marți, 3 iunie 2014

CONFERINTA BUCURESTI - 21 IUNIE 2014 - SOLSTITIUL DE VARA - POARTA MARILOR TRANSFORMARI

Dragii mei cautatori de lumina si adevar,


Ne apropiem de un eveniment major al evolutiei noastre: SOLSTITIUL DE VARA , cand , un portal energetic extraordinar, va activa in fiecare din noi energia feminina, indiferent de sexul pe care il avem. Toate acestea se vor intampla datorita interventiei Zeitei Primordiale, Zeita Soare sau Isis sau Amrita etc. Indelungul istoriei, ea a capatat nenumarate nume, fiind prezenta de fiecare data atunci cand oamenii, copiii ei dragi  de suflet, aveau nevoie de sustinere si cunoastere.


Este timpul sa invatam sa primim ajutorul Zeitei Mama, sa cunoastem adevarul vietii noastre, al celei trecute, pentru a ne putea creea acum un viitor in care sa  nu mai fim robii minciunii, ai tiraniilor, un viitor in care sa fim liberi , sanatosi, armoniosi si prosperi.  De aceea, Mihaela Popescu - Profa de Geogra si  Alina - Mihaela Huidan - Sfatuitoarea, va invita sambata, 21 iunie 2014, in Bucuresti, la seminarul " SOLSTITIUL  DE VARA - POARTA MARILOR TRANSFORMARI"     .  
Vom  descoperi impreuna prezenta Zeitei in diferite perioade ale istoriei,vom vorbi despre secrete ascunse care au avut drept scop inrobirea noastra si vom invata cum sa indepartam influentele negative ale atacurilor energetice, cum sa folosim energiile solstitiului pentru a evolua , cum sa  armonizam energiile masculine si feminine, pentru a obtine echilibrul atat de dorit, care sa ne conduca la armonie si prosperitate si sa ne asigure evolutia lina si sigura , indiferent de timpurile care vor veni.
Vom vorbi despre Frecventa de Rezonanta Schumann a Pamantului si momentul de Solstitiu, cu  semificatii lui, vom constientiza  transformarile care se produc in noi si pe planeta, vom discuta despre  Campul Mer-Ka-Ba  si calea spre Inima Noastra Sacra, a Divinitatii din noi ( Modulul 2).


Tematica intalnirii este urmatoarea:

1.RUGACIUNE INCEPATOARECoordonator: Alina - Mihaela Huidan (Sfatuitoarea)


2. Meditaţie pentru eliminarea blocajelor centrilor energetici


Coordonator: Alina - Mihaela Huidan (Sfatuitoarea)
3. Zeita Primordiala, Zeita Soare sau Isis sau Amrita - cultul Zeitei in decursul istoriei reale; Incarnari ale Zeitei Primordiale in perioadele esentiale ale istoriei omenirii;  Interventia Zeitei in viata noastra, odata cu activariele din 21 iunie 2014;Meditatia de unificare cu Zeita Primordiala.Coordonator: Alina - Mihaela Huidan (Sfatuitoarea)4. Ce schimbari va aduce Solstitiul de vara; semnificatia numerologica; modalitati de pregatire pentru evenimentele ce vor veni; comunicarea cu Ingerii, metode de protectie odata  cu deschidera Portii Marilor Transformari.Meditatie de comunicare cu Ingerii si Ghizii nostri calauzitori; deschiderea Portii Marilor Transformari.Coordonator: Alina - Mihaela Huidan (Sfatuitoarea)


Meditatie de trezire si protectie a Romaniei.


Coordonator: Alina - Mihaela Huidan (Sfatuitoarea)5. Semnificatiile cifrei 666 si trecerea de la corpul 3D la corpul de lumina multidimensional
a)  Despre Frecventa de Rezonanta Schumann a Pamantului si momentul de Solstitiu - semificatii/constientizarea  transformarilor care se produc in noi si pe planeta.
b) cifra 666 si Zamolxe; trecerea de la corpul de carbon - 3D la corpul de lumina (siliciu) - multidimensional
Meditatie:  Activarea corpului de lumina multidimensional conectat la corpul fizic 3D.


Coordonator: Mihaela Popescu (Profa de geogra)6. Campul Mer-Ka-Ba  si calea spre Inima Noastra Sacra, Divinitatea din noi Modulul 2.
Meditatie:  activarea  stelei cu opt raze si conectarea la Inima Noastra Sacra (Sinele Divin); constientizarea/conectarea la corpul de lumina si la o stare unificata si in perfect echilibru a fiintei noastre fizice(3D).

