joi, 9 mai 2013

VIDEO: Doi extraterestri conlucreaza cu guvernul SUA la transferul de tehnologie extraterestra

In cadrul evenimentului public "Zilele Dezvaluirii", desfasurat in perioada 29 aprilie - 3 mai 2013, fostul ministru al apararii din Canada marturiseste ca exista cel putin doi extraterestri care lucreaza in prezent cu guvernul american in cadrul unui proiect ce vizeaza transferul catre SUA a unor tehnologii extraterestre.

Paul Hellyer, fost ministru al Apararii in Canada, face dezvaluiri directe si transante, in cadrul unei auditii oficiale: exista mai multe specii de extraterestri care au vizitat si continua sa viziteze Pamantul, fiecare cu interesele sale. Printre aceste specii el aminteste pe cei din Zeta Reticuli, cei din Orion, apoi pe cei din Pleiade si cei din Andromeda. Aceasta auditie oficiala este unica, fiind una dintre cele mai clare confirmari ale realitatii extraterestrilor.Alte subiecte aduse in discutie in cadrul acestei auditii oficiale care a durat 25 de minute: complexul militar-industrial, impreuna cu grupul Bilderberg, Comisia Trilaterala si Consiliul pentru Relatii Externe, formeaza asa-numita Cabala. Hellyer aminteste si de asa-zisele guverne din umbra, de elita conducatoare, de Rockefeller si de clanul Bush. 

El afirma ca exista 2 extraterestri de tipul "albi si inalti" care traiesc in prezent intr-o baza secreta care apartine Fortelor Aeriene ale SUA. Informatiile i-au fost furnizate de Charles Hall, care i-a povestit cum a ajuns sa ii intalneasca, sa stabileasca o relatie de incredere cu cei doi extraterestri care se aflau la baza din Nevada, si care in prezent lucreaza impreuna cu oficiali americani in cadrul unui program secret prin care SUA are acces la tehnologie extraterestra.

Paul Hellyer recunoaste public in cadrul acestei auditii oficiale ca scopul lui este acela de a se incepe imediat dezvaluirea completa a adevarului despre existenta extraterestrilor. "Asa cum copiii reusesc sa supravietuiasca adevarului ca Mos Craciun nu exista, la fel cetatenii platitori de taxe sunt capabili sa accepte realitatea extinsa a existentei extraterestrilor pe planeta noastra", completeaza el ca argument in favoarea dezvaluirii imediate a adevarului.

"Faptul ca exista civilizatii extraterestre mult mai avansate decat noi poate fi umilitor pentru unii dintre noi, dar acesta este un pas necesar pentru supravietuirea umanitatii".

Pentru salvarea planetei este necesar ca umanitatea sa renunte la industria petroliera si sa inceapa folosirea energiei curate, regenerabile si gratuite. Desi acest deziderat este capital, actualii conducatori nu doresc sa schimbe nimic, fiind perfect multumiti cu actualul sistem financiar global care este de o infantilitate copilareasca si care nu serveste adevaratei evolutii a umanitatii.

"Congresul SUA este partial responsabil pentru aceasta situatie dezastruoasa in care ne aflam. Tehnologia pentru energia gratuita EXISTA deja, dar este tinuta secreta de catre Cabala", adauga Hellyer.

"Rockefeller recunoaste ca scopul acestei "elite" conducatoare este de a instaura un Guvern Mondial compus din membrii Cabalei, care nu este ales de nimeni, si care nu da socoteala nimanui", completeaza Hellyer. Este exact ceea ce se ascunde in spatele denumirii de Noua Ordine Mondiala. "Conform domnului Rockefeller, acest plan se afla deja in fazele sale avansate".

Paul Hellyer aminteste ca au existat de-a lungul recentei istorii numeroase ocazii de a face mult bine pentru evolutia umanitatii, dar de fiecare data aceste ocazii au fost irosite fiind "deturnate" de interesele Cabalei.

In timp ce membrii comisiei care prezida evenimentul public se multumeau, la inceput sa zambeasca batjocoritor, pentru ca mai apoi sa se incrunte si sa devina nelinistiti, au existat cateva persoane in sala care au avut curajul sa-l aplaude de fiecare data cand Hellyer declara public adevarul.

Auditia publica a avut loc la data de 3 mai 2013, in cadrul zilelor Publice pentru Dezvaluiri "UFO Citizen Hearings on Disclosures" care s-au desfasurat in perioada 29 aprilie - 3 mai 2013.

Schimbarea Paradigmei incepe din Est - Introducerea noului sistem financiar global este iminenta

Comunitatatii financiare ii este destul de greu sa tina pasul cu toate noutatile care sunt revelate in ceea ce priveste noul sistem financiar / bancar, care se apropie. Toate acestea sunt ascunse de media oficiala care coopereaza sau sunt in slujba sistemului vechi babilonian al cabalei, in scopul de a preveni abandonarea sistemului de catre toti si prabusirea imediata a acestuia. 

Dr. Jim Willie, unul din cei mai proeminenti economisti actuali, scrie intr-un buletin oficial numit The Hat Trick Letter, ca Rusia si China, cei "Duo de Est" sunt in fruntea oponentei impotriva vechiului sistem. Astazi noua cale este deschisa de familiile vechi Dragon asiatice sustinute de Rusia. 

La 2 aprilie 2013, Willie a comentat cu privire la zona comerciala Eurasia, care este in curs de infiintare si care exclude SUA. Aceasta sa-ntamplat deoarece SUA a incercat sa infiinteze o astfel de zona si sa excluda China, ori schimburile comerciale tot mai mari cu China nu pot fi ignorate in prezent. 

In prezent Australia a semnat in mod oficial un acord comercial cu China, in propriile monede, excluzand dolarul SUA. Mass-media australiana a ascuns acest lucru pana ce primul-ministru australian a semnat acest acord in China. Acum si Marea Britanie a inceput sa evite dolarul american, semnand un acord de comert cu Rusia in ruble si lire sterline. Dr. Willie spune ca este gata sa faca aceasta si cu China pentru a asigura supravietuirea sa economica. Acesta este actualul curs si nu va mai putea fi oprit de nimic, pentru a schimba vechea paradigma. 

Este dificil pentru o persoana obisnuita sa inteleaga enormitatea si importanta acestei schimbari spre est. Nu este comparabila decat cu caderea Babilonului din 537 I. Hr. si cu caderea Imperiului Roman in 476 AD. Fara nicio teama trebuie doar sa ne bucuram. 

