miercuri, 21 septembrie 2011

Cometa Elenin

Cometa Elenin îşi face apariţia

Acest nou corp ceresc a fost descoperit de un astronom amator, Leonid Elenin, din Rusia. NASA i-a calculat traiectoria şi perioada de rotatie în jurul soarelui care este de 11.800 ani. Conform calculelor astronomice bazate pe legea gravitaţiei, un obiect ceresc care are o asemenea perioadă de revoluţie trebuie să aibă o masă mult mai mare decâ are o cometă obişnuită (care este un corp ceresc mult mai mic decât o planetă).

21 decembrie 2012

Desigur că această zi este cunoscută ca fiind celebră datorită calendarului mayaş care îşi încheie astfel actuala perioadă, şi pe care unii au interpretat-o greşit ca fiind "sfârşitul lumii". Aşa cum puteţi afla şi din articolele publicate de noi (Anul 2012 şi Spre 2012, cu încredere), sfârşitul anului 2012 va marca intrarea în noua eră care va fi una a păcii şi armoniei şi în care conştiinţa umanităţii va cunoaşte înălţimi pe care astăzi nici nu le imaginăm.

Traiectoria cometei Elenin şi a Terrei (click pe imagine pentru varianta completă):


Momente importante

Revenind la Elenin, această zi marcheaza ultima aliniere pe care o realizează cu soarele şi alte planete din sistemul nostru solar. Dar să vedem mai jos ce alte alinieri au avut deja loc şi efectele lor:
<><><><><><><>
DataEveniment cosmicDistantaEfecte planetare
27 februarie 2010Aliniere Elenin - Terra - Soare6,042 UACutremul 8,8 Richter (Chile)
4 septembrie 2010Aliniere Elenin - Soare - Mercur - Terra6,258 UACutremur 7,2 Richter (Christchurch, Noua Zeelanda)
11 martie 2011Aliniere Elenin - Terra - Soare2,101 UACutremur 9 Richter, tsunami (Japonia)
27 septembrie 2011Aliniere Terra - Elenin - Soare - Mercur0,381 UA?


Notă: UA = Unitatea Astronomică de măsurare a distanţelor cosmice, fiind egală cu distanţa de la Pământ la Soare.

27 septembrie 2011 va fi o zi specială, pentru că atunci Elenin va trece între soare şi Pământ la jumătatea distanţei. Se crede (deşi nu există nicio probă în acest sens) că Elenin are o dimensiune foarte mare (după unii fiind unul si acelasi lucru cu celebra Nibiru), suficient de mare încât în această zi să provoace o eclipsă totală de soare care va dura 3 zile (practic se crede că Elenin va ascunde soarele, de la rasaritul lui şi pînă la apus, timp de 3 zile).

Vă sună cunoscut cele 3 zile de întuneric total care se pare că va acoperi Pămâtul? Biblia devine din ce în ce mai credibilă, nu-i aşa?

Cercetători mai puţin cunoscuţi afirmă că Elenin este un corp ceresc controlat, din moment ce a fost descoperit atât de târziu (în 2010): în mod normal, un astfel de corp ceresc călătoreşte prin sistemul solar după legi clare, ca toate planetele şi cometele deja cunoscute. Însă Elenin pare că şi-a făcut apariţia brusc, ca şi cum s-ar fi grăbit să vină la întâlnire!

Elenin se va afla cel mai aproape de Terra în 17 octombrie 2011, la numai 0,232 UA: imaginaţi-vă!


Dar în 5 noiembrie 2011 Terra se va afla exact în urma lui Elenin, avand aceeaşi direcţie de orbitare, ceea ce înseamnă că orice "rămăşiţe" din coada acestei comete vor zbura spre Terra.

Pe 26 noiembrie 2011 va fi din nou o aliniere Elenin - Terra - Soare, moment în care cometa se va afla la o distanţă de 0,646 UA de Pământ.

Efectele apropierii lui Elenin

În acestă vară, în luna august 2011, turiştii de pe litoralul românesc au avut parte de o surpriză neobişnuită: marea s-a retras cu 16 m (nivelul apei scăzând cu mai mult de 15 cm), şi se pare că nu vrea să revina la loc! Astfel de evenimente sunt obisnuite doar la ţărmul oceanelor şi se numesc maree, şi apar datorită forţei de atractie a Lunii în perioada de Lună Plină (opoziţie cu Soarele).

Dar ce să provoace un astfel de eveniment în cazul Mării Negre, care - fiind închisă - nu a cunoscut pîna azi aşa ceva? Probabil că apropierea lui Elenin a determinat acest efect neobişnuit, mai ales că marea încă nu a revenit la normal.

Iată mai jos un video creat de un alt utilizator YouTube (EllasVirgo) dar care a fost şters între tip din motive necunoscute. Noi l-am publicat din nou pentru a vă convinge de cele de mai sus:
http://www.youtube.com/watch?v=Sh4ASuC6y9w


Modificări de ultimă oră furnizate de NASA arată că Elenin şi-a încetinit deja substanţial viteza pe orbită astfel că există acum o întârziere de 3 zile faţă de estimarea iniţială. Asta va face ca Elenin să se afle mai aproape de Terra decât se calculase anterior, iar pericolul este evident mult mai mare. Este oare posibil ca acest corp ceresc să-şi încetinească şi mai mult viteza? Oare această aşa-zis cometă nu respectă deloc legile cosmice naturale? Cum este posibil ca NASA să furnizeze date corecte despre toate celelalte comete cunoscute (Halley, Halle-Bop, etc) iar despre Elenin să nu fie în stare?
Adresa acestui articol original AIM este http://roaim.co.nr/?a=articles&p=437
Sursa: active.info.ms

Septembrie 2011: Cometa Elenin aduce Sfârşitul Lumii?


Urmariti un scurt fragment din filmul (premonitoriu as zice…) Deep Impact din anul 1998…
3 zile de intuneric in septembrie 2011?
“Iata ziua Domnului, ea vine apriga, manioasa si intaratata la manie ca sa pustiiasca pamantul si sa starpeasca pe pacatosi de pe el. Luceferii de pe cer si gramezile de stele nu-si vor mai da lumina lor; soarele se va intuneca in rasaritul lui si luna nu va mai straluci.” (Isaia 13; 9-10)

Viziunea lui Isaia pare fara indoiala legata de un intuneric cat se poate de real desi multi dintre cei care au incercat sa desluseasca profetiile Bibliei sustin ca ar putea fi vorba de un intuneric spiritual …
Cele trei zile de intuneric vor fi cauzate de schimbarea polilor magnetici sau de intrarea unui corp ceresc in atmosfera Pamantului ? Conform unor calcule ,incepand din 26 septembrie 2011 05:22:28 DST (ora de vara) Soarele va fi acoperit de cometa Elenin pentru o perioada de 3 zile… Cometa Elenin, numita asa dupa descoperitorul sau , Leonid Elenin- astronom rus, ar putea fi mult discutata si disputata planeta Nibiru?
Interesant si intrigant in acelasi timp, este faptul ca telescopul astronomic public pus la dispozitie de NASA (gen goole earth un proiect free), a fost inchis fara nici o explicatie.
Mai mult decat atat, site-ul lui Elenin a fost suspendat temporar ( sau functioneaza extrem de prost, neputand fi accesat in mod corespunzator) de firma care il gazduia si multe filme care prezentau posibila traiectorie a cometei dispar depe youtube in mod ciudat – removed by authors, desi unii autori sustin ca nu le-au sters.
Toate acestea nu fac decat sa dea apa la moara adeptilor teoriei conspirationiste, care sustin ca cele 3 zile de intuneric mentionate de multi profeti in Cartea Sfanta sunt aproape…
Si ca o coincidenta, sau nu, in cea de-a 3a zi, (28 septembrie 2011 la asfintit)se sarbatoreste Rosh Hashanah – cand se spune ca sunetul Shofar-ului va anunţa intoarcerea lui Isus …
Urmariti cateva clipuri video pe aceasta tema, atat din presa romaneasca cat si din cea de peste hotare:


Alte calcule dau ca sigura data de 17 octombrie 2011: – Cometa Elenin…VIZIBILA! Multi spun ca aceasta o sa fie ultima zi pe pamant. NASA a facut referire la luna octombrie a anului 2011.Noi de luni de zile v-am atras atentia : decembrie 2012 este mistificare…o catastrofa se poate produce pana in primvara anului 2012! Noi trebuie sa aflam adevarul cu orice pret, nu are cine sa ne ajute in aceasta lupta. Intamplator soldatii israelieni au venit luna aceasta sa se “atreneze” in Bucegi? Nu cumva cautau un loc de refugiu pentru liderii lor? Criza actuala, nu cumva a fost facuta pentru a se strange fonduri pentru buncarele elitelor?! Prea brusc a aparut aceasta criza…
Perioada august – octombrie 2011…CRESTE ACTIVITATEA SEISMICA!

