miercuri, 27 august 2014

Cobra- Interviu de Robert Potter- 7 aug. 2014 (2)

(sâmbătă, 9 aug.2014)
 

(partea a doua)

 COBRA - Da, este foarte simplu. Am un anumit gen de informaţii care m-au făcut să fiu sigur că Evenimentul nu era posibil să aibă loc în acea fereastră de 10 zile. Am postat asta pentru că a existat multă speculaţie prin Internet despre Revaluarea de pe 22 sau 21 iulie şi multe speculaţii despre Eveniment, că ar avea loc azi sau mîine. Am dorit doar să calmez oamenii. Asta a fost tot. Nu are nimic de-a face cu mine sau călătoriile mele. Am dorit doar să dau un pic de perspectivă. Eu nu cunosc data Evenimentului.

 
Rob - Frumos. Cred... Un răspuns frumos. Mulţumesc pentru asta.
 
COBRA - Ceva ar mai fi de spus aici. Cînd aveau loc anumite operaţiuni ale Forţelor Luminii, se putea spune cu siguranţă că înainte ca operaţiunile să se finalizeze, Evenimentul nu putea avea loc. Primesc anumite informaţii din cînd în cînd despre asta. Dar nu e „bătut în cuie”. Nu ştiu data Evenimentului.
 
Rob - E bine. Pe asta ai lămurit-o.
 
Apreciez. Dacă priviţi în jurul vostru, doamnelor şi domnilor, dacă priviţi lumea din jur, dacă vă gîndiţi şi priviţi încet la situaţia care are loc, veți constata că nu prea sîntem pregătiţi pentru Eveniment. Cred că este important pentru oameni să o recunoască. Asta, dacă priviţi de aproape. Sunt implicat în această mişcare de mai bine de 45 de ani. Consider că mi-am format  o viziune lungă şi calmă despre asta.
 
Am dorit să vorbesc despre alt post foarte controversat unde multă lume s-a comportat eratic. „Şobolanii săreau de pe corabie. O, Doamne" asta nu e adevărat. Vreau să spun că înţeleg perspectiva lor de oameni nou-treziţi, vis-a-vis de această postare particulară. 
 
Ai dat o explicaţie minunată despre Chimera şi ai menţionat că navele-mamă s-au mutat într-un cerc de 200 de mile în orbita terestră, fiind bineînţeles invizibile. Voi folosi un pic de analogie aici. Credeţi-mă, prieteni, nu vorbesc în dodii deoarece Dr. Frank Strange este un bun prieten de-al meu şi el a spus că a fost dus în Terra Interioară şi că unicornii există cu adevărat. Chiar așa, și, în plus, zboară. Dr.Frank Strange a spus că s-a împrietenit cu unul. Unul dintre oamenii care a comentat afirmația, este probabil o persoană tînără şi e de înţeles. Am auzit termini duri de la oameni care amînă deznodământul înțelegerii şi scopul postărilor.
 
Cobra, ai vorbit despre diverse blocaje în calea producerii Evenimentului: -) unul ar fi bombele "strangelet”, -) altul,diversele aspecte ale colectării clonelor, membrii originali ai Cabalei, -) scoaterea Archonilor etc.
 
Ai venit cu această mică istorie care, pentru noi, oamenii, chiar şi pentru mine, a fost ceva de genul "O Doamne, e pe bune?"
 
Am avut un ciob negru mic care este parte a anomaliei despre care cineva a  comentat: "Şi ce mai urmează? Va trebui să găsim unicornul curcubeului să-i punem ciobul în gaura cornului? Și după aia, ce? Trebuie să găsim caii de aur?" Pentru unii tineri astea sunt lucruri noi  are apar. 
 
Aş dori să faci un comentariu. Mai există şi alte blocaje care vor apărea? De cît timp ai cunoştinţă despre ciob? Nu s-a putut elibera informaţia asta p mai devreme? Care este povestea cu ciobul negru? (piatra neagră)?
 
COBRA - OK, în fond, înţeleg complet ce simt oamenii, pentru că și eu am trecut prin acelaşi proces. E ca o poveste care nu se termină niciodată, ca straturile de ceapă pe care trebuie să le înlături pentru a ajunge la miez. 
 
