duminică, 7 iulie 2013

Traieste momentul prezent – Te vezi si te recunosti

de Gabriele din Wurzburg


Ce este momentul?Momentul reprezinta elementul din care este construita ziua. Fiecare clipa face ca in noi sa apara nenumarate sentimente si ganduri. Observandu-le indeaproape, ele ne apar ca fiind asemanatoare unor imagini: amintiri ale unor intamplari trecute sau evenimente si imagini din lumea noastra imaginara.


Ceea ce fiecare moment radiaza spre fiecare dintre noi constituie ceea ce trebuie sa recunoastem si sa clarificam chiar in acea zi. Starea de constiinta difera de la un om la altul. De aceea momentul vine spre noi sub forma unor senzatii si ganduri pe care le putem recunoaste si intelege in functie de propria constiinta. Astfel, ceea ce ne aduce momentul nu este pentru noi o "imagine straina" deoarece este vorba despre productiile noastre proprii.


Asadar, ceea ce aduc momentele, pietrele de constructie ale zilei, pentru fiecare om, constituie o reproducere a ceea ce el insusi a produs.Putem numi aceste imagini pe care pietrele de constructie ale zilei le radiaza spre noi, imagini de radiatie.


Fiecare moment al zilei contine tot atatea imagini de radiatie cati oameni exista. De aceea, se poate spune ca fiecare moment este individual si corespunde fiecarui om luat in parte. Deoarece fiecare moment vrea sa comunice
sufletului si omului ceva din ceea ce omul singur a introdus in puternicul computer cauzal - adica in astre; deoarece omul este atat timp dirijat de astre cat timp nu va invinge legea cauzei si a efectului.


In acest computer cauzal se afla pastrat fiecare amanunt al eului omenesc - fiecare pacat, fiecare greseala si incalcare a legii. Computerul cauzal se compune din stelele planurilor de purificare si din stelele materiale. In aceste
stele se afla inregistrata legea semanatului si a recoltei. Ele formeaza roata reincarnarii.Computerul cauzal se afla inclus in computerul universal atotcuprinzator, deoarece Divinul patrunde prin tot.
Computerul universal cuprinde reteaua de informatii completa a universului. El este legea lui Dumnezeu, puterea omniprezenta.


Voi reveni mai tarziu, pentru a da mai multe amanunte, atat la computerul cauzal cat si la computerul universal si la stelele pure din substanta fina, prin care se revarsa legea eterna, absoluta.


Momentele, secundele, minutele, orele, da, intreaga zi vorbesc fiecaruia in limba sa.Fiecare din noi poate sa inteleaga limbajul momentelor, al pietrelor de constructie ale zilei - a secundelor, minutelor si orelor, deoarece ele sunt reproducerile a ce noi insine am produs. Pietrele zilei se adreseaza fiecarui om altfel, corespunzator cu ceea ce el a produs. Tot ceea ce omul a introdus in computerul cauzal din aspectele sale prea omenesti in decursul incarnarilor anterioare precum si in aceasta intrupare si inca nu a fost purificat si pus in ordine va fi reprodus de catre computerul cauzal.


Este vorba despre incalcari ale legii eterne: sentimentele, gandurile si cuvintele noastre negative, actiunile noastre negative, pasiunile noastre, senzualitatea sau dorintele noastre omenesti exagerate. Poate fi vorba despre ceea ce ne inlantuie de aproapele nostru, caruia, de exemplu, i-am rapit libertatea, impunindu-i opiniile noastre.


Tot ce sufletul si omul nu au purificat, este scos la iveala de catre computerul cauzal sub forma de efect.


El vorbeste, asadar, catre fiecare dintre noi in limbajul nostru propriu. Fiecare dintre noi poate sa auda inregistrarea sa in limbajul sau si poate sa vada in imagini ceea ce a emis deoarece este ceea ce el a produs. Totusi, nu putem vedea toate acestea decat daca traim in momentul prezent, da, daca traim momentul.


Totusi, multi oameni nu inregistreaza momentele zilei. De aceea, ei nu recunosc limbajul propriilor lor productii; ei se lasa dirijati de forte contrarii propriilor lor forte de viata. Prin aceasta ei devin sclavi si se lasa exploatati de diferite energii si puteri, de suflete si campuri de energie.
Care este legea ce ne determina viata?


Sa ne punem urmatoarea intrebare: De ce sunt om? Am eu, ca om, o sarcina de indeplinit?


Sa ne intrebam mai departe: Ce sarcina am? Exista, oare, o putere superioara, care mi-a dat-o? Daca credem intr-o putere superioara, atunci ar trebui sa ii invatam Legile.


Multi cunosc unele legi fizice ale universului, de exemplu, legea gravitatiei. Daca admitem ca exista legea atractiei maselor ar trebui sa admitem ca, la fel, exista legea spirituala a cauzei si a efectului; am demonstrat principiul acestei legi mai devreme prin explicarea procesului a ceea ce am numit "productiile" si "re productiile" noastre: ceea ce omul seamana va si recolta.


Viata noastra constituie samanta. Fie semanam un comportament conform cu Legea, fie un comportament contrar.
Daca semanam si cladim pe Legea cosmica a iubirii si a armoniei totale, pe Dumnezeu - atunci vom si recolta fericire interioara, pace, sanatate, putere si o calitate corespunzatoare a vietii corespunzatoare cu ce am semanat.
Dar daca semanam si construim pe "carne", pe pacat, pe ceea ce este contrar Legii lui Dumnezeu – recolta noastra va fi conforma cu aceasta.


Asa cum ecoul se intoarce spre cel ce a emis sunetul, la fel daca semamam pacea in sentimente, ganduri, cuvinte si actiuni, daca suntem sinceri, cinstiti si buni, atunci vom si recolta pace si putere cosmica. Daca semanam cearta,
il condamnam pe aproapele nostru, semanam ura, invidie si discordie sau violam viata in si pe pamant - atunci vom recolta conform legii corespondentei. Recolta noastra corespunde, intotdeauna, semanatului nostru.


Sa reflectam insistent asupra noastra si sa controlam si ceea ce se afla pe pragul inferior –pe care il putem numi sub-comunicare. Si ne referim aici de exemplu la ceea ce nu spunem atunci cand noi vorbim altfel decat gandim.


