marți, 12 noiembrie 2013

Piramidele din Bosnia sunt active!

Piramidele din Bosnia au fost fotografiate folosindu-se o tehnică specială prin care s-a descoperit că radiază energie până la 10 kilometri înălțime.
Polycontrast Interference Photography (PIP) este o tehnică fotografică descoperită de Harry Oldfield, un biolog din Marea Britanie. Prin această tehnică se poate măsura nivelul energetic al oricărui obiect fotografiat și inclusiv al corpului uman.
În 2012, o echipă de cercetători sârbi, condusă de Sasa Nedfeji, a inițiat un proiect de cercetare folosind tehnica de fotografiere PIP. Scopul cercetării a constat în măsurarea câmpului energetic al piramidelor din Bosnia. Rezultatele au fost de-a dreptul fascinante pentru că așa cum arată și fotografiile câmpurile energetice ale piramidelor sunt active.
Au fost fotografiate cele cinci construcții megalitice: Piramida Soarelui, a Lunii, a Iubirii, a Pământului, precum și piramida Tumulus din Vratnica.
Fotografiile piramidelor au fost transmise omului de știință Goran Marjanovic, care a măsurat undele electromagnetice verticale de deasupra piramidelor. Cercetătorul a concluzionat că aceste unde au o frecvență de 30 kHz și o lungime de peste 10 kilometri. Interesant este faptul că până în prezent cea mai mare undă de radiație naturală nu are o lungime mai mare de un metru. Acest fapt i-a împins pe specialiști să creadă că aceste piramide nu doar că trebuie să dețină un sistem de generare a energiei, dar trebuie să fie dotate și cu o antenă care să genereze semnalul electromagnetic pentru o distanță atât de mare.
Radiația unui deal
Radiația unui oraș
Radiația Piramidei Soarelui din Bosnia


Valul de radiații generat nu este altceva decât o sursă informațională pe care piramidele o trimit în atmosferă. Aceste informații pot fi de structură magnetică, electromagnetică, biologică sau chiar unde ultrascurte.
Pentru ca informațiile să fie transmise este nevoie de un generator, dar și de o antenă. Conform calculelor cercetătorilor, antena ar trebui să de o lungime de circa ¼ din lungimea undelor emise, adică de 2,5 kilometri. Bineînțeles că această antenă nu există, fapt care contrazice această lege a fizicii. Și atunci cum sunt transmise aceste radiații informaționale?

Nu se poate răspunde încă la această întrebare, dar conform normelor în vigoare frecvențele între 30 și 150 kHz sunt folosite în prezent pentru a comunica cu sateliții de pe orbita Terrei.

Este posibil ca aceste piramide din Bosnia să fi fost construite cu scopul de a transmite informații în spațiu? 
Probabil că da, iar tehnologia folosită este dincolo de înțelegea noastră. 

Materialele organice descoperite în piramidă din Bosnia demonstrează că această structură este cea mai veche de pe planetă.” susține Dr. Semir Osmanagich, unul dintre cercetătorii care a efectuat studii aprofundate în zona piramidei.
Piramida a fost descoperită abia în anul 2005, din pură întâmplare. Ea este acoperită cu vegetație şi datorită acestui s-a crezut că este un deal oarecare, însă privită din înaltul cerului seamănă izbitor de bine cu o piramidă. De asemenea, mai circulă un zvon care spune că sub misterioasă piramida există o complexă reţea de tuneluri subterane care se întind de pe zeci de kilometri. Nu se cunoaşte în prezent care a fost rolul acestor tunele.


sursa

VIAȚA PE ALTE PLANETE (2)

Mesaj comun de la: Lord Sanat Kumara, Lord Ashtar, Lord Krishna, Lord Adrigon, Lady Nina și alții. 

(ultima parte) 

(2 nov.2013; prin Trillia Gia și Rananda Kumara)

SIRIUS: - Aceasta planeta se află în sistemul de stele Sirius A și este protejată de un dublucâmp de forță elicoidal, înființat după invazia agresivă asupra planetei, întreprinsă cândva de către vecinii de pe ORIONUL inferioar. Această dublu câmp electromagnetic de mare forță, asigură protecția planetei prin limitarea duratei vizitelor celor veniți de pe alte planete sau siteme stelare, limită care, uneori, poate fi redusă doar la câteva ore. Monarhul absolut al vieții spirituale de pe această planetă este Lord Krishna, supranumit ”Cel vechi de zile”(n.m. Cel Bătrân). Templul lui  este amplasat pe un deal cu vedere spre orașul Vrindavan, aflat la poalele acestei înălțimi. 

