joi, 2 octombrie 2014

Profeţia lui Ioan de la Ierusalim

Cea mai veche profeţie despre Al Treilea Război Mondial rămâne profeţia cavalerului templier Ioan de Vezelay, cunoscut şi sub numele de Ioan de la Ierusalim. El şi-a redactat viziunea lui la anii 1099. 

Cunoscută de templieri, Profeţia lui Ioan de la Ierusalim descrie cu o exactitate uimitoare istoria lumii până în anul 3000, iar ceea ce a descris până în anul 2000 s-a împlinit deja. 

El spunea atunci în anul 1099, adică în urmă cu 915 ani: 

„Văd şi ştiu. Ochii mei citesc în adâncurile cerului întâmplările viitoare şi eu trec dintr-un singur pas pragul Timpului. O mână mă conduce spre ceea ce voi nici nu vedeţi şi nici nu ştiti. 

Peste o mie de ani Ierusalimul nu va mai fi oraşul lui Cristos. Creştinii veniţi în pelerinaj de departe nu vor mai putea intra după voia lor acolo unde ei aveau dreptul să intre, în locurile care sunt leagănul credinţei lor. Creştinii nu vor mai îndrăzni să se apropie de Sfântul Mormânt şi de relicvele credinţei lor care vor fi în întregime sub paza şi supravegherea evreilor care îşi vor ridica din nou aici templele lor şi ţara lor. Evreii vor umple lumea si o vor domina de la un capăt la celălalt capăt al ei şi oamenii îşi vor pierde credinţa în Isus pe tot Pământul. 

Continente şi lumi la care Herodot nici nu visa măcar vor fi descoperite de oameni dincolo de marile păduri de care vorbeşte Tacit şi dincolo de oceanul nesfărşit de apă care începe imediat după Coloanele lui Hercule.
(este vorba despre descoperirea Americii, care pe vremea lui Vezelay nu era descoperită și se afla dincolo de Gibraltar numit in antichitate Coloanele lui Hercule –n.n.) 


Peste o mie de ani de aici încolo toate micile ţări din Europa şi câteva ţări mari şi puternice se vor uni într-un singur imperiu (Uniunea Europeană n.n.). Apoi războaie fără număr vor începe cu popoarele Răsăritului. 

Peste o mie de ani oamenii vor scotoci fundul mărilor cu corăbii care merg pe sub ape şi vor zbura cu navele în cer printre stele. Ei vor ţine în pumnii lor puterea soarelui şi se vor crede dumnezei şi vor înălţa spre cer mii de clădiri cât Turnul lui Babel pe toată faţa Pământului. 

Fiecare oraş va deveni o Sodomă. Obiceiuri spurcate vor deveni firesti. Oamenii vor fi mulţi ca nisipurile, vor popula pustiurile şi mările şi vor fi puternici ca nişte dumnezei şi se vor crede chiar dumnezei. Omul va deveni aşa de însetat de putere că setea lui de putere nu va mai putea fi potolită. Dar la capătul acestui drum îl va pândi prăbuşirea in abis. 

Peste o mie de ani foametea va domni pe cea mai mare intindere a Pământului, va arde măruntaiele oamenilor şi oamenii vor dori cu ardoare să schimbe lumea. 

Atunci vor apare negustorii de iluzii, dar iluziile pe care ei le vor vinde oamenilor vor otrăvi sufletele, vor pângări trupurile şi vor întuneca minţile. Atunci se vor porni răzmeriţe şi războaie cumplite, vor fi comise omoruri şi nelegiuiri şi viclenii aşa de mari ca lumea întreagă va deveni un iad şi fiecare zi va fi precum o apocalipsă. 

Oamenii vor cade în păcate trupeşti înfiorătoare, bărbaţii şi femeile se vor destrăbăla la vedere. Femeia va fi cutezătoare şi semeaţă în destrăbălarea ei. 

Popoarele se vor topi într-o unire fără rost, vor forma o adunătură în care fiecare se va simţi singur, legea va fi uitată, tradiția pierdută, credinţa abandonată. 

Peste o mie de ani femeile se vor culca cu femeile şi bărbaţii cu bărbaţii, bătrînii se vor culca cu copilele şi aceste cumplite fărădelegi se vor petrece în văzul întregii lumi şi vor fi considerate de toţi ca lucruri fireşti. Toate aceste spurcăciuni vor fi întărite prin legi. 

