miercuri, 24 octombrie 2012

TRANSFORMAREA.Mesaj de la comandantul Ashtar Sheran 
(19 oct. 2012; channeler Lara Jilahilah) 

Iubiți frați stelari,
Cu o extrem de mare bucurie observăm o creștere importantă a conștiinței voastre colective care vă apropie de momentul ascensiunii voastre și a planetei Pământ. Există în desfășurare modificări importante ale frecvenței de vibrație a sistemului vostru planetar care au accelerat extinderea structurii voastre ADN spre12 spirale. 

Posibilitățile care apar odată cu modificarea AND-ului vostru vor fi nelimitate, voi devenind ființe multidimensionale, ființe cu adevărat angelice, întrupate pe Pământ; stare care este în prezent inaccesibilă pentru peste 99% dintre ființele umane ale lumii voastre. 

Însușiri precum telepatia, clarviziunea, clarauzul, telekinezia, sunt doar câteva dintre caracteristicile de putere care fac parte din moștenirea voastră divină și care se vor manifesta în comportamentul vostru cotidian, ca urmare a modificărilor care au loc în glandele voastre pineală și în hipofiză. 

Plexul solar, chakra inimii lucrând simbiotic sunt supapele care vor funcționa în strânsă legătură cu cea de a 7-a chakră. Ele vă vor amplifica toate simțurile multidimensionale. Noi, frații voștri de suflet, asistăm din dimensiunile superioare și monitorizăm toate procesele biochimice care au loc în ființa voastră și așteptăm momentul când toate aceste transformări vor fi încheiate, moment care va însemna trecerea voastră de la structura de carbon la cea de cristal (siliciu). 

Vom continua să vă asigurăm consilierea noastră de înaltă clasă și vă vom ajuta să călătoriți în univers folosind, printre altele, și navele noastre spațiale. Prin tot ceea ce se întâmplă în corpul vostru, se mărește capacitatea voastră de a acumula Lumină și de a vă crește frecvența de vibrație. 

Din acuza acestor transformări, nu trebuie să fiți surprinși dacă la un moment dat veți simți nevoia de a consuma un aliment care, până atunci, nu v-a stârnit interesul. 

Dragă soră și compania, astăzi Ashtar revine să vorbească telepatic cu voi pentru ca tu să-ți poți continua scrierea cu majuscule, care te caracterizează și care vrea să transmită un mesaj de voință puternică și de hotărâre. Interesant este să menționăm că acest mod de scrierea are legătură cu structura ta ADN și întărește mesajul nostru transmis prin tine cititorilor tăi (Nota C.M.: articolul channelerului italian este scris cu majuscule). 
Rolul meu de comandant nu reprezintă un punct final pe care l-aș fi urmărit ci unul care îmi impune să-mi asum anumite sarcini, uneori și anumite riscuri, astfel că această poziție îmi solicită o mai mare implicare și responsabilitate care-mi sunt răsplătite de posibilitatea de a acumula noi și importante experiențe, în multele dimensiuni în care avem obligații și competențe. Viața ne supune permanent unor teste diferite ca natură și intensitate. În tot ceea ce facem, pornim de la infinita iubire pentru ființele universului, printre care, aș spune, voi sunteți printre favoriți. Sarcina noastă, în ceea ce vă privește, este de a vă transmite nețărmurita noastră iubire christică, fraternitatea și unitatea. 

Prin originea lor, toate ființele umane sunt maeștri, care și-au ales traseele cele mai dificile pentru a urca spre vârful ”muntelui”, acolo unde vor reveni cândva. 
Acum, mulți dintre voi ați decis să o însoțiți pe Mama Pământ în drumul ei spre dimensiunile superioare, vizată fiind, în etapa care urmează, dimensiune a 5-a. În tot acest periplu evolutiv, în care sunteți angrenați, ne-am angajat față de Creator să vă fim sprijin de nădejde. O facem din iubire pentru tot ceea ce însemnați voi în contextul universului în care existăm și pe care îl dorim din ce în ce mai fericit. Vă aflați pe calea devenirii voastre, și obsevăm cum apropierea de linia de sosire vă stimulează tot mai mult și vă dă curaj. Acum, când vă apropiați de capătul drumului, vedem cum parcă vă părăsește starea de oboseală și de blazare. 

Corpul vostru a devenit parcă un mecanism, o mașinărie, în care presiunea în creștere îi accelerează acțiunile. Impactul energiilor cosmice contribuie decisiv la desfășurarea proceselor din ființa voastră, din tot acest proces rezultând importante modificări la nivel de celulă și refaceri de programe de viață altfel elaborate, comparativ cu ceea ce structura voastră ADN era capabilă să furnizeze. 

Dacă doriți să ajutați acest proces, modificați-vă regimul alimentar, comportamentul în societate și legătura voastră cu Mama Natură. Astfel: ar trebui să renunțați la consumul de carne, de alimente puternic sintetizate și golite de viață. Renunțați la consumul de alcool, la fumat și la droguri. 