La 30 martie 2013 Willie a fost intervievat intr-un articol despre Cipru, sub titlul : "Cipru este scanteia care va duce la schimbarea in aur si argint". Furtul de conturi bancare in Cipru a fost precedentul creat pentru restul sistemului babilonian occidental. Deoarece se ineaca in propriile datorii, bancile vor induce sclavilor guvernamentali de a cauta mari sume de bani, ca ei pot fura fara scrupule, lasand in urma doar bonduri sub forma de titluri de stat, care vor fi in curand la o valoare mai mica decat hartia pe care le-au imprimat. Ciprul a fost cunoscut ca "paradis fiscal sigur" pentru conturi offshore. Acesta nu va mai recastiga aceasta reputatie din cauza furtului ascuns al FMI. Banii se vor deplasa in locatii mai sigure ca Singapore si Hong Kong. Orice natiune din Eurozona sau dominata de Fed nu mai poate avea banci sigure in care sa depuna fonduriLa sfarsitul lui ianuarie, Fed (Federal Reserve Bank of America) a salvat bancile europene cu 1,2 trilioane de dolari (1200 miliarde). Acesta este echivalentul deficitului SUA pe un an intreg. Aceasta a servit pentru a amana inevitabilul. Europa este in pragul colapsului. Mai multi bani Fed creati din nimic, cu atat valoarea lor este diminuata, este ca o supa intr-un mic castron pe care o lungim cu apa pentru a hrani cat mai multa lume. Crearea disperata de bani este un ultim efort pentru a mentine solventa bancilor si a ascunde insolventa si falimentul marilor banci internationale. Conteaza prea putin ca ei au sute sau mii de miliarde de dolari in portofoliul lor, ceea ce conteaza este valoarea acestor dolari. Singurul lucru ce da valoare acestor dolari este daca altcineva îi va lua in schimbul unor bunuri sau servicii. 

Gold Trade Standard vine cat de curand. Estul nu mai urmeaza exemplul SUA, ca o revolta impotriva dolarului SUA si a bondurilor toxice ale Trezoreriei SUA. Gigantii estici Rusia si China forteaza deschiderea noului drum, prin instalarea noului Gold Trade Standard (standard comercial care sa aiba la baza valoarea in aur sau metale pretioase, cum a fost pana la un moment dat si actuala economie), care sa blocheze sistemul bancar din vest si piata valutara FOREX. Piata sa va fi zona comerciala Eurasia si banca centrala de aur va fi Fondul de Dezvoltare al aliantei statelor BRICS. O noua moneda va fi emisa, ea va fi unitate de schimb de aur, aceasta va fi o revendicare de hartie pe aur si vor fi in totalitate sustinute de aur, asa cum era dolarul inainte de 1933 pe care scria "aceasta nota este rambursabila in aur". Aceasta veche paradigma a functionat 70 de ani, acum in 2013 am ajuns la schimbarea paradigmei istoriei babiloniene si sunt 100 de ani de cand Federal Rezerve Act a fost adoptata (23 decembrie 1913). 

Planurile se fac chiar acum pentru a reevalua mai mult de 100 de valute ale lumii, adaptandu-le la valoarea lor reala fata de aur. Acestea vor fi reevaluate functie de resursele lor naturale si economia lor in general. Dinarul irakian este doar una dintre aceste monede, care a fost mult subevaluat dupa sanctiunile ONU din 1990. 

Bancherii vestici se lupta pentru a-si pastra puterea prin eforturile lor de a manipula pietele pentru a diminua pretul aurului si sa sprijine valoarea dolarului si a euro, dar acestea nu pot fi mentinute mult timp. Eforturile lor vor avea ca rezultat un dezastru mai mare, pentru ca ei nu se pregatesc pentru aceasta schimbare. Mass-media americana si europeana dezinformeaza sau nu spune nimic despre aceasta mare schimbare, care ar permite populatiei sa se pregateasca pentru noul sistem

In toata aceasta conjunctura, Familiile Dragon (dintre care unii sunt crestini), impreuna cu serviciile secrete asiatice si factiuni din cele occidentale, lupta pentru a-i inlatura de la putere pe acesti satanisti dementi care au adus omenirea in pragul colapsului, au saracit planeta de resurse si au poluat-o fara scrupule, au spalat creierele a milioane de oameni si mai continua s-o faca cu toate mijloacele tehnice de care dispun. In dementa lor ei cred ca mai pot salva "mortul de la groapa". 

Cum se prefigureaza desfasurarea evenimentelor in momentul prabusirii financiare globale

Ziua 1
In cazul in care masa critica de presiune se exercita asupra Fed, aceasta va fi obligata sa ramburseze datoria oamenilor ca urmare a operatiunilor sale frauduloase. Din moment ce Fed nu are bani pentru a rambursa aceasta datorie, aceasta va intra in faliment. Se va declansa o reactie in lant astfel incat BRI (Banca Reglementarilor Internationale), FMI, Banca Mondiala si toate bancile centrale din intreaga lume vor intra in faliment deasemenea. 

Volatilitatea extrema de pe piete va duce la un accident pe piata de valori la nivel mondial. Bursele de valori se vor inchide, inclusiv NYSE. Toate instrumentele financiare, cum ar fi operatiuni si contracte swap pe riscul de credit vor fi aduse la zero. Toate conturile din umbra (negre) vor fi aduse la zero. Toate conturile bancare publice ale cabalei vor fi confiscate. Vor fi inghetate toate datoriile publice si private (credite ipotecare, credite, datorii card de credit, etc. ). 

Ziua 2 - 7
Bancile vor fi inchise si va fi incertitudine si confuzie (aici trebuie sa intervenim noi cei ce stim ce se petrece pentru a calma si informa oamenii). Unele companii vor fi inchise temporar. Unele dintre cele ce raman deschise pot accepta doar numerar sau monede din aur sau argint. Cardurile bancare nu vor fi acceptate. S-ar putea sa apara probleme in lanturile de distributie, este intelept sa se stocheze niste alimente, apa si combustibil, pentru strictul necesar. 

Dupa aproximativ o saptamana
S-ar putea sa mai existe probleme in lantul de distributie. 

