luni, 3 februarie 2014

Ce este obiectul misterios găsit pe Lună?

Ce este obiectul misterios găsit pe Lună?
Foto: EPA

Recent, în presa mondială a apărut o ştire senzaţională – pe Lună, cu ajutorul hărţii Google Moon, s-a descoperit un obiect straniu de formă triunghiulară, cu puncte luminoase pe margini. Ce poate fi: o iluzie optică sau un obiect de origine extraterestră?

Mai mult, deja de câteva zile, iubitorii de necunoscut din întreaga lume discută despre ce a descoperit utilizatorul cu nick name-ul Wowforreeel de pe YouTube, analizând suprafaţa satelitului Terrei. Într-unul din craterele de pe Lună, el a observat un obiect straniu cu o formă triunghiulară şi şapte puncte luminoase, care alcătuiesc un unghi de 90 de grade. Diametrul aproximativ al acestui „triunghi” este de 180-200 de metri. Potrivit primului descoperitor al lui, el nu-şi poate imagina ce poate fi.
„După ce am analizat mult timp acest obiect pe harta Google Moon, pot spune că el într-adevăr există şi nu este un fals. N-am găsit nimic măcar puţin asemănător în alte cratere de pe Lună. Uitaţi-vă singuri şi spuneţi-mi ce credeţi. Este una dintre cele mai misterioase descoperiri pe harta Google Moon”.
http://www.youtube.com/watch?v=4EBzotgriEI
Pentru sceptici, Wowforreeel oferă coordonatele exacte la care se află obiectul pe hartă: 22°42'38.46"N и 142°34'44.52"E.
Wowforreeel mai spune că înainte un obiect asemănător a fost găsit pe hărţile interactive ale Antarcticii. Şi acesta avea formă triunghiulară, un unghi de 90 de grade şi dimensiuni de 125 pe 90 de metri.
Internauţi din toate colţurile planetei au început să examineze posibilitatea existenţei unei nave spaţiale secrete. Unii au afirmat că aceasta ar aparţine SUA, alţii sunt convinşi că Rusiei, însă cei mai mulţi sunt de părere că este de origine extraterestră.
Ce-i drept, sunt şi cei care au decis să demonstreze că nu există niciun obiect misterios pe Lună, ci este vorba despre o iluzie optică. Astfel, internautul de pe YouTube cu nick name-ul Astronomy Live a decis să infirme descoperirea senzaţională şi a arătat în video său cum se poate obţine efectul „unui obiect necunoscut” cu ajutorul diferitelor măşti grafice.
http://www.youtube.com/watch?v=0H5i6Xojj5M
La crearea hărţilor sale de pe Lună, Google nu a folosit fotografii proprii, cu a utilizat pozele făcute de satelitului artificial japonez Kaguya, numit şi SELENE. Aceste fotografii sunt disponibile în arhiva on-line a satelitului Kaguya. Orice doritor poate să studieze detaliat „obiectul misterios de pe Lună”.
Sursa: http://romanian.ruvr.ru/

Spune-le Lorzilor karmei ca esti Suveran ! ( 2 )                                                                           Cameron Day ( 21 noe.2013 )

         partea a douaVacuumul Galactic

Aceasta este o unealtă pe care o folosesc zilnic pentru eliminarea energiilor limitatoare, îmi apăr graniţele energiei Suverane precum şi pentru a ajuta clienţii să facă aceleaşi lucruri. Orice gând-formă, implant eteric sau fiinţă fără suflet puse în vacuum este luată către Nucleul Galactic şi este transmutată înapoi în energie pură. Orice fiinţe cu suflet trimise către Nucleul Galactic sunt fie transmutate, curăţate de întunericul din ele şi reabilitate sau dizolvate înapoi în energie de bază (distruse).

Orice efect este bun pentru mine, cu toate că mereu caut ca ei să iasă vindecaţi, fiinţe sănătoase care pot deveni din nou membri productivi ai Universului. Chiar dacă o fiinţă este vindecată sau nu şi restaurată sau este distrusă asta e între el şi Sursă. Nu eu iau acea decizie, eu servesc doar ca o conductă galactică pentru a trimite acea fiinţă să privească în Oglinda Galactică, să poarte responsabilitatea pentru acţiunile sale şi cu speranţa că va fi vindecată şi va recâştiga sănătatea mentală.

Avertizez aceste fiinţe o dată că NU le este permis să încalce energia mea Suverană şi că e nevoie să se retragă sau voi folosi forţa defensivă pentru a-i trimite către Nucleul Galactic. Majoritatea dintre ei vor arăta că se lasă, dar vor încerca să trimită testere de energie sau "simţitoare", mai târziu, pentru a continua agenda lor. Când simt aceasta merg direct la sursa invaziei cu multe vacuumuri Galactice şi fac "curăţenie în casă".

Aproximativ jumătate din aceşti paraziţi, fiinţe demiurgice, pot fi îndreptate sau transmutate din nou în membri sănătoşi, productivi, ai Universului Liber. Este o rată destul de bună ţinînd cont de cât de departe în frică, nebunie, control, sclavie, abuz, manipulare, distrugere şi ierarhie au mers aceste fiinţe.Legea Universală şi Forţa Defensivă

În majoritatea doctrinelor Noii (peşt)Ere este considerat "nespiritual" sau "neevoluat" ca măcar să consideri folosirea forţei defensive. Un mic adept al "noii ere", bun, se presupune că lasă oamenii şi fiinţele parazite să treacă peste el, să fure de la el, să îl usuce de energie, să-l manipuleze, să-l implanteze şi rănească în orice fel doresc. Nu numai asta, dar ar trebui şi să îşi suprime orice "emoţii negative" pentru ca să devină "victime fericite" ale acestor abuzuri. Aceste "învăţături" manipulatoare, înşelătoare vin de la falsa-lumină şi nimic nu ar fi mai departe de adevărul real.

Prima Lege Universală este foarte simplă: Toate fiinţele sunt Suverane şi au liberă voinţă pentru a-şi exprima nevoile creatoare în orice fel aleg, dar nici o fiinţă nu are dreptul să violeze şi să rănească pe celelalte.

Corolarul (concluzia logică) a acestei legi este şi el foarte simplu: Pentru că toate fiinţele sunt Suverane, au dreptul să se apere pe sine înpotriva rănirii, folosind orice nivel de forţă este necesar pentru a opri apariţia violării chiar dacă rezultă în distrugerea uneia dintre părţile în conflict.
Sclavizatorii şi înşelătorii Minciurarhiei Spirituale sunt în violarea clară şi totală a Legii Universale. Ei evită "Legea Naturală a Atracţiei", care reflectă acţiunile unui individ înapoi la el însuşi prin forţarea şi manipularea altor fiinţe să accepte să fie victimizate şi sclavizate, precum şi prin convingerea altor fiinţe să ia responsabilitatea pentru crimele lor prin transfer karmic.