Sa aflam ceva despre aceasta cometa… http://www.agentia.org
Intrarea Cometei Elenin in Sistemul Solar ii pune in alerta pe rusi. Apropierea acestei comete de pamant, in 17 octombrie 2011, presupune ca va perturba mult activitatea terestra. Scenariile sunt din ce in ce mai sumbre si pot vi reamintite intr-o serie de articole ce circula pe Internet si despre care NASA nu doreste inca sa confirme sau sa infirme nimic.
Ceea ce este senzational e ca Google ascunde date din imediata proximitate a acestei comete,  asa cum a mentionat Agentia.org intr-un material publicistic. Cometa Elenin ar fi de fapt o pitica rosieidentificata ca si Hercolubus si ar putea avea legatura cu deja faimoasa planeta Nibiru. Rusii se tem de alinierea de la 15 martie 2011, dar mai ales la apropierea de Pamant din 17 octobrie din acest an.
Materialul ne-a fost semnalat de expertul Agentiei in astfel de chestiuni, Cristian Negureanu, iar faptul ca rusii s-au decis sa sporeasca numarul adaposturilor nucleare, cu inca 5.000, intr-un plan de urgenta care i-a fost prezentat lui Dimitri Medvedev ne pune pe ganduri serios.
Planul de parare are aprobarea ministrului rus al Apararii, serghei Serdyukov care vorbeste despre o veritabila “explozie gravitationala”, cu consecinte dramatice pentru Terra.
Expertii rusi vorbesc de o miscare controlata a cometei, un soi de “dirijare inteligenta”, care ii face sa se intrebe despre tinata reala a acestui corp ceresc.
Aceasta se apropie de Terra in toamna mult mai aproape decat ar fi fost normal, ca si cand ar fi cazut intr-o “plasa gravitationala”. ca si cum intreaga cometa r putea fi pilotata.
Pare ca aceasta cometa descoperita de profesorul Leonid Elenin la 10 decembrie 2010 si confirmata mai apoi de mai multe observatoare astronomice, are o mare legatura si cu noua planeta descoperita in sistemul solar, cea a carei marime este de trei ori mai mare decat Jupiter, avand o masa gazoasa si care a primit denumirea de Tyche, aflandu-se mult dupa orbita lui Pluto.
Descoperirea a fost facuta de americanii Daniel Whitmire si John Matese de la Observatorul Universitatii din Louisiana.
Si o stire de ultima ora: NASA instaleaza pe tot teritoriul SUA camere de supraveghere care ar trebui sa surprinda meteoriti in cadere. Actiunea e botezata “What’s Hitting Earth?”. Coincidenta?
Orbita Cometei Elenin ca si apropierea ei de Terra poate fi vizualizata pe siteul NASA la adresa de aici(aplicatie Java) 
Sursa: Enigme si Conspiratii

