sâmbătă, 10 noiembrie 2012

OZN FILMAT IAR IN VECINATATEA VULCANULUI POPOCATEPETL DIN MEXIC - 8 NOIEMBRIE 2012


Deasupra Vulcanului Popocatepetl si-a facut aparitia un nou OZN. Zona este bine cunoscuta pentru aparitiile misterioase ale OZN-urilor. 


Sursa:  
             www.youtube.com

EVENIMENTUL - 11.11.2012


Dragi prieteni!

Aparitia portalului din 11.11.2012 este un mare eveniment ,nivelul de energie va creste si va aduce cu ea o constinta si mai mare.Dupa cum stiti aceasta va duce la portalul din 12.12.2012 care ne va conecta cu Marele Soare Central din Centrul Galactic in data de 21.12.2012,marea aliniere care se va produce la aceasta data.

Evenimentul din 11.11.2011 a fost un inceput pentru noi,un salt in aderarea la constiinta din miezul Gaiei si ne-am conectat cu propria noastra existenta multidimensionala la nivel colectiv.La data de 11.11.2012 experienta noastra va fi pe o octava mai mare.

Fluxul de lumina este tot mai mare zi de zi si ne ajuta sa tinem pasul cu ridicarea rapida de lumina si informatie in evolutia noastra.Fiecare dintre noi trece prin propriul proces de evolutie ,ne confruntam cu schimbari in propriile vieti si cu efecte la nivelul fizic,mental,spiritual.Pentru fiecare dintre noi vine schimbare atat cat este nevoie pentru a da drumul ,de a ne schimba sau a ne adapta si creste in constiinta.

Acest lucru nu este intodeauna usor ,dar ne permite sa nu uitam ca deschideri mari se intampla pentru fiecare dintre noi si ne duce intr-o noua directie la care mereu cu totii am visat.


Daca considerati ca nu ati experimentat nimic sau ca nu sa schimbat nimic si nu a existat nici un punct de cotitura in viata voastra ,acest lucru se intampla pentru ca nu ati acordat niciodata atentie.Trebuie doar sa priviti in voi si cu mare atentie in jur si veti gasi schimbari subtile dar foarte ferme atat la nivel de gandire al oamenilor cat si atitudini.

Daca inca nu credeti si va uitati la voi insiva si vedeti ca nu sa schimbat nimic  sau ca lucrurile s-au inrautatit,nu disperati!Unii au trecut prin multi ani de purificare,destul de durerosi,pentru a culege in aceste vremuri roadele eforturilor lor,voi cei care credeti ca nu ati vazut si nu ati experimentat nimic,treceti prin acelasi proces dureros acum.Diferenta este ca voi aveti un timp mult mai scurt de a scapa de aceste energii negative,veti fi purificati mult mai repede.Energiile de acum si informatiile noi va aduc acum eliberare mult mai repede si libertate.

Tineti cont de trei lucruri in acest proces, mergeti cu fluxul energiilor noi pe care le primiti, dati drumul vechiului rapid si nu veti simti greutatea energiilor negative ca va apasa pentru mult timp,exemplu,ca atunci and izbucniti in plans,va simtiti scapati de o mare apasare,eliberati,procedati la fel ,eliberati-va de tot ce nu va mai face bine.Trupul,mintea si inima voastra se va bucura.

Tot ce nu este benefic,daca ati inteles,este luat de la voi pentru ca nu va mai serveste in procesul de evolutie.Dar in realitate nimic nu pierdeti ci doar castigati,pentru ca veti primi un alt cadou .Viitorul curs in dezvoltarea voastra va sprijini vibratia care va va permite sa evoluati.

 

Daca sunteti legati de modele care tind sa va tina inchisi in experienta lumii vechi si care nu sunt in armonie cu informatiile evolutive ,ajungeti sa credeti ca Dumnezeu va pedepseste prin provocarile care vi se pun in  fata ca experiente.

Noile energii sunt purtatoare de intelepciune si de iubire si chiar mai mult ,sursa adevarului nostru.Este nevoie doar ca noi sa rezonam cu dragostea si adevarul .Cel mai bine este sa va educati mintea cu prezumtia ca sunteti o fiinta divia si nelimitata de lumina,care exista in dragoste ,acest adevar va fi reflectat mai tarziu in esenta voastra ca adevar.

Acum treceti prin etapa in care sunteti chemati sa cultivati aceste adevaruri mari divine si constiinta voastra doreste sa va treziti in corpurile voastre asa cum sunteti voi in realitate.

Toti dintre voi care doresc sa fie parte din aceasta aventura divina,indiferent in ce etapa a vietii sunteti ,daca rezonati cu adevarul inerent, veti intra in marele proces al trezirii.

Trezirea nu este alceva decat propria voastra existenta in divinitate, suma tuturor experientelor traite de voi ,propria voastra constiinta si dragostea lui Dumnezeu.


Dragoste si binecuvantari,

 

MARIA
Sursa: inspatelescenei2012.blogspot.ro

CONSILIUL NIBIRUAN

Mesajul transmis de la Consiliul Nibiruan “ Importanța  planetei Nibiru “


Noi suntem Consiliul celor Noua Nibiruan.A venit timpul sa va transmitam mesajul nostru urmator prin intermediul acestui canal al nostru.Am venit la voi din dragoste,cu dragoste si ganduri asertive,care sunt predispuse sa va ajute si sa va indrume catre zona voastra de confort.


Despre declaratiile si posibilitatile pe unii le-au auzit despre Nibiru, ca are de gand sa se prabuseasca peste Pamant,va spunem ca este o afirmatie falsa care a fost interpretata gresit de catre cei care au de gand sa creeze frica in trupurile voastre de lumina.Aici nu este nici o intentie de a atinde acest Pamant divin si de a afecta acesta,altfel decat cat este intentia Gaiei de a face ceea ce este cel mai bine si serveste cel mai inalt nivel.

Fiti centrati in inima voastra si acordati atentie pentru urmatoarele luni,deoarece acestea vor juca un rol major aici.Am ajuns pe Pamant sa formalizam anumite contacte si pentru a ne asigura ca sunt in mainile potrivite,noi acum cand spunem , nu am fost niciodata atat de aproape de punctul culminant de eliberare si libertate.

Nu ar trebui sa fie nici o teama artificial indusa si produsa in voi la acest punct,va cunoasteti bine interioarul vostru si ce rol joaca Pamantul,cel mai important rol in acest eveniment si va conduce aceasta planeta la dezvoltarea corecta a acesteia.

