sâmbătă, 22 decembrie 2012

Cadou de sarbatori Sute de Colinde !

Cadou de sarbatori Sute de Colinde !!
 Sute de
Colinde !!!

Sărbătorile cu bucurie şi ... 
Colinde - sute de Colinde..... !
   
 
 
 


Sursa:  anatolbasarab.blogspot.ro

AM SCĂPAT DE APOCALIPSĂ. Următoarea e anunțată pe 1 ianuarie 2017!


Apocalipsa lumii nu a venit ieri. Cu toate acestea, cei pasionați de anunțarea Armageddonului nu s-au dat bătuți și au anunțat imediat o nouă dată fatidică - 1 ianuarie 2017.

Peste patru ani este anunțată o nouă Apocalipsă. Cel puțin așa susțin membrii Frăției Sabia lui Dumnezeu. Prediciția a fost făcută ieri, la scurt timp după ce s-a constatat că Pământul se învârte în continuare, în ciuda încheierii unui ciclu în calendarul mayaș.

În apropierea muntelui sacru Bugarach, din sud-vestul Franței, un grup de 25 de persoane - care cred că au fost salavați de o navă spațială care se află în interiorul muntelui - au făcut această previziune sumbră și ridicolă.
Sursa:  EVZ.ro 

CUTREMUR puternic în sudul Pacificului


Un puternic seism cu magnitudinea de 6,8 grade s-a produs sâmbătă în largul arhipelagului Vanuatu, în sudul Pacificului, a anunţat Centrul american de geofizică (USGS), fără ca o alertă imediată de tsunami să fie emisă.

CUTREMUR puternic în sudul Pacificului
CUTREMUR puternic în sudul Pacificului
Hipocentrul seismului a fost localizat la o profunzime de 207,9 kilometri şi la 63 de kilometri sud-sud-vest de Sola la 09:28 ora locală sâmbătă (00:28, ora României), a indicat USGS.
Centrul de Alertă de Tsunami al Pacificului a transmis că nu există riscul formării unui tsunami distructiv.
Sursa:  REALITATEA.NET