CUMPĂTAREA sau O ALTĂ ORÂNDUIRE SOCIALĂ

Evoluția materială excepțională a lumii în ultimul mileniu, dar mai ales în ultimii 300 de ani, a avut loc prin îngăduința lui Dumnezeu. El este cel care pune în gândirea omului forța creatoare menită să dea naștere la noi opere care să-l ridice pe acesta cu mult deasupra oricărei alte creații a Ziditorului. Tot El este însă Cel care îngăduie ca operele realizate de om prin nechibzuință, ce încalcă armonia și bunaconlucrare dintre oameni și dintre aceștia și natură, să se prăbușească peste el, să se întoarcă împotriva lui, să-i devină așadar dușmani și instrumente de canon și chiar nimicire a semenilor și a lui însuși.
Puterea gândului, se știe din antichitate, este colosală, pentru că ea este forța venită direct de la Dumnezeu doar în mintea omului, care de multe ori nu știe ce să facă cu ea, cum s-o întrebuințeze și de aceea această forță devine ucigătoare. Devine ucigătoare și atunci când această forță este întrebuințată rău doar de un singur individ, mai ales dacă el are trecere (autoritate și influență) pe lângă alți indivizi; vorba aceea: „ajunge o bâtă la un car de oale”. Numai încape îndoială că are loc potențarea acestei forțe a gândului atunci când ea este rău întrebuințată de grupuri compacte de oameni reuniți sub același crez (negustori sau comercianți, politicieni, lideri religioși sau de altă natură etc.). Din această cauză oamenii normali, echilibrați și temători de Dumnezeu au căutat întotdeauna să aibă drept conducători oameni cumpătați care să nu permită excesele nici în ograda lor, nici în cea a supușilor. Cu toate acestea, istoria este plină totuși de cazuri de conducători nechibzuiți, excentrici sau cu apucături diavolești.
Cea mai rea întrebuințare a puterii gândului este atunci când gândul este folosit pentru exploatarea/stoarcerea energiilor umane. Descumpănirea lumii s-a extins și intensificat în urma folosirii gândirii monetare și utilizarea banilor ca instrument din ce în ce mai generalizat de valorizare a raporturilor omenești. Pe fondul lăcomiei unora, în special din speța negustorilor internaționali, gândirea monetară a fost proiectată tot mai mult în conștiințele oamenilor și a atras spre necumpătare mase tot mai mari de oameni pe măsura extinderii comerțului și a banilor. Gândirea monetară a năpădit ca o buriană foarte vivace peste gândirea omenească, înlăturând de pe ogorul acesteia mlădițele gândirii spirituale care-l ținea pe om treaz și strâns legat de ființa sa și de Dumnezeu.
Dumnezeu a dat Creației Sale, dintru-început, o armonie desăvărșită (întregului univers și fiecărei firimituri al acestuia, inclusiv omului). Datorită puterii gândului său, omul a cutezat, obrăznicindu-se, să umble și să încerce să creeze și el, mai bine zis să „re-creeze”, unele lucruri și stări pentru a-și potoli setea de cunoaștere, dar mai ales de putere. Dacă ar fi făcut acest lucru cu acordul Domnului, adică respectând poruncile și învățăturile Sale, el ar fi reușit poate să trăiască în armonie cu mediul înconjurător și cu semenii. Însă, foarte de timpuriu, omul s-a îndepărtat de Dumnezeu sau chiar L-a ingnorat cu aroganță și nerușinare, iar plata primită a fost aruncarea lui în haos/anarhie. Pentru că în lume a continuat totuși să mai existe suficienți oameni cumpătați și temători de Dumnezeu, omenirea se mișcă mereu între haos și armonie.
Haosul sau anarhia și armonia sunt două tărâmuri diametral opuse, oriunde ne-am situa cu analiza: în univers, pe pământ, în societate, în comunități mai mici, în familie sau la nivelul individului singular. Haosul sau anarhia înseamnă lipsa totală a organizării, a bunei rânduieli, a desfășurării acțiunilor nu după reguli, ci după hazard în deplină incertitudine, ceea ce pentru om și societate înseamnă costuri uriașe ce pot duce la colaps. La polul opus, armonia înseamnă mult mai mult decât organizare, bună sau perfectă orânduială. Armonia presupune o potrivire și o conlucrare desăvârșită a elementelor unui întreg, o bună înțelegere în relațiile dintre oameni, o completare instantanee a disfuncțiilor unei părți printr-un efort suplimentar și complementar al altei părți. Din această cauză armonia este o situație rară deoarece presupune desăvârșirea sau perfecțiunea, iar acest lucru numai Dumnezeu îl poate realiza, omului și socetății rămânându-i doar posiblitatea de a se mișca între haos și armonie, depărtând-se cât mai mult de prima stare, ceea ce nu este puțin sau neînsemnat lucru.
Apropierea omului, a ființei sale, de armonie se poate face doar prin armonia gândurilor, iar, după cunoștințele noastre, se poate realiza prin muzică (stare ce nu poate dura decât foarte puțin), prin înlăturarea oricărui gând și realizarea stării de nirvana la care fac referire unii maeștri asiatici (extrem de greu de atins), prin contemplarea lui Dumnezeu, adică trăirea pentru și împreună cu Iisus Hristos (lucru destul de greu de realizat de omul trăitor în lume) și, în fine, prin cumpătare sau cumpănire, adică trăirea în echilibru fără excese de nicio parte (lucru la îndemâna multor oameni cu judecată dreaptă și conștienți de sine).
Cumpătarea sau cumpăneala înseamnă echilibru, evitarea exceselor, limitelor firești care ajută și îndepărtează urmările rele ale unor acțiuni asupra unor lucruri sau ființe. Cumpătarea este o stare cu mare arie de acoperire și cu adâncă semnificație umană, dar și universală. Cumpătarea este un comportament în care dreapta judecată, conștiența (conștiința de sine care este conștiința propriilor limite) și legătura omului cu divinitatea sunt strâns reunite și împreună lucrătoare. Ea trebuie să se refere la toate aspectele vieții umane și să aibă continuitate și durabilitate. Degeaba un bogat este cumpătat sau chiar zgârcit la mâncare, băutură și îmbrăcăminte dacă nu se satură a aduna mereu averi, și, tot așa, un sărac din convingere sau un om cu venituri medii degeaba au cumpătare în fața strângerii de averi dacă bruma de agoniseală respectiv agoniseala moderată sunt cheltuite fără cumpătare pe lucruri netrebuincioase și fără cumpătare. În plus, cumpătarea trebuie să vină din convingere și nu din neputință.
Cumpătarea o poate cu greu realiza omul, deoarece presupune o altă calitate greu de atins: înfrânarea, adică reținerea de la lucrurile plăcute. Pentru a ajunge la cumpătare este de folos să ajungem să ne cunoaștem pe noi înșine, așa cum ne îndeamnă anticii, dar nu o fac în niciun chip cei de astăzi. Cunoașterea de sine dă posibilitatea omului să apese la timp pe frâna care realizează înfrânarea, atunci când limitele bunei cumpătări se apropie. Aristotel spune despre cumpătare că reprezintă măsura justă în ceea ce privește plăcerile. El avertizează că dorințele trebuie să fie moderate și puține la număr și, de asemenea, să nu vină în contradicție cu rațiunea. „Căci tendința spre plăcere este insațiabilă, asăltându-l din toate părțile pe cel fără minte, iar actualizarea dorințelor nu face decât să intensifice ceea ce este înnăscut. Și când acestea sunt mari și intense, ele pot anula chiar și judecata.”[1] Excesul în ce privește plăcerile, înseamnă necumpătare, iar necumpătarea este blamabilă în opinia lui Aristotel. Aceeași concepție morală despre cumpătare o aflăm și la Sfinții Părinți.
Noi ne vom referi la cumpătare ca la o stare și formulă socială ce ar putea să-l îndepărteze pe om de anarhie/haos și să-l apropie de armonie. Datorită neputinței omenești, pentru a se îndepărta de haos/anarhie, lumea trebuie condusă spre cumpătare de oameni, ei înșiși, cumpătați. Din nefericire, lumea nu a mai fost condusă de oameni cumpătați spre cumpătare de la începuturi, când era ocârmuită de înțelepți (sfatul bătrânilor, patriarhi, prooroci). Fie că forma de guvernământ s-a numit aristocrație, democrație, socialism sau totalitarism, în cazul niciuneia dintre ele conducătorii de comunități sociale nu au fost interesați a avea popoare cu adevărat cumpătate în toate aspectele vieții. Această realitate se explică prin faptul că însăși clasa conducătoare din aceste regimuri s-a dovedit a fi necumpătată, ci aprigă în a strânge mari averi și a trăi îmbelșugat de pe urma poziției ei, iar acest lucru nu ar fi fost posibil cu popoare sau națiuni formate numai din oameni cumpătați sau în majoritatea lor cumpătați.
