joi, 11 aprilie 2013

TREZIREA - Conexiuni Divine - documentar subtitrat în română - un film care merita vazut


"Trezirea" este un film documentar realizat de un producător australian independent, cunoscut sub pseudonimul Max Igan și transmite un puternic semnal de alarmă, după cum sugerează și numele. Filmul acoperă subiecte controversate şi probleme importante cu care se confruntă umanitatea, încercând să ofere soluții și alternative privite din perspectiva unei adevărate spiritualități care se disociază clar de religia instituționalizată.

Documentarul oferă o perspectivă și o imagine de ansamblu asupra problemelor reale cu care ne confruntăm și pune accent pe importanta relației pe care trebuie să o avem cu natura, respingând mentalitatea profitului cu orice preț care domină omenirea în vremurile actuale.Material semnalat pe mail

SCHELETUL UNEI CREATURI JUMĂTATE OM, JUMĂTATE FELINĂ DESCOPERIT ÎN MAREA PIRAMIDĂ DIN EGIPThttps://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhvoEtkBHAHY7miWITQV6Ey1MF1rjacvXFU7lrm5Wk8yocQ-aIADLLW2e8PApuvl0bK4BA_ocn4ReBXbEQTg-amh0gaSRnSO-J7YMVi8VkHJliqQHtc08GhE-L3PEPOZYb6KJ3OjlT2mijj/s320/half+cat+half+man.jpg
Acum trei ani, o echipă de arheologi egipteni a scos la lumină rămășițele unei ființe cu corp de pisică și craniu de om. Scheletul, perfect prezervat, a fost găsit la intrarea unei camere ascunse, care fusese recent descoperită în partea superioară a Piramidei lui Keops. Acesta ar fi fost ulterior expus în Muzeul național de istorie din Cairo. Această știre a fost dată publicității la scurt timp după eveniment, de către publicația The National Reporter. Iată ce relatau reporterii americani pe 19 decembrie 2009:
«Oameni de știință din lumea întreagă au ajuns în Egipt, pentru a studia ciudatul schelet, multora dintre ei nevenindu-le să creadă că e real. „Cunoaștem faptul că egiptenii antici erau, printre altele, și taxidermiști desăvârșiți. Ceea ce vedem acum este cel mai probabil una din creațiile lor, menită să sperie eventualii hoți”, ne spune dr. Jason Hendley, de la Universitatea Oxford.
Unii dintre cercetătorii care s-au aflat la fața locului împărtășesc opinia dr. Hendley, în timp ce alții sunt mai puțin sceptici: „Ceea ce mă nedumerește este faptul că coloana vertebrală a acestei creaturi este atașată de craniu în mod natural, explică dr. Winston Gorjone. Dacă ceea ce vedem acum ar fi creația unui taxidermist antic, metoda de atașare a craniului la coloană ar fi vizibilă. Ar exista sârme care să lețină împreună. În cazul de față, ele nu există. Vedem clar că oasele se îmbină în mod natural, ceea arată că acest schelet ar putea fi, într-adevăr, rămășițele unei specii de animale de mult dispărute. Să nu uităm că tradițiile vechilor egipteni abundă în ființe jumătate om, jumătate animal, mai spune dr. Gorjone. Întrebarea la care suntem provocați să răspundem acum este dacă acestea chiar au fost rodul imaginației sau au existat în realitate”.
 
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiers5bcstqZZMfE0FtlxbQv9lUfRkDHzJwvTBGcCR1_cBMcGgCH5wYKOJTC5GarxhZi17OBldQ7bhWId3VjLbcuP2C2I4kjLQVKQIIpZEG6MG9-g-Jmp1R05D4rcauQaVQcU_08p8AtVUv/s1600/zei+egipteni.jpg
 
Reporterul: Ce ne puteți spune despre misterioasa sferă plutitoare găsită în camera secretă?
Dr. Gorjone: Nu am voie să discut public despre ea. În momentul de față, sfera aurie este considerată secret de stat de către guvernul egiptean și ni s-a interzis să discutăm despre ea.
Reporterul: După părerea dumneavoastră, în cât timp ar putea fi aflat secretul bilei plutitoare, și dacă s-ar reuși acest lucru, această informație ar fi adusă la cunoștința publicului?
Dr. Gorjone: În momentul de față, sfera se află încă în Marea Piramidă. Din ceea ce mi s-a spus, nu poate fi mișcată. Tehnicienii au încercat s-o disloce din poziția actuală folosind pistoane hidraulice, dar câmpul de forță generat de sferă este prea puternic. Ce este ea și cum a reușit să rămână suspendată timp de mii de ani este încă un mister.
 