Multiplele straturi de înşelătorie ale fiinţei demiurgice sunt predicate de către MAREA MINCIUNĂ potrivit căreia noi suntem separaţi de la Sursă. Fiinţele falsei-lumini construiesc mai departe pe aceste minciuni şi conving fiinţele că Legea Universală nu există că indivizii nu au drepturi inerente la auto-apărare, că trebuie să-şi supună voinţa autorităţii Rahazilor Karmei şi că oamenii trebuie să venereze demiurgul psihopat şi fiinţele lui "angelice" pentru a le fi permisă intrarea în "Regatul Domnului" într-o zi.

Adevărul real este că NICIODATĂ nu am fost separaţi de Sursa Infinită pentru că este o imposibilitate metafizică. O fiinţă poate alege să ignore conexiunea proprie, să creadă că nu este aici şi chiar să creadă ca au rupt acea legătură, dar credinţa într-o minciună nu face ca ea să devină adevărată pentru căAdevărul  nu este relativ.


Ca exemplu metaforic, imaginează-ţi că un grup de fiinţe umane decide să se rupă ei înşişi de la atmosferă respirand aer doar dintr-o butelie de scafandru. Sunt ei separaţi de atmosferă? Nu. Ei încă există în atmosferă, chiar dacă respiră o sursă de aer aparent separată.

Nu mai puţin, fiinţa demiurgului este dedicată până la capăt propriilor iluzii de separare de la Sursă şi de aceea trebuie să găsească o sursă alternativă de energie, care derivă din umanitate în forma venerării, adoraţiei, credinţelor, contractelor cu alte părţi, sexualităţii distorsionate, înşelătoriei, confuziei, apatiei, chinului, durerii, suferinţei, urii, morţii, etc. (Mergînd pe un spectru de la "mâncare gourmet" către "mâncare gunoi" pentru acele fiinţe parazite în acest exemplu.)

Ultimul lucru pe care minciurarhia îl doreşte este ca umanitatea să ajungă să înţeleagă Legea Universală şi cât de penetraţi suntem în sclavizarea noastră prin înşelătorie. În MOMENTUL în care declarăm "Eu sunt Suveran şi NICI o fiinţă NU are nici un drept să ia din energia mea" jocul se schimbă radical. Din acel spaţiu de cunoaştere că suntem Individualitati Suverane ale Sursei, putem exercita Drepturile noastre Suverane, inclusiv justa folosire a forţei defensive.


Corect şi Greşit
Altă învăţătură a falsei-lumini care infectează mişcarea Noua (peşt)Eră este că nu există aşa ceva ca Bine şi Greşit (sau rău), că totul este doar o experienţă ce este aici ca să ne înveţe o lecţie. Cât timp este adevărat că putem învăţa lecţii valoroase din circumstanţe adverse, asta nu înseamnă că e necesar sau dorit să fim oprimaţi în mod continuu, manipulaţi, implantaţi, înşelaţi, sclavizaţi şi supţi de energie. Acestea sunt experienţe pe care rasele umane le-au avut mult prea mult deja.

Cu înţelegerea Legii Universale putem observa că este greşit în mod inerent să răneşti altă fiinţă care nu a făcut nimic pentru a te răni. Se poate înţelege că lucrând împreună şi cooperînd cu alţii este deseori cel mai corect lucru. Aceste concepte simple ar fi bine să fie cele la care se aderă pentru ca noi să ne eliberăm minţile din "logica" torsionată prezentată în Noua (peşt)Eră şi învăţăturile ei care ar dori să ne facă să credem că enormele cantităţi de suferinţă care se abat asupra umanităţii vin din facerea ei, precum şi experienţa minunată de învăţare, aşa că nu ar trebui să întreprindem nici o acţiune să-i ajutăm pe alţii să-şi aline propria lor suferinţă.

Când au avut Afro-americanii sclavi experienţe minunate de învaţare? Dar ce părere ai de servitorii ucenici irlandezi şi scoţieni înaintea lor? Sau cum e cu şerbii medievali care puteau fi executaţi la capriciul regelui sau al unuia dintre minionii lui? Aceşti oameni au fost clar sclavizaţi, fapt ce se poate recunoaşte uşor ca ceva ce este greşit să se facă.

În acelaşi fel, umanitatea nu are o experienţă de învăţare minunată fiind sclavizată de minciurarhia spirituală a demiurgului corupt. Cu siguranţă, însă, învăţăm un lucru, care este cum să-ţi declari Suveranitatea şi să pui stop sclaviei! Cel puţin mulţi dintre noi învaţă.     Ierarhia

Una dinre marile rădăcini ale aceste probleme lumeşti şi metafizice este conceptul ierarhiei. Oriunde te uiţi în lume, avem sisteme ierarhice ale organizaţiilor (de obicei dominate de bărbaţi). Ierarhia este insidioasă, desputerniceşte sistemul autorităţii, obedienţă şi sclavie pe care noi trebuie să le transcendem pentru a ne putea vindeca şi a vindeca lumea noastră.
  

Tot aşa, suntem nevoiţi să transcendem ierarhiile "spirituale" care ocrotesc sclavia, servitudinea şi obedienţa oarbă. Demiurgul corupt şi minionii săi de îngeri-archoni, maestrii ridicaţi falşi, ET, demoni, etc., sunt ultima reprezentare a ierarhiei degenerate care consumă forţa-vitală şi lasă numai distrugere în trezia sa.

Transcenderea ierarhiei metafizice este un proces de eliberare-de-sine , curăţare, câştigare de cunoaştere-de-sine, câştigare de cunoaştere a Legii Universale şi a Legii Naturale a Pământului şi exercitarea Voinţei Suverane. În primul rând avem nevoie să ŞTIM că suntem extensii complet conectate ale Sursei Infinte Divine a întregii creaţii. Când ştim aceasta, nu numai gândită la nivel intelectual, realizăm că NU există nici o autoritate legitimă în afară de noi înşine. Există numai autoritate interioară şi guvernare-de-sine care când este ghidată din înţelegerea Legii Universale ne interzice să instigăm acţiuni care ar răni pe altul.

Guvernarea-de-Sine iluminată şi aderarea la Legea Universală este fundaţia pentru o societate liberă. Numai această fundaţie pe loc va fi capabilă să evite capcana ego-ului a exercitării "autorităţii" peste alţii pentru a controla şi regulariza comportamentele care nu rănesc pe nimeni altcineva.