Această planetă este una normală însă noi nu sîntem într-o situaţie normală. Știu că pentru unii oameni asta e mai ciudat decît science-fiction şi mai straniu decît science-fiction. Sînt straturi aşezate peste asta şi aceste straturi sînt destul de periculoase. E necesar să fiu foarte atent ce spun şi cum o spun şi cînd o spun. Nu vreau să pun pe nimeni și nici o operaţiune într-o situație riscantă, mai ales dacă nu este necesar. De aceea e nevoie să fiu foarte atent la ce spun şi cînd o spun.
 
Asta te implică și pe tine.
 
Rob - OK. Înţeleg asta. Poţi vorbi puţin despre mişcarea de final de joc care se apropie pentru gruparea Chimera? Poţi spune ceva despre ce se petrece? S-au obținut ceva progrese sau victorii, în ceea ce priveşte asta, sau informaţia este încă clasificată?
 
COBRA - S-au făcut ceva progrese. În viitorul apropiat e posibil să dezvălui într-o scurtă postare despre asta, dar majoritatea informaţiei este încă clasificată. Pe scurt, este o situaţie periculoasă. Nu e simplu. Este una din cele mai compleze situaţii cosmice care a fost nevoie să fie rezolvate.
 
Rob - Absolut. Sînt de acord în totalitate cu asta.
 
COBRA - Şi aş mai spune încă un lucru: oamenii se întreabă mereu de ce militarii pozitivi nu fac nici o mişcare? Exact acesta este motivul. Militarii negativi şi în special grupul Chimera posedă arme sofistcate care sînt destul de periculoase şi e nevoie să se țină cont de aceasta, înainte ca iremediabilul să se producă.
 
Rob - Voi încerca să fac un pic mai multă lumină despre unele evenimente care au avut loc. Voi vorbi despre prăbuşirile de avioane. Nu voi face referire la cazul zborului Malaezian, deocamdată. 
 
Se pare că au loc multe prăbuşiri de avioane, în ultima vreme. Am auzit de la Dr. Frank Strange că prin 1970, Valiant Thor a vorbit despre asta. Că vor fi tot mai multe prăbuşiri de avioane în viitor. Nu toate acţiuni de deturnare. A menţionat că datorită uzurii structurilor metalice, schimbările ce vin sînt imprimate în cîmpul eletromagnetic al planetei şi că vor fi mai multe prăbuşiri. Eşti de acord că unele din prăbuşiri sînt datorate uzurii metalului şi că schimbările vibraţionale ale Terrei pot duce la asta?
 
COBRA - Din păcate majoritatea prăbuşirilor de avioane sînt lucrarea Cabalei. Nu sînt prăbuşiri datorate defecțiunilor mecanice ale avioanelor. Avioanele au fost doborîte în mod deliberat. Nu e vorba de accidente. Totuși, e adevărat că uzura materialului este mai prezentă în această perioadă pentru că există un mare stress la nivel quantic în metalul însuşi.
 
Rob - OK. Mulţumesc pentru asta. Acum nu vorbesc despre cel din Ukraina, care e un caz foarte particular, dar au fost o serie de părbuşiri de avioane în America de Sud, China şi în alte zone. Acestea sînt doborîri strategice cu scopul de a omorî anumţi oameni, sau e incitare la frică?
 
COBRAArchonii vor să menţină umanitatea la frecvenţa vibraţională a fricii şi folosesc multe abordări diferite pentru a realiza asta. Multe prăbuşiri de avioane într-o perioadă foarte scurtă de timp pot să facă oamenii destul de panicați. Acesta este unul din lucrurile care au loc, pe lîngă multe altele.
 
Rob - Aş dori să mergem mai departe. Bunul meu prieten, Len Horowitz a scris „Piraţii Invers ai spiralei ADN”, „Moartea în Aer” şi prima sa carte: „SIDA şi Ebola, natură, accident sau intenţie.” 
 
