duminică, 7 octombrie 2012

Mesaj de la Mira, din Înaltul Consiliul Pleiadian


(2 oct. 2012; channeler Valerie Donner, posted by Andrew Eardley)

  

Salutărieu sunt MiraVă salut din partea Consiliului Pământ și din partea noastră a tuturor celor care vă iubim și vă dorim fericirea.Suntem concentrați în totalitate pe ceea ce se întâmplă acum la voi, pe Pământ. Este o transformare monumentală. Fie că este vorba deoceanede profunzimile Pamantului, de ecosistemele voastre, fenomene meteosecetăerupțiile vulcanice și cutremure, toate au rolul de a realinia și reechilibra energiile planetei.


Unele dintre aceste energii au un impact asupra vieților voastre ca grupuri sau ființe individuale, fie că este vorba de relațiile dintre voi, comunitățile voastre, fie de starea financiară și economică a fiecărei națiuni și a fiecărui individ în parte. Transformările sunt grandioaseiar voi le trăiți pe propria voastă piele. Mulți dintre voi avețiprobleme de adaptare și chiar de supraviețuire în fața deslănțuirii acestor forțe majore. Întreaga planetă este străbătută de curenți neobișnuiți, provocați de reașezarea sistemelor planetare.Majoritatea dintre voi simt schimbarea într-un mod mai clar sau mai confuz. Oricum, însă, puțini dintre voi se simt stabilizați. Mai nimic din ceea ce se întâmplă nu are loc după un scenariu cunoscut.
Aveți instabilității politice și economice, revolte, mai ales în zonele în care este nevoie de cea mai mare curățeinie. 

Țineți minte: toate aceste manifestări, toate aceste evoluții pe plan local sau global au scopul de a edifica o Nouă Societate pe un Nou Pământ. Pentru unii este tristețe, pentru alții, nostalgie iar pentru alții, bucurie. Tristețea edificiilor Vechiului Sistem care dispare, nostalgie după bogățiile și pozițiile care păreau solide și inexpugnabile. Și bucurie, pentru puritatea noului, claritatea inimilor deschise, sentimentul adevăratei libertăți.  Cum să știți, cum să fiți voi siguri că vă așteaptă un viitor minunat și luminos, având în vedere haosul și instabilitatea care vă înconjoară acum?


Observăm cât de mulți oamenii se agață dec trecut și nu doresc să-l părăsescă, chiar dacă a fos dureros. Ei s-au obișnuit cu palpabilul chiar dacă acesta nu le asigura fericirea.  Cum să-ți lași nenorocul din mână pentru promisa bunăstare care ți se promite, dar pe care n-o zărești?  
În Pleiade nimeni nu are o asemenea atitudine, nimeni nu se cramponează de trecutul nefericirilor apuse. Noi, reprezentanții popoarelor pleiadiene, suntem prezenți acum lângă voi și încercăm să vă ușurăm saltul către lumină și adevărata libertate. Această sarcină ne produce o reală satisfacție, când vedem că vă putem fi de folos. Din ce în ce mai mulți dintre voi înțeleg și acceptă apropierea și prezența noastră și doresc să ne vedem, în sfârșit.
Încercăm să vă facem să vă amintiți trecutul și originile pentru a accepta mai ușor prezentul. Cu cât veți fi mai deschiși acestei perspective, cu atât ea se va manifesta mai curând în realitatea voastră palpabilă. Puntea între trecutul și prezentul vostru este aproape construită. Curând o vom inaugura împreună. 
Toți fondatorii civilizației umane, și nu numai, se concentreazăacum asupra Pământului. 
Există milioane de nave spațiale care vă înconjoară planeta, în așteptarea momentului oportun debarcării reprezentanților civilizațiilor acestui univers.
Toți dorim ceea ce este cel mai bine pentru voi, civilizația Pământului. Cunoașteți, desigur că ceea ce se întâmplă pe planeta voastră, afectează nu numai acest Univers dar și întreaga Creație, și asta, credeți-ne, nu este puțin. Dar tot ceea ce se întâmplă la voi, decurge și este consecința doar a alegerilor voastre, nimeni neavând dreptul să le nesocotească. Noi lucrăm pentru voi, pentru binele vostru (implicit, și al nostru) dar numai în limitele a ceea ce ne permiteți voi, căci „ jucăm pe terenul vostru
Încă nu s-a încheiat anul 2012, așa că așteptați-vă la binecuvântări și miracole despre care nu aveți încă habar. Ele sunt, de fapt, transpunerea în realitatea planetei a capacităților și atributelor voastre, pe care le scoateți acum la lumină. 
Sunt Mira
SURSA: http://www.thegroundcrew.com 

(C.M.)

A calatorit in timp in cadrul unui proiect americanIn timp ce majoritatea oamenilor de stiinta spun ca o calatorie in timp nu este posibila, un avocat din Vancouver, statul Washington, sustine ca a facut-o de zeci de ori, luand parte la proiectul secret Pegasus al Guvernului Statelor Unite."Am calatorit fizic in timp. Am facut-o acum peste 40 de ani", marturiseste Andrew Basiago. El dezvaluie ceea ce guvernul american a acoperit timp de 40 de ani si anume Proiectul Pegasus, potrivit Komo News.


Basiago spune ca a fost teleportat in timp de zeci de ori. "Am sute de dovezi. Va pot spune in ce locatii am fost si ce dispozitive de calatorie s-au folosit. Am intrat oficial in program in toamna anului 1969, cand eram elev si aveam varsta de 7 ani", a spus avocatul.


El sustine ca a fost unul dintre cei 140 de copii si 60 de adulti, inclusiv tatal sau, care au participat la teste. Basiago a declarat ca a calatorit de sase ori la teatrul Ford, unde a fost impuscat presedintele SUA, Abraham Lincoln.


"Un tunel s-a deschis in spatiu si in timp, ca un balon de sapun. Si cand acest balon s-a inchis, am fost repozitionat in alta parte in timp si spatiu, pe fata Pamantului", a mentionat Basiago.


Unii ar spune ca Basiago traieste inca intr-un balon, dar si-a riscat reputatia profesionala, sustinand ca aceasta calatorie in timp nu este science-fiction, pentru ca el ar fi facut-o.