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgnXeK6W7fhMaIa8KppyV31_kKrxamx__vIWOQ56ebyqvGeqSrXMGgabB4ZqGrXY_oJJzWbTxcWIEc6MHh7XanSmm4-TT_8biVB-Pudsmu2Hmx8EdiopXljbYPEu_iC5e_mT2J4pQebLxPD/s1600/incaperea+secreta.jpg
Poziția încăperii secrete, descoperită în Piramida lui Keops
 
În 1993, o sondă robot a fost direcționată printr-o gură de aerisire. După ce a parcurs un traseu întortocheat, cu multe cotituri, aceasta s-a oprit în fața unei uși de marmură. Ce se afla dincolo de această ușă a rămas un mister până luna trecută, când oamenii de știință au primit aprobarea să continue explorarea prin forarea unei găuri de mică dimensiune, atât cât să intre prin ea fibra optică a sondei.
 
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiD-a74SpSpJXpt6_Zvn3Me_KAvbMNYk0-6gutiXhUSxs9_zYCuxttjCcx7DEIkwOH5EBdWDvjgG6kZa8kuR-9WSxwr7inFRri_3bqUYCndHcfS_BkUKaVq6nM0uhGU0LnpizHCBmmplUxt/s1600/air+shaft.jpg
 
Zis și făcut. Sonda și-a continuat drumul, luând-o în sus câțiva metri, până când a intrat într-o cameră deschisă, lungă de cca 3 metri și înaltă de 1 metru și jumătate. Ceea ce au revelat imaginile a fost de-a dreptulșocant. În mijlocul încăperii și în fața celei de-a doua uși stătea scheletul unui animal. Dar nu al vreunui animal cunoscut. Părea să fie o pisică de dimensiuni mari cu un cap uman, având craniul alungit. Acesta părea că stă de pază în fața intrării în ce-a de-a doua cameră. Când imaginea animalului a apărut pe video-monitor, câțiva dintre specialiștii prezenți au spus că aceasta trebuie să fie dovada concretă a uneia dintre cele mai adorate făpturi mitice ale vechilor egipteni – ființa jumătate om, jumătate pisică. Oare asta să fie dovada concretă că așa ceva a existat?
 
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEivU0rpblYlnipL-XZ9kuMR6AxBtrUE4-H48xUDreiTRT2hqJ3fT9va3mPZwDinY_kOdrCDnhsEajjZunOoWqZRAw4SIYTCDLApC1n7_lkjmEhLCPy7W-t0z66cYAtxy1S_aTytSmr9b_QU/s1600/man+cat.jpg
 
Scheletul a fost atent examinat timp de aproape 3 ore de către echipa de cercetare, imaginile fiind transmise în direct în lumea întreagă, la mai multe universități de prestigiu. Ce este acest animal a rămas în continuare un mister, dar un lucru a fost atunci stabilit unanim: este vorba de un schelet real, nu de o sculptură și nici de creația vreunui taxidermist antic.
Apoi sonda și-a continuat explorarea, făcându-și drum prin a doua deschidere, în camera principală. Luminița emisă de fibra optică a scanat timp de mai multe încăperea întunecată, ce părea a fi goală. Dar încăperea era mult prea mare pentru micul fascicul de lumină, așa că s-a decis trimiterea unui al doilea fascicul, mai eficient, pentru a mări zona de vizibilitate a camerei video. Odată făcut și acest pas, s-a putut determina că încăperea era mult mai spațioasă decât prima. Atunci când sonda video s-a îndreptat direct spre mijlocul camerei, o imagineși mai șocantă li s-a arătat oamenilor de știință: chiar în mijlocul încăperii de piatră se afla o sferă aurie, cu un diametru de cca 30 de centimetri, plutind în aer cam la 40 de centimetri de sol.
 
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgc3u53SsZ14wNu4jUEhwGmLWVBV2n6VibkQxbo61AINH9ois1pQ5RHBCjAjtbWiBTvx4Noly75MmXmGRPyjfX4BfI3TyVn5nIVEauspxUHEp1-s7LDCSLNQ7EhvrUViOuG9jHtMymGqpF5/s1600/sfera+aurie.jpg
Sfera aurie, plutind în aer în cea de-a doua cameră.
Ceea ce se vede sub ea ca fiind o umbră este de fapt o decolorare provenită de la sursa de energie radiind de la glob. Aceeași forță împinge de sub glob și excrementele liliecilor.
 
