordiala.


4.  Curatarea corpului de energiile care ne tin prizonieri in 3D; Renuntarea la neiertare, ura si vinovatie; Vindecarea sufleteasca, fizica si spirituala; metode de armonizare a energiilor proprii; protectie  impotriva  energiilor negative; rugaciuni si meditatii.

Meditatia de iertare, vindecare si energizare; dobandirea armoniei si abundentei.

  Detalii despre conferinta aici:

http://sfatuitoarea.blogspot.ro/2014/06/brasov-13-iunie-2014-conferinta-21.html


https://www.youtube.com/watch?v=Y3pbp575RoI

Horoscop iunie 2014Prima luna de vara este o continuare a evenimentelor petrecute in luna mai dar si aducatoare de speranta pentru tot ceea ce se intampla acum in lumea intreaga. Problemele cu care omenirea se confrunta la ora actuala sunt foarte mari si aduna nori de neliniste si spaima deasupra tuturor.

Escaladari a situatiilor tensionate din toate zonele conflictuale si aparitia unor amenintari biologice vor fi stirile fierbinti ale lunii iunie. In plus actele de terorism vor continua pana cand Saturn va fi aspectat de Jupiter ( noiembrie 2014). Toate acestea vor creste gradual si lunile iulie-august vor fi cele mai intense din acest punct de vedere.

Conjunctia Luna – Marte din 8 iunie impreuna cu careul Marte – Pluton din 14 iunie si opozitia Marte – Uranus din 25 iunie ( plus/minus 2-3 zile din jurul acestor date),  vor  aduce vesti notabile pe plan global si personal ( de verificat astrograma personala). Deasemenea, Luna Plina pe axa Gemeni – Sagetator din 13 iunie va intensifica perceptiile subiective, discutiile si negocierile fiind profund afectate, multe negocieri anulate iar raporturile de putere vor face un joc hopa-mitica demn de scenariile hollywoodiene. Precizez inca o data ca toate acestea se vor resimti nu numai in plan global dar si personal. Va fi interesant de urmarit evolutia unor personaje importante din viata publica nascute in zodia Gemenilor ( in jurul datei 13 iunie) si Sagetatorului ( in jurul datei de 14 decembrie) !!!!

Opozitia Venus - Saturn din a 2a saptamana a lunii ne va vorbi de panica pe pietele financiare, de oameni stapaniti de frica sau lacomie care decid sa vanda tot. Fie ca se vinde sau se cumpara va fi interesant de privit graficul multor actiuni financiare  din jurul datei 10 – 11 iunie 2014!!! Deloc de neglijat, va fi formarea unei periculoase ferestre geocosmice ( 15 – 21 iunie) caracterizata prin furtuni puternice, precipitatii abundente si vanturi daunatoare…
Posibile perturbari in sistemele de telecomunicatii si/sau infrastructuri. Pentru toti cei care calatoresc in aceasta luna: de facut neaparat si un plan B cu trasee si rute alternative. Tinand cont si de Mercur care intra in retrogradare din 7 iunie , plus conjunctia cu Soarele din 19 iunie care va coincide (+/- 3 zile) cu eruptia solara clasa X , nu-mi ramane decat sa spun:  atentie mare la comportamentul personal din aceasta perioada. Sunt posibile disfunctionalitati in plan fizic, tensiuni, ameteli si stari de nervozitate.

Hilarion Mesajul săptămânii: 9-16 iunie 2014


Primit de Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana
Preaiubitilor,

Descărcările energetice sunt intense si puternice și vor conduce pe cei ce sunt în armonie,mai mult în misiunea și destinul lor. Mulți sunt cei care găsesc procesul de transformare unul dificil și este util a permite perioade de odihnă și susținere când se simt copleșiti. Pământul continuă să se miște într-un nivel mai puțin dens și acest lucru va avea un efect profund asupra tuturor locuitorilor săi. Va fi mai puțin stres în sistemul uman și mai multe sentimente de mulțumire, bucurie, și pace. Pe măsură ce vă mențineți lumina constantă voi asistați câmpul mai mare pentru a se alinia la lumina ce se revarsă din tărâmurile celeste. Aveți tihnă în inimile voastre, știind că oricât de dificile ați simți că ar fi aceste momente, veți ieși victoriosi. Cu cât asimilați și absorbiți mai mult din lumina ce vine cu atât mai ușor va fi pentru voi.