Noi va iubim mai presus de toate si tot ce este in curs sa se redeschida este pentru scopul specific de a va ajuta cu nevoile voastre.Unele tipuri de creaturi vor incerca in continuare sa promoveze teama printre voi,dar stiti ca nu au autorizatia de a face acest lucru,iar acum sunteti puternici mai mult ca oricand si sunteti liberi de aceasta frica.

Sa fiti legati impreuna prin acorduri de iubire si lumina si sa stiti ca fiecare celula,sunteti impreuna si formati un mare corp de lumina divina.Noi nu va putem multumi indeajuns pentru ceea ce faceti,observati schimbarile din voi si fara indoiala nu mai exista mult loc pentru indoilei,vibratiile sunt in fata voastra,aceasta iluzie este indentificata si deportata in  propria sa realiatate acum.


Permiteti-mi sa va salut din nava Arcturiana Novarta, care este responsabila pentru sistemul revelatiei care va fi pus in aplicare cat mai curand cand contactele noastre sunt indeplinite.

Novarta isi va reinoi in curand comandantii de nave si asistentii,precum si detinatorii portilor care vor fi la bord pentru motive specifice,in scopul de a va ajuta imediat si fara cusur.

Nu se vor permite intrusi in lumea voastra minunata,va reaminti ca voi sunteti creatorii de acum ai realitatii si voi o modelati acum

Aceste doua luni care vor veni,Luna vor juca un rol important,vi sa spus acest lucru inainte si pana in prezent nu sa schimbat nimic din acest lucru.Marte va influenta,de asemenea,pozitiv climatul politic al lumii,daca energia va fi corect utilizata.


Subliniem data de 21 noiembrie.Incercati sa stati concentrati pe imaginea de ansamblu si sa nu va lasati distrasi,deoarece este destinata acesta energie pentru cei care nu s-au trezit inca pe deplin.
Ramaneti centrat pe inima.


Nibiru a jucat si va juca in continuare un rol politic important in lumea voastra,pentru corelarea noastra cu Agartha,va intari relatia si va face sa se intample.

Franghiile dintre noi nu mai pot fi taiate,toti dintre voi sunt de fapt corzi.


Atunci cand gasiti timp este nevoie sa vorbiti cu voi insiva,sa fiti intuitiv si sa indrazniti sa intrebati despre voi si veti gasi toate raspunsurile de care aveti nevoie,chiar prin moduri neasteptate vor veni la voi.

Analizati-va somnul,noi suntem cu voi,suntem Unul,reuniti in dragoste.


Consiliul  Nibiruan al celor Nouă


Traducere MARIA

http://luxaeternachannelings.blogspot.com
http://inspatelescenei2012.blogspot.ro/

MAREA DISOLUTIE DIN 2012


(3 nov.2012; channeler Elizabeth Trutwin)
Bun găsit! Cel care vă vorbește este Sananda, Domnul.
Sunt o mulțime de probleme care vă afectează acum viața, cum ar fi cele din domeniile sistemului monetar, juridic, guvernamental, medical, de scuritate și toate celelalte care au tangențe cu aceste domenii, care au ținut matricea holografică a Pământului captivă în dimensiunea a 3-a, o foarte lungă perioadă de timp.
Puternicele forțe ale Luminii au monitorizat de foarte mult timp planeta voastră, urmărind înaintarea umanității pe calea spre Ascensiune în dimensiuni superioare, și pentru ca Pământul să devină cel de al 33-lea membru al Federației Intergalactice a Lumilor.
Când bomba atomică a fost detonată pe planeta voastră, Ființele Galactice superioare au fost autorizate să intervină la anumite niveluri și pentru probleme punctuale, prin care să se prevină o repetare a acelei periculoase acțiuni.
După marele război galactic, care s-a produs în urmă cu cca 5000 de ani, exista în vigoare un acord de neutilizare a armelor atomice, ca urmare a efectelor dezastruase pe care le au nu numai asupra planetei unde s-a produs detonația dar și pe planetele vecine din acel sistem solar.
Începând din 1947, armata Statelor Unite, folosind sistemul radar, a provocat incidente cu diferite nave spațiale și a descoperit că rase extraterestre erau deja prezente pe Terra. Au fost, deasemenea, găsite hărți folosite de Hitler care dovedeau că în Pământul interior existau forțe concurente preocupate de crearea unor baze militare pe Lună și pe Marte.
Ca urmare, Președintele Eisenhower a ordonat CIA să se ocupe de monitorizarea activităților ființalor extraterestre, acesta fiind momentul elaborării unui program spațial secret. NASA a fost creată ca organizație de acoperire a adevăratelor preocupări legate de existența și activitatea extratereștrilor. “Programul aeronautic al Agenției pentru Siguranța Națională ” avea ca activitate de bază cercetarea și crearea tehnologiilor necesare pentru colonizarea Lunii și a planetei Marte.
Intre timp, pe piața neagră s-au vândut zece mici pachete conținând material nuclear.