Deoarece vorba noastra poate fi "dulce", pe cand gandurile noastre sunt "amare". Gindurile amare sunt, in acest caz, ceea ce numim sub-comunicarile noastre.


Daca avem ganduri bune, dar lumea sentimentelor noastre arata cu totul altfel, vom avea un sentiment neplacut.
La aceste impulsuri profunde, care se desfasoara sub gandurile noastre, ar trebui sa fim atenti. Ele sunt sub-comunicari mai profunde.

Abia atunci cand invatam sa ne dam seama de noi insine, aflam cine suntem intr-adevar! Pentru aceasta este nevoie de sinceritate si de profunda credinta intr-o putere superioara care ma sustine si ma ajuta sa ma eliberez de ceea ce mai este negativ in mine.


Isus a spus: "Ceea ce pricinuiesti unuia dintre fratii Mei cei mai neinsemnati, aceea Mi-ai pricinuit Mie!"
Christos este frate cu toti oamenii. Cine este impotriva unui alt om, impotriva aproapelui sau, acela –prin chiar acest fapt - este impotriva lui Christos! El este, in acelasi timp, si impotriva lui insusi, deoarece el singur trebuie sa recolteze ceea ce a semanat.


Ceea ce pricinuieste un om aproapelui sau - in sentimente, ganduri, cuvinte si fapte - aceasta isi pricinuieste, intotdeauna, chiar lui. Aceasta este "graiul" lui si la fel limbajul recoltei sale. Sufletul in om se afla pe pamant pentru a desfiinta acele cauze pe care le-a creat in incarnari anterioare si in aceasta intrupare, dar inca nu a purificat.


Noi singuri ne inregistram propriile programeZilele sunt "temele de la orele de curs" pentru fiecare om in parte. Cel care munceste sarguincios si isi realizeaza sarcinile, adica foloseste bine ziua cu momentele, secundele, minutele si orele sale, acela stapaneste scoala vietii, a vietii sale pe pamant. El cunoaste limbajul zilei sale si stie sa interpreteze limbajul ei. Astfel, ajunge la el insusi si foloseste bine momentul. Incetul cu incetul, el invata sa cunoasca limbajul comunicarilor sale constiente si al sub-comunicarilor sale. El simte, din timp, daca ceea ce spune corespunde gandurilor sale, daca ceea ce gandeste corespunde lumii sentimentelor sale. In felul acesta el se stapaneste pe el insusi si nu este stapanit de puteri straine care il dirijeaza.


In computerul universal, care este atotcuprinzator, inregistram tot ce nu contine sub-comunicari, tot ce este absolut autentic, fiinta noastra pozitiva si altruista si, in consecinta, aceasta va reveni spre noi. Suntem, atunci, pasnici, armoniosi, sinceri, cinstiti, drepti si binevoitori fata de semenii nostri. Aceste puteri sunt puteri ale lui Dumnezeu.
Ele ne ajuta si ne slujesc in fiecare situatie. Viata noastra decurge fericit si pasnic iar noi suntem sanatosi.


Dar ce introducem in computerul cauzal, la fel, se reintoarce la noi. Aceasta este valabil pentru toate actiunile care nu sunt conforme cu Legea, pentru gandurile noastre de depreciere, de invidie, de lacomie, vorbirea noastra nesincera, adica falsa, care desigur suna dulce, dar poarta amaraciunea, acreala, deprecierea, condamnarea si gelozia.


Aceste productii negative ne cauzeaza suferinta. Deoarece suferinta, boala sau loviturile de soarta sunt reproducerile productiilor noastre - a negativului pe care le-am introdus in computerul cauzal.Senzatiile fine, dezinteresate, gandurile, cuvintele si faptele dezinteresate, pozitive, a fi pentru si cu aproapele nostru, sinceritatea noastra, cinstea si dreptatea noastra sunt limbajul nostru pe care computerul universal atotcuprinzator ni le va da din nou.


Dar sentimentele, gandurile si cuvintele noastre dusmanoase, deprecierea semenilor nostri, toate actiunile noastre egocentrice, nesincere si multe altele sunt, la fel, limbajul nostru pe care computerul cauzal ni-l reda si care
ne va provoca suferinte.A fi in sine sau a fi in afara saDe aceea este spus: traieste momentul si devino constient de ceea ce ar vrea sa iti spuna momentul!


Cel care isi recunoaste limbajul si se comporta in consecinta - aceasta insemnind ca tine cont de semnele transmise de moment si pune in ordine ceea ce ii arata ziua, acela invata sa se recunoasca pe el insusi.


Multi oameni nu traiesc momentul si ziua, si de aceea nici nu se cunosc. Ei traiesc sau in trecut sau in viitor si nu inteleg limbajul prezentului.


Acolo unde sunt gandurile noastre, acolo este si un mare potential al energiei noastre sufletesti si fizice. Acolo este o parte a constiintei noastre.


Aceasta inseamna ca suntem poate prezenti fizic, dar nu traim cu constiinta noastra in prezent. Suntem, asadar, impartiti!
Putem sa spunem ca aceasta este o divizare a constiintei. Nu participam la lectiile zilei, deoarece ne preocupa trecutul nostru sau semenii nostri. Constatam, de exemplu, ca vecinul nostru poseda una sau alta, ceva ce noi nu ne putem permite sau ne ocupam de colegi sau colege de lucru si care ne-au contrariat sau ne contrariaza inca. Gandim sau vorbim, deci, despre lucruri care nu ne privesc sau despre lucruri trecute care nu mai pot fi readuse in prezent. Sau ne ocupam cu viitorul, desi nu putem sti daca toate se vor intimpla asa cum ni le imaginam noi.


Corpul meu este aici dar sentimentele si gandurile mele sunt in alta parte - aceasta inseamna ca eu nu traiesc in moment prezent si in mine, ci in exteriorul meu.


Cand ma aflu in exteriorul meu, nu sunt in mine. Cand sunt in exteriorul meu imi eliberez, prin aceasta, "casa" mea - corpul meu pamantesc si altul poate sa il ocupe: de exemplu puteri ostile care corespund, prin motivatiile si comportamentul lor, cu eul meu omenesc, cu lumea sentimentelor si gandurilor mele.


Ele ma influenteaza si imi pot ocupa, eventual, casa.


