luni, 8 decembrie 2014

360 de grade, cu Alina Badic - 6 decembrie 2014 - emisiune completa

https://www.youtube.com/watch?v=e51yS47vFX4

MISTERELE UNIVERSULUI CU MINERVA 2014.12.06

https://www.youtube.com/watch?v=1u5tVdZzA40

360 de grade, cu Alina Badic (editie speciala) - 6 decembrie 2014 - emis...

https://www.youtube.com/watch?v=yheYbXE_7O0

Horoscop 2015 - sănătate, muncă, carieră

O privire asupra anului 2015 din perspectiva celor activi dar și a celor ce au fost activi. Ascultă cu atenție ultima parte cu avertizări. https://www.youtube.com/watch?v=PR9vWckzaqI

Fenomen neobişnuit în România:O luna de zile fără Soare. Cum ne afectează sănătatea

În Muntenia, Moldova şi bună parte din Dobrogea, soarele nu s-a mai văzut de aproape o lună. Mulţi oameni sunt afectaţi din acest motiv. Medicii spun că au crescut internările pentru cei sensibili la fenomenele meteo. În plus, numărul celor cu depresie e tot mai mare şi din păcate, şi cazurile de sinucideri s-au înmulţit.

Soarele nu s-a mai văzut de aproape o lună în mai multe regiuni din ţară
În Muntenia, Moldova şi o bună parte din Dobrogea, soarele nu s-a mai văzut de 26 de zile. 10 noiembrie a fost ultima zi cu soare pentru oamenii din sudul şi estul ţării.

De aproape o lună, nicio rază de soare nu a mai răzbit printre norii care acoperă cerul. Lipsa luminii ne face mai vulnerabili în faţa virozelor şi alergiilor, dar este şi principala cauză a oboselii şi depresiei.

Această perioada în care norii au acoperit în permanenţă cerul este cea mai lungă din ultimii 31 de ani, potrivit România TV.

Soarele ne furnizează cea mai mare cantitate de vitamina D, iar cei mai afectaţi de lipsa acesteia sunt copiii în creştere, gravidele, mamele care alăptează şi bătrânii.
O mulţime de oameni suferă din cauza lipsei soarelui şi mulţi ajung la spital cu afecţiuni respiratorii, cardiace sau psihice.

"Tot mai mulţi pacienţi ajung la urgenţe cu dezechilibre somatopsihice legate de condiţiile meteo, de absenţa soarelui în această perioadă. Apar inevitabil fenomenele cardiace sau respiratorii, dificultăţi de concentrare, oboseală cronică, tulburări de apetit", a declarat Tudor Ciohodaru, medic Spitalul de Urgenţă Iaşi.

Depresia este una dintre cele mai periculoase boli cauzate de lipsa luminii.
Ca să ne simţim mai bine în această perioadă fără soare, medicii spun că trebuie să mâncăm multe fructe şi legume, să facem sport şi să ne odihnim.


Sursa: www.romaniatv.net

Nouriel Roubini, economistul care a prezis criza: „Toate bulele vor exploda în 2016, mai rău ca în 2008”

Ţinând cont de evoluţia acţiunilor în 2014, Roubini a declarat recent că SUA se situează în mijlocul unei bule investiţionale. Anul viitor ar putea aduce unele câştiguri pe diverse pieţe financiare, dar bula, mai mare decât cea de dinaintea recesiunii din 2008, ar putea exploda în 2016.
În luna februarie a anului trecut, profesorul universitar Nouriel Roubini a spus că pieţele americane se confruntă cu „mama bulelor de active”. Din cauza creşterii lente şi a inflaţiei reduse din statele lumii, există o lichiditate care poate duce la inflaţia activelor, a spus Roubini. „Cred că această efervescenţă de pe pieţele financiare va continua, de la acţiuni la credite şi ipoteci şi în câţiva ani, cel mai probabil, inflaţia va degenera într-o bulă care se va sparge. Cred că multe pieţe sunt deja suprasolicitate. Consecinţele se vor resimţi în 2016”.
Sfatul lui Roubini pentru investitori este să nu injecteze prea mulţi bani în acţiunile americane ale unor companii din domeniul biotehnologiei, tehnologiei şi social media, chiar dacă vor creşte. Pieţele emergente care importă mult petrol vor beneficia de preţurile mici şi sunt mai atractive pentru investiţiile sigure, consideră economistul.
http://lupuldacicblogg.wordpress.com/

Un corp ceresc gigantic a apărut în spatele lui Saturn


 Secure Team a primit un videoclip și mărturia lui "Ken", pretinzând că lucrează ca "astronom al Guvernului SUA", la o agenție pe care nu o va identifica, cu excepția faptului că a lucrat la unul dintre observatoarele de pe Mauna Kea, din Hawaii.
În timp ce acesta investiga activitatea fără precedent a furtunii violente de pe planeta îndepărtată Uranus, în mod neașteptat a descoperit un corp ceresc, care este destul de mare in dimensiune si care este în prezent în proces de a intra în sistemul solar. El a observat anterior ceea ce păreau a fi perturbații în câmpurile magnetice din jurul lui Uranus și Saturn.

El demonstrează cum, atunci când s-a dus să investigheze distorsiunile care  învăluiau inelele de gaz ale lui Saturn și îmbunătățind rezolutia telescopului, a fost lovit de trăsnet, când a descoperit un corp ceresc masiv, mult mai mare decât Saturn sau Jupiter.
Acest corp ceresc a fost îndelung căutat după pitica maro care acompaniază  Soarele nostru, teoretizat de a exista de mai multi profesori de astronomie respectabili, cum ar fi de la Universitatea din California, Berkeley, Dr. Richard Muller si Dr. Luis Alvarez, Universitatea din Louisiana, Dr. Daniel Whitmire și Universitatea din New York, Dr. Michael Rampino, printre multi altii. Uneori a fost numit "Nemesis", datorită ipotezelor emise privind rolului său în dislocarea orbitelor cometelor și asteroizilor, care au condus la evenimente cu impact major pe Pământ, provocând mini Ere Glaciare, sau alte evenimente majore cu extincție de masă în trecut.

In jurul Pământului orbitează un satelit al NASA cu un telescop în infrarosu ("Misiunea WISE"), lansat în decembrie 2009, și plasat în ,,hibernare” în februarie 2011 care ar fi putut detecta pe "Nemesis", sau "Planeta X". NASA a pretins că a căutat pitica maro evaziv, dar a negat această detectare, înainte de a pune telescopul în "hibernare".


