luni, 12 noiembrie 2012

Planul Global de Trecere la Noua Era (2)Resetati toate monedele la 1-1, toate sunt egale, toate tarile sunt egale, noi suntem o singura lume. Acest proces este simplu: schimbati numerele pentru valorile indicate pentru fiecare moneda unu la unu. Aceia care cred in astfel de lucruri si tarile care au abuzat de vechea paradigma vor trebui de asemenea sa accepte schimbul de 1-1. Fiecare tara, fiecare companie deservita de bani vor fi obligate de justitia lumii sa respecte si sa asigure un schimb de 1-1. Fondurile deja exista pentru acest lucru. Paradigma banilor de hartie si schimbul de metale si mineralele pamantului si alte consumabile va incepe sa fie implementat in Faza a Doua. 

Toate companiile farmaceutice vor inceta sa foloseasca si sa produca cunoscutele chimicale daunatoare si periculoase care ii omoara pe cei care cred ca sunt ajutati. Ele vor furniza catre populatie antidoturi naturale cunoscute sub forma de pilule si pudre (pana in momentul in care toti vor fi complet vindecati de catre tehnologiile viitoare care ne sunt disponibile ACUM.) 

Companiile vor inceta cu efect imediat productia de asemenea chimicale. Exista deja destui care detin cunostinte despre vindecarea naturala si ei vor fi solicitati sa dea componentele si formulele lor catre companii, pentru ca acestea sa le produca in masa pentru toti cei care au nevoie, pana cand toti vor fi vindecati, conform tehnologiei Future Now disponibila. Fiecare angajat va fi avizat pentru schimbare si i se va cere sa continue cu ceea ce face, dar intr-un nou format de vindecare, in loc de distrugere. 

Aceia care doresc sa plece vor primi 3 luni de odihna in compensare in care sa se gandeasca cum pot servi in Faza a Doua. Aceasta este valabil pentru fiecare suflet, uman, animal sau planta. Nu vor mai exista taxe pentru a vindeca bolile create de vechiul sistem, medicina va fi gratuita pana cand toti vor fi vindecati. Aceia care au nevoie de compensatii pentru acest serviciu pentru oameni, vor fi compensati. Sistemul este cel care i-a imbolnavit. Toate componentele necesare pentru aceasta vor fi compensate in consecinta. 

Toate vaccinarile facute sa ucida, sa sterilizeze si sa dauneze umanitatii si creaturilor Gaiei vor inceta cu efect imediat. Incetati injectarea, atat este de simplu. Acelor oameni angajati sa creeze vaccinuri si sa le injecteze li se va cere sa distruga toate acele flacoane, imediat, in intreaga lume. Li se vor da alternative si vor fi compensati pentru eforturile lor. 

Exista leacuri naturale si majoritatea bolilor in lumea noastra au fost plantate si alimentate umanitatii si creaturilor Gaiei de catre aceia care isi doresc ca noi sa suferim, sa ne imbolnavim, sa cumparam medicamente si eventual, sa murim. Exista echipe si indivizi gata sa faca un pas inainte, sa educe si sa acorde solutii, daca intr-adevar se dovedeste a fi necesare asemenea lucruri ca vaccinurile. 

Incetati cu efect imediat toate formele de examene si teste in orice sistem de educatie din intreaga lume, de la gradinita pana la universitate. Aceasta formare arhaica a mintii este daunatoare si cauzeaza in randul tinerilor mai multe sinucideri, depresii si anxietate decat orice altceva. Pur si simplu nu oferiti, nu cereti si nu impuneti niciunui suflet sa faca asta. Acelora care nu se vor conforma vor fi compensati in consecinta, li se va multumi pentru serviciile lor si vor fi inlaturati din noua paradigma a invatarii. Acesta este primul pas inainte de a putea incepe Faza a Doua in noua paradigma. 

Toate sufletele tinute in inchisoare pentru efortul lor de a elibera popoarele lor si planeta noastra vor fi eliberati si chemati pentru ajutor in efortul lor global. Aceste fiinte sunt cunoscute si au cerut a servi in acest efort global. Ei vor primi asistenta pentru vindecarea fizica si mentala, si li se va da posibilitatea de a alege sa se odihneasca sau a servi, pentru ca ei au facut deja atat de mult si au "platit" pentru eforturile lor, prin durere, propaganda, calomnie, tortura si moartea prietenilor si familiilor lor. 

FARA RAZBOI, de orice fel, ordin ca totul sa inceteze imediat. Din consens de la oameni pentru oameni din intreaga lume. Oamenii au vorbit. 

Toti, Army, Navy, Air-Force, Special Forces, Black Op. etc. si companiile care le deservesc au ordin daca nu sunt deja acasa, sa se intoarca acasa in tarile si familiile lor. Cei care sunt "capabili sa serveasca"si au fost departe li se va da o pauza sa se odihneasca si apoi li se va cere sa se alature camarazilor lor care sunt deja in tarile lor (ar trebui deci sa aleaga) , pentru punerea in aplicare a Fazei a 2-a, de a reconstrui o planeta de pace. Fiecare tara este comandata de oameni pentru oameni, pentru a aduce trupele lor acasa, daca este nevoie de fonduri , vor fi furnizate pentru aceasta. Cei care aleg sa serveasca in continuare tara lor, vor fi angajati sa serveasca oamenii si sa ajute la regenerarea planetei. Toti cei care doresc sa paraseasca aceasta capacitate, vor fi compensati pentru 3 luni de odihna si examinati cum pot servi in Faza a 2-a, daca ei doresc asta. 

Faza a 2-a va incepe, de asemenea, cu vindecarea la toate nivelurile celor care au servit in orice capacitate, in orice moment, pentru sistemul arhaic de razboi. Ei vor fi onorati si ajutati medical, financiar, spiritual. Mai intai trebuie adusi acasa... 

Inchideti toate reactoarele nucleare precum si cele considerate instabile cu efect imediat. Toate celelalte reactoare vor fi inchise de indata ce aceasta sursa va fi inlocuita cu alte surse de energie(deja disponibile). Dezactivati pe cele in "stand by" ACUM. 

Exista companii care folosesc aceste tipuri noi de energie si le folosesc in domeniul militar, ele trebuie implementate pe plan global imediat. Aceste companii au ordin ACUM de a inlocui centralele nucleare si sa puna in aplicare tehnologia folosita in masivele baze subterane, buncare, pe Luna si Marte din programele secrete, pentru ca umanitatea sa beneficieze de putere electrica si caldura. Toate acestea exista... si noi oamenii asteptam ca cei care au servit cu mintea lor in aceasta calitate, in competentele lor, sa faca un pas inainte. 

Fondurile sunt acolo... Ei vor fi compensati si onorati, iar toate amenintarile si contractele fortate ale lor si familiilor lor vor fi eliminate si iertate. Toate popoarele si animalele din zonele afectate de radiatiile nucleare, vor fi mutate in zone sigure, prevazute a trata si vindeca in mod uman si confortabil. Fondurile sunt in vigoare pentru acest efort, acesta este un EFORT GLOBAL numit de oameni pentru oameni. 

Toate platformele petroliere si companiile de operare din intreaga lume sa-si inceteze activitatea. Cei care lucreaza pe aceste platforme si-n aceste companii, vor fi eliberati de contractele lor, li se vor acorda compensatii 3 luni, sa se odihneasca si sa se decida in ce sectiune din Faza a 2-a vor sa serveasca umanitatea. Cei care doresc sa stea, vor fi responsabili de implementarea noilor dispozitive si tehnologii de vindecare si curatare de daunele facute Gaiei prin procesul de extragere a " sangelui" planetei si principala sursa de echilibrare a tuturor lucrurilor. 

Totul pe planeta noastra exista intr-un echilibru perfect si are efect asupra tuturor lucrurilor. Gaia a fost creata in perfectiune inainte de orice curent al imaginatiei umane. Sangele ei este petrolul. Nu exista suficient petrol in butoaie pentru a servi nevoile actuale, in intervalul de timp dintre vechea cale si noua paradigma. Cei care nu doresc sa respecte acestea , vor fi opriti de oameni, arestati si judecati pentru crime impotriva umanitatii si propriei planete. Aceasta este sansa lor de a se schimba. Exista deja tehnologii de masa pentru a incepe vindecarea daunelor si acest lucru va fi implementat. 

A se vedea restul de puncte si Faza a 2-a va extinde acest plan. In primul rand trebuie sa ne oprim si apoi putem incepe... Toti cei care lucreaza pentru aceste companii vor fi compensati si avand in vedere noile directive , ei pot alege sau respinge din propria lor vointa libera. Nimeni nu va fi somer, fonduri exista pentru schimbarea din Vechi in Viitorul Acum. Fiecare suflet conteaza, noi suntem UNUL. 

Inchideti toate aparaturile HAARP cunoscute si necunoscute ACUM. Acest lucru e simplu, apasa butonul OFF. HAARP utilizeaza aceleasi frecvente pentru a distruge o baza oriunde in lume, sau pentru implementarea imediata a vindecarii. Frecventele folosite pentru a face rau, de asemenea pot fi inversate, la scara mondiala pentru a vindeca. Tot ce vezi, atingi, simti, gusti este frecventa. 

Sunt cei care cunosc frecventele de vindecare si curatarea aerului, marilor si terenurilor. Aceste fiinte stiu frecventele exacte si vor fi rugate sa utilizeze si intensifice tehnologia deja existenta pentru a face acest lucru cu efect imediat. Cei care lucreaza in toate locatiile HAARP, vor fi eliberati de orice forma de contract si li se cere a ajuta pentru a rula noile frecvente pe aparatura lor. Ei pot alege a accepta sau respinge din propria lor vointa libera si vor fi multumiti si compensati pentru serviciul lor, oricum, au un pachet de 3 luni sa se odihneasca si sa decida modul in care doresc sa serveasca in Faza a 2-a, ramanand deoparte sau fiind parte din aceasta imediat. Accentul principal in Prima Faza va fi pus pe zonele unde Gaia si popoarele ei au nevoie urgenta. Cei care nu sunt cunoscuti noua cu frecventele de vindecare , sunt rugati de Gaia si poporul ei sa faca un pas inainte ACUM. Vor fi onorati si compensati in consecinta. 

Curatati toate deseurile nucleare; terenuri, aer si mare, plus oameni si animale de pe aceasta planeta afectate. Aparate mentionate mai sus plus alte tehnologii si materii organice care "mananca"astfel de deseuri, vor fi mobilizate si folosite cu efect imediat, pentru a incepe acest proces. Toate companiile si oamenii sa stie aceste lucruri, precum si toate companiile militare cu aceste module organice, precum si cele care au furnizat aceste tehnologii pana acum, sunt chemate de oameni pentru oameni pentru un pas inainte ACUM. O lista a fost creata si este in crestere. Tot ce vor face va fi relansat de la contractele lor anterioare (care sunt nule de drept, ca acest mandat sa mearga global la oameni) , va fi emisa noua paradigma de serviciu pentru aceasta planeta si compensate in consecinta. 

Opriti toate masinariile care afecteaza planeta si oamenii; controlul negativ al mintii, sonare, frecventele care ucid si afecteaza negativ fiintele planetei noastre in aer, pamant si mare si de asemenea sanatatea mentala si cutremurele. Simplu;Apasati butonul OFF... , rog pe cei care sunt in aceste servicii pentru a ajuta la inversarea acestui proces sau restul. Vor fi multumiti si compensati in consecinta. 

Fie 3 luni de odihna pentru a vedea cum pot sau nu pot servi in Faza a 2-a, sau acei care aleg sa stea, vor fi instruiti pentru modul in care acestia pot servi si acum inversa prejudiciul facut cu cunostintele care le vor fi date. Exista o lista cu cei care pot face acest lucru si toti oamenii care cunosc si pot ajuta in acest domeniu, sunt chemati de planeta lor si poporul ei, pentru aceasta faza, sa faca un pas inainte ACUM. Vor fi compensati in consecinta. 

Sa se abtina si inceteze pulverizarea de substante chimice in aer, pe pamant si mare, cu efect imediat. Toate companiile si oamenii care sunt sub contract pentru a face asta, sunt eliberati din respectivul contract si vor fi compensati in exact suma contractului. Cei care raman sub contract, vor trebui sa se decida si vor fi parte din efortul de inversare a procesului cu antidoturile organice. 

Localizati si distrugeti imediat toate armele biologice, virale, chimice, si de alta natura. Cele detinute in cadrul contractului, va fi eliberat sa foloseasca expertiza lor pentru binele planetei si al umanitatii. Ei vor avea de facut o alegere si vor primi multumiri pentru serviciul lor si 3 luni compensare sa se odihneasca si revizui modul cum vor fi in serviciu in Faza a 2-a, sau ei pot alege sa ramana pentru compensatii la fel ca inainte si sa ajute la distrugerea, neutralizarea si crearea plasmei si tehnologiei de vindecare pentru lumea noastra in laboratoarele lor. 

Fiecare singura arma cu efect de distrugere in masa va fi neutralizata cu efect imediat. Cei care sunt sub contract sunt eliberati de respectivul contract si rambursat. Cei angajati de catre titularii de contract mentionat, vor cere odihna sau inceperea neutralizarii armelor cu efect imediat. Tehnologii sunt deja disponibile pentru a face acest lucru si vor fi utilizate, persoanele implicate au de facut o alegere daca doresc sa serveasca si sa dea inapoi ceea ce au facut. Ei sunt liberi sa faca asta, sau traiesc cu multumirile si compensatia oricum. 

Cu efect imediat, inchideti toate fabricile si sectoarele lor respective, in cazul in care productia in sine sau produsele lor afecteaza mediul si oamenii ce lucreaza acolo. Poluanti atmosferici, deseuri toxice, poluarea terenului. De exemplu pungi din plastic si materialele non-biodegradabile. 

Toate companiile si fabricile sunt enumerate si cunoscute. Cele difuzate le stiu ei insisi si daca nu vor fi notificate si data o sansa cu efect imediat pentru a inchide cu nici o pierdere pe venit , pentru acestea vor fi rambursate pentru pierderile lor planificate. Persoanele care lucreaza pentru aceste companii in fiecare singur caz, le va fi data o compensatie de 3 luni si prevazute cu ingrijire medicala. 

Domeniile vor fi curatate si acele companii care doresc sa ajute, se vor angaja dupa noile directive, cum sa puna in aplicare sisteme care sunt binevoitoare planetei noastre si oamenilor ei. Tehnologii si organisme vor fi utilizate pentru a curata suprafetele, precum si oamenii afectati si cei din fiecare tara care doresc sa participe, vor fi compensati si onorati pentru aceasta mare sarcina a Fazei Unu. Fiecare suflet conteaza nu conteaza cat de batrani sau tineri, suntem UNUL. 

Sa se abtina si inceteze cu efect imediat taierea padurilor, naturale si copaci de crescatorie. Aceste companii din Amazon si de asemenea altele din jurul lumii (Weyerhaeuser etc.) sa opreasca toate taierile. Acesta este un ordin direct de la oameni pentru planeta lor. Toate aceste contracte deja existente vor fi rambursate; toti acei lucratori afectati vor fi rugati sa fie ajutor in procesul de a replanta, sau vor primi 3 luni compensatie pentru a se decide cum vor servi in Faza a 2-a. 

Acolo sunt deja destui copaci taiati si prelucrati pentru a-i oferi lumii noastre, in timp acest cadru va fi sus, pentru aceste moduri arhaice de aprovizionare si astfel sa fie inlocuit. Aceste suflete sunt chemate sa serveasca pamantul peste tot in lume cu aceste replantari si faza de vindecare sa fie pasul inainte ACUM, vor fi compensati. 

Opriti cu efect imediat fiecare abator si transportul pentru aceste scopuri. Toti angajatii vor fi compensati pentru 3 luni si fie se vor odihni, fie ingrijesc animalele in mod uman si acceptabil cu compensare. Costul ingrijirii si hranei pentru animale precum si toate celelalte aspecte pentru acest lucru, vor fi facute si furnizate un timp pana cand aceste animale vor fi plasate in sanctuare existente si create pentru fiecare tip in parte. (Faza a 2-a). 

Tuturor acelor suflete implicate in transportul de animale li se va da posibilitatea de a alege sa se odihneasca si sa primeasca compensatii de 3 luni pentru a vedea cum pot servi, sau nu, in faza a doua. Daca aleg sa fie parte la vindecare, li se va cere a ajuta la transportul acestora (impreuna cu ajutor de la aceste echipe facand un pas mai sus in aceasta precisa parte a Fazei Unu) in sanctuarele pregatite lor. Acestia vor fi compensati si onorati mult. Aceste echipe pentru paza si protectia animalelor vor fi numite pe mai departe pentru un pas inainte ACUM. Ei vor fi compensati. 

Opriti cu efect imediat, toate exploatatiile comerciale de reproductie peste sau orice forma de animale destinate consumului uman. Toate aceste ferme si angajatii lor vor fi compensati pentru pierderile lor proiectate si calculate din cauza stoparii sacrificarii. Aceste ferme si companii vor fi apoi intrebate si compensate corespunzator pentru urmatoarele : Incetarea cresterii si sacrificarii pestelui si tuturor creaturilor marine, delfini, rechini, caracatita, balene, calmar, somon, etc. 

Toti cei implicati in cresterea pestelui, pasarilor de curte si cresterea animalelor, vor fi compensati pentru fiecare creatura pe care o detin in prezent si apoi ai va fi data optiunea de a alege de a le ingriji in sanctuare, cu compensarea costurilor existente sau construite in apropiere. (Faza a 2-a) . Conditiile actuale de a detine aceste creaturi, sunt considerate inumane , acestea vor fi eliminate si li se vor crea locuri de pastrare acceptabile pentru noua paradigma a umanitatii si lumea noastra. 

Echipele vor fi trimise in fiecare loc sa verifice libertatea corecta si hranirea fiecarui suflet care a ales sa vina aici ca animal, pasare sau peste in acest ciclu de viata. Fiecarui singur sanctuar din intreaga lume ai va fi dat imediat fonduri pentru a continua munca lor mare, fara intarziere. Fiecare organizatie unica, care lucreaza la eliberarea si paza animalelor exotice din intreaga lume vor primi fonduri pentru a continua aceasta, imediat. Fara elefanti si coltii lor in Africa, fara rechini in Asia, fara ursi in custi in China. 

Oamenii au vorbit si cei responsabili de oprirea acestui lucru vor avea toate fondurile si forta de munca necesare la nivel mondial pentru a elibera aceste suflete de la tortura umanitatii provocat prin sisteme de convingeri fals create. Exista un antidot pentru fiecare boala de pe aceasta planeta, acesta este energie cuantica si plante. Toate echipele din locul in care esti, care vor sa faca un pas inainte ACUM, vor fi compensate si daca vreti sa intrerupeti job-ul vostru curent, care va ajuta sa "supravietuiti in vechiul sistem", acum esti liber de a ajuta noua paradigma in Viitorul nostru Acum. 

TIMPUL ESTE ACUM ! TIMPUL ESTE ACUM ! TREZESTE-TE LUME, este sigur sa facem acest lucru, timpul NOSTRU este ACUM... 

Aceasta este prima lansare a unei serii de date rezultate din "Fix the World Project". 

traducere directa de pe blogul hopegirl2012.wordpress.com

Sursa: roaim.co.nr

Planul Global de Trecere la Noua Era (1)


Ceea ce urmeaza este un plan imediat de nivel superior care a fost creat la sugestiile prezentate prin 300 de eseuri din 37 de tari. Acesta este plansul umanitatii, care cere actiunea imediata de a reface planeta noastra si oamenii ei. Acesta este timpul nostru pentru marea trezire, vocile si cerintele noastre trebuie sa fie auzite, recunoscute si acceptate ca fiind scrise in inimile umanitatii de catre Creatorul nostru Divin. 

Bunurile mostenirii sacre globale acumulate de generatii de stramosii nostri sunt invocate pentru a gazdui o finantare pentru a facilita si pune in aplicare acesti pasi intr-o prima faza, imediat. Noi am oferit dragostea si intentiile noastre la cel mai inalt nivel pentru majoritatea punctelor critice de a asista pe cei responsabili de aceste fonduri. 

Motivul pentru care aceste puncte trebuie puse in actiune mai intai:

In ceea ce priveste tehnologiile; incepand cu cele publice, de ce, pentru ca atat de multi, odata ce au vazut si auzit ca aceasta a fost facuta, se vor simti destul de in siguranta si vor fi incurajati prin finantare sa faca un pas inainte cu ceea ce a trebuit sa fie ascuns pana acum, pentru toate motivele pe care sistemul actual le-a tinut secrete. 

Acele minti geniale care s-au ascuns in frica, asteptand ca aceasta zi sa vina, vor stii ca acel timp a venit. Ei vor avea un loc de pornire si suportul necesar pentru a incepe noua paradigma ca un unic popor. Multi isi vor abandona joburile lor si, pentru a supravietui, li se vor alatura. Acele minti stralucite din scoli si universitati, care nu au slujbe pentru ca refuza sa se conformeze sistemului actual, vor face un pas inainte si ei nu vor mai trebui sa supravietuiasca, ci chiar vor prospera. Acesta va fi valul care va deschide portile catre noua noastra paradigma. Imediat. 

Productia in masa folosita negativ, inclusiv bazele militare, navale si ale fortelor aeriene, vor fi folosite pentru a servi si vindeca. Acesta va fi pasul care va face ca omenirea sa mearga inainte si foarte multi vor dori sa se alature imediat. 

Desfiintarea granitelor internetului este o necesitate inainte ca orice altceva sa fie corectat pe internet. De ce, pentru ca granitele stopeaza informatia valida. Nici o granita, nici o cenzura. Aceasta trebuie sa se intample in primul rand. Restul va urma natural, in masura in care oamenii obtin informatiile si au posibilitatea de a avansa odata ce au adevarul. 

Toata dezinformarea trebuie anihilata mai intai, pentru ca oamenii acestei planete sa nu mai fie confuzi si pierduti pe internet cand cauta adevarul si vor sa ajute. Aceasta dezinformare functioneaza pe temerile psihologice si spirituale ale psihicului uman; ea trebuie sa dispara inainte de a incepe cu adevarul. 

Anunturile la nivel mondial ale acestei prime faze din plan trebuie facute in acelasi timp in toate tarile si toate limbile, in fiecare zi: Noi Suntem Unul. Cei care vor vedea si auzi ce se intampla, intr-adevar vor ajuta si vor asigura ca prima faza va fi implementata. Ei vor acorda sprijin si incurajare, si ceea ce este cel mai important, vor da speranta si o cale prin care fiecare poate ajuta. 

Ganditi-va la principiul celei de-a 100-a maimuta... 

Toti aceia care au nevoie, vor fi asistati si ajutati, astfel incat in viitor sa poata ajuta la urmatoarele faze. Acesta este un proiect global, fiecare suflet conteaza si are dreptul de a ajuta, daca ei aleg aceasta. 
Incetati sa va otraviti corpul si mintea, astfel incat sa se poata vindeca si functiona pentru a putea servi urmatoarelor faze, in orice forma vor alege ei. 

Cu produsele alimentare exista aceleasi motive ca mai sus, in plus va trebui actionat in spiritul comunitatii si unimii. Aceasta va da din nou oamenilor sanatate, putere, curaj si SPERANTA. Aceasta trebuie facuta inainte ca alte modificari in aprovizionarea cu alimente sa aiba loc. 

Drepturile de baza ale oricarui om este de a supravietui fara costuri. Daca fiecare om lucreaza ca sa plateasca facturi doar pentru a avea apa, electricitate si caldura pentru ca el si familia lui sa supravietuiasca... atunci cum le putem cere sa serveasca unui nivel mai inalt si fazelor urmatoare?

Taxele, in formele mentionate, sunt acte si crime impotriva umanitatii ale unui sistem corupt. Nu este nevoie deloc de aceste taxe sus mentionate. Lasati deoparte aceste datorii si umanitatea se va schimba intr-o clipa. Fara o asemenea miscare, nu veti avea nici o incredere si credinta de la oameni, deoarece ei sufera. Aceasta le va da speranta si de asemenea vor avea fonduri sa isi hraneasca familiile si animalele adecvat si sa se concentreze la felul in care pot servi la capacitatea lor maxima. 

Stergerea datoriilor globale ale fiecarei tari este singura cale de eliberare a tuturor tarilor si sufletelor. Un nou sistem nu poate fi implementat atata timp cat este impovarat de cel vechi, este evident. Cand ai cancer il tai pe tot ca sa te vindeci, datoriile sunt cancerul lumii noastre. 

Cand nu exista datorii, toate tarile sunt egale; monedele tarilor sunt egale. Una cate una, tarile nu vor mai juca acest joc al vechii paradigme. Nici un lucru nu se poate schimba pana cand sistemul pe baza caruia este construit nu este neutralizat. Aceasta trebuie facuta inainte ca oricare alti pasi sa fie facuti. 

Incetati sa omorati oamenii cu medicamente mortale astfel incat ei sa poata fi coerenti si sa poata servi in fazele urmatoare. Fiecare are dreptul sa fie sanatos si prin urmare sa contemple alegerea de a servi planetei noastre. Aceasta include si VACCINARILE. 

Tineretul planetei noastre traieste cu teama de esec, daca nu sunteti testati, nu puteti esua. Incetati aceasta paradigma a testelor si examenelor pentru tineri si restul va urma in faza a doua. Aduceti acesti tineri (viitorul nostru) in stadiul de a vrea sa invete, nu sa trebuiasca sa invete doar pentru a trece un test. Inceputul corectarii este simplu... doar opriti. Imediat nu va mai exista frica, anxietate, drama, depresie. Tinerii se vor schimba si vor deveni receptivi. 

Daca toate trupele sunt acasa, cine va mai lupta in razboi?

Prin inchiderea companiilor nucleare si a altor companii daunatoare oamenilor si lumii, schimbarea va fi imediata. China a facut asta pentru Olimpiada din 2008 si s-a observat o diferenta marcanta imediat. Inceputul unei noi lumi deja s-a dat. Lumea va vedea ca, cu aceste actiuni, schimbarea nu le va afecta finantele si de fapt, ii va incuraja sa ia parte la schimbare si sa prospere intr-un nou mediu sanatos. Nu vom putea face alti pasi in directia asta pana cand aceasta nu va fi facuta. 

Incetand uciderea animalelor si efectivelor din ferme, vom inceta imediat setarea mintii pe razboi, moarte si distrugere. In plus, vom salva acele suflete care au ales astfel de forme de viata in acest ciclu. Nici un om nu vrea sa ucida, scoateti-i din aceasta paradigma, dati-le alta cale si ei o vor urma, de asemenea vor deveni mai putin agresivi si vor fi deschisi schimbarii la toate nivelurile. Toti vor servi pe fiecare nivel. Aceasta este singura cale de a incepe aceasta parte; orice altceva ar fi neadecvat. 

Incepem cu aceste puncte pentru ca toate trebuie indeplinite, in vederea aducerii schimbarii pentru oameni, de catre oameni si iubita noastra planeta la faza urmatoare. Nu exista ocolisuri si acesta este un proces global care, daca este corect aplicat in aceste puncte, va crea baza unei noi paradigme care duce inainte. Schimbarea sanatatii, schimbarea mintii, este egal cu schimbarea actiunilor... 

NOI PUTEM FACE ASTA!

Deci sa incepem... 

Umanitatea

Companiile cu tehnologii si dispozitive in lucru cunoscute si dovedite pe o scara globala: Fundatia KESHE, tehnologiile WITTS. Faceti un apel la nivel mondial catre Mass-Media, internet si televiziune, ziare, anunturi publice pentru cei care doresc sa se alature. Asigurati-i ca tehnologiile sunt sigure. Cele doua companii numite mai sus sunt cunoscute public, de aici incepem. 

Productia in masa si formarea vor incepe cand oamenii vor avea incredere in ei insisi, sa se alature si ajute pentru a merge mai departe. Fondurile vor fi acordate celor care se vor implica in inceperea acestui proiect global cu aceste doua companii cunoscute publicului. Pentru ca oamenii planetei noastre stiu ca sunt in siguranta expunandu-si cunostintele lor, ei vor fi cooptati, acoperindu-se costurile necesare pentru a salva lumea noastra. 

Toate limitarile create de catre fiecare tara pentru a ascunde informatii oamenilor pe internet, opriti-le. Localizati marile companii de administrare a internetului ca si Gate Keepers (Google, AOL, Microsoft, Amazon, Bertlesmann etc.), eliberati angajatii acestor companii de contractele lor fara prejudicii si platiti-i pentru serviciile lor. Aceiasi indivizi, daca ei aleg asta, vor merge inainte pas cu pas pentru a ajuta la raspandirea acestei cunoasteri, vor primi compensatii pentru a administra fluxul de informatii, pentru ca toata umanitatea sa afle. 

Scoateti toata dezinformarea Cabalei de pe internet; schimbati "Tell A Vision"-(spune o viziune)- cu "Tell The Truth" -(spune adevarul). Cei responsabili de aceste lucruri vor fi platiti pentru serviciile lor si eliberati fara prejudiciu de contractele lor. Sa se stie ca toti cei care doresc sa participe la acest proiect global de curatare in fiecare tara, vor fi chemati sa faca un pas inainte si sa inceapa procesul; aceia care stiu ca procesul le va da optiunea sa serveasca umanitatea si sa indrume pe altii care vor sa ajute in acest proces, ar trebui sa o faca. Toti cei implicati vor fi recompensati corespunzator. 

Anuntul global sa fie facut in tandem pe intreaga planeta despre prima faza a acestui plan. Fiecare serviciu public din intreaga lume, va anunta Prima Faza din acest plan global, astfel ca toti sa ni se alature. Noi suntem Unul, O Singura lume, toata lumea are o voce. 

Incetati si Schimbati toata Dezinformarea din Informatii. Toate ziarele, posturile de radio, programele TV, Internet, care promoveaza cu buna stiinta dezinformarea (Murdoch si ceilalti) si necunoasterea, le va fi dat adevarul despre originea noastra, ceea ce sa-ntamplat si cum putem schimba asta. Serviciile celor care vor merge pas cu pas inainte pentru a schimba si implementa asta vor fi compensate in consecinta. 

Toate "fiintele" care au nevoie de asistenta inclusiv animalele, sa primeasca hrana, adapost si apa curata. Severe locatii din intreaga lume s-au remarcat. Toate grupurile cunoscute pentru a oferi un astfel de serviciu li se vor livra materialele si tehnologiile necesare pentru a schimba aceasta situatie. Toate aceste grupuri care sunt constiente de astfel de situatii si care au fost suprimate, vor fi numite pentru a face pasul inainte, a consilia si facilita. Aceasta include animalele, precum si oamenii, in intreaga lume. 

Acestor indivizi si grupuri le va fi compensat serviciul lor, in efortul nostru la nivel mondial, precum si avand in vedere livrarile&cunostinte (daca este necesar) necesare pentru a finaliza aceasta sarcina. Acest lucru include calatorie, cazare, echipamente, si asa mai departe. 

Toate companiile distribuitoare de apa din intreaga lume sa inceteze si abtina la folosirea oricaror substante chimice pentru otravirea oamenilor, astfel ca ei sa fie sanatosi in corp, minte si spirit. Principalele chimicale cunoscute de aceasta natura, Fluorurile. Localizati fiecare companie de apa din lume si eliberati-le din contractul lor adaugarea acestor chimicale in sistem. Platiti-le pentru serviciul lor si dati-le oportunitatea de a schimba imediat tratarea apei. Fiecare companie sa aiba un raport adevarat a ceea ce este in apa, cele responsabile de aceasta parte a procesului, cunosc ce este necesar pentru a mentine apa curata si sigura, orice altceva, trebuie eliminat imediat. 

Toate companiile furnizoare de produse alimentare, seminte si sol tratate sub orice forma de Monsanto si alte manipulari chimice sau genetice inceteaza, se abtine si distruge produsele, cu efect imediat. Monsanto si toate companiile si ramurile implicate se inchid si se restructureaza pentru a servi umanitatea, toti angajatii sa fie recompensati pentru eforturile lor, cerandu-li-se sa-si foloseasca abilitatile pentru a construi o noua paradigma, producerea de alimente sanatoase in acelasi loc de munca. 

Toate companiile chimice ce produc acesti ucigasi toxici ai buruienilor si produse de manipulare a cresterii va fi solicitat si platit sa inceteze productia si sa distruga tot ce au. Ei vor acorda noi forme de lichide, produse care va ajuta la vindecare. Toate lanţurile de produse alimentare la nivel mondial va fi dat în aceeaşi ordine în ceea ce sunt spre vânzare în pieţe şi restaurante. 

Despagubirea va fi acordata pentru tot ce-a fost distrus. Orice produs in masa, nu trebuie sa fie disponibil omenirii din cauza toxicitatii sale, in maxim 30 de zile; Wal-Mart / Safeway / McDonalds / Coca-Cola / Starbucks / KFC etc. Fiecarui client care comanda un produs care nu este disponibil, ai va fi data o alternativa sanatoasa, (furnizate de catre oameni pentru oameni, naturale sau organice, cultivate in regiunea lor, pas cu pas pentru a merge inainte, acest serviciu va fi compensat si incurajat in noua paradigma, fermierilor cerandu-li-se sa se alature pentru hranirea omenirii). Un apel va fi dat in intreaga lume pentru cei dispusi sa ajute si ei vor fi compensati in consecinta. 

Incetarea si abtinerea de la taxarea energiei electrice, termice si apa pe intreaga planeta. Acestea sunt drepturile fundamentale ale omului si progresul nostru astfel ne-a fost oprit si luat de la umanitate pe o scara globala. Fiecare companie care presteaza astfel de servicii, va fi compensata pentru pierderile ei REALE. Fiecare angajat va fi platit ca inainte si avand in vedere alegerea de a continua la locurile lor de munca si reorganizarea unui sistem arhaic intr-un sistem cu energie cuantica disponibila intregii planete. Acelor angajati care aleg un alt mod de a servi sau odihna, li se vor da 3 luni compensare pentru a decide in ce proiecte mai apoi, vor sa ajute si vor fi compensati cand Faza a 2-a va fi anuntata in lume. 

Incetati si iertati taxarea si datoriile pe toate veniturile, terenuri, avere si bunurile din intreaga lume. Fiecare guvern va ierta si anula toate taxele din trecut datorate si impozitarea viitoare cu efect imediat. Cei responsabili acum de calculul cheltuielilor, vor fi platiti si dati afara si va fi iertata fiecare datorie singulara si notificata, nimic mai mult. 

In Faza a 2-a vom vedea angajatii implicati si compensati. Acest plan respecta "liberul arbitru", daca aleg sa se odihneasca vor primi compensatii 3 luni pentru a se decide in ce parte din Faza a 2-a vor dori sa serveasca. 

Fiecare tara de pe planeta Pamant va fi iertata de toate datoriile. Acesta este un proces foarte simplu;schimbi niste numere intr-o hartie. Se vor trimite notificari ca vor fi iertate. 

Faza a 2-a va implementa desfiintarea tuturor frontierelor de pe aceasta planeta. Cine a dat dreptul la separare si trasarea liniilor de granite pe planeta noastra pentru ca un suflet sa poata sau nu trece?Acest lucru este impotriva Legii Universale. 

Fiecare suflet care are datorii, credit ipotecar sau altceva, va fi iertat cu efect imediat. Acest proces, este deasemenea simplu, trimiti o scrisoare de iertare si apoi oricare dintre companii trebuie sa dovedeasca, ca au dat fonduri care i-au apartinut personal si prin noua paradigma a nivelului "justitiei", vor fi revizuite si compensate in consecinta. 

Inchideti toate bursele de valori, nivelurile cotelor de piata si programele. Fara "interes"castigat pe o bucata de hartie sau o falsa valoare de piata, ori castig pe fondurile detinute de orice entitate / Companie care furnizeaza respectivul serviciu. Inchiderea este simpla, doar sa nu deschideti pentru schimburi. Recomanda pasii pentru restituirea catre oameni a acestei planete. 

Celor implicati pe etaje si companii de tranzactionare, li se va cere sa arate banii dati de oameni si ei vor primi inapoi exact suma investita, fara dobanda, numai suma exacta platita in vechiul sistem. Cei care au gestionat banii, sunt responsabili de actele si sumele datorate, vor gestiona returnarea lor si vor fi compensati pentru eforturile lor. 


Sursa: roaim.co.nr

Insula unde oamenii au uitat să moară


http://www.financiarul.ro/wp-content/uploads/Ikaria-2-web.jpg
- Lovit de cancer pulmonar şi anunţat de doctori că mai are doar şase luni de trăit, Statmatis Moraitis, un veteran de război originar din Grecia şi care trăia în SUA, s-a mutat înapoi pe insula sa nativă, Ikaria, unde s-a vindecat într-un mod miraculos de boala care îl măcina.
Povestea a devenit o adevărată legendă a folclorului local, unde cazuri de vindecări miraculoase datează de peste 25 de secole.

Dan Buettner, care scrie pentru New York Times Magazine, a vizitat insula şi a întrebat experţii cum reuşesc locuitorii din Ikaria să depăşească aceste momente grele ale vieţii.
Potrivit unui studiu, cercetătorii au reuşit să confirme ceea ce persoanele din antichitate ştiau: locuitorii din Ikaria trăiesc mai mult, cedează în faţa bolilor la o vârstă mult mai înaintată şi reuşesc să aibă o minte ageră chiar şi la bătrâneţe.
Împreună cu doctorul Gianni Pes de la Universitatea Sassari din Italia şi cu doctorul Michel Poulain, un demograf belgian, Dan Buettner a reuşit să identifice în anul 2000 o regiune din provincia Nuoro din Sardinia ca zona cu cea mai mare concentraţie de bărbaţi centenari din lume.
Pe măsură ce au redus zona de cercetare până la o grupare de sate localizate la înălţimi mari în munţii Nuoro, oamenii de ştiinţă au reuşit să traseze pe harta lumii o graniţă cu cerneală albastră şi au început să numească zona din interiorul “frontierelor imaginare” ca şi “zona albastră”.
Începând cu anul 2002 aceştia au reuşit să identifice alte trei populaţii din jurul lumii unde oamenii aveau vieţi mai lungi decât oriunde altundeva. Femeile care trăiesc cel mai mult din întreaga lume se află pe insula Okinawa.

Ikarienii trăiesc în medie cu 8-10 ani mai mult

http://www.financiarul.ro/wp-content/uploads/ikaria-rezidenti.jpg
Dan Buettner şi colegii săi au continuat să caute “bazine” de longevitate, astfel că în 2008 au început să investigheze Ikaria.
Studiul a încercat să depăşească ideea de poveşti şi să identifice date concrete referitoare la longevitatea din Ikaria. După ce au adunat toate datele disponibile, Poulain şi colegii săi de la Universitatea din Atena, au concluzionat că locuitorii din Ikaria atingeau vârsta de 90 de ani de 2,5 ori mai mult decât o făceau americanii.
Bărbaţii ikarieni în special aveau de patru ori mai multe şanse să ajungă la vârsta de 90 de ani decât omologii lor americani, şi de cele mai multe ori având o stare de sănătate mult mai bună.
Mai mult decât atât, ikarienii trăiau în medie cu 8-10 ani mai mult înainte să cedeze în faţa cancerului şi a afecţiunilor cardiace, şi sufereau mai puţin de depresie, iar boala Alzheimer avea o incidenţă cu un sfert mai mică decât în alte ţări. În Ikaria, oamenii reuşeau să îşi păstreze mintea ageră până la sfârşitul vieţii.

Unde se află Ikaria şi care sunt secretele ei?

http://www.financiarul.ro/wp-content/uploads/ikaria-locatie.jpg
Ikaria, o insulă de aproximativ 256 kilometri pătraţi, este locuită de circa 10.000 de greci, şi se află localizată la 50 de kilometri depărtare de coasta de vest a Turciei.Înainte de era creştină, insula era casa pădurilor de stejar şi a podgoriilor productive. Reputaţia insulei ca o destinaţie sănătoasă datează de peste 2500 de ani, când grecii călătoreau aici pentru a face baie în izvoarele termale din apropiere de Therma.
Dorind să înveţe mai mult despre tainele insulei şi ale longevităţii locuitorilor ei, cercetătorii au cerut ajutorul şi doctorului Ilias Leriadis, unul din puţinii medici de pe insula Ikaria.
Acesta a dezvăluit câteva din secretele locuitorilor, după ce a pregătit o masă cu măsline, humus, pâine ikariană şi vin: “aici lumea stă trează până târziu, ne trezim târziu şi întotdeauna ne odihnim în timpul zilei. Aici nimeni nu poartă ceas la mână, şi niciun ceas nu funcţionează corect. Atunci când inviţi pe cineva la prânz poate să vină la zece dimineaţa sau la şase seara. Pur şi simplu nu ne pasă de cât este ora.Aici nu ne pasă de bani şi bogăţie. Atunci când sărbătorim evenimente religioase sau culturale, oamenii folosesc banii pentru a cumpăra vin şi mâncare. Dacă rămân bani, aceştia îi dau săracilor. Ikaria nu este un loc în care se foloseşte cuvântul «eu». Ikaria este o insulă în care se foloseşte doar cuvântul «noi»”.
http://www.financiarul.ro/wp-content/uploads/ikaria-secrete.jpg
Trecutul neobişnuit al Ikariei poate explica de ce, în locul acesta, există o stare de comuniune între oameni. Vânturile puternice care se abat asupra insulei şi lipsa porturilor au ţinut-o departe de drumurile comerciale principale. Acest lucru a ţinut Ikaria într-o oarecare izolare, fiind nevoită să se auto-administreze.
Leriadis a mai vorbit şi despre “ceaiul de munte” local, făcut din ierburi uscate, şi care este băut ca un cocktail la sfârşitul zilei. Acesta a mai menţionat maghiranul sălbatic, salvia (flaskomilia), un tip de ceai de mentă (fliskouni), rozmarinul şi o băutură făcută din frunze de păpădie fierte cu puţină lămâie. Toate aceste plante pot fi considerate adevărate medicamente naturiste.
În Ikaria, mierea este un remediu universal. “Există tipuri de miere aici cum nu ai mai văzut nicăieri în lume”, spune Leriadis. Mierea este folosită ca şi tratament pentru răni, mahmureli sau pentru tratarea gripei. Bătrânii îşi încep ziua cu o lingură de miere de albine. “Pentru ei este ca un medicament.”

Alimentaţia anti-îmbătrânire

http://www.financiarul.ro/wp-content/uploads/ikaria-dieta.jpg
De-a lungul următorilor trei ani, cercetătorii au cunoscut câţiva din pacienţii lui Leriadis.
Rutina zilnică a celor mai mulţi locuitori s-a dovedit a fi exact aşa cum a descris-o Leriadis: se trezesc în mod natural, muncesc în grădină, iau un prânz târziu, iar apoi se odihnesc. La apus, vecinii se vizitează între ei.
Alimentaţia lor era tipică: un mic dejun format din lapte de capră, vin, ceai de salvie sau cafea, miere de albine şi pâine. Prânzul era aproape întodeauna alcatuit din fasole, linte, cartofi, verdeţuri (fenicul, păpădie sau spanac) şi alte  legume de sezon pe care le produceau în grădina lor. La cină se mănâncă pâine şi se bea lapte de capră.
Doctorul Ioanna Chinou, profesor la Universitatea din Atena, este unul din experţii europeni în ceea ce priveşte proprietăţile bioactive ale ierburilor şi produselor naturale. Aceasta a spus despre longevitatea ikarienilor că se datorează în mare partecantităţii mari de ceai pe care o beau, în special pentru că aceste tipuri de băuturi pe care le consumă sunt remedii tradiţionale greceşti.
Aceste plante combat gingivita, afecţiunile gastrointestinale şi îmbunătăţesc circulaţia sanguină. De asemenea, majoritatea plantelor au proprietăţi antioxidante puternice, sunt surse importante de polifenoli şi conţin diuretici slabi.

„Somnul de frumuseţe” are rostul lui

http://www.financiarul.ro/wp-content/uploads/ikaria-strazi-pustii.jpg
Între timp, Gianni Pes şi Michel Poulain au realizat cercetări suplimentare privind stilul de viaţă pe care l-au abordat oamenii din Ikaria, întrebând 35 de subiecţi cât de mult dorm sau dacă au fumat vreodată. Apoi aceştia au testat funcţiile fizice, cognitive, agilitatea mentală şi starea de sănătate psihică a persoanelor intervievate.
Doctorul Christina Chrysohoou, cardiolog la Universitatea din Atena, a realizat un sondaj care a presupus analiza a 673 de ikarieni. Chrysohoou a suspectat căobiceiurile de somn şi de sex ale ikarienilor ar putea avea o legătură cu viaţa lor lungă.
Aceasta a descoperit că somnul în timpul zilei este asociat cu o reducere de 12% a riscului de afecţiuni cardiace coronare, însă dacă acest lucru se face în mod regulat, cel puţin trei zile pe săptămână, reducerea era de 37%. De asemenea, un studiu preliminar al bărbaţilor ikarieni cu vârste cuprinse între 65 şi 100 de ani, a identificat faptul că 80% dintre ei făceau dragoste în mod regulat.

„Firele invizibile” care îi leagă pe oameni

http://www.financiarul.ro/wp-content/uploads/ikaria-oameni-batrani.jpg
Structura socială are un rol destul de important. În Sardinia, o mentalitate culturală bazată pe aprecierea bătrânilor reuşeşte să îi menţină implicaţi în comunitate şi în casele familiilor până când ajung la 100 de ani.
Studiile au arătat că pensionarea timpurie printre muncitorii din economiile industrializate reduce speranţa de viaţă. O atitudine ca cea din Sardinia, îi determină pe centenari să se ridice din pat şi să ia parte la diferite activităţi fizice, să ghideze comunitatea din punct de vedere spiritual sau să transmită copiilor tradiţiile locale.
Dacă acorzi atenţie modului în care ikarienii şi-au trăit viaţa, se pare că zeci de factori puternici, omniprezenţi, sunt implicaţi în această caracteristică a longevităţii, dorită de toată lumea. Este uşor să te odihneşti suficient dacă nimeni altcineva nu se trezeşte devreme şi oraşul e pustiu la orele prânzului, când toată lumea trage un pui de somn. Este de ajutor faptul că alimentele cele mai accesibile şi mai ieftine sunt de asemenea şi cele mai sănătoase, şi că strămoşii tăi au muncit sute de ani pentru a descoperi modalităţi de a le face să aibă un gust bun. Este greu să treacă o zi în Ikaria fără să nu fii nevoit să urci pe dealuri.
Aici nu simţi durerea existenţială de a nu aparţine locului sau stresul de a nu întârzia undeva. Îţi realizezi propria grădină, deoarece asta au făcut părinţii tăi şi asta fac şi vecinii tăi. Ai mai puţine şanse de a fi victima unei infracţiuni, deoarece toată lumea ştie exact ce face persoana de lângă el. Seara bei câteva pahare de vin şi ceai de munte în compania unor prieteni buni, iar duminica  mergi la biserică.
În Ikaria, chiar dacă eşti antisocial nu o să fii niciodată singur.

Concluzia

http://www.financiarul.ro/wp-content/uploads/Ikaria-veteran-3-web.jpg
Să ne întoarcem puţin la povestea veteranului de război Statmatis Moraitis, vindecat de cancer.
Buettner l-a sunat pe Moraitis în urmă cu câteva săptămâni. Soţia sa a murit în primăvară la vârsta de 85 de ani, şi acum locuieşte singur. După o discuţie scurtă despre ce a făcut în acea zi, Buettner i-a pus o ultimă întrebare: “Cum crezi că ai reuşit să te recuperezi în urma cancerului pulmonar?”
“Pur şi simplu a dispărut”, a răspuns Moraitis. “M-am dus în America în urmă cu 25 de ani pentru a vedea dacă medicii ar putea să îmi explice cum s-a produs această vindecare miraculoasă”, a adăugat acesta. “Şi ce s-a întâmplat?”, îl întreabă Buettner.“Doctorii mei au murit!”, răspunde Moaritis.
Buettner a ajuns la o concluzie în ceea ce priveşte longevitatea oamenilor, şi a spus:“pentru ca oamenii să adopte un stil de viaţă sănătos trebuie să trăiască într-un ecosistem”. De exemplu, americanii pot încerca să mănânce sănătos, dar “industria alimentelor procesate cheltuie peste 4 miliarde de dolari pe an pentru a ne tenta să consumăm produsele lor. Cum putem combate acest lucru?”
Sursa:  /www.financiarul.ro