În această carte, dezvăluie cu claritate oamenilor că aceasta este o armă biologică americană creată de CDC (Center for Disease Control - Centrul de Control al Bolilor - N.T.) şi Statele Unite. Cînd au lansat pentru prima dată Ebola, au vrut să vadă cît de departe şi cît de repede se poate răspîndi. Au incubat-o în centrul Africii și, ca urmare, oamenii au murit; prea repede însă pentru ca să apuce să se răspândească suficient. Se pare că acum se încearcă această o nouă tulpină de Ebola care, speră ei, se va extinde internaţional, în întreaga lume.
 
Datele pe care le dau ei sunt reale sau e mai mult propaganda fricii? Nu că SIDA sau Ebola n-ar fi viruşi mortali ci, cel mai probabil, au fost transmise prin „vaccinări”. Poţi comenta despre panica actuală cu Ebola şi povestea ei de groază?
COBRA - La bază, acest virus a fost dezvoltat în acele laboratoare de arme biologice din Africa. Scopul acestui virus este să creeze suficientă panică pentru a instala legea marţială în Statele Unite. Evident, acest lucru nu se va întîmpla dar acesta este planul Cabalei.
 
Rob - OK. Mulţumesc pentru că ai răspuns la toate aceste întrebări. Aș dorit să vorbesc despre ceva „steaguri false” în general. Un mentor al meu pe care l-am întîlnit în Ashland, cînd am locuit acolo, a dezvăluit informaţia despre Calendarul Maya; numele său este Hose Orgelles. A vorbit despre diverse portaluri de activare sau vibraţii în creştere ale activităţii luminii. Într-una din activările sale a spus: "din acest punct înainte nimic nu va mai fi ascuns". E ca o istorie de groază unde oamenii îşi rod unghiile permanent. Reacţionează la aceste acte de teroare ceea ce e normal pînă la un anumit nivel. 
 
Ești de acord cu mine că aceste acte au loc de mai bine de 60 de ani, doar că acum cortina s-a ridicat şi oamenii inteligenţi devin conştienţi de asta şi continuă să fie şocaţi şi iar şocaţi? Acesta e combustibilul cu care Cabala vrea să aprindă vâlvătaia  fricii, corect?
 
COBRA - În fapt, acele lucruri s-au petrecut în ultimii 25000 de ani. Am avut epidemii de holeră, ciumă în Europa, în erele întunecate care au fost de departe mult mai rele decît ceea ce avem acum. Mecanismul din spatele acelora a fost acelaşi. Au fost arme biologice şi au fost răspîndite intenţionat. Da, au fost oameni care au aparţinut Cabalei și în evul mediu, care dețineau tehnologii pentru a dezvolta acele arme biologice. Situaţia de acum e aceeaşi. Singura diferenţă este că acum oamenii sînt conştienţi de ce se întîmplă. Şi pentru că oamenii sînt conştienţi, aceasta va lua sfîrşit. Pentru că cunoașterea este cheia opririi acestei provocări.
 
Rob - Foarte bine, întreg adevărul. Cumva m-a şocat că în evul mediu au fost dezvoltate aceste tehnici. Îmi pot imagina evul mediu cel negru în versiunea Archonilor şi alchimiştii avansaţi .......
 
COBRA - Nu! Nu!!! Erau fiinţe care au avut laboratoare unde cercetau și experimentau aceste epidemii în evul mediu. Exista un un grup foarte mic de oameni de ştiinţă care făceau parte din reţeaua Archoni-Chimera.
Rob - Da, asta spuneam. Poate am explicat incorect. Deci asta a fost interesant. În acel timp aveau propriul lor antidot pentru a se pune la adăpost?
 
COBRA - Pentru ei da şi pentru familiile regale, aveau antidot și mijloace de protecție.
 
Rob - Uau, e destul de greu de aflat asta. Pot să-mi imaginez ce-a avut loc.
 
Preluare de pe: http://clinicaextraterestra.blogspot.ro
(va continua)


Sursa: http://ascensiuneaspiritului.blogspot.ro/

Focar Epidemic de Frică şi Ură - Mesaj din partea 'Echipei' 21 august 2014

Suntem aici, martori ai neobişnuitului haos, precum și ai incredibilului conflict care au cuprins planeta voastră. Mulți dintre voiresimt, până la saturație, efectele neîncrederii şi descurajării, în faţa scenariilor repetate de violenţă şi conflict. Am dori să vă încurajăm şi să vă susţinem în desprinderea de orice simţăminte de descurajare, cât şi de orice sentimente de neputinţă sau deznădejde.