Piticele maro, se speculează a fi mai numeroase decât stelele, deoarece acestea nu emană lumină, doar cel mult căldură, deoarece majoritatea se mențin la temperatura unei cești de ceai. Acest lucru le-ar face extrem de dificil de detectat, până când nu sunt chiar pe tine.
Multi, cum ar fi producatorul de la CNN, Marshall Masters speculează că NASA a fost reținută la a oferi informații cu privire la gigantica "Planetă Roșie", adică "Planeta X", adică "Hercolubus" sau "Steaua lui Barnard", care este aparent parte din sistemul stelar Tylo, si interacționează cu Sistemul nostru Solar. El spune că  acest obiect mare ceresc a fost vizibil cu ochiul liber, de la baze din Antarctica deja cu câțiva ani in urmă. Atât de multe nume, atât de multe teorii care stau la baza acestora este faptul că interactiunea cu sistemul nostru solar va fi catastrofală, iar aceasta poate fi cauza sfârșitului epocii noastre, deschizând calea pentru o nouă epocă.

Perturbările pe Pământ ar fi copleșitoare și dincolo de controlul oricărui guvern, iar toate informațiile despre efectele sale iminente sunt suprimate. Acesta poate fi motivul pentru care astronomul, "Ken" ar putea fi "arestat sau pierde slujba sa" pentru publicarea acestor imagini, pe care el spune ca le-a capturat de la postul său de lucru cu aparatul de fotografiat de la telefonul mobil, toate activitățile din rețeaua de calculatoare de la observator sunt puternic monitorizate.

Același obiect corespunde cu ceea ce unii oameni cred a fi "planetoidul Nibiru", menționat în textele antice cuneiforme sumeriene și mituri și popularizat în secolul 20, de autorul Zecharia Sitchin.
Potrivit lui Sitchin, Nibiru este un planetoid cu o eliptică extrem de mare de 3600 de ani care orbitează în jurul Soarelui. Mai important, Nibiru este originea civilizației extraterestre Annunaki, care au hibridizat inițial rasa umană (Homo sapiens) implantand ADN-ul lui Homo erectus, cu o parte din ADN-ul lor, pentru a crea o rasă de sclavi pentru minele de aur ale lor, în urmă cu 500.000 ani.


Se pare că de fiecare dată când planetoidul lor reușește o apropiere de Pamant, Annunaki cauzează haos pentru creatiile lor. Potrivit lui Sitchin, Nibiru nu este programat pentru a face următoarea abordare a Pământului pentru încă 600 ani sau cam asa ceva.
SecureTeam promite că va exista o "partea 2" a lui "Ken". Acum că sunt adevărate imaginile, voi decideti. Cert este că si Sal Rachele in cartea sa ,,Transformări planetare 2012-2030” aminteste de venirea Nibiru, dar prin 2030. Vom trai si vom vedea…dar el există deja la marginea Sistemului Solar.

  Video cu planeta aparuta in spatele lui Saturn   Drum drept spre Lumina !

Sursa: http://burebista2012.blogspot.ro/

Calaul! Marte in Varsator (5 decembrie 2014 - 12 ianuarie 2015)


Din 5 decembrie 2014 pana pe 12 ianuarie 2015, punctul actiunii si al curajului se muta in semnul Varsatorului. Marte face un tur de forta rapid prin zodia care poarta amprenta planetelor Saturn si Uranus.

Finalul de an 2014 si debutul lui 2015 vin sa stearga toata indecizia si inconstanta in care ne-a scaldat Marte mai bine de 7 luni, cat a stat si a mai si retrogradat in Balanta. Abia acum putem spune ca stim clar ce vrem si ce nu vrem. A venit, in sfarsit, sezonul clarificarilor. Apele se limpezesc, toate dubiile noastre se cern pentru a face fata unor certitudini dupa care tanjeam atat de mult, dar pe care ne-a fost imposibil sa le atingem pana acum. Putem spune cu mana pe inima categoric DA sau NU!

Numai ca acolo unde am ezitat sa facem schimbari, ele vin peste noi cu incercari si obstacole mai greu de dus. Fortele nevazute ne spun asa: ''Aha, deci n-ai vrut si n-ai putut sa duci un sac de 10 kg? Perfect! Poftim unul de 20!'' Marte aduce si increderea ca, pe termen lung, tot ceea ce ne provoaca acum disconfort, va lua pentru noi o forma extrem de favorabila. Marte in Varsator transmite impulsul unor schimbari bruste in viata noastra, cu rasturnari de situate la 180 de grade. Insa nici el nu poate face minuni decat daca vrem noi sa ni se intample! Daca am stagnat indelung, lucrurile nu se pot aseza pe alt curs chiar peste noapte. Treptat, intre 5 decembrie si 12 ianuarie, pas cu pas, o noua ordine a lucrurilor se instaleaza insa in viata noastra.

Marte in Varsator aduce vremea schimbarilor necesare. Lucrurile ascunse ies brusc la suprafata, tot ce nu mai functioneaza se opreste definitiv din evolutie, iar inceputurile de drum au o viteza ametitoare. Oricat am incerca sa oprim ce ni se intampla, e nevoie sa acceptam ca evenimentele din viata noastra se accelereaza si se petrec mult mai repede decat ne-am fi putut imagina.

Marte in Varsattor ne da un ritm ametitor. El nu stie de mila si actioneaza prin lovituri necrutatoare. Primim electrosocuri ca sa vedem ce anume avem de indreptat. Marte in Varsator declanseaza in viata noastra un ''Blitzkrieg'', cum este denumit in istorie si in strategiile militare: ''un razboi fulger''. E ca si cum vine peste noi din senin ceva ce trebuia sa rezolvam de mult sau ceva ce am cerut de mult. Iata ca acum primim. Sa vedem cum ne descurcam de aici inainte...


Deciziile pe care le luam in acest interval de timp sunt definitive, nu prea sunt sanse sa ne intoarcem asupa lor. Daca ne opunem, o sa amanam doar un deznodamant care era deja scris dinainte. Acolo unde loveste fulgerul, se imparte lumea in doua: ceea ce a fost inainte si ceea ce vine de acum incolo. Tentativele de resuscitare a trecutului in forma in care am fi dorit noi sa fie, dar n-au apucat niciodata sa fie, devin consumatoare de resurse. Marte priveste numai spre viitor si ne suceste cu forta capul spre drumul pe care-l avem in fata. Cine nu accepta ca trecutul nu se mai intoarce, risca acum sa ramana blocat in regrete, frustrari, vinovatii, lupte sau acuzatii.