Stați cât mai mult în mijlocul naturii, dar nu uitați că sunteți musafirii ei și că trebuie să dați dovadă de respect față de ea. Gândiți cu dragoste și transmiteți iubire tuturor ființelor, chiar dacă unele, cu sau fără vrerea lor, vă pot aduce unele neajunsuri. 

Este foarte important să consumați multă apă (de izvor, dacă se poate) căci aceasta crește fluxurile prin care sunt drenate în corp atât subsanțele necesare căt și cele care trebuie eliminate. Procesul de trecere de la carbon la cristal necesită importante cantități de apă. 

Permanent este necesar să existe în corp suficiente cantități din acest fluid, pentru ca acțiunile de purificare, spălare, și regenerare să se poată desfășura fără impedimente. 

Este bine să veniți cât mai des în contact cu pietre (sub formă de podoabe sau ca atare) de cuarț roz, a căror frecvență de vibrație corespunde cu cea pe care funcționează cel mai bine chakra inimii. Sunt indicate și podoabe din turmalin negru. 

Azi mă prezint în fața voastră (celor care au asememnea capacități de vizualizare; n.m.) costumat mai prietenos, mai puțin sobru. O fac nu numai că am dorit să creez o atmosferă mai destinsă (mulți dintre cei care ”văd” sunt copii), dar și pentru că îmi face mai multă plăcere. 

Fac tot ceea ce cred că ne poate apropia cât mai mult, pentru a ”sparge gheața” pe care o observ, uneori, la mulți dintre voi. 

Vreau să fac mențiunea că aceia dintre voi care aveți bine activate chakrele a 6-a și a 7-a (ajna și sahasrara, n.m.) sunteți mai în măsură să vă încadrați în frecvența noastră de vibrație, ceea ce înseamnă că deveniți capabili de a comunica cu noi și chiar să ne vedeți. 

Dragii mei, prin intermediul canalului nostru, la această oră târzie din noapte, vă rog să primiți salutările noastre pline de iubire. 

Sunteți aproape acolo unde v-ați propus să ajungeți, sunteți foarte aproape de noi, și veți fi lângă noi, după ce veți face saltul pentru care vă pregătiți de atâta timp. 

Vă transmit, totodată, iubirea lui Sananda, fiul încarnat cândva pe Pământ, și vă înconjurăm cu lumina noastră albastru-auriu. 

Cu iubire, Ashtar Sheran! 

(Comunicare telepatică recepționată de Lara Jilahilah pe data de 19 oct.2012, orele 3,50) 

Sursa: http://144000raggidiluceattiva.com 

(C.M.)

PUTERNIC ATAC HAARP ASUPRA ESTULUI SI VESTULUI STATELOR UNITE ALE AMERICII - 21 OCTOMBRIE 2012

HaarpStatus.com este o retea de 22 de senzori plasati pe teritoriul Statelor Unite de catre voluntari, care pot detecta frecventa HAARP  in ionosfera.
S-a constatato intensificare a activitatii HAARP, cu o magnitudine in intervalul 5 si 7, pe aproape intreaga coasta de est si de vest a Americii, atat pe 20 octombrie, cat si pe 21 octombrie.

Lungimi de unda -
Shortwaves indica ca apropierea unui eveniment major pe termen scurt este pe cale sa se intample in acest domeniu. 
Longwaves si cresteri constante, inseamna ca o schimbare la scara larga este in curs sa se intample in zona care va afecta o suprafata mare a unui  curs de apa .
Sistemul de magnitudine 

 Acest proiect a dezvoltat o modalitate de a masura magnitudinea de schimbare in ionosfera, datorita HAARP.  Scara este de la 1 la 10.  Zero  magnitudine este destul de normala, in timp ce nimic peste cinci ar fi considerat  moderat și, eventual, semnificative, care pot modifica un model de vreme.
M1 - M2  - schimbarea usor este de asteptat, dar, în general modelul vremea nu este afectata.
M3 - M5  - Schimbarea este asteptata si citirea indica intre atunci  si cateva zile se va intampla. Sunt de asteptat evenimente precum , vremea severa, fulgere neasteptate, sau o tornada.
M6 - M9  - schimbare semnificativa este de asteptat. Orice peste M7  este rar si  necesita o atentie speciala Sunt asteptate  furtuni severe , poate fi un eveniment imediat si de  durata lunga.
M10  - Asociat cu focare de tornada uragane puternice si viscolele.
Pentru cei care nu sunt familiarizati cu HAARP, va rugam sa urmariti acest videoclip informativ privind HAARP (High Frequency Active Program ).
Sursa:  haarpstatus.com  

NASA CAUTA NIBIRU CU UN TELESCOP SPECIAL?


Cauta NASA planata NIBIRU folosindu-se de un telescop special?