Aceste simţăminte amplifică, efectiv, matricea energetică în curs de desfăşurare pe ecranul realităţii voastre. Este important să vă amintiţi că sunteţi un creator magnific, sunteţi o fiinţă de şi dintru Lumina şi conştiinţa divină. Sunteţi aici, ca să zicem aşa, în misiune, pentru a oferi sprijin, la rândul vostru şi pentru a converti aceste energii distorsionate.

Cu toate acestea, câmpul conştiinţei colective vibrează intens la frecvenţele fricii, zbuciumului, conflictului, urii şi abuzului de putere. Acest câmp colectiv de energie şi vibraţii emoţionale infectează gândurile fiecărei fiinţe. Toţi suntem înzestraţi cu calităţi empatice şi percepem energia densă. Majoritatea le reprimă, întrucât nu ştiu cum să gestioneze situaţia şi să-şi valorifice abilităţile. Totuşi, fac şi ei parte din tabloul general.

Aţi putea spune că ne confruntăm cu focarul unei epidemii letale de frică şi ură. Se manifestă atât în acţiunile la nivel individual, cât şi la nivel de grupuri aflate în opoziţie. Această epidemie de frică, neajutorare şi abuz de putere este generată, în mod continuu, de imaginile ce sunt difuzate pe parcursul ştirilor voastre de seară.

Vă invităm să faceţi un pas înapoi, pentru o clipă şi să recunoaşteţi cine sunteţi voi înşivă, ca persoană. Fiecare dintre voi este un transformator al energiilor şi acţiunilor întunecate, mohorâte, distorsionate. Fiecare este un membru al familiei de Lumină. Sunteţi fiinţe stelare divine, magnifice, multidimensionale, care se află aici, pe această planetă, pentru a converti, înălţa şi transmuta tot ceea ce dăunează vieţii.

Antidotul acestei epidemii de frică, ură şi violenţă constă în conştienţa voastră cu privire la cine sunteţi cu adevărat, precum şi în disponibilitatea de a menţine şi ancora o nouă realitate. Orice fiinţă trezită, care continuă să radieze frecvenţele iertării, Iubirii şi recunoştinţei în matrice şi în conştiinţa colectivă, prestează un serviciu de mare putere.

Nu sunteţi neajutoraţi, în această realitate. Sunteţi nemăsurat de puternici. Prin urmare, păşiţi înainte şi, totodată, înlăuntrul puterii personale. Începeţi să generaţi frecvenţele şi vibraţiile de susţinere a vieţii.

Atunci când observaţi că judecaţi evenimentele care se petrec, opriţi-vă! STOP! Resetaţi-vă gândurile şi proiecţiile care nu fac decât să contribuie la însăşi situaţia care vă tulbură, vă supără sau chiar vă răvăşeşte. Aceasta este o abilitate verificată, pe care vă invităm să o deprindeţi şi practicaţi, cu măiestrie. O cunoaşteţi; e vorba numai de reamintire.

Ştim că aceasta este ceea ce aţi putea numi o activitate de proporţii, o răspundere însemnată. Permiteţi-ne să vă asigurăm că sunteţi la înălţimea sarcinii; altminteri nu v-aţi afla Aici, pe această planetă, în aceste vremuri.

Misiunea voastră este de a observa evenimentele din viața personală, precum şi ceea ce se petrece la nivel colectiv şi de a oferi frecvenţa înălţătoare, specifică propriei voastre Surse de Iubire şi Lumină, infuzând-o în şi asupra înseşi lucrurilor cu efect polarizator.

Amintiţi-vă, emoţiile negative creează dependenţă, la fel ca zaharurile voastre procesate şi alte tipuri de droguri sau comportamente. Este timpul să fiți sinceri cu voi înşivă şi să onoraţi cine şi ce sunteţi. Sunteţi o fiinţă divină care este prinsă, din întâmplare, în reţeaua benzilor de frecvenţă ale acestei epidemii de frică şi ură.

