miercuri, 15 mai 2013

Posibilă existenţă a unei falii active sub un reactor nuclear japonez


Un reactor al unei centrale atomice, a cărei activitate este sistată în prezent, se află deasupra unei falii seismice active, fapt care urmează să fie confirmat miercuri de autoritatea de reglementare nucleară, după luni de dezbateri cu specialişti, potrivit presei nipone, relatează AFP.

    
    

Un reactor al unei centrale atomice se află chiar deasupra unei falii seismice extrem de active din JaponiaAutoritatea trebuie să decidă, săptămâna viitoare, ca în aceste condiţii centrala să nu fie repornită.
Dacă va fi cazul, reactorul în cauză, al doilea din complexul Tsuruga (prefectura Fukui, vestul Japoniei), riscă să fie dezafectat. Cei patru experţi mandataţi de autoritatea de reglementare au realizat cercetări la faţa locului, studii care arată că ultimele mişcări ale faliei identificate sunt, potrivit lor, suficient de apropiate pentru a concluziona că falia este încă activă. În urma întâlnirilor cu aceşte experţi, Shunichi Tanaka, preşedintele autorităţii de reglementare a lăsat deja să se înţeleagă, în decembrie, că nu poate garanta securitatea locului respectiv, aşadar neputând oferi autorizaţia de funcţionare a reactorului în cauză. În ianuarie, autoritatea de reglementare a amânat concluziile, în scopul de a prelungi dezbaterea cu privire la acest subiect litigios, compania respingând ipoteza unei falii seismice active.

Cu toate acestea, dacă autoritatea de reglementare va preciza, în raportul final, că într-adevăr reactorul se află deasupra unei falii active, aşa cum sugerează presa japoneză, compania Japan Atomic Power va fi constrânsă să înceapă demontarea acestuia. La această oră, doar două reactoare din 50 funcţionează în Japonia, celelalte fiind temporar oprite din motive de precauţie, în urma noilor norme de siguranţă aflate în fază finală şi care vor intra în aplicare în iulie. Aceste dispoziţii vin în urma accidentului de la Fukushima, urmat de un tsunami, în martie 2011.
Niciun reactor nu poate fi repus în funcţiune fără să primească undă verde din partea noii autorităţi nucleare, creată în septembrie 2012.

Experţii s-au consultat asupra bănuielilor privind alte posibile falii seismice încă active, între care cea de sub complexul Ohi, unde două dintre cele patru reactoare (3 şi 4), sunt în prezent în funcţiune, obţinând în iulie 2012 acordul statului pentru a relua activitatea, pentru o perioadă de 13 luni. După ce sute de mii de persoane şi-au părăsit domiciliul în urma accidentului de la Fukushima, populaţia japoneză doreşte aplicarea principiului precauţiei în ceea ce priveşte centralele nucleare situate la ţărm şi în zone seismice.

Sursa:  REALITATEA.NET

Puteri Paranormale. Asul din mâneca serviciilor secretede Alexandra David
 
Cititul gândurilor, mutatul obiectelor de la distanţă, prezicerea evenimentelor din viitor. Multă vreme au fost privite cu superioritate de cei care se cred cât de cât intelectuali. Motivul? Insuficienţa dovezilor ştiinţifice. Adevărul? Dacă te uiţi în trecut, vezi că asemenea capacităţi paranormale au fost constant folosite în scopuri militare şi politice, iar guvernele au alocat fonduri uriaşe pentru cercetări secrete. Dar ce modalitate mai bună de a ţine publicul la distanţă decât discreditarea adevărului?