Se poate dovedi că practic toate formele de guvernământ cunoscute de istoria omenirii, marcată de aparția și folosirea banilor, au fost, fără excepție, mai de grabă niște plutocrații (ploutos – avere și kratos – putere) decât ceea ce au vrut să fie sau am fost lăsați să înțelegem noi oamenii că ar fi fost. Cu alte cuvinte, întotdeauna, ca și astăzi, puterea în societate și în lume (la nivel global) aparține celor care au pus stăpânire pe mari averi și au fost și sunt preocupați să le consolideze și perpetueze. Posiblitatea creșterii averilor celor care conduc (aparent și/sau ocult) popoare și întregul glob nu are nicio șansă de reușită cu societăți de oameni cumpătați. Acest lucru a fost știut de toți conducătorii de mulțimi de oameni, care fiind lacomi de putere și avere au avut și au tot interesul să aibă ca ocârmuiți oameni necumpătați. Numai astfel de oameni pot fi manevrați spre ținta conducătorilor. De ei este nevoie pentru a consuma nerațional, de a se învrăjbi (a fi învrăjbiți), de a deveni lacomi de averi pentru a-și potoli dorințele și plăcerile stârnite și întreținute artificial de comercianții internaționali. Astfel de excese și nechibzuieli sunt plăcute conducătorilor lumii și națiunilor, fiindcă ele sunt formule sigure de reușită de a-și potoli setea de putere și avuție îndelung experimentate pe întinsul istoriei omenești.
Internaționaliștii capitaliști au stat și stau de secole în permanență la temelia plutocrației mondiale (conducerii lumii prin inventarea de noi ordini mondiale) și a celei naționale (aici fie ca furnizori de fonduri pentru susținerea de războaie, revoluții, răzmerițe, revolte, restructurări, democratizări etc., fie ca sfetnici ai conducătorilor nominali – nu reali -, care nu sunt din tagma lor, fie ca susținători ai unor conducători din tagma lor propulsați la conducerea națiunilor unde au interese majore). Plutocrații mondiali sau internaționaliștii capitaliști au fost interesați întotdeauna de folosirea tehnicii conflictuale (a confruntării) pentru a avea mai ușor acces la resurse. De aceea au făcut și fac totul pentru a impune democrația peste tot în lume unde ei au interese. Democrația ține lumea în tensiune prin intermediul jocului democratic și oferă posibilitatea plutocraților mondiali să profite de acestă abordare pentru a-și extinde și cimenta dominația asupra lumii prin creșterea considerabilă, uriașă, incredibilă a avuției gestionată de acești plutocrați.
Lupta dintre partidele politice în cadrul jocului democratic îi oferă plutocrației mondiale ocazia să câștige în orice situație, deoarece prin intermediul banilor ea este mereu prezentă și este „la putere”, fiind nedezlipită de partidele care câștigă alegerile și guvernează. Ea are mereu „antene” și „stații” umane în interiorul sau pe lângă partide și guverne pentru a dirija actele conducerii naționale conform scenariilor și planurilor plutocrației mondiale. Este aproape imposibil să existe într-o democrație contemporană partide și guverne fără sfătuitori, analiști și tehnicieni ai plutocrației mondiale. Fiți atenți ce slogan, spre exemplu, pune un europarlamentar român (cu numele) pe blogul său: „Libertate în toate”, citat preluat din internaționalistul Benjamin Constant (1767-1830), cu care se identifică probabil internațioalistul „nostru”. „Libertate în toate” este visul milenar pe care internaționaliștii capitaliști îl urmăresc să-l impună lumii întregi, mai puțin lor, pentru a crea haosul necesar, babilonia prielnică stăpânirii, deoarece o libertate în toate nu poate fi decât capătul pierzaniei spre care se îndreaptă, din nefericire, lumea de astăzi.
 Lăcomia plutocrației mondiale a născut întotdeauna monștrii (războaie mondiale sau nu,  revoluții mai extinse sau mai puțin extinse, crize financiare, mondiale sau nu, terorism mai puțin sau mai mult internațional etc. care au dus la suferințe de tot felul, mondiale sau nu). De aceea tot mai multă lume responsabilizează, tăcut sau nu, plutocrația mondială pentru situația de haos global în care a fost adusă omenirea de lăcomia ei ancestrală, iar monștrii ei vor naște noi monștrii care nu este exclus să-i fie fatali. 
Dacă istoria a dovedit că oamenii nu se pot trezi din somnul sirenelor lumii (comercianții și finanțiștii internaționali), cum poate totuși năzui omenirea să scape de acest somn și să devină mai cumpătată, dacă înțeleaptă este o cerință și mai mare? Fără doar și poate că realizarea acestui proiect nu este ușor deoarece presupune cel puțin două lucruri greu de făcut: (1) găsirea personalităților cumpătate, curajoase și puternice (cu susținere populară) care să-și asume un astfel de proict și (2) cultivarea cumpătării printre oameni, concomitent cu distrugerea mitului și armelor celor care țin omenirea în somnul inconștienței prin drogurile amintite (bani, consum, învrăjbire – ce poate lua diverse forme de la concurență acerbă și până la scenariile unor revolte și revoluții-, lăcomie). O astfel de orânduire începe să devină necesară odată cu atingerea unor culmi de neimaginat ale concentrării avuției globale (planetare) în mâinile unui mănunchi de internaționaliști, concomitent cu ajungerea la limita critică a resurselor economice (în special a celor energetice). Iar dacă devine necesară, tot ar fi mai bună o orânduire a cumpătării decât una a lăcomiei de pe urma căreia profitori sunt numai foarte puțini dintre pământeni. Poate că omenirea s-a săturat de orânduirile puse la cale și realizate de aceeași „băieți deștepți internaționali” care le-au adus actuala poziție de dictatori și tirani ai întregului glob.
Orânduirea cumpătării ce ar trebui edificată, ca o replică hotărâtă la orânduirile plutocratice edificate de lacomii acestei lumi după averi și putere globale, este necesar să-și propună aducerea lumii spre cumpătare nu în mod global, ci pornind de la fiecare individ, de a fiecare ființă umană. Acest lucru nu va putea însă fi realizat, după toate probabilitățile, decât cu implicarea directă și puternică a religiei, a unei Biserici pregătită pentru sacrificiul cerut de Mântuitor. Guvernanții unei orânduiri a cumpătării (poate fi numită sofrosincrație, de la grecesul sophrosyne) trebuie să dispună de suficiente instrumente de cumpătare a lumii care să limiteze puterea banilor asupra comportamentului uman (stârnirea dorințelor nenaturale sau nefirești și a plăcerilor de aceeași natură). Orânduirea cumpătării nu-și propune eliminarea banilor din societate, însă realizarea ei va duce, prin potolirea sau mai bine zis stăvilirea lăcomiei, la diminuarea cantității acestora și a nenorocirilor ce le provoacă ei atunci când se află pe piață în exces. Câteva din aceste instrumente, ce trebuiesc introduse în constituția fiecărei țări, putem enumera aici:
-         stabilirea activităților care conduc în mod direct la necumpătare (cum ar fi, spre exemplu, jocurile de noroc, drogurile și producerea și comercializarea băuturilor distilate) și interzicerea sau limitarea lor foarte strict supravegheată, urmate de pedepsirea exemplară a producătorilor, comercianților și consumatorilor acestora;
-         stabilirea unui/unor nivele ale bunăstării materiale (venitului periodic – lunar sau anual – și a averii acumulate în timp disponibilă la un moment dat), de la care un individ sau familie trebuie considert(ă) necumpătat (ă) și de la care încolo să se confiște veniturile/averile obținute și deținute în mod necumpătat;
-         stabilirea pentru afaceri (orice tip de afacere) a unui prag de rentabilitate și a unui nivel maxim de profit/salariat peste care să nu se poată trece, iar dacă se trece să fie automat confiscat;
-         întroducerea în societate, prin biserică, școală, instituții publice, etc., a unei morale a cumpătării și blamarea și sancționarea oricăror încercări de încălcare a normelor acesteia sau de încurajare și îndemn, direct sau indirect, spre lăcomie sau necumpătare a altor semeni.
Ni se poate imputa că prin realizarea noii societăți propuse s-ar limita progresul social și libertatea. Nu negăm, dar adăugăm că este vorba atunci de progresul care duce la pieirea omului și societății necumpătate, progres care nu ar nimic de a face cu drumul spre eliberarea de păcate și care duce spre desăvârșirea ființei umane. Iar în privința libertății limitate, este vorba de limitarea libertății omului de a-și face sieși rău și semenilor și limitarea de a mai fi robul celor care folosesc din toate timpurile slăbiciunile omenești, adică necumpătarea, pentru a-i exploata și domina pe oamenii planetei într-o mizerabilă și mare celulă, numită societatea banilor condusă global de plutocrații internaționali.
O astfel de societate nimeni nu spune că este ușor de edificat, ba chiar seamănă a utopie cunoscând actualul comportament al omului modern și înclinația și mijloacele de care dispun stăpânitorii acestei lumi de a o menține pe aceasta într-o continuă, mare și adâncă necumpătare. Dar tocmai folosind aceste mijloace, accesibile în era globalizării și omului obișnuit (să nu facem referire decât la folosirea banilor și a canalelor globale de informație), și tot este suficient de încurajator a încerca. Și cum oamenii obișnuiți ce au posibilitatea de fi treziți (să aibă conștiința de sine) și aduși la cumpătare sunt mult mai mulți decât cei care au stăpânire pe bani și canalele de informație, orânduirea cumpătării poate fi scoasă din aria utopiei și adusă în cea a realității sociale de mâine. Ea trebuie să înlocuiască orânduirea capitaliștilor internaționali care prin „noi ordini mondiale” perpetuează acapararea lumii întregi și ținerea ei în întunericul spiritual cel mai adânc.