Numai prin intenţia şi conexiunea voastră la adevărul a cine şi ce sunteţi, în calitate de cetăţean galactic, puteţi infuza frecvenţa voastră, specifică Luminii, în orice situaţie, cu scopul de a o transforma.

Pe când observaţi evenimentele care sunt difuzate la televizor, amintiţi-vă să nu judecaţi şi să nu condamnaţi. Această atitudine insuflă energie, înseşi situaţiei pe care doriţi să o schimbaţi.

Aşadar, începeţi să urmăriţi ştirile, cu conştienţa că puteţi transmuta realitatea a ceea ce este difuzat şi, totodată, întreţinut şi amplificat prin teama, judecăţile şi abuzul de putere, de la nivel colectiv. Începeţi să vizualizaţi sau să invocaţi şi să ancoraţi o realitate de susţinere a vieţii. Vizualizaţi o încheiere fericită, o turnură miraculoasă, în desfăşurarea situaţiei. Binecuvântaţi fiecare individ ce oferă mai degrabă vibraţii negative, decât o frecvenţă a Iubirii. Faceţi tot posibilul pentru a vedea aceşti indivizi drept scânteile divine, care şi sunt, de altfel.

Începeţi, totodată, să vi-i imaginaţi pe conducătorii lumii voastre trezindu-se şi contribuind la starea de armonie, co-creând pacea şi bunăstarea pentru toată lumea. Voi sunteţi cei care pot determina această schimbare. Atunci când le judecaţi şi condamnaţi acţiunile, voi le amplificaţi, de fapt, puterea.

Închipuiţi-vă că vă puteţi adresa fiecăruia dintre conducătorii lumii, în tărâmurile lăuntrice, amintindu-le cine sunt ei, cu adevărat. Începeţi să invocaţi magnificenţa lor autentică. Invitaţi fiinţe divine de şi dintru Lumină să le inspire, în permanenţă, acţiunile, în favoarea Binelui. Atunci când are loc o întrunire a conducătorilor lumii, asiguraţi-vă că veţi fi convocat, la rândul vostru, Providenţa şi Sfatul Divin, să fie de faţă, pentru a veghea asupra procesului de luare a deciziilor.

Fiţi consecvenţi în această activitate. Nu fiţi descurajaţi, atunci când vi se pare că nimic nu se schimbă. Daţi-ne crezare când afirmăm că atât voi, cât şi ceilalţi – cei care menţineţi şi susţineţi această nouă realitate – o veţi cristaliza, manifesta.

Chemaţi fiinţele neîntrupate de şi dintru Lumină, pentru a vă oferi sprijin şi asistenţă, în această activitate de transformare. Chemaţi legiunile de fiinţe divine şi îngeri, pentru a-şi oferi serviciile, în aplanarea acestor situaţii de violenţă. Atunci când fiecare fiinţă umană îşi va asuma puterea şi o va intensifica efectiv, realitatea voastră se va transforma radical.

Permiteți-ne să vă asigurăm că există un număr tot mai mare de indivizi treziţi, care încep să ancoreze o realitate de susţinere a vieţii. Rândurile voastre se amplifică. Fiecare îmbogăţeşte matricea colectivă cu mai multă Lumină, Iubire, iertare şi recunoştinţă.

Sunteţi un element important, în acest angrenaj. Alăturaţi-vă numărului tot mai mare de fiinţe conştiente şi începeţi să vizualizaţi o realitate care susţine viaţa, care încurajează bunăstarea şi onorarea tuturor. De orice manieră şi la orice nivel, purcedeţi! De fiecare dată când vă elevaţi atitudinea sau renunţaţi la judecată; când înălţaţi o rugăciune de recunoştinţă; când invocaţi sprijinul fiinţelor eterice de şi dintru Lumină, pentru a oferi asistenţă, atât vouă, cât şi situaţiei cu care vă confruntaţi, voi schimbaţi semnificativ lucrurile.

V-am împărtăşit toate căile prin care vă puteţi oferi vibraţiile şi gândurile de fiinţă trezită. Alăturaţi-vă unii altora, fiecare aderând la un grup de sprijin constituit din indivizi cu o viziune similară, ce împărtăşesc aceleaşi valori, care vă încurajează în menţinerea celei mai subtile frecvenţe, izvorâtă din străfundurile fiinţei, precum şi a puterii divine şi conexiunii cu Divinitatea.