Cel mai dotat paranormal din secolul XX
 
Noiembrie 1939. Polonezul evreu Wolf Messing se refugiază în URSS, sătul de teroarea nazistă. Condiţiile au devenit dificile chiar şi pentru el, deşi e înzestrat cu puteri extrasenzoriale. Cu ajutorul lor devine celebru în Uniunea Sovietică. „Înarmat” cu ele, se duce direct la Stalin. Pentru a-l convinge, fură întâi 100.000 de ruble de la Gosbank, din Moscova. 
Ajuns în faţa ghişeului de la bancă, Messing scoate dintr-un carnet o foaie albă de hârtie pe care o întinde casierului. Casierul priveşte hârtia, deschide fişetul şi îi aşază frumos în geantă cele 100.000 de ruble. Wolf Messing îi mulţumeşte şi se prezintă cu geanta burduşită chiar la cabinetul omului desemnat de Stalin să supravegheze experimentul. Cum a reuşit totul? Îi transmisese mental casierului să-i aducă uriaşa sumă. 
Messing pune la cale un alt experiment celebru. Promite că va pătrunde în biroul lui Stalin, trecând de gărzile de la intrare, care primesc ordin să nu-i permită accesul. Stăpân pe el, se apropie de birou, trece pe lângă păzitorii care se retrag respectuoşi, iar persoana care era de serviciu îi deschide larg uşa. 
Stalin, stupefiat, se trezeşte cu Messing în încăpere. „Am sugerat mental gărzilor că sunt Beria, şeful Poliţiei secrete sovietice” - persoană care intra de obicei nestingherită la Stalin. Aceasta este explicaţia temerarului.
În 1940, înaltul oficial sovietic Nikolai Bulganin îl solicită pe Messing să-i găsească o servietă pierdută în care avea documente ultrasecrete. Aflat în biroul lui Bulganin, Messing vizualizează un pod peste micul râu din apropierea unei biserici. Şi vede clar – servieta se află sub pod.
Messing a prezis că în cazul în care atacă Uniunea Sovietică, Hitler va fi înfrânt în ziua de 4-5 mai. Nu-i de mirare că liderul nazist pusese un premiu de 200.000 de mărci pe capul său. Tot Messing i-a prezis în 1940 lui Stalin că, în pofida tratatului de neagresiune semnat cu Hitler, Germania va ataca URSS. Celebrul clarvăzător polonez a dorit să se supună experimentelor ştiinţifice, dar cercetătorii ruşi erau îngroziţi de ameninţările partidului comunist aflat la putere şi nu au ajuns la nicio concluzie.
Criminali la distanţă
Michael Echanis, soldatul american antrenat în proiectul de experimente paranormale Jedis, era cel mai bun dintre toţi colegii lui. Putea să omoare o capră în mai puţin de un minut. O privea câteva secunde în ochi şi animalului începea să-i curgă sânge din nări, îi ieşeau spume la gură până când, cutremurat de spasme, se prăbuşea la pământ. Dar gloria lui Echanis, binecunoscut pentru experienţa în lupta corp la corp şi calităţile sale psihice, a durat până când acesta s-a îmbolnăvit de inimă şi s-a retras din proiect. Proiectul Jedis a fost întrerupt în anii ’70, din cauza neliniştilor pe care le-a provocat. 
Unii au renunţat din considerente religioase, alţii au spus că este total iraţional şi n-are nimic de-a face cu războiul – scop pe care acesta îl invocase iniţial – ci mai curând cu Evul Mediu. Totul a pornit în anii ’60, când savanţii americani au descoperit că focalizarea gândurilor negative sau răzbunătoare asupra drojdiei de bere îi inhibă dezvoltarea. Din 194 de mostre testate, 151 s-au oprit din creştere, chiar dacă cei care gândeau negativ asupra lor se aflau la kilometri distanţă! Cum să lase să le scape o asemenea armă – s-au gândit reprezentanţii spiona-jului american? Un asasin care să nici nu se afle la locul crimei era varianta perfectă pe care şi-o puteau imagina. 
L-au contactat chiar şi pe binecunoscutul ocultist Uri Geller, pe atunci foarte tânăr, căruia i-au cerut, ca experiment, să omoare un porc. Acesta i-a refuzat indignat: „Mi-au cerut să omor un porc, folosind doar puterea gândului. Am fost şocat. Iubesc animalele şi, în altă ordine de idei, nu-mi voi folosi niciodată calităţile psi pentru a face rău. M-am ridicat imediat de la discuţii şi am părăsit biroul, n-am mai vrut să ştiu nimic de ei. Dar, repet, solicitarea a existat” – a declarat el.
„Remote viewing” vede clar
Uri Geller n-a vrut să omoare un porc, în schimb a participat la alte experimente paranormale realizate de americani. În anii ’70 - ’80, se derulează un proiect secret condus de mai multe agenţii americane civile şi militare, care urmăresc testarea capacităţilor paranormale ale diverşilor mediumi mai mult sau mai puţin celebri la acea vreme. Se numeşte Star Gate şi are drept scop folosirea „armelor paranormale“. Sediul proiectului este Institutul de Cercetare Stanford, din Menlo Park, California. 
Uri Geller, Ingo Swann, Pat Price, Joseph McMoneagle şi alţi mediumi au fost implicaţi în experimentele din 1974, când tehnica numită „remote viewing” i-a ajutat să deseneze schiţa unei baze militare sovietice aflate la mii de kilometri distanţă. 
Fostul poliţist Pat Price a descris detaliat o locaţie militară situată în nordul munţilor Urali. Pus să spioneze cu ochii minţii baza din Semipalatinsk, Price a descris sferele de 20 de metri diametru şi macaralele uriaşe construite cu ajutorul unor tehnici speciale pentru a sigila containerele cu bombe nucleare. Fotografiile din satelit au arătat ulterior că informaţiile furnizate de Price erau cât se poate de corecte. 
Price a murit în 1975, în circumstanţe misterioase. Colegii lui sunt convinşi că servicile secrete ruse au fost implicate în acest deces. Cu atât mai mult cu cât ruşii, împreună cu aliaţii lor din Est, în special cehii, au fost primii care au început să studieze „vederea la distanţă” în scopuri militare.
Spionii ruşi fură documente fără să le atingă
Într-o scrisoare din 1973 către psihologul Gene Kearney de la Harvard, cercetătorul Igor Vladsky divulgă existenţa unei baze de cercetare psihică strict secretă din nord-estul Leningradului, cu numele de cod Cutia Neagră. La vremea respectivă, sovieticii deja erau capabili să fure documente aflate la mare distanţă sau să defecteze anumite echipamente. 
Raportul din 1975 care prezintă ultimele descoperiri ale cercetării parapsihologice cehe şi sovietice discută pe larg despre PK (psihokinezie). Textul menţionează numele celor mai cunoscuţi parapsihologi: Kulaghina, Vinogradova şi Ermolaev. Despre Kulaghina afirmă că are capacitatea de a afecta ţesuturile vii şi e posibil să şi-o exercite şi asupra ţintelor umane. 
Puterea Vinogradovei de a muta obiecte şi capacităţile levitaţionale ale lui Ermolaev puteau fi folosite pentru a activa sau dezactiva sursele de curent, pentru a fura documente militare ori software. Din punct de vedere psi-hokinetic, nu-ţi trebuie prea multă forţă pentru a distruge un circuit din sistemul de ghidare al rachetelor sau pentru a distruge un capilar în creier. Comandanţii unităţilor de rachete americane au fost înspăimântaţi, deoarece posibilitatea ca ruşii să facă nefuncţionale rachetele balistice SUA fie în silozurile lor, fie în zborul spre ţintă, ar distruge capacitatea de intimidare nucleară americană. Din acest motiv, au fost investite fonduri uriaşe în crearea de baze secrete de antrenament parapsihologic.
Americanii revin în forţă
În 1978 e înfiinţat Grill Flame, Programul Ministerului Apărării american pentru CRV (Controll Remote Vie-wing), condus de DIA (Defense Intelligence Agency), la care participă şi alte agenţii de informaţii ale statului. Iniţial, ştiu de el doar 12 persoane din Pentagon şi oficialităţile Serviciilor Secrete. Aceştia sunt însărcinaţi să spioneze un consul american din zona Mării Mediterane, de unde se ştie că ruşii extrăgeau informaţii. Au descoperit un post de ascultare rus vizavi de consulat, precum şi o echipă americană care îi supraveghea deja pe ruşi prin mijloace electronice. 
În 1979, Joe McMoneagle, un renumit spion psihic care făcea parte din acest program, a văzut pe malul Mării Mediterane o lumină verde, pe care el o asocia cu radiaţiile nucleare. S-a auzit apoi că în acea regiune un bom-bardier american pierduse o bombă atomică. Grupul a mai primit misiunea de a prevedea locul de impact al căderii staţiei spaţiale Skylab, şi a reuşit să îl localizeze corect, în vestul Australiei. Tot aceştia au mai descoperit prin clarviziune şi locul în care s-a prăbuşit un elicopter american, într-o regiune îndepărtată din Peru, şi trupurile arse ale pilotului şi copilotului.
Manipulare politică la ordinea zilei
Chiar dacă, pe măsură ce ne apropiem de zilele noastre, informaţiile legate de acest subiect nu mai sunt la fel de numeroase, unele mai ajung până la noi. Nu mai departe de luna februarie din acest an, revista Rolling Stone a publicat un articol care dezvăluie faptul că armata americană a ordonat soldaţilor antrenaţi pentru „operaţiuni psihologice” să manipuleze politicienii care vizitau ţara, pentru a obţine mai multe trupe şi bani pentru război. 
„Rolul meu în manipularea psihologică” – îi spune locotenentul-colonel Michael Holmes, şeful echipei, repor-terului Rolling Stone, „este să mă joc cu minţile oamenilor, să fac duşmanii să se comporte cum vrem noi”. Atunci când a primit ordin să facă asta şi faţă de oameni politici americani, Holmes a refuzat, pe motiv că este ilegal – şi a trebuit să suporte consecinţele. A fost sancţionat! Acesta este doar un exemplu care arată că tehnicile paranormale sunt încă foarte activ folosite în scopuri militare şi politice, chiar dacă opinia publică e în continuare educată să le ia în derâdere.
Cum te afectează pe tine
În pofida superiorităţii suficiente în legătură cu tot ce ţine de paranormal, pe care o afişează şefii marilor trusturi media, ei sunt perfect conştienţi de ea şi chiar o folosesc din plin. Doar nu eşti atât de naiv să mai crezi că jurnalismul are drept scop doar informarea! Cu ceva timp în urmă, când situaţia de la reactoarele nucleare japoneze de la Fukushima era critică, Masaru Emoto, renumitul om de ştiinţă care a studiat proprietăţile apei, a propus un experiment inedit: rugăciune la unison asupra apei de la reactor. Cu toţi oamenii de pe planetă la unison. O ştire de excepţie, care dacă ar fi fost preluată de media internaţională, ar fi putut avea efecte miraculoase. Dar omenirea, cu toate că dispunea de acest instrument, nu l-a putut folosi. Pe pagina principală a site-ului CNN, de exemplu,  continuau să rămână, în legătură cu Japonia, speculaţii sterile. De ce? Pentru că media are alt scop. Acela de a transmite oamenilor stări de neputinţă, deprimare, violenţă, răutate, egoism. Ştirile sunt toate despre nenorociri. Emisiunile scot la iveală toată mizeria umană. Filmele evocă, în mare măsură, teroarea şi violenţa. Telenovelele educă oamenii către relaţii sociale lipsite de orice orizont spiritual. Nici nu mai ai timp să te temi de eventualii terorişti paranormali, deoarece manipularea subconştientului tău se petrece în fiecare secundă. Cineva naiv spunea că nu vrea să lucreze cu sugestii, pentru că nu ştie cât de puternice pot fi. Dar el nu-şi dădea seama că este bombardat cu sugestii la fiecare pas făcut pe stradă, printre panourile publicitare. De altfel, nici nu trebuie să te ridici din fotoliu, când butonezi telecomanda la televizor, ca să „lucrezi” cu sugestii. Negative, din păcate. Aşa că, dacă vrei să te ţii la adăpost de manipulare, nu ai altă soluţie decât să creezi un câmp puternic opus, în fiinţa ta. Renunţă la vizionarea emisiunilor inutile. Cultivă gânduri cât mai luminoase. Transformă-ţi rezonanţa întregii tale fiinţe atât de mult în bine, încât orice sugestie negativă care trece pe lângă tine să nu te poată atinge. Aminteşte-ţi că în univers totul este rezonanţă. Acolo unde nu găsesc „teren fertil”, sugestiile negative nu pot fi plantate.
Articol preluat de pe www.yogamagazin.ro