Cu abilitate, ele ne dirijeaza prin intermediul sub-cornunicarilor noastre, deoarece acestea le corespund.
Nu ne mai dam seama decat cu greu ca nu mai actionam singuri pentru ca nu ne cunoastem pe noi insine.


Suntem dirijati prin intermediul egoului nostru, suntem "dirijati de forte straine” deoarece nu suntem in noi insine.
Ne-am eliberat casa, corpul nostru, deoarece constiinta noastra - care este viata noastra - a fost, partial, in afara noastra.


Multe primejdii ii pandesc pe cei care nu se afla "in ei", ci "in afara lor".


(Extras din cartea «Traieste momentul prezent – Te vezi si te recunosti» scrisa de Gabriele din Wurzburg )


Sursa: http://esoterism.ro

Luna Nouă din Rac răscolește sufletul colectiv

Luna Nouă din ziua de 8 iulie are menirea - bună, rea, vom vedea - de a trezi la viață amintiri, de a scoate în prim-planul atenției colective aspecte de interes comun care au ca fond general de susținere apartenența la un grup, fie el mai mic sau mai mare, constituit după varii criterii - naționale, etnice, religioase, culturale, politice, economice, militare etc. Toate aceste argumente sau motivații ori interese de grup alcătuite, în general, cu un timp în urmă (decenii, secole), sunt suficiente pentru a da forță și coeziune, ba chiar și tăria de a lupta pentru apărarea acelor idei, principii, convingeri, sentimente care le conferă pe de o parte identitate, iar pe de altă parte îi provoacă să apere aceste idei-forță sau să lupte pentru impunerea lor
Urania urează cititorilor revistei Capital «Succes şi Progres»
În astfel de momente, este mai greu de judecat din afară câtă motivație (sau câtă exagerare) este într-o serie de forme de manifestare publică. Cert este că aceste stări de spirit se radicalizează, nemulțumirile se acutizează și rațiunea de a milita pentru aceste idei devine axa în jurul căreia se mișcă o serie de gesturi și inițiative. Luna Nouă își va pune amprenta ei astrală pe acest context deja creat, Luna în domiciliu, adică în zodia Racului, dând o fervoare specială acestor mișcări de idei și sentimente iar Marte, din 13 iulie, odată alăturat celorlalte planete din același semn zodiacal de apă (Racu), va imprima o notă militantă, combativă și revendicativă în toate locurile pe glob unde sunt conflicte. Cele majore vor cunoaște un apogeu al desfășurării în public iar cele minore sau neexprimate încă vor izbucni brusc cu o impresionantă forță a afirmării publice.
Cuvântul de ordine este: Apă
Zodia Racului se menține la cote extrem de importante din punctul de vedere al energiei degajate și al efectelor produse în plan concret, în domeniul meteorologic, biologic, uman în special, economic, politic și religios. Realitatea capătă un soi de dramatism astral mai întâi prin producerea fenomenului de Lună Nouă, care este în orice an resimțită de către oameni, mai ales de către cei sensibili, ca un moment delicat. Acum însă, nu se va mai putea pune problema de „delicatețe“, ci de un complex greu, difuz, care va putea fi identificat în contextul climateric ce va oferi spectacole majore de tulburare a apelor la propriu și la figurat: tornade, furtuni, ploi, inundații, principalul factor distructiv fiind apa, iar cele trei semne de apă, intens locuite de planete în săptămânile următoare, vor fi responsabile de toate tulburările de conștiință colectivă. Punctele vulnerabile dintr-o relație personală sau colectivă  vor fi etalate sau doar conturate de acest fenomen astronomic cu larg răsunet astrologic. Analiștii și observatorii ar trebui să țină cont de ceea ce se petrece cu o zi înainte sau după  8 iulie, pentru a sesiza dinamica evenimentelor cu valoare de avertisment pentru res­tul anului 2013/2014, măcar într-o direcție, dacă nu în mai multe.
„Chestiunea națională“ nu trebuie reformulată, ci doar adaptată nevoilor actuale ale economiei.
Economiștii vor fi obligați să construiască mult mai des ca până acum concepte și proiecte care pleacă de la premisa noțiunilor exprimate de familia de cuvinte construită în jurul substantivului națiune și al adjectivului național/ă. Cam greu, pentru cei care nu au în vocabular și în pachetul de interese decât noțiunile „extern“, „străin“, „internațional“ etc. De altfel, la ora actuală, în Europa, în Orientul Mijlociu sau în unele state din America Centrală și de Sud, acest fenomen aproape că s-a încetățenit, el cunoscând forme de manifestare publică mai lesne observabile prin proteste de masă. Există însă și premisele altor forme de protejare a avuției naționale, a rezervelor (strategice sau nu), a patrimoniului funciar, agricol sau industrial. Indiferent de conceptele politice vehiculate în ultimele două decenii, premisele economice sunt forțate de împrejurări nu doar să funcționeze protectiv pentru economiile naționale, ci ele vor fi obligate să țină cont de curentele de opinii care, de pe poziții nu întotdeauna adverse globalizării sau internaționalizării, oferă altă viziune, pleacă de la premisa altor concluzii. De aici și această primă etapă, inevitabilă din punct de vedere social, de confruntări directe, dure, radicale, nu o dată violente. Prima concluzie care se va desprinde va fi că, oricât nu le-ar conveni unor partide sau grupuri de presiune ori de interese, progres economic cu tunurile de apă (iarăși, apă!) puse pe oameni nu se poate.
Armonie în dizarmonie
Astrologic, sunt destul de multe aspecte aparent armonice: două rânduri de trigoane regale alcătuite din nu mai puțin de 24 trigoane. Și totuși, câtă dizarmonie! Oriunde întorci capul ceva nu merge bine, ceva e în criză, ceva se strică, dispare, se epuizează. Din punct de vedere economic, acest tip de tranzit aduce riscul de a se pierde bani mulți (averi sau potențiale uriașe de valorificare care intră pe mâna unor străini de context). Mai există o ipostază interesantă din punct de vedere economic, manifestată subtil, care predispune la neînțelegerea pentru moment a unui potențial de câștig, de unde și riscul de a fi abandonat înainte de a produce ceva.