Membrii echipei de cercetare erau uluiți de ceea ce vedeau. Sfera pur și simplu plana în spațiul din mijlocul camerei. Nu existau fire care s-oțină în sus și nu era o iluzie optică. După primele estimări, sfera plutitoare era poziționată pe aceeași linie cu vârful piramidei.
 
Când vestea despre misterioasa sferă plutitoare a ajuns la Departamentul de istorie antică egiptean, echipei de explorare i s-a ordonat să înceteze orice activitate și să-și retragă sonda imediat. Caseta video a fost confiscată, iar membrilor echipei li s-a cerut să părăsească piramida. A doua zi, guvernul egiptean a emis un ordin de confidențialitate, care interzicea orice divulgare de informații privind scheletul pisică/om și mai ales sfera plutitoare. Acestea urmau să rămână un secret de stat, până când avea să fie stabilit cu exactitate ce erau acestea.
Din fericire, întreaga povestea a ajuns la The National Reporter înainte ca acest ordin să fie emis și iată, ne asumăm un mare risc aducând la cunoștința întregii lumi aceste descoperiri uimitoare. Ce explicații vor da în viitor oamenii de știință în legătură cu aceste obiecte stranii nuștim, dar vă asigurăm că The National Reporter va fi prima agenție deștiri care le va publica.»
 
 primit pe mail

Tratamente naturiste cu miere


Laptisorul de matca si apilarnilul in tratarea infertilitatii

Infuzia de papadie cu miere

Infuzia de papadie reprezinta un adevarat elixir pentru ficat si rinichi, un depurativ natural al intregului organism. Infuzia de papadie contribuie la eliminarea toxinelor.
Cum se obtine infuzia de papadie
Amesteca 10 g (2 lingurite) de planta uscata (partea aeriana alcatuita din frunze) si 250 ml apa (o cana). Dupa ce a dat in clocot, acopera vasul si lasa preparatul la infuzat, in repaus, 10 minute.
La final, strecoara si infuzia de papadie poate fi consumata. Nu se indulceste ceaiul cu zahar. Daca gustul e neplacut, foloseste miere de albine sau zahar brun.

Doza recomandata de infuzie de papadie este de doua cani pe zi, una dimineata, pe stomacul gol, si seara inainte de culcare. O cura cu infuzie de papadie de trei saptamani va avea efecte benefice asupra intregului organism, actiunea sa fiind vizibila si la nivelul pielii, care va deveni mai ferma si mai fina.
Filtrele de detoxifiere ale organismului sunt numeroase: pielea (prin transpiratie), plamanii (prin respiratie), aparatul renal (prin urinare) si, nu in ultimul rand, tubul digestiv (prin defecatie), care este a patra cale de eliminare a toxinelor din organism. In afectiunile renale de natura infectioasa se recomanda cura cu infuzie de papadie si administrarea de pilule cu albastru de metilen.


Cura de telina si hrean cu miere pentru curatarea ficatului

Ficatul obosit duce la moleseala, apatie, depresie, dar si la afectiuni ale pielii. O cura de detoxifiere a ficatului este necesara mai ales primavara, cand cura va reda organismului energia, ba chiar il va intineri. Iti recomandam o cura de telina si hrean cu miere pentru curatarea ficatului.
Ai nevoie de doua kilograme de telina radacini cu frunze, 400 g de radacina de hrean, 5 lamai, 500 g de miere si 100 ml de coniac.
Se spala si se curata telina si hreanul si se dau prin masina de tocat. Se stoarce sucul de lamai, se amesteca cu legumele si se adauga mierea si coniacul.
Preparatul se tine 3 zile la rece, inchis etans.
Pentru cura de telina si hrean cu miere pentru curatarea ficatului se ia cate o lingura din preparat, de 3 ori pe zi, dupa masa.
Ai grija sa alegi un coniac de calitate, care sa nu fie doar un alcool colorat, cu un sirop din zahar ars.
Concomitent cu aceasta cura este bine sa consumi cat mai multe fructe si legume crude, cat mai putina carne si proteine de origine animala si sa faci miscare.


Tratament naturist cu ceai de podbal si miere pentru curatirea plamanilor

Podbalul este o planta erbacee, din frunzele careia se face infuzie contra tusei si cataplasme. Cine il cunoaste pretuieste podbalul si ii acorda un loc important in farmacia casei.
Pentru curatirea plamanilor se recomanda ceaiul de podbal. Senzatia de stransura in piept si tusea trec rapid cu ajutorul acestei plante erbacee.
Se prepara un ceai dintr-o lingura plina de flori sau frunze de podbal, oparite cu o cana mare de apa. Se lasa 10 minute, apoi se bea, indulcit cu miere. Se beau 3 cani de ceai de podbal pe zi.
Acelasi efect il au si compresele inmuiate in ceai de podbal: trag fierbinteala din corp, domolesc slabiciunea si scad febra.