Având ca document legal decretul Creatorului, elaborat după încheierea războiului galactic, de acum 5000 de ani, și ținând cont de mai recentele descoperiri îngrijorătoare (enumerate mai sus), Civilizațiile Galactice au decis să se implice pentru prevenirea unor acțiuni pe Pământ, de către forțele ostile climatului de pace.
Ca răspuns la chemarea Pământului, am timis milioane de ființe galactice care să trăiască pe planetă, fără a le șterge amintirile și aptitudinile, pentru a ajuta hologramei Pământului și eliminarea întunericului.
Trebuie să vă spun că recentul uragan Sandy, care a cauzat atât de multe probleme în oraşele New York, New Jersey în Connecticut şi alte zone, nu s-a produs din întâmplare. El a scos în evidență capacitatea tehnologiilor galactice de a scoate la lumină activitățile clandestine.
Este vorba în primul rând de Wall Street. Menţinând viteze ridicate ale uraganului, cu deosebire în zona Manhattan timp de două zile, starea vremii a provocat închiderea piețelor de capital și de mărfuri, prin aceasta dându-se posibilitatea computerelor rețelei galactice să anihileze tranzacțiile comerțului cu obligațiuni ale celor 190 țări cu interese financiare în rețea. Toate înregistrările computerizate au fost resetate iar conturile bancare s-au golit. Când operatorii IT s-au întors la slujbă și au pornit computerele, pe ecranele monitoarelor s-a afișat un mesaj de eroare, consfințind faptul că nu se mai puteau reface înregistrările. Orice efort de refacere a evidențelor în tranzacțiile bancare se va dovedi zadarnic.
Un alt aspect scos în evidență de alt eveniment tragic: Poliția din New York, în mare parte este coruptă. In dimineața zilei de 11 septembrie 2001 cei care trebuiau să anunțe NESARA, au fost uciși. La scurt timp după exploziile care au avut loc, corpurile lor au fost surprinse de dărâmături.
Anailzele ulterioare privind modul în care s-a acționat, controalele poliției, toate mişcările de oameni, supravegherea video, modul cum s-a realizat siguranța zborurilor pe aeroporturi și în aer, depozitele de droguri, banii și valorile dispărute, desființarea criminală a supravegherii unor zone, documentele (inclusiv înregistrările) deținute de poliție, care au dispărut (ceea ce va face imposibilă formarea unor capete de acuzare împotriva celor care au pus la cale atentatele, pentru a acoperi fraude uriașe și implicări ale unor înalți funcționari), toate au dovedit că nimic nu concordă cu comunicatele și explicațiile care s-au dat, inclusiv asupra adevăraților făptuitori.
Națiunile unite: Această organizație este subordonată Papei și controlată financiar de Banca Vaticanului. Toate ajutoarele și recompensele pentru diverse acțiuni ale ONU, în diversele țări, sunt controlate de Vatican. Toate națiunile celor două Americi, precum și Caraibele, sunt supervizate de o organizație a statelor americane. Practic Organizația Națiunilor Unite nu mai există, ea fiind doar un loc al intereselor Vaticanului și colaboratorilor săi.
Banca Federală din New York a fost, practic, dizolvată. Toate înregistrările din calculatoare care evidențiau legăturile financiare cu guvernul, cu elitele bancare, cu băncile subordonate și subsidiare nu vor mai putea fi refăcute.
Mass-media a făcut sondaje privind nivelul de conștiință și a ajuns la concluzii total nesatisfăcătoare, printre principalele cauze ale degradării aflându-se sexualitatea, scandalurile politice, corupția și cultura pop. Toate asta au devenit produsele de bază cu care este alimentată populația prin diversele canale: video, internet, radio. Programele de televiziune sunt verificate și controlate foarte puțin sau deloc.
În ceea ce ne privește, ne-am format o infrastructură care conectează direct navele noastre spațiale cu majoritatea posturilor de televiziune, radio și internet aflate pe Pământ. Intenționăm ca în curând să creăm posibilitatea oricărui pământean, deținător al unui echipament de recepție (calculator, televizor sau aparat de radio), să poată cunoaște adevărul despre oricare din emisiunile transmise, doar apăsând pe un buton. În felul acesta, orice minciună va avea cele mai scurte picioare.
Ravagiile în plan material ale uraganului Sandy, vor fi compensate de avantajele în plan spiritual. După octombrie 2012, oamenii, în special cei afectați direct, vor fi mai preocupați de aspectele spirituale ale vieții, acțiune atât de importantă în această ultimă parte a anului. Ei vor conștientiza mult mai acut cât de efemeră și iluzorie este materialitatea lumii.
Cu privire la interesul poporului american asupra alegerilor prezidențiale, rezultatul va veni printr-o Grație Divină.
Revernind la data de 11 nov. 2012, putem spune că portalul acesta, 11.11, va aduce energii de mai multă pace și liniște, energii de împăcare. Fiecare dintre voi, putea simți, la deschiderea portalului, Grația Divină a împăcării cu sine și cu cei din jur. La acea dată este bine să aveți preocupări domestice mai puține și să vă rezervați timp pentru meditație. În starea de meditație, să încercați să vă concentrați asupra Inimii Sacre. Mulți veți putea percepe energia caldă a iubirii care intră prin creștetul capului și iese prin tălpile picioarelor, în pământ. Vă puterți imagina că această energie o primiți de la Marele Soare Central. Energiile pe care le veți încorpora din acel portal, vă pregătesc pentru Marele Portal din 12 dec. 2012, 12-12-12. Amândouă aceste vortexuri de energie vor fi determinante pentru ceea ce așteptați să se producă pe 21 dec. 2012.
În cele 40 de zile din intervalul 11 nov. – 21. dec. 2012, tuturor ființelor Pământului li se pun la dispoziție energiile divine care să le pregătească pentru momentul ascensionării. Din aceste energii veți putea asimila atât cât sunteți de pregătiți, cât sunteți de purificați. Faceți, în această perioadă, cât mai multe fapte bune, fiți deschiși și iubitori, faceți cadouri, faceți-le bucurii altora, împărțiți cu cei care se bucură să primească și cei care nu au. Misiunea voastră este să răspândiți iubirea. În aceste 40 de zile, împăcați-vă cu cei cu care erați supărați! Fiți mereu cu inima deschisă. Dacă veți proceda astfel, aveți mari șanse ca Grația Divină să se abată și asupra voastră. Trimiteți în această perioadă, din starea de meditație, sentimentele voastre de iubire către cunoscuți și necunoscuți, către prieteni și dușmani, către cei de-aproape și cei de departe, către cei vii și cei morți.
Culcați-vă și treziți-vă cu gânduri de iubire către toată omenirea, către Mama Gaia, către ființele din întregul univers și către Divinitate.
Primiți iubirea mea, din Noul Ierusalim, Sananda.

SURSA: http://lightworkers.org/channeling
              daniilgaucan.wordpress.com

ZIUA PORTALULUI – 11.11


A trecut ceva timp de cand am gazduit Ziua Portalului Mondial, iar in acest weekend de 11.11, ce alt moment decat ACUM ar fi mai potrivit?