Într-o altă direcție de analiză, Jupiter va face întreaga săptămână viitoare o conjuncție la grad perfect (3º Rac) cu Luna Neagră, ipostază astrologică de temut, eficientă. Începând cu 26 iunie, de când a intrat în acest semn zodiacal, Jupiter s-a apropiat cu fiecare zi de Luna Neagră (Lilith), și practic, chiar dacă nu a fost la grad perfect (așa cum va fi cazul în perioada 7-13 iulie), tot într-o relație apropiată de conjuncție s-a aflat, producând deja multe tulburări în plan juridic și legislativ. De acum încolo, această planetă care, în regim normal, instaurează ordinea și permite nașterea sau acceptarea unor cadre de acțiune coerente, productive, profitabile, va permite exact opusul acestor ipostaze: dezordine, încălcare a legii sau contestări ale unor măsuri nu neapărat economice. Dar, din păcate, chiar dacă va fi vorba de motive străine economiei, finanțelor sau comerțului, toată această degringoladă pe care o provoacă Jupiter va crea premisele unor lărgiri de cadru de gândire și acțiune. Astfel, de la politică se poate sări, în contextul unei contestări colective, direct la cele economice. Dar și invers. Astfel că, de la o revendicare salarială sau de la susținerea unui act normativ până la consecințe mai grave nu mai e, din punct de vedere astrologic, decât un pas.
După 12 ani, vine „plata“ jupiteriană
Cei lezați de prezentele răsturnări astrale vor fi cei mulți, grupurile mari de oameni simpli, modești, săraci sau vulnerabili social și economic. Ar mai fi de adăugat la acest schimb subtil de relații astrale, în care „răul“ e întărit de relațiile armonice bune, iar cele bune sunt slăbite de atacurile maleficilor din harta cerului astral ale acestui crug de vară, că acum se fac plăți în plan material sau financiar, ca o consecință a sfidării sau încălcării unor principii de viață economică și legislativă de doisprezece ani încoace. Mai bine zis, se închide un circuit deschis în perioada 2001/2002. Dacă unii vor lua aminte la acest mecanism astral și-l vor corela cu evenimentele și măsurile economice luate la nivel național sau internațional, în tot acest răstimp, vor înțelege (dacă nu au înțeles până acum) unde s-a greșit. Plecând de la acest nivel de înțelegere, poate că nu vor mai greși la fel de ușor sau vor ști cum să se apere și cum să contracareze o serie de alte erori posibile în viitor. De asemenea, în plan economic se epuizează consecințele - bune sau rele, nu contează - ale unor măsuri economice. Măcar, dacă este vorba de o serie de inițiative vehement contestate la acea vreme, se poate spune că se pune punct unui mecanism vicios.
Vine artileria grea
Din 13 iulie, în zodia Racului intră Marte. Planetă a conflictelor, a luptelor, a războaielor, a contradicțiilor și a violenței, Marte, în acest semn de apă, se poartă convulsiv, incoerent, de multe ori arbitrar. Un singur lucru e cert: apa nu va atenua natura acestei planete masculine, de foc, volitive, ci invers, planeta va da Racului forța unei uriașe maree. Despre consecințele în plan meteorologic am vorbit în ultimele două ediții ale analizei noastre. După cum am vorbit și despre impactul pe care îl va avea asupra agriculturii și a acelor domenii care se bazează pe apă (pe care nu o vor avea din cauza secetei) sau pe care o vor avea în exces, cu efecte păgubitoare ori chiar dezastruoase. Fenomenele pe larg analizate anterior se mențin constante sau, în unele direcții ori în unele zone geografice, vor prezenta un risc sporit de avarie și pagubă.

Marte, aflat în acest semn în cădere, atenuează combativitatea și atenuează vigilența în domeniul comercial și în contextul negocierilor pe care le amenință prin însuși comportamentul unor nativi (indiferent de zodie, pentru că este vorba de o tendință generală) care preferă să lase totul baltă, să se ridice furioși de la masa tratativelor ori care se plictisesc în analiza detaliilor unui contract. Pentru negocieri, în mod special, acest tranzit, care va ține până la 28 august a.c., este păgubitor, pentru că le permite unor persoane cu putere politică, cu forță financiară, care domină viața publică să înfrângă voința unor oameni care, chiar dacă au adoptat poziții corecte, nu au forța necesară să le susțină sau să le impună. De aici și reacțiile colerice, ca un semn al neputinței și al furiei de a fi fost îngenuncheați. La alte persoane care conduc afaceri, acest tranzit poate acționa altfel, inducând lehamite, apatie, delăsare sau lăsare „în voia valurilor“, pe principiul „om trăi și om vedea“.
Pe termen scurt, după 13 iulie până spre 1-5 august a.c., se poate observa, în toate domeniile financiare sau comerciale, tendința celor versați, învățați să creeze situații din categoria „a scoate castanele din foc cu mâna altuia“. Riscul, banii, munca, efortul pe seama altora, iar de partea lor, doar câștigul.
Pragmatismul este încă blocat
Mercur retrograd nu dă aripi și in­spirație niciunui comerciant, mai ales dacă se înscrie în categoria celor mărunți. Acestora le e frică de consecințe, nu au cash disponibil, sunt singuri pe o piață a activităților economice fără a avea aliați, asociați puternici sau sprijin real. Văd peste tot pericole, iar excesiva prudență le inhibă orice fel de inițiativă.
Poate nu e tocmai rău acest moment, poate că este indicat să fie valorificat acest respiro la nivelul activității curente, pentru a face analize și comparații utile deciziilor ulterioare de restrângere sau lărgire a activității, de punere la punct cu noutățile legislative, de aprofundare teoretică a unor domenii în care ei știu că nu excelează, pentru a fi considerați niște buni negustori, manageri sau executanți.
Doar că aceste lămuriri și răzgândiri este bine să se consume până la 19 iulie, când această planetă a comunicării, a deplasării, a comerțului, a negocierilor și chiar a învățării să revină la mersul direct. Atunci ei ar fi bine să se fi lămurit deja cu privire la inițiativele pe care trebuie să le controleze cu abilitate.

