marți, 17 iulie 2012

Singurele celule nemuritoare apartin unei negrese care a trait in anii '50


Henrietta Lacks a fost lucratoare la o ferma de tutun, in sudul Virginiei, care s-a imbolnavit de cancer cervical la 30 de ani si a murit in 1951, la 31 de ani. 

Un medic de la spitalul John Hopkins i-a prelevat o bucata din tumoare, fara sa ii spuna pacientei si a trimis-o unei echipe de oameni de stiinta care incerca fara nici un succes sa extraga tesuturi din celulele umane. Totul se intampla in anii '50 si, nimeni nu stie de ce, dar celulele respective "traiesc" si in ziua de astazi. 

Celulele Henriettei Lacks - denumite apoi HeLa, dupa numele femeii - au devenit in scurt timp nepretuite in cercetarea medicala. Aceste celule nemuritoare pot trai la infinit, pot fi inghetate timp de zeci de ani, pot fi divizate si folosite de mai multi oameni de stiinta. 

Celulele HeLa au avut un rol principal in descoperirea vaccinului antipoliomielitic. Tot ele au fost trimise in primele misiuni spatiale pentru a afla ce impact are lipsa gravitatiei asupra celulelor corpului uman. Clonarea, harta genetica, fertilizarea, toate acestea au fost posibile cu ajutorul celulelor unei femei care a murit in urma cu 60 de ani. 

Cercetarea umana cu celule umane se bazeaza mult pe anonimat, numele donatorilor ramanand necunoscut. In anii '50 insa, cercetatorii nu dadeau prea mare importanta acestui aspect si nici consecintele asupra donatorului, in cazul in care numele sau era dezvaluit. 

Exista viata dupa moarte?

Cativa jurnalisti se apropiasera periculos de mult de adevar, astfel incat unul dintre cercetatorii care au lucrat cu celulele HeLa a inventat un nume, pentru a-i pune pe o pista gresita. Helen Lane s-a transformat ulterior in Helen Larsen, iar numele adevarat, Henrietta Lacks a fost cunoscut publicului abia in anii '70. 

Mai tarziu, adica prin 1988, Rebecca Skloot, pe atunci in varsta de 16 ani, a aflat povestea Henriettei, a devenit pasionata de subiect si anul acesta a publicat, in calitate de jurnalist, o carte in care dezvaluie povestea sursei acestor uimitoare celule dar si impactul pe care descoperirea lor l-a avut asupra medicinei moderne. 

"Prima data cand am aflat despre Henrietta a fost in 1988. Aveam 16 ani si eram la ora de biologie. Toata lumea invata despre aceste celule in cadrul orelor de biologie, dar ceea ce a contat in cazul meu a fost ca profesoara cunostea numele real al Henriettei si faptul ca era o femeie de culoare. 

Din pacate, asta era tot ce stia. Din momentul in care am auzit despre Henrietta am devenit pasionata de acest subiect", povesteste Rebecca Skloot despre prima reactie la aflarea despre existenta femeii care a schimbat cursul medicinei moderne. Decisa sa afle intreaga poveste, Rebecca a inceput sa cerceteze. 

"Eram hotarata sa spun povestea Henriettei. Mi-a luat aproape un an ca sa o conving pe fiica ei, Deborah sa accepte sa vorbeasca cu mine", povesteste jurnalista, in cadrul unui interviu acordatSmithsonian Magazine

"Sotia ta este la noi"

La 25 de ani de la moartea Henriettei, un doctorand l-a sunat pe sotul Henriettei si l-a naucit. Fiica sa i-a povestit jurnalistei ca tot ce a inteles omul a fost cam asa: "Sotia ta este la noi. Traieste in laboratorul nostru. Am facut cercetari pe ea in ultimii 25 de ani. Si acum vrem sa-ti testam copiii sa aflam daca au cancer". 

De atunci familia a fost atrasa in vartejul cercetarilor, iar fiica, Deborah, a avut adevarate dileme legate de mama pe care nu a cunoscut-o niciodata. Fratii lui Deborah nu s-au gandit prea mult la aceste celule pana cand au descoperit ca era vorba si de bani. Celulele HeLa au reprezentat primul material biologic uman care s-a vandut si care a contribuit la lansarea unei industrii de miliarde. 

Cand fratii lui Deborah au descoperit ca lumea vinde celule vii prelevate de la mama lor si ca familia nu a primit nici un ban, au inceput demersuri juridice care le-au consumat viata. 

"Povestea celulelor HeLa si ceea ce s-a intamplat cu Henrietta a fost folosita ca un exemplu de gest rasist in care oamenii de stiinta albi i-au facut rau unei femei de culoare. Dar adevarul nu este acesta. Povestea reala este mult mai subtila si complicata. Ceea ce este perfect adevarat despre stiinta e ca in spatele ei sunt oameni si ca uneori, in ciuda celor mai bune intentii, lucrurile pot merge prost", spune autoarea cartii "Viata nemuritoare a Henriettei Lacks". 

Semn al vietii de dupa moarte?


O fotografie facuta de un ziarist american in curtea unui soldat mort pe front in Irak ridica unele semne de intrebare. 

Fotografia nu a fost modificata in niciun program pe calculator. Stapanul mort al unui caine vegheaza peste el si dincolo de moarte, scrie ABC News. Justin Rollin, un fost militar american, a murit la datorie in Irak. In timp ce ii filma pe parintii lui jucandu-se cu cainele in curte, un ziarist american a facut aceasta fotografie incredibila. Cainele familiei a fost salvat dintr-o zona de razboi din Irak.

Hero pare vegheat de stapanul lui de dincolo de moarte. Lumina care coboara asupra animalului pare ireala. El se juca in gradina, iar mai multe raze de lumina au fost indreptate brusc asupra lui printre nori, scrie publicatia americana. Cel care filma intreaga scena a fost pur si simplu socat.

Dupa cateva momente, lumina s-a stins. Parintii lui Justin Rollin, Skip si Rhonda, au fost alinati pentru cateva momente in durerea pricinuita de disparitia tanarului pe frontul de lupta. 

Băsescu: “Izolarea României a început”. Dă Doamne să ieşim din UE! P. Justin: “Noi nu avem nevoie de Europa aceasta”


După cum vedeți există o teamă nebună a lui Băsescu că vom fi sancționați de UE. Și băsescienii suferă de aceeași teama: Mihai Răzvan Ungureanu: Viitorul este în mâna unora care nu au nimic în comun cu civilizaţia europeanăanunţând totodată că sâmbătă va fi alături de preşedintele Traian Băsescu.
Sancțiunile pot fi următoarele:
  • retragerea dreptului de vot: Surse europene citate de publicaţiile germane Die Welt şi Die Zeit afirmă că dreptul de vot al României ar putea fi suspendat, dacă actuala situaţie se înrăutăţeşte.
  • sancțiuni economice, probabil nu vom mai fi îndatorați cu alte împrumuturi de la FMI
  • neacceptarea în spațiul Schengen, ceea ce convine României, pentru ca românii să stea în țara lor și să ridice nivelul de trai de aici, nu din occident.
Nu cred că putem spera la o eliminarea din UE, însă prostia și mândria unora poate fi de folos în acest sens: Crin Antonescu se ratoieste la Europa: “Legile Romaniei se fac in Romania, nu primesc ordine de la nimeni… Vreau sa fie inca o data foarte limpede, presedintele Romaniei, deplin sau interimar, nu primeste ordine si dispozitii de la nimeni, cu exceptia Parlamentului in unele cazuri si cu exceptia poporului roman atunci cand el se pronunta“.
Asta nu înseamnă că USL este o alternativă politică, când știm clar politica pro-americană, pro-europeană și pro-globalistă a ucenicilor lui Ilici. În niciun caz nu ne punem nădejdea în vreun politician sau partid, însă Dumnezeu le poate întoarce planurile spre binele țării, în caz că mai merităm așa ceva.
Alternativa trebuie să fie anti-politică, din oameni de valoare morală și profesională, patrioți și creștin-ortodocși. Poate chiar și o monarhie, un uns al lui Dumnezeu, dar fără vreo legătură cu vreo casă regală actuală, ci un nou început de regalitate, un fiu al poporului român creștin ortodox, care și-a dovedit buna credință până acum.
Cât despre extrema cealaltă, bolșevica Rusie, nici nu trebuie să mai amintim cât rău ne-au făcut și ne fac în continuare “frații” noștri ortodocși.
România trebuie să aibă un destin al ei, separat de aceste mari puteri dictatoriale, care la fel ca Imperiile Roman și Otoman au furat grânele și aurul țării cât au putut de mult. Noi avem din ce trăi și cu ce ne descurca, căci Dumnezeu a binecuvântat acest pământ. Nu e naivitate, ci ne trebuie credință puternică și nimeni nu va îndrăzni să se apropie de poporul lui Dumnezeu.
Iată ce ne spune despre Europa Părintele Justin în interviul revistei ATITUDINI, nr. 23:
Eu nu am crezut niciodată în salvarea Europei, şi nici a Americii [...] Europa pentru noi e mormântul Ortodoxiei, Europa pentru noi este moartea noastră şi spirituală şi materială. Noi nu avem nevoie de Europa aceasta, care s-a transformat în noul socialism. [...] Europa şi occidentalii trăiesc bine, dar pe seama cui? Tot pe seama românilor care au făcut muncile cele mai grele şi cele mai de jos în toată Europa. Dar noi alegem primari care fac investiţii europene. Nu vedeţi că este de fapt o cenzură, să nu mai putem face nimic fără acordul lor? La prefectură nu se mai face nimic fără acordul lor; hai să facem cu Europa; nu se face nimic fără avizul Europei. Păi prefectul trebuie să aibă avizul Europei, ca să fac eu ceva aici în comuna mea? Nu se interesează primarii că bătrâna aceea săracă e cu geamurile sparte. El se plimbă, aşteaptă alegeri. Aici e greşeala mare a oamenilor Bisericii care nu se bagă, chipurile, dar ei zac în indolenţă multă. Şi aşa vrăjmaşii Bisericii şi ai neamului nostru profită de indolenţa noastră. Aceste meleaguri dobrogene sunt cel mai vechi pământ românesc, sfinţit cu sângele primilor martiri ai acestui neam. Aici sunt cele mai importante mărturii istorice care atestă existenţa noastră încă din cele mai vechi timpuri, care atestă existenţa noastră de creştini încă de la începutul creştinismului. Să începem cu această zonă să reclădim neamul românesc creştin pe bazele sfintei noastre tradiţii. Aceasta nu se va putea face decât sub oblăduirea Bisericii, care ne-a format ca neam şi prin care am dăinuit până acum.

