miercuri, 4 iunie 2014

In cautarea misiunii personale


Tot mai multi oameni au preocupari spirituale, interes pentru cele din lumea nevazuta si se afla in cautarea drumului in viata. Unii dintre ei fac un popas si pe la astrolog care le spune: „Uita-te in jos! Vezi drumul pe care esti? Deja ai gasit ce cautai.” Majoritatea vor sa afle „care este misiunea mea personala in aceasta viata?”. Intalnesc tot mai multi oameni plictisiti de viata, satui de locul lor de munca ce nu-i mai satisface, hotarati sa o ia pe o cale mareata. Dar care e aceea? Ce li se potriveste? Toti vor sa ajute, sa faca ceva pentru omenire, sa schimbe ceva pe planeta! Dar putini sunt cei ce vor sa schimbe ceva la ei...

M-am trezit in cateva randuri la consultatii cu persoane care si-ar fi dorit sa fie ca mine, sa faca ce fac si eu, sa lucreze cu oamenii si sa fie cunoscuti. Perfect! Eram undeva dupa 5 zile de consultatii si curs si apare chiar la ultima consultatie un asemenea caz. Atunci ii explic domnisoarei asa: „Tu crezi ca tot ce mi-am dorit in viata e sa stau atatea zile consecutiv de la 8 dimineata la 8 seara, poate si mai mult, de vorba non-stop cu oamenii, sa le preiau problemele, fara sa am timp sa respir si sa mananc? Asta sa fie idealul meu in viata? Sa vorbesc asa, intruna? Crezi ca eu nu ajung la un punct de saturatie al energiei negative care mi se transfera? Caci, poate n-ai inteles, eu sunt dator sa sustin energetic oamenii care vin la mine. Crezi ca mie nu mi-ar fi placut sa fiu in momentul asta in vacanta, pe plaja? Crezi ca mie nu mi-e dor de copil, pe care nu l-am vazut de aproape o saptamana? Si crezi ca mi-ar fi fost greu sa anulez intalnirea cu tine, uite asa, ca m-am plictisit si ca vreau sa plec mai devreme acasa, la Bucuresti? Oricat de mult imi place ceea ce fac!”.

Unii vad doar partea luminoasa a muncii mele. Dincolo de umbra, ea presupune insa, mai presus de orice, angajament, asumare si responsabilitate! Nu plec pana nu vorbesc cu ultimul om care imi este trimis, indiferent de dorintele sau starile mele. In momentul in care iti asumi ceea ce faci, nu mai e dupa cum vrei tu! Trebuie sa faci ce ti-ai luat asupra ta. Din momentul in care ai ales, trebuie!

Asa ca pun mereu intrebarea: tu iti asumi ce faci in acest moment? Cum te comporti la jobul pe are il ai acum? Daca te duci cu sila sau faci lucrurile de mantuiala, nu inseamna ca e ceva in neregula cu locul de munca. Asta spune ceva despre tine! Despre faptul ca nu-ti asumi responsabilitatea fata de tine insuti! Se spune ca nu conteaza ce faci, ci conteaza cum faci ceea ce faci! Calitatea umana se vadeste prin modul in care ne ducem la indeplinire indatoririle de pe ordinea de zi. Cand iti bati joc de ceea ce faci, dand rasol, bagandu-ti picioarele, inseamna ca la fel de putin iti pasa de tine; iti bati joc de tine. Pentru a ce faci pe dinafara reflecta ce ai pe dinauntru. Atunci, daca tu nu-ti dai interesul pentru ceva ce crezi a minor, cat de naiv poti fi sa crezi ca viata o sa-ti incredinteze un rol major? Daca nu esti exemplu de angajat, cum poti deveni un sef model? E imposibil! Pe cat de carcotas esti ca angatat, pe atat de persecutor ai fi ca sef.

Care sunt sarcinile tale pe ziua de azi? Ce scrie in fisa postului? Nu ai job, trebuie sa stai cu copilul si sa faci o ciorba? Fix aia e misiunea ta personala! In functie de cum te implici in ce ai de facut acum, primesti alte misiuni personale!

Nu inseamna ca, indata ce am descoperit spiritualitatea, gata, ne lasam toti de serviciu, nu mai dam cu matura, stam in rugaciune, in niciun caz nu mai spalam wc-ul la baie, ca doar nu ne mai injosim, suntem spirituali acum, ce naiba! Sa fii spiritual inseamna ca trebuie faci cu sfintenie tot e ai de facut! Iar daca mai aud ca spune cineva „In viata nu trebuie nimic!”, il astept la consultatie! Probabil a citit prea multe carti de origine americana, valoroase, de altfel, insa cu unele idei care au nevoie sa fie altoite pe crestinism, pentru a capata o viziune unitara asupra lucrurilor.

Da, trebuie sa faci cu daruire totala tot ce ai de facut in acest moment, azi, maine si poimaine. Atat! In functie de asta, vei primi alta misiune personala!


http://valeriupanoiu.blogspot.ro/

Resetarea Financiara Globala este iminentaDespre acest subiect am mai scris si poate multi dintre voi vor spune : ,,S-a mai zis ca se va-ntampla Resetarea Globala si nu sa-ntamplat nimic…”. Sunt perfect de acord si eu am fost dezamagit. Asteptam vara trecuta sa se intample, imediat dupa ce am intrat in posesia informatiilor dar, nu sa-ntamplat. 

Totul este foarte fluid in lume acum, cu siguranta ca totul se schimba, dar viteza este imprimata de schimbarea constiintei noastre. Si dupa cum vedeti ce-I in jurul nostru, lucrurile se misca incet dar….se misca.


Va expun mai jos informatiile proaspete referitoare la schimbarea iminenta a sistemului financiar, speram ca se va produce insfarsit.

Multe lucruri au loc în spatele scenei, care ne conduc la concluzia inevitabilă că noi de fapt vedem desfășurarea Resetarii Financiare Globale.

Acesta este un proces, oameni buni; aceasta nu este o simplă apăsare a unui buton. Există - bazat pe sursele mele - nu mai puțin de douăsprezece persoane care sunt direct implicate în acest proces si de a caror aprobare este necesară și secvențială eliberarea finală catre publicul larg.

A fost o cantitate considerabilă de testari, erori, erori umane și re-testari, care au avut loc în lunile (și chiar ultimii doi ani), care au dus la starea noastră actuală. Eu nu am libertatea de a împărtăși anumite fapte și evenimente, pur și simplu pentru că ar pune în pericol o parte din sursele mele.

Permiteti-mi sa revin putin in trecut. Avem un proces de lucru în două etape. Primul pas este ceea ce comunitatea bancară internațională se referă la " RV – Reevaluarea Generala Valutara." Acest lucru se ridică la un comunicat de prima etapă a reevaluarii a tuturor valutelor majore, printre care știm cu toții include IQD( Dinarul Irakian ), VND( Dongul Vietnamez si Coreean), IDR și un pumn de alte valute care sunt în creștere ca valoare. Ceea ce aceasta nu include sunt monede, care sunt în scădere în mod semnificativ în valoare, cum ar fi USD, EUR, GBP și aproximativ o sută de alte valute.