Tratament naturist cu miere si aloe pentru regularizarea ciclului menstrual

Tratamentul naturist de miere si aloe este recomandat pentru regularizarea ciclului menstrual.
Mai intai, prepara vinul de aloe: toaca marunt jumatate de kilogram de planta de aloe de 3-5 ani si amesteca cu un kilogram de miere si doi litri de vin rosu.
Amesteca cu o spatula de lemn la 2-3 zile. Dupa ce a fermentat timp de 6 saptamani, strecoara si pastreaza in sticle in frigider.
Tratamentul consta in a bea 3 linguri de miere si aloe zilnic, cate o lingura inainte de cele trei mese.


Tratament naturist cu miere pentru oxiuroza

Prezentam in cele ce urmeaza un tratament naturist cu miere pentru oxiuroza.
Oxiuroza este o boala parazitara raspandita in toata lumea si care afecteaza persoanele de toate varstele. Parazitii oxiurozei se localizeaza in intestinul gros, dar migreaza si in alte zone.
Fa un amestec de pelin uscat, in special din flori sub forma de pulbere, cu miere de albine, in parti egale.
Ia de doua-trei ori pe zi cate o lingurita rasa, timp de 6-7 zile (este o planta toxica).
Tratamentul naturist cu miere pentru oxiuroza trebuie urmat de toti membrii familiei. Lenjeria de pat si lenjeria intima trebuie schimbate zilnic, pana la vindecare.


Tratament naturist cu miere si apilarnil pentru noduli mamari si ovarieni

Tratamentul naturist impotriva nodulilor mamari si ovarieni este costisitor, dar eficient.
Amesteca 100 de grame de miere de albine curata, cu 50 de grame de apilarnil.
Ia zilnic cel putin 3 linguri. Se pot lua pana la maximum 100 de grame pe zi.
Tratamentul cu miere si apilarnil dureaza 3 luni.
Se mai poate lua dimineata pe stomacul gol o lingura de polen.