Nibiru Planeta X 150x150 își NASA cauta Nibiru cu telescop special?
O planeta care are de trei ori marimea Pamantului, poate fi la marginile Sistemului Solar, dincolo de Pluto, conform noilor cercetari.
Prea indepartata pentru a fi detectata de telescoapele obisnuite, planeta nevazuta, ar putea fi explicatia pentru care anumite corpuri ceresti ar avea orbite "ciudate", totul datorindu-se atractiei sale gravitationale.
Rodney Gomes, un astronom brazilian de la Observatorul National Brazilian din Rio de Janeiro, a calculat ca   aceste anomalii gravitationale s-ar datora existentei unei planete misterioase indepartate.
Potrivit ntv.ru: oamenii de stiinta NASA sunt interesati de planeta misterioasa Nibiru , care, potrivit expertilor, in viitorul apropiat, ar putea modifica în mod semnificativ viata de pe Pamant.
Conform legendelor vechilor sumerieni ,  planeta Nibiru / Planeta X se apropie de Pamant, ocazional. Acest fenomen a  trezit interesul comunitatii stiintifice.
Cercetatorii de la NASA, au confirmat oficial existenta planetei Nibiru deja din anul 1983. Apoi a  inceput o cautare serioasa pentru Nibiru, cu ajutorul unui telescop special.  .
Chiar descoperirea Planetei X / Nibiru a fost publicat in Washington Post, New York Times, precum si la Stirile din  SUAin 1983.
Washington Post planeta X Nibiru 1983 este în căutarea pentru NASA Nibiru cu telescop special?
*
New York Times 1983 planeta Nibiru X este NASA cauta Nibiru cu telescop special?
*
US News 1983 planeta Nibiru X este NASA cauta Nibiru cu telescop special?
Conform teoriei unor experti, datorita fortei sale gravitationale, Nibiru ar fi responsabila pentru Marele Potop , disparitia Atlantidei si inundatiile frecvente din lume, si a schimbat axa unor planete ale sistemului solar.
La inceputul anului trecut, Universitatea Cornell  și Lorenzo Iorio  au aratat ca orbita Lunii in jurul Pamantului ar fi  suferit o schimbare.
Nibiru Planeta X negru suface 300x289 își NASA cauta Nibiru cu telescop special?
Cu toate acestea, in prezen NASA neaga existenta planetei Nibiru. Cu toate acestea, o observatie facuta cu ajutorul Telescopului Polul Sud, a disparut din arhivele NASA.  Pe Google Sky, la coordonatele specificate este o suprafata neagra. Potrivit Google: "Suprafata neagra este cauzata de o eroare in programul  pentru calculator."
Pe 29 septembrie 2011, NASA confirma aproape din greseala Nibiru / Planeta X, la Conferinta de la  NEOWISE . În timpul acestei conferinte Amy Mainzer nu a spus: "Planeta X nu există, ea spune:" Planeta X nu vine să ne ducă "
Atunci, care este motivul pentru care NASA cauta din nou pentru Nibiru / Planeta X?
Curios este faptul ca  inainte, oamenii de stiinta au sugerat ca" Nibiru ar putea fi creata de catre civilizatiile extraterestre, pentru a monitoriza Pamant.

Sursa:   ntv.ru  
  arxiv.org  

ERUPTIE SOLARA PUTERNICA DE CLASA X 1.8 HAARP ESTE FOARTE ACTIV - 23 OCTOMBRIE 2012


Satelitii care orbiteaza in jurul Pamantului au inregistrat o puternica eruptie solare de clasa X 1.8. Aceasta s-a produs in noua pata solara activa AR1598. NASA Solar Dynamics Observatory a inregistrat blitul exploziei in ultraviolete. Un puternic CME a fost observat in momentul eruptiei. Numarul aurorele este de asteptat sa duca la acest eveniment.
Cu doar trei zile in urma, s-au mai inregistrat o eruptie M9 pe 20 octombrie si un M5 pe 22 octombrie.Ne putem astepta la diferite manifestari pe Pamant.
Radiatiile par a fi destul de puternice. Flama a produs o scurta cadere de nivel a undelor radio. 

Haarpstatus.com: "dupa furtuna si frecventele inalte sa ramana in Estul si de Vestul Statele Unite ale Americii,  cel mai puternic semnal."
haarpstatus 24 octombrie 2012 maiorul X 1.8 HAARP Solar Flare este foarte activ 23 octombrie 2012

S-a raportat un cutremur cu magnitudinea 6.5 ,care a  lovit Hojancha, Nicoya, Costa Rica la 23 Oct 2012.
6.5 cutremur Costa Rica 150x150 maior Solar Flare X 1.8 HAARP este foarte activ 23 octombrie 2012
Epicentrul a fost localizat la aproximativ:
13 km ENE de Hojancha, Costa Rica 
15 km ESE de Nicoya, Costa Rica 
33 km est de Santa Cruz, Costa Rica 
41 km SV de Canas, Costa Rica 
136 km C din San Jose, Costa Rica

... La o adâncime de 20,1 km. Nu au existat leziuni sau pagube semnificative raportate la acest punct,


http://www.youtube.com
Haarpstatus.com
 solar flare