A doua etapă este aceea la care ne referim în continuare - Resetarea Financiara Globala. Noi o numim resetare, deoarece aceasta constituie o reevaluare a valutelor bazate pe valoarea reală, susținută de aur și alte active sau mărfuri cu o valoare reală, de schimb. 

Deoarece nu există mai puțin de o sută de monede care au fost supraevaluate și au continuat pentru a imprima "bani amuzanti" (fiat), în scopul de a plăti facturile lor, aceasta a creat o criză economică globală, care a ajuns la punctul de colaps global.
Așa cum am observat IQD ( dinarul irakian ) este "moneda de bază" in acest proces. Exista un număr de națiuni ale căror monede sunt de așteptat să crească constant - în unele cazuri - o cantitate semnificativă de Dinari. Deoarece doar dinarul este moneda cu sprijinit in aur de 100 % din lume, devine pivotul pentru Reevaluarea Valutara ( RV ) și Resetarea Financiara Globala ( RFG ).

Mai este un alt element lipsă la RFG care nu se specifica, și acesta este faptul că cifrele datoriei publice publicate de Statele Unite si alte natiuni pe care le afiseaza nu sunt cifre reale. Ei nu iau în considerare datorii care au fost acumulate în timpul războaielor din anii 1700 și 1800, care au fost ignorate, și pentru care au fost emise obligațiuni garantate cu aur, în scopul de a satisface temporar deținătorii de datorii. Statele Unite ale Americii, de exemplu, are o datorie adevărată care depășește 100 de trilioane de dolari. Aceste obligațiuni garantate cu aur sunt într-adevăr garantate cu aur, iar dacă ar fi să vă împărtășesc valoarea reală a acestor obligațiuni (și aurul care se află în spatele lor) vi s-ar învârti ochii in cap ! Este suficient să spunem că RFG a fost conceputa ca un mijloc de a repatria aceste obligațiuni, satisface datoria care datează încă din mai bine de un secol, și a pune economia mondială înapoi pe o bază financiară solidă.
Fără reevaluarea actuala de valute susținute, în multe cazuri, de aceste obligațiuni, nu ar exista pur și simplu suficienți bani pentru a achita aceste datorii.

În ultimele două săptămâni, mii de miliarde de dolari din aceste obligațiuni au fost repatriați, finanțate, și puse la dispoziție pentru a sprijini Resetarea Globala. Atunci cand valoarea de schimb reală a IQD sau VND (pentru a numi doar două exemple populare) este eliberata, cred că mulți oameni vor fi uimiti și încântati.

Va amintesc, de asemenea, de o declarație a guvernatorului CBI, Abdul Basset Turki, pe care a făcut-o în urmă cu doi ani, când a spus : "Când publicul va vedea eliberarea valorii reale a Dinarului , acestia vor fi șocati ! ".

Care este data RFG ? Nu pot da o data pentru ca totul este fluid, pana la eliberarea efectiva. Numerele din spatele scenei pentru dinar, de exemplu, au variat cu mai mult de un dolar. Aceste numere pentru Dong au variat de asemenea la fel de mult cu 40 de centi. Cu asta în minte, este o nebunie pentru mine să citez numere atunci când nu am văzut încă lansarea reala, iar schimbarea este încă în lucrări. Acum un week-end in urma, am văzut mai mult de o duzină de monede care trec prin niște schimbări destul de radicale în spatele scenei.

În timp ce aceste modificări nu sunt încă reflectate pe site-urile FOREX , noi credem că aceste schimbăriprevestesc o lansare publică iminenta, deoarece acestea sunt o parte a acestei Resetari Globale.

Eu nu am de gând să vă dau o dată pentru toate acestea. Ceea ce am de gând să spun este că ne așteptăm să vedem schimbări continue în următoarele două săptămâni - schimbări care ar trebui să devină publice pe măsură ce apar.

Ultimul lucru pe care trebuie să-l spun este că acest întreg RV / RFG este un eveniment de Dumnezeu orientat, iar scopul său este de a elibera ceea ce unii dintre prietenii mei profetici se referă la ca "Renașterea miresei! ". Cei mai mulți oameni stiu ca este "ultimul mare seceriș" de suflete care precede revenirea Domnului Iisus Hristos.

  Fiti binecuvantati !
  

        Drum drept spre Lumina !