Numai prin Guvernare-de-Sine Iluminată vom fi capabili să construim un nou tip de societate în întregime care este organizat-de-sine pentru rezolvarea problemelor şi să vedem până la nevoile multora ca expresie a dorinţei de cooperare şi să facem o lume de care beneficiază oricine. Aceasta este ceva etern-evolutiv, proces co-creator care se va descoperi continuu cât timp ne angajăm în el.


Orice idee are nevoie să fie testată şi aplicată unde este dorit să fie acceptată într-un fel de sursă-deschisă prin participare voluntară a tuturor indivizilor implicaţi într-un proces non-ierarhic, uni-nivel, organizat-de-sine. Aceasta cere un fel complet nou de gândire, organizare şi acţiune şi toate modelele vechi de autoritate centralizată, de sus în jos, să fie abandonate pentru că, asa cum am văzut, orice încercare de a impune un singur "cel mai bun sistem" în întreaga lume va rezulta mereu în opresiune şi în final va eşua.

Avem în interiorul nostru potenţialul să ELIBERĂM fiecare fiinţă umană din cătuşele sistemelor de sclavie ale ierarhiei şi autorităţii exterioare, să lucrăm împreună pentru crearea soluţiilor pentru a oferi necesităţile de bază de mîncare, apă, energie, adăpost, îmbrăcăminte, transport şi cunoaştere pentru FIECARE de pe planetă. Crearea sistemelor auto-generate pentru sprijinul necesităţilor este perfect posibil, dar numai dacă putem coopera ca indivizi suverani care respectă drepturile şi graniţele celorlalţi.

Asrmenea schimbare în lumea noastră depinde de noi toţi să ştim că suntem Suverani, să ne proclamăm Suveranitatea, să ştergem gândirea programată de sclavi şi atunci să lucrăm împreună în cooperare ca indivizi Suverani cu un ţel comun de împuternicire maximă a fiecăruia de pe planetă.


    Proclamarea Suveranităţii

Procesul proclamării Suveranităţii şi înlăturarea programării false care a fost încastrată în psihicul nostru de către nivelele multi-dimensionale de control ia timp şi efort consistent. Avem nevoie să proclamăm zilnic "Sunt Suveran, Sunt liber. Numai *EU* mă pot guverna." (Sau orice alt fel în care vrei să formulezi, odată ce eşti Suveran...)

Avem nevoie, de asemenea, să punem în lucrare curăţarea-de-sine necesară pentru revocarea contractelor care au fost făcute, fie conştient sau subconştient pentru a ne da puterea autorităţilor exterioare, pentru a experimenta suferinţe ne-necesare sau limitări, să suportăm "grămezile karmice" care NU sunt ale noastre de purtat, etc. Acesta nu este un proces rapid şi eu trec prin propria versiune a acestuia zilnic.

Minciurarhia NU respectă libera voinţă, graniţele sănătoase sau dreptul tău de a le spune NU. Ei folosesc orice fel posibil de manipulare, forţare şi forţă brută pentru a-şi îndeplini scopul. Aşa lucrează fiinţele ierarhice patriarhale. Energia dominatoare, agresivă a patriarhiei caută să controleze orice faţetă a existenţei oricărei fiinţe, luînd şi consumînd tot ce pot.

Aceasta este reprezentat fizic (jos) de ierarhia coruptă a guvernelor, societăţile secrete şi corporaţiile care exploatează oamenii şi mediul. Este reprezentată metafizic (sus) de demiurgul corupt şi legiunile sale de sclavizatori din care Rahazii Karmei sunt numai o divizie din grila de control.

De aceea este atât de important să le reamintim acesto "lorzi" pisălogi ai karmei şi tuturor paraziţilor demiurgici ca tu eşti SUVERAN şi voieşti să foloseşti puterea ta Suverană să îţi susţii acea afirmaţie. Ei nu vorbesc limbajul iubirii ceea ce înseamnă că avem nevoie să folosim ceva forţă pentru a face punctul nostru de vedere înţeles.      Aşa e Cum Văd Eu...

E dificil să descoperi aceste lucruri, să priveşti în ochi cele mai negative fiinţe din Univers şi să le spui că eşti Suveran şi că NU le permiţi să te violeze. Ironic şi dur, într-un fel este mult mai dificl să împărtăşeşti aceste experienţe public.

Atât de multă lume este complet vândută "maeştrilor ascensionaţi" ai falsei-lumini, "ET-ii şi îngeri" care le spun ce să facă, cum să gândească şi cum să trăiască, încât mă atacă pe mine pentru că aduc aceste informaţii revelatoare ochiului public.

Acestor oameni le spun simplu: Credeţi ce doriţi să credeţi, dar eu voi continua să lucrez pentru A ŞTI ADEVĂRUL şi voi lua ACŢIUNILE adecvate să îndrept greşelile care au fost făcute umanităţii de exact acele fiinţe cărora voi le daţi puterea.

Am ales să mă ridic pentru Adevăr ca Fiinţă Suverană împreună (nu deasupra) cu fiinţele Suverane ale Universului Liber care acţionează în opoziţie cu orice forme de înşelătorie, parazitism şi sclavie.

Mulţumesc tuturor acelora care se ridică alături şi acţionează cu noi.

               Multă Iubire,
                         Cameron Day

                http://istoriagalactica.blogspot.com.es/

               Drum drept spre Lumina !

Sursa: http://burebista2012.blogspot.ro/

FOTO: Confirmare vizuală - nava cosmică detectată pe Lună

Traducere şi adaptare de Marian Apostol (AIM) după originalul de la Turner Radio Network

Cel puţin o navă cosmică enormă, de origine necunoscută, a fost confirmată VIZUAL, aceasta fiind aselenizată pe Lună, anunţa Turner Radio Network (TRN) pe 18 ianuarie 2014. Imediat au fost lansate trei rachete Terrier-Orion la un interval de numai 20 de secunde, de la baza aeriană NASA de la Wallops (SUA). Lansările au avut loc puţin după miezul nopţii (ora locala 1 AM), având misiuni secrete coordonate de Departamentul Apărării (Department of Defense - DoD).

TRN este în posesia unor fotografii ale navei cosmice necunoscute, şi deţine un interviu audio cu un consultant NASA de la Meteoroid Environment Office (MEO) care confirmă faptul că de aproape doi ani guvernul SUA se foloseşte de Observatorul McDonald din Texas pentru a monitoriza permanent apropierea a două dintre navele observate. Cu un an în urmă, în ianuarie 2013, pe măsură ce se apropiau de Terra, obiectele trecuseră la 300.000 km de planeta Marte, când au dispărut vizual brusc.