Ruşii se pregătesc de război: Îşi măresc flota la un număr fără precedent

Marina rusă va primi 36 de nave de război în 2013, un număr fără precedent în istoria Rusiei, a declarat duminică adjunctul comandantului suprem al Marinei ruse, viceamiralul Alexander Fedotenkov, informează Ria Novosti.
'În acest an, 36 de nave de luptă, nave rapide de atac şi nave de sprijin, se vor alătura Marinei ruse. Acest lucru nu s-a mai întâmplat până acum', a declarat Alexander Fedotenkov în cadrul 'International Maritime Defense Show' de la Sankt Petersburg.

Navele de război ale Marinei ruse desfăşoară în prezent misiuni în toate oceanele lumii, cu peste 60 de nave de luptă în prezent pe mare, a spus el.

Ministrul rus al apărării, Serghei Şoigu, a declarat în luna martie că Marina rusă va primi 24 de submarine şi 54 de nave de război de diferite clase până în 2020.

'Ca urmare a implementării programului de reînarmare până în 2020, Marina rusă ar trebui să primească opt submarine strategice cu propulsie nucleară, 16 submarine multirol şi 54 de nave de război din diferite clase', a afirmat ministrul rus.

Preşedintele rus Vladimir Putin a declarat anul trecut că achiziţionarea de nave noi de război şi de submarine pentru Marina rusă va fi o prioritate în următorul deceniu. Guvernul rus a alocat 166 de miliarde dolari, sau un sfert din întregul buget destinat cumpărării de armament până în 2020, pentru acest scop.

SURSA: Agerpres

Mesajele SUBLIMINALE ne pot salva de PERICOLE


Creierul ne protejează de pericole, chiar şi atunci când nu ne dăm seama de acestea. Că un al treilea ochi este mereu vigilent şi reuşeşte să ne avertizeze de pericolele de care nu suntem conştienţi.

Atunci când realizăm că suntem într-o situaţie de pericol întregul organism se pregăteşte pentru a înfrunta această situaţie. Pericolul îl percepim cu ajutorul simţurilor – ochii au un rol deosebit în acest caz. Atunci când vedem ceva care ar putea reprezenta un pericol pentru noi sau pentru cei dragi inima începe să bată mai puternic, muşchii se încordează şi suntem, pe cât posibil, gata de a înfruntă situaţia sau, atunci când este posibil, de a o evita.

Nu întotdeauna însă avem posibilitatea de a percepe şi realiza că suntem într-o astfel de situaţie.

Chiar şi în acest caz însă, în anumite condiţii, creierul este în stare să elaboreze informaţiile din mediul înconjurător şi să ne alerteze. Ne pune într-o stare de alarmă – pe care raţional nu putem să ne-o explicăm. Această stare ne ajută să înfruntăm pericolul pe care creierul l-a percepit şi care ar putea să ne surprindă altfel nepregătiţi.

Roberto Cerere, Caterina Bertini şi Elisabetta Ladavas, cercetători la universitatea din Bologna, Italia, au publicat recent un articol în revista Journal of Neuroscience în care au arătat cum creierul reuşeşte să funcţioneze că un fel de „al treilea ochi”.

Ce au făcut cercetătorii?

Au efectuat o serie de teste în laborator în cadrul cărora au analizat activitatea creierului în funcţie de anumiţi stimuli vizivi.

Participanţilor la test le-au fost arătate imagini diferite pe un ecran în stânga şi în dreapta acestuia. În timp ce în stânga ecranului erau proiectate imagini cu diverse expresii ale fetelor unor persoane, imagini care rămâneau un timp suficient pentru a da posibilitatea participanţilor să recunoască expresia feţei, în partea dreapta erau proiectate pentru cîteva milisecunde doar imagini cu expresii ale fetelor unor persoane care exprimau frică sau bucurie. Aceste imagini cum am spus rămâneau doar câteva milisecunde, după care erau înlocuite cu fete care aveau o expresie neutră.

Deci participanţii la test nu erau conştienţi de imaginile rapide cu fetele care exprimau frică sau bucuria – acestea fiind deci percepute în mod subliminal. Nici unul dintre participanţi nu ar fi fost în stare să recunoască că ar fi văzut aceste imagini. Erau pur şi simplu „invizibile”.

Totuşi, creierul precum un al treilea ochi, le-a văzut, le-a înregistrat şi le-a analizat. Cum au ajuns cercetătorii la această concluzie?

Participanţii recunoşteau expresia fetei din stânga ecranului mai rapid în cazul în care în dreapta vedeau pentru cele câteva milisecunde o faţă care exprimă frică. Deci această imagine ajungea la creier, îl punea într-o stare de alarmă care îl făcea mai vigilent şi mai reactiv, şi reuşea să recunoască expresia fetei din stânga mai repede.

Frică de pe faţă văzută se transmitea creierului – acesta era în stare, în mod inconştient, să elaboreze informaţia şi să se activeze, activând totodată întregul organism pentru înfruntarea unui eventual pericol.

Informaţiile subliminale pot fi extrem de importante şi pot fi folosite inclusiv pentru alte scopuri, cum ar fi cel publicitar sau altele. Studile în acest sens continuă, dând rezultate extrem de interesante care contribuie la a ne cunoaştem mai bine pe noi înşine.

Sursa: www.evz.ro

Pr. Arsenie Boca- Viitorul Romaniei

Deschideti-va inima ! - Mesaj de la Ingeri primit de Sfatuitoarea


Pregatiti-va de perioada cand nu veti mai avea acces la medicamante. Pregatiti-va corpul vostru si al copiilor vostri pentru boli pentru care medicina nu are tratamente. 
Ganditi-va ca Dumnezeu nu lasa nimic la voia intamplari. El a construit lumea lasand solutii pentru toate problemele, deci si pentru boli care nu cunosc tratament in spitale. 
Invatati sa folositi plantele. Intocmiti-va o baza de date cu efectele si modul de utilizare al lor. 
Intariti-va imunitatea prin orice mijloace, altele decat cele medicamentoase. 
Si nu in ultimul rand rugati-va si invatati sa va rugati si sa meditati, intrand in comunine cu Dumnezeu si Ghzii vostri spirituali.  
Va veni o vreme cand toate acestea vor deveni foarte importante, cand va exista o boala care nu cunoaste tratament, cand medicamentele nu vor mai fi accesibile si pentru o simpla raceala nu veti mai putea sa luati antibiotice. 
Ganditi-va ca, corpul vostru material este templul spiritului vostru si ca el este un dar facut voua de Dumezeu. 
Cinstiti-l si "Deschideti-va inima ! pentru ca ADEVARUL sub toate aspectele sale sa va patrunda in inima!
Acesta este mesajul pe care ni l-au trimis Ingerii in noaptea aceasta. 


Asa sa ne ajute Dumnezeu!

Cu mult drag,
Sfatuitoarea

Proiectul 10-10-10 - Pastila Sau Perceptie.Film Interzis


Un film documentar echilibrat și provocator despre conexiunea dintre minte și corp și despre cum putem să controlăm mai ușor și mai direct atât sănătatea noastră, cât și lumea în general. Filmul pornește de la premisa că avem mai multă putere asupra propriilor vieți decât se credea și subliniază necesitatea de a fi mai responsabili pentru ea, în loc să permitem stersului la care suntem supuși să ne cauzeze îmbolnăvirea. Documentarul tratează structura corpului uman, iar experți precum Dr. Joe Dispenza și Bruce Lipton ne arată cum dimensiunea lobului frontal, responsabilă pentru creativitate, vise și capacitatea de a lua decizii, ne face unici ca indivizi. Studiile arată că cele 50 de trilioane de celule din care suntem compuși sunt ca niște mini-indivizi, fiecare cu propria conștiință, dar influențată de atitudinile sau percepțiile noastre. Oamenii de știință vorbesc despre legătura dintre stres și boală , puterea gândurilor și capacitatea noastră de a le materializa. Mai mult, ei spun că uneori devenim atât de obsedați de gânduri despre trecut sau viitor încât creăm singuri lucrurile de care suntem obsedați. Așadar, dacă deținem controlul gândurilor, putem să ne schimbăm viețile și să obținem rezultatele pe care le dorim.


Sursa: http://dei-matei.blogspot.ro

23 de alternative naturale la antidepresive | depresiei

Multi oameni se lupta cu sentimente de depresie, de tristete generala sau amaraciune. Produsele din plante au fost utilizate si consumate din vremuri istorice pentru beneficiile lor nutritive si holistice. Multe materiale vegetale sunt cercetate pentru valoarea lor terapeutica in raport cu sanatatea noastra mentala. Aici sunt 23 de substante naturale care pot ajuta la optimizarea biochimiei noastre, a neurotransmitatorilor si pot rezolva problemele de deficienta nutritiva.
 
1. Kava este sigura si eficienta in tratarea tulburarilor de anxietate si depresie.
2. L-triptofanul este un aminoacid la fel de eficient ca si imipramina in tratarea depresiei.
3. Sofranul poate fi un mare beneficiu terapeutic in tratamentul depresiei lejere pana la moderata si are o eficienta similara medicamentului imipramina.
4. Sunatoarea este la fel de eficienta ca si  Inhibitorii Selectivi de Reabsorbtie ai Serotoninei (Selective Serotoin Reuptake Inhibitors – SSRI) in tratamentul tulburarii depresive, cu o rata mai mare de siguranta.
5. Cortizolul din sunatoare are un efect reducator in creier care ar putea contribui la efectul antidepresiv.
6.  Algele albastre-verzi imbunatatesc calitatea vietii, starea sufleteasca, anxietatea si atitudinea deprimata/depresiva la femeile ila menopauza.
7.  Acidul gras omega-3 EPA(eicosapentoic) este la fel de eficient ca si fluoxetina (Prozac) in tratarea tulburarilor majore de depresie.
8.  Goji imbunatateste sentimentul de bunastare si alti indicatorii ai unei bune sanatati.
9.  Medicina homeopatica este la fel de eficienta si mult mai bine tolerata decat Prozac (fluoxetina) in tratamentul depresiei acute.
10. Aroma de lavanda are un efect binefacator in insomnii si depresii.
11. Hericium erinaceus/coama leului – ingerarea acestei ciuperci are ca rezultat reducerea depresiei si anxietatii la cobaii de patru saptamani.
12. Talpa gastei/creasta cocosului imbunatateste simptomele de anxietate si depresie la pacientii cu hipertensiune arteriala.
13.  S-a dovedit ca acizii grasi omega-3 sunt mai eficienti decat substantele placebo in cazul depresiei, atat la adulti cat si la copii in studiile controlate pe loturi mici de pacienti si in studiu deschis l depresiei bipolare.
14.  Rhodiola(radacina de aur) arata o putere antidepresiva la pacientii cu depresie usoara pana la moderata.
15.  Introducerea zincului in dieta este invers asociata cu depresia.
depresiei
16.  Curcumina prezinta proprietati antidepresive.
17.  Lobelia are si ea proprietati antidepresive.
18.  Nucsoara demonstreaza actiune antidepresiva.
19.  Pudra de ceapa are un efect similar antidepresivelor la modelul comportamental al depresiei la cobai.
20.  Extractele de Panax ginseng prezinta actiune antidepresiva.
21.  Rozmarinul prezinta actiune antidepresiva, probabil prin sistemul monoaminergic.
22.  Extractul de valeriana are efecte de reducere a anxietatii si depresiei, dar nu este un sedativ si nu interfereaza cu functia musculara.
23.  Acidul folic ar putea avea un rol terapeutic in tratarea simptomelor depresiei.

Surse pentru acest articol cuprind:
www.naturalnews.com – alternative la medicamente impotriva depresiei

Controlul mintii umane. Agresiunile info-energetice si controlul maselor

581768_528559793876142_795301942_n-175x3001“Sa nu dea Cerul sa traim vremuri interesante!“

Informaţiile dezvăluite de armată au făcut cunoscută publicului o nouă generație de arme, care interacţionează cu sistemul nostru energetic viu, ce este responsabil de susţinerea vieţii şi a proceselor mentale.

Tehnologiile aferente acestor sisteme includ generatoare VHF, raze X, ultrasunete şi unde radio. Maiorul rus I. Chernishev descrie în jurnalul militar Orienteer (în februarie 1997), dezvoltarea armelor „psi” pe întregul glob.