Apelul Dr.Rath către poporul german și popoarele Europei, Berlin 13-03-2012

La conferința cu tema "O lume fără cancer", susținută la Berlin la 13 martie 2012, Dr.Rath a făcut apel la poporul german și popoarele Europei să-și asume responsabilitatea de a construi o Europă democratică, pentru Oameni dinspre Oameni. El a descris în ce măsură rezultatele disponibile ale cercetărilor asupra remediilor naturale pot reduce incidența bolilor comune la doar o fracțiune din nivelul lor actual și a explicat că acum este posibilă construirea unui nou sistem de asistență medicală, bazat pe prevenirea și eliminarea bolilor. Totuși, Dr.Rath a subliniat că această minunată "lume fără boli" nu ne va fi oferită pe tavă, deoarece fiecare boală reprezintă o piață de miliarde de dolari pentru Cartelul Farmaceutic și acționarii săi din biroul politic de la Bruxelles UE. Ca atare, dacă dorim să clădim o lume fără boli pentru noi și copiii noștri, trebuie să acționăm cu toții acum.

Dacă nemții spun asta, noi ce să mai zicem? 
Sursa: http://www.youtube.com

Rugaciune pentru Duhovnicul Neamului. Comunicat al Mănăstirilor Petru Vodă şi Paltin despre starea de sănătate şi despre nevoia de rugăciune pentru Părintele Justin Pârvu