Pentru KOMO News a fost greu sa verifice declaratiile lui Basegio. Totusi, el spune ca Proiectul Pegasus a fost real.


din ziar

Horoscop octombrie 2012Octombrie este o luna foarte volatila din punct de vedere astrologic, iar efectele cuadraturii exacte ( din 19 sept) dintre Uranus si Pluton se mentin.  Aceasta configuratie planetara este una dintr-o serie in curs de desfasurare si nu se incheie pana in 2016. Efectele au inceput sa se resimta inca din 2011 prin raspunsuri sociale la schimbari politice fundamentale, tehnologice, economice si sociale. Acesti ani ( 2011- 2016) nu sunt doar ani care marcheaza doar recesiune economica si pe care omenirea trebuie sa o experimenteze: este inceputul unei noi epoci, o epoca fara precedent de la inceputul revolutiei industriale.
Revolutia ramane tema cheie pentru luna octombrie, trecerea de la seria pamant (revolutia industriala), la seria de aer ( revolutia virtuala, nano revolutia), este deosebit de stancoasa sub egida acestui careu Uranus-Pluton, inegala si pertubatoare, cu descoperiri si tactici socante.

Pentru cei cu planete semnificative aflate in primele grade ale semnelor cardinale (Berbec, Rac, Balanta si Capricorn) cuadratura Uranus-Pluton va accentua aceste zone ale astrogramei natale, marcandu-le si atragand atentia asupra lor. Provocarile de acest fel, care apar in viata noastra prin aceasta configuratie, sunt, probabil, deja in curs de desfasurare. Procesul de schimbare este acum extrem de rapid, puternic si fara echivoc. In jurul datei de 28 oct. ( +/- 5 zile), opozitia Jupiter/Marte, ii obliga pe cei cu planete sau puncte astrale semnificative pe axa Gemeni-Sagetator ( 15 *) sa-si ia masuri de precautie!!

Acest ferment social, economic, politic si tehnologic, care este cuadratura dintre Uranus si Pluton este dominanta principala in aceasta luna, dar sa nu uitam de opoziția Venus/Neptun si stationarea in mers direct a lui Jupiter, care da tendinta de a asculta cantece de sirena si de a ne pierde in fantezii si iluzii confortabile pentru o anumita perioada.  Afirmatiile multor agentii de rating, fondurile speculative, marile banci si politicile financiare proclamate ca plan de salvare se vor descoperi pana la sfarsitul anului ca fiind doar baloane de sapun...

In jurul datei de 10 octombrie, trigonul planetei Saturn cu Neptun, va influenta puternic aceasta perioada si va scoate la lumina date si note ascunse, adevarul isi va face loc ( inca timid) si se va inalta incet dar sigur. Lupta subterana pentru mentinerea unor vechi reguli va scapa de sub control si informatii din interior vor ajuta pe multi cei care nu au putut vedea clar intregul tablou. Luna Noua din 15 octombrie va activa starea de nervozitate si furie la nivel global iar cuadratura lui Venus cu Jupiter nu face decat sa amplifice acest lucru pe piata financiara mondiala.

Cu cat ne indreptam spre sfarsitul lunii, dansul planetelor pe cerul astral determina o slabiciune a celor aflati la putere ( administrativa, economica, etc) si o pierdere a controlului. Conflictele, contestatiile si controversele la adresa puterii se vor inmulti iar Luna Plina din 29 oct. va amplifica starea de emotie negativa pe toate palierele sociale si administrative. Exista o tendinta puternica catre actiuni teroriste si atacuri la nivel mondial iar ultimele zile ale lunii sunt extrem, extrem de sensibile la acest aspect...

Viața ta – suma alegerilor făcute până în prezent


"În fiecare zi, fiecare dintre noi face o mulţime de alegeri care vor avea impact asupra vieţilor noastre. Unele dintre acestea sunt de mică importanţă si ne vor influenţa în urmă­toarele câteva minute, ore, sau zile, în timp ce altele ne vor schimba complet cursul vieţii. Unele alegeri sunt mai uşor de făcut, altele mai greu. Unele ne vor conduce direct spre suc­ces, în timp ce altele ne vor aduce faţă în faţă cu eşecul. Unele vor părea cutremurător de importante, în timp ce altele vor părea complet nesemnificative. Dar ce trebuie să ştim neapărat este că fiecare alegere, importantă sau nu, uşoară sau dificilă, pe care o luăm în mod individual sau co­lectiv, ne modifică cursul vieţii. Calitatea alegerilor noastre va hotărî, dacă ne vom lupta cu frustrările, sau vom trăi o viaţă extraordinară – viaţa visurilor noastre.

  
Capacitatea noastră de a face alegeri implică anumite drepturi şi libertăţi. Dacă putem alege, atunci putem determi­na ce decizii să luăm în legătură cu corpurile, sănătatea, rela­ţiile, finanţele şi carierele noastre, cu vieţile noastre sociale şi cu credinţele noastre spirituale. Opţiunea ne permite să ale­gem, să selectăm, să decidem între posibilele căi de urmat. Să mergem la dreapta sau la stânga. Să mergem înainte sau înapoi, să fim fericiţi sau trişti, iubitori sau plini de ură, satis­făcuţi sau nemulţumiţi. Alegerea ne dă puterea de a avea suc­ces sau de a fi neîmpliniţi, să fim buni sau extraordinari, să simţim plăcere sau durere. Putem alege îngheţată cu cioco­lată sau cu vanilie, putem munci sau ne putem juca, econo­misi sau cheltui, putem fi responsabili de faptele noastre sau victime. Putem fi ocupaţi sau nu, fideli sau nu, disciplinaţi sau leneşi. Putem merge pe o cale care să ne reflecte sinele nos­tru superior, sau pe una care să ne reflecte sinele nostru infe­rior, în final, noi suntem cei care alegem.

Lucrul care ne face pe fiecare dintre noi speciali si ne deosebeşte de toate celelalte forme de viaţă, este capacitatea de a ne cântări opţiunile şi de a face alegeri conştiente, deli­berate. Posibilitatea de a alege ar putea fi cel mai de preţ dar al nostru. Când eram mai tineri, aşteptam cu nerăbdare să ajungem la vârsta la care să nu mai trebuiască să facem ceea ce ni se spune. Consideram că această capacitate de a face propriile noastre alegeri era un dar nepreţuit. De-abia aştep­tam ziua când nu va mai fi nevoie să respectăm regulile părinţilor, care ne fuseseră impuse timp de ani de zile, şi să ne conducem vieţile singuri. Aşteptam momentul când deve­neam liberi şi stăpâni pe propriile noastre destine, savurând acel moment hotărâtor, când puteam alege când să ne tre­zim, când şi ce să mâncăm, când să ne culcăm – şi când să nu facem toate astea. Ca tineri adulţi, dreptul de a alege în­semna libertate. Capacitatea de a alege, presupunea posibili­tăţi nelimitate pentru a ne crea un viitor plin de visele şi dorin­ţele noastre. Alegerea ne oferea speranţă. Ne promitea o via­ţă emoţionantă – o viaţă în care am fi fost liberi să gândim si să creăm orice ne-am fi dorit. Ca tineri ce deveneau adulţi, am făcut alegeri pentru că ne entuziasmau, pentru că ne sim­ţeam bine, pentru că ofereau promisiunea unei satisfacţii, sau a unei recompense.

