duminică, 9 martie 2014

Tutankhamon ar putea să fie arian? Cum a dus ADN-ul lui Tutankhamon la dispute etnice şi rasiale în întreaga lume...

Toată lumea ştie de povestea lui Tutankhamon, celebrul faraon descoperit cu mormântul intact şi cu o comoară incredibilă de către arheologul Howard Carter. Rasa sa, însă, a devenit o problemă mondială, scrie publicaţia online io9.com.

Puţină lume ştie că el este fiul unui alt personaj celebru, faraonul Akhnaton, care a vrut să reformeze religia egiptenilor antici şi a fost primul din lume care introdus monoteismul, venerând doar zeul Ra, cel al Soarelui.
 
Ei bine, geneticianul Yehia Gad a secvenţionat în urmă cu câţiva ani, în 2008, ADN-ul faraonului Tutankhamon. Gad şi echipa sa a analizat, în fapt, mai multe mumii, ceea ce le-a permis să reconstituie genealogia a cinci generaţii din cea de-a 18-a dinastie a Egiptului antic. Numai că rezultatele au întrecut orice aşteptări: o mumie anonimă, pe numele ei de cod KV55 s-a dovedit că este, în fapt, însuşi Akhnaton, faraonul rebel, despre care egiptenii antici au şters aproape orice referire ca răspuns la reformele sale religioase. Mai mult, câteva mumii de fetuşi găsite în sarcofagul lui Tutankhamon, s-au dovedit a fi fetele sale. Testele au mai arătat că părinţii săi au fost şi ei fraţi. Adică atât Akhnaton, cât şi frumoasa regină Nefertiti erau frate şi soră. Această descoperire n-ar fi prea şocantă în sine, deoarece cosangvinizarea era foarte răspândită în Egiptul antic sau printre incaşi.
 
Între ştiinţă şi geopolitică
 
 
Descoperirea a fost făcută publică în 2010 şi publicată în Journal of the American Medical Association; a avut parte de un documentar la Discovery Channel şi apoi a ajuns şi în paginile revistei National Geographic. Akhnaton şi Nefertiti au plantat ei înşisi, chiar în momentul în care l-au conceput pe Tutankhamon, seminţele maladiei degenerative care a dus, ulterior, la moartea fiului lor.
 
Echipa lui Gad nu a publicat informaţii despre originile rasiale sau etnice ale lui Tutankhamon, afirmând că datele sunt insuficiente.
 
Numai că de aici începe cu adevărat telenovela. O companie elveţiană care se ocupă de genetică şi genealogii, numită IGENEA, a trimis un comunicat de presă prin care se afirmă că ADN-ul lui Tutankhamon aparţine unei linii ancestrale, sau haplogrup, numită R1b1a2. Aceasta este rară în Egiptul de astăzi, dar este extrem de comună în Vestul Europei. Dovada lor era o captură de ecran din documentarul Discovery, unde se vedea o secvenţă din ADN-ul faraonului.
 
Când istoria devine o problemă sensibilă
 
Mai departe, grupurile neo-naziste au început să afirme că Tutankhamon a fost „alb“, iar pe YouTube au apărut zeci de clipuri în care se spune că Tutankhamon are sânge „arian“. Alţii i-au condamnat ulterior pe motiv că sunt rasişti.
Unii se temeau de o posibilă conexiune iudaică, ceea ce ar fi putut duce la tensiuni cu Israelul dacă se ajungea la probleme de genul „Egiptul a făcut parte din Ţara Promisă“ de Yaweh lui Moise. Iar problema este complexă, mai ales când Egiptul şi Israelul au dus câteva războaie în ultimele decenii, cel mai celebru fiind în 1973, când forţele armate israeliene au ajuns chiar la Canalul Suez.
 
„Alb“ sau „negru“
 
Dar disputa care a ajuns la nivel internaţional a fost cea legată de originile sale „albe“ sau „negre“. Grupurile de extremă dreaptă pretind că faraonul este de fapt nordic, în vreme ce alţii vor să-l portretizeze drept negru. Un documentar care prezenta comorile lui Tutankhamon a ajuns în final să conducă la demonstraţii pe motivul că moştenirea culturală africană este negată, în timp ce o expoziţie itinerantă a comorilor sale, din 2005, a dus la proteste în Los Angeles, demonstranţii argumentând că reconstrucţia feţei regelui, realizată pe baza scanării craniului, nu este suficient de „neagră“.
 
Contaminarea probelor?
 
Problemele nu sunt doar de rasă. Alţi geneticieni au pus la îndoială rezultatele cercetării lui Gad, dacă nu cumva erau contaminate. Şi nu neapărat de către oamenii de ştiinţă, ci de cei care din anii 1920 până în anii 1980 au manevrat mumiile cu mâinile goale, fără mănuşi şi fără procedurile stricte actuale.  Cercetătorul a avut foarte puţin timp pentru teste, iar după „Primăvara Arabă“ nu a mai avut acces la mumie, astfle încât să realizeze noi teste, pentru a verifica din nou. Dar el este convins că rezultatul cercetărilor sale este cel bun.
 
Securitate naţională
 
Multă lume abia aşteaptă să îşi aroge descendenţa sau ascendenţa din faraonii egipteni. Mormonii din SUA, de exemplu, pretind că provin din Iosif, care a fost un apropiat al familiei regale din Egipt, pe ideea că evreii au emigrat în jurul anului 600 înaintea erei noastre în America, unde au devenit strămoşii „pieilor-roşii“. Desigur, date ADN certe arată că amerindienii au sosit din Asia acum 15.000 de ani, însă asta nu-i împiedică să creadă mai departe ceea ce vor. Pentru Egiptul actual, ADN-ul lui Tutankhamon a devenit problemă de securitate naţională, din moment ce poate vulnerabiliza poziţia ţării în faţa altor state. Pentru afro-americani ar fi un motiv de mândrie că una dintre cele mai mari civilizaţii din istorie ar fi „neagră“, cu mult înainte ca orice civilizaţie europeană să apară. Desigur, egiptenii antici făceau parte dintr-un grup etnic divers. 
 