Coordonator: Mihaela Popescu (Profa de geogra) Conferinta va avea loc intre orele 10:00-14:30, sambata, 21.06.2014, in Bucuresti, locatia va fi anuntata prin e-mail, celor care doresc sa participe .Va rog sa confirmati participarea la adresa de e-mail:sfatuitoarea@gmail.comInvestitia participantilor, in afara de timpul alocat, va fi tip donatie. Se recomanda o donatie minima de 30 roni.

   La sfarsitul seminarului, Alina - Mihaela Huidan (Sfatuitoarea), va oferi consultatii si/sau scanari doritorilor. Pretul va fi tot tip donatie, dupa apecierea fiecaruia.Va asteptam cu mare drag!


 https://www.youtube.com/watch?v=H90gjWIDqDk

BRASOV -13 IUNIE 2014 - CONFERINTA - "21 IUNIE 2014 - SOLSTITIUL DE VARA - POARTA MARILOR TRANSFORMARI"Dragii mei cautatori de lumina si adevar,


Ne apropiem de un eveniment major al evolutiei noastre: SOLSTITIUL DE VARA , cand , un portal energetic extraordinar, va activa in fiecare din noi energia feminina, indiferent de sexul pe care il avem. Toate acestea se vor intampla datorita interventiei Zeitei Primordiale, Zeita Soare sau Isis sau Amrita etc. Indelungul istoriei, ea a capatat nenumarate nume, fiind prezenta de fiecare data atunci cand oamenii, copiii ei dragi  de suflet, aveau nevoie de sustinere si cunoastere.Este timpul sa invatam sa primim ajutorul Zeitei Mama, sa cunoastem adevarul vietii noastre, al celei trecute, pentru a ne putea creea acum un viitor in care sa  nu mai fim robii minciunii, ai tiraniilor, un viitor in care sa fim liberi , sanatosi, armoniosi si prosperi.  De aceea, Alina - Mihaela Huidan - Sfatuitoarea, va invita vineri, 13 iunie 2014, in Brasov, la seminarul " SOLSTITIUL  DE VARA - POARTA MARILOR TRANSFORMARI"     .  Vom  descoperi impreuna prezenta Zeitei in diferite perioade ale istoriei, vom invata cum sa indepartam influentele negative ale atacurilor energetice, cum sa descoperim cauzele bolilor fizice si sa ne pastram sanatosi, cum sa scapam de ura, neiertare si vinovatie, cum sa atragem abundenta si armonia in viata noastra, cum sa folosim energiile solstitiului pentru a evolua .
 

Tematica intalnirii este urmatoarea:1.RUGACIUNE INCEPATOARE2. Meditatie "Program de protectie PSI si Eliberare Energetica"3. Zeita Primordiala, Zeita Soare sau Isis sau Amrita - cultul Zeitei in decursul istoriei reale; Incarnari ale Zeitei Primordiale in perioadele esentiale ale istoriei omenirii;  Interventia Zeitei in viata noastra, odata cu activarile din 21 iunie 2014; deblocarea si armonizarea energiilor primordiale masculine si feminine.

Meditatia de unificare cu Zeita Primordiala.


4.  Curatarea corpului de energiile care ne tin prizonieri in 3D; Renuntarea la neiertare, ura si vinovatie; Vindecarea sufleteasca, fizica si spirituala; metode de armonizare a energiilor proprii; protectie  impotriva  energiilor negative; rugaciuni si meditatii.

Meditatia de iertare, vindecare si energizare; dobandirea armoniei si abundentei.

 Seminarul va avea loc intre orele 17:30-20:00, 13.06.2014, locatia va fi anuntata prin e-mail, celor care doresc sa participe la seminar.

Va rog sa confirmati participarea la adresa de e-mail:sfatuitoarea@gmail.comInvestitia participantilor, in afara de timpul alocat, va fi tip donatie. Se recomanda o donatie minima de 30 roni.

   
La sfarsitul seminarului, Alina - Mihaela Huidan (Sfatuitoarea), va oferi consultatii si/sau scanari doritorilor. Pretul va fi tot tip donatie, dupa apecierea fiecaruia.Va astept cu mare drag! https://www.youtube.com/watch?v=wCFrf2TZpVE