Când suntem tineri e uşor să spunem: „O să-mi înde­plinesc visurile mai târziu”sau „Anul viitor va fi anul meu de glorie”. Tinereţea îşi permite luxul să creadă că „într-o zi” vom ajunge, în mod miraculos, la destinaţia din visurile noastre. Apoi se întâmplă însă ceva. Ne maturizăm si realitatea crudă îşi spune cuvântul: ziua pe care am tot asteptat-o, nu va veni în mod miraculos. Prezentul nostru se bazează pe alegerile pe care le-am făcut ieri şi pe cele de acum trei zile, trei luni, sau trei ani. Nu ajungem să avem datorii enorme, din cauza unei singure cheltuieli extravagante. Nici nu ne îngrăşăm cu zece kilogra­me, pentru că mâncăm copios la o singură masă. Iar relaţiile noastre, bineînţeles că nu se încheie peste noapte, în urma unei singure dispute mai aprinse. Suntem acolo unde sun­tem, din cauza unor alegeri subconştiente nepotrivite pe care le luăm absolut în fiecare zi şi care ajung să formeze realita­tea în care ne aflăm.

Dacă vrem să înţelegem mai bine cum am creat reali­tatea prezentă, nu trebuie decât să vedem alegerile pe care le-am făcut în trecut.Examinarea condiţiilor actuale ne va de­monstra că am ajuns unde suntem, în urma rezultatelor deci­ziilor luate ieri, alaltăieri si în zilele anterioare. La fel,dacă vrem să vedem cum ne va fi viaţa în viitor, trebuie să studiem alegerile pe care le facem astăzi. Poate că nu ne-am gândit niciodată la viaţa noastră în acest mod. Dar, este cert că viito­rul va depinde de deciziile luate de noi, chiar în acest mo­ment. Atunci, care este motivul pentru care cei mai mulţi din­tre noi petrec atât de puţin timp gândindu-se la alegerile pe care le fac? De ce, de multe ori, nu ne uităm în ambele direc­ţii, înainte de a porni înainte şi nu cântărim toate opţiunile po­sibile şi consecinţele acestora? Vieţile noastre nu sunt un joc de noroc la care avem ghinion – şi nici nu sunt astfel, din ca­uza părinţilor, a soţului, sau a şefului. Acest lucru are şi avan­taje si dezavantaje. Dezavantajul este că suntem singurii răs­punzători de viaţa noastră. Avantajul este faptul că noi – şi nu­mai noi – avem puterea de a ne schimba vieţile – şi o putem face în orice moment.

Este destul de simplu: dacă vrem ca vieţile noastre să fie diferite, tot ce trebuie este să facem alte alegeri. Cei mai mulţi dintre noi continuăm să facem aceleaşi alegeri din obişnuinţă, din confort, teamă sau lene şi apoi ne mirăm de ce nu obţi­nem rezultate diferite. Adevărul este că suntem atât de ocupaţi de supravieţuire, încât nici măcar nu ne dăm seama că alege­rile şi acţiunile noastre nu ne conduc spre împlinirea speran­ţelor şi a viselor. Suntem prea preocupaţi de rutina zilnică şi preferăm să mergem pe calea cea mai uşoară, mai cunoscută, sau care opune cea mai mică rezistenţă – chiar dacă ne conduce spre un loc în care nu dorim, de fapt, să ajungem. Mulţi dintre noi se poticnesc în fiecare zi, încercând să facă tot ce pot, fără a conştientiza si a avea instrumentele necesare pen­tru a-şi schimba cursul vieţii. Apoi suntem uimiţi când ne tre­zim si descoperim că, de ani de zile, luptăm pentru aceleaşi scopuri si dorinţe si tot nu suntem acolo unde ne-am fi dorit.

Cei mai mulţi dintre noi au pierdut din vedere relaţia care există între alegerile si acţiunile noastre si rezultatele acestora, în loc să ne asumăm responsabilitatea pentru starea actuală a lucrurilor, devenim specialişti în a-i acuza pe alţii, considerând că e vina lor, atunci când vieţile noastre nu sunt atât de minunate pe cât ne-am aşteptat. Am putea chiar arăta cu degetul spre alţii, în loc să ve­dem alegerile pe care noi le-am făcut şi care ne-au dus exact în locul în care suntem astăzi. Dacă nu suntem conştienţi atunci când facem alegeri, nu vom face nimic altceva decât să repetăm tiparele din trecut. Dacă vreţi să vă atingeţi ţelurile si să creaţi viaţa pe care o doriţi, va trebui să faceţi alte alegeri, care să vă conducă spre acţiuni noi [...] 

Calitatea vieţilor noastre este suma tuturor deciziilor noastre. Pentru a lua decizii de calitate, trebuie să vedem lim­pede. Punându-ne întrebări în legătură cu toate variantele po­sibile, devenim mai conştienţi şi putem vedea mai clar even­tualele rezultate ale acţiunilor noastre. Când vă puneţi aceste întrebări pe parcursul procesului decizional, vedeţi imediat daca decizia pe care sunteţi pe cale s-o luaţi este o expresie a părţii voastre luminate sau a celei întunecate, dacă alegerea provine din speranţele şi visele voastre, sau din temeri şi îndo­ieli. Aceste întrebări vă oferă înţelepciunea necesară, pentru ca ce era înainte inconştient, să devină conştient, pentru ca să puteţi alege cu toată puterea ce vine din actul de a fi pe de­plin conştient.

Toţi avem o flacără internă care este păstrătoarea forţei noastre vitale. Fiecare alegere pe care o facem, ori aduce mai multă forţă, întărind, aprinzând si hrănindu-ne flacăra, ori di­minuează această forţă, micşorând intensitatea flăcării şi reducându-i puterea. Atunci când focul interior este viu, ne simţim puternici si încrezători. Avem puterea şi curajul de a spune adevărul, ca si umilinţa de a cere ce ne trebuie. O flacără sănătoasă ne um­ple minţile cu imagini clare şi cu inspiraţie şi ne oferă tăria de a ţine cont de visele noastre şi de a le urma. Atunci când ne alimentăm focul din interior, putem vedea cu foarte mare cla­ritate şi putem acţiona fără să ne abatem din drum. O flacără puternică ne împinge spre stări de conştiinţă mai înalte, acolo unde sălăşluiesc iubirea de sine şi libertatea emoţională.