Mai multe tratamente gasitit la 

CONSILIUL CELOR NOUA 7 aprilie 2013


Suntem Consiliul Pleiadian .Suntem frati si surori in lumina si dragoste cu voi.
Am venit sa va instruim si sa va incurajam.
Aceia dintre voi care sunt Lucratori in Lumina si care sunt suficient de constienti sa stiti ca sunteti Lucratori in Lumina,fiecare dintre voi cautati acum moduri de a mentine echilibrul in viata voastra.
Incepeti sa realizati uneori,spre uimirea voastra,ca sufletul vostru a ales sa actioneze ca un gardian in timpul acestor ani de tranzitie,dupa ce vechiul sistem se va prabusi in zdrente si se va dizolva inaine de aparitia fizica a Noii Ere.
Totul se va prabusi in jurul vostru ce este din a treia dimensiune, structuri rigide se vor prabuzi in haos,entropie si dezordine.
Liderii din vechea paradigma se agata de credinta in ascensiunea lor asupra rasei umane,in victoria finala de a aduce popoarele incapatanate sub talpa lor,ingropate in saracie,boli,dezordine si disperare.
In timp ce planurile sunt inca in curs de realizare,planuri care sau facut de secole,noua lume intra in curs de dezvoltare a gradului de constientizare.
Si multumim Lucratorilor in Lumina pentru prezenta voastra pe aceasta planeta,exista acum o oportunitate pentru populatie,pentru masele inca somnoroase care trebuie trezite din cosmarul lor colectiv.
Unii dintre voi trebuie sa descopere echilibrul , sa ramana calmi in fata haosului aparent dificil,trebuie sa va asigurati o legatura cu interiorul care este cea mai mare parte din voi,sufletul vostru.
Relaxati-va,niciodata nu este prea tarziu sa incepeti procesul constient.
Aveti tot timpul din lume in realitatea prezenta acum.
Aceia dintre voi care actioneaza in calitate de ghiduri si mentori , care sunt frati si surori cu voi,observa lupta care se da in unii ,ei va sfatuiesc sa dati drumul acestor lucruri.
Exista o anumita confuzie in continuare printre Lucratorii in Lumina ,in cadrul propriilor corpuri emotionale,deoarece acestia inca mai au legaturi puternice cu cei dragi,cu familia si prietenii.
Ei se tem ca nu vor reusi in misiunea lor,sau chiar daca o fac,multi dintre membrii familiilor lor sau prieteni,care par a fi fara speranta prinsi in iluzia din a treia dimensiune,ii vor pierde in cele din urma.
Acesta teama este nejustificata,asa cum sunt toate temerile.
Toti oamenii de pe aceasta planeta vor urca atunci cand va determina sufletele lor sa inceapa calatoria de intoarcere.
Sa nu ii judecam , permiteti-le sa se bucure de propria lor calatorie.
Avand doar emotii puternice ,cum ar fi,teama ,indoiala si durere,uneori poate fi coplesitor pentru Lucratorii in Lumina,multe dintre culturile galactice de unde au venit au o gama extrema de emotii ca experienta in prezent de cand sunt oameni pe pamant.
Cand va echilibrati emotiile nu sunteti influentati de ceea ce puteti simti uneori evaziv.
Fiecare dintre voi trebuie sa treaca prin aceasta initiere speciala pe cont propriu,fara asistenta din afara,dar exista ghiduri care va pot duce prin proces.
Exprimati-va intentia si cautati-le.
Exista multe resurse care au fost acordate prin intermediul altora,care sunt un pic mai avansati decat unii,primii oscileaza ca paznici si mentori pentru comunitatea Lucratorilor in Lumina din intreaga lume.
Anul 2012 a fost o mare anticipare,sa crezut ca ascensiunea va aduce Lucratorii in Lumina instantaneu ,peste noaspte intr-o lume noua.
Spre disperarea si dezamagirea multora din lucratori ,nu sa intamplat asa.
Aparentele lumii par sa fie si mai intunecate decat inainte,cu tobe de razboi mondial care bat fara incetare ,facut de cei care au jucat de ambele parti pentru propriul lor beneficiu.
Acestea sunt manipulari ca sa va pastreze pentru todeauna in intuneric si la degetul mic.
Ei stiu ca ciclul sa mutat dincolo de controlul lor.
Ei stiu ca timpul lor a trecut,ei nu sunt dispusi sa recunoasca infrangerea ,pentru ca sta in natura lor sa creada ca ei nu pot fi invinsi de o rasa ce ei o considera inferioara,adica oamenii.
Si totusi,lumina patrunde adanc in lume in fiecare zi si trezeste oamenii care au simtiti ca nu au alta alternativa decat ceea ce a fsot inaintea lor,asta permitandu-le sa stie ca este responsabilitatea lor de a revendica suveranitatea , sa arunce carcasa paradigmei vechi Kali Yuga.
Schimbarea trebuie sa vina din interiorul fiecarui om si in fiecare comunitate.
Care este rolul Lucratorilor in Lumina prin toate acestea?
Voi care sunteti treziti sunteti cu un picior in Cer si cu unul in noroiul din a treia dimensiune,sunteti constructori de poduri,usierii ,care au decis ca , colectiv sa tineti usa deschisa pentru restul lumii,astfel incat ,multe alte persoane sa aiba posibilitatea sa se elibereze si sa faca un pas in lumina in noile energii din noua lume.
Am auzit pe unii dintre voi spunand cu mare dezgust”Acum de ce sa fiu de acord cu acest lucru? De ce as amana ascensiunea mea pentru ei?”
Atunci cand va auzim gandurile suntem ingroziti.Stiti de ce? Voi sunteti fiinte de lumina,pline de iubire neconsitionata a Cerului.
Va simtiti inconfortabili in lupta,nelinistiti in jurul intunecatilor,in energiile grele ale acestei planete si vreti sa mergeti acasa,dar ati venit aici pentru a servi.
Si ca razboinici experimentati curajosi si harnici de lumina,veti servi Creatorul ,fara indoiala,pentru ca este placerea voastra de a servi si este imposibil sa constestati acest lucru.
Ati fost alesi pentru acest loc de munca ca sa aduceti intreaga lume inapoi la lumina , sunteti determinati sa finalizati misiunea cu aplomb.
Si asa va fi ,pentru ca am vazut viitorul acestei lumi si este lumina si magie.
Deci, cum trebuie sa efectuati aceasta mare minune,fara a inebuni calare pe abisul care se vede intre lumea veche si cea noua ca un mini- Atlas?
Este simplu,in acest proces trebuie sa aveti rabdare si daruire.
Sa va reuniti constient cu ce a mai mare parte din voi care a ramas in lumea de lumina ,sufletul,Sinele vostru Christic,constiinta voastra,sufletul, familia ta,Maestrii Inaltati , fratii si surorile voastre galactice.
Efortul este al vostru individual sa atingeti ascensiunea care va crea oportunitatea ca si altii sa o realizeze,de asemenea.