Dar din pricina acestei destrăbălări și a acestui marasm sângele va deveni impur, răul se va intinde dintr-un pat în alt pat precum focul de la o casă la altă casă, boli cumplite şi molime înfricoşătoare se vor abate peste locuitori, trupurile vor putrezi de vii adunând în ele toate bolile pământului, feţele se vor acoperi de răni şi bube cu puroi, membrele se vor descărna şi dragostea trupească va fi o primejdie de moarte pentru oricine. (sida –n.n.) 

Peste o mie de ani peste tot se vor răspândi ca o apă revărsată ereziile. Ura cea mai crâncenă va domni între popoare.

Peste o mie de ani lumea va ajunge la un cinism şi o prefăcătorie aşa de mari încât cel care este putred de bogat şi doarme pe sacii plini cu aur va primi ajutor și sprijin şi va primi hrană de pomană, iar el la rândul său se va preface că îi ajută pe săraci, dar ce va da el săracilor cu o mână le va lua inapoi înzecit cu cealaltă mână. 

Peste o mie de ani lumea întreagă va deveni o piaţă în care fiecare lucru îşi va avea preţul lui şi totul va fi de vânzare. Carnea şi munca omului îşi vor avea şi ele preţul lor, ochi de om şi inimi de om scoase din piepturi ca nişte bucăţi de carne se vor vinde altora. (transplantul de organe –n.n.) 

Cuvîntul dat, onoarea sau credinţa nu vor mai valora nimic. Omul va ajunge cu adevărat stăpânul pământului, dar pământul va fi sterp, apa otrăvită şi putredă, văzduhul va fi dogoritor. 

Peste o mie de ani viaţa se va scumpi fiindcă bogăţiile pământului vor secătui, bogatul va trăi ascuns in bogăţia lui ca lupul în vizuină. 

Peste o mie de ani cei care vor conduce lumea nu vor avea nici un dumnezeu, vor fi suverani fără credinţă şi onoare, al căror nume nimeni nu-l va cunoaşte, vor porunci mulţimilor neştiutoare şi indiferente şi le vor hotărî soarta de la adăpostul palatelor lor ascunse de ochii lumii, de dinapoia zidurilor impenetrabile. Nimeni nu va participa la adunările lor şi la sfatul lor. Vor face în aşa fel încât orice om ducând o viaţă de sclav să se creadă liber şi fericit. 

Peste o mie de ani soarele va dogori cu putere şi va pârjoli câmpiile, apa se va ascunde tot mai adânc sub pamânt şi se va împuţina, văzduhul nu va mai apăra omul de căldura soarelui, lumina va arde pielea şi ochii. 

Peste o mie de ani cei săraci şi lipsiţi de drepturi, cei fără acoperiş deasupra capului vor porni un război distrugător în care vor fi ocupate multe ţări şi în care luptele cumplite vor aminti de năvălirile barbare de odinioară.” 

(La Prophetie de Ioan de Ierusalem) 

Profeţia lui Ioan din Ierusalim este de fapt o descriere completă şi fidelă nu doar a actualei societăţii in care noi trăim azi ci şi a situaţiei ecologice planetare actuale. 

Prof. Gheorghe PANAITESCU

1. Autorul 
Ioan de Ierusalim, alias Jean de Vezelay, alias Jean de Mareuil se presupune că a fost cooptat de către călugări pe drumul spre Compostela. Devenit un călugăr creştin şi cavaler cruciat, a fost unul dintre fondatorii Ordinului Templului şi unul dintre primii templieri. Ar fi participat la eliberarea Ierusalimului în 1099, cucerit cu 20 de ani înainte de către turci. În timpul şederii sale în cetatea sfântă ar fi scris cartea sa profetică.
2. Descoperirea profeţiei 
Acest document a fost descoperit de către profesorul Galvieski în arhivele mănăstirii din Zargorsk în Rusia la mănăstirea Laurul Sfintei Treimi Sfântul Serghie, lângă Moscova, în 1992-1993. 
În introducerea sa, acest manuscris indicat că, după cucerirea Constantinopolului de către turci în anul 1453, pe insula Zagorsk, în Imperiu credinţa s-a conservat, că au venit refugiaţi şi scrierile lor, şi printre ei , se găsea "Protocol Secret", care învăţa că destinul oamenilor va începe atunci când "Anul O Mie vine după anul O Mie ..."
surse
http://anatolbasarab.ro/profetia-lui-ioan-de-la-ierusalim/
http://templierisicruciati.blogspot.ro/2012/06/profetia-lui-ioan-de-ierusalim.html

http://adevarul2012.blogspot.ro/2014/10/profetia-lui-ioan-de-la-ierusalim.html

Medicii sunt socati – Un barbat diagnosticat cu cancer, a fost complet vindecat cu acest remediu natural formidabil