Sursa: http://burebista2012.blogspot.ro/

Mesajul Îngerilor pentru luna IUNIE 2014

ingeri
CE A FOST MAI RAU SI MAI GREU A TRECUT
Citirea pe luna iunie am facut-o cu 4 seturi de carduri (Mesaje de la ingerii tai, Angel Tarot Cards, Energy Oracle Cards, Magical Unicorns Oracle Cards) si folosind etalarea Crucea Celtica.
SITUATIA ACTUALA/ASPECTUL GENERAL AL LUNII IUNIE
Respira adanc, respira usurat(a): ce a fost mai greu a trecut. Da, inca mai sunt griji, inca mai sunt multe de clarificat dar parca un val ti se ia de pe ochi. Se incheie o etapa grea, plina de provocari si de „examene”. Insa acum trebuie sa ai curajul de a te aventura si a porni intr-o noua calatorie a vietii tale. E timpul sa urci pe un NOU VAL, o NOUA ENERGIE… daca nu o faci, VALUL ORICUM VA VENI. Asadar primeste tot ceea ce vine spre tine, nu il lua pe „NU” in brate. Actioneaza si solutiile nu vor intarzia sa apara. E timpul sa privesti lucrurile altfel, sa vezi totul dintr-o alta perspectiva, ingerii sunt cu tine si te ajuta sa-ti deschizi inima. Invata sa ceri ajutorul si il vei primi, mai ales de la persoane de sex feminin care isi vor deschide inima fata de tine si te vor ajuta si pe tine sa te deschizi spre a porni pe NOUL DRUM, in noua ta calatorie.
PROVOCARILE
Sa nu crezi ca le stii pe toate, sa fii umil(a) si pregatit(a) pentru a invata lectii, poate unele dure. Tot ceea ce primesti luna asta ca lectii sunt doar binecuvantari care te ajuta pe tine sa mergi mai departe si sa stii cu claritate ce vrei, care sunt visele tale, ce vrei TU cu adevarat.
Fa-ti o lista cu ceea ce TU vrei sa realizezi, seteaza-ti intentii, simte si transmite ingerilor dorintele tale. Cum altfel sa stie ei ce vrei? Cum altfel sa fii ajutat(a)? Lasa controlul si imagineaza-ti ca lansezi la apa dorintele tale, si ele merg cu panzele SUS si ajung exact in ce port trebuie.
Nu lasa NIMIC sa stea in calea ta. Poate e timpul sa renunti la anumite relatii, la anumite experiente, la un mod de gandire.. sau poate la o iubire sau la un loc de munca. Poate toate acestea stau in calea FERICIRII tale. Elibereaza-te de tot ceea ce nu iti mai serveste si ia acele decizii care aduc fericirea si bucuria si mai ales VIATA in viata ta. Alege sa fii sa o persoana VIE in propria ta viata.
CE STA LA BAZA ACESTEI SITUATII/DE UNDE PORNIM IN ACEASTA LUNA
Iluzii… iluzii… control.. ego.. alegeri bazate pe frica. De multe ori ca sa alegem ALTCEVA potrivit pentru noi trebuie sa trecem printr-o situatie dureroasa. Asa si acum, ai trecut prin niste LUNI DUREROASE si acum e timpul sa ALEGI CU INIMA. Ai fost scuturat(a) si lucrurile s-au zdruncinat in viata ta, pe acel plan in care ai avut cea mai mare frica, cel mai mare ego. Da, stiu ca nu e placut insa ingerii te roaga sa intelegi ca inima ta vorbeste mai tare decat ego-ul tau si ai ALES sa nu o asculti. Insa tot ceea ce ai construit din EGO e FALS. Vei vedea si simti asta in aceasta luna. Asadar daca ai ales sa faci CURAT sincer lunile trecute, daca ai ALES sa iti inveti lectiile, pentru tine totul se va rearanja, daca insa continui sa iti hranesti EGO-ul si FRICILE, atunci lectiile vor continua.. nu uita, VALUL oricum vine. Lasa-te calauzit(a) si vei primi raspunsuri, oportunitati, ghidare. Atentie insa la tentatia de a actiona din frica. O persoana (sau mai multe) de energie masculina te va ajuta sa primesti acea ghidare din inima si te va conduce spre ceea ce TU ai nevoie acum. NU UITA SA CERI CEEA CE VREI!
TRECUT
Ca vrei, ca nu vrei, seminte au fost deja plantate si vor incepe sa isi arate roadele. Daca ai plantat griji vei avea de curatat griji, daca ai plantat ganduri frumoase vei culege actiuni roditoare. Fiecare o sa aiba acea recolta dupa cum a gestionat aceasta prima parte a anului 2014 si inca foarte rapid inca din primele zile a lunii iunie. Vei sti ce ai vindecat, iti vei intinde aripi si vei vedea cum infloresti cu un nou proiect, o noua etapa din viata ta. Iti vei ASUMA VIATA.. insa chiar si daca recolta nu e cum te astepti, STII acum clar ceea ce mai ai de facut. La ce frici mai ai de lucrat, de ce griji mai ai de scapat etc.
PREZENTUL
In fiecare ZI a lunii vei simti nevoia sa te impamantezi si sa te copilaresti. Luna asta esti invitat(a) sa razi mai mult, sa te bucuri mai mult de TOT ceea ce ti se aduce in cale. Practica recunostinta pentru tot ceea ce DEJA ai si vei primi inzecit. Gaseste magie si bucurie in lucrurile simple pentru ca asta te va implini. Nu uita sa fii TU, asa cum esti, DIFERIT(A), cu bune, cu rele, MANIFESTA TOT ceea ce esti. Nu uita sa fii creativ(a), exprima-te, prosteste-te, fii ceea ce poate inca n-ai indraznit sa fii. Si da, iubeste, fa dragoste, indragosteste-te, muta-te in casa noua, fa ce-ti spune INIMA! In acest fel vei creste si evolua spiritual. Lucreaza in aceasta luna cu Arhanghelul Ariel.
VIITORUL APROPIAT (DIN 19 IUNIE)
Te vei simti ca o floare a SOARELUI care se indreapta spre succces, spre reusita. Daca ai inceput un nou proiect la inceputul lunii, acum se deschid alte oportunitati. Daca ai indraznit sa faci niste alegeri importante la inceputul acestei luni, acum vei primi confirmari, reconfirmari si increderea in tine va fi la cote inalte. Insa daca te lasi influentat(a) de altii si inca te tarasti.. inca ai mai multa compasiune fata de altii decat fata de tine, atunci vei fi un pic scuturat(a), insa ti se va respecta liberul arbitru. Deci, ce alegi?! Ti-e frica de esec sau ti-e frica de succes? Nu lasa invidia altora sa te intoarca din drum. Fa ceea ce Tu stii ca vrei chiar daca inca nu stii CUM. Si te rog nu raspandi vestea prea repede, adica nu spune la toata lumea din prima de planurile tale.. pentru ca vor fi multi care vor incerca sa te descurajeze. Asadar MERGI INAINTE FARA FRICA!
PUNCTUL FORTE AL ACESTEI SITUATII (ACESTEI LUNI)
Deciziile pe care le-ai luat in prima parte a anului acum se reflecta.. sau deciziile pe care nu le-ai luat si ar fi trebuit sa le iei. Tot ceea ce se intampla ACUM, in aceasta luna, e rezultatul modului in care tu ai reusit sa iti inveti lectiile sau poate nu, modului in care ai reusit sa faci fata provocarilor si curajului pe care le-i avut.. sau poate te-ai ascuns. Ai rupt niste bariere? Ai actionat diferit? Ai mers la „scoala vietii”?, Ai recunoscut ca nu stii si ai invatat ceva nou? Tot ceea ce vine acum spre tine reflecta cata grija ai avut tu de sufletul tau, de ceea ce el ti-a cerut. L-ai hranit sau nu? Tot timpul ai avut ajutor, ingerii au fost cu tine si ti-au trimis persoane de sex masculin care sa te scuture, persoane care sa te invete lectiile mai repede. Vezi ce mai ai de curatat, invatat si eliberat. Tot ce a fost mai rau a trecut!
INFLUENTELE CELORLALTI
Oare iti asculti adevarul interior? Oare cat de sincer(a) esti cu tine? Ii lasi pe altii sa iti influenteze deciziile pentru ca iti vor binele sau cred ei ca stiu ce e mai bine pentru tine? Te mai lasi umilit(a) de altii doar pentru ca tu esti mai sensibil(a) avand inima deschisa? Ei.. ALEGE CE VREI. Sa traiesti viata ta sau pe a altora? Nu te mai „casatori” cu oricine iti promite marea si sarea, nu iti mai asuma angajamente pentru ca ti-e rusine sa refuzi, nu mai crede ca e rusinos sa spui ceea ce crezi. ASUMA-TI PUTEREA PERSONALA!
FRICI SI SPERANTE
Accepta ajutorul celorlalti, daca faci mai mult, daca lucrezi mai mult, daca te straduiesti mai mult, sa stii ca nu are importanta. Doar ceea ce faci din echilibru, din iubire, este ceea ce face sa fie o samanta buna… si samanta cea buna e cea care nu contine frica sau grija. Asa ca roaga-te sa primesti clarificare ca sa te eliberezi de sarcini care nu sunt necesare, sa inveti sa delegi, sa inveti sa ai grija de tine, sa bei mai multa apa si sa te lasi sa curgi ca APA. Actioneaza dar din iubire si nu din frica. Ai incredere in ceea ce simti ca este adevarat si vei stii ce ai de facut EXACT la momentul potrivit, nici o secunda mai devreme. Esti ajutat(a) de o persoana de sex feminin pentru a-ti pune ordine in cariera si in viata. Primeste acest ajutor!
REZULTAT (SFARSITUL LUNII)
Spre sfarsitul lunii vei simti cum parca ai prins putere, cum noi parteneriate sau poate contracte acum te ajuta si iti confirma ca esti pe drumul cel bun. Primesti incurajari si totul pare ca se aranjeaza asa cum este mai bine. Stii bine acum ca ai o misiune in viata, ca poti materializa ceea ce iti doresti si totul tine de curaj si mai ales CREDINTA. Stii ca tu esti MAGICIANUL vietii tale si cu fiecare alegere pe care o faci alegi ce viata vrei sa ai. Animalele iubesc neconditionat si nu se preocupa de ziua de maine. Intoarce-te la simplitatea de A FI. Credem uneori ca lucrurile sunt complicate, ca nu sunt solutii, ca totul e greu.. cand atunci cand lasi controlul, lasi frica TOTUL pare sa se aseze ca intr-un joc de puzzle. FII iubire, manifesta iubire si este ceea ce tu vei primi!
Asa sa fie si asa este!
Citire de Delia Mureșan
http://daniilgaucan.wordpress.com/

Ce cred copiii despre moarte, suflet şi nemurire?