Securea lui Marte in Varsator taie ca un calau: scurt, fara remuscari, cu detasare. Adevarat, s-ar putea sa lase in urma multe victime, multe persoane care sa planga dupa ceva ce n-au facut la timp. Insa cine intelege ca nu exista moarte, ci doar transformare, si alege cu hotarare un nou drum fara sa priveasca inapoi cu manie sau frica, arde foarte multe etape si poate ajunge departe dintr-un singur salt.

Metafora calaului mai are o interpretare. Ce face un calau? Taie capul! Acest gest trebuie inteles ca pe o nevoie de a elimina mintea din tot ceea ce ne impiedica sa traim acum viata pe care ne-o dorim. Capul simbolizeaza sediul mintii. Sangele, care curge prin taiere, reprezinta viata si bucuria de a trai. Deci, ca sa curga sangele, calaul trebuie sa taie capul. Ca sa simtim ca traim, avem nevoie sa nu ne impiedicam de mintea asaltata de prejudecati sociale sau de tipare mostenite din mediul in care ne-am format.

Cu Marte in Varsator, traim o perioada in care se incalca foarte multe subiecte tabu, in care traditia si valorile sociale ori religoase nu isi mai gasesc justificarea. Evident, cei care isi asuma curajul de a trai altfel decat a facut-o toata lumea pana acum si de a-si lua toata aceasta lume in cap, au mari sanse sa fie omorati simbolic cu pietre, deci judecati, condamnati, pusi la zid. Dar, prin ei, ca si prin sfintii care au suportat acelasi tratament, se naste un nou sistem de convingeri.

Marte in Varsator aduce in prim-plan eroii pregatiti sa infrunte dogmele si limitarile pentru a instaura un nou cod al vietii si al fericirii.

Ce domeniu de viata reteaza Marte in Varsator pentru fecare zodie? (Cu alte cuvinte, in ce domeniu sunt de asteptat transformari iminente si absolut necesare? Unde anume se sparg baloanele umflate peste limta de presiune?)

Berbec: prieteni, planuri de viitor, aspiratii, idealuri
Taur: cariera, imagine publica, reputatie, statut social
Gemeni: convingeri, principii, relatii cu strainatatea, studii
Rac: renuntari, putere, sexualitate, bani nemunciti
Leu: relatii, cuplu, asocieri, casnicie
Fecioara: sanatate, munca, colegi, program zilnic
Balanta: iubire, copii, creativitate, hobbyuri
Scorpion: casa, familie, locuinta, suflet
Sagetator: drumuri, comunicare, aparatura, studii
Capricorn: bani, bunuri si valori personale, talente
Varsator: ambitie, corp fizic, imagine, vestimentatie
Pesti: sanatate, relatie cu Dumnezeu, autoanaliza, renuntare la lupta. 

Sursa: http://valeriupanoiu.blogspot.ro/

Jupiter retrograd in Leu: cum ni se schimba starea de spirit incepand din 8 decembrie

Jupiter retrograd in Leu: cum ni se schimba starea de spirit incepand din 8 decembrie
Jupiter retrograd in Leu: cum ni se schimba starea de spirit incepand din 8 decembrie / FOTO: sheastrology.com
Intoarce-ti privire spre interior pentru a gasi raspunsurile la intrebarile care te framanta! Asta ne insufla Jupiter retrograd in Leu incepand de luni, 8 decembrie.

In perioada 8 decembrie 2014 – 8 aprilie 2015, Jupiter este retrograd in Leu. Planeta expansiunii, a cresterii si a oportunitatii devine planeta introversiunii si a spiritualitatii, iar aceasta miscare o sa influenteze nativii tuturor zodiilor. Iata cum!
Cat timp Jupiter este retrograd, o sa ne petrecem tot mai mult timp uitandu-se in sinele nostru, o sa mizam tot mai mult pe propria intelepciune in actiunile zilnice si in planurile de viitor pe care le avem. Ne vom baza pe propria intuitie, pe acest instinct inca neeploatat la maximum atunci in incercarile noastre de a ne dezvolta mai ales pe plan spiritual si personal, pentru a ne schimba viata in bine si a deveni oamenii care ne dorim in realitate sa fim. Desi toti tindem catre acest ideal, abia acum vom depune eforturi cu adevarat in a-l atinge.
Insa nu o vom face cu actiuni nesabuite manate de nerabdare si de lipsa de analiza, ci o vom lua pas cu pas usurel. La acest timp ce comportament si mai cu seama la o astfel de stare ne indeamna Jupiter retrograd in Leu in luni ce urmeaza, pana in data de 8 aprilie 2015.
Aceasta este perioada ideala pentru a ne aloca timp pentru noi insine, pentru a ne reevalua filosofia persoanala si propriile credinte care ne ghideaza viata de zi cu zi.
Este si momentul ideal pentru a fi atenti la acele detalii care dau cu adevarat contur planurilor noastre.
Totodata, Jupiter retrograd o sa ne indemne sa ne reevaluam adevarurile pe care, pana in prezent, le consideram de neclintit. O sa ne punem multe intrebari cu privire la cat de solide sunt bazele pe care ne-am cladit viata. Cat este adevar si cat este minciuna in viata noastra, in fiecare traire si fiecare aspect emotional care ne defineste ziua si noaptea.
Reexaminarea lor ne va ajuta sa fim cu adevarat loiali fata de noi insine.

Sursa: www.realitatea.net

http://lyla.ro/

Previziunile astrologului Mariana Cojocaru pentru 2015: Care sunt zodiile favorizate în Anul Oii

Dacă 2014, Anul Calului, a fost recunosc ca fiind unul "nărăvaş" şi sălbatic, 2015, Anul Oii, va fi unul mai domestic, ceea ce înseamnă că veştile să fie ceva mai bune a apreciat astrologul Mariana Cojocaru la România TV.


Care sunt zodiile norocoase în 2015
Anul 2015 se va împărţi în două. În prima parte până în septembrie favorizate vor fi Balanţele şi Berbecii. Deoarece Saturn va intra în data de 23 decembrie în zodia Săgetătorului, timp de doi ani şi jumătate, nativii din această zodie vor deveni mai analitici şi mai atenţi la ceea ce fac.

Deşi Gemenii sunt mai exuberanţi şi mai superficiali, în general, planeta Saturn îi va maturiza şi nu îi va mai lăsa de capul lor.

Dacă privim celelalte zodii, în oglindă, Fecioara, unde este luna neagră, şi Peştii trec printr-o perioadă de reanalizare, iar Scorpionii şi Taurii renasc din propria cenuşă ca pasărea Phoenix.