Am rugamintea ca duminica, 11.11, sa participati alaturi de noi, ca vindecatori si Lucratori intru Lumina care deschid portaluri, cu intentia de a invita IUBIREA pura si neconditionata sa ne scalde planeta in VINDECARE, IERTARE si BUCURIE.
Indiferent incotro mergeti si unde va aflati, deschideti-va bratele si Inimile, intoarceti-va palmele in sus, spre Univers si cereti sa fiti folositi, pentru ca deasupra zonei voastre sa apara un Portal al Iubirii.
Am rugamintea sa raspanditi vestea, astfel incat fiecare vindecator (si TOTI suntem vindecatori) sa-si transmita intentia si energia, pe tot cuprinsul Caminului nostru.
In aceste ultime saptamani din 2012, haideti sa o acoperim pe Mama noastra cu o energie luminoasa de neclintit, spre folosul Tuturor!
Va iubesc si va onorez pe fiecare dintre voi, fratii si surorile mele cu doua picioare, patru sau mai multe picioare si pe cei care au radacini.
♥ Lloyd Matthew Thompson, galaxy.energy
Sursa: editura foryou
Sursa: daniilgaucan.wordpress.com

Mentorul chinez - Povestire cu talc


Un tânăr luptător în vechea şi îndepărtata Chină îşi pierduse toată încrederea în sine în urma încercărilor vieţii şi a războaielor la care a participat. Era supărat tot timpul. Când se afla în public avea manifestări arogante, şi era iute la mânie chiar şi în preajma prietenilor săi care încercau să-l consoleze. O frica nemărturisită îi pătrunsese în oase. Tot felul de întrebări despre viaţă şi moarte îl bântuiau.
Într-una din acele zile negre din viaţa lui prietenii săi l-au îndemnat să meargă la un mare maestru care locuia în munţi şi să îi pună lui acele întrebări la care ei nu-i puteau răspunde. Războinicul a plecat.

Când a ajuns la coliba maestrului a văzut că acesta era de fapt un bătrânel uscaţiv şi cu privirea blândă. Tânărul i-a spus pe un ton aspru:
- Bătrâne! Am auzit că eşti înţelept şi ai răspuns la orice întrebare. Vreau să ştiu care este diferenţa dintre iad şi rai.
Pe acelaşi ton, maestrul i-a răspuns:
- Ţi-ai petrecut toată viaţa luptând. Eşti prea prost ca să faci diferenţa dintre cele două.
Iute la mânie, războinicul a scos sabia şi învârtind-o prin aer s-a repezit către bătrânul care stătea nemişcat. Lama tăioasă s-a oprit la două degete de gâtul maestrului… Apoi s-a retras. Bătrânul a rămas în continuare neclintit. Apoi a spus:
- Ăsta este iadul!
Luptătorul a făcut ochii mari şi cu voce tremurândă a zis:
- Ţi-ai riscat viaţa ca să-mi arăţi ce înseamnă iadul…??? Erai la un pas de moarte şi nici măcar nu ai clipit…
- Iar acesta este raiul, i-a răspuns maestrul.

Sursa: Ozibuna
         danielroxin.blogspot.ro

Schimbare prin acceptare


A accepta pe deplin înseamnă să nu intri în conflict cu ceea ce apare în momentul de faţă. Înseamnă să nu-l respingi, sau să-l dai deoparte, sau să te îndepărtezi de el, ci să-l îmbrăţişezi, să-l ţii lângă tine, să-l iubeşti ca şi când ar fi al tău. Deoarece este al tău. Este propria ta creaţie de care eşti foarte mulţumit – doar dacă nu cumva nu eşti. Dacă nu eşti, vei opune rezistenţă acceptării, a ceea ce ai creat şi – persistă lucrul căruia îi opui rezistenţă.
Prin urmare, bucură-te şi te veseleşte şi, în cazul în care circumstanţa sau condiţia de acum sunt unele pe care alegi să le schimbi, alege, pur şi simplu, să le trăieşti ca experienţă – altfel. E posibil ca aspectul exterior sau manifestarea lor exterioară să nu se schimbe deloc, dar experienţa ta interioară legată de ele poate fi schimbată şi se va schimba pentru totdeauna, luând pur şi simplu, o altă decizie în această privinţă. Aminteşte-ţi că acesta este scopul tău. Pe tine nu te interesează modul în care apari în exterior, ci numai experienţa ta interioară. Lasă lumea exterioară să fie ceea ce este. Creează-ţi o lume interioară, aşa cum vrei tu ca ea să fie. Acesta este înţelesul expresiei: a fi din lumea voastră, dar a nu aparţine ei.
A accepta ceva nu înseamnă a refuza să-l schimbi. De fapt, adevărul e chiar invers. Nu poţi schimba ceea ce nu accepţi – în special în tine însuţi – dar şi în afara ta. Prin urmare, acceptă totul ca pe manifestarea divină a divinităţii din tine. Atunci te declari pe tine însuţi ca fiind creatorul ei şi numai atunci poţi să o „dez-creezi”. Numai atunci poţi să re-cunosti – adică să cunoşti din nou – puterea de a crea ceva nou, putere care se află în tine. A accepta ceva nu înseamnă a fi de acord cu aceasta. Înseamnă, pur şi simplu, să o îmbrăţişezi, chiar dacă eşti de acord cu ea sau nu.
Cum poţi să vindeci ceva ce nici măcar nu ţii lângă tine? Înainte de a da drumul la ceva, trebuie mai întâi să-l ţii strâns, cu fermitate, în cadrul realităţii tale. Nu poţi să laşi să cadă ceva ce nu ai ţinut mai întâi în mână. Prin urmare, ţine-te bine!
Dragostea şi acceptarea sunt concepte care pot fi folosite unul în locul celuilalt. Pentru a schimba ceva, trebuie mai întâi să accepţi că acest ceva există. Pentru a iubi ceva, trebuie să faci acelaşi lucru. Nu poţi iubi partea din tine însuţi care pretinzi că nu este acolo, care consideri că nu este a  ta. Tu ai considerat ca nefiind ale tale multe părţi din tine însuţi pe care nu vrei să le revendici. Nevrând să revendici acele părţi din tine însuţi, ai făcut să fie imposibil să te iubeşti pe tine însuţi pe deplin – şi, astfel, să-l iubeşti deplin pe celălalt.
Prin dragoste şi acceptare voi binecuvântaţi pe toţi cei a căror viaţă o atingeţi. Când deveniţi pe deplin iubitori şi acceptaţi pe deplin, deveniţi cei care binecuvântează pe deplin – şi aceasta vă face pe voi şi pe toţi ceilalţi pe deplin fericiţi. Nu schimbi nimic condamnând. Literalmente, le condamni la a fi repetate. A nu condamna nu înseamnă a nu căuta să schimbi. Faptul că nu condamnaţi ceva, nu înseamnă că sunteţi de acord cu acesta. Pur şi simplu, înseamnă că refuzaţi să judecaţi. Pe de altă parte, puteţi alege altceva. Alegerea de a schimba nu trebuie întotdeauna să provină din mânie. De fapt, şansele voastre de a produce schimbări foarte palpabile cresc direct proporţional cu scăderea mâniei voastre. Oamenii folosesc adesea mânia ca pe o justificare pentru a căuta schimbarea, iar judecata ca pe o justificare pentru mânie.
Binecuvântaţi, binecuvântaţi, binecuvântaţi pe duşmanii vostrii şi rugaţi-vă pentru cei care vă nedreptăţesc. Trimiteţi-le energiile voastre cele mai bune şi gândurile voastre cele mai înalte. Nu veţi putea face acest lucru decât dacă veţi vedea fiecare persoană şi fiecare circumstanţă de viaţă ca pe un dar, ca pe un înger şi ca pe un miracol.
A fi recunoscător pentru ceva înseamnă a înceta să-i mai opui rezistenţă, înseamnă a-l vedea şi a-l recunoaşte ca pe un dar, chiar atunci când darul nu este vizibil imediat.Recunoştinţa este atitudinea care schimbă totul!
Du-te acum şi binecuvântează toate lucrurile din viaţa ta. Aminteşte-ţi că v-am trimis numai îngeri şi că v-am adus numai miracole!
N.D.Walsch – Prietenie cu Dumnezeu
Sursa: drumuricatretine.wordpress.com