Pentru a ajunge la templu, vizitatorul trebuie să străbată mai multe etape, timp în care va pronunța și repeta o rugăciune  (n.m., ca pe o mantră). 
 
Lord Krishna
Clima planetei este, în general, tropicalădar există și zone mai reci unde se află majoritatea terenului agricol, pe care se cultivă cereale și legume. Tot aici se află și întinse livezi de pomi fructiferi. O mică parte din hrana necesară este importată de pe alte planete. 

Pe Pământ, Cultura Hindu din India a fost adusă de pe SIRIUS, de către un aspect al Dl-uiKrishna. Între cele două culturi există similitudini uimitoare.
 
Sistemul de caste este aproape identic cu cel din India iar brahmanii reprezintă casta cea mai importantă.
 
Pe Sirius, castele inferioare sunt tratate cu respect și nimeni nu este considerat fără drepturi și libertăți.
 
Aici lipsesc mahalalele întâlnite în India voastră sau în alte locuri de pe Pământ. Siriusienii care fac parte din marea castă au culoarea pielii albă și foarte palidă, cu o tentă albăstruie, ochii mari, de culoare verde-pal, iar părul lor este blod deschis.
 
Femeile căsătorite își poartă părul strâns într-un coc, celelalte îl au, în general, despletit și neadunat în coc.
 
Castele inferioare sunt cele care efectuiază muncile manuale și fac acest lucru, în general, în aer liber, și îmbrăcați lejer. Din acest motiv, pilea lor este mai bronzată, căci este expusă mai mult razelor solare.  
 
Înălțimea siriusienilor este cuprinsă între 7 și 8 ft.(2,1-2,4 m), bărbații fiind, de regulă,  mai înalți decât femeile.
 
Ca și în Indiafemeile poartă sari, la cele din caste sariul având broderii din aur, asortate cu diverse bijuterii deasemenea din aur și prinse pe brațe, pe corp sau în păr.
 
Orasele sunt comparabile ca marime cu orașele de pe Pământcu clădiri înalte, în special în cartierele rezidențialeExistă, de asemenea, edificii care adăpostesc teatre și multe restaurante.
Casta înaltei clase conducătoare locuiește în vile somtuoase, ridicate pe dealuri, cu vedere la mare.
 
Guvernul planetar este condus de către D-l. Krishna și familia conducătoareAșa cum am menționat, toate templele destinate zeităților, se află amplasate pe dealuri.
 
Trillia Gia
De-a lungul litoralului ființează o puternică industrie legată de pescut. Pe Sirius lumea mâncă în special pește, legumesucuri de fructe și băuturi sau pireuri de legume sau de fructe.
 
Siriusienii au trimis, de-a lungul timpului, reprezentanți exploratori pe mai multe planete, înclusiv pe Pământ, cu scopul de a ajuta populația autohtonă (dacă aceasta exista) să evoluieze mai repede civilizațional. Acolo unde asemenea civilizații nu au existat, siriusienii au făcut munca de pionerat în crearea unor grupuri care, în timp, au devenit populația acelei planete.
Sirius este planeta originară a channeleruluiTrillia Gia, și ea făcea parte din marea CastăSirian Starseed (Casta Siriusiasnă a Semințelor Stelare).


MEDINA 
Deși  aceasta este planeta principală în sistemul Pleiadian de steleSerana din apropiere, este cea care cultivă și furnizează cele mai multe produse alimentare.
 
Medina este mai mult o planetă pustieformată din mai multe insule, cu canale de apă dulceîntre eleUnele dintre aceste canale seacă în sezonul cald, atunci când temperaturile potajunge la 150-180 F (82,2 grd.C - 65,5 grd.C
 
În sezonul recetemperaturile scad la 80 grd.F (26,6 grd. C), perioadă mult mai tolerabilă.Trecerea de la sezonul cald la cel rece se face prin unul umed.
Orașul Medina este situat pe una dintre cele mai mari insulenumită insula "MAU BENE", și este aflată în mijlocul unei zone de deșert. Pe solul acesta uscat cresc multe soiuri decactușiinclusiv cele din specia uriașă Saguaro.
 
MEDINA se află la poalele unui lanț muntos.
 
Pentru a se apăra de nisipul adus de vânturi, localnicii au construit în jurul orașului și al caselor ziduri protectoare.
 