Însă atunci când flăcările sunt mici, suntem vulnerabili, firavi şi slabi. Suntem temători, susceptibili si îngrijoraţi şi ne îndoim de propriile noastre puteri. Atunci când flăcările nu au fost îngrijite şi hrănite, căutăm cu disperare împlinire în lucru­rile din exteriorul nostru, încetăm să mai comunicăm cu cei­lalţi, fiindu-ne teamă că nu merităm să fim iubiţi si fericiţi. Atunci când flăcările noastre sunt slabe, nu avem un sistem defensiv apt să lupte cu boala, îndoiala, grija, lipsa de apreci­ere faţă de propria persoană, dependenţa sau critica. Atunci când flacăra noastră este mică aşteptăm ca alţii să ne alimen­teze focul, pentru că noi nu am făcut-o. Un foc mic este slab si cade pradă dialogurilor negative continue, care se infiltrea­ză în minţile noastre.

Acum o să vă spun ceva care o să vă trezească la reali­tate: alegerile ne influenţează comportamentul şi acţiunile. Fiecare alegere, ori pune lemne pe focul nostru interior, ori îl stropeşte cu apă, diminuându-i astfel forţele. Dacă vrem să strălucim în toată lumina noastră, dacă vrem să ne exprimăm în mod autentic şi dorim ca forţa să ne propulseze scopurile în lume, sarcina primordială trebuie să fie aceea de a ne men­ţine focul interior – forţa noastră vitală – cât mai puternic."
Debbie Ford – Întrebãrile potrivite
 Sursa: Drumuricatretine

Începem să ne schimbăm, atunci când nu mai permitem ca mediul înconjurător (oameni, lucruri, locuri, situații) să activeze aceleași circuite în creierul nostru, când începem să devenim conștienți de aceste programe/reacții subconștiente.Postat Maria
Creierul se ocupă de interacțiunea cu mediul. In faza de învățare, memorăm informații sau moduri de abordare a unor situații noi. Apoi aplicăm ceea ce am învățat.
Ne propunem să personalizăm, sa demonstrăm, să ne adaptăm comportamentul. Când facem asta, vom aveam o nouă experiență.
Când trăim acea experiența nouă, când suntem îm mijlocul ei și folosim toate cele 5 simțuri, iar informațiile de la simțuri se duc către creier, prin cele 5 căi diferite, atunci neuronii se grupează și forțează creierul să elibereze substanțe chimice. În momentul îm care avem un sentiment nou, înseamnă că avem o experiență nouă. Sentimentele și emoțiile sunt produsul final al experiențelor. Țineți minte: cunoașterea este pentru minte, experiența este pentru corp.
Nu e suficient să trăim experiența o singură dată. Trebuie să fim capabili să o repetăm. Iar când începem să o repetăm foarte conștienți, atunci experiența devine o parte a modului nostru de a fi. Modul nostru de a fi este o sumă de abilități, reacții emoționale, comportamente, condiționari acumulate de-a lungul timpului, ce sunt declanșate în situații cunoscute, fără a le mai trece prin filtrul conștiinței. Cel mai banal exemplu e când mergi pe un drum cunoscut și te întrebi cum ai ajuns la capăt, deși ai fost cu mintea in altă parte. Dacă repetăm experiența de multe ori, ea este stocată în sistemul subconștient, numit sistemul „a fi”.
Din momentul în care ne simțim așa cum gândim, începem să gândim în modul în care ne simțim, iar creierul emite și mai multe substanțe chimice care reiau ciclul simt cum gândesc, gândesc cum simt. Acest ciclu, în care gândul devine sentiment și sentimentul gând, produce o stare de a fi în care nu putem gândi mai bine decât ne simțim.
O persoană care suferă și a memorat această stare emoțională, timp de 20 de ani, se află în acel sistem subconștient. Se poate spune, conștient „vreau să fiu fericit” – mintea, intelectul, spune asta – dar corpul a memorat nevoia de suferință. Când o persoană se decide să facă un efort conștient să se schimbe, își dă seama peste puțin timp că face aceleași lucruri, gândește aceleași gânduri.
Începem să ne schimbăm, atunci când nu mai permitem ca mediul înconjurător (oameni, lucruri, locuri, situații) să activeze aceleași circuite în creierul nostru, când începem să devenim conștienți de aceste programe/reacții subconștiente. Cultivarea unei armonii interioare determină creierul să comute de pe sistemul de supraviețuire, pe cel de relaxare, neuro-sistemul nostru va produce unde alfa în creierul nostru, care apoi vor duce la schimbări chimice în corpul nostru. În momentul în care începem să simțim bucurie, înălțare, inspirație, condiționăm corpul față de o minte nouă. Pur și simplu, ii trimitem corpului, un nou semnal.
Dacă trăim folosind doar substanțele chimice pt supraviețuire vom avea stări de agresiune, mânie, frică. Războiul, competiția, politica, toate sunt doar rezultatele condiționărilor pe care le-am cultivat și în care ne complacem să trăim. Cealaltă stare a minții în care trăim se numește creație. Când te afli, cu adevărat, în această stare, uiți de tine însuți. Nu mai există sine, nu mai există trup, numai există nici timp. Ești atât de implicat în ceea ce faci, încât gândul devine experiența unui alt sine.
Starea adevărată de creație implică un nou set de stări care se relaționează cu a fi inspirat, a fi vesel, a avea o stare înaltă. Acestea nu se găsesc în afara noastră, ci înăuntrul nostru. Când eliminăm barierele, blocajele acelor stări emoționale ale minții, care ne mențin în starea de a întări ego-ul, când „desfacem” ego-ul, identitatea noastră, atunci pătrunde Lumina prin noi și avem tendința să adoptăm acele caracteristici ale puterii din ființa noastră, ale minții superioare: să fim bucuroși, generoși, altruiști, iubitori, inspirați, răbdători.
sursa     
Sursa:   eulinterior.blogspot.ro   