Statuia Libertatii

 
 
Pentru cei care inca mai cred ca lucrurile au loc (sau sunt construite) intamplator ganditi-va ca evenimentele importante semnifica mult mai mult decat ni se prezinta noua.
Statuia Libertatii a fost oferita de catre francmasoni [mason = constructor - constructorii Babilonului] in 1885, si reprezinta pe regina Semiramis, sotia regelui Nimrod al Babilonului – este un simbol satanic, pentru ca acestia l-au venerat pe Baal-Satan.
Torta aprinsa tinuta in aer = gestul este asociat cu Lucifer (Iluminarea Luciferiana), care a fost inger de lumina pana la decadere.
Sursa: Fata nevazuta a lumii….

Armata permanentă (doc)


Armata permanentă – Sursa puterii imperiale americane
“Doi italieni de această dată, Enrico Parenti şi Thomas Fazi, lansau în 2010 primul lor film documentar de lung-metraj, Standing Army, invitat la peste 19 festivaluri cinematografice, care prin vocile unor somităţi de talia lui Noam Chomsky, Gore Vidal sau Chalmers Johnson, dă glas unei probleme stringente, care a afectat peste 130 de ţări din întreaga lume – reţeaua caracatiţă a bazelor militare americane, înfiinţate în toată lumea după cel de-al doilea război mondial, fără a mai avea vreun alt corespondent în istoria cunoscută a omenirii.
Situaţia statelor lumii ar putea fi sintetizată astfel: la ora actuală există 193 de state suverane şi independente, Vaticanul plus 192 de ţări membre ale ONU şi, de asemenea, încă două entităţi statale, Kosovo şi Taiwan, care sunt recunoscute, fiecare în parte, ca state suverane şi independente, de circa un sfert din totalul celorlalte state.
O operaţie matematică banală, vă va furniza rezultatul uluitor de 66,67% (două treimi) dintre statele lumii, care mai au naivitatea de a se considera “suverane şi independente”, când plaga militară americană se manifestă prin trupe de ocupaţie, în fiecare dintre ele.
Cu toate acestea, harta întocmită de Hugh d’Andrade şi Bob Wing în 2002, intitulată “U.S. Military Troops and Bases around the World, The Cost of ‘Permanent War”, confirmă prezenţa personalului militar american în 156 de ţări.
Aşadar, deşi filmul oferă anumite date cifrice, îmi permit să vă ofer altele, ceva mai alarmante, privind natura reală a prezenţei militare americane în lume, potrivit profesorului Jules Dufour:
- totalul personalului militar american este de circa 1,4 milioane de oameni, dintre care 325.000 sunt staţionaţi în străinătate;
- cifra de 716 baze militare, oferită de film şi Pentagon, este corectată de unii autori la 737, argumentată fiind de existenţa bazelor militare secrete;
- în SUA, armata deţine 6.000 de baze militare, unele sub diverse acoperiri, cele mai secrete fiind administrate, se zice, de către NSA (National Security Agency);
- suprafaţa acoperită de toate aceste baze este de 2.202.735 hectare, care transformă Pentagonul în unul dintre cei mai mari proprietari de terenuri din lume;
- aceste baze includ un total de 845.441 cădiri şi alte instalaţii.
O cerinţă fundamentală a strategiei militare, impune unui stat pentru a evita falimentul, să nu întreţină, pe timp de pace, o armată permanentă care să depăşească 1% din populaţia ţării.
Armata SUA pare să se conformeze acestui concept, reprezentând doar 0,45% din totalul de 312 milioane, dar bugetele militare uriaşe, care au atins recordul mondial sub “pacifistul” Obama şi întreţinerea unei permanente stări de conflict, undeva în lume, trebuie să-şi fi adus contribuţia la starea iminentă de faliment în care se află acest imperiu contemporan.
Care ar putea fi ameninţarea globală, care justifică existenţa acestui monstru militar ?
Raportul administraţiei Carter, “2000 Global Report” – menţionat în filmul anterior postat pe blog – publicat în 1980, sublinia “starea lumii” focalizându-se pe aşa-numitul “nivel al ameninţărilor”, care ar fi putut influenţa negativ sau chiar submina “interesele” americane în lume.
Îmi voi cere scuze o singură dată, pentru ghilimelele pe care sunt forţat să le folosesc, când citez din limbajul dogmatic american, fiindcă aceşti nemernici au pervertit total limba, inversând sau denaturând continuu sensurile cuvintelor şi voi exemplifica prin cea mai sugestivă denumire posibilă: SUA îşi numeşte ministerul de resort, “Departament al Apărării”, când, de fapt, ştim cu toţii că cel puţin de la al doilea război mondial încoace, americanii nu au mai fost forţaţi să se apere în faţa nimănui, ci dimpotrivă, au iniţiat şi purtat războaie de cotropire în toată lumea.
La 20 de ani de la definirea “doctrinei Carter”, strategii SUA, într-o încercare sfidătoare de a justifica intervenţiile lor militare în diferite părţi ale lumii, au scornit un alt concept, cea mai mare fraudă din istorie şi anume “Războiul global contra terorismului” sau GWOT, ca să folosesc acronimul lor preferat, un inamic fantomă care, spre deosebire de perioada războiului rece când era destul de clar definit, va permite SUA să menţină o stare perpetuă de război, pe întreaga planetă, ce le va justifica cumva lista de crime, ce devine interminabil de lungă.
Ulterior, folosind pretexte fabricate impuse lumii prin scandalul monstruos orchestrat de mass media corporatistă şi nu prin existenţa vreunei ameninţări concrete, SUA a declarat război tuturor celor care s-au opus, într-un fel sau altul, hegemoniei sale economico-militare, o formă modernă de sclavie, instrumentată prin militarizare obsesivă şi “piaţă liberă”.
Elementele majore ale strategiei SUA, de cucerire şi dominare a întregii lumi, ar putea fi definite prin:
1. controlul economiei mondiale şi a pieţelor sale financiare;
2. preluarea (a se citi tâlhărirea) tuturor resurselor naturale ale lumii şi, în special, a materiilor prime şi a surselor non-regenerabile de energie. Aceasta din urmă constituie piatra de temelie a puterii SUA, exercitată prin intermediul corporaţiilor transnaţionale.
Ultimul obiectiv s-a apropiat destul de mult de rezultatul scontat, o dată cu invadarea Afganistanului şi a Irakului, iar alte ţări care nu se supun cu obedienţă directivelor Washington-ului, cum ar fi Iran, Coreea de Nord, Siria şi Venezuela, au fost deja marcate ca posibile ţinte ale unei viitoare intervenţii militare.
Pe lângă controlul politic, exercitat prin ONU, SUA şi-a consolidat stăpânirea militară asupra celor 191 de guverne membre, prin cucerire, ocupare şi/sau “consiliere” militară, exercitată prin reţeaua integrală de baze militare, care acoperă practic întregul glob – continente, oceane şi chiar spaţiu cosmic.
Toate acestea definesc practic un imperiu, ale cărui dimensiuni exacte sunt aproape imposibil de stabilit.
Scopul declarat al bazelor militare este de pregătire pentru luptă şi stocare a echipamentelor militare, realitatea fiind prea puţin cunoscută, fiindcă nu sunt accesibile publicului, dar chiar dacă se prezintă sub diverse forme, potrivit funcţiunii militare de bază ar putea fi clasificate în patru mari categorii: baze aeriene, baze terestre, baze navale şi baze de comunicaţii & spionaj electronic.
Subiectul este extrem de vast şi poate imposibil de acoperit chiar şi de un tratat istoric, nicidecum de un simplu articol de blog, dar nu ar fi fost atât de dureros, dacă nu am fi noi înşine în situaţia de ţară ocupată, prin prezenţa imperialilor la baza de la Mihail Kogălniceanu, la adresa căreia au fost deja lansate acuzaţii în presa internaţională, că ar servi drept centru de interogare, prin tortură, al CIA.
Una dintre metodele preferate de denigrare a tuturor informaţiilor, care ar putea dezvălui scopurile reale ale prezenţei bazelor militare în ţările “gazdă”, cum sunt denumite în film, este încadrarea acestora în categoria de “teorii ale conspiraţiei” şi batjocorirea lor în mass media aservită, ceea ce mă face să mă întreb, ce denumire ai putea găsi pentru un tratat militar, care poate afecta grav independenţa şi suveranitatea unei ţări, atunci când este încheiat în secret şi fără a fi ratificat de parlament (asta neînsemnând că gaşca de vânduţi din parlament ar putea fi cumva salvarea noastră).
Ce se întâmplă când ai militari străini pe teritoriu, antrenaţi intensiv pentru a manifesta agresivitate pe câmpul de luptă, care sunt avertizaţi din start că nu vor fi condamnaţi, indiferent ce infracţiune ar comite în ţara gazdă ?
Şi de ce s-a plecat de la premisa scutirii anticipate a acestor militari, de consecinţele faptelor lor penale, de parcă ar fi diplomaţi ?
Şi cât de tâmpit şi trădător poate fi un preşedinte de ţară, ca să accepte ca implicită o asemenea condiţie ?
Din fericire, nu ne aflăm în situaţia Japoniei care se află sub ocupaţie de aproape şapte decenii, timp suficient pentru ca lista de infracţiuni şi accidente provocate de militarii americani să nu mai încapă pe pereţii unei case, nici măcar pentru o singură insulă ca Okinawa.
Teo Peter a fost ucis în data de 4 decembrie 2004, de un infanterist american, Christopher R. Vangoethem, aflat în stare de ebrietate, care nu a acordat prioritate taxiului în care se afla artistul român, lovindu-l în plin.
Consecinţa ?
Individul a fost judecat de Curtea Marţială în SUA, într-o caricatură de proces, în care a fost achitat de acuzaţia de ucidere din culpă a basistului trupei Compact, dar a fost condamnat simbolic pentru adulter, fiind cu amanta în maşină, pedeapsa constând într-o simplă mustrare scrisă.
Unor astfel de gunoaie umane, un guvern şi un preşedinte corupt şi laş, le-au acordat imunitate în propria noastră ţară, în care am ajuns să ne rugăm să ne omoare un român, dacă vrem cumva să se facă şi dreptate ulterior.
Revenind la film, care ar putea fi, ca o ultimă concluzie, scopul întreţinerii unei asemenea armate permanente ?
Pentru a putea clarifica scopurile insidioase ale conduitei unor criminali ca americanii, cred că cel mai corect ar fi să-i dau cuvântul unui alt criminal notoriu, Hermann Goering, judecat la Nuremberg, creaţie a bancherilor americani, care cunoştea intim jocul de culise al ocultei mondiale:
“În mod natural, omul obişnuit nu doreşte război: nici în Rusia, nici în Anglia, nici măcar în Germania. E ceva de la sine înţeles. Dar, până la urmă, LIDERII ţării sunt cei care determină politica şi nu este decât o problemă simplă, de a trage oamenii după ei, fie că e vorba de o democraţie, de o dictatură fascistă sau parlamentară sau comunistă. Cu sau fără voce publică, poporul poate fi întotdeauna scos la mezat de către lideri. E uşor ! Tot ce trebuie făcut, este să-i spui că este atacat şi să denunţi pacifiştii pentru lipsă de patriotism şi expunerea ţării unui pericol iminent. MERGE FĂRĂ PROBLEME ÎN ORICE ŢARĂ.”"
Un comentariu de Marian Matei
Sursa: Dezvaluiri


Sursa: Dincolo de limite – Beyond the limits

De ce e Romania in siguranta

Acest articol apartine www.digerate.blogspot.com
Fenomenul WikiLeaks se extinde si in Brazilia. Al doilea cel mai important ziar a creat un website pe care utilizatori anonimi pot trimite date despre ilegalitati, coruptie si orice altceva ce ar putea suscita interes public. Deja au primit peste 1.000 de documente, deci oamenii sunt amatori sa ajute la demascarea fraudelor. Masura in sine denota democratie, libertatea presei si mai ales dorinta de a schimba in bine lucrurile.
Spre deosebire de ei Romania si afaceristii ei onerosi nu au a se teme de o eventuala infiintare a unui asemenea website. Nu pentru ca aici ar curge lapte si miere. Sau vinovatii ar fi descoperiti, deferiti justitiei si inchisi pentru tot restul zilelor. Nuuuu! Si totusi, de ce nu s-ar putea sa se creeze si la noi un asemenea portal? Pentru ca nu e nevoie. Presa e (inca) libera, cazurile abunda, deci ce ne impiedica? Poate faptul ca la noi afacerile de acest gen, pe bani publici sau privati, se fac relativ pe fata.
In fond am aflat aseara ca in 2008 ne puneam problema unei confruntari cu Rusia. Noroc ca nu ne baga rusii in seama. Dar, ca sa revin la site-uri cu dezvaluiri, sunt ferm convinsa ca poporul roman nu mai are nevoie de noi dezvaluiri. Noua ni se spun direct. Si o data cu noi afla si restul planetei potentialul nostru militar si forta noastra de reactie zero!
Deci sa dea Domnul, in ciuda politicii nebunesti dambovitene, sa nu ne atace nimeni. Pentru ca e clar ca am fi cuceriti imediat. Iar asta ar insemna ca le-am destabiliza bugetele. Va dati seama cate ajutoare sociale ar fi obligati sa ne acorde?
Deci Romania e in siguranta. Cel putin cat timp planeta se afla in criza economica…
Daca v-a placut acest articol nu uitati sa-l distribuiti mai departe. Multumesc.
Sursa: Digerate