Sursa: www.romaniatv.net

Profeţiile lui Nostradamus pentru 2015 îţi vor da insomnii la noapte: Va fi foc pe navă, ciuma şi captivitate

Profeţiile celebrului prezicător Nostradamus pentru anul 2015 sunt încă actuale. O spune chiar astrologul Mariana Cojocaru, care le-a interpretat şi din perspectiva astrologică. Mai mult, specialiştii avertizează că anul viitor sunt aşteptate dezastre naturale.

Profeţiile celebrului prezicător Nostradamus
"Textul spune aşa: o miscare in panta a pamantului, o mare calamitate peste pamanturile din Vest si Lombardia, va fi foc pe nava, ciuma si captivitate. Mercur în Segătător, Saturn dispare", aşa sună catrenul în care Nostradamus vorbea despre ce se va întâmpla cu omenirea în 2015.

Astrologul Mariana Cojocaru l-a descifrat şi spune care sunt pericolele care ne pândesc.
"Spuneam de o miscare in panta a Pamantului si o mare calamitate peste pamanturile din Vest si Lombardia, adica Italia. Dupa alti astrologi Lombardia nu vizeaza neaparat portiunea aceea, ci mare degrabă Vezuviu, unde se pot produce eruptii vulcanice ca la Pompeii. Pământurile din Vest vizează Franta si Germania, iar pentru altii erau cele din America. Nu se stie care America, de Nord sau de Sud, dar cea de Nord cu zona Californiei ar fi cea mai vizata din acest punct de vedere", a spus Mariana Cojocaru, astrolog.
Iar expresia foc de navă ar însemna, de fapt, conflictele armate, dar şi epidemiile.
"Poate sa indice conflictele militare de pe lângă noi. Ebola deja s-au semnalat si primele cazuri de ciuma. Foc pe nava poate insemna iarasi faptul aceste pandemii depasesc granitele unei tari şi nu pot fi stopate si controlate", a mai declarat la România TV astrologul.


Sursa: www.romaniatv.net

Teorie şocantă: Dispariţia zborului MH370, plănuită de Rusia, pentru a declanşa Al Treilea Război Mondial

Avionul dispărut Malaysia Airlines 370 ar putea fi în Kazahstandeturnat de către Rusia, ca parte a sistemului său elaborat de a provoca Al Treilea Razboi Mondial împotriva Statelor Unite și a țărilor sale aliate, susţine o nouă teorie.

Teorie şocantă: Dispariţia zborului MH370, plănuită de Rusia
Jeff Wise, membru al unei organizaţii care anchetează în mod independent dispariţia zborului MH370, crede că Rusia ar putea fi implicată în acest caz. Din organizaţia independentă de anchetă fac parte specialişti în meteorologie, sisteme de radar şi aeronave, informează IBTimes.
Scriitorul crede că avionul dispărut Malaysia Airlines 370 ar putea fi în Kazahstan, deturnat de către Rusia, ca parte a sistemului său elaborat de a provoca Al Treilea Razboi Mondial împotriva SUA și a țărilor sale aliate.
În sprijinul teoriei sale, Wise atrage atenţia asupra evenimentelor dinaintea dispariţiei zborului MH370, dar şi asupra celor dinaintea prăbuşirii zborului MH17, în Ucraina.
În ambele cazuri, cu o zi înainte de tragedie Barack Obama a stabilit o serie de sancţiuni împotriva Rusiei.
"După scufundarea navei Lusitania, SUA au fost gata să declare război Germaniei. Însă, SUA nu sunt pregătite pentru un război cu Rusia. În timp ce Vladimir Puţin are viziuni despre un Al Treilea Război Mondial, Vestul se complace crezând nu sunt decât vorbe goale", arată Wise în raportul sau.

Sursa: www.romaniatv.net

Varza murata imbunatateste vederea si sanatatea pielii

sanatate varza murataLipsa de legume proaspete din aceasta perioada te face sa consumi mai multe muraturi, iar dupa ce ai aflat cum se pune varza la murat, iata cateva dintre beneficiile pentru sanatate ale acestei legume din camara cu muraturi.
Varza murata are capacitatea de a regla sistemul digestiv, de a imbunatati circulatia si de a proteja sanatatea inimii. Consumul de varza murata stimuleaza sistemul imunitar, intareste oasele, reduce nivelul colesterolului, elimina inflamatia, protejeaza impotriva dezvoltarii anumitor tipuri de cancer si chiar imbunatateste vederea si sanatatea pielii, oferind in acelasi timp un aport de energie crescut.
Din punct de vedere nutritional, varza murata contine un nivel ridicat de fibre alimentare, precum si niveluri semnificative de vitamina A, vitamina C, vitamina K si vitamina B. Mai mult decat atat, este o sursa buna de fier, mangan, cupru, sodiu, magneziu, calciu si aduce o cantitate moderata de proteine. Afla de ce varza murata nu trebuie sa lipseasca din dieta.
Varza murata creste energia organismului
Nivelurile ridicate de fier gasite in varza murata pot fi foarte benefice pentru organism in mai multe moduri. In primul rand, fierul contribuie la producerea de energie, deoarece imbunatateste metabolismul si stimuleaza circulatia, iar fluxul sanguin crescut ajuta la oxigenarea organelor si a celulelor. De asemenea, fierul din varza murata ajuta la prevenirea anemiei (deficit de fier) si atenuarea efectelor secundare asociate cu aceasta afectiune (dureri de cap, oboseala, tulburari cognitive).
Varza murata pentru constipatie
Varza este renumita pentru continutul ridicat de fibre, si te poate ajuta sa elimini starile de constipatie, balonare, crampe si gaze. Prin reglarea digestiei si a sistemului excretor poti preveni, de asemenea, afectiuni mai grave, cum ar fi ulcere gastrice si chiar cancer de colon.
Varza murata pentru inima sanatoasa
Fibrele sunt recomandate in general pentru digestie, dar sunt, de asemenea, foarte importante si pentru sanatatea inimii. Fibrele curata colesterolul rau de pe peretii arterelor si vaselor de sange si ajuta la eliminarea lor din organism. Prin urmare, daca consumi varza murata, nivelul de colesterol este echilibrat. Acest lucru poate preveni ateroscleroza, infarctul miocardic, accidentele vasculare cerebrale si o varietate de alte probleme cardiovasculare.
Varza murata imbunatateste vederea si sanatatea pielii
Varza murata contine caroten si o cantitate semnificativa de vitamina A. Aceasta vitamina actioneaza ca un antioxidant si reduce sansele de degenerescenta maculara si de formare a cataractei, imbunatatind sanatatea ochilor.
In ceea ce priveste pielea, vitamina A din varza murata incetineste aparitia ridurilor, elimina petele si pastreaza aspectul sanatos al dermei.
Varza murata pentru sistemul imunitar
Cand nu te simti tocmai bine, o sursa bogata de vitamina C este sucul de portocale, dar o singura portie de varza iti aduce 35% din aportul zilnic recomandat de vitamina C, una dintre cele mai importante elemente ale sistemului imunitar. Vitamina C stimuleaza productia de celule albe in sange si creste puterea de regenerare celulara, avand un rol esential in formarea colagenului, o componenta fundamentala pentru aproape fiecare parte a corpului.
Varza murata reduce inflamatiile
Varza murata contine compusi organici ce actioneaza ca agenti anti-inflamatori. Antioxidantii fitonutrienti din varza reduc durerea si disconfortul articulatiilor, a muschilor sau altor zone inflamate.
Varza murata previne cancerul
Cei ce studiaza impactului verzei murate asupra dezvoltarii cancerului afirma ca prin prezenta de compusi antioxidanti din ea (ca la toate legumele crucifere), radicalii liberi pot fi eliminati, aceasta fiind una din principalele cauze din spatele formarii celulelor canceroase.
In ciuda tuturor acestor beneficii pentru sanatatea organismului tau, varza murata are mult sodiu, care poate fi periculos pentru persoanele ce sufera de boli cardiovasculare sau renale. Vorbeste cu medicul tau despre un nivel adecvat de consum de varza murata, daca ai aceste probleme.
Sursa: http://www.curademiere.ro/