Va fi introdus sistemul financiar nou. Acesta va fi sustinut cu aur. Aurul este deja depozitat in locuri secrete inca. Acest aur nu va fi tranzactionat pe pietele deschise. Cosul de valute, cum ar fi dolarul american, euro, lira sterlina, francul elvetian, yenul japonez, yuanul chinezesc, vor sta la baza acestui nou sistem. Acele banci care nu au legaturi puternice cu Fed si nu-s in faliment, se vor redeschide. Nu li se va permite sa perceapa dobanda. Toata contabilitatea lor va fi complet transparenta pentru public. Piata de capital nu se va redeschide

Reevaluarea va avea loc. Aceasta inseamna ca ratele de schimb dintre diferitele valute se vor schimba, dar nu drastic. Ele vor reflecta cu adevarat productivitatea reala a natiunilor. Bancnotele euro si alte bancnote vor fi acceptate pe scara larga, pana cand acestea sunt eliminate in cateva luni si noi bani vor fi tipariti. 

Toate acordurile corecte de afaceri, contracte si responsabilitati la nivel mondial vor fi pastrate valabile si vor fi respectate. Acordurile de afaceri care implica interactiuni criminale sau frauduloase cu cabala vor fi anulate, nule si neavenite. 

In cateva saptamani
Multinationalele vor fi obligate sa cumpere inapoi actiunile lor si acest lucru va forta intrarea lor in faliment. Acestea vor fi impartite, iar sectiuni sanatoase ale acestor companii vor fi nationalizate in propriile lor tari. 

Fondurile de decontare globale vor fi apoi introduse pentru public. Aceste fonduri includ 70 trilioane dolari de la vechi patrioti si militarii pozitivi, 100 trilioane de la Societatea Dragonul Alb si grupul Templierilor, 120 trilioane de la Miscarea de Rezistenta si 10 trilioane de la Trustul Saint Germain. Fondurile de decontare la nivel mondial vor include de asemenea, toti banii si bunurile cabalei. 

Fondurile de decontare la nivel mondial vor fi utilizate in multe scopuri. In primul rand, toate datoriile nationale, publice si private vor fi achitate in intreaga lume. Dupa asta, toti oamenii vor primi inapoi tot ce i-a prejudiciat din activitatile criminale si subversive ale cabalei. Apoi fondurile de prosperitate vor fi lansate prin proiecte umanitare, de mediu si finantare a noilor tehnologii avansate. O parte din banii Trustului Saint Germain va merge catre "lucratorii in lumina", iar cealalta parte catre proiecte legate de initierea Primului Contact (contactul direct in masa cu civilizatiile extraterestre benefice care ne supervizeaza in acest proces dificil de tranzitie). 

Acestea fiind spuse, nu va doresc decat tranzitie cat mai usoara si sa ne vedem sanatosi si liberi in noul sistem financiar global. 

Drum drept spre Lumina !

Surse : 
http://www.gods-kingdom-ministries.net
http://2012portal.blogspot.com

http://roaim.net.tf/?a=articles&p=818

Previziunea cercetătorilor: Ne vom lupta cu roboţii pentru supravieţurire. În 16 ani


Unii futurologi consideră chiar că evenimentul denumit singularitate, punctul de la care inteligenţa artificială o poate egala şi apoi depăşi pe cea umană, ar putea să se producă peste doar 16 ani. 

Roboţii vor stăpâni lumea
Roboţii vor stăpâni lumea / FOTO: shutterstock.com
Ideea maşinilor superinteligente care vor încerca să preia controlul asupra Pământului şi să elimine societatea umană, idee exploatată de altfel de o serie de filme SF precum "The Terminator" sau "The Matrix", nu pare foarte departe de materializare conform unor oameni de ştiinţă care susţin că până în anul 2100 am putea ajunge să luptăm pentru supravieţuire împotriva maşinilor mai inteligente decât noi, informează LiveScience.com. 
Unii futurologi consideră chiar că evenimentul denumit singularitate, punctul de la care inteligenţa artificială o poate egala şi apoi depăşi pe cea umană, ar putea să se producă peste doar 16 ani.

Însă aproape fiecare expert în computere poate oferi o predicţie diferită cu privire la momentul producerii singularităţii. Unii vorbesc despre un viitor utopic în care oamenii îşi vor transcede limitele fizice cu ajutorul maşinilor - viitorii cyborgi - în timp ce alţii vorbesc despre un viitor în care oamenii îşi vor pierde treptat o mare parte din abilităţi, urmând să fie absorbiţi în noi tipuri de organisme care funcţionează pe baza unei inteligenţe artificiale (AI), la fel ca mitocondriile - fabricile de energie de la nivel celular.

În cartea sa "The Singularity is Near: When Humans Transcend Biology" (Singularitatea se apropie: Când oamenii transcend biologia - Viking, 2005), futurologul Ray Kurzweil susţine că maşinile vor ajunge la fel de inteligente ca oamenii până în anul 2029, iar până în 2045 calculatoarele vor fi "de miliarde de ori mai puternice decât inteligenţa umană neajutată".

"Estimările mele nu s-au schimbat, dar poziţia consensuală a specialiştilor în AI s-a schimbat destul de mult, apropiindu-se de estimările mele", a scris Kurzweil într-un mesaj e-mail pentru LiveScience.

Bill Hibbard, un specialist în calculatoare de la Universitatea din Wisconsin-Madison, nu este adeptul unor predicţii atât de apropiate, dar este la rândul său convins că AI-ul va ajunge la nivelul inteligenţei umane undeva în secolul XXI. "Chiar şi dacă cea mai rezervată predicţie a mea se adevereşte, înseamnă să acest lucru se va produce cândva de-a lungul vieţii unor oameni care deja s-au născut", a precizat Hibbard.

Alţii sunt însă mai sceptici. "Nu văd niciun semn că ne-am apropia de singularitate", susţine Ernest Davis, cibernetician la New York University. Deşi inteligenţa artificială a demonstrat că poate să lupte de la egal la egal cu cei mai buni jucători de şah, ea se află încă la ani lumină de capacitatea unui copil de 7 ani în ceea ce priveşte simţul comun, viziunea, limbajul şi intuiţia cu privire la modul de funcţionare al lumii fizice.