Mecanica minţii


Cunoaşterea este pentru minte, experienţa este pentru trup.
Trebuie să învaţăm corpul ceea ce mintea a inţeles intelectual. Nu este suficient să trăim experienţa o singură dată, trebuie să o repetăm foarte conştienţi, atunci experienţa devine o parte a modelului nostru de a fi.
Autor articol: Joe Diespenza
Modul nostru de a fi este o sumă de abilitaţi, reacţii emoţionale, comportamente, condiţionări acumulate de-a lungul timpului ce sunt declanşate în situaţii cunoscute fară a le mai trece prin filtrul constiinţei.
Cel mai banal exemplu este când mergi pe un drum cunoscut şi te întrebi cum ai ajuns la capăt deşi ai fost cu mintea în altă parte.
Dacă repetăm experienţa de multe ori ea este stocată în sistemul subconştient, numit sistemul subconştient, numit sistemul de a fi. De fiecare dată când avem un gând se emite o substanţă chimică. Gângurile bune emit anumite substanţe chimice care ne fac să ne simţim bine.
Din momentul în care ne simţim aşa cum gândim iar creierul emite şi multe substanţe chimice în care ne simţim, iar creierul emite şi mai multe substanţe chimice care reiau ciclul cum gândesc, gândesc cum simt.
Acest ciclu în care gândul devine sentiment şi sentimentul gând, produce o stare de a fi în care nu putem gândi mai bine decât ne simţim.
O persoană care suferă şi a memorat acestă stare emoţională timp de 20 de ani, se află în acel sistem subconştient.
Se poate spune conştient „vreau să fiu fericit”- mintea, intelectul, spune asta – dar corpul a memorat nevoia de suferinţă.
Când o persoană se decide să facă un efort conştient să se schimbe, îşi dă seama peste puţin timp că face aceleaşi lucruri, gândeşte aceleaşi gânduri şi a devenit inconştientă.
Începem să ne schimbăm atunci când nu mai permitem ca mediul înconjurător (oameni, locuri, lucruri, situaţii) să activeze aceleaşi circuite în creierul nostru, când începem să devenim conştienţi de acest program/reacţii inconştiente.
Cultivarea unei armonii interioare determină creierul să comute de pe sistemul de supravieţuire pe cel de relaxare, neuro-sistemul nostru va produce unde alfa în creierul nostru, care apoi vor duce la schimbări chimice în corpul nostru.
În momentul în care începem să simţim bucurie, înălţare, inspiraţie, condiţionăm corpul faţă de o minte nouă.
Pur şi simplu trimitem un nou semnal chimic corpului. Să memorăm acel simţământ pentru că el este ceea ce suntem cu adevărat.
Dacă trăim folosind doar substanţe chimice pentru supravieţuire, vom experimenta agresiunea, mânia, frica.
Războiul, competiţia, politica, toate sunt doar rezultatele condiţionărilor pe care le-am cultivat şi în care ne complacem să trăim.
Cealaltă stare a minţii în care trăim se numeşte creaţie.
Când te afli cu adevărat în această stare, uiţi de tine (ego) însuţi.
Nu mai există ego, nu mai există trup, nu mai există timp. Eşti atât de implicat în ceea ce faci încât gândul devine experienţa unui alt Sine.
Starea adevărată de creaţie implică un nou set de substanţe chimice care se relaţionează cu a fi inspirat, a fi vesel, a avea o stare înaltă. Acestea nu se găsesc în afara noastră ci înăuntru nostru.
Când eliminăm barierele, blocajele acelor stări emoţionale ale minţii care ne menţin în starea de a „întări” ego-ul când se „desface ego-ul”, identitatea noastră, atunci pătrunde lumina prin noi şi avem tendinţa să adoptăm acele caracteristici ale puterii din fiinţa noastră, ale minţii superioare: să fim bucuroşi, generoşi, altruişti, iubitori, inspiraţi, răbdători.

Rugaciune catre Maica Domnului,a nodurilor(necazurilor)


Rugaciune catre Maica Domnului care desface nodurile(necazurile)


