joi, 10 aprilie 2014

Bruno Drweski: Evenimentele din Ucraina reprezintă revanşa SUA pentru eşecul din Siria

Bruno Drweski: Evenimentele din Ucraina reprezintă revanşa SUA pentru eşecul din Siria

De câteva luni, Ucraina, practic, este o tablă de şah pe care statele occidentale luptă împotriva Rusiei pentru a-şi menţine autoritatea, zdruncinată în urma victoriei diplomaţiei ruse în Siria.

Mulţi experţi ruşi şi străini consideră că autorităţile americane şi UE, dorind să-şi demonstreze ponderea politică, practic, au provocat violenţele din Ucraina şi de aceea sunt responsabile de conflictul care a izbucnit şi de venirea la putere a forţelor extremiste. Acest punct de vedere este împărtăşit şi de politologul francez Bruno Drweski, director la revista Pensee Libre.
El consideră că Washingtonul a încercat să exercite presiuni asupra Rusiei, pentru ca aceasta din urmă să-şi schimbe poziţia în privinţa Siriei. Această tentativă nu a avut succes.
„De la începutul crizei, Rusia si-a menţinut ferm poziţia de a nu-şi schimba politica externă din cauza conflictului declanşat lângă hotarele ei. Şi tocmai în acest moment încercarea de exercita presiuni asupra Rusiei a eşuat. Evenimentele recente din Siria, unde trupele guvernamentale înregistrează succese, confirmă acest lucru. Eşecul Washingtonului dovedeşte că lumea nu mai este unipolară, aşa cum era, probabil, la sfârşitul anilor 80 ai secolului trecut, iar puterea politică a Rusiei, de partea căreia se află parteneri puternici, printre care se numără statele BRICS, a crescut semnificativ. Eu cred că în această situaţie părţile trebuie să se aşeze la masa tratativelor şi să găsească o soluţie care să satisfacă toate părţile. Aceasta este calea care duce la pace, deoarece o lume multipolară reprezintă un model geopolitic al viitorului, spre deosebire de sistemul unipolar neeficient”.

Sursa: http://romanian.ruvr.ru/

Oricine poate sa le faca: 40 de modalitati puternice de a-ti ridica vibratia energetica ACUM!


Cand vibratia ta este inalta, te simti mai sigur pe tine, esti mai pozitiva, mai optimista, mai pasionata, mai creativa, mai puternica si privesti lumea cu ochii dragostei si ai tolerantei. Este important de aceea sa ai o vibratie cat mai inalta si sa te energizezi spiritual. Afla cum!


Atragem in viata noastra ceea ce suntem, dupa cum suntem. Se spune ca vibratia noastra sau felul in care gandim, actionam si ne comportam ne creeaza realitatea. Toate gandurile si sentimentele noastre sunt energie. Energia este vibratie. Cu cat avem o vibratie mai inalta, cu atat mai mare este posibilitatea de a experimenta emotii pozitive, de a avea ganduri care te fac sa te simti puternic si fericit si o stare de sanatate mai buna, de a stabili o conexiune mai stransa cu cei din jur, cu universul.
Cu cat vibratia este mai scazuta, cu atat mai mare este posibilitatea de a intalni si atrage in viata ta oameni, situatii si circumstante care iti rasfrang vibratia joasa (situatii frustrante, oameni dificili, circumstante blocante etc). Cand vibratia ta este scazuta, te afli intr-un blocaj energetic si progresul se realizeaza cu dificultate. Pe de alta parte, cand vibratia ta este inalta, te simti mai sigur pe tine, esti mai pozitiv, mai optimism, mai pasionat, mai creativ, mai puternic si privesti lumea cu ochii dragostei si ai tolerantei.
Este important de aceea sa ai o vibratie cat mai inalta, iar daca nu o ai (fiindca se intampla atat de des sa fim abatuti, suparati, tristi, depresivi si nivelul vibrational sa ne scada), atunci sa incerci sa o ridici. Revista healingandlove.com ne propune cateva metode aparent banale, insa eficiente, pe care le putem pune in practica chiar acum pentru a creste nivelul vibratiei personale si a ne energiza spiritual:

40 de modalitati simple, dar eficiente, de a-ti creste vibratia

 1. Urmareste un film amuzant.
  vibratie, energie
 2. Inconjoara-te de oameni care te fac sa razi.
 3. Fa lucruri care te fac sa razi.
 4. Priveste lucrurile care te fac sa zambesti.
 5. Uita-te la copiii care se joaca.
 6. Du-te intr-un parc si intinde-te sub un copac.
 7. Citeste o carte care te inspira.
 8. Fa schimbari in viata ta pentru a elimina energia negativa (indiferent ca ne referim la oameni, locuri sau lucruri din viata ta).
 9. Fa acte de bunatate la intamplare.
 10. Tine un jurnal de apreciere sau recunostinta si scrie in el zilnic acele lucruri pentru care esti fericit ca le ai in viata ta. Citeste-le zilnic.
 11. Petrece timp cu cei care au o vibratie inalta.
 12. Stai departe de oamenii care au o vibratie joasa.
 13. Stai departe de oamenii care sunt negativi, critici sau de cei care te judeca.
 14. Du-te sa inoti intr-o piscina sau ocean.
 15. Priveste imagini sau clipuri care te inspira.
 16. Exerseaza ceva care iti face placere sa il faci.
 17. Zambeste la alti oameni si priveste-le reactia.
 18. Intreaba-te ce poti face astazi pentru a ajuta pe altcineva si fa-o.
 19. Aprinde o lumanare parfumata sau un betisor aromat (tamaie parfumata) si relaxeaza-te inspirand.
 20. Mediteaza cand ai timp. Acest lucru opreste toate gandurile negative.
 21. Du-te afara in natura. Fii in preajma naturii. Nu spune nimic, ci doar observa.
 22. Asculta cum canta pasarile.
 23. Intinde-te in iarba si uita-te la cer si priveste norii.
 24. Ciocane la usa unui vecin doar pentru a-l saluta si a-l intreba daca are nevoie de ceva.
 25. Scrie o mica felicitare de multumire si trimite-o drept email tuturor celor care iti sunt prieteni multumindu-le pentru prietenia lor.
 26. Gaseste o modalitate de a emotiona pe cineva pozitiv si fa-o.
 27. Multumeste celor pe care ii stii pentru munca pe care o fac.
 28. Imbratiseaza-ti copiii foarte strans in seara aceasta.
 29. Spune-i sotului tau cat de mult il iubesti si cat de fericita esti ca este cu tine.
 30. Cumpara-i pisicii sau cainelui tau un meniu special si lasa-l sa se desfete.
 31. Trimite intotdeauna o felicitare cuiva pe care il cunosti.
 32. Cumpara flori pentru mama ta fara niciun motiv, doar ca sa-i spui ca o iubesti.
 33. Mergi la o plimbare cu familia ta in apropierea casei voastre.
 34. Ridica orice gunoi pe care il vezi in cartierul tau si arunca-l in cosul de gunoi.
 35. Nu te angaja in discutii dramatice (ea a spus, el a spus etc).
 36. Suna un prieten si invita-l la cina si spune-i cat de mult iti lipseste.
 37. Suna-ti fratii si spune-le cat de mult ii iubesti.
 38. Suna-ti tatal si spune-i ca il iubesti si multumeste-i pentru tot ce ti-a oferit.
 39. Ofera-te sa platesti pentru un lucru cumparat de o persoana din fata ta in supermarket.
 40. Rezugraveste o camera din casa ta.
Foto homepage: energie, Shutterstock
Foto int: energie, chakra, vibratie via ShutterstockSursa: www.garbo.ro

Papirusul privind sotia lui Iisus nu e fals

In 2012, Karen L. King de la Universitatea Harvard a descoperit un papirus ce poate rasturna istoria crestinismului. Acesta contine fragmentul: "Iisus le-a spus: sotia mea...". Acum, academicienii au dat verdictul in privinta sa: nu este un fals, scrie ziare.com.