Spre exemplu, datorită acestei intuiţii, un om poate vedea o altă persoană răsturnând o ceaşcă de cafea şi va şti instant că rezultatele vor fi nişte cioburi şi o baltă de cafea pe jos. Un computer, de cealaltă parte, va trebui să se lanseze într-un laborios program de calcule şi simulări pentru a ajunge la aceeaşi înţelegere a urmărilor unui gest simplu.

Odată ce singularitatea se produce, omenirea nu va fi neapărat în pericol, susţine Bill Hibbard. Pur şi simplu ne vom îmbunătăţi performanţele de inteligenţă şi capacităţile fizice prin inserţia de părţi cibernetice. Cele două singularităţi prin care a trecut omenirea în istorie - Revoluţia Agriculturii şi Revoluţia Industrială - au dus la dublarea productivităţii economice la fiecare 1.000 şi respectiv la fiecare 15 ani, susţine şi Robin Hanson, economist la George Mason University din Washington, D.C., care lucrează la o carte despre viitoarele singularităţi. El este însă convins că odată ce calculatoarele vor deveni la fel de inteligente ca şi oamenii, productivitatea economică se va dubla la fiecare săptămână sau lună.

Această rată rapidă de creştere a productivităţii va fi posibilă odată ce principalii actori economic nu vor mai fi oameni ci programe inteligente de administrare a companiilor.

Această creştere ameţitoare a productivităţii s-ar putea însă să nu fie un lucru bun. O consecinţă ar fi că roboţii ar putea să supravieţuiască unor scenarii apocaliptice care ar duce la dispariţia oamenilor. "O societate sau economie bazată în principal pe roboţi nu va avea aceleaşi temeri privind distrugerea naturii pe care le are societatea umană", susţine Robin Hanson.

Alţii oameni de ştiinţă susţin că ne-am afla deja în toiul unui eveniment de tip singularitate. Oamenii au renunţat deja la multe sarcini care reveneau inteligenţei - cum ar fi abilitatea de a scrie de mână, de a naviga, de a memora anumite lucruri sau de a face calcule matematice, observă Joan Slonczewski, microbiolog la colegiul Kenyon şi autor al unei cărţi SF cu titlul "The Highest Frontier" (Tor Books, 2011). De la inventarea tiparului, oamenii au continuat să-şi redefinească inteligenţa şi să transfere din ce în ce mai multe sarcini asupra maşinilor. În prezent, chiar şi sarcini considerate până nu demult ca aparţinând de esenţa umanităţii, cum ar fi grija pentru bătrâni sau pentru bolnavi sunt preluate de roboţi concepuţi special.

"Întrebarea este dacă putem să evoluăm până ne scoatem singuri din existenţă, fiind înlocuiţi treptat de maşini? Şi cred că este o întrebare care rămâne deschisă", susţine Slonczewski.

De fapt, o analogie interesantă pentru viitorul evolutiv al omenirii este cea legată de mitocondrii, "fabricile" de energie de la nivel celular. Mitocondriile erau la un moment dat organisme independente, dar cândva, de-a lungul firului evolutiv, o celulă ancestrală a înglobat aceste bacterii primitive iar apoi, de-a lungul timpului, aceste bacterii au lăsat celula să preia majoritatea funcţiilor pe care le îndeplineau singure, rămânând să producă exclusiv energie pentru celulă.

"Devenim treptat ca mitocondriile. Noi le oferim energie, noi le pornim, dar maşinile fac din ce în ce mai multe lucruri în locul nostru", a mai subliniat Slonczewski pentru LiveScience.

Sursa:  REALITATEA.NET

Un experiment NASA a înroșit cerul. Americanii au creat nori artificiali la mare altitudine


Pentru a studia comportamentul vântului în ionosferă, inginerii NASA au creat pe cer mai mulți nori artificiali. 

Experiment inedit NASA
Experiment inedit NASA / FOTO: Daily Mail
Norii albi și roșu din imaginea de mai sus au fost "aruncați" deasupra Insulelor Marshall cu ajutorul unor rachete NASA, scrie Daily Mail
Experimentul botezat EVEX le-a permis oamenilor de știință să observe vântul din ionosferă (pătură superioară a atmosferei, cuprinsă aproximativ între 100 și 1000 km, în care gazele componente sunt rarefiate și încărcate cu ioni). Astfel, cercetătorii vor înțelege mai bine și vor putea prezice furtunile electrice care au loc în păturile superioare ale atmosferei. 
Aceste furtuni electrice pot interfera cu sateliții de comunicare și cu sistemele de poziționare globale. 
Sursa:  REALITATEA.NET

Prezicători şi profeţii înfricoşatoare despre războaie şi dezastre de proporţii. Alois Irlmaier


Prezicători şi profeţii înfricoşatoare despre războaie şi dezastre de proporţii. Alois Irlmaier
Profețiile și predicțiile sunt lucruri fascinante, adesea adoptate imediat de mentalul colectiv, chiar şi atunci când există şanse extrem de mici de a se îndeplini. Profeţii şi prezicerile acestora ne provoacă la întrebări despre viitor şi la căutarea de indicii în evenimentele din trecut. Probabil, cei mai mulți dintre noi sunt familiari cu Nostradamus și prezicerile sale. Sute de cărți au fost scrise despre profetiile lui Nostradamus, s-au făcut filme, subiectul devenind foarte repede unul clasic. Insă, există şi alţi profeţi despre care cei mai mulţi dintre nu au auzit niciodată, dar care au avut un impact semnificativ la timpul lor. Vi-i prezentăm într-un serial, un prim exemplu fiind germanul Alois Irlmaier.