Copţii, descendenţii direcţi ai faraonilor
 
Cei mai apropiaţi descendenţi ai lor sunt copţii actuali, o minoritate religioasă din Egiptul de azi, care menţin religia creştină într-o variantă specifică. Aceştia sunt circa 10% din populaţia de 82 de milioane de ţării. Limbajul lor provine din cel folosit în Egipt în epoca Romană. Acum, însă, aceştia folosesc araba, limba coptă nemafiind folosită decât foarte rar, în special în scop liturgic. Mai nou, însă, există un interes tot mai mare pentru reînvierea acestui limbaj. Copţii nu se văd pe ei înşişi drept arabi, ci descendenţi direcţi ai egiptenilor antici. O parte a copţilor antici a trecut, însă, de-a lungul timpului la islam.
 

http://danielroxin.blogspot.ro/

Demistificarea Noii Ere – 1


inger
Acest mesaj  în direct  a fost  transmis în Tucson, Arizona
18 Ianuarie 2014
Salutări dragilor, eu sunt Kryon din Serviciul Magnetic. Ca și până acum, partenerul meu se retrage și puritatea mesajului este îmbunătățită. Spun acest lucru pentru că până și el experimentează diferențieri în energia spirituală cu care a lucrat de 23 de ani. Chiar și procesul de canalizare se schimbă. Dacă într-adevăr canalizarea este un mesaj deschis care vine prin portalul glandei pineale și dacă într-adevăr energia planetei începe să susțină acest lucru, înseamnă că portalul comunicării va deveni mai larg. Este transmis în cel de-al treilea limbaj cu mult mai mult decât oricând înainte, chiar către ascultător după faptul [înregistrării] și chiar la cel ce citește pagina. Există o energie care este multidimensională, și care poartă mesajele mult dincolo de ceea ce este oral sau scris, și ea călătorește împreună cu acest mesaj specific așa cum voi îl auziți chiar acum în această încăpere. Sunt cu mult mai multe de spus dacă deschidem acest subiect și începem să discutăm.
Fiecare Om din această încăpere și cei care citesc sau ascultă au un drum în viață care este cu totul unic. Nici unii dintre voi nu sunteți la fel. Ați putea crede că acesta ar fi un puzzle foarte complex, totuși pentru Spirit nu este, pentru că totalitateavoastră luați împreună este combinată într-o unitate. Este un puzzle în care atributele unuia îl ajută pe celălalt în moduri cu care nu sunteți nici măcar familiarizați.  Deci, acest lucru devine foarte complex pentru voi când vă gândiți la el, dar pentru noi nu este. Este o energie dulce și binevoitoare și acesta este scopul ei.
Așa că, dragi vindecători, Eu știu cine este aici și Eu știu cine ascultă și citește. Chiar dacă vă confruntați cu probleme sau diferențe în ceea ce privește comunicarea cu Spiritul, acum știți de ce. În cazul în care  conducta se lărgește, presiunea apei poate să scadă, dar cantitatea de apă care curge rămâne aceiași. Dinamica a ceea ce voi primiți ca informație canalizată și energie de vindecare, se poate adapta în moduri la care voi nici nu vă așteptați. Și asta în scopul de a obține aceleași rezultate sau chiar mai bune. Să știți acest lucru: Planul este că nimic nu poate merge mai rău. Înțelegeți? Acesta este planul. Dacă voi primiți aceeași informație printr-un portal mai larg, acest fapt permite o claritate mai mare care nu a existat înainte. În loc să fiți stropiți cu gânduri intuitive rapide, ele acum își încetinesc viteza astfel încât să le puteți vedea și folosi mai bine.
2014 – Un Nou Început
2014 este o energie nouă, și începutul creșterii abilității sufletelor vechi de a lucra pe planetă mult mai bine decât înainte. Aceasta este energia pe care, ca suflet vechi, ați așteptat-o întotdeauna. Este începutul timpului vostru, dar va mai dura o vreme și unii dintre voi nu-l vor simți încă pentru că simțurile voastre se realiniază. Dar, în general, ar trebui să existe un sentiment în voi toți și în cei care mă ascultă că acest an este foarte diferit față de anul trecut. Voi ar trebui să fiți în măsură să respirați profund și să spuneți ”Mă bucur atât de mult că este 2014 și că pot simți diferența.” Nu fiți doar un ecou a ceea ce cineva v-a spus despre acest lucru, ci mai degrabă folosiți-vă înnăscutul și intuiția pe care o aveți pentru a verifica cum se simt toate astea.
Deci vom începe o serie de mesaje canalizate, fără să-i spun partenerului meu când acestea vor avea loc, cu privire la demistificarea noii ere. La începutul acestei discuții v-am spus că unele dintre acestea ar putea foarte bine să fie agresive. Acest lucru este valabil în special pentru învățătorii care au o mentalitate care nu este ușor de schimbat. Ei întotdeauna au predat un anumit lucru într-un anumit fel și această metodă a funcționat pentru ei. Așa că de ce să o schimbe?
Dați-mi voie să mă adresez un moment învățătorilor: Dragilor, în energia veche, înainte de 2012, absolut tot ceea ce ați primit a fost trecut printr-un filtru, un filtru întunecat de vechea energie. Deci, mare parte din ceea cu ce ați lucrat au fost metafore, nu informații directe. Apoi le-ați liniarizat și ați scos din ele tot ce ați putut. Nimeni nu spune că a fost greșit. Pur și simplu voi ați făcut tot ce ați putut cu ceea ce ați avut. Dar acum, când ați scos filtrul și vedeți despre ce este vorba de fapt, aceasta ar putea fi pentru voi o experiență de tipul ”aha”. Vă rog să înțelegeți că această comunicare este un cadou și nu conține nici o judecată. Este mai degrabă o invitație pentru voi să deschideți ochii într-o încăpere nouă și luminoasă și să spuneți: ”Ah, asta este diferit de ceea ce am predat.” Sărbătoriți noua claritate și apoi predați ceea ce vedeți acum.
Unele dintre aceste informații noi vor începe să clarifice ceea ce ați făcut, și ar putea foarte bine ca un pic să schimbe paradigma pe care mereu ați crezut că o aveți sub control. Va fi puțin diferit. Este ca și în cazul celor care văd în cele din urmă scrise versurile unui cântec pe care l-au cântat și-și dau seam că au cântat cuvintele greșite! Tonul este același, dar versurile sunt acum mult mai exacte. Este ceva asemănător. Așa că voi ați putut cânta cântecul, preda cântecul și să vă bucurați de cântec, dar atunci când deschideți notele de linie și vedeți în cele din urmă versurile scrise, s-ar putea să faceți ”Oops!” Așa că faceți o respirație adâncă pentru un moment. Spuneți-vă ”Este în regulă, este în regulă, acum am mai multă claritate, voi preda asta într-un mod diferit și mai bine!”