Înafara de Marele Templu Shemont, siriusienii au mai construit un mare tremplu de formă piramidală, care depășește Piramida Giza de pe Pământ dar mai mic decât Shemont Pe fiecare dintre insule există căte o metropolă sau un oraș mai mic. Fiecare oraș are, dispusă central, cel puțin o piață mare și tot felul de magazine. Locuințele sunt plasate mai la periferie, iar orașele sunt înconjurate de ziduri, cu scopul menționat mai sus.Pe insula MauBene există cinci orașe mai mari.
În orașul Medina se află  Marele Templu al "Shemont ", construit în cinstea  divinității feminine "Shekinah”. Înafara de Marele Templu Shemont, siriusienii au mai construit un mare tremplu de formă piramidală, care depășește Piramida Giza de pe Pământ dar este mai mic decât Shemont. Marea Preoteasă a templului Shemont este Marjaran, personalitate deținătoare a Flacării Gemene Rananda. 
Din cauza climatului cald, casele sunt construiteși cu niveluri niveluri subterane. Numărul nivelurilor subterane nu este, deobicei, mai mare de patru. La parter există doar o intrare cu scări care duc în jos spre nivelurile subterane. Parterul este înconjurat de un zid care-l protejează de nisipurile aduse de furtuni. În această ”curte” înconjurată de ziduri există grădini cu flori. De obicei, între partea subterană a clădirilor există căi de comunicare (un fel de tunele), acesta însemnând că, pentru a ajunge la vecini, sau mai departe, nu este necesar să ieși la suprafață. 
 
Se practică un comerț susținut atât între diverse localități de pe insulele planetei cât și cu alte planete. Avem un oraș unde există un mare șantier pentru construcția navelor de transport sau spațiale.
 
În Medina își are domiciliul Lord Adrigon (Ade - ree - Yon), cel care a construit Flota Pleiadiană și marea navă spațială " The White Winds " (”Vânturile Albe”). 

Familiile mediniene numără până la 100 de persoane, care locuiesc, în general, în același campus. Obișnuit, o familie nu este mai mare de 20-30 de indivizi, care să locuiască în același imobil. Pentru pleiadieni, structura familiei este foarte impoortantă. În ceea ce privește hrănirea, de obicei, în fiecare zi se sevesc doar două mese, la acest adevărat  ceremonial participând toți membri de familie.
Înălțimea medinienilor este cuprinsă între 2,2 -2,4 m (bărbații) și 1,9 -2,2 m (femeile).
 
În generalaceste ființei au părul negru, purtat până la umăr iar femeile, îl lasă până la brâu sau până la genunchi. Destui au părul blond- auriu sau blond-deschis (spre alb)Ochii ambelor sexe sunt foarte mari, frumoși și ovalizați iar irisul prezintă irizații (purpuriu).
 
Pielea lor are culoarea bronzului îmbogățit cu aur. Femeile sunt recunoscute pentrufrumusețea lor extremăPărul lor, în general, blond, lung până la genunchi, este lăsat liber (despletit). Dar sunt și multe femei care au părul de culoare albastru-negru iar unele, foarte puține, sunt roșcate, cu un ten bine asortat.
 
Obișnuit, roșcatele sunt preotese din Marele Templu al Shemont. Ele nu fac parte niciodată din Comandament și sunt, în general, mai scunde decât media: în jur 2,1 metri înălțime.
Hainele pe care le poartă medinienii sunt luminoase, cu culoari deschise, din cauza climeicalde, frecvent culoarea albă fiind cea preferată. Atât bărbații cât și femeile poartă un fel de rochii lungi până la gleznă, peste care, dacă este cazul, îmbracă o robă ( plerină). La ocazii festive femeile poartă broderii în jurul gâtului, la mâneci sau la tiv.
 
În jurul taliei, se poartă, de asemenea, curele luxoase, prevăzute cu pangici din aur sau aurite. Frecvent, cureaua luxoasă, cu panglica de aurîn jurul talieide multe ori esteîncrustată cu pietre prețioaseUneori, pe această centură este aplicat blazonul familiei.

Cele mai multe dintre informațiile de mai sus au fost furnizate prin intermediul channelerului Trillia Giacare a trăit pe Sirius, unde a avut un rang înalt de Starseed(Sămânță stelară) în sistemul Sirius ALa elaborarea acestor informații au colaborat: LordSanat KumaraLord AshtarLord KrishnaLord Adrigon, Lady Nina și alțiiprin mijlocirea asigurată de Trillia Gia și Rananda Kumara. 