   Mulţi oameni din întreaga lume, indiferent de religia sau cultura căreia îi aparţin, cred că fiinţele umane sunt nemuritoare, în sensul că sufletul supravieţuieşte morţii trupului şi are o existenţă veşnică, arată un studiu ştiinţific. Fascinant este însă faptul că această credinţă apare foarte devreme în viaţă şi pare a fi ceva ce ţine de însăşi natura umană, mai curând decât o convingere impusă de religie sau cultură.
   Cercetătorii de la Boston University, conduşi de Natalie Emmons, au studiat concepţiile copiilor privind vremea de dinaintea conceperii lor, intervievând copii din două culturi foarte diferite din Ecuador. 
   Rezultatele sugerează că „suntem cea ce simţim”: adesea, considerăm că partea eternă din fiinţa noastră nu este capacitatea de  raţiona, ci aceea constituită din dorinţele şi emoţiile noastre, de sentimentele pe care le încercăm.
   Studiul, publicat în jurnalul Child Development, se înscrie în volumul tot mai important de lucrări ştiinţifice ce studiază rădăcinile cognitive ale religiei.
   Deborah Kelemen, profesor de psihologie şi unul dintre autorii studiului, afirmă: „Acest studiu arată că este posibil ca ştiinţa să studieze credinţele religioase. În acelaşi timp, ne ajută să înţelegem unele dintre aspectele universale ale cogniţiei umane şi structura minţii omeneşti.”

 Cele mai multe dintre studiile asupra posibilităţii prelungirii existenţei după moarte au arătat că atât copiii, cât şi adulţii cred, în general, că atunci când oamenii mor, nevoile fizice precum foamea iau sfârşit, iar emoţiile continuă să existe într-o formă oarecare, însă nu-şi pun întrebarea de unde vin aceste convingeri.
   Cercetătorii au crezut multă vreme că oamenii îşi dobândeau concepţiile despre post-existenţă prin expunerea la educaţie culturală şi religioasă, însă prof. Emmons susţine că ideea nemuririi sufletului îşi are originea în intuiţia noastră. 
   Ea a intervievat copii din satul Shuar din bazinul ecuadorian al Amazonului, o comunitate de indigeni pe care a ales-o deoarece aici copiii nu au credinţe de origine culturală privind existenţa înainte de concepţie şi bănuia că asemenea copii, confruntaţi permanent cu priveliştea naşterii şi a morţii în cadrul unor activităţi precum creşterea animalelor şi vânătoarea, ar avea o viziune mai raţională, o perspectivă „biologică” asupra timpului de dinaintea conceperii lor.
   Pentru comparaţie, a intervievat, de asemenea, copii de religie romano-catolică dintr-o zonă urbană din apropiere de capitala ecuadoriană, Quito, copii care fuseseră învăţaţi că viaţa începe cu adevărat doar din momentul concepţiei.
   Dacă influenţele culturale ar fi fost esenţiale în formarea credinţei în nemurire, atunci atât copii indigeni, cât şi cei din mediul urban ar fi trebuit să respingă ideea existenţei vieţii înainte de naştere, crede cercetătoarea.
Prof. Emmons a arătat copiilor desene ce înfăţişau un copil, o femeie tânără şi aceeaşi femeie în timp ce era gravidă, apoi le-a pus o serie de întrebări legate de capacităţile, gândurile şi emoţiile copilului reprezentat, în cursul fiecărei etape. 
   Rezultatele au fost surprinzătoare: ambele grupuri au dat răspunsuri remarcabil de asemănătoare. Copiii gândeau că trupurile lor nu existau înainte de naştere şi că nu aveau capacitatea de a gândi ori de a-şi aminti ceva. Totuşi, ambele grupuri au răspuns că emoţiile şi dorinţele lor existau încă dinainte de a se naşte.
Deşi, în general, spuneau că, înainte de a se fi născut, nu aveau ochi şi nu puteau să vadă, copiii declarau totuşi, deseori, că erau fericiţi că aveau să-şi cunoască în curând mama sau că erau trişti că erau despărţiţi de familia lor.
   „Chiar şi copiii care aveau cunoştinţe de ordin biologic despre reproducere păreau totuşi să creadă că au existat cumva sub o formă eternă şi că acea formă era asociată cu emoţiile şi dorinţele”, spune prof. Emmons.


   Ea crede că această trăsătură umană ar putea fi un produs secundar ar gândirii noastre sociale avansate, deoarece oamenii tind să îi vadă pe ceilalţi ca pe o sumă a stărilor lor de spirit, iar dorinţele şi emoţiile sunt esenţiale în prevederea comportamentului altora.
   Deoarece această capacitate este extrem de utilă, ea se extinde şi asupra altor laturi ale gândirii noastre, astfel că oamenii tind să vadă potenţiale conexiuni acolo unde ele nu există, explică specialistul.
   Aşa se face că ideea că sufletul ar supravieţui separat de trup, deşi neştiinţifică, este naturală şi adânc înrădăcinată, consideră prof. Emmons.

Sursa: Mail Online
http://spiritualitate-ezoterism.blogspot.ro/

John P. Holdren –consultantul lui Obama pe teme de stiinta: “Unele tari au atata populatie incat ar trebui sa le triem; ar trebui sa nu le mai dam deloc nici un ajutor, nici credit, nici mancare.” (ECOSCIENCE, documentar)

exterminateDocumentarul “Ecoscience” expune planul elitelor pentru exterminarea populatiei.

Cine este John P. Holdren – directorul oficiului pentru stiinta si tehnologie, consultantul lui Obama pe teme de stiinta.