Guvernul SUA, înţelegând că aceste două nave se apropie de Pământ şi că este posibil să nu mai fie vizibile de pe satelitul de monitorizare al NASA Lunar Reconnaissance Orbiter Camera (LROC), a decis să activeze din nou programul anulat anterior (din lipsă de fonduri) Lunar Atmosphere and Dust Environment Explorer (LADEE), programând lansarea satelitului de observare a Lunii în data de 6 septembrie 2013.

A durat aproape 100 de zile pentru ca LADEE să ajungă pe orbita stabilită dinainte, pentru că NASA a decis să se folosească de gravitaţie în loc de combustibil pentru a poziţiona satelitul. Deja în decembrie 2013, atât LADEE cât şi LROC confirmaseră fiecare că una dintre navele cosmice extraterestre uriaşe aselenizase pe Lună într-n crater de mărimea oraşului Chicago.
Toate aceste informaţii extraordinare au fost însă ţinute secrete, până când, datorită unei scăpări, imaginile furnizate de LROC (care, în general - dar nu toate, sunt făcute publice) au fost făcute publice prin serviciul GoogleMoon. Imediat, mai mulţi utilizatori ai acestui serviciu public au descoperit uriaşa navă extraterestră. Acum toată lumea poate să vadă acest obiect de pe Lună - secretul a fost dezvăluit!

Cum a început

Dr. Eric Norton a lucrat ca şi consultant pentru NSA (National Security Agency) şi NASA timp de 12 ani. El a lucrat în cadrul mai multor proiecte pentru guvernul SUA, iar cel mai recent a colaborat cu Meteoroid Environment Office (MEO) care este implicat în mai multe proiecte de cercetare cu scopul de a înţelege mai bine mediul de asteroizi din sistemul nostru solar, şi pentru ca acest mediu să poata fi modelat. În principal, ei monitorizează cerul, urmăresc meteoriţii şi alte obiecte din spaţiu.

Pe 22 ianuarie 2012, dr. Norton a fost solicitat să se deplaseze imediat de la reşedinţa sa de pe costa de est a SUA şi să se prezinte la Observatorul McDonald din Texas, care este unul dintre cele mai mari telescoape optice din America. I-a fost rezervat un loc la cel mai apropiat zbor în aceeaşi noapte, iar la aeroport îl aştepta un agent de la Department of Homeland Security care l-a condus la Observator motivând o chestiune de siguranţă naţională!

La sosire, Norton spune că s-a întâlnit cu alţi colegi care spuneau că au nevoie de ajutorul lui pentru a identifica ceva ce a fost detectat în spaţiul cosmic, şi i-au arătat imagini obţinute cu acest telescop pe o perioadă de câteva luni. "Ceea ce am văzut în spaţiu era o mulţime de structuri tridimensionale negre masive, aşezate în formaţie de linie dreaptă, care se deplasau în direcţia planetei Pământ", afirmă Norton. 

El justifică opinia sa prin faptul că îi fuseseră arătate şi alte imagini obţinute cu trei luni înainte, ceea ce demonstra fără dubiu că direcţia acestor structuri era spre Terra. Obiectele necunoscute "se deplasaseră milioane de km spre Pământ în numai 3 luni", arată el, afirmând că viteza cu care aceste structuri se deplasau era incredibil de mare.

Dr. Norton spune că prezenţa sa acolo era necesară pentru a determina compoziţia acelor structuri necunoscute, şi dacă acele obiecte erau din materiale naturale, sau nu.

Folosindu-se de instrumente ştiinţifice puse la dispoziţie de NASA, echipa dr. Norton a descoperit că materialele din strucura necunoscută nu erau deloc naturale. La actualul nivel de înţelegere, părea că este un material de tip metalic, în care se afla şi carbon, care făcea să aibe o duritate de câteva mii de ori mai mare decât a materialelor similare folosite în prezent de oameni. S-a speculat că avea duritatea unui diamant, posibil fiind un material obţinut prin tehnologia de nano-tuburi.

Pe măsură ce obiectele se apropiau, echipa dr. Norton a avut ocazia să observe prin telescop detaliile structurale ale acestora. "Aveau forma clară de L tridimensional", a afirmat dr. Norton, care a adăugat că nu ştia dacă este vorba de nave pilotate sau de alt fel de obiecte cosmice. "Tot ceea ce ştiam era că se mişcau încoace, şi se mişcau extrem de rapid" a spus el.

În luna ianuarie 2013, obiectele se aflau la circa 300.000 km depărtare de planeta Marte. La acel moment, aproape instantaneu, obiectele au dispărut pur şi simplu de pe lentila telescopului. "Era ca şi cum s-ar fi apăsat pe un comutator - nu le mai vedeam pe nici-un telescop vizual, şi nici pe vreun radar" a continuat el. Obiectele necunoscute nu mai existau nici vizual, nici electromagnetic!

Din februarie 2013 până în aprilie 2013, el şi echipa sa au căutat cu atenţie şi răbdare pe cer aceste obiecte, dar fără vreun rezultat. El a fost în cele din urmă trimis acasă, cu menţiunea ca să fie pregătit în orice moment să revină de urgenţă pentru a-şi continua misiunea.

Pentru aproape 6 luni, dr. Norton nu a mai auzit nimic despre subiect. Dar starea de incertitudine s-a risipit în octombrie 2013, cu puţin timp înaintea deciziei guvernului SUA de a reduce finanţările bugetare în acest domeniu, când un coleg i-a comunicat telefonic că obiectele apăruseră instantaneu, de data aceasta pe suprafaţa Lunii noastre, pe partea invizibilă de pe Terra.

Acest coleg al lui Norton afirma că vestea a declanşat un val uriaş de panică la Casa Albă, guvernul american încercând din răsputeri să afle ce erau aceste structuri imense, de unde veneau ele, şi ce făceau acolo. La toate aceste întrebări nu există nici-un răspuns.

LROC

La data la care acest articol a fost redactat, NASA foloseşte de peste 1.600 de zile satelitul Lunar Reconnaissance Orbital Camera (LROC) pentru a obţine imagini de înaltă-definiţie ale suprafeţei Lunii. În ciuda faptului că este activă de peste 1.600 de zile, LROC a reusit să survoleze doar 20 % din suprafaţa Lunii. Fiind în imposibilitatea modificării parametrilor orbitali ai LROC pentru a porni în căutarea asiduă a obiectelor care s-ar afla în preajma Lunii, NASA a fost nevoită să facă ceva în această privinţă - dar în mod rapid şi ne-costisitor. Soluţia era LADEE.

LADEE

În anul 2008, NASA a propus Lunar Atmosphere and Dust Environment Explorer (LADEE) ca o misiune robotizată care să orbiteze Luna pentru a aduna informaţii despre atmosfera lunara, condiţiile de la suprafaţă şi influenţele mediului cosmic asupra prafului lunar. LADEE urma să fie o misiune a NASA coordonată de Ames Research Center în colaborare cu Goddard Space Flight.