Intreaga familie de lumina sta de rezerva.
Vom sta in spate,va vom indruma si va vom proteja,dar va vom respecta libera alegere,ajutand doar cand suntem chemati.
Este necesar sa descoperiti linistea care exista in centrul din mintea voastra si sa deschideti camera secreta a inimii ,astel incat sa aiba acces complet la sufletul vostru si noi va vom asista permanent.
Chiar inainte de a face contact aveti sprijinul nostru si indrumare prin vise ,meditatii si calea intuitiei.
S-ar putea ca in acest moment sa spuneti”Dar eu nu sunt vrednic de a fi un paznic,si este nevoie de foarte multa munca! Vreau sa merg acasa!”
Da,vrem sa vi acasa,de asemena,dar ati facut un pas inainte si v-ati dorit aceasta experienta pentru provocarea intalnita si pentru bogatia experientei.
Voi stiti masura ascensiunii fizice de cand ati aparut pe planeta,a unei intregi rase si a planetei.
Acest lucru nu a avut loc in Univers niciodata. Este o lucrare mare pe care ati stabilit-o in mintile si inimile voastre de a o realiza.
Acum reconectati cu inima si cu sufletul,reconectati cu noi ,cu ghizii si mentorii voastri,aveti credinta si incredere in acest proces care va va aduce acasa atunci cand va veni momentul potrivit,atunci cand misiunea a fost indeplinita si sunteti invingatori,sarbatorind impreuna cu cei care i-ati adus cu voi,cei care au devenit familia voastra si prietenii vostrii in timpul sederii pe aceasta planeta albastra singuratica,dar minunata.
Credeti-ne cand va spunem ca este o minune zilnica doar de a fi in aceasta lume.
Indiferent daca sunteti sau nu constienti,voi sunteti obligati sa ancorati lumina in planeta prin corpurile voastre fizice.
Corpurile voastre fizice sunt modernizate lent zi de zi,astfel incat acestea sa poata transporta mai multa lumina.
Zonele de rezistenta sunt buzunare de emotii nerezolvate si forme de gandire care sunt descoperite prin dureri,dureri de cap,ameteli si diverse alte simptome.
Asa cum am mai sugerat de multe ori inainte,consultati medicul si de multe ori veti descoperi ca nu este nimic in neregula cu voi.
Corpul vostru este ascendent in fiecare moment al zilei.
Modificarile se intampla la nivel molecular,celulele sunt bombardate cu raze cosmice de mare magnitudine.
Mecanismul de aparare al organismului,ego-ul,este deranjat de schimbari si incearca sa reziste,creaza tensiuni si dureri in corp.
Nu este usor pentru voi,deoarece exista multe lucruri pe care mintea umana nu poate s-au nu vrea sa le inteleaga.
Sfera de aplicare a sa a fost limitata prin inginerie genetica si conditionare sociala,iar stie doar ceea ce stie si se teme de ceea ce nu stie.
Numai prin reconecatrea cu cea mai mare parte a Sinelui vostru puteti acoperi cu succes decalajul a cea ce nu stiti.
Numai prin credinta in voi puteti face aceasta lucrare mare si veti descoperi o mare frumusete care exista deja in jurul vostru.
Voi sunteti designerii, inginerii și muncitorii din acest proiect mare acum in curs de desfasurare, ascensiunea planetei Pamant.
Credeti in valoarea voastra si capacitatea de a transporta mai departe aceasta mare lucrare care este deja realizata pana in prezent.
Prin munca si efortul fiecaruia dintre voi construiti podul antahkarana,podul de lumina din propria fiinta,de la corpul vostru fizic la cel spiritual construiti si mentineti un pod de lumina,astfel incat ,multi altii pot trece prin tranzitie.
In orice dificulatate va angajati sa o cuceriti,taiati urmele energetice creand un pod spre Rai si aduceti Cerul pe Pamant ancorand energiile din Ceruri aici in forma fizica pe planeta prin corpurile voastre.
Aceasta este o ascensiune fizica,precum si o ascensiune spirituala.
Aceasta este o transformare a unei planete intregi cu esenta ei foarte fizica care s se transforma in lumina si asa se intampla si cu trupurile voastre.
Tot colectivul,in primul rand Lucratorii in Lumina si apoi si cealalta populatie care incepe sa se trezeasca,toti veti aduce Raiul pe Pamant.
Acest lucru este real,se intampla in fiecare zi,este nevoie de intentie si daruire,atentie si mai presus de toate,credinta si incredere in voi ca puteti sa duceti la indeplinire.
Puteti face acest lucru.
Ca fiinte mari de lumina,sunteti cu totii destul de capabili de performante,ceea ce ar putea fi considerate minuni.
Asta este ceea ce faceti,ceea ce sunteti.
Voi sunteti curajosi si o sa continuam sa va indemnam spre inaltimi mari pentru ca avem credinta si incredere in abilitatile voastre.
Prin suferinta voastra invatati sa le depasiti.Prin durere puteti castiga si concentra atentia.
Aceste lucruri sunt iluzorii si trecatoare.
Onorati durerea si suferinta ca mari profesori ce au fost pentru voi si v-au servit bine pentru dezvoltarea fortei interioare cu ,curaj si determinare .
Puteti depasi orice care va sta in cale,chiar indoiala si teama,si toate sentimentele nevrednice personale si de singuratate,dragostea pentru voi este esenta pura a iubirii vesnice,care cuprinde toata Creatia,desi ati venit in focul iadului pentru a aduce stoparea unei planete muribunde.
Prin eforturile voastre,ea este in crestere si oamenii odata cu ea.Ea se intoarce la maifestrea fizica pe care a proiectat-o Creatorul pentru ea de la inceput.
Ea devine o stea albastra.
Indoielile si temerile voastre sunt naturale,dar trebuie lasate in urma si eliberate.
Ele servesc sa va tina inapoi sau sa intareasca hotararea de a nu reusi in sarcinile pe care vi le-ati propus.
Voi nu sunteti singuri in eforturile voastre,noi suntem intodeauna colo de partea voastra zi si noapte.
Alegeti-ne pe noi si vom fi acolo ca o lumina in inima voastra,ca un fulger,sau ca o briza usoara pe obraz,si un zambet in interiorul mintii voastre.
Noi va iubim si avem mare respect si admiratie pentru ceea ce ati realizat deja si pentru ceea ce o sa fie dezvaluit.
Va dam binecuvantarile noastre,dragilor,sa stiti ca noi suntem aici langa voi,in visele voastre,in inima voastra,asteptam momentul in care sa putem merge impreuna cot la cot in soarele noilor zori.
Traducere Maria
Cititi, analizati, concluzionati... Cu toti suntem Co-creatori in acest univers!Ce spun picioarele tale despre tine