COMUNICARE DE LA ARHANGHELUL MIHAIL


Premergator acestei zile, adica ieri, 7 Noiembrie, avand in vedere o frumoasa lucrare la care trebuia sa iau parte si care urma a se infaptui spre seara la ora 22, am primit vizita Arhanghelului Mihail, care si-a manifestat dorinta de a participa la acea lucrare. Coborarea Sa din Inalt s-a produs pe la ora 17 si mi-am dat seama mai tarziu ca nu intamplator asa devreme, pentru ca pana s-a facut ora stabilita, „am mai stat de vorba” ca sa spun asa. Trebuia de fapt sa primesc niste informatii, pe care acum, cu mare drag vi le daruiesc si voua, la cererea Sa.
Iata ce ne comunica Arhanghelul Mihai, referitor la ce urmeaza sa se intample dincolo de 20 decembrie.
1. Chiar din 20 decembrie spre amurg, vom intra in zona de intuneric total. Aceasta zona va fi traversata in 3 zile. Mi s-a spus ca am putea iesi si pe afara in acest timp, nu neaparat va trebui sa stam in case.
2. Vor fi dezastre in multe zone ale Terrei, dar in Romania totul va fi mult mai bland. Este un teritoriu protejat de Divinitate.
3. Trebuie sa ne facem provizii pentru aproximativ 2 luni, la nevoile corpului fizic de acum, astfel incat sa ne ajunga cam 6 luni, la nevoile corpului pe care il vom avea in dimeniunea 4D. Atunci vom avea nevoie sa mancam mult mai putin.
4. Este foarte important sa ne aprovizionam cu chibrituri si lumanari, sa putem sa facem foc in aceasta perioada.
5. Sistemele energetice electrice vor cadea, telefoanele mobile nu vor mai functiona niciodata ca acum, la fel calculatoarele. Totul se va reconstrui in cele 6 luni ce vor urma acestor evenimente majore, cu sprijinul prietenilor extraterestri si a tehnologiilor pe care cu iubire ni le vor oferi.
6. Cei care vor ramane in viata si nu sunt putini aceia, in special la noi in tara, in noua dimensiune, vor avea capacitati telepatice (de aceea nu vor mai avea nevoie de telefoane) si de asemeni ochiul al treilea deschis.
7. Exista un val ce va ascensiona in 5D, dar acesta va fi compus in mare parte din copiii nascuti dupa anul 2000. Cei ce vor ascensiona in dimensiunea 4D, datorita faptului ca au ochiul al treilea deschis, vor putea sa ii vada pe cei din dimensiunea 5D si nu numai, deci practic isi vor vedea copiii, numai ca acestia nu vor mai avea nevoie nici de haine, nici de mancare, nici de dus la scoala sau la gradintia. Dupa ascensiune, revine la cei din 5D toata memoria ancestrala, astfel incat practic, se va intoarce roata, in sensul ca vor invata parintii de la copiii lor. Aceasta va da o motivatie suplimentara celor ramasi in dimensiunea 4D, sa faca tot ce pot astfel incat macar cu urmatoarele valuri din 2017 sau 2030, sa ascensioneze in 5D.

Acestea sunt in mare informatiile primite. Mi-am dat seama ca mai erau multe de intrebat, insa nu mi-a venit chiar tot ce as fi vrut sa stiu, in minte. Poate ca nu intamplator.
Le multumesc pe aceasta cale Bunilor Arhangheli Mihail si Gavril, pentru toate darurile Lor, pentru toata grija pe care ne-o poarta!

Pace si Iubire!!!
Sursa: http://tristar77.blogspot.ro/
           daniilgaucan.wordpress.com

Există vreo legătură între grupa sanguină şi personalitatea unei persoane?


Ai grupa de sânge A, B, 0 sau AB? În Japonia există o convingere larg răspândită potrivit căreia caracterul unei persoane este legat în mod direct de tipul grupei de sânge. Ce se află în spatele acestei înţelepciuni convenţionale?, se întreabă Bbc.co.uk.
Sângele este un aspect care uneşte întreaga rasă umană, dar majoritatea dintre noi nu acordăm prea multă atenţie grupei sanguine, decât în momentul în care avem nevoie de o transfuzie. Totuşi, în Japonia, grupa sanguină este văzută ca având implicaţii majore pentru viaţă, muncă şi dragoste.
Aici, se crede că grupa sanguină a unei persoane determină temperamentul şi personalitatea acesteia. „Care este grupa ta sanguină?“ este adesea o întrebare cheie în orice domeniu, de la CV-uri şi interviuri pentru un loc de muncă şi până la o discuţie între două persoane aflate la o întâlnire romantică.