Secretul longevitatii si al vindecarii numeroaselor boli


“Secrets de longévité” : 
sur la piste des Laron en Equateur (2012)
- pe urmele Laronilor in Ecuador -


 Un alt documentar excelent, realizat de televiziunea franceza ARTE, un documentar la fel de solid in argumente si dovezi stiintifice cum a fost si cel cu "Postul negru cu apa" realizat de acelasi post tv.   Ni se demonstreaza prin metode absolut stiintifice, ca la nivel fizic exista o corelatie extraordinara intre existenta hormonilor de crestere secretati de hipofiza in corpul nostru, in perioada adulta, si multe dintre bolile  prezentului: Cancer, Diabet, Alzheimer, Parkinson, Dementa Senila, Schizofrenie, Psoriazis, Charcot, Arteroscleroza, Scleroza in placi. Par a fi niste boli fara legatura insa unii le incadreaza pe toate la categoria Boli Degenerative.
Într-o vale retrasă din sudul Ecuadorului, dr Jaime Guevara întâlnește intr-o zi o populație de bărbați și femei mici, cu o medie de 1.20 de metri inaltime, care nu au nici diabet , nici cancer, nici multe alte boli ale "civilizatiei". Desi erau mici ca inaltime aveau un exces de hormoni de crestere in corp, insa datorita unei anomali genetice numita sindromul Laron ei nu au posibilitatea celulara de asimilare a acestor hormoni. Se pare ca o alimentatie bazata pe produse de origine animala si stresul cotidian ar determina un aflux sporit de hormoni de crestere in corpul uman, iar asta in viata adultului poate fi devastator. Doar cei care ori au activ sindromul Leron sau cei care isi reduc sau chiar inhiba secretia acestor hormoni de crestere din hipofiza (blocand specific secretia) pot avea o viata fara riscul bolilor enumerate mai sus. El a publicat observațiile sale , dar nimeni nu l-a crezut ... Doar Valter Longo, care desfasoara activitati de cercetare legate de imbatranire la Universitatea din Los Angeles. Scopul lui Valter: sa impinga limitele longevitatii la maxim. Acesta studia o drojdie care trăiește de zece ori mai mult decat in mod normal . Raportat la om , acest lucru ar echivala cu opt sute de ani mai mult ... Reducerea hormonilor de crestere ar determina in conditii de viata normale, fara stresul cotidian (la care sunt expusi mici laroni din Ecuador de ex)  o longevitate crescuta. Drumurile acestor doi oameni se intalnesc, iar acesta este începutul unei mari aventuri științifice.
Pe Valter Longo l-am mai intalnit si in documentarul despre postul negru, mentionat si mai sus. De la Quito la Los Angeles , la Tel Aviv , filmul urmează pas cu pas o cale de cercetare revoluționară în înțelegerea și prevenirea unor boli cum ar fi cancerul, diabetul si altele considerate incurabile.
Noi ne intrebam daca nu cumva este vorba si de faptul ca in majoritatea produselor animaliere existente pe piata exista acesti hormoni de crestere in exces cu care sunt stimulate animalele sa creasca? In documentar nu se spune asta, dar putem face legatura. De asemenea se stie din Studiul China ca produsele de origine animaliera au o importanta decisiva in proliferarea cancerului. Iar acesti Leroni nu sunt singurele fiinte care nu au bolile "civilizatiei". Exista triburi izolate prin Amazon, Africa sau Australia care nu au aceste boli.
 Acest documentar este doar un aperitiv. Zilele urmatoare va urma un articol pentru toate bolile enumerate mai sus, care explica exact acelasi lucru ca in filmul de astazi, insa din prisma lucrarilor lui Andres Gernez, Doctorului Sec. 20, un medic care a ajuns prin studii paralele, insa separate in timp si spatiu la acelasi concluzii inca de prin anii 80.

Multumim site-ului abcul.sanatatii.ro pentru traducerea acestui material excelent.

VEDETI DOCUMENTARUL TRADUS AICI:

DOWNLOAD RAPID - Descarcare

Sursa: http://fymaaa.blogspot.ro/

Între turul I şi al II-lea s-au utilizat HAARP in Romania?


Între turul I şi al II-lea s-au utilizat oare autospeciale şi structuri specializate în influenţarea psihologică a populaţiei (aşa cum am avut în Kosovo, etc, integrate în structuri americane)

Au folosit tehnologia HAARP in Romania, si nimeni nu scoate un sunet
Ati observat si dvs ca in ultima perioada avem parte de o vreme deosebit de rece pentru aceasta perioada a anului : in muntii Bucegi a nins, stratul de zapada ajungand la 10 cm, furtuni desoebit de puternice, in Campia Baraganului s-a format o mini-tornada. Bucurestiul, acum doua saptamani, a fost maturat de o furtuna groaznica, in urma careia a decedat o doamna in varsta de 80 de ani. Noi o sa va spunem adevarul verde-n fata : ori americanii testeaza anumite tehnologii in Romania, ori o putere straina ne ataca cu arme neconventionale. Nu vrem sa va speriem, sa va panicam, dar va spunem cat se poate de serios : este foarte posibil ca tara noastra sa fie lovita de un cutremur de peste 7,5 grade ! 

General Emil Strainu – Proiectul HAARP

Istoria acestei civilizatii a cunoscut atât bestialitatea si imaginatia malefica a omului, cât si tendinta sa continua de autodistrugere. De unde am plecat si unde am ajuns? Asta ne-am putea întreba daca ne gândim ca Dumnezeu a lasat omul peste toata creatia Sa, oferindu-i putere pentru a stapâni, în pace si armonie, marea opera. Din pacate, se întâmpla tocmai invers, omul se satura de prea mult bine si-si doreste din ce în ce mai mult rau. De la începuturi, noi oamenii, am trait într-un continuu razboi (material si mai nou psihologic) si într-o continua inchizitie, fie ea si morala. Cu cât am evoluat, cu atât mai tare am pus problema gresit – apararea. De ce e nevoie sa dezvoltam planuri si metode întregi de aparare prin fabricarea a fel si fel de arme îngrozitoare, când putem la fel de bine sa punem la cale dezvoltarea omenirii în termeni de armonie, pace, liniste si întelegere? O “manipulare” în sens pozitiv banuiesc ca nu ar deranja pe nimeni, ba mai mult decât atât, o astfel de societate ar cunoaste o dezvoltare extraordinara. La nivel mental, aceasta continua tendinta de aparare, creeaza notiunea de posibil razboi. Gândindu-ne tot timpul la un ipotetic razboi, nu facem decât sa “atragem” energia razboiului. În lucrarea sa “Republica”, Platon traseaza planul unei civilizatii, al unei “cetati” perfecte, în care omul este parte integrata din natura existenta si din societate. Cu alte cuvinte, reîntoarcerea spiritului la esenta. Vom merge mai departe cu articolul de data trecuta despre noile arme chimice, biologice si metode de razboi geofizic, create cu scop de aparare. Aceste dezvaluiri sunt facute cu amabilitatea domnului dr. Emil Strainu. Povestea pe larg a acestor dezvaluiri o puteti gasi în cartea sa, “Razboiul Geofizic”, publicata la editura Phobos – o carte ce scoate la iveala planurile si experimentele militare de mai bine de 40 de ani încoace.
“Armele fitotoxice cu efect antiuman si antiecologic sunt substante chimice care au fost pâna în prezent cele mai folosite în actiuni ale razboiului geofizic. Conform conventiei privind interzicerea dezvoltarii, producerii, stocarii si folosirii armelor chimice si distrugerea acestora, armele fitotoxice, numite curent erbicide, nu se încadreaza în definitia armelor chimice. Aceasta considera arme chimice: “substantele chimice care prin actiunea lor chimica asupra proceselor biologice pot cauza moartea, incapacitatea temporara sau vatamari permanente la om sau la animale. “(Monitorul Oficial al României, partea I, =nr 356-356 bis în 22 decembrie 1994, p. 3). Deci nu sunt incluse în definitie si plantele. Erbicidele pot fi folosite în scopuri militare, în mod similar armelor chimice. În perioada 1944-1945, specialistii militari din SUA au preconizat distrugerea orezariilor japoneze cu ajutorul armelor fitotoxice. În razboiul din Vietnam, trupele americane au utilizat prin pulverizare din avion peste 80.000 de tone substante fitotoxice, afectând o zona vasta de 20.000 de km patrati. De asemenea, în 1965-1969, în Laos au fost folosite substante fitotoxice, dar pe o scara mai redusa (600 km patrati). Ca substante fitotoxice defoliante avem: derivatii acidului 2,4-D; 2,5,5 – T (2,4,5 triclorofenoxiacetic), Fitohormoni (în cantitati mari provoaca defolierea plantelor, oprirea fenomenului de vegetatie), derivatii de arsen, cât si substante fitotoxice sterilizante.
Componenta biologica
Ea reprezinta o alta componenta importanta de baza a razboiului geofizic. Provocarea deliberata a bolilor a fost, din cele mai vechi timpuri, una din metodele de slabire a inamicului. În literatura veche, greaca, romana si araba sunt mentionate astfel de actiuni. În razboiul ruso-suedez din 1719, trupele ruse asediatoare au declansat o epidemie de ciuma în rândul trupelor suedeze, la Reval, aruncând cadavre ale unor bolnavi de ciuma peste zidurile orasului. În 1763, la Fort Pitt (statul Ohaio), o patura si un cearceaf de la spitalul de pacienti bolnavi de variola, trimise în tabara indienilor, au provocat în rândul acestora o epidemie foarte extinsa. În Japonia, în 1935, a fost lansat un program de cercetare si producere a armelor biologice. A fost construita o fabrica în Mancuria si au fost facute experimente în Pinfan. Au fost testate în atacuri limitate, asupra unor sate chineze, diferite tipuri de agenti biologici si sisteme de dispersare a acestora. În Marea Britanie, cercetarile privind armele biologice au început în 1940 la Porton Down, în 1943, la Camp Deterick, a fost pusa în functiune o instalatie de producere a bombelor de 2 kg cu agenti biologici de lupta. În 1964, Cuba a prezentat suspiciuni privind experimentarea de catre Statele Unite a armelor biologice împotriva populatiei sale. În 1970, Republica Coreea (de Sud) a acuzat Republica Populara Democrata Coreeana (de Nord) de provocare a unei epidemii de holera.
Programul de arme biologice al SUA, dezvoltat pâna în 1969, cuprindea urmatorii agenti:
- Bacillus Antractis (provoaca boala antrax);
- Francissela tularensis (bruceloza);
- Coxiella Buretii ( febra Q);
- Virusul VEE ( encefalita cabalina venezueleana);
- Piricularya orizae (spartura orezului);
- Puccinia graminis tritici (rugina neagra).
Folosirea armelor biologice asupra unei tinte locale (restrânse) poate genera epidemii majore, întinse, atât din punct de vedere geografic, cât si în timp: armele biologice afecteaza numai organismele vii (oameni, animale, plante ), fara a produce avarii sau distrugeri constructiilor, tehnicii militare, echipamentelor; permit folosirea “acoperita”, victimele nefiind în masura sa suspecteze si sa dovedeasca faptul ca s-au îmbolnavit ca urmare a folosirii armelor biologice; nu fac deosebire între efectivele militare si populatia civila, zona de întindere a epidemiei fiind, de regula, imposibil de controlat. În prezent, conform unor pareri unanime din Occident, cea mai perfectionata si eficienta tehnologie în domeniul razboiului este reprezentata de programul HAARP. Acesta reprezinta un sistem de arme geofizice, strategice si cosmice de ultima generatie care va schimba complet strategia confruntarii în domeniul militar si poate chiar însasi filosofia razboiului. HAARP – Hight Active Auroral Research Program (programul de cercetare asupra frecventelor înalte auroreale active) reprezinta activitatea de cercetare desfasurata asupra ionosferei, destinata stabilirii comportamentului ozonului, azotului si ionilor acestora la bombardamentele radiatiei solare si cosmice, cât si la emisiunea de radiatii de înalta (HF) sau joasa frecventa (ELF) de pe pamânt. Acest program stiintific are un buget anual recunoscut oficial de 30 de milioane de dolari, dar se pare ca în realitate finantarea este mult mai mare. Programul în sine a generat numeroase polemici si interpretari deoarece, desi desfasurat la Institutul de Geofizica al Universitatii din Alaska de la Fairbanks (HAARP este cuplat la unul dintre cele mai mari computere din lume de tip CRAY-YMP/T3D/T3E al Universitatii Alaska – Fairbanks de la Butrovith building), titularul de proiect este Departamentul Apararii al Statelor Unite, respectiv U.S. Navy si U.S. Air Force, iar sistemul propriu-zis este situat într-o baza militara aflata lânga localitatea Gakona din statul Alaska, beneficiarul cercetarilor fiind US Space Force. HAARP este un proiect care utilizeaza echipament terestru format dintr-o retea de antene. Dintre acestea pana în prezent au fost construite 48, la final numarul acestora va fi de 360. Fiecare antena este alimentata prin propriul sau generator si are posibilitatea de a încalzi parti din ionosfera cu ajutorul puterii undelor radio. Se prevede construirea unui emitator de unde de înalta frecventa hiperputernic care sa raspunda unor cerinte ale cercetarii ionosferei si a relatiei pamant-soare-cosmos în general. Acest instrument este denumit Ionospheric Research Instrument (IRI). Una din consecintele acestor experiente consta în faptul ca energia uriasa de radiofrecventa generata (care consta din amplificarea de milioane de ori a undelor radio) poate distruge orice obiect stationar sau în miscare, oriunde s-ar afla si în acelasi timp poate crea gauri în ionosfera si “lentile” artificiale care nu numai ca faciliteaza patrunderea razelor cosmice nocive, dar le si mareste puterea de penetrare. În esenta, HAARP pare a fi un emitator de unde de radiofrecventa, dar un emitator al carui sistem de antene este capabil sa concentreze o raza asupra unei tinte foarte mici cu o putere exprimata în gigawati (miliarde de wati). Fiecare antena emite o putere de peste un megawatt. Deocamdata se dau toate asigurarile ca o astfel de raza este trimisa numai în ionosfera – adica la o altitudine situata între 48-600 km înaltime, pentru a studia comportamentul acestui strat protector al planetei împotriva radiatiei solare si cosmice. Folosirea HAARP în lupta depaseste ceea ce se stie despre arta confruntarii. Ea se constituie într-o arma care îsi ia munitiile din cosmos si din surse de energie proprie.

În momentul de fata, HAARP poate fi privita ca:

- Arma cu energie dirijata;
- Un sistem de comunicatii pentru submarine;
- Mijloc de îmbunatatire a comunicatiilor intersateliti si în/din spatiul cosmic;
- Sursa de raze X pentru planeta;
- Mijloc de a crea în mod voluntar blackouts-uri electrice (fulgere globulare de mare putere);
- Raza a mortii (un laser cu o putere nemaintalnita), actionata de la distanta, descrisa de Nicola Tesla;
- Mijloc de a detecta extraterestrii în spatiu;
- Mijloc de a distruge extraterestrii în spatiu;
- Mijloc capabil sa creeze explozii comparabile cu cele nucleare;
- Arma care poate altera undele cerebrale si controla gândirea si comportamentul uman.
Prin intermediul sistemului HAARP, armata americana a reeditat sub o forma mult mai economica, dar mult mai periculoasa si polivalenta proiectul “Star Wars”, dar cu o diferenta – de data aceasta toate instalatiile se afla dispuse la sol, iar efectele sunt infinit mai mari, în orice mediu terestru si în spatiul cosmic. Numerosi savanti si experti în armament, cât si deputati ai Parlamentului European se arata deosebit de preocupati de dezvoltarea acestui proiect. Unul dintre acestia, expertul în energie Gratan Healy, consilier al OSCE, cât si Magda Hallvoet, deputat, seful grupului parlamentar al Verzilor din Parlamentul European, au dezvaluit ca acest proiect este “arma finala” ce poate duce la sfârsitul civilizatiei umane, a lumii însasi. Cei doi au prezentat un raport în care afirma ca acest tip de armament considerat în stadiul actual neletal (“non lethal weaponery”) are consecinte dezastruoase asupra mediului înconjurator si mai mult decât atât pune în pericol libertatea individuala si democratia (peut mettre en danger les libertes individuelles es la democratie). Este evident ca avem de-a face cu o arma strategica, dar nu este destul de clar daca acesta are un scop defensiv sau ofensiv si împotriva carui inamic potential va fi folosita – afirmau acestia.”

Razboiul climatic: planul militar de subjugare a naturii

„Există unele rapoarte care susţin, spre exemplu, că unele ţări au încercat să construiască ceva asemănător cu virusul Ebola, şi că asta ar fi un fenomen cel puţin extrem de periculos. Alvin Toffer a scris despre acest lucru vorbind despre un grup de oameni de ştiinţă, care încearcă în laboratoarele lor să inventeze anumite tipuri de agenţi patogeni cu specificitate etnică, care ar putea elimina anumite grupuri etnice sau rase; iar alţii proiectează un anumit gen de inginerie, anumite tipuri de insecte care pot distruge culturi specifice. Alţii sunt angajaţi chiar într-un gen de terorism ecologic prin care pot altera clima, declanşa cutremure sau vulcane de la distanţă prin utilizarea undelor electromagnetice.
Prin urmare, există multe minţi ingenioase care lucrează acum pentru a găsi modalităţi prin care să reverse teroarea asupra altor naţiuni. Este real şi acesta este motivul pentru care trebuie să ne intensificăm eforturile.”
William S. Cohen, Secretarul Apărării Statelor Unite, 1997
Această declaraţie a fost făcută de William S. Cohen în tipul mandatului său de Secretar al Apărării al Statelor Unite. Face parte din discursul său din deschiderea Conferinţei asupra Terorismului, Armelor de Distrugere în Masă şi Strategiei Statelor Unite, ţinut la 28 aprilie 1997 la Universitatea Georgia din Athens, Georgia. Prin urmare el poate fi considerat poziţia oficială a guvernului Statelor Unite, cel puţin la momentul respectiv.
Zbigniev Kazimierz Brzezinski, om de ştiinţă şi politician polon-american, geostrateg şi demnitar, care a activat ca şi Consilier pe Probleme de Securitate Naţională pentru preşedintele Jimmy Carter din 1997 până în 1981, a scris în cartea sa din 1970, Between Two Ages:
„Este ironic să ne amintim că în 1878 Friedrich Engels a proclamat, referitor la războiul Franco-Prusac „armele utilizate au atins un nivel de perfecţiune atât de înalt, încât orice progres viitor, care să aibă o influenţă revoluţionară, nu mai este posibil”.Nu doar că noi arme au fost dezvoltate, dar câteva dintre conceptele fundamentale de geografie şi strategie au fost modificate fundamental; controlul spaţiului şi al climei au înlocuit canalul Suez sau Gibraltar ca elemente cheie de strategie. ”
După evenimente cum ar fi tsunamiul asiatic din ziua Crăciunului 2004 şi sezonul uraganelor din Atlantic în 2005, care a bătut toate recordurile, multă lume s-a întrebat cât de „naturale” au fost acele dezastre naturale. Este posibil să fi fost implicaţi terorişti sau state paria? Oare chiar este posibil „să alterăm clima, să declanşăm cutremure, vulcani de la distanţă prin utilizarea undelor electromagnetice”? Oare „controlul climei” a devenit un element cheie al strategiei naţionale?
Deşi utilizarea undelor electromagnetice (armele de radio-frecvenţă) este extrem de dificil de dovedit, există multe astfel de arme, atât în cadrul arsenalului cât şi pe planşeta proiectanţilor. Secretarul Cohen nu le-a inventat pur şi simplu ca manevră pentru a obţine finanţare pentru eforturile împotriva terorismului. Era la curent cu ele, şi aşa ar trebui să fim şi noi.

Dezinformarea opiniei publice

HAARP a fost prezentat opiniei publice ca un program de cercetare stiintifica si academica. Documentele militare americane sugerau ca principalul obiectiv al HAARP era sa exploateze ionosfera in scopuri de aparare. Fara sa faca referiri clare la programul HAARP, un studiu al fortelor aeriene americane a subliniat utilizarea „modificarilor induse ale ionosferei ca o metoda de schimbare a modelelor climatice si de distrugere a comunicatiilor si radarelor inamice.”
Prima companie care a furnizat armatei echipamentul HAARP a fost ARCO POWER TECHNOLOGIES, subsidiara a ARCO OIL COMPANY. ARCO dorea sa gaseasca o utilizare pentru cele 30 000 de miliarde m3 de gaze naturale din nordul Alaska. Deoarece livrarea acestora catre consumatorii civili s-a constatat ca este nerentabila, s-a hotarat utilizarea gazelor pentru alimentarea transmitatoarelor. Sponsorul proiectului a fost Departamentul de Aparare al Fortelor Aeriene si Maritime ale USA.
Scopul proiectului (nedeclarat public) a fost realizarea unui scut energetic planetar folosind ionosfera ca deflector de raza, pentru a transmite cantitati mari de energie radianta pe teritoriul tarilor inamice, perturbandu-le comunicatiile, armamentul si industria electronica. De asemenea, HAARP avea drept scop studierea posibilitatii de a realiza comunicatii nedetectabile intre submarine, explorari geofizice, controlul proprietatilor undelor radio cat si generarea de semnale fantoma pentru radarele inamice aflate oriunde pe glob.

Alte efecte ale proiectului HAARP 

  1. Declansarea de haos meteorologic local la utilizarea puterilor mari, de 1,7 GW.
  2. Scaderea concentratiei de ioni de calciu din tesutul cerebral al oamenilor care au fost expusi la iradieri mai mari de 0,8 mW/cm2 si o frecventa de 147 MHz, la o modulare cu semnal variabil cuprins intre 6 si 20 Hz. S-a observat o stimulare a neuronilor pe frecventa modulatoare de 16 Hz.
  3. Posibilitatea de a alimenta prin inductie electromagnetica un avion aflat la 30 km inaltime, timp de 10000 de ore, avion ce are doar o bobina de receptie a puterii emise ce o transfera apoi blocului motor.
  4. Posibilitatea de a perturba grav sanatatea si psihicul subiectilor care sunt tinta unui experiment. Amintim oboseala cronica, iritare, pierderea memoriei, cataracta, leucemie, defecte la nastere si cancer, dar si modificarea compozitiei sanguine, a colesterolului, presiunii arteriale, pulsului si chimiei cerebrale.
  5. Posibilitatea de a scurtcircuita intreaga incarcatura ionosferica (ionosfera fiind vazuta aici ca armatura exterioara a unui condensator sferic planetar) cu suprafata terestra (care e vazuta aici ca fiind armatura de polaritate opusa a aceluiasi condensator sferic planetar).
  6. Posibilitatea de a perturba stratul de ozon. Daca acesta e lovit pe o frecventa egala cu frecventa la care O3 se descompune in O2, atunci radiatiile UV pot atinge suprafata Terrei distrugand toate formele de viata.
  7. Conform dr. Rosalie Bertell, HAARP „este o parte a unui sistem integrat de arme care au consecinte devastatoare asupra mediului. Este probabil ca proiectul sa fie prezentat publicului ca un scut spatial impotriva armelor din spatiul extraterestru sau chiar ca un instrument pentru refacerea stratului de ozon !!!” HAARP poate contribui la schimbarile climatice prin bombardarea intensiva a atmosferei cu raze de frecventa ridicata. Undele de frecventa joasa reflectate pot afecta creierul omului si pot avea efecte asupra miscarilor tectonice. HAARP are capacitatea de a modifica campul electromagnetic al Pamantului.
Se pare ca „zeii primejdiosi” au coborat pe Pamant si ei se joaca cu lucruri pe care nu le pot controla. In inconstienta lor, oamenii se joaca de-a Dumnezeu. Numai ca Dumnezeu este doar iubire, Creatorul armoniei si frumusetii.


Primit pe mail