A aparut varianta “comerciala” (pentru public) - pana unde s-a ajuns cu cercetarile militare?„Gândiţi-vă pentru un moment la toate acestea – un sistem care poate manipula emoţiile, poate controla comportamentul, te poate adormi, îţi poate crea amintiri false şi îţi poate şterge memoria. Conştientizarea faptului că aceasta erau doar o previziune, nu trebuie să ne facă să credem că ea nu au devenit deja realitate. Aceste sisteme sunt departe de a fi speculative. De fapt, s-a investit multă muncă în aceste domenii şi multe sisteme sunt deja operative.” (fragment dintr-un studiu al Comitetul Logistic al Forţelor Aeriene)
in 1991, cand Comitetul pe Probleme de Stiinta si Tehnologie de pe langa Consiliul Suprem al URSS s-a exprimat impotriva finantarii cercetarilor psihotronice. Dar nu din considerente umaniste sau spirituale ci dintr-un motiv mult mai prozaic: armata si serviciile secrete au ajuns la un nivel de cunoastere cu cel putin doua secole avans fata de societatea civila, si a dorit ca in democratie, populatia sa nu aiba vreodata acces la un asemenea arsenal cognitiv.

Într-un articol recent -Mintea nu are firewall, autorul spune:
“umanitatea se află pe muchia unui război psihotronic”, „este posibil nu numai să înşelăm, să manipulăm sau să dezinformăm corpul uman, ci, de asemenea, îl putem opri sau distruge – ca pe orice alt sistem de procesare de date. Datele pe care corpul uman le primeşte de la surse exterioare lui – spre exemplu undele de energie electromagnetică, undele acustice sau vortexurile energetice – sau pe care le creează prin stimulii săi interni electrici sau chimici, pot fi manipulate sau modificate la fel cum pot fi alterate datele (informaţiile) din orice sistem hardware.”

13 FAMILII CONDUC PLANETA

Illuminati-i sau „Iluminaţii” reprezintă aşa-numita elită planetară, grupul persoanelor care îşi autoarogă supremaţia asupra destinului umanităţii. Faptul că au ales tocmai termenul „iluminat”, folosit în tradiţia spirituală pentru fiinţele care au avut acces la anumite revelaţii divine esenţiale, nu este decât o dovadă în plus a imensei aroganţe a Illuminati-lor. Această grupare ultrasecretă are în mână frâiele planetei, iar singurul interes pe care îl au în vedere cei care o alcătuiesc este propria lor prosperitate. Ei sunt cei care au pus la cale „Noua Ordine Mondială” spre care ne îndreptăm cu paşi din ce în ce mai repezi în ultimii ani. 

Aceşti oameni sunt principalii jucători pe tabla de joc pe care ei înşişi au configurat-o pe întreaga planetă. Cei mai bogaţi, influenţi şi puternici oameni de pe Pământ fac parte cu toţii în principal din aceleaşi 13 familii şi sunt principalele personaje care conduc din umbră lumea. Aceste familii au creat Ordinul secret al Illuminati-lor şi îl controlează în totalitate. Cu foarte puţine excepţii, Illuminati-i sunt bărbaţi. Ei sunt cei care iau deciziile, trag sforile şi stabilesc regulile pe care trebuie să le urmeze toate guvernele, preşedinţii, corporaţiile şi organizaţiile internaţionale.


Un grup ultrasecret reuneşte cei mai puternici oameni din lume


Illuminati sunt un grup ultrasecret care practică ştiinţele oculte; acest grup s-a structurat cu mii de ani în urmă, deşi informaţii despre existenţa sa au apărut numai de 2-300 de ani. „Iluminaţii din Bavaria” nu reprezintă nicidecum originea acestui Ordin, aşa cum afirmă unii autori, ci o organizaţie creată special la comada baronului Rotschild, pentru a-i deruta pe aceia care aflaseră de existenţa Illuminati-lor. Se afirmă chiar că fondatorul „Iluminaţilor din Bavaria” a fost în cele din urmă asasinat ritual ca pedeapsă pentru că a continuat să folosească denumirea de „iluminat” după desfiinţarea acestei organizaţii secrete.


Illuminati-i ocupă cele mai înalte poziţii în toate ierarhiile existente, sunt cu toţii extrem de bogaţi şi se află „deasupra legii”. Cu toate acestea, majoritatea dintre ei nu apar niciodată pe listele cunoscute de noi cu cei mai bogaţi oameni din lume. Ceea ce îi interesează pe ei nu este nicidecum să fie cunoscuţi, ci doar să deţină bogăţiile şi controlul planetei, precum şi să îşi urmeze planurile de dominare a umanităţii.


Liniile „de sânge” ale arborilor genealogici ale celor 13 familii care controlează Ordinul Illuminati merg înapoi cu mii de ani în urmă. Din acest motiv, David Icke scrie în lucrarea „Secretul Suprem” că aceste 13 familii alcătuiesc „o rasă de oameni care nu se încrucişează decât între ei (cu o linie genealogică aproape continuă), un fel de „rasă în interiorul rasei”. Aceasta a fost creată în antichitate, în Orientul Mijlociu şi în Orientul Apropiat. De-a lungul miilor de ani care au urmat, această rasă şi-a extins continuu puterile, acaparând practic întregul glob.[...] Practic, procesul a durat mii de ani. Structurile instituţiilor moderne de control: guvernele, sistemul bancar, lumea afacerilor, armatele şi mass-media nu au fost infiltrate de această forţă, ci au fost chiar create de ea, de la bun început.”


Legături „de sânge”: toate casele regale europene sunt înrudite


Pentru a înţelege aceste informaţii care la prima vedere sunt şocante, să analizăm un exemplu simplu: arborele genealogic al familiei Windsor. Actualmente în Europa majoritatea statelor sunt organizate ca republici si sunt conduse de un preşedinte ales prin vot popular. În schimb, Belgia, Olanda, Marea Britanie, Suedia, Olanda, Danemarca şi Norvegia sunt regate – fiind conduse de un rege sau de o regină. Descendenţele regale, aşa cum ştim, sunt stabilite prin diverse legi sau reguli specifice în fiecare ţară şi nu sunt sub nici o formă sub incidenţa unor decizii mai mult sau mai puţin „democratice”.


Înainte de a deveni republici, şi celelalte ţări europene au fost regate sau imperii. Prin divizarea acestora şi/sau răsturnarea de la putere a caselor regale sau imperiale prin revoluţii, s-au format republicile europene de astăzi.


Actualul rege al Belgiei, regele Suediei şi al Norvegiei, precum şi reginele Marii Britaniei, Olandei şi Danemarcei SUNT CU TOŢII RUDE DE SÂNGE, TRĂGÂNDU-SE DIN FAMILIA WINDSOR. Mai mult decât atât, ultimii regi care au fost înlăturaţi de la putere prin revoluţii în Italia, România, Iugoslavia, Bulgaria şi Grecia, făceau şi ei parte din aceeaşi familie Windsor, regăsindu-se absolut toţi în arborele ei genealogic. Cu siguranţă aceasta nu poate fi o coincidenţă!


Forţe oculte malefice şi banii le susţin puterea


Puterea pe care au ajuns să o aibă Illuminati se bazează pe de o parte pe cunoaşterea anumitor aspecte oculte şi pe de altă parte pe forţa banului prin care ei controlează întreaga economie mondială. Ei sunt cei care deţin băncile internaţionale, afacerile cu petrol, cele mai importante corporaţii din industrie şi comerţ. Ei controlează şi manipulează politicienii şi deţin efectiv majoritatea guvernelor, sau măcar le controlează. Un exemplu foarte bun este modul în care se fac alegerile prezidenţiale în majoritatea ţărilor aşa-zis democratice.


Nu mai este un secret pentru nimeni că acel candidat care dispune de cea mai consistentă sponsorizare este cel care câştigă alegerile, cu extrem de rare excepţii. În acest mod, politica este controlată prin forţa banului. De cele mai multe ori, Illuminati susţin principalii candidaţi doar pentru a fi siguri că vor câştiga. Acest mecanism simplu de control explică faptul că în SUA, marea majoritate a preşedinţilor americani aleşi „democratic” prin vot popular din 1776 şi până în prezent sunt înrudiţi între ei. Toţi aceştia sunt rude de sânge şi prin urmare se poate afirma că ei alcătuiesc un fel de „casă regală” sau dinastie.


Illuminati-i urmăresc instaurarea Noii Ordini Mondiale, în care planeta va fi condusă de un unic guvern mondial, controlat de ei. În acest sens, în ultimele decade au avansat mai mult decât în sute de ani. Pentru sceptici, cel mai bun exemplu este crearea Uniunii Europene, care face ca toate ţările europene să aibă un guvern unic – Comisia Europeană. Niciunul dintre adevăraţii conducători ai Europei de azi nu este ales şi nu există nici un mecanism efectiv prin care popoarele europene pot controla deciziile acestui guvern european.


Cele 13 odioase familii care alcătuiesc „aristocraţia neagră” a planetei


În istorie este binecunoscută perioada neagră din istoria Veneţiei şi a Genovei în care aşa-numita Aristocraţie Neagră a preluat monopolul afacerilor (sec.XII). Interesant este că descendenţii acesteia deţin şi acum monopolurile legiferate în secolul XII şi sunt adevăraţii stăpâni ai Mafiei italiene. Ei se înrudesc cu cele mai bogate familii europene.


Nucleul Illuminatilor îl constituie cele 13 familii, cele mai bogate din lume, care alcătuiesc „aristocraţia neagră” a planetei. Numele de „aristocraţie neagră” asociat acestora vine din faptul că metodele lor predilecte de acţiune sunt uneltirile, minciunile, înşelătoriile, crimele, terorismul, magia neagră (satanismul).


Fritz Springmeier, în exelenta lucrare „Bloodlines of the Illuminati” (Liniile de sânge ale Illuminati-lor) enumeră aceste 13 familii ca făcând parte din „Elita” planetară:

1. Astor
2. Bundy
3. Collins
4. DuPont
5. Freeman
6. Kennedy
7. Li (China)
8. Onassis
9. Rockefeller
10. Rothschild
11. Russell
12. van Duyn
13. Merovingian (Casele Regale europene)


Următoarele familii sunt de asemenea înrudite cu acestea (desigur că mai există sute de familii înrudite, dar ele sunt mai puţin importante şi influente):

1. Reynolds
2. Disney
3. Krupp
4. McDonald


„În bătaie de joc, pentru a imita cele 12 triburi biblice ale lui Dumnezeu, Satan şi-a ales şi el 12 familii, 12 linii de sânge. Una dintre acestea era cea numită Ishmaeli, ai cărei descendenţi au pus la punct tehnicile de asasinare prin practici oculte de magie neagră . O altă linie are origine egipteană şi este cea care a dezvoltat anumite practici druidice. O altă familie, orientală, a dezvoltat magia neagră orientală. O altă linie se trăgea din Canaan şi se numea Astarte, apoi şi-a schimbat numele în Astorga, Ashdor, şi apoi Astor. […] Dacă primele 12 familii sunt imitaţia celor 12 triburi iudaice, cea de-a 13-a este „copiată” după descendenţa regală a lui Iisus însuşi şi este înrudită direct cu casa regală a lui David, căreia îi aparţinea acesta.” – Fritz Springmeier, „The Satanic Bloodlines”


Dincolo de aceste considerente esoterice, Springmeier analizează în detaliu genealogia şi afacerile celor 17 (13 + 4) familii menţionate, bazându-se printre altele pe mărturiile unor foşti Illuminati – aceia care au încercat să părăsească acest ordin criminal.


Societăţile secrete, instrumentul Illuminati-lor

Desigur că aceste informaţii, precum şi scopurile mârşave ale Illuminati-lor sunt ascunse publicului larg – acesta este unul dintre motivele pentru care societatea modernă este împânzită de societăţi secrete. Putem chiar afirma că toate societăţile secrete care sunt structurate pe sistemul „iniţierilor oculte secrete” sunt controlate de către Illuminati. Francmasoneria este cea mai cunoscută astfel de grupare, dar nu este nicidecum unica.


Controlul acestor societăţi secrete este realizat prin practici oculte de magie neagră. Fără excepţie, toate acestea sunt sataniste – adică „divinitatea” cărora ei se închină este Satana, chiar dacă îl numesc „Purtătorul de lumină” sau „Marele Arhitect”. Practicile de magie neagră sunt la originea tuturor tehnicilor de manipulare şi influenţare a maselor. Practic putem spune că în acest mod planeta noastră este actualmente condusă şi controlată prin magie neagră, deşi maşina de propagandă a avut grijă să îndoctrineze oamenii cu ideea că nu există forţe supranaturale, fenomene paranormale şi nici un fel de magie.