Destul de des Ființele Umane vor lua o situație ca asta, o vor răsuci pe toate fețele și îi vor atașa o judecată de autoevaluare, vor privi la viețile lor și vor spune ”Am făcut greșit acest lucru, deci, am dat greș.” Voi înțelegeți, dragilor, că aceasta este o învățătură a vechii energii? Este una în care o conștiință a vechii energii vine să facă ”corecții de direcție” învățătorilor și intuitivilor. Este percepția – percepția despre măreția voastră.
Ieșirea din liniaritate
Primul lucru pe care vreau să-l fac este să vă îndemn să încercați să desingularizați lucrurile. Tot ceea ce aveți este liniar, așa încât totul trebuie să se potrivească în modelul vostru. Am mai spus lucrul ăsta și înainte: Ființele Umane trăiesc în 3D și, prin urmare, totul este perceput în 3D. În general, voi întotdeauna încercați să aliniați totul astfel încât lucrurile să fie conforme cu felul în care voi vă percepeți propria realitate. Voi trebuie să fiți satisfăcuți de liniaritatea și compartimentarea tuturor lucrurilor cu care lucrați. Cu toate că unele concepte pe care le primiți de la Spirit în mod evident nu sunt liniare, voi tot trebuie să le realiniați într-un mod liniar pentru ca să vă simțiți confortabil. Un înger este O entitate. Dumnezeu are O voce. Există O dietă pentru toți. Există O cale să vă închinați, să vă rugați și să-l vedeți pe Dumnezeu. Există UN mod corect. Există UNUL dintre voi, și totul este conținut în creierul vostru. (Asta ultima este foarte amuzantă dacă ați cunoaște adevărul.)
Este cu mult mai complex de atât. Dați-mi voie să devin mai explicit astfel încât să înțelegeți despre ce vorbesc. Spiritul întotdeauna a vorbit umanității în mod codificat. Dacă ați citit cărțile profeției în Sfânta Scriptură, versetele sunt codificate. Nostradamus și-a scris catrenele codificat astfel încât prietenii lui să nu-și dea seama ce face el. Dar și el a primit de la Spirit în mod codificat aceste mesaje legate de viitor. Adevăratele profeții spirituale întotdeauna au fost date într-o formă aparent metaforică codificată, chiar și cele mai profunde mesaje pentru planetă. Indigenii le-au primit și le-au dat mai departe în același fel. Întotdeauna au venit ca metafore – întotdeauna metafore.
Cum ar putea un Dumnezeu multidimensional să vorbească cu o Ființă Umană dintr-o dimensiune cu o singură cifră? Răspunsul este: prin metafore. Scopul cuvintelor voastre metaforice este de a folosi alte cuvinte sau situații care să sugereze o asemănare cu semnificația reală. Acest lucru ajută în claritate și înțelegere, mai ales atunci când nu vorbiți aceiași limbă. Ați avut vreodată de comunicat cu cineva care vorbea doar câteva cuvinte din limba voastră? Faceți gesturi, scoateți sunete și cuvinte pe care ei să le înțeleagă pentru a putea transmite ceea ce vreți să spuneți. Acesta a fost întotdeauna modul în care Spiritul a lucrat cu voi.
Cu toate acestea, unii învățători, mai ales cei din vechime, au luat metaforele ad literam și le-au predat ca fiind un fapt. La urma urmei, ”Dumnezeu a spus-o.” Acesta este un lucru obișnuit și voi toți știți asta. Cele șapte zile cât se spune că a durat crearea Pământului nu au fost șapte zile. Ele au fost șapte dispense de grație binevoitoare în care lucrurile au fost create într-un mod în care să aibă sens, iar rezultatul a fost crearea unei planete divine cu viață pe ea. Cu toate acestea, acesta este doar un exemplu despre ceea ce vorbim. Acum vedeți simțul realității ei și vă dați seama ce a însemnat cu adevărat Spiritul. Așa că acum este timpul să aplicăm acest simț al realității la unele dintre lucrurile pe care voi le auziți zilnic în viața voastră spirituală sau care ați fost învățați în cadrul metafizicii voastre. Acestea vor include atât lucruri generale cât și puncte caracteristice. La urma urmelor, punctele caracteristice sunt cele care vă vor crea probleme.
Un exemplu
Aveți aici un mic exemplu. Ori de câte ori vedeți cuvântul cristalin asociat cu orice ține de spiritual, fie că este vorba de o rețea sau de o planetă sau o entitate, înțelegeți că este ceva metaforic. Înseamnă că este vorba despre ceva ce deține vibrații sau memorează. Deci, de exemplu, când veți da de un channelling în care un înger de cristal este cel care transmite mesajul, imediat voi ați putea avea percepția unui înger făcut din cristal. Apoi îi dați acelui înger-piatră un nume, și în curând cineva va începe să se i închine și veți începe să cumpărați mici cristale care au fost prelucrate astfel încât să aibă aripi și să arate ca un înger. Și desigur, apoi cineva va începe să canalizeze îngerul de cristal având cristale puse pe toată scena. Vedeți ce spun? Mesajul original a însemnat cu totul altceva. Vreau să începeți să înțelegeți că mesajele canalizate, inclusiv ale mele, sunt adesea metaforice. Ele spun o poveste mult mai cuprinzătoare decât ar putea-o face vreodată orice mesaj liniar, pentru că ele ”deschid” mintea pentru a face comparație cu multe, multe alte atribute ale adevărului. Acesta este motivul pentru care folosim atât de multe pilde.
Un înger de cristal este un grup angelic (toți îngerii fac parte din ”supa lui Dumnezeu” și nimeni nu este singular) care este însărcinat cu stocarea informației sau a vibrației care ”vă reamintește” cine sunteți și poate chiar Akasha voastră personală. Această prezență angelică vă poate apoi ajuta ca de-a lungul drumului vostru să revendicați lucrurile pe care le-ați învățat în viețile anterioare. Ea este un ajutor binevoitor care vă ajută să lucrați cu măreția voastră. Nu vă place mai mult decât o piatră cu aripi?
O planetă de cristal nu este absolut deloc o planetă. Acesta ar fi ”un spațiu de depozitare” pentru suflete de toate tipurile, probabil din cadrul sistemului de încarnare și revenire. Dar este o metaforă pentru locul în care lucrurile multidimensionale sunt stocate și amintite. Idea de ”planetă” este numai pentru voi, deoarece voi nu aveți conceptul unui quantum multidimensional real cu atribute de stocare. Înțelegeți? Este o metaforă.
Informația pe care vi-o dau acum, în această nouă energie, este astfel dată încât să clarifice lucrurile, nu să le facă mai dificile. Dacă aplicați regula ”uită-te după metafore” multor lucruri care nu au sens, s-ar putea să începeți să-l înțelegeți mult mai bine pe Dumnezeu. Și asta va ajuta la demistificarea anumitor atribute care v-au fost spuse în trecut.