Amintiţi-vă să vă desprindeţi de limitări, precum şi de simţămintele de neputinţă. Acestea constituie doar o iluzie ce face parte din epidemie. Voi sunteţi soluţia şi antidotul. Frecvenţa susţinută a Iubirii, bucuriei şi compasiunii este cea care fortifică şi ancorează fundaţia schimbării.

Ştim că v-am captat atenţia. Ştim că am răscolit şi v-am reactivat amintirile cu privire la cine sunteţi şi de ce sunteţi Aici, în aceste vremuri. Vă preţuim curajul şi disponibilitatea de a face parte din această minunată, fascinantă evoluţie a conştiinţei. Sunteţi remarcaţi şi profund apreciaţi. Vă suntem întotdeauna la dispoziţie, suntem pe recepţie, după cum sunt toate fiinţele colosale de şi dintru Lumină, cu scopul vindecării acestei planete. Această transmisiune s-a încheiat şi este completă.

'Echipa'

©2014 Peggy Black All Right Reserved. Puteţi împărtăşi acest mesaj şi îl puteţi distribui cât timp nu operaţi modificări, de asemenea cât timp îi precizaţi autorul şi includeţi această informare cu privire la copyright, precum şi adresa web.   www.morningmessages.com GRATUIT 88 mesaje disponibile 

Un comentariu din partea lui Peggy
Până acum, nu am inserat consemnări cu privire la transmisiunile din partea 'Echipei'. Ştiu că mulţi dintre voi evită să urmărească ştirile, deoarece sunt atât de îngrijorătoare, chiar răscolitoare. Totuşi, trebuie să ne reamintim că suntem singurii care pot ancora o realitate diferită. Aş dori să-i adresez fiecăruia din voi, invitaţia de a petrece luna următoare, drept Alchimist Conştient, urmărind sau citind ştirile cu intenţia de a oferi o nouă realitate, sublimată, ca alternativă la fiecare situaţie. Radiaţi-vă Lumina, Iubirea, iertarea şi compasiunea, asupra fiecărui articol de ştiri, pe care îl doriţi soluţionat şi vindecat. Chemaţi toate fiinţele divine de şi dintru Lumină, pentru a aplana fiecare situaţie conflictuală dimprejurul vostru sau din orice regiune a planetei. Supravegheaţi soluţionarea, spre binele cel mai înalt al tuturor; nutriţi o viziune a păcii şi armoniei. La rândul meu, îmi fac temele legate de ştiri, la solicitarea 'Echipei', de peste cinci ani; şi ar fi minunat să mi se alăture un grup numeros de fiinţe conştiente. Haideţi să facem o schimbare semnificativă!