Stim cu totii ca exista persoane care iti pot citi intreaga viata in palma. Dar se pare ca sipicioarele au si ele multe lucruri de spus despre tine. Picioarele pot indica atat probleme de sanatate, pot vorbi despre personalitatea ta sau despre mostenirea ta culturala.
Jane Sheehan, autoarea cartii “Hai sa ne citim picioarele”, dezvaluie in cartea sa cateva din aceste secrete ascunse in picioarele noastre. Autoarea spune ca atunci cand oamenii sunt in depresie au tendinta de asi pune toata greutatea pe varfurile picioarelor atunci cand merg. Asa ca la acesti oameni vom gasi anumite pete negre pe buricele degetelor de la picioare.
Un alt lucru usor vizibil este sa ne comparam culoarea de pe labele picioarelor cu culoarea pielii de deasupra gleznelor. Daca labele picioarelor au o culoare usor palida fata de pielea de deasupra gleznelor, acest lucru indica circulatie proasta a sangelui si epuizare . Culoarea palida de galben este un semn ca cineva s-a saturat. O batatura pe partea de jos a degetului mic indica faptul ca cineva duce in carca prea multa responsabilitate.
Adevarul este ca atunci cand experimentam sentimente profunde, intreg corpul le scoate la iveala. Suntem obisnuiti de exemplu cu felul in care tensiunea se reflecta in zona
degetele
 gatului, capului sau chiar la nivelul stomacului. Dar de multe ori aceste sentimente puternice sunt reprezentate si la nivelul picioarelor. Stiati de exemplu faptul ca atunci cand suntem jenati, degetul mare de la picioare se inroseste?

Jane Sheehan spune ca putem spune multe lucruri despre o persoana doar uitandu-ne la degetele sale.

Degetul mare

Daca este mult mai mare decat celelalte degete esti inteligent si ai o gandire creativa. Gasesti adesea solutii ingenioase pentru a rezolva problemele.  Gasesti mereu un raspuns si poti vedea lucrurile din unghiuri diferite.  Pe de alta parte poti avea probleme cu concentrarea si cateodata nu iti duci proiectele la bun sfarsit.
Daca degetul mare este mai mic acest lucru arata ca esti foarte bun la multi-tasking.  Esti eficeint si iti folosesti sarmul pentru a convinge oamenii de ideile tale.