Da, noi avem particularități – cele clasice – dar dacă le-am da, acestea ar putea să rănească inimile celor care au predat altfel, și nu vom face acest lucru. Nu vom face acest lucru. În schimb vă oferim muniția pentru a studia lucrurile pentru voi înșivă, iar cele de care s-ar putea să fiți ”agățați” ca doctrină sau adevăr  s-ar putea să fie cu mult mai diferite decât ați crezut. Acesta este doar unul dintre lucrurile pe care vi le cerem să le faceți. Simțul realității. A existat o Grădină a Edenului? S-ar putea ca asta să fi fost o metaforă pentru Gaia? A existat un șarpe vorbitor? S-ar putea ca acest lucru să fi însemnat altceva? Știați că la anumite popoare indigene șarpele este un mesager al înțelepciunii? Când începeți să vedeți extraordinarul adevăr din aceste povești din cele mai vechi timpuri, veți vedea mult mai clar iubirea lui Dumnezeu, și veți începe să demistificați mitologia din jurul vostru.
Separarea
Încetați să mai separați lucrurile! Noi înțelegem că pentru Ființele Umane separarea lucrurilor este un comportament absolut normal. Voi separați ca să supraviețuiți și am mai vorbit despre acest lucru. V-am spus că cea mai mare diferență dintre energia veche și energia nouă este că energia veche a separat și a supraviețuit pentru că voi ați intrat în întuneric. Noua energie a aprins lumina și acum vă puteți vedea unii pe alții. Acum nu mai există nici un motiv de separare pentru că nu mai există frica de ceilalți. Îi puteți vedea acum! Așa că mai bine uniți-vă! Dar asta este mai ușor de zis decât de făcut. Rescrierea vechii energii a supraviețuirii va fi unul dintre cele mai grele lucruri de făcut. Uitați-vă la ce are în comun energia supraviețuirii. Se teme să adune Oamenii împreună în moduri noi. Recunoașteți frazele de mai jos?
Telefonul este unealta diavolului.
Televizorul va corupe mintea copiilor.
Internetul este începutul anti – Christului.
Facebbok-ul fură abilitățile sociale ale tinerilor.
Fiecare dintre acestea este o revoluție socială, aducând oamenii mai aproape unii de celalți. Dar instinctul de supraviețuire al vechii energii vă spune să vă fie frică de toate.
Aș vrea să începeți să practicați reunirea unii cu ceilalți în moduri la care nici nu v-ați fi așteptat. Iată un exemplu, fără a ofensa pe cineva, fără a răni inima nimănui. Exemplu: Ești un occidental. Întâlnești un om și el poartă o învelitoare pe cap. Haideți să discutăm despre procesul de gândire comun, bazat pe supraviețuire.
SUPRAVIEȚUIREA: Imediat învelitoarea pe care el o poartă pe cap v-ar indica sistemul său de credințe, poate și de unde este, filiația sa culturală, și, probabil, și limba pe care o vorbește. Pentru percepția voastră acest lucru înseamnă, pentru că chiar nu știți prea multe despre el, că poate nu o să vă placă. La urma urmei, voi nu purtați nimic pe cap. Deci, ce faceți? În mod normal o luați în altă direcție. Poate că e din Orientul Mijlociu? Sunt mulți în Orientul Mijlociu cei care poartă o învelitoare a capului. Cu toate acestea, totul din corpul vostru, tot ceea ce creierul vostru a fost învățat, vă va separa pe unul de celălalt. Creierul vostru va începe să bifeze raționamentul și logica: N-aveți nimic în comun. Dacă începi o conversație se va termina prost pentru că el nu crede ceea ce crezi tu. Tu, de asemenea, nu crezi ceea ce crede el, iar el nu te va asculta. El pur și simplu practică filiația a ceea ce a fost învățat. Deși tu nu știi multe lucruri despre asta, îl vezi urmând doar ceea ce i s-a spus să facă. Tu ești liber să nu porți o învelitoare a capului, iar el nu este. Ați înțeles? Supraviețuirea v-a separat, justificată doar prin vechile voastre percepții interioare, determinându-vă să acționați. Ați luat-o pe alt drum. Aceasta este separarea – aceasta este supraviețuirea. Vă va fi necesară multă gândire diferită despre felul în care lucrurile funcționează pentru a putea schimba acest lucru.
O NOUĂ PARADIGMĂ: Dragilor, luați în considerare acest lucru: Ați întâlnit un bărbat care poartă o învelitoare pe cap. Mintea voastră este departe de supraviețuire. Mai degrabă este în alertă pentru a sesiza dacă aveți ceva în comun. Aceasta este de fapt o ”nouă supraviețuire” în care voi înțelegeți în mod intuitiv că este necesar să vă conectați, nu să vă separați. Intuiția voastră lucrează și iată ce vă spune: Este Realitatea acestui om să poarte o învelitoare ca mod al său de a-l cinsti pe Dumnezeul din el. Aceasta este cultura lui, dar o face în mod deschis astfel încât tu să poți ști că el crede în Dumnezeu. La fel ca și tine! El își onorează atât de mult Dumnezeul încât nu se teme de ceea ce cred oamenii despre el pentru că poartă o învelitoare pe cap. În asta seamănă puțin cu tine, pentru că nici tu nu te temi din cauza a ceea ce crezi. Ai ceva în comun cu acest om, faptul că amânoi iubiți același Dumnezeu. Iată ce se întâmplă acum în continuare. Ştiai că se aşteaptă ca tu să pleci? El a purtat acea învelitoare de cap o viață întreagă și a trăit într-o societate care n-a făcut acest lucru. El știe care este comportamentul comun și l-a văzut repetându-se din nou și din nou. Deci, în loc de a pleca, ce faci? Dai mâna cu el. Îl privești în ochi. Zâmbești și saluți Dumnezeul din el și Dumnezeul din tine. Aveți unele lucruri în comun. Nici măcar nu trebuie să vorbiți despre ele. Nici măcar nu trebuie să te împrietenești cu el.
Care credeți că ar putea fi reacția sa? El vede o persoană echilibrată căreia nu-i pasă de faptul că el poartă pe cap o învelitoare. El nu întreabă de ce, el știe doar că a întâlnit un Om drăguț și echilibrat! Vă dați seama de ceea ce tocmai s-a întâmplat? Nu numai că voi v-ați schimbat paradigma voastră, dar ați schimbat-o și pe a lui! Poate că va pleca din acel loc mai puțin dispus să gândească că cei care spun despre ei că sunt ezoterici, o vor lua într-o altă direcție. Acesta este începutul unui nou set de reguli și am putea extinde aceste exemple la nesfârșit. Am putea vorbi despre țări și despre ce ar putea ele face, ceea ce le-ar putea aduce împreună, folosindu-se de ceea ce au în comun în loc să folosească o istorie veche a separării.