Doctorul Royal Rife și tratamentul pentru orice boală, inclusiv cancer

Dr Royal Rife bacteriolog si om de stiinta a reusit in anii 1930 prin aplicarea de pulsuri electrice si magnetice sa elimine numerosi virusi precum cancerul, tuberculoza etc.
In anul 1920 a inventat primul microscop pentru studiul virusilor, in 1934 a testat cu succes metoda vindecand 14 pacienti de cancer definitiv, si-a creat propria companie Beam Ray, a refuzat ofertele unor oameni influenti din domeniu, a intrat in procese dupa ce producatorul generatoarelor de impulsuri n-a respectat indicatiile sale utilizand o metoda proprie de a genera frecventele prin armonice – metoda care n-a dat rezultate,dezvoltarea industriei farmaceutice a dus la pierderea  interesului in aparatele sale si a dat faliment.
În 1999, au fost descoperite mai multe casete audio, uitate. Pe benzi se aflau vocile câtorva oameni aflați în centrul evenimentelor care fac subiectul acestui film documentar: un tratament revoluționar pentru cancer. Casetele aveau peste 40 de ani vechime și spuneau povestea poate a celei mai importante povești medicale a secolului XX.
În centrul poveștii se află doctorului Royal Rife, un nume aproape necunoscut în istoria științei. În anii ’30, Royal Rife susținea că prin folosirea unui microscop optic special putea să studieze anumiți microbi, mult prea mici pentru a putea fi văzuți cu tehnologia de până atunci. Mai multe, Rife, care lucra cu unii din cei mai cunoscuți cercetători din lume, a afirmat că prin utilizarea unui fascicul de lumină inventat chiar de către el anumiți agenți patogeni puteau fi distruși.
Mai important, Rife susținea că prin acest tratament descoperise tratamentul pentru cancer. Teoriile sale au fost, însă, respinse de asociațiile medicale din anii ’50. Mai mult, cei care promovau terapia lui Rife au fost condamnați pentru fraudă, iar lumea medicală a clasificat munca cercetătorului drept pseudomedicină. Și totuși, există un adevăr în cele spuse de doctorul Rife? A fost descoperit, de fapt, leacul pentru cancer?
După cum prea bine ştim, vindecarea cancerului prin metode ,,de ultimă oră’’, este pusă de multe ori sub semnul întrebării. Există anumite tipuri de cancer care nu pot fi vindecate cu ajutorul metodelor actuale. În plus, reacţiile adverse ale organismului uman nu sunt deloc de neglijat. Se pare însă că odată, medicina a deţinut cheia vindecării canceruluiDar ce s-a întâmplat cu aceasta ? Pentru a afla acest lucru, vom face o întoarcere în timp cu aproximativ optzeci de ani, mai precis în anii 1930, în California – San Diego, unde un strălucit cercetător, dr. Royal Rife a început căutarea soluţiei împotriva cancerului. Pe parcursul activităţii sale a primit 14 mari premii şi titlul de Doctor la Universitatea din Heidelberg la care lucra.
Primul succes l-a reprezentat inventarea Microscopului Universal Rife, un instrument optic cum nu mai exista în vremea aceea şi care se baza pe un sistem optic cu cuarţ, neobişnuit. Microscopul putea mări celulele vii, bacteriile şi chiar şi virusurile, de aproape treizeci de mii de ori. Creaţia lui Rife nu semăna cu microscoapele moderne, folosite în primul rând pentru a analiza specimenele care au fost omorâte, încălzite şi impregnate cu anumite substanţe pentru a se putea observa. Una dintre descoperirile importante ale lui Rife a fost aceea că fiecare organism are propria sa frecvenţă de rezonanţă, ceea ce Rife a numit Ritmul Mortal de Oscilaţie (RMO).
Avand o cultură bacteriană sub microscop, Rife obişnuia să pună în acţiune un generator de frecvenţă, denumit astazi Raza fasciculară Rife, care producea un câmp electromagnetic acordat la frecvenţa RMO. La câteva minute de la activare, orice bacterie înceta să se mai mişte şi murea. El a descoperit că putea utiliza Raza fasciculară şi asupra oamenilor infectaţi cu o anume bacterie şi că putea astfel vindeca oamenii de bolile infecţioase. Rife putea distruge bacteriile obişnuite, putea vindeca infecţiile cronice şi putea învinge chiar şi cancerul. Folosind pur si simplu numai principiul rezonanţei vibratorii, Rife putea distruge bacteriile şi virusurile la fel de uşor cum spargi un pahar prin emiterea sunetului de rezonanţă (precum marele cântăreţ de operă Caruso). Rife a iscat o controversă în momentul în care şi-a expus teoria sa despre producerea cancerului.
Rife credea că această boală este cauzată de un virus sau microorganism denumit BX. Rife s-a hotărât să descopere frecvenţa de rezonanţă a acestuia. Descoperind-o, Rife şi-a expus la această frecvenţă animalele de laborator care aveau tumori induse prin BX. Toate tumorile canceroase s-au dezintegrat, iar animalele s-au însănătoşit. După această experienţă, Rife a trecut la tratarea persoanelor bolnave de cancer. În 1934, Rife a participat la un studiu asupra cancerului întreprins la Universitatea din Carolina de Sud. Aici el a folosit Raza fasciculară asupra unui număr de 16 pacienţi cu forme diverse de cancer final. Trei luni mai târziu, 14 dintre pacienţi au fost declaraţi vindecaţi de un juriu format din cinci medici. Acest procentaj de vindecare de 90%, a tuturor formelor de cancer nu a mai fost atins până atunci.
Desigur, vă întrebaţi de ce nimeni nu a auzit de Raza fasciculară Rife dacă ea a avut un asemenea success? În mod trist, cercetările au fost întrerupte, laboratorul în care se făceau cercetările a luat foc şi a ars până la temelie. Dar lovitura de graţie a venit mai târziu, când poliţia a confiscat ilegal şi restul  aparatelor lui Rife, rodul a peste 50 de ani de cercetare. Pe de altă parte, sume mari de bani au fost cheltuite pentru a se asigura că medicii care au vazut Terapia lui Rife vor uita ceea ce au văzut. Nici un efort nu a fost prea mare pentru a suprima orice urmă. Rife a fost târât prin tribunalele Californiei în baza unor acuzaţii false iar medicii care întrebuinţau cu succes aparatul Rife au trebuit să renunţe la folosirea acestuia pentru a nu fi trecuţi pe lista neagră.
Odată tratamentul interzis, această metodă eficientă de combatere a cancerului a fost sortită uitării.
Dar Rife nu a fost singurul cercetător care a experimentat folosirea unui dispozitiv cucâmp electromagnetic pentru tratarea cancerului. În 1926, în Paris, George Lakhovsky, a creat un instrument numitOscilatorul cu Undă Multiplă, care putea să vindece cancerul. Astăzi, oscilatorul cu undă multiplă este un dispozitiv interzis şi considerat un truc medical.
Din fericire există rămăşiţe de informaţii referitoare la Raza fasciculară Rife şi la Microscopul universal care sunt cercetate în prezent, deşi în mod clandestin. Cercetătorii care studiază în momentul de faţă metodele Rife, au grijă să-şi desfăţoaremunca în secret pentru a nu avea aceeaşi sortă ca Rife.

MESAJUL LUI PUTIN DE 4 IULIE PENTRU AMERICA


Două bombardiere nucleare strategice rusesti au intrat în SUA, in zona aeriana de apărare din apropierea coastei Pacificului, miercuri 4 iulie, şi au fost interceptate de către avioane americane, au declarat oficialii din  apărare catre   Free Beacon  .
A fost a doua oară cand Moscova a expediat avioane nucleare de bombardament capabile sa ajunga in  zona de 200 de mile din jurul teritoriul SUA, în ultimele două săptămâni.
A mai existat o intruziune de doua Tu-95 Bear Stearns bombardiere H. Aceasta a avut loc aproape de Alaska. Un oficial rus a declarat ulterior, ca toate acestea au facut parte din atacurile simulate din zonele artice strategice.
Un oficial din apărare a spus ca intruziunea  a ajuns aproape de coasta SUA, dar nu a fost violata zona de 12 mile pe care armata americană o consideră  spaţiul aerian suveran.

Pentagonul a creat o gaură în timp, făcând un eveniment invizibil


Dacă până acum Pentagonul se lăuda cu obiecte nedetectabile de radar (avioane, submarine, tancuri) şi cu mici obiecte invizibile, acum au reuşit să camufleze însăşi timpul, să creeze evenimente invizibile, manipulând lumina şi realizând găuri negre temporale. 
O echipă de cercetători de la Universitatea Cornell, cu susţinerea departamentului de cercetare din cadrul Pentagonului, a reuşit să ascundă un eveniment pentru 40 de picosecunde, manipulând lumina, informeazăwired.com, citat de descoperă.ro.
Pentru a camufla un obiect, se "curbează" lumina în jurul acestuia. Lumina nemaiatingând obiectul, el devine invizibil pentru ochiul uman. În cazul evenimentelor, pentru a le camufla, se modifică viteza de deplasare a luminii. Lumina emisă de un eveniment are o viteză constantă şi se propagă dinspre eveniment spre observator, permiţând observarea evenimentului milisecundă cu milisecundă. Specialiştii de la Cornell au modificat tocmai acest flux de lumină, blocându-l pentru o fracţiune de secundă, lucru ce a permis ca o fracţiune de eveniment să nu fie observată. 
Întregul experiment a avut loc în cadrul unui cablu de fibră optică, folosindu-se emisii de laser. 
În aceste condiţii, în viitor, soldaţii americani ar putea efectua operaţiuni secrete fără a putea fi văzuţi de nimeni. Atâta tot că, folosind actuala aparatură, pentru a masca un eveniment cu durata de o secundă, ar fi nevoie de o instalaţie ce s-ar întinde pe 30.000 de kilometri. O aplicaţie mai concretă şi realizabilă într-un viitor nu atât de îndepărtat ar putea permite efectuarea unor operaţiuni invizibile şi nedetectabile în interiorul unui computer.