COMETA ELENIN…. SCENARII APOCALIPTICE


Cometa Elenin ar putea lovi Terra, declansand Apocalipsa. Aceasta era ingrijorarea multora, insa NASA a raspuns acum acestor informatii si ne linisteste.
Elenin este ultima cometa care viziteaza sistemul solar. Ea va trece la o distanta de 35 de milioane de km fata de noi, in data de 16 octombrie 2011.
Denumirea ei astronomica este C/2010 X1, aceasta fiind descoperita pe 10 decembrie 2010 de catre Leonid Elenin, un cercetator din Liubersti, Rusia, care a vazut-o de la un observator izolat aflat in New Mexico. Cand a fost observata pentru prima data, cometa se afla la 647 de milioane de km de Terra.
De atunci, distanta fata de noi s-a redus. A durat ceva timp pana ca NASA sa ofere unele raspunsuri in legatura cu acest corp ceresc controversat, care a stimulat imaginatia oamenilor. Intr-un interviu, specialistii NASA, Don Yeomans si David Morrison, au lamurit toate informatiile care asteptau un raspuns avizat.
Nu vor fi dezastre naturale…
Ei spun ca Elenin se va vedea cel mai bine cu putin timp inainte de punctul in care va fi cel mai aproape de noi. Pentru a face o comparatie, distanta la care ea se va apropia de Terra este de peste 90 de ori cea dintre Pamant si Luna. De asemenea, alinierea ei cu alte corpuri ceresti nu poate provoca dezastre naturale pe planeta noastra, spun cei doi, efectul exercitat fiind neglijabil.
Cometa are un diametru de aproximativ 3-5 kilometri si va fi foarte greu de observat cu ochiul liber. Va trebui ca bolta cereasca sa fie foarte clara, iar amatorii vor avea nevoie de cel putin un binoclu.
Specialistii NASA au mai spus ca aceasta cometa nu a beneficiat de atentia agentiei spatiale din cauza faptului ca ea este prea mica si neinsemnata. Elenin a beneficiat de atat de multa atentie pana acum doar datorita ingrijorarii pe care au provocat-o astronomii amatori, au mai adaugat reprezentantii NASA.
Cometa Elenin, cea care ne-ar ameninta existenta, conform unor scenarii apocaliptice, pare a se dezintegra. Astronomii au observat ca luminozitatea ei a scazut in ultimele zile.
Coada acesteia este acum mai lunga si mai difuza decat in trecut, scrie Sott. Vestile specialistilor sunt si mai bune. Elenin se poate dezintegra complet din cauza apropierii de Soare.
Cometa care a starnit imaginatia multor prezicatori ai Apocalipsei a fost lovita de o ejectie de masa coronala provenita de la Soare. Aceasta pare a fi fost inceputul sfarsitului pentru corpul ceresc.
Cometa Elenin a fost monitorizata cu atentie cu ajutorul misiunii STEREO a NASA, dar si de astronomi amatori. Poate ca ea nu merita atat de multa atentie din partea lumii intregi. Multi se temeau ca Elenin va aduce sfarsitul lumii in urma ciocnirii ei de Terra.
SURSA: http://lacatusmariusblog.wordpress.com/2011/09/19/cometa-elenin-scenarii-apocaliptice/


“OALA MINUNE” A ORIENTULUI MIJLOCIU

De la Cruciade încoace, Orientul mijlociu fierbe sub presiune ca o oală minune. Presiunea stă să izbucnească, din nou, în lunile următoare. “Primăvara arabă” riscă să se transforme într-o “iarnă islamistă”, aşa cum remarca, de curînd, un înalt oficial israelian. Egiptul, Libia, chiar Tunisia intrate în siajul “remorcherului” turc proferează ameninţări, mai mult sau mai puţin voalate la adresa Israelului. Siria e în postura “fetiţei cu chibrituri” care scapără, din cînd în cînd, în ultimele luni, cîte un băţ, în aşteptarea focului cel mare. Libanul pare că-şi adună forţele şiite, în sud, sub protecţia Iranului, iar escaladarea diferendului diplomatic, momentan, între Turcia şi Statul Evreu, pare să le vină ca o mănuşă. Semne de turbulenţe anti-israeliene se simt şi la Aman, deşi Regele rămîne un aliat declarat al Israelului. Deocamdată!
Criza totală în care se zbate Grecia în ultimele luni nu a împiedicat această ţară, deţinătoare a unui arsenal impresionant, să ameninţe duşmanul său tradiţional din Mediterana de Est, dar aliat în NATO, Turcia, care a decis să înceapă prospecţiuni geologice marine în Nordul Ciprului. Zona este, însă, revendicată de Cipru, ţară membră a UE, care a şi demarat cercetările prin intermediul unei companii israeliano-americane! În acest context, extrem de confuz, Grecia devine singurul partener stabil şi important al… Israelului, confruntat, la rîndul său, cu o criză fără precedent, pe plan intern, şi cu ameninţarea recunoaşterii de către ONU a Statului Palestinian, pe 23 septembrie!
Grecia va susţine Cipru în eventualitatea unui atac din partea Turciei, după ce Nicosia a decis să înceapă lucrări de prospectare pentru găsirea de resurse de petrol şi gaze naturale în zona economică exclusivă a Ciprului, a asigurat duminică ministrul grec al afacerilor externe, Stavros Lambrinides, citat de presa locală. Într-un interivu acordat unui ziar grecesc, Lambrinides a precizat că solidaritatea între partneri, în cazul unui atac împotriva unuia dintre ei, provine şi din prevederile tratatului de la Lisabona, transmite Agerpres. În ceea ce priveşte activităţile de explorare ale Turciei în zonele din apropierea Greciei, Lambrinides a declarat: “vom face tot ceea ce este necesar pentru a ne apăra”, ceea ce denotă clar faptul că intenţiile Turciei sînt privite de greci ca o agresiune directă! Totuşi, potenţialul zăcămînt de hidrocarburi se găseşte în zona Ciprului de Nord, adică al Ciprului Turc! Turcia, care a ocupat în 1974 partea de nord a Ciprului, creînd Republica Turcă a Cirpului de Nord, consideră că orice resursă naturală trebuie să aparţină ambelor comunităţi (ciprioţii greci şi ciprioţii turci). Ankara s-a opus vehement planurilor de prospectare ale Ciprului. În cursul zilei de duminică, ministrul de externe turc a declarat, la rîndul său, potrivit Reuters, că acestea sînt o “provocare” şi că va examina oportunitatea de a iniţia propriile activităţi de prospectare de petrol şi gaze naturale împreună cu Ciprul de Nord dacă autorităţile din sudul Ciprului vor demara activităţile de explorare.
Diferendul economic pare să îndrepte comunitatea internaţională o soluţionare politică a situaţiei cipriote, “fără ieşire” de 37 de ani, deşi, între timp, s-au găsit soluţii pentru Sudanul de Sud sau Kosovo. Există varianta reunificării Ciprului, într-un singur stat federal, sau recunoaşterea independenţei Ciprului de Nord. Turcia ameninţă că va îngheţa relaţiile cu Uniunea Europeană dacă situaţia din Cipru nu va fi rezolvată prin negociere pînă în iulie 2012, cînd Cipru urmează să preia preşedinţia semestrială a UE, conform declaraţiilor vicepremierului turc Besir Atalay, citat de AFP. “Dacă negocierile nu vor avea un rezultat pozitiv şi dacă UE va încredinţa preşedinţia Ciprului de Sud, criza va fi în principal între UE şi Turcia. Deoarece noi vom îngheţa relaţiile cu UE”. Deci, şi cu Grecia, încă membră a UE!
Aşadar, septembrie 2011 şi iulie 2012 sînt două luni de foc pentru Orientul mijlociu, care ar putea declanşa conflicte între actorii extrem de înfierbîntaţi din zonă. Preocupată de propria criză, Europa nu pare conştientă de ochiul ciclonului format chiar în vecinătatea sa apropiată, iar un conflict armat ar veni ca o mănuşă atît Greciei cît şi Israelului pentru o redresare economică. Cît de cît!
Sursa: MERKAVA