- un fanatic malthusian; este aderent al lui Bentham, Malthus si Darwin – principalii filosofi ai ; sinteza gandirii sale este ca “populatia este radacina tuturor problemelor omenirii”; printre amicii si mentorii lui Holdren se numara si Paul Ehrlich, cel care a scris cartea “Population Bomb” in care prevedea sfarsitul lumii din cauza suprapopularii la sfarsitul secolului al XX-lea; impreuna cu Ehrlich, Holdren a scris in 1970 cartea “Ecoscience: Population, Resources, Environment;” in care propun diverse masuri de control al populatiei printre care sterilizarea fortata precum si recomanda implementarea de metode … mai blande de influentare a natalitatii cum ar fi accesul facil la anticonceptionale si avort;

- iata ce scria Holdren intr-o carte din anii ’70: “unele tari au atata populatie incat ar trebui sa le triem; ar trebui sa nu le mai dam deloc nici un ajutor, nici credit, nici mancare; India si Bangladesh se aflau pe lista de “triaj” a lui Holdren; ideea ca tari intregi trebuie “exterminate” il pune pe Holdren deasupra lui Hitler, Stalin si Mao in privinta crimelor pe care ar fi dispus sa le puna in aplicare daca ar avea posibilitatea sa le puna in aplicare;
- tot acest alienat uraste stiinta si tehnologia si doreste sa le limiteze; le priveste ca o amenintare la ordinea sociala si propune “The Science Court” – un organism care sa decida ce inventii pot fi implementate sau nu; astfel, probabil niciodata inventii menita sa duca la dezvoltarea de tehnici de productie sustenabile sau de ce nu chiar colonizarea altor planete – care ar ridica orice limitare asupra numarului populatiei – nu ar putea fi dezvoltate; sa nu mai vorbim de medicamente care sa ajute la imbunatatirea sanatatii, prelungirea vietii si micsorarea ratei de mortalitate infantila; cu siguranta o astfel de curte nu ar permite asemenea dezvoltari;
- “populatia optima este de 1 miliard” – mai scria acest bolnav pe cand ; va dati seama ce gandeste astazi; Holdrin crede ca exista o capacitate maxima pe care pamantul o poate sustine; aceasta idee vine de la un venetian Giammaria Ortes care in secolul al XVIII-lea sustinea ca populatia optima este de 3 miliarde; daca/cand se va trece peste acest numar, pamantul nu va putea duce atatia oameni si va fi foamete si razboi si numarul populatiei va reveni vrand-nevrand sub 3 miliarde; Holdren este chiar mai dur decat Ortes: “populatia optima este 1 miliard”; pe cand zicea asta erau deja 4 miliarde, astazi ar insemna ca mai mult de 5 miliarde ar trebui sa fie exterminati; Hitler este copil mic pe langa Holdren; “principala problema a lumii nu este dezvoltarea economica ci stoparea dezvoltarii economice”; lui Holdrei ii e frica ca China si alte tari din lumea a 3-a vor dori sa aiba un nivel de trai similar al tarilor dezvoltate; putem intelege ce sfaturi ii da lui Obama Hodlren cu privire la China;
- un regim planetar: un guvern supranational care ar trebui sa controleze toate detaliile vietii omului; orice are de a face cu solul, oceanul si aerul trebuie sa devina subiectul interventiei supranationale; un FMI pe steoroizi: nu doar control economic, ci control total; pentru tari individuale Holdren recomanda o lege a populatiei care sa fixeze numarul maxim al populatiei; daca ai surplus … nu detaliaza ce sa faci;
- prin aceste mecanisme (regimul planetar si legea populatiei) Holdren propune mai multi pasi inspre tinta finala de control a populatiei: 1 – incetinirea ratei natalitatii; 2 – aducerea populatiei intr-o stare de echilibru; 3 – descresterea numarului populatiei (pana la 1 miliard); printre mijloacele folosite: vasectomie si sterilizare fortata, avort obligatoriu, licente pentru nasteri; implanturi subcutanate impotriva conceptiei;


https://www.youtube.com/watch?v=sblIaySWHJ4

hhjk
Referinte:
Webster Tarpley – Ecoscience – prima parte a documentarului (urmatoarele le gasiti usor)
http://www.youtube.com/watch?v=T5_8bKCyhT8
Giammaria Ortes:
The Decadent Venetian Kook Who Originated The Myth of “Carrying Capacity”
http://american_almanac.tripod.com/ortes.htm
Paul R. Ehrlich – Wikipedia
http://en.wikipedia.org/wiki/Paul_R._Ehrlich
http://gandeste.org/

Gestapo-ul Europei şi mişcarea plăcilor tectonice ale U.E.