SURSA: http://www.ascensionearth2012.org
 
(C.M.)

VIAȚA PE ALTE PLANETE (1)

Mesaj comun de la: Lord Sanat Kumara, Lord Ashtar, Lord Krishna, Lord Adrigon și Lady Nina.  

(prima parte) 

 (2 nov.2013; prin Trillia Gia și Rananda Kumara) 

   

Există multe alte planete din galaxie, care sunt locuite de forme de viață inteligenteAcesteplanete nu sunt atât de departe încât să nu se poată ajunge la ele de pe Pământ, așa cum susțin unii dintre astronomii vostri, sau, invers, locuitorii acestor planete să nu poată vizita Pământul. Astronomii voști nu cunosc prea bine ce înseamnă ”timpul” și cum poate fi el utilizat pentru scurtarea călătoriilor, oriunde în univers.


În realitate, la unele dintre aceste planete se poate ajunge de pe Pământ într-o singură oră ala altele, în două, dacă s-ar călători cu o navă spațială dinte cele utilizate de către frații voștri din stele. 
Sananda
 Multe, am spune chiar majoritatea, dintre aceste planete au stabilit și întrețin între ele legături comerciale, culturale, turistice, stiințifice etc. Ele au ambasadori așa cum aveți voi între statele Pământului. Există constituite (de foarte multă vreme sau de dată mai recentă) Confederații Galactice și Intergalactice la care sunt afiliate unele dintre civilizațiile acestor planete. Pământul se pregătește în prezent să se afilieze uneia dintre aceste organizații galactice. Aceasta se va întâmpla foarte repede după ce pământenii vor recunoaște în mod deschis, public, existența civilizațiilor galactice și se vor stabili relații reciproce de colaborare și asistență.Atunci, cu adevărat, se va încheia ireversibil dominația și controlul forțelor întunericului care a existat atât de multă vreme pe Pământ. 

Deși multe planete sunt nelocuibile de către ființe cu corp material adaptat dimensiunii inferioare 3D, au și ele civilizațăii de ființe inteligente adaptate la alte dimensiuni (4D, în cazul planetei Venus).

Pe unele dintre aceste planete, dimensiunile ființelor inteligente sunt gigantice, comparativ cu omul de pe Pământ (Nota C.M.: de ex., saturnienii pot avea 42 de m., bărbații și 24 m.,femeile).

Dimpotrivă, există și ființe inteligente mai mici, sau mult mai mici decât pământenii (Nota C.M.: cei de pe partea nevăzută a Lunii nu depășesc 40-50 cm. deși trăiesc la nivelul inferior al dimensiunii 4D. Aceasta, din cauza condițiilor de viață extrem de vitrege oferite de satelitul natural al Terrei).

Pot exita, de asemenea, mari diferențe de cultură, inteligență, tehnologie, alimentație etc. De exemplu, unele nu ființe se hrănesc cu energie pură, prelevată din mediul înconjurător, ceea ce înseamnă că ele nu au organe interne de transformare și metabolizare a hranei materiale.
Frații din stele numesc planetele ”insule” ale marelui ocean universal. Denumirea de ”planetă” pe care o utilizăm noi, înseamnă ”rătăcitor”, așa cum par a fi stelele pe firmament.
Revenind la caracteristicile raselor care populează planetele, putem spune că forma umanoidă este destul de des întâlnită, deșii unele dintre ele au ochii disproporționat de mari (după aprecierea pământeanului). Aceasta se explică prin faptul că acele civilizații au trăit multă vreme, sau chiar de la început, în interiorul planetei. Barbații pot fi înalți de 8 ft (n.m.,cca 2,4 m), sau mai înalți iar femeile de 7 ft (n.m.,cca 2,1 m) sau mai mult. Frumusețea lor este remarcabilă, după standardele pământești.
Este momentul să aruncăm o scurtă privire asupra unora dintre planetele membre ale Federației Galactice a Luminii (FGL), inclusiv Venusplaneta lui Rananda Kumara șisistemul de stele Siriusunde locuiește Trillia Gia:
VENUS- O planetă foarte avansată, care a promovat multe ființe de lumină, proeminenteîn tărâmurile mai inaltecum ar fi Lord Sanat Kumara și Lord Sananda KumaraCei doiKumara reprezintă familia conducatoare de pe Venus. Iubitul nostru Yeshua a fost și esteun aspect al Sufletului cumulativ al Lordului Sananda Kumaraca de altfel și alți componenți ai cercului Kumarans.
S,K.
Clima pe VENUS este tropicală ceea ce face ca o mare parte aplanetei să fie acoperită de păduri tropicale, în care, din loc în loc, sunt presărate orașe. Este obișnuit ca pe dealurile din proximitatea orașelor să existe temple construite din ceea ce voi ați numi marmură albă. Multe dintre aceste temple sunt deschise spre cerLord Sanat Kumara este vârful sistemului de credință spirituală (n.m. patriarhul). În aceste temple este preaslăvit numele lui Dumnezeu Mama-Tatăl.