Pentagonul are un proiect “Apocalypse” pentru Sfarsitul Lumii

Un fost angajat al Pentagonului, care a lucrat la Proiectul secret HAARP a dezvaluit pentru Washington Post ca exista si un proiect la fel de secret numit “Apocalypse” in care sunt structurate diverse “actiuni si reactiuni cu privire la un sfarsit biblic al lumii”, relateaza cel ce si-a dat doar un nume de cod pentru ziaristii americani – Marcus Aurelius, dar al carui nume real, jurnalistii de la WP spun ca il detin dar nu il divulga din motive de securitate. Pentru a-si dovedi expertiza, Marcus Aurelius a dat si cateva date despre HAARP.
Un proiect finantat de Pentagon, numit HAARP (High Frequency Active Auroral Research Program), poate trimite in ionosfera peste un miliard de wati de unde radio. Aceasta statie controversata s-ar afla in Alaska, iar recent a fost tinta unor acuzatii destul de grave: se pare ca acest HAARP ar fi responsabil de mai multe cutremure, si moartea in masa a pasarilor, a pestilor din mari, de dezastrul din Japonia, de cel din Noua Zeelanda etc. Se pare ca HAARP nu numai ca lanseaza in ionosdera unde radio de frecventa si putere uriase, dar controleaza si radiatii produse de exploziile solare si le amplifica, dupa cum spune insiderul WP.
Acesta mai sustine ca testele din ionosfera ale HAARP ar putea duce la inversarea polilor magnetici ai Pamantului, o actiune care ar fi si inceput deja, iar in final va face “cerul sa arda”. Dar cel mai important este faptul ca pe undele transmise de HAARP, nu numai in ionosfera, dar si in univers se poate transmite informatie subliminala. Se presupune ca si revoltele din nordul Africii, ca si acum, cele din lumea musulmana, au fost declansate de centura de radiatii HAARP. Potrivit The Telegraph: “Tensiunile din Orientul Mijlociu si Asia ar putea duce la o escaladare a cursei inarmarilor, care ar avea un potential de incepere a unui razboi nuclear”.
Tot aceasta arma apocaliptica este privita ca responsabila de schimbarea frecventei Pamantului (numita Oscilatia Schumann) si de perceptia ca zilele sunt mai scurte, ca viata trece mai repede, cu viteza accentuata. Fenomen care a inceput sa se petreaca cu incepere in 1986, apoi cu un alt prag in 1998, iar din 2001, de la atentatele WTC, a inceput sa fie tot mai accentuat.
Conform specialistilor, in 2012, accelerarea acestei frecvente va atinge apogeul, cand va interveni o schimbare pe care unii o asimileaza ca Sfarsitul Lumii. Pentru a fi si mai convingatori, cei care au lansat aceasta teorie a conspiratiei au interpretat si textele Sfintei Scripturi: “Si daca zilele acelea n-ar fi fost scurtate, nimeni n-ar scapa; dar, din pricina celor alesi, zilele acelea vor fi scurtate”. – Matei 24:22
Lovitura de teatru in Teoria Conspiratiei e ca se afla, iata, ca HAARP este un proiect mai mic, inglobat in altul cu mult mai mare care poarta numele de “APOCALYPSE” si, ceea ce e mai ciudat, ca face ca aceste etape biblice sa fie parcurse, sa se petreaca la fel ca in Apocalipsa Biblica. Inclusiv proiectul de incipuire a populatiei planetei, care va fi catalogata in codul de bare numeric hexa, in care datele personale se vor afla in limitele celor trei bare – 666.
“E ca si cum Pentagonul lucreaza ca Apocalipsa prevazuta in Biblie sa se petreaca aidoma, ca si razboiul nuclear ce urmeaza sa vina dupa incidentele dintre cele doua mari religii, cea crestina si cea musulmana, dar nu se stie, iata, de data asta, unde, de ce parte, si cine e, Anticristul”, mai spune sursa Marcus Aurelius.
Sursa : agentia.org
Sursa: Teorii sau dezvaluiri cutremuratoare ?

Care e diferenta intre mine si Dr. Doom?

Acest articol apartine www.digerate.blogspot.com
Stiri interne. Consiliul National Secuiesc (CNS) cere autonomia judetelor Harghita si Covasna. Cu incepere de la 1 aprilie 2012. Pentru aceasta au decis sa se adreseze direct UE, pentru ca Romania nu i-a inteles pana acum. In baza tratatului de la Lisabona (supra-numit Constitutia UE) comunitatile au dreptul la autodeterminare. Asa ca CNS nu are de strans decat 1 milion de semnaturi. Si apoi vom vedea cu totii cum in tara noastra, care n-a fost nicicand o federatie sau un stat divizat in cantoane, in zona HarCov vor exista alte legi, nu cele ale statului roman. Si o limba oficiala diferita de a statului roman. Presiunile pentru destramarea Romaniei sunt uriase, mai ales in ultimii ani. Insa nu credeam ca voi avea ghinionul de a vedea Romania mare (pentru care s-au luptat Mihai Viteazul, Cuza si alti mari oameni ai acestui popor) destramata.
Unde e plans apare si rasul. Pentru ca nu stiu cum as putea califica altfel ideea unei senatoare PSD. Dar care macar ia pozitie fata de situatia descrisa mai sus. Ceea ce altii, mai indrituiti sa reactioneze, nu fac. Dansa enumera problemele care s-ar crea printr-o atare masura: de la razboi civil in zona la revendicari ale altor etnii prin toata Europa. Si cu ocazia asta ne da si o idee cum sa punem Europa cu botul pe labe. Trimitem romii nostri in strainatate (aia care au mai ramas prin tara), strangem 1 milion de semnaturi si cerem autonomia. Cum ar fi sa primim si noi o bucatica de Franta? Sau de Italia? Cam peste tot pe unde romii romani au devenit o problema. Le luam cate o bucata de tara, la fel cum vor ungurii sa ne ia noua o bucata de Romanie.
Dupa atatea vesti bune am aflat ca un domn portocaliu propus la sefia Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor considera ca legea asigurarilor obligatorii trebuie amendata. Nu va bucurati inca. El vrea sa ne creasca taxele, nu sa le scada. Pentru ca altfel exista riscul ca bietii asiguratori “sa vina cu bani de acasa”. Saracii asiguratori… Propun niste donatii, in contul tuturor miliardarilor (persoane fizice sau juridice) ce activeaza in Romania. Sunt niste bieti bogati care se confrunta cu criza, asa ca trebuie ajutati s-o depaseasca. Statul roman a facut tot ce-a putut, adica ne-a bagat cu forta mana in portofel. Acum trebuie sa se mai descurce si ei cu un lobby, ceva, menit sa le dubleze/tripleze iarasi veniturile.
Stiri externe. Italia a pierdut un plus. Ala de la ratingul “A+” pe care-l avea inainte ca agentia Standard & Poor’s sa-i retrogradeze. Propun ca Italia sa se certe cu America. Daca ei ii rezolvau pe astia de la S&P inca de cand le scazusera lor ratingul… acum Europa n-ar mai fi avut probleme. Deci e clar, nu impotenta institutionala a guvernelor e cauza caderilor in lant, ci agentiile de rating. Propun revenirea la comuna primitiva. Care aveti o pestera in plus, si pentru mine?
Grecia incepe sa priceapa. Cam greu, cam lent, dar se gandeste la un referendum national prin care grecii sa se pronunte asupra iesirii din zona euro.
Noroc ca am blog. Astfel ca Nouriel Roubini, alias Dr. Doom, a ajuns la aceleasi concluzii ca ale mele. Numai ca eu am zis inaintea lui, inca din 30 iunie 2011.
Ce zice el in septembrie : aici. (Grecia ar trebui sa iasa din zona euro si sa fie lasata sa cada, daca nu vrem sa dea peste cap intreaga Europa)
Acum ca stiu sigur ca-s un geniu :) , vreau sa trag concluziile.
Care e diferenta intre mine si Dr. Doom? Niste milioane de dolari.
Daca v-a placut acest articol nu uitati sa-l distribuiti mai departe. Multumesc.
Sursa: Digerate

SA NE AMINTIM PROFETIILE SFINTILOR DESPRE CEL DE-AL TREILEA RAZBOI….

Dacă Cipru va fi atacat. Grecia, pregătită de război cu Turcia
 În cazul în care Cipru va fi atacat de Turcia, Grecia este pregătită de război. După ce a agitat apele Mediteranei, în cazul conflictului cu Israel, Ankara reuşeşete să irite încă un stat din zonă, dar şi Uniunea Europeană.
Grecia va susţine Cipru în eventualitatea unui atac din partea Turciei, după ce Nicosia a decis să înceapă lucrări de prospectare pentru găsirea de resurse de petrol şi gaze naturale în zona economică exclusivă a Ciprului, a asigurat duminică ministrul grec al afacerilor externe, Stavros Lambrinides, citat de presa locală. Într-un interivu acordat unui ziar grecesc, Lambrinides a precizat că solidaritatea între partneri, în cazul unui atac împotriva unuia dintre ei, provine şi din prevederile tratatului de la Lisabona, transmite Agerpres.
În ceea ce priveşte activităţile de explorare ale Turciei în zonele din apropierea Greciei, Lambrinides a declarat: “vom face tot ceea ce este necesar pentru a ne apăra”.
Turcia, care a ocupat în 1974 partea de nord a Ciprului, creând Republica Turcă a Cirpului de Nord, consideră că orice resursă naturală trebuie să aparţină ambelor comunităţi (ciprioţii greci şi ciprioţii turci). Ankara s-a opus vehement planurilor de prospectare ale Ciprului. În cursul zilei de duminică, ministrul de externe turc a declarat, potrivit Reuters,, că acestea sunt o “provocare” şi că va examina oportunitatea de a iniţia propriile activităţi de prospectare de petrol şi gaze naturale împreună cu Ciprul de Nord dacă autorităţile din sudul Ciprului vor demara activităţile de explorare.
Turcia ameninţă şi UE
De asemenea, Turcia ameninţă că va îngheţa relaţiile cu Uniunea Europeană dacă situaţia din Cipru nu va fi rezolvată prin negociere până în iulie 2012, când Cipru urmează să preia preşedinţia semestrială a UE, conform declaraţiilor vicepremierului turc Besir Atalay, citat de AFP. “Dacă negocierile nu vor avea un rezultat pozitiv şi dacă UE va încredinţa preşedinţia Ciprului de Sud, criza va fi în principal între UE şi Turcia. Deoarece noi vom îngheţa relaţiile cu UE”, a avertizat oficialul sâmbătă, într-o declaraţie pentru un post de televiziune local.
Premierul turc Recep Erdogan a ameninţat, la rândul său, de mai multe ori, cu îngheţarea relaţiilor cu UE din cauza situaţiei din Cipru: “Dacă nu va fi găsită o soluţie privind împărţirea Ciprului, Turcia va îngheţa relaţiile cu Uniunea Europeană pe durata preşedinţiei cipriote”, a arătat premierul turc. “Vreau să spun clar: vom îngheţa toate raporturile cu UE. Nu putem discuta cu administraţia cipriotă greacă”, a adăugat acesta.