Alois Irlmaier

Irlmaier s-a născut la 8 iunie 1894 în Scharam, Bavaria Superioară şi a murit în 1959 în condiţii suspecte. Otrăvit spun unii, de cancer susţin alţii. În viziunile sale, germanul descrie declanşarea celui de-al Treilea Razboi Mondial şi felul cum se va desfăşura acesta. Irlmaier a suferit multă vreme pentru prezicerile sale, fiind târât prin tribunale de autorităţile germane. În 1947 Irlmaier a apărut pentru ultima oară în faţa unei înstanţe, fiind achitat definitiv. Povestea lui Irlmaier i-a trezit interesul unui scriitor german, Conrad Adlmaier, care i-a luat un interviu şi a publicat o carte cu prezicerile acestuia. Iată ce spune Irlmaier:

"Va fi în numele păcii. Războiul va începe brusc în Orientul Mijlociu. Mari forțe navale se confruntă în Marea Mediterană - situația este extrem de tensionată. Dar miza este în Balcani. Scânteia războiului va porni din Balcani. Văd o mare şi-o cădere, un pumnal sângeros se află lângă el. Doi bărbați omoară un al treilea. Cel ucis este de rang înalt. Asasinii au fost plătiţi de către alte persoane. Unul dintre criminali este un om mic şi negru, celălalt un pic mai înalt, cu părul deschis la culoare. Va fi în Balcani, dar nu pot spune exact unde. După asasinarea celui de-al treilea (?) războiul va începe peste noapte. Văd foarte clar trei numere, doi optari și o nouă. Dar eu nu pot spune ce înseamnă și nu pot estima o perioadă de timp. Războiul va veni de la răsărit. El vine foarte rapid. Vad oameni care stau în carciumi şi joacă cărţi, când soldații străini vor intra prin ferestre şi prin uşi. Îmbrăcată în negru, o armată vine dinspre est, dar totul se produce foarte rapid. Văd un trei, dar eu nu știu dacă asta înseamnă trei zile sau trei săptămâni.

Altă armată mărşăluieşte prin Belgrad și înaintează spre Italia. Văd maşini ciudate de fier avansând ca fulgerul în partea de nord a Dunării, peste Germania de Vest, fără vreun avertisment. Când acest lucru va avea loc, populația fuge plină de panică spre vest. Multe maşini vor bloca drumurile, iar oamenii se vor bloca singuri în fuga lor, pentru că îşi vor abandona maşinile pe străzi. Tancurile avansează pe autostrăzi de mare viteză și alte autostrăzi rapide. Nu va mai rămâne mare lucru din marele oraș Frankfurt. Valea Rinului va fi devastată, în special pe calea aerului. Nimic nu va trece. Mai văd cum vin trei vârfuri de lance. Este forţa rusă şi este de neoprit, în timp ce înaintează cu cele trei vârfuri de lance care străpung tot ce întâlnesc în cale. Zi și noapte înaintează. Obiectivul lor este Germania.

Imediat, răzbunarea vine peste apă de mare. Dragonul galben invadează în Alaska și Canada, în același timp. Dar el nu vine de departe. Si apoi ploua praf galben într-o linie. După ce orașul de aur este distrus, va ploua praf galben. Linia galbenă se întinde pe distanţe uriaşe, până în golf. Va fi o noapte senină, atunci când încep să-l arunce. Tancurile încă merg, dar nu le conduce nimeni, iar cei care stau în tancuri sunt morti si negri. După ce cade praful galben, va muri tot. Nici un copac, nici iarbă, nici vite, totul devine uscat și negru. Nu știu ce e și deci nu pot să-l spun. Este o linie lungă. Cine trece peste această linie, moare. Apoi, vârfurile de lance se descompun. Nimeni nu va mai intoarce. Avioanele arunca o pulbere de culoare galbenă şi între Marea Neagră și Marea Nordului. Astfel, o fâșie a morții este creată, direct de la Marea Neagră la Marea Nordului, la fel de mare ca jumătate din Bavaria. În această zonă iarba nu creşte, iar oamenii sunt toţi morţi. Rusia întrerupe legăturile cu toţi prietenii.

În est sunt multe omizi de fier. Dar, în ele toată lumea este moartă, deși vehiculele merg. Dar se vor opri treptat, pe măsură ce rămân fără combustibil. La Rin atacul este în cele din urmă respins. Dar, din cele trei avangarde niciun soldat nu se va întoarce acasă. Piloții arunca mici cutii negre. Acestea nu explodează înainte de a atinge solul și răspândesc un fum sau praf galben şi verde. Orice vine în contact moare, fie că este om, animal sau plantă. Timp de un an niciun organism nu va trăi aici.Aceste cutii sunt satanice. Oamenii devin negri și carnea cade de pe oasele lor, atât de puternică este otrava. Nimeni din aceste trei armate nu se va mai întoarce acasa. Nici măcar un om.

Apoi vad pe cineva în zbor, venind din est, care aruncă ceva în apă de mare, astfel că ceva ciudat se va întâmpla. Apa se ridică la fel de mare ca un turn și cade, apoi totul este inundat. Întreaga acțiune nu va dura mult timp, văd trei linii. Înseamnă trei zile, trei săptămâni, trei luni, nu știu exact, dar nu va trece mult timp.

Apoi vine un cutremur. Partea de sud a Angliei aluneca în apă, o parte dispare atunci când acel lucru va pica în apă. Țările de la mare sunt în pericol să fie înghiţite de apă, valurile vor fi mai mari ca un turn, iar apa va fi înspumată, ca si cum ar fierbe. Insule dispar. Dacă acele cutii ajung în apă totul va fi înghiţit. Ce e chestia asta, nu știu. Cand va veni exact, nu știu. În timpul războiului vine un întuneric mare. Totul va deveni întuneric, la o zi de la începerea războiului. Apoi, va cădea grindină și un cutremur mare vibrează tot pământul. Să nu ieşţi din case. Luminile nu vor arde, cu excepția lumânărilor, se oprește curentul. Cine inhaleaza praful, va avea crampe foarte mari și va muri. Nu deschideți ferestrele, acoperiţi-le complet cu hârtie neagră. În acest război vor muri mai mulți oameni decât în ​​cele două războaie mondiale de dinainte. Vântul va conduce norii de moarte spre est. Orașul cu turn de fier devine victima propriului popor. Ei aprind totul. Revoluție este, și tot ceea ce se întâmplă este salbatic. Orașul cu turn de fier este în flăcări. Dar acest lucru a fost făcut de către propriul popor, nu de cei care au venit din est. Și Italia arde. Acolo vor fi ucişi mulți oameni și Papa fuge, dar mulți preoți vor fi uciși, multe biserici distruse. În Rusia, o revoluție izbucnește și un război civil. Cadavrele sunt atât de multe încât nu le mai pot scoate în afara drumurilor. Prinicipalii iderii de partid se sinucid. Văd o masă roșie amestecată cu fețe galbene, este o revoltă generală și ucideri oribile.