O,Mama prea iubita si Prea Sfanta Marie
Tu care desfaci "nodurile" ce ii sufoca pe copiii Tai
Intinde-Ti Mainile Milostive spre mine
Iti incredintez astazi acest "nod"(necaz;il numim,pe cat posibil) si toate consecintele negative
Iti dau acest "nod" care ma chinuie si ma face nefericita si ma impiedica sa ma unesc cu Tine si cu Fiul Tau,Mantuitorul meu
Cred cu tarie ca poti sa desfaci acest "nod" pentru ca Domnul Iisus iti da intreaga putere
Tu esti Mama mea,stiu ca vei face asta pentru ca ma iubesti cu Insusi Iubirea Lui Dumnezeu
Maica Domnului,care desfaci "nodurile" vietii mele,roaga-Te pentru mine !
Iti multumesc Maicuta mea prea iubita (3 metanii)O,Mama prea iubita,izvorul tuturor harurilor
Inima mi se indreapta azi catre Tine
Recunosc ca sunt pacatoasa,si am nevoie de ajutorul Tau
Incredintez in Mainile tale acest "nod" si Te rog sa ma ierti ca am neglijat adeseori harurile pe care Tu le obtii pentru mine
Maica Domnului,care desfaci"nodurile"vietii mele,roaga-Te pentru mine!
Iti multumesc Maicuta mea prea iubita(3 metanii)Preasfanta mea Mijlocitoare,Imparateasa cerului
Tu ale carei Maini primesc si imparti toate bogatiile Ceresti
Depun in Mainile Tale acest "nod" al vietii mele
Ii cer iertare Parintelui Vesnic pentru greselile mele
Ca Tu sa poti desface acest "nod" pentru care iti multumesc,a-mi usura viata
Maica Domnului,care desfaci "nodurile" vietii mele,roaga-Te pentru mine!
Iti multumesc,Maicuta mea prea iubita(3 metanii)Maica Sfanta Preaiubita,care ii primesti pe toti cei care Te cauta,ai mila de mine
Depun in Mainile Tale acest "nod" greu
El imi alunga pacea,imi paralizeaza sufletul,ma impiedica sa merg catre Domnul meu,si sa-mi pun viata in slujba Lui
Desfa,Te rog,acest "nod" din viata mea,o,Maicuta Buna
Cere de la Fiul Tau Iubit,vindecarea credintei mele paralizate,care se lasa doborata
Mergi alaturi de mine,sa incetez sa ma tot plang,sa invat,sa multumesc in fiecare clipa si sa surad,increzatoare in puterea Ta
Maica Domnului,care desfaci "nodurile" vietii mele,roaga-Te pentru mine!
Iti multumesc,Maicuta mea prea iubita(3 metanii)Mama care desfaci "nodurile"
Blanda,generoasa si plina de iubire,ma indrept catre Tine,pentru a incredinta inca o data,in Mainile tale acest nod
Iti cer intelepciunea lui Dumnezeu,ca sa actionez in Lumina Duhului Sfant,pentru a deznoda toate aceste dificultati
Elibereaza-ma de amaraciunea,de mania si de ura carora le-a dat nastere acest "nod" in mine
Da-mi blandetea Ta,ca sa invat sa meditez totul in tacere in inima mea
Duhul lui Dumnezeu sa vina asupra mea sa primesc o viata noua
Maica Domnului ,care desfaci "nodurile" vietii mele,roaga-Te pentru mine!
Iti multumesc,Maicuta mea prea iubita(3 metanii)Regina si Mama Indurarii,i-Ti predau acest "nod" al vietii mele
Si te rog sa-mi dai o inima care sa stie sa fie rabdatoare,in timp ce Tu desfaci acest"nod" greu al vietii mele
Invata-ma sa perseverez in ascultarea Cuvantului Lui Dumnezeu,sa ma spovedesc,sa ma impartasesc si ramai cu mine
Pregateste-mi inima pentru a sarbatori cu ingerii Harul pe care Tu Esti pe cale sa mi-l obtii
Distruge capcanele care au provocat aceste"noduri" in viata mea
I-ti dau inima si tot ce-mi apartine:casa,familia,bunurile exterioare si interioare,sa-Ti apartin pentru totdeauna
Sa stergi cu milostivirea Ta lacrimile din ochii mei,si sa ma privesti in Bratele Tale
Invaluie-ma in Mantia Ta de iubire,pastreaza-ma sub ocrotirea Ta
Te rog sa-mi desfaci acest"nod"pentru totdeauna...Sper in Tine
Maica Domnului,care desfaci"nodurile" vietii mele,roaga-Te pentru mine!
Iti multumesc,Maicuta mea prea iubita(3 metanii)Este o rugaciune inspirata dupa o icoana semnificativa si anume reprezinta pe Maica Domnului in picioare impodobita ca o imparateasa,sre in partea dreapta un inger ce-i da Maicii Domnului o pamblica cu diferite noduri,mai mici si mai mari.Maica Domnului prinde pamblica cu Sfintele Sale Maini,cu rabdare,desface fiecare nod,dand pamblica intinsa,neteda unui alt inger din stanga Sa "Maica Domnului care desface nodurile"Deci fiecare nod reprezinta un necaz,o suferinta
Rugaciune grabnic ajutatoare,primita de la Sfanta Manastire Vladimiresti,jud Galati-sora Lica-Vasilica,Veronica Gurau(la varsta de 15 ani),intemeietoarea si intaia statatoare a manastirii
"Si de as a vea darul proorociei si tainele toate le-as cunoaste si orice stiinta,si de as avea atata credinta incat sa mut muntii,iar dragoste nu am,nimic nu am"

Christos spune: „Eu sunt Calea, Adevărul şi Viaţa"