Atât în aceste temple cât și în afara lor, domnește o atmosferă de fraternitate, iubire, pace și bucurie. Nu veți întâlni pe Venus persoane sărace sau defavorizate. Viața pe planetă se scurge în liniște, fără agitație, fără grabă, fără stres. Pe Venus nici măcar nu există noțiunea de ”crimă”.

Un cer clar, curat, fără poluare, înconjoară această minunată și binecuvântată planetă, ocrotită și îngrijită cu multă atenție și devotament de către venusieni.

Grădini terasate cu flori parfumate poți întâlni oriunde, inclusiv pe străzile din zonele comerciale ale orașelor, care sunt realmente căptușite cu aceste oaze de frumusețe.   

În general, venusienii au părul șaten și ondulat, lăsat să crească lung; au ochii albaștri.

Femeile poartă rochii lungi care par a curge în valuri, căci sunt făcute dintr-un material moale, mătăsos, iar bărbații poarta tunici lungi până la genunchi, peste care își pun o pelerină. 
Rochiile femeilor sunt încheiate cu broșe frumos ornate. Peste rochie, se poartă, de obicei, o capă. În păr, femeile și copiii își prind panglici colorate sau flori, astfel aranjate încât nimic nu pare strident. 
Hrana venusienilor este, în principal, frugală, compusă din fructe și legume sau "shake".Există puține alimente care să fie consumate în stare solidă.

Toată lumea utilizează băile publice.
În general, casele sunt cu un singur etaj, iar acoperișul este rabatabil, și utilizat când se apropie vreo furtună. În rest, mai tot timpul, locuințele dau spre cerul liber.  

Templeleclădirile guvernamentalegaleriile / muzeele de artă sunt adăpostite în spații proprii, distincte. Există un sistem de transport și călătorie planetar, ușor de folosit și gratuit. 

ASHTAR : - planeta Lordului Ashtar și " Comandamentul Ashtar ".

Planeta de origine a Ld. Ashtar este un pic mai mare decât Pământul. (Nota C.M.: conform mai multor surse, numele acestei planete ar fi NIRBUA)

Relieful este muntos iar clima este foarte rece.

Înălțimea medie a oamenilor este cuprinsă între 8 și 8,5 ft. (2,4-2,5 m), au privirea caldă și prietenoasă; pielea lor este de culoare crem iar părul alb sau blond, purtat lung până la brâu (femeile) sau până la umăr (bărbații). Culoarea ochilor este un verzui-albastru palid.

Modul de comunicare este cel telepatic.

Sunt un popor cu o cultură și tehnologie foarte înalte și o vechime foarte mare.  
Deasupra orașelor sunt ”construite” cupole energetice, în fapt, niște câmpuri de energie, care asigură protecția localităților și locuitorilor săi față de clima foarte rece.   Planeta are un număr de șapte mari comunități citadine.

Hrana este asigurată de culturile obținute în mari sere sau este importată de pe alte planete. Majoritatea copacilor au o înălțime mică, din cauza climei foarte reci.
În spațiul liber există foarte puține flori, din același motiv. Florile sunt cultivate în curțile interioare, de formă curbată, ale caselor.

Planeta nu este divizată în state sau zone populaționale separate; există un guvern planetar unic care-și exercită mandatul prin intermediul consiliilor (zonale, locale).      

Educația este foarte importantă pentru ei și toată lumea merge la școală, școlarizarea întinzându-se pe durata a 20-30 de ani, după care absolvenților li se eliberează o diplomă. Majoritatea locuitorilor acestei planete au preocupări în domeniul hi tech. Dispun de o înaltă tehnologie care se regăsește și pe navele lor spațiale recunoscute ca fiind foarte avansate tehnologic (Nota C.M.: în ultimii zeci de ani, ei au început să folosească nave cu   tehnologie extrem de avansată, care au discernământ, pot lua decizii și întreprinde acțiuni cu inteligență comparabilă cu cea a ființelor care le-au construit).