Al doilea deget

De exemplu, al doilea deget dupa degetul mare, de la piciorul drept arata ce iti doresti in viata. Daca reusesti sa atingi acel lucru, atunci degetul va atinge podoaua. Daca nu atinge podeaua sau daca este o distanta intre acesta si al treilea deget, acest lucru indica faptul ca incerci sa te separi de sentimentele tale.
Daca al doilea deget este mai lung, acest lucru indica calitati de lider. Conducatorii din egiptul antic  aveau degetele acestea lungi. Aceste persoane simt nevoia sa fie la conducere.
Daca degetul al doilea este mai mare decat restul: esti dependent, conservativ si iti tii sentimentele sub control. Te descurci bine in domenii precum medicina sau stiinte.
Cu cat este mai mare degetul al doilea  cu atat mai multe calitati de leader ai .  Esti dinamic si plin de resurse.
Daca al doilea deget este insa mai mic asta nu inseamna ca esti usor de dominat . Aceste persoane pun mult pret pe armonie si nu incearca sa isi impuna parerea.

Al treilea deget

Daca ai un deget al treilea mare esti mai capos , imprevizibil si cu un temperament care se poate declansa in orice moment.
Chinezii asociaza energia, puterea, vointa cu al treilea deget. Daca este mai mare inseamna ca esti incredibil de energetic si plin de resurse mai ales in cadrul muncii tale. Cu cat este mai mare acest deget cu atat vei reusi mai bine in cariera ta.
Esti perfectionist  si poti atinge mari succese prin determinarea si energia ta. Pe de alta parte exista riscul sa te lasi atras prea mult in munca si sa uiti de dragoste , familie si de distractie.
Daca degetul este mic, inseamna ca esti genul care se bucura de placerile vietii. Iti place sa te relaxezi si nu te agiti pentru nimic. Altii te pot acuza ca esti lenes insa tu esti genul care le vei spune ca viata este scurta si ca trebuie sa te bucuri de ea.

Al patrulea deget

Al patrulea deget este legat de relatiile amoroase. Incercati sa vorbiti cu cineva despre o persoana mai mult decat apropiata si veti vedea ca orice discomfort se va manifesta prin scarpinarea involuntara a celui de-al patrulea deget. Nu se stie exact de ce, probabil o strangere instinctiva a tendoanelor.
Daca al patrulea deget este drept si lung inseamna ca familia joaca un rol crucial in viata ta . Esti un foarte bun ascultator , ai un suflet mare  si te afecteaza foarte mult lipsa de armonie din familie. Iti este foarte greu sa nu te amesteci sentimental in treburile altora.
Chinezii ar spune ca esti un suflet bland usor de ranit.
Un deget scurt inseamna ca familia si relatiile sunt mai putin importante pentru tine.

Degetul mic

Daca este foarte mic acest lucru indica o natura copilaroasa jucausa si distractiva.
Te abati de la responsabilitate , te plictisesti cu rapiditate si cauti mereu sa te distrezi. Esti o companie foarte placuta, sociabil si istet insa personalitatea ta “Peter Pan” te poate atrage  in multe probleme, cu totii trebuie sa ne maturizam la un moment dat.
Si daca iti poti misca separat degetul mic fata de celelalte degete, inseamna ca esti impulsiv, aventuros, sarmant si ti place sa flirtezi. Daca nu iti poti misca degetul seperat  atunci esti un om caruia ii place rutina si loialitatea .
Labele picioarelor late
Daca ai labele de la picioare late esti muncitor cu valori familiale puternice si bine inradacinat in comunitate.
Labele picioarelor inguste
Daca ai labele picioarelor inguste esti tacut, timid, genul care nu vrea sa atraga atentia catre el.
Daca ai degetele lungi faci parte din ganditorii lumii. Scriitorii , filozofii si marii conducatori ai lumii au sau aveau degetele lungi.


Felul in care degetele sunt alaturate iti poate indica descendenta
degetele
Nici una din aceste informatii nu se regaseste in manualele de medicina conventionala si multe sunt catalogate ca si “prostii” insa Sheehan a scris doua carti despre asta si tine multe clase despre cum te poti cunoaste mai bine “citindu-ti” picioarele.
“Nu stim nici pe jumatate  cate lucruri se gasesc in pantofii nostrii” spune autoarea. “ In total, avem 26 de oase si 3000 de terminatii nervoase in picioare. Practic sunt mult mai multe lucruri care se intampla acolo jos de care nu stim.”
Surse pentru acest articol cuprind: