miercuri, 30 noiembrie 2011

SaLuSa, November 28, 2011…


Cantitatea de iubire ce este trimisa spre frumoasa voastra planeta este in continua crestere si ea va continua astfel, ajutandu-va sa atingeti un nivel mai inalt de constiinta. Multe Fiinte de Lumina pura sunt implicate si puterea lor este dincolo de ce va puteti voi imagina. Ele sunt capabile sa controleze debitul de Lumina, pentru ca voi sa nu fiti coplesiti si de fapt intregul proces al Ascensiunii este cu atentie orchestrat, pentru a asigura un succes maxim. Deoarece in termeni generali, voi ati fost capabili sa aduceti energia pe Pamant, retelele au fost intarite si aceasta va ajuta la cresterea nivelelor voastre de constiinta. Nu putem sublinia indeajuns cat de importante sunt aceste vremuri pentru voi toti si va indemnam sa folositi avantajul acestei minunate oportunitati de a ascensiona, ce vi se ofera. Nu va dura mult perioada in care o atat de concentrata energie va fi focalizata asupra Pamantului, ce va oferi fiecarui suflet mijloacele pentru inaltare. Tot ceea ce este necesar initial este intentia de a va schimba viata intr-una in care sa vedeti toate sufletele ca fiind Una cu voi si sa le tratati in consecinta cu iubirea si cu grija pe care vi le doriti pentru voi insiva.
Nimic altceva in viata voastra nu este mai important decat evolutia voastra spirituala si daca nu doriti sa ramaneti in nivelele joase de vibratie, voi trebuie sa cautati cum sa va ridicati constiintele la un nivel mai inalt. Orice ati simti, voi aveti in voi insiva dorinta naturala de a cauta scopul vietii si aceasta va va propulsa mai departe. Lasati deoparte comentariile oamenilor, care sunt incapabili sa inteleaga ca voi sunteti mai mult decat trupul vostru si sa stiti ca exista o parte din voi care este indestructibila si care sunteti cu adevarat voi. A experimenta ca si Fiinta Umana in spatiul tridimensional este doar o parte dintr-o mare aventura, care acum se incheie odata cu finalizarea ciclului dualitatii. De aici inainte, pentru cei care ascensioneaza, ei vor trece la o noua experienta, intr-un corp format din celule cristaline, ce vor avea un mai mare grad de constiinta. Toate neajunsurile de pana acum, ce va afectau, cum ar fi imbatranirea, nu vor mai avea loc, iar viata voastra va fi cu mult mai placuta si mai implinitoare.
Voi nu puteti sa ramaneti cu adevarat nemiscati in ceea ce priveste evolutia voastra, desi poate voi nu percepeti schimbarea din voi. Totul in jurul vostru evolueaza si voi nu puteti sa nu fiti influentati de ceea ce se petrece. In viitor voi va veti dori sa mergeti mai departe de nivelul vostru actual, voi deja avand lectia invatata si dorindu-va sa cautati o alta noua. Schimbarile pe care le aveti in fata va vor convinge ca vechea paradigma a incetat sa mai aiba vreo valoare si ca cea noua va ofera mult mai multe oportunitati de a evolua. Aceasta nu este un fapt intamplator, ci este o parte a planului pe care Creatorul il are pentru voi si care este dus la indeplinire de suflete ce s-au reintors la Sursa. Atunci cand noi cei din Federatia Galactica, in cele din urma, aparem si putem discuta cu voi, aceasta va va oferi oportunitatea de a primi raspunsuri la intrebarile voastre. Noi suntem mentorii vostri pentru aceasta perioada de timp si deja v-am deschis inimile si mintile spre o mai mare intelegere, prin intermediul contactelor noastre mai vechi, pe care le-am avut cu voi.
A existat o necesitate ca voi sa va asumati o mai mare responsabilitate pentru propria voastra evolutie spirituala si sa castigati o mai mare cunoastere din interior. Pana aici voi ati fost in cea mai mare parte dependenti de altii pentru aceasta si in multe cazuri ati fost indrumati pe carari gresite, ceea ce v-a intarziat in mod sever abilitatea de a progresa spre adevar. Noi aflam ca in cazul credintelor foarte puternice, este dificil sa inlaturam rezistenta la schimbare, insa vor veni vremuri in care adevarul va fi greu de respins. Noi va vom expune adevarul despre istoria voastra in asa fel incat el va fi greu de respins, el fiind acompaniat de dovezi de netagaduit. Aceasta nu va va afecta liberul arbitru, el fiind un dar daruit de Dumnezeu, pe care nimeni nu vi-l poate lua.
Ceea ce va fi convingator pentru toata lumea, va fi abilitatea de a va arata evenimente trecute asa cum ele s-au petrecut in realitate. In aceasta directie nu poate exista nici o negare a adevarului si istoria voastra poate fi rescrisa in concordanta cu modul in care ea chiar s-a petrecut. Aceasta este important pentru ca voi sa puteti intelege pe deplin, modul in care vietile voastre au fost controlate, de catre influentele negative, care au fost intalnite in Universul vostru. Totusi, atunci cand voi veti ascensiona, ele nu vor mai avea o asa putere asupra voastra, vibratiile lor fiind prea joase pentru a mai exista la un asa nivel.
Putin cate putin voi incepeti sa aveti o imagine mult mai ampla a unde voi va aveti locul si in ciuda tentativelor Celor intunecati de a preveni acest lucru, voi sunteti destinati sa aveti succes in ceea ce priveste Ascensiunea. De fapt ea este o parte fireasca a experientelor voastre, fara de care voi nu puteti merge mai departe in dimeniunile mai inalte. Noi am fost martori la un numar de procese de Ascensiune inainte de aceasta, iar Ascensiunea voastra este de departe cea mai unica dintre ele, ea permitandu-va sa ascensionati cu tot cu trupul vostru fizic. Poate ca suna dincolo de ce va puteti imagina, si totusi in subconstientul vostru, voi aveti amintiri ale altor dati asemanatoare. Intotdeauna amintiti-va ca voi cu totii ati fost Fiinte cu mult mai Inalte si ati parasit asemenea tinuturi, pentru a castiga o experienta a unei existente mai fizice.
Dragilor, saltul din punctul in care va aflati acum, spre o dimensiune mai inalta va fi cu adevarat remarcabil datorita vitezei cu care el va avea loc. Noi suntem responsabili pentru o mare parte a progresului ce va fi facut si el ne conduce la concluzia ca trebuie sa incepem foarte curand. Sincronizarea este flexibila si noi nu avem acelasi raspuns pe care voi il aveti (in fata amanarii acestui termen de inceput, n.n.). Noi stim exact cand anumite evenimente trebuie sa inceapa, deci avem avantajul de a fi capabili sa asteptam cu rabdare momentul nostru, pana atunci cand ni se va permite sa intram in actiune.
Lumea are nevoie de o infuzie finala de Lumina, care va cauza ca nivelele de constiinta sa creasca exponential si sa va duca mai departe la un nivel ce va va pozitiona dincolo de influenta Celor intunecati. Pentru a va pune intr-o asemenea pozitie, voi trebuie sa va concentrati pe deplin asupra pasilor finali, care va conduc spre Ascensiune. Voi deja va aflati pe acea cale si noi va vom oferi orice ajutor veti avea nevoie, pentru a continua sa mergeti mai departe. Va fi victoria glorioasa pentru care ati muncit de eoni de timp si intotdeauna ati stiut ca ea va fi a voastra.
Sunt SaLuSa din Sirius si va voi spune ca noi ne pastram promisiunea de a va face mai constienti de prezenta noastra pe cerurile voastre. Este intentia noastra de a avea un contact mai larg cu voi si o mai mare expunere a navelor noastre. Aceasta va trebui sa aduca dezvaluirea cu mult mai aproape, iar noi o primim cu bratele deschise si o consideram primul pas spre noi revelatii.
Iti multumesc SaLuSa.
Mike Quinsey.

INTEGRAREA NOILOR ENERGII…


De la Consiliul celor 12.(18 nov. 2011: channeler: Ann A.)
Hello, Ann. Aici Consiliul celor Doisprezece. Am venit să te salutăm și să mai schimbăm câteva “cuvinte”.
Vrem să vă asigurăm că înțelegem foarte bine cât de mult vă dă de furcă trecerea de la vechile energii la cele noi, care vă schimbă structura corpului vostru total. Constatăm că unii dintre voi au unele probleme de sănătate, au disconfort, insomnii, probleme de digestie, toate cauzate de aceste modificări structurale ale ființei voastre. Sunt stări pasagere de care veți scăpa, fără a rămâne cu sechele. Dimpotrivă, veți ieși din aceste încercări, mult mai adaptați noilor energii, cu un corp fizic, emoțional și mental fortificat, pregătit pentru a se încărca cu energiile subtile ale dimensiunilor superioare.
Sistemul vostru a fost întotdeauna mai sensibil la influențele energetice. Cînd sufletul vostru a îmbrăcat corpul fizic din această viață, pentru a se naște pe Pământ, a trebuit să treacă prin deosebite stări de stres, din cauza multiplelor provocări apărute încă din prima zi de viață. El s-a trezit într-un mediu aproape ostil și oricum diferit față de formula sa de viață cuprinsă în structura ADN. O atmosferă grea, plină de poluanți, cu destul de puțin oxigen dar cu o puzderie de bacterii, microbi și viruși, cu un conținut aproape nociv al laptelui matern (din cauze multiple în care trăiește mama). Mai apoi a trebuit să se adapteze unor alimente greu digerabile, să bea lichide nu foarte potabile etc.
In plus, a fost supus unui sistem educațional, în familie și în școală, de multe ori inadecvat și plin de interdicții, norme și cutume, niciuna care să răspundă adevăratelor nevoi ale sufletului și spiritului. Un adevărat bombardament s-a abătut asupra plăpândei ființe umane încă din primele momente de viață. Toate v-au supus ființa la presiuni enorme, din cauza cărora mulți au clacat.
Nu i-a fost deloc ușor sufletului să treacă de la starea de libertate de unde a venit, la închisoarea corpului material, din lumea dualității. In vremuri imemoriale, am trecut și noi prin aceste situații și, din acest motiv, ne permitem să vă spunem că suntem în cunoștință de cauză iar sfaturile noastre, ca frați mai mari, v-ar putea fi utile.
În ultimii ani, mulți dintre voi v-ați crescut conștiința și vibrația astfel încât măcar ați devenit mai conștienți de voi înșivă și de importanța acestui sfârșit de ciclu cosmic, care se încheie în această zonă a creației, în preajma lui 2012.
Probabil că vi s-a mai spus și de către alții că aveți posibilitatea de a vă apăra de energiile nocive, negative, care pot exista la un moment dat în zona în care vă aflați. Aceste energii se caracterizează prin vibrație sub nivelul acceptabil și pot să vă inducă stări dintre cele mai neplăcute, la nivelul unuia dintre corpurile voastre: fizic, emoțional și mental. Metoda este simplă și destul de eficientă: Imaginați-vă și vizualizați (cu ochii fizici închiși) cu vă formați un perete de lumină alb-strălucitoare și galben-aurie care vă înconjoară corpul și nu lasă să treacă sptre el energiile negative. Acest strat energetic va avea aproximativ forma unui ou.
Vă indicăm ca, dimineața la prima oră, înainte de a pleca de-acasă, să faceți acest exercițiu de imaginație, pe care să-l programați a vă proteja întreaga zi. În momentul când, în cursul zilei, aveți senzația de oboseală, de agresare a ființei voastre la nivel energetic, de stres, reveniți rapid la imaginea oului luminos din jurul corpului și veți constata că starea vi se îmbunătățește. Agresiunea energetică se produce mai ales în locurile aglomerate: stradă, stadion, magazine etc. (Nota C.M.: Aceeași metodă se utilizează și în cazurile când se fac încercări de vampirizare energetică asupra ființei noastre. Explicația este simplă și absolut reală, ea referindu-se la situațiile în care veniți în contact sau vă aflați în proximitatea unor oameni cu deficit de energie benefică, luminoasă. În general, aceste atacuri sunt involuntare și la nivel inconștient din partea celui care vă agresează energetic. Se întâmpla aceasta deoarece, atunci când două sau mai multe surse energetice, corpuri umane, se află in vecinătate, și au nivele de încăcare energetică diferită, calitativ și/sau cantitativ, apare tendința naturală de creare a unui circuit energetic prin care corpul cu deficit energetic preia de la cel care are în exces. În final, persoana care a cedat energie simte o stare de epuizare iar cea care a primit se înviorează.)
Infuzia de lumina care s-a produs la data 11/11/11 v-a crescut sensibilitatea în plan spiritual. Intr-un fel, se poate spune că energia Portalului din 11 nov. v-a conferit valențe noi (de fapt, vi le-a trezit pe cele adormite) astfel că vă puteți declara ca nou născuți. Această nouă sensibilizare energetică impune să aveți un comportament mai atent cu ființa voastră, atunci când vă aflați în zone de expunere mai mare. Astfel, dacă doriți să vă implicați în anumite manifestări (de protest, de exemplu), nu trebuie să o faceți la modul afectiv ci doar participativ, aceasta deoarece afectivitatea deschide larg porțile invitând pe oricine să pătrundă în câmpul vostru energetic pe care-l poate influența, într-un fel sau altul. Rămâneți detașați de toate evenimentele negative la care participați, cu sau fără voie.
Faceți alte alegeri ori de câte ori sesizați stări anormale de stres sau agresivitate. Fiecare ființă umană își are destinul său propriu, calea sa, pe care și-a ales-o înainte de a se naște, așa că nu vouă vă revine sarcina de a-i modifica condiția, decât doar atunci când simțiți la nivel de suflet că o anume faptă vă este destinată.
Nu uitați să vă protejați energetic ori de căte ori este necesar. Starea normală fiecărei ființe umane este cea a liniștii, păcii, impăcării și iubirii necondiționate dar nu a preluării bagajelor celorlalți.
Noi suntem Consiliul celor 12.
SURSA: http://lightworkers.org
(C.M)

Anul Nou Al Dacilor –2011 – AnDarLa Multi Ani Tuturor Dacilor !
Incepand de aseara, 29 Noiembrie [Olijy] de la plecarea lui Ra,
timp de 7 zile – pana pe 5 Decembrie [Indrean], sarbatorim Anul Nou al “Celor Ceresti”.
In aceste 7 zile [cate o zi pt. fiecare zi a Creatiei] toate Se Innoiesc Prin Puterea Lupilor
pt. a se putea naste din nou – pe noua treapta [cer]
 din anul urmator, incepand cu 25 Decembrie – Indrean.
………………………………………………………
Preotii Soarelui – Woser urmeaza sa treaca prin Poarta lui Is, si sa devina Preoti Voser [ai lui
Osiris – ai Celui Puternic Reanviat si Mantuit], pe treapta de acum a Altarului Inimii lor.
In Ajun [28/29 Noiembrie], Zamolxe si Is ne-au binecuvantat [cu numele noaste de preoti la nivelul si treapta la care ne aflam acum],
apoi ne-au dat binecuvantarea de Preoti Woser care intram pe Poarta Lui Is – Stapana Timpului de acum,
prin Puterea Ikenty a lui Osiris Voser Hekenu:
“Cel Puternic Intra Pe Poarta Cea Mare A Lui Is” …

”Sikaris … ReNeb Neseramu Ikenty KredhAnkh …
… Sikaris … Ipet Meretsegher Ikenty KredhAnkh” …
……………………………………………………

KredhAnkh
 = Binecuvantarea a Tot Ce Se Naste pt. Ca Sa Traiasca In Puterea Crucii. 

……………………………………………………………………….
…………………………………………………………………………………………………………….…
La Salutul Soarelui din aceasta dimineata, Is, Zamolxe si Ra, apoi …urmati de toti “Greii si Marii Lupi” ai dacilor ne-au spus si binecuvantat:
”KanDaYiOn KredhAnkh !
ZalPaRAnkhAion KredhAnkh !”
…iar Zamolxe a Binecuvantat Neamul Nostru:

“Huten Iaren Eiven Reven HarTer Pleisten” 
…”Binecuvantez Neamul Sa-ti Traiasca In Pace Si In Bucuria Sfinteniei Intotdeauna”
……………………………………………
Dupa Salutul Soarelui am intrat – si am rostit in casa Har Tios, …Har Tios care azi este 
HarTios KhAnDarYion An Dar care se intregeste pe/prin Har NamaTios An Dar.
HarTios KhAnDarYion = Binecuvantarea Numelui Harului Sfinteniei Care Uneste Puterea Lupului cu Puterea Focului in Inima,
pe care am primit-o ca si Dar al “lor” pt. Ziua si Anul “An Dar” de acum.
…………………………………………………………………………………………………..

Inca o data, La Multi Ani Tuturor !
_________________

Toate cele bune, 
HarAnkhAmin .

Hilarion –Mesajul Săptămânii 27 noiembrie-4 decembrie 2011


Preaiubitilor,

Fiecare dintre voi simte presiunea unor forţe opuse în interiorul vostru. Aceste energii sunt aduse în aliniament în interiorul Fiinţei voastre şi se manifestă ca un sentiment mare de tensiune, în special în zona plexului solar. O mare parte din voință este necesară la acest moment, în scopul de a rămâne ferm pe Calea voastră. Aliniați-vă zilnic cu Divinitatea voastră și vedeți Divinitatea în ceilalţi şi totul va fi bine. Forţele opuse dinăuntrul vostru sunt ultimele rămăşiţe ale modelelor de gândire,obiceiurilor și trăsăturilor dimenisunii a treia şi, deşi este dificil, singura cale este de a le experimenta şi accepta prin găsirea punctului de echilibru în interior.
Calibrarea (ajustarea) câmpurilor voastre energetice continuă şi codurile geometrice sacre sunt trimise întregii Umanităţii şi bombardează în mod constant Pământul. Fiecare dintre voi primește aceste coduri prin intenţia voastră de a absorbi tot ceea ce sunteţi în stare să asimilați şi să integrați în fiecare zi. Există cicluri de receptivitate şi momente de odihnă şi de asimilare. Acum sunteţi în ciclul de odihnă şi de asimilare și acesta va continua pentru ceva timp. Onorați-vă pe voi înşivă şi ascultați corpul vostru elementar şi urmaţi îndemnurile interioare care vă sunt date. Mulţi dintre voi vă odihniți și dormiți mult şi asta înseamnă că prelucrați şi asimilați aceste noi energii, care se intensifică ş crează schimbări înăuntrul trupurilor voastre pe măsură ce transmutarea continuă.
Continuați să observați tot ce izvorăște din interiorul vostru şi eliberați pe măsură ce acestea ies la suprafață. Aceste energii care creează acest disconfort înăuntrul vostru se vor disipa în curând şi vă veți găsi drumul mult mai usor și mult mai plin cu grație. Sunteți în mijlocul dintre momentul de închidere al unui ciclu și începutul altuia. Totul poate fi creat din nou și de aceea vă încurajăm pe fiecare dintre voi să decretați, să afirmați şi să intenţionați ceea ce doriţi să vedeţi în viaţa voastră personală şi în lumea în care trăiți.Implicarea voastră la noul ciclu este cunoscută şi recunoscută şi noi lucrăm cu voi pentru a aduce acest lucru în fructificare. Văzându-vă pe voi înșivă că încorporați mai multă Lumină poate fi foarte util în acest moment.
Pășiți cu bucurie în viaţa voastră de zi cu zi şi fiți recunoscători pentru tot ceea ce vine spre voi, pentru că recunoştinţa tinde să aducă mai mult pentru ceea ce sunteți recunoscători în viaţa voastră şi acest lucru stabilește tonul câmpului unificat de conștiință care înconjoară Pământul şi impactează pe oricine este conectat la acesta și în care au loc perspective de creștere tot mai mari iar pe măsură ce acest lucru se întâmplă, amintirea motivului și scopului vostru, a mai multor aspecte ale voastre pe care nu ați fost pregătiți să le aduceți înainte, vin acum în conştiența voastră. Cereți în fiecare zi să integrați aceste aspecte noi ale voastre şi acceptați-le pe deplin.
Puterea Iubirii continuă să-și lucreze magia asupra fiecărei persoane de pe Planetă şi când este amplificată pentru prima dată în fiecare Suflet, permite spaţiul ca ceea ce nu este Iubire să plece şi să fie eliberat. Există nenumărate moduri în care aceste energii care se îndepărtează vă pot afecta dacă nu practicați detaşamentul pe măsură ce acestea pleacă. Nu luați parte la acestea când ies la suprafață, ci pur şi simplu recunoașteți-le şi celebrați-le că părăsesc sistemul vostru pentru a nu mai reveni niciodată. În curând, se va limpezi Calea înaintea voastră şi mai multă înţelegere va intra în conștiința voastră.
Fiți în pace, Preaiubiților, iubiți-vă pe voi înșivă și unul pe celălalt și să stiți că noi suntem întotdeauna cu voi, pe măsură ce călătoriți mai departe pe Calea voastră spre Ascensiune.
Până săptămâna viitoare ….
EU SUNT Hilarion
primit prin Marlene Swetlishoff
http://www.therainbowscribe.com/hilarion2011.htm
Traducere: Eliza
VIDEO:

Profeţiile de la Celestine„Odată ce ai aflat ce reprezintă viaţa ta, nu mai poţi şterge sau ignora această cunoaştere. Dacă vei încerca să faci altceva cu viaţa ta, vei avea mereu senzaţia unui gol.
Nu vom putea salva mediul, nu vom putea democratiza planeta şi nu-i vom putea hrăni pe săraci atâta timp cât nu renunţăm la teama de lipsuri, de sărăcie, la nevoia de-a controla, atâta timp cât nu dăruim.”
Viziunile de la Celestina
1. Descoperim din nou că trăim într-o lume extrem de misterioasă a coincidenţelor şi sincronicităţilor ce ne sunt destinate.
2. Pe măsură ce ne trezim în faţa misterului, ne vom crea o nouă viziune asupra lumii.
3. Descoperim că tot ce este în jurul nostru, toata materia, este formată şi se trage dintr-o energie divină pe care începem să o simţim şi să o înţelegem.
4. Oamenii s-au simţit nesiguri şi deconectaţi de la această sursă sacră şi au încercat să obţină energie, dominându-i pe ceilalţi.
5. Singura soluţie este să cultivăm reconectarea personală cu divinitatea, o transformare mistică care ne umple de energie şi iubire, schimbă percepţia noastră asupra frumuseţii şi ne ridică către o conştiinţă de sine mai înaltă.
6. Astfel, putem să ne eliberam de tiparul controlului şi să descoperim un adevăr specific, o misiune, pentru care suntem cu toţii aici, aceea de a ajuta umanitatea să evolueze către acest nou nivel de percepţie a realităţii.
7. În urmărirea acestei misiuni, putem descoperi intuiţia care ne va arăta unde să mergem şi ce să facem, iar dacă interpretăm corect, se vor produce sincronicităţi care vor deschide uşile misiunii noastre.
8. Când suficienţi oameni intră în acest curent evolutiv, dăruind energie către eul superior al fiecărei fiinţe întâlnite, vom clădi o nouă cultură în care vom evolua către nivele înalte de energie şi percepţie.
9. Aşa participăm la lungul drum al evoluţiei de la Big Bang la scopul ultim al vieţii: să ne energizăm trupurile, generaţie de generaţie, până când putem pătrunde într-un paradis pe care-l putem vedea în sfârşit.

China nu va ezita să protejeze Iran chiar şi cu un al treilea război mondial -, generalul-maior Zhang ZhaozhongLa data de 21 noiembrie, America, Marea Britanie şi Canada, a anunţat sancţiuni împotriva Iranului mai mult. Franţa a propus, de asemenea, să adopte noi sancţiuni pentru a forţa Teheranul să oprească proiectul este nucleare.
Pe 23 noiembrie, purtătorul de cuvânt al Partidului Comunist Chinez (PCC) Ministerul de Externe a declarat într-o conferinţă de presă organizată la Beijing regulat că China se opune unor sancţiuni unilaterale împotriva Iranului.
Oamenii de ştiinţă cred că, fiind izolat, China şi Iran au nevoie de sprijin reciproc. Între timp, guvernul PCC, cu dificultăţi interne şi externe, pot exprima o chiar mai dure diplomatic "voce".
"Reuters" a raportat pe 23 noiembrie: "Statele Unite ale Americii, Marea Britanie şi Canada au anunţat noi sancţiuni împotriva Iranului, în domeniile energiei şi finanţelor. Franţa a propus "fără precedent" noi sancţiuni, inclusiv de îngheţare a activelor Băncii Centrale a Iranului şi de suspendare la achiziţionarea de petrol ale Iranului.
Anterior, "Agenţia Internaţională pentru Energie Atomică" (AIEA) a emis un raport care Iranul ar putea fi în curs de dezvoltare secret arme nucleare.
Pe 23 noiembrie, Ministerul de Externe al PCC a exprimat opoziţia faţă de impunerea de sancţiuni unilaterale împotriva Iranului.
În acest sens, Xia Ming, un profesor de politică de la "City University din New York", in America, consideră că, întrucât a Războiului Rece, Statele Unite şi mai mari provocări ale societatii occidentale au fost văzute ca fiind din China şi Iran.Ele sunt atât izolat de către Statele Unite şi Occident. Prin urmare, politica Chinei este previzibil.
Xia Ming spune: "China şi Iran se confruntă cu provocări puternice de Vest în cadrul politicii, economiei şi culturii. 
Deci, aceste două ţări au în esenţă un fel de coordonare pe scena internaţională, pentru a sprijini reciproc. Deci, putem vedea că China şi Iran să coordoneze un lot, cu o mulţime de cooperare în materie de energie, de arme şi aşa mai departe. "
"Associated Press", de asemenea, a raportat pe 23 noiembrie: "Începând cu anul 2006, a Organizaţiei Naţiunilor Unite au efectuat 4 runde de sancţiuni împotriva Iranului. Dar, cu exportul de energie, Iranul nu a fost grav afectat de sancţiuni. "
"AFP", a declarat: "China sprijină cantităţile Iran, precum şi achiziţiile mari de petrol din Iran. Între timp, China este al Iranului cel mai mare partener comercial. Schimburilor lor comerciale bilaterale totaluri de până la 30 miliarde dolari.
"Vocea Americii", a raportat, potrivit datelor vamale chineze ", în acest an (2011) Iran din China ar putea deveni al doilea mare furnizor de petrol brut.
Cu toate acestea, Iranul dispreţuieşte noua runda de sanctiuni. Israel şi Washington a declarat în cazul în care alte eforturi nu au fost eficiente, posibilitatea de acţiune militară nu ar fi exclusă.
Este de neinteles pentru unii că generalul-maior Zhaozhong Zhang, un profesor de la Universitatea Naţională de Apărare din China, a declarat ca China nu va ezita să protejeze Iran chiar şi cu un al treilea război mondial.
Profesorul Xia Ming: "Zhang Zhaozhong a spus că nu ezită să lupt cu un al treilea război mondial ar fi în întregime pentru nevoile politice interne. Într-o anumită măsură, deşi, acest lucru ar fi complet ridicol pentru a încuraja "
Profesorul Xia Ming a subliniat că Statele Unite şi societăţile occidentale pot trata cu Iranul printr-o metodă de "Jasmine Revoluţiei", similar cu ceea ce sa întâmplat în Libia. Din perspectiva modelului Libia, NATO nu ar putea implica, eventual, în sine, pe scară largă acţiune militară, şi ar fi imposibil să înceapă un nou război.
De fapt, un diplomat european cu anonimat de la Teheran a declarat că guvernul iranian a fost de fapt foarte îngrijorat de o lovitură militară. Analistii spun, de asemenea, că oamenii de rând nu se închină liderii lor atat de mult mai.
Dar profesorul Xia Ming a spus că regimul PCC în sine se confruntă cu o criză mult mai mare decât Iranul. Regimul PCC nu numai că se confruntă cu provocări din Asia de Sud, Marea Chinei de Sud, ţările Asia de Sud şi aşa mai departe, dar se confruntă, de asemenea, presiunea din America pentru RMB cursului de schimb, la export, şi problematica drepturilor omului, precum şi presiunea de pe piaţa internă probleme între timp.
Profesorul Xia Ming spune: "China se confruntă cu presiuni din partea Americii.Între timp, presiunea actuală internă este, de asemenea, foarte considerabil. În special, putem vedea în societatea civilă, provocarea de a guvernului chinez şi forţele de rezistenţă sunt în creştere. Prin urmare, guvernul chinez se confruntă într-adevăr, sosirea de o schimbare de putere mare în sesiunea 18. Deci, China ar putea exprima o voce mai dură diplomatică. 
Pe de o parte, aceasta este o reacţie la presiunea din America. Pe de altă parte, are nevoie pentru a satisface cererea internă a grupurilor naţionaliste.
Rusia este un alt aliat al Iranului, cu politica asemanatoare cu cea a Chinei. Spre Iran.
Original încărcat de ChinaForbiddenNews
Sursa şi autor:    (youtube)