Noua paradigmă va cere un alt tip de supraviețuire – supraviețuirea binevoitoare. S-ar putea să auziți aceste lucruri în acest mesaj și să spuneți ”Oh, ce frumos. Este un concept frumos, Kryon”. Apoi să ieșiți afară și să uitați. Ceea ce eu vă cer să faceți, vouă celor din Noua Eră, este să-l practicați. Vă provoc. Ce ziceți de asta? Motivul pentru care știu cât de profund este acest lucru este că eu pot vedea ceea ce se va întâmpla. Îl pot vedea pentru că l-am văzut deja în alte locuri și în alte lumi. Potențialul este atât de puternic încât este o certitudine. Nu este vorba de noroc atunci când spui că știi că un potențial este de aproape 100%. Este vorba de noroc atunci când spui că dacă sari în aer atunci vei ajunge din nou jos? Nu, este potențialul de a ști cum funcționează lucrurile în jurul vostru, așa ca și gravitația.
Pe măsură ce treceți la o nouă percepție prin care nu-i separați pe ceilalți de voi, uitați-vă la ce se întâmplă. Nu este vorba doar despre un om cu o învelitoare pe cap, este vorba despre vecinul care nu are aceeași credință ca și voi. Este cel pe care l-ați evitat; este chiar cel care, probabil, vă ocolește atunci când ajungeți  prin preajmă. Poate că ați mai avea o șansă să-i spuneți ”Bună” acelei persoane într-o întâlnire de aparentă sincronicitate? Faceți ceva scandalos! Salutați-l dulce, spuneți-o, și mergeți mai departe. Se va gândi la asta multă vreme. Este Dumnezeul din voi în stare să facă acest lucru? Răspunsul este da.
Dragilor, acest lucru cere muncă. Când începeți să schimbați cine sunteți, cum vă comportați și cum reacționați la situații, voi rescrieți umanismul, nu-i așa? Voi rescrieți baza naturii voastre umane. Aceasta este invitația. Niciodată până acum în istoria umanității spirituale, de când însămânțarea planetei a avut loc, celulele din corpul vostru n-au fost mai receptive la sugestia unei schimbări în comportament – ceea ce funcționează și ceea ce nu funcționează. O voi spune din nou: Noul echilibru pe planetă este paradigma supraviețuirii echilibrate. Cei echilibrați sunt cei care vor fi văzuți drept puternici. Aceștia sunt cei care vor supraviețui haosului și schimbării din jurul lor. Aceștia sunt cei care vor aduce pacea pe planetă.
Noul echilibru
În trecut, cei haotici au fost cei care au atras cel mai mult atenția și au obținut ceea ce și-au dorit. Cu toate acestea, acum aceleași persoane vor fi văzute drept niște copii agitați care au un comportament ciudat și urât. Umanitatea va vedea acest acest lucru și, mai degrabă, va căuta echilibrul. Indivizii, afacerile și sistemul spiritual vor căuta un echilibru care să aibă un sens spiritual și un simț al realității. Noua Eră mai este numită și ezoterică. Există locuri pe planetă unde cuvintele Noua Eră  reprezintă un cult. Prin urmare, adeseori, în mesajele mele ele sunt înlocuite cu cuvântul ezoteric. Așa că folosesc ambii termeni ei fiind interschimbabili. Acest lucru este așa încât veți înțelege semnificația a ceea ce urmează.
Ajutoarele binevoitoare
Sunt mulți care canalizează grupuri de entități ezoterice frumoase. Numele unora dintre aceste grupuri este foarte ușor de recunoscut pentru că Oamenii îi canalizează de foarte multă vreme. Voi merge mai departe și voi menționa câteva dintre grupurile care sunt reprezentate în acest moment. Fac acest lucru cu o iubire deplină, și nu pentru a ofensa pe cineva sau pentru a spune că vreun Om a greșit. Dimpotrivă, fac acest lucru pentru a deschide posibilitățile care sunt chiar mai mărețe decât unii dintre ei vă învață. Sunt multe grupuri care sunt canalizate și multe cărți care privesc aceste grupuri. Îi menționăm pe Arcturieni, pe cei de pe Sirius, din Orion, și, de asemenea, îi menționăm pe Pleiadeeni. Acestea sunt doar patru, dar există mult mai multe. Dar este confuz pentru mulți cine sunt aceste grupuri și ce ar trebui să creadă despre toate acestea.
Știu cum gândesc oamenii. Trăim alături de voi! Vă ținem de mână când treceți prin dificultăți. Plângem alături de voi; râdem cu voi și noi suntem sprijinul vostru. Când un medium prezintă o informație și ea rezonează cu voi, sunteți interesați! Poate că el îi canalizează pe cei din Orion  [de exemplu]. Un om ar putea spune ”Ăștia sunt ai mei! Chiar îmi place această informație.” Apoi vă agățați de ea și o puneți într-o cutie și numai de ei vreți să mai auziți. Când cineva vă întreabă ”Ei bine, dar ce spui despre Arcturieni?” Voi spuneți ”Păi, nu știu nimic despre ei. N-am auzit niciodată de ei. Am auzit doar despre cei din Orion și aceștia sunt cei adevărați pentru că aceștia sunt cei cu care rezonez eu. Ei mă ajută.”
Aceasta reprezintă omul în cea mai bună variantă 3D a sa. Vedeți ce ați făcut? I-ați exclus pe ceilalți pentru că UN grup a fost primul sau pentru că a rezonat cu voi. Asta este ceea ce face supraviețuirea. Separă și exclude. Religia organizată a făcut acest lucru de ani de zile, aducând planeta într-un punct în care există UN SINGUR DUMNEZEU cu mii de ”boxe” separate. Acesta nu este simțul realității. Vreau să demistific grupurile ezoterice pe care le-am menționat. Este vorba despre timp, Om ezoteric, ca să vezi frumusețea sistemului, pentru că și Noua Eră s-a compartimentat și s-a separat pe sine pentru măreția adevărului.
Toate aceste lucruri pe care le-am menționat au o similitudine, dragilor. Vreau să încep cu începutul. Am să încep cu istoria galaxiei și cu o poveste frumoasă pe care este posibil să o fi auzit de la alții sau de la mine. Este una dintre cele mai frumoase povești pe care o putem spune.
Istoria Galaxiei voastre
A fost odată ca niciodată, a fost creată o galaxie care a fost umplută cu iubirea lui Dumnezeu. Sursa creativă care a creat-o avea un sistem benevolent vechi de miliarde de ani și mult mai mult decât suficient timp să dezvolte milioane de planete de toate tipurile. Fizica acestei galaxii a fost înclinată către echilibru, desăvârșire și viață. Nu a fost o fizică accidentală așa cum ați presupus voi, ci mai degrabă una care a avut un scop benevolent. Când planetele s-ar fi răcit și viața s-ar fi dezvoltat, câte o planetă pe rând ar fi avut posibilitatea de a fi însămânțată cu spiritualitate. Oamenii de pe fiecare planetă și-ar fi schimbat încet ADN-ul și ar fi început un test care ar fi durat mii de ani. Testul era pentru a vedea dacă, în procesul trăirii vieții lor, oamenii ar fi putut să-l descopere pe Dumnezeul interior – sistemul creator benevolent. Dacă ar fi putut, ei ar fi avut permisiunea să intre într-o stare de ascensiune  în care, de fapt, fizicul se îmbină într-o realitate multidimensională.