Dar, în anul 2010, administraţia Obama a renunţat la finanţarea LADEE datorită reducerilor bugetare. Însa în anul 2012, atunci când au fost detectate obiectele necunoscute din spaţiul cosmic, programul LADEE a fost brusc re-activat! Pe atunci, NASA ştia că va fi nevoie de peste un an de zile pentru a construi LADEE, astfel că s-a dat un ordin de urgentare a lucrărilor către Ames Research Center pentru a construi modulul LADEE.

Modulul a fost lansat pe 6 septembrie 2013, folosindu-se o rachetă Minotaur (care fusese proiectată pentru a purta focoase nucleare intercontinentale - ICBM). Pentru a reduce costurile cu combustibilul, misiunea a fost proiectată să necesite 30 de zile de călătorie de la Pamant spre Lună folosindu-se de câmpurile gravitaţionale, economisind combustibil.
La sosirea în Centrul de Lansare, LADEE a avut nevoie de 30 de zile pentru ultimele verificări de la sol, apoi au urmat alte 100 de zile de operaţiuni ştiinţifice de pregătire. LADEE a ajuns pe orbita lunară la data de 6 octombrie, şi a devenit complet operaţională pe 6 noiembrie.

În luna decembrie 2013, spectrometrul în lumină vizibilă şi ultraviolete (UVS) al LADEE, care determină compoziţia atmosferei Lunii prin analizarea spectrului luminos reflectat de materialele pe care le analizează, a detectat ceva foarte mare, şi foarte diferit de mediul lunar. Obiectul era localizat într-unul din craterele de pe Luna, crater care este de mărimea oraşului Chicago. Avea forma literei L, ca un colţ, nu transmitea nici-un fel de unde radio, dar avea 7 zone care emiteau sau reflectau lumină.

Datorită faptului că LADEE găsise obiectul, NASA ştia acum unde să caute, şi a manevrat LROC ca să fotografieze zona, obţinând imagini de înaltă rezoluţie. Aceste fotografii sunt secrete, dar au fost publicate imagini de mică rezoluţie, care au ajuns în serviciul GoogleMoon, de unde au fost semnalate de numeroşi utilizatori. 

Iată mai jos imaginea acestui obiect necunoscut, care a fost urmărit de guvernul SUA milioane de km înainte de a aseleniza pe Lună.
China intră în scenă 

În anul 2012, SUA a anunţat în mod confidenţial, pe canale securizate, anumite guverne din lume, despre aceste "obiecte neidentificate". Foarte curând după aceasta, spre surprinderea multor oameni care nu ştiau la acea vreme de existenţa navelor extraterestre, China a anunţat că intenţionează să aselenizeze pe Lună, şi chiar a lansat racheta sa Chang E-3 în decembrie2012 2013. 

Astfel, China a devenit a treia ţară din lume care a trimis un vehicul robotizat pe Lună. La aselenizare, Chang E-3 a pornit robotul YUTU cu intenţia de a se deplasa pe solul lunar. SUA se află în contact cu China pentru a o determina să îndrepte robotul spre zona în care se află navele extraterestre. Deocamdată, nu avem cunoştinţă de răspunsul Chinei, şi nici de alte detalii referitoare la zona în care se deplasează robotul lunar YUTU.

Îngrijorări în America?

Enormul obiect aflat pe Lună nu arată nici-un semn ostil, dar chiar şi aşa guvernul american este foarte îngrijorat. Pe 10 ianuarie 2014, baza spaţială NASA de la Wallops (Virginia) a făcut un anunţ public surprinzător, cu un avans de numai 3 zile, spunând că TREI RACHETE vor fi lansate în spaţiu, între 13 şi 15 ianuarie 2014, între orele 1 AM şi 5 AM, având misiuni secrete coordonate de Departamentul Apărării al SUA.

Anunţul era neobişnuit: era foarte scurt, laconic şi nu oferea nici-un detaliu. De obicei, Centrul Spaţial Wallops oferă detalii extinse despre toate misiunile sale de lansare. 

Pe 15 ianuarie 2014, au fost lansate TREI RACHETE TERRIER-ORION la o distanţă de numai 20 de secunde una de cealaltă. Încărcătura lor nu a fost deconspirată publicului, iar misiunea lor este secretă.

Modelul Terrier-Orion este o rachetă mică ce nu este capabilă să ajungă pe Lună. Modelul acesta poate duce o încărcătură mică la maxim 150 km in spatiu. Prin urmare, orice planuri ar avea Departamentul Apărării, misiunea secretă foloseşte ceva suficient de uşor ca să poata fi poziţionat cu aceste mici rachete. În orice caz, guvernul nu "suflă o vorbă" despre asta.

Interviul audio cu dr. Norton este disponibil mai jos: Coordonatele din GoogleMoon Viewer la care pot fi găsite imaginile de mai sus sunt: 22°42’38.46" N, 142°34’44.52" E.

Mass-media

Mass-media a început să informeze despre acest subiect, deşi în mod inadecvat. Publicaţii ca London Daily Mail, New York Daily News şi The Hindustan Times of India furnizează informaţii trunchiate în versiuni proprii asupra acestui subiect, dar Turner Radio Network este, deocamdată, singura în măsură să ofere atât imaginile uluitoare de mai sus, cât şi interviul cu dr. Norton (al cărui nume real a fost schimbat pentru a-l proteja).


Sursa: http://roaim.de.vu/

Fenomene uimitoare în anul 2013

Retrospectiva fenomenelor uimitoare şi stranii pusă în format VIDEO de la S.O.T.T. vine să confirme creşterea numărului de apariţii OZN şi a altor fenomene spectaculoase în anul 2013. Vă invităm să le urmăriţi: http://www.youtube.com/watch?v=coPi6_gyxnk#t=505

Sursa: http://roaim.co.nr/

Cât va mai supravieţui Terra?

Cât va mai supravieţui Terra?
© Foto: Flickr.com/Roberto Rizzato ►pix jockey◄ Facebook resident/cc-by-nc

Oamenii de ştiinţă au stabilit termenul în care va dispărea cu totul Terra. Pe viitor, din cauza creşterii temperaturii pe Soare, planeta noastră se va încinge atât de tare încât umanitatea ori va dispărea, ori se va muta în alt colţ al Universului.