Parintele Justin Parvu de Izvorul-Tamaduirii - 2004 Petru Voda RoDespre starea de sănătate şi despre nevoia de rugăciune pentru Părintele Justin Pârvu
Hristos a înviat!
Părintele nostru stareţ, Arhimandritul Justin Pârvu, ne-a fost şi ne este tuturor pildă de viaţă în Hristos şi de neîncetată părtăşie cu Dumnezeu şi cu Sfinţii. Ani de zile ne-a dăruit necondiţionat dragostea sa şi numai cei ce i-au fost alături clipă de clipă ştiu ce program de nevoinţe supra-omeneşti şi-a impus pentru a mîngîia, a alina şi a tămădui suferinţele sufleteşti şi trupeşti ale celor ce i-au trecut pragul şi pentru a cîştiga pentru Hristos şi Împărăţia cerurilor pe toţi cei depărtaţi de Dumnezeu.
Unii dintre noi i-am cunoscut personal pe Părinţii Cleopa Ilie, Arsenie Papacioc, Sofian Boghiu şi Adrian Făgeţeanu şi ştim că nici unul dintre ei nu a avut o nevoinţă atît de mare pe cît şi-a luat Părintele Justin. Ani de zile şi-a oprit pentru sine doar 2-3 ore de somn pe zi, renunţînd de multe ori şi la acelea dacă vreun pelerin se rătăcea sub fereastra chiliei sale tocmai cînd sfinţia sa ar fi trebuit să se odihnească. De multe ori i-am fost alături 16 pînă la 20 de ore pe zi, încercînd să ne jertfim tinereţile şi ostenindu-ne alături de Părintele Justin, dar fără a putea să ţinem pasul cu inima sa cea rîvnitoare după Dumnezeu. Nici unul dintre noi nu poate să spună că a reuşit să se ridice la înălţimea dragostei şi jertfelniciei părintelui stareţ. De aceea nici unul dintre noi, cei ce i-am fost şi îi sîntem încă alături zi şi noapte nu va putea să pretindă că am înţeles legătura sa cu Dumnezeu şi am făcut îndeajuns pentru a-i dărui Părintelui Justin fie cîtuşi de puţin ca să îi uşurăm crucea pe care singur şi-a luat-o pentru mîntuirea noastră. Rîvna sa minunată este cea care ne-a chemat la Hristos, la nevoinţele pentru despătimire şi pentru cîştigarea Împărăţiei cerurilor.
Sute şi uneori mii de oameni i-au trecut zilnic pragul şi îi poartă în suflet cuvintele şi puterea rugăciunii sale. E foarte firesc, pentru aceea, ca atenţia tuturor celor ce l-au cunoscut să fie îndreptată zilele acestea spre starea de sănătate a Părintelui Justin. Şi noi ne-am dori să ştim mai mult, şi noi ne-am dori să înţelegem ce se petrece cu sănătatea sa. Cu siguranţă, este vorba de o altă cruce pe care părintele stareţ şi-a asumat-o. Din vieţile şi nevoinţele Sfinţilor Părinţi şi chiar din cele ale duhovnicilor mai sus menţionaţi putem spune că mulţi dintre ei, şi mai ales cei ce au iubit omul cu toate neputinţele sale şi au empatizat cu suferinţa umană au suferit de felurite boli ale traiectului digestiv. Părintele stareţ Justin Pârvu nu a făcut nici sfinţia sa excepţie, chiar dacă putem da mărturie că raţia sa de hrană a fost ani de zile cu mult mai mică decît ar fi fost minim necesară traiului zilnic al unui om. Toate acestea ne îndeamnă să cinstim nevoinţele şi dragostea sa pentru neamul omenesc, într-o vreme în care dragostea unuia pentru altul s-a răcit mult şi atenţia multora dintre noi s-a mutat dinspre folosul şi odihna aproapelui înspre propriul folos şi propria odihnă, sau, din păcate, înspre senzaţionalul pătimaş al trusturilor de presă. Acum cîteva mii de ani Sfîntul Proroc David a scris aceste cuvinte profetice despre Pătimirile Domnului nostru Iisus Hristos şi despre tragedia firii umane aflată în suferinţă, valabile şi astăzi pentru toţi Creştinii:Ocară a aşteptat sufletul meu şi ticăloşie, şi am aşteptat pe cel ce s-ar mîhni cu mine, şi nu era, şi pe cel ce m-ar mîngîia, şi nu am aflat. (Psalmi 68:21)
Parintele Justiv Parvu asteptind-arhiereul la Petru Voda -2008
Toţi ucenicii Părintelui Justin Pârvu ştim de afecţiunile gastrice şi de celelalte boli cu care a ieşit din închisoare. Chiar dacă o parte dintre ele s-au tămăduit în chip minunat, pe unele purtarea de grijă dumnezeiască ni le-a lăsat şi nouă, celor mai mici, în grijă. Acum este momentul în care, şi pentru încercarea dragostei noastre, una din ele a recidivat.
După intervenţia chirurgicală suferită Joi, 9 Mai a.c., Părintele Arhimandrit Justin Pârvu se află în continuare sub atenţia profesionistă a medicilor. Starea sa este relativ stabilă, aflîndu-se acum în recuperare. Este cu mult mai bine decît înainte de operaţie, deoarece acum poate să mănînce, iar alimentaţia este un aliat puternic în lupta organismului pentru sănătate. Medicii care l-au operat nu au eliberat nici un diagnostic privitor la starea de sănătate a sfinţiei sale şi nu este de competenţa nimănui să treacă peste responsabilitatea lor privitoare la diagnostic. Părintele Justin, care s-a rugat ani întregi, zi şi noapte, pentru noi toţi, are acum nevoie de odihna şi mîngîierea rugăciunilor noastre şi astfel putem să îl ajutăm. Diagnosticele medicale ale altcuiva decît ale medicilor direct implicaţi nu vor aduce nici un bine nici Părintelui Justin Pârvu, nici fiilor săi duhovniceşti, cu atît mai puţin cu cît ele sînt depărtate de adevăr.
Cu toţii ni-l dorim aproape, cît mai aproape şi mai la îndemînă, şi cu toţii ni-l dorim mijlocitor şi povăţuitor spre mîntuire. Acum este momentul cel mai bun în care putem să-i răsplătim duhovnicului nostru bunătatea şi dragostea ce ne-a arătat-o întreaga sa viaţă, iar această răsplată nu se poate da decît prin rugăciune. Acum este momentul unei rugăciuni sincere şi curate pentru cel care neîncetat se roagă pentru noi, ca să iasă biruitor din această încercare ce i s-a dat tot pentru noi, fiii săi duhovniceşti.
Părintele Justin le mulţumeşte personal tuturor celor ce îl pomenesc în rugăciuni şi încă îl vor mai pomeni. Arhiereii şi preoţii pot să săvîrşească zilnic Sfînta Liturghie şi Taina Sfîntului Maslu, iar monahii şi mirenii pot să stăruie în citirea Psaltirii şi lucrarea rugăciunii neîncetate a minţii. Toate acestea îşi vor dobîndi cuvenita răsplătire de la Domnul nostru Iisus Hristos, către Care spunem de fiecare dată cînd ne pregătim de Sfînta Împărtăşanie: Nu se ascunde înaintea Ta, Doamne, Dumnezeul meu, Făcătorul şi Izbăvitorul meu, nici picătura de lacrimi, nici din picătură vreo parte. Vă rugăm, aşadar, în numele iubirii de aproapele a Părintelui Justin Pârvu, să stăruim în rugăciune în aceste zile aflate sub lumina şi puterea Sfintei Învieri, ca să putem să cîntăm cu toţii, împreună cu Prorocul David: După mulţimea durerilor mele în inima mea, mîngîerile Tale au veselit sufletul meu. (Psalmi 93:19)
luni, 13 mai 2013 20:22

Trairi 14.05.2013-continuare


maini sus
Este in jur de ora 14:00 cand scriu acest articol la cald.Am fost “avertizat” de cineva pe mail ca s-ar putea sa mai apara aceste “pistoane”…
Iata mailul:
“In ultimele zile s-au deschis mai multe porti de lumina pe diferite frecvente, unele pentru accelerarea ascensiunii, altele pentru activarea potentialului divin. 
Kwan Yin lucreaza intr-un mod similar celui relatat in articol. Persoanele care rezoneaza cu frecventele ei de vindecare sunt canale prin care energia vindecatoare este trimisa spre cei care au nevoie, fluxul energetic avand inteligenta proprie.
Intr-adevar energia a crescut in intensitate treptat, incepand cu dupa-amiaza zilei de ieri si cred ca nu sunteti singurul care a avut astfel de experiente. Probabil in zilele urmatoare fluxul energetic va fi armonizat si aceste trairi vor fi ceva obisnuit.
Energia emisa de blog va fi simtita de cei care rezoneaza cu frecventa respectiva.
Daca dupa trecerea fluxului energetic organismul ramane supra-energizat puteti directiona energia catre planeta.
Incercati sa cititi despre Lotus Body Vibration si CHIOS… cine stie, poate vi s-a deschis o noua poarta :) “
Nu voi da deocamdata numele autorului, dar daca voi avea acceptul lui, il voi face cu drag.Ii multumesc iarasi pe aceasta cale!!!
Deci…in jur de ora 14:00 am inceput sa ma energizez mai tare ca aseara.Pistoanele si fascicolele de lumina erau cu mult mai mari ca aseara.Au inceput cu o forta extraordinara.Parca ma aflam intr-o hala industriala plina cu motoare care erau turate la maxim.
Am ascultat sfatul de mai sus si am directionat aceasta energie catre Pamant.S-a inceput sa se pulseze energie foarte multa catre Pamant.
Sunt foarte curios sa vad rezultatele :) .
Stiu ca lucreaza foarte multe persoane in acest fel…iesiti in fata in planul fizic…este momentul.
O rog pe Mama Pamant sa lase un comentariu sa-mi zica daca a simtit ceva sau nu :)
Dan Gaucan
P.S. Pe fundal ascultam urmatorul video:

Trairi 14.05.2013


pustiul
Am inceput in forta ziua de 14 mai 2013.Aveam treaba prin casa cand deodata am simtit o energie foarte puternica.M-am oprit si m-am uitat la ceas.Era ora 00:00.Pe moment nu mi-am dat seama de unde vine aceasta energie, dar o simteam enorm de puternica(crestea in intensitate de la un minut la altul).
Abia in jur de ora 1:00 mi-am terminat treburile cotidiene.M-am asezat in pat cu gandul sa adorm.Corpul imi bubuia de energie…ti-ai gasit sa dormi :)
De la ora 1:00 pana cam in jur de ora 2:00 am vizualizat urmatoarea chestie :)
S-a deschis un Portal imens deasupra mea.Prin acest Portal trecea catre mine un tub de lumina transparent.Prin acest tub cobora la interval de cateva secunde cate o pelicula de lumina.Semana foarte bine cu miscarea pe care o face un piston la motorul unei masini.Se auzea si un sunet puternic pe fundal cand acea pelicula traversa tubul.
Intre timp, mie imi apareau imagini cu persoane cunoscute, una cate una(familie, prieteni, pacienti etc…).Cum aparea o imagine cu o persoana, se si facea o legatura sub forma de tub intre mine si aceea persoana, iar pelicula de lumina se indrepta spre ei.Operatiunea asta a durat cam vreo jumatate de ora.
In urmatoarea jumatate de ora s-a format un tub de lumina intre mine si blogul meu personal.S-a pompat aici foarte multa energie…
Sa dea Dumnezeu sa simtiti acest lucru in planul fizic si sa va folositi de ele!!! :)
Dan Gaucan
P.S.  Scrieti pe scurt(pentru cultura mea generala :) )daca ati simtit ceva sau nu in plus astazi cand ati deschis blogul…

Sursa: http://daniilgaucan.wordpress.com

Principiul transformarii vietii | viata


“Pentru a avea ceva trebuie in primul rand sa fii ceva” Goethe
Nu esti ceea ce esti ci mai degraba esti ceea ce poti fi. Unul dintre cele mai minunate lucruri despre viata este ca poti oricand sa devii mai bun decat ai fost. Poti deveni mai puternic, mai intelept, mai sanatos, mai rabdator, decat ti-ai imaginat vreodata. Iti poti atinge potentialul adevarat.
Iti poti  in mod complet restructura inteligenta, sentimentele, puterea spirituala si chiar fizionomia.
Principiul transformarii vietii inseamna ca schimbarea in viata vine din interior spre exterior. Insa toate transformarile incep cu o singura persoana – adica cu tine.  Tot ce se intampla in jurul tau nu este decat o reflectie a ceea ce se intampla in interiorul tau . Daca vrei ca lumea ta sa se schimbe , tu trebuie sa te schimbi.
Suntem cu totii responsabili de starea in care se afla lumea pentru ca lumea nu este altceva decat o oglinda a ceea ce se gaseste in interiorul nostru. Poluarea, foametea, violenta, perversitatea, bolile etc.. nu sunt altceva decat fragmente ale constiintei colectiva a tuturor oamenilor, proiectate in jurul nostru.
Ideea ta despre lume  (ceea ce tu crezi ca lumea este) manifesta totul in viata ta. Atunci cand iti vei schimba ideea despre lume, lumea insasi se va schimba. Astfel , in mod esential , misiunea ta nu va mai fi de a schimba lumea in bine, ci pur si simplu de a te schimba pe tine in bine. Atunci si numai atunci lumea va incepe sa se schimbe si sa arate mai bine. Lumea nu se schimba, noi ne schimbam.
“Fii schimbarea pe care vrei sa o vezi in lume.”  Mahatma Ghandi
Propria fericire este prioritatea numarul unu a fiecaruia dintre noi. Multi au ideea ca este nevoie sa treaca printr-un proces  plin de durere si stres pentru a ajunge la fericire.  Astfel  ei traiesc cu ideea ca intr-un viitor , intr-o anume zi vor fi fericiti. Insa de multe ori aceasta zi  nu mai vine. Multi cred ca trebuie sa munceasca si sa se sacrifice pentru a –si face familia fericita. Nu cred ca poti face pe cineva fericit daca tu esti nefericit. Doar oamenii fericiti fac alti oameni sa fie fericiti.
Se pare ca sistemul umanitatii este inversat.  Majoritatea incearca sa-i convinga, instruiasca, invete, purifice pe altii- fara a se purica in primul rand pe ei. Pentru a-i ilumina pe altii trebuie mai intai sa ne iluminam noi insine. Iar pentru a face pe altcineva sanatos trebuie sa devenim incredibil de sanatosi noi . Si desi sunt un om care evita sa judece oamenii , imi este de multe ori greu sa accept si sa urmez sfaturi de la oameni care nu practica ceea ce predica si nu ma refer aici numai la doctori.
Sanatatea nu este ceva ce poti obtine ci mai degraba ceva ce poti atrage.  Odata ce intelegem ca schimbarea vietii vine din interior spre exterior si ca prin actul de a deveni  ceva nou, putem atinge ceva nou, atunci putem accepta intreaga responsabilitate a vietilor noastre.
Vei face progrese incredibile atunci cand vei accepta 100% responsabilitatea pentru propria viata.  Esti cine esti si esti unde esti datorita unei singure persoane si aceea persoana esti tu . Asuma-ti responsabilitatea pentru tot ce se intampla in viata ta fie ca este un lucru bun sau mai putin bun.  Exista o vorba care spune ca atunci cand arati cu degetul catre altcineva arati cu alte trei degete spre tine. De multe ori avem tendinta de a acuza alti oameni pentru lucrurile care se intampla sau s-au intamplat in viata noastra.  Asumandu-ti 100% responsabilitatea pentru viata ta te va transforma intr-un mod profund deoarece te va forta sa cercetezi toate “efectele” pentru a determina “cauzele” acestora. Iar intelegerea “cauzelor” este stiinta transformarii vietii
Spuneam la inceputul materialul ca – Nu suntem ceea ce suntem, ci mai degraba ceea ce putem deveni. Exista o analogie simpatica cu o ghinda. Ce spune o ghinda despre ea cand se priveste pe sine? “ Sunt mica, urata, ascutita si fara de folos” . Nici macar pentru o clipa nu se gandeste la stejarul care este in ea si asteapta doar o sansa pentru a se manifesta , pentru a creste mare si semet.
Un mod minunat de a-ti incepe calatoria spre transformarea vietii este sa incepi sa tii un jurnal. Filozoful american Anthony Robbins spune: “Daca viata ta merita traita, atunci merita scrisa” . Scrie-ti in jurnal gandurile minunate. Incepe prin a te descrie despre tine. Elibereaza-te de griji, indoieli, frici, scriindu-le pe toate in jurnal.  Jurnalul va fi acea comunicare cu tine, acea converstie cu noi insine de care avem atata nevoie.
Nu este un lucru minunat cum fiecare dintre noi avem abilitatea de a ne schimba in bine si astfel de a schimba in bine si lumea din jurul nostru?  Dupa atatia zeci de mii de ani in care oamenii au schimbat lumea in “bine” prin razboi si prin violenta, intelegem acum ca puterea este de fapt in noi nu inafara noastra, intelegem ca avem in noi toate uneltele pentru a fii fericiti si pentru a-i face si pe cei din jurul nostru fericiti.
Marea noastra problema nu este ca nu intelegem aceste concepte ci mai degraba ca nu stim cum sa le folosim. Suntem atat de obisnuiti si invatati sa credem numai ce este in exterior astfel ca am uitat sa ne uitam in interior si daca o facem nu putem vedea mare lucru pentru ca avem impresia ca suntem in intunerc, fata de afara unde este lumina, unde stim sa privim.
Wayne Dyer, celebru scriitor american, are un exemplu foarte bun care ilustreaza bine acest lucru. “ Un om vine intr-o seara acasa si isi scapa cheile de la masina pe jos. In acel moment lumina din casa se intrerupe. Omul incepe sa-si caute astfel pe intuneric cheile. Si le cauta si le cauta si nu le gaseste. La un moment dat se uita pe geam si vede ca afara e lumina de la stalpii de iluminat de pe strada, si se gandeste -  pai mai bine sa ma duc afara sa le caut ca aici nu vad nimic ca e intuneric- . Si se duce afara si incepe sa caute sub un felinar si cauta si cauta … La un moment dat il zareste un vecin si il intreaba
– Vecine ce faci aici ?
– Uite imi caut cheile, raspunde omul !
- Pai hai sa te ajut.
Si se apuca sa caute si el cheile si cauta si cauta pana la un moment dat il intreba dinnou
- Dar vecine unde ai pierdut cheile ?
– Pai in casa, raspunde acesta.
- Pai si de ce le cauti aici? .
- Pai in casa este intuneric!