  • Cele patru tipuri de oameni
Potrivit unei convingeri populare în Japonia, oamenii care au grupa sanguină A sunt perfecţionişti sensibili şi ştiu foarte bine cum să lucreze în echipă, însă sunt şi foarte anxioşi.
Cei care au grupa sanguină 0 sunt curioşi şi generoşi, dar încăpăţânaţi.
Cei cu grupa sanguină AB sunt artistici, dar misterioşi şi imprevizibili, iar cei cu tipul de sânge B sunt veselidar excentrici, individualişti şi egoişti.
Aproximativ 40% din populaţia japoneză are tipul de sânge A şi 30% grupa sanguină 0, în timp ce doar 20% au sângele de tip B, iar restul de 10% dintre japonezi se încadrează în categoria celor cu grupa sanguină AB.
Patru cărţi care descriu caracteristicile diferitelor grupe sanguine au devenit adevărate senzaţii în Japonia, programele de televiziune matinale, ziarele şi revistele celebre publică adesea un horoscop pentru diferitele tipuri de sânge şi discută despre compatibilitatea într-o relaţie. O adevărată industrie de produse personalizate în funcţie de grupa sanguină a apărut pe piaţa japoneză.
Totuşi, grupele sanguine sunt pur şi simplu determinate de proteinele din sânge.Deşi oamenii de ştiinţă încearcă în mod regulat să demonteze aceste convingeri, influenţa grupei sanguine rămâne destul de populară în Japonia. Unul dintre motive este că într-o societate omogenă şi relativ uniformă, acest aspect furnizează un cadru simplu pentru a împărţi oamenii în grupuri uşor de recunoscut.
Sistemul grupelor de sânge AB0 a fost descoperit în 1901 de către cercetătorul austriac Karl Landsteiner. Munca sa, pentru care a primit un Premiu Nobel, a făcut posibilă identificarea diferitelor grupe de sânge, ceea ce a deschis calea spre realizarea unor transfuzii corecte şi eficiente.

  • Discriminare pe motiv de grupă sanguină
Aceste convingeri afectează chiar şi politica. Un fost prim-ministru a considerat că este  suficient de important să dezvăluie faptul că are grupa sanguină A, în timp ce rivalul său avea grupa B. Anul trecut, ministrul Ryu Matsumoto, a fost forţat să îşi dea demisia după doar o săptămână de la investirea sa, din cauza comportamentului pe care l-a avut în cadrul unei întâlniri televizate cu oficialii locali. În discursul său de demisie, Matsumoto a dat vina pe faptul că grupa sa sanguină este de tip B, şi de aceea a făcut anumite remarci insensibile.
Nu toată lumea vede această nebunie a grupelor sanguine ca pe un joc inofensiv. Uneori, se manifestă şi ca prejudecată sau discriminare, iar acest lucru este atât de obişnuit în Japonia, încât populaţia are şi un termen pentru acest lucru: “bura-hara”, care înseamnă hărţuire din cauza grupei de sânge.
În ciuda avertizărilor repetate, mulţi angajatori continuă să îi întrebe pe candidaţi de tipul grupei sanguine în cadrul interviurilor de angajare.
Terumitsu Maekawa, profesor de religie comparativă la Universitatea Asia din Tokyo, spune că „putem indica anumite tendinţe generale ale unor grupuri, dar nu poţi spune că o persoană este rea sau bună, din cauza grupei sale sanguine“.
Acesta spune că cercetările sale se bazează mai mult pe un studiu empiric, decât pe superstiţiile populare. În cărţile sale, Maekawa explorează teoria potrivit căreia grupele de sânge predominante pot determina convingerile religioase şi normele societale.
În lumea occidentală, tipul 0 şi A, caracterizează aproximativ 85% dintre persoane, dar în India şi Asia, grupa sanguină de tip B predomină. Japonia, spune acesta, este o ţară neobişnuită pentru Asia, deoarece are o varietate mai mare de grupe sanguine.
Societăţile de tip A au tendinţa de a fi monoteiste, cum ar fi cele în care se practică creştinismul şi iudaismul, care au o analiză fundamentală a fiinţelor umane şi un sentiment puternic al normelor sociale. Însă, societăţile dominate de persoane cu grupa B de sânge sunt mai predispuse la politeism, precum budismul şi hinduismul, în cadrul cărora există o mulţime de zeităţi şi în care se consideră că oamenii sunt diferiţi unul de celălalt.
Sursa: www.financiarul.ro

Corpurile noastre pot prezice viitorul?


Corpul uman ştie când se apropie un eveniment important, chiar înainte ca acesta să se întâmple, sau cel puţin asta spun cercetătorii de la Universitatea Northwestern. Dacă este adevărat, cercetarea sugerează existenţa unui aspect fundamental legat de anumite legi ale naturii, care nu au fost încă descoperite, relatează Livescience.com.
Julia Mossbridge, neurocercetătoare şi co-autoare a studiului, spune că“evenimentele pot fi anticipate fără niciun fel de indiciu”. Aşa că întrebarea este următoarea: cum funcţionează acest lucru?
  • Efectul real?
Multe studii au arătat că răspunsurile fizice, care includ ritmul cardiac, dilatarea pupilelor şi activitatea cerebrală, se modifică cu aproximativ 1-10 secunde înainte ca oamenii să vadă o imagine înspăimântătoare (ca de exemplu un şarpe). În majoritatea experimentelor, imaginile înspăimântătoare au fost intercalate în mod aleatoriu cu unele mai neutre, astfel încât, teoretic, participanţii să nu aibă nici cea mai mică idee despre poza care urmează să apară. Dar fiindcă această descoperire a părut atât de nenaturală, aceste studii au fost primite cu scepticism.
Pentru a vedea dacă efectul era real, Mossbridge şi echipa sa a analizat pestedouăzeci de astfel de studii. Ca parte din analiza ştiinţifică, aceştia au eliminat orice experiment în care au întâlnit un tip de subiectivism sau erori.
Astfel, aceştia au identificat un efect de “presentiment”, în care nivelurile excitării fiziologice s-au modificat cu câteva secunde înainte de un anumit eveniment.
Descoperirea sugerează  că trupurile oamenilor anticipează în mod inconştient viitorul, adică presimt atunci când ceva important este pe cale să se întâmple, chiar dacă nu ştiu acest lucru.
“Lucrarea de cercetare nu susţine că oamenii au puteri paranormale sau supranaturale sau că sunt clarvăzători. În schimb, credem că presentimentul este un efect real, fizic care se supune legilor naturale, unele pe care nimeni nu le înţelege, încă”, spune Mossbridge.
Sursa:  www.financiarul.ro