Binecuvântări şi profundă recunoştinţă, Peggy

Sursa: newsletter editura for you

http://pasdeinger.blogspot.ro/2014/08/focar-epidemic-de-frica-si-ura-mesaj.html

Falimentul României produs de clasa politică

degradare-morala


Urmăresc pe reţele de socializare comportamentul semenilor noştri. Ţara este împărţită în două tabere distincte: băsişti şi antibăsişti. Indiferent ce spune un ins dintr-o tabără, cei din cealaltă tabără sunt gata să-l linşeze, de ce, m-am întrebat, parcă trăim într-o ţară liberă, unde fiecare poate avea o opinie chiar diferită de a vecinului de palier. Asta nu este o crimă. Voltaire îi spunea , din postura de Preşedinte al Parlamentului francez, lui Benjamin Franklin, care era trimis al Americi în Franţa, pentru ca Franţa să ajute America în lupta sa de eliberare de sub dominaţia engleză, îi spunea deci: „domnule Franklin nu sunt deacord cu cererea dvs., dar, voi lupta ca dvs. să vă puteţi expune şi susţine cererile ce le aveţi de transmis Parlamentului francez”.Au trecut de atunci mai mult de 200 de ani, în loc ca lucrurile să evolueze, asistăm la o abrutizare a societăţii româneşti în ansamblul ei. Această degradare a fost posibilă datorită falimentului clasei politice şi odată cu ea a economiei româneşti. România, nu se spune, dar este o ţară care trăieşte din împrumuturi, este un stat subordonat politico-economic structurilor europene şi bancare, mă refer la UE, FMI, BM. Nicio măsură nu poate fi luată în România până nu primim OK-ul acestor structuri. Orice măsură politică este discutată la Bruxelles chiar dacă nu este neapărat necesar, noii boieri ai Românieie imediat pleacă cu jalba-n proţap şi pârăşte la Înalta Poartă europeană ce se întâmplă în România. Adevărul este deformat de aceste capuchehăi moderne care slujesc stăpânii în funcţie de interese.
Toate acestea nu ar fi existat dacă am fi avut o clasă politică responsabilă, o clasă politică hotărâtă să ducă această ţară pe un drum bun.În ‘90 nu aveam datorii externe, aveam industrie, poate era nevoie de retehnologizare, de infuzie de capital, vindeam jumătate din această industrie şi modernizam cealaltă jumătate. Nu s-a vrut, s-a preferat distrugerea întregii industrii, a agriculturii, a băncilor, a României în ansamblul ei. Noi nu am avut guvernanţi, am avut nişte criminali care au pus pe butuci o ţară bogată şi cu potenţial de prosperitate. Când văd politicieni, din cei de la putere, ori din opoziţie spunând că ne mai putem împrumuta, îi întreb pentru ce ne împrumutăm, ce construim cu banii împrumutaţi, cum vom plăti datoria ? Sigur că îşi doresc ca ţara să contracteze noi datorii, pentru că numai aşa le pot intra mulţi, “maldăre” de bani în buzunare. Vin alegerile prezidenţiale, se perindă prin faţa televizorului, ori prin pieţele publice aceiaşi oameni care ne mint, ne fură, ne batjocoresc de 25 de ani. Chiar dacă, ici ,colo, a apărut vreunul mai tânăr mesajul este acelaşi. Partidele sunt aceleaşi de 25 de ani şi-au mai schimbat denumirea, rădăcina a rămas aceeaşi. S-au făcut tot felul de alianţe între partide toate terminate cu eşec, cert este că acest mod de a face politică şi-a spus ultimul cuvânt. Partidele actuale de pe eşichierul politic şi-au epuizat credibilitatea şi puterea de a face ceva. Dealtfel nici nu au dorit, au avut o politică de gaşcă, de bandă, de jefuire a ţării. Cine mă contrazice să îmi spună unde sunt băncile, unde este industria, unde este agricultura, unde ne sunt pădurile? Politicienii au trecut dintr-un partid în altul, ori pur şi simplu şi-au construit noi partide cu membrii proveniţi din vechile partide. De fapt, au încercat să-şi schimbe părul, să se ascundă sub o nouă pălărie. La o privire mai atentă descoperi în discursul lor aceleaşi vechi metehne, ceea ce înseamnă că îşi pot schimba părul, dar nu şi năravul, sub pălărie se văd aceleaşi Mării gata să jefuiască banul public după bunul plac. Trebuie gândit un nou mod de a conduce ţara, cu alte idei, cu alt tip de organizare. Trebuie găsită soluţia din care să reiasă grija faţă de cetăţean şi nu faţă de o gaşcă nemernică ce îşi spune pompos Partid Politic. Atunci pe cine vom vota la alegerile prezidenţiale? Aceste partide politice nici nu ar trebui să mai scoată capul în lume, dar să mai participe la alegeri. Într-o ţară normală, 90% din cei ce vin la televizor pentru a ne mai prosti odată, ar fi fost arestaţi şi condamnaţi la urgenţă. Cum să avem o asanare morală a societăţii, cand suntem conduşi de hoţi?. Până nu vom curăţa cangrena societăţii româneşti de tot puroiul infracţional cocoţat în cele mai înalte fotolii de reprezentare, nu vom putea vorbi de normalitate. Mă tem că o nouă mişcare socială va fi necesară, numai aşa se va putea doborî caracatiţa infracţională din conducerea statului nostru. De fiecare dată am înlocuit nişte hoţi cu alţi hoţi, până când vom face această prostie?
Autor: Ionel Carstea
sursa: carstea-ionel.blogspot.ro
http://gandeste.org/