Christos spune: „Eu sunt Calea, Adevărul şi Viaţa” (14, 6). Unde se află această cale care duce la divinitatea supremă prin Christos? „Eu sunt”-ul lucrează asupra corpului astral şi formează din el Sinea spirituală, lucrează asupra corpului eteric şi formează din el Spiritul vieţii, lucrează asupra corpului fizic şi formează din el Omul-spirit. Când Eul omului lucrează asupra lui rezultă aşadar Sinea spirituală şi în ea se naşte apoi Spiritul vieţii. În felul acesta omul ajunge la viaţa adevărată. În „Eu sunt” se află calea către adevăr şi către viaţa adevărată deoarece „Eu sunt”-ul transformă corpurile inferioare şi lasă să se nască în ele viața adevărată. Aceasta poate fi reprezentată astfel:
Eu sunt
Calea
AdevărulşiViaţa
Direcţia
Sinea spirituală
Spiritul vieții
Omul-spirit 
„Eu sunt”-ul indică direcţia în care omul trebuie să se angajeze pentru a ajunge la dezvoltarea Sinei spirituale, a Spiritului vieţii şi a Omului-spirit.
 În Evanghelia după Ioan poţi găsi direct şi învăţături teosofice. Faptul că în fiecare om trăieşte un Eu individual, că în acest Eu se află o scânteie divină, că această scânteie trebuie să se dezvolte pentru a deveni „Dumnezeu în noi”, acest lucru a fost evocat de autorul Evangheliei după Ioan (capitolul9). În majoritatea traducerilor Bibliei răspunsul lui Christos la întrebarea cine a păcătuit, orbul din naştere sau părinţii lui, este redat astfel: „Nici el, nici părinţii lui nu au păcătuit, ci ca să se arate prin el lucrările lui Dumnezeu.” Este însă aceasta o mentalitate demnă de un creştin, ca Dumnezeu să lase să se nască un om orb pentru ca prin el să se reveleze gloria, slava sa? A concepe un Dumnezeu în stare să ajungă la astfel de urmări este ceva imposibil. Acest pasaj se citeşte mult mai simplu şi clar în lumina concepţiei teosofice. Christos răspunse: Nici el nici părinţii săi nu au păcătuit, el împlineşte karma sa pentru ca scânteia dumnezeiască să devină vizibilă în el, pentru ca lucrările lui Dumnezeu din el să devină vizibile. Răspunsul lui Christos (9, 3) trebuie tradus în felul următor:
El s-a născut orb pentru ca lucrările lui Dumnezeu din El să devină vizibile. 
Fiecare om trece prin vieţi pământeşti succesive. Vedem un orb din naştere. Nu este obligatoriu ca el să fi păcătuit în viaţa aceasta. Se poate ca el să fi adus vina care l-a condus la această naştere dintr-o încarnare precedentă. Aici este descrisă în sens pur teosofic doctrina karmei, care acţionează prin şirul încarnărilor. Este evident că Christos, prin învăţătura Sa, trebuia să intre în contradicţie cu concepţiile curente ale iudaismului, ceea ce explică şi conflictul în care intră cu iudeii (9, 22).
 Mai găsim şi un alt loc în Evanghelie care se referă la doctrina karmei. În capitolul opt există un pasaj deosebit. Întrebat de farisei ce părere are despre femeia adulteră, Iisus se apleacă fără să scoată un cuvânt şi scrie cu degetul pe pământ (versetele 6 şi 8). Pământul este, aşa cum am văzut, propriul său corp. El nu condamnă femeia adulteră ci înscrie fapta ei în propriul său organism. Prin aceasta el vrea să indice că aşa cum o sămânţă pusă în pământ răsare şi aduce roadele sale, tot astfel fiecare faptă a omului va răsări într-o viață pământească viitoare şi va aduce roadele corespunzătoare ei, şi că nicio putere de pe Pământ nu poate să şteargă consecinţele unei fapte. Cu certitudine, teologia crede în moartea în vederea ispăşirii păcatelor, crede că Christos a murit pentru noi şi crede că nu este permis să se accepte doctrina karmei, căci ea ar contrazice ideea că prin moartea Sa Christos a luat asupra Lui toate păcatele lumii. Dar această dizarmonie între concepția teosofică şi cea teologică se preschimbă în armonie dacă ea este prezentată corect.
  În virtutea legii karmei noi trebuie să admitem că ceea ce am făcut într-o existență precedentă se întoarce la noi ca efect în viaţa actuală iar ceea ce facem acum va reapărea într-o viaţă viitoare. Avem astfel un bilanț complet al vieţii: de o parte se înscriu acţiunile bune, de cealaltă parte cele rele. Dacă cineva se gândeşte că în virtutea legii karmei nu poate săvârşi niciun act liber întrucât modul său de acţiune este condiţionat de faptele sale anterioare, el se aseamănă unui comerciant care spune: Eu mi-am făcut bilanţul, nu mai am voie să fac nicio afacere, altfel bilanţul va fi fals. Dacă pentru un comerciant acest mod de a gândi este greşit, la fel de eronată este şi părerea de mai sus despre efectul karmei. Doctrina karmei, corect înţeleasă, nu comportă niciun fatalism. Libertatea de voinţă şi karma sunt perfect conciliabile iar karma, bine înţeleasă, nu este niciodată ceva irevocabil. Şi dacă cineva ar refuza să vină în ajutorul unei persoane aflate în necaz, sub pretextul că nu vrea să intervină în karma acesteia, acest om ar proceda la fel de greşit ca atunci când ar refuza să acorde unui comerciant aflat la greu un ajutor pentru ca acesta să evite falimentul. Aşa cum comerciantul va înscrie acest împrumut în hârtiile sale la rubrica „debit”, iar cel care l-a împrumutat la rubrica „credit”, tot astfel fiecare acţiune bună se înscrie pentru cel care o săvârşeşte ca un bonus în contul său, în timp ce pentru beneficiar se înscrie ca o datorie. La fel, şi legea karmei nu exclude niciun ajutor şi este extrem de util să uşurezi karma aproapelui printr-un ajutor mutual. Printr-o faptă bună poți ajuta un singur semen de-al tău, dar există şi fapte de care pot beneficia mai multe persoane, adică le poţi uşura şi acestora karma, iar fapta să se înscrie în contul a mai multor oameni. Iar dacă fapta este de anvergura celei a lui Christos, ea se gravează în karma tuturor oamenilor, deoarece produce o uşurare tuturor celor care o lasă să acţioneze în ei. Vedem astfel că în Evanghelia după Ioan se face aluzie şi la legea karmei iar existenţa ei nu constituie un impediment pentru libertatea de acţiune. Prin fapta Sa unică de jertfă de Sine Christos a intrat în relaţie cu întreaga omenire. Conform legii karmei, orice faptă se înscrie în registrul de datorii al vieţii. Ea este pusă în raport cu trupul lui Christos, cu Pământul. De aceea El nu o judecă imediat pe femeia adulteră, ci înscrie fapta ei în propriul Lui corp. El adună în propriul Său corp tot ce se poate întâmpla fiecărui om, modul în care se poate împlini iar şi iar karma pe Pământ. Această povestire revelă într-un mod profund semnificativ faptul că prin fapta Sa Christos s-a legat cu evoluția karmică a întregii omeniri. El conduce evoluţia viitoare a omenirii.
Dacă readucem în memorie cele cinci epoci de civilizaţie, cea indiană, persană, egipteană, greco-latină şi europeană, constatăm că în cursul celei de a treia au fost puse bazele forței christice, care va deveni rodnică pentru întreaga omenire. Ceea ce a fost depus atunci în evoluția omenirii nu va prinde viaţă decât în epoca a şasea. În epoca a şasea Sinea spirituală, dezvoltată din sufletul conştienței, se va uni cu Spiritul vieţii. Din epoca a treia până în epoca a patra străfulgeră profetic forţa lui Christos. Epoca a şasea va sărbători marea nuntă a omenirii, în care Sinea spirituală se va uni cu Spiritul vieţii. Omenirea va constitui atunci o mare fraternitate. În această fraternitate, profețită prin descrierea nunţii din Cana Galileii, nuntă care nu este numai un fapt istoric, ci şi simbolul unirii în epoca a şasea a tuturor fiilor oamenilor într-o mare fraternitate, vor sta alături Eu lângă Eu şi frate lângă frate. Din epoca a treia şi până la acest eveniment mai sunt de străbătut trei epoci: epoca a treia, epoca a patra şi epoca a cincea. În esoterism o epocă este numită o zi, de aceea este spus la începutul capitolului 2: „Şi în ziua a treia a fost o nuntă în Cana.” Acest lucru înseamnă că în descrierea nunții se face trimitere la un fapt ce urmează să se întâmple în viitor. La nuntă este prezentă mama lui Iisus, sufletul conştienței. Christos îi spune: Ce trece de la mine la tine? Ceasul meu nu a venit încă. Este clar că în nunta din Cana se face referire la un eveniment ce urmează să se întâmple abia în viitor. Ce face Iisus, pentru că ceasul său încă nu a venit? El preface apa în vin! Totdeauna regăsim aceeaşi explicaţie, că transformarea apei „insipide” în vin arzător vrea să arate că iudaismul, ajuns în decadenţă, urmează să primească forţă de viaţă nouă, un foc nou.  
 Christos a venit pentru a da omenirii forța ca în epoca a şasea omul să poată ajunge la conştienţa cea mai înaltă de Eu. El vrea să îi pregătească pe oameni pentru acel „timp care încă nu a venit”. Dacă ar fi rămas la jertfa de apă, omenirea nu ar fi ajuns niciodată la Eul individual. Schimbarea apei în vin reprezenta înălţarea omului la nivelul de ființă individuală. Omenirea ajunsese într-un punct în care îi era necesar vinul, de aceea Christos preschimbă apa în vin. Când timpul în care omul nu va mai avea nevoie de vin va veni, Christos va preschimba din nou vinul în apă. Cum a putut să apară în Christos o asemenea forţă care a putut să transforme apa în vin? Întrucât pământul însuşi este corpul lui Christos, El a putut activa în sine forţele pământului. În pământ apa, când se înalţă în vita-de-vie se transformă în vin. Ceea ce se întâmplă în pământ Christos ca persoană putea şi El să înfăptuiască fiindcă toate forţele pământului sunt prezente şi în El, de vreme ce pământul este corpul său şi este însufleţit de corpul său astral.