Nu exista nici un leac pentru cancer, asta este ceea ce spun medici – si odata ce esti diagnosticat, tu ar trebui sa spui la revedere de la viata fericita si sanatoasa. Eu unul nu cred asta. Chimioterapia ar trebui sa fie singura ta prietena, o “prietena”, care va va duce la o agonie fara sfarsit.
Acesta este inca un mister sau nu, oare de ce tot mai multi oameni din intreaga lume incep sa aiba incredere in natura si in darurile ei? Medicina conventionala nu va aproba niciodata aceste remedii naturale, pentru ca natura nu poate aduce nici un profit.
Oamenii impartasesc zilnic povesti uimitoare care explica modul in care s-au vindecat de cancer. Unii cu morcovi , altii cu canepa, altii cu curcuma, si multe altele…..insa azi am citit povestea unui om care s-a vindecat de cancer cu miere, si am decis sa va impartasesc si voua povestea lui.
In urma cu 13 ani, Ante Kresich a fost diagnosticat cu unul dintre cele mai periculoase tipurile de cancer – cancer pulmonar, in acelasi timp medicii croati spunandu-I ca nu va mai avea mult timp de trait.
Dar, Kresich a tinut sa-I contrazica, vindecandu-se complet, folosind miere si unele plante vindecatoare, dovada succesului fiind prezentata in foarte multe documentare.
“Am plecat de la spital in luna aprilie, iar in vara eram deja un om complet diferit. Cand m-am dus la consultatie, doctorii mei nu puteau crede ca sunt inca in viata insa rezultatele analizelor mele pur si simplu i-a uimit” a explicat Kresich.
Dupa verificarea analizelor care erau extrem de bune fata de ultimele, medicii l-au sfatuit sa-si continue terapia. Datorita mierii si plantelor sale, cancerul pulmonar a disparut complet, iar rezultatele au aratat doar mici urme ale bolii.
Astazi, sanatos si plin de energie, Ante are un nou hobby – albinele sunt noile sale favorite. Oamenii din intreaga lume vin pentru a-i cere un sfat, iar el deschide inima pentru toata lumea care este destul de interesata si nerabdatoare sa traiasca si sa se bucure de o viata sanatoasa.
“Persoanele cu destin asemanator au venit la mine si eu le-am repetat mereu povestea mea, agonia prin care a trebuit sa trec precum si modul prin care m-am vindecat. Retetele mele ii ajuta, le ofera speranta” spune Kresich, el considerand ca, de acum inainte, se simte obligat sa ajute si alti oameni.
Mierea este considerata a avea proprietati de vindecare din cele mai vechi timpuri. In medicina populara acest produs a fost folosit de sute de ani. Datorita proprietatilor sale vindectoare, era considerata a fi hrana zeilor, si una dintre cele mai puternice cure naturale pentru multe boli si tulburari.
Mierea a fost, de asemenea, utilizata in cultele religioase, ritualurile de imbalsamare, si pentru o lunga perioada de timp a fost un privilegiu consumul ei, intrucat era destul de scumpa.
Albinele produc acest lichid de aur cu o consistenta, gust si aroma diferita in functie de florile pe care le polenizeaza. Astfel, Kresich si multe alte persoane care-l urmeaza, combina mierea cu unele condimente din pin si ghimbir, aceasta fiind reteta pe care o urmeaza, chiar daca medicina conventionala nu este de acord cu aceasta metoda.
O femeie din Bosnia i-a trimis o reteta proprie, in speranta ca va ajuta si pe altii pentru a se vindeca de cancer, reteta asemanatoare cu a lui.
Ea a fost diagnosticata cu cancer endocrin si a petrecut 20 zile la terapie intensiva. Nimeni nu a crezut ca va ramane in viata. Cu toate acestea, ea a inceput sa foloseasca o cale de atac prin combinarea ghimbirului cu mierea si in doar cateva zile ea a revenit la viata, fara chimioterapie, fara alte metode clasice, in ziua de azi fiind mai sanatoasa ca niciodata.
Iata mai jos reteta minune:
Ai nevoie de cateva radacini de ghimbir. Se macina fin ghimbirul si se amesteca cu o jumatate de kg miere. Nu uitati ca mierea trebuie sa fie organica, asa ca asigurati-va ca o cumparati de la cineva de incredere.
Pastrati remediul in borcan, si consumati o lingura de 3-4 ori pe zi. De asemenea, este important sa se evite orice contact cu obiecte din metal, deci incercati sa utilizati o lingura din lemn.
Ar trebui sa vedeti primele rezultate in doar 4 zile.
De asemenea, este important sa ramaneti optimisti, indiferent de ceea ce spune medicul dumneavoastra. Depresia este ceva ce nu trebuie sa te acapareze, tu trebuie sa castigi aceasta batalie cu orice pret.
Acum ai mierea de partea ta, si dupa cum puteti vedea, ea poate vindeca chiar si cele mai periculoase tipuri de cancer – chiar daca vi se va spune ca nu veti mai avea mult de trait.