Pentru ca o planetă să devină o planetă ascensionată este nevoie de mai multe mii de ani. În acest proces fiecare civilizație ajunge foarte aproape de sursa creativă a tuturor lucrurilor. La finalul acestui proces, fiecăreia i se cere să aleagă o altă planetă în galaxie, departe de a lor, şi să o însămânţeze cu ADN-ul lor sacru. Mă urmăriți? Acesta este sistemul. Cu liberă alegere, Oamenii de pe planeta aleasă sunt acum în mod intuitiv însămânțați cu abilitatea de a purta un suflet și să devină conștienți de lumină și întuneric – să își înceapă propriul puzzle al descoperirii, sau nu.
Sunt unii care vor spune ”Ei bine, Kryon, dar de unde provin primele semințe?” Ele provin din centru, Marele Soare Central, miezul, ceea ce voi numiți Dumnezeu, sursa creatoare care este peste tot. Punctele caracteristice ale acestuia nu sunt importante. Este cu mult mai important să găsești și să respiri aer curat decât să-ți petreci timpul întrebând de unde vine aerul [o metaforă].
Ceea ce este important pentru voi să știți este următorul lucru: Aveți rude în galaxie! Numărul unu, ele vă seamănă foarte mult. Numărul doi, au ADN-ul foarte asemănător cu al vostru. Haideți să clarificăm acest lucru. Am să vă dau niște informații pe care vi le-am dat și mai înainte, dar este necesar să le auziți din nou ca, pur și simplu, să nu le uitați. Când veți începe să descoperiți forme simple de viață în sistemul vostru solar și dincolo de acesta, veți descoperi că structura moleculelor de ADN este comună. Veți descoperi că planeta voastră nu este izolată de galaxie în procesele sale prin care dezvoltă și crează viața. Într-adevăr, evoluția planetară tratează lucrurile într-un mod unic din cauza mediului unic de pe diferite planete, dar în termeni de bază, ADN-ul este o evoluție către forme de viață complexe care are loc în mod natural, iar biofizica lui face parte din modul în care viața evoluează peste tot în galaxie. Acesta nu este specific numai Pământului.
Rudele voastre din aceste alte lumi, sunt humanoizi și arată ca voi. Unele dintre ele sunt mai mari, din cauza nutriției și a atributelor gravitaționale, iar altele sunt mai mici. Dar ele nu sunt creaturi înfricoșătoare cu 14 ochi și 3 brațe și cu voci stridente. Acesta va fi unul dintre cele mai importante lucruri pe care le veți afla într-o zi – că peste tot există viață așa ca a voastră. Vă spun, dragilor, că atunci când veți afla acest lucru și vă veți da seama ce înseamnă acest lucru, veți înțelege totul despreproiectarea inteligentă și veți ști totul despre bunăvoința din galaxie și de pe planeta voastră care a lucrat ca să facă lucrurile în același fel peste tot.
Vă puteți imagina începutul civilizației cu miliarde de ani în urmă? O planetă, prima, însămânțată cu cunoașterea lui Dumnezeu? Vă puteți imagina că o planetă ar putea face acest lucru?  Pentru moment, ea nu are nume, și numele cetățenilor, rasa sau oricum ați vrea să-i spuneți, nu are, de asemenea, nici un nume. Asta a fost cu foarte mult timp în urmă. A fost nevoie de milioane de ani, dar au făcut-o împotriva tuturor pronosticurilor. Apropo, asta este o poveste pe care toți o cunoaștem și o iubim. Acesta a fost începutul, și ce poveste a ieșit! Este povestea în care este vorba despre ceea prin ce au trecut ei și modul în care au însămânțat o altă planetă – una singură într-un cer infinit, înstelat, o plajă cu nisip care ține cât vedeți cu ochii și din care a fost selectat un singur fir de nisip  [metaforă]. Ei au găsit-o, și au făcut-o, iar voi nici nu știți despre acea lume, pentru că a fost cu prea mult timp în urmă. Apropo, acea planetă nu a rezistat, așa că au însămânțat alta. Nici aceea nu a rezistat, așa că ei su însămânțat alta. Cea de-a treia a rezistat, iar voi nici măcar nu-i știți numele. A fost cu prea mult timp în urmă.
În medie, fiecare planetă trebuie să aibă aproximativ un milion de ani de la însămânțare până la absolvire. Cum vă face acest lucru să vă simțiți? Dați-mi voie să vă întreb: În schema dezvoltării spirituale, în ce an credeți că vă aflați? Dacă aș spune primul an, ar avea vreo semnificație? Ei bine, aveți un drum lung de parcurs!
 Dar dați-mi voie să vă spun ceva – ați trecut de marcatorul deciziei. Aceasta este o descriere a punctului în care Oamenii de pe o planetă încep încet să înțeleagă ceea ce fac și care este obiectivul. Punctul în care pornește ceasul. Nu lăsați ca acest lucru să vă întristeze. ”Ei bine, Kryon, am crezut că se va întâmpla în câteva generații.” Chiar așa? Voi credeți că în câteva generații voi toți vă veți învârti pe aici ca lumină? În câteva generații? Există unii care chiar cred asta. Începeți să vă folosiți simțul realității.
Vestea cea bună, dragilor, este că tot ceea prin ce ați trecut pentru mai mult de 30.000 de ani pe planetă – înaintând cu greu prin vechea energie – s-a terminat. Acum este oportunitatea pentru care ați venit. Acesta este motivul pentru care ați venit aici și una dintre cele mai bune vești este aceasta: Nu contează cât de mult timp este necesar, voi personal veți lua parte la toate acestea! Da! Nici unul dintre voi ”nu va rata finalul” acestui joc minunat [metaforă]!
Fiecare viață pe care o veți avea de acum înainte va fi în această nouă energie. Când veți veni ca o nouă Ființă Umană patru vieți de acum încolo, să zicem în 300 de ani, vă veți trezi [naște] în mod diferit. Atunci când veți deschide ochii, nu numai că vă veți recunoaște mama, dar veți recunoaște și Pământul! În câteva zile mintea voastră vă va spune bun venit înapoi! Copilul care sunteți, de îndată ce ochii voștri se vor focaliza, își va aminti ”Asta-i o ceașcă. Asta-i mâncare. Hei, asta-i creatura care-i căsătorită cu mama.” Vă veți da seama. Și poate că într-o lună sau două, veți umbla – poate chiar mai repede. Nu va trebui să învățați să citiți (numai dacă este o limbă pe care n-ați învățat-o niciodată). V-am mai spus asta și altădată. Amintiți-vă. Nu vi se pare normal să nu trebuiască să învățați acțiunile Umane de bază din nou și din nou? Mai degrabă, este momentul să vi le reamintiți!
Asta este ceea ce evoluția spirituală va crea. Vor fi câteva căi rapide despre care încă nu v-am vorbit. Vor fi unii maeștri care se vor întoarce, dar voi nu-i veți vedea ca maeștri. Îi veți vedea ca inventatori. Și acest lucru este în ordine pentru că lor nu le pasă, dar ei vor aduce planetei invenții multidimensionale care vă vor permite să înțelegeți modelele materiei. Acum, acest lucru poate că nu înseamnă mare lucru pentru voi, dar haideți să ne imaginăm împreună. Înțelegeți că dacă cunoașteți modelul materiei, voi ați putea apoi modela materia? Dacă aveți tehnologia să înțelegeți modelul, prin folosirea ei voi ați putea chiar modifica materia. Ca și celulele stem ale corpului, și materia are un model.