MASONII SI AMERICA AU HOTARAT IMPREUNA SA-L SCHIMBE PE BASESCU


USL a demarat procedurile de suspendare ale preşedintelui Băsescu, în cazul unui vot favorabil extrem de probabil în Parlamnet, în cel mult 2 sptămâni urmând să fie organizat un referendum pentru a constata dacă românii îl mai vor sau nu pe Traian Băsescu ca preşedinte.
Anterior suspendării au avut loc o serie de pregătiri şi schimbări tehnice la şefia celor două Camere ale Parlamentului. Modificări absolut normale la o nouă majoritate în Legislativ şi modificări care nu au atentat la instituţiile statului ci la persoanele din fruntea acesteia. Cum ar fi fost oare să se schimbe componenţa Executivului, dar nu şi premierul?! Şi, dacă s-a schimbat prim ministrul, nu-i aşa că nu s-a atentat la o instituţie a statului de drept, ci pur şi simplu s-a dat curs voinţei unei noi majorităţi în Parlament.
Prin modificările de care aminteam, pe de-o parte s-a asigurat că persoana a  doua în stat pe perioada demersurilor suspendării nu va fi Vasile Blaga ci un component al Alianţei la Putere, Antonescu şi, pe de altă parte, prin schimbarea Robertei Anastase de la şefia Camerei Deputaţilor şi decizia prin Ordonanţă de Urgenţă referitoare la atribuţiile Curţii Constituţionale (deciziile CCR privind hotărârile Parlamentului nu mai sunt obligatorii ci au caracter consultativ) s-a evitat blocarea demersurilor suspendării lui Băsescu.
Dar, dincolo, de acestea, USL a pregătiti de mult suspendarea, ba mai mult, chiar a obţinut OK-ul a trei forţe: masonii, cancelariile ocidentale din Europa  şi SUA.
Lupta acerbă de săptămânile trecute privind reprezentarea României la Consiliului Europei nu a fost o încrâncenare pentru orgoliul lui Ponta sau Băsescu şi nici o luptă pentru a apărea în poza de grup de la Bruxelles. Oricum, România prea puţine avea de spus în deciziile CE. Aşa că lupta a fost pentru impunerea în faţa cancelariilor occidentale ca lider al României, ca exponent al voinţei poporului, cu mandat din partea Parlamentului. Prezenţa lui Ponta la Bruxelles, derularea “vizitei” fără incidente sau contestaţii a fost un OK în care ministrul de externe Marga, cunoscut filogerman şi apropiat de cancelarul Merkel, a avut un cuvânt greu de spus.
Mai departe, trecem la SUA. Ambasadorul Mark Gitenstein declara acum două zile că este profund preocupat de orice încercare de amenințare a independenței instituțiilor democratice din România. Ieri, pe 4 Iulie, Ziua Naţională a SUA, Gitenstein şi-a ponderat discursul declarând că suspendarea preşedintelui Traian Băsescu în sine nu va afecta imaginea României, însă vor fi consecinţe serioase dacă va fi făcută într-un mod neconstituţional. În traducere, suspendarea preşedintelui este un act extrem dar absolut democratic, atâta timp cât se face respectând Litera şi Spirirul Legii. Mai mult, cine a fost ieri, la reşedinţa ambasadorului SUA prezent cu ocazia festivităţilor de 4 Iulie. Ponta, normal, ca premier şi…Crin Antonescu! Primul ministru şi al doilea om din stat. Primul om, încă, din stat, Băsescu, a fost la oftalmolg, nenumărându-se pe lista invitaţilor ambasadorului SUA. Un OK imens cât Pacificul din partea principalei puteri a lumii, SUA.
Nu în ultimul rând trebuie remarcată data în care a fost făcut anunţul privind suspendarea lui Băsescu: 4 Iulie, Ziua Naţională a SUA. Or, se ştie, masonii fac anunţuri doar în zile speciale (ziua de naştere a lui Năstase) şi ţin extrem de mult la simbolistică şi la semnificaţia numerelor şi datelor. Băsescu a fost anunţat că debarcarea e iminentă în 4 Iulie, tocmai pentru a şti de unde i se trage şi cu acceptul cui se realizează suspendarea.
De asemenea, tot legat de masonerie, nu trebuie uitat celebrul fular al lui Năstase pe care îl purta în momentul în care a fost dus la spital după tentativa de suicid şi celebrul semn cu ducerea mâinii la gât. Ambele sunt simboluri masonice, fiind interpretate ca Ajutor! Or, este bine ştiut faptul că Adrian Năstase este mason şi, deşi este probabil ca Năstase să fi fost sacrificat tocmai de masoni, se pare că aceştia au decis să schimbe macazul în ceea ce priveşte susţinerea preşedintelui Băsescu, iar Năstase să fi fost folosit ca declanşator al unor emoţii, dispute, controverse şi disfuncţionalităţi puternice care apoi să fie canalizate împotriva lui Băsescu.
În fine, aşa cum anunţam ieri, şi în cadrul Serviciilor de Informaţii are loc o furtună, menită a îndepărta de la comanda operatică o serie de apropiaţi ai Cotroceniului.
În momentul în care mai multe persoane îşi spun că eşti beat, te duci să dormi. La fel, în momentul în care sunt evidente atât de multe semne, e clar că debarcarea lui Băsescu e iminentă el neamaivând nici susţinerea cancelariilor occidental europene, nici a SUA, nici a masonilor şi nici a Serviciilor. Băsescu este deja TRECUT!
Potrivit unor surse, luni dimineaţă şi ieri dimineaţă., printr-un ordin al şefului SRI, George Maior, toți ofițerii SRI, atât din structura centrală, cât și din teritoriu, au fost convocați de urgență la sedii– chiar și cei care se aflau în concediu. Toți șefii unităților SRI din țară au primit încă de sâmbătă, ora 10.00, o Circulară de la centru, prin care, sub pretextul stării de urgență, li se cerea să își convoace subalternii. Potrivit aceleiaşi surse, astfel, câteva sute de ofițeri superiori ai Serviciului Român de Informații, au fost puşi pe liber, PENSIONAŢI! Cererile depesnionare au fost semnate, bineînţele, fără nici o presiune, fără nici o ameninţare cu dosare. „Epurarea” se face fără acceptul CSAT şi, în aceste zile trei structuri informative ale SRI, funcţionează deficitar, este voirba de Direcția de apărare a Constituției, Direcția anticorupție şi Direcția informații clasificate.

IMAGINI CUTREMURĂTOARE. Cum îşi jeleşte un delfin puiul mort


Zilele trecute, turişti aflaţi într-o excursie de observare a delfinilor, în Guangxi Zhuang, China, au fost martorii unei scene sfâsietoare.

Un delfin îşi jelea puiul mort printr-un într-un ritual rar vazut de oameni.

Delfinul a ridicat la suprafaţă puiul mort de mai multe ori ca şi cum ar fi vrut sa-l ajute să respire în timp ce se îndepărta de mal.

O tăietură urâtă spinteca burta puiului, cel mai probabil rana era provocată de elicea unei bărci, poate chiar a unei bărci care aduce turiştii în acel loc.

Cercetătorii au observat delfini care îşi împing puii născuţi morţi sau cei care au murit de timpuriu. Delfinii manifestă stare de stres maxim şi pot sta alături de puiul mort câteva zile.

Ritualuri ale morţii au mai putut fi observate şi printre balene, elefanţi, cimpanzei şi gorile.

Cu toate că oamenii de ştiinţă nu cred că animalele pot avea emoţii ca şi oamenii, comportamentul arătat de delfini pare să indice că sunt conştienţi de propria lor mortalitate.

Cercetătorul Joan Gonzalvo, de la Tethys Research Institute, a observat o scenă similară în anul 2006, când un delfin femelă îşi căra puiul mort în spate părând incapabilă să accepte moartea acestuia.

Un an mai târziu, Golnzalvo a mai observat un grup de delfini încercând să ajute un pui muribund, aducându-l la suprafată înotând febril şi dezordonat  în jurul lui.

Ipoteza cercetătorului este că îi ţineau companie şi îi acordau îngrijire puiului iar când moartea a survenit ei îşi făcuseră treaba. Ei ştiau că puiul va muri şi erau pergătiţi pentru acest lucru. (sursa: Daily Mail)

Pregătiri pentru întâlnirea cu extratereştrii? Unul dintre cei mai de succes fizicieni avertizează guvernele lumii


Foto: REUTERS/Mariana Bazo 

Jocelyn Bell Burnell, unul din cei mai cunoscuţi fizicieni din lume, a atentionat guvernele din toată lumea să se pregatească pentru o vizită din partea extratereştrilor, scrie Daily Mail. Potrivit lui Burnell, această întâlnire ar putea deveni realitate în mai puţin de 100 de ani. 

"Dacă vom bănui că pe o planetă trăiesc extratereştrii, vom încerca să îi contactăm sau nu? Cui o să cerem părerea? Presei? Papei? Trebuie să începem să ne gândim la aceste lucruri", a declarat Burnell în cadrul unei conferinţe a oamenilor de ştiinţă ce a avut loc la Dublin.

Cu toate acestea, cunoscutul fizician afirmă că va dura zeci de ani pentru a transmite un mesaj sau pentru a-l recepţiona, dacă vom folosi undele radio sau lasere.