Apoi Crucea se reîntoarce, cu onor. Poporul rus va crede în Dumnezeu din nou. Ei cântă cântecul de Paști și lumânări ard în fața imaginilor sacre. Prin rugăciune, monstrul din Iad moare, tinerii cred din nou în mijlocirea Maicii Domnului. Oamenii se tem de Dumnezeu din nou. Legile care aduceau moartea copiilor devin nule. Atunci pace va fi. Un moment bun. Papa, care a fugit undeva pe apă o lungă perioadă de timp, se întoarce. Când florile infloresc, el se va întoarce și va plânge pentru frații săi uciși. După aceste evenimente urmează o lungă perioadă de timp de noroc. Oamenii vor înceape acolo unde au început bunicii lor."


Prezicători şi profeţii înfricoşatoare despre războaie şi dezastre de proporţii. Hildegard von Bingen


Prezicători şi profeţii înfricoşatoare despre războaie şi dezastre de proporţii. Hildegard von Bingen


Continuam seria prezicătorilor şi profeţiilor despre războaie şi dezastre cu Hildegard von Bingen (1098 - 1179). Hildegard a fost o călugăriță benedictină, stareță din 1136, fiind una dintre cele mai importante reprezentante a misticismului, dar având contribuţii importante la discipline cum ar fi religie, medicină, biologie și muzică. Deşi femeie, a reușit să-și construiască o reputație și un renume, într-o lume dominată de un patriarhat accentuat, unde femeile aveau foarte puține drepturi, spre deloc. Osemintele (moaștele) ei sunt păstrate în Eibingen. 

Hidegard a fost fiica lui Hildebert și Mechthild, o familie de edelfrei (nobili care se supuneau numai regelui sau împăratului), ziua și locul nașterii ei nefiind certificate exact de biografii ei. Tatăl ei se se presupune că era Hildebert von Hosenbach. Al zecelea copil al familiei, Hidegard şi-a primindu-și educația într-o mănăstire benedictină condusă de Jutta von Sponheim. După moartea acesteia, în 1136, Hildegard este aleasă în locul ei, eveniment conform viziunii avute de ea în tinereţe. În mod repetat Hildegard are conflicte cu starețul Hugo von Disibodenberg, pe motivul refuzului de a practica asceza (meditația) unul dintre principiile călugărilor. Astfel, pentru adepții ei, Hildegard stabileşte reguli de alimentație mai puțin severe, iar timpul de rugăciune și a liturghiilor este scurtat. Conflictul se agravează când Hildegard dorește întemeierea unei mănăstiri proprii, călugării benedictini din Disibodenberg opunându-se vehement. Hildegard caută sprijinul lui Bernard din Clairvaux (predicator cistercin renumit), pe care Hildegard l-a menţionat din nou în viziunile sale. Cu toate acestea, în anul 1141, Hildegard, cu colaborarea prepostului Volmar von Disibodenberg și a călugăriței Richardis von Stade, pune pe hârtie, în limba latină, viziunile ei teologice și antropologice. Neavând cunoștințe de limbă latină, Hildegard lasă această sarcină altora. Opera ei de bază este Liber Scivias Domini („cunoașterea drumurilor Domnului”) care a fost scrisă într-o perioadă de 10 ani. Cartea cuprinde 35 de miniaturi deosebite, pe teme teologice, cu scopul de a ajuta la înțelegerea textului. Textul original a dispărut în timpul celui de-al doilea război mondial, dar la mănăstirea din Eibingener există o copie a documentului din 1939. În timpul unui sinod ținut în Trier, Hildegard primește, în 1147, aprobarea Papei Eugen al III-lea de a-și publica viziunile, cu menţiunea Papei că "Sfântul Duh vorbeşte prin ea". Din acest moment, Hildegard devine foarte apreciată de personalitățile vremii, iar între anii 1147 și 1150 primeşte acceptul pentru întemeierea mănăstirii Rupertsberg, pe malul stâng al râului Nahe. Bunăstarea mănăstirii dă ocazia unor noi conflicte, Hildegard fiind criticată că în mănăstire s-ar duce o viață de lux, asta pentru că Hildegard este un cunoscut critic al Ordinului Cerșetorilor (cei ce renunță la toate bunurile materiale), mișcare devenită tot mai populară. Deoarece numărul călugărițelor mănăstirii crește continu, Hildegard obține în 1165 mănăstirea augustină din Eibingen și întemeiază acolo încă o mănăstire-filială, unde vor fi acceptați toți cetățenii care vor să se călugărească. Astăzi, mănăstirea Rupertsberg nu mai există, fiind distrusă în 1632, în timpul Războiului de 30 de ani. 