Va propun sa facem lumina inauntrul nostru. Sa cautam sa acceptam 100% responsabilitatea pentru viata noastra si sa incepem transformarea. Odata facuti primii pasi , cararea se va lumina singura!

Incepeti prin a va pune si a va scrie in jurnal urmatoarele intrebari!
 1. Cat de fericit imi doresc sa fiu?
 2. Ce fel de persoana trebuie sa ajung sa fiu ca sa ating o astfel de fericire?
  transformare viata
 3. Cum pot ajunge sa fiu aceasta persoana?
 4. Care sunt cauzele care ma impiedica sa devin acea persoana?
 5. Sunt intr-adevar sincer cu mine?
 6. Pot accepta responsabilitatea totala pentru viata mea?
 7. Am pentru ce sa fiu recunoscator in viata mea?
 8. Felul in care ma hranesc imi afecteaza sanatatea sau fericirea?
 9. Exista divinitate?
 10. Pot crede in ceva mai presus de mine?

Nu incetati sa va intrebati si sa va raspundeti singuri la intrebari. Viata nostra este intr-o continua transformare.  Ca este in bine sau in mai putin bine depinde numai de noi. Noi avem puterea , noi avem responsabilitatea! Aprindeti lumina in interiorul vostru!

Surse pentru acest material cuprind:
The Sunfood diet Succes System  - David Wolfe – viata

COBRA : Sunteti gata pentru Eveniment ? (2)

citeste aici partea I:
http://sfatuitoarea.blogspot.ro/2013/05/cobra-sunteti-gata-pentru-eveniment-1.html

Grupurile pozitive de la suprafata
Militarii pozitivi - din SUA, Rusia si China care vor fi in spatele scenei furnizand tehnologie, transport si logistica la "Eveniment". 

Templierii - ascunse sub templul lui Solomon exista informatii din timpul lui Iisus care ar ameninta biserica in mod major. In trecut, Cavalerii Templieri au fost arestati si mare parte ucisi de cabala, intr-o zi de vineri 13. Cei cativa care au scapat au mers in Scotia unde au infiintat francmasoneria. La acel moment Templierii negativi au mers in Italia si au devenit Illuminati. 

[Nota redactiei AIM: Ca intotdeauna, va recomandam sa aveti discernamant atunci cand cititi orice informatii care par noi; despre francmasonerie s-a scris foarte mult deja, si s-au adus multe dovezi incontestabile care demonstreaza ca secta satanica a francmasoneriei s-a inconjurat de o sumedenie de asa-zise "mistere" initiatice si ritualuri care vor sa para autentice, dar nu sunt decat inchipuiri menite de a "aburi" pe cel novice si nestiutor. Pana la proba contrarie, francmasoneria este si ramane o secta satanica folosita permanent de Cabala pentru planurile ei malefice.]

Societatea Dragonul Alb - acesta este un grup de familii antice chineze. Rothschild lupta sa taie puterea lor. Ei doresc China inapoi. Aici exista sentimente amestecate, unii dintre ei doresc o China totalitara. Este implicata in lupta pentru introducerea noului sistem financiar. Aceste familii au deja fabrici care dezvolta energia libera acum. Tehnologie care ne va incapea in palma. 

Fratia Stelei - acestea sunt fiinte avansate. Ei lucreaza prin proiectia asupra mintii celor care sunt gata sa aduca idealurile inalte ale Luminii, la populatia umana. Nu sunt multi dintre ei pe Pamant. 

Ordinul Stelei - acesta este un grup de lucru de 144.000 de fiinte din timpul Atlantidei, care s-au oferit voluntar pentru a lucra la transformarea intunericului in lumina. Ei se incarneaza din nou si din nou pentru a ajuta. Fiecare fiinta are un set unic de competente pentru eliberarea planetara. Dupa "Eveniment", omenirea va avea nevoie de vindecare, iar ei vor lua parte la aceasta. Grupul este ca o "mandala" complexa (desen arhetipal care reprezinta cheia sau portalul de accesare universala a unor energii subtile majore din Creatie - este specifica budistilor si yoghinilor), din forme individuale. "Sfantul Graal", un potir din Moldavite este o reflectare a acestui grup si are 144.000 de fatete slefuite, fiecare continand un cod pentru sufletele care trebuie sa se trezeasca (spiritual). Acesta este in siguranta pastrat de catre Federatia Galactica. 
Grupul celor 15.000 de Fiinte - este un grup de fiinte incarnate din timpul Atlantidei, pentru a ajuta la vindecarea de "separare". Ei continua sa se incarneze din nou si din nou, in acest scop. Acest grup include Buddha, Christos, Templierii si Lucratorii in Lumina. Cand aceasta planeta va fi eliberata vom intra in cel de-al 3-lea Atlantis. Paradisul final pe Pamant cu orase de Lumina si tehnologii foarte avansate. Acesta este o parte a planului. Cand St. Germaine a fost incarnat ca Francis Bacon, a vorbit despre acest moment. [Nota redactiei AIM: Este cunoscuta legatura stransa pe care Francis Bacon o avea cu francmasoneria, conform Wikipedia. Organizatia Rozicruciana AMORC afirma ca Francis Bacon era conducatorul (cu titlu de Imperator) al Ordinului Rozicrucienilor pe intreg continentul european. Francmasonul Leo Zagami, auto-intitulat "expert in ritualuri ezoterice", afirma ca gruparea Illuminati descinde din rozacrucieni si templieri, de parca asta ar mai putea "indulci" imaginea dezastruoasa pe care o au Illuminati. Ca si multe alte organizatii asa-zis "ezoterice", rozacrucienii nu sunt decat "o miscare abila", de scena, a francmasoneriei.]