 -Sursa:secretele.com
2blackjack1.wordpress.com

SUB REFLECTORUL LUI JUNON

"Viaţa este un mister, nu o problemă care trebuie rezolvată".

Viata  nu e o cursă, ci o călătorie
"Eternul mister al lumii stă în comprehensibilitatea ei... Faptul că e comprehensibilă este un miracol."

                                             Albert Einstein în Fizică şi realitate (martie1936).
Pornind de la aceste afirmatii ne dam seama ca viata e un miracol ce trebuie trait, ca o experienta ce trebuie impartasita,inteleasa prin descoperirea adevarului ce ne arata ca raul are nevoie de ceea ce binele construieste pentru a-l distruge.Cele doua componente ale intregului actioneaza ca doua forte contrarii:bine-rau,lumina-intuneric,si ele se atrag atat de mult,astfel incat binele nu poate triumfa decat trecand proba de foc in fata raului,iar rezultatul este dizolvarea barierelor raului.In felul acesta binele cucereste teren si devine tot mai puternic.Si binele se transforma intr-o Forta numai lasand usa deschisa Iubirii:Iubirea lui Dumnezeu pentru oameni si
iubirea oamenilor fara discriminare de culoare,rasa sau religie pentru Dumnezeu.


Iubirea e acel sentiment ce te poarta prin taramurile nebanuite si minunate ale sperantei,bucuriei,implinirii,adevarului si de ce nu a zborului inalt precum al pasarilor.
Dar se poate intalni si cealalta extrema atunci cand nu e impartasita ducand la
suferinta,izolare,drama,ca o frangere de aripi la impactul cu solul cand trebuie
sa ajungi cu picioarele pe pamant.Si totul iti da senzatia de pedeapsa.Dar toate
nu pot fi intelese,asimilate decat prin logica divina a Balantei Cosmice, ce coboara ca un echilibru prin depasirea unor conditii,detasarea de trecut si evaluarea dusmanilor si adversarilor de care trebuie sa ne ferim.In acest fel cenusa poate redeveni o pasare Phoenix.
Configuratiile astrale ale anului,dar mai ales ale momentului sunt
destul de provocatoare declinand lupta dintre bine si rau ce vine ca un tribunal cosmic taman acum in perioada Balantei ca un element ce invoca  justitia divina.
Tocmai pentru ca zodia Balantei este semnul masurii,echilibrului si al dreptatii.

Si pentru ca de cele mai multe ori lucrurile din punct de vedere astral se prezinta
mai mult partial ca o portiune a imaginii de ansablu se mai poate aduce in prim
plan inca un eveniment astrologic ce declanseaza un lasser de foc in sfera relatiilor.