"Va veni un timp când conducătorii și popoarele vor respinge autoritatea Papei. Unele țări vor prefera proprii conducători ai Bisericii în loc de Papă. Imperiul german va fi divizat. Proprietăţile Bisericii vor fi împărţite, preoții vor fi persecutați. După nașterea Antihristului, se vor propovădui doctrine false, iar creștinii vor îndoieli privind credința lor catolică. În acea perioadă, când Antihristul se va naște, vor fi multe războaie și ordinea va fi distrusă pe pământ. Erezia va fi agresivă și ereticii vor predica erorile în mod deschis, fără reținere. Spre sfârșitul lumii, omenirea va fi purificată prin mari suferințe. Acest lucru va fi valabil mai ales pentru cler, care va fi jefuit de toate bunurile. Când clerul va adopta un mod simplu de viață, condițiile se vor îmbunătăți. În acest moment, ca o pedeapsă pentru păcatele lor, Biserica va încerca o rezistența armată, simțind nici o preocupare pentru moartea corpurilor lor. Un vânt puternic va crește în nord, o ceață grea și densă de praf de divin va umple gâtul și ochii tuturor, astfel încât, de frică, vor înceta sălbăticia. Apoi, prin poporul creștin, Sfântul Dumnezeirii va trimite semne și minuni, ca în timpul lui Moise. Ca urmare, un număr mare de păgâni se vor alătura creștinilor în adevărata credință și vor spune: "Dumnezeul creștinilor este Dumnezeu adevărat, pentru că minunile s-au petrecut printre creștini". Vor fi doar câţiva bărbaţi rămași, şapte femei vor lupta pentru un singur om, care-i vor spune: "Casatoreste-te cu mine şi alungă-mi ruşinea". Pentru că în acele zile, va fi o rușine pentru o femeie să fie fără copil. "Înainte de a veni Cometa, multe națiuni vor fi lovite de o mare foamete. Mare națiune din Ocean, locuită de oameni de diferite triburi, va fi lovită un foarte mare cutremur, furtuni şi valuri uriaşe. Va fi devastare. continentul va fi îmărţit și în mare parte scufundat. Aceasta natiune va avea, de asemenea, mai multe nenorociri pe mare, îşi va pierde coloniile sale din est din cauza unui tigru si a unui leu. Cometa vine cu presiune extraordinară, va forța oceanul să inunde multe țări, provocând foamete şi aducând Marea Ciumă. Toate orașele de coastă vor trăi în frică. Multe dintre ele vor fi distruse de valuri și toate fiinţele vor fi ucise. Cei care scapă de valuri vor muri de o boala oribilă, nu o cunosc, deci nu pot spune care. "Pacea va reveni în Europa atunci când Crinul Alb va reveni pe tronul Franței. În acest timp de pace, oamenilor li se va interzice să poarte arme, iar fierul va fi folosit exclusiv pentru a face unelte și utilaje agricole. Tot în această perioadă, mulţi păgâni și eretici se vor alătura Bisericii. " Tronul ultimului imperiu catolic se va prăbuși, iar sceptrul va cădea din mâna Celui care șade pe scaunul de domnie. Urmaşul îi va fi un om foarte bătrân. Toată justiție va înceta și va fi călcată în picioare. Copiii lui Dumnezeu vor fi din nou persecutați în cele mai odioase feluri. Ochii lui Dumnezeu vor plânge.  Aproape imediat după moartea Monarhului bătrân vine Antihristul. Când marele Monarh (cel care va conduce Europa) extermină turcii aproape în întregime, unul dintre musulmanii rămaşi va fi convertit, va deveni preot, episcop și cardinal, și atunci când noul Papă este ales (imediat înainte de Antihrist) acest cardinal va ucide pe Papă înainte de a fi încoronat. Atunci când ceilalți cardinali se adună să aleagă viitorul papă, acest cardinal se va proclama anti-Papă, iar două treimi dintre creștini se vor duce cu el. El, ca şi Antihristul, sunt descendenți ai seminției lui Dan. 

Antihristul

O femeie desfrânată va concepe un fiu desfrânat. Șarpele care l-a înșelat pe Adam va influența acest copil, astfel că nimic bun sau virtuos nu va intra în el. Semnul Antihristului va fi un simbol infernal de botez. Oricine nu va avea acest semn de Antihrist nu va putea cumpăra nici vinde nimic și va fi decapitat dacă refuză însemnarea. Fiul corupției și ruinei va apărea și va domni. El nu va fi Satana însuși, ci o ființă umană egală cu el în hidoșenia-i atroce. Mama lui este o femeie depravată, posedată de diavolul, care trăieşte în deșert. Ea nu va şti cine este tatăl copilului, pentru că mulţi bărbaţi o vor avea. Ea va vorbi de un miracol şi că a rămas însărcintă cu fiul ei de la Dumnezeu, într-un mod supranatural, așa cum a fost copilul Maicii Domnului. Ea va fi venerată ca o sfântă de oameni proşti şi înșelați. Antihristul se va naşte într-un loc care se află în est, între două mări. Mama lui nu va lăsa pe nimeni să-l vadă, și prin magie, ea va reuși să câștige iubirea oamenilor pentru el. El va fi ţinut în diferite locuri secrete și va fi păstrat izolat până la maturitate. După ce va ajunge la maturitate deplină, el va anunța public o doctrină ostilă religiei. Va disprețui și respinge botezul și Evanghelia. Va deschide gura ca să predice contradicție. El va spune ca devăratul Hristos a venit în persoana lui şi oamenii îl vor crede. El va spune: "Eu sunt Mântuitorul" şi oamenii îl vor crede. Va încerca să-i convingă pe evrei că el este Mesia trimis de Dumnezeu, iar evreii îl vor accepta ca atare. Doctrina sa va fi luată de la religia evreiască și aparent nu va diferi mult de la doctrina fundamentală a creștinismului pentru a va învăța că există un singur Dumnezeu care a creat lumea, care este omniscient și cunoaște gândurile omului și recompensează pe cei care respectă poruncile Lui și îi pedepsește pe păcătoşi. El nesocotește totul sfânt, va ridiculiza toate harurile Bisericii cu bătaie de joc diabolică. El va condamna umilința. El va dărâma ceea ce Dumnezeu a lăsat în Vechiul și Noul Testament și va spune că păcatul și viciul nu e păcat și viciu. Pe scurt, el va declara drumul spre Iad drept calea spre Cer. El va câștiga influenţă peste conducătorii lumii, va deveni puternic și bogat, va duce la distrugerea celor care nu acceptă credința lui și, în cele din urmă, i se va supune întregul pământ. Pe străzile Ierusalimului, sângele creştinilor va străluci ca aurul şi va curge ca apa. În același timp, Antihristul va continua să păcălească cu minunile sale. Sclavii săi vor fabrica astfel de minuni, iar oamenii vor crede că Antihristul este adevăratul Dumnezeu. Antihristul va face pământul să se mişte, va nivela munții, va usca râuri, va produce tunete, fulgere și grindină, va îndepărta frunzele din copaci și le va pune inapoi, îi îmbolnăvi pe oameni și-i va vindeca, va exorciza demoni pentru a-i ridica pe cei morți la viață . Creștinii vor fi uluiţi și în îndoieli grave, în timp ce adepților Antihristului le va fi confirmată credința lor. În cele din urmă, după ce-şi va fi pus toate planurile sale în acțiune, el îi va aduna pe adoratorii săi și la va spune că a venit timpul ca el să urce la cer. Cu toate acestea, în momentul ascensiunii, un fulger uriaş îl va lovi și anihila. Ascensiunea în ceruri va fi pregătită artistic de dispozitive ingenioase şi planificate, iar în momentul în care distrugerea sa va avea loc, se va produce un nor uriaş, care va răspândi un miros insuportabil. După aceasta, mulți oameni vor reveni din în simţiri, vor gândi limpede cu mintea și vor înțelege, în sfârşit. Fiul pierzaniei va veni în momentul când ziua va fi puţină, iar soarele va apune, atunci atunci va veni, când lumea își va pierde stabilitatea. În ceea ce privește ZIUA, după căderea Antihristului, ziua când lumea se va sfârși şi începe o nouă eră, omul nu trebuie să caute să știe, pentru că nu poate găsi SECRETUL şi nici nu poate explica. Secretul TATĂLUI e rezervat doar pentru el. Nimeni nu poate întelege şi nici să ştie."