Cometa Elenin va crea 3 zile de întuneric pe Pământ între 26 şi 28 septembrie 2011

Într-un nou videoclip apărut pe Internet, despre celebra cometă Elenin apar nişte dezvăluiri aproape cutremurătoare. Aşadar…
1) Diametrul cometei Elenin depăşeşte 200.000 de kilometri (sursa: Spaceobs.org). Dacă luăm în considerare diametrul planetei Jupiter care este de 142.000 de kilometri (adică, de 11 ori diametrul planetei noastre), rezultă că diametrul cometei Elenin este de 16 ori mai mare decât cel al Pământului (care e de 17.700 de kilometri).
2) Coada cometei Elenin depăşeşte 900.000 de kilometri (sursa: Spaceobs.org).
3) Cometa Elenin se va alinia între Soare şi Pământ între 26 şi 28 septembrie 2011, iar coada sa va fi îndreptată direct spre Pământ (sursa: NASA).
4) Cometa Elenin pare să fie formată din acid cianhidric, conform descoperitorului cometei, Leonid Elenin (sursa: Spaceobs.org). Acidul cianhidric este extrem de toxic şi mortal pentru oameni.
Conform videoclipului de mai jos, se pare că această cometă va acoperi Soarele, şi astfel între 26 şi 28 septembrie 2011, vor fi 3 zile de întuneric pe Pământ… Nu vom mai vedea Soarele deloc 3 zile?

Sursa: paginamurgu.com

Ce aduce Cometa Elenin?...


17 octombrie 2011 – Cometa Elenin…VIZIBILA! Multi spun ca aceasta o sa fie ultima zi pe pamant. NASA a facut referire la luna octombrie a anului 2011.Noi de luni de zile v-am atras atentia : decembrie 2012 este mistificare…o catastrofa se poate produce pana in primvara anului 2012! Noi trebuie sa aflam adevarul cu orice pret, nu are cine sa ne ajute in aceasta lupta. Intamplator soldatii israelieni au venit luna aceasta sa se “atreneze” in Bucegi? Nu cumva cautau un loc de refugiu pentru liderii lor? Criza actuala, nu cumva a fost facuta pentru a se strange fonduri pentru buncarele elitelor?! Prea brusc a aparut aceasta criza…
Perioada august – octombrie 2011…CRESTE ACTIVITATEA SEISMICA!

Sa aflam ceva despre aceasta cometa… http://www.agentia.org
Intrarea Cometei Elenin in Sistemul Solar ii pune in alerta pe rusi. Apropierea acestei comete de pamant, in 17 octombrie 2011, presupune ca va perturba mult activitatea terestra. Scenariile sunt din ce in ce mai sumbre si pot vi reamintite intr-o serie de articole ce circula pe Internet si despre care NASA nu doreste inca sa confirme sau sa infirme nimic.
Ceea ce este senzational e ca Google ascunde date din imediata proximitate a acestei comete,  asa cum a mentionat Agentia.org intr-un material publicistic. Cometa Elenin ar fi de fapt o pitica rosieidentificata ca si Hercolubus si ar putea avea legatura cu deja faimoasa planeta Nibiru. Rusii se tem de alinierea de la 15 martie 2011, dar mai ales la apropierea de Pamant din 17 octobrie din acest an.
Materialul ne-a fost semnalat de expertul Agentiei in astfel de chestiuni, Cristian Negureanu, iar faptul ca rusii s-au decis sa sporeasca numarul adaposturilor nucleare, cu inca 5.000, intr-un plan de urgenta care i-a fost prezentat lui Dimitri Medvedev ne pune pe ganduri serios.
Planul de parare are aprobarea ministrului rus al Apararii, serghei Serdyukov care vorbeste despre o veritabila “explozie gravitationala”, cu consecinte dramatice pentru Terra.
Expertii rusi vorbesc de o miscare controlata a cometei, un soi de “dirijare inteligenta”, care ii face sa se intrebe despre tinata reala a acestui corp ceresc.
Aceasta se apropie de Terra in toamna mult mai aproape decat ar fi fost normal, ca si cand ar fi cazut intr-o “plasa gravitationala”. ca si cum intreaga cometa r putea fi pilotata.
Pare ca aceasta cometa descoperita de profesorul Leonid Elenin la 10 decembrie 2010 si confirmata mai apoi de mai multe observatoare astronomice, are o mare legatura si cu noua planeta descoperita in sistemul solar, cea a carei marime este de trei ori mai mare decat Jupiter, avand o masa gazoasa si care a primit denumirea de Tyche, aflandu-se mult dupa orbita lui Pluto.
Descoperirea a fost facuta de americanii Daniel Whitmire si John Matese de la Observatorul Universitatii din Louisiana.
Si o stire de ultima ora: NASA instaleaza pe tot teritoriul SUA camere de supraveghere care ar trebui sa surprinda meteoriti in cadere. Actiunea e botezata “What’s Hitting Earth?”. Coincidenta?
Orbita Cometei Elenin ca si apropierea ei de Terra poate fi vizualizata pe siteul NASA la adresa de aici(aplicatie Java) 

O erupţie vulcanică în Islanda ar putea fi mortală pentru Europa VEZI SCENARIUL

Ce s-ar întâmpla dacă una dintre cele mai mari erupţii vulcanice din istoria recentă s-ar produce astăzi? Un nou studiu sugerează că o erupţie asemănătoare celei care a devastat Islanda în 1780 ar elibera gaze toxice care ar ucide zeci de mii de oameni în Europa.

 
 
O erupţie vulcanică în Islanda ar putea fi mortală pentru Europa / FOTO: wired.com
Într-o lume modernă, dependentă de traficul aerian şi comerţul internaţional, activitatea economică din aproape toată Europa, inclusiv producţia şi importul de alimente, s-ar putea prăbuşi, potrivit wired.com.
Din iunie 1783 până în luna februarie 1784, vulcanul Laki din sudul Islandei a erupt. Cu toate că explozia nu a produs cantităţi mari de cenuşă vulcanică, în aer au fost aruncate 122 de miliarde de kilograme de dioxid de sulf, un volum puţin mai mare decât activitatea industrială produsă în cursul unui an, a spus Anja Schmidt, cercetătoare la Universitatea din Leeds din Marea Britanie.
După doi ani de la erupţia vulcanului Laki, aproximativ 10.000 de islandezi au murit, circa o cincime din populaţie, şi aproape trei sferturi din animalele sălbatice din Islanda.
Locuitorii din Olanda, Suedia şi Italia au raportat episoade în care le slăbea vederea, aveau dificultăţi respiratorii, mai mult, a crescut mortalitatea asociată cu erupţia din Islanda. Potrivit unui alt studiu, circa 23.000 de englezi au murit ca urmare a expunerii la aerosolii eliberaţi în urma erupţiei.
Pentru a estima cum ar putea afecta, în prezent, populaţia Europei o erupţie asemănătoare celei din islanda, Anja Schmidt şi colegii ei au făcut o simulare pe calculator. Cercetătorii au încercat să stabilească traseul emisiilor de dioxid de sulf şi câţi oameni vor muri din cauza gazului toxic.
La trei luni de la ipotetica erupţie, concentraţia de aerosoli de deasupra Europei va creşte cu 120%. Mai mult, numărul zilelor de după erupţie în care concentraţia de aerosoli va fi foarte mare va ajunge la 74, faţă de 38 de zile, la o erupţie mai mică. Deloc surprinzător, aerul va fi îmbâcsit de particule periculoase în zone precum Islanda şi nordul Europei.
La un an de la ipotetica erupţie, din cauza aerului poluat va creşte dramatic numărul persoanelor care vor dezvolta boli la inimă şi la plămâni, boli care vor ucide circa 142.000 de oameni.
În ultimii 1.150 de ani, în Islanda, patru vulcani de mărimea vulcanului Laki au erupt, au spus Schmidt şi colegii ei. Aşa că noile date ale cercetătorilor sunt motive de îngrijorare.
Un vulcan din Island a închis traficul aerian în Europa mai mult de o săptămână, în aprilie 2010 şi pentru mai mult zile, în luna mai 2010. Însă acea erupţie este minoră pe lângă puterea vulcanului Laki, care ar putea paraliza aeroporturile pentru mai mult de şase luni, a spus Alan Robock, cercetător la Universitatea Rutgers din New Jersey.
O asemenea erupţie ar avea un impact uriaş asupra culturilor, iar pentru că traficul naval şi aerian va fi grav afectat, europenii nu vor mai putea importa alimente. De asemenea, viaţa cotidiană a oamenilor va fi serios afectată. "Dacă deasupra Europei vor fi nori cu dioxid de carbon, persoanele cu dificultăţi respiratorii vor fi nevoite să stea închise în casă", a mai spus Alan Robock.
 Sursa: REALITATEA.NET