Papirusul privind soţia lui Iisus nu este fals
Papirusul privind soţia lui Iisus nu este fals / FOTO: NYTimes
Fragmentul de papirus a fost analizat de catre profesori in inginerie electrica, chimie si biologie de la Universitatile Columbia, Harvard si Massachusetts Institute of Tehnology (MIT) din Statele Unite, potrivit NY Times.
Rezultatele testului nu dovedesc faptul ca Iisus Hristos a avut o sotie sau discipoli care au fost femei, numai ca acesta este mai probabil un fragment dintr-un manuscris vechi decat un fals, au cazut de acord savantii.
Karen L. King, istoricul de la Harvard Divinity School a spus tot timpul ca papirusul nu ar trebui privit ca o dovada ca Iisus a fost casatorit, doar ca primii crestini au discutat in mod activ despre celibat, sex, casatorie si ucenicie.
"Cand toate dovezile indica o directie, asta nu inseamna ca reprezinta 100%, dar istoria nu este un loc unde procentul de 100% este un lucru comun", a explicat dr. King.
Karen King a prezentat fragmentul papirusului descoperit in luna septembrie 2012, in cadrul unei conferinte desfasurate la Roma, insa ea a fost asediata de critici, deoarece continutul acestuia era controversat.
Papirusul denumit "sotia lui Iisus" a fost analizat la Universitatea Columbia, folosindu-se spectroscopia micro-Raman pentru a determina compozitia chimica a cernelii.
"Cerneala neagra de pe acest fragment a fost perfect in concordanta cu alte 35 sau 40 de manuscrise pe care le-am testat", ele datand dintre anii 400 i.Hr. si 700-800 d.Hr., a declarat James T. Yardley, profesor de inginerie electrica.
De asemenea, la Centrul pentru stiinta materialelor si inginerie din cadrul MIT profesorul Timothy M. Swager a utilizat spectroscopia in infrarosu pentru a stabili daca cerneala prezinta vreo variatie sau inconsistenta.
"Cel mai important lucru a fost sa vedem, daca cineva a falsificat aceasta? Nu exista absolut nicio dovada in acest sens. Ar fi fost extrem de dificil, daca nu imposibil", a declarat Swager.

Sursa: www.realitatea.net

RECLAMA - „MÂNA LUI DUMNEZEU” – INVITATIE CONFERINTA BUCURESTI – 15.04.2014


„MÂNA LUI DUMNEZEU” – INVITATIE CONFERINTA BUCURESTI – 15.04.2014


Dragi prieteni,

Va invitam marti, 15.04.2014, incepand cu ora 17,30, la o conferinta intitulata:

„MÂNA LUI DUMNEZEU”

Ideea acestui titlu a survenit ca urmare a numarului de persoane ce vor conduce aceasta conferinta, adica 5, precum numarul de degete de la o mana, iar pe de alta parte, datorita tipului de actiuni pe care ne propunem sa le desfasuram in aceasta intalnire, straduindu-ne toate cele 5 persoane, sa canalizam totul astfel incat, impreuna cu toti cei prezenti, sa ne simtim cu adevarat extensii ale binefacatoarei Maini Divine, coborate protector peste tara noastra si nu in ultimul rand peste intreaga planeta.
Momentul este intentionat ales in timpul Saptamanii Patimilor, cu o zi inainte de a incepe slujbele in biserci, din fiecare seara, inchinate Domnului nostru Iisus Hristos. Este o saptamana deosebita, in care mai toti oamenii simt nevoia unei autoanalize, a unei priviri proiectate in interior si catre suflet, simt nevoia sa isi ceara iertare in tacere, cu recunostinta si cu capul plecat.
Iata care este programul conferintei, prezentat exact in ordinea desfasurarii sale, cu mentiunea ca cele 5 parti, sustinute de fiecare dintre organizatori, vor avea durate aproximativ egale de 35-40 minute, cu pauze de 5-10 minute intre ele.

1.   Puterea si semnificatii ascunse ale Sfintei Cruci. Dincolo de simbol – prezentare sustinuta de domnul Manu Stejar.
2. Protectii energetice ale spatiului romanesc. Sfaturi de urmat si meditatie de grup in scopul intaririi acestor protectii, impreuna cu grupul celor 9 Sfinti Parinti ai neamului romanesc, ce insotesc lucrarile noastre de cateva zile bune incoace (Parintele Arsenie Boca, Parintele Arsenie Papacioc, Parintele Iustin Parvu, Parintele Ilarion Argatu, Parintele Ioan Iovan, Parintele Constantin Galeriu, Parintele Ilie Cleopa, Parintele Sofian Boghiu si Parintele Lavrentie) – parte sustinuta de doamna Mihaela Popescu (profa de geogra).
3.Calea Maicii Domnului. Ajutor pentru cresterea capacitatii de iertare, de indreptare si de aparare. Initierea Maicii Domnului – parte sustinuta de doamna Iulia Burlacu.
4.   Calea Domnului nostru Iisus Hristos – Ce simti urmand aceasta Cale? Meditatie si rugaciune pentru mantuirea poporului roman, prin cererea iertarii pentru greselile sale, de la nastere pana in prezent – parte sustinuta de doamna Cristiana Petrof
5. Chivotul lui Dumnezeu. Scrisoare catre Dumnezeu. Impreuna, ca „Mâna a lui Dumnezeu”, prin Focul Sfantului Duh – parte sustinuta de doamna Ashtara Tristar.