Întrebați un fizician. Nu vă încredeți în cuvântul meu pentru această afirmație. Întrebați un fizician, ”Ar fi posibil ca, dacă ai instrumentele și priceperea necesară, să poți reproduce structura atomică?” Da. Vă spun eu ce ar putea fi, și motivul pentru care voi ați putea fi capabili să o faceți, pentru că nu ați fi întrerupți de războaie, orori și molime. Vedeți cum funcționează acest lucru, dragilor? Este un nou tip de supraviețuire. Cu cât mai mult cooperați unii cu ceilalți și cu cât încercați mai mult să vedeți în ceilalți ”Dumnezeul din ei” cu atât mai multe vă sunt date ca planetă și cu atât înaintați mai mult.
Cu miliarde de ani în urmă, o planetă a dus pe rând la alta pentru un milion  de ani sau cam așa ceva și la câteva rotații în jurul galaxiei. [Din moment ce toate planetele și stelele se deplasează în jurul galaxiei cu aceeași viteză, există o constantă pentru a măsura timpul pentru toată viața inteligentă din galaxie. Fiecare soare și fiecare planetă din jurul fiecărui soare au aceeași măsură a timpului, dacă măsurați timpul în rotații sau rotații parțiale în jurul mijlocului galaxiei. Așa că civilizațiile planetare se pot raporta una la cealaltă în acest mod. Dacă vorbiți cu cineva de pe o altă planetă despre ani, ei nu vor înțelege ce vreți să spuneți, pentru că anii voștri nu sunt ai lor.]
Pleiadeenii sunt părinții voștri. Când planeta lor a intrat în ascensiune și l-au avut pe deplin pe Dumnezeu în ADN-ul lor, și-au dat seama prin ce au trecut. În cele din urmă și-au dat seama pentru ce au fost acolo, și au primit o conexiune pineală completă – ADN-ul eficient 100 la sută – dar totuși au rămas în planul fizic. [Ei au rămas în corpuri fizice.] Știți cum arată asta? Nu vă uitați după navele lor 3D. Aceste ființe minunate sunt implicate cu voi și vin și pleacă atunci când doresc. Oricum, ei o fac doar ”gândindu-se” la asta.
Voi [pe Pământ] sunteți următorii, și singura planetă după ei pentru a fi însămânțată. Dar voi știți că și ei își au propriii lor părinți spirituali, tot așa cum ei sunt părinții voștri spirituali? Numele părinților lor și a părinților părinților lor sunt Arcturieni, cei de pe Orion și cei de pe Sirius. Și aceștia la rândul lor își au părinții lor spirituali, care își au și ei la rândul lor părinții lor spirituali. Ascultați: Fiecare dintre aceste grupuri fac parte din ”sursa creativă a grupului vostru familial”. Unii sunt bunicii voștri spirituali, iar unii sunt străbunicii voștri. Unii sunt chiar mai mult decât atât. Mai există și alți străbuni pe planeta voastră veniți din alte părți ale galaxiei care doar sunt ”aici pentru a ajuta”.
Dați-mi voie să vă întreb: Ce știți despre atributele bunicilor voștri biologici pe care părinții voștri nu le au? Ce simțiți legat de bunicii voștri, vii sau morți? Îi priviți altfel decât pe părinții voștri, nu-i așa? Părinții voștri sunt cu ochii pe voi, dar bunicii voștri nu sunt. Bunicii voștri sunt cei care vor să vă susțină și să vă ajute să vă ocupați locul care vi se cuvine. Mama și tata? Ei sunt un pic diferiți. Ei sunt aici pentru a se asigura că supraviețuiți și pentru a vă da regulile vieții.
Pleiadeenii sunt cei care v-au însămânțat și ei sunt cei care sunt responsabili cu informarea pe măsură ce voi deschideți capsulele timpului. Ei sunt cei care v-au supus la toate testele Rețelei Cristaline și a altor sisteme pe care ei le-au creat pentru a interfera cu voi în scopul supraviețuirii și a trezirii voastre spirituale.
Ei sunt cei care spun ”Haideți, să mergem!” Ah, dar bunicii, ei sunt cei care acordă ajutorul cel mai blând, deoarece ei sunt cei mai disponibili și nici nu au aceleași responsabilități pe care le au părinții. Ei sunt, de asemenea, un grup mult mai matur și mai bătrân decât părinții.
Înțelegeți unde duc toate acestea? Arcturienii și cei de pe Orion și Sirius sunt în ADN-ul vostru, pentru că voi aveți ”moștenire Akashică galactică”. Voi îi cunoașteți pe ei, și ei vă cunosc pe voi. Probabil că ei sunt cele mai de ajutor grupuri de pe planetă. Nu-i separați de ceilalți și nu vă închinați lor. Vedeți sistemul, dragilor, drept ceea ce el este. Absorbiți toate acestea și să știți că ei sunt cu noi chiar acum, aici în această încăpere, în această comunicare. Lor le place faptul că noi acum ajutăm la demistificarea a cine sunt ei. Cei care îi canalizează pot spune că ei sunt de aici sau de acolo, dar aș vrea să vă uitați la metaforele din informațiile lor, pentru că aceste metafore vă vor indica adevărul. Motivul pentru care aceste grupuri sunt acum aici pentru a ajuta este că ei sunt bunicii și străbunicii voștri spirituali. Acesta este motivul pentru care voi îi simțiți atât de buni cu voi, și acesta este motivul pentru care unele dintre mesajele venite de la ei sunt atât de pure și de excelente. Dacă mediumul este pur, veți vedea cine sunt ei. Ei vă iubesc și știu cine sunteți voi.
Este important ca sufletele bătrâne care stau în fața mea să înțeleagă ceea ce eu spun și să știe că nu vorbesc codificat sau în metafore. Chiar acum, eu vorbesc despre realitate și despre bunul simț spiritual care este minunat. Această informație este chiar de la sursa de creație pe care voi o numiți Dumnezeu. Dumnezeu este mai mare decât tot ceea ce vi s-a spus, dragilor, și pe măsură ce voi începeți să percepeți acest lucru, aș vrea să vă amintesc un lucru înainte de a vă spune la revedere. Pe măsură ce începeți să percepeți minunea Creatorului, aș vrea să vă amintiți de unde vine aceasta, pentru că descendența voastră Akashică este Dumnezeu. Gândiți-vă la asta. Este momentul să vă ridicați, să stați drept și să revendicați această descendență. Spuneți-le ”Bună ziua” bunicilor voștri.
Poate că au așteptat de multă vreme acest lucru? Este prea ciudat? Pentru unii, așa este. Pentru alții, adevărul sună ca un clopoțel al purității și răspunde la întrebările pe care le-au pus de multă vreme. Dragilor, ați primit ajutor. Recunoașteți-l, lucrați cu el. Folosiți-l!
Și așa este.
KRYON
Traducere Monica Poka
http://daniilgaucan.wordpress.com/2014/03/09/demistificarea-noii-ere-1/