Regnul de cristal este reprogramat la frecvențe mai înalte și acest lucru va avea, de asemenea, un impact catalitic asupra întregului Pământ și asupra tuturor . Acordarea zi de zi la reteaua cristalină este esențială pentru a primi codurile care sunt disponibile pentru a fi activate cu ADN / ARN-ul sistemului corpului uman. Viața se desfășoară într-un nivel mai înalt de conștiință iar umanitatea este susținută de univers în moduri nevăzute. Afirmând zi de zi intenția voastră de a fi aliniati și conectați cu esenta voastra divină va facilita procesul. Prezenta EU SUNT din fiecare om de pe planeta se străduiește să aducă lumina mai mare în fiecare suflet.

Acestea sunt zilele care necesită o viziune statornică ce va ridica câmpul de frecvență la un nou nivel și intenția voastră puternică și vizualizarea poate realiza miracole. Credeți în puterea voastră de a crea schimbare într-un mod non-violent și iubitor și mențineți această viziune în existența de zi cu zi. S-ar putea să simtiți efectele sistemelor vechi, multi dintre voi cei care aduc îmbunătățiri vaste pentru toți de pe planetă , deoarece acestea încep să se reseteze și să înceapă într-o formă nouă,. Răbdarea voastră este necesară când vă întâlniți cu buzunare de rezistență de la gânditorii și făcătorii vechii paradigme. Rămânând în armonie cu lumina mai înaltă, acest lucru se va simți mai ușor decât înainte. Energia Zeitei crește în putere și tărie iar un echilibru între masculin și feminin în interior este necesar pentru a menține tranziția cuiva în lumină , grațioasă.

Aveți credință în procesul prin care treceți și aveți încredere că sunteți asistați în tot ceea ce experimentați. Acest lucru va fi evident de validările affirmative și sincronistice care au loc în procesul vostru personal. Ascultați la soaptele îngerilor și urmăriți semnele din tărâmurile ascunse, pentru că acum devin din ce în ce mai ușor de discernut. Interacționați cu încântare cu ființele care vă înconjoară. Observați cum se deschide viață la noi perspective și la o conexiune mai strânsă cu Tot Ceea Ce Este. Găsiți minunea și magia în natură și cunoașteți că sunteți o parte integrantă a tot ceea ce este in desfasurare.
Puneți în mișcare magia voastră, dragii mei, și continuați să-i binecuvântați pe toți și tot ceea ce traversează calea voastră. Împreună cu haosul aparent al paradigmei ce se destramă, care are loc acum, sunt multe lucruri pentru a fi recunoscători. Concentrați-vă pe acest lucru, pentru că este recunoștința cea care va aduce mai mult din ceea ce sunteți recunoscători în viața voastră de zi cu zi. Voi puteți și voi o faceți!

Până săptămâna viitoare ...


EU SUNT Hilarion

©2014 Marlene Swetlishoff / Tsu - Tana ( Soo - tam - ah ) Păstrător al simfoniilor Grației.

www.therainbowscribe.com
www.movingintoluminosity.com

Traducere Eliza Fati


Sursa:  http://luminapegeea.blogspot.ro

Arma ta împotriva tumorilor maligne. Previne diabetul, reglează tensiunea arterială

Un lichid pe care îl avem cu toţii în cămară face adevărate minuni: luptă cu cancerul, cu diabetul şi cu hipertensiunea.În cartea "The healing powers of vinegar", scrisă de celebrul medic nutriţionist Cal Orey, sunt dezvăluite nenumărate beneficii ale oţetului de mere, dintre care amintim:
Vă scapă de mătreaţă şi infecţii cu diferite tipuri de ciuperci (piciorul atletului).
Are utilizări în cosmetică deoarece ajută la eliminarea excesului de sebum şi curăţarea în profunzime, asigurând o strălucire solară tenului.

Este o armă de temut împotriva cancerului prin acţiunea sa de împiedicare a dezvoltării tumorilor maligne.

Poate preveni instalarea diabetului prin menţinerea în limite normale a glicemiei.

Previne indigestia şi te ajută să arzi rapid grăsimile.

Reglează tensiunea arterială, fiind în acest fel un obstacol în apariţia bolilor cardiovasculare.

Masajul cu oţet ajută la îndepărtarea oboselii resimţite la nivelul picioarelor şi mâinilor, care se pot umfla din cauza lipsei de mişcare.
 http://ziuadecj.realitatea.net/

Horoscop 9-15 Iunie - pentru toate zodiile (+playlist)

Neptun intră în mișcare retrogradă în Pești și anunță mișcări sociale,
bazate pe nemulțumirile anumitor oameni; mișcări politice majore-etapă
de tranziție. Oamenii își vor întoarce fața spre cer.

Berbec- Regrupare de forțe la locul de muncă (Ne CXII). Credința vindecă.


https://www.youtube.com/watch?v=2eDg22MXbWM&list=UUvSXUKMEmI-0pjrdmIO9HAg