Părerile oamenilor de ştiinţă cu privire la "omuleţii verzi" sunt împărţite. Unii susţin că trebuie să încercăm să-i contactăm, în timp ce alţii avertizează că cel mai bine este să ne ascundem de ei, pentru a nu risca să fim invadaţi de aceştia.

Stephen Hawking este unul din cei care avertizează că trebuie cu orice preţ să evităm contactul cu fiinţe de pe alte planete.

"Nu trebuie decât să ne uităm la noi pentru a ne da seama că nu am vrea să ne întâlnim cu alte forme de viaţă inteligente. Dacă extratereştrii ne vizitează, vom paţi exact ca Nativii Americani, atunci când Cristofor Columb a debarcat în America", a precizat Hawking.

Tensiuni în Golful Persic. O navă americană a distrus o ambarcaţiune


O navă militară a Forţelor Navale americane a deschis focul spre o ambarcaţiune de gabarit mic care se apropiase prea mult, în Golful Persic, relatează Fox News, precizând că incidentul s-a soldat cu un mort şi trei răniţi.

Incidentul a avut loc luni, în zona Jebel Ali, în largul coastelor Emiratelor Arabe Unite, la circa 35 de kilometri sud-vest de Dubai.
Portul Jebel Ali se află în Strâmtoarea Hormuz, o rută pe care Iranul ameninţa să o blocheze ca reacţie la sancţiunile internaţionale.

Nava militară USNS Rappahannock a deschis focul cu muniţie calibrul 50 mm spre o ambarcaţiune de mici dimensiuni care ignorase semnalele de anunţare a intenţiilor şi nu se oprea.
Nava vizată pare a fi una civilă, cu lungimea de nouă metri, folosită probabil de pescari.


Sursa: REALITATEA.NETNoile «aventuri» ale oamenilor de ştiinţă în domeniul medicinei reproductive – bebeluşi umani modificaţi genetic


de Alex Ionescu
 
„Împotriva prostiei chiar zeii înşişi luptă în zadar” - Friedrich Schiller.
„Oricum niciun drog, nici chiar alcoolul nu determină bolile fundamentale ale societăţii. Dacă vrem să căutăm sursa problemelor nu trebuie să testăm oamenii pentru droguri, trebuie să îi testăm pentru prostie, ignoranţă, lăcomie şi dragoste de putere”- P. J. O'Rourke.
 
Ingineria genică, prin posibilitatea de manipulare a zestrei genetice a diverselor celule, este utilizată la ora actuală pentru diferite scopuri, care mai de care mai iraţionale din punct de vedere al legilor naturii. Cele mai tentante obiective la ora actuală, în domeniul medicinei umane sunt cele ce vizează suplinirea diferitelor probleme de reproducere. 
Referitor la aceasta, la începutul lunii iulie, pe site-ul Natural News apare articolul „U.S. researchers create 30 genetically modified human babies” redactat de dr.Holt sub forma unui semnal de alarmă de genul – omenirea, încotro? Pe scurt, el atrage atenţia asupra faptului că o echipă de specialişti în domeniul ingineriei genice a creat nişte bebeluşi (din rasa umană!) care au ADN provenit de la trei părinţi: de la mamă, de la tată şi de la o a treia femeie, întrucât s-a introdus în ovulele cu probleme ale mamelor lor anumite componente celulare, ce conţin ADN, de la alte femei. Este mai mult decât îngrijorător ce face ştiinţa fără conştiinţă!  Vă prezentăm în continuare articolul integral al dr. Holt.

Cercetătorii americani au creat 30 de bebeluşi umani modificaţi genetic, 3 iulie 2012, de D. Holt
 
„Cercetători în domeniul fertilităţii de la Institutul Saint Barnabas de Medicină Reproductivă şi Ştiinţă din New Jersey au creat 30 de bebeluşi sănătoşi asupra cărora s-au realizat modificări genetice. A fost confirmat faptul că doi dintre aceşti bebeluşi au ADN de la trei părinţi. 
Mamele respectivilor bebeluşi erau tratate pentru infertilitate de prof. Jacques Cohen şi echipa sa. Ovulele lor aveau anumite defecte la nivelul mitocondriilor (organite celulare care există în toate tipurile de celule şi care iau parte la fiziologia celulei – n.a.). Cercetătorii au prelevat mitocondrii de la ovule donate de alte femei şi ADN de la spermatozoizi (în vederea însămânţării). Mitocondriile conţin ADN, deci aduc ADN de la (femeile – n.a.) donoare în ovulele femeii care urmează să devină mamă.. Bebeluşii vor transmite această modificare genetică mai departe copiilor lor. 
Profesorul Cohen este privit ca un «pionier» controversat (…) în lumea medicinei reproductive. Munca sa pentru ajutorarea cuplurilor infertile a generat progrese în abilitatea de a ajuta bărbaţii infertili să aibă copii, prin introducerea materialului genetic din spermatozoizi în ovule, astfel că sperma donatorului nu mai este necesară. Oricum, mulţi consideră că o parte din cercetările şi din ideile sale sunt mult prea avangardiste, cum este şi aceea de a clona copii. 
Lordul Winston de la spitalul Hammersmith din vestul Londrei a afirmat ieri pentru BBC: «în ceea ce priveşte tratamentul infertilităţii, nu există nicio dovadă că această tehnică merită să fie pusă în practică… Sunt foarte surprins chiar că s-a realizat la acest nivel. Cu siguranţă nu va fi aprobată în Anglia».
 
Un purtător de cuvânt de la Autoritatea pentru Embriologie şi Fertilizare Umană  (the Human Fertilization and Embryology Authority (HFEA)) a fost de acord cu faptul că datorită posibilităţii de a altera linia germinală umană, această tehnică nu va primi licenţă în Anglia. Dar regulile mai puţin riguroase din alte ţări în ceea ce priveşte tratamentului pentru fertilitate ar putea permite ca acest tip de tehnologie să genereze modificări ale rezervorului de gene umane dacă privim global. Aceştia sunt primii bebeluşi «sănătoşi» care au fost modificaţi genetic, dar efectele pe termen lung ale existenţei unui ADN combinat de la trei părinţi, într-o singura fiinţă umană, nu sunt cunoscute. 
Tehnica folosită poate permite părinţilor unui copil să aleagă un al treilea părinte cu trăsături pe care ar dori să le aibă copilul lor (să fie mai înalt etc.) şi se va deschide astfel o întreagă discuţie despre etica «design»-ului bebeluşului. Ca specie, noi trebuie să fim foarte atenţi asupra invenţiilor pe care le facem, de exemplu această tehnică, pentru a nu afecta genele urmaşilor noştri.”
Oamenii de ştiinţă, din păcate, marea majoritate, au o abordare strict materialistă asupra cercetărilor şi experimentelor pe care le fac, asupra fenomenelor din natură şi îşi realizează experimentele într-o totală ignoranţă faţă de anumite legi divine care guvernează tot ceea ce înseamnă fiinţa umană şi natura. Cu siguranţă saltul vibraţional pe care îl va realiza omenirea va face ca în viitor asemenea experimente inumane să înceteze definitiv şi să se producă o deschidere reală a celor care se vor ocupa de ştiinţă către totalitatea a ceea ce înseamnă fiinţa umană, natura şi universul.

Problema intervenţiei extraterestre în contextul actual al omenirii (VII)


Cei a căror percepţie asupra vieţii este preponderent materialistă nu înţeleg transformările acestor vremuri, ei nu realizează pasul extrem de important pe care îl face omenirea în prezent. Aceasta se datorează în special viziunii lor limitate, prin care complexul alcătuit din trup şi minte este asociat exclusiv cu funcţionarea biologică, când în realitate această funcţionare este în primul rând de natură subtilă, energetică şi, prin urmare, ea implicăschimb de informaţie între planurile subtile superioare şi planul fizic.
Cea mai mare parte dintre oamenii de ştiinţă (mai ales biologii şi medicii) încă mai au o abordare relativ arhaică despre procesele mentale şi neurologice, afirmând că gândurile reprezintă un rezultat direct al activităţii biochimice a creierului. În realitate, nu putem vorbi despre procesele mentale şi emoţionale ale fiinţei umane fără să implicăm şi alte structuri de natură subtilă ale ei, cum ar fi corpul eteric, corpul astral sau corpul mental. Frecvenţele înalte de vibraţie ale energiei şi „materiei” ce corespund acestor corpuri sunt corelate cu anumite procese de natură cuantică şi cu energiile cosmice din zona galactică prin care trece acum planeta noastră.