Palariile Albe - persoana cu numele de cod "Michael" este membru al Palariilor Albe. El a fost fortat sa intre in subteran, atunci cand cabala a fost in cautarea sa. Ei sunt in intreaga lume, unul foarte cunoscut este Benjamin Fulford. Asupra sa au fost nenumarate tentative de asasinat. A fost redactor sef la revista economica Forbes 20 de ani. Cobra are contacte regulate cu membrii acestui grup care lucreaza in pozitii de top, administrative si financiare de sprijin la nivel mondial a Miscarii de Rezistenta. 

Lucratorii in Lumina - oamenii care invoca Lumina si lucreaza cu Lumina. Coloana vertebrala a Miscarii de Rezistenta. 

Fortele Luminii
Confederatia Galactica - este un grup de fiinte, calatori interdimensionali. Este supraveghetorul evolutiei pe planete. Este o uniune liber consimtita din toate rasele care au iubirea ca stare a lor naturala. Ele exista dincolo de dualitate. Ei raspandesc doar dragoste. Exista cca. 200.000 de specii in galaxia noastra, iar 70 % sunt umanoide. Fara interventia lor noi nu am mai fi existat pe aceasta planeta. 

Comandamentul Ashtar - este un grup din cadrul Confederatiei Galactice, care are misiunea de a elibera planeta Pamant. Ei sunt in milioane de nave in jurul Pamantului cu diametre de la 5-10 metri, pana la mii de metri. Ocupa pozitii strategice si sunt gata sa intervina la momentul potrivit. 

Pleiadienii - Cobra este un pleiadian incarnat. Ei l-au contactat de cand era copil. Ei au cele mai stranse legaturi cu omenirea (in ADN cel mai mare procent este pleiadian). Multi pleiadieni au fost maestri spirituali sau profeti. 

Siriusienii - unii s-au incarnat ca oameni si altii ca delfini si balene. Ei sunt ingrijitorii apei. Ei sunt foarte constienti de misiunea lor. Se ascund in oceane si lucreaza la echilibrarea placilor tectonice. 

Mai sunt Andromedanii (fiinte din galaxia vecina Andromeda) [a nu se confunda cu Consiliul Andromeda - nota redcatiei AIM] si Arcturienii, foarte evoluati, fiinte din dimensiunea a 7-a si de asemenea Arhanghelii si Maestrii Inaltati... si multi altii. 

Dupa cum am observat, Universul ne cheama ACASA. Familia noastra galactica ne ajuta sa scapam de intunericul care a tinut planeta de mii de ani in chinga fortelor negative. Nu ramane decat sa participam cu mai mare daruire la meditatii, pentru implementarea Luminii pe Pamant, avand confirmarea ca de-acum in orice moment se poate declansa "Evenimentul" prin care ne vom elibera si vom exista intr-o lume pe care omenirea nu a mai trait-o niciodata... Asa sa Fie !

Drum Drept spre Lumina ! 

Sursa : veritasgalacticsweden.net 

http://roaim.de.vu

COBRA : Sunteti gata pentru Eveniment ? (1)


Cobra, dupa cum probabil stiti, este liderul unei importante miscari spirituale si de actiune numita Miscarea de Rezistenta, organizatie care actioneaza pentru dejucarea planurilor malefice ale cabalei si care este in legatura si actioneaza la unison cu fortele civilizatiilor ET benefice care ne supravegheaza. Foarte activ in ultima vreme, a tinut conferinte publice in importante vortexuri energetice planetare precum si meditatii la unison pentru grabirea asa-zisului "Eveniment", adica inceperea operatiunilor de arestare a varfurilor piramidei elitei malefice care a subjugat planeta si omenirea in ultimii mii de ani si schimbarea cursului evolutiv planetar. Au avut loc conferinte la Londra intre 15 - 17 februarie, Roma intre 15 - 17 martie, Zurich intre 19 - 21 aprilie, si urmeaza Irvine, California intre 24 - 26 mai. El ne informeaza asupra evenimentului major care va avea loc foarte curand. 

Nici o autoritate umana nu va decide cand acest "Eveniment" se va-ntampla. Ultimul cuvant atunci cand "Evenimentul"este gata sa se-ntample vine direct de la SURSA. Acesta este un eveniment de importanta cosmica. Ultima planeta prinsa de fortele intunericului este pe cale de-a fi eliberata si acest lucru va trimite valuri de Lumina in intreaga Galaxie. 

Chiar inainte de "Eveniment", Sursa va trimite un puls de Lumina iar Confederatia Galactica si Pleiadienii vor instrui 300 de agenti activi din Miscarea de Rezistenta de pe suprafata planetei noastre de a contacta persoanele-cheie din interiorul armatei in vederea aplicarii legii si atunci operatiunea va incepe. 

Dupa ce operatiunea va fi finalizata cu succes, ar putea exista oameni care sa profite de situatie, prin stabilirea propriilor guverne si confiscarea fondurilor( este vorba de acele fonduri care deja exista si vor fi puse la dispozitia tuturor tarilor pentru pornirea noului sistem financiar si demararea noii economii in folosul oamenilor). Deoarece cabala va fi luata in grija fortelor Luminii, lacomia umana si dorinta de putere va fi exterminata. Ele sunt o parte a caracterului pentru un anumit procent din populatia umana neiluminata. Sigur ca Miscarea de Rezistenta cunoaste cine sunt acei oameni, actiunile lor sunt monitorizate si nu li se va permite sa profite de situatie. 

Pana cand va fi atins un anumit grad de constientizare pe planeta, Miscarea de Rezistenta va lucra in spatele scenei pentru beneficiul omenirii. La un moment dat, cel mai probabil cu putin inainte de primul contact cu extraterestrii pozitivi, aceasta se va face publica. Ei au creat un fond de 120 trilioane de dolari (120.000 de miliarde), care va fi dat omenirii, impreuna cu alte pachete de prosperitate. Ei sunt in posesia unor tehnologii foarte avansate, cea mai mare parte de origine extraterestra. Ei vor oferi o asistenta de fundal in a pune mai departe 6000 de inventii la dispozitia omenirii, care au fost create de genii din intreaga lume si au fost suprimate de cabala malefica. 

In aceasta perioada Lumina a crescut constant pe planeta si continua sa creasca zi de zi iar schimbarea este iminenta. 

"Evenimentul Flash" este exact un "flash" de energie Divina din Sursa, care trece prin soarele central galactic (steaua Alcione) si va fi primit de Confederatia Galactica (mai ales Pleiadienii) si care se va transforma in informatii trimise "lucratorilor in Lumina" din cadrul Miscarii de Rezistenta. La primirea informatiilor, aproximativ 300 de membrii operativi vor lua legatura cu fortele intunecate pentru a vedea daca sunt dispuse sa coopereze. Daca nu, vor fi izolate. Toate aceste lucruri se vor desfasura foarte rapid. Din momentul Flash-ului Divin, Evenimentul va dura 15 minute. 