Inscrierile se vor face la adresa:


Este necesara inscrierea pentru a sti catre ce spatiu de desfasurare ne orientam. Adresa si locatia vor fi anuntate prin e-mail tuturor persoanelor inscrise.
Taxa de participare este de tip DONATIE.

Va asteptam cu mult drag!

Preluare blog http://tristar77.blogspot.ro/

Fenomenul «Luna sângerie», semn pentru o nouă Apocalipsă?


 

Prima dintre cele patru eclipse totale de Luna din 2014-2015, care se va petrece pe 15 aprilie, face parte din asa-numitul fenomen "Luna sangerie". Eclipsa este privita ca un fenomen supranatural, credintele crestine sustinand ca profetia Lunii rosiatice sugereaza a doua venire a lui Iisus Hristos.
Eclipsa totala de Luna va dura 1 ora, 17 minute si 48 de secunde, ea facand parte din seria de eclipse denumita "tetrada", potrivit International Business Times.

Toate aceste patru eclipse de Luna vor fi vizibile partial sau total de pe teritoriul Statelor Unite, potrivit expertului NASA, Fred Espenak.

Fenomenul "Lunii sangerii" a devenit de importanta religioasa, deoarece el se petrece in acelasi timp cu principalele sarbatori religioase evreiesti. Astfel, eclipsele din acest an, din 15 aprilie si 8 octombrie (dar si cele din 2015) coincid cu Pastele evreiesc si cu Sarbatoarea Cortului, potrivit Newsmax.


Astfel, eclipsa e asociată cu o profeţie din cartea Genezei şi din Biblia evreiască: “Soarele se va cufunda în întuneric şi Luna va deveni sângerie, înainte de marea şi teribila zi a venirii Domnului”. Imediat au ieşit la rampă în toată lumea amatorii teoriilor conform cărora Apocalipsa e aproape.

Ce spune Biblia despre Apocalipsa

Capitolul 24:
14. “Şi se va propovădui această Evanghelie a Împărăţiei în toată lumea spre mărturie la toate neamurile; şi atunci va veni sfârşitul”.
15. “Deci când veţi vedea urâciunea pustiirii ce s-a zis prin Daniel proorocul, stând în locul cel sfânt - cine citeşte să înţeleagă”.
16. “Atunci cei din Iudeea să fugă în munţi “.
18. “Iar cel ce va fi în ţarină să nu se întoarcă înapoi, ca să-şi ia haina”.
19. “Vai de cele însărcinate şi de cele ce vor alăpta în zilele acelea!”
20. “Rugaţi-vă ca să nu fie fuga voastră iarna, nici sâmbăta”.
36. Iar de ziua şi de ceasul acela nimeni nu ştie, nici îngerii din ceruri, nici Fiul, ci numai Tatăl. 40. Atunci, din doi care vor fi în ţarină, unul se va lua şi altul se va lăsa.
44. De aceea şi voi fiţi gata, că în ceasul în care nu gândiţi, Fiul Omului va veni.

„Super Luna” deasupra Oceanului Pacific, 6 mai 2012 (Cameron Spencer / Getty Images)

Cele patru eclipse vor coincide cu patru sărbători biblice majore ale iudaismului

Eclipsele Lunii au fost asociate cu evenimente importante din istorie, spre exemplu cu eclipsa de Luna aparuta inainte de caderea Constantinopolului in anul 1453.

O asemenea coincidenţă s-a observat de numai 3 ori în istoria ultimilor 500 de ani, prima oară în 1949 şi 1940, într-o vreme extrem de tulbure pentru iudaism – statul Israel fusese abia creat şi era implicat în gherile împotriva palestinienilor – şi în 1967-1868, an (1967) în care Israelul a dus un război fulger cu arabii.