Terra va mai exista încă un miliard şi jumătate de ani. Creând un model, care să permită simularea proceselor, care au loc pe Terra, oamenii de ştiinţă americani au reuşit să stabilească că, dacă temperatura pe planeta noastră va creşte în medie cu 1% la fiecare 110 milioane de ani, atunci Terra va ajunge la nivelul critic de 40 de grade Celsius peste un miliard şi jumătate de ani. Această temperatură va evapora apa. Singurul lucru care mai poate salva umanitatea va fi mutarea pe alte planete, mai favorabile vieţii.
Însă această cifră nu ţine cont de schimbările globale ale climei, provocate de încălzirea globală. Tocmai ea duce la schimbarea fluxurilor oceanice. Curentul Golfului îşi schimbă direcţia şi, după cum declară cercetătorii, şi poate să înceteze să mai ajungă în Europa, ceea ce va duce la schimbarea temperaturii din OCeanul Mondial. Iar acest lucru influenţează evaporarea şi condiţiile de trai pe teritoriile riverane.
Geograful Arkadi Tişkov crede că nu sunt motive de panică, deoarece ce se întâmplă acum, s-a întâmplat cu câteva secole în urmă.
„De exemplu, în secolele 16-17 au îngheţat canalele în Olanda, iar frigurile din regiunea nord-vestică şi centrală a Rusiei au provocat pagube mari agriculturii. Pentru ca această situaţie să revină sunt necesare schimbări radicale ale climei. Ele pot apărea, de exemplu, în cazul unei erupţii puternice de vulcan. Însă totul este la nivel ipotetic. În viitorul apropiat, Terra nu trebuie să se aştepte la niciun fel de catastrofe apocaliptice”.
Oamenii de ştiinţă afirmă că în următoarele decenii pământenii vor trăi într-un climat schimbător. În această perioadă se vor înregistra şi ierni neobişnuit de reci şi veri neobişnuit de caniculare acolo unde înainte nu se înregistrau. Vor apărea noi tipuri de plante, îşi vor schimba aspectul animalele şi vor apărea organisme necunoscute anterior. În ceea ce priveşte încălzirea până la un nivel critic a planetei noastre, în următoarele milenii nu există acest pericol, ţinând cont de caracterul ciclic al fenomenelor climatice.
Sursa: http://romanian.ruvr.ru/

INCENDIAR!! Testamentul Lui Adrian Năstase.


 De Mihai Ionescu
 (pentru conformitate ) (2012-06-23 00:44:29)


Citirea testamentului  a fost oprită la timp de actualul deţinut, Adrian Năstase, pentru că citirea unui astfel de act, care dezvăluia opiniei publice o avere colosală, ar fi produs o cu totul altă reacţie în rândul poporului amărăştean care priveşte în aceste zile telenovela "sinuciderii cu premeditare".
„„ehe, dacă mai stăteam....!”
Subsemnatul Adrian Năstase, în deplinătatea facultăţilor mintale şi în completă cunoştinţă de cauză am încheiat azi 20 iunie 2012, următorul testament, în varianta în care în viitorul meu apropiat s-ar putea produce un eveniment neprevăzut.
Prezentul act este încheiat în prezenţa avocatului Ion Cazacu şi a notarului Alexandra Grecescu.
 Astfel, prin prezentul testament, se va împărţi averea totală de:
15.459.300 euro 
(Nota C.M.:compusă din)
- 15 case
- 9,2 milioane de euro,
- 7 maşini,
- 10 terenuri, tablouri, bijuterii, artefacte.

- 1.Vila de pe str. Av. Jean Texier nr.4, sector 1 Bucureşti, în valoare de 500.000 de euro, va rămâne în proprietatea lui Andrei Năstase.
- 2. Locuinţa de pe str. Pictor Negulici nr. 18, etaj 1, ap. 2, sector 1, în valoare de 300.000 de euro, va rămâne tot în proprietatea lui Andrei Năstase.
- 3. Locuinţa de pe str. Maresal Prezan nr. 4, et. 1, ap. 2, sector 1 Bucuresti, în valoarea de 500.000 de euro, va rămâne în proprietate Danei Năstase.
- 4. Tot Danei Năstase îi va rămâne în proprietate domeniul Cornu.
- 5. Apartamentul de pe str. Naum Rimniceanu nr. 2, bl.  5, ap. 130 sector 1 Bucuresti, în valoare de 70.000 de euro,  va rămâne lui Mihnea Năstase.
- 6. Tot lui Mihnea îi va rămâne şi apartamentul din Primăverii, str.Jean Baptiste Moliere nr. 10, în valoare de 65.000 de euro.
- 7. Dana Năstase va moşteni imobilul în valoare de  450.000 de euro, care a aparţinut mătuşii Elena Ciolan.
- 8. Apartamentul mamei mele, în valoare 350.000 de euro, îi va rămâne Danei Năstase.
- 9. Tot Dana Năstase va moşteni şi imobilul din  Zambaccian nr.16, în valoare de 947.000 de euro.
- 10. De precizat că apartamentul lui Andrei Năstase, tot din blocul Zambaccian, în valoare de 210.000 euro,  cumpărat de Alexandru Ion Ţiriac, va rămâne definitiv în proprietatea lui.
- 11. Cele trei apartamente moştenite de la mătuşa Tamara în 2006, în valoarea de 400.000 de euro, vor fi moştenite fiecare de Dana, Andrei şi Mihnea, de comun accord între ei.
- 12. Apartamentele de la mătuşa Aurelia Zachir vor fi astfel moştenite: - cel din Bucureşti, de 70.000 de euro, îl va primi Andrei Năstase iar cel din Predeal, în valoare de 130.000 de euro, Mihnea
Năstase.
- 13. Conturile în valoare de 125.300 de euro vor fi astfel împărţite:
25.300 Dana Năstase, Andrei şi Mihnea câte 50.000 de euro fiecare.
- 14. De precizat că bunurile din apartamentul din Zambaccian (tablouri, mobile, carti, statuete etc.), în valoare de 5 milioane de euro, vor rămâne Danei Năstase.
- 15. În plus, pictura modernă şi contemporană (uleiuri pe pânză), în valoare de 18.287 RON (obţinute până în 1989 ) şi 56.629 euro (în perioada 1990-2004), precum şi uleiuri pe lemn, în valoare de 12.900 RON şi 14.700 dolari, ce totalizează 77.800 euro, vor fi moştenite tot de Dana Năstase.
- 16. Terenul din Cornu - 350.000 euro, îi va rămâne Danei Năstase.
- 17. Cel de-al doilea teren din Cornu, intravilan, în valoare de 500.000 de euro, îi va reveni lui Andrei Năstase.
- 18. Terenurile din Baloteşti, în valoare de 2,63 milioane euro, îi vor reveni lui Andrei Năstase iar cele din Corbeanca, de 2,3 milioane de euro, lui Mihnea Năstase.
discipol, maestru și tartorul

discipolii lui bombonel
Testamentul continuă cu maşinile, terenurile din Bucureşti....şi se întinde pe încă patru pagini....