evil-insideIranul şi China au trecut la executarea bancherilor corupţi, colaboratori ai Wall Street-ului, a judecătorilor, poliţiştilor şi procurorilor corupţi, consemnează „Nesaranews”. „Political Vel Craft” scrie că Ungaria a obligat bancherii corupţi să-i părăsească teritoriul. Islanda a arestat, în 2012, toţi bancherii aserviţi lui Rothschild şi Rockefeller, vinovaţi de prăbuşirea sa economică. O revoluţie fără arme a reuşit schimbarea miraculoasă a destinului Islandei. Presa occidentală păstrează tăcere asupra evenimentelor. Astfel de ştiri ar da curaj naţionaliştilor din ţările europene, în lupta pentru eliberare de sub tirania financiară a organismelor mondiale. Euroscepticismul manifestat la alegerilor pentru Parlamentul European a lovit în plex U.E. şi poate conduce, în viitorul apropiat, la mişcarea plăcilor tectonice ale bătrînului continent, provocînd un cutremur cu magnitudini dramatice în existenţa organismului comunitar. Numărul deputaţilor europeni ostili faţă de instituţiile U.E., hotărîţi să boicoteze actualul sistem european, este mai mare ca niciodată. Aproape 200 de eurodeputaţi nu simpatizează cu politicile de austeritate ale U.E. şi vor o schimbare radicală în strategia haşurată pînă acum de Parlamentul de la Strasbourg. Victoriile „Ukip” în Marea Britanie, „Zorii aurii” în Grecia, „Frontul Naţional” în Franţa, „FPO” în Austria, „Partidul Popular” în Danemarca şi Suedia, arată neîncrederea şi ruptura unor importante segmente de populaţie ale acestor state faţă de instituţiile lor politice şi, mai ales, faţă de cele europene. Parlamentul European se va sprijini, în mare parte, pe Germania, cu cea mai mare echipă de europarlamentari, dar, care, evident, uimeşte cu primul şi singurul deputat neonazist.
U.E. luptă împotriva statelor naţionale şi pentru cedarea suveranităţii acestora
Popoarele Europei au început să conştientizeze că aproape totul e putred în politica Uniunii şi a marilor Puteri de la „Masa Rotundă”, locul unde sînt şcoliţi agenţii „iluminaţilor”, ca apoi să revină în ţările lor, slugi instruite, în poziţii vitale de putere. Popoarele Europei au înţeles că U.E. luptă împotriva statelor naţionale şi pentru cedarea suveranităţii acestora. Au început să conştientizeze că propriile state nu sînt conduse de cei votaţi să le servească interesele, ci de un labirint de grupuri secrete, care au în mîini controlul global. Pe acest fond de necontestat au venit victoriile zdrobitoare ale naţionaliştilor, extremelor-drepte şi stîngii, despre care scriam cu cîteva săpătămîni înaintea alegerilor. Popoarele au înţeles, în sfîrşit, că sînt controlate prin manipulări academice de către grupuri restrînse şi ascunse, care au în stăpînire clasele politice, sistemele sociale şi economice, banii planetei, mînuind cu profesionalism şantajul, ameninţările şi chiar eliminarea din scenă, prin asasinare, a celor ce nu mai doresc să lucreze pentru ei (vezi şirul bancherilor şi al şefilor unor bănci celebre, morţi în condiţii suspecte), a celor care se opun sistemului.
Popoarele au înţeles că aceste grupuri meschine au în stăpînire sistemul de educaţie, sistemul medical - sănătatea omenirii fiind ameninţată continuu de politicile criminale ale companiilor farmaceutice, de noile vaccinuri şi medicamente, special fabricate şi puse pe piaţă, pentru a declanşa îmbolnăvirea, unele, chiar cu efect letal întîrziat. Menţinerea unei populaţii bolnave-cronic este extrem de profitabilă financiar pentru cei care controlează piaţa medicamentelor.
Revolte sociale în Europa următorilor ani şi Gestapo-ul democrat
Popoarele Europei au înţeles că Uniunea Europeană a ales calea unui totalitarism care se doreşte o religie ateistă, nihilistă, ce urmează să devină obligatorie pentru toţi. Prin votul dat naţionalismului, europenii vor să pună capăt agresiunilor care se desfăşoară sub ochii noştri şi prin ignoranţa noastră. Partidele naţionaliste şi extremiste au cîştigat teren în toată Europa, iar victoria lor periclitează interesele globaliştilor. Aceste partide cer în mod expres renunţarea la U.E., ieşirea din „Casa lui Rothschild”, dînd astfel o lovitură zdrobitoare „Noii Ordini Mondiale”, sufocantă pentru continent, dar şi celui mai „grandios” şi mai „democratic” proiect din istoria modernă a omenirii, aşa cum este caracterizat de auto-declaraţii lideri ai continentului, în realitate, opera elitei financiare oculte. În Norvegia, ţară care a refuzat în mod repetat intrarea în Uniune, cetăţenii au un nivel de trai extrem de ridicat, în comparaţie cu cetăţenii statelor membre. Speriaţi şi indignaţi, liderii de la Bruxelles prevăd revolte sociale în Europa următorilor ani, motiv pentru care au şi găsit antidotul: Gestapo-ul democrat, o armată de jandarmi ai Europei, care să intervină în „misiuni de securitate, supraveghere şi ordine publică, în gestionarea traficului, controlul frontierelor şi activităţii de inteligenţă, protejarea persoanelor şi a bunurilor, în ghilimele, şi menţinerea ordinii în caz de manifestaţii publice. Ultima misiune însemnînd, probabil, masacrarea celor care îndrăznesc să protesteze în stradă pentru o viaţă demnă.
Nici Washington-ul, nici Bruxelles-ul nu doresc rezolvarea conflictelor
José Manuel Barroso a cerut forţelor europene să fie unite în faţa ascensiunii partidelor extremiste şi eurofobe. Însă, euroscepticii din forul legislativ european vor cutremura sistemul, impactul undelor de şoc va zgudui nu doar ţările lor de provenienţă, ci întreaga Europă, incluzînd şi România, unde, dincolo de celebrele scandaluri politice şi de corupţie ale acestui sfert de veac, dincolo de exerciţiul experimental al „democraţiei”, dincolo de porumbeii ieşiţi din gura autorităţilor de la Bucureşti, există o realitate cruntă: România trăieşte cea mai dramatică perioadă din istorie, ai căror eroi demagogi au fost capabili de orice matrapazlîc pentru cîştigarea votului, sărăcirea poporului român şi sporirea averilor personale. Violenţa nu e o soluţie pentru rezolvarea conflictelor interne, dar trebuie să înţelegem, pînă nu e prea tîrziu, că această clasă politică merită luată de guler şi dată afară pînă la ultimul membru. Trezirea noastră la realitate, ca popor, presupune conştientizarea prăpastiei în care se zbate România, sub ochii fiarelor de pradă globaliste. Washington-ul şi Bruxelles-ul doresc rezolvarea conflictelor doar în interesul lor. Pe pagina „Institute for Political Economy”, Paul Craig, fost asistent al secretarului de stat responsabil cu Trezoreria în administraţia Reagan, afirmă că, Washington-ul împinge lumea spre război: „”Rusia este împânzită de coloane a cincea ale Washington-ului. Dacă guvernul lui Putin stă deoparte în timp ce lupta Ucrainei ruseşti este înăbuşită, prestigiul lui Putin se va prăbuşi, iar Washington-ul va răsturna guvernul rus, punând în acţiune sutele de ong-uri finanţate de Washington, pe care guvernul rus a avut nebunia să le tolereze”.” Gînd la gînd cu adevărul enunţat de Craig.
Autor: Maria Diana Popescu
Sursa: Certitudinea, preluare dupa Agero Stuttgart
http://gandeste.org/

Arestarile in masa si Dezvaluirea sunt iminente    Embargoul asupra Adevarului

Cei care se ocupă de menținerea în loc a embargoului asupra Adevărului pentru ultimii 67 ani includ Guvernul SUA, în colaborare cu multe alte guverne din lume aservite, Agenții Mondiale de informații, armata SUA în cooperare cu alte forțe militare, contractanți privați și oameni de știință care doresc să mentina programul spațial secret si tehnologiile ,,exotice” departe de noi multimea. Mass-media la nivel mondial este de asemenea complice în mentinerea embargoului. Odata cu aparitia  Internetului s-a făcut loc pentru a eluda aceste blocaje, precum și crearea unei noi mass-media care poate fi exploatata de către Noi Poporul.
Secretizarea in toti acesti ani s-a mentinut strict la toate nivelele si-n toate sectoarele industriale si stiintifice. ( Cred ca a devenit o psihoza, din punctul de vedere al celor care manuiesc destinele omenirii, dar sunt sigur ca timpul lor a expirat. Totul, dupa cum puteti citi doar de pe blogul meu si nu cred ca am atins toate subiectele inca secretizate, iese la suprafata, pregatind terenul pentru o planeta curata, pace, prosperitate pentru toti cetatenii fara exceptie si crearea unei societati galactice pe deplin ,n.a.).
Putem pune capăt acestei conspiratii pentru totdeauna și putem recunoaste că guvernele noastre ne-au înșelat pe fiecare nivel. Cabala este blocata în propriul lor program și, chiar dacă acesta va eșua, ei nu vor renunta usor( Dovada sunt negocierile dintre fortele Luminii si ei care au loc cel putin din 2012 incoace. S-a dovedit ca nu sunt de cuvant, ca promit fara sa se tina de cuvant si incearca doar sa traga de timp pentru a mai incerca ceva malefic pentru a deturna drumul planetei si omenirii spre Ascensiune( vedeti experimentele de la Acceleratorul de Particule European, amenintarile cu bombeleStrangelet, etc.), pentru a ramane sclavii lor pentru totdeauna si material genetic pentru rasele aliate sau care le sunt sefi ierarhici ,n.a.).