Saptamana viitoare odata cu eclipsa si Luna Plina pe 8 octombrie 2014 avem ca eveniment astral si intrarea asteroidului Junon in Leu.Juno este considerata soția lui Jupiter. Ea are unele similitudini cu Venus, dar în timp ce Venus este scânteia, atracția inițială, Juno este angajamentul.de aceea este numita si"planeta"casatoriei. Ea este cântecul sufletelor  pereche.
                                                                                                                                             "Sufletul Lumii"cum mai este numit vine si insufleteste nota astrala prin expresia
lui de foc punand"lumina reflectoarelor"pe tot ce inseamna relatii si parteneriate,contacte,uniuni,asocieri,dar si tot ce
inseamna lupta pentru un ideal sub ghidul celor mai inalte standarde in corespondenta si intr-o stransa interdependenta universala.Junon in Leu devine
un bun consilier in materializarea unor parteneriate financiare pentru ca lucrurile sa devina echitabile si cu beneficii de ambele parti.Dar daca este stresata aduce autoritate,aroganta,lipsa de diplomatie, capricii, lipsa de corectitudine maturitate,amaraciune,tradari,furie,neputinta,negare,complexe de inferioritate,dar si nedreptate.De asemenea inflenteaza vremea si plantele.

Este un timp de foc in care intuitia,imaginatia si inspiratia pot face minuni.
Sa fim atenti la tot ce ne inconjoara,la informatii,la discernamant in concordanta
cu evolutia sentimentelor curate, claritatea gandurilor,aspiratiilor pentru a ne canaliza pasii spre directia corecta in calatoria vietii noastre.Pentru ca puterea
de ardere interioara este la cote maxime e bine sa intelegem ca simplitatea,
modestia si smerenia sunt colacul nostru de salvare.Smerenia este atributul
indumnezeirii noastre pe Pamant,cultivati-o pentru ca numai asa Dumnezeu este
aproape de noi si putem intelege si depasi aceste vremuri.
Drum drept si Lumina! Namaste!
Mira

Sursa: primit pe mail
Multumiri Mira

Ce spune zodia despre destinul tău

Se spune că destinul tău stă scris în stele, așa că ne-am gândit că ai vrea să afli ce te așteaptă în această viață, în funcție de zodie.


  • Sursa Foto: thinkstockphotos.com
BerbecVei distruge tot ce vei contrui, pentru ca apoi să reconstruiești totul mai bine. Îți va fi foarte greu să te stabilești într-un loc, pentru că ești într-o căutare continuă. Trebuie să înțelegi că neliniștea pe care o ai nu va dispărea într-un oraș anume, ci ține de puterea ta interioară să o elimini. Ești înestat de independență, iar această dorință îți transformă destinul într-un carusel.
Vrei să fii cel mai bun în tot ce faci și ai calități de lider, așa că te așteaptă o carieră de succes. Nu vei avea o problemă să faci bani, dar vei trece prin câteva cumpene financiare. Cel mai bine ți se potrivesc meseriile care presupun asumarea unor riscuri, precum polițist, procuror, pilot de curse, pompier, pădurar sau om de afaceri.


Taur

Ești o persoană conservatoare, muncitoare și puternică. Vei evolua încet în carieră, dar sigur. Până la 40 de ani, vei reuși să ai un cont în bancă pe care să te poți baza la bătrânețe. Nativii acestei zodii sunt înțelegători și au multă răbdare, o calitate care îi va ajuta să treacă ușor peste obstacole. Pentru ei, eșecul este o oportunitate să descopere noi căi spre succes și nu au nicio probleme să renunțe la un vis, dacă li se pare că nu are șanse să se împlinească. Familia este totul pentru ei și vor avea una numeroasă. Cel mai bine li se potrivesc meseriile din domeniul financiar, dar vor face performanță și în mediul artistic.


Gemeni

Tu vei face doar ce îți vei dori și nu vei fi dispus să faci compromisuri în niciun moment al vieții tale. Ești plin de idei și știi să intri în contact cu oamenii care te-ar putea ajuta să îți îndeplinești obiectivele. Pentru că te pricepi foarte bine la cuvinte și la dat sfaturi, ai putea face carieră în literatură sau în afaceri.
Te miști rapid, gândești repede și iei decizii fără să stai mult pe gânduri, așa că vei fi foarte apreciat în domeniul tău. Meseriile potrivite pentru tine sunt jurnalist, poet, agent de turism sau profesor.


Rac

Ești o persoană precaută și te gândești foarte bine, înainte să iei o decizie. Când o faci, însă, nu mai dai înapoi. La începutul vieții nu vei avea foarte mult succes, dar vei munci din greu pentru a ajunge unde îți propui. Eti predispus spre o viață sedentară și nu te vei simți confortabil decât în preajma oamenilor apropiați. Îți va fi foarte greu să ai încredere în oameni, motiv pentru care nu vei avea foarte mulți prieteni. Cel mai bine ți se potrivesc meseriile din domeniul hotelier sau al artelor. Dacă vei reuși să scapi de teama de necunoscut și de stilul de viață sedentar, ai șanse să călătorești și să vezi locuri exotice.