Ce sunt, înainte de toate, Evangheliile? În Evanghelia după Ioan avem o descriere a principiilor de iniţiere, aşa cum erau acestea răspândite în toată Antichitatea. Pentru şcoala de iniţiere de care tinea candidatul nu era decisiv ceea ce făcea acesta în plan exterior, ci ceea ce vieţuia el din treaptă în treaptă, de la un grad de iniţiere la alt grad de iniţiere, era determinant. Erudiţii moderni sunt surprinşi să descopere similitudini în istoria dezvoltării lui Buddha şi în cea a lui Christos Iisus. Dar acest lucru se explică prin faptul că autorii acestor biografii nu au consemnat detalii de viaţă, ci faptele interioare, spirituale. Acestea corespund la toţi adevăraţii iniţiaţi, întrucât toţi au urmat acelaşi drum şi au făcut aceleaşi experienţe. Ceea ce trebuia să fie trăit de orice inițiat pe drumul iniţierii era indicat în regulile iniţiatice. Şi toţi iniţiaţii de acelaşi grad trebuiau să trăiască aceleaşi experienţe. Biografii nu relatau deci decât o biografie a diferitelor stadii de iniţiere. Evangheliile nu sunt altceva decât reguli de iniţiere vechi, de profunzimi diferite. Ceea ce în timpurile trecute se petrecea într-o stare de conştienţă atenuată s-a întâmplat public în Misteriul de pe Golgota. Moartea, care până atunci era biruită în corpul eteric, a fost biruită acum în corpul frzic. Evenimentul de pe Golgota reprezintă iniţierea unui iniţiat de cea mai înaltă treaptă, care nu a fost iniţiat de nimeni.

Autorul Evangheliei după Ioan nu putea deci să relateze viața lui Christos decât în forma unui cod iniţiatic. Cel care trăieşte Evanghelia după Ioan în mod viu trezeşte în sine o forţă vizionară. Această Evanghelie este o carte a unui văzător, scrisă pentru deprinderea facultăţii de clarvedere. Cel care o vieţuieşte frază cu frază se află spiritual faţă în faţă cu Christos. Oamenii nu se lasă atât de uşor convinşi că trebuie să lupte pentru a ajunge la revelaţia că Christos este o realitate. Evanghelia după Ioan este calea care duce la Christos. Autorul ei a voit să le ofere tuturor prilejul de a-L înţelege. Celui care, din corpul său astral, îşi dezvoltă Sinea spirituală îi apare în spirit înţelepciunea prin care poate să înţeleagă ce este Christos. Christos însuşi a indicat acest lucru. El atârnă pe cruce, la picioarele Lui stau mana Sa şi discipolul iniţiat de El pe care îl iubeşte. Discipolul trebuie să aducă oamenilor înţelepciunea, cunoaşterea importanţei lui Christos. De aceea se atrage atenţia asupra mamei-Sophia prin cuvintele: „Aceasta este mama ta, trebuie să o iubeşti”. Mama spiritualizată a lui Iisus este însăşi Evanghelia, ea este înţelepciunea care conduce pe oameni către cunoştinţele cele mai înalte. Discipolul ne-a dat-o pe mama Sophia, altfel spus, el a scris Evanghelia în care cel ce o studiază face cunoştinţă cu creştinismul, înțelege originea şi ţelul acestei mişcări.

Evanghelia după Ioan cuprinde înțelepciunea despre „Dumnezeul în om”, teosofia, şi cu cât omenirea se va consacra mai mult studiului acestui document, cu atât mai mult ea va extrage din el înţelepciune şi lumină.

 sursa

Tu nu ești singur


Am sa pun ghilimelele - sunt mesaje private primite de-a lungul timpului - ' nu am bani de sala ', ' nu am bani de mancare buna ', ' nu am timp pentru dieta ', ' nu am timp sa gatesc ', ' nu-mi permit sa mananc sanatos '. ' nu am bani de analize periodic ', ' nu am bani sa ma duc la doctor sa ma mai caut din cand in cand ' ( corect ar fi : nu am bani sa fac nimic pentru mine si pentru corpul meu ). 

Dar, daca ii analizezi, o voce micuta - o dedublare a lor , ca un fel de dracusor ar spune : am bani si timp sa fumez, sa beau, sa mananc dulciuri, sa cumpar haine de firma, sa cumpar pacaleli nutritive de la unele firme - Colonshit - Clisma pe Gura la Suprapret (TM ) sau Herbashit - Soia si Zahar la pret de Zer Hidrolizat ( TM ), am bani si timp pentru masina - benzina, revizii, reparatii, asigurari, pentru casa - mobila, plasma, tot felul de decoratiuni, mobila, termopane, smartphone ultima fita. 

Deci sa ne intelegem, sanatate si preventia su...
nt pe ultimul in lista prioritatilor. Cum ar veni am bani si timp pentru orice, mai putin pentru mine. 

Parerea mea este ca pentru sanatatea trebuie sa ai bani si sa iti faci timp. De aia ajung multi la spital si nu le mai poti face nimic. Stiu din experienta amaruie a garzilor si a cazurilor depasite care ajung in urgenta la spital ce inseamna sa nu ai grija de corpul tau. Sa te intereseze orice altceva, mai putin organismul tau. Il biciuiesti zi de zi cu tot felul de porcarii, iar mai devreme sau mai tarziu va ceda. Ca alfel mori tanar, gras si bolnav. Si degeaba ai casa, masina, termopan, parchet, gresie si aer conditionat. Ca ramai doar cu o garsoniera cu usa in tavan si cu regretele altora. CE TANAR ERA ! Ca ai murit de infarct la 40 de ani. Sau de alta boala - diabet, obezitate mordida, cancer. Pentru tine si pentru viata ta trebuie sa ai bani si timp. Si pentru tine si viata ta trebuie sa te documentezi si sa inveti sa mananci corect, sa te antrenezi corect si sa ai un stil de viata care sa te mentina sanatos. Ti-o datorezi tie. 

Altfel, vei fi din ce in ce mai gras si mai bolnav, cu plasma, telefon, tableta din ce in ce mai subtire. Cam ca in poza. 

Iti place ? Like & Share !


Sursa ; Andrei Laslau