Transformările actuale au o natură preponderent energetică, în sensul că Pământul şi toţi locuitorii lui trec printr-o zonă a galaxiei în care energia vibrează la o frecvenţă mult mai înaltă decât cea cu care am fost obişnuiţi până acum. Am putea spune că suntem îmbăiaţi în totalitate de această energie foarte elevată, a cărei intensitate va creşte din ce în ce mai mult în lunile şi anii care vor urma, atingând un maxim între 2015 şi 2035. Mai ales structurile subtile (cum ar fi mintea, de exemplu) resimt această modificare a frecvenţei de vibraţie, care implică transformarea modului de gândire, reorientarea ţelurilor în viaţă, a aspiraţiilor, a conduitei. Nu toţi oamenii vor beneficia însă de aceste transformări interioare minunate; pentru aceasta este necesar să fie îndeplinite anumite condiţii de rezonanţă, care să le permită acordarea la noile vibraţii energetice şi la „înţelegerea” acestor vremuri, a sensului evenimentelor care se petrec. Cei mai mulţi vor prefera să nege realitatea situaţiei, precum şi multe dintre variantele care le sunt oferite, fie din frică, fie din prostie. Aceasta este o indicaţie destul de clară a faptului că atât sistemul lor biologic, cât şi structura lor mentală nu sunt aliniate aşa cum trebuie la frecvenţele înalte de vibraţie ale energiilor cosmice, care cuprind tot mai mult Pământul.
Prezenţa acestor energii cosmice foarte elevate nu este aleatorie. Aproape că nu există mitologie sau religie din arhiva culturală a umanităţii care să nu prezinte - într-o formă mai mult sau mai puţin codată - informaţia care sugerează existenţa unui ciclu major de 25.920 de ani, ce determină progresul şi evoluţia vieţii pe Pământ şi chiar a planetei însăşi, ca spirit în manifestare (numit Gaia). Această cunoaştere a devenit unul dintre cele mai importante secrete ale şcolilor de mistere din Antichitate, deoarece se ştia că, atunci când ciclurile se împlinesc, şansa pentru ascensiunea spirituală este foarte mare. Dovezile ştiinţifice care atestă faptul că în prezent omenirea se află în faţa unui veritabil „prag cuantic” sunt numeroase (peste 1000) şi ele sunt prezentate ca referinţe academice în lucrarea valoroasă a lui
David Wilcock
David Wilcock, intitulată Investigaţiile Câmpului Sursă(The Source Field Investigations), care a fost publicată anul trecut. Autorul a făcut o sinteză foarte competentă a conţinutului ei, care poate fi urmărită aici: 
Printre altele, el arată că nivelul de inteligenţă al fiinţei umane (aşa-numitul coeficient de inteligenţă IQ) a crescut în medie cu 3 puncte la fiecare zece ani, în ultima sută de ani. Oamenii de ştiinţă au vrut să explice această uimitoare amplificare a inteligenţei prin evoluţia nivelului de trai şi a cuceririlor ştiinţifice, însă ipoteza lor nu este valabilă, deoarece acelaşi rezultat s-a înregistrat şi la populaţiile care sunt analfabete şi care  nu se bucură de condiţii avansate de trai.
Pe de altă parte, s-a constatat că în ultimii 5000 de ani ADN-ul uman a evoluat de 100 de ori mai repede decât în perioada de dinainte, în conformitate cu studiile efectuate de antropologul John Hawks (http://johnhawks.net/weblog). 
John Hawks
 În prezent, se poate spune că molecula de ADN uman s-a modificat cu 7% faţă de ADN-ul oamenilor care trăiau acum 3000 de ani pe Pământ.
 Un alt aspect notabil este că oamenii de Neandertal au dispărut brusc acum 25-30 000 ani (un ciclu precesional) de pe suprafaţa planetei şi odată cu ei au dispărut de asemenea şi multe specii de animale gigant, care ameninţau viaţa fiinţelor umane din acea perioadă istorică. Mai mult decât atât, s-a descoperit faptul că în urmă cu 50 000 de ani, oamenii din toate regiunile globului par să fi trăit un gen de „salt cuantic” în ceea ce priveşte nivelul lor de inteligenţă şi de sofisticare a traiului, ceea ce i-a uluit pe cercetătorii care au studiat dovezile arheologice din acea perioadă, în special pe antropologul John Fleagle (http://www.anat.stonybrook.edu/people/facultypage/fleagle). 
John Fleagle
Înainte de acea perioadă, ni se spune că uneltele erau folosite doar în scop de supravieţuire, însă imediat după aceea s-a observat că spiritualitatea, arta şi creativitatea au înflorit spontan pe întreaga suprafaţă a Pământului. Aceasta nu este deloc o „teorie a conspiraţiei”, ci reprezintă un fapt extrem de bine documentat şi atestat ştiinţific, ce nu poate fi negat de nimeni. Ceva pare să se    fi petrecut pe Pământ în urmă cu aproximativ 50 000 de ani (adică două cicluri de 25 920 de ani), care a condus la un salt remarcabil în ceea ce priveşte coeficientul de inteligenţă al oamenilor şi nivelul lor de conştiinţă spirituală. În prezent, studiile şi observaţiile arată că omenirea se confruntă de asemenea cu o rată extrem de rapidă de evoluţie a ADN-ului şi a coeficientului IQ de inteligenţă.
Dovezile sunt însă cu mult mai ample decât ceea ce s-a petrect în ultimii 50 000 de ani pe planeta noastră. Experimentele ştiinţifice au demonstrat deja că o specie poate fi transformată genetic în altă specie, acţionând strict doar din punct de vedere energetic asupra moleculei de ADN. În această direcţie, lucrările şi studiile efectuate de Pier Luigi Ighina, dr. Dzang Kangeng şi dr. Peter Gariaev sunt edificatoare. Aceste evidenţe ştiinţifice demontează complet teoria darwinistă a evoluţiei; de altfel, Coreea de Sud a luat deja decizia de a elimina din manualele şcolare şi din informarea publică teoria evoluţionistă a lui Darwin, care reprezintă o mare eroare ştiinţifică, acceptată din neferice timp de aproape 150 de ani.
În plus, analiza fosilelor de animale încă din perioada Cambrianului, de acum 542 de milioane de ani – adică atunci când s-a înregistrat o „explozie” a vieţii şi a evoluţiei ei pe Pământ – demonstrează existenţa a două cicluri spontane de evoluţie care par să se fi repetat cu exactitate. Astfel, cele mai multe dintre vieţuitoarele de pe Pământ au rămas neschimbate timp de milioane de ani, pentru ca mai apoi, deodată, să intervină o transformare de proporţii în urma căreia a apărut un număr imens de specii noi. S-a constatat că aceste cicluri se succedau la intervale egale de timp şi, în general vorbind, durau zeci de milioane de ani. Întrucât ele nu se datorează în mod evident influenţei unei stele ori a unui corp cosmic, ştiinţa a trebuit să admită că acestea sunt cicluri de natură galactică. Datorită perioadelor de timp enorme pe care le implică, ciclurile galactice se numesc majore; ciclul de 25 920 de ani este însă cu mult mai scurt, astfel încât el intră în categoria ciclurilor minore.

În prezent, omenirea se confruntă cu încheierea unui ciclu minor (numit şi ciclu precesional sau an platonician), eveniment marcat de solstiţiul de iarnă a acestui an (21 decembrie 2012). Istoria a demonstrat că uneori evenimentele ce acompaniază împlinirea acestor cicluri pot fi teribile, dar alteori ele par să treacă „în linişte”. Problema este că în mod excepţional, de această dată perioada încheierii ciclului precesional de 25 920 de ani coincide cu perioada de încheiere a unui ciclu major, care este un ciclu galactic cu durata de 108 milioane de ani.
Înţelegerea mecanismului cosmic de realizare a acestor cicluri este destul de simplă. Ciclul precesional de 25 920 de ani semnifică de fapt momentul în care polii planetei noastre sunt aliniaţi perfect cu direcţia pe care se află anumite corpuri cosmice gigantice (stele) situate aproape de centrul galaxiei noastre (Calea Lactee). Cu alte cuvinte, axa de înclinare a Pământului (axa polilor săi) este îndreptată exact către stelele de lângă centrul galaxiei noastre. Această aliniere perfectă face ca fluxurile de energie cosmică elevată care sunt emise de aceste corpuri cereşti să interacţioneze într-o manieră specială cu Pământul, producând transformări majore în structura viului, atât din punct de vedere fizic, cât şi subtil.
Pe de altă parte, Pământul cu întregul sistem solar se roteşte în jurul centrului galaxiei; o revoluţie completă durează 216 milioane de ani şi se numeşte ciclu galactic. Totuşi, la fiecare jumătate de ciclu galactic, adică o dată la 108  milioane de ani are loc aşa-numitulsalt galactic, care semnifică trecerea sistemului solar şi a planetei noastre printr-o zonă a galaxiei care este „activată” de emisiile energetice diametral opuse ce provin din marele „soare central” al galaxiei (care de fapt este o gaură neagră (black hole) gigantică).
Suprapunerea acestor două cicluri cosmice (a unui ciclu major de 108 milioane ani şi a unui ciclu minor de 25 920 ani) este un eveniment extrem de rar care se petrece în univers şi tocmai de aceea el nu poate fi ignorat. Natura energiilor emise şi a transformărilor care au loc, forţele care sunt implicate şi evenimentele care se prefigurează fac din acest colţ al cosmosului un punct de maxim interes în această perioadă. Am arătat în episodul precedent că NASA a furnizat numeroase dovezi şi informaţii cu privire la modificarea condiţiilor climatice, a temperaturii şi a câmpului magnetic pentru fiecare dintre planetele sistemului nostru solar, însă din nefericire oamenii de ştiinţă refuză cu obstinaţie să „asambleze” la un loc toate piesele jocului cosmic, afirmând că aceste manifestări sunt de fapt nişte simple „anomalii sezoniere” ale planetelor sau ale Soarelui nostru.