Leu

Toată viața ta vei căuta să fii în centrul atenției. Ai o pasiune pentru lux și îți dorești cu ardoare să faci parte din elita societății. Încrederea pe care o ai în tine te va ajuta să îți faci cu ușurință o carieră în domeniul artelor sau afacerilor. Dacă nu ajungi faimos, vei face orice îți va sta în putință pentru a te învârti în cercul celebrităților. Vei fi extrem de nefericit dacă nu vei cunoaște succesul și vei duce o viață mediocră.


Fecioară

Ești o persoană organizată și nu îți place să îți asumi riscul. Pentru că ai tendința de a te subestima, vei ocupa funcții care sunt sub capacitatea ta. Vei căuta mereu să evoluezi, iar în a doua parte a vieții ai toate șansele să cunoști succesul. Îți place să contribui în comunitatea din care faci parte și vei fi mai itneresant să îi ajuți pe ceilalți, decât să te îmbogățești. Cel mai bine ți se potrivesc meseriile de arhitect, designer, specialist în calculatoare, matematician, om de știință, bancher sau psihoterapeut.


Balanță

Nu ești interesat de bunuri materiale și pui mai mult preț pe oamenii pe care îi cunoști. Îți place să îți faci prieteni și să întreții relații de tot felul, dar la un moment dat, destinul tău va cunoaște o schimbare. Sunt puține șanse să te îmbogățești, dar ai un simț aparte în domeniul artistic sau al modei și ai mari șanse să lucrezi în aceste domenii. Nu prea te obosești muncind, dar reușești să te faci remarcat prin farmecul tău personal. Indiferent de câți bani vei câștiga, nu vei avea niciodată destui, pentru că îți place să cheltui. Ești o persoană flexibilă, așa că ești capabil să faci tot felul de meserii, de la jurnalist, la cântăreț, florăreasă, grădinar sau fashion designer.


Scorpion

Tu nu vei avea o viață ușoară, dar nu îți vei pierde răbdarea în niciun moment. Banii sunt foarte importanți pentru tine, așa că toate relațiile tale le vei lega în funcție de asta. Ai o sexualitate debordantă și ești pasionat de ocultism și conspirații. Pentru că ești o persoană creativă și puternică, vei avea succes ca om de știință, ginecolog, chirurg, sexolog sau medium.
 


Săgetător

Ești o persoană optimistă și țintești mai sus decât majoritatea. Îți place schimbarea și vei încerca mai multe meserii, până când vei găsi una care să îți satisfacă dorința de aventură. Destinul tău este marcat de schimbări neașteptate și experiențe inedite, nu neapărat într-un sens rău. Cel mai bine ți se potrivesc meseriile de pilot, om de afaceri, agent de turism sau lider spiritual.


Capricorn

Ești o persoană perseverentă și răbdătoare și chiar dacă ești înceată, vei ocupa poziții mai bune decât ceilalți nativi. Ești un om ambițios, dar vei cunoaște succesul abia în a doua parte a vieții. Nu ești norocos sau extrovertit, dar muncești din greu și ai viziune. Cel mai bine ți se potrivesc job-urile de manager, bacher, om de știință, geolog sau ministru al Educației.


Vărsător

Viața ta este plină de schimbări datorate firii tale însetate de libertate și independență. Nu îți place monotonia și nu îți este teamă să o iei de la capăt. Vei avea o evoluție socială fluctuantă și o vei face pe calea cea dreaptă, pentru că nu ești genul de persoană căreia să îi pese doar de ea. Ești un idealist și nu vrei să faci niciun compromis, pentru a ajunge unde îți dorești. Ai o inteligență ridicată și ești potrivit pentru a fi pilot, electronist, astronaut sau neuro-chirurg.


Pești

Destinul tău este marcat de indecizii, dar ești o persoană flexibilă și îți vei găsi locul oriunde. Nu ești motivat de partea materială a vieții și obișnuiești să visezi mai mult decât trăiești. În unele momente vei avea bani, în altele, vei avea probleme financiare. Vei cunoaște succesul ca muzician, dansator, actor, preot sau medium.


Sursa: www.unica.ro