Nu va fi niciun anunt, nici mass-media nu va fi implicata. Acest lucru, doar se va-ntampla. Aceasta va fi o surpriza pentru toata lumea, nu in ultimul rand a cabalei. Acest lucru se poate intampla in orice moment. Atunci cand vom simti o energie puternica.

Dupa "Eveniment" lucrurile vor urma o anumita ordine. Vom avea un nou sistem financiar echitabil si echilibrat ; va fi devoalata adevarata istorie a planetei noastre ; vor fi lansate noile tehnologii bazate pe energia libera ; va fi un nou salt in Ascensiune pentru umanitate ; va fi un guvern interimar temporar care va pregati noile alegeri. Atunci vom fi pregatiti progresiv pentru Primul Contact cu Familia noastra Galactica. 

Primul Contact va fi cu Pleiadienii. Asa cum specifica si Tolec, reprezentantul Consiliului Andromeda, primele civilizatii care vor lua contact cu noi sunt umanoide si sunt de pe planetele Ventra, Nikotae, Toleka si Ritol. Puteti gasi, la momentul respectiv activarea programului de vizite in masa, in fiecare tara de pe glob aici:
http://www.andromedacouncil.com/AndromedaCouncil-VisitationSchedule.html
In programul de vizitare este si Romania, desigur. 

[Nota redactiei AIM: Acest program de vizitare este anuntat de reprezentantii Consiliului Andromeda (ambasadorul Tanka Wheneh, diplomatul Maka Nahiweh si vicepresedinta Tania Piekae), prin intermediul lui Tolec.]

Atunci va fi oficial Primul Contact. Mai tarziu va fi Contactul in masa. Mai tarziu, dupa acestea vor aparea Maestri Inaltati. 

Intensitatea crescuta pe care o simtim cu privire la tot ce se-ntampla, este un semn ca lucrurile se misca mai repede si ca ne apropiem de "Eveniment". 
Acestea sunt grupurile malefice ale cabalei care ne tin ostateci pe planeta noastra frumoasa. Ei creeaza violenta si durere, iar noi platim pretul (in mare procent datorita ignorantei noastre): 

Factiunea Iezuita - Cea mai mare parte o gasim la Vatican. Munca lor este de control al mintii - controlul oamenilor. Ei utilizeaza indoctrinarea religioasa despre pacat si iad si sunt in spatele multor operatiuni de control al populatiei. Ei controleaza educatia (cum specifica si David Icke, este una din trinitatea malefica a cabalei care controleaza latura ideologica a lumii, celelalte fiind financiara, in City of London si militara la Washington DC). 

Factiunea Rothschild - Este cea care gestioneaza banii pentru iezuiti. Aceasta factiune s-a infiltrat in totalitate in medicina moderna prin nenumaratele programe de vaccinare. Ideea lor este de a ne pastra pe noi, cei multi ca sclavi de lucru. Exista alternative de vindecare pentru toate bolile si acestea vor fi eliberate pe scara larga cat mai curand. 

Aceasta factiune a dezvoltat vaccinuri in lagarele naziste din al 2-lea R. M. iar intre 1945 si 2010 am primit aceste "biochips" implantate prin vaccinuri. Functia lor era de a ne lipsi de abilitatile constiente si vointa, de a ne transforma in "zombie". Miscarea de Rezistenta a eliminat pana acum aceste "chip-uri".

Factiunea Rockefeller - Circa de 2000 de oameni implicati in medicina, stiinta, nazistii (probabil factiunea Bush) si tehnologie. Exemplu: fuorizarea apei (in SUA, in Europa nu a fost aprobata, dar ingeram in fiecare zi din pasta de dinti si produse cosmetice). Fluorul este o substanta neurotoxica care provoaca leziuni cerebrale severe si interfereaza cu functionarea creierului. Afecteaza nivelul IQ-ului, provoaca cancer osos si afecteaza tiroida si rinichii. 

Archonii - Sunt fiinte energetice non-umane. Ei nu sunt reptilieni. Putini se manifesta fizic in corpurile fizice ale familiilor Nobilimii Negre din Italia, unii dintre politicieni si de la Vatican. 

Reptilienii - Ei sunt slujitorii archonilor. Ei au pus presiune pe punctele slabe ale oamenilor, lucrand pentru a incuraja oamenii sa bea mai mult, sa le fie teama, etc. Reptilienii pot fi gasiti atat in planul fizic cat si in planul astral. Miscarea de Rezistenta a lucrat intens pentru eliminarea acestora. 

Blobs - Acestea sunt ca Amoeba - precum calutii de mare - entitati plutind in planul astral. Ele fac ce li se spune sa faca. Ele se conecteaza la campurile energetice umane si controleaza emotiile. Sarcina lor este de a creea conflict intre oameni, in special in sentimentele calde dintre cupluri. Avem puterea in noi insine pentru a respinge aceste emotii cu vointa noastra. 

Cabala avea planuri avansate pentru initierea unei false "invazii extraterestre" pentru a speria omenirea. Acestea au fost anihilate de catre Miscarea de Rezistenta. 

Rothschild controleaza Europa, Rockefeller controleaza SUA, iar Iezuitii restul lumii. 

Miscarea de Rezistenta, aici pe Pamant, este conectata la o confederatie mult mai mare de fiinte galactice. Se poate spune ca Miscarea de Rezistenta impreuna cu Pleiadienii, este o factiune intr-o confederatie cunoscuta sub numele de Alianta Gardienilor. Cobra descrie acest grup ca o confederatie de rase pozitive din interiorul acestei galaxii, care au denumiri diferite. El subliniaza ca nu este important numele, ci faptul ca exista mii si mii de rase ET pozitive care au atins un nivel inalt de evolutie si care nu mai au nevoie de negativitate in experientele lor de viata. Ei au creat o confederatie. 

Cobra a explicat ca din punctul de vedere al confederatiei, planeta noastra este ca o celula canceroasa intr-un corp sanatos. Ultima celula de cancer din galaxie trebuie vindecata si va fi. Planeta noastra a fost ultimul bastion al fortelor intunecate din acest univers. 

A fost nevoie ca cei mai calificati razboinici galactici sa se incarneze aici in ultima suta de mii de ani. Motivul este ca se stia ca aceasta planeta era cel mai dur loc si cel mai dificil de a o elibera. Cele mai avansate suflete cu cele mai mari abilitati posibile au fost intrupate aici tocmai pentru acest scop. 

Cobra a explicat ca a existat un anume fel de testare care a determinat ca aceste suflete sa se incarneze aici sau nu. Nu au existat multe planete in galaxie sub un control atat de puternic al fortelor intunericului. Pamantul a fost una dintre cele mai dure - o provocare enorma atat datorita dificultatii de a o elibera, cat si dificultatii datorata frecventei de vibratie foarte joasa care exista aici.


(va urma)

Sursa: http://roaim.de.vu