   Auto- Dezvaluirea

Când privim matur asupra problemei ne dăm seama că nu numai președintele Obama, dar, de asemenea, reteaua informativa, inclusiv CIA , FBI , DoD , DIA , și NSA & NASA, printre altele, vechea gardă de la Pentagon și Complexul Militar Industrial, toate sunt de acord împreună ca este timpul pentru Dezvaluire [Totul se întâmplă într-un moment în care guvernul Statelor Unite este tot mai stramtorat atat intern( actiuni tot mai ample si mai dese de revolta a cetatenilor americani impotriva guvernului federal), cat si extern ( alianta statelor BRICS si mai recent crearea zonei Eurasiatice si monedei proprii bazate pe metale pretioase)]. Există un declin disfuncțional al Statelor Unite ca putere mondială , băncile sunt corupte si-n pragul falimentului ( pana in prezent peste 600 de bancheri de top s-au sinucis sau au fost ,,ajutati” sa se sinucida,n.a.).
(Tot ce aflam noi de pe diverse site-uri sau marturii din interviuri nu sunt intamplatoare. Bob Dean, de exemplu spunea ca si-a simtit viata pusa in primejdie de multe ori, a primit inclusiv vizita ,,Oamenilor in negru”, si vestitele elicoptere negre care-i survolau casa , dar cu toate astea el este inca in viata, tinand conferinte publice despre viata extraterestra si programele secrete din bazele subterane din toata lumea. Concluzia lui este clara, el spune : ,,Am fost lasat sa expun public toate aceste adevaruri, puteam fi mort demult…” n.a.).
Avem nevoie de comandantul-șef al Forțelor Armate ale Statelor Unite pentru a auzi mărturia de la un mare rang al comandanților militari, din toate ramurile Serviciilor Armate cu grad de secretizare extrem de inalt (,,Top Secret”) pentru a expune interacțiunile lor la locul de muncă cu extraterestrii . Acest lucru este o initiativa de audiere in Congres, un proiect de lobby cu privire la problema ET, a lui Stephen Bassett și grupul de cercetare Paradigm . În prezent, un film este în producție pentru distributie, numit EmbargoulAdevărului , care va intra în profunzime si va explica fiecare parte a embargoului asupra adevarului de 67 ani . Președintele Obama va fi președintele Dezvaluirii.
Când ne trezim la o nouă realitate ne dăm seama ca sistemul nostru de convingeri vechi se dizolvă în jurul picioarelor noastre. Am devenit treji și conștienti și simtim dorinta de a promova în inima noastră schimbarea ( Daca asupra noastra are loc schimbarea, transformarea, aceasta se va reflecta si-n exteriorul nostru si va avea efect si asupra celor din jurul nostru, daca exista deschidere si le-a sosit si lor ceasul, daca nu, nu le incalcati liberul arbitru. De-asta exista atat de multi care cred ca toate astea sunt prostii si nu cred decat in ce traiesc ei si ce le ofera guvernul, mass-media, etc. n.a).
   
   Arestarile

Dupa informatiile care circula pe internet se pare ca arestarile in masa sunt foarte aproape. Ar fi vorba de 10.000 de persoane, alte surse spun ca 500.000 din toata lumea, inclusiv bancheri guvernamentali si cei din interiorul Vaticanului. Chiar dacă Papa Benedict s-a dat la o parte, el va fi arestat pentru crime impotriva umanitatii, trafic de copii si ritualuri satanice. "Papa", Francisc este in aceeasi situatie si nici el nu va scapa( vedeti articolele mele despre Kevin Annet ). Vom experimenta acest lucru în real. Aceste arestari vor fi difuzate la radio si televiziune in direct. Nu există inca date. Toate acestea se vor intampla atunci cand va sosi momentul si când Omenirea va fi pregatita ( Daca pentru unii toate acestea vor constitui un soc, acesta poate fi socul in vederea trezirii, daca pana acum nu s-au trezit. Mii de persoane au lucrat ani de zile la pregatirea minutioasa a dosarelor marilor capete incoronate si politicienilor de top in vederea acestei operatiuni la nivel mondial. A sosit momentul de a schimba aceasta Paradigma si cei mentionati mai sus nu vor face parte din ea. Timpul lor a expirat si au demonstrat ca nu vor sa se schimbe ci sa mearga in continuare cu planurile lor malefice, n.a. ) .
   
   Anunturile

Această experiență va fi atât de minunata că cei mai mulți nu vor mai merge la locul de muncă sau școală, pentru a procesa această experiență. Deoarece acest lucru va coincide cu anuntarea intrarii in vigoare a Legii NESARA și mai mult de 36 de ore, la TV și radio in cadrul emisiunilor economice, se va face informarea spirituală, care va fi destul de dramatica pentru cei mai multi dintre oamenii care nu au avut contact cu aceste informatii ce au fost suprimate de Cabala de eoni, pentru a ne menține în ignoranța și separarea conștientizarii Sursei. Toti vor învăța repede că datoria va fi iertata și că venitul net va fi majorat prin eliminarea impozitelor pe venit și datoriile din credite, și ipoteci vor fi șterse. Cu Anuntarea NESARA, toate îmbunătățirile pozitive vor duce la dizolvarea vechiului sistem.
  
   Punerea in aplicare a Legii NESARA

Prin Legea NESARA revine Guvernarea Divina pe Pamant. Există multe, prevederi din lege de care nu suntem inca conștienți. Acestea vor fi explicate în Anunțuri. Există câtiva care au cunoscut toate acestea de mulți ani. NESARA aduce pace, prosperitate în întreaga lume și beneficii economice internaționale.
Ca SUA este bastionul libertatii în această lume, NESARA trebuie să fie pusa în aplicare acolo, împreună cu Canada, Marea Britanie și Australia. Alte țări vor urma într-o ordine secvențială. La data de 10 octombrie 2000, după ce a fost adoptata de Congres, președintele Bill Clinton a semnat Actul Național de Securitate și Reforma Economica (NESARA): 180 de națiuni, inclusiv Canada, au fost de acord cu tratatul de la Curtea Internationala de Justitie (Curtea Internațională de Justiție de la Haga ) pentru a sprijini aceste îmbunătățiri ( vedeti articolul de pe blog referitor la NESARA,n.a.). Acesta este începutul a ceea ce a fost numit Epoca de Aur, care a fost profețita din timpuri biblice.
În spatele scenei , chiar acum , este agitatie mare iar Illuminati sunt frenetici si disperati in actiunile lor. In 1966, un articol al lui Alan Greenspan, a explicat beneficiile unei monede garantate cu aur, și acest lucru va fi binevenit în piețele financiare internaționale , iar mediul de afaceri din întreaga lume va primi un impuls extraordinar datorita Legii NESARA. Unii experți vor sustine o prelegere de aproximativ 36 de ore pe TV , explicând NESARA , în detaliu , o dată ce anunțul public inițial a fost făcut. In prezent se pare ca s-a hotarat deja data anunturilor publice planetare. Corporatii media au semnat deja contractele.
Corporatia Statele Unite ale Americii este în faliment acum. Republica – Noi Oamenii - suntem în condiții de siguranță în interiorul Legii NESARA. Astfel că sa nu fiti ingrijorati de falimentul bancherilor penali, acesta nu va afecta fondurile NESARA sau accesarea de fonduri după Anunt .
Anunțul a fost întârziat de ,,anticii” bancheri internaționali, care ar pierde controlul asupra națiunilor din această lume, atunci când acesta este introdus, dar acum suntem pe punctul de punere în aplicare la nivel mondial .

Au existat 78 de programe care au fost considerate pentru Lucratorii in Lumina ; programul master a fost fondat de catre ,,D” ( inca nu I se specifica numele). Acesti bani ( o parte din Fondurile Colaterale) au finantat toate operatiunile Cavalerilor Albi. Toate aceste programe au fost permanent supravegheate de catre Saint Germain.
Inceperea reală a operatiunilor militare ale Cavalerilor Albi s-a realizat atunci când Clinton a semnat proiectul de lege NESARA în lege, pe 10 octombrie 2000. După aceea, pe 28 octombrie 2000, atât Bush Jr. și Cheney au fost uciși și clonati. Alegerile prezidențiale din 2000, s-au decis de către Curtea Supremă de Justiție. Ei știau că au pus un nonuman în Biroul Oval si că este o încălcare a Constituției și este o crimă de război de înaltă trădare pentru care vor fi trași la răspundere de Legea NESARA. Omenirea va rula guvernele sale, nu masini. Cei care vor merge la judecată și condamnare sunt unii dintre cei mai activi în păstrarea ,,Noi Poporul” sub embargoul adevărului.
   
   Dezvaluirea Galactica completa

Pământul este vizitat de aeronave controlate inteligent. Guvernul a studiat aceste date și a păstrat secretul zeci de ani. Guvernul reprezentativ este în blocaj, acesta nu funcționează și trebuie să facem o schimbare. Acum este momentul pentru a ridica vălul secretului care a învăluit subiectul de peste 60 de ani. Acesta nu mai lucrează pentru binele suprem. În vederea adoptării Legii NESARA va fi necesar ca reprezentanții noștri guvernamentali aleși, sa dezvăluie activitățile lor cu extraterestrii.
Astronautii NSA ( Agentia Nationala de Securitate ) au aterizat prima dată pe Lună în 1961. Există probleme superficiale care se referă la zborurile NASA și întrebări profunde care se ocupă cu zborurile NSA, care au aparut cu opt ani înainte ca primii astronauti de la NASA sa ajunga pe Luna. De fapt, aceste nave ale NSA si ET erau parcate acolo când astronautii de la NASA au aterizat ( vedeti articolele de pe blog ). Au fost puse în scenă și zboruri reale pe Lună. În anii 1960 astronautii NSA au făcut zboruri săptămânale către Lună. Au fost stabilite Baze subterane comune umane și ET.
Cu toate acestea, numai zborurile NSA, cu ajutorul ET negativi, li sa permis să continue. NASA a fost aruncata de pe luna atât de extratereștri negativi cat și de NSA și le-a fost spus să nu vină înapoi, si dupa cum stiti de atunci NASA nu a mai calcat pe Luna.
Programul Spațial Secret al NSA folosește o autostrada, în interiorul unui munte, de la Academia Forțelor Aeriene. Este în interiorul muntelui, acesta este secretul.
Astronautii reali ai NSA zboara cu aeronave TR-3B ultrasecrete( a se vedea articolul de pe blog referitor la aceasta aeronava cu detalii ), Aurora și alte aeronave antigravitationale - ca elicopterul Shark. Generația a 4-a si a 5-a de nave cu antigravitatie fac zboruri de rutina pe Lună și Marte de mai multe ori săptămânal. Cele mai noi au modurile de transport și de propulsie cuantice, in care executa ascensiunea la 5000 de m altitudine si coboara razant pe pista in mai putin de 5 secunde. Ei au călătorit adânc în spațiu și au executat sarcini utile în valoare de milioane, de zeci de ani.
   
   Audierile din Congres privind Dezvaluirea

Audierea cetățenilor privind Dezvăluirea, în 2013, a fost un mare succes( este vorba de conferinta de presa a lui Steven Greer). Aceasta a fost tradusa și transmisa ,,live” peste tot în lume. Treizeci de ore de mărturii au fost auzite de la martori din zece țări. Cei mai multi dintre martori sunt oficiali de rang înalt, militari, care lucrează pentru guvernele lor și toti la un nivel ridicat de secretizare ( Top Secret). Subiectul OZN-urilor este ceva care ar trebui să fie acceptat în mass-media.
În calitate de lobbyist înregistrat, Stephen Bassett va reveni la Washington DC pentru a începe cuParadigm Research Group audierea mărturiilor de pe 5.353 de DVD-uri care conțin inregistrari video complete a numerosi martori si a șase foști membri ai Congresului pentru toti cei 113 membri ai Congresului Statelor Unite ale Americii. În continuare ,,Noi Oamenii “ vom cere ca aceste mărturii sa fie audiate înaintea Congresului și Senatului, in subcomisii ale acestor martori și multe altele. Steve Bassett va fi în Washington DC, pentru a avea întâlniri atâta timp cât este nevoie pentru a programa audierile din Congres. Odată ce aceste audieri încep, embargoul asupra adevărului este terminat. Președintele Obama va merge in fata poporului american la un eveniment televizat și va spune elementele constitutive ale Statelor Unite ale Americii și a lumii :,, Nu suntem singuri în univers “. Există o altă lume cu totul pe cealaltă parte a ceea ce noi numim evenimentul Dezvaluirea.
   
   Guvernul Divin de pe Pamant

Ne îndreptăm spre Constiinta Unitatii și Egalității ca Noua Paradigma pentru Pământ. Așa cum vom trece prin dizolvarea sistemului vechi de credință, densitatea vibrationala a realității de a judeca, ego și ignoranta se va estompa. Ceea ce vine în lumina este energia pe care noi o operam acum de a merge mai adânc. Noi înțelegem că suntem instrumente sau vehicule ale Energiei - SURSA. Noi înțelegem că avem o responsabilitate de a deveni inima înaltă.
Prin inimile noastre magnetizam schimbările necesare pentru a aduce omenirea în aliniere cu Integralitatea. Începem prin a comanda compasiune, apreciere, iertare, înțelegere, umilință și curaj în viața noastră de zi cu zi, pentru a reda Pământului Integralitate. Ne aliniem cu Energia SURSEI în toate acțiunile noastre. Simțim o inspirație profundă de a ne implica în activități care restabilesc dragostea ca monedă a noastră. Ne aliniem cu Zeița Abundentei și ea ne ajută să aducem toate modificările necesare pentru a realiza Guvernarea Divină a Pământului.
   
   Tehnologiile extraterestre

Dupa Dezvaluire, ni se va revela ce progrese a făcut guvernul în reengineering și studierea tehnologiilor extraterestre. Nu vor mai fi capabili să se ascundă în spatele petro-dolarului. Energia gratuita va fi disponibila pentru oricine. Ei au avut această tehnologie în mâinile lor de zeci de ani, de la navele prăbușite. Noile tehnologii energetice și de propulsie vor rezolva o mulțime din problemele omenirii și Pamantului. Acest lucru va schimba pentru totdeauna Pământul. Eliminarea treptată a combustibililor fosili ca principala sursa de energie, ne va permite curățarea poluării de pe Pamant.
Avem nevoie de oameni să se implice acum. Munca grea a fost finalizata. Acum, treaba noastră este de a lasa Congresul sa stie, ca este important de a avea audieri privind prezența extraterestra angajand guvernul nostru. Dezvaluirea Galactica Completa și anunțurile cu intrarea în vigoare a Legii NESARA se va întâmpla în mod public pentru toti oamenii planetei. Ei vor vedea, emisiuni de televiziune și live stream transmise simultan în fiecare țară din lume, traduse în toate limbile locale. Cetățenii de pe Pamant vor experimenta acest lucru împreună. Toate țările vor beneficia de prevederile Legii NESARA și prezentarea informațiilor.

    sursa :  Elizabeth Trutwin© All Rights Reserved. 


           
                Drum drept spre Lumina !

http://burebista2012.blogspot.ro/