UN SEMNAL DE ALARMA, POATE IL TRAGI SI TU MAI DEPARTE…

ImageNiste zile cu adevarat intense…am citit tocmai acum un mesaj pe un blog despre anumite energii ce s-au coborat si mi-au afectat mie somnul si starile :)La un moment dat chiar analizam cat de precis imi suna telefonul sau punea vecinul muzica fix in momentul in care atipeam. Am zis ,ok- se pare ca nu mi-e dat sa dorm azi :)))
Nu despre asta vroiam sa scriu astazi….cum ma inspir mereu din ceea ce mi se intampla…band azi un ceai si vorbind cu cineva am ramas pe ganduri…si mi-a venit asa in minte…* Bai cum s-a intors lumea cu fundul in sus*…aproape ca nu-mi vine sa cred ce se intampla ( desi stiu bine de ce si cum)…Promovam numai certuri, mita, arestari, fete dezbracate atat la tv cat si prin ziare sau pe orice afis, mijloc media…inghitim pastile si ne injectam otravuri pentru ca asa am fost invatati, platim profesorii si altii ca ei cu nimic…iar pe fotbalisti cu milioane de euro…si toata lumea asta adevarata cum ii spun eu, in care eu traiesc si activez- a vindecarii cu energie, plante si cristale, a meditaiilor si conexiunii cu Sinele suprem, cu Ingerii, cu Ghizii si alte Fiinte de lumina….a impartasirii, iubirii, armoniei…este total nerecunoscuta. E ca si cum eu traiesc intr-o lumea underground pe care nimeni nu pare sa o vada, creada, inteleaga. Oameni care muncesc cu adevarat facand vindecari, aducand informatii, tinand cursuri, seminarii si facand o multime de specializari in terapii alternative nu apar nici la televizor ( desi eu nu mai am unul si n-as putea spune ce se intampla in ultima vreme) , nici in ziare …nu sunt cunoscuti de nimeni ba din contra, oamenii sunt contrariati cand aud de asa ceva. Eu insami am fost trimisa ,finut, la un control psihiatric si mi s-au sugerat niste pastile pentru ca eram prea pasionala, cu capul in nori si fantezista…
Este fantastic cum lumea Reala, Adevarata, informatiile si metodele cu adevarat sanatoase, utile, fac parte dintr-o lume *de sub lume*. Atata munca dusa de oamenii Luminii si Adevarului impotriva carora s-a luptat sute si mii de ani…tocmai ca sa se ajunga in punctul asta…sa fim cu totii tratati ca niste nebuni, sa nu creada mai nimeni ca energia te poate vindeca sau ca Ingerii exista…
Va anunt ca nu suntem nebuni si ca manipularea in masa este atat de bine inradacinata, tot jocul atat de bine facut incat credeti ca minciuna ce vi se serveste peste tot este reala si realitatea este minciuna.  Va vorbeste/scrie un om care a trecut din prima categorie in cea de-a doua. Si eu dormeam pe mine inghitind pastile, crezand ca Dumnezeu nu exista, crezand ca nu mai e nimic dupa moarte, crezand ca extraterestrii nu sunt reali si asa mai departe…Eu insami vin de acolo asa ca va spun : E VREMEA SA VA TREZITI! Toate astea se vor surpa in scurt timp, toate minciunile si manipularea vor incepe sa se prabuseasca ( au inceput de fapt) si ce o sa faceti atunci? Veti ramane dezorientati, cu mintea intr-un haos de nedescris, neintelegand de unde v-a lovit si de ce…intrebandu-va ce ati facut sa meritati asta…Eu stiu ca fiecare om se trezeste cand e vremea lui, ca toate sunt la timpul lor facute…ca poate cineva sa-ti fluture un steag rosu prin fata ochilor in fiecare zi si tu sa vezi de fapt ce e in spatele lui sau in laturi…Insa cu cat mai multe semnale, cu cat mai multi oameni treziti scriu, spun, arata Adevarul cu atat, poate, vom mai aduce un strop de Luminare in intunericul ce ne inconjoara!
Va imbratisez si va iubesc si stiu ca totul este deja perfect, ca Lumina intotdeauna invinge si ca suntem cu totii IUBIRE!

Sursa: http://ankalavinia.wordpress.com/

RECLAMA - SEMINAR "REINTOARCEREA TIMPULUI UNIVERSAL"


“Bine v-am gasit Dragi Colegi, cautatori de Lumina si Iubire!

Mihaela Popescu, Profa de Geogra, va invita Joi, ora 18:30, 13.03.2014, la seminarul intitulat  “Reintoarcerea Timpului Universal ”.

Tematica intalnirii este urmatoarea:
1. Reintoarcerea Veghetorilor Pamantului

a) Veghetorii Pamantului - Ondine, Nimfe, Silfi, Zane, Gnomi, Elfi, Salamandre, Dragoni;  meditatie de conectare/invocare a Elementalilor/Veghetorilor Pamantului;

b) Cei Patru Ingeri ai Tronului si Spatiul Ancestral al Romaniei de Azi

- meditatie/conectare Cei patru Ingeri ai Tronului - Elementali  - Maica Divina si purificarea spatiului actual si al vechii Dacii/Ramanii de egregorii nebenefici, programe si blocaje de orice fel, armonizare si echilibrarea celor sase elemente(apa, foc, aer, pamant, metal, eter).


2) Arhetipuri la Daci si Zamolxe - Dumnezeul acestui Pamant; trecerea de la timpul linear 3D la timpul in spirala/ciclic 5D si  de la Constiinta Zamolxiana la cea Cristica, a Omului Divin Multidimensional(meditatie).

3)  Romania Megalitica si Federatia Galactica

a) Romania Megalitica - Mosii(Sfincsii) si Babele din spatiul romanesc - relee de conectare interdimensionale cu Universul - meditatie de conectare cu Universul cum faceau stramosii nostrii daci.


b) Programul "Gradina Maicii Domnului - Omul Cristic Divin Multidimensional " al Federatiei Galactice si activarea lui - meditatie de  activare si conectare la matricea divina a Spatiului Romanesc si individuale si a codurilor de dezvoltare a Omului 5D.

Seminarul va avea loc intre orele 18:30-21:30, 13.03.2014, in aceasi locatie in care s-au desfasurat si seminariile anterioare si care oricum va fi anuntata si prin e-mail, celor care doresc sa participe la seminar.
Pretul seminarului – 35 RON.
Va rog sa confirmati participarea la seminar la adresa de e-mail:

mihaela_popescu2007@yahoo.com”