Şirul de coincidenţe a şocat comunitatea rabinilor şi a ridicat în atenţia conspiraţioniştilor din toată lumea, prorocirile care se găsesc în Torah, cartea sfântă a iudaismului. Una dintre ele prevesteşte distrugerea aproape totală a Israelului.

La scurt timp NASA a retras pagina de web pe care anunţa cele patru eclipse de lună.
Îngrijorările evreilor nu sunt numai legate de eclipsele de lună, ci şi de iniţiative politice.

O altă coincidenţă face ca în luna noiembrie 2013, între Occident şi Iran a fost semnat un acord care permite uşurarea unor sancţiuni în schimbul distrugerii uranium-ului îmbogăţit, restrângerii producţiei de uraniu şi permiterii accesului inspectorilor agenţiei internaţionale.

Acordul, considerat de numeroşi politicieni israelieni (inclusiv premierul Benjamin Netanyahu) drept o greşeală istorică ce va permite Iranului să obţină bombe nucleare,va lua sfârşit în aprilie 2014.

O altă iniţiativă diplomatică din iulie 2013, între negociatorii israelieni şi palestinieni, încearcă să găsească o modalitate de obţinere a păcii şi rezolvarea conflictelor din Palestina cu ajutorul unei soluţii bi-statale – Israel şi Palestina. Runda de negocieri se va sfârşi şi ea în aprilie 2014.

Cele patru eclipse consecutive de lună au iscat în special controverse noi între evreii ortodocşi (religioşi, care respectă varianta tradiţională a iudaismului) şi cei moderni, seculari. Evreii ortodocşi se opun înrolării în armata israeliană, a războaielor duse de Israel în numele tuturor evreilor, precum şi a caracterului secular al statului Israel, afirmând că evreii seculari s-au rupt de legătura cu Iahve, Dumnezeul iudaic.

Dupa parerea mea, eclipsa de Luna sau Luna Sangerie din 15 aprilie 2014 este un eveniment care a fost mentionat in profetii si care ne anunta ca odata cu formarea Crucii Cardinale din data de 23 - 24 aprilie 2014, vom trece printr-un portal energetic, care de aceasta data nu va mai fi un val de energie menit sa ne ajute sa facem un salt evolutiv, ci va fi un val de energie care va duce la anumite schimbari persoale si globale, nu tocmai placute, dar avand Ingaduinta Divina, care vor porni un domino al transformarilor personale si globale.

Si cum aceasta profetie este consemnata in Biblia iudaica si daca mai obeservam ca eclipsa de Luna nu va fi vizibila din emisfera noastra, putem  sa ne gandim ca profetia din Biblia idaica ar putea sa fie reala.https://www.youtube.com/watch?v=9euK-koV-8k

Sursa: http://www.libertatea.ro/detalii/articol/ce-spune-biblia-despre-apocalipsa-423208.html#ixzz2yUJbtnDZ

 http://www.libertatea.ro/detalii/articol/fenomenul-luna-sangerie-semn-pentru-o-noua-apocalipsa-488428.html#ixzz2yUKc8xwW

http://www.ziare.com/magazin/fenomen/profetia-celei-de-a-doua-veniri-a-lui-iisus-legata-de-luna-sangerie-din-15-aprilie-1292136

http://epochtimes-romania.com/news/patru-eclipse-totale-de-luna-coincid-cu-sarbatori-biblice-in-israel-iudaismul-ingrijorat---214498

Fenomen BIZAR în Rusia şi Ucraina! Zeci de icoane din biserici au început să plângă

După ce a început criza din Ucraina, preoţii mai multor biserici au observat că Sfintele Icoane ale Lui Hristos şi Maicii Domnului, dar şi ale altor Sfinţi au început să lacrimeze.