 Recomandă articolul !

 (pentru conf. Const. Mihălilescu)

Sursa: http://ascensiuneaspiritului.blogspot.ro/

Horoscopul celor 5 elemente in anul Calului de Lemn


Pe 31 ianuarie 2014 a inceput Anul Calului de Lemn, care dureaza pana pe 18 februarie 2015. Previziunile pentru fiecare zodie le lasam in seama specialistilor in astrologie chineza, propunandu-ne sa urmarim, de data aceasta,influenta elementului Lemn asupra fiecaruia dintre noi.

Conform astrologiei chineze, energia universala,“qi”, trece de-a lungul timpului prin 5 tipuri de faze, aceste faze fiind 5 elemente din natura: Focul, Pamantul, Metalul, Apa si Lemnul. Echilibrul in natura (inclusiv in natura umana) depinde de felul in care interactioneaza cele 5 faze. Cele 5 elemente intra in legatura prin intermediul a 3 cicluri. Elementele se sustin unul pe altul (in ciclul de creatie), se domina intre ele (in ciclul de control) si se reechilibreaza unul pe altul (in ciclul de reductie).

In zodiacul chinezesc sunt 12 zodii si 5 elemente. Zodiile se succed consecutiv, in timp ce elementele se manifesta doi ani la rand. 2012 si 2013 au fost ani de Apa (Dragon, respectiv Sarpe de Apa). 2014 si 2015 sunt ani de Lemn (2014 – Cal de Lemn, 2015 – Oaie de Lemn). Prin urmare, din 31 ianuarie 2014 am intrat din plin pe vibratia elementului Lemn, care se va resimti timp de doi ani, pana pe 8 februarie 2016, cand se va incheia Anul Oii de Lemn.

Pentru a va putea afla elementul anului de nastere, puteti consulta calendarul chinezesc printr-un CLICK AICI.

Cum ne influenteaza elementul Lemn intre 31 ianuarie 2014 - 8 februarie 2016?

Esti nascut in an de Lemn:
  • esti propriul tau stapan, creatorul propriei vieti, Maestrul tau, dar si al celorlalti. Tu te poti pune foarte bine in valoare, iti poti etala talentele si poti face pasi mari spre succes. Esti chemat la rampa, luminile scenei sunt pe tine. In ultimii doi ani ai finalizat, ai incheiat, ai definitivat capitole din viata ta. Acum, e timpul sa renasti, sa o iei de la capat, sa-ti deschizi orizontul. Conditia este sa-ti faci bine planul de bataie, sa te hotarasti ce vrei si apoi sa treci la treaba. Ai in fata decizii majore de luat si de materializat. Sunt 2 ani de initiativa si de reusita prin actiuni curajoase. E timpul sa-ti afirmi vointa, sa-i organizezi pe ceilalti, sa-i impingi de la spate sau, dupa caz, sa-i tragi dupa tine. Ti se deschid usi personale si profesionale, tu fiind cel care alege. Cam ai ultimul cuvant. Ai putea sa-ti construiesti o noua identitate, sa pui in practica proiecte care pana acum ti se pareau imposibile. Preferabil ar fi sa te bazezi pe tine si sa nu te lasi deturnat din drum de sfaturile celorlalti, care ti-ar putea amplifica temerile. Cei mai mari dusmani ai tai sunt ezitarea si indecizia. Nu amana nimic, nu sta pe ganduri! Tot inainte! Ai sansa sa-ti poti manifesta din plin liberul arbitru, dar ar fi bine sa nu uiti sa te consulti, atata timp cat mai sunt si altii implicati, intrucat ai tendinta de a-i pune in fata faptului implinit. Tii bine fraiele propriei vieti, asa ca, cel putin in 2014, in Anul Calului de Lemn, esti pe cai mari! Aminteste-ti ca tu esti cel care aduce schimbarea, cel care-si etaleaza puterea si cel care-si croieste propriul drum.

Esti nascut in an de Foc:
  • ai la dispozitie doi ani de putere. 2012 si 2013 au fost ani de presiune, de conflicte interioare si exterioare, de amanari, de ezitari, de adaptare, ani in care ai mers pe sarma, ai facut echilibristica si te-ai straduit sa ramai in picioare, cazand in genunchi, ridicandu-te si mai facand un pas inainte. Acum, poti avea in sfarsit senzatia ca mergi pe pamant solid, ca nu te mai dezechilibrezi. Descoperi in tine acea forta care te poate face sa iei decizii capitale, ce presupun inclusiv sa lasi in urma un stil de viata si sa te arunci cu capul inainte in gol. Singura salvare pentru tine este credinta, in acesti doi ani, si o sa ai ocazia sa experimentezi adevarate miracole in viata ta. Chiar o sa-ti dai seama ca cineva, acolo sus, te iubeste. Atunci cand simti ca nu mai poti (intr-o profesie, intr-o relatie, in orice situatie), de data asta spui “stop” si iti aduci aminte ca cel mai important om din viata ta esti chiar tu. Ai parte de sustinere maxima din exterior, in primul rand de la oameni, vechi sau noi, care te ajuta sa-ti descoperi curajul si valoarea. Sunt doi ani in care nu are rost sa mai accepti compromisuri, ci sa incepi sa te pui pe picioare. Nu e cazul sa mai lasi pe nimeni sa decida in locul tau. Ai sansa sa te eliberezi, sa te ridici, sa cresti. Inchei cicluri care nu-ti sunt benefice, faci curatenie drastica in viata ta si iti asumi un proces de tranzitie spre ceva mai bun. Poti sa fii sigur ca la orizont te asteapta un “mai bine”, chiar daca, pe moment, nu poti sa-l vezi. Cand cazi, fii sigur ca cineva te va prinde! Poate sa fie partenerul, un prieten, un strain trimis de Dumnezeu, un protector, marea iubire care pica acum din cer, un inger… Da-ti voie sa primesti sprijin, protectie si energie! Ai nevoie de ele ca sa redescoperi bucuria de a fi tu insuti!

Esti nascut in an de Pamant:
  • nu ai de ales, inveti sa cedezi controlul. Tu, practic, suporti consecintele initiativelor din ultimii doi ani. Cam nu ai incotro si trebuie sa joci in hora pe care tu ai intins-o. Sunt doi ani de asumare de responsabilitati si de expunere publica. Ceilalti sunt cu ochii pe tine, esti luat in vizor, e ca si cum esti supus unor teste de evaluare sociala. Sa nici nu te gandesti sa stai cuminte in coltul tau, nici nu se pune problema. Atragi atentia chiar fara sa vrei. Mai mult de atat, esti luat pe sus. Nici nu se poate vorbi despre prea mare Liber Arbitru, el e cam anihilat de deciziile luate tot de tine in anii anteriori. Nu prea poti face sa se intample nimic, lucrurile ti se intampla ele tie, in functie de ce ai construit in 2012 si 2013. Te bucuri sau, dupa caz, suporti rezultatele propriilor actiuni. Parca esti impins de la spate de forte invizibile, iar tu nu te poti opune. Cu cat refuzi ce ti se intampla, cu atat suferi mai mult. Ai in fata doi ani de responsabilitate si de asumare a propriilor fapte din trecut. E ca si cum ai avea permisul de conducere suspendat, locul tau nu mai e la volan, asa ca treci in dreapta. Nu poate fi comod sa fii la mana altora, la mana destinului, la mana lui Dumnezeu, dar cel mai intelept este sa te lasi luat de val si, orice vine spre tine sa intampini cu recunostinta. “Doamne, multumesc, sa fie primit!” Nu-ti gasesti tu locul, ci esti pus la locul cel mai potrivit pentru tine, asa ca refuzurile tale nu prea au valoare. Ti se pun pe tava oferte, propuneri, proiecte, esti impins de la spate si ti se spune “Hai, hai, poftim! Fuguta!” Iar tu, in relatia cu Universul, nu poti folosi decat celebra exclamatie “Daca-i ordin, cu placere!” Ai putere, ai oportunitati la orizont, nu poti decat sa multumesti. Nu prea poti sa-ti afirmi vointa, ai cam abuzat de ea, asa ca lasa-te in voia a ceea ce vine spre tine!

Esti nascut in an de Metal:
  • esti, de departe, cel mai avantajat si mai rasfatat. Si meriti din plin, pentru ca in ultimii doi ani ai dat totul, te-ai daruit pana la sacrificiu, ai renuntat la tine. Universul stie ca ai ramas cu rezervorul gol, asa ca e timpul sa treci pe la statia de alimentare. Si tie ti se pun pe tava oferte, propuneri, invitatii, dar ele vin, in ceea ce te priveste, ca recompense, nicidecum ca provocari, cum li se intampla celor nascuti in anii de Pamant. Sunt doi ani in care culegi roadele a tot ceea ce ai semanat pana acum. Cu masura cu care ai dat, ti se va da. Nu ai dat, nu ai ce sa primesti. Simplu. Esti beneficiarul acestor doi ani, care vin cu o cununa pentru cine esti si tot ce ai facut pana acum. Sunt ani de apreciere, de recunoastere publica si de compensatie din partea Universului. Epuizarea acumulata in ultimii doi ani se transforma in roade nesperate, care de cele mai multe ori simti ca iti pica din cer. Da, exista minuni si te poti convinge de ele, caci ti se intampla chiar tie. Ai grija sa intampini cu recunostinta tot ce vine, pentru ca o sa primesti uneori mai mult decat poti duce, tocmai ca sa treci testul orgoliului. Daca nu-ti mai incapi in propria piele,“Ia uite sine sunt eu!”, sau daca tragi concluzia ca “mi se cuvine”, atunci ce primesti cu stanga, ti se va lua cu dreapta. Toate darurile care vin la tine e obligatoriu sa le dai mai departe, sa le pui la dispozitia celorlalti, cu smerenie. In viata ta se umplu goluri si se indreapta directii strambe. Ai sentimentul de usurare, de revenire la respiratia normala. Orizonturile ti se deschid singure, tu nu trebuie decat sa mergi inainte. Oamenii iti ies in cale, iti ofera, iar tu nu trebuie decat sa multumesti si sa primesti cu recunostinta! Ti-ai facut datoria, acum poti merge cu incredere pe drumul tau. Daca nu stii care este, iti apare in fata ochilor. Daca-l cunosti deja, ai unda verde. Ai muncit, asa ca ai dreptul sa ti se indeplineasca cele mai mari dorinte. Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se intample!

Esti nascut in an de Apa:
  • esti chemat sa dai totul si sa-i sustii pe ceilalti. Tie ti s-a permis in ultimii ani sa cesti, sa avansezi, sa cunosti, sa inveti, sa evoluezi. Daca nu ai facut-o, a fost strict alegerea ta. Acum, e timpul sa intorci tot ce ai primit sub forma de sprijin oferit altora. Ai in fata doi ani in care sa dai mai departe ce ai mai bun. Pe alocuri, poti avea sentimentul ca te sacrifici, ca te epuizezi, chiar cu riscul de a-ti subrezi starea de sanatate. Sunt ani in ritm sustinut, in care iti este greu sa mentii un echilibru intre toate aspectele vietii tale. Esti pus in situatia de a renunta la viata personala pentru a te dedica profesiei si a produce bani sau invers, se poate sa fii nevoit sa te dedici trup si suflet oamenilor dragi, familiei, partenerului, neglijand evolutia sociala. E foarte important sa-ti iei periodic cate un ragaz, sa-ti aloci resurse pentru excursii in natura, vacante sau, pur si simplu, un repaos binefacator. Din punctul de vedere al calatoriilor se arata doi ani intensi, in care poti explora locuri minunate, ca un fel de recompensa pe care o primesti ca sa te pui pe picioare si sa tragi din nou la caruta. Cel putin in 2014, Anul Calului de Lemn, tu esti cel care se inhama. Ai putere si nu prea ai nici incotro. Anii de Lemn te provoaca sa-ti faci datoria, inainte de orice preocupare personala. Esti sursa de bunastare a celorlalti, materiala si afectiva. Dar daca esti pus sa dai, fii sigur ca ai de unde. Nu sunt ani buni pentru acumulare, ci pentru repunerea in circulatie a energiei pe care o primesti. Imagineaza-te ca pe un rezervor plin, care-i hraneste si ii ingrijeste pe altii. Iar de dat, e timpul sa dai fara sa astepti nimic la schimb! Neconditionat! Si daca impui conditii, degeaba le impui. Te vindeci acum si de asteptari. Iar dupa ce ai dat, sa si uiti ca ai dat. Sa nu stie stanga ce face dreapta! Ceilalti depind de tine iar tu esti stalpul lor. Misiunea ta este sa-i servesti! La treaba!

Previziunile pentru fiecare element sunt nuantate, fireste, in functie de zodia nasterii. Am incercat sa fixam insa cadrul general. Sa fie cum e mai bine pentru fiecare!

Iar, in 2014, sa nu uitam de potcoava ca talisman norocos. Daca mai e si de lemn, atunci e superlativ. Si nici de culorile care ne incarca anul acesta cu energie si vitalitate: esente de lemn, de la crem, la galben si portocaliu, de la cires la nuanta wenge, atat de la moda in industria mobilei.

Sa batem in Lemn!
Sursa: http://valeriupanoiu.blogspot.ro/