Acest popor foarte tehnologizat dispune de mijloace avansate de practicare a sporturilor ”de iarnă”.

Ei nu au cunoscut războiul și, pe planeta lor, nu există niciun fel de violență, ceea ce face ca să nu aibă constituite forțe polițienești.


Deplasările în localitate se fac pe benzi rulante ("Lightways"), prevăzute cu bretele de direcție (în ”sus”, în ”jos”, la ”dreapta”, la ”stânga”). Aceste bretele oferă posibilitatea deplasării, practic, în toate direcțiile.       

Există un fel de blocuri de apartamente înalte sau foarte înalte, prevăzute cu tot confortul, la parterul acestora existând magazine, cofetării, cafenele etc.

Oamenii care lucrează în oraș nu-și prepară alimentele în locuințe (denumirea tradusă fiind de ”compartimente”) ci servesc masa în localurile de la parter. Ei consumă doar alimente moi și ușoaresupe caldebudinci, pâine și gemuri, precum și multe sucuri de fructe.

Cuplurile se căsătoresc cam la vârsta de 50-60 de ani. Cei necăsătoriți, tinerii, locuiesc singuri în apartamente și nu se grăbesc să formeze prea repede un cuplu.
Mai toată lumea preferă să poarte costume suple, de culoare argintie, asemănătoare celor de pe navele comandamentului Ashtarian, peste care îmbracă, uneori, haine de diferite culori.Ashtar este un alt nume care mi se dă, înafara celui de Rananda, sub care sunt cunoscut pe planeta mea (acasă). De fapt, eu port mai multe nume.


SUSA: http://www.ascensionearth2012.org 
(C.M.)

Cometa ISON-9 noiembrie 2013.Este insotita!!!

Feng shui: Cele mai mari 5 greseli pe care le poti face in casa ta

feng shui birou - sfatulparintilor.ro - foter_com
Daca vrei sa ai o viata frumoasa, insa nu stii ce sa faci atunci ar trebui sa abordezi cateva elemente de feng shui. Aceasta forma de arta provenita din China este un instrument uimitor, cu un potential substantial care te poate ajuta in orice palier al vietii. Inainte de orice, iata 5 greseli pe care le faci in casa ta si care contribuie la aparitia blocajelor din viata ta.

1. Nu ai o intrare primitoare
Intrarea in casa ta este cunoscuta ca “gura lui chi” si este “fata” ta spre lume. Asigura-te ca la intrare ai un covoras curat si cat de cat nou si ca este curat. Ai un bonus daca la intrare exista ceva rosu, o fantanita sau o planta, de preferat infloritoare. Daca intrarea in casa ta este atractiva si lucrurile bune vor incepe sa vina in viata ta.

2. Sunt lucruri sub pat
In feng shui, patul este cel mai important lucru din casa. De ce? Pentru ca un somn bun inseamna o viata buna. Ai grija ca aria de sub patul tau sa fie curate, astfel incat energia sanatoasa (chi) sa circule corespunzator. Daca ai ceva depozitat sub pat, urmeaza pasii de la paragraful 5.

3. Scaunele, paturile sau alte dispositive sunt aranjate astfel incat sa fii cu spatele la usa
Fie ca este vorba de pat, birou, aragaz, cel mai bine este ca pozitia “comanda” sa fie cu fata la o usa, nu cu spatele la ea. In acest fel, vei fi “prezent” in ceea ce faci.

4. Oglinzile nu sunt asezate corespunzator 
Este adevarat, oglinzile pot fi de mare ajutor, insa pot fi si daunatoare, atunci cand vorbim despre feng shui. Daca iti “taie” capul atunci cand treci pe langa ele sau reflecta ceva neplacut (toaleta, mizerie, gunoi) sau sunt cu fata spre pat, fa cateva schimbari. Tine cont de faptul ca oglinzile care nu te reflecta in totalitate nu iti confera o imagine de sine completa.

5. Dezordinea si murdaria
Daca ai o casa dezordonata, permiti energiei chi negative sa se adune. Chiar daca ai ordine in casa, atunci cand pastrezi lucruri pe care nu le mai folosesti sau care nu iti plac, creezi blocaje. Renunta la hainele pe care nu le mai imbraci, la aparatele electronice pe care nu le mai folosesti, diverse obiecte de care te atasezi din punct de vedere emotional. Cand “scapi” de ele, trimiti mesaje in univers ca vrei ceva mai bun si ai incredere ca le vei primi. Fa ordine! Vei vedea ca vei putea respira mult mai bine.