Ce se va întâmpla în Decembrie 2012


Drunvalo Melchizedek este un cunoscut prin interpretarea personală a vechile scrieri mayaşe. Cum calendarul mayaş spune că pe 21 decembrie 2012 se va întâmpla un eveniment important în lume, Drunvalo Melchizedek, vorbeşte în scrierile sale despre ceea ce se va întâmpla cu 2-3 săptămâni înainte de această dată, cu câteva ore înainte şi câteva ore după. În cartea Secretul străvechi al florii vieţii, volumul 2, sunt scrise câteva din aceste “întâmplări”.
Subscriu personal la unele idei, mai ales cele legate de astectul realităţii fizice şi la al comportamentului uman. Fără modificarea ideilor sale, voi reda în continuare unele din cele mai pregnante, cu precizarea momentului de apariţie a acestor “întâmplări”, şi unele exemplificări ce se regăsesc între [ ], care îmi aparţin.
* * * * * * *
Distrugerea câmpului magnetic a Pământului va duce la transformarea lucrurilor solide în lichide [în acea zi]
Când se va ajunge în momentul prăbuşirii câmpului magnetic, toate structurile materiale şi sociale vor începe să se dizolve. Cheia este câmpul magnetic al Pământului. Ştiinţa modernă, fizica şi geofizica, a demonstrat că acest câmp magnetic este cel care determină schimbarea axelor prin intermediul magneto-hidrodinamicii dar şi modificările formelor de agregare şi a consistenţei materiei. Atunci când acest câmp se prăbuşeşte, unele solide devin lichide, acest lucru fiind demonstrat în laborator.
Câmpul magnetic este cel care dictează la om, dar şi la alte vieţuitoare, echilibrul emoţional şi memoria. Nu se poate trăi fără un anumit câmp magnetic. E uşor de văzut că în  majoritatea oraşelor din lume, în apropierea zilei de lună plină, au loc mai multe violuri şi crime. Motivul e acela că Luna creează o pulsaţie în câmpul magnetic al Pământului, iar această pulsaţie este destulă pentru a-i duce pe oameni pe marginea prăpastiei. Astfel, câmpul magnetic afectează corpul emoţional.
Deodată, câmpul magnetic al Pământului, pentru o scurtă perioadă de timp începe să fluctueze. În momentul următor, oamenii vor începe să înnebunească, pentru că îşi vor pierde echilibrul. Astfel, va apare dezordinea generală.

[Se întâmplă deja, se va întâmpla, într-un mod continuu, multe fapte ciudate. Cei care mor, cei care omoară, sunt tot mai mulţi. Influenţele aşa-zis cosmice asupra Pământului, venind acum cu precădere de la Soare, dar şi de la meteoriţii şi asteroizii ce apar peste noapte, fac deja o selecţie a conştiinţelor. Cei ce şi-au epuizat resursele, deşi sunt rezonanţi cu energiile noi, mor sau sunt omorâţi de cei care nu pot accepta o infuzie atât de mare de energie superioară ca vibraţie lor. Cei care sunt omorâţi acum, cei care sunt persecutaţi, umiliţi, batjocoriţi acum sunt cei care vor fi şi mâine.
Energiile superioare îi fac pe lucrătorii din întuneric să trepideze, să se arunce în lupte absurde, încearcă să-i anihileze pe cei care sunt lucrători în lumină sau chiar pe cei nevinovaţi. Ei vor începe să dispară. Apoi în acel moment, vor dispărea cei care, până la acel moment nu se vor delimita de marile păcate; minciuna, trădarea, nedreptăţirea. Tot dintre ei vor fi cei care nu vor depăşi pragul nebuniei, cei care nu vor putea să fie rezonanţi cu noul nivel de pe Pământ. Vor trăi pâna prin 2035 pentru a se răscumpăra pe sine, vor fi exemplarele de muzeu ale vechiului Pământ. Ei vor fi morţi doar în sensul psihic, comportamental. Asemenea animalelor de companie, de acum.
Şi acum, cei ce lucrează pe întuneric, cei care au îmbrăţişat rezultatele muncii acestora, cei afectaţi de aceştia, pot fi văzuţi sărind ca arşi la atingerea de către cei care trăiesc şi lucrează în lumină, sau findu-le foarte cald. Acesta este semnul de care se vorbeşte. Nu trebuie aşteptată însemnarea în mod real, nimeni nu va pune 666 pe fruntea lor.]

Timpul final al schimbarii axelor şi al interfeţei dimensionale [în acea zi]
Cam cu 5-6 ore înainte ca schimbarea dimensională să aibă loc, în conştiinţă, procesul (care, de obicei, e legat de o schimbare a axei) începe. Schimbările axei Pământului şi schimbările în conştiinţă sunt, de obicei, legate unul de celălalt. În acest caz, conştiinţa se poate schimba înainte sau după schimbarea axei Pământului. Dar, de obicei, schimbările se întâmplă simultan. Atunci când cea de a 3-a şi cea de a 4-a dimensiune încep să se separe, atunci conştiinţa va începe să se mute în cea de-a 4-a dimensiune, depărtându-se de cea de-a 3-a dimensiune.

Obiectele vor începe să dispară [cu puţin înainte de acea zi, în acea zi şi, pregnant, în următoarele zile]
Obiectele fabricate de catre om, realizate din materiale ce nu se găsesc în mod natural pe Pământ, vor începe să dispară. Însă ele nu vor dispărea toate deodată. Atunci când conştiinţa celei de a 3-a dimensiuni începe să se îndepărteze, împreună cu prabusirea câmpului magnetic, aceste obiecte fabricate de oameni încep să dispară între 5 şi 6 ore. Aceste schimbări ale axei Pământului s-au petrecut de mii de ori pe parcursul civilizaţiei umane, şi astfel se explică de ce au rămas atât de puţine obiecte fabricate de oameni din civilizaţiile trecute.
Faptul că obiectele încep să dispară, îi va face pe oameni să nu înţeleagă ce se întâmplă şi să înnebunească. Dispariţia bogăţiilor materiale, din ideea posesiei acestora, va fi factor dominant. Dar acest lucru e un proces natural şi, de aceea e bine ca în acea perioadă oamenii să se afle într-un loc natural, şi nu într-o structură artificială. Acesta e motivul pentru care civilizaţiile avansate au înălţat construcţii realizate din materiale naturale, ca de exemplu piatră. Aceste construcţii vor rezista schimbărilor dimensionale şi vor rămâne acolo.

[Casele vor fi morminte pentru cei mai mulţi. Structura caselor din oraşe este, în mare parte, artificială. Cărămida, deşi pare naturală, nu este, pentru că ea se obţine prin ardere, deci înglobând o altă energie care este o energie liberă. Atunci va fi momentul când se va elibera această energie. Cimentul, rigipsul sunt şi ele pline de energia focului. Singurele materiale de construcţie, naturale, în România, sunt chirpiciul, lemnul şi piatra.]

Se pot vedea obiecte din dimensiunea a 4-a
Va mai exista un alt fenomen care probabil va avea loc repede, chiar are loc şi acum, e adevărat, rar. Din momentul în care noua interfaţă dimensională există, obiectele din dimensiunea a 4-a s-ar putea să se ivească şi în dimensiunea a 3-a. Vor fi obiecte ce vor părea că nu se potrivesc cu nici un loc, iar mintea nu le va putea înţelege. De aceea nu ar trebui să fie atinse aceste obiecte sau să fie privite prea mult. Ele pot fermeca, si privind prea mult la ele, cel în cauză va fi împins brusc în dimensiunea a 4-a.
De îndată ce câmpul magnetic al Pământului se va prăbuşi, campul de vizualizare actual va dispărea, şi oamenii se vor găsi ca într-un vid negru. Pământul tridimensional va dispărea pentru oameni. În acel moment, marea majoritate a oamenilor vor adormi şi vor începe să viseze în toată această perioada, ce va dura între 3 şi 4 zile. Cine va reuşi să ramână treaz, îşi va da seama că va trece printr-un proces de naştere în cea de a 4-a dimensiune şi nu va trebui să se ingrijoreze. Procesul este unul perfect şi foarte natural.
[Într-o discuţie spuneam că ne vom pune într-o seară să dormim, în cea de-a treia dimensiune şi ne vom trezi dimineaţa într-o altă dimensiune. O noapte a fiecăruia, mai mare sau mai mică, după cam va fi şi timpul fiecăruia.
Chiar acum oamenii resimt diferenţa de timp. Timpul fizic, timpul biologic, timpul mental, timpul noesic, nu mai sunt suprapuse. Au apărut desincronizări şi au apărut traume, conştintizări şi inconştientizări. Furtuna solară, activitatea cosmică intensă, prin materie şi radiaţie, modifică permitivitatea dielectricului atmosferă iar capacitatea rezonantă Pământ-ionosferă se modifică, modificând astfel frecvenţa de rezonanţă, cunoscută sub numele Schumann. Astfel timpul are fluctuaţii dar, în general converge spre contracţie, contracţie ce influenţează dimensiuni fizice dar şi unul sau mai multe dintre timpurile amintite. Timpul noesic, timpul sufletului este însă independent de ceea ce se petrece pe Pământ, tocmai de aceea poate fi luat singurul ca referinţă personală şi care influenţează pe celelalte (expresia “Nu mă simt bătrân”). El va fi cel conservat în “noaptea de somn!
Cei care nu vor dormi sunt călăuzele, de care vorbeam în Luminile călăuzelor.]

Cum va arata lumea din dimensiunea a 4-a?
Cei ce vor ajunge în dimensiunea a 4-a, se vor găsi în faţa unei lumi ce n-au mai văzut-o niciodată. Toate culorile şi toate formele de aici vor părea a fi noi. În această lume, vor fi văzute multe lucruri similare din lumea actuală, dar acestea vor părea a fi complet diferite. De exemplu, vor fi văzuţi doi părinţi (mamă şi tată); însă aceştia vor părea foarte înalţi (între 3 şi 5 metri). Aceste fiinţe vor crea o legătura cu omul, copilul lor (cel ascensionat, cel care îi vede) şi-l vor ghida şi proteja în această nouă lume. Ei nu au nici un ataşament faţă de parinţii naturali de pe Pământ; de la bun început ei vor şti că cel ascensionat este parte din această Creaţie şi vor recunoaşte natura divină.
[Noul cer, noul Pământ, noii oameni. O nouă societate care va avea cu totul alte principii. Cele ce astăzi ar fi văzute ca absurde, iraţionale, în afara firii, judecând după principii materialiste, se vor topi, asemenea a tot ceea ce este material, sintetic. De la importanţa acumulării materiale se va trece la importanţa acumulării spirituale, de la proprietatea individuală la utilizarea în comun. Copiii vor fi consideraţi ai tuturor, ideea de “copilul meu” va fi reală doar la considerentul de descendenţă, nicidecum de proprietate. Apartenenţa la neam nu se va mai greva pe ataşamente, ci doar pe umările vieţilor anterioare, pe karma de neam. Nu se vor schimba legile divine, se vor schimba legile pământene. Legea lui doi (Acolo sus mergem în doi) se va împământeni cu adevărat, fiind legea reală, singura normală a Pământului, după trecerea unei perioade tranzitorii, necesară echilibrării populaţionale. În Scări, dar şi în alte scrieri de pe blogul Altel, sau Actualitatea lumii, sunt reliefate multe din cele ce vor fi. Şi Drunvalo Melchizedek vorbea despre dezechilibrul populaţional al ascensiunii, femeile şi copii fiind cu mult mai mulţi bărbaţilor.]

Cum va arăta trupul uman în dimensiunea a 4-a?
La intrarea în dimensiunea a 4-a oamenii vor fi goi, întrucât hainele sintetice vor dispărea cu totul. Deşi se va păstra aceeaşi formă a trupului, structura atomică din corp se va schimba dramatic. O mare parte din structura densă a corpul fizic va fi convertită în energie, astfel că trupul va fi mai mult energie, dar nimeni nu va conştientiza diferenţa. Noaptea de somn, noaptea renaşterii, va şterge amintirea fizicului şi mentalităţii vechiului om. Auto-modificarea structurii corpului apare în mod natural în cea de a 4-a dimensiune, fiind o expresie creativă.
Pe Pământ, in cea de-a 3-a dimensiune, sunt necesari aproximativ 18-21 de ani, pentru ca un bebeluş să crească şi să poată avea grijă de el însuşi. În a 4-a dimensiune, sunt necesari doar 2 ani pentru ca un bebelus să devina adult. Viaţa nu va fi de 9-10 ori mai scurtă ci se va mări, dacă e să se discute în termeni de timp actuali.

Sursa: 3d-realireal.blogspot.ro