Izvorul Tămăduirii, tradiţii şi obiceiuri


Creştinii sărbătoresc vineri Izvorul Tămăduirii, sărbătoare din Săptămâna Luminată care ne arată poziţia şi rolul Maicii Domnului în lucrarea mântuirii.

Izvorul Tămăduirii
Izvorul Tămăduirii / FOTO: http://www.click.ro

Din punctul de vedere istoric, Izvorul Tămăduirii, sărbătoare închinată Maicii Domnului, Sfânta Fecioară Maria, ne aminteşte o minune. Împăratul Leon cel Mare, înainte de urcarea pe tron, mergând printr-o pădure, a întâlnit un orb rănit care îşi căuta drumul. Leon l-a luat de mână ca să-l conducă, dar la cererea orbului de a-i da apă, a plecat să caute. Negăsind, a auzit un glas care i-a indicat locul unde va găsi apă pentru a potoli setea orbului şi pentru a-i unge ochii lipsiţi de vedere, scrie Agerpres.

Urmând cele auzite, Leon a găsit izvorul, care s-a dovedit a fi tămăduitor. Orbul şi-a astâmpărat nu numai setea, dar şi-a recăpătat şi vederea. După ce a ajuns împărat, Leon a ridicat în acel loc o biserică iar cu apa acelui izvor s-au vindecat mulţi bolnavi de-a lungul timpului, prin mila şi lucrarea Maicii Domnului, care i s-a descoperit. 

Izvorul menţionat este o preînchipuire care ne arată Izvorul cel viu al mântuirii noastre: pe Maica Domnului. Dincolo de aspectele dogmatice ale lucrării Maicii Domnului în istoria mântuirii neamului omenesc, Izvorul Tămăduirii ne arată puterea sa harică de a înfăptui minuni cu ajutorul lui Dumnezeu, faptul că ea este Maica noastră, a celor care ne încredinţăm ei pentru a-i cere ajutorul, că este Rugătoarea şi Mijlocitoarea noastră înaintea lui Hristos, după cum o numeşte Biserica.

Tradiţii şi obiceiuri

De Izvorul Tămăduirii, se sfinţesc apele. Creştinii ortodocşi vin în această zi la biserică pentru a lua parte la slujba de sfinţire a apei, cunoscută şi sub numele de Aghiasma Mică. După ce preotul a sfinţit apa, îi stropeşte pe credincioşi în timp ce se cântă troparul "Mântuieşte, Doamne, poporul Tău", scrie agroinfo.ro.

În această zi, în unele zone ale ţării, tinerii adolescenţi fac legământul juvenil. Acest legământ se făcea, cu sau fără martori, în casă, în grădini sau în jurul unui copac înflorit. Tinerii treceau prin mai multe momente rituale prin care făceau jurământul respectiv: pronunţarea cu voce tare a jurământului, schimbul colacului şi al altor obiecte cu valoare simbolică, de obicei o oală sau o strachină din lut, însoţite întotdeauna de o lumânare aprinsă, îmbrăţişarea frăţească, ospătarea cu alimente rituale şi dansul.

În unele zone etnografice, ceremonia se repetă anual, la aceeaşi dată, până la intrarea în joc a fetelor însurăţite şi băieţilor înfârtăţiţi. Persoanele legate, veri, văruţe, surate, fraţi de cruce etc., se întâlneau anual sau, după căsătorie, la Rusalii. După încheierea solemnă a legământului, copiii şi apoi oamenii maturi îşi spuneau până la moarte surată, vere, fârtate, verişoara şi se comportau unul faţă de altul ca adevăraţi fraţi şi surori: se sfătuiau în cele mai intime şi grele probleme ivite în viaţă, îşi împărtăşeau tainele, nu se căsătoreau cu sora sau cu fratele suratei sau fârtatului, se ajutau şi se apărau reciproc până la sacrificiul suprem.

Sursa:  REALITATEA.NET

Izvorul tamaduirii,intr-o noua perspectiva


Izvorul Tamaduirii
Suntem in saptamana "Luminata" cand cerurile sunt deschise si" Raiul" coboara
pe Pamant si Ingerii sunt mai aproape de noi.In fiecare vineri dupa Pasti sarbatorim "Izvorul tamaduirii'-o sarbatoare legata de rolul Fecioarei Maria in mantuirea si vindecarea oamenilor.In aceasta zi se sfintesc si apele.E o zi de
renastere spirituala.
                             Sa impartasim iubire si vindecare.
Sa iradiem pace si armonie.
Sa devenim bucurie,adevar si intelepciune.
Sa fim o adevarata fantana tamaduitoare pentru suflet,inima si minte.
Sa ne racordam la energia universala ce se revarsa valuri,valuri.
In aceeasi zi avem un spectacol astral orchestrat de o eclipsa inelara de soare
in Taur in care dirijorul este micul benefic,planeta Venus in Gemeni,sustinuta de
de Marte in Taur si Mercur tot in Taur cat si o Luna Noua  in acelasi semn ce ne
indica noi inceputuri sortite.
Se inchide o era,un ciclu,o fila de istorie in care noul face loc vechiului si perimatului sistem.O eliberare totala de frica si negativitate.
O noua optica si o noua directie este la orizont.
O noua tehnologie bate la usa.
Un nou sistem,o noua oranduire.
Un maiestuos crin imperial e gata sa-si deschida petalele spre o noua viata pana
la Inaltare.
Un nou parfum.
O noua mireasma binefacatoare.
O noua energie.
O noua esenta.
O noua FIINTA.
Un nou ADN.
Un nou drum.
Un nou ADEVAR.
Un nou Timp:AICI SI ACUM.
Vindecare,Tamaduire si Renastere precum Pasarea Phoenix din propria cenusa.
Si am sa inchei cu cuvintele rostite de Dan Purec intr-o emisiune la Realitatea-TV
"dorul binelui si interesul de slava" e tot ce doresc poporului meu si tarii mele,
Romania mea.Mi s-au parut fenomenale,ele apartin geniului poporului roman,
Mihai Eminescu.Sunt mai actuale ca oricand.
Asa sa ne ajute Dumnezeu!

Sursa: primit pe mail
     Multumim Mira