Negura cu care ne acoperă ştiinţa contemporană poate fi împrăştiată de operaţiuneaDezvăluirea (Disclosure), care va avea un impact enorm asupra evenimentelor viitoare şi implicit asupra evoluţiei omenirii. În primul rând ea ne va arăta că noi nu am fost niciodată singuri în Univers şi nici măcar pe planeta noastră, deoarece aici au trăit şi trăiesc de asemenea alte rase de fiinţe din spaţiu. În al doilea rând operaţiunea Dezvăluirea va face cunoscute o serie întreagă de tehnologii nepoluante, care utilizează energia liberă, ceea ce va transforma în mod radical viaţa noastră pe Pământ, oferindu-ne mult mai multe grade de libertate decât până acum. În al treilea rând, ea ne va ajuta să înţelegem în mod corect ştiinţa ciclurilor cosmice şi a dinamicii evoluţiei noastre în manifestare.
De asemenea, această operaţiune (Dezvăluirea) va oferi dovezi clare despre vizitele şi despre existenţa fiinţelor extraterestre pe Pământ încă din cele mai vechi timpuri şi chiar din negurile istoriei planetei noastre. Tot atunci vom înţelege nivelul tehnologic foarte avansat al civilizaţiilor ET care ne-au vizitat în trecut, precum şi metodele care au fost folosite la construcţia structurilor uriaşe care şi în prezent sunt imposibil de reprodus de către ştiinţa modernă (atât din punctul de vedere al proiectării, cât şi din cel al construcţiei lor). De pildă, atunci când japonezii au încercat să reproducă Marea Piramidă de la Gizeh, din Egipt, la o scară mult mai mică, utilizând pentru aceasta un echipament foarte modern, ei au eşuat în mod lamentabil. Totuşi, construcţiile gigantice ale piramidelor din Egipt, din Peru, din China şi din alte zone ale globului au fost ridicate cu mii de ani în urmă, dar acest lucru nu pare să-i incomodeze prea mult pe oamenii de ştiinţă contemporani, care în mod deliberat evită discuţiile pe această temă, oferind în schimb nişte explicaţii tâmpe, fără suport practic.
Mai mult decât atât, în anumite locaţii (cum ar fi Africa de Sud) au fost descoperite unele cranii care demonstrează că ele au aparţinut unui alt fel de fiinţe umane. Ele au fost denumite „craniile Boskop”, după localitatea în care a fost descoperit primul craniu de acest fel, în anul 1913. Deşi savanţii contemporani încearcă să acrediteze ideea că mărimea neobişnuită a craniilor Boskop nu reprezintă decât nişte anomalii sau pur şi simplu să înlăture subiectul prin încadrarea lui la categoria „controversat”, totuşi existenţa acestor cranii – a căror capacitate este mai mare cu 30% decât un craniu uman obişnuit – exclude orice „anomalie” invocată de ştiinţa modernă. Chiar şi revista Discover Magazine, deşi este un oficios al ştiinţei materialiste, a finanţat unele cercetări în această privinţă, însă cele mai dure dovezi şi concluzii au fost oferite de cartea lui Gary Lynch şi Richard Granger, intitulată: Marele Creier - Originile şi viitorul inteligenţei umane (Big Brain: The Origins and Future of Human Intelligence); sinopsisul ei poate fi citit aici:http://www.amazon.com/Big-Brain-Origins-Future-Intelligence/dp/1403979782/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=books&qid=1203978190&sr=1-1 , iar un scurt review despre conţinutul ei, aici: http://discovermagazine.com/2008/măr/21-the-extinct-human-species-that-was-smarter-than-us.

Deoarece ne aflăm în această zonă a analizei subiectului, o inteligenţă mai practică ar putea să ridice următoarea problemă: din moment ce Pământul - împreună cu toţi cei care se vor afla în viaţă pe suprafaţa lui - va ascensiona în dimensiunea 4D şi apoi în 5D începând din luna decembrie 2012, de ce să ne mai intereseze faptul că sistemul financiar va intra în colaps sau că tehnologia revoluţionară bazată pe energia liberă va pătrunde în fiecare domeniu al existenţei noastre? Aparent, întrebarea este logică, dar în realitate ea nu are suport. Ascensiunea spirituală care se va petrece odată cu trecerea anului 2012 nu implică faptul că oamenii, după aceea, nu mai fac nimic, ci stau şi privesc într-o continuă reverie cerul şi norii de pe el. Chiar dacă nivelul de vibraţie a conştiinţei va fi mai înalt şi, prin urmare, aspiraţiile, conduita şi ţelurile vor fi mult mai elevate, totuşi oamenii vor trebui să-şi structureze activitatea în domeniile pe care ei le cunosc, dar după principii mult mai sănătoase decât până acum. Spiritualitatea va precumpăni în orice acţiune, iar virtuţile, armonia şi echilibrul se vor impune tot mai mult. Din această perspectivă, modificarea sistemului financiar mondial şi accesul la tehnologii foarte dezvoltate semnifică în primul rând opţiunea şi atitudinea noastră pentru modul în care dorim să ne trăim viaţa. De pildă, oamenii doresc să aibă un sistem financiar şi economic transparent, care să facă parte din viaţa lor „transparentă”, deoarece atunci şi ei vor fi lipsiţi de măştile pe care acum sunt nevoiţi, din ignoranţă, să le poarte, pentru a se „apăra” de răutatea şi perversitatea celorlalţi. În realitate, sistemul bancar se va „dilua” gradat, iar necesitatea comerţului – aşa cum este el înţeles în ziua de azi -, precum şi a altor tipuri de tranzacţii care implică finanţele, va dispărea probabil cu totul în câţiva zeci de ani de acum înainte. Problema banilor şi a câştigurilor financiare intervine în dimensiunea fizică (3D), însă ea nu mai există aproape deloc în dimensiunea 4D a ascensiunii şi cu atât mai puţin în dimensiunea 5D sau mai sus decât aceasta.

Prin însăşi natura ei, operaţiunea Dezvăluirea va avea un efect de „tăvălug”; odată ce ea va fi amorsată, deconspirarea nenumăratelor secrete care au fost tăinute zeci şi chiar sute de ani de către nucleul cabalei satanice se va petrece „în cascadă”, uluind zilnic masele de oameni care vor afla atunci adevăruri despre care nu aveau nici cea mai mică ştiinţă. Constrângerea libertăţii fizice şi de exprimare, precum şi supunerea în faţa unor legi absurde ori gândite special pentru a înrobi fiinţa vor fi pentru totdeauna eliminate, deoarece ele au fost menite să prevină cunoaşterea de sine şi a adevărului în lume.
Această teribilă limitare s-a manifestat într-un mod insidios în toate domeniile existenţei, cu precădere în ştiinţă, deoarece prin cuceririle ei s-ar fi putut pune la dispoziţia oamenilor o viaţă mult mai simplă, mai liberă şi mai fericită, ceea ce i-ar fi eliberat din strânsoarea suferinţei, a ignoranţei şi a disperării, redându-le libertatea de exprimare şi dorinţa de a evolua. În prezent, minciunile care au „orbit” zeci de generaţii sunt pe cale să fie dezvăluite; dintre acestea, cele referitoare la tăinuirea existenţei civilizaţiilor ET şi a legăturilor pe care ele le-au avut cu pământenii trebuie revelate neîntârziat.

Atât cercetătorii contemporani, cât şi arheologii şi istoricii sunt tot mai mult forţaţi să ia în vedere că ceea ce ei au conceput şi au crezut în trecut despre ştiinţă şi despre fundamentele ei este în mare parte eronat. De exemplu, aşa-numita „istorie” a omenirii, care ne este „servită” pe tavă prin mijloacele mass-media sau prin intermediul sistemului educaţional - ce reprezintă interesele „elitei” masonice - a fost mai întâi scrisă, apoi impusă şi în cele din urmă ea a fost acceptată de către toţi oamenii ca un fapt ce nu mai trebuie cercetat. Jean Jeacques Rousseau spunea chiar că „falsificarea istoriei a indus în eroare omenirea, îndreptând-o pe un drum greşit, mai mult decât orice altă minciună sau înşelătorie”. Până când adevărul istoric nu va fi restabilit, omenirea va rămâne sub controlul malefic al „elitei” masonice, care a planificat intrarea economiei mondiale în recesiune pentru a avea astfel controlul total asupra fiecărui stat şi guvern, prin instaurarea Noii Ordini Mondiale. 
Falsificarea istoriei se petrece chiar şi în prezent, sub ochii noştri. În ultimul timp se poate constata că focarele de război apar şi sunt dezvoltate exclusiv în ţările care nu au datorii,dar nu vedem niciun război şi niciun conflict armat în ţările care sunt aservite cabalei criminale prin povara datoriilor guvernamentale apăsătoare. În schimb vedem toate aceste probleme cum sunt iscate doar în ţările care prin însăşi cultura şi modul lor de acţiune nu au fost nevoite să decadă, nu au dorit să se împrumute de la „elita” criminală masonică şi nici nu au vrut să contribuie la planurile ei satanice.
Cea mai mare parte din populaţia lumii este confuză şi ignorantă faţă de aceste  lucruri, mai ales datorită faptului că adevărul a fost ţinut ascuns de cunoaşterea publică. Aproape tot ceea ce oamenii cred sau cunosc despre istoria sau religia lor este eronat, contrafăcut, modificat şi cenzurat de aşa manieră, încât să nu permită fiinţei umane să ştie cine este ea cu adevărat şi care sunt adevaretele ei origini. Cabala criminală a creat în acest fel o puternică iluzie, pe care cei mai mulţi oameni au acceptat-o fie din lene, fie din prostie, fie din indiferenţă. Complicitatea lor, chiar şi inconştientă, a ajutat „elita” satanică a masoneriei să construiască închisoarea de temut în care oamenii sunt prizonieri fără ca măcar să ştie aceasta.