Fenomen BIZAR în Rusia şi Ucraina
Fenomen BIZAR în Rusia şi Ucraina
Fenomenul i-a speriat pe unii credincioși care spun ca este un mesaj din cer care prevestește ceva rău. Pe de altă parte, alții se închină la icoane și cer ajutor divin în criza şi haosul creat, noteaza Observator.tv

Icoane care plâng au fost observate de curând în Syktyvkar, Pechora, Rostov-pe-Don, Novokuznetsk, Odesa, Rivne, Kiev, Sankt Petersburg și în alte orașe.
Nu este prima data când se întâmplă astfel de fenomene. Un eveniment asemănător s-a întâmplat înainte de revoluția din 1917.


https://www.youtube.com/watch?v=XytJgPkXb9Q


Sursa: www.realitatea.net

Mesaj de aprilie2014

Vizualizaţi fotografia în mesaj

Din toate analizele pe care le-am citit referitor la luna aprilie 2014 pot sa-ti spun
ca vorbele Parintelui Arsenie Boca incep sa prinda contur in aceste zile atat de
tulburi si contin un adevar de netagaduit.Cine nu cunoaste haina modestiei si a smereniei nu va reusi sa razbata si sa iasa la Lumina.
Vreau sa spun ca luna aprilie 2014 prin tesatura astrala si puzzle-ul planetar ne
demonstreaza inca o data ca traim vremuri speciale si ca suntem parte din energia universala si fiecare are rolul sau in evenimentele si transformarile ce se anunta.Este o luna complicata cu doua eclipse(15.04.2014 si29.04.2014),dar si cu formarea unei cuadraturi la13gr.,o cruce pe semne cardinale,in care Uranus in
Berbec este in opozitie cu Marte in Balanta,iar Pluto este in opozitie cu Jupiter in
Rac.Atat Marte cat si Pluto sunt retrograde.Acest patrat mistic va incepe sa influenteze de pe 21.04.2014,dar va avea potential maxim 23-24.04.2014.Aceasta
configuratie astrala are o incarcatura foarte puternica.Aceasta combinatie nu are doar conotatie mistica,ci are si o misiune sacra avand rolul de a trezi in noi razboinicul intelept,curajos,cu inima curata si neinfricata in lupta cu angoasele,
fricile,neputintele,lasitatea,spleenul,lehamitea,inertia si ego-ul ce ne-au tinut pe loc.E timpul aprinderii flacarii dorintei de a trai in armonie,in mod egal in jurul unei mese a prosperitatii si a Credintei autentice.Sa nu uitam si de Lilith in Leu care
isi cam face de cap:incendii,accidente cu oameni carbonizati,asa ca mare atentie
ce faceti pana in noiembrie.Paza buna,trece primejdia grea!
Din punct de vedere numerologic aprilie 2014 se afla sub vibratia numarului maestru 11(4+2+1+4) este un numar intuitiv,un canal clar de subconstient,are
putere personala,este un numar de conducere si adevaruri spirituale.El ne va canaliza spre gasirea Sinelui nostru autentic intru realizarea si iluminarea lui.
Numarul 11 este semnalul de trezire codificata a ADN-ului uman care ne reaminteste si transcede iluzia in scopul sufletului fiecaruia ca un participant activ
ca o noua nastere a Pamantului in Noua Era.Ceea ce se va intampla in aprilie 2014 este ceva divin si sacru-Marea Cruce Cardinala(Metatron)+Lunar si Solar Eclipse.Fiecare om cu mainile intinse este o cruce vie intre ALPHA si OMEGA
si cele 4 puncte cardinale ale Crucii Cosmice.
Daca adunam 1+1 din numarul 11 ajungem la vibratia universala 2 ce reprezinta
unirea de pace si diplomatie..Este numarul ce promoveaza dragostea si respectul
de sine,relatiile autentice si de a cunoaste efectul ca toti suntem unul.O cerinta
majora este de a gasi echilibrul in viata prin eliminarea blocajelor,obstacolelor
si piedicilor ce stau in calea infloririi Sinelui autentic si adevarat.
Si pentru ca este si postul Pastelui un indemn pentru toata lumea care se simte
si crestin adevarat si care pluteste in aerul pe care-l respiram si anume indemnul
din rugaciunea "Tatal Nostru":"ne iarta greselile noastre,precum si noi iertam gresitilor nostri."
De asemenea fiecare sa se iubeasca si sa se respecte pentru ca inima sa sa declanseze dorinti si pasiuni care sa produca schimbarea din interior.
Iubire-compasiune-unire=o ecuatie care va incepe sa functioneze.

Cu mult drag un punct de vedere din partea lui 

Articol primit pe mail,
Multumiri MB