În dorinţa lor acerbă de a menţine populaţia Pământului sub un control total, „Iluminaţii” realizează adeseori ritualuri satanice care implică sacrificii umane, pentru care în prezent – aşa după cum am amintit – există deja numeroase dovezi de netăgăduit. Astfel, cei care se implică în aceste acţiuni cumplite de magie neagră sunt de asemenea cei care conduc sistemul bancar, care conduc trusturile media şi care dirijează din umbră guvernele ţărilor. Mai mult decât atât, ei au reuşit chiar să controleze viaţa locuitorilor planetei, prin anumite legi ce structurează un sistem putred şi înşelător, care distruge sănătatea, aspiraţiile şi dorinţele înălţătoare ale omului.
Dezvăluirea adevărului istoric va revela însă tabloul real al existenţei noastre ca specie umană, ajutându-ne totodată să ne înţelegem rostul sau menirea în univers ca fiinţe inteligente care şi-au regăsit căminul îndelung uitat. Blocajul evoluţiei umanităţii şi problemele cu care ea se confruntă se datorează faptului că „elita” criminală masonică, formată din câteva familii „bancare” - cum ar fi Rockeffeler, Rothschild, Warburg, Morgan sau Bush - a crezut că are dreptul să deţină controlul absolut asupra întregii planetei, ţinând oamenii într-o stare de sclavie şi de abrutizare mentală şi emoţională.
Nu vom găsi aceste realităţi expuse în cărţile sau manualele şcolare şi nici în universităţi sau în aulele academiilor. De-a lungul timpului au existat însă fiinţe umane care, călăuzite fiind de intuiţie şi corelând cu inteligenţă numeroase informaţii, au reuşit să descopere adevărul şi chiar să-l prezinte celor care au dorit să-l asculte. Filosofi, gânditori, scriitori, oameni de cultură şi chiar politicieni au arătat lumii, de-a lungul ultimelor sute de ani, adevărul ce era ascuns şi contrafăcut despre „elita” criminală a masoneriei. Aceasta este ceea ce trebuie să facem cu toţii, deoarece „trezirea” la adevăr a oamenilor este fundamentală pentru a putea începe munca de reconstrucţie a lumii ce a fost profund viciată de minciuna, manipularea şi corupţia instituite de cabala masonică.
Istoria SUA include chiar şi Preşedinţi care au urmărit fie să atragă atenţia populaţiei asupra pericolului pe care îl reprezenta influenţa crescândă şi dominatoare a „Iluminaţilor”, fie chiar să reteze complet această influenţă. De pildă, înainte de a părăsi fotoliul de preşedinte al SUA după cel de al doilea mandat al său, Dwight Eisenhower a atras atenţia asupra ameninţării tot mai mari pe care o constituia complexul industrial-militar al grupurilor oculte de interese. În acea perioadă (anii ’50 ai secolului trecut), influenţa grupului respectiv se răspândise deja în mai toate instituţiile importante ale statului, fiind cunoscut în anumite cercuri guvernamentale ca „guvernul ocult” sau grupul MJ 12.
Pe de altă parte, Abraham Lincoln (care a fost Preşedintele SUA între 1861 şi 1865) a fost asasinat pentru dorinţa lui de a instaura dreptul constituţional al Trezoriei SUA de a tipări bani, evitând în acest fel împrumuturile guvernamentale de la băncile deţinute de „elita” masonică. Iniţial, Lincoln a solicitat unor bănci mari din New-York obţinerea unor împrumuturi consistente, pentru a putea plăti astfel costurile Armatei Uniunii, care a luptat în Războiul Civil dintre anii 1861 – 1865 (adică exact perioada cât a fost el Preşedinte). Bancherii „Iluminaţi”, dând dovadă de o lăcomie incredibilă, au solicitat dobânzi enorme la acele împrumuturi. Atunci Lincoln a refuzat să mai colaboreze cu „elita” satanică a bancherilor masoni şi a trasat cadrul legislativ pentru dobândirea independenţei monetare a Americii prin intermediul Trezoriei SUA. Acest fapt ameninţa însă puterea şi influenţa „elitei” criminale, care se baza exact pe monopolul financiar pe care îl deţinea. „Iluminaţii” au hotărât asasinarea lui Lincoln şi pentru aceasta l-au angajat pe John Wilks Booth. După comiterea crimei, Booth a reuşit să scape, iar în locul lui a fost condamnat şi apoi executat un alt tânăr, care era nevinovat, pentru a se ascunde astfel crima odioasă care a fost pusă la cale de „elita” masonică.
„Iluminaţii” recidivează şi în anul 1963 repetă aceeaşi poveste, punând la cale şi realizând asasinarea Preşedintelui John Kennedy. Elementele de culise au fost aproape identice ca în cazul lui Lincoln: Kennedy era hotărât să semneze celebrul Ordin Executiv 11110, prin care se restituia Guvernului SUA puterea de a tipări dolari, fără ca pentru aceasta să mai apeleze la organismul Rezervei Federale, instituit de „elita” masonică pentru a deţine astfel controlul asupra finanţelor ţării şi chiar ale întregii lumi (datorită faptului că dolarul era valută internaţională de schimb şi de tranzacţionare). În plus faţă de această măsură epocală, Preşedintele Kennedy era ferm hotărât să divizeze serviciul secret al CIA, care constituia un vârf de lance pentru acţiunile din umbră de natură malefică ale „Iluminaţilor”, reducându-i astfel la minim puterea şi influenţa. Cei care doresc să se edifice în această privinţă pot asculta celebrul discurs al lui Kennedy despre influenţa societăţilor secrete în Statele Unite ale Americii, aici: 
 
Toate acestea ar fi urmat să elimine practic „elita” masonică de pe scena mondială a finanţelor şi a puterii, oferind lumii un suflu nou, care ar fi îndreptat-o foarte repede pe calea progresului în toate domeniile. Însă prin asasinarea lui Kennedy pe 22 noiembrie 1963, cu ocazia vizitei sale în Dallas (Texas), s-a tras cortina peste încă 50 de ani de suferinţă şi manipulare a omenirii de către cabala criminală a „Iluminaţilor”.

Probabil că niciuna dintre aceste nenorociri nu ar fi ajuns să se împlinească dacă nu ar fi existat opresiunea satanică a unei mici facţiuni de reptilieni ET, care în decursul timpului a implementat un sistem criminal de conducere şi asuprire a oamenilor. Acest sistem a implicat în primul rând dinastiile monarhice; apoi, anumite credinţe ritualice; şi, mai apropiat de vremurile noastre, a însemnat odiosul sistem social de manipulare a populaţiei prin intermediul mass-media, controlată aproape în întregime de către cabala criminală a francmasoneriei. La acestea se adăugă sistemul financiar corupt, precum şi orchestrarea conflictelor interstatale, care sunt sprijinite de structurile de servicii secrete.
Prin urmare, îndepărtarea acestor paraziţi care au îngropat timp de zeci şi sute de ani evoluţia omenirii este de maximă importanţă, deoarece altfel nu putem demara transformarea din rădăcini a civilizaţiei noastre. Îi numim paraziţi, pentru că reptilienii malefici pot să supravieţuiască şi să acţioneze eficient pe planeta noastră numai dacă ei au suportul oamenilor, manifestat prin energiile suferinţei şi ale fricii, emanate de aceştia. O lungă şi neagră perioadă de timp, această situaţie  a acoperit precum un val gros conştiinţa omenirii, însă acum a  sosit timpul pentru ca lumina să împrăştie întreaga minciună şi suferinţă pe care oamenii au îndurat-o timp de mii de ani.
Din nefericire, mulţi au căzut în capcana satanică cu care cei din „elita” masonică i-au ademenit; astfel, ei au fost făcuţi să creadă şi să simtă că a fi invitat şi a participa la anumite întruniri secrete şi ritualuri absconse reprezintă de fapt o acţiune onorabilă. Cabala masonică induce astfel cu persuasiune ideea că cei care fac parte din rândurile ei ar trebui să fie mândri şi să se simtă foarte importanţi pentru că au fost „aleşi” să ia parte la acţiunile respective. De aici şi până la manifestarea sentimentului de superioaritate şi dispreţ faţă de ceilalţi oameni nu mai este decât un pas şi, de altfel, aceasta reprezintă una dintre trăsăturile distinctive ale acţiunii „Iluminaţilor” în lume. Ei sunt experţi în a stimula sentimentele egotice din fiinţa umană, cum ar fi importanţa de sine, orgoliul, aroganţa şi lăcomia, dar au grijă să realizeze acest lucru în paralel cu inducerea unui acut sentiment de frică în cel racolat în rândurile lor. La început, totul pare ameţitor de frumos şi încântător; promisiunile abundă, favorurile la  fel, o latură „strălucitoare” a vieţii pare că tocmai s-a deschis larg în faţa celui care intră în rândurile cabalei satanice a masoneriei. Totuşi, foarte repede sărmana fiinţă începe să realizeze că „lumina” era de fapt întunecimea lumii, iar pentru favorurile primite adeseori trebuie ea însăşi să săvârşească fapte abominabile şi înjositoare. Pentru unii, această realitate cumplită ajunge să le domine atât de mult fiinţa, încât realmente ei sunt terorizaţi de o angoasă de nesuportat. Mulţi vor să se „extragă” din strânsoarea malefică în care au intrat, însă atunci descoperă că pactul pe care l-au făcut şi în care au fost ademeniţi cu multă perfidie nu mai poate fi rupt fără consecinţe dramatice, căci pedeapsa stipulată printr-un groaznic jurământ este chiar moartea, adeseori în chinuri groaznice. 
 
Printre membrii „elitei” se numără adeseori aşa-numiţii hibrizi reptilieni-umani, fiinţe care au în componenţa ADN-ului lor uman multe însuşiri reptiliene, dobândite dintr-o combinare preponderentă cu ADN reptilian. Aceşti hibrizi au înfăţişare umană, dar prezintă de asemenea anumite caracteristici biologice care, la o observare mai atentă, îi dau de gol, mai ales în anumite situaţii specifice de stres îndelungat. Cele mai importante dintre aceste trăsături sunt pupila verticală şi modificarea aspectului pielii. Un articol foarte bun în această direcţie, care surprinde şi demonstrează aceste aspecte este cel al redactorilor de la Active Information Media. În articolul respectiv (http://roaim.net.tc/?a=articles&p=533), secretarul general al NATO, Anders Fogh Rasmussen, este surprins în timpul unui interviu manifestând ambele caracteristici ale unui hibrid reptilian-uman, care au fost menţionate mai sus. Dacă în ceea ce priveşte una dintre filmări sunt dubii, în cea preluată direct de la Euronews aspectele nu mai pot fi ignorate.
Chiar dacă pentru unii toate acestea nu sunt decât „poveşti”, totuşi atunci când corelăm şi cu alte dovezi şi articole pe aceeaşi temă descoperim că, de fapt, lucrurile se prezintă într-o altă lumină. Există totuşi o problemă: dacă „întunericul” a fost prezent un timp îndelungat în lume, este posibil ca atunci când razele  adevărului şi ale libertăţii vor începe să lumineze cu putere, ele să şocheze pe mulţi. O parte din populaţie nu va şti cum să gestioneze aceste revelaţii, iar altă parte nu va fi capabilă nici măcar să le înţeleagă sau să le asimilize. Toţi aceştia nu sunt de condamnat, dar vor trebui să petreacă un anumit timp în alte zone ale universului pentru a putea asimila aşa cum trebuie experienţa planului fizic, cu toate suferinţele şi limitările sale, pentru a deveni convinşi de necesitatea ascensiunii şi depăşirii acestor limitări în planurile superioare ale manifestării.
A realiza transformarea lumii de la un sistem de sclavie şi minciună generalizată, la unul care implică deplină libertate de expresie şi creativitate, nu este deloc o sarcină uşoară şi mai ales ea nu reprezintă o tranziţie peste noapte. În general vorbind, putem renunţa la un obicei rău într-o clipire de ochi, dacă există intenţia şi voinţa necesară pentru aceasta. Atunci când este însă vorba despre schimbarea unui regim de viaţă şi a unor mentalităţi adânc înrădăcinate în conştiinţa maselor, problema devine mult mai complicată. Aşa ne putem explica şi repetatele amânări ale facţiunii benefice a generalilor de la Pentagon, care va orchestra Operaţiunea Green Light de arestare a membrilor „elitei” masonice, pentru că dacă aceasta ar fi demarată la un moment nepotrivit, ar putea azvârli întreaga situaţie în nişte neguri chiar mai cumplite decât până acum. În acelaşi timp, multe elemente despre aceste lucruri nu sunt dezvăluite, pentru a nu pereclita buna lor desfăşurare.

În aşteptarea acestor evenimente este important să urmărim ca cei ce nu cunosc nimic despre situaţia actuală şi care din nefericire încă mai înoată în iluzia fenomenală a minciunii ţesută de cabala, să afle măcar unele aspecte despre dimensiunile adevărate ale situaţiei, care sunt necesare pentru a-i face să suporte mai uşor şocul evenimentelor şi dezvăluirilor care vor urma în curând. Am putea chiar spune că, la o investigare atentă a situaţiei informative  globale se constată o anumită modificare de spirit în modul prin care ştirile sunt aduse la cunoştinţa oamenilor, în sensul că putem observa urmele timide ale unui început de deschidere a mass-media în această direcţie. Astfel, tot mai multe fiinţe umane găsesc curajul necesar pentru a susţine adevărul în mod public; în plus, oamenii par pătrunşi de un optimism stenic şi de un sentiment real de anticipare a unor evenimente măreţe care urmează să se petreacă în curând. Această febrilitate psihică ce a cuprins o mare parte din omenire marchează în realitate un prim răspuns din partea noastră la acţiunea câmpului de energii elevate în care a intrat planeta noastră, care se vor amplifica tot mai mult pe măsură ce ne apropiem de data primului salt major ascensional în frecvenţă de vibraţie a conştiinţei, în luna decembrie a acestui an (2012). Evenimentele sunt de aşa natură, încât ele se vor petrece repede şi, odată ce cascada lor va începe să se reverse, nimic nu va mai întoarce omenirea la suferinţa şi întunecimea pe care le-a îndurat până acum.
Atunci când aceste transformări majore vor începe să se petreacă peste tot în lume şi vor fi aduse la cunoştinţa publicului, ne putem aştepta să apară o undă semnificativă de confuzie şi teamă în rândurile populaţiei. Mai ales în astfel de momente nu trebuie să ne pierdem cu firea, ci să oferim din toate puterile sfaturile şi ajutorul nostru celor care se simt cuprinşi de frica paralizantă a transformării unui regim decadent într-un stil luminos şi pur de viaţă. Este deci  necesar să arătăm acestor oameni care este semnificaţia reală a ceea ce se petrece în lume, oferindu-le compasiunea şi chiar grija noastră afectuoasă celor care se simt derutaţi şi pierduţi în mijlocul evenimentelor pe care le văd şi le trăiesc. Ei trebuie să afle în primul rând şi să înţeleagă faptul că transparenţa intenţiilor în orice tip de relaţie viitoare – fie că vorbim de relaţii personale, guvernamentale sau internaţionale – va înlocui definitiv lipsa de sinceritate, minciuna şi corupţia; oamenii trebuie informaţi că pacea, armonia şi abundenţa vor înlocui conflictul, asuprirea şi sărăcia care au domnit până atunci în lume.
La început, după primele anunţuri oficiale, şocul şi uimirea se vor răspândi ca fulgerul. Pe măsură ce dezvăluirile maşinaţiilor cabalei criminale vor fi făcute publice, oamenii vor afla că acţiunile membrilor ei, realizate în numele „securităţii publice”, ori a „războaielor” împotriva terorismului, a drogurilor, a crimei, a cancerului sau a foamei şi a sărăciei nu au fost altceva decât minciuni odioase, menite să manipuleze opinia publică şi să o abrutizeze tot mai mult.
Aşa cum este firesc, cei care vor fi prezentaţi ca fiind responsabili de toate aceste orori ce au fost abătute asupra omenirii vor fi imediat înlocuiţi de persoane cu o integritate ireproşabilă, astfel încât întregul sistem care a produs o aşa mare suferinţă umanităţii să fie în totalitate şi definitiv înlocuit cu un sistem social nou, simplu şi onest. Toate aceste informaţii vor fi aduse la cunoştinţa publicului prin intermediul mass-media (iniţial, ele vor fi făcute cunoscute prin mass-media „alternativă”, adică prin intermediul posturilor locale şi mai ales a internetului). 
Într-o primă etapă ne putem aştepta la o reacţie nervoasă a maselor împotriva celor care au ascuns timp de zeci de ani adevărul, deşi îl cunoasteau prea bine. Curţile de justiţie vor trebui să judece repede toate aceste activităţi clandestine şi mizerabile puse în scenă de cabala criminală a masoneriei mondiale, însă cu toate acestea nu va fi o „vânătoare de vrăjitoare”; ceea ce va avea loc, va fi un proces drept, în care toţi cei vinovaţi în mod direct sau care şi-au dovedit complicitatea vor trebui să suporte rigorile legii. Aceste rigori nu vor implica însă, în noua viziune a umanităţii, răzbunarea şi probabil nici pedeapsa cu moartea, deşi în cazul unora dintre „Iluminaţi” – care prin acţiunile lor determinate au cauzat moartea a milioane de fiinţe umane -, opinia publică ar putea solicita la început această pedeapsă. Să sperăm că atunci factorii de decizie vor urma drumul inspirat de înţelepciunea divină nesfârşită. Acele biete suflete rătăcite care vor fi judecate vor avea probabil ocazia să înceapă să mediteze profund la imensa durere şi suferinţă pe care ele au provocat-o oamenilor, realizând cumplitele greşeli pe care le-au săvârşit în trecut.
În noua eră care se va instaura astfel în mod accelerat pe planeta noastră, iubirea va constitui sentimentul dominant şi călăuzitor; ea va fi susţinută de o serie de alte virtuţi minunate ale spiritului, cum ar fi compasiunea, înţelepciunea, integritatea, onestitatea şi manifestarea unor intenţii pure. Toate aceste virtuţi minunate vor deveni atunci pentru cei pregătiţi un veritabil modus vivendi.

Acestea reprezintă direcţiile principale spre care se va orienta umanitatea în anii care vor veni. Totuşi, problema rămâne momentul începutului în ceea ce priveşte arestările şi deconspirarea acţiunilor „elitei” masonice, care trebuie să fie perfect integrat şi pregătit în conjunctura actuală. După declanşarea acestui proces esenţial pentru transformările ce vor avea loc, o mare parte din sarcina informării minuţioase a oamenilor despre evenimentele respective va fi preluată de civilizaţiile ET benefice, pentru a uşura în acest fel asimilarea de către populaţia planetei a semnificaţiei reale a acestor evenimente, precum şi pentru îndepărtarea suspiciunilor, a zvonurilor nefondate sau a panicii distructive. Din punct de vedere tehnologic este foarte uşor pentru aceste civilizaţii ET să suprapună mesajele lor peste programele terestre de ştiri, chiar şi atunci când televizoarele sunt oprite.
Mai mult decât atât, unele surse informează că vor exista proiecţii holografice pe firmamentul cerului în anumite regiuni ale globului, realizate prin intermediul mijloacelor tehnologice avansate ale civilizaţiilor ET benefice, care vor înfăţişa  diferite momente importante din istoria omenirii aşa cum s-au petrecut ele cu adevărat. De altfel, reprezentanţii acestor civilizaţii ET şi-au manifestat mirarea în repetate rânduri, în legătură cu gradul incredibil de secretizare a informaţiei care ar fi putut conduce omenirea pe culmile civilizaţiei şi ale prosperităţii, dar care în loc de aceasta au coborât-o în genunile suferinţei şi ale răului. Guvernele marilor puteri, în special ale SUA, Anglia, Franţa sau Canada au cheltuit sume uriaşe de bani pentru a susţine felurite organizaţii specializate tocmai în acest scop, al acoperirii adevărului faţă de opinia publică. În acelaşi timp, aceleaşi guverne au avut numeroase runde de dialog cu reprezentanţii acestor civilizaţii ET benefice în ultimii 70 de ani, însă ele nu au fost încununate de succes tocmai datorită intervenţiei satanice a „Iluminaţilor”, care au preferat orientarea deciziilor factorilor de răspundere către colaborarea dezastruoasă cu civilizaţia reptilienilor şi cea a micilor cenuşii.
Dan Bozaru
Cel mai abominabil aspect dintre planurile concepute de cabala criminală a francmasoneriei a fost intenţia ei de a menţine populaţia globului într-o stare de alertă aproape continuă de război, chiar dacă acest lucru a însemnat aproape de fiecare dată declanşarea conflictelor pe considerente false ori în urma unor intrigi şi minciuni sfruntate. La acelaşi capitol se încadrează de asemenea şi cele două Războaie Mondiale care au avut loc în secolul trecut. În prezent, „elita” satanică doreşte chiar escaladarea acestor războaie la nivelul unui război mondial atomic, însă ea a fost deja înştiinţată de mult timp de către reprezentanţii civilizaţiilor ET benefice că deflagraţiile atomice nu se vor permite într-un eventual război care va începe, nici pe Pământ şi nici în spaţiul cosmic. Aroganţa binecunoscută a membrilor „elitei” masonice a făcut însă ca ei să nu ţină seama de aceste avertismente şi tocmai de aceea au existat mai multe evenimente în spaţiul cosmic care au dus la distrugerea instantanee a navetelor cu încărcături nucleare sau cu alte arme periculoase de distrugere în masă, care fuseseră trimise de cabala cu intenţii malefice.

Prof.yoga Dan Bozaru

Preluare de pe yogaesoteric
17 iunie 2012 

Pentru conformitate (C.M.)